Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 524 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren453 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door HJK op woensdag 10 okt 2018 '18
We hebben bij Arma een keuken gekocht. Geweldig geholpen door een super vriendelijke verkoper. Ondertussen kregen we de lekkerste hapjes van de kok die in de showroom aanwezig was. Er werd met ons meegedacht zonder opdringend te worden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN HJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 '18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Evertje Hop op donderdag 27 sep 2018 '18
Naar aanleiding van ervaringen van kennissen en reviews op internet zijn wij in Augustus 2017 naar Arma gegaan om een keuken uit te zoeken! We zijn super geholpen door Niels! Van begin tot het einde! In 2 afspraken goed geslaagd! Alle wensen die wij hadden kwamen allemaal terug in onze keuken! De afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen, ook met plaatsen! 2 goede monteurs kwamen die wisten wat ze deden! We maakten ons nog even zorgen over de hoogte van de hangkastjes, maar dit is in overleg met de monteurs perfect gegaan en geplaatst! Inmiddels staat de keuken al een half jaar! Één keer hebben we gebeld want de plint liet los. De volgende dag was Arma er al, en is dit direct verholpen! Wij zijn super blij met onze keuken, en bevelen Arma bij iedereen aan! Een dikke 10 voor dit super mooie bedrijf!
FOTO VAN EVERTJE HOP
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Sprakeloos zo goed”
Door Henk en Janny Wassink op zaterdag 1 sep 2018 '18
Nieuwe badkamer: buitengewoon tevreden en eigenlijk sprakeloos, zo goed! .Wij waren al langer toe aan een vernieuwing van de badkamer; bad eruit, ruime douche erin. Daarom ga je je goed oriënteren wie dat moet doen. We zijn daarbij, mede door Qasa, uitgekomen bij Arma, Nunspeet. Naar nu blijkt, betere keuze hadden we niet kunnen maken. In Nunspeet blijkt Arma in de persoon van Gert Jan niet alleen een geweldige gastheer te zijn, hij is ook uitermate begripvol voor wat wij nodig hebben. Meer nog, op zijn zeer deskundig advies hebben we, wat we dachten dat het moest zijn, bij kunnen stellen tot wat het echt moest wezen. We zijn zeer blij dat we zijn ingegaan op zijn adviezen. Dan komt Lubbertus inmeten en doorziet ter plekke meteen waar wij nog verbetering kunnen boeken. En nu zijn we zeer tevreden dat we naar hem als vakman geluisterd hebben!

We zijn er nog niet. Sander en Roel gaan aan het werk. Hun meer dan deskundige inbreng maakt dat de geplande badkamer meer dan we zelf dachten, kon worden toegesneden op onze behoeften. Zij putten uit een zeer ruime ervaring, daar konden we ons voordeel mee doen! Bijvoorbeeld: we gingen ervan uit dat de douchevloer een kleine verhoging zou kennen ten opzichte van de resterende badkamervloer. Ze hebben net zolang gepuzzeld totdat het met het vereiste afschot, een gelijke vloer werd. Hulde! Hun manier van werken kenmerkt zich door de volgende zaken: Punctueel, half acht is half acht, punt. Zeer netjes en schoon werkend, geen onnodige rommel en meteen schoonmaken. Bewust werkend met de minste overlast. Zeer rustig, gelijkmatig en vakkundig handelend. Ze weten terdege wat ze moeten doen en waar welke verbetering nodig is. Zo wordt, waar nodig zeer flexibel, toegewerkt naar een verbluffend resultaat! In ons appartementencomplex hebben we, nu het klaar is, van velen opmerkingen gehoord als: "Wat werkten ze netjes en schoon!" , "Nergens in lift en gangen afval aangetroffen" en "Hoe vind je ze!" Op deze vragen wisten wij van te voren deels het antwoord. Nu weten anderen het ook.

Kortom, Arma heeft boven verwachting een zeer functionele en stijlvolle badkamer gerealiseerd waar we lang naar hebben uitgekeken. Wij staan er zo nu en dan een beetje sprakeloos naar te kijken en kunnen eigenlijk niets anders zeggen dan: "Arma, Gert Jan, Lubbertus, Sander en Roel, en jullie hier niet genoemde collega's: Dank!!!
FOTO VAN HENK EN JANNY WASSINK
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Gerald en Anja Hilbers op woensdag 1 aug 2018 '18
Er is recent voor de tweede keer een keuken geplaatst door het team van Arma. Van de eerste keer binnenlopen tot plaatsen voelde heel goed. Er wordt veel tijd in gestoken om tot een mooi ontwerp te komen. Voor levering is er een aantal keer contact geweest om eea te checken. Het plaatsen ging snel en accuraat en erna wordt er gebeld door de verkoper of alles naar wens was. In ons geval kwam de verkoper zelf langs om het resultaat te bekijken en alle apparaten werden nogmaals doorgenomen.
FOTO VAN GERALD EN ANJA HILBERS
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Beleving”
Door Jenieke Altena op vrijdag 8 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Arma keukens uit Nunspeet. Wat is het ontzettend mooi geworden. Tijdens de verkoop veel dingen gezien. Eerst hadden we een lichtgrijze deur uitgezocht daar kregen we achter af toch twijfels over.. We hebben de verkoper gebeld en de kleur laten wijzigen, niets was teveel of een probleem. Begin april hebben we de sleutel van onze woning ontvangen en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de keuken. Op advies van ARMA hebben we Hemmo van Kelckhoven alle leidingen en stopcontacten laten verleggen. Ook het eerlijk advies om de stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast hebben we zeer gewaardeerd. Na een half jaar lang wachten was dan eindelijk het moment daar dat de keuken geleverd en geplaatst kon worden. De keuken zou half 8 's morgens geleverd worden. Dit was netjes afgestemd met de planner zodat we niet speciaal vrij zouden moeten nemen of iemand zouden moeten regelen die in het huis kon. Alles netjes geleverd. De mannen van de logistiek waren zeer voorzichtig met alle nieuwe spullen, dat geeft wel een goed gevoel. De dag na de levering kwamen Ben en Reinier. Weer netjes op tijd volgens afspraak. Half 8 stonden ze voor de deur. Goed uitgelegd wat ze zouden gaan doen, alles was ons zeer duidelijk. Tijdens de montage waren we aanwezig. Voor ons erg leuk om te zien wat er gebeuren ging. Alles waar de monteur vragen over hadden konden we direct beantwoorden. Alles gaat in overleg. Top geregeld! De keuken was in een keer goed. Geen gedoe met naleveringen of kapotte spullen. We hebben ook wel eens andere dingen gehoord. Wij raden ARMA keukens zeer aan. Wat een beleving! Van begin tot eind top geregeld. Wij komen zeker terug als we de badkamer ook nog moeten vervangen.
FOTO VAN JENIEKE ALTENA
Keuken helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Gert en Tineke Stegeman op zaterdag 26 mei 2018 '18
Vorig jaar hebben wij nieuwe keukenapparatuur gekocht. Na een bezoek aan drie keukenbedrijven, die een vaatwasser niet konden plaatsen in een kastje, dat iets te breed(!) was, kwamen wij bij Arma. Daar was dit geen enkel probleem. "Dan zetten wij er een klein frame tussen", was hun reactie. Veel bedrijven plaatsen liever een nieuwe keuken, maar bij Arma is geen enkele druk om je te beïnvloeden.

Dit jaar hebben wij door Arma onze douchecabine laten vervangen door een inloopdouche. De drempel werd verlaagd van 27 naar 4 cm, een antislip tegelvloer werd ingebouwd, en een inklapbaar douchestoeltje werd aangebracht. Dit alles precies zoals wij gehoopt hadden dat het zou worden.
FOTO VAN GERT EN TINEKE STEGEMAN
Inloopdouche
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk merkbaar vakmanschap”
Door Rik de Lange op vrijdag 11 mei 2018 '18
Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Arma terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit. Realistisch over dat prijs/kwaliteit verhouding. Keuze gemaakt en levering/plaatsing afgestemd. Over plaatsing en afwerkingen door de mensen van Arma niets dan lof. Werken volgens afspraak, maar denken wel mee. Werken netjes, efficiënt en met duidelijk merkbaar vakmanschap. We zijn volledig tevreden. Wij hebben nu een keuken die meer dan volledig aansluit op de ideeen die wij hadden toen we de winkel inliepen.
FOTO VAN RIK DE LANGE
Niets dan lof over de keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Mulder op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben via Arma een keuken aangeschaft. Alles is perfect verlopen. In de zaak zijn wij al fantastisch geholpen. De communicatie daarna was perfect. Ze hielden ons perfect op de hoogte. Daardoor kreeg je echt het gevoel dat alles wel goed ging komen. Dat was ook zeker het geval. Een prachtig resultaat. Eigenlijk is alles goed gegaan. Een dikke tien voor Arma.
FOTO VAN MULDER
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Win win”
Door Anneke Wisse op dinsdag 17 apr 2018 '18
De vierde keukenzaak die wij bezochten was Arma. Inmiddels helemaal 'dol' van alle aanbiedingen en tekeningen die al voor ons gemaakt hadden kwamen we daar binnen. Een verkoper die wist waar hij over praatte, Peter, nam alle tijd voor ons en besprak onze wensen en was gelijk transparant in de prijzen en mogelijkheden. Niets werd ons opgedrongen, alles in overleg. Bij het leveren van de keuken gaven de 'keukenzetters' aan dat er bij het vervoer een kras op het aanrechtblad was gekomen. Hier zou een nieuwe voor geleverd worden, dit kon al erg snel (ze hielden rekening met onze wens dat wij binnen 2 weken wilden verhuizen). Het oude aanrechtblad mochten we houden om in onze bijkeuken een mooi hoekje van te maken, winwin-situatie dus! De keuken is netjes gezet, wij zijn erg tevreden. 'Afspraak is afspraak' zegt Arma, en daar houden ze zich ook aan!
FOTO VAN ANNEKE WISSE
Netjes gezette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden”
Door Angela op woensdag 28 mrt 2018 '18
We hebben onze keuken nu al maanden en zijn nog steeds zo tevreden met onze keuken en ook tevreden over Arma dat jet tijd werd om onze ervaring te delen. Ik kan niets anders dan bevestigen wat veel andere tevreden klanten ook al aangeven: Arma maakt waar wat ze beloven en ze nemen werkelijk alle tijd voor je zonder dat je onder druk wordt gezet. Super. Binnenkort is onze badkamer aan de beurt en dan gaan we absoluut terug naar Arma.
FOTO VAN ANGELA
Uitzicht vanuit de keuken
REACTIE VAN ANGELA
De andere zijde van de hoekkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door L. van Loenen op maandag 26 mrt 2018 '18
Wij willen onze complimenten uitspreken voor de goede samenwerking en de zeer vakkundige installatie van de keuken, badkamer en het toilet. Alles is geheel naar wens gemonteerd en krijgt van ons de beoordeling "uitmuntend". Wij mogen dan ook zeer tevreden zijn over onze aankoop. Wij hopen nog lang van onze nieuwe badkamer en keuken te mogen genieten.
FOTO VAN L. VAN LOENEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens en sanitair dé keukenzaak”
Door Fam. Waaijenberg op zaterdag 17 mrt 2018 '18
In 2007 hebben mijn ouders een keuken bij Arma gekocht. Het sprong er nogal uit: goed advies, meedenken (maar niet aandringen), (klant)vriendelijke medewerkers, gezellige sfeer. Ook niet te vergeten, je wordt niet geholpen als nummer, maar als mens. Men neemt echt de tijd voor je. En ja, na 11 jaar nog steeds veel plezier van de keuken ... De service is ook uitstekend! Toen de keuken eenmaal stond, bleek er op een gegeven moment een lampje stuk. Een telefoontje naar Arma en het wordt snel en kosteloos geregeld. Super toch? Dat is nog eens service! Voor ons dus reden genoeg om gelijk naar Arma te gaan toen we een nieuwe keuken wilden. We zijn daar heel prettig geholpen en genieten nu van een prachtige keuken. Naast dat we fijn geholpen zijn door 'onze' adviseur, willen we ook de monteurs niet vergeten. Wat maken ze het allemaal netjes! En alle verpakkingsmateriaal van de keuken nemen ze mee. Keurig hoor! We hebben 5 monteurs over de vloer gehad, i.v.m. ziekte, maar ze waren allemaal prettig in omgang, complimenten ook daarvoor! We prijzen Arma keukens en sanitair echt aan!
FOTO VAN FAM. WAAIJENBERG
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van Fam. Waaijenberg
Reactie of foto toevoegen
“Wat zijn wij tevreden”
Door Fam. Sprik op vrijdag 2 feb 2018 '18
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. Wat zijn wij tevreden. Het is een spannend gebeuren. Hebben wij de juiste keuze gemaakt, al luisterend naar het advies en wat mogelijk is binnen het budget. Helemaal goed gekomen. Het contact en de afspraken verliepen prettig. De installateurs hebben mooi werk afgeleverd en volgens afspraak. De achterwand wordt nog geleverd en dan is het helemaal af.

Eerdere ervaring van 25 november 2015: Afgelopen week is bij ons de badkamer geplaatst. Wij zijn heel blij met het resultaat. Een hele klus, wat heel prettig was, zo netjes als er is gewerkt. Een team! De vloer tot aan de voordeur afgeplakt. Alles opgeruimd, bij aflevering een bijna schone badkamer. Barend en Jan waren rustig aan het werk, meedenken en uitleg geven wat wel en niet kon. Kortom, wij zullen zeker adviseren bij Arma een badkamer te kopen. De vlotte afwerking van de facturen. Ook dat was snel en afgehandeld.
FOTO VAN FAM. SPRIK
Keuken helemaal goed gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel geholpen”
Door Simon op maandag 22 jan 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we in 2016 bij Arma terecht gekomen. Hier zijn we zeer professioneel geholpen, zonder (aankoop)druk en hebben we onze nieuwe badkamer samen kunnen ontwerpen. Ook onderdelen die niet via Arma te leveren waren zijn zonder problemen opgenomen en geplaatst. De plaatsing van de badkamer ging professioneel en in goed overleg met de installateurs. En Arma verdient een hele grote pluim als het gaat om nazorg. Dit pakken ze vriendelijk en zeer goed op zonder problemen en discussies over factureren. Ook de garantie van de onderdelen wordt zonder problemen opgelost. Wij zijn zeer te spreken over Arma en raden een ieder aan om hier een badkamer te kopen, Top bedrijf.
FOTO VAN SIMON
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jenny van der Burg op donderdag 4 jan 2018 '18
Door Arma Keukens en Sanitair is bij ons een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Verkoper Gert-Jan heeft de tijd genomen om samen met ons onze wensen door te spreken. Hij heeft duidelijke feed-back gegeven en vooral met ons meegedacht. Advies gegeven over speciale wensen die we hadden. Zoals afgesproken was de keuken en de badkamer klaar, net op tijd voor de Kerst. Meedenken vanaf ontwerp keuken tot en met definitieve plaatsing. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN JENNY VAN DER BURG
Kerstkeuken
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rens op zondag 24 dec 2017 '17
Bij het plaatsen van de door ons aangeschafte badkamer kwamen de monteurs allerlei onverwachte obstakels tegen. Steeds werd in overleg met ons een mooie oplossing gevonden, ook als het de monteurs meerwerk opleverde. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam en vakkundig werd de badkamer gemonteerd. We zijn zeer tevreden met deze kwalitatief zeer goede badkamer en de werkwijze van Arma.
FOTO VAN RENS
Vakkundig gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Hans & Dennis op donderdag 30 nov 2017 '17
De showroom van Arma is vol inspiratie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. We konden de eerste keer rustig rondkijken en we hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek met de verkoper (Everhard). In dit prettige gesprek werden onze wensen besproken en er werd meteen een vrijblijvend plan van gemaakt van de keuken met een 3d tekening en een prijsindicatie. Deze prijs was in overeenstemming met het opgegeven budget. In de prijs zit dan ook alles inbegrepen, waardoor er geen verrassingen achteraf kwamen. Toen we voor het tweede gesprek kwamen konden we de laatste dingen aanpassen aan het ontwerp en maakten we het definitief. De keuken kon redelijk snel geleverd worden ondanks drukte en bouwvakvakantie. De afspraken zijn netjes nagekomen tot en met de plaatsing. Er waren wel wat onderdelen die nageleverd moesten worden, maar ook dit is keurig en snel opgelost. De plaatsing van de keuken werd door kundige mensen gedaan. Zelfs toen bleek dat een specifiek filter dat wij in de afzuigkap wilden laten plaatsen niet goed paste werd dit ter plekke netjes opgelost. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De keuken zit solide in elkaar geheel naar onze wens en zoals op de 3d tekening stond.
FOTO VAN HANS & DENNIS
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in boerderij”
Door Fam. Beukens op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na verschillende keukenwinkels bekeken te hebben attendeerde ons iemand dat wij eens bij qasa.nl moesten kijken wat de keukenervaringen waren van andere mensen. Zo kwamen wij uit bij Arma keukens. Op internet zagen we al de keuken die bij ons in de boerderij paste. Na onze binnenkomst werden wij daar keurig netjes geholpen, al onze keukenwensen werden goed besproken en ze hebben bij ons een prachtige keuken neergezet. Ook de monteurs, ze werken keurig netjes en ze ruimen alles netjes op, kortom een adres die ik iedereen aan zou willen raden.
FOTO VAN FAM. BEUKENS
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind perfect”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Na een goed gevoel bij DB Keur Keukens zijn we bij DB Arma terecht gekomen voor de badkamer. Vanaf begin tot eind een perfecte ervaring! Samen hebben we veel tijd gestoken in het ontwerp, uitkiezen tegels en sanitair, met prima advies van Gert-Jan.
De leveringen waren allemaal exact volgens afspraak, en de monteurs hebben 2 weken lang gebuffeld om op tijd alles af te krijgen. Het resultaat vinden wij prachtig, en ook tijdens de installatie konden wij goed met de monteurs overleggen. De na een week een kleine verzakking van de douchedeur is na het melden binnen 1 uur (!!!) hersteld!! Prima service dus. Wij raden Arma absoluut aan.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van M. Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door M.H Lodder op zaterdag 18 nov 2017 '17
Na een bezoek aan Arma In Nunspeet hebben we besloten om met dit bedrijf in zee te gaan ,het voelde als een warm nest.We kregen alle ruimte om onze toilet uit te zoeken en kwamen een datum overeen voor het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe toilet.Een aardige ,netjes en schoon werkende medewerker van Arma heeft er voor gezorgd dat we nu een mooie nieuwe toilet hebben waar we erg tevreden over zijn.
FOTO VAN M.H LODDER
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Bovendorp op maandag 13 nov 2017 '17
Tevreden met onze nieuwe keuken!goed geholpen tijdens onze afspraak in de winkel en deskundig advies gekregen. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN BOVENDORP
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Suzanne op donderdag 26 okt 2017 '17
Wat een fijne ervaring hebben wij met onze aangeschafte Arma keuken! Van begin tot eind een fijne ervaring met dit bedrijf. Je wordt niet gepushed, er wordt met je meegedacht, de service en installatie zijn top! Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zou ik zeker bij Arma keukens gaan kijken!
FOTO VAN SUZANNE
De Arma keuken
REACTIE VAN C.G
Hele mooie keuken. Zou ik mogen vragen wat de keuken ongeveer gekost heeft en daarnaast ben ook heel benieuwd naar de breedte van de keuken. Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Groot assortiment keukens”
Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 '17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 '17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Irene Batteram op dinsdag 4 jul 2017 '17
Van begin; het aankoop proces, tot aan het eind; het plaatsen van de keuken, een hele goede beleving. 100% tevreden over alles. Geen opdringerige verkoop. Vaste prijzen dus je weet waar je aan toe bent. Montage van de keuken prima verlopen. Zelfs wat extra's was geen probleem.
FOTO VAN IRENE BATTERAM
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Leon van de Waerdt op zondag 2 jul 2017 '17
Schitterde badkamer opgeleverd. Alles tot in de puntjes geregeld. Over elk detail is uitvoerig nagedacht; de kleur voeg tot aan plaatsing meubel op de tegels. Alles super recht en uitstekend afgewerkt.
FOTO VAN LEON VAN DE WAERDT
Uitstekende afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwde partner”
Door E.R. Hamer op dinsdag 30 mei 2017 '17
Mijn ervaring is dat je het best een afspraak met Arma keukens kunt maken, dan heeft men ook alle tijd om je te helpen. Men geeft uitgebreid voorlichting over het bedrijf en de keuze-mogelijkheden. Men helpt bij problemen voortdurend deze keuze-problemen op te lossen door met nieuwe ideeën te komen. Men komt de afspraken nauwgezet na. Men plant doelmatig en houdt rekening met wensen van de klant, bv t.a.v. de keukenmonteur. Men doet aanbevelingen t.a.v. de voorbereidingen. Men houdt zonodig telefonisch of per mail contact. Men zorgt voor afdoende foto's, overzichten en papieren bescheiden. Men heeft een goede afterservice door te bellen en te informeren. Men levert goede kwaliteit in materiaal en afwerking. Arma is een vertrouwd en prima partner om een nieuwe keuken te kopen.
FOTO VAN E.R. HAMER
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed gevoel”
Door Ingeborg van der Linden/ Hoef en Haag op zaterdag 13 mei 2017 '17
Wij hebben eind maart onze keuken laten plaatsen. Vanaf het begin tot het eind hebben wij een zeer goed gevoel bij Arma gehad. Ook de hulp en advies van Gert Jan was super. Meedenkend en ze nemen echt de tijd om je droomkeuken te ontwerpen. Ook de service en vriendelijkheid van de monteurs zijn een verademing. Allemaal vanuit oplossingen denkend en er wordt alles gedaan om je keuken tot in de kleinste details strak en netjes neer te zetten. Ook de laatste puntjes die gedaan moeten worden worden opgepakt en serieus genomen. Fijn. Jullie maken het leuk om een keuken uit te zoeken en de verhalen die rondgaan gelden zeker niet voor Arma. Top en bedankt. En gert jan voor je top service en de tijd die je voor ons hebt genomen.
FOTO VAN INGEBORG VAN DER LINDEN/ HOEF EN HAAG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door A.S. op zaterdag 8 apr 2017 '17
Super fijn geholpen door Arma met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Tijdens het gesprek is alles heel duidelijk. En er wordt ook goed meegedacht naar de klant toe. Arma is een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zou willen kopen.
FOTO VAN A.S.
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijk”
Door H.R. Bergman op zaterdag 8 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht (en laten monteren) bij Arma keukens in Nunspeet. Zeer goed geholpen en geïnformeerd door Coen van Maanen. De voorbereidingen laten doen door Peter en Arjan van Ark uit Hierden welke was aangeraden door Arma keukens, dat echt een gouden tip was. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Ben en Magiel zijn 2 dagen druk geweest met monteren en het ziet er super uit. Wij zijn er erg trots op. Tussen de bedrijven door heeft Arma keukens steeds geinformeerd of alles goed ging en meteen de service en kennis kunnen ervaren toen er 2 frontjes beschadigd bleken te zijn. Werden meteen nieuwe besteld! Wij raden anderen aan om Arme Keukens te bezoeken als je ook aan een nieuwe keuken toe bent. En nu gaan genieten van onze nieuwe keuken, heerlijk!
FOTO VAN H.R. BERGMAN
Keuken ziet er super uit
Reactie of foto toevoegen
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door A.L van der Zwaag op zondag 2 apr 2017 '17
Vanaf het eerste gesprek en definitieve aankkop en plaatsing is goed geluisterd naar onze wensen. De plaatsing van de keuken is deskundig gedaan, alles was compleet.
Merkbaar is , vanaf de eerste afspraak, de klant echt koning is.
FOTO VAN A.L VAN DER ZWAAG
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henk van Renselaar op zaterdag 4 mrt 2017 '17
Blij met onze nieuwe keuken! Geen opdringerige verkooppraat, maar een goed advies gehad bij de aankoop. Goede en heldere communicatie en plaatsing op de afgesproken tijd. Montageteam werkte ook bijzonder netjes! Aanrader dit bedrijf.
FOTO VAN HENK VAN RENSELAAR
Keuken met U vorm
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
FOTO VAN FAMILIE SCHRAA
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door G. Ruitenberg op dinsdag 7 feb 2017 '17
Mooi ontwerp badkamer gemaakt en al onze wensen ingevuld. Uitvoering gedaan door mensen met passie voor hun vak. Dit alles is duidelijk te zien in het eindresultaat welke schitterend geworden is. We kunnen dit voor 100% aanbevelen!!
FOTO VAN G. RUITENBERG
Mooi ontworpen badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Heijnemans op zondag 15 jan 2017 '17
Van begin tot het einde in één woord ,super. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en in alle rust de keuken showroom (Nunspeet ) bekeken. Omdat ik aangaf dat ik aan het oriënteren ben stond bij vertrek een tas klaar met boeken over keukens. Geen druk ervaren maar geduld en openheid. Omdat men ook met eigen monteurs werken en mij dat een vertrouwd gevoel gaf ben ik terug gekomen. De verkoper heeft mij goed geadviseerd en uiteindelijk tot een koopcontract geleidt. Alles in de puntjes goed gegaan. Van inmeten tot levering en montage. Goed bereikbaar , telefonisch en via de mail. De montage is ook zonder problemen verlopen, harde werkers. Goed en netjes afgewerkt. Kan niet anders zeggen.
FOTO VAN HEIJNEMANS
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes”
Door Fam Mulder op zondag 8 jan 2017 '17
Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma en hebben een goede ervaring met dit bedrijf.(hebben 10 jaar geleden ook onze keuken door hun laten plaatsen, waar we nog steeds veel plezier van hebben) Zijn prettig geholpen door Gert-Jan om de badkamer op papier te zetten naar onze wensen. Er werd goed en rustig mee gedacht, ook toen wij later nog weer een aanpassing wilde laten doen was dit geen probleem. En kregen weer een nieuwe 3d tekening toe gestuurd :).
De renovatie zelf is ook super uitgevoerd door Roel en Eddy. Ze werkten netjes, kwamen soms met nog betere ideeen om bepaalde dingen op te lossen en af te werken. Dus al met al zijn wij zeer tevreden, van begin tot eind en zouden Arma zeker aanraden.
FOTO VAN FAM MULDER
Gerenoveerde doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Aad en Anneke Vermeulen op maandag 7 nov 2016 '16
Zeer tevreden zijn wij! Van het begin tot het eind is alles goed geregeld geweest. Goed advies en meegedacht tijdens het uitzoeken en de kundig- en vriendelijkheid van de monteurs was echt opvallend. Natuurlijk gaat er wel eens iets anders dan gedacht maar ook dat werd vakkundig opgelost. De badkamer is prachtig geworden. Prettig vond ik ook het overleg dat tijdens de bouw plaatsvond, doordat ik geregeld thuis was kon dat goed plaatsvinden. Wij hadden al positieve referenties gehoord en daar is alles van waar geweest. Arma dankjewel!
FOTO VAN AAD EN ANNEKE VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door H.J.Kiewiet op dinsdag 1 nov 2016 '16
Eindelijk...na 4 maanden wachten en vele klusuurtjes (oude keuken slopen) was het zover...de nieuwe keuken werd geplaatst :-) Na bijna 3 dagen "genoten" te hebben van de opbouw door de heren van ARMA konden wij aan de slag met het poetsen en inruimen ....wat is het mooi geworden !!! We zijn helemaal tevreden en raden iedereen ARMA aan !
FOTO VAN H.J.KIEWIET
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam. Stip op vrijdag 28 okt 2016 '16
Onze badkamer hebben wij door Arma laten renoveren en we zijn super blij met het eindresultaat! Bij onze oriëntatie werden wij al heel goed geholpen, er werd goed met ons meegedacht waardoor snel een beeld ontstond hoe het eruit zou gaan zien. Ook werd er goed met ons meegedacht in wat we zelf konden doen om kosten te besparen. Ook de renovatie zelf is prima verlopen. Alle lof voor de monteurs die in alles perfect mee dachten. Er kwamen enkele onverwachte zaken aan de orde waarbij ze er alles aan hebben gedaan om het met zo min mogelijk overlast en naar tevredenheid op te lossen. Vakmensen die weten waar ze over praten en waar klanttevredenheid geen loos begrip is, maar een echt een filosofie die er bij iedereen in zit. Wij zijn echt erg blij met onze badkamer en raden iedereen Arma aan!
FOTO VAN FAM. STIP
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de gehele afhandeling”
Door Patrick en Liesbeth Bauland op dinsdag 4 okt 2016 '16
Begin 2016 besloten wij onze keuken te vervangen. Na gedegen onderzoek op Internet zijn wij bij Arma terechtgekomen. Vooral de ervaringen van andere keukenkopers speelden hierbij een belangrijke rol. Een andere reden was, dat wij een landelijke keuken wilden. Arma heeft hierin een grote keuze, zoals wij constateerden toen wij daar gingen kijken. Na een afspraak gemaakt te hebben, gingen wij huiswaarts met een tas vol met brochures over apparaten en informatie over de werkwijze van Arm, teneinde ons te kunnen gaan oriënteren. Tijdens de uiteindelijke afspraak werd uitgebreid te tijd genomen om de keuken inclusief apparatuur en tegelwerk samen te stellen. De offerte was direct gereed evenals een tekening, zodat wij zelf al een goed beeld kregen. Voor de demontage van de oude keuken kregen wij een aantal bedrijven door, waarmee Arma werkt. Lijnen voor overleg tussen de bedrijven worden hierdoor tot een minimum beperkt. Ideaal. Begin september werd de keuken dan geplaatst. Inclusief demontage en montage zijn wij 8 werkdagen zonder keuken geweest. Een periode om overheen te komen. Wij zijn zeer tevreden over de hele afhandeling bij Arma; van de afspraak met de heer Van Moorselaar t/m de (de-)montage, het verleggen van leidingen, het tegelwerk etc.. Er werd meegedacht en indien gewenst goede suggesties gedaan. De werklieden werkten zeer netjes. Het eindresultaat was precies wat wij voor ogen hadden en wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken. Het slogan van Arma "Afspraak is afspraak" staat terecht hoog in het vaandel. Een bedrijf dat wij zeker iedereen aanbevelen.
FOTO VAN PATRICK EN LIESBETH BAULAND
Keuken met betegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Kundig, deskundig en vriendelijk”
Door Edith de Zeeuw op woensdag 28 sep 2016 '16
Iedere persoon van Arma Keukens heb ik ervaren als kundig, deskundig en zeer vriendelijk. Ze beloven het niet alleen, ze doen het ook!! Super betrouwbaar, alles bespreekbaar. Een net bedrijf met uitmuntende producten en service.
FOTO VAN EDITH DE ZEEUW
Keuken van Arma
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Marco en Elsbeth op zondag 25 sep 2016 '16
Eigenlijk is er niets aan te merken wat niet goed liep. Dat was bijzonder plezierig; we hebben in een ver verleden andere ervaring gehad met het plaatsen van een nieuwe keuken en waren hierdoor wat gespannen over deze verbouwing van de keuken. Maar het is echt vlekkeloos verlopen!
FOTO VAN MARCO EN ELSBETH
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door R. Foppen op vrijdag 23 sep 2016 '16
Goed geholpen bij arma, ze nemen de tijd en denken goed mee. Oplevering van ons huis was eerder dan verwacht, gelukkig kon de keuken ook eerder geleverd worden. Keuken is vakkundig geplaatst! Spuitwerk van 3 frontjes was niet perfect, zonder probleem werden er nieuwe besteld.
FOTO VAN R. FOPPEN
Keuken vakkundig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Schuiteman op maandag 12 sep 2016 '16
We zijn keurig geholpen met het uitzoeken van de keuken. Gelijk een leuke klik. En een prachtig ontwerp. Werd goed meegedacht over de indeling. Zelf gemonteerd maar ook daarmee werdt geholpen als het nodig was. En een prachtig eind resultaat. Zeker een aanrader!
FOTO VAN SCHUITEMAN
Prachtig eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Arjan Koelewijn op woensdag 7 sep 2016 '16
Het was even zweten, maar Gert van Arma keukens is onze held. Met kachelpijp een afzuigkap aansluiten om bovenliggende koof slank te houden. Op papier een geweldig idee, in de praktijk ietsje minder. Alles voor het resultaat. Superrrrrrrr!
FOTO VAN ARJAN KOELEWIJN
Gemonteerde kachelpijp
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
FOTO VAN JOS VAHL
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Han op woensdag 17 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht waar wij enorm tevreden over zijn. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ook de service is perfect. Wij hadden als voorbeeld, ondanks ander advies, een keuze gemaakt voor een keukenkraan. Achteraf een verkeerde keuze, maar ook toen dachten ze mee voor een juiste oplossing. Dergelijke service krijg je waarschijnlijk niet bij een stunter.
FOTO VAN HAN
Foto voor mijn ervaring
Reactie of foto toevoegen
“minpuntje geen probleem”
Door Familie Boshoven op dinsdag 19 jul 2016 '16
We hebben bij ARMA zowel de keuken als de badkamer laten vernieuwen. Alles werd volgens afspraak geplaatst. Er werd ruim vooraf gemailed wat er wanneer gedaan zou worden, ook werd er toch gebeld om alles te bevestigen. Dit gebeurde ook tijdens de werkzaamheden. Als ik toch een minpuntje moet noemen is het dat er twee kastdeuren enkele weken later zijn gemonteerd, omdat ze niet geleverd waren. Maar dat voor ons geen probleem geweest.
FOTO VAN FAMILIE BOSHOVEN
Keukenblok in de hoek
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. TER HORST UIT APELDOORN
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de samenwerking”
Door Fam. W. de Vries-Hoekstra, Urk op woensdag 8 jun 2016 '16
Eind november bij Arma Keukens Nunspeet langs geweest voor het uitzoeken van een keuken voor onze nieuwe watervilla. We zijn heel goed geholpen en kregen verschillende tips van verkoopadviseur Benhard van Moorselaar. We hebben gekozen voor een greep loze hoogglans witte keuken met een natuursteen aanrechtblad met opzetstuk. Voor de definitieve levering en plaatsing keurig geïnformeerd en de keuken is door twee vakmannen (zonder opleverpunten!) gemonteerd! Intussen maken we al drie weken gebruik van de bovengenoemde aankoop en zijn heel tevreden over het geleverde product en montage door Arma Keukens. We zullen aspirant kopers adviseren langs te gaan bij Arma! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
FOTO VAN FAM. W. DE VRIES-HOEKSTRA, URK
Greeploze hoogglans keuken met natuurstenen blad
Reactie of foto toevoegen
“Voor iedereen die op zoek is”
Door Hans en Petra Esveldt op dinsdag 31 mei 2016 '16
Onze keuken is eind augustus 2015 geplaatst. Nog steeds genieten wij er elke dag van! In februari 2015 zijn we op zaterdagochtend naar Nunspeet gereden en om 12 uur reden we met een getekende offerte naar huis. We wisten heel goed wat we wilden en de verkoper heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Het slopen van de oude keuken en de plaatsing van de nieuwe keken hebben we helemaal aan Arma overgelaten en ook daar hebben we supergoede ervaringen mee. De monteurs zijn netjes, overleggen alles en hebben onze inbouwkast op een slimme manier onderdeel van onze keuken gemaakt. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, zou een kijkje moeten nemen bij Arma-keukens!
FOTO VAN HANS EN PETRA ESVELDT
Kast met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Blik op de lange termijn”
Door Fam. R. Smit op vrijdag 6 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma en laten plaatsen. Prima service, vriendelijk en erg klantgericht. Ze denken goed mee met evt. problemen en lossen het prima op zonder extra kosten of gezeur. Bij ons werd het tegelwerk niet heel mooi i.c.m. doorlopend kozijn, dit werd opgelost ondanks extra werk (lag aan het kozijn, niet aan het tegelen). Prima bedrijf en wij zijn er erg tevreden over en zouden iedereen Arma aanraden. Ook de verkoper levert prima werk, denkt mee en onderhoud voor en na oplevering contact met de klant. Zeer klantvriendelijk en dat geeft een gevoel dat ze omzien naar hun klanten (geen snel omzet halen en tot nooit meer ziens).
FOTO VAN FAM. R. SMIT
Landelijke keuken wit
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Wilma kroon op woensdag 13 apr 2016 '16
We hebben voor de 2e keer een keuken van arma. Goede service en meedenkend personeel in de winkel. Geweldige en kundige monteur thuis.. we zijn wederom erg tevreden en genieten elke dag van onze nieuwe keuken.. gr familie kroon
FOTO VAN WILMA KROON
Keuken in U vorm
Reactie of foto toevoegen
“Mooie showroom”
Door I Brouwer op woensdag 30 mrt 2016 '16
Ik heb bij Arma een keuken gekocht. In de mooie showroom goed advies gekregen en vervolgens een mooie keuken ontworpen samen met de verkoper. Keuken is zeer netjes afgeleverd en ook gemonteerd, waarbij een aantal kleine problemen snel en vakkundig verholpen zijn.
FOTO VAN I BROUWER
Moderne greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Susan van Gemeren op woensdag 30 mrt 2016 '16
We kregen vakkundig advies in de showroom. De medewerker nam alle tijd. Dat was maar goed ook, want er is zoveel keus! We kregen een duidelijke offerte, en wij wisten waar we aan toe waren. De keuken is geplaatst door de handige jongens van Arma. Je merkt dat zij zeer geroutineerd en knap te werk gaan. Wij zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN SUSAN VAN GEMEREN
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Meindert visser op zaterdag 19 mrt 2016 '16
We zijn zeer goed geholpen door het personeel van arma keukens we hebben een prachtige keuken gekocht het plaatsen ging heel goed we hadden een klein probleem met ons koelkastdeur die was verkeerd geplaatst had Zelf ook de fout gemaakt en we kregen een nieuw koelkast deur volledig vergoed dus we bedanken arma keukens met de service en de goede montage hartstikke bedankt
FOTO VAN MEINDERT VISSER
Houtkleurige hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dirk en Marloes op vrijdag 12 feb 2016 '16
Bij ARMA een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden. Afspraken zijn vooraf al helder. Tijdens het ontwerpen (en plaatsen) werd er creatief meegedacht over mogelijkheden, zodat elke mm benut wordt. Een uitstekende service. Aflevering keurig en het plaatsen met uiterste precisie. ARMA staat ergens voor en dat waarderen we zeer. We gaan zeker bij hen kijken als we aan de badkamer toe zijn.
FOTO VAN DIRK EN MARLOES
Keuken met precisie gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Tip voor blenders van de oven”
Door Erik Bootsma op dinsdag 9 feb 2016 '16
In 2012 is onze keuken door Arma geplaatst. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar eerlijk is eerlijk, alle afwijkingen zijn volledig door Arma opgelost. Bij het gebruik van de keuken bleek dat de 2 ovens, geplaatst boven koelkast en diepvries toch net te hoog zaten om de hete gerechten er veilig uit te pakken. Dit terwijl er onder de koelkast en diepvries ruim 11cm "loze" ruimte zat. Mijn hobby gedachten besloten al snel dat de hele handel moest zakken waarbij ik ook de blenders boven de ovens wilde laten vervallen. Tijdens een Arma service bezoek besprak ik mijn plannen met Gert Schoonhoven. Gert rade mij aan de werkzaamheden door Arma te laten uitvoeren, daarnaast wilde hij deze klus graag doen. Uiteindelijk heeft Gert deze klus uitgevoerd, waarbij hij volledig heeft meegdacht/gewerkt met de wensen van de klant. Eindresultaat, alle apparatuur 11cm gezakt, geen blenders en geen loze ruimtes meer. Chapeau Gert! Bedankt voor het meedenken voor deze niet standaard oplossing.

Note: Keukens met blenders zouden allemaal een stuk mooier worden wanneer deze werkwijze breder wordt toegepast. Dit bij de monteurs, maar ook zeker bij de keuken fabrikanten die toch wat meer van de vaste deur maten zouden moeten afwijken. Er zal wat mij betreft meer gekeken moeten worden naar de standaard afmetingen van verschillende apparatuur en daar deurmaten op afstemmen. Mijn slogan in deze: Een keuken zonder blenders, maak het mogelijk, het is een streling voor het oog.
FOTO VAN ERIK BOOTSMA
Apparaten aangepast in hoogte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert Nijhoff op woensdag 9 dec 2015 '15
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Denken mee, laten mensen niet in de kou staan, zoeken naar oplossing. Vanaf het moment van aankoop tot het monteren in de woning zijn wij zeer tevreden over ARMA!
FOTO VAN BERT NIJHOFF
Reactie of foto toevoegen
“Zeer betrouwbaar”
Door G van-den Brink op vrijdag 27 nov 2015 '15
Wij hebben de keuken bij Arma gekocht, via andere hadden we gehoord over de goede service daar. Die mond tot mond reclame was heel positief, dus hadden wij besloten daar eerst is te gaan kijken. Wij zijn zeer tevreden van het begin dat wij een gesprek hadden, tot het plaatsen van de keuken en de goede service . Het eindresultaat mag er zijn. Als wij weer een andere keuken zouden kopen, gaan we gelijk naar Arma keukens. Zeer betrouwbaar
FOTO VAN G VAN-DEN BRINK
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Martin Mulderij op zaterdag 21 nov 2015 '15
Wij hebben onze keuken met plezier gekocht bij arma nunspeet. Monteur heeft de keuken keurig geplaatst en een kleine beschadiging werd goed opgelost. "Liever vervangen dan weten dat er een plekje zit waar je steeds naar kijkt omdat je weet dat het er zit" zei de monteur. Kortom, goede en keurige vakmensen.
FOTO VAN MARTIN MULDERIJ
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door ada.germeraad@gmail.com op woensdag 18 nov 2015 '15
Wij hebben tegels, toilet, badmeubel, design radiator etc. gekocht. Heel goed geholpen en ze denken ook goed met je mee. En, niet onbelangrijk, koffie erg lekker. Mijn advies, ga naar Arma keukens en sanitair, je zult er absoluut geen spijt van hebben en de service is ook toppie.
FOTO VAN ADA.GERMERAAD@GMAIL.COM
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door JW v Tamelen op maandag 26 okt 2015 '15
Wij hebben bij Arma eerst een nieuwe keuken gekocht deze is geplaatst in september 2014 , dat beviel zo goed dat wij ook een nieuwe badkamer bij hun gekocht hebben , geplaatst in mei 2015. Wat opvalt is dat je bij hun koopt zonder stress je wordt niet onder druk gezet om snel een beslissing te nemen , en de service is top . Tijdens de montage denken de monteurs met je mee en alles wordt in goed overleg geplaatst. En de probleempjes die later bovenkomen worden naar volle tevredenheid opgelost. Dus wij zijn blij dat we bij Arma terecht zijn gekomen via deze site en raden iedereen het bedrijf aan.
FOTO VAN JW V TAMELEN
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak dekt de lading”
Door Geert Pars op zaterdag 24 okt 2015 '15
We hebben bij Arma onze keuken gekocht. Bij het uitzoeken van de keuken werden we op een heel prettige manier begeleid door een verkoper van Arma. Hij adviseerde duidelijk, maar ook zó dat onze persoonlijke voorkeuren leidend waren. De verkoper bleef gedurende het hele proces van uitzoeken tot plaatsen het aanspreekpunt. Tijdens het hele proces werden we van de benodigde informatie voorzien, zoals een 3D-tekening van de keuken en het leidingenoverzicht. Het plaatsen van de keuken werd gedaan door bekwame monteurs. De keuken is geheel naar onze wens geplaatst. Ook het afronden van het proces is uitstekend verlopen. De slogan: “Afspraak is afspraak” van Arma dekt de lading helemaal. Kortom: we zijn over zowel het product als het proces helemaal tevreden. Arma is een aanrader!
FOTO VAN GEERT PARS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie Bostelaar op zaterdag 10 okt 2015 '15
Onze keuken van de firma Arma is net in gebruik genomen. Wij zijn erg tevreden over hoe alles is gegaan. Van het eerste gesprek tot aan het plaatsen van de keuken. Een bijzondere klantvriendelijke en fijne ervaring. Absoluut een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE BOSTELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. N. Vedder te Vaassen op maandag 5 okt 2015 '15
Arma Keukens en Sanitair te Nunspeet heeft bij ons een nieuwe keuken geplaatst. De keuken (zie foto) is super mooi geworden. De monteurs van Arma Keukens hebben weer goed werk verricht. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Ga zo door!

Eerder bericht ontvangen op 23 september 2015: Ik wil over Arma Keukens en Sanitair zeggen, dat ze onze keuken zeer goed hebben geplaats en opgeleverd. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Arma zou ik zeker bij mijn familie/vrienden/kennissen aanbevelen. Ga zo door.
FOTO VAN FAM. N. VEDDER TE VAASSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt gehad”
Door Ruud en Sophie Smeenk op zondag 27 sep 2015 '15
Wij hebben voor de tweede keer een keuken bij Arma gekocht. De eerste voor het vakantiehuis dat wij beheren, daarna voor ons eigen huis. Beide keren is alles zó geweldig verlopen, met zulke prima service en uitstekende installatie, dat we echt iedereen kunnen aanraden met Arma in zee te gaan. Je zult er echt geen spijt van hebben.

Eerdere ervaring van 29 mei 2015: Een fantastische ervaring. Vanaf de aanschafgesprekken, het advies, tot de levering en de plaatsing. Geen enkel gedoe, geen gezeur, geen verkeerd geleverde/missende onderdelen, verkeerde maten of wat dan ook. Arma Nunspeet krijgt van ons een dikke tien. Top-ervaring!
FOTO VAN RUUD EN SOPHIE SMEENK
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden met het geleverde werk”
Door S.Kinket & H.S.Tromp-Schoenman op vrijdag 10 jul 2015 '15
Meer als een jaar geleden waren wij op zoek naar vervanging van onze oude keuken. Na bij diverse keukenbedrijven naar binnen gelopen te zijn, waren we nog steeds niet tevreden met de kwaliteit van de bekeken showroomkeukens. We hadden zelf al een idee wat het worden moest, maar toen we bij Arma in Nunspeet op de keukenafdeling kwamen, hadden we al snel een keus gemaakt. Samen met de vriendelijke medewerking van de adviseur werd binnen afzienbare tijd een complete keuken samengesteld. We hadden nog wel wat extra wensen, zoals het maken van een schouw om de afzuigkap en het plaatsen van een lambrisering langs de muur in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad, maar dan in een dunnere variant. Vorige week is de keuken geplaatst en wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk. Petje af voor de monteurs die het werk onder tropische weersomstandigheden hebben uitgevoerd. Het heeft ze menig zweetdruppeltje gekost. Zelfs de medewerker van Arma, die ons zo goed heeft geadviseerd en op onze wensen heeft ingespeeld, is nog langs geweest als service voor de aflevering. Gert Jan, bedankt!
FOTO VAN S.KINKET & H.S.TROMP-SCHOENMAN
Reactie of foto toevoegen
“Niks was teveel”
Door Kees en Claudia Riepma Putten op vrijdag 3 jul 2015 '15
Gisteren en vandaag is onze keuken geplaatst via Arma Nunspeet
gewoon op een zaterdagmiddag naar nunpeet gereden om te kijken en orienteren. Gelijk al goed ontvangen. kregen koffie en lieten ons gewoon kijken. en als we vragen hadden konden we ze stellen. en we hadden niet eens een afspraak. Na veel kijken en dingen op een rijtje zetten zijn we voor de keuken bij arma gegaan wederom lang gezeten maar dan was ook niks teveel... kijken voor dit nee toch een ander niks was teveel offertes gemaakt. en bij alle vragen kregen we antwoord. Na een aantal weken wachten is de keuken gisteren en vandaag geplaatst. door peter en klaas 2 mannen die hun vak verstaan!
alles netjes en schoon en opgeruimd achtergelaten kortom Arma keukens en sanitair is aan te raden! Ook even een bedankje voor Alexander Bart voor zn adviezen en geduld!
FOTO VAN KEES EN CLAUDIA RIEPMA PUTTEN
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over hele proces”
Door Fam A Brendeke Epe op maandag 15 jun 2015 '15
Wij hebben bij Arma Keukens in Nunspeet een complete keuken gekocht. Tijdens het uitzoeken zijn wij uitstekend geholpen en na drie keer (bijna halve dagen) hebben wij de knoop doorgehakt en de keuken besteld. Tijdens de productie nog een wijziging zonder probleem laten opnemen. Een datum voor levering afgesproken en Arma heeft zich daar keurig aangehouden en was inderdaad de keuken op de afgesproken datum gereed voor gebruik. Slechts één plank was volgens de monteur niet goed (kan gebeuren) en die is na een paar weken netjes vervangen zonder gezeur. Nogmaals wij zijn zeer tevreden over aankoop, afspraken, levering en montage van onze keuken. Hartelijk dank hiervoor.
FOTO VAN FAM A BRENDEKE EPE
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit”
Door Tom en Jolanda van Dijk op vrijdag 12 jun 2015 '15
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben wij na het lezen van de goede reviews op deze site ook een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Arma heeft ruime showroom met keukens in diverse prijsklassen. Ook de meeste apparatuur en accessoires zijn in de showroom te bekijken. Dit vonden wij een pluspunt t.o.v. andere keukenzaken. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Zonder iemand tekort te willen doen willen wij toch één naam vermelden namelijk die van onze verkoopadviseur Harold Nijeboer. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en nam alle tijd voor ons. Die tijd hadden wij nodig omdat wij bij de aanschaf van de keuken niet over één nacht ijs zijn gegaan. Wij zijn vier keer terug geweest bij Arma om nieuwe ideeën te bespreken en aan te passen in de tekening. Dit was geen enkel probleem. Bij tussentijdse vragen was Arma telefonisch en via de mail goed te bereiken. De keuken is vorige week bezorgd en keurig gemonteerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. De keuken is precies wat wij ons ervan hadden voorgesteld. Arma is niet de goedkoopste maar je krijgt er service en kwaliteit. Wij kunnen Arma bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN TOM EN JOLANDA VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Als beste uit de bus”
Door Ron van Maltha op dinsdag 12 mei 2015 '15
Na wat geshopt te hebben bij verschillende badkamer leveranciers kwamen wij door het lezen van een aantal reviews bij Arma terecht. Hier werden wij getroffen door de deskundigheid, vriendelijkheid en het geduld waarmee wij door de verkoper Gert Jan geadviseerd werden over hoe onze wensen t.a.v. een nieuwe badkamer zo goed mogelijk gerealiseerd konden worden. Daarbij dacht hij constant mee hoe we zo dicht mogelijk bij het door ons aangegeven budget konden blijven. Arma kwam niet als goedkoopste uit de bus, maar wel als beste, niet alleen op het gebied van advies en geleverd materiaal cq apparatuur, maar ook op het gebied van de uiteindelijke montage, die zeer vakkundig en bijzonder goed en netjes uitgevoerd werd door zeer bekwame monteurs, die er alles aan doen om de onvermijdelijke rommel in huis tot een minimum te beperken. Bedankt Jan en Barend.
FOTO VAN RON VAN MALTHA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 '15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Ga vooral zo door”
Door Annelies V. op maandag 13 apr 2015 '15
Eind vorig jaar heeft Arma bij mij de badkamer en het toilet vervangen. Ik heb bewust voor Arma gekozen omdat zij 13 jaar geleden mijn keuken naar volle tevredenheid hebben geplaatst. Ook nu viel de goede service weer op, zowel van de verkopers als van de monteurs. Bij het plaatsen gaan de monteurs volledig op in hun werk en zorgen voor een perfecte afwerking. Ze werken erg netjes, denken met je mee en waar nodig wordt in overleg het een en ander aangepast. Arma mag dan niet de goedkoopste zijn, door Arma in te schakelen heb je echter wel de garantie dat de keuken en/of badkamer perfect geplaatst wordt met aandacht voor details, voorkomen van beschadigingen enz. Arma, ga vooral zo door.
FOTO VAN ANNELIES V.
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit”
Door Irma de wolf op vrijdag 30 jan 2015 '15
Arma heeft bij ons een keuken en badkamer geplaatst. Van begin tot eind perfect geregeld. Vanaf het uitzoeken tot met het afsluiten van het project, verliep alles vlekkeloos. Elk detail is super uitgevoerd. De monteurs werkte zeer 'schoon', alles werd elke dag opgeruimd. Wat ons betreft krijgt iedereen die eraan mee heeft gewerkt een dikke tien. Bedankt allemaal.
FOTO VAN IRMA DE WOLF
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door T.v.d. Wösten op vrijdag 30 jan 2015 '15
Veel keukenspecialisten bezocht en bij Arma uitgekomen. Prima en uitgebreide voorlichting. Goede hulp bij de vele mogelijkheden. Uiteindelijk voor een heel andere opstelling gekozen door prima ideeën van de verkoper. Twee maal uren zitten praten, vergelijken, aanpassen. Perfecte service en montage. Er was niets te veel voor de monteurs en alles keurig opgeruimd. Een aanrader! Arma is niet de goedkoopste, maar de kwaliteit en service vergoeden alles.
FOTO VAN T.V.D. WÖSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Top service en mooie keuken!”
Door Familie Pap op zaterdag 27 dec 2014 '14
In augustus is onze nieuwe keuken geplaatst, nadat we goed geïnformeerd waren over alle mogelijkheden door Gert-Jan. We werden erg goed geholpen, zowel door de verkoper als de keukenmonteurs met het plaatsen van de keuken. De keuken was compleet en onbeschadigd geleverd en op de afgesproken tijd. Wij zijn er erg blij mee en kiezen de volgende keer zeker weer voor Arma!
FOTO VAN FAMILIE PAP
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Fam. Luyke op maandag 22 dec 2014 '14
Na een tijd op zoek te zijn naar een nieuwe keuken zijn we uitgekomen bij Arma in Nunspeet. Via internet goede referenties gelezen. We zijn prima geholpen door de adviseurs die met ons meedachten en goede tips en adviezen gaven. De keuken is compleet en op tijd geleverd en is door de eigen monteurs van Arma geplaatst. Ook voor de monteurs niets dan lof. Zij dachten mee en kwamen met keurige oplossingen voor kleine problemen.
FOTO VAN FAM. LUYKE
Reactie of foto toevoegen
“Happy”
Door Tine op donderdag 11 dec 2014 '14
Via de reviews op internet bij Arma in Nunspeet terecht gekomen voor onze nieuwe keuken en zeker niet teleurgesteld! Van A tot Z uitstekend verlopen. Vriendelijke ontvangst in de zaak, zelfs koffie met appeltaart voorgeschoteld gekregen ;-)! GertJan heeft goed geluisterd naar onze wensen. Klaas, die de keuken heeft geplaatst, dacht mee aan oplossingen en heeft puik werk afgeleverd (1 dag geholpen door Marcel).
FOTO VAN TINE
onze nieuwe keuken, geplaatst door Klaas
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service door gedegen ervaring”
Door H v.d Hazel op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na wat oriënteren zijn we uiteindelijk met Arma in gesprek gegaan over de verbouwing van onze badkamer en toilet. Het was een prettig gesprek waarbij de verkoper voldoende tijd voor ons nam en goede uitleg en adviezen gaf. Op een transparante manier is de offerte opgesteld en een 3D ontwerp gemaakt van de badkamer wat ons een goed beeld gaf van wat het uiteindelijk zou gaan worden. De montage is goed verlopen en wanneer er vragen waren kregen we vrijwel direct antwoord. Het was een hele verbouwing maar we zijn blij dat we het Arma hebben laten doen. Hun ervaring maakt dat de klus snel en netjes is verlopen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Arma! Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar betaalbare kwaliteit, ervaring en goede service.
FOTO VAN H V.D HAZEL
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken in 2014”
Door Dinie Beute op zaterdag 11 okt 2014 '14
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Ik heb er een jaar over gedaan om een keuken uit te zoeken. Overal heb ik advies gevraagd en ging dan weer naar huis. Uiteindelijk ben ik bij Arma terecht gekomen. Daar kreeg ik goede voorlichting zonder opdringerigheid. Ik vond het fijn dat ik de keuken in december kon bestellen en pas het volgende jaar in september geplaatst kon worden. De plaatsing ging prima met leuke en goede vaklui. De vensterbank was niet goed op maat maar zonder dat ik er zelf achteraan moest werd deze een paar weken later netjes geplaatst.
FOTO VAN DINIE BEUTE
Zeer mooie oven.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf van belofte”
Door Marinus Brunekreeft op dinsdag 7 okt 2014 '14
Wij zochten vorig jaar een nieuwe keuken, na het vele zien van Arma busjes bij ons in de nieuwbouw wijk en de mond op mond reclame was het duidelijk waar we gingen kijken. De ontvangst was heel erg vriendelijk, heel duidelijk werd er uitgelegd over het hoe en waarom, het was totaal niet opdringerig. Na akkoord werden de afspraken gemaakt, welke zij stipt nagekomen zijn. De oude keuken en het vrij gekomen afval werd allemaal keurig afgevoerd. Nadien zagen we bij bepaald langs strijkend zonlicht een oneffenheid in de koelkastdeur wat niet te voelen was, maar er werd zonder pardon een nieuwe deur besteld en geplaatst. Ik heb een foto van de nieuwe keuken ingevoegd. Nu willen toch de gas kookplaat omruilen voor inductie koken. Geen enkel probleem en voor een leuke prijs word het geregeld. Wij zijn heel blij dat wij naar Arma gegaan zijn en kunnen dat ieder aanbevelen.
FOTO VAN MARINUS BRUNEKREEFT
Dit is onze nieuwe keuken waar we dol gelukkig mee
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoud”
Door J. Pluim op maandag 6 okt 2014 '14
Onze keuken is 2 jaar oud. We zijn zeer tevreden met de keuken en hoe het destijds gegaan. Wij hadden een probleem met de oven. Bleek dat na ruim 2 jaar de motor stuk was. Dit probleem is door Arma keukens netjes opgelost. Ik kan u dit bedrijf ten harte aanbevelen ook wat betreft klantvriendelijkheid, montage en prijs kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J. PLUIM
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door W. Rouvoet op vrijdag 3 okt 2014 '14
Wij hebben in 2010 een keuken gekocht bij Arma. Wij zijn bijzonder gastvrij ontvangen en uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuzes voor onze keuken. De offerte was duidelijk. Geen kleine lettertjes. Afspraken werden nagekomen. In korte tijd veranderde onze oude keuken in een droomkeuken! Arma verzorgde de volledige installatie. Daarnaast legden zij een nieuwe tegelvloer. Wij genieten elke dag van onze nieuwe keuken, vooral van de vaatwasser, want die hadden we nog niet! Wij zijn ook zeer tevreden over de service van Arma. Het is altijd afspraak is afspraak. Als u een nieuwe keuken wilt kopen, doe dat dan bij Arma. Zij zijn de beste keus!
FOTO VAN W. ROUVOET
Reactie of foto toevoegen
“keukenprinses”
Door Klaas en Helma Frik op dinsdag 2 sep 2014 '14
Bij het bepalen van de keuze van welke keuken/indeling, hebben we heel goed advies gekregen. De voorlichting was heel duidelijk, alle mogelijkheden werden op een rij gezet, met een 3D tekening werd het totaalplaatje ook zichtbaar, wat heel prettig was. Offerte was heel overzichtelijk en precies volgens afspraak, dus geen verrassingen! Wat wij ook heel prettig vonden was dat er echt de tijd voor je genomen wordt, je mag rustig alles afwegen/bekijken er wordt meegedacht maar niets opgedrongen, dat voelt heel goed! De planning verliep precies volgens schema, de levering was compleet, goed verpakt zonder beschadigingen. De montage ging heel snel, ondanks dat een (externe) stukadoor zijn werk niet zo goed gedaan had!Op alle mogelijke manieren werd gewerkt om het toch voor elkaar te krijgen, wat ook echt SUPER gelukt is.
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken, maar ook de vloer (op de hele begane grond)dit heeft echt ons woongenot enorm verhoogd! Elke dag, tijdens het koken, voel ik mij een echte keukenprinses!! Echt genieten! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij prima, waar voor je geld, ARMA is echt een aanrader!
FOTO VAN KLAAS EN HELMA FRIK
het kookgedeelte
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.