Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 524 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren453 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 '18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Fam Mijnders op zaterdag 7 jul 2018 '18
Bij de oriëntatie in de showroom bij ARMA konden we rustig rondkijken. Niet direct een verkoper op je dak, of iemand die je subtiel volgt om iets aan je mouw te spelden. Gemoedelijke sfeer en werden vriendelijk te woord gestaan. Het was erg druk in de showroom, het leek wel of keukens gratis waren, zo druk was het. We werden door Erwin vakkundig, plezierig en vlot geholpen. Hij gaf links en rechts ook tips wat handig zou kunnen zijn om wel of niet te doen. Tijdens ons bezoek werden we in de showroom heerlijk in de watten gelegd met een hapje en een drankje. De verkoper had alle tijd voor onze wensen. Een verkoper die goed kon luisteren en al onze wensen meenam. In één afspraak hebben we alles duidelijk gekregen. Fijn is dat er gewoon met een nettoprijs wordt gewerkt. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dat is elders wel anders. Ook kregen we rustig de tijd om over het voorstel na te denken. In het gesprek is ook het gehele proces uitgelegd. Dat was prettig om te weten waar je aan toe bent. Gedurende het proces zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering. Toen we de leverdatum aan wilde passen was dat geen enkel probleem voor ARMA en werd dit naar wens aangepast. Gehele proces bij verkoop uitgelegd door verkoper. Duidelijke structuur en afspraken die exact zijn nagekomen. Heerlijk een bedrijf die meer doet dan ze beloven. De bezorging van de keuken was top. Mensen die voorzichtig te werk gaan, professioneel handelen en zich bescheiden opstellen. Tot onze grote verbazing was alles geleverd en miste er niets. Voor de zekerheid hadden ze van diverse onderdelen iets extra van bij gedaan voor het geval dat. Montage was dikke prima. Fijne monteurs die zakenkundig waren en het heel netjes hebben afgeleverd. Alles gewoon in één keer klaar. Er ontbrak niets en er hoefde niemand terug te komen om iets op te lossen. Uitzonderlijk! Ik kan ARMA bij iedereen aanraden. Complimenten hoe alles gegaan is.
FOTO VAN FAM MIJNDERS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Beleving”
Door Jenieke Altena op vrijdag 8 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Arma keukens uit Nunspeet. Wat is het ontzettend mooi geworden. Tijdens de verkoop veel dingen gezien. Eerst hadden we een lichtgrijze deur uitgezocht daar kregen we achter af toch twijfels over.. We hebben de verkoper gebeld en de kleur laten wijzigen, niets was teveel of een probleem. Begin april hebben we de sleutel van onze woning ontvangen en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de keuken. Op advies van ARMA hebben we Hemmo van Kelckhoven alle leidingen en stopcontacten laten verleggen. Ook het eerlijk advies om de stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast hebben we zeer gewaardeerd. Na een half jaar lang wachten was dan eindelijk het moment daar dat de keuken geleverd en geplaatst kon worden. De keuken zou half 8 's morgens geleverd worden. Dit was netjes afgestemd met de planner zodat we niet speciaal vrij zouden moeten nemen of iemand zouden moeten regelen die in het huis kon. Alles netjes geleverd. De mannen van de logistiek waren zeer voorzichtig met alle nieuwe spullen, dat geeft wel een goed gevoel. De dag na de levering kwamen Ben en Reinier. Weer netjes op tijd volgens afspraak. Half 8 stonden ze voor de deur. Goed uitgelegd wat ze zouden gaan doen, alles was ons zeer duidelijk. Tijdens de montage waren we aanwezig. Voor ons erg leuk om te zien wat er gebeuren ging. Alles waar de monteur vragen over hadden konden we direct beantwoorden. Alles gaat in overleg. Top geregeld! De keuken was in een keer goed. Geen gedoe met naleveringen of kapotte spullen. We hebben ook wel eens andere dingen gehoord. Wij raden ARMA keukens zeer aan. Wat een beleving! Van begin tot eind top geregeld. Wij komen zeker terug als we de badkamer ook nog moeten vervangen.
FOTO VAN JENIEKE ALTENA
Keuken helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Bram op maandag 23 apr 2018 '18
Vanwege de goede recensies op deze site een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Mede door de goede hulp van Harold onze keuken samengesteld. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De montage verliep vlekkeloos. Zelden iemand zo nauwkeurig en netjes zien werken. Niets dan lof. Er was een deurtje beschadigd aan de binnenkant. Er was al een nieuw deurtje besteld voordat we er iets van konden zeggen. Ik kan Arma bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M. Landman op donderdag 21 dec 2017 '17
Wij zijn keurig geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Er is rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Toen we hier wat over heen gingen werd er gekeken hoe onze wensen konden worden behouden binnen het gestelde bedrag. Top! Ook service en montage waren prima, alles op tijd en keurig afgeleverd. Hier werken mensen met kennis en plezier in hun werk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Komen beloftes na”
Door AH op dinsdag 21 nov 2017 '17
Eind 2016 hebben wij bij Hendrik Koffeman een badkamer en toilet uitgezocht voor onze nieuwbouw woning in Elspeet. Wij hadden wensen die, naar ons idee maar heel krap te realiseren waren in de ruimte. Maar dankzij het meedenken met Hendrik kwamen we tot een prachtig idee! Omdat het nieuwbouw is waren we bij de montage niet aanwezig dus was het voor ons een verassing hoe het eindresultaat zou zijn. Dit was in 1 woord geweldig! De badkamer en toilet waren de enige punten van de hele woning waar we geen op of aanmerkingen over hadden. Echt wij raden iedereen aan: GA NAAR ARMA KEUKENS & SANITAIR! Geen gedoe, heldere en overzichtelijke prijsstelling, geen onderhandelingen maar gewoon eerlijk zeggen wat iets moet kosten. En het allerbelangrijkste: ze komen na wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Fam. Dankers op maandag 20 nov 2017 '17
Perfecte afhandeling van de aankoop. Goede communicatie met bedrijf. Montage keuken binnen gestelde tijd! Correcte monteurs! En..... afspraak is echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Kleine keuken”
Door Hazeleger op zondag 16 jul 2017 '17
Kleine keuken voor de bijkamer. Super geholpen en ook als iets goedkoper moet komen ze met perfecte oplossingen. Montage was super gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn echt zo blij”
Door Martin op woensdag 12 jul 2017 '17
Onze ervaring met Arma is prima. Voor de offerte werd uitgebreid de tijd genomen, de verkoper dacht goed mee, de levering was keurig op de afgesproken tijd en compleet. De montage is ook perfect gedaan. Wij zijn zeer tevreden en helemaal blij met onze nieuwe keuken! Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door WN en ER op zaterdag 8 jul 2017 '17
Zeer positief, prettige verkoper (Coen van Manen) die goed adviseerde en meedacht, en uitstekende montage door de heren Van Ark.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Irene Batteram op dinsdag 4 jul 2017 '17
Van begin; het aankoop proces, tot aan het eind; het plaatsen van de keuken, een hele goede beleving. 100% tevreden over alles. Geen opdringerige verkoop. Vaste prijzen dus je weet waar je aan toe bent. Montage van de keuken prima verlopen. Zelfs wat extra's was geen probleem.
FOTO VAN IRENE BATTERAM
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jan en Carla Scholten op dinsdag 27 jun 2017 '17
Wij hebben onze keuken bij ARMA in Nunspeet gekocht. Eerste keer zonder afspraak gaan kijken en wat je dan opvalt is dat je rustig de keukens kan bekijken zonder dat er meteen een verkoper op je nek springt. Dat voelde goed. Meteen een afspraak met Benhard van Moorselaar voor een tweede bezoek. Deze verkoper heeft ons zeer goed geholpen, denkt met je mee, neemt alle tijd voor de klant. Bij het brengen van de keuken wordt alles netjes gerangschikt (op een stucloper) neergezet, zodat de montage daarna ook vlot kan verlopen. De monteur die onze keuken heeft geplaatst (Alwin Vierhuizen) heeft het helemaal in de vingers, gaat rustig zijn gang en heeft de keuken super geplaatst. Dit bedrijf is een geoliede machine, waarbij de klant van begin tot na het plaatsen van de keuken tevreden moet zijn. Iedereen die op zoek is naar een keuken, ga naar ARMA in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Fam.H.J.Aarnoudse op dinsdag 9 mei 2017 '17
Heel goede voorlichting bij aankoop en goede montage en uitleg bij het gereed zijn van de keuken. De drie D tekening kwam goed overeen met de werkelijkheid. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor. Zeker zouden we arma keukens aanbevelen aan anderen

Eerdere ervaring van 25 juli 2015: Wij hebben een badkamer gekocht ,we zijn heel fijn geholpen ,de mogelijkheden van alle kanten bekeken ,en wellicht de goede beslissing genomen. Ik zou iedereen willen adviseren om daar te kijken en te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaringen”
Door Dalhuisen op dinsdag 28 feb 2017 '17
Zeer positieve ervaringen met Arma, en da's niet alleen vanwege de heerlijke gevulde koeken bij de koffie... :) Tijdens de aanschaf van mijn nieuwe keuken uitstekend geadviseerd door Gert Jan. Heel prettig dat er zo goed en ongedwongen wordt meegedacht en dat gemaakte afspraken keer op keer netjes worden nagekomen, dat schept vertrouwen! Ook bij de levering en de montage hele nette medewerkers over de vloer gehad. Na de montage waren er nog wel wat 'dingetjes' (een haperende lichtdimmer, een vlekje in het aanrechtblad, een iets kromgetrokken schot naast de vaatwasser, dat soort dingen), maar die zijn stuk voor stuk keurig door Arma vervangen. Inmiddels is de keuken helemaal af en naar volle tevredenheid. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Arma. Een voorbeeldig bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. De vijf sterren zijn dik en dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Heijnemans op zondag 15 jan 2017 '17
Van begin tot het einde in één woord ,super. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en in alle rust de keuken showroom (Nunspeet ) bekeken. Omdat ik aangaf dat ik aan het oriënteren ben stond bij vertrek een tas klaar met boeken over keukens. Geen druk ervaren maar geduld en openheid. Omdat men ook met eigen monteurs werken en mij dat een vertrouwd gevoel gaf ben ik terug gekomen. De verkoper heeft mij goed geadviseerd en uiteindelijk tot een koopcontract geleidt. Alles in de puntjes goed gegaan. Van inmeten tot levering en montage. Goed bereikbaar , telefonisch en via de mail. De montage is ook zonder problemen verlopen, harde werkers. Goed en netjes afgewerkt. Kan niet anders zeggen.
FOTO VAN HEIJNEMANS
Keuken tot in de puntjes verzorgd
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren renovatie”
Door E. Reitsma op donderdag 10 nov 2016 '16
Vanwege de vele uitstekende recensies op Qasa bij Arma in Nunspeet terechtgekomen voor de renovatie van mijn bestaande badkamer en toilet. In twee plezierig verlopen gesprekken met verkoopadviseur Gert Jan is alles keurig uitgewerkt. Hierbij werd goed meegedacht met de (on)mogelijkheden totdat alles in detail naar mijn wens was vastgelegd. Ook over de montage door Gerben en Teus niets dan lof. Netjes, vakkundig en met aandacht voor het kleinste detail. Arma is geen prijsstunter maar wie kwaliteit zoekt, gekoppeld aan een voor hedendaagse begrippen ongekende service, en dat voor een eerlijke prijs, is bij Arma aan het juiste adres. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de gehele afhandeling”
Door Patrick en Liesbeth Bauland op dinsdag 4 okt 2016 '16
Begin 2016 besloten wij onze keuken te vervangen. Na gedegen onderzoek op Internet zijn wij bij Arma terechtgekomen. Vooral de ervaringen van andere keukenkopers speelden hierbij een belangrijke rol. Een andere reden was, dat wij een landelijke keuken wilden. Arma heeft hierin een grote keuze, zoals wij constateerden toen wij daar gingen kijken. Na een afspraak gemaakt te hebben, gingen wij huiswaarts met een tas vol met brochures over apparaten en informatie over de werkwijze van Arm, teneinde ons te kunnen gaan oriënteren. Tijdens de uiteindelijke afspraak werd uitgebreid te tijd genomen om de keuken inclusief apparatuur en tegelwerk samen te stellen. De offerte was direct gereed evenals een tekening, zodat wij zelf al een goed beeld kregen. Voor de demontage van de oude keuken kregen wij een aantal bedrijven door, waarmee Arma werkt. Lijnen voor overleg tussen de bedrijven worden hierdoor tot een minimum beperkt. Ideaal. Begin september werd de keuken dan geplaatst. Inclusief demontage en montage zijn wij 8 werkdagen zonder keuken geweest. Een periode om overheen te komen. Wij zijn zeer tevreden over de hele afhandeling bij Arma; van de afspraak met de heer Van Moorselaar t/m de (de-)montage, het verleggen van leidingen, het tegelwerk etc.. Er werd meegedacht en indien gewenst goede suggesties gedaan. De werklieden werkten zeer netjes. Het eindresultaat was precies wat wij voor ogen hadden en wij zijn zeer gelukkig met onze nieuwe keuken. Het slogan van Arma "Afspraak is afspraak" staat terecht hoog in het vaandel. Een bedrijf dat wij zeker iedereen aanbevelen.
FOTO VAN PATRICK EN LIESBETH BAULAND
Keuken met betegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Firma verdient een 10”
Door R.Draaisma Almere op vrijdag 16 sep 2016 '16
Levering en montage volgens afspraak keurige monteurs, alles in overleg. Oplevering keurig netjes. Ook zijn wedik tevreden over de na controle. En bij een technisch probleem wordt niet moeilijk gedaan om dit op te lossen. Zowel voor het plaatsen en afwerken van zowel keuken als badkamer, en de service verdiend de firma een 10
Reactie of foto toevoegen
“Alle waar is naar zijn geld”
Door Jan Baron op donderdag 1 sep 2016 '16
Vorig jaar een nieuwe keuken gekocht. Na een jaar intensief gebruik was een aantal deurtjes een beetje scheef. Alles keurig opnieuw afgesteld, geen kosten, prima, klantvriendelijke en kundige monteur, uitstekende communicatie vooraf over bezoektijdstip. Zelfs toen de monteur wat eerder kon komen werd vooraf gevraagd of dat mogelijk was. Nog steeds blij met onze aankoop bij Arma. Duur? Alle waar is naar zijn geld!

Eerdere ervaring van 3 september 2015: Niet het goedkoopste adres, zeker geen keukenknaller, wel de beste wat mij betreft. Vriendelijke en betrokken medewerkers met hart voor de (keuken)zaak. In onze keuken zijn uitstekende componenten op tijd geleverd. De aankoop is goed begeleid, meedenkend en waar nodig oplossingen zoekend, de technische uitwerking ook, de montage was echt super. Wij hadden een uiterst deskundig monteur die de tijd nam voor de juiste (haast vlekkenloze) montage. Hij keek daarbij niet op een uurtje, het moest goed komen. Een echte vakman van de bovenste (*keuken) plank! Klant centraal, ook bij hem. We zijn bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door J. van Schaik op vrijdag 29 jul 2016 '16
Mijn ervaring bij het kopen van een keuken bij Arma is heel positief. Het meedenken bij het ontwerp, de tijd die ervoor genomen werd, de mogelijkheid om nog veranderingen aan te brengen, de montage en uitleg over apparaten ... dat verliep allemaal prima. Nu de keuken klaar is, kan ik zeggen dat hij helemaal aan de verwachting voldoet. Het is prachtig geworden qua uitstraling en kwaliteit, maar ook heel praktisch in het gebruik. Hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. TER HORST UIT APELDOORN
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de samenwerking”
Door Fam. W. de Vries-Hoekstra, Urk op woensdag 8 jun 2016 '16
Eind november bij Arma Keukens Nunspeet langs geweest voor het uitzoeken van een keuken voor onze nieuwe watervilla. We zijn heel goed geholpen en kregen verschillende tips van verkoopadviseur Benhard van Moorselaar. We hebben gekozen voor een greep loze hoogglans witte keuken met een natuursteen aanrechtblad met opzetstuk. Voor de definitieve levering en plaatsing keurig geïnformeerd en de keuken is door twee vakmannen (zonder opleverpunten!) gemonteerd! Intussen maken we al drie weken gebruik van de bovengenoemde aankoop en zijn heel tevreden over het geleverde product en montage door Arma Keukens. We zullen aspirant kopers adviseren langs te gaan bij Arma! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
FOTO VAN FAM. W. DE VRIES-HOEKSTRA, URK
Greeploze hoogglans keuken met natuurstenen blad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Eibert Bosch op dinsdag 29 mrt 2016 '16
Een zeer positieve indruk gelijk al bij het kopen, netjes behandeld door de verkoper. Bij het weghalen van de oude keuken en de montage va de nieuwe keuken alleen maar top gasten die er goed verstand van hebben. En de service is echt goed, gaat de laatste monteur weg dan is de keuken ook compleet afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“In een woord super”
Door H Pul op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Super goed dat Arma de verkoper gaf deskundig advies. Keuken is netjes afgelevert en geplaatst. Goed montage personeel uiterst correct. Arma is telefonisch en per mail goed bereikbaar. Dus in een woord super.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Meindert visser op zaterdag 19 mrt 2016 '16
We zijn zeer goed geholpen door het personeel van arma keukens we hebben een prachtige keuken gekocht het plaatsen ging heel goed we hadden een klein probleem met ons koelkastdeur die was verkeerd geplaatst had Zelf ook de fout gemaakt en we kregen een nieuw koelkast deur volledig vergoed dus we bedanken arma keukens met de service en de goede montage hartstikke bedankt
FOTO VAN MEINDERT VISSER
Houtkleurige hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mond op mond reclame”
Door Fam. De Graaf op woensdag 20 jan 2016 '16
Wij hebben in oktober 2015 een keuken gekocht bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Via mond-op-mond reclame zijn we er terecht gekomen. Een goede ontvangst, waarbij we rustig de showroom konden bekijken. Niks geen opdringerig gedoe. Dat is wel zo prettig. Nadien werd er rustig en ruim de tijd genomen om een passende offerte uit te brengen. We zijn toen eigenlijk gelijk tot koop over gegaan. De communicatie m.b.t. tekeningen, facturering, planning, garanties e.d. verliep zeer goed. De tweede week van 2016 is de keuken bezorgd. Precies op de afgesproken tijd. De chauffeur en bijrijder hebben de keuken keurig en met zorg gelost. Het plaatsen hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Met de montage-afdeling hebben we dan ook geen ervaring. Wel hebben we van horen zeggen, dat deze mensen ook goed werk leveren. Al met al zijn we zeer tevreden en bevelen Arma Keukens en Sanitair dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door JW v Tamelen op maandag 26 okt 2015 '15
Wij hebben bij Arma eerst een nieuwe keuken gekocht deze is geplaatst in september 2014 , dat beviel zo goed dat wij ook een nieuwe badkamer bij hun gekocht hebben , geplaatst in mei 2015. Wat opvalt is dat je bij hun koopt zonder stress je wordt niet onder druk gezet om snel een beslissing te nemen , en de service is top . Tijdens de montage denken de monteurs met je mee en alles wordt in goed overleg geplaatst. En de probleempjes die later bovenkomen worden naar volle tevredenheid opgelost. Dus wij zijn blij dat we bij Arma terecht zijn gekomen via deze site en raden iedereen het bedrijf aan.
FOTO VAN JW V TAMELEN
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Kwakkel op woensdag 16 sep 2015 '15
De vorige keuken hadden we gekocht bij een kleine keukenzaak. Na de aanbetaling hoorden we geruchten van faillissement... Daarom wilden we deze keer een betrouwbare partner met een goede naam. Dat is Arma geworden met een goed advies, duidelijke offerte en heldere afspraken. Ook de tekeningen voor de voorbereiding van elektra, waterleiding en luchtafvoer werden keurig aangeleverd. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd, met een prachtige keuken als resultaat waarmee we weer jaren vooruit kunnen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over hele proces”
Door Fam A Brendeke Epe op maandag 15 jun 2015 '15
Wij hebben bij Arma Keukens in Nunspeet een complete keuken gekocht. Tijdens het uitzoeken zijn wij uitstekend geholpen en na drie keer (bijna halve dagen) hebben wij de knoop doorgehakt en de keuken besteld. Tijdens de productie nog een wijziging zonder probleem laten opnemen. Een datum voor levering afgesproken en Arma heeft zich daar keurig aangehouden en was inderdaad de keuken op de afgesproken datum gereed voor gebruik. Slechts één plank was volgens de monteur niet goed (kan gebeuren) en die is na een paar weken netjes vervangen zonder gezeur. Nogmaals wij zijn zeer tevreden over aankoop, afspraken, levering en montage van onze keuken. Hartelijk dank hiervoor.
FOTO VAN FAM A BRENDEKE EPE
Reactie of foto toevoegen
“Als beste uit de bus”
Door Ron van Maltha op dinsdag 12 mei 2015 '15
Na wat geshopt te hebben bij verschillende badkamer leveranciers kwamen wij door het lezen van een aantal reviews bij Arma terecht. Hier werden wij getroffen door de deskundigheid, vriendelijkheid en het geduld waarmee wij door de verkoper Gert Jan geadviseerd werden over hoe onze wensen t.a.v. een nieuwe badkamer zo goed mogelijk gerealiseerd konden worden. Daarbij dacht hij constant mee hoe we zo dicht mogelijk bij het door ons aangegeven budget konden blijven. Arma kwam niet als goedkoopste uit de bus, maar wel als beste, niet alleen op het gebied van advies en geleverd materiaal cq apparatuur, maar ook op het gebied van de uiteindelijke montage, die zeer vakkundig en bijzonder goed en netjes uitgevoerd werd door zeer bekwame monteurs, die er alles aan doen om de onvermijdelijke rommel in huis tot een minimum te beperken. Bedankt Jan en Barend.
FOTO VAN RON VAN MALTHA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 '15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marjet Versteeg op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Ik ben zeer tevreden over het hele proces van keukenaankoop tot levering. de verkoper adviseerde heel goed ook over de details Gesprek was persoonlijk en hij nam ook de tijd. Er kwam een mooie 3D uitrollen, offerte was heel duidelijk. afspraken zijn 100% nagekomen, montage was op tijd en mooi uitgevoerd. totale prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening heel goed. ik raad dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Arma betrouwbaar”
Door Gerard van Weeghel op vrijdag 6 mrt 2015 '15
In oktober 2014 heeft Arma een nieuwe keuken geplaatst bij ons. Wij waren al bij enkele andere bedrijven geweest. Daar hadden wij een offerte laten maken. In eerste instantie – zonder kennis van de offerte van het andere bedrijf – zat Arma boven de prijs. Maar toen hebben wij Arma "uitgedaagd" om een vergelijkbare offerte te maken en daarbij was de afspraak dat er meteen een reële prijs zou worden genoemd en niet dat wij elkaar niet probeerden met de prijs de loef af te steken (open communicatie). Het resultaat was dat Arma met een vergelijkbare prijs (iets duurder) kwam. Voor mijn vrouw en mij was dit de aanleiding om door te gaan met Arma. Ook vanwege de deskundigheid van de verkoper, het goede luisteren, het goede meedenken van hem, zijn geduld en het komen met alternatieven. Last but not least de goede reviews over dit bedrijf speelden hierbij ook een grote rol. Hierbij viel het ons op dat wanneer er problemen waren dit tot tevredenheid werd opgelost. Kortom: zeer positief.

Ook na het kopen van de keuken viel ons op dat:
1.de uitstekende correspondentie tussen Arma en ons waarbij afspraken werden nagekomen;
2.de duidelijke leidingschema;
3.de aandacht dat alles in de offerte nog eens werd nagelopen of het daadwerkelijk klopte om vergissingen te voorkomen;
4.het geduld van Arma als ons weer iets niet duidelijk was;
5.de uitstekende planning wanneer de keuken geleverd en gemonteerd zou worden;
6.de netheid van de mensen die de spullen kwamen brengen (zonder iets hoeven te zeggen, werd er voorgesteld om papier op ons laminaat te leggen ter voorkoming van beschadigingen);
7.de keurige montage en het ons betrekken bij hoe wij het willen hebben (bv. kitten of niet)
8.de gemotiveerde en deskundige mensen van Arma, niemand uitgezonderd‼

Kortom: wij zijn zeer tevreden met Arma en kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Van ons krijgt Arma een cijfer tussen de 9,5 en 10. Vandaar dat wij dan ook met plezier een review plaatsen. dit gemotiveerde bedrijf heeft dat dik verdiend!!

Gerard en Kora
Wezep, maart 2015
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Marjon op dinsdag 3 mrt 2015 '15
We hebben een nieuwe keuken gekocht. We zijn tevreden over het resultaat. In eerste instantie waren we helemaal niet tevreden over de klantvriendelijkheid van de verkopers en hebben we bij andere bedrijven verder gekeken. Toen we al heel ver waren met het idee zijn we nog een keer naar Arma gegaan, omdat we van vrienden en bekenden hoorde dat ze goede ervaringen hebben. De levering was op tijd en compleet. Wel was er beschadiging en het heeft lang geduurd voordat dit was verholpen. De montage was op tijd, maar wel wat kleine dingen die niet goed waren. En al snel wat problemen die we hebben gemeld. Daar moesten we zelf achteraan bellen en toen bleek dat het niet op de plek is gekomen waar het had moeten zijn. Dat is allemaal na lange tijd opgelost. (bijna 3 maand later) Had wel eerder gekund. Ook ontdekten we toen de vriezer er stond dat daar een wateraansluiting op had moeten zijn, omdat de vriezer een ijsblokjesautomaat heeft. Wel jammer dat het niet is meegenomen in de aansluitingen die Arma heeft aangeleverd. Nu hebben we de keuken drie maanden, we zijn tevreden en hopen dat in de toekomst ook te blijven.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door J Logtenberg op zondag 1 mrt 2015 '15
In september hebben we een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. We zijn prettig geholpen en van goede adviezen voorzien. In december 2014 is onze keuken geplaatst door het montage team van Arma. Het ziet er allemaal prima uit. In maart komen ze nog een keer service verlenen. Dit houd in dat alles nog nagelopen wordt. Ook komen ze dan enkel deurtjes vervangen waarvan de handgrepen op de verkeerde plek zitten. Al met al zijn we zeer tevreden met de Arma keuken.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door T.v.d. Wösten op vrijdag 30 jan 2015 '15
Veel keukenspecialisten bezocht en bij Arma uitgekomen. Prima en uitgebreide voorlichting. Goede hulp bij de vele mogelijkheden. Uiteindelijk voor een heel andere opstelling gekozen door prima ideeën van de verkoper. Twee maal uren zitten praten, vergelijken, aanpassen. Perfecte service en montage. Er was niets te veel voor de monteurs en alles keurig opgeruimd. Een aanrader! Arma is niet de goedkoopste, maar de kwaliteit en service vergoeden alles.
FOTO VAN T.V.D. WÖSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en sanitair uitzoeken.”
Door D.Besselsen op woensdag 14 jan 2015 '15
De verkoper van de keuken nam goed de tijd voor advies wat betreft de keuken dit was bij het uitzoeken van het sanitair ook goed. De levering en de montage werd prima verzorgt. De totale kwaliteit is prima, wij zullen zeker Arma Nunspeet bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service door gedegen ervaring”
Door H v.d Hazel op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na wat oriënteren zijn we uiteindelijk met Arma in gesprek gegaan over de verbouwing van onze badkamer en toilet. Het was een prettig gesprek waarbij de verkoper voldoende tijd voor ons nam en goede uitleg en adviezen gaf. Op een transparante manier is de offerte opgesteld en een 3D ontwerp gemaakt van de badkamer wat ons een goed beeld gaf van wat het uiteindelijk zou gaan worden. De montage is goed verlopen en wanneer er vragen waren kregen we vrijwel direct antwoord. Het was een hele verbouwing maar we zijn blij dat we het Arma hebben laten doen. Hun ervaring maakt dat de klus snel en netjes is verlopen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Arma! Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar betaalbare kwaliteit, ervaring en goede service.
FOTO VAN H V.D HAZEL
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoud”
Door J. Pluim op maandag 6 okt 2014 '14
Onze keuken is 2 jaar oud. We zijn zeer tevreden met de keuken en hoe het destijds gegaan. Wij hadden een probleem met de oven. Bleek dat na ruim 2 jaar de motor stuk was. Dit probleem is door Arma keukens netjes opgelost. Ik kan u dit bedrijf ten harte aanbevelen ook wat betreft klantvriendelijkheid, montage en prijs kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J. PLUIM
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Onze droom een inloop douche”
Door Chris en Erika Groeneveld op donderdag 11 sep 2014 '14
Ooit een ervaring met Arma gehad, dan blijf je bij dit bedrijf. Bij een kleine renovatie van onze keuken waren we onder de indruk van dit bedrijf. En vooral het vakmanschap en de lol die men erin heeft het werk zo goed mogelijk uit te voeren.Wij werden dan ook niet teleurgesteld toen we voor een badkamer gingen kijken, men heeft alle tijd, leeft zich in in jouw situatie en de afspraken worden prompt nagekomen. Alles helder op papier en de tijd die men dacht nodig te hebben heeft men nog verkort door gewoon door te werken als het even beter uit kwam. Ze keken niet op een uurtje meer of minder.Geen enkele klacht hebben wij en wij zullen iedereen dit bedrijf aanraden. Met twee geweldige ervaringen achter de rug kan je dat met een gerust hart doen. Chapeau voor alle medewerkers van Arma. En de badkamer?? Een beauty, prachtig getegeld, met gevoel voor stijl alles gedaan inclusief de montage van de diverse accessoires. Wij laten dan ook met gepaste trots onze badkamer zien aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“keukenprinses”
Door Klaas en Helma Frik op dinsdag 2 sep 2014 '14
Bij het bepalen van de keuze van welke keuken/indeling, hebben we heel goed advies gekregen. De voorlichting was heel duidelijk, alle mogelijkheden werden op een rij gezet, met een 3D tekening werd het totaalplaatje ook zichtbaar, wat heel prettig was. Offerte was heel overzichtelijk en precies volgens afspraak, dus geen verrassingen! Wat wij ook heel prettig vonden was dat er echt de tijd voor je genomen wordt, je mag rustig alles afwegen/bekijken er wordt meegedacht maar niets opgedrongen, dat voelt heel goed! De planning verliep precies volgens schema, de levering was compleet, goed verpakt zonder beschadigingen. De montage ging heel snel, ondanks dat een (externe) stukadoor zijn werk niet zo goed gedaan had!Op alle mogelijke manieren werd gewerkt om het toch voor elkaar te krijgen, wat ook echt SUPER gelukt is.
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken, maar ook de vloer (op de hele begane grond)dit heeft echt ons woongenot enorm verhoogd! Elke dag, tijdens het koken, voel ik mij een echte keukenprinses!! Echt genieten! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij prima, waar voor je geld, ARMA is echt een aanrader!
FOTO VAN KLAAS EN HELMA FRIK
het kookgedeelte
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken!”
Door Jeroen en Anniek van Vilsteren op zondag 24 aug 2014 '14
Wij zijn via vrienden terecht gekomen bij Arma Keukens. Daar hebben we contact gehad met verschillende verkopers. De 1 met meer ervaring dan de andere, maar allemaal prettig in de omgang. Fijn bij Arma Keukens is, dat je gelijk een 3d-foto meekrijgt van jouw keuken, en dat er met netto-prijzen wordt gerekend. Montage door een ZZP-er was prima!
FOTO VAN JEROEN EN ANNIEK VAN VILSTEREN
Keuken Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend en aan te bevelen”
Door Fam IJsselstein op dinsdag 27 mei 2014 '14
Een prachtbedrijf in deze branche. Goede sfeer bij aankomst, fijne monteurs, goede producten. Strak werk geleverd, denken mee met montage hoe/wat/waar etc. Mooi!
Reactie of foto toevoegen
“Arma is zeker aan te bevelen”
Door Louis op donderdag 15 mei 2014 '14
Omdat we in Nunspeet alleen maar positieve verhalen over Arma kennen besloten we hier heen te gaan voor een aantal aanpassingen aan onze bestaande keuken. Uiteindelijk bleken onze wensen zo veel wijzigingen met zich mee te brengen dat Gert Jan van Arma een tekening voor een nieuwe keuken heeft gemaakt. Hiervoor werd alle tijd genomen en we hebben zeer deskundig advies gehad. Tijdens een tweede gesprek hebben we de puntjes op de i gezet. Hierbij werd erg met ons meegedacht en zijn er toch dingen boven water gekomen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Dit alles zonder enige druk of sturing om iets meer of anders aan te schaffen dan je gepland hebt. Al met al een zeer prettige aankoop. De montage van de keuken is door zeer vakkundige klantgerichte monteurs uitgevoerd die ook meedenken en oplossingen zoeken. Geen praatjes van, "dan moet u nog even terug naar de verkoper" maar monteurs die zelf beslissingen durven te nemen en zelf dingen regelen op de zaak. Zouden veel bedrijven van kunnen leren. Ook de kleine dingetjes waar we tijdens gebruik tegenaan liepen zijn keurig opgelost. Zelfs voor het vervangen van een bestekindeling in de lade kwam een monteur even langs "omdat dit ook service is". Ik zou bij een volgende keuken of badkamer zeker weer langs Arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keuken 2010”
Door Bovendorp op vrijdag 27 dec 2013 '13
In 2010 hebben we een keuken gekocht bij Arma keuken. De keuken is van goede kwaliteit, met name de inbouwapparatuur van Neff. De montage was gemakkelijk door middel van de duidelijke omschrijving. De afspraken die gemaakt zijn qua levering werden nagekomen. Alleen de tegels werden niet correct geleverd. Daarom konden we direct nieuwe tegels uitzoeken. Wij raden Arma aan als keukenleverancier!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Peter en Inge op vrijdag 20 dec 2013 '13
In juli 2013 heeft de firma Arma bij ons een prachtige keuken geplaatst. We zijn zeer goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We hebben ruim de tijd genomen en gekregen om tot een zo goed mogelijk keukenplan te komen. Er is goed met ons meegedacht. De levering en de montage verliepen voorspoedig. Alles was aanwezig en na twee dagen hard werken, was het voor elkaar. Geweldig! Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door fam. S. Visser op woensdag 2 okt 2013 '13
De ontvangst op de zaak was prima, er werd royaal de tijd genomen om een keuze te kunnen maken. De levering en de ontmanteling van de oude keuken verliepen goed. De montage verliep heel goed. De mannen dachten met ons mee om alles zo practisch en zo. mooi mogelijk te maken en dat is goed gelukt. Harde, prettige werkers. Complimenten. We genieten nu dagelijks van onze nieuwe keuken en zullen ARMA zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“mijn wens vervuld”
Door Frieda op zondag 21 jul 2013 '13
Wij wonen in een huis met een keuken van 40 jaar. Die was nodig aan vervanging toe. Van een collega goede berichten over Arma.Wij hebben zelf een plan gemaakt en zijn daarmee naar Arma gegaan. Zij hebben goed meegedacht om voor ons een keuken op maat te maken. De vaatwasser op hoogte die ik graag wilde, is gerealiseerd. Wel jammer dat het vak eronder niet volledig benut is. Over de levering en de montage zijn we heel tevreden. Ik zou Arma zeker aanbevelen aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keukenzaak”
Door Doppenberg op zaterdag 20 jul 2013 '13
Via een bekende zijn wij bij Arma Keukens terecht gekomen. De eerste indruk was al enorm goed. Geen opdringerige verkopers. We werden keurig te woord gestaan en geholpen door Alexander Bart. De opstelling was voor ons al vrij duidelijk en daar zijn we goed uitgekomen. Ons werd verteld over het netto prijs beleid bij Arma en dat voelde erg vertrouwd en eerlijk. We hebben samen alles uitgezocht en samen de offerte gemaakt. Je ziet meteen hoeveel de keuken kost. Na de koop verliep het volledige traject ook erg professioneel. De montage zijn we zeer over te spreken. Keurige vaklui die netjes werken en alles in overleg doen. Ze ruimen elke dag ook alles netjes op voordat ze naar huis gaan. Al met al dus een keurig professioneel bedrijf.

We hebben de keuken nu ruim een jaar in gebruik en zijn zeer te spreken over de kwaliteit. Het is een goede degelijke keuken. We hebben in het begin een probleem ervaren met de lade die niet goed wilde sluiten. We hebben een belletje gedaan en het is keurig opgelost.

De verhouding in prijs tot de kwaliteit is goed. We hebben door het netto prijs beleid en de keurige gang van zaken en de goede kwaliteit van de keuken hier een goed gevoel over en we raden Arma Keukens en Sanitair absoluut bij een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“tevreden, over kwaliteit, prijs,deskundigheid en montage door mederwer”
Door h op maandag 1 jul 2013 '13
eerste gesprek thuis: Prima verzorgt qua uitleg, mogelijkheden in pers gesprek, showroombezoek idem, Goed advies en uitleg, offerte deskundig, degelijk en compleet, prijs-kwaliteit goed/ actieweek viel erin. Levertijd prima montage deskundig, alles aanwezig, inmeter Henk heeft zijn best gedaan. Alles klopte. nazorg direct en zorgvuldig. aan te bevelen aan derden. dank.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en deskundige montage door Arma”
Door Rick op zondag 30 jun 2013 '13
Onze keuken was hoognodig aan vervanging toe. De oude L opstelling wilden we verlengen maar daardoor kwam er een extra hoek op het lange deel en moest dit voor een laag raam langs geplaats worden. De extra hoek (eigenlijk meer een flauwe knik) bleek voor veel leveranciers een hele uitdaging maar ook het plaatsen van de keuken voor een laag raam in plaats van tegen een gestukadoorde muur was niet voor alle keukenleveranciers mogelijk. We wisten wel precies wat we wilden. Geen grepen, geen bovenkastjes, geen hoge kasten tot aan het plafond, maar wel veel lades en strak en wit. Het bleek alleen moeilijk een keukenleverancier te vinden die aan alle wensen kon voldoen en na vele uren in keukenshowrooms te hebben doorgebracht wezen onze overburen ons op Arma Keuken en Sanitair. Al snel werd een afspraak gemaakt en bij het eerste bezoek kregen we al het gevoel dat we er bij Arma wel uit zouden komen. De keuken werd ontworpen en voldeed aan al onze wensen. We zijn daarbij goed geadviseerd kregen de keuken ook nog eens binnen ons budget.

Nadat we de bestelling geplaatst hadden hield de service niet op. Bouwkundige aanpassingen en leidingwerk deden we zelf en op al onze vragen kwam snel een antwoord. Een afspraak voor het vooraf bouwen van de koof werd soepeltjes gemaakt zodat de stukadoor nog dezelfde dag alles strak kon maken. De afgesproken levertijd was in aantocht en ook hier bleken de gemaakte afspraken waargemaakt te worden.

De montage is super verlopen. De monteur had er zin in en nam de tijd voor het pas maken van de extra hoek. Dit betekende niet alleen dat het aanrechtblad uit 3 delen bestond en de passing dus erg precies komt maar dat ook aan de voorzijde in de knik een passtuk gemaakt moest worden. Dit is allemaal erg netjes opgelost en het was zeker geen haastwerk. Complimenten voor de monteur! Ook de afwerking bij het lage raam (iets wat zeker niet standaard is) is erg mooi gelukt. Inmiddels is de keuken in gebruik en kunnen we ons al bijna niet meer voorstellen hoe het was in de oude keuken. Arma heeft ons een schitterende keuken geleverd en deze vakkundig gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Ook na de koop goed geholpen!”
Door M. Houtman op zondag 21 apr 2013 '13
Op advies van kennissen bij Arma gaan informeren naar aanpassingen in een bestaande keuken. Na een prettig eerste gesprek en zeer uitgebreide vervolgafspraken, zowel bij ons thuis als bij Arma in Nunspeet gekozen voor een volledig nieuwe keuken. Diverse noodgedwongen aanpassingen in het keuken ontwerp werden moeiteloos opgevangen en toen tijdens plaatsing bleek dat wij een deel van de tekening niet goed hadden begrepen werd ook daar kosteloos een goede en voor ons zeer bevredigende oplossing voor geboden. Onze nieuwe keuken is prachtig en we genieten er iedere dag van; vooral door de toegewijde en vakkundige montage en zeer zorgvuldige afwerking. Wachten nu nog op de laatste verandering maar zijn er zeker van dat ook die naar volle tevredenheid zal worden uitgevoerd. Op onze tip om meer duidelijkheid te geven over de technische aspecten van de apparatuur werd zeer positief gereageerd. Arma denkt mee met de klant en houdt (soms zelfs iets te veel) rekening met de financiële mogelijkheden. Heel fijn was dat bestaande apparatuur die nog goed werkte zonder probleem werden overgezet in de nieuwe keuken. Hoe dan ook een aanrader voor iedereen die zoekt naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Wim op donderdag 11 apr 2013 '13
Uit nieuwschierigheid zijn wij een keer bij Keur keukens binnengestapt en gebleven.We werden er vriendelijk geholpen en niets opgedrongen. Toen uiteindelijk de nieuwe keuken gearriveerd was, brak de griepgolf uit dus geen montage. Maar ze hebben hun uiterste best gedaan om toch een Haarlemse aannemer (Harry Zomer) de boel te laten monteren. Op een paar dingen na was alles prima en snel opgelost. Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is Koning bij Arma”
Door Kees op woensdag 6 mrt 2013 '13
Over de kwaliteit van de keuken kunnen we geen oordeel geven omdat dit bericht kort na plaatsing van de keuken is geplaatst. Uiteraard is bij de keuze van de keuken wel gekeken naar kwaliteit. We hebben gekozen voor Exellentic keuken waar we vanuit gaan dat deze kwalitatief goed is. De prijs kwaliteit verhouding lijkt in orde. We is het een feit dat bij onze keuken, de keuken op zich ongeveer 1/3 van de prijs uitmaakt. De rest is een (duur) werkblad, apparatuur en plaatsingskosten. Over klant vriendelijkheid kan ik kort zijn. Veel bedrijven / zaken kunnen een voorbeeld nemen aan de medewerkers van ARMA. Ontvangst, verkoop en monteurs, allemaal op en top vriendelijk. De de medewerkers van de levering waren uit het zelfde hout gesneden. Vaklui, allemaal. Klachten zijn er tot nu toe niet. Over kleine aanpassingen wordt niet moeilijk gedaan. Ik kan dit bedrijf aanraden. Geen gedoe met extra kosten. Geen vooruit betaling. Je weet waar je aan toe bent. Ook wordt meegedacht aan goedkopere oplossingen als de totaalprijs boven het budget uitgaat.
Het bedrag voor montage lijkt aan de hoge kant te zijn als je vergelijkt met andere keuken bedrijven. Maar een eigen montageploeg wat ook nog eens vakmensen zijn, is een groot voordeel. Alle afdeling zijn goed op elkaar afgestemd. Kort en goed; een tevreden bezitter van een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd subliem”
Door Rik op woensdag 2 jan 2013 '13
Geweldig geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ondanks een zeer korte levertijd, was alles keurig netjes compleet. Ook de montage verliep voorspoedig, waarbij de monteurs ook nog eens met je meedenken. Ook onze vorige keuken hadden we bij ARMA gekocht, en we kunnen weer zeggen "nog altijd subliem"
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost.
Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
REACTIE VAN FAM. CAMBIER - EPE
Is het geen plaatje ?
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 '18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 '18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bijzondere service”
Door Cees de Wolf op maandag 5 nov 2018 '18
Vanochtend kapotte douchekraan waardoor we het water moesten afsluiten. Super vlotte en adequate afhandeling. Vanmiddag alweer water en vanavond lekker douchen. Monteur ging pas weg nadat alles tiptop voor elkaar was. Heel bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Lizz op zaterdag 27 okt 2018 '18
Keuken gekocht bij Arma te Nunspeet. Hele track van verkoop tot slopen oude keuken en plaatsen nieuwe keuken probleemloos verlopen. Vakkundige medewerkers en top service !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
FOTO VAN H VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door H. Tadema op zondag 14 okt 2018 '18
Enkele jaren geleden keuken gekocht. Ook nu nog geweldige service bij klein mankement. Zeer goede communicatie. Kortom de volgende keer weer Arma.
Aanrader dus.

Eerdere ervaring van 1 april 2014: In december 2013 is onze keuken geleverd en geplaatst door Arma. Het was allemaal prima voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Monteurs hebben keurig werk afgeleverd en lieten het netjes weer achter. Vaklieden. We hopen nog lang plezier te kunnen hebben van onze keuken. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 '18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
FOTO VAN FAM. ROESTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door HJK op woensdag 10 okt 2018 '18
We hebben bij Arma een keuken gekocht. Geweldig geholpen door een super vriendelijke verkoper. Ondertussen kregen we de lekkerste hapjes van de kok die in de showroom aanwezig was. Er werd met ons meegedacht zonder opdringend te worden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN HJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 '18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Familie Top, Elburg op dinsdag 2 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen door Arma. Na vele keukens bezichtigd te hebben zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Arma keukens in Nunspeet alwaar we zeer vakkundig zijn geholpen door Gert Jan van Veldhuizen. Hij was in staat om onze ideeën en wensen te vertalen in een mooi ontwerp. De keuken is in 3 dagen geplaatst en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat mede ook te danken aan de kundigheid van beide monteurs. Elk detail werd keurig afgewerkt met de hoogste nauwkeurigheid. Kortom wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en hopen er nog lang plezier van te mogen hebben.
FOTO VAN FAMILIE TOP, ELBURG
+ Toon extra foto van Familie Top, Elburg
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Evertje Hop op donderdag 27 sep 2018 '18
Naar aanleiding van ervaringen van kennissen en reviews op internet zijn wij in Augustus 2017 naar Arma gegaan om een keuken uit te zoeken! We zijn super geholpen door Niels! Van begin tot het einde! In 2 afspraken goed geslaagd! Alle wensen die wij hadden kwamen allemaal terug in onze keuken! De afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen, ook met plaatsen! 2 goede monteurs kwamen die wisten wat ze deden! We maakten ons nog even zorgen over de hoogte van de hangkastjes, maar dit is in overleg met de monteurs perfect gegaan en geplaatst! Inmiddels staat de keuken al een half jaar! Één keer hebben we gebeld want de plint liet los. De volgende dag was Arma er al, en is dit direct verholpen! Wij zijn super blij met onze keuken, en bevelen Arma bij iedereen aan! Een dikke 10 voor dit super mooie bedrijf!
FOTO VAN EVERTJE HOP
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal prima”
Door Dhr en mw van den Hoorn op donderdag 20 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geholpen ook hoe het traject van kopen en plaatsen was allemaal prima en op een fijne manier geregeld en we konden als we vragen hadden altijd bellen voor informatie,en de gemaakte afspraken werden ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 '18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Sprakeloos zo goed”
Door Henk en Janny Wassink op zaterdag 1 sep 2018 '18
Nieuwe badkamer: buitengewoon tevreden en eigenlijk sprakeloos, zo goed! .Wij waren al langer toe aan een vernieuwing van de badkamer; bad eruit, ruime douche erin. Daarom ga je je goed oriënteren wie dat moet doen. We zijn daarbij, mede door Qasa, uitgekomen bij Arma, Nunspeet. Naar nu blijkt, betere keuze hadden we niet kunnen maken. In Nunspeet blijkt Arma in de persoon van Gert Jan niet alleen een geweldige gastheer te zijn, hij is ook uitermate begripvol voor wat wij nodig hebben. Meer nog, op zijn zeer deskundig advies hebben we, wat we dachten dat het moest zijn, bij kunnen stellen tot wat het echt moest wezen. We zijn zeer blij dat we zijn ingegaan op zijn adviezen. Dan komt Lubbertus inmeten en doorziet ter plekke meteen waar wij nog verbetering kunnen boeken. En nu zijn we zeer tevreden dat we naar hem als vakman geluisterd hebben!

We zijn er nog niet. Sander en Roel gaan aan het werk. Hun meer dan deskundige inbreng maakt dat de geplande badkamer meer dan we zelf dachten, kon worden toegesneden op onze behoeften. Zij putten uit een zeer ruime ervaring, daar konden we ons voordeel mee doen! Bijvoorbeeld: we gingen ervan uit dat de douchevloer een kleine verhoging zou kennen ten opzichte van de resterende badkamervloer. Ze hebben net zolang gepuzzeld totdat het met het vereiste afschot, een gelijke vloer werd. Hulde! Hun manier van werken kenmerkt zich door de volgende zaken: Punctueel, half acht is half acht, punt. Zeer netjes en schoon werkend, geen onnodige rommel en meteen schoonmaken. Bewust werkend met de minste overlast. Zeer rustig, gelijkmatig en vakkundig handelend. Ze weten terdege wat ze moeten doen en waar welke verbetering nodig is. Zo wordt, waar nodig zeer flexibel, toegewerkt naar een verbluffend resultaat! In ons appartementencomplex hebben we, nu het klaar is, van velen opmerkingen gehoord als: "Wat werkten ze netjes en schoon!" , "Nergens in lift en gangen afval aangetroffen" en "Hoe vind je ze!" Op deze vragen wisten wij van te voren deels het antwoord. Nu weten anderen het ook.

Kortom, Arma heeft boven verwachting een zeer functionele en stijlvolle badkamer gerealiseerd waar we lang naar hebben uitgekeken. Wij staan er zo nu en dan een beetje sprakeloos naar te kijken en kunnen eigenlijk niets anders zeggen dan: "Arma, Gert Jan, Lubbertus, Sander en Roel, en jullie hier niet genoemde collega's: Dank!!!
FOTO VAN HENK EN JANNY WASSINK
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door M.P. Jacobs op woensdag 29 aug 2018 '18
We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft. Uiteindelijk bij Arma uitgekomen. Zeer tevreden over alle processen. Zowel de voorbereiding als de uitvoering liet niets te wensen over. In alle stadia, dus zowel bij de voorbereiding, als bij de uitvoering, bleken aanpassingen gewenst tov de eerdere afspraken. Daar is nooit enig probleem van gemaakt, in tegendeel. Er werd altijd meegedacht, ook suggesties gedaan die we deels hebben overgenomen. Zeer content met het resultaat en met de medewerkers met wie we te maken hebben gehad !
Reactie of foto toevoegen
“Losse kookplaat”
Door Carl en Riny op zaterdag 11 aug 2018 '18
Een Neff kookplaat. Moesten er even op wachten, maar het is allemaal goed gekomen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.