Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kan zijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. En dankzij ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen, opties en is er een keuken voor ieder budget!

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Artic Keukens (Utrecht)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 557 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren478 ervaringen
4 sterren57 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Badkamer en toilet”
Door fam.Arbman op vrijdag 19 apr 2019 '19
Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 '19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Wim Sijstermans op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Goede dienstverlening en uitstekende installatie en montage. Men denkt mee en vraagt eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf is Arma”
Door Jac.Bouw op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik was maar een kleine klant want ik had een strip stuk in de douche deur (versleten) ik kon nergens slagen. mijn bezoek aan Arma was geweldig heel goede ontvangst door de heer de Mol e.e.a.besproken met een kop koffie (klasse) en de douche strip gevonden men ging die voor mij bestellen(en dan praat je over een aanschaf prijs van€15.= )en dan zal Arma contact opnemen als de strip binnen is en zo is het dan ook gebeurd contact met de Mol en de planner en een afspraak. Barend de monteur bracht ons een bezoek en heeft tot onze grote tevredenheid de strips geplaatst. Wij zijn zo tevreden dat men bij Arma voor zo,n klein bedrag zoveel aandacht geeft aan hun cliént.Alle hulde voor dit bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Louise Ruijter op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht en zijn verbluft met het resultaat. We dachten een vrij neutrale basis inrichting te hebben gekozen, maar Arma heeft het super chic gemaakt! Communicatie tussen alle partijen is iets waar veel bedrijven van kunnen leren, alles gaat zo makkelijk en we werden overal bij betrokken en over ingelicht. Afwerking ook super netjes! Lijkt bijna nep deze review, maar ik garandeer u dat ik een echte klant ben en raad het bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 '18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 '18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 '18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bijzondere service”
Door Cees de Wolf op maandag 5 nov 2018 '18
Vanochtend kapotte douchekraan waardoor we het water moesten afsluiten. Super vlotte en adequate afhandeling. Vanmiddag alweer water en vanavond lekker douchen. Monteur ging pas weg nadat alles tiptop voor elkaar was. Heel bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 '18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Sprakeloos zo goed”
Door Henk en Janny Wassink op zaterdag 1 sep 2018 '18
Nieuwe badkamer: buitengewoon tevreden en eigenlijk sprakeloos, zo goed! .Wij waren al langer toe aan een vernieuwing van de badkamer; bad eruit, ruime douche erin. Daarom ga je je goed oriënteren wie dat moet doen. We zijn daarbij, mede door Qasa, uitgekomen bij Arma, Nunspeet. Naar nu blijkt, betere keuze hadden we niet kunnen maken. In Nunspeet blijkt Arma in de persoon van Gert Jan niet alleen een geweldige gastheer te zijn, hij is ook uitermate begripvol voor wat wij nodig hebben. Meer nog, op zijn zeer deskundig advies hebben we, wat we dachten dat het moest zijn, bij kunnen stellen tot wat het echt moest wezen. We zijn zeer blij dat we zijn ingegaan op zijn adviezen. Dan komt Lubbertus inmeten en doorziet ter plekke meteen waar wij nog verbetering kunnen boeken. En nu zijn we zeer tevreden dat we naar hem als vakman geluisterd hebben!

We zijn er nog niet. Sander en Roel gaan aan het werk. Hun meer dan deskundige inbreng maakt dat de geplande badkamer meer dan we zelf dachten, kon worden toegesneden op onze behoeften. Zij putten uit een zeer ruime ervaring, daar konden we ons voordeel mee doen! Bijvoorbeeld: we gingen ervan uit dat de douchevloer een kleine verhoging zou kennen ten opzichte van de resterende badkamervloer. Ze hebben net zolang gepuzzeld totdat het met het vereiste afschot, een gelijke vloer werd. Hulde! Hun manier van werken kenmerkt zich door de volgende zaken: Punctueel, half acht is half acht, punt. Zeer netjes en schoon werkend, geen onnodige rommel en meteen schoonmaken. Bewust werkend met de minste overlast. Zeer rustig, gelijkmatig en vakkundig handelend. Ze weten terdege wat ze moeten doen en waar welke verbetering nodig is. Zo wordt, waar nodig zeer flexibel, toegewerkt naar een verbluffend resultaat! In ons appartementencomplex hebben we, nu het klaar is, van velen opmerkingen gehoord als: "Wat werkten ze netjes en schoon!" , "Nergens in lift en gangen afval aangetroffen" en "Hoe vind je ze!" Op deze vragen wisten wij van te voren deels het antwoord. Nu weten anderen het ook.

Kortom, Arma heeft boven verwachting een zeer functionele en stijlvolle badkamer gerealiseerd waar we lang naar hebben uitgekeken. Wij staan er zo nu en dan een beetje sprakeloos naar te kijken en kunnen eigenlijk niets anders zeggen dan: "Arma, Gert Jan, Lubbertus, Sander en Roel, en jullie hier niet genoemde collega's: Dank!!!
FOTO VAN HENK EN JANNY WASSINK
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door M.P. Jacobs op woensdag 29 aug 2018 '18
We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft. Uiteindelijk bij Arma uitgekomen. Zeer tevreden over alle processen. Zowel de voorbereiding als de uitvoering liet niets te wensen over. In alle stadia, dus zowel bij de voorbereiding, als bij de uitvoering, bleken aanpassingen gewenst tov de eerdere afspraken. Daar is nooit enig probleem van gemaakt, in tegendeel. Er werd altijd meegedacht, ook suggesties gedaan die we deels hebben overgenomen. Zeer content met het resultaat en met de medewerkers met wie we te maken hebben gehad !
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Rita en Jack Koster op dinsdag 10 jul 2018 '18
Wij hebben een complete badkamer en een tweede toilet besteld bij Arma.
Alles is bij het afbreken van de oude badkamer en 2de toilet en het weer opbouwen naar volle tevredenheid verlopen. De twee toppers Henk Dominé (monteur) en Albert van Ark (tegelzetter) hebben geweldig hun best gedaan om er een bijzonder mooi plaatje van te maken. Een tien voor beiden heren. Vanzelfsprekend zouden wij Arma bij iedereen willen aanbevelen. Wij willen tevens de verkoper Gert-Jan van Veldhuizen hartelijk bedanken voor de uren die hij voor ons heeft vrijgemaakt en de goede adviezen die hij ons heeft gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen iedereen Arma aanraden”
Door Kitty en John op zondag 8 jul 2018 '18
Wij hebben in December een badkamer gekocht bij Arma. Bij het uitzoeken zijn wij op heel deskundige en enthousiaste wijze geholpen door Gert-Jan van Veldhuizen. Op 25 juni was het dan zover, klokslag 7.30 uur stonden de mannen van Arma voor de deur en Roel en Teus. Nadat de hal, trap en overloop netjes waren afgeplakt werd begonnen met de demontage van de oude badkamer, gevolgd door niet te vermijden herrie om al het tegelwerk van muren en granieten vloer te verwijderen. Dan denk je: wat moet dit worden, maar al gauw volgt het leggen van alle leidingen en wordt de vloer gestort. gevolgd door aanleg van stroomvoorzieningen en tegelwerk. Het begint weer op een badkamer te lijken. Dit werd al gauw steeds mooier en mooier, na plaatsing van het verlaagde plafond met verlichting. Voor dat je het wist werd de douchewand met schuifdeur en de verwarming geplaatst en het closet opgehangen. Verder volgde de laatste dag het monteren van de wastafel met spiegelkast en kastruimte. Tussentijds met overleg om bepaalde zaken (nog) beterof mooier te kunnen doen. Dit alles met zeer veel precisie en vakmanschap van deze ervaren heren. Top gedaan! Op afwerking en resultaat valt niets af te dingen. Wij zijn heel tevreden. Wij kunnen iedereen Arma aanraden. Beloofd is beloofd.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Henk Geugien en Linda Koster op dinsdag 26 jun 2018 '18
We hebben een nieuwe badkamer gekocht. We zijn erg tevreden over het meedenken, de afspraken die altijd werden nagekomen, de keurige afwerking en de vriendelijkheid van alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Rien op vrijdag 25 mei 2018 '18
Badkamer laten renoveren door Arma. Vanaf eerste contact met de monteur die kwam opmeten een goed gevoel vanwege de eerlijke adviezen. Zelfde gevoel bleef ook overheersen bij het uitzoeken van de materialen in de showroom en vooral bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Uiterst correct en netjes werk. Kortom: Arma is wat ons betreft een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk bedankt”
Door fam de wit op woensdag 28 mrt 2018 '18
Wij hebben een badkamer gekocht. Deze is zeer netjes geplaatst waarbij er steeds overleg of advies was. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten er dagelijks van. Monteurs en medewerkers hartelijk bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Leo Venhorst op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Badkamer renovatie waarbij een fantastische stortdouche en een prachtige inloop douche is geplaatst. Deze combinatie van oud en nieuwe is erg goed uitgepakt. De service is uitstekend en de werkzaamheden zijn in goed overleg verlopen. Aan te bevelen aan iedereen die een badkamer renovatie wil.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door W. Kamphorst op woensdag 28 feb 2018 '18
We kregen deskundig advies en werden prettig te woord gestaan. Verkoper nam ruim de tijd voor onze keuzes. Ook achteraf zijn vragen en/of opmerkingen goed en tot tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Fam. Verzijl op zondag 25 feb 2018 '18
Van begin tot eind alles super geregeld. Door een afspraak te maken - in ons geval voor de plaatsing van een nieuw toilet - kan Arma ruimschoots de tijd nemen alles goed op papier te krijgen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig namelijk legio. Het slopen en plaatsen van het nieuwe sanitair gaat professioneel en erg netjes. De installateur gaat pas weg als hij echt tevreden is over zijn werk. Het uiteindelijke resultaat is precies zoals tijdens het verkoopgesprek geschetst. Wij gaan Arma zeker weer benaderen als de badkamer en/of de keuken aan de beurt is. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Fam. Asschert op vrijdag 16 feb 2018 '18
In de showroom, vakkundig geholpen en daarna bij de uitvoering waren de installateurs bijzonder professioneel. Er werden nog enkele bruikzame tips gegeven, die de badkamer nog beter tot zijn recht deden komen. Iedere werkdag werd de werkplek netjes achtergelaten .. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige montage”
Door Fam. de Bruin op maandag 12 feb 2018 '18
In januari 2018 zijn bij ons door Arma een badkamer en een toilet geplaatst. De badkamer had een moeilijke vorm, met schuine hoeken en dergelijke. Met de adviseur zijn we tot een goed ontwerp gekomen, dat inmiddels tot onze tevredenheid is gerealiseerd door prettige, vakkundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Familie Van Dijk op donderdag 1 feb 2018 '18
Tijdens onze vakantie is onze badkamer gerenoveerd. Bij thuiskomst was de badkamer klaar, zoals gepland. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel geholpen”
Door Simon op maandag 22 jan 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we in 2016 bij Arma terecht gekomen. Hier zijn we zeer professioneel geholpen, zonder (aankoop)druk en hebben we onze nieuwe badkamer samen kunnen ontwerpen. Ook onderdelen die niet via Arma te leveren waren zijn zonder problemen opgenomen en geplaatst. De plaatsing van de badkamer ging professioneel en in goed overleg met de installateurs. En Arma verdient een hele grote pluim als het gaat om nazorg. Dit pakken ze vriendelijk en zeer goed op zonder problemen en discussies over factureren. Ook de garantie van de onderdelen wordt zonder problemen opgelost. Wij zijn zeer te spreken over Arma en raden een ieder aan om hier een badkamer te kopen, Top bedrijf.
FOTO VAN SIMON
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rens op zondag 24 dec 2017 '17
Bij het plaatsen van de door ons aangeschafte badkamer kwamen de monteurs allerlei onverwachte obstakels tegen. Steeds werd in overleg met ons een mooie oplossing gevonden, ook als het de monteurs meerwerk opleverde. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam en vakkundig werd de badkamer gemonteerd. We zijn zeer tevreden met deze kwalitatief zeer goede badkamer en de werkwijze van Arma.
FOTO VAN RENS
Vakkundig gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Netty op dinsdag 12 dec 2017 '17
Ons bad ging eruit! Samen met de verkoper hebben we een aanpassing ontworpen voor de badkamer. Het is helemaal geworden zoals we hadden gewenst. Onze monteur was vriendelijk en heeft super netjes gewerkt. Aan het eind van de dag werd het afval meegenomen en was alles weer aan kant. Kortom: Arma wordt van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen en meer”
Door Marielle Keulen op woensdag 6 dec 2017 '17
Na een teleurstellend bezoek aan de projectleverancier voor het sanitair voor mijn nieuwe huis via qasa bij Arma Keukens en Sanitair uitgekomen. De heer Koffeman nam alle tijd om keuken en sanitair (2 badkamers + 2 toiletten) uit te zoeken. Het was ook geen enkel probleem om naar diverse opties te kijken vanwege het beschikbare budget. Ik heb naderhand ook nog gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om voor een ander (groter) type wandtegel te kiezen. Dat is zonder problemen in de order verwerkt. Bij het plaatsen alle lof voor voorman Roel en zijn mensen. Er wordt niet alleen uitstekend vakwerk geleverd, maar er wordt ook actief meegedacht, zoals het verleggen van leidingen zodat alles op de juiste plek komt. Vanmiddag nog bewijs hiervan geleverd, toen door een ander bedrijf de maten werden opgenomen voor de glazen spatwand achter het kookgedeelte. Het aanrechtblad en afzuigkap waren exact waterpas en de afstand tussen beide was overal tot op de millimeter gelijk. Dit alles tot verbazing van de glaszetter! Het eindresultaat voldoet aan al mijn verwachtigingen en meer, Arma is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Komen beloftes na”
Door AH op dinsdag 21 nov 2017 '17
Eind 2016 hebben wij bij Hendrik Koffeman een badkamer en toilet uitgezocht voor onze nieuwbouw woning in Elspeet. Wij hadden wensen die, naar ons idee maar heel krap te realiseren waren in de ruimte. Maar dankzij het meedenken met Hendrik kwamen we tot een prachtig idee! Omdat het nieuwbouw is waren we bij de montage niet aanwezig dus was het voor ons een verassing hoe het eindresultaat zou zijn. Dit was in 1 woord geweldig! De badkamer en toilet waren de enige punten van de hele woning waar we geen op of aanmerkingen over hadden. Echt wij raden iedereen aan: GA NAAR ARMA KEUKENS & SANITAIR! Geen gedoe, heldere en overzichtelijke prijsstelling, geen onderhandelingen maar gewoon eerlijk zeggen wat iets moet kosten. En het allerbelangrijkste: ze komen na wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind perfect”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Na een goed gevoel bij DB Keur Keukens zijn we bij DB Arma terecht gekomen voor de badkamer. Vanaf begin tot eind een perfecte ervaring! Samen hebben we veel tijd gestoken in het ontwerp, uitkiezen tegels en sanitair, met prima advies van Gert-Jan.
De leveringen waren allemaal exact volgens afspraak, en de monteurs hebben 2 weken lang gebuffeld om op tijd alles af te krijgen. Het resultaat vinden wij prachtig, en ook tijdens de installatie konden wij goed met de monteurs overleggen. De na een week een kleine verzakking van de douchedeur is na het melden binnen 1 uur (!!!) hersteld!! Prima service dus. Wij raden Arma absoluut aan.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van M. Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw toilet”
Door M.H Lodder op zaterdag 18 nov 2017 '17
Na een bezoek aan Arma In Nunspeet hebben we besloten om met dit bedrijf in zee te gaan ,het voelde als een warm nest.We kregen alle ruimte om onze toilet uit te zoeken en kwamen een datum overeen voor het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe toilet.Een aardige ,netjes en schoon werkende medewerker van Arma heeft er voor gezorgd dat we nu een mooie nieuwe toilet hebben waar we erg tevreden over zijn.
FOTO VAN M.H LODDER
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed en netjes”
Door Leusink op maandag 6 nov 2017 '17
Zijn bij Arma geweest en zeer goed netjes geholpen de kwaliteit service en zijn zeer goed. Wastafel blad door vervoer gebroken volgende ochtend was er al een nieuwe prima en nette services
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Betty van den Hoorn op donderdag 19 okt 2017 '17
Wij werden supergoed geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. Er wordt de tijd genomen en mee gedacht over wat de mogelijkheden zijn. En ook bij het plaatsen van de badkamer alles netjes uitgevoerd en opgeruimd. Klasse Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M.Bakker op vrijdag 18 aug 2017 '17
Vorige maand zijn mijn badkamer en mijn toilet gerenoveerd. Complimenten voor het werk wat geleverd is. Het is prachtig geworden. Overleg was altijd mogelijk als het toch wat anders liep dan gepland. Keurig alles afgewerkt. Iedere dag werd alles netjes aangeveegd. Topwerk geleverd. Ook de hulp voor het uitzoeken van de benodigdheden voor de badkamer en toilet was super!!
Reactie of foto toevoegen
“Drie verbouwingen”
Door Henk op zaterdag 12 aug 2017 '17
Wij waren net verhuisd en moesten de bijkeuken stevig aanpassen, de badkamer een totale make-over geven en dat laatste gold ook voor onze toiletruimte. De mensen van Arma waren deskundig, vriendelijk een zeer klantgericht. Niets dan tevredenheid over hun werk en de wijze waarop ze zich aan ons manifesteerden. Minpunt vinden we wel dat we de totale kosten van de drie verbouwingen in volledigheid tevoren moesten betalen. In een goede klant-leverancier-relatie ligt dat evenwicht anders, zoals ons gebleken is bij de vele andere leveranciers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend”
Door Leon van de Waerdt op zondag 2 jul 2017 '17
Schitterde badkamer opgeleverd. Alles tot in de puntjes geregeld. Over elk detail is uitvoerig nagedacht; de kleur voeg tot aan plaatsing meubel op de tegels. Alles super recht en uitstekend afgewerkt.
FOTO VAN LEON VAN DE WAERDT
Uitstekende afwerking
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en transparant”
Door Jantine Kooij op vrijdag 23 jun 2017 '17
Na slechte ervaringen tijdens verkoopproces voor onze nieuwe badkamer bij een ander bedrijf het internet afgestruind en vanwege hoge waarderingen op arma uitgekomen. We konden meteen op vrijdagavond terecht en hebben geen moment spijt gehad van de ruim 2 uur die we moesten rijden. Erg prettige adviseur. Duidelijkheid, transparantie en meedenken kenmerken de aanpak. Afspraken worden nagekomen en de service is uitstekend (voorbeeld: drempel waar we zelf per ongeluk tijdens drogen van cement op zijn gaan staan is binnen een week kosteloos vervangen). Monteurs zijn vriendelijk en netjes en niet te vergeten de badkamer is prachtig! Erg blij dat we door reviews op arma terecht kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Harry van de Plas op maandag 12 jun 2017 '17
Badkamer perfect geïnstalleerd door ARMA. Van verkoop tot oplevering prima geholpen door vakbekwame verkoper en monteurs. En inderdaad "afspraak is afspraak". Ook de service na oplevering is uitstekend. Komen zeker hier weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Jaap & Janneke Spruyt op donderdag 13 apr 2017 '17
We zijn in de showroom prima geholpen door Gert-Jan voor onze badkamer en toilet, hij kwam met goede adviezen en leuke ideeën, ook hielp hij mee de prijs binnen de perken te houden.Jan en Herman zijn zeer vakbekwame monteurs, die ook nog eens heel prettig in de omgang zijn. We hadden zelf een sierrandje uit Jeruzalem meegenomen, dat is er keurig ingezet, helaas hadden we er te weinig maar zodra die ook aangevuld zijn, komt Arma die nog plaatsen, wat een service!
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos herstel”
Door G.H. van de Ham op donderdag 6 apr 2017 '17
5 à 6 jaar geleden een douche gekocht bij Arma en deze ook door dit bedrijf laten aanleggen. Nu waren onlangs de kitranden verschimmeld/aangetast. Dit is door Arma geheel kosteloos herstelt, dat is nog een service!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf om zaken mee te doen”
Door A. Barneveld op woensdag 8 mrt 2017 '17
We wilden de helft van de badkamer renoveren met een nieuwe inloop-douche en een 2e toilet.We zijn na 2 bezoeken aan Arma al tot een overeenkomst gekomen. Onze wensen kenbaar gemaakt en daarop zijn door Arma de nodige aanbevelingen en suggesties gedaan. Met succes.De werkzaamheden zijn in onze vakantieperiode uitgevoerd. De monteur heeft alles keurig afgedekt(trap,overloop enz.), netjes gemonteerd zoals afgesproken en schoon opgeleverd. Een hele verrassing toen wij thuiskwamen. Het is vertrouwd om de monteurs van Arma alleen in huis te laten en te laten beschikken over de huissleutel. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door fam van Weelden op zaterdag 11 feb 2017 '17
Toen we de badkamer kochten in de showroom van Arma in Nunspeet vonden we dat best wel spannend. Wat halen we op ons af?! Maar van de prachtige 3D tekening die de heer Koffeman voor ons maakte, werden we heel erg enthousiast. De monteurs van Arma zijn echte vakmensen en draaien nergens de hand voor om. Ook het netjes werken beviel ons goed, stuukloper in de gang, stuukloper op de trap, je huis staat echt wel even op de kop, maar hun beperken dat enorm, waarvoor onze welgemeende complimenten! Kortom: wat de verkoper beloofd heeft zijn de monteurs nagekomen!
Echt fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door G. Ruitenberg op dinsdag 7 feb 2017 '17
Mooi ontwerp badkamer gemaakt en al onze wensen ingevuld. Uitvoering gedaan door mensen met passie voor hun vak. Dit alles is duidelijk te zien in het eindresultaat welke schitterend geworden is. We kunnen dit voor 100% aanbevelen!!
FOTO VAN G. RUITENBERG
Mooi ontworpen badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing”
Door Iemkje doesburg op vrijdag 20 jan 2017 '17
Toilet en douche vernieuwd. Prettig , kundig geholpen.Zakelijk en vriendelijk in prima verhouding. Ook service na plaatsing uitstekend. We werden snel terug gebeld na een telefonische vraag. Ook vrijwel per ommegaande werd via de mail een afspraak gemaakt. We zouden Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes”
Door Fam Mulder op zondag 8 jan 2017 '17
Wij hebben onze badkamer en toilet laten renoveren door Arma en hebben een goede ervaring met dit bedrijf.(hebben 10 jaar geleden ook onze keuken door hun laten plaatsen, waar we nog steeds veel plezier van hebben) Zijn prettig geholpen door Gert-Jan om de badkamer op papier te zetten naar onze wensen. Er werd goed en rustig mee gedacht, ook toen wij later nog weer een aanpassing wilde laten doen was dit geen probleem. En kregen weer een nieuwe 3d tekening toe gestuurd :).
De renovatie zelf is ook super uitgevoerd door Roel en Eddy. Ze werkten netjes, kwamen soms met nog betere ideeen om bepaalde dingen op te lossen en af te werken. Dus al met al zijn wij zeer tevreden, van begin tot eind en zouden Arma zeker aanraden.
FOTO VAN FAM MULDER
Gerenoveerde doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“U krijgt geen spijt”
Door Fred Bessembinders op woensdag 14 dec 2016 '16
We waren erg nieuwsgierig toen we op de site van Arma zagen dat dit bedrijf met een 9,7 werden gewaardeerd. We maakten in februari een afspraak met Gert Jan en werden keurig ontvangen door hem. Hij was bijzonder enthousiast en liet ons weer vertrekken met een zeer goed gevoel. In september werd begonnen met de sloop van de badkamer. Wim en Teus geweldig zoals jullie samen (netjes en keurig) werkten terwijl jullie de pech hadden dat het 32 (!) graden was op dat moment in Apeldoorn. Tijdens de opbouw werd er steeds keurig meegedacht en overlegd. Na 14 dagen was de badkamer af. Alleen maar lof voor dit geweldige bedrijf waar idd "Afspraak is afspraak" keurig werd nagekomen. De 5 sterren zijn ze zeker waard. Mocht iemand nog twijfelen......ga naar Arma in Nunspeet en u krijgt er geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden bij schade”
Door Mast op donderdag 8 dec 2016 '16
Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer laten verbouwen dit werd door zeer vriendelijke en zeer bekwame monteurs gedaan hiervoor nog onze hartelijke dank Barend en Jan. Het was geen simpel gebeuren maar alles is perfect gedaan. Helaas sloeg afgelopen juni de bliksem in en deed de vloerverwarming het niet meer. Na telefonisch contact kwamen ze met een nieuw regelpaneel ( GRATIS ) doch dat bleek niet te helpen . Daarna is het helemaal doorgemeten en bleek dat de vloermatten zelf stuk waren. De verzekering betaalde gelukkig en nu hebben ze de complete vloer er uit gehakt nieuwe matten geplaatst en opnieuw de vloer betegeld . Dit alles naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Goed en betrouwbaar”
Door Karen van Veen op zondag 27 nov 2016 '16
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgekozen en laten plaatsen. Ze werken heel netjes en zijn super vriendelijk. Voordat zij de accessoires plaatsen overleggen zij wat jij wil. Ze hebben ook oog voor de lijnen zodat alles strak geplaatst word. We zijn echt tevreden met hoe alles is verlopen. Dit is een goed betrouwbare bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Schrama op vrijdag 18 nov 2016 '16
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de badkamer gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat een top service! Vanaf het begin werden wij uitstekend geholpen door Hendrik. Hij heeft meegedacht en het ontwerp voor de badkamer samen met ons gemaakt. Een aantal dingen vonden wij erg belangrijk en dankzij Hendrik is dat allemaal gelukt. Ook de installatie ging uitstekend. Uiteindelijk is men exact tien werkdagen bezig geweest om alles te plaatsen. Het resultaat is geweldig. Wat mij opviel is dat er tijdens het hele traject erg goed werd meegedacht en werd overlegd. Niets werd vanzelf besloten. Dat komt het resultaat zeker ten goede. Wij hebben gekozen voor een platte douchebak en deze is perfect geïnstalleerd. Daarnaast sluiten de tegels op de vloeren en verschillende wanden super op elkaar aan, waardoor de voegen exact gelijk lopen. Precies zoals we vooraf hadden bedacht. Echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes uitgevoerd”
Door Paul Bonting op vrijdag 18 nov 2016 '16
Afgelopen oktober heeft Arma Keukens en Sanitair onze badkamer gerenoveerd. Het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering is super gelopen. Twee weken geen badkamer heeft een grote impact. Het werk wordt echter netjes uitgevoerd en de kwaliteit van de afwerking is hoogstaand. Ook de aftersales was prima in orde. Een klein afdekplaatje ontbrak welke direct besteld en geplaatst werd. Top bedrijf, reden genoeg om nu in gesprek te gaan over de renovatie van de toiletten.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren renovatie”
Door E. Reitsma op donderdag 10 nov 2016 '16
Vanwege de vele uitstekende recensies op Qasa bij Arma in Nunspeet terechtgekomen voor de renovatie van mijn bestaande badkamer en toilet. In twee plezierig verlopen gesprekken met verkoopadviseur Gert Jan is alles keurig uitgewerkt. Hierbij werd goed meegedacht met de (on)mogelijkheden totdat alles in detail naar mijn wens was vastgelegd. Ook over de montage door Gerben en Teus niets dan lof. Netjes, vakkundig en met aandacht voor het kleinste detail. Arma is geen prijsstunter maar wie kwaliteit zoekt, gekoppeld aan een voor hedendaagse begrippen ongekende service, en dat voor een eerlijke prijs, is bij Arma aan het juiste adres. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Aad en Anneke Vermeulen op maandag 7 nov 2016 '16
Zeer tevreden zijn wij! Van het begin tot het eind is alles goed geregeld geweest. Goed advies en meegedacht tijdens het uitzoeken en de kundig- en vriendelijkheid van de monteurs was echt opvallend. Natuurlijk gaat er wel eens iets anders dan gedacht maar ook dat werd vakkundig opgelost. De badkamer is prachtig geworden. Prettig vond ik ook het overleg dat tijdens de bouw plaatsvond, doordat ik geregeld thuis was kon dat goed plaatsvinden. Wij hadden al positieve referenties gehoord en daar is alles van waar geweest. Arma dankjewel!
FOTO VAN AAD EN ANNEKE VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam. Stip op vrijdag 28 okt 2016 '16
Onze badkamer hebben wij door Arma laten renoveren en we zijn super blij met het eindresultaat! Bij onze oriëntatie werden wij al heel goed geholpen, er werd goed met ons meegedacht waardoor snel een beeld ontstond hoe het eruit zou gaan zien. Ook werd er goed met ons meegedacht in wat we zelf konden doen om kosten te besparen. Ook de renovatie zelf is prima verlopen. Alle lof voor de monteurs die in alles perfect mee dachten. Er kwamen enkele onverwachte zaken aan de orde waarbij ze er alles aan hebben gedaan om het met zo min mogelijk overlast en naar tevredenheid op te lossen. Vakmensen die weten waar ze over praten en waar klanttevredenheid geen loos begrip is, maar een echt een filosofie die er bij iedereen in zit. Wij zijn echt erg blij met onze badkamer en raden iedereen Arma aan!
FOTO VAN FAM. STIP
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service met glaswand douche”
Door Hop op dinsdag 18 okt 2016 '16
Wij hadden een kapotte glaswand van de douche ondanks dat deze al bijna 3 jaar oud was, en deze niet meer in het assortiment zat heeft Arma er alles aan gedaan om toch nog een nieuwe glaswand te krijgen. En ze hebben de glaswand er ook nog kosteloos ingezet. Dat is nou eens service!!
Reactie of foto toevoegen
“Al jaren buitengewoon goede ervaringen”
Door Fam. J. Leijssenaar, Harderwijk op woensdag 21 sep 2016 '16
Wij hebben al vele jaren buitengewoon goede ervaringen met Arma Keukens en Sanitair. Onze laatste ervaring is van half september 2016. Ook nu zijn wij meer dan tevreden. De hulp die we kregen bij het samenstellen, de afspraken die vervolgens gemaakt werden, de installatie geheel volgens afspraak, alles krijgt van ons weer een z.g. "warme douche". Hierbij nog komt de geweldig goede service die wij één en andermaal mochten ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Firma verdient een 10”
Door R.Draaisma Almere op vrijdag 16 sep 2016 '16
Levering en montage volgens afspraak keurige monteurs, alles in overleg. Oplevering keurig netjes. Ook zijn wedik tevreden over de na controle. En bij een technisch probleem wordt niet moeilijk gedaan om dit op te lossen. Zowel voor het plaatsen en afwerken van zowel keuken als badkamer, en de service verdiend de firma een 10
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Nilia op dinsdag 2 aug 2016 '16
Uitermate tevreden. Mijn nieuwe badkamer is vakkundig en keurig geplaatst door de professionele monteurs van Arma. Sommige zaken in overleg met mij, wat ik zeer kon waarderen. Een klein minpuntje werd door after sales heel goed opgepakt en keurig opgelost. Want afspraak is afspraak en dat komen ze ook echt na. Mijn complimenten !
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door J. Immink op maandag 11 apr 2016 '16
Goede service en meedenkende mensen. Verkoper die wensen van klanten weet te vertalen in mooie en functionele badkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding. Nette en vakbekwame monteurs. Met planning werd goed overlegd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Willem G. Limburg op woensdag 30 mrt 2016 '16
We hebben een totaal nieuwe badkamer bij Arma keukens besteld. Een badmeubel met dubbele wasbak en bijhorend hoge kast + boven kastjes met spiegels. Nieuwe inbouw toilet met accessoires. Een inloop douche met glaswand + speciale duochekoppen. Nieuwe tegels op de vloer en wanden + nieuw verlaagd plafond met spotjes.

De aankoop is geleverd in de installatie is perfect gelopen. We zijn uitermate tevreden met zowel het contact met de verkoper, de afdeling van het werkvoorbereiding, de vakkundige monteurs. En de aftersales afdeling die het vervangen van een spiegel deurtje heeft geregeld. Totaal van ons dus een vijfsterren beoordeling
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie ten B uit Enschede op maandag 21 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons de badkamer en het toilet beneden totaal gerenoveerd. In de showroom hebben we samen met Gert Jan diverse keren ideeën uitgewisseld. Daarvoor werd door Gert Jan alle tijd genomen. Het werk is gedaan door echte vakmensen. Zelf hebben we gezorgd voor goede werkomstandigheden. Spullen weggehaald waardoor opslag- en werkruimte ontstond en natuurlijk koffie op z'n tijd. Er is super netjes gewerkt. Voor Arma; blijf werken aan een goede samenwerking verkoop en uitvoerders; overleg met elkaar. Zijn ideeën van klanten en de verkoper haalbaar in de uitvoering. Wij zijn heel blij met het resultaat van de verbouwingen.
Dank jullie wel Albert, Alexander, Gerben, Gert Jan, Marcel en Roel!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Familie Dekker op vrijdag 26 feb 2016 '16
Wij hebben een complete badkamer en toilet gekocht. Tijdens de verkoop zijn we zeer prettig geholpen. De verkoper sloot goed aan bij onze wensen en gaf deskundig advies. De installatie is eveneens door zeer prettige monteurs uitgevoerd, die zorgvuldig en netjes te werk zijn gegaan. De slogan 'Afspraak is afspraak' gaat volledig op, we hebben geen er geen omkijken naar gehad! Zeer aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst correct”
Door PD te Apeldoorn op vrijdag 1 jan 2016 '16
Badkamer laten plaatsen in een bestaande woning terwijl wij in onze woning bleven. Duidelijke afspraken vooraf. Uiterst correcte behandeling. Vakkundige installatie. Er werd moeite gedaan om de overlast voor ons zoveel mogelijk te beperken. Zeer goede service (zonder kosten) achteraf toen er nog iets aangepast moest worden. Mochten we in de toekomst ook een keuken willen plaatsen dan heeft Arma onze voorkeur.
Reactie of foto toevoegen
“Tip maak een afspraak”
Door Verschuur op maandag 23 nov 2015 '15
Gemiste kans. kom op maandag uit Apeldoorn naar Nunspeet gereden voor een offerte voor een badkamer. Ik weet precies wat ik moet hebben en alles staat op tekening. Had goede verhalen gehoord en de referenties waren goed maar bij de balie kreeg ik te horen dat er niemand beschikbaar is omdat de verkopers zijn ingepland voor keukens en dat er ook niemand in de showroom beschikbaar is omdat het maandag is. Op zaterdag kan ik mij dat voorstellen maar kom bewust op maandag. Er werd ook niet met me meegedacht voor een oplossing. "U had ook moeten bellen voor een afspraak". U mag wel kijken hoor maar er is niemand. Ik wist niet wat ik hoorde, hoezo klantgericht? Kortom, ik was er klaar mee en ga wel naar een ander in Apeldoorn. Tip; niet zomaar binnen lopen maar maak een afspraak anders is het zonde van je tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Ogenschijnlijk onmogelijk”
Door H de Wolf op dinsdag 3 nov 2015 '15
Ogenschijnlijk een onmogelijke opgave om in een bewoond huis van de jaren 30 op de eerste verdieping een badkamer te plaatsen
ondanks de daaraan verbonden problemen met de afvoer.
Het is de mensen van ARMA gelukt.Alle problemen, die zij uitdagingen noemden, toch op te lossen. Knap werk, en zeer bedankt voor het mooie resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Hart voor het vak”
Door Fam Plantinga op zaterdag 11 jul 2015 '15
We hebben in januari een nieuwe keuken gekocht bij Arma we zijn er vriendelijk en vrijblijvend geholpen de verkoper maakte ons erop attent dat de btw op 1 juli weer naar 21 % zou gaan. Dat was voor ons de reden om een afspraak te maken bij de badkamerspecialist ook hier zijn we deskundig geholpen. Inmiddels is alles geplaatst netjes op de afgesproken dag. Door echte vakmensen, die hart hebben voor hun vak. Afgelopen week is de badkamer opgeleverd echt super. Veel aandacht voor details, met name het tegel en voegwerk. Wij zijn erg tevreden over het advies, levering en de oplevering een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Bart-Jan op zondag 14 jun 2015 '15
Via Qasa kwamen wij bij Arma in Nunspeet terecht. Hendrik heeft ons geholpen bij zowel onze keuken als badkamer en het eindresultaat is super. De klantvriendelijkheid, het meedenken en de goede service maken dat wij heel tevreden over Arma. Een bedrijf dat kwaliteit en service door de hele linie (van verkoop tot uitvoering) hoog in het vaandel heeft staan en zich daarin wat mij betreft onderscheid. Kortom: absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling dubbel en dwars verdiend”
Door Bert en Mila Kluin op zaterdag 13 jun 2015 '15
Wij lieten onze badkamer vernieuwen door Arma. De eerste adviesgesprekken met Gert-Jan waren heel zorgvuldig. We kregen een duidelijk offerte. Er werd een juiste planning afgesproken. Daarn kwamen twee zeer harde werkers (Wim en Arjan) bij ons die in 2,5 week de klus klaarden. Kortom: een super aanbeveling meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Willem ten Hove op woensdag 10 jun 2015 '15
Deze week is na alle tevredenheid onze badkamer verbouwd door Arma. Bij de aankoop van de badkamer zijn wij geholpen door een meedenkende en creatieve verkoper. Enkele tijd daarna is de badkamer geplaatst. De badkamerspecialisten zijn enorm meedenkend geweest bij het plaatsen, eventuele aanpassingen zijn in overleg gegaan en wij zijn enorm tevreden over de kwaliteit van de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden met het mooie resultaat”
Door Familie Rietjens op dinsdag 12 mei 2015 '15
We hebben een badkamer laten plaatsen door Arma Keukens en Sanitair uit Nunspeet. Alles was vanaf het begin tot het einde prima voor elkaar. Startpunt was prettig gesprek waarbij goed werd meegedacht met onze wensen. De totale afhandeling verliep daarna vlekkeloos. We zijn bijzonder tevreden met het mooie resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door De Ruiter op woensdag 29 apr 2015 '15
Geweldig goed geholpen . Het was goed en gezellig. Ook nog lekker een kop soep gehad tussen de middag. Ik heb heel veel tekeningen laten maken van het toilet op verschillende manieren en Gert Jan was ons altijd terwille. Hij bleef lachen. Wim van Moort heeft ons toilet gerenoveerd en wij kunnen niet anders dan met lof over hem spreken. Wat een vakman. Een met gouden handen. WE ZIJN ERG TEVREDEN! Arma mag zich gelukkig prijzen met zulke werknemers.
Reactie of foto toevoegen
“Enige strubbelingen”
Door Ton op donderdag 16 apr 2015 '15
In de communicatie waren op enig moment strubbelingen. Uiteindelijk zijn ze opgelost. Men wil erg graag na het afgeven van de offerte een accoordverklaring. De realisatie van de badkamer was zeer vakbekwaam en stemde tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Ga vooral zo door”
Door Annelies V. op maandag 13 apr 2015 '15
Eind vorig jaar heeft Arma bij mij de badkamer en het toilet vervangen. Ik heb bewust voor Arma gekozen omdat zij 13 jaar geleden mijn keuken naar volle tevredenheid hebben geplaatst. Ook nu viel de goede service weer op, zowel van de verkopers als van de monteurs. Bij het plaatsen gaan de monteurs volledig op in hun werk en zorgen voor een perfecte afwerking. Ze werken erg netjes, denken met je mee en waar nodig wordt in overleg het een en ander aangepast. Arma mag dan niet de goedkoopste zijn, door Arma in te schakelen heb je echter wel de garantie dat de keuken en/of badkamer perfect geplaatst wordt met aandacht voor details, voorkomen van beschadigingen enz. Arma, ga vooral zo door.
FOTO VAN ANNELIES V.
Reactie of foto toevoegen
“Service vaatwasser”
Door Arjan Rook op woensdag 8 apr 2015 '15
Na 7 jaar was mijn vaatwasser stuk. Helaas is de fabrikant failliet en konden geen onderdelen meer worden geleverd. Verkoper Gert Jan van Veldhuizen, die ons 7 jaar geleden de keuken leverde heeft dit uiterst klantgericht opgelost door een nieuwe vaatwasser te leveren die snel kan worden gemonteerd en waar wij de montagekosten niet voor hoefden te betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service door gedegen ervaring”
Door H v.d Hazel op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na wat oriënteren zijn we uiteindelijk met Arma in gesprek gegaan over de verbouwing van onze badkamer en toilet. Het was een prettig gesprek waarbij de verkoper voldoende tijd voor ons nam en goede uitleg en adviezen gaf. Op een transparante manier is de offerte opgesteld en een 3D ontwerp gemaakt van de badkamer wat ons een goed beeld gaf van wat het uiteindelijk zou gaan worden. De montage is goed verlopen en wanneer er vragen waren kregen we vrijwel direct antwoord. Het was een hele verbouwing maar we zijn blij dat we het Arma hebben laten doen. Hun ervaring maakt dat de klus snel en netjes is verlopen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Arma! Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar betaalbare kwaliteit, ervaring en goede service.
FOTO VAN H V.D HAZEL
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Onze droom een inloop douche”
Door Chris en Erika Groeneveld op donderdag 11 sep 2014 '14
Ooit een ervaring met Arma gehad, dan blijf je bij dit bedrijf. Bij een kleine renovatie van onze keuken waren we onder de indruk van dit bedrijf. En vooral het vakmanschap en de lol die men erin heeft het werk zo goed mogelijk uit te voeren.Wij werden dan ook niet teleurgesteld toen we voor een badkamer gingen kijken, men heeft alle tijd, leeft zich in in jouw situatie en de afspraken worden prompt nagekomen. Alles helder op papier en de tijd die men dacht nodig te hebben heeft men nog verkort door gewoon door te werken als het even beter uit kwam. Ze keken niet op een uurtje meer of minder.Geen enkele klacht hebben wij en wij zullen iedereen dit bedrijf aanraden. Met twee geweldige ervaringen achter de rug kan je dat met een gerust hart doen. Chapeau voor alle medewerkers van Arma. En de badkamer?? Een beauty, prachtig getegeld, met gevoel voor stijl alles gedaan inclusief de montage van de diverse accessoires. Wij laten dan ook met gepaste trots onze badkamer zien aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tervreden”
Door Marijke op vrijdag 6 jun 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop van de badkamer bij Arma keukens en sanitair. Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht omdat wij al een erg goede ervaring hadden met de keuken die we daar ook gekocht hebben Samen met de verkoper wordt er goed bekeken waar onze voorkeur naar uit gaat en of de mogelijkheden hiervoor zijn. Het plaatsen gaat precies en correct, vragen worden altijd opgelost. Ook jaren later kunnen we hiervoor altijd nog terecht. Een goede beslissing om bij Arma (Nunspeet) te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend: Afspraak = afspraak”
Door W. Houtman op donderdag 5 jun 2014 '14
Sinds 1990 wonen we met veel plezier in onze zonnige woning in de oude binnenstad van Harderwijk. In de loop der jaren hebben we nogal wat verbouwd en laten verbouwen in het 30 jaar oude huis. Toen onze zoon geboren werd hebben we de badkamer veranderd. Nieuwe tegels en voor zijn plezier een klein bad. Nu was het 18 jaar later en is het kleine jongetje groot geworden. Geen van ons drieen maakte nog gebruik van het bad waardoor het ging irriteren omdat we er steeds moesten inklimmen om te douchen.



Dit jaar was het dan zover: Tijd voor een nieuwe badkamer. Met zelfgemaakte tekeningen en wat fotoos gingen we op pad langs zaken die sanitair verkopen en installeren. We kregen het beste gevoel bij ons bezoek aan ARMA keukens en sanitair in Nunspeet. Na 2 bezoeken waren we er wel uit. Met een goed plan om de relatief bescheiden ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en een reeele totaalprijs tekenden we er voor. We gingen voor all-in, dwz inclusief slopen oude badkamer, afvoer puin en installatie van een nieuwe badkamer. Binnen anderhalve dag was de ruimte geheel gestript en kon de aanleg en opbouw beginnen. Tot ons genoegen werd er door de installateurs zeer zorgvuldig gewerkt. Zo werd alles afgeplakt, zowel de hal beneden als de trap en de hal boven. Het slijpen van tegels werd zoveel mogelijk buiten gedaan wat uiteraard een geweldige hoop fijn stof in huis voorkomt. Wat ook erg fijn was dat de ervaren installateurs tijdens de opbouw nog met ideeen kwamen die het eindresultaat nog beter maakten. Een voorbeeld is het winnen van 10 cm ruimte door de achterwand iets meer naar de dakzijde te zetten. Een gouden idee! Het eindresultaat mag er zijn: Een pracht van een badkamer met prachtige douchecabine, modern hangend toilet en luxe badmeubel. Het geheel is uitstekend afgewerkt met veel oog voor detail, denk hierbij aan het mooie tegelwerk, perfect gestuct wandje en uitgebalanceerde plaatsing van de diverse onderdelen in de ruimte. Op de laatste dag volgde ook nog een complete schoonmaakbeurt (uiteraard alleen van de badkamer!). Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en met de manier waarop ARMA zaken doet! We kunnen het iedereen aanbevelen, en doet dat dan ook steeds. Enige klacht komt van onze buren: We staan nu elke dag van blijdschap luid zingend onder de douche. Mieke, David en Wim Houtman, Harderwijk.
FOTO VAN W. HOUTMAN
Nieuwe douchecabine met afvoergoot
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend en aan te bevelen”
Door Fam IJsselstein op dinsdag 27 mei 2014 '14
Een prachtbedrijf in deze branche. Goede sfeer bij aankomst, fijne monteurs, goede producten. Strak werk geleverd, denken mee met montage hoe/wat/waar etc. Mooi!
Reactie of foto toevoegen
“een wens waargemaakt”
Door JFvdV op zondag 18 mei 2014 '14
Mijn verbouwde badkamer is helemaal geworden wat ik wilde en zelfs meer. In een beperkte ruimte voor de inrichting en financiële (de badkamer was pas 2 jaar oud, maar vernield door breuk van een wand) zijn er gelukkig toch nog adviseurs die eerlijk advies en aandacht geven aan iets dat niet zo'n simpele opdracht blijkt en een onervaren vrouw met haar eigen ideeën. Het was gewoon leuk om samen tot een idee te komen! Al met al was ik wat huiverig voor de verbouwing: stof overal, niet alleen in de badkamer/ je moet er vrij voornemen/ gaat het wel zoals je hebt afgesproken/ en vooral bij mij als pietje precies, wordt er netjes en kwalitatief goed gewerkt. Nou, die 9 op de website, die verdienen jullie echt. De heren die de badkamer hebben gemaakt verdienen een compliment. Keurige voegen, alle tegels recht, goed advies, keurig opgeruimd na elke dag dat er gewerkt werd, niet haastig maar weloverwogen en goed overleg bij onduidelijkheden. Echt heel fijn.
FOTO VAN JFVDV
volmaakt
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Pieter op woensdag 5 mrt 2014 '14
Na een lange oriëntatie zijn we via Qasa bij Arma keuken en badkamers uit Nunspeet uitgekomen. Dit op basis van referenties en onze eigen ervaringen in de showroom. We werden uitstekend ontvangen, men nam de tijd, de showroom zag er strak, schoon en verzorgd uit en we hadden het gevoel dat men kennis van zaken had. Na een tweetal gesprekken was het ontwerp naar onze tevredenheid en konden we het ook eens worden over de prijs. Ze zijn niet goedkoop, echter (zie verder) de kwaliteit is uitstekend. Begin februari was het eindelijk zo ver en begon Arma met twee man aan de verbouwing van de badkamer en twee toiletten. Eerst slopen, daarna weer conform specificaties opbouwen. De ervaringen met de monteurs is uitstekend. Rustige, kundige en hardwerkende mensen. En net als bij een echte verbouwing ging er bij ons ook iets mis (de muur werd wat ambitieus gesloopt), maar dat werd conform slogan (afspraak=afspraak en problemen lossen wij op) ook als zodanig opgelost. Ruim binnen de vooraf geplande tijd (3,5 week werd uiteindelijk 2,5 week) was alles naar tevredenheid opgeleverd. Ondanks dat het een fixed price project was, werden de uren die wel begroot maar niet gemaakt waren op de rekening in mindering gebracht (prima gebaar). Is er niets te klagen? Het enige wat ik me kan bedenken is, de vraag voor een aanbetaling terwijl er in de winkel reclame gemaakt wordt, dat er geen aanbetaling hoeft te worden gedaan. Daar zijn wij ook heel duidelijk in geweest en was ook snel van tafel. Kortom: wij zijn tevreden en bevelen Arma dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde verbouwing”
Door LB en AS op dinsdag 28 jan 2014 '14
In november 2013 hebben we onze badkamer en toilet door Arma laten verbouwen. Het offertetraject verliep plezierig. De verkoper nam ruim de tijd om onze wensen te inventariseren en kwam met goede suggesties. Dat maakte wel dat we qua prijs wat hoger uitkwamen dan oorspronkelijk onze bedoeling was, maar we kregen de tijd om onze keuze goed te overwegen. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Tussen het ondertekenen van de offerte en de verbouwing lagen 4 maanden. Dat is lang, maar is ons ook van te voren verteld. De totale verbouwing duurde drie weken. Arma werkt naar eigen zeggen uitsluitend met medewerkers die bij hen in dienst zijn. Het was prettig dat Arma steeds dezelfde medewerkers inzette en dat ze in principe op vaste tijden werkten. Allereerst schept een band, maar je gaat ook op hun vaardigheden vertrouwen. Vol lof zijn we over de manier waarop ze de kleine problemen die je bij een verbouwing altijd tegenkomt, na overleg met ons, ogenschijnlijk moeiteloos oplosten. De technische installatie van het sanitair verliep goed. In ons project sprongen twee vaardigheden er met name uit: het tegelzetten en vooral de realisatie van de verlaagde douchevloer, waarbij er een kwartcirkel in grote natuurstenen tegels uitgezaagd moest worden. In een woord: vakmanschap. Datzelfde geldt voor het gladde stucwerk in de badkamer en het schuurwerkplafond in toilet en hal.

Ook de nazorg van Arma bleek goed. Na een week bleek de vervangen toiletdeur te klemmen en de toiletpot te lekken. Dit is snel en vakkundig verholpen. We zijn tevreden over onze keus voor Arma en zullen dit bedrijf graag bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk!”
Door Jacques en Helèn op woensdag 15 jan 2014 '14
Na onze positieve ervaringen met Keur Keukens kwamen we voor de badkamer vanzelfsprekend uit bij Arma. Het bedrijf in Nunspeet is degelijk maar goed. De monteurs hebben keurig op tijd en naar volle tevredenheid onze badkamer geleverd en geïnstalleerd. We hadden er bewondering voor dat ze iedere dag keurig op tijd in Haarlem konden zijn! Wat prettig is: de monteurs zijn niet alleen deskundig maar denken ook met je mee. Arma is niet de goedkoopste maar je krijgt dan ook waar voor je geld. Een absolute aanrader en de (lange) reis naar de showroom in Nunspeet meer dan waard!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert op zaterdag 28 dec 2013 '13
Badkamer verbouwen? Ok, maar door wie? Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Arma Keukens, Nunspeet. En die keuze is goed uitgepakt. Deskundig, professioneel, klantgericht en betrokken zowel bij verkoop als – minstens zo belangrijk! – bij de verbouwing. En dat is ook de extra kracht van Arma: verkoop en aanleg/installatie in één hand. Arma is niet de goedkoopste. Maar als je kwaliteit wil en geen gedoe…. Speciale complimenten voor de monteurs, echte vakmensen! En als er iets fout gaat (wij kregen een badkamerkast met rechtsdraaiende i.p.v. linksdraaiende deur) dan wordt het goed opgelost. Toegegeven, ons is gevraagd een recensie te willen schrijven. Het is ook de eerste keer dat wij zoiets doen. Maar we doen het wel van harte omdat wij tevreden zijn en het volkomen terecht is.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Arjan Bossenbroek op dinsdag 26 nov 2013 '13
We waren op zoek naar een bedrijf die ons een keuken, badkamer en een mooie tegelvloer kon leveren. Na bij diverse bedrijven te zijn geweest uiteindelijk bij arma terecht gekomen. Je wordt er klantvriendelijk geholpen ze denken met je mee. We kwamen er ook achter dat een tekening van brugman van onze badkamer eigenlijk helemaal niet kon. Dan had je een doorgang van 30cm gehad. Door de tekening op de computer lieten ze dit duidelijk zien. Alles op tijd gekregen. Zelfs wat spullen eerder wat erg prettig was. Tijdens de verbouwing kwamen we er achter dat het badmeubel eigenlijk een slag kleiner moest dit was gelukkig ook geen probleem. De tegelvloer is ook heel mooi geworden was wel een uitdaging voor de tegelzetters. 26×180 hadden ze nog niet vaak gelegd. Het plaatsen van de keuken was helemaal top. De monteur (Freek) was super nauwkeurig en liet elke dag alles netjes en opgeruimd achter. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Dus super tevreden over de keuken, badkamer en tegels. Een fijn bedrijf met super vriendelijke mensen in de showroom, als bezorgers en de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door Fam. Hooijman op maandag 18 nov 2013 '13
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door Arma. Na her en der rond gekeken te hebben, kwamen we bij Arma terecht. Onze ervaring met Arma begon in de showroom. Alles is buitengewoon verzorgd, netjes en schoon, een goed begin. Hendrik Koffeman (vertegenwoordiger badkamers) heeft ons netjes te woord gestaan, goed geluisterd naar wat onze wensen waren en daar een passende offerte van gemaakt. Wij hebben twee buitengewoon vakbekwame en netjes werkende (Jan en Barend) installateurs bij ons thuis gehad. Jammer was, dat per ongeluk de verkeerde tegels waren geleverd voor de vloer. Nadat ze er al in zaten kwamen wij daar achter. Na wat uitzoekwerk bleek wel de juiste tegels te zijn besteld, maar verkeerd geleverd. Hier kon niemand van Arma wat aan doen. Ze hebben het direct opgelost, de verkeerde tegels verwijderd en de juiste geplaatst. Alles is zeer netjes door Arma opgelost, zonder wanklank van hun zijde. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de medewerkers van Arma. Wij willen Arma graag aan iedereen aanbevelen, want ze zijn een keurig bedrijf die hun afspraken nakomen.
Reactie of foto toevoegen
“een aanrader!”
Door c. visch op woensdag 9 okt 2013 '13
Wij zijn ten volle tevreden over de kwaliteit en service van Arma! Er wordt met je meegedacht en er
wordt niets opgedrongen. Alles was keurig verzorgd. Toen ik de tegeltjes op kwam halen werden deze door maar liefs "3 stoere mannen" in mijn auto gedragen..... Als dat geen service is. Nee zonder gekheid Arma verdient van ons een dikke pluim! fam. Visch Elburg
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende plaatsing van een nieuw toilet”
Door Jenny op maandag 22 jul 2013 '13
In 2011 hebben wij een nieuw toilet laten plaatsen in onze bestaande woning. Wij hebben voor Arma gekozen, door mond op mond reclame en we zijn daarin niet teleurgesteld. Alles is prima verlopen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en ook geadviseerd, over wat het beste bij onze woning zou passen. De verkoper probeert echt mee te denken. Wij vonden dit heel fijn om zodoende de stijl op de oude woning aan te passen. Ook de prijs viel ons niet tegen. Voor een normale prijs heb je echt wat goeds, en keurig geplaatst evt. leidingen worden verlegd en aangepast zonder dat we er steeds op toe moesten zien en door beschaafd personeel! Al met al zouden we het iedereen aan willen raden om bij Arma te kopen:Je weet, dat je krijgt wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Knap werk!”
Door Teunie op zaterdag 20 jul 2013 '13
Goed geholpen bij Arma!! Hier kun je echt mooie spullen uitzoeken, het assortiment is echt groot. Eerst nog wat getwijfeld aan de kleur van de vloertegels. Maar de verkoper heeft 2 tegels aan huis gebracht zodat ik thuis rustig kon bekijken welke ik wilde. Ook fijn dat het hele montagetraject van A tot Z uitgevoerd is door 2 Arma monteurs. (fijne en klantvriendelijke mensen) Ze hebben een eigen montageploeg waardoor de communicatie echt soepel verloopt! Bijvoorbeeld een extra spotje in de toilet erbij wordt zo geregeld, en een beter passende handdoekhaak werd ook zo geregeld. Het eindresultaat is boven verwachting! Klasse Arma, ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“prima gedaan”
Door Richard op donderdag 11 jul 2013 '13
Wij hebben in een oud huis de badkamer laten slopen en een nieuwe laten plaatsen. Van advies tot nazorg zijn we tevreden over de geleverde kwaliteit. Gedurende het traject was er wat discussie over de afspraken maar juist dan kan je de leverancier beoordelen op zijn betrouwbaarheid. In ons geval prima opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“fantastische badkamer!”
Door Dirk op woensdag 3 jul 2013 '13
Nadat we 11 jaar geleden onze nieuwe keuken hebben laten plaatsen door Arma keukens, iets waar we nog geen moment spijt van hebben gehad, was het tijd voor het vervangen van onze ruim 40 jaar oude douche/toilet ruimte. Omdat Arma inmiddels ook complete badkamers levert, zijn we daar als eerste heen gegaan en kwamen al snel tot de conclusie dat onze nieuwe badkamer bij Arma vandaan zou komen. Voor het samenstellen vd badkamer volgens onze wensen werd zeer ruim de tijd genomen, waarbij we tussen de middag een lunch kregen aangeboden! Het slopen/vergroten van de oude ruimte en het bouwen vd nieuwe badkamer heeft in totaal 3 weken tijd nodig gehad, waarbij ál het werk, van slopen tot aanleggen van leidingen electra tot het bouwen vd nieuwe badkamer door de eigen montageploeg van Arma is gedaan.
Dit is echt een pluspunt, het is dus niet nodig én een sloper én een loodgieter én een electricien in te huren, alles in 1 hand heeft ook als voordeel dat je als klant 1 aanspreekpunt hebt. De monteurs zijn vriendelijk, nemen de tijd om zaken uit te leggen, en probeerden aan het eind vd werkdag alles zo schoon mogelijk achter te laten, en het belangrijkste, het zijn stuk voor stuk echte vakmensen! Het eindresultaat heeft uiteindelijk al onze verwachtingen overtroffen! Misschien niet de goedkoopste, wel de beste op het gebied van (keukens en) sanitair! Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.