Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met een 9+ naar de recent vernieuwde showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. U vindt nu nog meer beleving en inspiratie in onze compleet vernieuwde showroom! De gevel, het terrein en de tuin zijn compleet vernieuwd, evenals de volledige binnenkant van de showroom. Onze keukens en badkamers komen nu nog beter tot hun recht. Genoeg reden dus om een bezoek aan onze showroom te brengen. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met een 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met een 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBasic-line keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Ook kunt u kiezen uit keukens van doorleefde materialen uit onze Old Wood collectie. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog vijf andere vestigingen die met elkaar DB KeukenGroep vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche
Elke situatie is uniek, en u moet kunnen bouwen op de leverancier die uw wensen en verwachtingen centraal stelt. Daarom mag Ardi Keukens en Sanitair al zeven jaar op rij het KwaliteitsKeurmerk Keukenbranche voeren. Onze klanten geven aan dat Ardi Keukens en Sanitair dé leverancier is die waarmaakt wat wordt beloofd: Uw droomwens perfect en volgens afspraak realiseren.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 312 ervaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren260 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“serviceoplossing”
Door J G op zaterdag 9 nov 2013 '13
Wij hebben redelijk wat probleempjes gehad met onze keuken. deze zijn echter bijna allemaal opgelost. Eén probleem kan niet worden verholpen. Dit omdat het blijkbaar acceptabel is dat als je de koelkast dichtdoet, de vriezer opengaat en vice versa. Voor de rest moet ik enkele personeelsleden bijzonder complimenteren.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door André op vrijdag 10 jun 2016 '16
Vriendelijke verkoper. Maar kennis van zaken (bleek achteraf) was matig. Vaak zelf moeten bellen voor juiste tekening. Ging te vaak verkeerd. Montage goed en professioneel. Opleverpunten bleven lang zitten. Werden na klacht hierover wel meteen opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Overwegend positief”
Door Fam. van Wetten op vrijdag 10 jan 2014 '14
Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de geleverde keuken, ook in verhouding tot de prijs. Wat ons aansprak is dat er niet over de prijs onderhandeld hoeft te worden, prijs is prijs. We konden profiteren van een aantal aanbiedingen van verschillende apparatuur, waaronder de Quooker. Wel valt het ons tegen dat de afzuigkap luidruchtiger is dan we verwacht hadden. In de showroom zijn we goed geholpen, er werd fijn met ons meegedacht in bedenken van mogelijke oplossingen. Fijn was ook dat onze kinderen bezig gehouden werden in de speelhoek. De levering is grotendeels goed verlopen, alleen de bestekbak voor in de lade werd niet meegeleverd. Wij hebben de keuken zelf laten zetten door kennissen dus kunnen geen uitspraken doen over de montage door Ardi. Ons onbezorgde gevoel werd helaas wel getemperd toen bleek dat de beschikbare keukenruimte toch niet volledig werd benut doordat er een te kleine hoekkast was geleverd. Ook was een verkeerd reservoir van de Quooker geleverd. Dit zorgde jammer genoeg voor een discussie over de juistheid van de tekening en het al dan niet goed voorgelicht zijn over de verschillende mogelijkheden van een Quooker. Wij zouden Ardi keukens op zich wel aanbevelen aan anderen maar wel met de kanttekening dat je jezelf ook goed moet verdiepen in de mogelijkheden enz. zodat je zelf ook de nodige kennis hebt opgedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Matig”
Door P.P. de Jong op dinsdag 15 jan 2013 '13
Kwaliteit is matig. Het is inmiddels 3,5 maand geleden dat de keuken is geplaatst en de keuken is nog steeds niet af (installatie smetplint). Bij de installatie zijn fouten gemaakt waardoor wij lekkage hebben gehad in een keukenkastje. Daarnaast zijn in eerste instantie de bovenkasten scheef opgehangen. Dit is allemaal later wel hersteld maar geeft ons een slecht gevoel. Ik zou Ardi keukens dan ook niet aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde gevoelens”
Door H. op zaterdag 22 dec 2012 '12
Geheel keuken ontwerp en plaatsing laten verzorgen door Ardi. Keuken is uiteindelijk 1 1/2 maand later geleverd als overeengekomen volgens de offerte waardoor ons verbouwingsproject ernstige vertraging opliep. Rede: ARDI heeft de orderverwerking niet op orde en had geen bestellingen uitgevaardigd bij de leverancier. Na levering diverse gebreken die opgelost moesten worden na 3 bezoeken van een specialist.
Uiteindelijke resultaat: Ontwerp bleek na plaatsing niet echt te voldoen aan de wensen van de klant. Ardi begrijpt echt niets van logische indeling en ergonomie en tekent en berekent van achter een laptop. De praktijk is anders Ardi. Hier heeft u nog een lange weg te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken geplaatst”
Door van der Jagt op maandag 12 mei 2014 '14
Ardi keukens vinden wij een goed bedrijf om voor te kiezen als je een goede keuken van kwaliteit wil. We zijn tevreden over de manier waarop wensen werden omgezet in onze droomkeuken. Er wordt goed geluisterd en daarop doorgezet in de uitvoering van de keuken. Er werd ook geluisterd naar ons budget en er kwamen allerlei tips om binnen dit budget te blijven. De levering was prima. Wij hadden er voor gekozen om de keuken zelf te zetten en dat was geen enkel probleem. Er werd op een ontspannen manier, maar met motivatie samen naar onze keuken gezocht
FOTO VAN VAN DER JAGT
Onze prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 '14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door G.Hooftman op maandag 23 feb 2015 '15
Nu al 5 jaar een keuken van ardi staan. Alles ziet er nog perfect uit. Montage destijds vakkundig en zeer goed.. Misschien niet de goedkoopste maar zeker een aanrader voor anderen. Verkoper dacht goed mee en kwam meteen met de juiste prijsstelling. Levering op 1 heeel klein stukje compleet. Oplevering binnen een week en zeker ook flexibel meedenken door de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Contact met Ardi”
Door Deurloo op vrijdag 1 mei 2015 '15
Onze vaatwasser ging kapot, dus hebben we contact opgenomen met Ardi Keukens. Binnen 3 dagen hadden we een nieuwe vaatwasser! We hebben gekozen voor een ATAG en deze bevalt ons prima. Hij is netjes gemonteerd en de kapotte vaatwasser werd meegenomen! Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedrijf om iedereen aan te raden”
Door Sonja van Loon op zondag 29 nov 2015 '15
Na prima ervaring met Ardi keukens 11 jaar geleden nu voor mijn nieuwe woning terug gegaan voor keuken en badkamer. Mn bij de keukenafdeling erg goed geholpen door Arjanne, er wordt goed geluisterd, meegedacht, getekend, veranderd. Afspraken worden nagekomen, mails/telefoontjes worden beantwoord en "klachten" vlot en keurig opgelost. Prijs/kwaliteitverhouding is prima, voor ieder budget volop keus zonder dat dit afdoet aan de klantvriendelijkheid en service. Een bedrijf om iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“zeer goed”
Door Fam. de Crom op dinsdag 1 okt 2013 '13
De kwaliteit van het geleverde zowel wat betreft de materialen als het werk is goed. De service en de klantvriendelijkheid zowel in de winkel als van de monteurs zijn ook zeer goed. De levering is verlopen zoals afgesproken en de klachten cq. gebreken werden adequaat opgelost. Ik zou Ardi kunnen aanraden bij vrienden en kennissen en heb dat ondertussen ook al gedan en deze mensen hebben reeds een keuken besteld bij Ardi. Ook wij hebben Ardi keukens gevonden doordat mensen dit bedrijf bij ons aanraadden.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Compleet en onbeschadidgd”
Door Boessenkool op zaterdag 5 apr 2014 '14
Zeer tevreden over de levering en montage van onze keuken. Alles was compleet en onbeschadigd. Wij bevelen Ardi ten zeerste aan.

Onderstaand is geplaatst in december 2013:
Afgelopen zaterdag waren mijn man en ik bij Ardi om een keuken uit te zoeken. Op qasa.nl lazen we namelijk goede recensies over dit bedrijf. We hadden van tevoren een afspraak gemaakt en werden vriendelijk ontvangen. Peter, de verkoper die ons even later kwam helpen was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Hij nam alle tijd voor ons, de hele middag zijn we bezig geweest met als resultaat dat we de keuken hebben besteld. Gedurende de middag werden we verwend met allerlei lekkernijen. We hadden het prima naar onze zin. Ook de afspraken die gemaakt werden die zaterdagmiddag zoals het opsturen van diverse tekeningen, werden maandag erop nagekomen. Dit was fijn omdat de aannemer verder kon gaan met de werkzaamheden. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het leveren van de keuken goed zal komen. De levering zal in februari plaatsvinden. De recensies kloppen in ieder geval. Voorlopig alleen maar lof voor Ardi en het personeel!
FOTO VAN BOESSENKOOL
Bedankt, Ardi keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Jacqueline Muilwijk op maandag 5 nov 2018 '18
Na 2 bezoeken in de showroom hebben we een mooie keuken gekocht. Inmiddels is deze naar volle tevredenheid geplaatst. De aannemer had de hoek niet haaks gemaakt en Ardi heeft hiervoor een keurige oplossing bedacht. De monteurs hebben vakwerk geleverd en aan het advies van verkoper Bart hebben we veel gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C.Spitters op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord geweldig”
Door fam de Brie op dinsdag 18 aug 2015 '15
Service geweldig ✔️ advies geweldig ✔️ persoonlijk contact geweldig ✔️ bezorging geweldig ✔️ planning geweldig ✔️ plaatsing geweldig ✔️ en het eindresultaat is helemaal geweldig!!✔️
FOTO VAN FAM DE BRIE
Reactie of foto toevoegen
“helemaal top”
Door Gert B op dinsdag 1 okt 2013 '13
Ik ben op zeer correcte wijze geholpen bij Ardi, in het eerste gesprek was er gelijk al een basis van vertrouwen. Op dit vertrouwen ben ik verder gegaan met Ardi en had ik geen enkele behoefte om elders te gaan kijken. Prijzen zijn scherp, de aflevering zeer netjes en behulpzaam en wat nog belangrijker is: de keuken was geheel compleet. Helemaal top daar bij Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Vervloet op donderdag 28 jun 2018 '18
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de keuken een DIKKE 10!! De keuken van ARDI is perfect en mooier dan we hadden verwacht, hij is geplaatst door zeer gekwalificeerd personeel en deze denken ook mee en vragen hoe je iets wil hebben wat we als zeer prettig hebben ervaren.
FOTO VAN FAMILIE VERVLOET
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Secuur en vakkundig”
Door Familie Linders op zaterdag 5 nov 2016 '16
Bij de verkoop werd er serieus mee gekeken of onze wensen ook in de praktijk mee genomen konden worden. Ook werd er advies gegeven hoe het een en ander eventueel slimmer opgelost kon worden. De plaatsing werd, volgens de opgemaakt planning, secuur en vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN FAMILIE LINDERS
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap van Opstal op woensdag 28 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Ardi keukens uit Sint Annaland gekocht. Zeer goed geholpen bij de aankoop. Het plaatsen is door Ronald en Anton gedaan. Echt vakwerk!! We wisten niet dat dit nog bestond! Terecht een 9+!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jaap en Helèn Steenhoven op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een nieuw aanrechtblad, nieuwe handgrepen voor de keukendeurtjes, spoelbak en kraan bij Ardi gekocht omdat wij onze keuken hebben gerenoveerd.
Wij zijn zeer tevreden over Ardi. De rondleiding bij binnenkomst, de vriendelijkheid van het personeel, de manier waarop wij zijn geholpen, meedenkend tot in de details en geheel vrijblijvend, dit hebben wij zeer gewaardeerd. Zo kwamen we tot een oplossing binnen budget en met een fantastisch eindresultaat. De monteur die het aanrechtblad heeft gemonteerd heeft ook keurig werk geleverd, zeker omdat de keukendeurtjes al waren geverfd en ook de wanden al waren gestuct en geverfd. Geen beschadigingen, complimenten ! Wij kunnen Ardi aanbevelen !
FOTO VAN JAAP EN HELÈN STEENHOVEN
Keuken met nieuw aanrechtblad
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
Reactie of foto toevoegen
“Service gehad”
Door W.W. Jumelet op woensdag 7 okt 2015 '15
In 2008 een keuken gekocht waarvan helaas de lak los liet . fabrikant en Ardi hebben een prima voorstel gedaan waardoor de voorzien is van nieuwe fronten. Ook is de keuken weer gelijk netjes afgesteld. Een prima service van Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door D. Aarden op donderdag 13 nov 2014 '14
In 2001 hadden we zeer goede ervaring met Ardi keukens, reden om na onze verhuizing naar Vlissingen opnieuw eens bij Ardi te gaan kijken. Mede omdat we bij leveranciers in de buurt toch niet écht enthousiast raakten. Maar bij Ardi was het wederom SUPER, vanaf het eerste gesprek in de winkel tot de eindoplevering! Goed luisteren naar onze wensen, goed meedenken en opties aandragen. Ook de monteurs waren vakbekwaam, dachten mee (deden suggesties die echt verbeteringen waren!) en waren niet te beroerd om een plankje extra te monteren. Een aanpassing die in het werk nodig bleek werd gewoon uitgevoerd zonder extra kosten. We vinden het ook een groot voordeel dat Ardi met eigen monteurs werkt en dit niet uitbesteedt!! Kortom: wij kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen! Aan de prijs valt niet echt veel te tornen, maar je betaalt voor echte ouderwetse degelijkheid en kwaliteit.
FOTO VAN D. AARDEN
Een deel van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Goede levering keuken”
Door wim op donderdag 3 okt 2013 '13
We willen hier onze ervaring melden aan de hand van de Checklist: Over de kwaliteit zijn we goed te spreken, lekker stevige laden een goed werkende deurscharnieren. De klantvriendelijkheid was uitstekend, altijd een vriendelijke persoon aan de telefoon Levering, heel correct knap gedaan om alles zo compleet bij elkaar te zoeken. Een vergeten lamp op bonnen werd naar aanleiding van een telefoontje meteen opgestuurd evenals een gekrast knopje van de gaskookplaat. Tip: bekijk op de tekening van de plaats van de kastjes goed vooral in de hoeken waar de tussenstukjes moeten komen. Wij raden zeker Ardi aan in onze beleving goede afhandeling en betrouwbare mensen in de omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt Ardi St.- Annaland”
Door A.P.Hamelink op donderdag 5 jun 2014 '14
Wij vonden het contact met Ardi heel plezierig omdat we niet hoefden te onderhandelen over de prijs van de keuken, alles was van het begin af aan duidelijk. Bovendien zijn we uitstekend geadviseerd zodat de keuken precies geworden is zoals we wensten. De sloop van onze oude keuken, het plaatsen van de nieuwe en alle werkzaamheden daaromheen zijn gedaan in prettige samenwerking met de Zeeuwse Afbouwgroep, fijne mensen met hart voor hun wer en onze keuken! We willen daarom hierbij verkoopadviseur Karel van Dijke, Jan-Kees, timmerman Wielco, Arthur en Arie, tegelzetter Pieter van Eck en de stukadoors hartelijk bedanken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. Capelle op donderdag 23 mei 2013 '13
We zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken en tekenen van onze nieuwe keuken. Is ook precies op de afgesproken dagen geleverd en netjes geplaatst. We zijn er heel blij mee. Ook toen er achteraf nog wat moest gebeuren, kwamen ze gewoon even langs. Gewoon een goede keukenboer!
Reactie of foto toevoegen
“Wow!”
Door Fam. van Bragt op maandag 2 feb 2015 '15
Dat was onze reactie toen de keuken eenmaal was geplaatst. Nog mooier dan gehoopt en prima afgeleverd. In overleg met Ardi hebben we keuken uitgezocht van massief eikenhout en een 10 cm dik betonnen werkblad. Geen compromis of veilige keuze, maar op gevoel, waarbij we dankbaar gebruik hebben gemaakt van de expertise van het team bij Ardi. Ardi nam alle tijd, ook in de avonduren, om in enkele sessies ons te helpen de juiste keuzes te maken. Zonder poespas of druk, maar aangeven wat de alternatieven zijn met alle voor- en nadelen. De uiteindelijke offerte was duidelijk en alle kosten waren zeer transparant. Het plaatsen van de keuken verliep voorspoedig en werd netjes en secuur uitgevoerd. Als klap op de vuurpijl werd met 4 man het betonnen werkblad op z'n plek getild. Na twee dagen was de keuken opgeleverd. Toen we even later een klein probleem ontdekten bij de aansluiting van de boiler werd dit de volgende dag al opgelost. Prima service! En het eindresultaat, daar zijn we erg blij mee. Een praktische, degelijke keuken - met een groot "wow" gehalte. Met dank aan het Ardi team.
FOTO VAN FAM. VAN BRAGT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 '17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
FOTO VAN FAM HEIJBOER
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Dan heijboer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Visser op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na plaatsing van de keuken 5 jaar geleden deed zich een probleem voor in ons gas fornuis na telefonisch contact werd er een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen de monteur had niet het goede onderdeel bij hem maar heeft dit op een goede manier afgehandeld en kwam na ontvangst van het onderdeel weer snel terug om het als nog te verhelpen ook heeft hij gelijk het probleem opgelost van onze afwas bak (afvoer) geheel gratis en op een goede manier. nette en beleefde monteurs staan ook voor kleine probleempjes gelijk voor je klaar.
Reactie of foto toevoegen
“sevice”
Door Ad Jansen op donderdag 15 mei 2014 '14
Na bijna 6 jaar ging de folie aan één keukendeurtje "kreukelen". Één belletje en na een paar weken (bestelperiode) zijn alle kastdeurtjes kosteloos vervangen. Wat een service! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door J. Van Broekhoven op maandag 27 nov 2017 '17
Prettig gesprek tijdens bezoek voor de keuken in de showroom, niet opdringerig en alle ruimte gekregen voor het nemen van de beslissing tot aankoop. Ook de samenwerking met het klusbedrijf, door u aanbevolen,is goed bevallen. De installatie van de keuken is tot volle tevredenheid uitgevoerd en problemen werden in goed overleg opgelost.
FOTO VAN J. VAN BROEKHOVEN
Installatie van de keuken tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Echt professioneel”
Door ella & rien op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij zouden ieder die dit leest willen aanraden om voor een nieuwe keuken eerst maar eens bij Ardi Keukens te Sint-Annaland (onderdeel van DB Keukens) te kijken. Graag delen we onze ervaringen met u:
Verkoop: heel plezierig, met kennis van zaken, heel flexibel (niets was te veel), verre van opdringerig, leuke ambiance (broodje, drankje, een mooie koffie)
Montage: echt professioneel; een monteur die alle kneepjes van het vak beheerst, en uiterst snel en stipt werkt - alle lof!
Logistiek: de hele orderverwerking (o.i. een bijzonder ingewikkeld proces) klopte als een bus
After sales: na aflevering op ons verzoek inmiddels 2 kleine dingen aangepast: direct, en gratis
Onze conclusie: hoewel de slogan van DB Keukens ("uitsluitend tevreden klanten") ons eerst wat pretentieus leek, kunnen we op dat moment zeggen (en dat mede op basis van de ervaringen in onze familie- en kennissenkring): het is gewoon waar... Door onze mond-op-mondreclame is inmiddels een vriendin ook overgegaan tot het bestellen van een keuken bij Ardi!

Eerdere review van deze gebruiker op 11 juni 2013 met vijf sterren over Ardi Keukens: 2e Pinksterdag even binnengelopen ter oriëntatie. Vorige week vrijdag een afspraak gemaakt. Prettige ontvangst met koffie, thee en warme appeltaart in een vrolijk versierde showroom (vanwege toekenning Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche). Kundige verkoper die echt goed met ons meedacht en veel tips gegeven heeft. Er werd alle tijd voor ons genomen en we konden alles op ons gemak uitzoeken, wat door de actieweken extra aantrekkelijk was (m.n. de apparatuur). Via een 3-D tekening een eerste indruk gekregen en we zien uit naar september als de keuken geplaatst wordt. We hebben er alle vertrouwen in!
Reactie of foto toevoegen
“Als eerste op de lijst”
Door S.Beerthuizen-Sibbald op woensdag 6 apr 2016 '16
Het is 15 jaar geleden dat onze keuken door ARDI/St. Annaland geplaatst werd en wat wij nu opmerken dat de nazorg voortreffelijk goed is. De medewerkers zijn attent en hulpvaardig en komen meestal met een goede oplossing. Bij onze volgende aankoop voor een ''nieuwe'' keuken zal ARDI als eerste op onze lijst staan.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken hier gekocht”
Door Fam de Kooning op zaterdag 6 jan 2018 '18
Niet alleen onze keuken hebben we bij Ardi gekocht maar ook onze badkamer en toilet komen hier vandaan. Ook hier is weer volledig aan de verwachtingen voldaan, Pieter v Dijke met wat hulp van nog een Pieter hebben geweldig vakmanschap laten zien en hebben ons continu betrokken bij de kleinste details. Hierdoor zijn er tijdens het plaatsen een paar kleine aanpassingen gedaan die het geheel nog meer tot zijn recht laten komen. Ardi bedankt voor de geleverde prestatie, een team waar je trots op mag zijn.

Eerdere reactie van 6 januari 2018: Keuken bij Ardi keukens in Sint-Annaland gekocht en van het begin tot en met de oplevering van onze keuken niets dan complimenten voor de geweldige groep mensen, elk onderdeel van het gehele proces heeft uitstekend werk geleverd. Het begint al bij de binnenkomst waar je direct warm ontvangen wordt, het meedenken van de verkoper(Bart) maar zeker ook alle tijd en rust nemen om tot de uiteindelijke keuken te komen die wij voor ogen hadden. Daarna was ook de planning en logistiek perfect geregeld en toen eindelijk de monteurs (Anton en Arjan) kwamen waren we toch wel benieuwd of het 3D ontwerp de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Ook de 2 monteurs waren bijzonder betrokken en dachten ook met ons mee met de kleinste details, hier gaat duidelijk kwaliteit boven kwantiteit wat in het eind resultaat ook terug te zien is. En jawel wat er op de 3D tekening stond is het ook uiteindelijk geworden. Ardi bedankt voor de geweldige service, dit is de 2e keuken die we bij jullie kochten en in het vervolg zal dit zeker ook het geval zijn.

Eerdere ervaring van 9 december 2013: Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Remko op maandag 14 dec 2015 '15
In juli een eerste bezoek gebracht aan Ardi n.a.v. de positieve berichten op Qasa.nl. We hadden geen afspraak gemaakt, want we wilde eerst eens rondkijken. Onze eerste indruk was goed. Je kan op je gemak rondlopen zonder meteen ondervraagd te worden door een verkoper. Omdat de eerste indruk goed was hebben we een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Er is toen alle tijd genomen om onze droomkeuken op papier te zetten. Diezelfde middag kregen we een 3d tekening en prijsopgave mee naar huis. Deze hebben we op onze gemak bekeken. Korte tijd later hebben we weer een afspraak gemaakt voor enkele wijzigingen. Weer een paar dagen later en een paar wijzigingen verder hadden we onze droomkeuken klaar en hebben we getekend. Al met al een heel rustig proces waarbij je in alle rust de juiste beslissingen kan nemen met hulp van de expertise van Ardi. Tot de levering en montage in december word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling en voorzien van nodige info m.b.t. technische tekeningen en aansluitschema. De montage begin december is perfect verlopen. De monteur had zelf een kras ontdekt op één paneel dus deze wordt nog vervangen. Helaas wel 2 kleinere problemen met de apparatuur, maar daar is inmiddels ook een serviceafspraak voor ingepland. Wij hebben een goede ervaring met Ardi en komen hier zeker terug voor de volgende keuken. Met bijzondere dank aan verkoper Eliza en monteur Leen!
FOTO VAN REMKO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door I. van Wel op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben onze badkamer bij Ardi gekocht. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we zeer goed geholpen door dhr. Vlot. Hij heeft ons goede adviezen en duidelijke uitleg gegeven. Hij dacht echt met ons mee. Erg fijn! Ook de hele montage van de badkamer is professioneel uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Ardi van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door LK op zaterdag 5 okt 2013 '13
Prima geholpen tijdens de aankoop en tegen een goede prijs de keuken gekocht. Vakkundig gemonteerd en schitterend resultaat, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aardig”
Door Evelien op donderdag 15 mei 2014 '14
Twee-en-een-half jaar geleden hebben we bij Ardi een nieuw keukenblok gekocht. In plaats van een fornuis met oven en aparte magnetron hebben we sindsdien een combi-oven. Door een onoplettendheidje van onze dochter is op een gegeven moment een plastic antispat-deksel voor in de magnetron in de oven blijven liggen terwijl die werd voorverwarmd. Met als gevolg een heel apart kunstwerk; een metalen rooster met plastic slierten. Niet meer te gebruiken, maar gelukkig verder geen schade. Toen ik door nare persoonlijke omstandigheden pas deze week de moed kon vinden om wat puntjes op de i te zetten en weer naar Ardi toeging, was dit één van mijn vragen. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd volop meegekeken naar oplossingen. O.a. door het rooster nogmaals in een hete oven te plaatsen waardoor misschien al het plastic er dan af zou smelten. Toen dit niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde kwam een andere verkoper en bood me als service een nieuw rooster aan. Gratis. Hartstikke aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal wat we wilden.”
Door J & M vdM op maandag 9 jun 2014 '14
In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Arco en Brenda op zaterdag 5 okt 2013 '13
Gister zijn wij naar Ardi geweest om ideeën op te doen voor een nieuwe keuken! 8 uur later stonden wij buiten met onze topkeuken!! Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service, kwaliteit, creativiteit en openheid/eerlijkheid van de winkel! Wij hoefden niet verder te kijken en kunnen voor de feestdagen nog genieten van onze nieuwe keuken! Ardi en met name Bart bedankt voor je tijd, service, kennis maar ook de gezelligheid.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Luc Hoevenaars op donderdag 12 dec 2013 '13
Dit jaar in mei een nieuwe keuken laten plaatsen door Ardi. Tijdens het plaatsen werd door de monteur een kleine beschadiging opgemerkt waarvan hij melding maakte. Binnen 1 week werd er een nieuwe kookplaat gemonteerd. Na ca. 1/2 jaar ontdekte we een scheur in het composiet aanrechtblad. Na melding hiervan en een bezoekje van een monteur is dit zeer vakkundig vervangen! Complimenten voor het Ardi Team!
Reactie of foto toevoegen
“Snel verlopen”
Door Philip Vermaas op maandag 13 apr 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens in Sint-Annaland en zijn uitermate tevreden vanaf de aankopen tot en met het plaatsen wat heel gladjes en snel is verlopen. De inbouw apparaten die wij uit gekozen hebben is ook perfect. Top van Ardi keukens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Anjo van Burg op donderdag 10 sep 2015 '15
Een zeer goede ervaring met een zeer goede service. De stop van de gootsteen moest vervangen worden en dat was een bijzondere maat omdat onze keuken inmiddels 12 jaar oud is. Na verschillende pogingen was het uiteindelijk gelukt om een passende stop te vinden. Maar de nota bleef uit.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door J P Verhage v d Berg op woensdag 24 feb 2016 '16
Wij hebben in mei 2014 een nieuwe keuken gekocht bij Ardi, en zijn zeer goed voorgelicht door de heer P Hout, alles is keurig geplaatst, en de afwerking is ook echt mooi!! Wij zijn dan ook super tevreden over onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door m.hage op zaterdag 5 okt 2013 '13
Uitstekende service. Geweldige ervaring met uitleg en opstelling van onze keuken, vooral om dat we een beetje de kamer in gingen en dan meer ruimte in de keuken kregen met deze opstelling. Met de plaatsing geweldige monteurs netjes en goed humeur.
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf de eerste stap netjes en ervaren”
Door Peter van Tiggelen op vrijdag 10 jul 2015 '15
Dit was onze 2e keuken die we gekocht hebben bij Ardi. Vanaf de eerste stap (de oriëntatie en aanschaf) wordt je zeer netjes en door ervaren mensen geholpen. Je krijgt een goede, duidelijke offerte / order mee en een zeer duidelijke detailtekening gemaild. Vanaf dat moment ontvang je tijdig en correct de leidingtekeningen e.d.. Je wordt netjes en tijdig gebeld om de levering en plaatsing in te plannen. De plaatsing is door zeer kundige, eerlijke en nette heren verricht die ook zelf meedenken en eventuele problemen netjes aangeven. Mochten we (hopelijk over een lange tijd) weer een keuken nodig hebben, gaan we zeker weer naar ARDI keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Kees Lodder op zondag 5 nov 2017 '17
Harstikke leuke verkoper, goede en rustige dingen uit Uitgezocht. Prima bedrijf, je kan altijd bellen. Goede monteurs, rustig en voor alles een oplossing Zij maken reclame met 9 plus, dat zijn ze zeker waard. Als je een keuken wil, ga eens langs. De keuken is al geleverd en geplaatst. Alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 '18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Piet en Kitty Hoogerheide op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en deze is in april jl. geplaatst. Van het begin tot het einde zijn wij supertevreden over Ardi. Wij zijn diverse keren in de showroom geweest en werden steeds vriendelijk ontvangen door de receptionistes. Onze verkoper Christiaan heeft ons al die keren geduldig te woord gestaan, geïnformeerd naar onze wensen, de mogelijkheden in kaart gebracht en goede adviezen gegeven. Zelfs nadat wij de keuken gekocht hadden en terugkwamen op ons besluit, heeft Christiaan wederom alle tijd genomen om onze nieuwe keuze te bepalen. Onze keuken heeft een verticale houtnerf in de koelkast- en vaatwasserdeur, de overige deuren/lades hebben een horizontale houtnerf. Deze mogelijkheid was niet aanwezig bij Bruynzeel Keukens. Ook is voldaan aan onze wens om geen pasblender toe te passen tussen koelkast en oven, en omkadering van koelkast en vaatwasser, zodat er geen passtukken nodig waren. De telefonische contacten die wij tot aan de levering van de keuken hebben gehad met o.a. boekhouding en serviceafdeling waren ook steeds aangenaam. De bezorgers van de keuken overlegden op een prettige en rustige manier waar de spullen neergezet konden worden. En tot slot alle lof voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Ook dit verliep op een fijne, professionele en rustige wijze, steeds in goed overleg.
Kortom: wij raden iedereen aan een keuken te kopen bij Ardi, die bij ons is overgekomen als een prettige en betrouwbare keukenzaak! Wij zijn supertrots op en blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN PIET EN KITTY HOOGERHEIDE
Keuken met houtnerf
Reactie of foto toevoegen
“Een aangenaam weerzien”
Door Fam. Braber op woensdag 22 okt 2014 '14
I.v.m. koop woning nieuwe keuken nodig. Verkoper bij Ardi dacht in alles mee, lette overal op en gaf duidelijke adviezen. Door tijdgebrek 1e dag niet af kunnen ronden. Dag later kon dat wel. GRANDIOOS zoals we werden ontvangen en behandeld. Zelfs een aantal dagen later nog gebeld vanwege "een extraatje". Kortom: ARDI, dat moet je doen!
FOTO VAN FAM. BRABER
Het ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Van Horssen op donderdag 14 sep 2017 '17
In een woord super! Vanaf de eerste stap in de showroom tot aan de oplevering van de keuken.
FOTO VAN FAM. VAN HORSSEN
Hoekkeuken met vrije bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Familie van gils op donderdag 31 mei 2018 '18
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, en wij zijn bijzonder goed en professioneel geholpen door Pieter Vlot de keukenverkoper
FOTO VAN FAMILIE VAN GILS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 '17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en sanitair”
Door Fam. Pikaart op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken en het sanitair gekocht bij Ardi. De ontvangst bij het bedrijf was perfect. Ook de advisering voor de aankoop werd als prettig ervaren. Als we vragen hadden werden ze op een correcte wijze beantwoord. En toen kwam de plaatsing. Alles werd vakkundig neergezet en tot in de details afgewerkt. En dat allemaal nog tegen een vriendelijke prijs. We zijn echt tevreden met het resultaat en kunnen met een gerust hart anderen aanbevelen het bedrijf te bezoeken.
FOTO VAN FAM. PIKAART
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door J. Kattestaart op donderdag 11 dec 2014 '14
In de showroom wordt je goed geholpen. De voorlichting bij het kopen van een nieuwe keuken is duidelijk en de offerte is ook duidelijk de apparatuur van de keuken wordt goed uitgelegd en hoge korting. De afspraak van de levering is ook goed verlopen. Het plaatsen van de keuken is met heel veel goede zorg geplaatst. We raden iedereen aan bij Ardi Keukens een keuken te kopen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door P. Bovee op maandag 30 apr 2018 '18
Onze oude Ardi keuken had een verfrissing nodig. Door onze eerdere goede ervaringen zijn we weer naar Ardi gegaan. In de winkel zijn we perfect geholpen en hebben ze ons een frontenwissel aangeboden. Ook met het helpen van de keuze voor de nieuwe fronten zijn wij perfect geholpen zodat de kleur van de vloer, oude kasten, werkblad en nieuwe deuren heel erg goed bij elkaar passen. De kennis en service van de monteur zijn van hoge kwaliteit waardoor het monteren en afwerken van de fronten uiterst precies en goed gedaan zijn. En zelfs het na te leveren deurtje was eerder binnen dan was beloofd. Dat is pas service. Na de oplevering kregen we van vrienden en familie complimenten dat de " nieuwe " keuken er erg mooi is.
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken”
Door Annemiek Thijsebaard op zaterdag 18 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht bij Ardi. Er wordt meegedacht hoe de opstelling het beste werkt. Over de monteurs niks dan lof, fijne mensen, keuken staat perfect en de verpakkingsmaterialen worden ook netjes opgeruimd. Ronald en Leon bedankt! Er staat een superkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super zaak”
Door Willeke op dinsdag 8 okt 2013 '13
Wij zijn super tevreden met onze prachtige keuken. Alles verliep perfect. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hanny Potappel op woensdag 4 nov 2015 '15
Ik heb pas een huis gekocht waar ongeveer 6 jaar een keuken van Ardi in staat. Maar wat bleek, de koelkastdeur was niet helemaal in orde. ik hoorde van de bure (Petra) dat daar s'morgens een monteur van jullie moest zijn. De monteur is toen ook gelijk even bij mij komen kijken. Hij had het erg druk, maar liet dat absoluut niet merken, was erg aardig en heeft geprobeerd het probleem te verhelpen. maar wat bleek... de deur was krom getrokken... omdat deze keuken 6 jaar geleden door de eigenaars zelf geplaatst is, vertelde de monteur dat als er een nieuwe deur geleverd zou worden, ik waarschijnlijk wel de montage moest betalen. Maar.... alle lof voor Siegfried de monteur en Pieter-Jan van de service afdeling, die er nu voor gaan zorgen dat er een nieuwe deur op hun kosten geleverd word! Dat noem ik nog eens service.! ik beveel Ardi bij iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Kreeft op dinsdag 8 okt 2013 '13
* Bent u tevreden over de kwaliteit? Ja
* Wat vindt u van de prijs in verhouding tot de kwaliteit? Goed
* Bent u tevreden over de klantvriendelijkheid en de service? Zeer tevreden
* Is de levering goed verlopen? Ja
* Hoe is gereageerd op eventuele klachten en zijn deze opgelost? Er is goed gereageerd
* Heeft u tips waar andere mensen op kunnen letten? Geen tips
* Zou u dit bedrijf aanraden en waarom? Ja. Veel keus tegen een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Familie Akkermans op woensdag 29 jul 2015 '15
2 schuif scharnieren waren kapot van opdekdeur koelkast van 18 jaar oud.
Na lang zoeken toch nog 2 nieuwe passende scharnieren gevonden. Zodat de opdekdeur weer terug op de koelkast gezet kan worden. Dus chapeau voor Ardi Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos deuren vervangen”
Door J.Dost op vrijdag 11 sep 2015 '15
Wij hebben ruim 6 jaar geleden onze keuken bij Ardi gekocht. Wij zijn toen erg leuk en zeer professioneel geholpen. De klik was er eigenlijk direct, het bedrijf straalt eerlijkheid en betrouwbaarheid uit. Toen de keuken geleverd is was ook alles goed, het was fijn om de keukenzetters in huis te hebben. De after sales van Ardi is ook echt perfect. Is er iets, je hoeft maar te bellen en het wordt gewoon geregeld. Het is niet voor niets dat Ardi het nog zo druk heeft ! Nu hebben we problemen met de deuren. Adri komt kosteloos AL onze deuren vervangen. Als dat geen goede service is. De keukenzetters zijn erg vakbekwaam en vriendelijk, de verkoop idem. Adri krijgt van ons geen 10 maar een dikke 11.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer”
Door Anja en Jan Muskens op woensdag 15 apr 2015 '15
Voor de tweede keer een keuken besteld bij Ardi keukens, wat een vriendelijke mensen en goede service, zijn bij meerdere concurrenten gaan kijken, maar prijs /kwaliteitsverhouding zit je bij Ardi het beste. Ook met plaatsen weet ik uit ervaring dat dit perfect word gedaan. Dus kunnen wij iedereen aanraden ga voor een nieuwe keuken beslist eens eerst bij Ardi keukens kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door fam. uit geldermalsen op dinsdag 8 nov 2016 '16
Henry en zijn tem hebben ons boven verwachting geholpen. Zowel in keuze, prijs en uitvoering hebben ons bijzonder verrast. Tevens de servicepunten hebben zij perfect opgelost. Subliem! Je snapt niet dat dit voor het gevraagde bedrag allemaal kan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door L j giljam op zaterdag 10 okt 2015 '15
Eerst zit je te denken aan vernieuwing of nieuwe kleur ,maar dan kom je bij Ardi in de nieuwe showroom en ben je gelijk om.Het begint al met de ontvangst, je hebt gelijk het idee dat je nergens anders heen gaat voor een nieuwe keuken. maar dan begint het uitzoeken ,want de keuze is reuze..toch kom je daar wel uit ,vooral door de deskundige begeleiding van de verkoper..je hebt altijd wel een budget in je hoofd en daar blijf je dan rondom..in een woord Fantastisch...en dan als de keuken eenmaal staat, dan is het elke dag genieten...
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Sander op maandag 8 jul 2013 '13
Zeer tevreden over de keuken van Ardi keukens. En nog meer over de bijgeleverde service. Na 4 jaar kreeg ik problemen met mijn ATAG koelkast. ATAG bood zeer slechte service en was hier niet op aan te spreken. Hierop contact opgenomen met Ardi keukens, zij namen voor mij contact op met ATAG, waarna het probleem als nog werd verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door Fam. Pieper sr. op woensdag 23 jan 2013 '13
Wij zijn uiterst tevreden bij zowel het uitzoeken ,wij zijn wel een paar keer veranderd maar geen probleem en ook de prijs viel achteraf veel mee,maar ook het plaatsen is keurig gedaan de monteurs waren zeer beleefd liepen niet zomaar met vuile schoenen door en toen er later wel eens een storing was werd zeer correct opgelost. TIP ga eerst bij Ardi kijken en je hoeft dan niet meer verder te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“prima geholpen prima prijs”
Door TR bergen op zoom op zaterdag 12 apr 2014 '14
Wij zochten een gedegen keuken met alles wat nodig is voor een hobby kok. We zijn bij Ardi keukens prima geholpen. Goede tips en vooral goede plaatsing, afwerking en services. Helemaal tevreden dus.
Reactie of foto toevoegen
“Composiet blad”
Door V.bommel op dinsdag 15 dec 2015 '15
Composiet aanrechtblad gekocht bij Ardi en bij aflevering bleek er nogal wat niet goed te zijn zoals geen 8mm gat geboord in het blad, spoelbak beschadigd,geen smetranden en de afmetingen van het blad anders wat overigens voor de totale lengte niet uit te maken. Ardi heeft dit bewonderingswaardig en snel opgelost. Op zaterdag ochtend heeft de monteur Johan op zéér efficiënte wijze de zaken aangepakt.de montage kosten heeft Ardi voor zijn rekening genomen wat wij zéér fideel vinden.
Nogmaals bedankt voor de snelle en goede afwikkeling met vooral een super Johan. Fam.v.bommel
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor hartelijkheid en service”
Door Arie en Jolanda op zaterdag 20 mei 2017 '17
In september zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. We werden daar hartelijk verwelkomd bij Ardi. Er stond een prachtige showroomkeuken in de showroom en onze keuze viel daarop. We hebben een afspraak gemaakt en zo begon de geschiedenis van onze keuken. De wensen die we hadden, werden verwezenlijkt. We kozen voor een composiet aanrechtblad en onderkasten in kaderfront. Voor de bovenkasten kozen we juist voor een streepje in het midden. Met de bedrijfsleider Henry hadden we leuk contact en geen ding teveel. Tijdens de bestelling van de keuken ging het niet helemaal goed, maar Henry sprong in de bres en alles is goed gekomen. Het resultaat is een prachtige keuken en we genieten dagelijks van de praktische en mooie keuken. We hadden nog een prachtige Bosch oven in onze oude keuken en die wilden wij er graag weer in geplaatst hebben. Dit was geen enkel probleem. De monteur heeft binnen twee dagen de keuken gezet en de service daarna werd goed opgelost door andere monteurs. Deze jongens krijgen een dikke pluim en dat geldt ook voor het personeel van Ardi! Wat hartelijkheid en gemoedelijkheid, wat je niet zo snel meer vindt in andere zaken. We kijken met veel plezier op terug met het kopen van de keuken. Henry wordt ook hartelijk bedankt voor de opschrijfboekjes, die zorgen weleens voor gesprekken over de keukenwereld. Een leuk herinnering hebben we nog, dat wij door vier personeelsleden uitgeleid worden. We voelden ons op dat moment, dat de klant koning is. We stelden het zeer op prijs, dat de directeur Arjan ons persoonlijk even de hand schudden. We zullen zeker Ardi aanraden en nogmaals bedankt voor alle hartelijkheid en service.
FOTO VAN ARIE EN JOLANDA
Keuken met composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie J.Kik op zaterdag 12 sep 2015 '15
We zijn super tevreden over Ardi-Keukens. We zij nog 2x terug geweest voor wijzigingen, omdat wij toch twijfelden over iets wat we uitgezocht hadden Het was allemaal geen probleem! Het eindresultaat mag dan ook gezien worden! Bij levering was er een kleine beschadiging maar dat is prima en snel opgelost door levering van een nieuw onderdeel.
FOTO VAN FAMILIE J.KIK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door D.Breen-Paluch op woensdag 9 nov 2016 '16
zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Ook de manier van zaken doen naar de klant toe is ons erg bevallen. Correcte manier worden dingen afgehandeld. Denken mee met de klant. Van de verkoper tot aan de monteur kunnen wij alleen maar lof uitspreken. Wij vinden het een aanrader voor iedereen .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Robert de Kok op maandag 8 jan 2018 '18
Zeer goede ervaring met Ardi keukens. Goede service,vriendelijke & kundige mensen die keuken geinstalleerd hebben. Ook after service was perfect. Plinten (kleur) waren niet geheel volgens afspraak en Ardi heeft keurig & gratis nieuwe plinten geleverd & geplaatst. Ook prijstechnisch zeer concurrerend met de andere zaken. Komen gelijk met de vraagprijs en gaan niet stunten zoals andere dat wel doen.Vond ik zelf een goede manier van zaken doen. Samenvattend : super en zeker aan te bevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Toos en Sjaan van Elzakker op vrijdag 1 jun 2018 '18
Wij hebben al lang contact met Ardi keukens uit St Annaland Zeeland onze 2de keuken is nu een schitterend plaatje geworden in ons appartement in Tholen. Onze vorige keuken hebben we lang plezier van gehad en hij was nog erg mooi en goed onderhouden door ons, maar ook door de goede servies als er iets op deed met de keuken door Ardi. Nu hebben we weer een nieuwe keuken in goed overleg en met Ardi samengesteld. Echt een plaatje, we zijn blij dat we weer voor Ardi Keukens hebben gekozen. Een zeer mooie keuken met alles er op en aan zie de foto, goede montage en alles perfect in orde onze dank aan ARDI voor de goede samenwerking en voor de uitstekende prijs voor ons. Met dank Sjaan en Toos. Wij raden U aan , ga er gerust eens kijken je zult er zeken slagen Bij Ardi Keukens St Anneland.
REACTIE VAN TOOS EN SJAAN VAN ELZAKKER
De keuken is klein maar OO, zo mooi
Reactie of foto toevoegen
“Alleen keukenapparatuur”
Door B. uit Bruinisse op woensdag 23 jan 2013 '13
Zelfs alleen voor keukenapparatuur zijn we uitstekend geholpen. En een correcte aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 '18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Super gelukkig”
Door Betty van der Weele op maandag 2 jul 2018 '18
Ik wordt al verdrietig bij de gedachte een nieuwe keuken uit te moeten zoeken...Ik kan niet kiezen en vind alles mooi! Na veel rondneuzen zijn we bij Ardi Keukens terecht gekomen. Bij een eerste bezoek na afspraak werden we heel goed geholpen maar op we naar huis sloeg de twijfel weer toe! Een week later belde Henry zelf op en vroeg ons toch nog eens terug te komen! Met lood in m'n schoenen ben ik terug gegaan... Na 7 uren hadden we een pracht van een resultaat die inmiddels geplaatst is in onze nieuwe woning! We zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken en hebben zelfs inmiddels een kookles gevolgd om te leren hoe we ons nieuwe apparatuur moeten gebruiken! Natuurlijk gaat er ook wat mis! De afzuigkap bleek niet te passen. Van Ardi zijn ze gauw ter plaatste gaan kijken en binnen een week was het opgelost. Kookplaat en afzuigkap omgeruild voor plaat met ingebouwde afzuiging. Echt super dankbaar voor het meedenken, geduld en begrip van Henry en z'n team! Inmiddels al van harte aanbevolen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 '18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“geweldig team”
Door gerard elst op zaterdag 13 dec 2014 '14
we hebben van de verkoop tot het plaatsen een heel goede service gehad. het maakte niet uit aan wie je iets vroeg iedereen kan je een goed antwoord geven. het personeel is goed opgeleid en zijn heel erg gemotiveerd. de nazorg is ook erg goed. ardi keukens is een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Reclame voor Ardi”
Door P.J.Hage op zaterdag 16 sep 2017 '17
onze zoon heeft 7 jaar geleden een keuken bij ardi gekocht en is daar zeer tevreden over Dus wij zijn ook naar ardi gegaan We werden prima geholpen door de verkoper christiaan mol hij heeft alles prima uitgelegd. De keuken is precies in de week die gezegd was afgeleverd en gezet. Ook dit is prima gedaan Wij zijn erg blij met deze keuken en wij zullen zeker reclame maken voor jullie
FOTO VAN P.J.HAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Aan en Lineke van Santen op vrijdag 22 dec 2017 '17
Met al onze veranderingen was niets te veel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel in de winkel als de monteurs. We zijn zeer tevreden met onze keuken. Er werd goed met ons meegedacht. We kunnen deze winkel aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“super goede services”
Door nicole op woensdag 23 jan 2013 '13
we hadden de keuken al heel lang uitgezocht, al heel tijd in gestoken, door achterlopen op de bouw werd de keuken later besteld en toen we op dat moment financiele problemen hadden gekregen door omstandigheden is daar in goed overleg de keuken weer wat opgeschoven en toen uiteindelijk de keuken geplaatst kon worden was alles zo snel mogelijk rond gemaakt, waardoor wij nu een super keuken hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam.Pellis op donderdag 9 mrt 2017 '17
Wij hebben een prachtige witte hoogglans keuken met zwart composiet blad, en omdat je alles kunt bekijken in de showroom ,gekozen voor zwarte apparatuur ,fijne bestek en pannenlades die geruisloos sluiten. Na plaatsing erg goede service. Raad zeker,hebben we al gedaan, Ardi keukens bij vrienden en fam.aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fam veldhuizen op woensdag 18 dec 2013 '13
Na een mooie keuken uitgezocht te hebben,overigens daarbij zeer geduldig,zeer vriendelijk en gepaard met een vakkundig advies,met een goed gevoel huiswaarts gekeerd.Een dag later al een 3d-tekening binnengekregen via de mail.Dit maakte voor ons het visuele plaatje af. Zijn in de tussenfase goed blijven communiceren,gezien dat er enkele aanpassingen noodzakelijk waren. Prijsverhaal duidelijk,eerlijke prijs,geen fratsen. Netjes op tijd geleverd,zoals afgesproken. Montage verzorgd door eigen monteurs bedrijf.Uiterst nauwkeurig geplaatst.Punctioneel en zeer vakkundig. Kortom,bedrijf zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Klein maar fijn”
Door familie Schellinger op vrijdag 22 jul 2016 '16
In ons nieuwe appartement bevond zich een piepkleine, maar mooie keuken. Dankzij creatief meedenkwerk van Arjanne van der Salm van Ardi en prima werk van monteurs is er een deel aangebouwd in dezelfde stijl. Alles op tijd, keurig afgewerkt en ook nog eens opgeruimd na de klus. De keuken ziet er tip-top uit. Wij zijn meer dan tevreden! Het waren bovendien heel gezellige dagen dankzij de vriendelijke monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door José Barber op dinsdag 31 jan 2017 '17
Wij hebben na een maandenlange zoektocht en diverse keukenwinkels gekozen voor Ardi. Waarom? Geen druk, echt advies/meedenken en ruim de tijd. We hebben er 3x 3 uur gezeten en we hadden het gevoel dat we goed konden nadenken over onze besluiten. De adviseur was vriendelijk en deskundig. Totaal niet opdringerig. Daarbij was de levering precies zoals afgesproken en miste er niks. Ook geen problemen daarna. Gewoon een mooie, strak gezette keuken. De monteur heeft zelfs ons laminaatvloertje nog aangepast en op maat gezaagd, omdat de plint anders niet mooi uitkwam. Prijs/kwaliteit heel tevreden over. We hadden misschien iets goedkoper uit kunnen zijn bij een keukenstunter, maar op zo'n bedrag ga ik liever voor kwaliteit en service. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Geertje Visker op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij zijn enorm blij met onze keuken. De manier waarop alles is gegaan is geweldig! De ontvangst en begeleiding was zeer aangenaam en met name Pieter Vlot heeft ons enorm geholpen met de keuze, wat resulteerde in een keuken die nu geheel naar onze wens is, ik zou niet kunnen zeggen wat er nog ontbreekt, het is geweldig zo. De aanvoer van de keuken is keurig gegaan, een vriendelijke chauffeur, die zijn vak verstaat. De monteurs waren geweldig, de vloer werd netjes afgedekt en er werd enorm secuur en precies gewerkt. Het was een hele prestatie om in ons oude huis waar alles schots en scheef is de keuken te plaatsen, maar ze hebben het geweldig gedaan! Zeer beleefd en gezellig waren deze monteurs, Ik heb van ze genoten! Ik had graag een foto van de keuken geplaatst, maar krijg het helaas niet voor elkaar. Kortom, van ons krijgen ze een dikke 10!
FOTO VAN GEERTJE VISKER
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jan op donderdag 24 jan 2013 '13
We wisten precies hoe onze keuken er uit moest komen te zien, en zijn met woonbladen vol voorbeelden naar Ardi keukens gegaan. Daar werd alle tijd voor ons genomen en konden we echt alles vinden wat we zochten. de klantvriendelijkheid vonden wij erg prettig. De prijs viel ons mee. De levering verliep volgens afspraak, en een paar foutjes werden heel snel opgelost. Het was onze derde keuken die we bij Ardi kochten en we kunnen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Fam. A. Pieper op donderdag 10 okt 2013 '13
5 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en toilet bij Ardi gekocht en zijn nog steeds heel tevreden. Prijs is prijs en de behandeling en service is ook uitstekend en nog steeds als er iets is wordt er een passende oplossing gezocht naar ieders tevredenheid. Proficiat Ardi! Ik zou zeggen ga zo door, dan kunnen jullie het nog wel een poosje volhouden.!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Moerland op woensdag 4 jan 2017 '17
Wij zijn super tevreden over Ardi keukens! We zijn heel goed geholpen door verkoper Frans, hij gaf heel goed advies. Ook het leveren en plaatsen is prima verlopen. Ook telefonisch werden vragen helder uitgelegd. Afspraken werden goed nagekomen. Ben je toe aan een nieuwe keuken? Bij Ardi keukens worden wensen begrepen!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door A.J.J.plompen op maandag 27 mrt 2017 '17
3 jaar geleden een keuken gekocht waar we erg tevreden over zijn ,enkele weken geleden bij Dhr.Mol geweest voor uitbreiding door middel van een bovenkast wij stonden er van te kijken dat er net zoveel aandacht aan geschonken werd dan aan een gehele nieuwe keuken. Ook na de bestelling is alles naar wens verlopen.Top Ardi
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn keuken”
Door M. Noorthoek op maandag 15 dec 2014 '14
Van de zomer een mooie keuken uitgezocht bij ardi. Hierbij zijn we goed geholpen. Ze denken super met je mee en hadden een leuke aanbieding. 2weken terug is de keuken geplaatst. Netjes en vakkundig. Beschadigde fronten worden direct doorgegeven zodat er een vervangende voor besteld word. Helemaal tevreden.
FOTO VAN M. NOORTHOEK
bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“goede begeleiding en adviezen bij aankoop keuken.”
Door Gerard Goedegebuure op zondag 27 jan 2013 '13
Over de kwaliteit van de keuken zijn we tevreden. De kwaliteit van de bijgeleverde apparaten is minder dan we gedacht hadden. We zijn heel klantvriendelijk geholpen en de levering is volgens schema verlopen.
Onze klachten zijn snel en goed verholpen. Wij kunnen deze zaak aanraden bij een ieder die een goede keuken wil kopen tegen een aannemelijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Service!”
Door Van Der Reest op vrijdag 14 mrt 2014 '14
4 jaar geleden hebben wij de keuken bij Ardi gekocht en deze is naar volle tevredenheid geplaatst. 1 manco werd binnen een week opgelost. Ook nu (na 4 jaar) weer even terug naar Ardi voor nieuwe bevestiging van de plint. En deze word na even zoeken in het magazijn direct meegegeven. Dat is nog eens een vlotte service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bouke Pieper op woensdag 23 nov 2016 '16
Nieuwe keuken gekocht bij Ardi. De oude indeling was onpraktisch. Bij onze Zweedse grootgrutter wilden wij zelf een ontwerp maken maar hier kwamen wij niet uit. Ardi heeft oplossingsgericht meegedacht en mede dankzij de goede tips en hun visie vanuit de jarenlange ervaring hebben wij een compleet andere opzet en indeling. Wij zijn enorm tevreden en blij met het resultaat! !
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.