Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 538 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren463 ervaringen
4 sterren54 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Kijk en vergelijk”
Door Lieke op woensdag 10 jul 2013 '13
Tijdens onze zoektocht naar een keuken kwamen we terecht bij Arma keukens. Een prachtige showroom met veel keuze. We werden vriendelijk te woord gestaan en deelden onze wensen met de medewerker. Hij zou op zaterdag een offerte toesturen. Uiteindelijk dinsdag er zelf achteraan gebeld en woensdag werd de beloofde offerte opgestuurd. Op de offerte stond alles keurig en duidelijk uitgeschreven (transparantie). Echter 2.000,00 boven ons genoemde budget van 10.000,00 voor een kleine keuken(excl monteren etc) maar wellicht waren onze wensen te groot. Dus zijn we gaan kijken wat we eventueel konden schrappen of goedkoper konden krijgen. Op internet kwamen we al gauw bij een andere site terecht waar je online apparatuur kan uitzoeken en laten bezorgen, incl garantie en plaatsing. Exact dezelfde typenummers en merken als bij Arma maar we waren 2500(!!) euro goedkoper uit. We snappen dat je een stukje advies krijgt in de winkel maar of dat 2500,00 moet kosten.... Uiteindelijk zijn we bij een andere keukenzaak binnen ons budget met allerlei extra's (cooker, koffiezetapparaat en extra dik werkblad) geslaagd. Ondanks de mooie keukens en klantvriendelijk personeel zou ik niet gauw terug gaan naar Arma. Ook zou ik het bedrijf niet snel aanraden bij anderen omdat ik het idee heb dat je toch teveel betaalt.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Marjon op dinsdag 3 mrt 2015 '15
We hebben een nieuwe keuken gekocht. We zijn tevreden over het resultaat. In eerste instantie waren we helemaal niet tevreden over de klantvriendelijkheid van de verkopers en hebben we bij andere bedrijven verder gekeken. Toen we al heel ver waren met het idee zijn we nog een keer naar Arma gegaan, omdat we van vrienden en bekenden hoorde dat ze goede ervaringen hebben. De levering was op tijd en compleet. Wel was er beschadiging en het heeft lang geduurd voordat dit was verholpen. De montage was op tijd, maar wel wat kleine dingen die niet goed waren. En al snel wat problemen die we hebben gemeld. Daar moesten we zelf achteraan bellen en toen bleek dat het niet op de plek is gekomen waar het had moeten zijn. Dat is allemaal na lange tijd opgelost. (bijna 3 maand later) Had wel eerder gekund. Ook ontdekten we toen de vriezer er stond dat daar een wateraansluiting op had moeten zijn, omdat de vriezer een ijsblokjesautomaat heeft. Wel jammer dat het niet is meegenomen in de aansluitingen die Arma heeft aangeleverd. Nu hebben we de keuken drie maanden, we zijn tevreden en hopen dat in de toekomst ook te blijven.
Reactie of foto toevoegen
“afspraak = niet altijd afspraak”
Door Inge op vrijdag 19 jul 2013 '13
We hebben in de zomer van 2012 een nieuwe keuken gekocht bij Arma. De kwaliteit van de keuken is goed, de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed. We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We hadden besloten de keuken zelf te plaatsen, wat prima kan. Maar toen kwamen er wel een aantal gebreken aan het licht. Als eerste waren de gaten voor de greepjes voorgeboord, maar wel verkeerd. We hadden duidelijk aangegeven de greepjes verticaal wilden hebben, de gaten waren bij 2 deuren horizontaal geboord. Deze deuren werden later geleverd. Ook bleek dat er 2 greepjes tekort waren. Daar hebben we vaak achteraan moeten bellen, iedere keer werd er gezegd dat ze besteld waren maar nog niet geleverd waren. Er waren al weken voorbijgegaan en toen waren we er zo zat van dat we weer gebeld hebben en toen konden ze opeens diezelfde middag geleverd worden. Verder had de kraan een beschadiging en is deze na herhaaldelijk bellen ook vervangen. De monteur moest de “oude” kraan weer mee, dus die heeft hij gedemonteerd en wilde toen weggaan. Pas toen we vroegen of hij de nieuwe weer wilde monteren heeft hij dat gedaan. Ook was er een kast verkeerd geleverd waardoor er een achterkant miste. Er werd snel een nieuwe achterkant geleverd, maar die werd bezorgd en er werd verwacht dat we die zelf gingen plaatsen.
Bij het plaatsen van de keuken bleek dat de gasslang om het gasfornuis aan te sluiten er niet bijgeleverd was. Toen we dat nagevraagd hebben bleek dit altijd het geval te zijn wanneer de klant de keuken zelf plaatst. Jammer dat dit niet duidelijk door de verkoper is aangegeven, waardoor we tijdens het plaatsen nog naar de bouwmarkt moesten om dat slangetje op te halen á €10.
Al met al dus allemaal kleine dingetjes die voor irritatie zorgden maar uiteindelijk goed opgelost zijn. Na de klachten kenbaar te hebben gemaakt na afloop heeft Arma contact met ons opgenomen om excuses aan te bieden en heeft ook nog aangeboden om de achterwand van de kast nog te plaatsen.

We raden het niet aan om een keuken van Arma zelf te plaatsen. De service laat dan te wensen over. Nu de problemen allemaal goed opgelost zijn hebben we veel plezier van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tot aankoop overgegaan bij Arma”
Door MB op donderdag 2 mei 2013 '13
Wij zijn bij Arma Keukens geweest ter oriëntatie en informatie (en mogelijk om over te gaan tot aankoop). We hebben eerder een keuken bij de Mandemakers Groep gekocht en wilde daar niet weer naar toe. We werden hartelijk verwelkomt en tevens kregen we goede, duidelijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de kwaliteit van hun keukens. Tevens werd ons verteld dat men bij Arma niet met 'kortingen' werkte, maar dat men direct een goede prijs gaf. So far so good. Aan het eind van het gesprek kwam de keuken te ver boven ons budget, waarop we de handgrepen en het plintwerk gratis zouden krijgen, aangezien ze dat wel op voorraad hadden liggen (korting 1). Daarnaast werd ons verteld dat we de inbouwapparatuur, met name Siemens, goedkoper op internet konden kopen dan bij Arma. Wel eerlijk, maar men wilde niet de verantwoordelijkheid dragen indien schade zou ontstaan bij het inbouwen van apparatuur; voor ons daardoor geen optie om de apparatuur elders te halen. Nadat we bij Kuchenland Ekelhoff zijn geweest, hebben we deze specificaties gedeeld met Arma. Aangezien de prijs bij Ekelhoff dusdanig lager lag, kon de prijs van de door ons opgestelde keuken opeens ook omlaag (korting 2). Daarnaast kregen we verhalen te horen over 1) slechte scharnieren, 2) lak over folie, waardoor een gelakte keuken dus niet echt gelakt zou zijn en 3) de kwaliteit van de keukens. Dit heeft ons wel geholpen bij de overdenken, maar bleek achteraf niet op waarheid gebaseerd te zijn (scharnieren van Blum, geen lak over folie en Schüller keukens, dus kwaliteit is goed). Men is dus niet volledig eerlijk tegen ons geweest en probeerde ons argwanend op te stellen tegenover de Duitse concurrent. Dit zou ik niet verwachten. Na definitief ‘nee’ te hebben gezegd tegen hun aanbod en tevens het nieuwe aanbod van Kuchenland Ekelhoff te hebben doorgegeven (opnieuw nóg scherper) bleek dat Arma op dit moment een actieweek had lopen, waardoor er bij hen ook weer wat met de prijs zou kunnen worden gedaan (korting 3). We hebben hier geen keuken gekocht, omdat wij het gevoel hadden dat men niet volledig eerlijk te werk gaat. Eerst kan er geen extra korting worden gegeven, terwijl er vervolgens op verschillende momenten extra kortingen worden gegeven, waarbij het gaat om bedragen boven de E1.000,-. Daarnaast bleek de informatievoorziening niet volledig op waarheid gebaseerd te zijn. We kunnen hier dus geen oordeel geven over de kwaliteit, de levering en de plaatsing, maar enkel over het voortraject. We zouden hier wel weer binnenlopen, maar we zouden onze blik wel breed houden en niet klakkeloos alles aannemen wat men je probeert wijs te maken.

Update 16 mei 2013. Vandaag zijn wij benaderd door Arma Keukens naar aanleiding van deze review. In dit gesprek heeft Arma haar excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Dit is niet de manier geweest waarop Arma haar bedrijfsvoering wil voeren. Volgens Arma is het voornamelijk te wijten aan de manier van communiceren en omdat men continu wil verbeteren, neemt men ook dit mee om haar dienstverlening te verbeteren. Een positieve afsluiting in een traject die door ons als 'neutraal' is beoordeeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede plaatsing maar slechte nazorg”
Door Versloot op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken, badkamer en toilet gekocht. Het plaatsen e.d. is goed verlopen. Er was een verkeerd gat geboord op het aanrechtblad. Na aandringen van onze kant kwamen ze eindelijk over de brug met een oplossing. Al snel zaten er krassen in de spoelbak. Ook kraakt het bad heel erg als je erin stapt. We hebben het aangegeven bij de monteur. Hij heeft foto's gemaakt en doorgestuurd naar Arma. Na een paar maanden nog steeds niets van gehoord. Tussendoor nog een keer aangegeven aan een dame die belde of we tevreden waren, maar je hoort niets. De nazorg is super slecht! Je betaalt een hoop geld voor spullen die hier verkocht worden, maar de kwaliteit laat te wensen over. Als je er vervolgens over begint, komen ze er niet op terug. Helaas hebben we die ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Leveren keuken”
Door Alex op woensdag 2 jan 2013 '13
Goede kwaliteit, nette levering volgens afspraak, wel veel fouten (te lang blad, kasten niet de juiste maat schappen verkeerde kleur, schroeven verkeerde maat, kapotte plint) Kortom veel problemen maar wel wel altijd bereid om vragen te beantwoorden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door S brouwer op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht. Alleen waren de installateurs erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ze gaven erg af op het voorwerk noemden het broddelwerk. Dat terwijl wij het voorwerk bij een door Arma aangeraden bedrijf hadden laten doen. Ook had Arma aangegeven dat de keukens door eigen monteurs geplaatst zou worden. Maar dit waren gewoon mannen met een eigen bedrijfje... Door het gemopper van de mannen waren het voor ons erg stressvolle dagen. En dat hadden we juist willen voorkomen door voor een gerenommeerd keuken bedrijf te gaan. Kortom geen aanrader al leveren ze wel netjes werk.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = geen afspraak”
Door Kimberley op donderdag 26 sep 2013 '13
In 2012 bij Arma op bezoek geweest om een nieuwe keuken te kopen. Bij binnenkomst rustig kunnen kijken, waarna we een medewerker hebben aangesproken om ons te helpen. Onze wensen/maten op papier gezet ging deze medewerker aan de slag met een tekening. Echter werd er niet goed naar ons geluisterd. De medewerker (welke stagiaire was) hielp ons op eigen houtje zonder iemand die hem eventueel kon helpen of corrigeren. Uiteindelijk kwamen we met alles boven ons budget uit, dus er is niet goed geluisterd naar wat wij voor de keuken over hadden. Ook is ons niks laten zien qua apparatuur wat hij aan ons zou gaan verkopen. Veel later kwamen wij er pas achter dat ze ons een tafel model koelkast wouden aansmeren. Na wat moeilijke vragen kwam de stagiaire er niet meer uit en heeft toch de hulp van een collega ingeschakeld. Uiteindelijk waren al onze vragen beantwoord toen we voor de keuze werden gesteld. Kopen jullie de keuken of niet? Waarna wij antwoordde dat we hier graag nog even over na wilde denken. Waarop de medewerker zei wij lopen wel even weg dan hebben jullie 5 min te tijd om na te denken. Belachelijk natuurlijk! Keken elkaar aan en zeiden ook dit gaat niet gebeuren. Na 5 minuten kwamen de medewerkers weer terug gelopen met een blender in doos. Welke wij zouden krijgen indien wij nu zouden beslissen. Wij hebben dit natuurlijk niet gedaan en gezegd dat wij hier langer over na moeten denken... Uiteindelijk zijn we wel terug gegaan naar Arma maar hebben we gevraagd of we door iemand anders geholpen konden worden. Dit verliep uiteindelijk allemaal prima en zijn het eens kunnen worden over de prijs.

Op 4 februari 2013 is onze keuken geplaatst. Laat ik over het plaatsen kort zijn, in 2 woorden gigantisch slecht! Een monteur die om de haverklap staat te roken en slecht werk aflevert. De kookplaat was krom maar dan kon allemaal volgens de monteur. Kastjes die scheef hingen dat kon niet rechter volgens de monteur. Hier achteraf over na gebeld en er is een monteur geweest om alles op te lossen. Het oplossen gebeurd wel, alleen je moet er wel gigantisch veel voor doen eer dat er wat gebeurd. Wanneer ik bel naar Arma bestaan wij niet, en kunnen ze ons niet vinden in het systeem (elke keer weer). Afspraken die ze maken om terug te bellen worden ook niet nagekomen. Steeds moet je er zelf weer achter aan bellen.

Nu na 6 maanden gezeur met de keuken te hebben, bleek de wasbak niet goed te gemonteerd zijn waardoor als je er een afwas in wou doen het water gewoon weg loopt (terwijl de stop erin zit). Van de kookplaat laat van de pannendragers de zwarte lak al helemaal los en kijk je gewoon op het ijzer. De RVS afzuigkap begint te roesten? En onze combi-magnetron verwarmd niet naar behoren. Deze klachten neergelegd bij Arma en weer geen goede communicatie. Na veel gezeik en gezeur komt nu 7 oktober de monteur van de apparatuur er naar kijken en dan maar hopen dat alles goed komt. En dan nog de manier waarop je behandeld wordt. Lijkt wel alsof ze denken, ah die zijn jong die pikken alles. Nou niet dus. Jongeren hoor je net zo te behandelen als iedere andere klant, wij zijn niet minder dan andere klanten. Kortom afspraak = dus geen afspraak. Voor ons nooit meer een keuken bij Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Schot in de roos”
Door Fam. Kanis op dinsdag 3 mei 2016 '16
Op zoek naar een keuken? Dan is Arma keukens in Nunspeet een echte aanrader. De enthousiaste verkoper luisterde naar onze wens en kwam vervolgens met een verrassende keukenopstelling, een schot in de roos! De monteurs die de keuken plaatsten, werkten zorgvuldig en netjes. Afspraken worden duidelijk vastgelegd én nagekomen. Ook de nazorg en service verloopt erg prettig. Kortom, wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jenny van der Burg op donderdag 4 jan 2018 '18
Door Arma Keukens en Sanitair is bij ons een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Verkoper Gert-Jan heeft de tijd genomen om samen met ons onze wensen door te spreken. Hij heeft duidelijke feed-back gegeven en vooral met ons meegedacht. Advies gegeven over speciale wensen die we hadden. Zoals afgesproken was de keuken en de badkamer klaar, net op tijd voor de Kerst. Meedenken vanaf ontwerp keuken tot en met definitieve plaatsing. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN JENNY VAN DER BURG
Kerstkeuken
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Herman 71 jaar op donderdag 5 dec 2013 '13
Vader en dochter hebben beiden een keuken van Arma uit Nunspeet. De klantvriendelijke en professionele hulp destijds heeft ons doen besluiten een Arma keuken te kopen. Nooit spijt van gehad. Deskundig geplaatst en met een uitstekende service. Bij mijn dochter waren door het ondeskundig verwijderen van de plinten,om de bestrijding van de zogenaamde zilvervisjes goed te kunnen uitvoeren, enkele bevestigingsclips afgebroken.
Telefoontje naar Arma, uitgelegd, geen probleem. Twee dagen later had ik de benodigde clips, gratis. Kijk dat is nou service. Arma bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 '18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de nieuwe keuken!”
Door JW Bosman op dinsdag 1 okt 2013 '13
Arma Keukens Nunspeet heeft een prima keuken afgeleverd! We zijn erg tevreden over:
- de prijs/kwaliteitverhouding (uitstekende keukenonderdelen en inbouw apparatuur)
- de begeleiding tijdens de verkoop
- de inspraak tijdens het samenstellen van de keuken
- de uitwerking van de bouwtekeningen
- de flexibiliteit na het plaatsen van de order
- de compleetheid bij aflevering
- de vakkundige plaatsing en afwerking
- het meedenken van de monteurs
- de vriendelijkheid van de monteurs
- het snelle oplossen van enkele kleine puntjes
- de garantie op de keuken en de inbouwapparatuur
Ik raad iedereen aan om bij de aanschaf van een nieuwe keuken eerst eens binnen te stappen bij Arma Keukens, omdat daar de keuken belangrijker is dan de handtekening. Arma Keukens biedt deskundigheid in het hele (complexe) traject van een nieuwe keuken. Iemand uit mijn omgeving attendeerde me op Arma Keukens en uiteindelijk gaf de hoge klantwaardering op Qasa de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle waar is naar zijn geld”
Door Jan Baron op donderdag 1 sep 2016 '16
Vorig jaar een nieuwe keuken gekocht. Na een jaar intensief gebruik was een aantal deurtjes een beetje scheef. Alles keurig opnieuw afgesteld, geen kosten, prima, klantvriendelijke en kundige monteur, uitstekende communicatie vooraf over bezoektijdstip. Zelfs toen de monteur wat eerder kon komen werd vooraf gevraagd of dat mogelijk was. Nog steeds blij met onze aankoop bij Arma. Duur? Alle waar is naar zijn geld!

Eerdere ervaring van 3 september 2015: Niet het goedkoopste adres, zeker geen keukenknaller, wel de beste wat mij betreft. Vriendelijke en betrokken medewerkers met hart voor de (keuken)zaak. In onze keuken zijn uitstekende componenten op tijd geleverd. De aankoop is goed begeleid, meedenkend en waar nodig oplossingen zoekend, de technische uitwerking ook, de montage was echt super. Wij hadden een uiterst deskundig monteur die de tijd nam voor de juiste (haast vlekkenloze) montage. Hij keek daarbij niet op een uurtje, het moest goed komen. Een echte vakman van de bovenste (*keuken) plank! Klant centraal, ook bij hem. We zijn bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Marco en Elsbeth op zondag 25 sep 2016 '16
Eigenlijk is er niets aan te merken wat niet goed liep. Dat was bijzonder plezierig; we hebben in een ver verleden andere ervaring gehad met het plaatsen van een nieuwe keuken en waren hierdoor wat gespannen over deze verbouwing van de keuken. Maar het is echt vlekkeloos verlopen!
FOTO VAN MARCO EN ELSBETH
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles op locatie op maat gemaakt”
Door Rijnders op zaterdag 25 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht, goede hulp in uitzoeken en vooral het plaatsen, echt vakwerk met vriendelijke NL monteurs. Alles wordt op de locatie netjes op maat gemaakt zodat het 100% past. Opvallend was de flexibiliteit, de liefde voor het vak en de netheid van werken (alle rommel wordt netjes opgeruimd).
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bas en Areke Blok op donderdag 4 jan 2018 '18
keuken , badkamer, en vloertegels voor de gehele beneden verdieping, zeer plezierige medewerkers , deskundig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen en meer”
Door Marielle Keulen op woensdag 6 dec 2017 '17
Na een teleurstellend bezoek aan de projectleverancier voor het sanitair voor mijn nieuwe huis via qasa bij Arma Keukens en Sanitair uitgekomen. De heer Koffeman nam alle tijd om keuken en sanitair (2 badkamers + 2 toiletten) uit te zoeken. Het was ook geen enkel probleem om naar diverse opties te kijken vanwege het beschikbare budget. Ik heb naderhand ook nog gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om voor een ander (groter) type wandtegel te kiezen. Dat is zonder problemen in de order verwerkt. Bij het plaatsen alle lof voor voorman Roel en zijn mensen. Er wordt niet alleen uitstekend vakwerk geleverd, maar er wordt ook actief meegedacht, zoals het verleggen van leidingen zodat alles op de juiste plek komt. Vanmiddag nog bewijs hiervan geleverd, toen door een ander bedrijf de maten werden opgenomen voor de glazen spatwand achter het kookgedeelte. Het aanrechtblad en afzuigkap waren exact waterpas en de afstand tussen beide was overal tot op de millimeter gelijk. Dit alles tot verbazing van de glaszetter! Het eindresultaat voldoet aan al mijn verwachtigingen en meer, Arma is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Luc op zaterdag 18 mei 2013 '13
Juni 2012 is bij ons een keuken door Arma geplaatst. Ruim daarvoor hadden we in de showroom met de verkoper onze wensen besproken en werd e.e.a. op papier gezet. De offerte was duidelijk en werd desgevraagd nog toegelicht. Het installatievoorwerk werd door een oud-werknmer van Arma perfect verzorgd. De keukenonderdelen werden netjes op een beschermende ondergrond gezet en vervolgens door de monteurs vakkundig geplaatst. Ook wijzigingen op korte termijn werden prima besproken en uitgevoerd.
Maart 2013 hebben wij zowel de badkamer als het toilet door Arma laten vernieuwen en ook hier verliepen zowel de gesprekken met de verkoper als de levering en plaatsing van de diverse onderdelen perfect.
Tijdens de werkzaamheden werd elke dag de boel zoveel mogelijk opgeruimd achtergelaten en ook extra sevice in de vorm van een (tijdelijke) douchecabine buiten werd prima uitgevoerd. Kortom wij hebben ervaren dat bij Arma afspraak ook voor 100 % afspraak is en we zijn dan ook meer dan tevreden over de geplaatste keuken, badkamer en het toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door h e van de bunt op zaterdag 5 nov 2016 '16
wij hadden een nieuwe keuken in 2012 gekocht bij Arma in Nunspeet, er ging na 4 jaar een scharnier stuk en die hebben ze via de post op, gestuurd nog een extra voor in geval dat, en nog gratis ook! Dat is nog eens goede service! Ze doen echt wat ze beloven afspraak is afspraak is hun woord daar houden ze zich ook aan! Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Tip voor blenders van de oven”
Door Erik Bootsma op dinsdag 9 feb 2016 '16
In 2012 is onze keuken door Arma geplaatst. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar eerlijk is eerlijk, alle afwijkingen zijn volledig door Arma opgelost. Bij het gebruik van de keuken bleek dat de 2 ovens, geplaatst boven koelkast en diepvries toch net te hoog zaten om de hete gerechten er veilig uit te pakken. Dit terwijl er onder de koelkast en diepvries ruim 11cm "loze" ruimte zat. Mijn hobby gedachten besloten al snel dat de hele handel moest zakken waarbij ik ook de blenders boven de ovens wilde laten vervallen. Tijdens een Arma service bezoek besprak ik mijn plannen met Gert Schoonhoven. Gert rade mij aan de werkzaamheden door Arma te laten uitvoeren, daarnaast wilde hij deze klus graag doen. Uiteindelijk heeft Gert deze klus uitgevoerd, waarbij hij volledig heeft meegdacht/gewerkt met de wensen van de klant. Eindresultaat, alle apparatuur 11cm gezakt, geen blenders en geen loze ruimtes meer. Chapeau Gert! Bedankt voor het meedenken voor deze niet standaard oplossing.

Note: Keukens met blenders zouden allemaal een stuk mooier worden wanneer deze werkwijze breder wordt toegepast. Dit bij de monteurs, maar ook zeker bij de keuken fabrikanten die toch wat meer van de vaste deur maten zouden moeten afwijken. Er zal wat mij betreft meer gekeken moeten worden naar de standaard afmetingen van verschillende apparatuur en daar deurmaten op afstemmen. Mijn slogan in deze: Een keuken zonder blenders, maak het mogelijk, het is een streling voor het oog.
FOTO VAN ERIK BOOTSMA
Apparaten aangepast in hoogte
Reactie of foto toevoegen
“Bestellen keuken en inmeten”
Door L. van Schalkwijk op woensdag 6 aug 2014 '14
Bij verschillende bedrijven geweest om ons voor te laten lichten om een nieuwe keuken uit te zoeken. Uiteindelijk bij Arma in Nunspeet terecht gekomen vanwege de goede recensies op internet. Hier hebben we onze droomkeuken gevonden. Zeer vriendelijk geholpen en men kwam ook zelf met tips en ideeën. Inmiddels is de monteur geweest voor het inmeten van de keuken en dat ging ook prima. Ook hij had weer een aantal tips waar we over na kunnen denken, bv voor wat betreft het plaatsen van lampen straks. Nu nog even wachten tot de keuken daadwerkelijk geplaatst wordt. We zijn bij Arma terecht gekomen, niet omdat ze de goedkoopste zijn, maar wel omdat ze reeële prijzen hanteren en klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel hebben staan. We gaan ervan uit dat het plaatsen van de keuken ook naar volle tevredenheid zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Service geweldig”
Door Joost van der Laan Putten op maandag 8 jun 2015 '15
Arma keukens Nunspeet. Eerst keuken gekocht (2012), later een badkamer (2013). Medewerkers keurig netjes bij de uitvoering. Zoals altijd gaan er wel eens dingen kapot of niet goed, maar de after sales is geweldig. Nooit discussies, maar 'gewoon' oplossen. Gewoon tussen haakjes, omdat je dit wel graag hebt als klant, maar het wordt niet overal ook daadwerkelijk ingevuld. Hier wél.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Marco op donderdag 11 aug 2016 '16
Fijne ervaring gehad met ARMA keukens. Tijdens het verkoopproces geen opdringerigheid o.i.d. gevoeld, maar wel meedenkend. Qua prijs ook tevreden, maar houd wel rekening dat ook al zijn de prijzen in beginsel niet absurd hoog dat er 'plots' ineens 50% af kan, er uiteindelijk toch nog wel onderhandeld kan worden over de prijs. De plaatsing werd ook erg goed en professioneel gedaan. Er werd rustig de tijd voor genomen en heb alleen maar positieve ervaring hiervan gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zij houden zich tenminste wel aan hun afspraken”
Door Stephan op donderdag 21 mrt 2013 '13
Meestal zeggen ze wat over het bedrijf, en dat is ook echt wel goed, maar nu eens een woordje over de mensen die de keuken bij ons plaatsten. Wat zijn die jongens toch netjes. Netjes in hun werk en netjes tegenover de klant. Tuurlijk, met een verbouwing hou je altijd rommel en stoffig word het ook altijd wel, maar zij proberen het toch erg netjes te houden. Een dikke pluim voor de mannen. Voor het bedrijf ARMA ook niks slechts. Er ging wat verkeerd, maar dat werd super opgelost, en ook nog eens in een korte tijd. Jullie hebben allemaal fantastisch werk geleverd, en onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes uitgevoerd”
Door Paul Bonting op vrijdag 18 nov 2016 '16
Afgelopen oktober heeft Arma Keukens en Sanitair onze badkamer gerenoveerd. Het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering is super gelopen. Twee weken geen badkamer heeft een grote impact. Het werk wordt echter netjes uitgevoerd en de kwaliteit van de afwerking is hoogstaand. Ook de aftersales was prima in orde. Een klein afdekplaatje ontbrak welke direct besteld en geplaatst werd. Top bedrijf, reden genoeg om nu in gesprek te gaan over de renovatie van de toiletten.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door fam. S. Visser op woensdag 2 okt 2013 '13
De ontvangst op de zaak was prima, er werd royaal de tijd genomen om een keuze te kunnen maken. De levering en de ontmanteling van de oude keuken verliepen goed. De montage verliep heel goed. De mannen dachten met ons mee om alles zo practisch en zo. mooi mogelijk te maken en dat is goed gelukt. Harde, prettige werkers. Complimenten. We genieten nu dagelijks van onze nieuwe keuken en zullen ARMA zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jeannette Beelen op donderdag 18 mei 2017 '17
uitstekend voorgelicht, en samen met Koen tot een prachtig resultaat gekomen.
Henk de monteur heeft alle losse stukjes tot een droomkeuken voor ons in elkaar gezet. Een groot vakman denk met je mee en heeft overal een oplossing voor, heel correct en prettig in omgang. een dikke tien van ons.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met nieuwe koelkast!”
Door M. Timmerman op dinsdag 21 mei 2013 '13
Nadat onze koelkast het had begeven, hebben we bij Arma een nieuwe koelkast gekocht. Nadat onze koelkast jaren gelekt heeft weten we niet wat is om weer een goede koelkast te hebben. Door het lekken was de bodemplaat onder koelkast ook niet meer goed, de monteur heeft ook direct de kast weer helemaal goed gemaakt. Arma, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“levering en plaatsing keuken”
Door G.v.middendorp op donderdag 13 nov 2014 '14
Half augustus zijn wij op bezoek geweest bij Arma keukens te Nunspeet opzoek naar een keuken,na enige tijd te hebben rond gekeken, een vertegenwoordiger aangesproken die voor ons zeer ruim de tijd nam en ons van goed advies voorzag ,een keuken gekocht,op tijd geleverd ,geheel compleet en onbeschadigd,volgende dag monteurs over de vloer prima lui niets op aan te merken ,werken keurig en netjes alles af valt niets op aan te merken .... al met al een dikke pluim...
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door J.Bonhof op maandag 26 sep 2016 '16
Op prettige en deskundige wijze zijn we geholpen door de verkoper Gert jan van Veldhuizen. Het plaatsen van onze keuken is eveneens prima verlopen. De monteurs hebben alles netjes afgewerkt en betrokken ons er hele goed bij.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door fam. Donkersteeg op donderdag 29 jun 2017 '17
Bij Arma hebben wij onze keuken gekocht. De verkoper hielp ons op een prettige manier bij het samenstellen van een mooie en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Komt haar woord na”
Door WvO te Harderwijk op dinsdag 26 jan 2016 '16
Wij hadden uit een tweetal bronnen vernomen dat ARMA haar woord ook nakomt. En dat doet deze firma dan ook. Na het plaatsen van de keuken waren er een paar punten maar die zijn besproken en in een afzienbare periode opgelost. Die vijf sterren is de firma echt wel waard. Voorlopig hebben we veel plezier van de keuken en als de badkamer moet worden gedaan, dan gaan we weer richting Nunspeet, naar ARMA Keukens en Sanitair.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Schrama op vrijdag 18 nov 2016 '16
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de badkamer gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat een top service! Vanaf het begin werden wij uitstekend geholpen door Hendrik. Hij heeft meegedacht en het ontwerp voor de badkamer samen met ons gemaakt. Een aantal dingen vonden wij erg belangrijk en dankzij Hendrik is dat allemaal gelukt. Ook de installatie ging uitstekend. Uiteindelijk is men exact tien werkdagen bezig geweest om alles te plaatsen. Het resultaat is geweldig. Wat mij opviel is dat er tijdens het hele traject erg goed werd meegedacht en werd overlegd. Niets werd vanzelf besloten. Dat komt het resultaat zeker ten goede. Wij hebben gekozen voor een platte douchebak en deze is perfect geïnstalleerd. Daarnaast sluiten de tegels op de vloeren en verschillende wanden super op elkaar aan, waardoor de voegen exact gelijk lopen. Precies zoals we vooraf hadden bedacht. Echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Firma verdient een 10”
Door R.Draaisma Almere op vrijdag 16 sep 2016 '16
Levering en montage volgens afspraak keurige monteurs, alles in overleg. Oplevering keurig netjes. Ook zijn wedik tevreden over de na controle. En bij een technisch probleem wordt niet moeilijk gedaan om dit op te lossen. Zowel voor het plaatsen en afwerken van zowel keuken als badkamer, en de service verdiend de firma een 10
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Jan op woensdag 22 mei 2013 '13
Op aanraden van de buren kwamen we bij dit bedrijf terecht. We zijn goed geadviseerd met de keuze van de keuken. Het personeel weet goed wat er mogelijk is en geeft praktische tips. De bestaande keuken werd in ons huis eerst opgemeten en daarna werd de nieuwe besteld, de levering was volgens afspraak en de keuken werd netjes geplaatst. We zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf met een gerust hart bij anderen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door Paul en Wendy Joustra op zondag 23 okt 2016 '16
Van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken uitstekende service. Voor het zoeken naar een nieuwe keuken twijfelden we of er überhaupt een betrouwbare keukenleverancier bestaat, en Arma bewijst dat dit wel degelijk het geval is!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend: Afspraak = afspraak”
Door W. Houtman op donderdag 5 jun 2014 '14
Sinds 1990 wonen we met veel plezier in onze zonnige woning in de oude binnenstad van Harderwijk. In de loop der jaren hebben we nogal wat verbouwd en laten verbouwen in het 30 jaar oude huis. Toen onze zoon geboren werd hebben we de badkamer veranderd. Nieuwe tegels en voor zijn plezier een klein bad. Nu was het 18 jaar later en is het kleine jongetje groot geworden. Geen van ons drieen maakte nog gebruik van het bad waardoor het ging irriteren omdat we er steeds moesten inklimmen om te douchen.



Dit jaar was het dan zover: Tijd voor een nieuwe badkamer. Met zelfgemaakte tekeningen en wat fotoos gingen we op pad langs zaken die sanitair verkopen en installeren. We kregen het beste gevoel bij ons bezoek aan ARMA keukens en sanitair in Nunspeet. Na 2 bezoeken waren we er wel uit. Met een goed plan om de relatief bescheiden ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en een reeele totaalprijs tekenden we er voor. We gingen voor all-in, dwz inclusief slopen oude badkamer, afvoer puin en installatie van een nieuwe badkamer. Binnen anderhalve dag was de ruimte geheel gestript en kon de aanleg en opbouw beginnen. Tot ons genoegen werd er door de installateurs zeer zorgvuldig gewerkt. Zo werd alles afgeplakt, zowel de hal beneden als de trap en de hal boven. Het slijpen van tegels werd zoveel mogelijk buiten gedaan wat uiteraard een geweldige hoop fijn stof in huis voorkomt. Wat ook erg fijn was dat de ervaren installateurs tijdens de opbouw nog met ideeen kwamen die het eindresultaat nog beter maakten. Een voorbeeld is het winnen van 10 cm ruimte door de achterwand iets meer naar de dakzijde te zetten. Een gouden idee! Het eindresultaat mag er zijn: Een pracht van een badkamer met prachtige douchecabine, modern hangend toilet en luxe badmeubel. Het geheel is uitstekend afgewerkt met veel oog voor detail, denk hierbij aan het mooie tegelwerk, perfect gestuct wandje en uitgebalanceerde plaatsing van de diverse onderdelen in de ruimte. Op de laatste dag volgde ook nog een complete schoonmaakbeurt (uiteraard alleen van de badkamer!). Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en met de manier waarop ARMA zaken doet! We kunnen het iedereen aanbevelen, en doet dat dan ook steeds. Enige klacht komt van onze buren: We staan nu elke dag van blijdschap luid zingend onder de douche. Mieke, David en Wim Houtman, Harderwijk.
FOTO VAN W. HOUTMAN
Nieuwe douchecabine met afvoergoot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service door gedegen ervaring”
Door H v.d Hazel op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na wat oriënteren zijn we uiteindelijk met Arma in gesprek gegaan over de verbouwing van onze badkamer en toilet. Het was een prettig gesprek waarbij de verkoper voldoende tijd voor ons nam en goede uitleg en adviezen gaf. Op een transparante manier is de offerte opgesteld en een 3D ontwerp gemaakt van de badkamer wat ons een goed beeld gaf van wat het uiteindelijk zou gaan worden. De montage is goed verlopen en wanneer er vragen waren kregen we vrijwel direct antwoord. Het was een hele verbouwing maar we zijn blij dat we het Arma hebben laten doen. Hun ervaring maakt dat de klus snel en netjes is verlopen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Arma! Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar betaalbare kwaliteit, ervaring en goede service.
FOTO VAN H V.D HAZEL
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Andre Pouw op woensdag 13 jan 2016 '16
Voor onze vakantiebungalow in een lastige ruimte echt maatwerk geleverd met gewoon een standaardkeuken. Goede adviezen voor de indeling en schuin doorgezaagd kastje ivm schuine kap perfect afgewerkt Ook leuk om op een soort placemat formaat een impressie van de keuken mee te krijgen en zeer goede loodgieter/ electricien geadviseerd die leidingenwerk etc. voor een zeer redelijke prijs heeft uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Familie Van Dijk op donderdag 1 feb 2018 '18
Tijdens onze vakantie is onze badkamer gerenoveerd. Bij thuiskomst was de badkamer klaar, zoals gepland. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Ogenschijnlijk onmogelijk”
Door H de Wolf op dinsdag 3 nov 2015 '15
Ogenschijnlijk een onmogelijke opgave om in een bewoond huis van de jaren 30 op de eerste verdieping een badkamer te plaatsen
ondanks de daaraan verbonden problemen met de afvoer.
Het is de mensen van ARMA gelukt.Alle problemen, die zij uitdagingen noemden, toch op te lossen. Knap werk, en zeer bedankt voor het mooie resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tervreden”
Door Marijke op vrijdag 6 jun 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop van de badkamer bij Arma keukens en sanitair. Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht omdat wij al een erg goede ervaring hadden met de keuken die we daar ook gekocht hebben Samen met de verkoper wordt er goed bekeken waar onze voorkeur naar uit gaat en of de mogelijkheden hiervoor zijn. Het plaatsen gaat precies en correct, vragen worden altijd opgelost. Ook jaren later kunnen we hiervoor altijd nog terecht. Een goede beslissing om bij Arma (Nunspeet) te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie ten B uit Enschede op maandag 21 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons de badkamer en het toilet beneden totaal gerenoveerd. In de showroom hebben we samen met Gert Jan diverse keren ideeën uitgewisseld. Daarvoor werd door Gert Jan alle tijd genomen. Het werk is gedaan door echte vakmensen. Zelf hebben we gezorgd voor goede werkomstandigheden. Spullen weggehaald waardoor opslag- en werkruimte ontstond en natuurlijk koffie op z'n tijd. Er is super netjes gewerkt. Voor Arma; blijf werken aan een goede samenwerking verkoop en uitvoerders; overleg met elkaar. Zijn ideeën van klanten en de verkoper haalbaar in de uitvoering. Wij zijn heel blij met het resultaat van de verbouwingen.
Dank jullie wel Albert, Alexander, Gerben, Gert Jan, Marcel en Roel!
Reactie of foto toevoegen
“Arma is zeker aan te bevelen”
Door Louis op donderdag 15 mei 2014 '14
Omdat we in Nunspeet alleen maar positieve verhalen over Arma kennen besloten we hier heen te gaan voor een aantal aanpassingen aan onze bestaande keuken. Uiteindelijk bleken onze wensen zo veel wijzigingen met zich mee te brengen dat Gert Jan van Arma een tekening voor een nieuwe keuken heeft gemaakt. Hiervoor werd alle tijd genomen en we hebben zeer deskundig advies gehad. Tijdens een tweede gesprek hebben we de puntjes op de i gezet. Hierbij werd erg met ons meegedacht en zijn er toch dingen boven water gekomen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Dit alles zonder enige druk of sturing om iets meer of anders aan te schaffen dan je gepland hebt. Al met al een zeer prettige aankoop. De montage van de keuken is door zeer vakkundige klantgerichte monteurs uitgevoerd die ook meedenken en oplossingen zoeken. Geen praatjes van, "dan moet u nog even terug naar de verkoper" maar monteurs die zelf beslissingen durven te nemen en zelf dingen regelen op de zaak. Zouden veel bedrijven van kunnen leren. Ook de kleine dingetjes waar we tijdens gebruik tegenaan liepen zijn keurig opgelost. Zelfs voor het vervangen van een bestekindeling in de lade kwam een monteur even langs "omdat dit ook service is". Ik zou bij een volgende keuken of badkamer zeker weer langs Arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door R Hop op maandag 4 jul 2016 '16
Mijn ervaring met Arma is top. Uitstekend geholpen om een keuken naar wens uit te zoeken. Na aankoop is een kleine wijziging ook geen probleem. En verder keurig netjes gemonteerd en afgewerkt. Zeer zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goud waard”
Door Gerrit en Willemien Karsten op vrijdag 16 dec 2016 '16
Wij genieten nog dagelijks van onze nieuwe Arma keuken.Er gaat bijna geen dag voorbij, of we ervaren (na 42 jaar afwassen in een gezin van 7 kinderen) het gemak van een vaatwasser. De keuken uitzoeken was niet zo moeilijk. we vonden de kleuren van vloer, en muur nog het lastigst. Het uitzoeken van de apparatuur hebben we bijna volledig overgelaten aan de verkoper. Daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het enige waar we erg aan wennen moeten is de 1 knop`s kraan.
Het monteren van de keuken is buiten gewoon goed uitgevoerd door de ZZP `er Jan K
Beste mensen, een goed advies is goud waard.
Reactie of foto toevoegen
“Het aanbevelen waard”
Door Familie R.M. Van de Laar, Dronten op woensdag 17 jan 2018 '18
Door goede referenties over Arma keukens hier een nieuwe keuken aangeschaft. Een prachtige showroom en zeer vriendelijk personeel en bovendien werd er voldoende tijd genomen voor ons als klant. Keuken plus apparatuur op afgesproken datum geplaatst, het voorwerk laten doen door HVK Multidiensten ( via Arma keukens). Beide uitstekend werk geleverd. Na enkele weken contact met Arma , onze gaskookplaat voldeed niet aan onze wensen en uit coulantheid heeft Arma deze retour genomen( groot deel van het aankoopbedrag retour) en konden we wat anders uitzoeken. Hierbij werden de kosten van het plaatsen van de nieuwe inductieplaat voor hun rekening genomen. Uiteraard wel de meerwaarde zelf betaald. Als wij Arma een cijfer mogen geven op de schaal van 10 dan wordt het een dikke 9!
Reactie of foto toevoegen
“Beretrots”
Door F. van Mourik op maandag 14 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn geweldig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Zeer correct en vrijblijvend. Geweldig zoals de mensen alles doen, zowel de bezorgers als de monteurs. Prima gemeten want alles paste in één keer. Zij hebben de keuken geleverd maar wij zijn beretrots op onze keuken.
FOTO VAN F. VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Echte nette service”
Door Stephanie op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Wij zijn op basis van de hoge recensie (die we online gevonden hadden) naar Arma gereden om puur te kijken wat je kunt verwachten voor een 9,7. Dan moet er iets goed gaan bij Arma dachten wij. Zo gedaan en ondanks dat we geen afspraak van te voren hadden gemaakt werden wij naar behoren geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Er werd vooral goed geluisterd en daarnaast lieten ze ons ook zien wat er allemaal mogelijk is. Het fijne hiervan vinden wij dat wij in de 'lead' waren en zelf al onze keuzes hebben gemaakt. Gezien wij een nieuwbouw huis hebben gekocht en qua opleverdatum wat gewijzigd werd op het laatste moment, willen we ARMA ook echt bedanken voor haar flexibiliteit! Naast dat Harold (verkoper) top is, zijn ook de mannen die de keuken hebben geïnstalleerd super! Echt nette service. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuken en het totaalplaatje vanuit ARMA!
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en goed”
Door Familie Snoek op vrijdag 30 jun 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht Arma keukens, super eerlijk en goed bedrijf met goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Heijnemans op zondag 15 jan 2017 '17
Van begin tot het einde in één woord ,super. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en in alle rust de keuken showroom (Nunspeet ) bekeken. Omdat ik aangaf dat ik aan het oriënteren ben stond bij vertrek een tas klaar met boeken over keukens. Geen druk ervaren maar geduld en openheid. Omdat men ook met eigen monteurs werken en mij dat een vertrouwd gevoel gaf ben ik terug gekomen. De verkoper heeft mij goed geadviseerd en uiteindelijk tot een koopcontract geleidt. Alles in de puntjes goed gegaan. Van inmeten tot levering en montage. Goed bereikbaar , telefonisch en via de mail. De montage is ook zonder problemen verlopen, harde werkers. Goed en netjes afgewerkt. Kan niet anders zeggen.
FOTO VAN HEIJNEMANS
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf met kundig personeel”
Door Fam Haas op zondag 18 jun 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en die is door Arma geplaatst. Keurig werk geleverd door 2 monteurs ze werkten netjes en alle rommel is opgeruimd en meegenomen. Het enige minpunt er was een verkeerde kleur plint bij en dat duurde meer als 2 maanden eer hij is geleverd en ook dit is verder prima afgeleverd. Wij dachten dat onze inductiekookplaat bepaalde funkties niet had en daar werden we nog dezelfde dag over gebeld en kregen wij een beschrijving via de mail. Prima bedrijf met kundig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Heldere benadering”
Door Nicole van der Sligte op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heldere communicatie, duidelijke offerte en transparant bedrijf. Prettige verkoop door Arwout, mooie keuken, goede prijs / kwaliteitsverhouding en zeer goede service van René. Dit bedrijf aangeraden aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed adviseur”
Door Egbert Beens op vrijdag 4 okt 2013 '13
Goed adviseur, niet opdringen, ze hebben ons leuk en gezellig geholpen. goede service, het plaatsen van de keuken was ook super. wij waren heel goed tevreden. Het is een aanrader om daar eens te kijken
bij Arma Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
REACTIE VAN FAM BOS
TOP
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen.”
Door A en J Meijs op vrijdag 4 okt 2013 '13
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we goed begeleid. Er werd veel tijd aan besteed en ook goed meegedacht om binnen ons budget te blijven. Geen kortingen mogelijk. De keuken werd op tijd geleverd en dozen en kasten in kamer gezet nadat vloer met groot karton werd beschermd. Prima monteurs, die ook tijdens plaatsing nog mee dachten over handige aanpassingen. Er ontbreekt nu nog 1 greep en bovenplaat van vaatwasser moet nog aangepast worden. We hebben er alle vertrouwen in dat dit snel zal gebeuren. Een tip: bij dubbele spoelbak:plaats voor rechtshandige kleine spoelbak aan linkerkant. Anders moet je met gekruiste armen kraan opendraaien.Voor linkshandige uiteraard andersom. Al met al zijn we tevreden over en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf naar volle tevredenheid”
Door Jan en Harma op woensdag 11 dec 2013 '13
Aankoop van een keuken moet je ruim de tijd nemen om daarover te beslissen, dat hebben we ruimschoots gehad bij Arma keukens.Toen het geplaats werd waren de zijwanden van de kastjes niet goed (fout fabriek mogelijk met spuitwerk). Arma keukens heeft direct actie ondernomen en alles nieuw besteld. Alles is zeer naar te vredenheid opgelost en onze nieuwe keuken ziet er prachtig uit.
Kwaliteit= goed
prijsverhouding geen idee
klantvriendelijkheid = zeer goed
levering= was optijd
klachten= zijn keurig opgelost
tips= geen
het is zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Els Wegerifq op vrijdag 25 sep 2015 '15
Perfecte service. Alle medewerkers denken heel goed mee met het ontwerpen van de keukens. Met aandacht en veel zorg ontwerpen ze sámen met de klanten gewerkt naar het gewenste resultaat. De wensen van de klant worden erg hoog opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door J. Salden op donderdag 5 mei 2016 '16
Wie zich op de aankoop van een nieuwe keuken gaat oriënteren duizelt het al snel. Ook wij bezochten meerdere keukenzaken - veelal van bekende landelijke ketens - en kregen nergens een goed gevoel. We belandden voor een adviesgesprek bij Superkeukens. Dat leek aanvankelijk een goede keuze. We hoefden niet direct te beslissen, verkoper was niet opdringerig. Maar bij het tweede gesprek begon meneer en zijn baas terug te onderhandelen. Apparatuur was opeens vervangen door een goedkoper merk, bovenkastje vervangen door een kleinere variant. Einde oefening dus. Toen lazen we de - ongelooflijk - lovende recensies over Arma. Op naar Nunspeet dus. Inmiddels is onze keuken een week geplaatst - door een eigen monteur overigens - en ook wij kunnen niet anders dan lof uitspreken. Het adviesgesprek verliep ontzettend prettig. Verkoper nam de tijd, dacht mee en deed zijn best om binnen ons budget te blijven. Prettig is dat Arma met netto prijzen werkt, geen onderhandelen dus. Jammer was dat ons een kraan voor een actieprijs van €99 werd aangeboden, maar de kraan bleek online op allerlei plekken voor hetzelfde bedrag te koop te zijn. Werd super opgelost: we kregen de desbetreffende kraan (showroommodel) gratis. Ook na het gesprek keurige communicatie, bij de planning over de levering is goed rekening gehouden met onze wensen. Over de keuken zelf zijn we tot op heden zeer tevreden. Ik zou Arma absoluut in mijn directe omgeving aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door G. Ruitenberg op dinsdag 7 feb 2017 '17
Mooi ontwerp badkamer gemaakt en al onze wensen ingevuld. Uitvoering gedaan door mensen met passie voor hun vak. Dit alles is duidelijk te zien in het eindresultaat welke schitterend geworden is. We kunnen dit voor 100% aanbevelen!!
FOTO VAN G. RUITENBERG
Mooi ontworpen badkamer
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede service”
Door H.A. van der Spek op zaterdag 5 okt 2013 '13
In de goede prijs/ kwaliteit verhouding heeft Arma een mooie keuken geleverd. Men is zeer klantvriendelijk en professioneel en men komt afspraken goed na. Zeer tevreden over de nazorg bij een ontstane klacht welke er toe heeft geleid dat Arma kennelijk niet stopt met de service nadat er is geïnstalleerd. Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A.D. Filon op woensdag 11 dec 2013 '13
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen in de toonzaal. Zowel de levering als het plaatsen verliep geheel volgens gemaakte afspraken zonder problemen. Wij zijn uitermate tevreden en kunnen Arma van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Wensen goed vertaald”
Door M & E op donderdag 2 jun 2016 '16
Omdat wij eerder zeer goede ervaringen hadden met Arma keukens uit Nunspeet, was het op voorhand duidelijk dat wij voor onze nieuwe woning opnieuw een keuken bij Arma wilden kopen. Een kort kijkje bij een ander bedrijf bevestigde dit. Wij meenden vrij goed te weten hoe wij onze keuken wilden hebben, maar wij hadden toch de hulp van Herman Groothedde nodig om onze, deels tegenstrijdige, wensen goed vertaald te krijgen. Herman maakte echter geen punt van het feit dat hij telkens een nieuwe tekening moest maken. Uiteindelijk waren wij eruit en hebben wij onze handtekening gezet voor een witte hoogglans, greeploze keuken met granieten blad. Toen wij enkele dagen na het plaatsen van de handtekening een kortingsactie van Arma zagen voor keukenapparatuur, bleken wij met die actie mee te kunnen liften. Op ons verzoek is de keuken geplaatst door Freek Westerbroek, omdat deze ook de keuken in onze vorige woning tot volle tevredenheid plaatste. Hij bleek zijn vak nog niet verleerd: ook nu weer een perfecte plaatsing.
Al met al opnieuw bijzonder blij met onze aankoop. Wij genieten er nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Aad en Anneke Vermeulen op maandag 7 nov 2016 '16
Zeer tevreden zijn wij! Van het begin tot het eind is alles goed geregeld geweest. Goed advies en meegedacht tijdens het uitzoeken en de kundig- en vriendelijkheid van de monteurs was echt opvallend. Natuurlijk gaat er wel eens iets anders dan gedacht maar ook dat werd vakkundig opgelost. De badkamer is prachtig geworden. Prettig vond ik ook het overleg dat tijdens de bouw plaatsvond, doordat ik geregeld thuis was kon dat goed plaatsvinden. Wij hadden al positieve referenties gehoord en daar is alles van waar geweest. Arma dankjewel!
FOTO VAN AAD EN ANNEKE VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Netjes aan de afspraken gehouden”
Door Geralt op zondag 20 nov 2016 '16
Na duidelijke afspraken werd alles op tijd geleverd. De monteur heeft super werk geleverd. Was vriendelijk, werkte erg netjes en legde alles duidelijk uit, was netjes op tijd en hiel zich aan alle afspraken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bart Anholts op zondag 27 okt 2013 '13
Wij zijn super tevreden over Arma keukens. De verkoper had precies door wat we wilde. En onderhandelen in prijs doen ze niet bij Arma en dit is wat wij graag wilden. Een eerlijke prijs voor een mooie/perfecte keuken. Er werd netjes contact gehouden door middel van mail en telefoontjes wanneer de keuken geleverd zou worden en hoe laat hij kwam. Zelfs de monteur belde de dag voor plaatsing nog even op. Het plaatsen van de keuken is buiten gewoon netjes gedaan. Ben zelf erg precies maar ik kon er zelf niets op aan merken. Kortom, als ik morgen weer een nieuwe keuken moest kopen is er voor mij geen twijfel en ga ik direct weer naar Arma toe.
Reactie of foto toevoegen
“minpuntje geen probleem”
Door Familie Boshoven op dinsdag 19 jul 2016 '16
We hebben bij ARMA zowel de keuken als de badkamer laten vernieuwen. Alles werd volgens afspraak geplaatst. Er werd ruim vooraf gemailed wat er wanneer gedaan zou worden, ook werd er toch gebeld om alles te bevestigen. Dit gebeurde ook tijdens de werkzaamheden. Als ik toch een minpuntje moet noemen is het dat er twee kastdeuren enkele weken later zijn gemonteerd, omdat ze niet geleverd waren. Maar dat voor ons geen probleem geweest.
FOTO VAN FAMILIE BOSHOVEN
Keukenblok in de hoek
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen nieuwe keuken”
Door Petra K. op maandag 28 okt 2013 '13
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Alles is verlopen zoals besproken. Ook heel erg tevreden over het mee denken van ARMA bij het samenstellen van de keuken en het eind resultaat. Het is een feestje om er in te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Ga vooral zo door”
Door Annelies V. op maandag 13 apr 2015 '15
Eind vorig jaar heeft Arma bij mij de badkamer en het toilet vervangen. Ik heb bewust voor Arma gekozen omdat zij 13 jaar geleden mijn keuken naar volle tevredenheid hebben geplaatst. Ook nu viel de goede service weer op, zowel van de verkopers als van de monteurs. Bij het plaatsen gaan de monteurs volledig op in hun werk en zorgen voor een perfecte afwerking. Ze werken erg netjes, denken met je mee en waar nodig wordt in overleg het een en ander aangepast. Arma mag dan niet de goedkoopste zijn, door Arma in te schakelen heb je echter wel de garantie dat de keuken en/of badkamer perfect geplaatst wordt met aandacht voor details, voorkomen van beschadigingen enz. Arma, ga vooral zo door.
FOTO VAN ANNELIES V.
Reactie of foto toevoegen
“In een woord super”
Door H Pul op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Super goed dat Arma de verkoper gaf deskundig advies. Keuken is netjes afgelevert en geplaatst. Goed montage personeel uiterst correct. Arma is telefonisch en per mail goed bereikbaar. Dus in een woord super.
Reactie of foto toevoegen
“fantastische badkamer!”
Door Dirk op woensdag 3 jul 2013 '13
Nadat we 11 jaar geleden onze nieuwe keuken hebben laten plaatsen door Arma keukens, iets waar we nog geen moment spijt van hebben gehad, was het tijd voor het vervangen van onze ruim 40 jaar oude douche/toilet ruimte. Omdat Arma inmiddels ook complete badkamers levert, zijn we daar als eerste heen gegaan en kwamen al snel tot de conclusie dat onze nieuwe badkamer bij Arma vandaan zou komen. Voor het samenstellen vd badkamer volgens onze wensen werd zeer ruim de tijd genomen, waarbij we tussen de middag een lunch kregen aangeboden! Het slopen/vergroten van de oude ruimte en het bouwen vd nieuwe badkamer heeft in totaal 3 weken tijd nodig gehad, waarbij ál het werk, van slopen tot aanleggen van leidingen electra tot het bouwen vd nieuwe badkamer door de eigen montageploeg van Arma is gedaan.
Dit is echt een pluspunt, het is dus niet nodig én een sloper én een loodgieter én een electricien in te huren, alles in 1 hand heeft ook als voordeel dat je als klant 1 aanspreekpunt hebt. De monteurs zijn vriendelijk, nemen de tijd om zaken uit te leggen, en probeerden aan het eind vd werkdag alles zo schoon mogelijk achter te laten, en het belangrijkste, het zijn stuk voor stuk echte vakmensen! Het eindresultaat heeft uiteindelijk al onze verwachtingen overtroffen! Misschien niet de goedkoopste, wel de beste op het gebied van (keukens en) sanitair! Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden met het geleverde werk”
Door S.Kinket & H.S.Tromp-Schoenman op vrijdag 10 jul 2015 '15
Meer als een jaar geleden waren wij op zoek naar vervanging van onze oude keuken. Na bij diverse keukenbedrijven naar binnen gelopen te zijn, waren we nog steeds niet tevreden met de kwaliteit van de bekeken showroomkeukens. We hadden zelf al een idee wat het worden moest, maar toen we bij Arma in Nunspeet op de keukenafdeling kwamen, hadden we al snel een keus gemaakt. Samen met de vriendelijke medewerking van de adviseur werd binnen afzienbare tijd een complete keuken samengesteld. We hadden nog wel wat extra wensen, zoals het maken van een schouw om de afzuigkap en het plaatsen van een lambrisering langs de muur in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad, maar dan in een dunnere variant. Vorige week is de keuken geplaatst en wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk. Petje af voor de monteurs die het werk onder tropische weersomstandigheden hebben uitgevoerd. Het heeft ze menig zweetdruppeltje gekost. Zelfs de medewerker van Arma, die ons zo goed heeft geadviseerd en op onze wensen heeft ingespeeld, is nog langs geweest als service voor de aflevering. Gert Jan, bedankt!
FOTO VAN S.KINKET & H.S.TROMP-SCHOENMAN
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aanraden”
Door Dhr. en mevr. Warntjes op dinsdag 17 nov 2015 '15
Wij zijn erg blij dat we bij Arma keukens terecht zijn gekomen. We werden geholpen door een zeer creatief met ons meedenkende verkoper! Erg deskundig. Daarna hebben de heren die de keuken geplaatst hebben heel nauwkeurig werk geleverd. Het was allemaal wel erg puzzelen omdat er niet veel ruimte was om moderne keuken te plaatsen met een kookeiland. De koeken waren lekker en de koffie ook. Of wij dit bedrijf zouden aanraden? Absoluut.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Blik op de lange termijn”
Door Fam. R. Smit op vrijdag 6 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma en laten plaatsen. Prima service, vriendelijk en erg klantgericht. Ze denken goed mee met evt. problemen en lossen het prima op zonder extra kosten of gezeur. Bij ons werd het tegelwerk niet heel mooi i.c.m. doorlopend kozijn, dit werd opgelost ondanks extra werk (lag aan het kozijn, niet aan het tegelen). Prima bedrijf en wij zijn er erg tevreden over en zouden iedereen Arma aanraden. Ook de verkoper levert prima werk, denkt mee en onderhoud voor en na oplevering contact met de klant. Zeer klantvriendelijk en dat geeft een gevoel dat ze omzien naar hun klanten (geen snel omzet halen en tot nooit meer ziens).
FOTO VAN FAM. R. SMIT
Landelijke keuken wit
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. E. van Zundert op maandag 31 jul 2017 '17
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Arma gekocht. Van de showroom tot de levering en daarna zijn we uitstekend geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Pieter op woensdag 5 mrt 2014 '14
Na een lange oriëntatie zijn we via Qasa bij Arma keuken en badkamers uit Nunspeet uitgekomen. Dit op basis van referenties en onze eigen ervaringen in de showroom. We werden uitstekend ontvangen, men nam de tijd, de showroom zag er strak, schoon en verzorgd uit en we hadden het gevoel dat men kennis van zaken had. Na een tweetal gesprekken was het ontwerp naar onze tevredenheid en konden we het ook eens worden over de prijs. Ze zijn niet goedkoop, echter (zie verder) de kwaliteit is uitstekend. Begin februari was het eindelijk zo ver en begon Arma met twee man aan de verbouwing van de badkamer en twee toiletten. Eerst slopen, daarna weer conform specificaties opbouwen. De ervaringen met de monteurs is uitstekend. Rustige, kundige en hardwerkende mensen. En net als bij een echte verbouwing ging er bij ons ook iets mis (de muur werd wat ambitieus gesloopt), maar dat werd conform slogan (afspraak=afspraak en problemen lossen wij op) ook als zodanig opgelost. Ruim binnen de vooraf geplande tijd (3,5 week werd uiteindelijk 2,5 week) was alles naar tevredenheid opgeleverd. Ondanks dat het een fixed price project was, werden de uren die wel begroot maar niet gemaakt waren op de rekening in mindering gebracht (prima gebaar). Is er niets te klagen? Het enige wat ik me kan bedenken is, de vraag voor een aanbetaling terwijl er in de winkel reclame gemaakt wordt, dat er geen aanbetaling hoeft te worden gedaan. Daar zijn wij ook heel duidelijk in geweest en was ook snel van tafel. Kortom: wij zijn tevreden en bevelen Arma dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Blijvende service Arma”
Door Fam. Oosterhof - Nijkerk op vrijdag 19 sep 2014 '14
We hebben zes jaar geleden de keuken gekocht bij Arma en waren daar uitermate tevreden over. Zes jaar na plaatsing van onze nieuwe keuken hadden we problemen met de diepvries. Uit coulance heeft Arma een gedeelte van de kosten betaald. Arma was ook van mening dat de technische problemen te snel waren ontstaan. Hulde aan Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. TER HORST UIT APELDOORN
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ria op woensdag 9 apr 2014 '14
Mijn ervaring, ik ben netjes geholpen met het uitzoeken van mijn nieuwe keuken. Heb alles in mijn budget kunnen aanschaffen. Het plaatsen van de keuken is vakkundig gebeurt. Er wordt meegedacht de wensen die ik had zijn ook uitgevoerd. Er zijn kleine probleempjes geweest maar met goed overleg zijn wij eruit gekomen en uiteraard is het keurig opgelost. Wat mij betref is het een aanbeveling.
Reactie of foto toevoegen
“Happy”
Door Tine op donderdag 11 dec 2014 '14
Via de reviews op internet bij Arma in Nunspeet terecht gekomen voor onze nieuwe keuken en zeker niet teleurgesteld! Van A tot Z uitstekend verlopen. Vriendelijke ontvangst in de zaak, zelfs koffie met appeltaart voorgeschoteld gekregen ;-)! GertJan heeft goed geluisterd naar onze wensen. Klaas, die de keuken heeft geplaatst, dacht mee aan oplossingen en heeft puik werk afgeleverd (1 dag geholpen door Marcel).
FOTO VAN TINE
onze nieuwe keuken, geplaatst door Klaas
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door S. vd Bogaard op vrijdag 22 mei 2015 '15
Arma heeft bij ons een nieuwe keuken en toilet geplaatst. Alles ging netjes volgens afspraak. Jongens zijn beleefd en niet te beroerd om iets extra's te doen. Ze kwamen met goede ideeën toen we de keuken uitzochten en toen bleek dat de vaatwasser niet meer leverbaar was kregen we een upgrade. Dus al met al een prima ervaring bij een top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Hart voor het vak”
Door Fam Plantinga op zaterdag 11 jul 2015 '15
We hebben in januari een nieuwe keuken gekocht bij Arma we zijn er vriendelijk en vrijblijvend geholpen de verkoper maakte ons erop attent dat de btw op 1 juli weer naar 21 % zou gaan. Dat was voor ons de reden om een afspraak te maken bij de badkamerspecialist ook hier zijn we deskundig geholpen. Inmiddels is alles geplaatst netjes op de afgesproken dag. Door echte vakmensen, die hart hebben voor hun vak. Afgelopen week is de badkamer opgeleverd echt super. Veel aandacht voor details, met name het tegel en voegwerk. Wij zijn erg tevreden over het advies, levering en de oplevering een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Elise R op maandag 14 dec 2015 '15
Wij hebben een zeer goede ervaring met Arma keukens. Wat een super goed bedrijf! De verkoper heeft ons erg fijn geholpen en goed geadviseerd. Leuke kerel was het. De monteurs hebben ontzettend netjes gewerkt en een plaatje gemaakt van onze keuken! We genieten iedere dag ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Gerald en Anja Hilbers op woensdag 1 aug 2018 '18
Er is recent voor de tweede keer een keuken geplaatst door het team van Arma. Van de eerste keer binnenlopen tot plaatsen voelde heel goed. Er wordt veel tijd in gestoken om tot een mooi ontwerp te komen. Voor levering is er een aantal keer contact geweest om eea te checken. Het plaatsen ging snel en accuraat en erna wordt er gebeld door de verkoper of alles naar wens was. In ons geval kwam de verkoper zelf langs om het resultaat te bekijken en alle apparaten werden nogmaals doorgenomen.
FOTO VAN GERALD EN ANJA HILBERS
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Succes”
Door Francine van den Bergen van Dien. op zaterdag 15 jul 2017 '17
Ervaren,kundig,beleefd en vriendelijke leuke medewerkers. En afspraak is afspraak. Dat is erg prettig. Kortom zeer goede ervaring met Arma keukens Nunspeet. Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen bij anderen. Tot slot enthousiast en erg blij met de keuken. Succes met jullie mooie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Wat zijn wij tevreden”
Door Fam. Sprik op vrijdag 2 feb 2018 '18
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. Wat zijn wij tevreden. Het is een spannend gebeuren. Hebben wij de juiste keuze gemaakt, al luisterend naar het advies en wat mogelijk is binnen het budget. Helemaal goed gekomen. Het contact en de afspraken verliepen prettig. De installateurs hebben mooi werk afgeleverd en volgens afspraak. De achterwand wordt nog geleverd en dan is het helemaal af.

Eerdere ervaring van 25 november 2015: Afgelopen week is bij ons de badkamer geplaatst. Wij zijn heel blij met het resultaat. Een hele klus, wat heel prettig was, zo netjes als er is gewerkt. Een team! De vloer tot aan de voordeur afgeplakt. Alles opgeruimd, bij aflevering een bijna schone badkamer. Barend en Jan waren rustig aan het werk, meedenken en uitleg geven wat wel en niet kon. Kortom, wij zullen zeker adviseren bij Arma een badkamer te kopen. De vlotte afwerking van de facturen. Ook dat was snel en afgehandeld.
FOTO VAN FAM. SPRIK
Keuken helemaal goed gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door E Tamboer op dinsdag 8 okt 2013 '13
We hebben een zeer goed gevoel overgehouden van de aankoop van onze tweede keuken bij arma keukens. Met ons veel vrienden en kennissen die ook een aankoop hebben gedaan. Je word er heel fijn geholpen
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.