Feedback
9,4

Ardi Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens
Ardi Keukens – waar beleving werkelijkheid wordt
Ardi Keukens, gevestigd in Sint-Annaland en onderdeel van de landelijke DB KeukenGroep, heeft historische betekenis. In Sint-Annaland besloot toenmalig keukenmonteur en huidig algemeen directeur Arjan van Dijke in 1991 dat de montage van keukens zóveel beter kan. Hij start de verkoop van keukens aan huis en opent spoedig zijn eigen showroom: Ardi Keukens. Het familiebedrijf breidt uit naar meerdere vestigingen en verzorgt inmiddels ruim 30 jaar met plezier en passie keukens in verschillende stijlen.

DB KeukenGroep scoort gemiddeld een klanttevredenheidscijfer van 9,7 op onafhankelijke reviewsites, dankzij onze onverminderde focus op:
• Direct een eerlijke prijs zonder onderhandelen
• Transparante offertes, volledig gespecificeerd
• 10 jaar garantie op montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau
• Eigen monteurs, professioneel gereedschap, complete servicebussen
• Focus op klanttevredenheid met een 9+
• Ruime, inspirerende showrooms
• Eigen opleidingsinstituut DB Vakcollege

Beleef uw keuken bij Ardi Keukens
Een bezoek aan Ardi Keukens is in veel opzichten een unieke ervaring. Wij zitten niet tussen de massa op een keukenboulevard dus u rijdt al makkelijk naar ons toe met ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Ook kunt u bij ons uw elektrische auto opladen. Onze ruime showroom van 1.400 vierkante meter biedt brede keus uit allerlei stijlen keukens. In een ruim Material Center presenteren we u alle denkbare kleuren en materialen. De nieuwste technieken qua apparatuur kunt u bij ons werkend proberen. Ook kunt u zelf ervaren hoe optimale ergonomie zich vertaalt in uw keuken. Al onze keukens zijn opgebouwd door trainers en monteurs-in-opleiding van ons unieke, eigen opleidingsinstituut, het DB Vakcollege.

Tijd en rust
Bij Ardi Keukens ervaart u in alle rust hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Ons enthousiaste verkoopteam maakt het u op een ontspannen manier compleet naar wens. Wij adviseren u gedegen over uw persoonlijke keuken waarin al uw wensen werkelijkheid worden. En u ontvangt een volledig gespecificeerde offerte, met nettoprijzen. Zodat u zeker weet waar u aan toe bent.

Kleinschaligheid
Ondanks onze grootte, blijven we kleinschalig werken middels persoonlijke klantteams. Voor u is dat prettig. Het betekent dat u voor alle soorten vragen of klachten niet telkens wordt doorverbonden maar met dezelfde medewerkers contact heeft. Hierdoor kennen wij onze klanten beter en houden we de lijnen kort zodat we aan hun wensen stipt en vlot uitvoering kunnen geven.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie of advies. Maak een afspraak of vraag meer informatie aan via de website van Ardi Keukens.
Ervaringen
Er zijn 362 ervaringen over Ardi Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren293 ervaringen
4 sterren27 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren5 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Problemen met levering keukenblad”
Door J. Schipper op dinsdag 24 mei 2022 22
De service in de showroom was echt goed, maar daarna is het misgegaan. Het blad bleek na het opmeten niet als maatwerk geleverd te kunnen worden. We hebben een nieuw blad gekozen en dit is super opgelost door Ardi. Echter de andere leverancier is 6 weken later pas weer komen meten, om vervolgens een week later weer te moeten meten. Vervolgens was er 3 weken na deze laatste meting nog ontbrekende informatie over de maten van de kookplaat. Al met al wordt het blad nu pas in de 3e week juni geplaatst. We zijn erg teleurgesteld dat door het wijzigen van leverancier wij bijna 4 maanden op een keukenblad moeten wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Laat hersteld”
Door Jorg de Jong op donderdag 14 apr 2022 22
Keuken gekocht, plaatsen en verkopen ging perfect. Servicepunten oplossen is een drama. Pas maanden na aankoop is de keuken hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddelde score”
Door Fam de Visser op maandag 27 dec 2021 21
Die 9.6 waardering is veel te hoog gegrepen in de revieuws, Ardi keukens scoort gewoon een gemiddelde van 6.5 ! voor ons. in het gehele traject zijn er toch wel wat onvolkomenheden die niet nodig waren geweest! Of de prijs / kwaliteit verhouding in orde is zal de tijd leren??
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld”
Door B. Harfterkamp op woensdag 22 dec 2021 21
Wij hebben in een jaar tijd twee keukens aangeschaft ivm een onverwachte verhuizing. De eerste keuken was na 9 maanden nog niet helemaal goed afgeleverd zoals we hadden gehoopt maar dat was voor de volgende bewoner. De volgende keuken hadden we voor de aankoop al onze zorgen gedeeld over de aandachtspunten van de eerste keuken. Dit keer zou alles goed gaan. Helaas. We zijn een jaar verder en nog steeds is de keuken niet naar onze wens. Geen vaste contactpersoon voor onze klachten, terugbelverzoeken worden niet opgepakt. Afspraken niet nagekomen. Genoeg excuses ontvangen maar nog steeds geen oplossing. Enorm teleurgesteld dat het voor de tweede keer hierop is uitgelopen maar nog meer teleurgesteld dat er niet één iemand is die dit goed oppakt voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“De service kan beter”
Door Frits Nienkemper op vrijdag 17 sep 2021 21
Het bedrijf zou van te voren de cliënt beter moeten informeren over wat de kosten zijn als je op inductie gaat koken. (Aanpassen meterkast en 3 fase aansluiting stedin) daarnaast bij inmeten zorgen dat diepte van de lades goed worden geleverd, verder heeft de service ivm zaken die nog gemaakt/geleverd moesten worden, erg lang geduurd. (4,5 maanden) Als laatste, afzuigunit monteren in plafond was voor de monteurs een moeilijke klus, ik had het idee dat ze hier niet zoveel ervaring mee hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Tegengevallen”
Door Mario de Waal op dinsdag 22 jun 2021 21
De keuken werd of afgesproken data geplaatst, maar dit was dan ook de enige positieve ervaring met Ardi ... ok, de oven en magnetron kwamen later door leveringsproblemen. Dat wisten wij van tevoren. De boiler werd helaas verkeerd aangesloten. Na een afspraak gemaakt te hebben voor een monteur die langs zou komen om de boiler goed aan te sluiten kwam deze nooit opdagen !! Altijd leuk als je daar speciaal een dag vrij voor moet vragen. De andere week werd het probleem eindelijk opgelost. Een paar weken later werd er een afspraak gemaakt voor het plaatsen voor de oven en magnetron en een scheef deurtje werd recht gehangen. Dan komt de monteur vervolgens aan met alleen de oven....er is nooit gecommuniceerd naar ons toe dat de magnetron er nog niet was. De oven werd geplaats en het deurtje werd recht gehangen. Maar helaas werd er door de monteur onhandig met de schroevendraaier onze onder plint flink beschadigd. Dus daar moest dan weer een nieuwe voor worden besteld. Eindelijk na 2,5 maand nadat de keuken werd geplaatst kwam de magnetron binnen. Die werd geplaats, maar daardoor raakte de handgreep van het kastje die eronder zat flink beschadigd. Dus nu weer wachtten tot die weer binnen komt.. Ook deed de afzuigkap het niet altijd, dus die had waarschijnlijk een storing oid. Maar de monteur vertelde dat hij daar geen verstand van had en alleen maar dingen kon ophangen.. Serieus..!!? Na een afspraak gemaakt te hebben voor het laatste defect te maken kwam de monteur voor de 3e keer niet opdagen!! Om gek van te worden.. Die kwam een paar dagen later. Ons was beloofd dat het laatste zo snel afgehandeld zou worden omdat alles tegenzat voor ons. Nu na 5 maanden is het laatste defect vervangen. Alleen is het nu nog even wachten op de nieuwe afzuigkap. Want het probleem daarvan was een fout in de printplaat. Hebben we zelf moeten regelen trouwens.. Maar gelukkig komt Pelgrim zelf de nieuwe plaatsen, want die komen wel hun afspraken na. Ik heb nu mijn score verandert van 2 naar 1 ster !! Dit komt door alles wat hierboven beschreven staat. En wat ik het ergste misschien nog vind is dat er vele malen aan ons is gevraagd of dat we de score aub hoger willen zetten...Ja, wat denk je zelf..Het moet natuurlijk niet van 1 kant komen lijkt mij. Na terug gebeld te hebben een tijd geleden over hoe ik over alles denkt, zou degene die ik aan de telefoon had het doorgeven aan de directie. Maar je raad het al... NOOIT meer iets gehoord.. Ze kunnen wel mooi adverteren met: afspraak is afspraak, maar geen idee wat ze daarmee bedoelen. Na goede recensies gelezen en gehoord te hebben gingen wij ervan uit dat dit wel goed zou komen, maar in praktijk blijkt dit ZWAAR tegen te vallen ! Dit is een slechte keuze geweest..
Bij iedere klacht die telkens werd doorgegeven konden ze alleen maar antwoorden met een goedkope "sorry". Voor de rest word er ook niets gedaan naar de klant toe. Al met al dus absoluut geen goede ervaring met Ardi. Mocht er ooit nog een keuken worden geplaatst dan is het iig niet 1 van Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting niet waargemaakt”
Door Charles Welling op maandag 19 apr 2021 21
E.e.a. begon al met een onjuist en daarom door mij genegeerd leidingschema voor mijn "Residentic"-keuken. Na de installatie van de keuken door een Ardi-monteur bleken deurtjes en ladenfrontjes krom te zijn, de ladenfronten waren scheef gemonteerd, de ladenbodems kierden en de afzuigkap was defect. Gebeld en foto's gemaakt. De service-afdeling reageerde lauw, geen woord van excuus. Na 14 dagen bleek het defect aan de afzuigkap nog niet gemeld te zijn bij de fabrikant en heb ik dit zelf maar gedaan. De door mij geuite wens zo mogelijk een andere afzuigkap te kopen zou worden doorgegeven aan de afdeling Verkoop. Niet gedaan. Na twee maanden kwam een monteur ("onze beste monteur") om de keuken af te stellen. Het kromme deurtje was weliswaar besteld, maar het was onduidelijk wanneer dit geleverd kon worden. De monteur kon dus alleen de laden afstellen. De laden werden gedemonteerd, weer gemonteerd en waren daarna nog net zo scheef. De monteur maakte foto's en zou een rapport maken. Inmiddels weer drie weken verder en diepe stilte van de zijde van Ardi. Als je de kreten leest waarmee Ardi zichzelf aanprijst, dan word ik een beetje onpasselijk. Een kreet maken ze echter wél waar en dat is "ontzorging van ontwerp tot realisatie". Inderdaad, want ná de realisatie mag de klant het zelf uitzoeken. Het bovenstaande is een sterk verkorte versie van het geheel van telefoontjes en e-mails, want communicatie, zowel naar de klant als tussen hun medewerkers, moet bij Ardi nog worden uitgevonden.

Aanvulling ontvangen 19 mei 2021: Op 19 mei heeft een monteur, die wél op de hoogte was hoe men ladefronten afstelt, de scheve fronten in een handomdraai recht gehangen. Een aantal gebrekkige fronten zal worden vervangen en daar heb ik, dankzij de inmiddels verbeterde communicatie, een bevestiging van ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorging niet uitgekomen”
Door Mark Prook op woensdag 17 mrt 2021 21
10 maanden na de montage van onze keuken en badkamer lijken dan eindelijk alle restpunten te zijn opgelost en kunnen we gaan genieten van een mooi eindresultaat. Jammer dat we voordat we zover zijn gekomen heel veel onnodige vrije dagen hebben moeten nemen en dat keer op keer weer bleek dat de herstelwerkzaamheden niet werden uitgevoerd, of dat verkeerde / beschadigde spullen werden geleverd en hierdoor veel frustraties. Uiteindelijk is alles opgelost, maar het is zeker niet zo gegaan als je zou verwachten met een beoordeling van 9+, De ontzorgde montage en afterservice was ook de rede waarom we hier meer hebben betaald voor een mooie keuken en badkamer dan elders. Helaas is dit niet zo uitgekomen bij ons.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij het plaatsen”
Door Hans en Anita Knoope op vrijdag 29 jan 2021 21
We waren vast overtuigd; onze nieuwe keuken moet weer bij Ardi vandaan komen. Maar om heel eerlijk te zijn is het dit keer tegengevallen. In de showroom verliep alles vlekkeloos. Ontzettend vriendelijk en goed geregeld. Bij het plaatsen van de keuken is er nogal wat mis gegaan, vooral slordige montage. Dit is later wel rechtgezet door iemand van het serviceteam. Ook was er geen blad besteld en ook geen spatblad. Inmiddels zijn we 8 weken verder en de keuken is nog niet geheel af. Ik blijf geloven dat de keuken een plaatje word maar we moeten lang geduld hebben.
REACTIE VAN ANITA KNOOPE
Inmiddels is de keuken af en genieten we volop van de keuken zoals we hem besteld hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel andere ervaring”
Door Fam. Mol op donderdag 7 jan 2021 21
Ik zie juist in de Eendrachtbode dat Ardi pronkt met de hoge waardering op deze site. De ervaring met onze keuken, nu 1 jaar in gebruik, is geheel anders. Ik kan niet bepaald tevreden zijn als een bedrijf ong. 6 maanden nodig heeft om de zaak op orde te krijgen. 1 van de monteur beaamde dat onze keuken verkocht was door een beginnend verkoper met de nodige fouten en dat had niet mogen gebeuren! Waarschijnlijk ook de reden dat wij nooit uitgenodigd zijn om onze ervaring te delen.
Reactie of foto toevoegen
“Montageperikelen”
Door S Halters op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij hebben recent een keuken gekocht bij dit bedrijf, met name door de goede recensies. Onder het mom beter iets duurder dan gedoe er omheen. Helaas hebben wij hier nu enorme spijt van. De keuken (kleine omvang) duurde drie keer langer om te installeren dan gepland. Vervolgens past de inbouwapparatuur niet goed en is eea zonder overleg en niet volgens de tekening aangebracht. Met als resultaat dat bij een eerste herstelpoging een deel opnieuw is geleverd en gemonteerd; met als resultaat: 1 deels niet goed geleverd en 2 deels opnieuw fout geïnstalleerd waardoor de keuken niet kan worden gebruikt zonder dat meer schade wordt gedaan. Ongeveer alles wat fout kan gaan, gaat fout en hoewel eea wel opnieuw gepland wordt om te herstellen duurt dit lang en gefragmenteerd. Met als resultaat: nog langer wachten en dagen! verloren werktijd (opnemen verlof om weer thuis te zijn). Enige vorm van begrip (en herstel) hiervoor is er niet.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 19
Vorig jaar einde zomer een keuken besteld bij Ardi die in November gemonteerd is.
Best wat zaken die niet helemaal goed waren. Deels wat foutjes bij Ardi, maar ook bij de leverancier. Dit ook met Ardi uitgebreid besproken en ben ervan overtuigd dat zij hiervan gaan leren. De keuken en het afwerken hiervan heeft best wat voeten in aarde gehad maar nu in april is de keuken dan helemaal klaar na best wat service bezoeken die niet meer op 1 hand te tellen zijn.Als ik uiteindelijk naar de keuken kijk vind ik het eerlijk gezegd niet de prijs waard die we voor de keuken hebben betaald. Als we in de toekomst een nieuwe keuken uit gaan zoeken gaat het er waarschijnlijk niet meer een van Ardi zijn ondanks dat alle onjuistheden prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door André op vrijdag 10 jun 2016 16
Vriendelijke verkoper. Maar kennis van zaken (bleek achteraf) was matig. Vaak zelf moeten bellen voor juiste tekening. Ging te vaak verkeerd. Montage goed en professioneel. Opleverpunten bleven lang zitten. Werden na klacht hierover wel meteen opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rosanne op maandag 27 jun 2022 22
We hebben afgelopen November een keuken gekocht bij Ardi-keukens. We zijn goed geholpen door Marjolein. Ze heeft veel verschillende mogelijkheden laten zien aan ons en ook gekeken wat past in ons budget. Bij het leveren en plaatsen van de keuken waren er verschillende oplever puntjes, maar die zijn fantastisch opgelost door Ardi-Keukens en de monteur.
FOTO VAN ROSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam. Hollestelle op zaterdag 25 jun 2022 22
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Omdat we positieve referenties van familie en vrienden. Wij werden goed gastvrij ontvangen met koffie en goed geadviseerd door verkoopmedewerkster Marjolijn Vlot. keukenmontage werdt uitgevoerd door Han de Vos, geacteerd door een stagiaire. Mooi werk geleverd. Al met al, komen afspraken na, goeie planning.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Leontine Tjioe op vrijdag 24 jun 2022 22
Nieuwe keuken. Afspraak gemaakt, tijdens dit gesprek (ruim de tijd, zeer hartelijke ontvangst). Er werd deskundig meegedacht! Waardevolle adviezen. Geen druk uitgeoefend, tijd om na te denken. Duidelijke afspraken, welke nagekomen zijn. Eigen inbreng altijd mogelijk in ieder stadium. Kwaliteit in materialen, apparatuur en mensen.
Nette, zeer prettige vakmensen in dienst. Kan Ardi keukens aanbevelen! Wij genieten van onze prachtige keuken. Vakmanschap!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R. Heijens op dinsdag 21 jun 2022 22
De verkoper, dhr. Mallegrom was buitengewoon attent en vriendelijk, alles was mogelijk. De service van Ardi-keukens is buitengewoon. In 1990 de 1e keuken, in 1998 de 2e keuken en nu in 2022 de 3e keuken van Ardi. Levering en plaatsing gingen perfect. Ik zou iedereen die aan een nieuwe keuken toe is willen adviseren, ga eens bij een vestiging van Ardi-keukens langs.
FOTO VAN R. HEIJENS
+ Toon extra foto van R. Heijens
Reactie of foto toevoegen
“Goede en duidelijke informatie”
Door P. Luijks op dinsdag 21 jun 2022 22
Prettige ontvangst in de showroom. Goede en duidelijke informatie. Levering en plaatsing volgens afspraak door vakkundige, vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Dagelijks genieten van de nieuwe keuken”
Door Fam. J.J. Ketting op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben voor de derde maal een nieuwe Ardi keuken. De eerste 26 jaar geleden omdat de bestaande verouderd was. Na 22 jaar moest er o.a. koelkast vervangen worden en hebben we besloten om weer nieuwe keuken bij Ardi te nemen. Nu 6 jaar later zijn we verhuist naar kleinere woning en hebben we weer voor een Ardi keuken gekozen. Door de goede ervaring van alle voorgaande jaren hebben we geen moment aan een ander keuken bedrijf gedacht. Alles is volgens planning verlopen. De ontvangst in de showroom met uitleg over de mogelijk heden voor een nieuwe keuken. De planning van levering en plaatsing waren allemaal volgens afspraak. We genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“Een topkeuken en topbegeleiding”
Door jaco de jonge op maandag 20 jun 2022 22
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, we zijn geweldig geholpen waar de verkoper ook mee denk in oplossingen en prijs kwaliteit. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst is een vakman dus over het algemeen een topkeuken en topbegeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J de Vos op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht en laten installeren. In de showroom zijn wij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden verschillende merken en de kosten (verschillen). Wij zijn hier meerdere malen geweest, omdat wij eerst een hoekkeuken hadden en de vraag was of wij het aandurfden om nu 2 evenwijdige keukenbladen te laten plaatsen. Er waren wat personele problemen bij de aannemer en zodoende moest de planning aangepast worden. In overleg met Ardi was dit geen probleem en kon alles opgeschoven worden. Tijdens het plaatsen zijn er nog wat kleinigheden naar boven gekomen en Ardi heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden. Wij hebben 2 losstaande werkbladen. 1 blad was niet helemaal netjes afgewerkt, waarop Ardi deze voor nu wel heeft geplaatst, zodat de keuken helemaal werkbaar/leefbaar is, maar zal dit blad zsm kosteloos vervangen.
FOTO VAN J DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Leenaars op vrijdag 17 jun 2022 22
Communicatie is erg goed. We werden goed geholpen in de showroom. Geduldig, zocht alles uit en was duidelijk qua prijs/kwaliteit. Hij zocht evt. alternatieven. Plaatsing is ook goed verlopen. Nadien wat kleine zaken die aangepast moesten worden (bijv. temperatuur van de boiler en een lade was niet goed afgesteld). Dit werd snel en kundig verholpen!
FOTO VAN LEENAARS
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Vervloet op donderdag 16 jun 2022 22
Fijn personeel wordt goed geholpen service is ook prima kom graag terug.
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje zo mooi”
Door Margreet op dinsdag 7 jun 2022 22
Super mooie keuken gekocht ik ben geholpen door verkoper Rainier ik kon merken dat hij er veel vanaf wist daarom krijg hij en Ardikeukens een 10+. Heb nog nooit zo'n mooie keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind goed geholpen”
Door Attinger op donderdag 19 mei 2022 22
Onze ervaring bij Ardi Keukens is erg goed. Van begin (bezoek aan showroom) tot eind (plaatsen keuken) ontzettend goed geholpen. Vriendelijke, kundige mensen die de klant op 1 zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Joke op maandag 16 mei 2022 22
Wij hebben een keuken renovatie gedaan. Heel erg tevreden hoe alles is gegaan.
Kundige monteur + monteur in opleiding. Alles keurig aangepast en vernieuwd.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marijke van seters op woensdag 6 apr 2022 22
Super goed geregeld. Keurige afwerking en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jeroen en Gerianne op dinsdag 5 apr 2022 22
Wij hebben onze droomkeuken uitgezocht bij Ardi keukens. We zijn ontzettend fijn geholpen door Marjolein, er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. De communicatie is van begin tot eind heel fijn, ook nadat de keuken was geplaatst werden we nogmaals gebeld met de vraag of alles naar wens was. Kortom: alleen maar lof en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door D Verburg op maandag 7 mrt 2022 22
Mooie keuken en goed advies gekregen over de ruimte en indeling.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze prachtige keuken”
Door Annemarie de Groot op woensdag 2 mrt 2022 22
We zijn vanaf het begin heel tevreden over Ardi. Ze gaan uit van je wensen en zijn daar heel realistisch in, ook qua financiën. Ze hebben ons steeds netjes geïnformeerd over de gang van zaken. We hebben echt onze eigen keuzes kunnen maken en zijn goed geïnformeerd zonder druk! Toen er na een week nog een paar kleine dingetjes waren (bv instellen van de vaatwasser) hebben ze dit ook keurig opgelost. En we genieten nu van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Snoek op donderdag 3 feb 2022 22
Het begon al met een prettig meedenkende en geduldige Verkoopster Linda Vroegindewey. Ook heerlijke catering tijdens onze showroombezoeken. Er werd goed meegedacht om een tegelzetter, stukadoor en schilder te vinden om de voorbereidende werkzaamheden te kunnen uitvoeren voorafgaand aan de plaatsing van de maatwerkkeuken. De vertraagde levering van ons fornuis werd adequaat opgelost met een tijdelijke inductiekookplaat. Er werd moeite gedaan om de dubbele afvalbak toch geplaatst te krijgen in het krappe onderkastje. Chapeau!
FOTO VAN SNOEK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Izabella jansen op maandag 31 jan 2022 22
Geweldig geholpen en zeer blij met het resultaat. Een dikke pluim voor ardi. Super bedankt. Voor deze mooie keuken. Voel me iedere dag op vakantie in mn nieuwe keuken
FOTO VAN IZABELLA JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Ze willen iets goeds afleveren”
Door Pauline Meriën op vrijdag 7 jan 2022 22
Het bestellen van de keuken gaf al een onwijs goed gevoel, de adviseur nam heel ruim de tijd om alles precies naar onze wensen te krijgen en heeft daarbij ook heel goed aan ons budget gedacht. Tussen het bestellen en leveren zat een aantal maanden, tussendoor werden wij via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde door echte professionals waarvan je merkt dat ze plezier hebben in hun werk en echt iets goeds af willen leveren! De keuken is prachtig geworden en we zijn er heel erg blij mee! Ardi is echt een aanrader!
FOTO VAN PAULINE MERIËN
Reactie of foto toevoegen
“Ongelofelijk tevreden”
Door Jannie Butijn op vrijdag 7 jan 2022 22
Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte totdat de monteurs wegreden nadat ze de keuken geplaatst hadden kan ik terugkijken op een mooi proces waarin klant en bedrijf constant met elkaar in contact waren met het doel om de klant tevreden te hebben over het product wat ze leverden. En dat is op een hele prettige, warme manier ongelofelijk goed gelukt.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door AW op donderdag 6 jan 2022 22
Mooie zaak, verkoopadviseur neemt echt de tijd voor je, ook nadat de handtekening gezet is! Eigen monteurs komen de keuken plaatsen, werken zeer netjes.
FOTO VAN AW
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Ron Jansen op vrijdag 10 dec 2021 21
Na verhuizing een 2de keuken bij Ardi gekocht. Van inventarisatie/aankoop tot en met installatie /oplevering, alles was top! Kwaliteit en zorg besteed tijdens de offerte fase, meedenkend in alternatieven en zeer deskundige oplevering. Alles op tijd geleverd, volgens planning.
FOTO VAN RON JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur”
Door Fam. De Winter op maandag 6 dec 2021 21
Prettig showroombezoek gehad bij Ardi en goed geadviseerd. Plaatsing enkele maanden later ging vlekkeloos en we zijn erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur. Fijne vakmensen zowel in de showroom als bij de montage.
FOTO VAN FAM. DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect”
Door Ben & Dineke Wesdijk op zondag 28 nov 2021 21
Uitvoering, service, installatie, afspraken, inmeten perfect. Gedaan wat is beloofd.
Gekochte kwaliteit is kwaliteit
FOTO VAN BEN & DINEKE WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Miranda Lokker op vrijdag 5 nov 2021 21
Zeer tevreden over de wijze waarop Ardi keukens onze nieuwe keuken heeft gerealiseerd. Grote betrokkenheid van alle medewerkers, van advies tot plaatsing. Bij de samenstelling van de keuken nemen ze alle tijd en denken met je mee. Geen gehaast of druk om de verkoop rond te maken. De installatie medewerkers zijn zorgvuldig, werken zeer netjes en nemen alle verpakkingsmaterialen mee. Maar het belangrijkste voor ons om te kiezen voor Ardi keukens was de klik met de Marjolein onze adviseur. Zelfs op de dag van plaatsing doet zij nog een app berichtje naar haar collega om hem succes te wensen bij de plaatsing. Top Ardi!
FOTO VAN JAN EN MIRANDA LOKKER
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
+ Toon extra foto van Jan en Miranda Lokker
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Boy en Marisa de Kock op zondag 31 okt 2021 21
Zijn warm ontvangen in st.annaland bij Ardi keukens werd goed meegedacht. Alles is ook perfect verlopen levering was op tijd en de keuken is in twee dagen perfect geïnstalleerd.
FOTO VAN BOY EN MARISA DE KOCK
+ Toon extra foto van Boy en Marisa de Kock
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Alice Poot op vrijdag 29 okt 2021 21
Via een collega bij Ardi keukens terecht gekomen, en daar waren we het gauw eens. Wij wisten heel goed hoe we het wilde hebben en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Heel fijn geholpen, duidelijk, vriendelijk en alle tijd. Toen was het eindelijk zover...alles liep volgens planning en de keuken werd geplaatst. De monteur die onze keuken heeft geplaatst is echt een vakman met hart voor zijn werk. Heel precies en met alle rust en vakkundigheid is onze keuken geplaatst. Alle lof voor Ardi keukens.
FOTO VAN ALICE POOT
+ Toon extra foto van Alice Poot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dimphy van Aert op vrijdag 29 okt 2021 21
Zeer tevreden over de koop en plaatsing van mijn keuken. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel bij Ardi keukens Sint Annaland. Adviseer regelmatig mensen bij hen te gaan kijken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Fam. Aarnoudse op maandag 25 okt 2021 21
Opnieuw hebben wij een keuken bij Ardi Keukens gekocht. En voor de 2e keer hebben wij weer positieve ervaringen opgedaan! We voelden ons thuis in de showroom. We werden zeer gastvrij ontvangen. We mochten vrij rondkijken. Er werd geluisterd naar onze inbreng. Meegedacht hoe de keuken zo praktisch mogelijk kon worden ingericht. Er werd ons niets opgedrongen. Tijd gekregen om er nog "een nachtje" over te slapen. Een verandering in de opstelling was geen probleem. Levering en plaatsing keurig op tijd! Altijd bereikbaar voor vragen en service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Koen van Oevelen op woensdag 20 okt 2021 21
Wij hebben onze gehele nieuwe keuken inclusief apparaat gekocht bij Ardi. Van het uitzoeken tot en met de plaatsing hebben wij het gehele traject zeer positief ervaren. Vriendelijk, meedenkend personeel. Alle afspraken worden volgens afspraak nagekomen.
Kortom wij zijn zeer tevreden en zouden Ardi keukens bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN KOEN VAN OEVELEN
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam van der Zande op woensdag 20 okt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens en vanaf het ontwerp tot aan plaatsing zijn wij goed geholpen! Het ontwerp vonden wij heel leuk, origineel en praktisch. Toen de keuken geplaatst was, was het zoals verwacht en gehoopt : veel ruimte in de kastjes en ruimte in de woonkamer! We kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen. Komen afspraken na, vriendelijke service, goede kwaliteit materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Femke op woensdag 20 okt 2021 21
Super geholpen bij Ardi keukens, van advies gesprek tot plaatsen van de keuken is alles heel fijn en soepel verlopen!
FOTO VAN FEMKE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het geleverde eindresultaat”
Door Norbart Smits op donderdag 14 okt 2021 21
Vorige week is bij ons dan eindelijk de nieuwe keuken geplaatst die wij in mei dit jaar besteld hadden. En... het lange wachten werd beloond. Alles werd vooraf keurig geleverd en de maandag en dinsdag hebben Anton en Matthew de keuken geplaatst. Vanaf het moment van intekenen door Marjolein tot en met het laatste handgreepje, geweldig! Even vooraf bellen of er hier en daar een leiding toch anders en er wordt meteen met je actief met meegedacht. Hierbij wil ik in het bijzonder Anton, onze keukenmonteur nogmaals enorm bedanken. Hij is een echte vakman die in alles met je meedenkt, de tijd neemt en perfecte oplossingen biedt. Wij zijn erg heel tevreden over Ardi Keukens en het het geleverde eindresultaat!
FOTO VAN NORBART SMITS
Reactie of foto toevoegen
“Ardi Keukens”
Door Tim van den Hooven op maandag 11 okt 2021 21
De keuken is netjes op tijd geleverd. Met de aankoop ging het wel een beetje verkeerd maar dat werd allemaal keurig opgelost. Ook bij de levering was een kast niet goed, maar die is binnen 3 dagen aangepast en dat is de juiste service. Zo kan het dus wel.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ingrid op vrijdag 8 okt 2021 21
Uitstekend advies, meedenken, persoonlijke ontvangst, monteren ging prima, ook wat kleinigheden achteraf naar tevredenheid opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Daniel Vervloed op donderdag 30 sep 2021 21
Dit is m'n tweede keuken bij ardi binnen 1,5 jaar tijd vanwege een nieuwe woning zijn wij weer bij ardi terechtgekomen na de eerste x beviel dit prima leuke ontvangst in de winkel en vriendelijke verkopers die goed meedenken met de klant en de monteurs die bij ons geweest zijn verstaan hun vak en zijn vriendelijk dus ik zeg ARDI een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door yvette mathijssen op zondag 26 sep 2021 21
Voor de derde keer een keuken laten plaatsen door Ardi keukens, dit keer ging het om een 'bijkeuken'. Wederom zeer tevreden. De verkoper in de winkel denkt mee wat betreft de mogelijkheden en weet hierin goed te adviseren. Prijs/kwaliteit verhouding tevens goed, je weet direct waar je aan toe bent tijdens het gesprek met de verkoper. De monteur heeft de keuken netjes geplaatst, 1 deurtje draaide verkeerd maar dit is keurig en snel opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens en bevelen deze dan ook zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Geduldige begeleiding”
Door Familie Sturris op maandag 30 aug 2021 21
Voor de tweede keer een keuken bij Ardi Keukens gekocht. Het ontwerp/de opstelling vonden we best een gepuzzel, de verkoper heeft ons daar goed en geduldig in begeleid. We kregen voldoende tijd om goed over alle keuzes na te denken. Het plaatsen van de keuken ging voortreffelijk, alle lof voor de monteurs, werken snel en netjes. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Hoek op woensdag 28 jul 2021 21
Wij zijn keurig geholpen door een vakkundige verkoper, wat voor ons erg belangrijk was, wat ze beloven maken ze waar. Zeker een aanrader om eens te kijken als je een nieuwe keuken wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Familie Moree op maandag 26 jul 2021 21
De aankoop was gewoon een groot feest voor ons. We werden door de verkoopster uitstekend geholpen, ze dacht helemaal mee, leefde zich als het ware in onze situatie in. En ze drong zeker niets op. Zodoende was de aankoop voor ons een fijne ervaring.
De aflevering was op de afgesproken datum en tijd, en correct en compleet. We hebben de keuken zelf geplaatst, voor vragen mochten wij direct bellen. De paar vragen/klachten werden 1-op-1 heel correct opgelost. Ardi keukens van harte aanbevolen, een super bedrijf !!
FOTO VAN FAMILIE MOREE
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door W.H. van Oort op maandag 19 jul 2021 21
Zeer deskundig advies, zeer vakkundige plaatsing. Na een aantal problemen met de vorige keuken zijn die naar onze volle tevredenheid opgelost en hebben we nu een "droomkeuken", met dank aan Ardi keukens. Dit is de 3e keuken die we bij Ardi gekocht hebben, dus dat zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door fam Werger op zondag 18 jul 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi Keukens. Vanaf de ontvangst in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en nog daarna zijn wij meer dan tevreden over de servicegerichte houding en de professionaliteit van de medewerkers en het bedrijf. Wij bevelen Ardi keukens dan ook bij iedereen aan.
FOTO VAN FAM WERGER
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en vriendelijk team”
Door C. Dekker op donderdag 15 jul 2021 21
Vanaf het begin tot het eind super!! Goed en deskundig geholpen. Erg bereidwillig en meedenken. Aardig en vriendelijk team! Met als resultaat een super mooie keuken waar wij heel erg blij mee zijn.
FOTO VAN C. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gelopen”
Door Johan op maandag 5 jul 2021 21
Nieuwe keuken gekocht incl. Installatie. Ondanks Corona tijd kregen we tijdens de verkoop de gewenste tijd, Uitleg en informatie. Zowel met de verkopers als later met de installatiemonteurs een goede klik. Alles perfect gelopen vlgs planning en afspraak.
Het belangrijkste vinden wij dat als er wat misgaat het zsm opgelost word, echter er is echt helemaal niks Misgegaan!!!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor iedereen”
Door Joanne Bijl op zaterdag 3 jul 2021 21
Tijdens de aankoop van onze keuken zijn we erg goed geholpen bij Ardi. De verkoper was deskundig, meedenkend en flexibel! De montage verliep vlekkeloos. Er werd overlegd waar nodig en het was nog gezellig ook met de monteurs. Ardi is een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanwinst”
Door Anneke op zaterdag 3 jul 2021 21
Doordat het Corona tijd was tijdens onze aankoop van de keuken zijn we toch uiterst vriendelijk ontvangen en hadden gelijk tijdens de wandeling door de showroom onze droom keuken zien staan.Na een digitale uitleg, zeer deskundig, hebben we onze keuze kunnen maken voor onze keuken. Alles zeer uitgebreid uitgelegd, en keuzes kunnen maken. De levering keurig op tijd en we zijn er zo blij mee, nog mooier als gedacht, echt een aanwinst voor ons nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Weten waar we aan toe zijn”
Door Joost Daniels op donderdag 1 jul 2021 21
Na een tip van een bekende toch maar eens met Ardi contact gezocht. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel. in tegenstelling tot de grote, van tv bekende, keukenbedrijven wisten we bij Ardi exact waar we aan toe waren. Geen prijzencircus waar gesmeten wordt met kortingen en uit de markt proberen te halen middels agressieve verkooptechnieken waar je nooit achter komt hoe het kan, maar gewoon oprechte duidelijkheid. Na het eerste gesprek werd al duidelijkheid dat het bij dit bedrijf om samenwerking draait. Samen met hen ben je bezig om jou keuken te ontwikkelen. uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De professionaliteit en gastvrijheid spat er vanaf! Na het geven van de opdracht verloopt de communicatie net zoals het voortraject duidelijk, transparant en op het juiste moment. wij wilden na de opdrachtverstrekking toch nog een wijziging doorvoeren en ook dit was geen enkel probleem. Via brieven wordt je op de hoogte gehouden van het proces en wat er van je verwacht wordt. Volledig volgens afspraak werd de keuken de dag voor plaatsing geleverd en werd de bestelling gecontroleerd. Zoals wij al verwacht hadden gaat dit nooit zonder dat er iets mis gaat en ook bij ons was er iets verkeerd geleverd. Geen probleem dit werd direct opgepakt en door de backoffice actie op ondernomen. De dag na levering stonden 2 gastvrije, gezellige monteurs op de stoep (ook op de afgesproken tijd) en zij hebben in 2 dgn de keuken gemonteerd. Er werd goed gecommuniceerd, je werd als de klant netjes behandeld, ze waren opgewekt, vrolijk maar ook echte vakmannen. na oplevering werden de restpunten genoteerd en deze worden nu binnenkort uitgevoerd. het nazorgproces is ook uitstekend. Meldingen worden snel en effectief opgepakt (ook door de externen van ardi). Wellicht een aandachtspunt ter verbetering is dat bij aanvang de verkoper zich voorstelt als ook de procesbegeleider van het hele traject. Hier hadden wij een andere verwachting van omdat wij de verkoper na de laatste wijziging en opdrachtverstrekking niet meer hebben gesproken. Andere collega's van hem wel maar wanneer iemand de begeleider is van het gehele proces/traject hadden we toch wel wat meer communicatie vanuit hem verwacht. Dit doet niet onder aan ons positieve gevoel over het proces van het kopen van onze keuken hier. Wij bevelen hun dan ook zeker aan aan eenieder die een keuken aan gaat schaffen je wordt hier uitstekend geholpen en begeleid in het traject.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door M. Vd. Aarsen op donderdag 1 jul 2021 21
Keuken besteld en zelf geplaatst. Zeer tevreden over de kwaliteit, levering en deskundigheid van personeel. Zeer prettige ervaring.
FOTO VAN M. VD. AARSEN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Elly Kerstens op donderdag 24 jun 2021 21
Wij hebben 27 jaar geleden een keuken bij Ardi keukens. Deze was eigenlijk nog goed maar niet meer van deze tijd. Na wat winkels te hebben bezichtigd zijn we uiteindelijk weer bij Ardi terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen en er werd met ons meegedacht. De monteur was prima heeft goed werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Familie Kunst op donderdag 17 jun 2021 21
Bij het bezoek aan de showroom zijn we goed ontvangen en kregen we een verkoper die wist waar hij het over had. Aan de hand van wat schetsen die we gemaakt hadden en duidelijke adviezen over materialen e.d. zijn we tot een mooie keuken gekomen die helemaal voldoet aan de wensen die we hadden. Ook het plaatsen is heel zorgvuldig gebeurd, de monteur werkte heel precies en vakkundig. Er waren nog een paar opleverpunten die keurig door de monteur gerapporteerd zijn en verholpen worden. Kortom we zijn super blij met onze nieuwe keuken en genieten daar nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Lisa Marie Kooijman op woensdag 16 jun 2021 21
Wat een fijn bedrijf! Van het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken. Wij zijn ontzettend tevreden en prijzen Ardi aan bij iedereen. Bij het uitzoeken van onze keuken werd er fijn meegedacht en aan onze wensen voldaan. De verschillende opties werden besproken maar werden ook laten zien in de showroom waardoor wij meteen een idee hadden wat het resultaat in onze keuken zou zijn. Hierbij was een nee vanuit ons ook echt nee voor de verkoper, dat is prettig. Tijdens het wachten op de sleutel van onze nieuwbouwwoning mochten wij nog eens terugkomen in de winkel om te zien wat we uitgezocht hadden. Ook de verkoper maakt dan even tijd om ons te zien en wist stalen voor ons te regelen. In communicatie zijn wij vanuit Ardi netjes op de hoogte gehouden over onze keuken. Het zetten van de keuken werd professioneel gedaan met veel aandacht voor detail. Alles hing netjes recht en er werd zuinig omgegaan met onze spullen en apparatuur! Ook het werken van de monteur zelf ging heel netjes en georganiseerd, dozen en verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd en meegenomen. Kortom: een dikke aanrader! Voor je geld veel keuken een een goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LISA MARIE KOOIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elise op woensdag 16 jun 2021 21
Erg fijn geholpen, zeer klantvriendelijk en goed contact.

Aanvulling ontvangen 28 juni 2021: Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing en de keuken zelf.
FOTO VAN ELISE
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Fam. Kuipers op maandag 14 jun 2021 21
Erg tevreden, geen verkoper met pusherig gedrag maar juist erg meedenkend. Inmiddels hebben wij een maand de keuken staan (die trouwens conform afspraken zeer netjes is gezet) en genieten er echt elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Ardi Keukens”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk op maandag 7 jun 2021 21
Op ons verlanglijstje stond een nieuwe keuken. In 2020 zijn wij ons gaan oriënteren bij Ardi Keukens in St. Annaland. Het ontvangst was erg vriendelijk en vrijblijvend. "Kijk gerust rond en als u vragen heeft horen wij dat graag! In onze demo keuken kunt u een kop koffie/thee en een broodje/soepje nuttigen" werd ons verteld....en dat terwijl we nog niets gekocht hadden. Nou dat bleef hangen en was een goed visitekaartje! Zo volgde er een tweede bezoek aan Ardi keukens. We wisten wel ongeveer wat we wilden....zo viel ons oog voor de tweede maal op een RESIDENTIC MASSIEF EIKEN (super white) KEUKEN, maar zou dat wel haalbaar zijn binnen ons budget? We hadden nl. best wel een verlanglijstje met wensen: een zwart natuurstenen groot werkblad en industriële stoeren handgrepen, veel bergruimte in de vorm van meerdere laden en binnen laden, want we wilden geen bovenkastjes meer, een inbouw koel/vrieskast en een grote combi/magnetron oven, een afzuigkap..... Tijdens deze grote aankoop en puzzel werden wij geholpen door de zeer vriendelijke medewerker, Buck. Aangezien er zoveel mogelijkheden waren betreft deze keuken werd het er niet makkelijker op voor ons. Met alle geduld werden de verschillende mogelijkheden/afmetingen uitgelegd en uitgetekend. Op alle fronten werd er met ons meegedacht, bv. over een bepaalde hoek in de keuken waar we zelf niet uitkwamen, maar ook het wakend oog om binnen ons budget te blijven.

Het werkblad werd uiteindelijk een kunststof blad (HuisSelectie, Toplaminaat Raw Black DE 2617), waar we heel blij mee zijn. Betreft de industriële handgrepen van Ardi Keukens vonden wij mooi, maar te smal voor de onze brede laden. Zo hebben wij de industriële handgrepen van 40cm ,60cm, 100cm breedte custum made laten maken door een kennis. Dit was geen enkel probleem bij Ardi, er werd zelfs aangeboden om de hangrepen op de laden te monteren. De inbouw apparatuur is van de HuisSelectie, het merk Pelgrim (de koel/vriescombinatie, de combi oven/magnetron (72 ltr), inductiekookplaat (77cm breed) en de afzuigkap). De vaatwasser was nog vrij nieuw en ook dat was geen enkel probleem om door de monteur weer te herplaatsen. De afzuigkap wilden wij graag in een schouw met blank eiken balken verwerken, dus deze werd op een later tijdstip door Aannemer Kievit uit Dirksland in de schouw geplaatst. Een aandachtspunt is zeker ook Anton, de monteur, die met veel zorg, geduld, precisie en plezier de keuken heeft weten te plaatsen, niets was hem te veel. Dankjewel Anton, maar ook Buck en medewerkers van Ardi Keukens dankjewel!!!!

Het geheel is een prachtige keuken geworden, met een natuurlijke en stoere uitstraling, precies wat we wilden. We zijn er heel erg "happy" mee. Met vriendelijke groeten, Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk uit Stellendam
FOTO VAN AB EN MARJOLEIN GEBUIS - KLAPWIJK
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
+ Toon extra foto van Marjolein Gebuis - Klapwijk
Reactie of foto toevoegen
“Van ons krijgen jullie een dikke 10”
Door Robin en Claudia Heurter op donderdag 3 jun 2021 21
Op 20 december hadden we i.p.v. een gebruikelijk showroom bezoek een online gesprek i.v.m. de strenge coronamaatregelen. Tijdens dit online gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De verkoper heeft deze perfect uitgewerkt. Eén week later volgde het 2e online gesprek. In principe hebben we toen onze keuken "online" gekocht, onder één voorwaarde dat alles pas echt definitief zou zijn als wij het bezoek aan de showroom hadden gebracht en alles daadwerkelijk hadden gezien. Een bezoek aan de showroom was helaas in februari nog steeds niet mogelijk. De verkoper heeft toen besloten om met de frontjes en samples van aanrechtbladen naar ons te komen. Geweldig! Uiteindelijk hebben we in maart een bezoek kunnen brengen aan de showroom en ook daar bleek alles exact zo te zijn, van wat wij ervan hadden verwacht. In mei is de keuken geplaatst. Ook dit is weer uiterst vakkundig gedaan. Wat een vakmensen, van verkoop, levering tot plaatsing. In een woord TOP!!! "Keukens met een 9+" Van ons krijgen jullie een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN EN CLAUDIA HEURTER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van Zweden op donderdag 27 mei 2021 21
Wij hebben voor een 3e keer een keuken bij Ardi gekocht omdat we zeer tevreden zijn over het plaatsen en de service. Prettig direct contact, afspraken worden nagekomen. Tijdens plaatsing voortdurend overleg met monteur en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
FOTO VAN J VAN ZWEDEN
Reactie of foto toevoegen
“Landelijk klassieke keuken”
Door Dhr./mevr. van der Plas-van Luijk op maandag 24 mei 2021 21
Wij zochten een landelijk klassieke keuken. Gevonden bij ARDI KEUKENS. Op al onze wensen klonk een: "Ja". Vanaf moment één kregen wij een zeer betrouwbare indruk. Deze betrouwbaarheid hebben de verkoper en monteurs waar gemaakt... Nu genieten wij elke dag van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR./MEVR. VAN DER PLAS-VAN LUIJK
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Iwaarden op maandag 24 mei 2021 21
Oktober 2020 hadden wij een afspraak in Sint-Annaland bij Ardi Keukens. We werden vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen een zeer uitgebreid advies over onze droomkeuken. Daarnaast kregen we een uitleg door de enthousiaste huiskok over de inductiekookplaat die we graag wilden. No nonsense, afspraak is afspraak en dat blijkt. Want toen onze keuken geleverd werd bleek dat de kopse kanten van de kastjes wit waren, terwijl dit zwart zou moeten zijn. Na een telefoontje werd dit direct opgepakt en is dit snel hersteld. Wij zouden iedereen Ardi Keukens aanraden!
FOTO VAN FAMILIE VAN IWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam. Van Gelder op woensdag 5 mei 2021 21
Al bij de verkoop werden we prettig geholpen en goed voorgelicht door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd om ons netjes te helpen en alle vragen te beantwoorden. De materialen waren van goede kwaliteit en werden op de juiste dag bezorgd. Ik had een 10 gegeven voor de keuken als alle materialen de juiste waren. Het was namelijk zo dat de smetplint te kort was en de plankdragers te klein. De nalevering hiervan liet een kleine drie maanden op zich wachten. Al met al is het een prachtige keuken geworden. Ik zou Ardi keukens dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Margreet de Jong op vrijdag 23 apr 2021 21
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en onze ervaringen zijn zeer positief. Deskundig advies, afspraken worden nagekomen en de monteurs werken stuk voor stuk zeer netjes en deskundig. Grappig ook dat de monteurs allemaal zo vrolijk aan het fluiten zijn tijdens de werkzaamheden. Ik vertaal dat naar ze doen hun werk met plezier.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Karin Steenbakkers op donderdag 22 apr 2021 21
Wat zijn we gastvrij ontvangen in de Ardi zaak in Sint Annaland ondanks het Corona virus. Onze afspraak was om 6 uur s'avonds en mee eten was geen probleem :) we zijn echt zo in de watten gelegd door het personeel, ook de uitleg en informatie omtrent onze nieuwe keuken was ontzettend fijn, niks was teveel gevraagd. Onze nieuwe keuken is sinds kort vakkundig geplaatst en we zijn er zo blij mee! Alles ziet er piekfijn uit en we hebben een hele fijne en mooie keuken. Ardi bedankt voor de mooie keuken, het fijne contact, en natuurlijk ook bedankt voor de fijne samenwerking! Jullie krijgen van ons een dikke 10.
FOTO VAN KARIN STEENBAKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marijn en Grietje Nefs, Bergen op Zoom op dinsdag 13 apr 2021 21
Onze keuken was na 30 jaar door en door versleten en we zaten al jaren tegen de aanschaf van een nieuwe te hikken. Bang geworden door alle verhalen in de media van keukencowboys die van alles beloven en in recordtijd een keuken aan je willen verkopen om vervolgens vergeten dat service naar de klant een van de belangrijkste dingen is. Door mond op mond reclame en de goede reviews op internet uiteindelijk bij ARDI keukens in St. Annaland terecht gekomen. Dit blijkt een gouden keuze geweest te zijn. Na ons in de winkel te hebben georiënteerd een afspraak gemaakt met verkoper Robin van den Bos. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en heeft ons totaal niet onder druk gezet. Hij heeft ons prima begeleid om tot een uiteindelijk keukenontwerp te komen binnen het door ons gestelde budget. We voelen ons gewaardeerd als klant. De plaatsing van de keuken is door eigen vakmensen gedaan en niet uitbesteed aan een klusbedrijf. In ons geval door ZZP-er Jacco en leermeester Anton Oversluizen (wat een vakman) Er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Helaas waren er leveringsproblemen bij de inbouwapparatuur van NEFF. Dit is niet aan ARDI te wijten. Zij hebben hun uiterste best gedaan om alles op te lossen, wat uiteindelijk ook gebeurd is. De service is geweldig en ARDI maakt hun slogan meer dan waar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen! We hebben geen moment spijt van onze keuze voor ARDI gehad en we kunnen dit bedrijf oprecht aan iedereen aanraden!
REACTIE VAN MARIJN NEFS
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Thijs op zondag 11 apr 2021 21
Vorig jaar een keuken uitgezocht bij Ardi. Goed geholpen bij de aanschaf door de verkoper. Dit jaar de keuken laten installeren door eigen monteur van Ardi (vonden wij wel een belangrijk punt). De installatie van de keuken binnen 1 dag gedaan! Super snel en professioneel in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Hans en Marijke van Dijke op zaterdag 10 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn er erg blij mee. Onze neef heeft de keuken erin gezet. We werden heel goed geholpen door Gerhard. Hij nam ruim de tijd voor ons. We kregen zelfs hapjes en drankjes. We hebben alles in één middag uitgezocht. Best spannend hoe alles zou staan....maar het is prachtig geworden. Gerhard gaf goede adviezen, een top verkoper!
FOTO VAN HANS EN MARIJKE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Peter Bosman op dinsdag 6 apr 2021 21
Wij hebben de nieuwe keuken bij Ardi gekocht; mooie showroom, heldere prijsvorming. Netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Ankie op maandag 5 apr 2021 21
Alles stipt op tijd en perfect geplaatst! Meegedacht in het proces!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hilda Drooger op vrijdag 2 apr 2021 21
Na goed geholpen te zijn door de verkoper van Ardi hebben we besloten onze keuken bij hen te kopen. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn op tijd nagekomen en naar alle tevredenheid verlopen. Het plaatsen is door een vakman gedaan, super! Door corona kwam er een klein probleempje, maar ook dit was snel verhopen en door een andere vakman opgelost. Kortom alle lof aan Ardi!
FOTO VAN HILDA DROOGER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door victor de pan op donderdag 1 apr 2021 21
Ik heb een keuken met bar gekocht en ben erg tevreden over het resultaat, planning en levering is allemaal ruim op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig en keurig”
Door H van Mechelen op zaterdag 27 mrt 2021 21
Dit is onze tweede keuken die we bij Ardi gekocht hebben. Evenals voorheen werden wij professioneel geholpen en er werd volop tijd besteed aan het uitzoeken van de keuken en apparatuur. Levering volgens afspraak en de keuken is vakkundig en uiterst keurig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Arna Taale op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment van uitzoeken van onze keuken tot en met het plaatsen ervan was de service geweldig! Doen zoals beloofd maakt Ardi echt waar!
FOTO VAN ARNA TAALE
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Familie Dam op donderdag 18 mrt 2021 21
Super vriendelijk en vakkundig geholpen. Zowel in de showroom als tijdens de werkzaamheden bij ons thuis. We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE DAM
Reactie of foto toevoegen
“Ardi is een aanrader”
Door Oomen op dinsdag 16 mrt 2021 21
Goede verkoop, niet opdringerig. Personeel in de winkel en de monteurs zijn vriendelijk, netjes en vakbekwaam. Service was goed. 1lade van ons eiland was niet goed geleverd/besteld, maar het is zeer netjes en snel opgelost. Ardi is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Erik van Vossen op maandag 15 mrt 2021 21
Vanaf het eerste moment tot de oplevering van de keuken klopte alles. Een goed advies, deskundige montage en de ondersteuning in keuzes die je als klant verwacht.
En dat alles voor een goede prijs. Nu de keuken staat kunnen we ook oordelen over de kwaliteit, en deze is ook uitstekend. Alles voelt degelijk en stevig aan. We kunnen er weer jaren tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jean-Paul Verdult op donderdag 11 mrt 2021 21
Ardi Keukens, communicatie, levering en montage boven verwachting! Ze zijn wellicht niet de goedkoopste keukenleverancier maar wel een betrouwbare specialist in keukens, met gedegen installateurs/specialisten in dienst, komen afspraken na en verstrekken een goede service, ook na de installatie. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe aanwinst. Wij bevelen Ardi Keukens dan ook graag aan bij vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd voor de klant”
Door Fam Jumelet op woensdag 3 mrt 2021 21
Er werd met ons meegedacht. Professioneel. Namen de tijd voor de klant. Ook bij wijzigingen altijd snel reactie. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Duidelijk over de prijs. Geen kleine lettertjes. Je weet weet waar je aan toe bent. Tevens houden ze woord. Afspraak is zeker afspraak. Personeel staat echt voor je klaar. Ook toen de keuken geplaatst was hadden wij nog vragen over het juiste gebruik van de inductieplaat. Ook hier werden wij direct mee geholpen. Bij twijfel. Doen!
FOTO VAN FAM JUMELET
REACTIE VAN FAM JUMELET
En nog een foto van de andere zijde.
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes verzorgd”
Door Nancy Hagers op zondag 21 feb 2021 21
Hele fijne ervaring van showroom tot het eindresultaat. Klantgericht, meedenkend, alles tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit keuken en ook heel kundig gemonteerd.
FOTO VAN NANCY HAGERS
+ Toon extra foto van Nancy Hagers
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie van Oers uit Roosendaal op donderdag 18 feb 2021 21
Van informatief gesprek tot oplevering zijn we meer dan tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, service en bovenal klantgerichtheid van Ardi voor de aanschaf van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VAN OERS UIT ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Kundig geplaatst conform wens en afspraak”
Door Johan op maandag 15 feb 2021 21
Keuken is kundig geplaatst conform wens en afspraak; communicatie verliep prettig. Alleen wachttijden zijn lang; ze zijn te populair.
Reactie of foto toevoegen
“Ardi Keukens een aanrader”
Door Ph. ‘s Gravemade op vrijdag 29 jan 2021 21
We hebben naar alle tevredenheid een keuken gekocht bij Ardi en laten plaatsen. Waarderen de uitleg en mogelijkheden, de vriendelijke en netjes werkende monteurs zijn een visite plaatje. Nog even dit is ook het vermelden waard; keuken netjes afgewerkt degelijk materiaal, matjes in lade, rooster in spoelkast etc. Met onze ervaring, Ardi Keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door Fam.J. Besling op zaterdag 16 jan 2021 21
Na ruim 1 jaar kunnen wij zeggen dat we nog altijd erg tevreden en blij zijn met onze keuken plus inbouwapparatuur die we bij Ardi kochten. Wij denken ook met veel plezier terug aan de prettige manier waarop we geholpen zijn in de mooie, gastvrije zaak in St.Annaland! Dit voelde voor ons, beiden afkomstig uit een middenstandszaak, zoals het hoort.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.