Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 524 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren453 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 '18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Carla de Roode op zaterdag 26 mei 2018 '18
'Afspraak is afspraak.' Die wapenspreuk is DB op het lijf geschreven. Wij hebben in iets meer dan een jaar een heel huis opgeknapt terwijl we erin woonden, en als we zouden willen, konden we nu een boek schrijven over de aannemerij bij economisch hoogtij. Van glaszetters tot stoffeerders, van installateurs tot schilders. Niet het verhuizen was zo vermoeiend, niet het verbouwen, maar het bellen en afspraken maken. Overal achteraan zitten. Je verbazen over totaal geëxplodeerde offertes. Want voor jou tien anderen. Een paar keer liet een bedrijf ons echt zitten, maar met DB hoef je voor dit soort praktijken nooit bang te zijn. Deze bedrijven bouwen zonder stress en ergernis nieuwe badkamers en keukens waar je je lippen bij aflikt.

In februari 2017 gingen we bij Arma in Nunspeet een badkamer ontwerpen, die in juni werd gebouwd. We wilden de badkamer op zolder laten maken in een afgetimmerde extra slaapkamer onder een dakkapel. Een vreemde ruimte met gekke hoekjes. Een uitdaging. En dat gold ook voor het wegwerken van de standleiding op het riool, twee verdiepingen lager. Dat is werkelijk prachtig gedaan, deels door een inbouwkast op 1-hoog, verder met koofjes. Allemaal vooraf ingemeten, want er wordt eerst een goed plan gemaakt, en daarvoor komt iemand langs. De centrale man bij de uitvoering was Sander Kater, een veelzijdige vakman en een prettig, gemoedelijk mens in huis. Sander had vaak een helper bij zich, ik herinner me Gerben en Juda. Intussen was de oude badkamer nog gewoon in gebruik. Daar hebben we later ons washok van gemaakt.

Door het werk van Sander (en Juda) weet ik wat strak tegelen is, en zie ik de verschillen bij vrienden in huis. Recht tegels plakken is één ding, maar de symmetrische opbouw van het tegelwerk was voor mij een nieuwe, en in zo'n gekke ruimte moet je wel even goed nadenken voordat je begint. Sander is daarin een meester, en het maakt je ruimte echt af. Hij dacht van tevoren wel even: wat gaat dat worden met al die rode tegels, maar achteraf was iedereen vol lof. We hebben nu al bijna een jaar ongelooflijk veel plezier van onze badkamer, die bovendien zeer gemakkelijk schoon te maken is.

In het najaar gingen we plannen maken voor de keuken. Die hebben we bij Keur Keukens in Haarlem gekocht. We werden geholpen door een bekwame, servicegerichte ontwerper, Dennis Tesselaar. Hij nam veel tijd voor ons. Geen moeite was hem te veel, we konden hem goed bereiken voor aanvullende vragen en ook naderhand, toen het aanmelden van de apparatuur bij de fabrikant niet lukte, schoot hij te hulp. Dennis luisterde goed naar onze wens om extra afstelruimte in de kleine keuken te creëren en bedacht iets met boven- en onderkastjes tegenover het aanrechtblok. het leidde tot een meubel dat we wel een echte blikvanger mogen noemen, zeker met de kekke dimbare lichtlijst en een plaatje van hetzelfde graniet als op het aanrecht. Henk heeft dat zeer strak geïnstalleerd.

Ook met de keuken waren we drie weken bezig, van sloop tot afbouw, en dat kwam doordat we van de gelegenheid gebruik wilden maken om meteen de vloer tot aan de voordeur maar opnieuw te laten stofferen. Daardoor hadden we met drie bedrijven te maken, want het voorbereidend werk doet Keur Keukens niet zelf, maar de klant wordt voorzien met gegevens van betrouwbare aannemers. Wij hadden een uitstekende ervaring met Fred Buné. Alles volgens schema uitgevoerd en van hoge kwaliteit.

Ging er dan niets mis? Jawel, een paar kleine dingen moesten nageleverd worden en er was folie op een kastje blijven zitten. Het belangrijkste was dat er een leiding moest worden afgedekt die per abuis niet was ingefreesd. Maar zulke zaken behoren tot de service, en die verliep zoals te verwachten even vlot als de rest van het proces. (De badkamer was trouwens in één keer goed, en dat is pas echt een prestatie.)

We zijn dus zeer blije klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk merkbaar vakmanschap”
Door Rik de Lange op vrijdag 11 mei 2018 '18
Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Arma terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit. Realistisch over dat prijs/kwaliteit verhouding. Keuze gemaakt en levering/plaatsing afgestemd. Over plaatsing en afwerkingen door de mensen van Arma niets dan lof. Werken volgens afspraak, maar denken wel mee. Werken netjes, efficiënt en met duidelijk merkbaar vakmanschap. We zijn volledig tevreden. Wij hebben nu een keuken die meer dan volledig aansluit op de ideeen die wij hadden toen we de winkel inliepen.
FOTO VAN RIK DE LANGE
Niets dan lof over de keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Goede plaatsing maar slechte nazorg”
Door Versloot op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken, badkamer en toilet gekocht. Het plaatsen e.d. is goed verlopen. Er was een verkeerd gat geboord op het aanrechtblad. Na aandringen van onze kant kwamen ze eindelijk over de brug met een oplossing. Al snel zaten er krassen in de spoelbak. Ook kraakt het bad heel erg als je erin stapt. We hebben het aangegeven bij de monteur. Hij heeft foto's gemaakt en doorgestuurd naar Arma. Na een paar maanden nog steeds niets van gehoord. Tussendoor nog een keer aangegeven aan een dame die belde of we tevreden waren, maar je hoort niets. De nazorg is super slecht! Je betaalt een hoop geld voor spullen die hier verkocht worden, maar de kwaliteit laat te wensen over. Als je er vervolgens over begint, komen ze er niet op terug. Helaas hebben we die ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed en netjes”
Door Leusink op maandag 6 nov 2017 '17
Zijn bij Arma geweest en zeer goed netjes geholpen de kwaliteit service en zijn zeer goed. Wastafel blad door vervoer gebroken volgende ochtend was er al een nieuwe prima en nette services
Reactie of foto toevoegen
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Anton Timmerman op dinsdag 29 aug 2017 '17
Toen we aan een nieuwe keuken toe waren zijn we op advies van familie bij Arma keukens gaan kijken. Toen we daar kwamen werden we direct vriendelijk ontvangen en door de showroom rondgeleid door verkoper Rene. Han nam echt de tijd om ons goed te informeren. En onze wensen op een schets te tekenen. Ondertussen werden we goed verzorgd met lekkere hapjes. En doormiddel van een 3D tekening hadden we een heel mooi ontwerp van onze nieuwe keuken. En zo verlieten we na 6 uur de winkel met een ontwerp en bijbehorende offerte. René nam de tijd en maakte er veel werk van maar ondanks dat was er geen enkele druk om een hantering te zetten! Wat wel vaak bij een keukenzaak het geval is. Thuis gekomen hadden we de tijd om alles te bekijken. We hebben nog wat mail verkeer gehad en nog wat maten geweizicht. Allemaal geen probleem en je krijgt een overzichtelijke offerte. Dat gaf ons een goed gevoel na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak. Dus zijn we akkoord gegaan met offerte. Het in meten en plaatsen is ook heel netjes gedaan. Deze mannen gaan echt voor kwaliteit! Het leidingwerk wat ik verkeerd had aangelegd hebben ze keurig aangepast. Kortom heel goede ervaring met Arma keukens. Afspraak is afspraak.
FOTO VAN ANTON TIMMERMAN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwde partner”
Door E.R. Hamer op dinsdag 30 mei 2017 '17
Mijn ervaring is dat je het best een afspraak met Arma keukens kunt maken, dan heeft men ook alle tijd om je te helpen. Men geeft uitgebreid voorlichting over het bedrijf en de keuze-mogelijkheden. Men helpt bij problemen voortdurend deze keuze-problemen op te lossen door met nieuwe ideeën te komen. Men komt de afspraken nauwgezet na. Men plant doelmatig en houdt rekening met wensen van de klant, bv t.a.v. de keukenmonteur. Men doet aanbevelingen t.a.v. de voorbereidingen. Men houdt zonodig telefonisch of per mail contact. Men zorgt voor afdoende foto's, overzichten en papieren bescheiden. Men heeft een goede afterservice door te bellen en te informeren. Men levert goede kwaliteit in materiaal en afwerking. Arma is een vertrouwd en prima partner om een nieuwe keuken te kopen.
FOTO VAN E.R. HAMER
Keukenontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over Arma”
Door Marian van der Werff op vrijdag 26 mei 2017 '17
Wij zijn tevreden over Arma en zouden Arma zeker aanraden om een keuken te gaan kopen. Het was voor ons de eerste keer dat wij een nieuwe keuken zelf uitzochten en kochten. Wat ik een extra toevoeging zou vinden aan de hoge kwaliteit, is als alles van begin tot eind meegenomen zou worden. Dus vanaf het moment van eruit halen van de oude keuken tot en met het weer de deur uitgaan na installatie van de nieuwe keuken. Het met meerdere partijen moeten werken, vonden wij niet fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Familiebedrijf”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Een familie bedrijf met kwaliteit voor een goede prijs op de eerste plaats. Geen hocus pocus. Eerlijk advies. Met lage prijzen door inkoop voordeel. Grote inspirerende showroom en al het personeel is in vaste dienst en levert goed werk. De keuken zelf is prachtig, we zijn zeer tevreden over de Neff inbouw apparatuur. Ook de badkamer is prachtig geworden, tegelwerk en meubels. Kortom, ga eens kijken en je bent verkocht
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
FOTO VAN FAMILIE SCHRAA
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen
“Hoge score is terecht”
Door Willem & Trudy op maandag 19 dec 2016 '16
Tijdens onze zoektocht naar een keukenleverancier viel ons oog op Arma te Nunspeet, dit vanwege de goede beoordelingen op Qasa. De goedkoopste zal Arma niet zijn maar kwaliteit, tussentijds goed contact, levering en plaatsing en een goede nazorg is ook heel wat waard. Buiten dat kan je zonder gedoe met een ongetekende offerte naar huis om alles even te laten bezinken, daarna hebben we een vervolg afspraak gemaakt om de puntjes op de I te zetten. Als maanden later blijkt dat er tijdens de bouwperiode van het huis regelmatig e.e.a. moet worden aangepast kan je dat gewoon via de e-mail aangeven. Ons verzoek werd altijd snel en vriendelijk aangenomen en/of werd er een verbeterde tegenvoorstel gedaan door verkoopadviseur Hermen Groothedde.

Het montageteam (Peter & Arjan) waren top, de heren werkte netjes en zeer nauwkeurig, ze hadden alle denkbare gereedschappen bij zich. Na plaatsing hebben ze de moeite genomen om een tekening te maken met aanwijzingen voor een kleine aanpassing die wij over het hoofd hebben gezien. Een rit naar het milieu depot werd ons bespaard, alle verpakkingsmaterialen zijn door hun meegenomen.

Enkele dagen na plaatsing bleek dat we nog wel een opbergkast konden gebruiken, na een e-mailtje of dat mogelijk was werd er direct een aantal mogelijkheden aangeboden. Achteraf gezien is die hoge score dan ook helemaal terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes uitgevoerd”
Door Paul Bonting op vrijdag 18 nov 2016 '16
Afgelopen oktober heeft Arma Keukens en Sanitair onze badkamer gerenoveerd. Het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering is super gelopen. Twee weken geen badkamer heeft een grote impact. Het werk wordt echter netjes uitgevoerd en de kwaliteit van de afwerking is hoogstaand. Ook de aftersales was prima in orde. Een klein afdekplaatje ontbrak welke direct besteld en geplaatst werd. Top bedrijf, reden genoeg om nu in gesprek te gaan over de renovatie van de toiletten.
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren renovatie”
Door E. Reitsma op donderdag 10 nov 2016 '16
Vanwege de vele uitstekende recensies op Qasa bij Arma in Nunspeet terechtgekomen voor de renovatie van mijn bestaande badkamer en toilet. In twee plezierig verlopen gesprekken met verkoopadviseur Gert Jan is alles keurig uitgewerkt. Hierbij werd goed meegedacht met de (on)mogelijkheden totdat alles in detail naar mijn wens was vastgelegd. Ook over de montage door Gerben en Teus niets dan lof. Netjes, vakkundig en met aandacht voor het kleinste detail. Arma is geen prijsstunter maar wie kwaliteit zoekt, gekoppeld aan een voor hedendaagse begrippen ongekende service, en dat voor een eerlijke prijs, is bij Arma aan het juiste adres. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen van begin tot einde”
Door Wim en Hetty op woensdag 28 sep 2016 '16
Onze ervaring is van het begin tot het eind prima verlopen. We hebben een keuken en badkamer gekocht. Er werd goed geluisterd, meegedacht en geadviseerd. Tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. Ik kan dan ook dit bedrijf zeker aanraden. Het is niet goedkoop maar dat verdien je terug door de kwaliteit en de wijze van oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Han op woensdag 17 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht waar wij enorm tevreden over zijn. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ook de service is perfect. Wij hadden als voorbeeld, ondanks ander advies, een keuze gemaakt voor een keukenkraan. Achteraf een verkeerde keuze, maar ook toen dachten ze mee voor een juiste oplossing. Dergelijke service krijg je waarschijnlijk niet bij een stunter.
FOTO VAN HAN
Foto voor mijn ervaring
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door J. van Schaik op vrijdag 29 jul 2016 '16
Mijn ervaring bij het kopen van een keuken bij Arma is heel positief. Het meedenken bij het ontwerp, de tijd die ervoor genomen werd, de mogelijkheid om nog veranderingen aan te brengen, de montage en uitleg over apparaten ... dat verliep allemaal prima. Nu de keuken klaar is, kan ik zeggen dat hij helemaal aan de verwachting voldoet. Het is prachtig geworden qua uitstraling en kwaliteit, maar ook heel praktisch in het gebruik. Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is”
Door Kees en Tineke de Roover op dinsdag 12 jul 2016 '16
Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "afspraak is afspraak" meer dan waar. De manier waarop er werd meegedacht bij het ontwerpen van de nieuwe keuken en het rekening houden met onze wensen, was aller plezierigst. Niets was voor Hermen Groothedde te veel. Door het invullen van de onderdelen in de computer wist je qua prijs meteen waar je aan toe was. Het voorwerk werd gedaan door Hemmo van Kelckhoven van HVK Multidiensten in Nunspeet. Hij kent Arma en Arma kent hem. Hij werkt in de geest van Arma en gaat voor dezelfde kwaliteit en service. Ook over hem alle lof en zeker een aanrader! De levering en installatie van de keuken werd door keurig werkend personeel gedaan. Enkele foutjes bij de voorbereiding werden keurig opgelost. Hierdoor ontstane extra kosten nam Arma voor hun rekening. Bij de nacontrole door Arma geconstateerde minieme beschadigingen werden gratis vervangen. Er waren lichte beschadigingen bij die wij zouden geaccepteerd hebben, maar waar Arma niet mee akkoord ging. Over 100% tevredenheid gesproken! Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma en wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. TER HORST UIT APELDOORN
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service hoog in het vaandel”
Door Chris van der Meulen op dinsdag 24 mei 2016 '16
Van de wens in een nieuwe badkamer/keuken tot het moment van oplevering is een behoorlijk proces. Wensen, mogelijkheden, kosten, keuzes, installeren. Er is veel afstemming nodig. Het is dan prettig als er steeds direct contact is met één en dezelfde contactpersoon. Bij Arma keukens staat die service hoog in het vaandel, keer op keer. Wij hebben contact gehad met Albert van Asselt en dat is ons zeer goed bevallen. Maar ook de telefoniste/receptioniste én de monteurs zijn zeer klantvriendelijk, nemen ruim de tijd en de monteurs leveren kwaliteit. Zij hebben zelf de lat al heel hoog liggen. Een basis om tot een goed resultaat te komen wat Arma goed begrijpt. Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Arma met een schitterend resultaat. Vanaf het begin werkt Arma anders dan andere keuken/badkamer aanbieders. Het gaat eerst om de wens en hoe het er uit gaat zien, vervolgens de functionaliteiten en keuzes in merk. Je bent onderdeel van het proces en er wordt goed meegedacht. Een mooie nieuwe keuken en/of badkamer kost altijd (veel) geld. Je wil dan ook dat het resultaat goed is, dat telt. Maar ook de weg ernaar toe is belangrijk. Op beide punten scoort Arma super en ben ik blij dat wij een positieve referentie kunnen schrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldige zoektocht”
Door M.v.Leeuwen op zondag 24 apr 2016 '16
Na een zorgvuldige zoektocht bij DB-keukens terecht gekomen. Hierbij bijzonder prettig geholpen met een gedegen vakkennis door Gert Jan van Veldhuizen voor een goed advies. Aansluitend na aanschaf is de keuken keurig en stipt op tijd ingemeten. Tot slot is de keuken door 2 keukenmonteurs onder leiding van Freek vakbekwaam en met regelmatig overleg klant in 3 dagen geplaatst met een topresultaat tot gevolg. Een aanrader als je voor kwaliteit wil gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door J. Immink op maandag 11 apr 2016 '16
Goede service en meedenkende mensen. Verkoper die wensen van klanten weet te vertalen in mooie en functionele badkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding. Nette en vakbekwame monteurs. Met planning werd goed overlegd.
Reactie of foto toevoegen
“U leest het goed: rij eens naar Arma”
Door Hiensch op zondag 17 jan 2016 '16
Halverwege vorig jaar hebben wij verschillende showrooms bezocht ter oriëntatie naar onze nieuwe keuken. Als eerste zijn we bij Arma binnen geweest. Na een zeer plezierig gesprek met Hermen Groothedde zijn we met met een complete offerte voor een keuken naar wens huiswaarts gekeerd. U leest het goed, met een complete offerte voor een keuken naar wens. Dat klinkt heel normaal, maar blijkt na verschillende bezoeken aan andere showrooms meer uitzondering dan regel. Hermen heeft al in het eerste gesprek uitgebreid de tijd genomen om onze wensen en eisen te bepalen en dit te vertalen naar een voorstel. Na een aantal andere showrooms te hebben bezocht werd ons duidelijk dat wij nergens het gevoel zouden krijgen als bij Arma. Zij zijn duidelijk, correct, netjes geprijsd, komen afspraken na en leveren goede kwaliteit. Het tweede gesprek bij Arma was om de laatste details te verwerken en de opdracht te plaatsen. Als je op zoekt bent naar eindeloos onderhandelen, offertes als kladblaadjes mee, termen als; "u moet nu beslissen want vandaag is het goedkoop" moet je niet naar Arma. In oktober is onze keuken perfect gemonteerd. Persoonlijke wensen werden zonder probleem en extra kosten verwerkt (maatwerk). De monteur komt zelf met oplossingen (aanpassing voor afzuiginstallatie), werkt secuur en ruimt na de klus alle "rommel" op. Kortom, het werd zoals het moet zijn, een "feestje". Wij schrijven nooit een review, waarom nu wel? Wij hebben erg veel gehad aan het lezen van andere ervaringen. De keukenbranche is niet erg transparant, wat is een reële prijs voor een keuken en waar verkopen ze geen praatjes maar kwaliteit. Ons advies, rij eens naar Arma in Nunspeet. Hermen en team, nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Staat klaar om service te verlenen”
Door H.A. van der Spek op woensdag 23 dec 2015 '15
Wij hebben goede ervaring met de service die door Arma wordt verleend. Prima! Het blijkt dat Arma niet alleen goede kwaliteit verkoopt, maar ook na de verkoop klaar staat om service te verlenen. Op deze wijze zal Arma klanten behouden en ook wellicht nieuwe klanten verkrijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door C. Berends op dinsdag 15 sep 2015 '15
'Onze keukenwens helemaal waargemaakt". Begin februari 2015 kwamen wij, na diverse keukenzaken bezocht te hebben, bij Arma Keukens in Nunspeet terecht. Na een oriënterend en vrijblijvende rondgang door hun mooie showroom, zijn we een paar weken later opnieuw gaan kijken en werden wij (op ons verzoek) te woord gestaan door verkoper dhr. H. Groothedde. Deze plezierige kennismaking monde al snel uit in een helder en duidelijk concept van een mooie keuken welke voldeed aan onze wensen binnen het gestelde budget.
Heel plezierig bij Arma Keukens is, dat je gelijk een 3d-foto meekrijgt van jouw keuken en dat er met netto-prijzen wordt gerekend. De klantvriendelijkheid en vakkennis van de verkoper en keukenmonteurs hebben we als zeer prettig ervaren. Ook zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken en vakkundigheid van de installateurs en hun zorgvuldige wijze van werken. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Ook na oplevering ( afgelopen juni), werd een probleem met de nieuwe vaatwasser snel en vakkundig opgelost door het leveren van een nieuw apparaat ! Tevens is ook een aandachtspunt m.b.t. onze ervaringen met de krasbestendigheid van het nieuwe aanrechtblad uiterst serieus en professioneel opgepakt. De slogan :"Afspraak is afspraak" wordt dan ook meer dan waar gemaakt. Niets dan lof en een groot compliment voor Arma Keukens in Nunspeet.

Fam. C. Berends, Apeldoorn
Keuken geplaatst in juni 2015
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden met het geleverde werk”
Door S.Kinket & H.S.Tromp-Schoenman op vrijdag 10 jul 2015 '15
Meer als een jaar geleden waren wij op zoek naar vervanging van onze oude keuken. Na bij diverse keukenbedrijven naar binnen gelopen te zijn, waren we nog steeds niet tevreden met de kwaliteit van de bekeken showroomkeukens. We hadden zelf al een idee wat het worden moest, maar toen we bij Arma in Nunspeet op de keukenafdeling kwamen, hadden we al snel een keus gemaakt. Samen met de vriendelijke medewerking van de adviseur werd binnen afzienbare tijd een complete keuken samengesteld. We hadden nog wel wat extra wensen, zoals het maken van een schouw om de afzuigkap en het plaatsen van een lambrisering langs de muur in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad, maar dan in een dunnere variant. Vorige week is de keuken geplaatst en wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk. Petje af voor de monteurs die het werk onder tropische weersomstandigheden hebben uitgevoerd. Het heeft ze menig zweetdruppeltje gekost. Zelfs de medewerker van Arma, die ons zo goed heeft geadviseerd en op onze wensen heeft ingespeeld, is nog langs geweest als service voor de aflevering. Gert Jan, bedankt!
FOTO VAN S.KINKET & H.S.TROMP-SCHOENMAN
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Bart-Jan op zondag 14 jun 2015 '15
Via Qasa kwamen wij bij Arma in Nunspeet terecht. Hendrik heeft ons geholpen bij zowel onze keuken als badkamer en het eindresultaat is super. De klantvriendelijkheid, het meedenken en de goede service maken dat wij heel tevreden over Arma. Een bedrijf dat kwaliteit en service door de hele linie (van verkoop tot uitvoering) hoog in het vaandel heeft staan en zich daarin wat mij betreft onderscheid. Kortom: absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit”
Door Tom en Jolanda van Dijk op vrijdag 12 jun 2015 '15
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben wij na het lezen van de goede reviews op deze site ook een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Arma heeft ruime showroom met keukens in diverse prijsklassen. Ook de meeste apparatuur en accessoires zijn in de showroom te bekijken. Dit vonden wij een pluspunt t.o.v. andere keukenzaken. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Zonder iemand tekort te willen doen willen wij toch één naam vermelden namelijk die van onze verkoopadviseur Harold Nijeboer. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en nam alle tijd voor ons. Die tijd hadden wij nodig omdat wij bij de aanschaf van de keuken niet over één nacht ijs zijn gegaan. Wij zijn vier keer terug geweest bij Arma om nieuwe ideeën te bespreken en aan te passen in de tekening. Dit was geen enkel probleem. Bij tussentijdse vragen was Arma telefonisch en via de mail goed te bereiken. De keuken is vorige week bezorgd en keurig gemonteerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. De keuken is precies wat wij ons ervan hadden voorgesteld. Arma is niet de goedkoopste maar je krijgt er service en kwaliteit. Wij kunnen Arma bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN TOM EN JOLANDA VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Willem ten Hove op woensdag 10 jun 2015 '15
Deze week is na alle tevredenheid onze badkamer verbouwd door Arma. Bij de aankoop van de badkamer zijn wij geholpen door een meedenkende en creatieve verkoper. Enkele tijd daarna is de badkamer geplaatst. De badkamerspecialisten zijn enorm meedenkend geweest bij het plaatsen, eventuele aanpassingen zijn in overleg gegaan en wij zijn enorm tevreden over de kwaliteit van de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marjet Versteeg op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Ik ben zeer tevreden over het hele proces van keukenaankoop tot levering. de verkoper adviseerde heel goed ook over de details Gesprek was persoonlijk en hij nam ook de tijd. Er kwam een mooie 3D uitrollen, offerte was heel duidelijk. afspraken zijn 100% nagekomen, montage was op tijd en mooi uitgevoerd. totale prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening heel goed. ik raad dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door T.v.d. Wösten op vrijdag 30 jan 2015 '15
Veel keukenspecialisten bezocht en bij Arma uitgekomen. Prima en uitgebreide voorlichting. Goede hulp bij de vele mogelijkheden. Uiteindelijk voor een heel andere opstelling gekozen door prima ideeën van de verkoper. Twee maal uren zitten praten, vergelijken, aanpassen. Perfecte service en montage. Er was niets te veel voor de monteurs en alles keurig opgeruimd. Een aanrader! Arma is niet de goedkoopste, maar de kwaliteit en service vergoeden alles.
FOTO VAN T.V.D. WÖSTEN
Reactie of foto toevoegen
“keuken”
Door P. van Gils op donderdag 22 jan 2015 '15
Wij prijzen ons gelukkig met de prachtige keuken van ARMA.Over de verkopers niets dan lof.Zeer prettig in omgang, niets is ze te veel.Ze hebben alle tijd voor je, komen met zeer goede en efficiënte voorstellen. Ze dringen je niets op, je kunt je dan ook heerlijk oriënteren in de showroom.Ben je zover dat je werkelijk tot een besluit gekomen bent,gaan ze het op een zeer prettige manier met je uitwerken.In ons geval werd er met deze nieuwe keuken veel werkruimte verkregen, wat zelf niet in ons op zou komen. Ook wat kastruimte betreft is er door de verkoper zeer goed over nagedacht. Tot in de kleinste details denken ze met je mee.De verkoper Gert Jan van Veldhuizen hield telefonisch kontakt met ons tot het moment van het plaatsen. Deze verkoper is wat ons betreft de 5 sterren meer dan waard. De monteur die wij hadden ene Jacco, was zeer precies, werkte heel netjes. Liet geregeld zien hoe het er uit kwam te zien.Zelfs hij dacht konstant mee over bepaalde dingen. Einde van de dag werd alles grondig opgeruimd en kon je niet indenken dat er gezaagd, geboord etc. werd. Ook deze monteur verdient 5 sterren.Prijs kwaliteit verhouding is het zeker waard. Wij raden dit bedrijf zeker aan, en gaan er zeker terug voor de badkamer mocht dat nodig zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en sanitair uitzoeken.”
Door D.Besselsen op woensdag 14 jan 2015 '15
De verkoper van de keuken nam goed de tijd voor advies wat betreft de keuken dit was bij het uitzoeken van het sanitair ook goed. De levering en de montage werd prima verzorgt. De totale kwaliteit is prima, wij zullen zeker Arma Nunspeet bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede service en Kwaliteit”
Door A. de Vries op zaterdag 20 dec 2014 '14
Wij kochten enkele jaren geleden een keuken bij ARMA in Nunspeet. Wij hadden al bij diverse andere bedrijven gekeken, maar kwamen er niet uit. Gert Jan was de verkoper die ons met alle rust en deskundigheid ( veel handige ideeën) ons uiteindelijk aan een keuken hielp. Tot op de dag van vandaag zijn we hem dankbaar! De keuze is enorm in de zeer grote showroom. De kwaliteit van de ARMA-keukens is ook bijzonder hoog. En niet alleen dat, hun prijzen zijn overzichtelijk en een stuk gunstiger dan van de concurrentie. Zeer goede monteurs en uiterst correkt! Afspraken, ook bij service komen ze perfect na. Niets dan lof voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service bij en na de aankoop van onze keuken”
Door Chantal van Donselaar op maandag 1 dec 2014 '14
Wij hebben dit jaar september een keuken gekocht. We zijn fantastisch geholpen tijdens onze zoektocht naar de keuken die perfect past bij ons en ons jaren '30 huis. Het resultaat mag er zijn! Wanneer wij vragen hadden, was 1 telefoontje genoeg en werden we telkens gelijk op een goede, nette manier geholpen. Na een collega gesproken te hebben, belde onze verkoper zelfs terug terwijl hij vakantie had om ons gelijk het antwoord op onze vraag te geven. Dat is service! De prijs-kwaliteit verhouding is goed, je krijgt echt waar voor je geld. Gemaakte afspraken worden nagekomen en wanneer iets deze week geregeld moet worden, is het vandaag al klaar. Niets dan lof over Arma en Gert Jan!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service door gedegen ervaring”
Door H v.d Hazel op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na wat oriënteren zijn we uiteindelijk met Arma in gesprek gegaan over de verbouwing van onze badkamer en toilet. Het was een prettig gesprek waarbij de verkoper voldoende tijd voor ons nam en goede uitleg en adviezen gaf. Op een transparante manier is de offerte opgesteld en een 3D ontwerp gemaakt van de badkamer wat ons een goed beeld gaf van wat het uiteindelijk zou gaan worden. De montage is goed verlopen en wanneer er vragen waren kregen we vrijwel direct antwoord. Het was een hele verbouwing maar we zijn blij dat we het Arma hebben laten doen. Hun ervaring maakt dat de klus snel en netjes is verlopen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Arma! Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar betaalbare kwaliteit, ervaring en goede service.
FOTO VAN H V.D HAZEL
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoud”
Door J. Pluim op maandag 6 okt 2014 '14
Onze keuken is 2 jaar oud. We zijn zeer tevreden met de keuken en hoe het destijds gegaan. Wij hadden een probleem met de oven. Bleek dat na ruim 2 jaar de motor stuk was. Dit probleem is door Arma keukens netjes opgelost. Ik kan u dit bedrijf ten harte aanbevelen ook wat betreft klantvriendelijkheid, montage en prijs kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J. PLUIM
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“keukenprinses”
Door Klaas en Helma Frik op dinsdag 2 sep 2014 '14
Bij het bepalen van de keuze van welke keuken/indeling, hebben we heel goed advies gekregen. De voorlichting was heel duidelijk, alle mogelijkheden werden op een rij gezet, met een 3D tekening werd het totaalplaatje ook zichtbaar, wat heel prettig was. Offerte was heel overzichtelijk en precies volgens afspraak, dus geen verrassingen! Wat wij ook heel prettig vonden was dat er echt de tijd voor je genomen wordt, je mag rustig alles afwegen/bekijken er wordt meegedacht maar niets opgedrongen, dat voelt heel goed! De planning verliep precies volgens schema, de levering was compleet, goed verpakt zonder beschadigingen. De montage ging heel snel, ondanks dat een (externe) stukadoor zijn werk niet zo goed gedaan had!Op alle mogelijke manieren werd gewerkt om het toch voor elkaar te krijgen, wat ook echt SUPER gelukt is.
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken, maar ook de vloer (op de hele begane grond)dit heeft echt ons woongenot enorm verhoogd! Elke dag, tijdens het koken, voel ik mij een echte keukenprinses!! Echt genieten! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij prima, waar voor je geld, ARMA is echt een aanrader!
FOTO VAN KLAAS EN HELMA FRIK
het kookgedeelte
Reactie of foto toevoegen
“Aanleg badkamer en toilet”
Door W. Engelhard op zaterdag 21 jun 2014 '14
Afgelopen week is de badkamer en toilet geheel door nieuw vervangen. Wij zijn zeer tevreden over de advisering om tot het een nieuw ontwerp te komen en tevens is er vakwerk afgeleverd. De drie installateurs/monteurs Jan, Barend en Roel die 2,5 week bezig zijn geweest hebben ook tijdens de aanleg nog adviezen gegeven ter optimalisatie. Het werk was van het begin tot eind goed georganiseerd. Het personeel van ARMA krijgt van ons een dikke PLUIM voor het geleverde werk, en voor de vakkundige wijze waarop zij het werk hebben verricht. Het zijn bekwame vakmensen die kwaliteit hebben geleverd en wij kunnen een ieder dit bedrijf aanbevelen. BEDANKT VOOR HET MOOIE RESULTAAT!
FOTO VAN W. ENGELHARD
Douchecel en wastafel in badkamer
Reactie of foto toevoegen
“precies wat ik zocht, betrouwbaar”
Door fam de Haan op vrijdag 9 mei 2014 '14
ARMA is precies het bedrijf dat we zochten. Je wordt er netjes behandeld. De mensen nemen de tijd voor je en luisteren goed naar wat je wilt. Twee bezoeken en ruim zes uur bezig geweest. Zonder enige druk dat je iets moet kopen. En heel erg fijn , je voelt je niet onder druk gezet, je hoeft niet af te dingen, want de prijs is de prijs. Ze komen ook nog bij je thuis kijken of er rare hoekjes of dingen in je keuken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Ook bij het plaatsen weer heel nette en aardige mensen. Waar bij anderen bedrijven een keuken in een dag geplaatst wordt, was er voor ons twee en halve dag uitgetrokken. Ruim de tijd om nog wat laatste veranderingen te doen (toch het stopcontact op een andere plek). Een week na het plaatsen nog gebeld of alles naar wens was. En dan is de keuken ook nog van mooie Duitse kwaliteit, en netjes afgewerkt. Kortom, wij hadden niet beter kunnen wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Christel op vrijdag 25 apr 2014 '14
Elke dag sta ik met plezier te koken in mijn nieuwe ARMA keuken. Mensen die de oude keuken kennen zijn verbaasd: de keuken lijkt wel 2 keer zo groot. De afspraken die gemaakt zijn worden perfect nagekomen, de service gaat verder dan wat je vraagt. Arma doet zelf een voorstel hoe zij iets op kunnen lossen wat ons zelf niet lukte (bij zelf plaatsen). Kortom, we zijn bij maar 1 bedrijf geweest, Arma, en dat was helemaal prima, ook qua prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor wie een nieuwe keuken zoekt. Een klein minpuntje was de start, er was vergeten een aantal kastjes die wel op de tekening stonden in de offerte op te nemen. Maar dit werd goed opgelost. We werden gehoord en goed behandeld toen we hier een klacht over hadden.
FOTO VAN CHRISTEL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Pieter op woensdag 5 mrt 2014 '14
Na een lange oriëntatie zijn we via Qasa bij Arma keuken en badkamers uit Nunspeet uitgekomen. Dit op basis van referenties en onze eigen ervaringen in de showroom. We werden uitstekend ontvangen, men nam de tijd, de showroom zag er strak, schoon en verzorgd uit en we hadden het gevoel dat men kennis van zaken had. Na een tweetal gesprekken was het ontwerp naar onze tevredenheid en konden we het ook eens worden over de prijs. Ze zijn niet goedkoop, echter (zie verder) de kwaliteit is uitstekend. Begin februari was het eindelijk zo ver en begon Arma met twee man aan de verbouwing van de badkamer en twee toiletten. Eerst slopen, daarna weer conform specificaties opbouwen. De ervaringen met de monteurs is uitstekend. Rustige, kundige en hardwerkende mensen. En net als bij een echte verbouwing ging er bij ons ook iets mis (de muur werd wat ambitieus gesloopt), maar dat werd conform slogan (afspraak=afspraak en problemen lossen wij op) ook als zodanig opgelost. Ruim binnen de vooraf geplande tijd (3,5 week werd uiteindelijk 2,5 week) was alles naar tevredenheid opgeleverd. Ondanks dat het een fixed price project was, werden de uren die wel begroot maar niet gemaakt waren op de rekening in mindering gebracht (prima gebaar). Is er niets te klagen? Het enige wat ik me kan bedenken is, de vraag voor een aanbetaling terwijl er in de winkel reclame gemaakt wordt, dat er geen aanbetaling hoeft te worden gedaan. Daar zijn wij ook heel duidelijk in geweest en was ook snel van tafel. Kortom: wij zijn tevreden en bevelen Arma dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Wijnand en Jeannette op donderdag 23 jan 2014 '14
Sinds 14 dagen staat onze nieuwe keuken. En wat is hij mooi! We waren al tijden op zoek naar een andere keuken en zijn bij diverse zaken wezen kijken en praten. Via een folder kwamen we bij Arma in Nunspeet terecht. Wat gelijk opviel was dat er niet direct een opdringerige verkoper op je af kwam. Er werd, nadat je al even op je gemak had kunnen kijken, gevraagd of iemand moest helpen. We hebben een tekening laten maken. De andere week was ons idee van de keuken toch helemaal veranderd. Geen enkel probleem, de tekening werd overgedaan en er werd echt meegedacht om de kosten binnen ons budget te houden. Zo wilden we zelf de keuken plaatsen. Geen enkel probleem. Er werd zelfs aangeboden dat we eventueel gebruik mochten maken van de gereedschappen van Arma. De keuken werd keurig afgeleverd. De heren die hem kwamen brengen legden zelfs nog stucloper op onze houten vloer. Mijn zwager, die hielp met de keuken zetten sprak heel waarderend over de afwerking en de kwaliteit van de keuken. Alles klopte, was er en alles paste. Dat had hij nog nooit gezien. Met vragen konden we steeds terecht bij Arma. We kregen keurig uitleg en antwoord. Wij zijn erg tevreden over de hele gang van zaken en kunnen Arma zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert op zaterdag 28 dec 2013 '13
Badkamer verbouwen? Ok, maar door wie? Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Arma Keukens, Nunspeet. En die keuze is goed uitgepakt. Deskundig, professioneel, klantgericht en betrokken zowel bij verkoop als – minstens zo belangrijk! – bij de verbouwing. En dat is ook de extra kracht van Arma: verkoop en aanleg/installatie in één hand. Arma is niet de goedkoopste. Maar als je kwaliteit wil en geen gedoe…. Speciale complimenten voor de monteurs, echte vakmensen! En als er iets fout gaat (wij kregen een badkamerkast met rechtsdraaiende i.p.v. linksdraaiende deur) dan wordt het goed opgelost. Toegegeven, ons is gevraagd een recensie te willen schrijven. Het is ook de eerste keer dat wij zoiets doen. Maar we doen het wel van harte omdat wij tevreden zijn en het volkomen terecht is.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keuken 2010”
Door Bovendorp op vrijdag 27 dec 2013 '13
In 2010 hebben we een keuken gekocht bij Arma keuken. De keuken is van goede kwaliteit, met name de inbouwapparatuur van Neff. De montage was gemakkelijk door middel van de duidelijke omschrijving. De afspraken die gemaakt zijn qua levering werden nagekomen. Alleen de tegels werden niet correct geleverd. Daarom konden we direct nieuwe tegels uitzoeken. Wij raden Arma aan als keukenleverancier!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken van Arma keukens”
Door H&J D op maandag 16 dec 2013 '13
Wij werden vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd vakkundig met ons meegedacht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Kwaliteit van geleverde keuken is vooralsnog prima. Kwaliteit-prijs prestatie staat in goede verhouding. Geen problemen over afspraken omtrent levering. Er wordt adequaat gereageerd op klachten en deze worden in goed overleg opgelost. Kies eerst de apparatuur uit en daarna de keukenmeubels. Advies: ga naar het inspiratiehuis in Hoofddorp. Dit bedrijf is voor ons een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf naar volle tevredenheid”
Door Jan en Harma op woensdag 11 dec 2013 '13
Aankoop van een keuken moet je ruim de tijd nemen om daarover te beslissen, dat hebben we ruimschoots gehad bij Arma keukens.Toen het geplaats werd waren de zijwanden van de kastjes niet goed (fout fabriek mogelijk met spuitwerk). Arma keukens heeft direct actie ondernomen en alles nieuw besteld. Alles is zeer naar te vredenheid opgelost en onze nieuwe keuken ziet er prachtig uit.
Kwaliteit= goed
prijsverhouding geen idee
klantvriendelijkheid = zeer goed
levering= was optijd
klachten= zijn keurig opgelost
tips= geen
het is zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Eerste ervaring met Arma Keukens”
Door Ineke en Bart Bunk op maandag 25 nov 2013 '13
Ons eerste bezoek in de showroom was zeer prettig. Goed advies, ruime keus, prijs in verhouding tot de kwaliteit prima. Een kleine klacht werd snel opgelost. Personeel die de keuken heeft geplaatst alleen maar lof! Keurig werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Natuurlijk Arma!”
Door G & E op dinsdag 12 nov 2013 '13
We hadden het er niet met elkaar over gehad waar we de nieuwe keuken zouden gaan kopen. Toen op een avond 1 van ons zomaar zei: zullen we naar Nunspeet gaan? Wist de ander direct dat het hier over het kopen van de keuken ging. Van andere keukenzaken weleens negatieve verhalen gehoord. Van Arma niet. Wij beiden dachten afzonderlijk: Natuurlijk Arma! Op vrijdagavond in Nunspeet was het erg druk. Alle 5 verkopers waren bezet. Men kwam naar ons toe: „we halen Wouter wel even.” En Wouter wist heel goed waar hij het over had. Verstand van apparaten, monteren, kwaliteit en prijzen van keukens. De koffiedame voorzag ons direct van koffie met gebak. Zelfs om elf uur bood ze ons nog te drinken aan. En Wouter was onvermoeibaar. Hij bleef met ons door de showroom lopen om alles te laten zien zodat wij het op ons gemak uit konden zoeken. Ook de 2e vrijdagavond hielp Wouter ons met evenveel geduld. Alles mochten we zo weer aanpassen. We kregen van Wouter goed advies en goede tips. De week van aflevering en plaatsing afgesproken. We kregen per email de tekeningen aangeleverd. Een monteur kwam langs om de maat te nemen van de keuken. Op de afgesproken dag werd de keuken gebracht en 2 dagen later geplaatst. Freek en Jan hebben alles vakkundig en nauwgezet geplaatst. Bij alles waarin een keuzemogelijkheid was werd gevraagd of we het liever zus of zo wilden met daarbij hun advies. Helaas bleek ons granieten aanrechtblad in de schuur gebroken. De keuken kon dus niet afgemaakt worden. Er kon niet worden getegeld. Direct werd een nieuw aanrechtblad besteld en het kapotte deel werd er voor tijdelijk ingelegd zodat we de keuken wel gewoon konden gebruiken. Omdat de vensterbank niet goed ingemeten was of dat het kwam omdat we na het afbreken van de oude keuken erachter kwamen dat de vensterbank er dieper in moest komen te liggen, waar de fout ligt weten we niet. Die schuldvraag werd ook niet gesteld. Een nieuw vensterbankje werd gewoon bij het nieuwe aanrechtblad meegeleverd. Freek bestelde ook extra tegels bij omdat hij dacht dat er te weinig waren. Hier hebben we geen factuur van ontvangen. Aan het eind van de 2e werkdag belde Wouter om te informeren of alles naar wens verliep. 3 weken later kwamen Freek en Marcel de keuken afmaken en betegelen. We hebben leuke dagen gehad met de monteurs. We zijn super blij met de nieuwe keuken. En met de betrouwbaarheid en de service van Arma. Voor ons was het en blijft het: Natuurlijk Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rik en Marja op dinsdag 15 okt 2013 '13
Door mond op mond reclame zijn wij bij ARMA terecht gekomen. Veel mensen met goede ervaringen en goede berichten over de service. Op basis daarvan zijn wij bij ARMA langsgegaan om eens verder te kijken. Keuken samen met de verkoper samengesteld, deze had alle tijd om over alles goed na te denken en te overleggen wat wij graag zouden willen. Hierdoor is het niet alleen een mooie keuken maar ook praktische keuken geworden. De service van ARMA is goed, spotjes welk ingebouwd moesten worden konden we eerder ophalen en ook het afleveren werd erg netjes gedaan. Vooraf een goede tekening gehad met de nodige info, aanvullende vragen werden direct en netjes beantwoord. ARMA zal niet de goedkoopste zijn, maar er wordt wel aan gedacht om binnen het budget te blijven, daarbij mag kwaliteit en service ook wat kosten.
Reactie of foto toevoegen
“een aanrader!”
Door c. visch op woensdag 9 okt 2013 '13
Wij zijn ten volle tevreden over de kwaliteit en service van Arma! Er wordt met je meegedacht en er
wordt niets opgedrongen. Alles was keurig verzorgd. Toen ik de tegeltjes op kwam halen werden deze door maar liefs "3 stoere mannen" in mijn auto gedragen..... Als dat geen service is. Nee zonder gekheid Arma verdient van ons een dikke pluim! fam. Visch Elburg
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede service”
Door H.A. van der Spek op zaterdag 5 okt 2013 '13
In de goede prijs/ kwaliteit verhouding heeft Arma een mooie keuken geleverd. Men is zeer klantvriendelijk en professioneel en men komt afspraken goed na. Zeer tevreden over de nazorg bij een ontstane klacht welke er toe heeft geleid dat Arma kennelijk niet stopt met de service nadat er is geïnstalleerd. Prima!
Reactie of foto toevoegen
“place to be”
Door Peter op woensdag 18 sep 2013 '13
Keuken is twee maand geleden geplaatst. Goede prijs zeker in verhouding met de kwaliteit. Klantvriendelijk zonder dat er overdreven wordt meer dan prima, no nonsens en geen glad verkoopverhaal. Levering was niet helemaal goed verlopen, verkeerd keukenblad, maar dat werd zonder morren en in goede harmonie opgelost. De installateur was zeer kundig, oprecht plezier in en betrokken bij zijn werk. Hij dacht mee met de afwerking van de keuken. Heeft ook zonder extra kosten de keukenvloer voorzien van plinten en een nieuwe plank voor boven de kruipruimte. Nieuwe keuken nodig, ga naar Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Gert op maandag 16 sep 2013 '13
Wij hebben nu sinds 3 maand een keuken van Arma. Bij verkoop zijn wij netjes geholpen door een verkoper(Alexander-Bart),alle mogelijkheden werden ons aangeboden om de juiste keuken voor ons samen te stellen. Over de kwaliteit zijn we zeer tevreden,alles werkt naar behoren. Prijs kwaliteit is Super. De keuken werd netjes op de afgesproken datum geleverd,alles was aanwezig. Van verkoper tot chauffeur is aller uiterst correct gegaan. Wij zijn blij dat we een keuken van Arma hebben. Groet Gert en Mettine.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede koop!”
Door Hetty op woensdag 31 jul 2013 '13
Ons huis heeft geen ruimte voor een grote keuken. Maar met de hulp van Arma is het toch gelukt om een zeer fijne en complete keuken te realiseren! De verkoper hielp ons goed om de juiste keuzes te maken: kijken naar de ruimte in ons huis, naar ons budget en ook naar wat wij belangrijk vinden aan een keuken. Zo konden wij een prachtige keuken samenstellen die helemaal aan onze wensen voldoet. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is goed, de klantvriendelijkheid en service bij Arma ook. Bij de levering van de keuken werden helaas te korte schroefjes gebruikt voor de handgrepen. Daardoor gingen die na enige tijd los. Toen wij dat aangaven, is dit probleempje geheel naar tevredenheid opgelost met nieuwe, langere schroeven. Wat betreft de prijs: wij vroegen na het samenstellen van onze keuken aan de verkoper: 'vindt u deze keuken goedkoop?' Zijn antwoord was: 'Goedkoop = een goede koop! En dat is dit zeker!' En daar zijn wij het nu na vijf jaar nog steeds helemaal mee eens! We zouden Arma Keukens dan ook zeker aan een ander aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keukenzaak”
Door Doppenberg op zaterdag 20 jul 2013 '13
Via een bekende zijn wij bij Arma Keukens terecht gekomen. De eerste indruk was al enorm goed. Geen opdringerige verkopers. We werden keurig te woord gestaan en geholpen door Alexander Bart. De opstelling was voor ons al vrij duidelijk en daar zijn we goed uitgekomen. Ons werd verteld over het netto prijs beleid bij Arma en dat voelde erg vertrouwd en eerlijk. We hebben samen alles uitgezocht en samen de offerte gemaakt. Je ziet meteen hoeveel de keuken kost. Na de koop verliep het volledige traject ook erg professioneel. De montage zijn we zeer over te spreken. Keurige vaklui die netjes werken en alles in overleg doen. Ze ruimen elke dag ook alles netjes op voordat ze naar huis gaan. Al met al dus een keurig professioneel bedrijf.

We hebben de keuken nu ruim een jaar in gebruik en zijn zeer te spreken over de kwaliteit. Het is een goede degelijke keuken. We hebben in het begin een probleem ervaren met de lade die niet goed wilde sluiten. We hebben een belletje gedaan en het is keurig opgelost.

De verhouding in prijs tot de kwaliteit is goed. We hebben door het netto prijs beleid en de keurige gang van zaken en de goede kwaliteit van de keuken hier een goed gevoel over en we raden Arma Keukens en Sanitair absoluut bij een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“afspraak = niet altijd afspraak”
Door Inge op vrijdag 19 jul 2013 '13
We hebben in de zomer van 2012 een nieuwe keuken gekocht bij Arma. De kwaliteit van de keuken is goed, de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed. We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We hadden besloten de keuken zelf te plaatsen, wat prima kan. Maar toen kwamen er wel een aantal gebreken aan het licht. Als eerste waren de gaten voor de greepjes voorgeboord, maar wel verkeerd. We hadden duidelijk aangegeven de greepjes verticaal wilden hebben, de gaten waren bij 2 deuren horizontaal geboord. Deze deuren werden later geleverd. Ook bleek dat er 2 greepjes tekort waren. Daar hebben we vaak achteraan moeten bellen, iedere keer werd er gezegd dat ze besteld waren maar nog niet geleverd waren. Er waren al weken voorbijgegaan en toen waren we er zo zat van dat we weer gebeld hebben en toen konden ze opeens diezelfde middag geleverd worden. Verder had de kraan een beschadiging en is deze na herhaaldelijk bellen ook vervangen. De monteur moest de “oude” kraan weer mee, dus die heeft hij gedemonteerd en wilde toen weggaan. Pas toen we vroegen of hij de nieuwe weer wilde monteren heeft hij dat gedaan. Ook was er een kast verkeerd geleverd waardoor er een achterkant miste. Er werd snel een nieuwe achterkant geleverd, maar die werd bezorgd en er werd verwacht dat we die zelf gingen plaatsen.
Bij het plaatsen van de keuken bleek dat de gasslang om het gasfornuis aan te sluiten er niet bijgeleverd was. Toen we dat nagevraagd hebben bleek dit altijd het geval te zijn wanneer de klant de keuken zelf plaatst. Jammer dat dit niet duidelijk door de verkoper is aangegeven, waardoor we tijdens het plaatsen nog naar de bouwmarkt moesten om dat slangetje op te halen á €10.
Al met al dus allemaal kleine dingetjes die voor irritatie zorgden maar uiteindelijk goed opgelost zijn. Na de klachten kenbaar te hebben gemaakt na afloop heeft Arma contact met ons opgenomen om excuses aan te bieden en heeft ook nog aangeboden om de achterwand van de kast nog te plaatsen.

We raden het niet aan om een keuken van Arma zelf te plaatsen. De service laat dan te wensen over. Nu de problemen allemaal goed opgelost zijn hebben we veel plezier van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“prima gedaan”
Door Richard op donderdag 11 jul 2013 '13
Wij hebben in een oud huis de badkamer laten slopen en een nieuwe laten plaatsen. Van advies tot nazorg zijn we tevreden over de geleverde kwaliteit. Gedurende het traject was er wat discussie over de afspraken maar juist dan kan je de leverancier beoordelen op zijn betrouwbaarheid. In ons geval prima opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“tevreden, over kwaliteit, prijs,deskundigheid en montage door mederwer”
Door h op maandag 1 jul 2013 '13
eerste gesprek thuis: Prima verzorgt qua uitleg, mogelijkheden in pers gesprek, showroombezoek idem, Goed advies en uitleg, offerte deskundig, degelijk en compleet, prijs-kwaliteit goed/ actieweek viel erin. Levertijd prima montage deskundig, alles aanwezig, inmeter Henk heeft zijn best gedaan. Alles klopte. nazorg direct en zorgvuldig. aan te bevelen aan derden. dank.
Reactie of foto toevoegen
“Arma - een bedrijf dat doet wat het de klant belooft!”
Door Fam. van de Streek op maandag 24 jun 2013 '13
Via mond-tot-mond-reclame kwamen wij bij Arma Keukens terecht. Na een vriendelijke ontvangst en uitgebreid meedenken hebben we een nieuwe keuken besteld en een planning gemaakt voor de plaatsing van de keuken. Alles verliep zoals afgesproken. De keuken werkt geplaatst door vakkundige monteurs die alles zorgvuldig hebben geïnstalleerd. Wij hebben prima ervaringen met Arma - een adres om te onthouden! De verhouding tussen prijs-kwaliteit is in balans.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Joke op maandag 3 jun 2013 '13
Zeer tevreden over de samenwerking/overleg met alle medewerkers van Arma. De levering is goed verlopen.
Prijs verhouding/kwaliteit is goed. "klachten", hebben wij tot nu toe niet gehad, kleine mankementjes zijn snel verholpen. Denk mee met de aanschaf van een nieuwe keuken en apparatuur, waar alles moet komen, is behulpzaam voor het personeel, en leuk, om met elkaar tot een prachtig eind resultaat te komen. Wij raden dit bedrijf aan om hun betrouwbaarheid.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer + Netjes opgelost”
Door Gea op maandag 27 mei 2013 '13
Blij met onze nieuwe keuken, die netjes en vlot geplaatst is. Uitstekende monteur, bedrijf komt betrouwbaar over. Prijs/kwaliteit is goed. Maar toch jammer dat onze inbouwspotjes niet aan of uit konden zonder dat we een dimmer van maar liefst €50,- bijkochten. Een gewone aan/uit-schakelaar was niet mogelijk..... Dit kregen we te horen van de monteur, dus weinig keus. Toch wel een tegenvaller, maar wat wij nog triester vonden was dat we een bestekbak moesten bijkopen. Deze zat niet standaard bij de keuken, terwijl ik van twee collega's heb gehoord dat deze er bij hun keuken wel (zonder te vragen!) bij geleverd was.... Ook was ik graag wat beter geadviseerd over de apparatuur. Misschien heb ik zelf te weinig nagedacht over de praktijksituatie, maar je verwacht van ervaren verkopers daar op gewezen te worden. Ik ben niet blij met de klepdeur van de combimagnetron en ook de koelkast had praktischer gekund... Conclusie, een degelijk bedrijf, maar toch ook hier zelf tien keer nadenken over prijs en praktijk. Toch jammer.
--

Op 19 juni 2013 ontving Qasa de volgende review van Gea: Naar aanleiding van een eerder stukje van mij onder de titel "Jammer", waarin ik aangaf wel erg blij met onze keuken te zijn, maar het jammer te vinden dat wij min of meer verplicht werden een dimmer ad € 50,- bij te kopen en de bestekbak niet bijgeleverd was. Naar aanleiding van dit bericht heeft Arma Keukens contact met ons opgenomen. Zij betreurden onze teleurstelling en hebben het geld voor de dimmer teruggestort en de bestekbak alsnog gratis geleverd. Toch wel erg netjes opgelost en daarmee maken ze hun naam van betrouwbaar bedrijf alsnog meer dan waar! Arma bedankt, we durven jullie nu met een gerust hart aan anderen aan te bevelen :-)
Reactie of foto toevoegen
“Niet tot aankoop overgegaan bij Arma”
Door MB op donderdag 2 mei 2013 '13
Wij zijn bij Arma Keukens geweest ter oriëntatie en informatie (en mogelijk om over te gaan tot aankoop). We hebben eerder een keuken bij de Mandemakers Groep gekocht en wilde daar niet weer naar toe. We werden hartelijk verwelkomt en tevens kregen we goede, duidelijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de kwaliteit van hun keukens. Tevens werd ons verteld dat men bij Arma niet met 'kortingen' werkte, maar dat men direct een goede prijs gaf. So far so good. Aan het eind van het gesprek kwam de keuken te ver boven ons budget, waarop we de handgrepen en het plintwerk gratis zouden krijgen, aangezien ze dat wel op voorraad hadden liggen (korting 1). Daarnaast werd ons verteld dat we de inbouwapparatuur, met name Siemens, goedkoper op internet konden kopen dan bij Arma. Wel eerlijk, maar men wilde niet de verantwoordelijkheid dragen indien schade zou ontstaan bij het inbouwen van apparatuur; voor ons daardoor geen optie om de apparatuur elders te halen. Nadat we bij Kuchenland Ekelhoff zijn geweest, hebben we deze specificaties gedeeld met Arma. Aangezien de prijs bij Ekelhoff dusdanig lager lag, kon de prijs van de door ons opgestelde keuken opeens ook omlaag (korting 2). Daarnaast kregen we verhalen te horen over 1) slechte scharnieren, 2) lak over folie, waardoor een gelakte keuken dus niet echt gelakt zou zijn en 3) de kwaliteit van de keukens. Dit heeft ons wel geholpen bij de overdenken, maar bleek achteraf niet op waarheid gebaseerd te zijn (scharnieren van Blum, geen lak over folie en Schüller keukens, dus kwaliteit is goed). Men is dus niet volledig eerlijk tegen ons geweest en probeerde ons argwanend op te stellen tegenover de Duitse concurrent. Dit zou ik niet verwachten. Na definitief ‘nee’ te hebben gezegd tegen hun aanbod en tevens het nieuwe aanbod van Kuchenland Ekelhoff te hebben doorgegeven (opnieuw nóg scherper) bleek dat Arma op dit moment een actieweek had lopen, waardoor er bij hen ook weer wat met de prijs zou kunnen worden gedaan (korting 3). We hebben hier geen keuken gekocht, omdat wij het gevoel hadden dat men niet volledig eerlijk te werk gaat. Eerst kan er geen extra korting worden gegeven, terwijl er vervolgens op verschillende momenten extra kortingen worden gegeven, waarbij het gaat om bedragen boven de E1.000,-. Daarnaast bleek de informatievoorziening niet volledig op waarheid gebaseerd te zijn. We kunnen hier dus geen oordeel geven over de kwaliteit, de levering en de plaatsing, maar enkel over het voortraject. We zouden hier wel weer binnenlopen, maar we zouden onze blik wel breed houden en niet klakkeloos alles aannemen wat men je probeert wijs te maken.

Update 16 mei 2013. Vandaag zijn wij benaderd door Arma Keukens naar aanleiding van deze review. In dit gesprek heeft Arma haar excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Dit is niet de manier geweest waarop Arma haar bedrijfsvoering wil voeren. Volgens Arma is het voornamelijk te wijten aan de manier van communiceren en omdat men continu wil verbeteren, neemt men ook dit mee om haar dienstverlening te verbeteren. Een positieve afsluiting in een traject die door ons als 'neutraal' is beoordeeld.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Frouwkje op zaterdag 20 apr 2013 '13
Wij zijn buitengewoon tevreden over Arma Keukens.Het ziet er prachtig uit. Goede prijsverhouding tot kwaliteit van de keuken. De klantvriendelijkheid verdient een tien. De levering was volgens afspraak. Uitstekende vakmensen bij het installeren van de keuken. We zullen zeker dit bedrijf aanraden vanwege bovenstaande verhaal.Er wordt met je meegedacht en dat vinden we ook erg belangrijk.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is Koning bij Arma”
Door Kees op woensdag 6 mrt 2013 '13
Over de kwaliteit van de keuken kunnen we geen oordeel geven omdat dit bericht kort na plaatsing van de keuken is geplaatst. Uiteraard is bij de keuze van de keuken wel gekeken naar kwaliteit. We hebben gekozen voor Exellentic keuken waar we vanuit gaan dat deze kwalitatief goed is. De prijs kwaliteit verhouding lijkt in orde. We is het een feit dat bij onze keuken, de keuken op zich ongeveer 1/3 van de prijs uitmaakt. De rest is een (duur) werkblad, apparatuur en plaatsingskosten. Over klant vriendelijkheid kan ik kort zijn. Veel bedrijven / zaken kunnen een voorbeeld nemen aan de medewerkers van ARMA. Ontvangst, verkoop en monteurs, allemaal op en top vriendelijk. De de medewerkers van de levering waren uit het zelfde hout gesneden. Vaklui, allemaal. Klachten zijn er tot nu toe niet. Over kleine aanpassingen wordt niet moeilijk gedaan. Ik kan dit bedrijf aanraden. Geen gedoe met extra kosten. Geen vooruit betaling. Je weet waar je aan toe bent. Ook wordt meegedacht aan goedkopere oplossingen als de totaalprijs boven het budget uitgaat.
Het bedrag voor montage lijkt aan de hoge kant te zijn als je vergelijkt met andere keuken bedrijven. Maar een eigen montageploeg wat ook nog eens vakmensen zijn, is een groot voordeel. Alle afdeling zijn goed op elkaar afgestemd. Kort en goed; een tevreden bezitter van een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens en sanitair”
Door Jasper op vrijdag 1 mrt 2013 '13
Uitstekende kwaliteit, een keuken gekozen uit de excellentic line. Echt top kwaliteit en nette netto prijs. Geen onderhandelen, take it or leave it. Ontvangst als een koning. Goede service. Constant overleg bij eventuele wijzigingen. Echt perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch!”
Door Sjaak op dinsdag 5 feb 2013 '13
Kwaliteit is erg goed, hoogwaardig product! Prijs viel erg mee voor hetgeen wij wilden. Erg vriendelijk personeel, altijd bereid om je ergens mee van dienst te zijn. Alles werd in één keer op tijd geleverd. Ondanks dat we de keuken zelf geplaatst hebben is er voor een servicepuntje/klacht kosteloos een Arma monteur langsgekomen om dit op te lossen. Absoluut een aanrader als je zeker wilt weten dat je lang plezier hebt van je geld/keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk”
Door Wilna op donderdag 3 jan 2013 '13
Kwaliteit: goed
Prijs: goed in de meeste gevallen
Klantvriendelijkheid: van bijna alle medewerkers goed, onze ervaringen met de verkoper niet goed.
Ging discussie met mij aan, dit vind ik verre van professioneel en nam ook bewoordingen in zijn mond die verre van deze tijd zijn!!!
Service: redelijk/goed
Levering: goed
Klachten: niet goed. Klacht aangegeven, niets op gehoord.
Tips: kijk de opdrachtbon heel goed na met hetgeen u besproken heeft en teken niet zomaar
Aanraden: geen mening
Reactie of foto toevoegen
“prijs / kwaliteitverhouding goed”
Door Peter op donderdag 3 jan 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is heel goed en daardoor is de prijs / kwaliteitverhouding ook goed. We zijn op een goede manier geholpen en de levering van de keuken was ook goed. Er waren wat verkeerde leveringen; daarover hebben we gebeld en het heeft erg lang geduurd, voordat nieuw geleverd werd. We hebben er zelf een aantal keren achteraan moeten bellen, wat natuurlijk wel erg jammer is. Uiteindelijk kwam het wel allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“goed geregeld”
Door fam.Koffeman op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze ervaring met Arma keukens is goed. Prima service, alles op de geplande tijd. Vakbekwaam personeel. Ook heel beleefd. Wij zouden zo weer naar Arma keukens toegaan. Prijs/kwaliteit is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig bedrijf”
Door Wim op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is goed. Verhouding prijs / kwaliteit is goed. Tevreden over k en s. Levering is goed. 2 klachten zijn snel opgelost. Geen tips direct voorhanden. Ik recommendeer Arma zeker bij anderen. reden: Keurig bedrijf, goede voorlichting, nette keukenstellers.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dirma op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is passend bij de prijs. Klantvriendelijk. Zijn ze zeker, onze verkoper was super, maar ik wou later terug om tegeltjes te kopen, de jongen die ik toen trof moet nodig op cursus. Echt te beroerd om te helpen, en totaal niet commercieel. Klachten perfect gelost, ben echt superslim met keuken. Hebben nu al voor tweede keer keuken bij arma gekocht en zou dit een volgende keer zo weer doen. Als je een nieuwe keuken zoekt zal ik altijd naar arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Leveren keuken”
Door Alex op woensdag 2 jan 2013 '13
Goede kwaliteit, nette levering volgens afspraak, wel veel fouten (te lang blad, kasten niet de juiste maat schappen verkeerde kleur, schroeven verkeerde maat, kapotte plint) Kortom veel problemen maar wel wel altijd bereid om vragen te beantwoorden.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost.
Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
REACTIE VAN FAM. CAMBIER - EPE
Is het geen plaatje ?
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 '18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 '18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bijzondere service”
Door Cees de Wolf op maandag 5 nov 2018 '18
Vanochtend kapotte douchekraan waardoor we het water moesten afsluiten. Super vlotte en adequate afhandeling. Vanmiddag alweer water en vanavond lekker douchen. Monteur ging pas weg nadat alles tiptop voor elkaar was. Heel bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Lizz op zaterdag 27 okt 2018 '18
Keuken gekocht bij Arma te Nunspeet. Hele track van verkoop tot slopen oude keuken en plaatsen nieuwe keuken probleemloos verlopen. Vakkundige medewerkers en top service !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
FOTO VAN H VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door H. Tadema op zondag 14 okt 2018 '18
Enkele jaren geleden keuken gekocht. Ook nu nog geweldige service bij klein mankement. Zeer goede communicatie. Kortom de volgende keer weer Arma.
Aanrader dus.

Eerdere ervaring van 1 april 2014: In december 2013 is onze keuken geleverd en geplaatst door Arma. Het was allemaal prima voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Monteurs hebben keurig werk afgeleverd en lieten het netjes weer achter. Vaklieden. We hopen nog lang plezier te kunnen hebben van onze keuken. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.