Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 538 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren463 ervaringen
4 sterren54 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Topbedrijf”
Door Albert op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Hier een keuken gekocht. Verkoper (Gerwin) heeft ons goed geholpen, gaf goede adviezen en dacht goed mee, ook aan praktische dingen waar wij niet eens over hadden nagedacht. Keurig binnen het budget gebleven. Ook het verdere proces is zeer prettig verlopen, zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Monteurs werkten zeer netjes en dachten ook weer goed mee. Top bedrijf, kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jet den Hollander op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ik kan Arma aanraden aan iedereen die de badkamer of keuken wil vernieuwen. Naast de prettige ontvangst en het punctuele werk, waren opvallend de grote zorg die besteed werd aan het plannen, waarbij mijn wensen en Arma's ervaringen optimaal gematched werden. Tegelijk zagen adviseurs en monteurs snel waar de plannen voor de badkamer, wc en keuken in de praktijk nog iets aangepast konden worden, en het resultaat is nog mooier dan het ontwerp! De samenwerking was uitstekend en de klus was binnen de geplande tijd geklaard. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door S brouwer op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht. Alleen waren de installateurs erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ze gaven erg af op het voorwerk noemden het broddelwerk. Dat terwijl wij het voorwerk bij een door Arma aangeraden bedrijf hadden laten doen. Ook had Arma aangegeven dat de keukens door eigen monteurs geplaatst zou worden. Maar dit waren gewoon mannen met een eigen bedrijfje... Door het gemopper van de mannen waren het voor ons erg stressvolle dagen. En dat hadden we juist willen voorkomen door voor een gerenommeerd keuken bedrijf te gaan. Kortom geen aanrader al leveren ze wel netjes werk.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 '19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Meer daneen aanrader”
Door Anko en Maria van Leeuwen op vrijdag 1 feb 2019 '19
We zijn begonnen bij Benhard, hij dacht met ons mee en was zeer prettig in de omgang. Alwin kwam uiteindelijk onze droomkeuken plaatsen: rustig, precies en wat uit alles bleek, een vakman! Ook zeer prettig in de omgang! Het resultaat super! Ons fornuis / de oven bleek niet wat we er van verwacht hadden, toen deze werd geplaatst, werd kosteloos omgeruild nog de volgende dag! Arma keukens, meer dan een aanrader! Geen vraag is teveel en vakwerk wordt er geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Michiel en Lisa op woensdag 16 jan 2019 '19
Via familie met goede ervaringen bij Arma naar Nunspeet gegaan, meteen warm welkom in de showroom. Op een prettige en fijne manier hebben we met Aart onze keuken ontworpen. Met goed advies, want een goedkopere optie in de showroom kan thuis lastiger (en dus uiteindelijk duurder) te monteren zijn, het is fijn dat Arma daar in de showroom al mee rekening houdt! Ook na tekenen van het contract nog genoeg mogelijkheden om zaken te wijzigen, waarbij de communicatie steeds prettig verliep. Telefonisch en per mail steeds op de hoogte gehouden van het verloop t/m het plaatsen. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en als er keuzes gemaakt moesten worden, deze steeds aan ons voorgelegd. Daarvoor had Hemmo van HvK Multidiensten (aangeraden door Arma) prima voorbereidend werk gedaan. After sales tot nu toe ook goede ervaringen. Het is dat we nu voor de komende 20 jaar geen keuken nodig hebben, maar anders zouden we zo weer naar Arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
REACTIE VAN FAM BOS
TOP
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost. Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
REACTIE VAN FAM. CAMBIER - EPE
Is het geen plaatje ?
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Lizz op zaterdag 27 okt 2018 '18
Keuken gekocht bij Arma te Nunspeet. Hele track van verkoop tot slopen oude keuken en plaatsen nieuwe keuken probleemloos verlopen. Vakkundige medewerkers en top service !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
FOTO VAN H VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door H. Tadema op zondag 14 okt 2018 '18
Enkele jaren geleden keuken gekocht. Ook nu nog geweldige service bij klein mankement. Zeer goede communicatie. Kortom de volgende keer weer Arma.
Aanrader dus.

Eerdere ervaring van 1 april 2014: In december 2013 is onze keuken geleverd en geplaatst door Arma. Het was allemaal prima voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Monteurs hebben keurig werk afgeleverd en lieten het netjes weer achter. Vaklieden. We hopen nog lang plezier te kunnen hebben van onze keuken. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 '18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
FOTO VAN FAM. ROESTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door HJK op woensdag 10 okt 2018 '18
We hebben bij Arma een keuken gekocht. Geweldig geholpen door een super vriendelijke verkoper. Ondertussen kregen we de lekkerste hapjes van de kok die in de showroom aanwezig was. Er werd met ons meegedacht zonder opdringend te worden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN HJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 '18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Familie Top, Elburg op dinsdag 2 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen door Arma. Na vele keukens bezichtigd te hebben zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Arma keukens in Nunspeet alwaar we zeer vakkundig zijn geholpen door Gert Jan van Veldhuizen. Hij was in staat om onze ideeën en wensen te vertalen in een mooi ontwerp. De keuken is in 3 dagen geplaatst en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat mede ook te danken aan de kundigheid van beide monteurs. Elk detail werd keurig afgewerkt met de hoogste nauwkeurigheid. Kortom wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en hopen er nog lang plezier van te mogen hebben.
FOTO VAN FAMILIE TOP, ELBURG
+ Toon extra foto van Familie Top, Elburg
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Evertje Hop op donderdag 27 sep 2018 '18
Naar aanleiding van ervaringen van kennissen en reviews op internet zijn wij in Augustus 2017 naar Arma gegaan om een keuken uit te zoeken! We zijn super geholpen door Niels! Van begin tot het einde! In 2 afspraken goed geslaagd! Alle wensen die wij hadden kwamen allemaal terug in onze keuken! De afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen, ook met plaatsen! 2 goede monteurs kwamen die wisten wat ze deden! We maakten ons nog even zorgen over de hoogte van de hangkastjes, maar dit is in overleg met de monteurs perfect gegaan en geplaatst! Inmiddels staat de keuken al een half jaar! Één keer hebben we gebeld want de plint liet los. De volgende dag was Arma er al, en is dit direct verholpen! Wij zijn super blij met onze keuken, en bevelen Arma bij iedereen aan! Een dikke 10 voor dit super mooie bedrijf!
FOTO VAN EVERTJE HOP
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal prima”
Door Dhr en mw van den Hoorn op donderdag 20 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geholpen ook hoe het traject van kopen en plaatsen was allemaal prima en op een fijne manier geregeld en we konden als we vragen hadden altijd bellen voor informatie,en de gemaakte afspraken werden ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 '18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 '18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Gerald en Anja Hilbers op woensdag 1 aug 2018 '18
Er is recent voor de tweede keer een keuken geplaatst door het team van Arma. Van de eerste keer binnenlopen tot plaatsen voelde heel goed. Er wordt veel tijd in gestoken om tot een mooi ontwerp te komen. Voor levering is er een aantal keer contact geweest om eea te checken. Het plaatsen ging snel en accuraat en erna wordt er gebeld door de verkoper of alles naar wens was. In ons geval kwam de verkoper zelf langs om het resultaat te bekijken en alle apparaten werden nogmaals doorgenomen.
FOTO VAN GERALD EN ANJA HILBERS
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Fam Mijnders op zaterdag 7 jul 2018 '18
Bij de oriëntatie in de showroom bij ARMA konden we rustig rondkijken. Niet direct een verkoper op je dak, of iemand die je subtiel volgt om iets aan je mouw te spelden. Gemoedelijke sfeer en werden vriendelijk te woord gestaan. Het was erg druk in de showroom, het leek wel of keukens gratis waren, zo druk was het. We werden door Erwin vakkundig, plezierig en vlot geholpen. Hij gaf links en rechts ook tips wat handig zou kunnen zijn om wel of niet te doen. Tijdens ons bezoek werden we in de showroom heerlijk in de watten gelegd met een hapje en een drankje. De verkoper had alle tijd voor onze wensen. Een verkoper die goed kon luisteren en al onze wensen meenam. In één afspraak hebben we alles duidelijk gekregen. Fijn is dat er gewoon met een nettoprijs wordt gewerkt. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dat is elders wel anders. Ook kregen we rustig de tijd om over het voorstel na te denken. In het gesprek is ook het gehele proces uitgelegd. Dat was prettig om te weten waar je aan toe bent. Gedurende het proces zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering. Toen we de leverdatum aan wilde passen was dat geen enkel probleem voor ARMA en werd dit naar wens aangepast. Gehele proces bij verkoop uitgelegd door verkoper. Duidelijke structuur en afspraken die exact zijn nagekomen. Heerlijk een bedrijf die meer doet dan ze beloven. De bezorging van de keuken was top. Mensen die voorzichtig te werk gaan, professioneel handelen en zich bescheiden opstellen. Tot onze grote verbazing was alles geleverd en miste er niets. Voor de zekerheid hadden ze van diverse onderdelen iets extra van bij gedaan voor het geval dat. Montage was dikke prima. Fijne monteurs die zakenkundig waren en het heel netjes hebben afgeleverd. Alles gewoon in één keer klaar. Er ontbrak niets en er hoefde niemand terug te komen om iets op te lossen. Uitzonderlijk! Ik kan ARMA bij iedereen aanraden. Complimenten hoe alles gegaan is.
FOTO VAN FAM MIJNDERS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Beleving”
Door Jenieke Altena op vrijdag 8 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Arma keukens uit Nunspeet. Wat is het ontzettend mooi geworden. Tijdens de verkoop veel dingen gezien. Eerst hadden we een lichtgrijze deur uitgezocht daar kregen we achter af toch twijfels over.. We hebben de verkoper gebeld en de kleur laten wijzigen, niets was teveel of een probleem. Begin april hebben we de sleutel van onze woning ontvangen en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de keuken. Op advies van ARMA hebben we Hemmo van Kelckhoven alle leidingen en stopcontacten laten verleggen. Ook het eerlijk advies om de stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast hebben we zeer gewaardeerd. Na een half jaar lang wachten was dan eindelijk het moment daar dat de keuken geleverd en geplaatst kon worden. De keuken zou half 8 's morgens geleverd worden. Dit was netjes afgestemd met de planner zodat we niet speciaal vrij zouden moeten nemen of iemand zouden moeten regelen die in het huis kon. Alles netjes geleverd. De mannen van de logistiek waren zeer voorzichtig met alle nieuwe spullen, dat geeft wel een goed gevoel. De dag na de levering kwamen Ben en Reinier. Weer netjes op tijd volgens afspraak. Half 8 stonden ze voor de deur. Goed uitgelegd wat ze zouden gaan doen, alles was ons zeer duidelijk. Tijdens de montage waren we aanwezig. Voor ons erg leuk om te zien wat er gebeuren ging. Alles waar de monteur vragen over hadden konden we direct beantwoorden. Alles gaat in overleg. Top geregeld! De keuken was in een keer goed. Geen gedoe met naleveringen of kapotte spullen. We hebben ook wel eens andere dingen gehoord. Wij raden ARMA keukens zeer aan. Wat een beleving! Van begin tot eind top geregeld. Wij komen zeker terug als we de badkamer ook nog moeten vervangen.
FOTO VAN JENIEKE ALTENA
Keuken helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Beretrots”
Door F. van Mourik op maandag 14 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn geweldig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Zeer correct en vrijblijvend. Geweldig zoals de mensen alles doen, zowel de bezorgers als de monteurs. Prima gemeten want alles paste in één keer. Zij hebben de keuken geleverd maar wij zijn beretrots op onze keuken.
FOTO VAN F. VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk merkbaar vakmanschap”
Door Rik de Lange op vrijdag 11 mei 2018 '18
Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Arma terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit. Realistisch over dat prijs/kwaliteit verhouding. Keuze gemaakt en levering/plaatsing afgestemd. Over plaatsing en afwerkingen door de mensen van Arma niets dan lof. Werken volgens afspraak, maar denken wel mee. Werken netjes, efficiënt en met duidelijk merkbaar vakmanschap. We zijn volledig tevreden. Wij hebben nu een keuken die meer dan volledig aansluit op de ideeen die wij hadden toen we de winkel inliepen.
FOTO VAN RIK DE LANGE
Niets dan lof over de keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Mulder op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben via Arma een keuken aangeschaft. Alles is perfect verlopen. In de zaak zijn wij al fantastisch geholpen. De communicatie daarna was perfect. Ze hielden ons perfect op de hoogte. Daardoor kreeg je echt het gevoel dat alles wel goed ging komen. Dat was ook zeker het geval. Een prachtig resultaat. Eigenlijk is alles goed gegaan. Een dikke tien voor Arma.
FOTO VAN MULDER
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Bram op maandag 23 apr 2018 '18
Vanwege de goede recensies op deze site een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Mede door de goede hulp van Harold onze keuken samengesteld. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De montage verliep vlekkeloos. Zelden iemand zo nauwkeurig en netjes zien werken. Niets dan lof. Er was een deurtje beschadigd aan de binnenkant. Er was al een nieuw deurtje besteld voordat we er iets van konden zeggen. Ik kan Arma bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Win win”
Door Anneke Wisse op dinsdag 17 apr 2018 '18
De vierde keukenzaak die wij bezochten was Arma. Inmiddels helemaal 'dol' van alle aanbiedingen en tekeningen die al voor ons gemaakt hadden kwamen we daar binnen. Een verkoper die wist waar hij over praatte, Peter, nam alle tijd voor ons en besprak onze wensen en was gelijk transparant in de prijzen en mogelijkheden. Niets werd ons opgedrongen, alles in overleg. Bij het leveren van de keuken gaven de 'keukenzetters' aan dat er bij het vervoer een kras op het aanrechtblad was gekomen. Hier zou een nieuwe voor geleverd worden, dit kon al erg snel (ze hielden rekening met onze wens dat wij binnen 2 weken wilden verhuizen). Het oude aanrechtblad mochten we houden om in onze bijkeuken een mooi hoekje van te maken, winwin-situatie dus! De keuken is netjes gezet, wij zijn erg tevreden. 'Afspraak is afspraak' zegt Arma, en daar houden ze zich ook aan!
FOTO VAN ANNEKE WISSE
Netjes gezette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Arjan Oosterom op vrijdag 13 apr 2018 '18
Goede en nette begeleiding en afhandeling bij uitzoeken, kopen en zelf plaatsen van keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super plaatsing”
Door J. Scheffer op woensdag 11 apr 2018 '18
Gisteren hebben we een stuk keuken geplaatst gekregen ivm waterschade en deze is echt super geplaatst. Nog mooier en beter dan dat het was. Ook was ik een beetje bang voor kleurverschil, maar ook daar was totaal geen sprake van. Ook de monteur die het plaatste was zeer aardig en zeker een specialist! Kortom; Arma keukens is een aanrader !!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Diks op dinsdag 10 apr 2018 '18
We hebben er een complete keuken gekocht. Zijn netjes en duidelijk geholpen Door het personeel van Arma. De keuken is geplaatst Door het personeel van Arma en weer zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden”
Door Angela op woensdag 28 mrt 2018 '18
We hebben onze keuken nu al maanden en zijn nog steeds zo tevreden met onze keuken en ook tevreden over Arma dat jet tijd werd om onze ervaring te delen. Ik kan niets anders dan bevestigen wat veel andere tevreden klanten ook al aangeven: Arma maakt waar wat ze beloven en ze nemen werkelijk alle tijd voor je zonder dat je onder druk wordt gezet. Super. Binnenkort is onze badkamer aan de beurt en dan gaan we absoluut terug naar Arma.
FOTO VAN ANGELA
Uitzicht vanuit de keuken
REACTIE VAN ANGELA
De andere zijde van de hoekkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens en sanitair dé keukenzaak”
Door Fam. Waaijenberg op zaterdag 17 mrt 2018 '18
In 2007 hebben mijn ouders een keuken bij Arma gekocht. Het sprong er nogal uit: goed advies, meedenken (maar niet aandringen), (klant)vriendelijke medewerkers, gezellige sfeer. Ook niet te vergeten, je wordt niet geholpen als nummer, maar als mens. Men neemt echt de tijd voor je. En ja, na 11 jaar nog steeds veel plezier van de keuken ... De service is ook uitstekend! Toen de keuken eenmaal stond, bleek er op een gegeven moment een lampje stuk. Een telefoontje naar Arma en het wordt snel en kosteloos geregeld. Super toch? Dat is nog eens service! Voor ons dus reden genoeg om gelijk naar Arma te gaan toen we een nieuwe keuken wilden. We zijn daar heel prettig geholpen en genieten nu van een prachtige keuken. Naast dat we fijn geholpen zijn door 'onze' adviseur, willen we ook de monteurs niet vergeten. Wat maken ze het allemaal netjes! En alle verpakkingsmateriaal van de keuken nemen ze mee. Keurig hoor! We hebben 5 monteurs over de vloer gehad, i.v.m. ziekte, maar ze waren allemaal prettig in omgang, complimenten ook daarvoor! We prijzen Arma keukens en sanitair echt aan!
FOTO VAN FAM. WAAIJENBERG
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van Fam. Waaijenberg
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken besteld bij Arma”
Door Mar op donderdag 15 mrt 2018 '18
Ze zijn duidelijk, geen addertjes onder het gras en geen vervelende verkoop praatjes. Het is wat het is! Mooie prijzen, klant vriendelijk en heerlijke verse gevulde koeken of andere lekkere hapjes, het is een genot om een keuken uit te zoeken bij Arma. Ook het inmeten van de keuken ging prima! Het plaatsen van de keuken ging ook prima, er werd keurig met de rest van het huis en de vloer omgegaan en zelf de stucloper die wij zelf al hadden neergelegd, werd door hun netjes opgeruimd en mee genomen. Kleine beschadiging aan de lade, maar deze word als het goed in voorzien van een nieuwe. Helaas was door de leverancier (daar kan Arma dus niks aan doen) de front van de vaatwasser vergeten mee te bestellen, deze was dus op de dag van de plaatsing niet aanwezig. Vanuit Nunspeet is er nog iemand naar Zeewolde gereden om een tijdelijk front te brengen zodat deze geplaatst kon worden (tijdelijk) en wij wel gewoon de vaatwasser kunnen gebruiken tot dat de nieuwe front leverbaar is. Al met al een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen met fantastische service”
Door Irma op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Op wat kleine dingetjes na is alles goed verlopen. De zaken die er waren werden wel goed en snel opgelost.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: In onze nieuwe keuken van begin 2018 hebben wij onder andere een Oven/Magnetron van ATAG gekozen. Achteraf bleek deze oven niet gebruiksvriendelijk. De Atag/Magna oven bleek geen soft-close te hebben en de ovendeur kan niet uit elkaar gehaald worden en gereinigd tussen de glasplaten, terwijl er wel grote gaten zitten waar vuil/vet tussen kan komen. Dit is dus ook gebeurd, er loopt een streep vet tussen de glasplaten. Eerst bij ATAG gemeld, maar die gaven niet thuis of konden het tegen hoge kosten komen schoonmaken. Contact op genomen met ARMA. Arma vond het vervelend dat wij eigenlijk niet tevreden waren over de oven. Arma bood geheel gratis een nieuwe oven/magnetron aan van een ander merk. Deze is ook kosteloos bij ons geïnstalleerd. Dit noem ik nog eens fantastische service. Wij zijn zeer blij met de oplossing geboden door ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Johan op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Ik raad iedereen Arma Keukens aan! Wij hebben een keuken gekocht en we zijn goed geadviseerd tijdens het kopen van de keuken en de service is er echt geweldig! Ze hebben zelf een aantal beschadigingen gemeld en direct nieuwe onderdelen besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is echt afspraak”
Door Fam van Pijkeren op vrijdag 16 feb 2018 '18
Super goed geadviseerd er werd alle tijd voor ons genomen. Zonder stunts en opdringerig te zijn, zeer vakkundig geplaatst en afgewerkt. Geschikte monteurs die weten waar ze mee bezig zijn en goed werk leveren. Afspraak is Afspraak en dat is ook echt zo. Eventuele problemen worden zonder pardon opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierige ervaring”
Door Jaap van Essen op maandag 5 feb 2018 '18
Heel erg blij met onze nieuwe keuken van de fa. Arma. Zeer vakkundig en plezierig geholpen door de verkoper Arwout, en de plaatsing werd zeer vakkundig en plezierig door de monteurs Henk en Joost gedaan. Zij werkten zeer netjes en het was een plezier om ze over de vloer te hebben. Al met al zeer happy met onze keuze voor de fa. Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes”
Door Gertine op maandag 5 feb 2018 '18
Verkoper was fantastisch; dacht goed mee en adviseerde op de juiste manier. Het inmeten ging prettig en over het plaatsen ook geen klachten. Vriendelijke mannen, die erg netjes werkten!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Familie Van Kuijl, Ermelo op zaterdag 3 feb 2018 '18
Arma keukens heeft onze keuken gerenoveerd: nieuwe deurtjes, passtukken, handgrepen en een kraan. Alle afspraken zijn steeds correct nagekomen, dit ondanks ziekte van een aantal medewerkers. De beide (gezellige!) monteurs hebben prima werk afgeleverd en hebben goed meegedacht over de plaatsing van de handgrepen. Kortom, wij zijn bijzonder tevreden over het eindresultaat!!
Reactie of foto toevoegen
“Heldere benadering”
Door Nicole van der Sligte op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heldere communicatie, duidelijke offerte en transparant bedrijf. Prettige verkoop door Arwout, mooie keuken, goede prijs / kwaliteitsverhouding en zeer goede service van René. Dit bedrijf aangeraden aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Kees op donderdag 1 feb 2018 '18
Goede zaak met veel keus. Werden goed ontvangen. Deal werd er wel min of min door heen geduwd ivm een actieweek, dit leverde wel een klein minpuntje op. Prijzen zijn stevig. Uitvoering was erg goed zowel de afwikkeling van de order, de inmeting en de plaatsing. Helaas oven na paar dagen al stuk, even afwachten hoe dit afloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keukenbouwers”
Door R. Kooiker op donderdag 25 jan 2018 '18
Mijn ervaring is goed, vriendelijke en nette keukenbouwers. Minpunt was toen na 1 dag de vaatwasser, niet via Arma gekocht, uit de rails lag Arma geen gegevens over dit apparaat wilde/kon verstrekken want deze waren wel opgenomen tbv de plaatsing maar werden "niet bewaard". Deze aktie kwam niet professioneel over.
Reactie of foto toevoegen
“Het aanbevelen waard”
Door Familie R.M. Van de Laar, Dronten op woensdag 17 jan 2018 '18
Door goede referenties over Arma keukens hier een nieuwe keuken aangeschaft. Een prachtige showroom en zeer vriendelijk personeel en bovendien werd er voldoende tijd genomen voor ons als klant. Keuken plus apparatuur op afgesproken datum geplaatst, het voorwerk laten doen door HVK Multidiensten ( via Arma keukens). Beide uitstekend werk geleverd. Na enkele weken contact met Arma , onze gaskookplaat voldeed niet aan onze wensen en uit coulantheid heeft Arma deze retour genomen( groot deel van het aankoopbedrag retour) en konden we wat anders uitzoeken. Hierbij werden de kosten van het plaatsen van de nieuwe inductieplaat voor hun rekening genomen. Uiteraard wel de meerwaarde zelf betaald. Als wij Arma een cijfer mogen geven op de schaal van 10 dan wordt het een dikke 9!
Reactie of foto toevoegen
“Topper”
Door Evert en Alie van den Brink op vrijdag 12 jan 2018 '18
Super tevreden..vanaf de koop van onze keuken tot het moment van plaatsen van onze keuken..Onze keuken werd geplaats door Machiel den Otter ( bij de kennismaking bleek dat wij elkaar kenden van vroeger ) samen met leerling Maarten.Ze hebben onze keuken vakkundig en keurig geplaatst.echt vakwerk.Bovendien was het ook reuze gezellig die 2 dagen dat ze bij ons waren..En wij vinden dat Machiel een zeer geduldige man is,zeker als je iemand moet opleiden voor dit vak..Mag ook wel eens gezegd worden vinden wij .Machiel je bent een topper.
Reactie of foto toevoegen
“Hele positieve ervaring”
Door Robbert Jan te Raa op vrijdag 22 dec 2017 '17
Hele positieve ervaring, de bouw van ons huis was meerdere keren vertraagd, maar Arma was heel flexibel, zowel met levering van de keuken als tijdens installatie. Service is top, vanaf aankoop tot en met oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M. Landman op donderdag 21 dec 2017 '17
Wij zijn keurig geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Er is rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Toen we hier wat over heen gingen werd er gekeken hoe onze wensen konden worden behouden binnen het gestelde bedrag. Top! Ook service en montage waren prima, alles op tijd en keurig afgeleverd. Hier werken mensen met kennis en plezier in hun werk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door JL Wiertz op zaterdag 16 dec 2017 '17
Tijdens de verbouwing van de wc (wat naar volle tevredenheid is uitgevoerd) bleek een lekkage aanwezig van de doucheruimte erboven. Arma heeft ons enorm geholpen door direct de lekkage te verhelpen. Een uitstekende service dat wij zeer op prijs hebben gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service bij bestaande keuken”
Door A magre op dinsdag 5 dec 2017 '17
We hadden al goede ervaringen met snelle enen goede service maar vanmorgen helemaal super 10.40 gebeld over snel lekkende kraan 10.50 had ik monteur op de stoep met een tijdelijke vervangende kraan arma jullie worden super bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door Fam. Bremmer op maandag 4 dec 2017 '17
Vorige week is bij ons de keuken gemonteerd door Freek en Wilmer. Beiden erg klantvriendelijk. Wat ons opviel is het hoge afwerkingsniveau bij Arma. Alles werd bij oplevering nauwkeurig langsgelopen. Het resultaat is een geweldige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.H.jansen op zaterdag 2 dec 2017 '17
Geweldige service door vakbekwame monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Hans & Dennis op donderdag 30 nov 2017 '17
De showroom van Arma is vol inspiratie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. We konden de eerste keer rustig rondkijken en we hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek met de verkoper (Everhard). In dit prettige gesprek werden onze wensen besproken en er werd meteen een vrijblijvend plan van gemaakt van de keuken met een 3d tekening en een prijsindicatie. Deze prijs was in overeenstemming met het opgegeven budget. In de prijs zit dan ook alles inbegrepen, waardoor er geen verrassingen achteraf kwamen. Toen we voor het tweede gesprek kwamen konden we de laatste dingen aanpassen aan het ontwerp en maakten we het definitief. De keuken kon redelijk snel geleverd worden ondanks drukte en bouwvakvakantie. De afspraken zijn netjes nagekomen tot en met de plaatsing. Er waren wel wat onderdelen die nageleverd moesten worden, maar ook dit is keurig en snel opgelost. De plaatsing van de keuken werd door kundige mensen gedaan. Zelfs toen bleek dat een specifiek filter dat wij in de afzuigkap wilden laten plaatsen niet goed paste werd dit ter plekke netjes opgelost. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De keuken zit solide in elkaar geheel naar onze wens en zoals op de 3d tekening stond.
FOTO VAN HANS & DENNIS
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Petra Luijer op donderdag 30 nov 2017 '17
Zeer prettige verkoper, die ons heel goed geadviseerd heeft. De plaatsing van de keuken verliep zonder problemen. Zeer professionele medwerkers, die in alle rust werken. Eén deurtje was anders dan wij verwacht hadden, maar dit is zonder problemen door Arma alsnog gratis vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Ronald Dekema op woensdag 29 nov 2017 '17
Keuken gekocht. Prima geholpen. Alles naar wens geplaatst. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Alles op locatie op maat gemaakt”
Door Rijnders op zaterdag 25 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht, goede hulp in uitzoeken en vooral het plaatsen, echt vakwerk met vriendelijke NL monteurs. Alles wordt op de locatie netjes op maat gemaakt zodat het 100% past. Opvallend was de flexibiliteit, de liefde voor het vak en de netheid van werken (alle rommel wordt netjes opgeruimd).
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door R. van Rijn op vrijdag 24 nov 2017 '17
zeer vriendelijk en deskundig personeel. iedere keer erg goed geholpen tijdens de bestelperiode. het plaatsen van de keuken ging volledig zoals afgesproken en op wat kleine dingen na was het in 1 x goed. Dat wat niet goed was werd kort daarna alsnog keurig verholpen. Ook achteraf konden en kunnen wij nog steeds terecht bij degene
die ons destijds geholpen heeft. Prima bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Goed gewerkt”
Door Mark van 't Kloooster op donderdag 23 nov 2017 '17
Beide monteurs (Joost en Ronald) zijn zeer vakkundig en netjes geweest bij het monteren van de keuken. Vooral het feit dat ze netjes hun spullen opruimen en er geen bende van maken doet hij deugd. Ze haalde mij erbij als ze wat wilde vragen of uitleggen, dit vond ik ook fijn. Goed gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in boerderij”
Door Fam. Beukens op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na verschillende keukenwinkels bekeken te hebben attendeerde ons iemand dat wij eens bij qasa.nl moesten kijken wat de keukenervaringen waren van andere mensen. Zo kwamen wij uit bij Arma keukens. Op internet zagen we al de keuken die bij ons in de boerderij paste. Na onze binnenkomst werden wij daar keurig netjes geholpen, al onze keukenwensen werden goed besproken en ze hebben bij ons een prachtige keuken neergezet. Ook de monteurs, ze werken keurig netjes en ze ruimen alles netjes op, kortom een adres die ik iedereen aan zou willen raden.
FOTO VAN FAM. BEUKENS
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Dankers op maandag 20 nov 2017 '17
Perfecte afhandeling van de aankoop. Goede communicatie met bedrijf. Montage keuken binnen gestelde tijd! Correcte monteurs! En..... afspraak is echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Bovendorp op maandag 13 nov 2017 '17
Tevreden met onze nieuwe keuken!goed geholpen tijdens onze afspraak in de winkel en deskundig advies gekregen. Alles is naar wens verlopen.
FOTO VAN BOVENDORP
Eindresultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens”
Door Alize Mulder op donderdag 9 nov 2017 '17
Bij Arma keukens zijn we op een fijne manier geholpen bij de aankoop van onze keuken. Er was alle tijd voor ons. En er werd goed ingespeeld op onze wensen en mogelijkheden. De monteurs hebben de keuken netjes geplaatst en lieten alles ook netjes achter. We zijn zeer tevreden en raden andere zeker aan om eens naar Arma keukens te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Suzanne op donderdag 26 okt 2017 '17
Wat een fijne ervaring hebben wij met onze aangeschafte Arma keuken! Van begin tot eind een fijne ervaring met dit bedrijf. Je wordt niet gepushed, er wordt met je meegedacht, de service en installatie zijn top! Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zou ik zeker bij Arma keukens gaan kijken!
FOTO VAN SUZANNE
De Arma keuken
REACTIE VAN C.G
Hele mooie keuken. Zou ik mogen vragen wat de keuken ongeveer gekost heeft en daarnaast ben ook heel benieuwd naar de breedte van de keuken. Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kortom een aanrader”
Door Rob Bakker op vrijdag 15 sep 2017 '17
In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
REACTIE VAN ROB BAKKER
Kleine impressie
Reactie of foto toevoegen
“Groot assortiment keukens”
Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 '17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 '17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“De 10 met een griffel”
Door Albert Schreuder op dinsdag 22 aug 2017 '17
Vanaf de ontwikkeling tot de realisatie heeft Armakeukens alles geregeld. Ook het feit dat ze alles op alles hebben gezet om de keuken nog voor de bevalling geïnstalleerd te hebben was top! Tussentijds (tussen het bestellen en leveren) was er regelmatig contact om te controleren of alles nog op schema liep. Dit ging uit van Arma keukens. Tenslotte de installatie: precies op de afgesproken tijd waren de monteurs aanwezig. Op het laatste moment kwam er van ons als klant een kink in de kabel wat betreft de levering. Geen enkel probleem: er werd wat geschoven en alles kwam op zn pootjes terecht. Het werk dat de monteurs deden was hartstikke goed. Ter plekke werd alles grondig gecontroleerd en aangesloten. Continu werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en was er overleg over kleine puntjes, wat onze voorkeur zou hebben. Wat ons betreft een 10 met een griffel en mochten we ooit nog een keuken nodig hebben: wij weten waar we naartoe moeten!
Reactie of foto toevoegen
“Liep op rolletjes”
Door J.Bode op zaterdag 5 aug 2017 '17
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Eerst is er een nieuwe keuken geplaatst. Alles liep op rolletjes. De keuken is zo mooi geworden, dit grotendeels door de inzet van Niels en natuurlijk de materialen die jullie bieden zijn prima. Maar ook de badkamer waar een kleine renovatie moest gebeuren is mede door Gert Jan ook prima verlopen. En niet te vergeten de mensen die alles hebben geplaatst. Subliem! Ik raad iedereen aan om, en deed ik ook al, naar Arma te gaan.

Aanvulling ontvangen 19 februari 2019: Ik had nog een probleempje met het aanrechtblad. De monteur was keurig op tijd en heeft alles vakkundig hersteld en ben zo blij met het resultaat. Ook heeft de monteur nog wat deurtjes bijgesteld etc. Wat een service!!!En afspraak is afspraak, Arma bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. E. van Zundert op maandag 31 jul 2017 '17
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Arma gekocht. Van de showroom tot de levering en daarna zijn we uitstekend geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne werkers”
Door Mrv vd Kerff op donderdag 27 jul 2017 '17
Mijn ervaring met armakeukens in Nunspeet is super zijn zeer tevreden met onze keuken zeker een 10 wat een fijne werkers netjes en precies werken zij,we zijn heel blij met onze keuken bedankt Dirk Jan en Cor en zullen er nog lang van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Kleine keuken”
Door Hazeleger op zondag 16 jul 2017 '17
Kleine keuken voor de bijkamer. Super geholpen en ook als iets goedkoper moet komen ze met perfecte oplossingen. Montage was super gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Succes”
Door Francine van den Bergen van Dien. op zaterdag 15 jul 2017 '17
Ervaren,kundig,beleefd en vriendelijke leuke medewerkers. En afspraak is afspraak. Dat is erg prettig. Kortom zeer goede ervaring met Arma keukens Nunspeet. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Tot slot enthousiast en erg blij met de keuken. Succes met jullie mooie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zijn echt zo blij”
Door Martin op woensdag 12 jul 2017 '17
Onze ervaring met Arma is prima. Voor de offerte werd uitgebreid de tijd genomen, de verkoper dacht goed mee, de levering was keurig op de afgesproken tijd en compleet. De montage is ook perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en helemaal blij met onze nieuwe keuken! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Irene Batteram op dinsdag 4 jul 2017 '17
Van begin; het aankoop proces, tot aan het eind; het plaatsen van de keuken, een hele goede beleving. 100% tevreden over alles. Geen opdringerige verkoop. Vaste prijzen dus je weet waar je aan toe bent. Montage van de keuken prima verlopen. Zelfs wat extra's was geen probleem.
FOTO VAN IRENE BATTERAM
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en goed”
Door Familie Snoek op vrijdag 30 jun 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht Arma keukens, super eerlijk en goed bedrijf met goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.