Feedback
9,7

Ardi Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.ardikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Ardi Keukens en Sanitair
Ga voor keukens met ‘n 9+ naar de showroom van Ardi Keukens en Sanitair! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Ardi Keukens en Sanitair is al ruim 25 jaar dé betrokken en betrouwbare leverancier van uw keuken of badkamer. Ardi staat regionaal bekend als Dé Voordeligste Keuken- en Sanitairspecialist. Ons gedreven teamstreeft naar keukens met ‘n 9+. En dat merkt u als klant, want we zetten ons maximaal in om uw droomkeuken compleet naar wens samen te stellen. Onze keukens met ‘n 9+ maken alle klanten enthousiast, en bezorgen ons veel werkplezier. Essentieel in ons advies is, dat uw keuken een persoonlijke keuken moet zijn. Onze verkopers zijn erop getraind, om zo goed mogelijk naar uw wensen te luisteren. Echt luisteren, zodat we uw wensen ook goed weten te vertalen in een passend ontwerp, passend bij uw budget.

Volledige ontzorging
Onze keukens in diverse prijsklassen sluiten mooi aan bij verschillende keukenwensen. Onze DBselect keukens bieden u uitgebreide keus in voordelige keukens van uitstekende kwaliteit, meer luxe en extra’s vindt u in onze Excellentic keukens, en uw maatwerkwensen worden gerealiseerd met onze Residentic keukens op maat. Welke keuken u ook aanschaft, onze basis is bij iedereen hetzelfde: we ontzorgen u graag volledig. Door alle facetten van het traject, verkoop, planning, montage, administratie en nazorg in eigen hand te houden, garandeert Ardi Keukens en Sanitair dat u als klant volledig wordt ontzorgd van begin tot eind. Daar kunt u ons op aanspreken.

De basis van DB KeukenGroep gelegd in Sint-Annaland
De basis van ons bedrijf werd gelegd in 1991 toen onze huidige algemeen directeur startte met de verkoop van keukens. Met zijn ervaring in de keukenbranche zag hij, dat verkoop en montage van keukens zoveel beter kon. Zijn ambitie was: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens, excellente montage en uitstekende service. Deze aanpak bleek succesvol, want inmiddels zijn er nog zes andere vestigingen die met elkaar DB Keukens vormen. U profiteert van de voordelen van uw regionale leverancier en de scherpe prijs van de grotere organisatie. De belangrijkste succesfactor van toen vormt nog steeds onze voornaamste bestaansgrond: Afspraak is afspraak.

Al ruim 25 jaar een begrip
Ardi Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Pelma Keukens (Goes)
Avanti Keukens (Kesteren)
Artic Keukens (Utrecht)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Ardi Keukens.


Ervaringen
Er zijn 331 ervaringen over Ardi Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren276 ervaringen
4 sterren33 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“kennis van zaken”
Door Willem Coenen op donderdag 2 jan 2014 '14
Zelf heb ik een aantal jaren keukens verkocht. Na bezoek aan een aantal keukenleveranciers en de reviews op Qasa.nl bekeken, is het een verademing om zaken te doen met ArdiKeukens in st. Annaland. Geholpen door Jeroen Melse merk je direct, die heeft kennis van zaken. Vragen voor welk budget, het eigen eisen pakket, zoals kwaliteit en welke apparatuur wordt in het ontwerp meegenomen. De klantvriendelijkheid en service is perfect. De levering en plaatsing was correct. Een beschadiging aan een apparaat werd tijdelijk verholpen door een gebruikte vervanging en binnen 10 dagen werd de nieuwe alweer geplaatst. Top!! Er wordt ook vergeleken met IKEA. Let wel, de kwaliteit en de aangeboden apparatuur is niet altijd gelijk aan elkaar. Bij een prijs vergelijk zonder installatiekosten is Ardikeukens beslist niet duurder. Ik zou dit bedrijf aan kennissen en familie direct aanraden, ook omdat de financiele voorwaarden zeer aantrekkelijk zijn. Nogmaals, het is het waard om contact op te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dekker op woensdag 5 jun 2019 '19
12 jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Pelma keukens. Alles naar tevredenheid. Nu we verhuist zijn, een keuken door de nevenvestiging Ardi laten plaatsen. Henry en Bart hebben veel tijd geïnvesteerd in de opstelling van de keuken. Hierdoor geen moment meer getwijfeld of de keukenopstelling ons zou bevallen. Het blijkt nu ook de perfecte indeling te zijn. Chapeau! Verder ook tevreden over het verdere traject zoals het inplannen van bezorging en plaatsing. Ook de plaatsing door Coran en Niek heel netjes en met fijn overleg!
FOTO VAN DEKKER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor allen”
Door M. Van der Helm - Havenaar op zondag 2 jun 2019 '19
Keuken in landhuis stijl. De aankoop was al fantastisch. We werden in de keuken van onze keuze, hierin geweldig begeleid. Chris had zeker plezier in deze stijl keuken. Henry Boogaard is samen met collega op wezen meten. Ook iets wat bijzonder is. Bedankt Henry voor je advies en steun. De keuken werd geplaatst door Anton en Wim , welke in opleiding is. Wim is een geweldige leerling, en Anton is een vakman en leermeester bij uitstek. Alle lof voor jullie allen!
FOTO VAN M. VAN DER HELM - HAVENAAR
Landhuisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 '19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Oerlemans op zondag 12 mei 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Met het uitzoeken en samenstellen van de keuken zijn we goed geholpen en werd er ruim de tijd voor ons vrijgemaakt. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen werkte vakundig en erg netjes. De communicatie met Ardie die via de email en telefoon verloopt is erg goed. Vragen enz worden heel snel beantwoord. Al met al zijn wij erg tevreden over Ardikeukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Remco de Groot op donderdag 18 apr 2019 '19
Keuken is verleden week opgeleverd. super blij mee. Monteurs werkte zeer netjes en nauwkeurig. Een aanrader!
REACTIE VAN REMCO DE GROOT
Onze keuken, nu met foto
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Rene Aarnoudse op zaterdag 30 mrt 2019 '19
Monteur Jacco de Rijk heeft perfect onze nieuwe vaatwasser geïnstalleerd. Controleerde gelijk het hang en sluitwerk van de koelkast/vriezer en de keukenkastjes. Service met een + dus
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door E.J. Smits op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Wij hebben een showroomkeuken gekocht, die ze geplaatst hebben met enige aanpassingen zonder meerprijs, er zat een gewone mengkraan in die keuken maar eigenlijk hadden we liever een eenhendel keukenkraan, die ze gratis omgeruild hebben
Perfecte aflevering , niets dan lof , zijn heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gekomen”
Door S van Elzakker op maandag 25 mrt 2019 '19
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en service daar omheen. Ondanks wat tegenslagen in de ruimte heeft Ardi goed mee gedacht en is alles goed gekomen. Wil je een droom van een keuken, ga dan naar Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door A. Nieuwenhuyse op maandag 18 mrt 2019 '19
Eind vorig jaar hebben vakkundige monteurs van Ardi bij ons een nieuwe keuken gemonteerd. Vakwerk en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment in de showroom werd er goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk staat er een hele mooie keuken met veel ruimte en gebruiksgemak! Service staat op een hoge plaats hebben we gemerkt, snelle en deskundige reactie. Wij zijn blij met een keuken van Ardi!
Reactie of foto toevoegen
“Steekt goed in elkaar”
Door Corelly op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en zijn erg tevreden over de gang van zaken zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de installatie door de monteurs.
Tijdens het aankoopproces voelden wij ons niet onder druk gezet om snel te beslissen. Er was voldoende gelegenheid om per email of per telefoon vragen te stellen, voorafgaand aan onze beslissing. Over de keukeninstallateurs waren wij erg tevreden. Ze werkten rustig en netjes, zonder haast. Zij kregen voldoende tijd om de keuken tot in de puntjes te installeren. Helaas is de verkeerde plint geleverd, maar wij vertrouwen erop dat dit op korte termijn helemaal in orde komt. Het is duidelijk dat de organisatie van Ardi goed in elkaar steekt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, per email wordt ruim op tijd aangegeven wanneer de levering van de keuken is en wanneer de plaatsing. Wij hebben vooralsnog geen spijt dat wij onze keuken bij Ardi gekocht hebben.
FOTO VAN CORELLY
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Uitzonderlijk goed”
Door Geert Jan op woensdag 6 mrt 2019 '19
Na 3,5 half jaar is er een geleiderail van een uitschuifkast losgeschoten en afgebroken. Kan natuurlijk gebeuren! Binnen 3 dagen wordt dit geheel kosteloos zonder discussie vervangen. Uitzonderlijk goede service !
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door G Hanzen op zaterdag 23 feb 2019 '19
Na lang wikken en wegen besloten we [ toch ] een nieuwe keuken aan te schaffen.
Dat [ toch ] heeft te maken met onze leeftijd en dat we [nog] geen seniorenwoning bewonen. Onze vorige keuken was wat gedateerd , maar doorslaggevend was.....het steeds moeilijker werken. Trap nodig voor de bovenkastjes, diepe hoek en aanrechtkastjes e.d. Onze keus was ditmaal ARDI KEUKENS Sint Annaland. Contact gezocht en afspraak gemaakt. Heel fijn was , dat verkoper ons eerst bezocht heeft .zodat er beeld ontstond van de mogelijkheden , en het plan , dat wij bedacht hadden , konden bespreken. Dit ,omdat wij 3 apparaten , vaatwasser , koelkast en oven / magnetron terug wilden plaatsen , daar deze nog vrij nieuw zijn en prima werken. De afspraak dag...9.30 uur tot 15.00 uur...... hebben wij erg gezellig en rustig ervaren .Geen haastwerk .......vooral ook aandacht voor je eigen ideeën die met alle geduld [soms] een andere richting kregen. EN.......een uitmuntende verzorging voor de inwendige mens .Hongergevoel kreeg geen kans! Keuken keuze was gauw gemaakt , werd kunststof houtstructuur met kunststof aanrechtblad.
Alles in rustige tinten [steigerhout] Boven de aanrecht wilden we graag tegels , zag in de showroom prachtig voorbeeld :combinatie van 9 tegels die samen een mooi patroon vormen. Was wel beetje uitdaging , maar gaf uiteindelijk wat meer leven aan de wat strakke keuken. Maar dan begint het passen en meten. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen , dat de indeling tenslotte helemaal anders werd dan we zelf bedachten. Het hoofddoel was tenslotte ergonomisch werken dus koelkast en vaatwasser op lichaamshoogte. Laden van 60 cm breed , minder gewicht. In hoekkast 2 naar buiten draaiende plateau's. Inductie kookplaat en heel fijne afzuigkap die erg makkelijk schoonmaakt! Ruime spoelbak en kraan met draaiknop die makkelijk in de hand ligt. Zo ook geen knoppen maar grepen aan laden en deuren. Dit alles in uitgebreide diversiteit getoond ,de keuze mogelijkheid was overweldigend. Kortom , een senioren keuken met een moderne uitstraling van alle gemakken voorzien, waar we blij mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John knol op zaterdag 23 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, en zijn zeer tevreden zowel tijdens de verkoop als het plaatsen van de keuken. ardi adverteerd met afspraak is afspraak en dat maken zij zeker waar, en wat zeker mee speelt, het meedenken wat mogelijk is, ik kan iedereen aanbevelen om zeker bij ardi langs te gaan, voor ons telt zowel de verkoop ,leveren en plaatsen en telefonische contacten een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Lion Goossens op donderdag 21 feb 2019 '19
Paar maanden geleden een nieuwe badkamer gekocht bij Ardi keukens gekocht in Sint-Annaland. We werden zeer netjes geholpen nam overal ruim de tijd voor, om alles door te nemen en te bespreken, Toen het een paar maanden later zover was kwamen er 3 vakbekwame monteurs, te plaatsen die zeer vakkundig te werk gingen, en ze waren aardig en netjes en als ik vragen had werd dat keurig opgelost ze hebben vakkundig die douche in elkaar gezet, en service die er bij hoorden was ook prima, lekte een moer van een koppeling van de verwarming dat was door de monteur in no time verholpen! Ik zou zeggen een zeer dikke pluim voor jullie en jullie monteurs, zou zeggen ga zo door.
FOTO VAN LION GOOSSENS
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 '19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
+ Toon extra foto van Martin & Janny Haaksma
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. Koopman op maandag 4 feb 2019 '19
Zelfs na jaren genieten wij nog iedere dag van onze mooie keuken.Ook als het om service gaat doen we nooit tevergeefs een beroep op jullie en worden nog steeds vriendelijk en perfect geholpen.Voor een volgende aanschaf komen we zeker bij jullie terug. Bedankt Ardi Keukens Fam. Koopman.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Familie van Loon op donderdag 31 jan 2019 '19
Wij hebben een keuken inclusief apparatuur gekocht bij Ardi Keukens en Sanitair. Deze is geheel volgens afspraak geleverd en in 1 keer goed geplaatst. Afspraak is afspraak is bij Ardi ook echt zo en wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Goed advies en er wordt meegedacht in praktische oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 '19
Vorig jaar einde zomer een keuken besteld bij Ardi die in November gemonteerd is.
Best wat zaken die niet helemaal goed waren. Deels wat foutjes bij Ardi, maar ook bij de leverancier. Dit ook met Ardi uitgebreid besproken en ben ervan overtuigd dat zij hiervan gaan leren. De keuken en het afwerken hiervan heeft best wat voeten in aarde gehad maar nu in april is de keuken dan helemaal klaar na best wat service bezoeken die niet meer op 1 hand te tellen zijn.Als ik uiteindelijk naar de keuken kijk vind ik het eerlijk gezegd niet de prijs waard die we voor de keuken hebben betaald. Als we in de toekomst een nieuwe keuken uit gaan zoeken gaat het er waarschijnlijk niet meer een van Ardi zijn ondanks dat alle onjuistheden prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“9+ service”
Door Mick Gijzemijter op donderdag 17 jan 2019 '19
Tijdens het vervangen van onze kraan (11 jaar na plaatsing keuken ) kwam ik erachter dat er tijdens het plaatsen een foutje was gemaakt en ik geen nieuwe kon monteren. De draadeinden van de kraan zaten strak tegen de spoelbak aan en was vast gekit. Naar de showroom gegaan en met foto's het probleem besproken. Binnen een aantal dagen zijn er twee monteurs gekomen en hebben het probleem keurig opgelost, waarvoor dank. De 9+ wat betreft de service is mijn inziens dan ook geheel terecht. Super opgelost. Fam. Gijzemijter Middelharnis
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte. Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail. Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 '18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
FOTO VAN JELLE SCHEPERS
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 '18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C. Spitters op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 '18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 '18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Jacqueline Muilwijk op maandag 5 nov 2018 '18
Na 2 bezoeken in de showroom hebben we een mooie keuken gekocht. Inmiddels is deze naar volle tevredenheid geplaatst. De aannemer had de hoek niet haaks gemaakt en Ardi heeft hiervoor een keurige oplossing bedacht. De monteurs hebben vakwerk geleverd en aan het advies van verkoper Bart hebben we veel gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 '18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Geertje Visker op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij zijn enorm blij met onze keuken. De manier waarop alles is gegaan is geweldig! De ontvangst en begeleiding was zeer aangenaam en met name Pieter Vlot heeft ons enorm geholpen met de keuze, wat resulteerde in een keuken die nu geheel naar onze wens is, ik zou niet kunnen zeggen wat er nog ontbreekt, het is geweldig zo. De aanvoer van de keuken is keurig gegaan, een vriendelijke chauffeur, die zijn vak verstaat. De monteurs waren geweldig, de vloer werd netjes afgedekt en er werd enorm secuur en precies gewerkt. Het was een hele prestatie om in ons oude huis waar alles schots en scheef is de keuken te plaatsen, maar ze hebben het geweldig gedaan! Zeer beleefd en gezellig waren deze monteurs, Ik heb van ze genoten! Ik had graag een foto van de keuken geplaatst, maar krijg het helaas niet voor elkaar. Kortom, van ons krijgen ze een dikke 10!
FOTO VAN GEERTJE VISKER
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 '18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
+ Toon extra foto van Fam. Andressen
Reactie of foto toevoegen
“Top service voor bestaande keuken”
Door Fam. Teeuw Bruinisse op zaterdag 1 sep 2018 '18
Top service van ARDI keukens. Op zoek naar een extra TL onderbouw lamp voor onze keuken uit 2006, bij ARDI keukens langs geweest. De lamp bleek niet op voorraad en niet meer leverbaar. Maar niet getreurd. Met de verkoopadviseur het magazijn doorzocht en vinden we daar nog een lamp die qua afmetingen en aansluitingen aan de verwachtingen voldoet. Nu zijn de speciale stekkers om de lampen thuis door te lussen niet meer te vinden. Weer niet getreurd. We maken er even een foto van en vragen de buitendienst medewerkers of die toevallig nog zulke stekkers in de montagebus hebben. Ik naar huis. Onder het avondeten gaat de deurbel. Staat de verkoopadviseur (die bij ons in het dorp woont en naar huis gaat) voor de deur. Hier hebben we alles meneer Teeuw. En dat alles nog geen 6 uur later nadat we in de winkel in St. Annaland waren. Ik blij, de vrouw blij, iedereen blij. De service van ARDI keukens is gewoon SUPER.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service na 17 jaar”
Door Fam J Dorst op vrijdag 31 aug 2018 '18
Al 17 jaar gebruiken wij onze Ardi keuken. Als we Henry tegen komen vraagt hij hoe gaat het met jullie keuken ,nu het gaat heel goed maar er zakt een deurtje door. o zegt hij dan komt er eerdaags een monteur langs ,en ja hoor alle kastjes en laden worden nagezien en zelfs een scharniertje vervangen ,wat een service na 17 jaar Hartelijk dank en we vertellen dit aan iedereen die het horen wil geweldig Hr groeten fam Dorst uit Zierikzee
Reactie of foto toevoegen
“Raden Ardi aan”
Door Maurice en Eline op woensdag 29 aug 2018 '18
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht waar we super tevreden mee zijn. Bij binnenkomst in Sint-Annaland werden we vriendelijk ontvangen. Het uitzoeken en ontwerpen van de keuken ging in alle rust. We hebben niet het gevoel gehad om snel een beslissing te moeten nemen. Na de opdracht was direct duidelijk wanneer de keuken geplaatst zou worden. Die planning werd stipt gevolgd. Het plaatsen van de keuken liep op rolletjes. Een paar restpunten werden door de monteurs zelf gesignaleerd en door Ardi ook weer stipt volgens afspraak naar volledige tevredenheid verholpen. Wij raden Ardi van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super gelukkig”
Door Betty van der Weele op maandag 2 jul 2018 '18
Ik wordt al verdrietig bij de gedachte een nieuwe keuken uit te moeten zoeken...Ik kan niet kiezen en vind alles mooi! Na veel rondneuzen zijn we bij Ardi Keukens terecht gekomen. Bij een eerste bezoek na afspraak werden we heel goed geholpen maar op we naar huis sloeg de twijfel weer toe! Een week later belde Henry zelf op en vroeg ons toch nog eens terug te komen! Met lood in m'n schoenen ben ik terug gegaan... Na 7 uren hadden we een pracht van een resultaat die inmiddels geplaatst is in onze nieuwe woning! We zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken en hebben zelfs inmiddels een kookles gevolgd om te leren hoe we ons nieuwe apparatuur moeten gebruiken! Natuurlijk gaat er ook wat mis! De afzuigkap bleek niet te passen. Van Ardi zijn ze gauw ter plaatste gaan kijken en binnen een week was het opgelost. Kookplaat en afzuigkap omgeruild voor plaat met ingebouwde afzuiging. Echt super dankbaar voor het meedenken, geduld en begrip van Henry en z'n team! Inmiddels al van harte aanbevolen bij vrienden!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Vervloet op donderdag 28 jun 2018 '18
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de keuken een DIKKE 10!! De keuken van ARDI is perfect en mooier dan we hadden verwacht, hij is geplaatst door zeer gekwalificeerd personeel en deze denken ook mee en vragen hoe je iets wil hebben wat we als zeer prettig hebben ervaren.
FOTO VAN FAMILIE VERVLOET
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 '18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 '18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Toos en Sjaan van Elzakker op vrijdag 1 jun 2018 '18
Wij hebben al lang contact met Ardi keukens uit St Annaland Zeeland onze 2de keuken is nu een schitterend plaatje geworden in ons appartement in Tholen. Onze vorige keuken hebben we lang plezier van gehad en hij was nog erg mooi en goed onderhouden door ons, maar ook door de goede servies als er iets op deed met de keuken door Ardi. Nu hebben we weer een nieuwe keuken in goed overleg en met Ardi samengesteld. Echt een plaatje, we zijn blij dat we weer voor Ardi Keukens hebben gekozen. Een zeer mooie keuken met alles er op en aan zie de foto, goede montage en alles perfect in orde onze dank aan ARDI voor de goede samenwerking en voor de uitstekende prijs voor ons. Met dank Sjaan en Toos. Wij raden U aan , ga er gerust eens kijken je zult er zeken slagen Bij Ardi Keukens St Anneland.
REACTIE VAN TOOS EN SJAAN VAN ELZAKKER
De keuken is klein maar OO, zo mooi
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Familie van gils op donderdag 31 mei 2018 '18
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, en wij zijn bijzonder goed en professioneel geholpen door Pieter Vlot de keukenverkoper
FOTO VAN FAMILIE VAN GILS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Familie van Essen op woensdag 23 mei 2018 '18
Veel geduld bij het uitkiezen van de keuken. Medewerkers zijn altijd vriendelijk. Super service! In ons geval is de keuken niet door Ardi geplaatst. Bij het plaatsen door een ander zijn er dingen mis gegaan. Dit heeft Ardi allemaal op een goede manier voor ons opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Piet en Kitty Hoogerheide op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en deze is in april jl. geplaatst. Van het begin tot het einde zijn wij supertevreden over Ardi. Wij zijn diverse keren in de showroom geweest en werden steeds vriendelijk ontvangen door de receptionistes. Onze verkoper Christiaan heeft ons al die keren geduldig te woord gestaan, geïnformeerd naar onze wensen, de mogelijkheden in kaart gebracht en goede adviezen gegeven. Zelfs nadat wij de keuken gekocht hadden en terugkwamen op ons besluit, heeft Christiaan wederom alle tijd genomen om onze nieuwe keuze te bepalen. Onze keuken heeft een verticale houtnerf in de koelkast- en vaatwasserdeur, de overige deuren/lades hebben een horizontale houtnerf. Deze mogelijkheid was niet aanwezig bij Bruynzeel Keukens. Ook is voldaan aan onze wens om geen pasblender toe te passen tussen koelkast en oven, en omkadering van koelkast en vaatwasser, zodat er geen passtukken nodig waren. De telefonische contacten die wij tot aan de levering van de keuken hebben gehad met o.a. boekhouding en serviceafdeling waren ook steeds aangenaam. De bezorgers van de keuken overlegden op een prettige en rustige manier waar de spullen neergezet konden worden. En tot slot alle lof voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Ook dit verliep op een fijne, professionele en rustige wijze, steeds in goed overleg.
Kortom: wij raden iedereen aan een keuken te kopen bij Ardi, die bij ons is overgekomen als een prettige en betrouwbare keukenzaak! Wij zijn supertrots op en blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN PIET EN KITTY HOOGERHEIDE
Keuken met houtnerf
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door G. Plas op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Werden rustig en met kennis van zaken geholpen met het samenstellen van onze eigen keuken. Onze wensen werden uitgebreid bekeken, berekend en ingemeten. Ook het zetten en de service erna was naar alle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Brigitte van loon op vrijdag 4 mei 2018 '18
Een schitterende eilandkeuken. Super geholpen en goede service
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door P. Bovee op maandag 30 apr 2018 '18
Onze oude Ardi keuken had een verfrissing nodig. Door onze eerdere goede ervaringen zijn we weer naar Ardi gegaan. In de winkel zijn we perfect geholpen en hebben ze ons een frontenwissel aangeboden. Ook met het helpen van de keuze voor de nieuwe fronten zijn wij perfect geholpen zodat de kleur van de vloer, oude kasten, werkblad en nieuwe deuren heel erg goed bij elkaar passen. De kennis en service van de monteur zijn van hoge kwaliteit waardoor het monteren en afwerken van de fronten uiterst precies en goed gedaan zijn. En zelfs het na te leveren deurtje was eerder binnen dan was beloofd. Dat is pas service. Na de oplevering kregen we van vrienden en familie complimenten dat de " nieuwe " keuken er erg mooi is.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jaap en Helèn Steenhoven op woensdag 18 apr 2018 '18
Wij hebben een nieuw aanrechtblad, nieuwe handgrepen voor de keukendeurtjes, spoelbak en kraan bij Ardi gekocht omdat wij onze keuken hebben gerenoveerd.
Wij zijn zeer tevreden over Ardi. De rondleiding bij binnenkomst, de vriendelijkheid van het personeel, de manier waarop wij zijn geholpen, meedenkend tot in de details en geheel vrijblijvend, dit hebben wij zeer gewaardeerd. Zo kwamen we tot een oplossing binnen budget en met een fantastisch eindresultaat. De monteur die het aanrechtblad heeft gemonteerd heeft ook keurig werk geleverd, zeker omdat de keukendeurtjes al waren geverfd en ook de wanden al waren gestuct en geverfd. Geen beschadigingen, complimenten ! Wij kunnen Ardi aanbevelen !
FOTO VAN JAAP EN HELÈN STEENHOVEN
Keuken met nieuw aanrechtblad
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
+ Toon extra foto van Jaap en Helèn Steenhoven
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door I. van Wel op maandag 2 apr 2018 '18
Wij hebben onze badkamer bij Ardi gekocht. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we zeer goed geholpen door dhr. Vlot. Hij heeft ons goede adviezen en duidelijke uitleg gegeven. Hij dacht echt met ons mee. Erg fijn! Ook de hele montage van de badkamer is professioneel uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Ardi van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en sanitair”
Door Fam. Pikaart op zaterdag 24 mrt 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken en het sanitair gekocht bij Ardi. De ontvangst bij het bedrijf was perfect. Ook de advisering voor de aankoop werd als prettig ervaren. Als we vragen hadden werden ze op een correcte wijze beantwoord. En toen kwam de plaatsing. Alles werd vakkundig neergezet en tot in de details afgewerkt. En dat allemaal nog tegen een vriendelijke prijs. We zijn echt tevreden met het resultaat en kunnen met een gerust hart anderen aanbevelen het bedrijf te bezoeken.
FOTO VAN FAM. PIKAART
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
+ Toon extra foto van Fam. Pikaart
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over hele proces”
Door Familie Westhuis op donderdag 8 mrt 2018 '18
Bij het binnentreden van de winkel werden wij vriendelijk en gastvrij begroet door Christine. We kregen uitleg over de route door de winkel. Hierna gingen we zelf rond kijken. Tijdens het rond kijken naar de keukens kregen we een heerlijke zeeuwse bolus aangeboden. We voelden ons direct welkom! Hierna maakten wij een afspraak om uitgebreid een offerte op te laten maken. Arjanne was onze grote steun en toeverlaat in dit proces. Ze bleef vriendelijk, geduldig en toonde veel empathie. We voelden ons zeer serieus genomen. Ondanks dat we na de offerte verschillende keren terug kwamen, omdat we bleven twijfelen over een aantal dingen.(zoals welke kleur, welke knopjes enz.) Op e-mails werd ook snel gereageerd. Ze regelden J.C. Schot voor alle leidingen te installeren. Dit is een zeer vriendelijke man. Werkt nauwkeurig en netjes. Staat open voor allerlei vragen.Hierna kwam Anton van Ardikeukens alles installeren. Hij werkte erg secuur en denkt goed na over alles hoe te plaatsen en koppelde dit terug naar ons. We zijn zeer tevreden over het hele proces en erg blij met de mooie keuken!Allemaal heel erg bedankt!
FOTO VAN FAMILIE WESTHUIS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Fam v. Gils op woensdag 10 jan 2018 '18
Uitstekende ervaring met Ardi Keukens. Afspraak is inderdaad afspraak. Goed georganiseerd. Keuken van prima kwaliteit. Niet alleen met de afdeling verkoop maar ook met de deskundige plaatsing waarbij door Ardi werd meegedacht en flexibiliteit werd betracht. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Robert de Kok op maandag 8 jan 2018 '18
Zeer goede ervaring met Ardi keukens. Goede service,vriendelijke & kundige mensen die keuken geinstalleerd hebben. Ook after service was perfect. Plinten (kleur) waren niet geheel volgens afspraak en Ardi heeft keurig & gratis nieuwe plinten geleverd & geplaatst. Ook prijstechnisch zeer concurrerend met de andere zaken. Komen gelijk met de vraagprijs en gaan niet stunten zoals andere dat wel doen.Vond ik zelf een goede manier van zaken doen. Samenvattend : super en zeker aan te bevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken hier gekocht”
Door Fam de Kooning op zaterdag 6 jan 2018 '18
Niet alleen onze keuken hebben we bij Ardi gekocht maar ook onze badkamer en toilet komen hier vandaan. Ook hier is weer volledig aan de verwachtingen voldaan, Pieter v Dijke met wat hulp van nog een Pieter hebben geweldig vakmanschap laten zien en hebben ons continu betrokken bij de kleinste details. Hierdoor zijn er tijdens het plaatsen een paar kleine aanpassingen gedaan die het geheel nog meer tot zijn recht laten komen. Ardi bedankt voor de geleverde prestatie, een team waar je trots op mag zijn.

Eerdere reactie van 6 januari 2018: Keuken bij Ardi keukens in Sint-Annaland gekocht en van het begin tot en met de oplevering van onze keuken niets dan complimenten voor de geweldige groep mensen, elk onderdeel van het gehele proces heeft uitstekend werk geleverd. Het begint al bij de binnenkomst waar je direct warm ontvangen wordt, het meedenken van de verkoper(Bart) maar zeker ook alle tijd en rust nemen om tot de uiteindelijke keuken te komen die wij voor ogen hadden. Daarna was ook de planning en logistiek perfect geregeld en toen eindelijk de monteurs (Anton en Arjan) kwamen waren we toch wel benieuwd of het 3D ontwerp de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Ook de 2 monteurs waren bijzonder betrokken en dachten ook met ons mee met de kleinste details, hier gaat duidelijk kwaliteit boven kwantiteit wat in het eind resultaat ook terug te zien is. En jawel wat er op de 3D tekening stond is het ook uiteindelijk geworden. Ardi bedankt voor de geweldige service, dit is de 2e keuken die we bij jullie kochten en in het vervolg zal dit zeker ook het geval zijn.

Eerdere ervaring van 9 december 2013: Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door H op woensdag 27 dec 2017 '17
Hele fijne service! Er wordt meegedacht tot in de details en dat is erg prettig. De keuken was precies op tijd volgens afspraak en is netjes geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Aan en Lineke van Santen op vrijdag 22 dec 2017 '17
Met al onze veranderingen was niets te veel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel in de winkel als de monteurs. We zijn zeer tevreden met onze keuken. Er werd goed met ons meegedacht. We kunnen deze winkel aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Annet en Gerard Smits op maandag 18 dec 2017 '17
Servicegericht, deskundig en zeer klantvriendelijke monteurs en afspraak is afspraak, het zit echt in hun genen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door martine schot op maandag 18 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden en hebben een leuke en een fijne samenwerking ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door J. van Dalen op maandag 18 dec 2017 '17
Vooraf goede gesprekken gehad, alle afspraken per mail bevestigd. Na opdracht blijkt er een verschil van inzicht te zijn dit is echter zeer goed opgelost. Keukens keurig geplaatst de voortgang van openstaande restpunten wordt via mail netje geactualiseerd
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 '17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Deurloo op vrijdag 15 dec 2017 '17
Na 10 jaar plezier gehad te hebben van de Ardi keuken hebben we nu in ons nieuwe huis weer voor een Ardi keuken gekozen. Inmiddels is de keuken vakkundig geplaatst. Dank voor de service.

Eerdere ervaring van 29 januari 2015: Al ruim acht jaar genieten wij van een Ardi-keuken, nu helaas de vaatwasser kapot. 's avonds de bedrijfsleider gebeld, die de volgende morgen belde dat hij nog enkele machines op voorraad had. Dezelfde morgen om 11 uur was de vaatwasser geplaatst. Helemaal geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ilona op donderdag 14 dec 2017 '17
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. We zijn hier erg tevreden over! Prettig dat er wordt meegedacht. Over de service zijn wij zeer tevreden! Kortom zeker aan te raden om te gaan kijken.
FOTO VAN ILONA
Foto van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken is gezet”
Door G. Tieleman op dinsdag 12 dec 2017 '17
Prachtig advies over onze nieuwe keuken en opstelling gehad. Wij wilden de hele opstelling anders en dat is prima gelukt. Prima montage. De monteurs hebben alles tot een strak geheel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“U vormige keuken”
Door André en Petra Verdult op woensdag 29 nov 2017 '17
We kochten bij Ardi bij het 2e bezoek aan de showroom een nieuwe u-vormige keuken ter vervanging van de oude die 24 jaar oud was. We werden grondig geholpen door een jongeman ondersteund door een senior verkoper. Op alle vragen werd antwoord gegeven, soms na enig opzoekwerk, maar dat geeft niet. Het inmeten van de keuken vond dezelfde dag plaats, omdat wij met vakantie gingen. Levering was snel, zelfs een week vroeger dan beloofd. De montage ging snel, in 3 ipv 4 dagen door monteur Cor die ook schoon werkte (heel belangrijk bij een open keuken in een volledig ingerichte woonkamer). Een deurtje ontbrak (was ws beschadigd tijdens transport) en is nabesteld. De achterwand van Bokwerk is al ingemeten en wordt voor Kerstmis geplaatst. We zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door J. Van Broekhoven op maandag 27 nov 2017 '17
Prettig gesprek tijdens bezoek voor de keuken in de showroom, niet opdringerig en alle ruimte gekregen voor het nemen van de beslissing tot aankoop. Ook de samenwerking met het klusbedrijf, door u aanbevolen,is goed bevallen. De installatie van de keuken is tot volle tevredenheid uitgevoerd en problemen werden in goed overleg opgelost.
FOTO VAN J. VAN BROEKHOVEN
Installatie van de keuken tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door G van Dongen op zaterdag 25 nov 2017 '17
Bij ardi geweldig geholpen om onze droom keuken samen te stellen! En vakkundig geplaatst door geweldige monteur. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super geregeld”
Door M.J. Van Dijke op vrijdag 24 nov 2017 '17
Voor de tweede keer een nieuwe keuken aangeschaft bij Ardi. Van begin tot eind super geregeld! Het eind resultaat is helemaal naar ons zin! Wij zullen dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen.

Eerdere ervaring van 1 december 2015: De keuken staat al weer een poosje en we zijn nogsteeds super tevreden. Super goed geholpen en een prachtig resultaat! We bevelen het iedereen aan want het is de moeite waard om er eens heen te gaan.
FOTO VAN M.J. VAN DIJKE
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs en kwaliteit”
Door P. van Zuylen op woensdag 22 nov 2017 '17
- Goede en deskundige hulp bij uitzoeken badkamer.
- Aanleg heeft op prima manier plaatsgevonden. Vlot en met zo weinig
mogelijk overlast.
- Nieuwe badkamer ziet er keurig uit. Praktisch in het gebruik.
- Al met goede prijs-kwaliteit verhouding.
FOTO VAN P. VAN ZUYLEN
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken”
Door Annemiek Thijsebaard op zaterdag 18 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht bij Ardi. Er wordt meegedacht hoe de opstelling het beste werkt. Over de monteurs niks dan lof, fijne mensen, keuken staat perfect en de verpakkingsmaterialen worden ook netjes opgeruimd. Ronald en Leon bedankt! Er staat een superkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanpassing badkamer”
Door Rika van der Deure-Verschoor op maandag 6 nov 2017 '17
Door de plotseling veranderde gezondheidssituatie binnen ons gezin, waren wij genoodzaakt in korte tijd de nodige aanpassingen te realiseren waaronder de douchecabine. Door het begrip en de medewerking van de mensen bij Ardi was alles binnen drie weken klaar. Van verkoop tot montage alles perfect geregeld, zelfs nog een belletje na afloop of alles naar wens was. Deskundig, meedenkend en gemotiveerd personeel, een dikke 10 voor ARDI!
FOTO VAN RIKA VAN DER DEURE-VERSCHOOR
Douchecabine
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 '17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Kees Lodder op zondag 5 nov 2017 '17
Harstikke leuke verkoper, goede en rustige dingen uit Uitgezocht. Prima bedrijf, je kan altijd bellen. Goede monteurs, rustig en voor alles een oplossing Zij maken reclame met 9 plus, dat zijn ze zeker waard. Als je een keuken wil, ga eens langs. De keuken is al geleverd en geplaatst. Alles is goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 '17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door Theo denOuden op vrijdag 3 nov 2017 '17
Anderhalf jaar geleden heeft Ardi in mijn nieuwe woning een keuken en een badkamer geplaatst en in de hele woning de tegels gelegd. Het hele proces van offerte tot levering verliep soepel en tot mijn volle tevredenheid. Een probleem met de achterwand van de keuken werd netjes opgelost. Met de tegels in de badkamer was iets niet in orde. Het heeft even geduurd, maar nu zijn ze vervangen. Het heeft wat tijd gekost, maar Ardi heeft altijd initiatief genomen en het probleem op een prima manier opgelost. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service die Ardi verleend heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging badkamer”
Door W. Suurland op donderdag 2 nov 2017 '17
In oktober heeft Ardi de badkamer bij ons vervangen. Er kwamen twee monteurs om de klus te klaren. Vanaf het begin liep alles naar wens. Vragen werden beantwoord en verzoeken ingewilligd. Het resultaat is dan ook een badkamer die volledig aan onze wensen voldoet. Dit komt ook door de manier waarop we geholpen zijn bij de aanschaf. We kregen goed advies ook wat betreft de indeling. Een echte aanrader.
FOTO VAN W. SUURLAND
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anja en Jos van den Berg op vrijdag 20 okt 2017 '17
Wij zijn door Ardi prima geadviseerd bij het kopen van een nieuwe keuken. Ook het inmeten en plaatsen is prima verlopen. Kortom wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam Huisman op dinsdag 17 okt 2017 '17
Op aanraden van John van den Heuvel ( Jetstone) zijn wij terecht gekomen bij ARDI keukens. Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van de keuken. De verkoper nam alle tijd voor ons om de keuken samen te stellen. Ook de complimenten aan de keukenmonteur.(die oplossingsgericht is). Hij heeft een stukje vakwerk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Van Iersel op woensdag 4 okt 2017 '17
Fijn geholpen, geen opdringerige verkoper. Hij nam de tijd en zorgde dat we tevreden de deur uit gingen. Het zetten van de keuken verliep ook goed. De monteur heeft alles netjes afgewerkt en goed aangesloten. Alle "rommel" zoals papier en piepschuim namen ze mee. Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Jac van Broekhoven op donderdag 21 sep 2017 '17
Heb enige jaren geleden een keuken aangekocht en laten plaatsen dit met volle tevredenheid. Na een probleem met mijn magnetron Pelgrim gebeld voor reparatie hiervan. Het onderdeel liet erg lang op zich wachten (3 tot 4 maanden). Na contact met Ardi ( Wim Kruijsse ) is de reparatie niet meer nodig en is mij een nieuwe magnetron aangeboden. Dit alles door de zeer bekwame mensen van Ardi keukens/ Service afdeling. Nogmaals heel erg bedankt en jullie zijn de top voor verkoop/service en verdere afhandeling van de geleverde keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie keuken”
Door elly wierckx op dinsdag 19 sep 2017 '17
Super mooie keuken, netjes geholpen dit is een pluim waard
FOTO VAN ELLY WIERCKX
Reactie of foto toevoegen
“Reclame voor Ardi”
Door P.J.Hage op zaterdag 16 sep 2017 '17
onze zoon heeft 7 jaar geleden een keuken bij ardi gekocht en is daar zeer tevreden over Dus wij zijn ook naar ardi gegaan We werden prima geholpen door de verkoper christiaan mol hij heeft alles prima uitgelegd. De keuken is precies in de week die gezegd was afgeleverd en gezet. Ook dit is prima gedaan Wij zijn erg blij met deze keuken en wij zullen zeker reclame maken voor jullie
FOTO VAN P.J.HAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Van Horssen op donderdag 14 sep 2017 '17
In een woord super! Vanaf de eerste stap in de showroom tot aan de oplevering van de keuken.
FOTO VAN FAM. VAN HORSSEN
Hoekkeuken met vrije bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen
“9+ is verdiend”
Door Gerard van de Klundert op maandag 11 sep 2017 '17
Begin 2017 een nieuwe keuken uitgezocht en hierbij zeer goed bijgestaan door de medewerkers van Ardi St. Annaland. Deskundig advies, meerdere opties aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met wensen en financien. Goed gevoel wat ook na het tekenen van de koopovereenkomst steeds zo is gebleven. De levering en installatie van de keuken is zonder meer professioneel uitgevoerd (met liefde voor het vak). Dat Ardi ook belang hecht aan het traject na het leveren/plaatsen van de keuken, hebben zij reeds bewezen. De 9+ is zonder meer verdiend. Dus: aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Joke en Willem Luyben op zondag 20 aug 2017 '17
Goede service, vriendelijke verkopers, goede monteurs. Een bedrijf wat wij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Wederom een keuken”
Door Hans Van de Zande op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij ARDI in St. Annaland, dit is onze tweede keuken en wij hebben daar niet over na hoeven te denken bij wie wij deze gingen kopen, omdat wij vinden dat bij de aankoop je een eerlijke offerte krijgt en niets wordt je op de mouw gespeld, ook in de 12 jaar dat onze eerste keuken nu oud is hebben wij steeds van de beste service mogen genieten en geen gezeur bij ARDI wat ze beloven doen ze ook. Wij kunnen spreken uit ervaring en hopen dat u deze ervaring ook mag en wilt beleven bij ARDI keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldige service”
Door Danny Vroegop op dinsdag 1 aug 2017 '17
Voor onze keuken die mijn vrouw en ik in 2001 bij Ardi-Keukens hebben gekocht (zelf begin 2002 geplaatst) heb ik onlangs een service-aanvraag ingediend. Het zou gaan om een aantal nieuwe scharnieren en 2 nieuwe kunststof ladestrippen om het ladefront weer goed vast te kunnen zetten. Na een hartelijke ontvangst op vrijdagmorgen 28 juli 2017 jl. had ik naast de meegebrachte lade ook een voorbeeldscharnier meegenomen. Ter plekke kwam ik op het idee dat een nieuwe bestekcassette voor in dezelfde lade ook geen overbodige luxe zou zijn. De bestaande was op verschillende plekken gescheurd. De service-medewerkers gingen er direct mee aan de slag! Ze zijn er zeker een halfuur aan bezig geweest; de gastvrouw kwam er mee aanlopen en de lade incl. nieuwe bestekcassette zag er als nieuw uit. Ook kreeg ik 4 nieuwe scharnieren mee naar huis. Uiteraard heb ik gevraagd wat de kosten waren. Die waren er niet voor mij, ik hoefde er niet voor te betalen. Dit noem ik een TOP service die je niet overal meer krijgt. Bij Ardi-Keukens dus wel. Een geboden service die ik meeneem en die zeker in de toekomst van invloed zal zijn op de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.Vink op zondag 9 jul 2017 '17
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht en zijn in de showroom erg goed geholpen. Problemen werden gelijk opgelost en ze kwamen met ontzettend goede tips en ideeen. De afspraken die gemaakt zijn,zijn perfect op elkaar afgestemd. Vanaf het slopen tot de afwerking zijn wij keurig op de hoogte gehouden.Ook tijdens de werkzaamheden, hebben we weinig problemen gehad.Er wordt netjes gewerkt en de troep wordt keurig opgeruimd.Al met al,de keuken stond in een week tijd en we zijn er zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Leon Plompen op donderdag 6 jul 2017 '17
Bij het aankopen van de keuken zijn wij netjes en niet opdringerig geholpen. Het plaatsen van de keuken is door monteur Han de Vos vakkundig op een rustige manier uitgevoerd Ook al het afval is allemaal netjes opgeruimd en afgevoerd Dus niets dan lof Wij zijn tot heden dik tevreden
FOTO VAN LEON PLOMPEN
Keuken met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Fam Heijboer op donderdag 29 jun 2017 '17
We zijn vanaf de eerste keer, tot de plaatsing van de keuken ontzettend goed geholpen. Zeer goede service en een prachtig resultaat als gevolg.
FOTO VAN FAM HEIJBOER
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van Dan heijboer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap van Opstal op woensdag 28 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij Ardi keukens uit Sint Annaland gekocht. Zeer goed geholpen bij de aankoop. Het plaatsen is door Ronald en Anton gedaan. Echt vakwerk!! We wisten niet dat dit nog bestond! Terecht een 9+!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Ardi Keukens en Sanitair
aSint Annaland , Ceciliaweg 4, 4697 RV Sint Annaland, tel 0166 - 65 34 48
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.