Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 538 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren463 ervaringen
4 sterren54 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Renoveren keuken”
Door E. Bijkersma op vrijdag 21 okt 2016 '16
Diverse keuken apparatuur laten vervangen en keukenrenovatie laten uitvoeren. Met de keukenrenovatie ging het niet helemaal goed (afwijkende maten en kleuren), maar verder prima opgelost door Arma zonder extra kosten. Monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Grootkarzijn op zondag 31 jul 2016 '16
Super blij met onze nieuwe keuken. zeer prettig dat er goed mee gedacht wordt over de opstelling van de keuken. Het eiland staat erg goed. Vind deze opstelling veel handiger dan de oude. Dank je wel Gert Jan van Velthuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 '17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken badkamer en wc geplaatst”
Door stalknecht op donderdag 7 aug 2014 '14
De keuken, badkamer en wc bij arma keukens en sanitair gekocht. Nu helemaal tevreden! Er waren wat tegenslagen zoals een douchedeur kappot en tegels te kort maar die werden prima opgelost. Vriendelijk personeel, voor elk probleem is een oplossing! Dus al met al zijn we helemaal tevreden met onze nieuwe keuken badkamer en wc:) Prijzen zijn ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Kees op donderdag 1 feb 2018 '18
Goede zaak met veel keus. Werden goed ontvangen. Deal werd er wel min of min door heen geduwd ivm een actieweek, dit leverde wel een klein minpuntje op. Prijzen zijn stevig. Uitvoering was erg goed zowel de afwikkeling van de order, de inmeting en de plaatsing. Helaas oven na paar dagen al stuk, even afwachten hoe dit afloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M van der Hoef op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons professioneel en vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is veel aandacht besteed aan het afschermen van de rest van het huis zodat er geen beschadigingen ontstaan. De badkamer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie ervaring”
Door Piet Kool op donderdag 23 okt 2014 '14
Vanwege waterlekkage moest een deel van de keuken worden vervangen. We hebben een L vorm keuken. Via Arma heb ik een deel van het aanrechtblad en 2 keukenkastjes gekocht. De spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De maten van de kastjes waren goed, de maat en de kleur van het te vervangen aanrechtblad deel was ook goed. De prijs van het blad en de kastjes vond ik wel wat hoog.
Reactie of foto toevoegen
“aangenaam”
Door Margriet op vrijdag 24 mei 2013 '13
Wij hebben met Arma-keukens een goede ervaring opgedaan. tijdens de aankoop werd er naar ons geluisterd en meegedacht, en werden alternatieven aangedragen, maar de keus lag bij ons. Zo zit er een standaard grote lade onder onze spoelebak die op maat werd gemaakt door e monteurs waardoor r meer opbergruimte is behouden, dan wanneer wij voor een standaard lade hadden gekozen die speciaal voor onder de spoelbak ontworpen is. De installatie van de keuken is uitstekend uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M. Vastenburg op zaterdag 7 mei 2016 '16
We zijn goed en deskundig geadviseerd, zij namen alle tijd voor ons! De monteurs zijn zeer loyaal, vakkundig en nemen ook alle tijd om een hun product (keuken) zo vakkundig en goed mogelijk te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer + Netjes opgelost”
Door Gea op maandag 27 mei 2013 '13
Blij met onze nieuwe keuken, die netjes en vlot geplaatst is. Uitstekende monteur, bedrijf komt betrouwbaar over. Prijs/kwaliteit is goed. Maar toch jammer dat onze inbouwspotjes niet aan of uit konden zonder dat we een dimmer van maar liefst €50,- bijkochten. Een gewone aan/uit-schakelaar was niet mogelijk..... Dit kregen we te horen van de monteur, dus weinig keus. Toch wel een tegenvaller, maar wat wij nog triester vonden was dat we een bestekbak moesten bijkopen. Deze zat niet standaard bij de keuken, terwijl ik van twee collega's heb gehoord dat deze er bij hun keuken wel (zonder te vragen!) bij geleverd was.... Ook was ik graag wat beter geadviseerd over de apparatuur. Misschien heb ik zelf te weinig nagedacht over de praktijksituatie, maar je verwacht van ervaren verkopers daar op gewezen te worden. Ik ben niet blij met de klepdeur van de combimagnetron en ook de koelkast had praktischer gekund... Conclusie, een degelijk bedrijf, maar toch ook hier zelf tien keer nadenken over prijs en praktijk. Toch jammer.
--

Op 19 juni 2013 ontving Qasa de volgende review van Gea: Naar aanleiding van een eerder stukje van mij onder de titel "Jammer", waarin ik aangaf wel erg blij met onze keuken te zijn, maar het jammer te vinden dat wij min of meer verplicht werden een dimmer ad € 50,- bij te kopen en de bestekbak niet bijgeleverd was. Naar aanleiding van dit bericht heeft Arma Keukens contact met ons opgenomen. Zij betreurden onze teleurstelling en hebben het geld voor de dimmer teruggestort en de bestekbak alsnog gratis geleverd. Toch wel erg netjes opgelost en daarmee maken ze hun naam van betrouwbaar bedrijf alsnog meer dan waar! Arma bedankt, we durven jullie nu met een gerust hart aan anderen aan te bevelen :-)
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 '18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Enige strubbelingen”
Door Ton op donderdag 16 apr 2015 '15
In de communicatie waren op enig moment strubbelingen. Uiteindelijk zijn ze opgelost. Men wil erg graag na het afgeven van de offerte een accoordverklaring. De realisatie van de badkamer was zeer vakbekwaam en stemde tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door A. van Manen-van Emous op woensdag 28 sep 2016 '16
Er werd uitgebreid de tijd genomen om een keuken te kiezen en alles er bij te zoeken. Ook het plaatsen is op een prettige manier gebeurd. Een gebruiksaanwijzing die ik nog miste, werd via de fabrikant opgestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Rob en Henny Moerman op maandag 5 jun 2017 '17
De omstandigheden waaronder de monteurs onze keuken moesten plaatsen waren verre van optimaal. De verhuizers waren bezig en het was heel erg warm. Maar onverstoorbaar en professioneel werkten ze door en hebben een prachtige keuken geplaatst. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“prima gedaan”
Door Richard op donderdag 11 jul 2013 '13
Wij hebben in een oud huis de badkamer laten slopen en een nieuwe laten plaatsen. Van advies tot nazorg zijn we tevreden over de geleverde kwaliteit. Gedurende het traject was er wat discussie over de afspraken maar juist dan kan je de leverancier beoordelen op zijn betrouwbaarheid. In ons geval prima opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Landman G. op woensdag 9 nov 2016 '16
Plaatsing keuken en badkamer uitstekend werkend personeel. Keurig opruimen, afval meenemen , duidelijk overleg, tijd goed benutten. Resultaat prima !!! Advies keuken goed ! Advies badkamer matig je moet goed meedenken
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
FOTO VAN H VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Peter en Inge op vrijdag 20 dec 2013 '13
In juli 2013 heeft de firma Arma bij ons een prachtige keuken geplaatst. We zijn zeer goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We hebben ruim de tijd genomen en gekregen om tot een zo goed mogelijk keukenplan te komen. Er is goed met ons meegedacht. De levering en de montage verliepen voorspoedig. Alles was aanwezig en na twee dagen hard werken, was het voor elkaar. Geweldig! Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 '18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde verbouwing”
Door LB en AS op dinsdag 28 jan 2014 '14
In november 2013 hebben we onze badkamer en toilet door Arma laten verbouwen. Het offertetraject verliep plezierig. De verkoper nam ruim de tijd om onze wensen te inventariseren en kwam met goede suggesties. Dat maakte wel dat we qua prijs wat hoger uitkwamen dan oorspronkelijk onze bedoeling was, maar we kregen de tijd om onze keuze goed te overwegen. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Tussen het ondertekenen van de offerte en de verbouwing lagen 4 maanden. Dat is lang, maar is ons ook van te voren verteld. De totale verbouwing duurde drie weken. Arma werkt naar eigen zeggen uitsluitend met medewerkers die bij hen in dienst zijn. Het was prettig dat Arma steeds dezelfde medewerkers inzette en dat ze in principe op vaste tijden werkten. Allereerst schept een band, maar je gaat ook op hun vaardigheden vertrouwen. Vol lof zijn we over de manier waarop ze de kleine problemen die je bij een verbouwing altijd tegenkomt, na overleg met ons, ogenschijnlijk moeiteloos oplosten. De technische installatie van het sanitair verliep goed. In ons project sprongen twee vaardigheden er met name uit: het tegelzetten en vooral de realisatie van de verlaagde douchevloer, waarbij er een kwartcirkel in grote natuurstenen tegels uitgezaagd moest worden. In een woord: vakmanschap. Datzelfde geldt voor het gladde stucwerk in de badkamer en het schuurwerkplafond in toilet en hal.

Ook de nazorg van Arma bleek goed. Na een week bleek de vervangen toiletdeur te klemmen en de toiletpot te lekken. Dit is snel en vakkundig verholpen. We zijn tevreden over onze keus voor Arma en zullen dit bedrijf graag bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“mijn wens vervuld”
Door Frieda op zondag 21 jul 2013 '13
Wij wonen in een huis met een keuken van 40 jaar. Die was nodig aan vervanging toe. Van een collega goede berichten over Arma.Wij hebben zelf een plan gemaakt en zijn daarmee naar Arma gegaan. Zij hebben goed meegedacht om voor ons een keuken op maat te maken. De vaatwasser op hoogte die ik graag wilde, is gerealiseerd. Wel jammer dat het vak eronder niet volledig benut is. Over de levering en de montage zijn we heel tevreden. Ik zou Arma zeker aanbevelen aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken!”
Door Jeroen en Anniek van Vilsteren op zondag 24 aug 2014 '14
Wij zijn via vrienden terecht gekomen bij Arma Keukens. Daar hebben we contact gehad met verschillende verkopers. De 1 met meer ervaring dan de andere, maar allemaal prettig in de omgang. Fijn bij Arma Keukens is, dat je gelijk een 3d-foto meekrijgt van jouw keuken, en dat er met netto-prijzen wordt gerekend. Montage door een ZZP-er was prima!
FOTO VAN JEROEN EN ANNIEK VAN VILSTEREN
Keuken Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Martin Mulderij op zaterdag 21 nov 2015 '15
Wij hebben onze keuken met plezier gekocht bij arma nunspeet. Monteur heeft de keuken keurig geplaatst en een kleine beschadiging werd goed opgelost. "Liever vervangen dan weten dat er een plekje zit waar je steeds naar kijkt omdat je weet dat het er zit" zei de monteur. Kortom, goede en keurige vakmensen.
FOTO VAN MARTIN MULDERIJ
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rik en Marja op dinsdag 15 okt 2013 '13
Door mond op mond reclame zijn wij bij ARMA terecht gekomen. Veel mensen met goede ervaringen en goede berichten over de service. Op basis daarvan zijn wij bij ARMA langsgegaan om eens verder te kijken. Keuken samen met de verkoper samengesteld, deze had alle tijd om over alles goed na te denken en te overleggen wat wij graag zouden willen. Hierdoor is het niet alleen een mooie keuken maar ook praktische keuken geworden. De service van ARMA is goed, spotjes welk ingebouwd moesten worden konden we eerder ophalen en ook het afleveren werd erg netjes gedaan. Vooraf een goede tekening gehad met de nodige info, aanvullende vragen werden direct en netjes beantwoord. ARMA zal niet de goedkoopste zijn, maar er wordt wel aan gedacht om binnen het budget te blijven, daarbij mag kwaliteit en service ook wat kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Dick op zondag 10 feb 2013 '13
Vanaf het eerste contact heeft onze wens over, hoe de keuken moet worden ingericht, centraal gestaan en heeft Arma keukens ons bijgestaan met onderbouwde adviezen.Na ondertekening zijn we door Arma continu op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en levering. Tijdens de installatie is steeds met ons overlegd over ontstane problemen (gevolg van (persoonlijke) fouten en communicatiestoringen)en oplossingen. De, tijdens de installatie, aan het licht gekomen tekortkomingen zijn genoteerd en met ons doorgenomen wanneer en hoe deze zullen worden opgelost. Gezien onze ervaringen met Arka keukens totr nog toe zal ik ze van harte aanbevelen bij eventuele kennissen die ook een nieuwe keuken en/of badkamer willen laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Aalt en Riek op donderdag 17 okt 2013 '13
Eindelijk was het dan zo ver dat onze nieuwe keuken wordt geplaatst. De keuken die we samen met Gert Jan hebben uitgezocht.We werden altijd leuk ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Gert Jan luisterde naar onze wensen en bedacht soms een leuke creatieve oplossing. Wij wilden een landelijke keuken met een stenen blad. We zijn regelmatig terug geweest om toch nog iets te veranderen aan onze keuken. Er was altijd weer tijd voor ons met steeds weer die heerlijke koffie. Wij hebben de samen werking met Gert Jan als heel bijzonder ervaren. Ook met de mensen die de keuken hebben geplaatst was de samenwerking prima. In twee dagen was de keuken geplaatst. Alles werd keurig achter gelaten en voor ons waren het gezellige dagen. Kortom, wij zijn heel tevreden over Arma Keukens en genieten er nu iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenkoop ervaring”
Door ruud groot op maandag 8 apr 2013 '13
Wij zochten voor ons nieuwe appartement een nieuwe keuken.Op de tv waren van diverse bedrijven mooie aanbiedingen.Toen we echter op internet gingen kijken wat de ervaringen van hun klanten waren,schrokken wij van de negatieve reacties van veel nieuwe klanten van deze fima's.Dus gingen wij verder zoeken en vonden een bedrijf in duitsland en Arma keukens,waar wij goede recensies vonden. Vandaar dat wij voor deze firma hebben besloten en na installatie van de keuken hebben wij hier geen spijt van.Goede duidelijke afspraken met vriendelijk personeel en goede uitvoering
Reactie of foto toevoegen
“Een goede koop!”
Door Hetty op woensdag 31 jul 2013 '13
Ons huis heeft geen ruimte voor een grote keuken. Maar met de hulp van Arma is het toch gelukt om een zeer fijne en complete keuken te realiseren! De verkoper hielp ons goed om de juiste keuzes te maken: kijken naar de ruimte in ons huis, naar ons budget en ook naar wat wij belangrijk vinden aan een keuken. Zo konden wij een prachtige keuken samenstellen die helemaal aan onze wensen voldoet. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is goed, de klantvriendelijkheid en service bij Arma ook. Bij de levering van de keuken werden helaas te korte schroefjes gebruikt voor de handgrepen. Daardoor gingen die na enige tijd los. Toen wij dat aangaven, is dit probleempje geheel naar tevredenheid opgelost met nieuwe, langere schroeven. Wat betreft de prijs: wij vroegen na het samenstellen van onze keuken aan de verkoper: 'vindt u deze keuken goedkoop?' Zijn antwoord was: 'Goedkoop = een goede koop! En dat is dit zeker!' En daar zijn wij het nu na vijf jaar nog steeds helemaal mee eens! We zouden Arma Keukens dan ook zeker aan een ander aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door gijs wassink op donderdag 25 mei 2017 '17
Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 '18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 '19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keukenbouwers”
Door R. Kooiker op donderdag 25 jan 2018 '18
Mijn ervaring is goed, vriendelijke en nette keukenbouwers. Minpunt was toen na 1 dag de vaatwasser, niet via Arma gekocht, uit de rails lag Arma geen gegevens over dit apparaat wilde/kon verstrekken want deze waren wel opgenomen tbv de plaatsing maar werden "niet bewaard". Deze aktie kwam niet professioneel over.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen
“vervangen lampjes”
Door Joke op vrijdag 21 jun 2013 '13
Zomaar een goed aanbod gehad om onze óude 'lampjes in de keuken te vervangen voor led lampjes... Dus nooit meer lampjes vervangen! uitstekende Service van Arma en attent van de verkoper!
Reactie of foto toevoegen
“Ook na de koop goed geholpen!”
Door M. Houtman op zondag 21 apr 2013 '13
Op advies van kennissen bij Arma gaan informeren naar aanpassingen in een bestaande keuken. Na een prettig eerste gesprek en zeer uitgebreide vervolgafspraken, zowel bij ons thuis als bij Arma in Nunspeet gekozen voor een volledig nieuwe keuken. Diverse noodgedwongen aanpassingen in het keuken ontwerp werden moeiteloos opgevangen en toen tijdens plaatsing bleek dat wij een deel van de tekening niet goed hadden begrepen werd ook daar kosteloos een goede en voor ons zeer bevredigende oplossing voor geboden. Onze nieuwe keuken is prachtig en we genieten er iedere dag van; vooral door de toegewijde en vakkundige montage en zeer zorgvuldige afwerking. Wachten nu nog op de laatste verandering maar zijn er zeker van dat ook die naar volle tevredenheid zal worden uitgevoerd. Op onze tip om meer duidelijkheid te geven over de technische aspecten van de apparatuur werd zeer positief gereageerd. Arma denkt mee met de klant en houdt (soms zelfs iets te veel) rekening met de financiële mogelijkheden. Heel fijn was dat bestaande apparatuur die nog goed werkte zonder probleem werden overgezet in de nieuwe keuken. Hoe dan ook een aanrader voor iedereen die zoekt naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“uitbreiding keuken”
Door Peter Hartog op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze door ARMA in 2002 geplaatste keuken is in 2012 uitgebreid. Ondanks dat de keuken niet meer geleverd kon worden heeft ARMA dermate maatwerk geleverd dat wij daar zeer tevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Staat klaar om service te verlenen”
Door H.A. van der Spek op woensdag 23 dec 2015 '15
Wij hebben goede ervaring met de service die door Arma wordt verleend. Prima! Het blijkt dat Arma niet alleen goede kwaliteit verkoopt, maar ook na de verkoop klaar staat om service te verlenen. Op deze wijze zal Arma klanten behouden en ook wellicht nieuwe klanten verkrijgen.
Reactie of foto toevoegen
“goed geregeld”
Door fam.Koffeman op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze ervaring met Arma keukens is goed. Prima service, alles op de geplande tijd. Vakbekwaam personeel. Ook heel beleefd. Wij zouden zo weer naar Arma keukens toegaan. Prijs/kwaliteit is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig bedrijf”
Door Wim op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is goed. Verhouding prijs / kwaliteit is goed. Tevreden over k en s. Levering is goed. 2 klachten zijn snel opgelost. Geen tips direct voorhanden. Ik recommendeer Arma zeker bij anderen. reden: Keurig bedrijf, goede voorlichting, nette keukenstellers.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dirma op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is passend bij de prijs. Klantvriendelijk. Zijn ze zeker, onze verkoper was super, maar ik wou later terug om tegeltjes te kopen, de jongen die ik toen trof moet nodig op cursus. Echt te beroerd om te helpen, en totaal niet commercieel. Klachten perfect gelost, ben echt superslim met keuken. Hebben nu al voor tweede keer keuken bij arma gekocht en zou dit een volgende keer zo weer doen. Als je een nieuwe keuken zoekt zal ik altijd naar arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk”
Door Wilna op donderdag 3 jan 2013 '13
Kwaliteit: goed
Prijs: goed in de meeste gevallen
Klantvriendelijkheid: van bijna alle medewerkers goed, onze ervaringen met de verkoper niet goed.
Ging discussie met mij aan, dit vind ik verre van professioneel en nam ook bewoordingen in zijn mond die verre van deze tijd zijn!!!
Service: redelijk/goed
Levering: goed
Klachten: niet goed. Klacht aangegeven, niets op gehoord.
Tips: kijk de opdrachtbon heel goed na met hetgeen u besproken heeft en teken niet zomaar
Aanraden: geen mening
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door M.A.Droppert op donderdag 3 jan 2013 '13
Goed geadviseerd. Afspraken zijn nagekomen. Klein verschil over vaatwasser, Is opgelost maar niet helemaal zoals ik wilde, Er was geen andere mogelijkheid. Keuken is heel netjes gemonteerd. Vriendelijk en net personeel. Heb de keuken nog niet in gebruik, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Zou een ander deze zaak ook zeker adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“prijs / kwaliteitverhouding goed”
Door Peter op donderdag 3 jan 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is heel goed en daardoor is de prijs / kwaliteitverhouding ook goed. We zijn op een goede manier geholpen en de levering van de keuken was ook goed. Er waren wat verkeerde leveringen; daarover hebben we gebeld en het heeft erg lang geduurd, voordat nieuw geleverd werd. We hebben er zelf een aantal keren achteraan moeten bellen, wat natuurlijk wel erg jammer is. Uiteindelijk kwam het wel allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor een oud huis”
Door Paul op zaterdag 9 mrt 2013 '13
Ik ben zéér tevreden met het geleverde product. Het overleg en het tot stand komen van definitieve afspraken was hier en daar moeizaam. Een paar voorbeelden. Het uitgekozen fornuis kom plotseling niet geleverd worden, en na enige moeite toch wel. Gelukkig. We hadden kastjes met ruitjes en spijltjes afgesproken, en die bleken plots niet te kunnen, waardoor we op een andere keuken over moesten stappen.
Voor het afstemmen van de kleuren in de keuken wilden we de afgesproken kleur later nog zien. Die was inmiddels uit de collectie waardoor afstemming niet meer mogelijk was. Daardoor zijn we plotseling overgestapt op heel ander materiaal. Is goed gekomen.
Dit afstemmen ging wat moeizaam omdat we, om nog gebruik te kunnen maken van een aanbieding die afliep, binnen één dag moesten beslissen, waardoor ook de verkoper het een en ander over het hoofd heeft gezien. De professionaliteit zit hem mijns inziens altijd in het correct rechttrekken van missers. En dat heeft ARMA-keukens goed gedaan. Het produkt mag er zijn, en daar zullen we de komende 30 jaar plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaringen”
Door Kees op vrijdag 3 mei 2013 '13
We zijn zeer tevreden over de bestelling en de levering en afwerking van onze nieuwe keuken. De afspraken komen ze na en komt er eens een kink in de kabel, wordt er direct en vakkundig overleg gepleegd en aanpassingen gedaan. Ja een echte aanrader, Arma keukens in Nunspeet!
Reactie of foto toevoegen
“Goed!”
Door Aron op zondag 17 mrt 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken. Tijdens de koop ervan zijn we echt als klant behandeld en de verkoper dacht op een positieve manier mee. De levering en instalatie zijn ook goed en vlot verlopen. Kortom: Top!
Reactie of foto toevoegen
“Heel correct”
Door slot op maandag 18 mrt 2013 '13
Bij Arma keuken gekocht. Met uitzoeken hebben ze alle tijd en zijn heel correct. Het brengen en plaatsen ging volgens afspraak en het is keurig geplaatst.Monteur gaf nog tips en toen de vloertegels te weinig bleken te zijn kwamen ze dezelfde dag nog nabrengen. We bevelen jullie aan en en zouden het zo weer doen. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Schot in de roos”
Door Fam. Kanis op dinsdag 3 mei 2016 '16
Op zoek naar een keuken? Dan is Arma keukens in Nunspeet een echte aanrader. De enthousiaste verkoper luisterde naar onze wens en kwam vervolgens met een verrassende keukenopstelling, een schot in de roos! De monteurs die de keuken plaatsten, werkten zorgvuldig en netjes. Afspraken worden duidelijk vastgelegd én nagekomen. Ook de nazorg en service verloopt erg prettig. Kortom, wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jenny van der Burg op donderdag 4 jan 2018 '18
Door Arma Keukens en Sanitair is bij ons een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Verkoper Gert-Jan heeft de tijd genomen om samen met ons onze wensen door te spreken. Hij heeft duidelijke feed-back gegeven en vooral met ons meegedacht. Advies gegeven over speciale wensen die we hadden. Zoals afgesproken was de keuken en de badkamer klaar, net op tijd voor de Kerst. Meedenken vanaf ontwerp keuken tot en met definitieve plaatsing. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN JENNY VAN DER BURG
Kerstkeuken
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
+ Toon extra foto van Jenny van der Burg
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Herman 71 jaar op donderdag 5 dec 2013 '13
Vader en dochter hebben beiden een keuken van Arma uit Nunspeet. De klantvriendelijke en professionele hulp destijds heeft ons doen besluiten een Arma keuken te kopen. Nooit spijt van gehad. Deskundig geplaatst en met een uitstekende service. Bij mijn dochter waren door het ondeskundig verwijderen van de plinten,om de bestrijding van de zogenaamde zilvervisjes goed te kunnen uitvoeren, enkele bevestigingsclips afgebroken.
Telefoontje naar Arma, uitgelegd, geen probleem. Twee dagen later had ik de benodigde clips, gratis. Kijk dat is nou service. Arma bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 '18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de nieuwe keuken!”
Door JW Bosman op dinsdag 1 okt 2013 '13
Arma Keukens Nunspeet heeft een prima keuken afgeleverd! We zijn erg tevreden over:
- de prijs/kwaliteitverhouding (uitstekende keukenonderdelen en inbouw apparatuur)
- de begeleiding tijdens de verkoop
- de inspraak tijdens het samenstellen van de keuken
- de uitwerking van de bouwtekeningen
- de flexibiliteit na het plaatsen van de order
- de compleetheid bij aflevering
- de vakkundige plaatsing en afwerking
- het meedenken van de monteurs
- de vriendelijkheid van de monteurs
- het snelle oplossen van enkele kleine puntjes
- de garantie op de keuken en de inbouwapparatuur
Ik raad iedereen aan om bij de aanschaf van een nieuwe keuken eerst eens binnen te stappen bij Arma Keukens, omdat daar de keuken belangrijker is dan de handtekening. Arma Keukens biedt deskundigheid in het hele (complexe) traject van een nieuwe keuken. Iemand uit mijn omgeving attendeerde me op Arma Keukens en uiteindelijk gaf de hoge klantwaardering op Qasa de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle waar is naar zijn geld”
Door Jan Baron op donderdag 1 sep 2016 '16
Vorig jaar een nieuwe keuken gekocht. Na een jaar intensief gebruik was een aantal deurtjes een beetje scheef. Alles keurig opnieuw afgesteld, geen kosten, prima, klantvriendelijke en kundige monteur, uitstekende communicatie vooraf over bezoektijdstip. Zelfs toen de monteur wat eerder kon komen werd vooraf gevraagd of dat mogelijk was. Nog steeds blij met onze aankoop bij Arma. Duur? Alle waar is naar zijn geld!

Eerdere ervaring van 3 september 2015: Niet het goedkoopste adres, zeker geen keukenknaller, wel de beste wat mij betreft. Vriendelijke en betrokken medewerkers met hart voor de (keuken)zaak. In onze keuken zijn uitstekende componenten op tijd geleverd. De aankoop is goed begeleid, meedenkend en waar nodig oplossingen zoekend, de technische uitwerking ook, de montage was echt super. Wij hadden een uiterst deskundig monteur die de tijd nam voor de juiste (haast vlekkenloze) montage. Hij keek daarbij niet op een uurtje, het moest goed komen. Een echte vakman van de bovenste (*keuken) plank! Klant centraal, ook bij hem. We zijn bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Marco en Elsbeth op zondag 25 sep 2016 '16
Eigenlijk is er niets aan te merken wat niet goed liep. Dat was bijzonder plezierig; we hebben in een ver verleden andere ervaring gehad met het plaatsen van een nieuwe keuken en waren hierdoor wat gespannen over deze verbouwing van de keuken. Maar het is echt vlekkeloos verlopen!
FOTO VAN MARCO EN ELSBETH
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles op locatie op maat gemaakt”
Door Rijnders op zaterdag 25 nov 2017 '17
Mooie keuken gekocht, goede hulp in uitzoeken en vooral het plaatsen, echt vakwerk met vriendelijke NL monteurs. Alles wordt op de locatie netjes op maat gemaakt zodat het 100% past. Opvallend was de flexibiliteit, de liefde voor het vak en de netheid van werken (alle rommel wordt netjes opgeruimd).
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Bas en Areke Blok op donderdag 4 jan 2018 '18
keuken , badkamer, en vloertegels voor de gehele beneden verdieping, zeer plezierige medewerkers , deskundig personeel
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen en meer”
Door Marielle Keulen op woensdag 6 dec 2017 '17
Na een teleurstellend bezoek aan de projectleverancier voor het sanitair voor mijn nieuwe huis via qasa bij Arma Keukens en Sanitair uitgekomen. De heer Koffeman nam alle tijd om keuken en sanitair (2 badkamers + 2 toiletten) uit te zoeken. Het was ook geen enkel probleem om naar diverse opties te kijken vanwege het beschikbare budget. Ik heb naderhand ook nog gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om voor een ander (groter) type wandtegel te kiezen. Dat is zonder problemen in de order verwerkt. Bij het plaatsen alle lof voor voorman Roel en zijn mensen. Er wordt niet alleen uitstekend vakwerk geleverd, maar er wordt ook actief meegedacht, zoals het verleggen van leidingen zodat alles op de juiste plek komt. Vanmiddag nog bewijs hiervan geleverd, toen door een ander bedrijf de maten werden opgenomen voor de glazen spatwand achter het kookgedeelte. Het aanrechtblad en afzuigkap waren exact waterpas en de afstand tussen beide was overal tot op de millimeter gelijk. Dit alles tot verbazing van de glaszetter! Het eindresultaat voldoet aan al mijn verwachtigingen en meer, Arma is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Luc op zaterdag 18 mei 2013 '13
Juni 2012 is bij ons een keuken door Arma geplaatst. Ruim daarvoor hadden we in de showroom met de verkoper onze wensen besproken en werd e.e.a. op papier gezet. De offerte was duidelijk en werd desgevraagd nog toegelicht. Het installatievoorwerk werd door een oud-werknmer van Arma perfect verzorgd. De keukenonderdelen werden netjes op een beschermende ondergrond gezet en vervolgens door de monteurs vakkundig geplaatst. Ook wijzigingen op korte termijn werden prima besproken en uitgevoerd.
Maart 2013 hebben wij zowel de badkamer als het toilet door Arma laten vernieuwen en ook hier verliepen zowel de gesprekken met de verkoper als de levering en plaatsing van de diverse onderdelen perfect.
Tijdens de werkzaamheden werd elke dag de boel zoveel mogelijk opgeruimd achtergelaten en ook extra sevice in de vorm van een (tijdelijke) douchecabine buiten werd prima uitgevoerd. Kortom wij hebben ervaren dat bij Arma afspraak ook voor 100 % afspraak is en we zijn dan ook meer dan tevreden over de geplaatste keuken, badkamer en het toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door h e van de bunt op zaterdag 5 nov 2016 '16
wij hadden een nieuwe keuken in 2012 gekocht bij Arma in Nunspeet, er ging na 4 jaar een scharnier stuk en die hebben ze via de post op, gestuurd nog een extra voor in geval dat, en nog gratis ook! Dat is nog eens goede service! Ze doen echt wat ze beloven afspraak is afspraak is hun woord daar houden ze zich ook aan! Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Tip voor blenders van de oven”
Door Erik Bootsma op dinsdag 9 feb 2016 '16
In 2012 is onze keuken door Arma geplaatst. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar eerlijk is eerlijk, alle afwijkingen zijn volledig door Arma opgelost. Bij het gebruik van de keuken bleek dat de 2 ovens, geplaatst boven koelkast en diepvries toch net te hoog zaten om de hete gerechten er veilig uit te pakken. Dit terwijl er onder de koelkast en diepvries ruim 11cm "loze" ruimte zat. Mijn hobby gedachten besloten al snel dat de hele handel moest zakken waarbij ik ook de blenders boven de ovens wilde laten vervallen. Tijdens een Arma service bezoek besprak ik mijn plannen met Gert Schoonhoven. Gert rade mij aan de werkzaamheden door Arma te laten uitvoeren, daarnaast wilde hij deze klus graag doen. Uiteindelijk heeft Gert deze klus uitgevoerd, waarbij hij volledig heeft meegdacht/gewerkt met de wensen van de klant. Eindresultaat, alle apparatuur 11cm gezakt, geen blenders en geen loze ruimtes meer. Chapeau Gert! Bedankt voor het meedenken voor deze niet standaard oplossing.

Note: Keukens met blenders zouden allemaal een stuk mooier worden wanneer deze werkwijze breder wordt toegepast. Dit bij de monteurs, maar ook zeker bij de keuken fabrikanten die toch wat meer van de vaste deur maten zouden moeten afwijken. Er zal wat mij betreft meer gekeken moeten worden naar de standaard afmetingen van verschillende apparatuur en daar deurmaten op afstemmen. Mijn slogan in deze: Een keuken zonder blenders, maak het mogelijk, het is een streling voor het oog.
FOTO VAN ERIK BOOTSMA
Apparaten aangepast in hoogte
Reactie of foto toevoegen
“Bestellen keuken en inmeten”
Door L. van Schalkwijk op woensdag 6 aug 2014 '14
Bij verschillende bedrijven geweest om ons voor te laten lichten om een nieuwe keuken uit te zoeken. Uiteindelijk bij Arma in Nunspeet terecht gekomen vanwege de goede recensies op internet. Hier hebben we onze droomkeuken gevonden. Zeer vriendelijk geholpen en men kwam ook zelf met tips en ideeën. Inmiddels is de monteur geweest voor het inmeten van de keuken en dat ging ook prima. Ook hij had weer een aantal tips waar we over na kunnen denken, bv voor wat betreft het plaatsen van lampen straks. Nu nog even wachten tot de keuken daadwerkelijk geplaatst wordt. We zijn bij Arma terecht gekomen, niet omdat ze de goedkoopste zijn, maar wel omdat ze reeële prijzen hanteren en klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel hebben staan. We gaan ervan uit dat het plaatsen van de keuken ook naar volle tevredenheid zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Service geweldig”
Door Joost van der Laan Putten op maandag 8 jun 2015 '15
Arma keukens Nunspeet. Eerst keuken gekocht (2012), later een badkamer (2013). Medewerkers keurig netjes bij de uitvoering. Zoals altijd gaan er wel eens dingen kapot of niet goed, maar de after sales is geweldig. Nooit discussies, maar 'gewoon' oplossen. Gewoon tussen haakjes, omdat je dit wel graag hebt als klant, maar het wordt niet overal ook daadwerkelijk ingevuld. Hier wél.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Marco op donderdag 11 aug 2016 '16
Fijne ervaring gehad met ARMA keukens. Tijdens het verkoopproces geen opdringerigheid o.i.d. gevoeld, maar wel meedenkend. Qua prijs ook tevreden, maar houd wel rekening dat ook al zijn de prijzen in beginsel niet absurd hoog dat er 'plots' ineens 50% af kan, er uiteindelijk toch nog wel onderhandeld kan worden over de prijs. De plaatsing werd ook erg goed en professioneel gedaan. Er werd rustig de tijd voor genomen en heb alleen maar positieve ervaring hiervan gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuken”
Door Fam wijnberg op donderdag 13 jul 2017 '17
Wij zijn super tevreden er werd geluisterd naar onze wensen
FOTO VAN FAM WIJNBERG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zij houden zich tenminste wel aan hun afspraken”
Door Stephan op donderdag 21 mrt 2013 '13
Meestal zeggen ze wat over het bedrijf, en dat is ook echt wel goed, maar nu eens een woordje over de mensen die de keuken bij ons plaatsten. Wat zijn die jongens toch netjes. Netjes in hun werk en netjes tegenover de klant. Tuurlijk, met een verbouwing hou je altijd rommel en stoffig word het ook altijd wel, maar zij proberen het toch erg netjes te houden. Een dikke pluim voor de mannen. Voor het bedrijf ARMA ook niks slechts. Er ging wat verkeerd, maar dat werd super opgelost, en ook nog eens in een korte tijd. Jullie hebben allemaal fantastisch werk geleverd, en onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes uitgevoerd”
Door Paul Bonting op vrijdag 18 nov 2016 '16
Afgelopen oktober heeft Arma Keukens en Sanitair onze badkamer gerenoveerd. Het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering is super gelopen. Twee weken geen badkamer heeft een grote impact. Het werk wordt echter netjes uitgevoerd en de kwaliteit van de afwerking is hoogstaand. Ook de aftersales was prima in orde. Een klein afdekplaatje ontbrak welke direct besteld en geplaatst werd. Top bedrijf, reden genoeg om nu in gesprek te gaan over de renovatie van de toiletten.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door fam. S. Visser op woensdag 2 okt 2013 '13
De ontvangst op de zaak was prima, er werd royaal de tijd genomen om een keuze te kunnen maken. De levering en de ontmanteling van de oude keuken verliepen goed. De montage verliep heel goed. De mannen dachten met ons mee om alles zo practisch en zo. mooi mogelijk te maken en dat is goed gelukt. Harde, prettige werkers. Complimenten. We genieten nu dagelijks van onze nieuwe keuken en zullen ARMA zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Jeannette Beelen op donderdag 18 mei 2017 '17
uitstekend voorgelicht, en samen met Koen tot een prachtig resultaat gekomen.
Henk de monteur heeft alle losse stukjes tot een droomkeuken voor ons in elkaar gezet. Een groot vakman denk met je mee en heeft overal een oplossing voor, heel correct en prettig in omgang. een dikke tien van ons.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met nieuwe koelkast!”
Door M. Timmerman op dinsdag 21 mei 2013 '13
Nadat onze koelkast het had begeven, hebben we bij Arma een nieuwe koelkast gekocht. Nadat onze koelkast jaren gelekt heeft weten we niet wat is om weer een goede koelkast te hebben. Door het lekken was de bodemplaat onder koelkast ook niet meer goed, de monteur heeft ook direct de kast weer helemaal goed gemaakt. Arma, bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“levering en plaatsing keuken”
Door G.v.middendorp op donderdag 13 nov 2014 '14
Half augustus zijn wij op bezoek geweest bij Arma keukens te Nunspeet opzoek naar een keuken,na enige tijd te hebben rond gekeken, een vertegenwoordiger aangesproken die voor ons zeer ruim de tijd nam en ons van goed advies voorzag ,een keuken gekocht,op tijd geleverd ,geheel compleet en onbeschadigd,volgende dag monteurs over de vloer prima lui niets op aan te merken ,werken keurig en netjes alles af valt niets op aan te merken .... al met al een dikke pluim...
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door J.Bonhof op maandag 26 sep 2016 '16
Op prettige en deskundige wijze zijn we geholpen door de verkoper Gert jan van Veldhuizen. Het plaatsen van onze keuken is eveneens prima verlopen. De monteurs hebben alles netjes afgewerkt en betrokken ons er hele goed bij.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door fam. Donkersteeg op donderdag 29 jun 2017 '17
Bij Arma hebben wij onze keuken gekocht. De verkoper hielp ons op een prettige manier bij het samenstellen van een mooie en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Komt haar woord na”
Door WvO te Harderwijk op dinsdag 26 jan 2016 '16
Wij hadden uit een tweetal bronnen vernomen dat ARMA haar woord ook nakomt. En dat doet deze firma dan ook. Na het plaatsen van de keuken waren er een paar punten maar die zijn besproken en in een afzienbare periode opgelost. Die vijf sterren is de firma echt wel waard. Voorlopig hebben we veel plezier van de keuken en als de badkamer moet worden gedaan, dan gaan we weer richting Nunspeet, naar ARMA Keukens en Sanitair.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Schrama op vrijdag 18 nov 2016 '16
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de badkamer gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat een top service! Vanaf het begin werden wij uitstekend geholpen door Hendrik. Hij heeft meegedacht en het ontwerp voor de badkamer samen met ons gemaakt. Een aantal dingen vonden wij erg belangrijk en dankzij Hendrik is dat allemaal gelukt. Ook de installatie ging uitstekend. Uiteindelijk is men exact tien werkdagen bezig geweest om alles te plaatsen. Het resultaat is geweldig. Wat mij opviel is dat er tijdens het hele traject erg goed werd meegedacht en werd overlegd. Niets werd vanzelf besloten. Dat komt het resultaat zeker ten goede. Wij hebben gekozen voor een platte douchebak en deze is perfect geïnstalleerd. Daarnaast sluiten de tegels op de vloeren en verschillende wanden super op elkaar aan, waardoor de voegen exact gelijk lopen. Precies zoals we vooraf hadden bedacht. Echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Firma verdient een 10”
Door R.Draaisma Almere op vrijdag 16 sep 2016 '16
Levering en montage volgens afspraak keurige monteurs, alles in overleg. Oplevering keurig netjes. Ook zijn wedik tevreden over de na controle. En bij een technisch probleem wordt niet moeilijk gedaan om dit op te lossen. Zowel voor het plaatsen en afwerken van zowel keuken als badkamer, en de service verdiend de firma een 10
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Jan op woensdag 22 mei 2013 '13
Op aanraden van de buren kwamen we bij dit bedrijf terecht. We zijn goed geadviseerd met de keuze van de keuken. Het personeel weet goed wat er mogelijk is en geeft praktische tips. De bestaande keuken werd in ons huis eerst opgemeten en daarna werd de nieuwe besteld, de levering was volgens afspraak en de keuken werd netjes geplaatst. We zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf met een gerust hart bij anderen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door Paul en Wendy Joustra op zondag 23 okt 2016 '16
Van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken uitstekende service. Voor het zoeken naar een nieuwe keuken twijfelden we of er überhaupt een betrouwbare keukenleverancier bestaat, en Arma bewijst dat dit wel degelijk het geval is!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend: Afspraak = afspraak”
Door W. Houtman op donderdag 5 jun 2014 '14
Sinds 1990 wonen we met veel plezier in onze zonnige woning in de oude binnenstad van Harderwijk. In de loop der jaren hebben we nogal wat verbouwd en laten verbouwen in het 30 jaar oude huis. Toen onze zoon geboren werd hebben we de badkamer veranderd. Nieuwe tegels en voor zijn plezier een klein bad. Nu was het 18 jaar later en is het kleine jongetje groot geworden. Geen van ons drieen maakte nog gebruik van het bad waardoor het ging irriteren omdat we er steeds moesten inklimmen om te douchen.



Dit jaar was het dan zover: Tijd voor een nieuwe badkamer. Met zelfgemaakte tekeningen en wat fotoos gingen we op pad langs zaken die sanitair verkopen en installeren. We kregen het beste gevoel bij ons bezoek aan ARMA keukens en sanitair in Nunspeet. Na 2 bezoeken waren we er wel uit. Met een goed plan om de relatief bescheiden ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en een reeele totaalprijs tekenden we er voor. We gingen voor all-in, dwz inclusief slopen oude badkamer, afvoer puin en installatie van een nieuwe badkamer. Binnen anderhalve dag was de ruimte geheel gestript en kon de aanleg en opbouw beginnen. Tot ons genoegen werd er door de installateurs zeer zorgvuldig gewerkt. Zo werd alles afgeplakt, zowel de hal beneden als de trap en de hal boven. Het slijpen van tegels werd zoveel mogelijk buiten gedaan wat uiteraard een geweldige hoop fijn stof in huis voorkomt. Wat ook erg fijn was dat de ervaren installateurs tijdens de opbouw nog met ideeen kwamen die het eindresultaat nog beter maakten. Een voorbeeld is het winnen van 10 cm ruimte door de achterwand iets meer naar de dakzijde te zetten. Een gouden idee! Het eindresultaat mag er zijn: Een pracht van een badkamer met prachtige douchecabine, modern hangend toilet en luxe badmeubel. Het geheel is uitstekend afgewerkt met veel oog voor detail, denk hierbij aan het mooie tegelwerk, perfect gestuct wandje en uitgebalanceerde plaatsing van de diverse onderdelen in de ruimte. Op de laatste dag volgde ook nog een complete schoonmaakbeurt (uiteraard alleen van de badkamer!). Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en met de manier waarop ARMA zaken doet! We kunnen het iedereen aanbevelen, en doet dat dan ook steeds. Enige klacht komt van onze buren: We staan nu elke dag van blijdschap luid zingend onder de douche. Mieke, David en Wim Houtman, Harderwijk.
FOTO VAN W. HOUTMAN
Nieuwe douchecabine met afvoergoot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en service door gedegen ervaring”
Door H v.d Hazel op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na wat oriënteren zijn we uiteindelijk met Arma in gesprek gegaan over de verbouwing van onze badkamer en toilet. Het was een prettig gesprek waarbij de verkoper voldoende tijd voor ons nam en goede uitleg en adviezen gaf. Op een transparante manier is de offerte opgesteld en een 3D ontwerp gemaakt van de badkamer wat ons een goed beeld gaf van wat het uiteindelijk zou gaan worden. De montage is goed verlopen en wanneer er vragen waren kregen we vrijwel direct antwoord. Het was een hele verbouwing maar we zijn blij dat we het Arma hebben laten doen. Hun ervaring maakt dat de klus snel en netjes is verlopen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Arma! Zeker een aanrader wanneer u opzoek bent naar betaalbare kwaliteit, ervaring en goede service.
FOTO VAN H V.D HAZEL
Toilet BG
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Andre Pouw op woensdag 13 jan 2016 '16
Voor onze vakantiebungalow in een lastige ruimte echt maatwerk geleverd met gewoon een standaardkeuken. Goede adviezen voor de indeling en schuin doorgezaagd kastje ivm schuine kap perfect afgewerkt Ook leuk om op een soort placemat formaat een impressie van de keuken mee te krijgen en zeer goede loodgieter/ electricien geadviseerd die leidingenwerk etc. voor een zeer redelijke prijs heeft uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Familie Van Dijk op donderdag 1 feb 2018 '18
Tijdens onze vakantie is onze badkamer gerenoveerd. Bij thuiskomst was de badkamer klaar, zoals gepland. We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Ogenschijnlijk onmogelijk”
Door H de Wolf op dinsdag 3 nov 2015 '15
Ogenschijnlijk een onmogelijke opgave om in een bewoond huis van de jaren 30 op de eerste verdieping een badkamer te plaatsen
ondanks de daaraan verbonden problemen met de afvoer.
Het is de mensen van ARMA gelukt.Alle problemen, die zij uitdagingen noemden, toch op te lossen. Knap werk, en zeer bedankt voor het mooie resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tervreden”
Door Marijke op vrijdag 6 jun 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop van de badkamer bij Arma keukens en sanitair. Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht omdat wij al een erg goede ervaring hadden met de keuken die we daar ook gekocht hebben Samen met de verkoper wordt er goed bekeken waar onze voorkeur naar uit gaat en of de mogelijkheden hiervoor zijn. Het plaatsen gaat precies en correct, vragen worden altijd opgelost. Ook jaren later kunnen we hiervoor altijd nog terecht. Een goede beslissing om bij Arma (Nunspeet) te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie ten B uit Enschede op maandag 21 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons de badkamer en het toilet beneden totaal gerenoveerd. In de showroom hebben we samen met Gert Jan diverse keren ideeën uitgewisseld. Daarvoor werd door Gert Jan alle tijd genomen. Het werk is gedaan door echte vakmensen. Zelf hebben we gezorgd voor goede werkomstandigheden. Spullen weggehaald waardoor opslag- en werkruimte ontstond en natuurlijk koffie op z'n tijd. Er is super netjes gewerkt. Voor Arma; blijf werken aan een goede samenwerking verkoop en uitvoerders; overleg met elkaar. Zijn ideeën van klanten en de verkoper haalbaar in de uitvoering. Wij zijn heel blij met het resultaat van de verbouwingen.
Dank jullie wel Albert, Alexander, Gerben, Gert Jan, Marcel en Roel!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.