Feedback
9,4

Ardi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens
Ardi Keukens – waar beleving werkelijkheid wordt
Ardi Keukens, gevestigd in Sint-Annaland en onderdeel van de landelijke DB KeukenGroep, heeft historische betekenis. In Sint-Annaland besloot toenmalig keukenmonteur en huidig algemeen directeur Arjan van Dijke in 1991 dat de montage van keukens zóveel beter kan. Hij start de verkoop van keukens aan huis en opent spoedig zijn eigen showroom: Ardi Keukens. Het familiebedrijf breidt uit naar meerdere vestigingen en verzorgt inmiddels ruim 30 jaar met plezier en passie keukens in verschillende stijlen.

DB KeukenGroep scoort gemiddeld een klanttevredenheidscijfer van 9,7 op onafhankelijke reviewsites, dankzij onze onverminderde focus op:
• Direct een eerlijke prijs zonder onderhandelen
• Transparante offertes, volledig gespecificeerd
• 10 jaar garantie op montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau
• Eigen monteurs, professioneel gereedschap, complete servicebussen
• Focus op klanttevredenheid met een 9+
• Ruime, inspirerende showrooms
• Eigen opleidingsinstituut DB Vakcollege

Beleef uw keuken bij Ardi Keukens
Een bezoek aan Ardi Keukens is in veel opzichten een unieke ervaring. Wij zitten niet tussen de massa op een keukenboulevard dus u rijdt al makkelijk naar ons toe met ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Ook kunt u bij ons uw elektrische auto opladen. Onze ruime showroom van 1.400 vierkante meter biedt brede keus uit allerlei stijlen keukens. In een ruim Material Center presenteren we u alle denkbare kleuren en materialen. De nieuwste technieken qua apparatuur kunt u bij ons werkend proberen. Ook kunt u zelf ervaren hoe optimale ergonomie zich vertaalt in uw keuken. Al onze keukens zijn opgebouwd door trainers en monteurs-in-opleiding van ons unieke, eigen opleidingsinstituut, het DB Vakcollege.

Tijd en rust
Bij Ardi Keukens ervaart u in alle rust hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Ons enthousiaste verkoopteam maakt het u op een ontspannen manier compleet naar wens. Wij adviseren u gedegen over uw persoonlijke keuken waarin al uw wensen werkelijkheid worden. En u ontvangt een volledig gespecificeerde offerte, met nettoprijzen. Zodat u zeker weet waar u aan toe bent.

Kleinschaligheid
Ondanks onze grootte, blijven we kleinschalig werken middels persoonlijke klantteams. Voor u is dat prettig. Het betekent dat u voor alle soorten vragen of klachten niet telkens wordt doorverbonden maar met dezelfde medewerkers contact heeft. Hierdoor kennen wij onze klanten beter en houden we de lijnen kort zodat we aan hun wensen stipt en vlot uitvoering kunnen geven.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie of advies. Maak een afspraak of vraag meer informatie aan via de website van Ardi Keukens.
Ervaringen
Er zijn 362 ervaringen over Ardi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren293 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Goede service”
Door Rosanne op maandag 27 jun 2022 22
We hebben afgelopen November een keuken gekocht bij Ardi-keukens. We zijn goed geholpen door Marjolein. Ze heeft veel verschillende mogelijkheden laten zien aan ons en ook gekeken wat past in ons budget. Bij het leveren en plaatsen van de keuken waren er verschillende oplever puntjes, maar die zijn fantastisch opgelost door Ardi-Keukens en de monteur.
FOTO VAN ROSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R. Heijens op dinsdag 21 jun 2022 22
De verkoper, dhr. Mallegrom was buitengewoon attent en vriendelijk, alles was mogelijk. De service van Ardi-keukens is buitengewoon. In 1990 de 1e keuken, in 1998 de 2e keuken en nu in 2022 de 3e keuken van Ardi. Levering en plaatsing gingen perfect. Ik zou iedereen die aan een nieuwe keuken toe is willen adviseren, ga eens bij een vestiging van Ardi-keukens langs.
FOTO VAN R. HEIJENS
+ Toon extra foto van R. Heijens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J de Vos op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht en laten installeren. In de showroom zijn wij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden verschillende merken en de kosten (verschillen). Wij zijn hier meerdere malen geweest, omdat wij eerst een hoekkeuken hadden en de vraag was of wij het aandurfden om nu 2 evenwijdige keukenbladen te laten plaatsen. Er waren wat personele problemen bij de aannemer en zodoende moest de planning aangepast worden. In overleg met Ardi was dit geen probleem en kon alles opgeschoven worden. Tijdens het plaatsen zijn er nog wat kleinigheden naar boven gekomen en Ardi heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden. Wij hebben 2 losstaande werkbladen. 1 blad was niet helemaal netjes afgewerkt, waarop Ardi deze voor nu wel heeft geplaatst, zodat de keuken helemaal werkbaar/leefbaar is, maar zal dit blad zsm kosteloos vervangen.
FOTO VAN J DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Leenaars op vrijdag 17 jun 2022 22
Communicatie is erg goed. We werden goed geholpen in de showroom. Geduldig, zocht alles uit en was duidelijk qua prijs/kwaliteit. Hij zocht evt. alternatieven. Plaatsing is ook goed verlopen. Nadien wat kleine zaken die aangepast moesten worden (bijv. temperatuur van de boiler en een lade was niet goed afgesteld). Dit werd snel en kundig verholpen!
FOTO VAN LEENAARS
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Izabella jansen op maandag 31 jan 2022 22
Geweldig geholpen en zeer blij met het resultaat. Een dikke pluim voor ardi. Super bedankt. Voor deze mooie keuken. Voel me iedere dag op vakantie in mn nieuwe keuken
FOTO VAN IZABELLA JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Ze willen iets goeds afleveren”
Door Pauline Meriën op vrijdag 7 jan 2022 22
Het bestellen van de keuken gaf al een onwijs goed gevoel, de adviseur nam heel ruim de tijd om alles precies naar onze wensen te krijgen en heeft daarbij ook heel goed aan ons budget gedacht. Tussen het bestellen en leveren zat een aantal maanden, tussendoor werden wij via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde door echte professionals waarvan je merkt dat ze plezier hebben in hun werk en echt iets goeds af willen leveren! De keuken is prachtig geworden en we zijn er heel erg blij mee! Ardi is echt een aanrader!
FOTO VAN PAULINE MERIËN
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Ron Jansen op vrijdag 10 dec 2021 21
Na verhuizing een 2de keuken bij Ardi gekocht. Van inventarisatie/aankoop tot en met installatie /oplevering, alles was top! Kwaliteit en zorg besteed tijdens de offerte fase, meedenkend in alternatieven en zeer deskundige oplevering. Alles op tijd geleverd, volgens planning.
FOTO VAN RON JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur”
Door Fam. De Winter op maandag 6 dec 2021 21
Prettig showroombezoek gehad bij Ardi en goed geadviseerd. Plaatsing enkele maanden later ging vlekkeloos en we zijn erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur. Fijne vakmensen zowel in de showroom als bij de montage.
FOTO VAN FAM. DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect”
Door Ben & Dineke Wesdijk op zondag 28 nov 2021 21
Uitvoering, service, installatie, afspraken, inmeten perfect. Gedaan wat is beloofd.
Gekochte kwaliteit is kwaliteit
FOTO VAN BEN & DINEKE WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Miranda Lokker op vrijdag 5 nov 2021 21
Zeer tevreden over de wijze waarop Ardi keukens onze nieuwe keuken heeft gerealiseerd. Grote betrokkenheid van alle medewerkers, van advies tot plaatsing. Bij de samenstelling van de keuken nemen ze alle tijd en denken met je mee. Geen gehaast of druk om de verkoop rond te maken. De installatie medewerkers zijn zorgvuldig, werken zeer netjes en nemen alle verpakkingsmaterialen mee. Maar het belangrijkste voor ons om te kiezen voor Ardi keukens was de klik met de Marjolein onze adviseur. Zelfs op de dag van plaatsing doet zij nog een app berichtje naar haar collega om hem succes te wensen bij de plaatsing. Top Ardi!
FOTO VAN JAN EN MIRANDA LOKKER
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Boy en Marisa de Kock op zondag 31 okt 2021 21
Zijn warm ontvangen in st.annaland bij Ardi keukens werd goed meegedacht. Alles is ook perfect verlopen levering was op tijd en de keuken is in twee dagen perfect geïnstalleerd.
FOTO VAN BOY EN MARISA DE KOCK
+ Toon extra foto van Boy en Marisa de Kock
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Alice Poot op vrijdag 29 okt 2021 21
Via een collega bij Ardi keukens terecht gekomen, en daar waren we het gauw eens. Wij wisten heel goed hoe we het wilde hebben en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Heel fijn geholpen, duidelijk, vriendelijk en alle tijd. Toen was het eindelijk zover...alles liep volgens planning en de keuken werd geplaatst. De monteur die onze keuken heeft geplaatst is echt een vakman met hart voor zijn werk. Heel precies en met alle rust en vakkundigheid is onze keuken geplaatst. Alle lof voor Ardi keukens.
FOTO VAN ALICE POOT
+ Toon extra foto van Alice Poot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Koen van Oevelen op woensdag 20 okt 2021 21
Wij hebben onze gehele nieuwe keuken inclusief apparaat gekocht bij Ardi. Van het uitzoeken tot en met de plaatsing hebben wij het gehele traject zeer positief ervaren. Vriendelijk, meedenkend personeel. Alle afspraken worden volgens afspraak nagekomen.
Kortom wij zijn zeer tevreden en zouden Ardi keukens bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN KOEN VAN OEVELEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Femke op woensdag 20 okt 2021 21
Super geholpen bij Ardi keukens, van advies gesprek tot plaatsen van de keuken is alles heel fijn en soepel verlopen!
FOTO VAN FEMKE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het geleverde eindresultaat”
Door Norbart Smits op donderdag 14 okt 2021 21
Vorige week is bij ons dan eindelijk de nieuwe keuken geplaatst die wij in mei dit jaar besteld hadden. En... het lange wachten werd beloond. Alles werd vooraf keurig geleverd en de maandag en dinsdag hebben Anton en Matthew de keuken geplaatst. Vanaf het moment van intekenen door Marjolein tot en met het laatste handgreepje, geweldig! Even vooraf bellen of er hier en daar een leiding toch anders en er wordt meteen met je actief met meegedacht. Hierbij wil ik in het bijzonder Anton, onze keukenmonteur nogmaals enorm bedanken. Hij is een echte vakman die in alles met je meedenkt, de tijd neemt en perfecte oplossingen biedt. Wij zijn erg heel tevreden over Ardi Keukens en het het geleverde eindresultaat!
FOTO VAN NORBART SMITS
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Familie Moree op maandag 26 jul 2021 21
De aankoop was gewoon een groot feest voor ons. We werden door de verkoopster uitstekend geholpen, ze dacht helemaal mee, leefde zich als het ware in onze situatie in. En ze drong zeker niets op. Zodoende was de aankoop voor ons een fijne ervaring.
De aflevering was op de afgesproken datum en tijd, en correct en compleet. We hebben de keuken zelf geplaatst, voor vragen mochten wij direct bellen. De paar vragen/klachten werden 1-op-1 heel correct opgelost. Ardi keukens van harte aanbevolen, een super bedrijf !!
FOTO VAN FAMILIE MOREE
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door fam Werger op zondag 18 jul 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi Keukens. Vanaf de ontvangst in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en nog daarna zijn wij meer dan tevreden over de servicegerichte houding en de professionaliteit van de medewerkers en het bedrijf. Wij bevelen Ardi keukens dan ook bij iedereen aan.
FOTO VAN FAM WERGER
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en vriendelijk team”
Door C. Dekker op donderdag 15 jul 2021 21
Vanaf het begin tot het eind super!! Goed en deskundig geholpen. Erg bereidwillig en meedenken. Aardig en vriendelijk team! Met als resultaat een super mooie keuken waar wij heel erg blij mee zijn.
FOTO VAN C. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door M. Vd. Aarsen op donderdag 1 jul 2021 21
Keuken besteld en zelf geplaatst. Zeer tevreden over de kwaliteit, levering en deskundigheid van personeel. Zeer prettige ervaring.
FOTO VAN M. VD. AARSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Lisa Marie Kooijman op woensdag 16 jun 2021 21
Wat een fijn bedrijf! Van het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken. Wij zijn ontzettend tevreden en prijzen Ardi aan bij iedereen. Bij het uitzoeken van onze keuken werd er fijn meegedacht en aan onze wensen voldaan. De verschillende opties werden besproken maar werden ook laten zien in de showroom waardoor wij meteen een idee hadden wat het resultaat in onze keuken zou zijn. Hierbij was een nee vanuit ons ook echt nee voor de verkoper, dat is prettig. Tijdens het wachten op de sleutel van onze nieuwbouwwoning mochten wij nog eens terugkomen in de winkel om te zien wat we uitgezocht hadden. Ook de verkoper maakt dan even tijd om ons te zien en wist stalen voor ons te regelen. In communicatie zijn wij vanuit Ardi netjes op de hoogte gehouden over onze keuken. Het zetten van de keuken werd professioneel gedaan met veel aandacht voor detail. Alles hing netjes recht en er werd zuinig omgegaan met onze spullen en apparatuur! Ook het werken van de monteur zelf ging heel netjes en georganiseerd, dozen en verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd en meegenomen. Kortom: een dikke aanrader! Voor je geld veel keuken een een goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LISA MARIE KOOIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elise op woensdag 16 jun 2021 21
Erg fijn geholpen, zeer klantvriendelijk en goed contact.

Aanvulling ontvangen 28 juni 2021: Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing en de keuken zelf.
FOTO VAN ELISE
Reactie of foto toevoegen
“Ardi Keukens”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk op maandag 7 jun 2021 21
Op ons verlanglijstje stond een nieuwe keuken. In 2020 zijn wij ons gaan oriënteren bij Ardi Keukens in St. Annaland. Het ontvangst was erg vriendelijk en vrijblijvend. "Kijk gerust rond en als u vragen heeft horen wij dat graag! In onze demo keuken kunt u een kop koffie/thee en een broodje/soepje nuttigen" werd ons verteld....en dat terwijl we nog niets gekocht hadden. Nou dat bleef hangen en was een goed visitekaartje! Zo volgde er een tweede bezoek aan Ardi keukens. We wisten wel ongeveer wat we wilden....zo viel ons oog voor de tweede maal op een RESIDENTIC MASSIEF EIKEN (super white) KEUKEN, maar zou dat wel haalbaar zijn binnen ons budget? We hadden nl. best wel een verlanglijstje met wensen: een zwart natuurstenen groot werkblad en industriële stoeren handgrepen, veel bergruimte in de vorm van meerdere laden en binnen laden, want we wilden geen bovenkastjes meer, een inbouw koel/vrieskast en een grote combi/magnetron oven, een afzuigkap..... Tijdens deze grote aankoop en puzzel werden wij geholpen door de zeer vriendelijke medewerker, Buck. Aangezien er zoveel mogelijkheden waren betreft deze keuken werd het er niet makkelijker op voor ons. Met alle geduld werden de verschillende mogelijkheden/afmetingen uitgelegd en uitgetekend. Op alle fronten werd er met ons meegedacht, bv. over een bepaalde hoek in de keuken waar we zelf niet uitkwamen, maar ook het wakend oog om binnen ons budget te blijven.

Het werkblad werd uiteindelijk een kunststof blad (HuisSelectie, Toplaminaat Raw Black DE 2617), waar we heel blij mee zijn. Betreft de industriële handgrepen van Ardi Keukens vonden wij mooi, maar te smal voor de onze brede laden. Zo hebben wij de industriële handgrepen van 40cm ,60cm, 100cm breedte custum made laten maken door een kennis. Dit was geen enkel probleem bij Ardi, er werd zelfs aangeboden om de hangrepen op de laden te monteren. De inbouw apparatuur is van de HuisSelectie, het merk Pelgrim (de koel/vriescombinatie, de combi oven/magnetron (72 ltr), inductiekookplaat (77cm breed) en de afzuigkap). De vaatwasser was nog vrij nieuw en ook dat was geen enkel probleem om door de monteur weer te herplaatsen. De afzuigkap wilden wij graag in een schouw met blank eiken balken verwerken, dus deze werd op een later tijdstip door Aannemer Kievit uit Dirksland in de schouw geplaatst. Een aandachtspunt is zeker ook Anton, de monteur, die met veel zorg, geduld, precisie en plezier de keuken heeft weten te plaatsen, niets was hem te veel. Dankjewel Anton, maar ook Buck en medewerkers van Ardi Keukens dankjewel!!!!

Het geheel is een prachtige keuken geworden, met een natuurlijke en stoere uitstraling, precies wat we wilden. We zijn er heel erg "happy" mee. Met vriendelijke groeten, Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk uit Stellendam
FOTO VAN AB EN MARJOLEIN GEBUIS - KLAPWIJK
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
Reactie of foto toevoegen
“Van ons krijgen jullie een dikke 10”
Door Robin en Claudia Heurter op donderdag 3 jun 2021 21
Op 20 december hadden we i.p.v. een gebruikelijk showroom bezoek een online gesprek i.v.m. de strenge coronamaatregelen. Tijdens dit online gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De verkoper heeft deze perfect uitgewerkt. Eén week later volgde het 2e online gesprek. In principe hebben we toen onze keuken "online" gekocht, onder één voorwaarde dat alles pas echt definitief zou zijn als wij het bezoek aan de showroom hadden gebracht en alles daadwerkelijk hadden gezien. Een bezoek aan de showroom was helaas in februari nog steeds niet mogelijk. De verkoper heeft toen besloten om met de frontjes en samples van aanrechtbladen naar ons te komen. Geweldig! Uiteindelijk hebben we in maart een bezoek kunnen brengen aan de showroom en ook daar bleek alles exact zo te zijn, van wat wij ervan hadden verwacht. In mei is de keuken geplaatst. Ook dit is weer uiterst vakkundig gedaan. Wat een vakmensen, van verkoop, levering tot plaatsing. In een woord TOP!!! "Keukens met een 9+" Van ons krijgen jullie een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN EN CLAUDIA HEURTER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van Zweden op donderdag 27 mei 2021 21
Wij hebben voor een 3e keer een keuken bij Ardi gekocht omdat we zeer tevreden zijn over het plaatsen en de service. Prettig direct contact, afspraken worden nagekomen. Tijdens plaatsing voortdurend overleg met monteur en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
FOTO VAN J VAN ZWEDEN
Reactie of foto toevoegen
“Landelijk klassieke keuken”
Door Dhr./mevr. van der Plas-van Luijk op maandag 24 mei 2021 21
Wij zochten een landelijk klassieke keuken. Gevonden bij ARDI KEUKENS. Op al onze wensen klonk een: "Ja". Vanaf moment één kregen wij een zeer betrouwbare indruk. Deze betrouwbaarheid hebben de verkoper en monteurs waar gemaakt... Nu genieten wij elke dag van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR./MEVR. VAN DER PLAS-VAN LUIJK
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Iwaarden op maandag 24 mei 2021 21
Oktober 2020 hadden wij een afspraak in Sint-Annaland bij Ardi Keukens. We werden vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen een zeer uitgebreid advies over onze droomkeuken. Daarnaast kregen we een uitleg door de enthousiaste huiskok over de inductiekookplaat die we graag wilden. No nonsense, afspraak is afspraak en dat blijkt. Want toen onze keuken geleverd werd bleek dat de kopse kanten van de kastjes wit waren, terwijl dit zwart zou moeten zijn. Na een telefoontje werd dit direct opgepakt en is dit snel hersteld. Wij zouden iedereen Ardi Keukens aanraden!
FOTO VAN FAMILIE VAN IWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam. Van Gelder op woensdag 5 mei 2021 21
Al bij de verkoop werden we prettig geholpen en goed voorgelicht door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd om ons netjes te helpen en alle vragen te beantwoorden. De materialen waren van goede kwaliteit en werden op de juiste dag bezorgd. Ik had een 10 gegeven voor de keuken als alle materialen de juiste waren. Het was namelijk zo dat de smetplint te kort was en de plankdragers te klein. De nalevering hiervan liet een kleine drie maanden op zich wachten. Al met al is het een prachtige keuken geworden. Ik zou Ardi keukens dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Karin Steenbakkers op donderdag 22 apr 2021 21
Wat zijn we gastvrij ontvangen in de Ardi zaak in Sint Annaland ondanks het Corona virus. Onze afspraak was om 6 uur s'avonds en mee eten was geen probleem :) we zijn echt zo in de watten gelegd door het personeel, ook de uitleg en informatie omtrent onze nieuwe keuken was ontzettend fijn, niks was teveel gevraagd. Onze nieuwe keuken is sinds kort vakkundig geplaatst en we zijn er zo blij mee! Alles ziet er piekfijn uit en we hebben een hele fijne en mooie keuken. Ardi bedankt voor de mooie keuken, het fijne contact, en natuurlijk ook bedankt voor de fijne samenwerking! Jullie krijgen van ons een dikke 10.
FOTO VAN KARIN STEENBAKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Hans en Marijke van Dijke op zaterdag 10 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn er erg blij mee. Onze neef heeft de keuken erin gezet. We werden heel goed geholpen door Gerhard. Hij nam ruim de tijd voor ons. We kregen zelfs hapjes en drankjes. We hebben alles in één middag uitgezocht. Best spannend hoe alles zou staan....maar het is prachtig geworden. Gerhard gaf goede adviezen, een top verkoper!
FOTO VAN HANS EN MARIJKE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hilda Drooger op vrijdag 2 apr 2021 21
Na goed geholpen te zijn door de verkoper van Ardi hebben we besloten onze keuken bij hen te kopen. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn op tijd nagekomen en naar alle tevredenheid verlopen. Het plaatsen is door een vakman gedaan, super! Door corona kwam er een klein probleempje, maar ook dit was snel verhopen en door een andere vakman opgelost. Kortom alle lof aan Ardi!
FOTO VAN HILDA DROOGER
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Arna Taale op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment van uitzoeken van onze keuken tot en met het plaatsen ervan was de service geweldig! Doen zoals beloofd maakt Ardi echt waar!
FOTO VAN ARNA TAALE
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Familie Dam op donderdag 18 mrt 2021 21
Super vriendelijk en vakkundig geholpen. Zowel in de showroom als tijdens de werkzaamheden bij ons thuis. We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE DAM
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd voor de klant”
Door Fam Jumelet op woensdag 3 mrt 2021 21
Er werd met ons meegedacht. Professioneel. Namen de tijd voor de klant. Ook bij wijzigingen altijd snel reactie. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Duidelijk over de prijs. Geen kleine lettertjes. Je weet weet waar je aan toe bent. Tevens houden ze woord. Afspraak is zeker afspraak. Personeel staat echt voor je klaar. Ook toen de keuken geplaatst was hadden wij nog vragen over het juiste gebruik van de inductieplaat. Ook hier werden wij direct mee geholpen. Bij twijfel. Doen!
FOTO VAN FAM JUMELET
REACTIE VAN FAM JUMELET
En nog een foto van de andere zijde.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes verzorgd”
Door Nancy Hagers op zondag 21 feb 2021 21
Hele fijne ervaring van showroom tot het eindresultaat. Klantgericht, meedenkend, alles tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit keuken en ook heel kundig gemonteerd.
FOTO VAN NANCY HAGERS
+ Toon extra foto van Nancy Hagers
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie van Oers uit Roosendaal op donderdag 18 feb 2021 21
Van informatief gesprek tot oplevering zijn we meer dan tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, service en bovenal klantgerichtheid van Ardi voor de aanschaf van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VAN OERS UIT ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor Ardi”
Door Conny van de Sanden op zaterdag 9 jan 2021 21
Echt super blij met mijn keuken en de service van Ardi. Ondanks covid-19 hebben zij alles op alles gezet om mijn keuken zo spoedig mogelijk te leveren en was hen geen vraag te veel. Complimenten voor Ardi!
FOTO VAN CONNY VAN DE SANDEN
+ Toon extra foto van Conny van de Sanden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Dijke op maandag 28 dec 2020 20
Vanaf het moment dat we daar op afspraak een keuken kwamen uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken zeer tevreden. Bij de afspraak zelf wordt je goed geholpen met het uitzoeken en vragen worden ook duidelijk beantwoord. Ze nemen alle tijd voor je. Je wordt ook verwend door de gastvrouwen die daar rondlopen met koffie/thee, koekjes en zelfs een lunch. Ook de afspraken over het inmeten en inplannen van het zetten van de keuken waren goed geregeld. De monteurs waren kundig en zeer behulpzaam. 21 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi en nu direct daar terug naar toe gegaan. Gewoon vanwege de fantastische service.
FOTO VAN FAM. VAN DIJKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Riny Hack op donderdag 12 nov 2020 20
Vanaf het eerste moment tot het laatste moment meer dan tevreden met onze keuze voor Ardi. Wij hebben onze keuken kunnen uitzoeken met hulp van de kundige verkoopster van Ardi zonder het gevoe te hebben gehad dat zij bepaalde hoe de keuken er uit moest zien. Groot verschil met andere keuken bedrijven. Ook tot het moment van plaatsing hebben we nog van kleine dingen kunnen wijzigen zonder problemen. De kleine mankementen die er waren zijn vakkundig en zonder noemenswaardige problemen opgelost.
FOTO VAN RINY HACK
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Service heel hoog in het vaandel”
Door Eric N. op donderdag 22 okt 2020 20
Bij ARDI keukens in Sint Annaland (Zld) ben je geen klant, maar een welkome gast. Dat merk je al meteen bij binnenkomst. Deze is warm, hartelijk en oprecht. Als gast word je volledig vrij gelaten in jouw keus, niets word je opgedrongen. Je wordt wél op een zeer professionele wijze geholpen en gecoacht bij de samenstelling. Een statement waar menig ander keukenspecialist een puntje aan kan zuigen zonder daar specifiek een naam bij te plaatsen. Daarnaast heeft ARDI keukens twee dingen héél hoog in haar vaandel geschreven staan: Service en Nazorg
FOTO VAN ERIC N.
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jaap de Bruin op maandag 20 jul 2020 20
Dankzij Ardi hebben wij de keuken van onze dromen! Vanaf begin tot eind plezierig contact waarbij met ons is meegedacht. Goede communicatie en zorg en een perfecte installatie van de keuken door een eigen monteur. Wij zijn meer dan tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JAAP DE BRUIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldig”
Door Agnes van Weenen op zaterdag 6 jun 2020 20
Wederom een echte 9+ ervaring. bij ons bezoek aan de showroom, het uitzoeken en samenstellen van de keuken, de persoonlijke aandacht. Van A tot Z heeft Robin ons perfect geholpen en begeleid. En dan het eindresultaat. Echt geweldig. Helemaal onze keuken!
FOTO VAN AGNES VAN WEENEN
Helemaal onze keuken
+ Toon extra foto van Agnes van Weenen
Reactie of foto toevoegen
“Continu goede communicatie”
Door Dorine en Cees Beijer op dinsdag 12 mei 2020 20
Wij zijn via buren uit de straat en het lezen van reviews terecht gekomen bij Ardi-keukens. We hadden zelf al een goed beeld van wat we wilden, tekening, opstelling van de keuken en kleurstelling. Gerhard van Dijke heeft ons daarin in onze waarde gelaten en verder begeleid in materiaalkeuze, keuze in apparatuur enz. Wij zijn meerdere keren teruggeweest om wat dingen te bespreken en aan te passen. Toen 1 ding qua apparatuur niet mogelijk was, heeft hij (en het bedrijf) meegedacht naar een betere oplossing. Het zetten van de keuken door 2 monteurs is erg goed gegaan, er is rustig maar gedegen gewerkt. Al het overschot aan verpakkingsmateriaal is mee terug genomen door de monteurs. Via after-sales worden evt problemen netjes opgelost. Er is continu een goede communicatie geweest hetzij via de mail hetzij via de telefoon of in de zaak zelf.
FOTO VAN DORINE EN CEES BEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Adriënne op zondag 26 apr 2020 20
Ardi heeft een super service! Je hoort weleens vervelende ervaringen om je heen van mensen die een keuken hebben gekocht waarbij van alles mis liep. Hier heb ik bij Ardi totaal niets van ervaren. Ze hebben geduldig uitleg gegeven over verschillende opties en goed en eerlijk mee gedacht. Het was geen ja en amen, we verkopen aan je wat je wilt. Maar het voelde echt als realisch meedenken. Het traject tot en met (en zelfs na) plaatsing verliep ook heel duidelijk qua communicatie. Ook het contact met de installateur, via Ardi geregeld, verliep soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en heerlijk ontzorgd. Nu is het tijd om lekker te genieten van de keuken.
FOTO VAN ADRIËNNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aad van Endhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
Compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Vanaf de advisering t/m plaatsing alles conform afspraken. Geen vervelende 'nep' onderhandelingen over de prijs. Goede service en veel keus.
FOTO VAN AAD VAN ENDHOVEN
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Aad van Endhoven
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Diana van der werf op dinsdag 10 mrt 2020 20
Wij zijn zeer goed en vakkundig geholpen met onze nieuwe keuken. Wij zijn heel tevreden met ons kookeiland en achterwand met apparaten.
FOTO VAN DIANA VAN DER WERF
Keuken met eiland
REACTIE VAN DIANA VAN DER WERF
Een plaatje toch
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door N.Matthijssen op vrijdag 6 mrt 2020 20
Vandaag is onze keuken geplaatst door zeer vakkundig personeel. Ook onverwachtse aanpassingen toebrengen is geen enkel punt voor ze. Complimenten aan de monteurs het hele Ardi team!
FOTO VAN N.MATTHIJSSEN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Familie van Loenhout op zaterdag 1 feb 2020 20
Wat een fijn bedrijf, Ardi Keukens! We zijn er goed geholpen en geadviseerd. Christiaan heeft onze wensen volledig begrepen en enthousiast met ons meegedacht. Met als gevolg een keuken, nog mooier qua uitstraling en praktischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Hierdoor genieten wij nu elke dag van onze fantastische keuken. Ook de montage en service was zeer netjes en perfect volgens afspraak.
FOTO VAN FAMILIE VAN LOENHOUT
Keuken met uitstraling
+ Toon extra foto van Familie van Loenhout
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door S Franken op vrijdag 13 dec 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij ardi in mei 2018 voor onze nieuwbouw woning. In de tussentijd zijn we nog 2x terug gegaan om wijzigingen door te voeren (de laatste keer zelfs een compleet nieuwe uitstraling en een ander blad) en de verkoper blijft te alleen tijde even vriendelijk, meedenkend en neemt de tijd (zelfs tot anderhalf uur na sluitingstijd). De keuken is nu geplaatst en het ziet er allemaal keurig uit. Paar kleine dingetjes beschadigd en deze worden zonder discussie opnieuw besteld. Topbedrijf!
FOTO VAN S FRANKEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Wilmar Aarnoudse op zondag 3 nov 2019 19
Begin 2019 een keuken laten plaatsen door Ardi keukens en sanitair. Van het begin tot het eind van het verkoopproces alles in een ontspanne en gezellige sfeer uit kunne zoeken. Daar waar nodig wordt je geadviseerd. Wanneer de krabbel is gezet begint de service pas echt. Tekeningen, leidingschemas, inmeten... alles verloopt op een vlotte maar zorgeloze manier. En uiteindelijk... past alles perfect. Zelf standbouw gemaakt. Ardi de kasten laten plaatsen. Pasten tot op de centimeter nauwkeurig. En nu. Een half jaar later realiseer ik me nog steeds wat een dijk van een keuken er in mn huis staat. Ardi... bedankt!
FOTO VAN WILMAR AARNOUDSE
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Martijn Hendrix op dinsdag 29 okt 2019 19
Wij hebben een landelijke keuken gekocht. Wij kunnen maar 1 dingen zeggen, van het kopen van de keuken tot aan het plaatsen helemaal top. Een bedrijf die met passie een keuken verkoopt en plaatst. De monteurs die de keuken hebben geplaatst, dat zijn echte vakmannen. Ardi keukens dank voor alles.
FOTO VAN MARTIJN HENDRIX
Landelijke keukens
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
REACTIE VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtige koof boven het toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service na 8 jaar”
Door P Hendrikx op woensdag 21 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht met de nodige apparatuur. We zijn ontzettend goed geholpen en al onze wensen zijn perfect vervuld. Dat was in 2011 en wij zijn nog steeds heel blij met onze nieuwe keuken!!
FOTO VAN P HENDRIKX
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Johan van Loenhout op donderdag 25 jul 2019 19
Een keuken gekocht in 2017. Na een grondig onderzoek in 2016 is in 2017 de keuze gevallen op de keuken van Ardi, waarbij de klik met de vakkundige en behulpzame verkoopster (Marjolein Vlot) de doorslag heeft gegeven. De keuken is 24 en 25 juli 2019 geplaatst door eerst 2 en de 2e dag 1 zeer professionele monteur(s). Keuken volledig opgeleverd, met een duidelijke uitleg van de keuken en de apparatuur.
FOTO VAN JOHAN VAN LOENHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken aankoop”
Door conny nieuwland op vrijdag 12 jul 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, hebben heel goed advies gehad en de installatie is vakkundig en goed gebeurd
FOTO VAN CONNY NIEUWLAND
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door D Wegman op vrijdag 5 jul 2019 19
20 jaar geleden onze eerste keuken hier gekocht, 15 jaar geleden een tweede keuken (voor ons tweede huis). Service was altijd geweldig en persoonlijk. Nu renovatie eerste keuken laten uitvoeren en het ziet er weer prachtig en modern uit. Ze hadden zelfs nog onze tekeningen van 20 jaar geleden dus het plannen van de renovatie ging erg fijn.
FOTO VAN D WEGMAN
Keuken bij de montage
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dekker op woensdag 5 jun 2019 19
12 jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Pelma keukens. Alles naar tevredenheid. Nu we verhuist zijn, een keuken door de nevenvestiging Ardi laten plaatsen. Henry en Bart hebben veel tijd geïnvesteerd in de opstelling van de keuken. Hierdoor geen moment meer getwijfeld of de keukenopstelling ons zou bevallen. Het blijkt nu ook de perfecte indeling te zijn. Chapeau! Verder ook tevreden over het verdere traject zoals het inplannen van bezorging en plaatsing. Ook de plaatsing door Coran en Niek heel netjes en met fijn overleg!
FOTO VAN DEKKER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor allen”
Door M. Van der Helm - Havenaar op zondag 2 jun 2019 19
Keuken in landhuis stijl. De aankoop was al fantastisch. We werden in de keuken van onze keuze, hierin geweldig begeleid. Chris had zeker plezier in deze stijl keuken. Henry Boogaard is samen met collega op wezen meten. Ook iets wat bijzonder is. Bedankt Henry voor je advies en steun. De keuken werd geplaatst door Anton en Wim , welke in opleiding is. Wim is een geweldige leerling, en Anton is een vakman en leermeester bij uitstek. Alle lof voor jullie allen!
FOTO VAN M. VAN DER HELM - HAVENAAR
Landhuisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Steekt goed in elkaar”
Door Corelly op donderdag 14 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en zijn erg tevreden over de gang van zaken zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de installatie door de monteurs.
Tijdens het aankoopproces voelden wij ons niet onder druk gezet om snel te beslissen. Er was voldoende gelegenheid om per email of per telefoon vragen te stellen, voorafgaand aan onze beslissing. Over de keukeninstallateurs waren wij erg tevreden. Ze werkten rustig en netjes, zonder haast. Zij kregen voldoende tijd om de keuken tot in de puntjes te installeren. Helaas is de verkeerde plint geleverd, maar wij vertrouwen erop dat dit op korte termijn helemaal in orde komt. Het is duidelijk dat de organisatie van Ardi goed in elkaar steekt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, per email wordt ruim op tijd aangegeven wanneer de levering van de keuken is en wanneer de plaatsing. Wij hebben vooralsnog geen spijt dat wij onze keuken bij Ardi gekocht hebben.

Aanvulling ontvangen 16 september 2019: Hier even een aanvulling, nadat wij een half jaartje van onze keuken gebruik hebben gemaakt: De plint is inderdaad geleverd. Maar we hebben spijt dat we niet voor Siemens keukenapparatuur gegaan zijn. De kwaliteit van Pelgrim apparatuur is toch minder dan onze voorkeur Siemens (of Bosch). Met name de kwaliteit van de vaatwasser is (ver) beneden verwachting. Vanwege de aanbieding van diverse apparaten van eenzelfde merk hebben wij (helaas) toch voor de Pelgrim vaatwasser gekozen. Advies aan toekomstige kopers: blijf wat betreft de apparatuur toch je eigen koers varen en neem je "verlies" door geen gebruik te maken van een aanbieding.
FOTO VAN CORELLY
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Geertje Visker op woensdag 10 okt 2018 18
Wij zijn enorm blij met onze keuken. De manier waarop alles is gegaan is geweldig! De ontvangst en begeleiding was zeer aangenaam en met name Pieter Vlot heeft ons enorm geholpen met de keuze, wat resulteerde in een keuken die nu geheel naar onze wens is, ik zou niet kunnen zeggen wat er nog ontbreekt, het is geweldig zo. De aanvoer van de keuken is keurig gegaan, een vriendelijke chauffeur, die zijn vak verstaat. De monteurs waren geweldig, de vloer werd netjes afgedekt en er werd enorm secuur en precies gewerkt. Het was een hele prestatie om in ons oude huis waar alles schots en scheef is de keuken te plaatsen, maar ze hebben het geweldig gedaan! Zeer beleefd en gezellig waren deze monteurs, Ik heb van ze genoten! Ik had graag een foto van de keuken geplaatst, maar krijg het helaas niet voor elkaar. Kortom, van ons krijgen ze een dikke 10!
FOTO VAN GEERTJE VISKER
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Vervloet op donderdag 28 jun 2018 18
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de keuken een DIKKE 10!! De keuken van ARDI is perfect en mooier dan we hadden verwacht, hij is geplaatst door zeer gekwalificeerd personeel en deze denken ook mee en vragen hoe je iets wil hebben wat we als zeer prettig hebben ervaren.
FOTO VAN FAMILIE VERVLOET
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Familie van gils op donderdag 31 mei 2018 18
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, en wij zijn bijzonder goed en professioneel geholpen door Pieter Vlot de keukenverkoper
FOTO VAN FAMILIE VAN GILS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Piet en Kitty Hoogerheide op dinsdag 22 mei 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en deze is in april jl. geplaatst. Van het begin tot het einde zijn wij supertevreden over Ardi. Wij zijn diverse keren in de showroom geweest en werden steeds vriendelijk ontvangen door de receptionistes. Onze verkoper Christiaan heeft ons al die keren geduldig te woord gestaan, geïnformeerd naar onze wensen, de mogelijkheden in kaart gebracht en goede adviezen gegeven. Zelfs nadat wij de keuken gekocht hadden en terugkwamen op ons besluit, heeft Christiaan wederom alle tijd genomen om onze nieuwe keuze te bepalen. Onze keuken heeft een verticale houtnerf in de koelkast- en vaatwasserdeur, de overige deuren/lades hebben een horizontale houtnerf. Deze mogelijkheid was niet aanwezig bij Bruynzeel Keukens. Ook is voldaan aan onze wens om geen pasblender toe te passen tussen koelkast en oven, en omkadering van koelkast en vaatwasser, zodat er geen passtukken nodig waren. De telefonische contacten die wij tot aan de levering van de keuken hebben gehad met o.a. boekhouding en serviceafdeling waren ook steeds aangenaam. De bezorgers van de keuken overlegden op een prettige en rustige manier waar de spullen neergezet konden worden. En tot slot alle lof voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Ook dit verliep op een fijne, professionele en rustige wijze, steeds in goed overleg.
Kortom: wij raden iedereen aan een keuken te kopen bij Ardi, die bij ons is overgekomen als een prettige en betrouwbare keukenzaak! Wij zijn supertrots op en blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN PIET EN KITTY HOOGERHEIDE
Keuken met houtnerf
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jaap en Helèn Steenhoven op woensdag 18 apr 2018 18
Wij hebben een nieuw aanrechtblad, nieuwe handgrepen voor de keukendeurtjes, spoelbak en kraan bij Ardi gekocht omdat wij onze keuken hebben gerenoveerd.
Wij zijn zeer tevreden over Ardi. De rondleiding bij binnenkomst, de vriendelijkheid van het personeel, de manier waarop wij zijn geholpen, meedenkend tot in de details en geheel vrijblijvend, dit hebben wij zeer gewaardeerd. Zo kwamen we tot een oplossing binnen budget en met een fantastisch eindresultaat. De monteur die het aanrechtblad heeft gemonteerd heeft ook keurig werk geleverd, zeker omdat de keukendeurtjes al waren geverfd en ook de wanden al waren gestuct en geverfd. Geen beschadigingen, complimenten ! Wij kunnen Ardi aanbevelen !
FOTO VAN JAAP EN HELÈN STEENHOVEN
Keuken met nieuw aanrechtblad
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en sanitair”
Door Fam. Pikaart op zaterdag 24 mrt 2018 18
Wij hebben een nieuwe keuken en het sanitair gekocht bij Ardi. De ontvangst bij het bedrijf was perfect. Ook de advisering voor de aankoop werd als prettig ervaren. Als we vragen hadden werden ze op een correcte wijze beantwoord. En toen kwam de plaatsing. Alles werd vakkundig neergezet en tot in de details afgewerkt. En dat allemaal nog tegen een vriendelijke prijs. We zijn echt tevreden met het resultaat en kunnen met een gerust hart anderen aanbevelen het bedrijf te bezoeken.
FOTO VAN FAM. PIKAART
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over hele proces”
Door Familie Westhuis op donderdag 8 mrt 2018 18
Bij het binnentreden van de winkel werden wij vriendelijk en gastvrij begroet door Christine. We kregen uitleg over de route door de winkel. Hierna gingen we zelf rond kijken. Tijdens het rond kijken naar de keukens kregen we een heerlijke zeeuwse bolus aangeboden. We voelden ons direct welkom! Hierna maakten wij een afspraak om uitgebreid een offerte op te laten maken. Arjanne was onze grote steun en toeverlaat in dit proces. Ze bleef vriendelijk, geduldig en toonde veel empathie. We voelden ons zeer serieus genomen. Ondanks dat we na de offerte verschillende keren terug kwamen, omdat we bleven twijfelen over een aantal dingen.(zoals welke kleur, welke knopjes enz.) Op e-mails werd ook snel gereageerd. Ze regelden J.C. Schot voor alle leidingen te installeren. Dit is een zeer vriendelijke man. Werkt nauwkeurig en netjes. Staat open voor allerlei vragen.Hierna kwam Anton van Ardikeukens alles installeren. Hij werkte erg secuur en denkt goed na over alles hoe te plaatsen en koppelde dit terug naar ons. We zijn zeer tevreden over het hele proces en erg blij met de mooie keuken!Allemaal heel erg bedankt!
FOTO VAN FAMILIE WESTHUIS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ilona op donderdag 14 dec 2017 17
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. We zijn hier erg tevreden over! Prettig dat er wordt meegedacht. Over de service zijn wij zeer tevreden! Kortom zeker aan te raden om te gaan kijken.
FOTO VAN ILONA
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door J. Van Broekhoven op maandag 27 nov 2017 17
Prettig gesprek tijdens bezoek voor de keuken in de showroom, niet opdringerig en alle ruimte gekregen voor het nemen van de beslissing tot aankoop. Ook de samenwerking met het klusbedrijf, door u aanbevolen,is goed bevallen. De installatie van de keuken is tot volle tevredenheid uitgevoerd en problemen werden in goed overleg opgelost.
FOTO VAN J. VAN BROEKHOVEN
Installatie van de keuken tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door M.J. Van Dijke op vrijdag 24 nov 2017 17
Voor de tweede keer een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi. Van begin tot eind super geregeld! Het eind resultaat is helemaal naar ons zin! Wij zullen dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen.

Eerdere ervaring van 1 december 2015: De keuken staat al weer een poosje en we zijn nogsteeds super tevreden. Super goed geholpen en een prachtig resultaat! We bevelen het iedereen aan want het is de moeite waard om er eens heen te gaan.
FOTO VAN M.J. VAN DIJKE
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs en kwaliteit”
Door P. van Zuylen op woensdag 22 nov 2017 17
- Goede en deskundige hulp bij uitzoeken badkamer.
- Aanleg heeft op prima manier plaatsgevonden. Vlot en met zo weinig
mogelijk overlast.
- Nieuwe badkamer ziet er keurig uit. Praktisch in het gebruik.
- Al met goede prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN P. VAN ZUYLEN
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen
“Reclame voor Ardi”
Door P.J.Hage op zaterdag 16 sep 2017 17
onze zoon heeft 7 jaar geleden een keuken bij ardi gekocht en is daar zeer tevreden over Dus wij zijn ook naar ardi gegaan We werden prima geholpen door de verkoper christiaan mol hij heeft alles prima uitgelegd. De keuken is precies in de week die gezegd was afgeleverd en gezet. Ook dit is prima gedaan Wij zijn erg blij met deze keuken en wij zullen zeker reclame maken voor jullie
FOTO VAN P.J.HAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Van Horssen op donderdag 14 sep 2017 17
In een woord super! Vanaf de eerste stap in de showroom tot aan de oplevering van de keuken.
FOTO VAN FAM. VAN HORSSEN
Hoekkeuken met vrije bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Leon Plompen op donderdag 6 jul 2017 17
Bij het aankopen van de keuken zijn wij netjes en niet opdringerig geholpen. Het plaatsen van de keuken is door monteur Han de Vos vakkundig op een rustige manier uitgevoerd Ook al het afval is allemaal netjes opgeruimd en afgevoerd Dus niets dan lof Wij zijn tot heden dik tevreden
FOTO VAN LEON PLOMPEN
Keuken met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
FOTO VAN FAM HEIJBOER
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Dan heijboer
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door familie Gusinac op maandag 22 mei 2017 17
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi en zijn hele fijne en klantvriendelijke manier geholpen door Bart in 't Veld. Werkelijk alles verliep naar wens. De begeleiding in de showroom, meerwerk, de levering en de montage. Wij zijn heel blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN FAMILIE GUSINAC
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
FOTO VAN ARIE EN JOLANDA
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Simone steehouwer op dinsdag 25 apr 2017 17
We hebben een keuken en badkamer bij ardi keuken gekocht we zijn vanaf het binnen komen in de zaak tot de laatste dingetjes in huis nog corrigeren super goed gehoord en geholpen. Netjes binnen ons buddet en alles wat we willen. Echt een aanrader voor iedereen
FOTO VAN SIMONE STEEHOUWER
Keuken via Ardi
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Fam.van Alphen op donderdag 12 jan 2017 17
September 2016 is onze Keuken geplaats,we zijn er heel erg blij mee. En genieten hier iedere dag van! De monteurs Arie en Han hebben prima wel geleverd!Tijdens het plaatsen. zijn onze achter buren wezen kijken,ze vonden de keuken zo mooi, dat ze de reis naar st.Annaland hebben gemaakt,en ook n keuken hebben gekocht! Super leuk voor Ardi.
FOTO VAN FAM.VAN ALPHEN
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Mieke Hornman op vrijdag 11 nov 2016 16
Keuken gekocht . Prettig geholpen. Zou anderen met een gerust hart Ardi aanbevelen. Ook een compliment voor de installateur, timmerman, stucadoor en schilder. Dit alles ook via Ardii geregeld, zodat je maar een aanspreekpunt had.
FOTO VAN MIEKE HORNMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Secuur en vakkundig”
Door Familie Linders op zaterdag 5 nov 2016 16
Bij de verkoop werd er serieus mee gekeken of onze wensen ook in de praktijk mee genomen konden worden. Ook werd er advies gegeven hoe het een en ander eventueel slimmer opgelost kon worden. De plaatsing werd, volgens de opgemaakt planning, secuur en vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN FAMILIE LINDERS
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen
“Staat voor kwaliteit en service”
Door Jan de Leeuw Ossendrecht op vrijdag 15 jul 2016 16
Na een uitvoerige zoektocht bij Ardi keukens (van 10:30-18:15) een prachtige keuken samengesteld. Mensen zijn daar zéér geduldig en dachten geweldig met ons mee zonder ons in een bepaalde richting te sturen. ook plaatsing en afwerking is geweldig mooi gedaan daar vakbekwaam en uiterst correcte medewerkers. Ook nazorg is super, men belt ruime tijd na plaatsing op of alles nog steeds naar wens is. Eens klant bij Ardi is voor ons in ieder geval altijd klant bij Ardi. Dhr. Karel van Dijke belt om te vragen hoe het hele traject is verlopen, van bestellen tot ingebruikname. Wij zijn uiterst tevreden, tijdens ons gesprek stippen we een klein probleempje aan mbt het rooster in de Combi oven waar enige roestvorming op te zien was bij het bevestigingspunt. Er wordt beloofd dat dit verder opgepikt zal worden. 2 Dagen later worden we aangenaam verrast met een pakketje waarin een nieuw rooster zit. Wat een geweldige service. Voor ons weer een bewijs dat Ardi-keukens voor kwaliteit en service staat.
FOTO VAN JAN DE LEEUW OSSENDRECHT
afwerking is geweldig
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.