Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 538 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren463 ervaringen
4 sterren54 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Fantastisch bedrijf is Arma”
Door Jac.Bouw op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik was maar een kleine klant want ik had een strip stuk in de douche deur (versleten) ik kon nergens slagen. mijn bezoek aan Arma was geweldig heel goede ontvangst door de heer de Mol e.e.a.besproken met een kop koffie (klasse) en de douche strip gevonden men ging die voor mij bestellen(en dan praat je over een aanschaf prijs van€15.= )en dan zal Arma contact opnemen als de strip binnen is en zo is het dan ook gebeurd contact met de Mol en de planner en een afspraak. Barend de monteur bracht ons een bezoek en heeft tot onze grote tevredenheid de strips geplaatst. Wij zijn zo tevreden dat men bij Arma voor zo,n klein bedrag zoveel aandacht geeft aan hun cliént.Alle hulde voor dit bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 '18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
FOTO VAN FAM. ROESTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 '18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk merkbaar vakmanschap”
Door Rik de Lange op vrijdag 11 mei 2018 '18
Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Arma terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit. Realistisch over dat prijs/kwaliteit verhouding. Keuze gemaakt en levering/plaatsing afgestemd. Over plaatsing en afwerkingen door de mensen van Arma niets dan lof. Werken volgens afspraak, maar denken wel mee. Werken netjes, efficiënt en met duidelijk merkbaar vakmanschap. We zijn volledig tevreden. Wij hebben nu een keuken die meer dan volledig aansluit op de ideeen die wij hadden toen we de winkel inliepen.
FOTO VAN RIK DE LANGE
Niets dan lof over de keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Heldere benadering”
Door Nicole van der Sligte op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heldere communicatie, duidelijke offerte en transparant bedrijf. Prettige verkoop door Arwout, mooie keuken, goede prijs / kwaliteitsverhouding en zeer goede service van René. Dit bedrijf aangeraden aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door JL Wiertz op zaterdag 16 dec 2017 '17
Tijdens de verbouwing van de wc (wat naar volle tevredenheid is uitgevoerd) bleek een lekkage aanwezig van de doucheruimte erboven. Arma heeft ons enorm geholpen door direct de lekkage te verhelpen. Een uitstekende service dat wij zeer op prijs hebben gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Hans & Dennis op donderdag 30 nov 2017 '17
De showroom van Arma is vol inspiratie en geeft een goed beeld van de mogelijkheden. We konden de eerste keer rustig rondkijken en we hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek met de verkoper (Everhard). In dit prettige gesprek werden onze wensen besproken en er werd meteen een vrijblijvend plan van gemaakt van de keuken met een 3d tekening en een prijsindicatie. Deze prijs was in overeenstemming met het opgegeven budget. In de prijs zit dan ook alles inbegrepen, waardoor er geen verrassingen achteraf kwamen. Toen we voor het tweede gesprek kwamen konden we de laatste dingen aanpassen aan het ontwerp en maakten we het definitief. De keuken kon redelijk snel geleverd worden ondanks drukte en bouwvakvakantie. De afspraken zijn netjes nagekomen tot en met de plaatsing. Er waren wel wat onderdelen die nageleverd moesten worden, maar ook dit is keurig en snel opgelost. De plaatsing van de keuken werd door kundige mensen gedaan. Zelfs toen bleek dat een specifiek filter dat wij in de afzuigkap wilden laten plaatsen niet goed paste werd dit ter plekke netjes opgelost. We zijn zeer tevreden met het resultaat. De keuken zit solide in elkaar geheel naar onze wens en zoals op de 3d tekening stond.
FOTO VAN HANS & DENNIS
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Anja Monster op zondag 26 nov 2017 '17
Arma keukens maakte voor ons ieder woord waar. Wij kwamen daar toevallig terecht tijdens onze zoektocht naar De Keuken. René Herweijer maakte tijd voor ons, tijdens dit bezoek zonder afspraak. Die afspraak volgde daarna. René vertaalde onze wensen tot oplossingen en bood alle ruimte voor onze visie. Arma is geen prijsvechter. Na 2 jaar oriënteren wisten wij wel wat prijstechnisch redelijk was. René bood ons die droomkeuken met een prijsverschil van enkele tientjes. Dus een reële prijs. Wij gingen de uitdaging :" afspraak is afspraak" aan. Dat is een lastige in keukenland. Maar ARMA maakte het waar. Freek en Wilmer hebben 3 dagen zo hard gewerkt, zo nauwkeurig. Alles strak waterpas, meedenkend in invulling van eea. Freek heeft veel ervaring en zet deze volledig in, draagt de visie van Arma volledig uit. Daarnaast is hij een goede leermeester voor Wilmer. Hij is nog jong maar heeft alles in zich om een topper op zijn vakgebied te worden. Twee prettige mensen om 3 dagen om je heen te hebben met kennis, nauwkeurigheid en betrokkenheid. René, Freek en Wilmer... Arma is voor ons een dikke10!
FOTO VAN ANJA MONSTER
Keuken zeer nauwkeurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Jeroen op woensdag 27 sep 2017 '17
We hebben onlangs een keuken gekocht bij ARMA keukens in Nunspeet. Het verkooptraject was heel duidelijk en helder. We kregen goede adviezen en, in tegenstelling tot vele andere leveranciers, was alles mogelijk! Wij wilden graag een speciale ombouw voor onze koelkast/vriezer combinatie en twee kastjes van 15cm breed. Na 2 gesprekken en geen rare onderhandelingen over de prijs (ze geven direct een prijs die af is) waren we het eens en hebben we getekend. Wat ook erg fijn was, was de mogelijkheid om nog alles aan te passen ook al was er al getekend. Zo hebben we de apparatuur uiteindelijk ergens anders besteld wat verder geen enkel probleem was. Ook de montage ging erg netjes en correct. Er waren een paar kleine problemen (beschadigde frontjes en een klein inmeetfoutje) maar dit is allemaal meer dan correct opgelost! Als compensatie hebben we zelf een upgrade gekregen van onze inbouwspotjes. Al met al een bijzonder prettige ervaring! ARMA keukens houdt zich inderdaad aan de afspraken en doet zelfs meer. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN JEROEN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Jaap & Janneke Spruyt op donderdag 13 apr 2017 '17
We zijn in de showroom prima geholpen door Gert-Jan voor onze badkamer en toilet, hij kwam met goede adviezen en leuke ideeën, ook hielp hij mee de prijs binnen de perken te houden.Jan en Herman zijn zeer vakbekwame monteurs, die ook nog eens heel prettig in de omgang zijn. We hadden zelf een sierrandje uit Jeruzalem meegenomen, dat is er keurig ingezet, helaas hadden we er te weinig maar zodra die ook aangevuld zijn, komt Arma die nog plaatsen, wat een service!
Reactie of foto toevoegen
“Familiebedrijf”
Door Willem op maandag 20 mrt 2017 '17
Een familie bedrijf met kwaliteit voor een goede prijs op de eerste plaats. Geen hocus pocus. Eerlijk advies. Met lage prijzen door inkoop voordeel. Grote inspirerende showroom en al het personeel is in vaste dienst en levert goed werk. De keuken zelf is prachtig, we zijn zeer tevreden over de Neff inbouw apparatuur. Ook de badkamer is prachtig geworden, tegelwerk en meubels. Kortom, ga eens kijken en je bent verkocht
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Schraa op dinsdag 14 feb 2017 '17
Wij hadden niet gedacht dat wij budgettechnisch een keuken bij Arma konden kopen. Maar na een bezoek en het aangeven van onze wensen, kwam verkoper Niels met een prijs waarvan wij verrast waren. Een vaste prijs en dat is prettig. Geen 'handje-klap', maar duidelijkheid. Na vele uren ( zelfs ver na sluitingstijd ) passen, meten en combineren met verkoper Niels hadden we samen onze droomkeuken samengesteld.
Ook het plaatsen heeft ons vrolijk gestemd. In 1,5 dag stond onze nieuwe keuken in ons huis, als kroon op onze verbouwing. Kwaliteit alom. Niels (verkoop), Ronald (kwaliteitsmedewerker), Peter en Bernard (monteurs) Bedankt!
FOTO VAN FAMILIE SCHRAA
Kwaliteit alom
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Mourik op dinsdag 10 jan 2017 '17
Na een eerste showroombezoek aan Arma wisten wij direct hier willen wij onze keuken kopen. Fijn ontvangst en rustig de tijd gehad om rond te kijken. Op een later moment hadden wij een afspraak gemaakt om de keuken samen te stellen. Mede door de goede en fijne begeleiding van de verkoper waren wij er direct uit. Bij Arma krijg je een hele transparante offerte met direct de netto prijs. Ook het verdere verloop van het plannen van de bezorging, het verzorgen van de aansluittekeningen en de levering zelf verliepen zeer goed. Wij zijn erg tevreden over Arma en zullen ze zeker aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren renovatie”
Door E. Reitsma op donderdag 10 nov 2016 '16
Vanwege de vele uitstekende recensies op Qasa bij Arma in Nunspeet terechtgekomen voor de renovatie van mijn bestaande badkamer en toilet. In twee plezierig verlopen gesprekken met verkoopadviseur Gert Jan is alles keurig uitgewerkt. Hierbij werd goed meegedacht met de (on)mogelijkheden totdat alles in detail naar mijn wens was vastgelegd. Ook over de montage door Gerben en Teus niets dan lof. Netjes, vakkundig en met aandacht voor het kleinste detail. Arma is geen prijsstunter maar wie kwaliteit zoekt, gekoppeld aan een voor hedendaagse begrippen ongekende service, en dat voor een eerlijke prijs, is bij Arma aan het juiste adres. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
FOTO VAN JOS VAHL
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Han op woensdag 17 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht waar wij enorm tevreden over zijn. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ook de service is perfect. Wij hadden als voorbeeld, ondanks ander advies, een keuze gemaakt voor een keukenkraan. Achteraf een verkeerde keuze, maar ook toen dachten ze mee voor een juiste oplossing. Dergelijke service krijg je waarschijnlijk niet bij een stunter.
FOTO VAN HAN
Foto voor mijn ervaring
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Marco op donderdag 11 aug 2016 '16
Fijne ervaring gehad met ARMA keukens. Tijdens het verkoopproces geen opdringerigheid o.i.d. gevoeld, maar wel meedenkend. Qua prijs ook tevreden, maar houd wel rekening dat ook al zijn de prijzen in beginsel niet absurd hoog dat er 'plots' ineens 50% af kan, er uiteindelijk toch nog wel onderhandeld kan worden over de prijs. De plaatsing werd ook erg goed en professioneel gedaan. Er werd rustig de tijd voor genomen en heb alleen maar positieve ervaring hiervan gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is”
Door Kees en Tineke de Roover op dinsdag 12 jul 2016 '16
Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "afspraak is afspraak" meer dan waar. De manier waarop er werd meegedacht bij het ontwerpen van de nieuwe keuken en het rekening houden met onze wensen, was aller plezierigst. Niets was voor Hermen Groothedde te veel. Door het invullen van de onderdelen in de computer wist je qua prijs meteen waar je aan toe was. Het voorwerk werd gedaan door Hemmo van Kelckhoven van HVK Multidiensten in Nunspeet. Hij kent Arma en Arma kent hem. Hij werkt in de geest van Arma en gaat voor dezelfde kwaliteit en service. Ook over hem alle lof en zeker een aanrader! De levering en installatie van de keuken werd door keurig werkend personeel gedaan. Enkele foutjes bij de voorbereiding werden keurig opgelost. Hierdoor ontstane extra kosten nam Arma voor hun rekening. Bij de nacontrole door Arma geconstateerde minieme beschadigingen werden gratis vervangen. Er waren lichte beschadigingen bij die wij zouden geaccepteerd hebben, maar waar Arma niet mee akkoord ging. Over 100% tevredenheid gesproken! Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma en wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door J. Immink op maandag 11 apr 2016 '16
Goede service en meedenkende mensen. Verkoper die wensen van klanten weet te vertalen in mooie en functionele badkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding. Nette en vakbekwame monteurs. Met planning werd goed overlegd.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijke prijs”
Door W.A.G van Hoff op zaterdag 19 mrt 2016 '16
Onze keuken is een plaatje geworden. Arma is echt een bedrijf dat met je meedenkt. Geen zogenaamd gestunt met prijzen. Je krijgt hier een goede en eerlijke prijs. Ook de "nazorg" is helemaal in orde. Topzaak!
Reactie of foto toevoegen
“U leest het goed: rij eens naar Arma”
Door Hiensch op zondag 17 jan 2016 '16
Halverwege vorig jaar hebben wij verschillende showrooms bezocht ter oriëntatie naar onze nieuwe keuken. Als eerste zijn we bij Arma binnen geweest. Na een zeer plezierig gesprek met Hermen Groothedde zijn we met met een complete offerte voor een keuken naar wens huiswaarts gekeerd. U leest het goed, met een complete offerte voor een keuken naar wens. Dat klinkt heel normaal, maar blijkt na verschillende bezoeken aan andere showrooms meer uitzondering dan regel. Hermen heeft al in het eerste gesprek uitgebreid de tijd genomen om onze wensen en eisen te bepalen en dit te vertalen naar een voorstel. Na een aantal andere showrooms te hebben bezocht werd ons duidelijk dat wij nergens het gevoel zouden krijgen als bij Arma. Zij zijn duidelijk, correct, netjes geprijsd, komen afspraken na en leveren goede kwaliteit. Het tweede gesprek bij Arma was om de laatste details te verwerken en de opdracht te plaatsen. Als je op zoekt bent naar eindeloos onderhandelen, offertes als kladblaadjes mee, termen als; "u moet nu beslissen want vandaag is het goedkoop" moet je niet naar Arma. In oktober is onze keuken perfect gemonteerd. Persoonlijke wensen werden zonder probleem en extra kosten verwerkt (maatwerk). De monteur komt zelf met oplossingen (aanpassing voor afzuiginstallatie), werkt secuur en ruimt na de klus alle "rommel" op. Kortom, het werd zoals het moet zijn, een "feestje". Wij schrijven nooit een review, waarom nu wel? Wij hebben erg veel gehad aan het lezen van andere ervaringen. De keukenbranche is niet erg transparant, wat is een reële prijs voor een keuken en waar verkopen ze geen praatjes maar kwaliteit. Ons advies, rij eens naar Arma in Nunspeet. Hermen en team, nogmaals bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Andre Pouw op woensdag 13 jan 2016 '16
Voor onze vakantiebungalow in een lastige ruimte echt maatwerk geleverd met gewoon een standaardkeuken. Goede adviezen voor de indeling en schuin doorgezaagd kastje ivm schuine kap perfect afgewerkt Ook leuk om op een soort placemat formaat een impressie van de keuken mee te krijgen en zeer goede loodgieter/ electricien geadviseerd die leidingenwerk etc. voor een zeer redelijke prijs heeft uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Hassankhan op vrijdag 28 aug 2015 '15
Ik heb in 11-2012 een keuken aangeschaft bij ARMA keukens. Behalve dat de prijs erg schappelijk was, zijn wij met respect behandeld door de verkoopmedewerker. Nadat er een offerte was opgesteld, inclusief 3d-tekening, kregen wij alle tijd om hier thuis nog eens rustig over na te denken, zonder enige vorm van dwang of verbintenis. Vervolgens is alles volgens planning bezorgd en gemonteerd, geheel volgens de afspraak. Begin dit jaar ging er een kliksysteem van één van onze lades stuk. Wij hebben gratis een nieuwe opgestuurd gekregen als onderdeel van de Service en er werd ons zelfs aangeboden om deze kosteloos te laten vervangen door een servicemonteur. Afgelopen week is ARMA keukens langsgeweest om een probleempje met onze vaatwasser op te lossen. Ook heeft de servicemonteur de tijd genomen om andere kleine zaken na te kijken en eventueel bij te stellen. Dit viel ook weer onder de service en was geheel kosteloos (afstand +/- 130km), zelfs geen voorrijkosten. Ik ben dusdanig onder de indruk van ARMA keukens dat ik eenieder van harte zou aanraden om er een kijkje te nemen. Aan de service zal het zeker niet liggen.
Dikke pluim wat ons betreft!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Elles op woensdag 3 jun 2015 '15
Alweer een aantal jaren geleden heb ik een keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet. Daar hebben ze me heel duidelijk geadviseerd en kwamen zelfs bij mij thuis kijken voor de juiste maten. wat ik ook fijn vond is dat je niet hoeft te onderhandelen over de prijs. he plaatsen ging ook netjes en zonder problemen. Nu naar een paar jaar was er een klein onderdeeltje mis in de keuken en deze heeft Arma mij netjes en kosteloos toegestuurd. bedankt voor deze service. Kortom mijn ervaring met Arma is dat er alleen maar nette en professionele mensen werken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 '15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marjet Versteeg op dinsdag 10 mrt 2015 '15
Ik ben zeer tevreden over het hele proces van keukenaankoop tot levering. de verkoper adviseerde heel goed ook over de details Gesprek was persoonlijk en hij nam ook de tijd. Er kwam een mooie 3D uitrollen, offerte was heel duidelijk. afspraken zijn 100% nagekomen, montage was op tijd en mooi uitgevoerd. totale prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening heel goed. ik raad dit bedrijf aan.
Reactie of foto toevoegen
“Arma betrouwbaar”
Door Gerard van Weeghel op vrijdag 6 mrt 2015 '15
In oktober 2014 heeft Arma een nieuwe keuken geplaatst bij ons. Wij waren al bij enkele andere bedrijven geweest. Daar hadden wij een offerte laten maken. In eerste instantie – zonder kennis van de offerte van het andere bedrijf – zat Arma boven de prijs. Maar toen hebben wij Arma "uitgedaagd" om een vergelijkbare offerte te maken en daarbij was de afspraak dat er meteen een reële prijs zou worden genoemd en niet dat wij elkaar niet probeerden met de prijs de loef af te steken (open communicatie). Het resultaat was dat Arma met een vergelijkbare prijs (iets duurder) kwam. Voor mijn vrouw en mij was dit de aanleiding om door te gaan met Arma. Ook vanwege de deskundigheid van de verkoper, het goede luisteren, het goede meedenken van hem, zijn geduld en het komen met alternatieven. Last but not least de goede reviews over dit bedrijf speelden hierbij ook een grote rol. Hierbij viel het ons op dat wanneer er problemen waren dit tot tevredenheid werd opgelost. Kortom: zeer positief.

Ook na het kopen van de keuken viel ons op dat:
1.de uitstekende correspondentie tussen Arma en ons waarbij afspraken werden nagekomen;
2.de duidelijke leidingschema;
3.de aandacht dat alles in de offerte nog eens werd nagelopen of het daadwerkelijk klopte om vergissingen te voorkomen;
4.het geduld van Arma als ons weer iets niet duidelijk was;
5.de uitstekende planning wanneer de keuken geleverd en gemonteerd zou worden;
6.de netheid van de mensen die de spullen kwamen brengen (zonder iets hoeven te zeggen, werd er voorgesteld om papier op ons laminaat te leggen ter voorkoming van beschadigingen);
7.de keurige montage en het ons betrekken bij hoe wij het willen hebben (bv. kitten of niet)
8.de gemotiveerde en deskundige mensen van Arma, niemand uitgezonderd‼

Kortom: wij zijn zeer tevreden met Arma en kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Van ons krijgt Arma een cijfer tussen de 9,5 en 10. Vandaar dat wij dan ook met plezier een review plaatsen. dit gemotiveerde bedrijf heeft dat dik verdiend!!

Gerard en Kora
Wezep, maart 2015
Reactie of foto toevoegen
“keuken”
Door P. van Gils op donderdag 22 jan 2015 '15
Wij prijzen ons gelukkig met de prachtige keuken van ARMA.Over de verkopers niets dan lof.Zeer prettig in omgang, niets is ze te veel.Ze hebben alle tijd voor je, komen met zeer goede en efficiënte voorstellen. Ze dringen je niets op, je kunt je dan ook heerlijk oriënteren in de showroom.Ben je zover dat je werkelijk tot een besluit gekomen bent,gaan ze het op een zeer prettige manier met je uitwerken.In ons geval werd er met deze nieuwe keuken veel werkruimte verkregen, wat zelf niet in ons op zou komen. Ook wat kastruimte betreft is er door de verkoper zeer goed over nagedacht. Tot in de kleinste details denken ze met je mee.De verkoper Gert Jan van Veldhuizen hield telefonisch kontakt met ons tot het moment van het plaatsen. Deze verkoper is wat ons betreft de 5 sterren meer dan waard. De monteur die wij hadden ene Jacco, was zeer precies, werkte heel netjes. Liet geregeld zien hoe het er uit kwam te zien.Zelfs hij dacht konstant mee over bepaalde dingen. Einde van de dag werd alles grondig opgeruimd en kon je niet indenken dat er gezaagd, geboord etc. werd. Ook deze monteur verdient 5 sterren.Prijs kwaliteit verhouding is het zeker waard. Wij raden dit bedrijf zeker aan, en gaan er zeker terug voor de badkamer mocht dat nodig zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service bij en na de aankoop van onze keuken”
Door Chantal van Donselaar op maandag 1 dec 2014 '14
Wij hebben dit jaar september een keuken gekocht. We zijn fantastisch geholpen tijdens onze zoektocht naar de keuken die perfect past bij ons en ons jaren '30 huis. Het resultaat mag er zijn! Wanneer wij vragen hadden, was 1 telefoontje genoeg en werden we telkens gelijk op een goede, nette manier geholpen. Na een collega gesproken te hebben, belde onze verkoper zelfs terug terwijl hij vakantie had om ons gelijk het antwoord op onze vraag te geven. Dat is service! De prijs-kwaliteit verhouding is goed, je krijgt echt waar voor je geld. Gemaakte afspraken worden nagekomen en wanneer iets deze week geregeld moet worden, is het vandaag al klaar. Niets dan lof over Arma en Gert Jan!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie ervaring”
Door Piet Kool op donderdag 23 okt 2014 '14
Vanwege waterlekkage moest een deel van de keuken worden vervangen. We hebben een L vorm keuken. Via Arma heb ik een deel van het aanrechtblad en 2 keukenkastjes gekocht. De spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De maten van de kastjes waren goed, de maat en de kleur van het te vervangen aanrechtblad deel was ook goed. De prijs van het blad en de kastjes vond ik wel wat hoog.
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf van belofte”
Door Marinus Brunekreeft op dinsdag 7 okt 2014 '14
Wij zochten vorig jaar een nieuwe keuken, na het vele zien van Arma busjes bij ons in de nieuwbouw wijk en de mond op mond reclame was het duidelijk waar we gingen kijken. De ontvangst was heel erg vriendelijk, heel duidelijk werd er uitgelegd over het hoe en waarom, het was totaal niet opdringerig. Na akkoord werden de afspraken gemaakt, welke zij stipt nagekomen zijn. De oude keuken en het vrij gekomen afval werd allemaal keurig afgevoerd. Nadien zagen we bij bepaald langs strijkend zonlicht een oneffenheid in de koelkastdeur wat niet te voelen was, maar er werd zonder pardon een nieuwe deur besteld en geplaatst. Ik heb een foto van de nieuwe keuken ingevoegd. Nu willen toch de gas kookplaat omruilen voor inductie koken. Geen enkel probleem en voor een leuke prijs word het geregeld. Wij zijn heel blij dat wij naar Arma gegaan zijn en kunnen dat ieder aanbevelen.
FOTO VAN MARINUS BRUNEKREEFT
Dit is onze nieuwe keuken waar we dol gelukkig mee
Reactie of foto toevoegen
“Onderhoud”
Door J. Pluim op maandag 6 okt 2014 '14
Onze keuken is 2 jaar oud. We zijn zeer tevreden met de keuken en hoe het destijds gegaan. Wij hadden een probleem met de oven. Bleek dat na ruim 2 jaar de motor stuk was. Dit probleem is door Arma keukens netjes opgelost. Ik kan u dit bedrijf ten harte aanbevelen ook wat betreft klantvriendelijkheid, montage en prijs kwaliteit verhouding.
FOTO VAN J. PLUIM
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“keukenprinses”
Door Klaas en Helma Frik op dinsdag 2 sep 2014 '14
Bij het bepalen van de keuze van welke keuken/indeling, hebben we heel goed advies gekregen. De voorlichting was heel duidelijk, alle mogelijkheden werden op een rij gezet, met een 3D tekening werd het totaalplaatje ook zichtbaar, wat heel prettig was. Offerte was heel overzichtelijk en precies volgens afspraak, dus geen verrassingen! Wat wij ook heel prettig vonden was dat er echt de tijd voor je genomen wordt, je mag rustig alles afwegen/bekijken er wordt meegedacht maar niets opgedrongen, dat voelt heel goed! De planning verliep precies volgens schema, de levering was compleet, goed verpakt zonder beschadigingen. De montage ging heel snel, ondanks dat een (externe) stukadoor zijn werk niet zo goed gedaan had!Op alle mogelijke manieren werd gewerkt om het toch voor elkaar te krijgen, wat ook echt SUPER gelukt is.
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken, maar ook de vloer (op de hele begane grond)dit heeft echt ons woongenot enorm verhoogd! Elke dag, tijdens het koken, voel ik mij een echte keukenprinses!! Echt genieten! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij prima, waar voor je geld, ARMA is echt een aanrader!
FOTO VAN KLAAS EN HELMA FRIK
het kookgedeelte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel bedrijf!”
Door Anne B op woensdag 9 jul 2014 '14
Na het bezoeken van drie andere keukenzaken kwamen we via Qasa bij Arma terecht. Wat een verademing! Geen gezeur over blokkorting, prachtige aanbieding of 'u moet snel beslissen'. Gewoon: de prijs die wij geven is eerlijk en daar gaat niets af, punt! We werden deskundig geholpen bij het uitzoeken vd keuken. Ook na het eerste bezoek nog wat heen en weer gemaild over apparatuur, uiteindelijk zeer tevreden over samenstelling. Late mailtjes lieten wel lang op antwoord wachten.
Het plaatsen vd keuken gebeurde door twee keurige vakmannen. Op mijn vraag of ze ook een radio aan wilden, was het antwoord 'nee liever niet mevrouw, we willen ons graag goed concentreren!' Afhandeling van probleempjes en de laatste puntjes op de i liepen perfect.
FOTO VAN ANNE B
Reactie of foto toevoegen
“precies wat ik zocht, betrouwbaar”
Door fam de Haan op vrijdag 9 mei 2014 '14
ARMA is precies het bedrijf dat we zochten. Je wordt er netjes behandeld. De mensen nemen de tijd voor je en luisteren goed naar wat je wilt. Twee bezoeken en ruim zes uur bezig geweest. Zonder enige druk dat je iets moet kopen. En heel erg fijn , je voelt je niet onder druk gezet, je hoeft niet af te dingen, want de prijs is de prijs. Ze komen ook nog bij je thuis kijken of er rare hoekjes of dingen in je keuken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Ook bij het plaatsen weer heel nette en aardige mensen. Waar bij anderen bedrijven een keuken in een dag geplaatst wordt, was er voor ons twee en halve dag uitgetrokken. Ruim de tijd om nog wat laatste veranderingen te doen (toch het stopcontact op een andere plek). Een week na het plaatsen nog gebeld of alles naar wens was. En dan is de keuken ook nog van mooie Duitse kwaliteit, en netjes afgewerkt. Kortom, wij hadden niet beter kunnen wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Christel op vrijdag 25 apr 2014 '14
Elke dag sta ik met plezier te koken in mijn nieuwe ARMA keuken. Mensen die de oude keuken kennen zijn verbaasd: de keuken lijkt wel 2 keer zo groot. De afspraken die gemaakt zijn worden perfect nagekomen, de service gaat verder dan wat je vraagt. Arma doet zelf een voorstel hoe zij iets op kunnen lossen wat ons zelf niet lukte (bij zelf plaatsen). Kortom, we zijn bij maar 1 bedrijf geweest, Arma, en dat was helemaal prima, ook qua prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor wie een nieuwe keuken zoekt. Een klein minpuntje was de start, er was vergeten een aantal kastjes die wel op de tekening stonden in de offerte op te nemen. Maar dit werd goed opgelost. We werden gehoord en goed behandeld toen we hier een klacht over hadden.
FOTO VAN CHRISTEL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Pieter op woensdag 5 mrt 2014 '14
Na een lange oriëntatie zijn we via Qasa bij Arma keuken en badkamers uit Nunspeet uitgekomen. Dit op basis van referenties en onze eigen ervaringen in de showroom. We werden uitstekend ontvangen, men nam de tijd, de showroom zag er strak, schoon en verzorgd uit en we hadden het gevoel dat men kennis van zaken had. Na een tweetal gesprekken was het ontwerp naar onze tevredenheid en konden we het ook eens worden over de prijs. Ze zijn niet goedkoop, echter (zie verder) de kwaliteit is uitstekend. Begin februari was het eindelijk zo ver en begon Arma met twee man aan de verbouwing van de badkamer en twee toiletten. Eerst slopen, daarna weer conform specificaties opbouwen. De ervaringen met de monteurs is uitstekend. Rustige, kundige en hardwerkende mensen. En net als bij een echte verbouwing ging er bij ons ook iets mis (de muur werd wat ambitieus gesloopt), maar dat werd conform slogan (afspraak=afspraak en problemen lossen wij op) ook als zodanig opgelost. Ruim binnen de vooraf geplande tijd (3,5 week werd uiteindelijk 2,5 week) was alles naar tevredenheid opgeleverd. Ondanks dat het een fixed price project was, werden de uren die wel begroot maar niet gemaakt waren op de rekening in mindering gebracht (prima gebaar). Is er niets te klagen? Het enige wat ik me kan bedenken is, de vraag voor een aanbetaling terwijl er in de winkel reclame gemaakt wordt, dat er geen aanbetaling hoeft te worden gedaan. Daar zijn wij ook heel duidelijk in geweest en was ook snel van tafel. Kortom: wij zijn tevreden en bevelen Arma dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde verbouwing”
Door LB en AS op dinsdag 28 jan 2014 '14
In november 2013 hebben we onze badkamer en toilet door Arma laten verbouwen. Het offertetraject verliep plezierig. De verkoper nam ruim de tijd om onze wensen te inventariseren en kwam met goede suggesties. Dat maakte wel dat we qua prijs wat hoger uitkwamen dan oorspronkelijk onze bedoeling was, maar we kregen de tijd om onze keuze goed te overwegen. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Tussen het ondertekenen van de offerte en de verbouwing lagen 4 maanden. Dat is lang, maar is ons ook van te voren verteld. De totale verbouwing duurde drie weken. Arma werkt naar eigen zeggen uitsluitend met medewerkers die bij hen in dienst zijn. Het was prettig dat Arma steeds dezelfde medewerkers inzette en dat ze in principe op vaste tijden werkten. Allereerst schept een band, maar je gaat ook op hun vaardigheden vertrouwen. Vol lof zijn we over de manier waarop ze de kleine problemen die je bij een verbouwing altijd tegenkomt, na overleg met ons, ogenschijnlijk moeiteloos oplosten. De technische installatie van het sanitair verliep goed. In ons project sprongen twee vaardigheden er met name uit: het tegelzetten en vooral de realisatie van de verlaagde douchevloer, waarbij er een kwartcirkel in grote natuurstenen tegels uitgezaagd moest worden. In een woord: vakmanschap. Datzelfde geldt voor het gladde stucwerk in de badkamer en het schuurwerkplafond in toilet en hal.

Ook de nazorg van Arma bleek goed. Na een week bleek de vervangen toiletdeur te klemmen en de toiletpot te lekken. Dit is snel en vakkundig verholpen. We zijn tevreden over onze keus voor Arma en zullen dit bedrijf graag bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken van Arma keukens”
Door H&J D op maandag 16 dec 2013 '13
Wij werden vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd vakkundig met ons meegedacht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Kwaliteit van geleverde keuken is vooralsnog prima. Kwaliteit-prijs prestatie staat in goede verhouding. Geen problemen over afspraken omtrent levering. Er wordt adequaat gereageerd op klachten en deze worden in goed overleg opgelost. Kies eerst de apparatuur uit en daarna de keukenmeubels. Advies: ga naar het inspiratiehuis in Hoofddorp. Dit bedrijf is voor ons een topbedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Eerste ervaring met Arma Keukens”
Door Ineke en Bart Bunk op maandag 25 nov 2013 '13
Ons eerste bezoek in de showroom was zeer prettig. Goed advies, ruime keus, prijs in verhouding tot de kwaliteit prima. Een kleine klacht werd snel opgelost. Personeel die de keuken heeft geplaatst alleen maar lof! Keurig werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“super”
Door g. zantinge op woensdag 30 okt 2013 '13
Prachtige keuken tegen een goede prijs. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Arma en dit klopt. Kortom een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil, alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De monteur denkt mee en levert vakwerk af, het is net of het zijn eigen keuken is.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bart Anholts op zondag 27 okt 2013 '13
Wij zijn super tevreden over Arma keukens. De verkoper had precies door wat we wilde. En onderhandelen in prijs doen ze niet bij Arma en dit is wat wij graag wilden. Een eerlijke prijs voor een mooie/perfecte keuken. Er werd netjes contact gehouden door middel van mail en telefoontjes wanneer de keuken geleverd zou worden en hoe laat hij kwam. Zelfs de monteur belde de dag voor plaatsing nog even op. Het plaatsen van de keuken is buiten gewoon netjes gedaan. Ben zelf erg precies maar ik kon er zelf niets op aan merken. Kortom, als ik morgen weer een nieuwe keuken moest kopen is er voor mij geen twijfel en ga ik direct weer naar Arma toe.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht en plaatsen”
Door van den Berg op zondag 20 okt 2013 '13
Een half jaar geleden een keuken gekocht bij Arma netjes geholpen,goed meegedacht en een goede prijs kunnen krijgen. Plaatsen is prima gegaan, monteurs werken zeer netjes en komen zelf met ideeen en oplossingen. Ook geen enkel probleem om wat meer te doen. We hadden een klacht met de vriezer maar die is/wordt netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“zeer goede service”
Door H.A. van der Spek op zaterdag 5 okt 2013 '13
In de goede prijs/ kwaliteit verhouding heeft Arma een mooie keuken geleverd. Men is zeer klantvriendelijk en professioneel en men komt afspraken goed na. Zeer tevreden over de nazorg bij een ontstane klacht welke er toe heeft geleid dat Arma kennelijk niet stopt met de service nadat er is geïnstalleerd. Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de nieuwe keuken!”
Door JW Bosman op dinsdag 1 okt 2013 '13
Arma Keukens Nunspeet heeft een prima keuken afgeleverd! We zijn erg tevreden over:
- de prijs/kwaliteitverhouding (uitstekende keukenonderdelen en inbouw apparatuur)
- de begeleiding tijdens de verkoop
- de inspraak tijdens het samenstellen van de keuken
- de uitwerking van de bouwtekeningen
- de flexibiliteit na het plaatsen van de order
- de compleetheid bij aflevering
- de vakkundige plaatsing en afwerking
- het meedenken van de monteurs
- de vriendelijkheid van de monteurs
- het snelle oplossen van enkele kleine puntjes
- de garantie op de keuken en de inbouwapparatuur
Ik raad iedereen aan om bij de aanschaf van een nieuwe keuken eerst eens binnen te stappen bij Arma Keukens, omdat daar de keuken belangrijker is dan de handtekening. Arma Keukens biedt deskundigheid in het hele (complexe) traject van een nieuwe keuken. Iemand uit mijn omgeving attendeerde me op Arma Keukens en uiteindelijk gaf de hoge klantwaardering op Qasa de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak = geen afspraak”
Door Kimberley op donderdag 26 sep 2013 '13
In 2012 bij Arma op bezoek geweest om een nieuwe keuken te kopen. Bij binnenkomst rustig kunnen kijken, waarna we een medewerker hebben aangesproken om ons te helpen. Onze wensen/maten op papier gezet ging deze medewerker aan de slag met een tekening. Echter werd er niet goed naar ons geluisterd. De medewerker (welke stagiaire was) hielp ons op eigen houtje zonder iemand die hem eventueel kon helpen of corrigeren. Uiteindelijk kwamen we met alles boven ons budget uit, dus er is niet goed geluisterd naar wat wij voor de keuken over hadden. Ook is ons niks laten zien qua apparatuur wat hij aan ons zou gaan verkopen. Veel later kwamen wij er pas achter dat ze ons een tafel model koelkast wouden aansmeren. Na wat moeilijke vragen kwam de stagiaire er niet meer uit en heeft toch de hulp van een collega ingeschakeld. Uiteindelijk waren al onze vragen beantwoord toen we voor de keuze werden gesteld. Kopen jullie de keuken of niet? Waarna wij antwoordde dat we hier graag nog even over na wilde denken. Waarop de medewerker zei wij lopen wel even weg dan hebben jullie 5 min te tijd om na te denken. Belachelijk natuurlijk! Keken elkaar aan en zeiden ook dit gaat niet gebeuren. Na 5 minuten kwamen de medewerkers weer terug gelopen met een blender in doos. Welke wij zouden krijgen indien wij nu zouden beslissen. Wij hebben dit natuurlijk niet gedaan en gezegd dat wij hier langer over na moeten denken... Uiteindelijk zijn we wel terug gegaan naar Arma maar hebben we gevraagd of we door iemand anders geholpen konden worden. Dit verliep uiteindelijk allemaal prima en zijn het eens kunnen worden over de prijs.

Op 4 februari 2013 is onze keuken geplaatst. Laat ik over het plaatsen kort zijn, in 2 woorden gigantisch slecht! Een monteur die om de haverklap staat te roken en slecht werk aflevert. De kookplaat was krom maar dan kon allemaal volgens de monteur. Kastjes die scheef hingen dat kon niet rechter volgens de monteur. Hier achteraf over na gebeld en er is een monteur geweest om alles op te lossen. Het oplossen gebeurd wel, alleen je moet er wel gigantisch veel voor doen eer dat er wat gebeurd. Wanneer ik bel naar Arma bestaan wij niet, en kunnen ze ons niet vinden in het systeem (elke keer weer). Afspraken die ze maken om terug te bellen worden ook niet nagekomen. Steeds moet je er zelf weer achter aan bellen.

Nu na 6 maanden gezeur met de keuken te hebben, bleek de wasbak niet goed te gemonteerd zijn waardoor als je er een afwas in wou doen het water gewoon weg loopt (terwijl de stop erin zit). Van de kookplaat laat van de pannendragers de zwarte lak al helemaal los en kijk je gewoon op het ijzer. De RVS afzuigkap begint te roesten? En onze combi-magnetron verwarmd niet naar behoren. Deze klachten neergelegd bij Arma en weer geen goede communicatie. Na veel gezeik en gezeur komt nu 7 oktober de monteur van de apparatuur er naar kijken en dan maar hopen dat alles goed komt. En dan nog de manier waarop je behandeld wordt. Lijkt wel alsof ze denken, ah die zijn jong die pikken alles. Nou niet dus. Jongeren hoor je net zo te behandelen als iedere andere klant, wij zijn niet minder dan andere klanten. Kortom afspraak = dus geen afspraak. Voor ons nooit meer een keuken bij Arma.
Reactie of foto toevoegen
“place to be”
Door Peter op woensdag 18 sep 2013 '13
Keuken is twee maand geleden geplaatst. Goede prijs zeker in verhouding met de kwaliteit. Klantvriendelijk zonder dat er overdreven wordt meer dan prima, no nonsens en geen glad verkoopverhaal. Levering was niet helemaal goed verlopen, verkeerd keukenblad, maar dat werd zonder morren en in goede harmonie opgelost. De installateur was zeer kundig, oprecht plezier in en betrokken bij zijn werk. Hij dacht mee met de afwerking van de keuken. Heeft ook zonder extra kosten de keukenvloer voorzien van plinten en een nieuwe plank voor boven de kruipruimte. Nieuwe keuken nodig, ga naar Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Gert op maandag 16 sep 2013 '13
Wij hebben nu sinds 3 maand een keuken van Arma. Bij verkoop zijn wij netjes geholpen door een verkoper(Alexander-Bart),alle mogelijkheden werden ons aangeboden om de juiste keuken voor ons samen te stellen. Over de kwaliteit zijn we zeer tevreden,alles werkt naar behoren. Prijs kwaliteit is Super. De keuken werd netjes op de afgesproken datum geleverd,alles was aanwezig. Van verkoper tot chauffeur is aller uiterst correct gegaan. Wij zijn blij dat we een keuken van Arma hebben. Groet Gert en Mettine.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede koop!”
Door Hetty op woensdag 31 jul 2013 '13
Ons huis heeft geen ruimte voor een grote keuken. Maar met de hulp van Arma is het toch gelukt om een zeer fijne en complete keuken te realiseren! De verkoper hielp ons goed om de juiste keuzes te maken: kijken naar de ruimte in ons huis, naar ons budget en ook naar wat wij belangrijk vinden aan een keuken. Zo konden wij een prachtige keuken samenstellen die helemaal aan onze wensen voldoet. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is goed, de klantvriendelijkheid en service bij Arma ook. Bij de levering van de keuken werden helaas te korte schroefjes gebruikt voor de handgrepen. Daardoor gingen die na enige tijd los. Toen wij dat aangaven, is dit probleempje geheel naar tevredenheid opgelost met nieuwe, langere schroeven. Wat betreft de prijs: wij vroegen na het samenstellen van onze keuken aan de verkoper: 'vindt u deze keuken goedkoop?' Zijn antwoord was: 'Goedkoop = een goede koop! En dat is dit zeker!' En daar zijn wij het nu na vijf jaar nog steeds helemaal mee eens! We zouden Arma Keukens dan ook zeker aan een ander aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende plaatsing van een nieuw toilet”
Door Jenny op maandag 22 jul 2013 '13
In 2011 hebben wij een nieuw toilet laten plaatsen in onze bestaande woning. Wij hebben voor Arma gekozen, door mond op mond reclame en we zijn daarin niet teleurgesteld. Alles is prima verlopen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en ook geadviseerd, over wat het beste bij onze woning zou passen. De verkoper probeert echt mee te denken. Wij vonden dit heel fijn om zodoende de stijl op de oude woning aan te passen. Ook de prijs viel ons niet tegen. Voor een normale prijs heb je echt wat goeds, en keurig geplaatst evt. leidingen worden verlegd en aangepast zonder dat we er steeds op toe moesten zien en door beschaafd personeel! Al met al zouden we het iedereen aan willen raden om bij Arma te kopen:Je weet, dat je krijgt wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige keukenzaak”
Door Doppenberg op zaterdag 20 jul 2013 '13
Via een bekende zijn wij bij Arma Keukens terecht gekomen. De eerste indruk was al enorm goed. Geen opdringerige verkopers. We werden keurig te woord gestaan en geholpen door Alexander Bart. De opstelling was voor ons al vrij duidelijk en daar zijn we goed uitgekomen. Ons werd verteld over het netto prijs beleid bij Arma en dat voelde erg vertrouwd en eerlijk. We hebben samen alles uitgezocht en samen de offerte gemaakt. Je ziet meteen hoeveel de keuken kost. Na de koop verliep het volledige traject ook erg professioneel. De montage zijn we zeer over te spreken. Keurige vaklui die netjes werken en alles in overleg doen. Ze ruimen elke dag ook alles netjes op voordat ze naar huis gaan. Al met al dus een keurig professioneel bedrijf.

We hebben de keuken nu ruim een jaar in gebruik en zijn zeer te spreken over de kwaliteit. Het is een goede degelijke keuken. We hebben in het begin een probleem ervaren met de lade die niet goed wilde sluiten. We hebben een belletje gedaan en het is keurig opgelost.

De verhouding in prijs tot de kwaliteit is goed. We hebben door het netto prijs beleid en de keurige gang van zaken en de goede kwaliteit van de keuken hier een goed gevoel over en we raden Arma Keukens en Sanitair absoluut bij een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“afspraak = niet altijd afspraak”
Door Inge op vrijdag 19 jul 2013 '13
We hebben in de zomer van 2012 een nieuwe keuken gekocht bij Arma. De kwaliteit van de keuken is goed, de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed. We werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. We hadden besloten de keuken zelf te plaatsen, wat prima kan. Maar toen kwamen er wel een aantal gebreken aan het licht. Als eerste waren de gaten voor de greepjes voorgeboord, maar wel verkeerd. We hadden duidelijk aangegeven de greepjes verticaal wilden hebben, de gaten waren bij 2 deuren horizontaal geboord. Deze deuren werden later geleverd. Ook bleek dat er 2 greepjes tekort waren. Daar hebben we vaak achteraan moeten bellen, iedere keer werd er gezegd dat ze besteld waren maar nog niet geleverd waren. Er waren al weken voorbijgegaan en toen waren we er zo zat van dat we weer gebeld hebben en toen konden ze opeens diezelfde middag geleverd worden. Verder had de kraan een beschadiging en is deze na herhaaldelijk bellen ook vervangen. De monteur moest de “oude” kraan weer mee, dus die heeft hij gedemonteerd en wilde toen weggaan. Pas toen we vroegen of hij de nieuwe weer wilde monteren heeft hij dat gedaan. Ook was er een kast verkeerd geleverd waardoor er een achterkant miste. Er werd snel een nieuwe achterkant geleverd, maar die werd bezorgd en er werd verwacht dat we die zelf gingen plaatsen.
Bij het plaatsen van de keuken bleek dat de gasslang om het gasfornuis aan te sluiten er niet bijgeleverd was. Toen we dat nagevraagd hebben bleek dit altijd het geval te zijn wanneer de klant de keuken zelf plaatst. Jammer dat dit niet duidelijk door de verkoper is aangegeven, waardoor we tijdens het plaatsen nog naar de bouwmarkt moesten om dat slangetje op te halen á €10.
Al met al dus allemaal kleine dingetjes die voor irritatie zorgden maar uiteindelijk goed opgelost zijn. Na de klachten kenbaar te hebben gemaakt na afloop heeft Arma contact met ons opgenomen om excuses aan te bieden en heeft ook nog aangeboden om de achterwand van de kast nog te plaatsen.

We raden het niet aan om een keuken van Arma zelf te plaatsen. De service laat dan te wensen over. Nu de problemen allemaal goed opgelost zijn hebben we veel plezier van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“tevreden, over kwaliteit, prijs,deskundigheid en montage door mederwer”
Door h op maandag 1 jul 2013 '13
eerste gesprek thuis: Prima verzorgt qua uitleg, mogelijkheden in pers gesprek, showroombezoek idem, Goed advies en uitleg, offerte deskundig, degelijk en compleet, prijs-kwaliteit goed/ actieweek viel erin. Levertijd prima montage deskundig, alles aanwezig, inmeter Henk heeft zijn best gedaan. Alles klopte. nazorg direct en zorgvuldig. aan te bevelen aan derden. dank.
Reactie of foto toevoegen
“Arma - een bedrijf dat doet wat het de klant belooft!”
Door Fam. van de Streek op maandag 24 jun 2013 '13
Via mond-tot-mond-reclame kwamen wij bij Arma Keukens terecht. Na een vriendelijke ontvangst en uitgebreid meedenken hebben we een nieuwe keuken besteld en een planning gemaakt voor de plaatsing van de keuken. Alles verliep zoals afgesproken. De keuken werkt geplaatst door vakkundige monteurs die alles zorgvuldig hebben geïnstalleerd. Wij hebben prima ervaringen met Arma - een adres om te onthouden! De verhouding tussen prijs-kwaliteit is in balans.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E. van den Bor op vrijdag 14 jun 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Arma. Onze bezoeken daar zijn prima verlopen, er is ruim de tijd voor ons genomen en onze keuken is volgens afspraak geleverd. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed en wij hebben dan ook heel veel plezier van onze prachtige keuken! Wij zullen Arma dan ook van harte aanbevelen bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen!”
Door Jan en Bea Dame op donderdag 13 jun 2013 '13
Opvallend vriendelijke benadering in vergelijk met andere bedrijven. Er wordt ruim de tijd genomen voor het oriënteren/adviseren/kiezen van de onderdelen van de keuken. Er is een ruime keus. De prijs/ kwaliteitsverhouding is goed, degelijke producten waar het bedrijf trots op is. De levering en plaatsing ging perfect. Vakmannen! Een paar kleine aandachtspunten werden korte tijd later als vanzelfsprekend opgelost. De plinten zijn een paar maand later nog als service aangebracht nadat de parketvloer was gelegd. Ik heb maar zelden een bedrijf bezocht waar zoveel hart voor de zaak is. Dit werkt door in de klantgerichtheid. Mijn complimenten aan alle ARMA medewerkers in Nunspeet .
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Joke op maandag 3 jun 2013 '13
Zeer tevreden over de samenwerking/overleg met alle medewerkers van Arma. De levering is goed verlopen.
Prijs verhouding/kwaliteit is goed. "klachten", hebben wij tot nu toe niet gehad, kleine mankementjes zijn snel verholpen. Denk mee met de aanschaf van een nieuwe keuken en apparatuur, waar alles moet komen, is behulpzaam voor het personeel, en leuk, om met elkaar tot een prachtig eind resultaat te komen. Wij raden dit bedrijf aan om hun betrouwbaarheid.
Reactie of foto toevoegen
“Jammer + Netjes opgelost”
Door Gea op maandag 27 mei 2013 '13
Blij met onze nieuwe keuken, die netjes en vlot geplaatst is. Uitstekende monteur, bedrijf komt betrouwbaar over. Prijs/kwaliteit is goed. Maar toch jammer dat onze inbouwspotjes niet aan of uit konden zonder dat we een dimmer van maar liefst €50,- bijkochten. Een gewone aan/uit-schakelaar was niet mogelijk..... Dit kregen we te horen van de monteur, dus weinig keus. Toch wel een tegenvaller, maar wat wij nog triester vonden was dat we een bestekbak moesten bijkopen. Deze zat niet standaard bij de keuken, terwijl ik van twee collega's heb gehoord dat deze er bij hun keuken wel (zonder te vragen!) bij geleverd was.... Ook was ik graag wat beter geadviseerd over de apparatuur. Misschien heb ik zelf te weinig nagedacht over de praktijksituatie, maar je verwacht van ervaren verkopers daar op gewezen te worden. Ik ben niet blij met de klepdeur van de combimagnetron en ook de koelkast had praktischer gekund... Conclusie, een degelijk bedrijf, maar toch ook hier zelf tien keer nadenken over prijs en praktijk. Toch jammer.
--

Op 19 juni 2013 ontving Qasa de volgende review van Gea: Naar aanleiding van een eerder stukje van mij onder de titel "Jammer", waarin ik aangaf wel erg blij met onze keuken te zijn, maar het jammer te vinden dat wij min of meer verplicht werden een dimmer ad € 50,- bij te kopen en de bestekbak niet bijgeleverd was. Naar aanleiding van dit bericht heeft Arma Keukens contact met ons opgenomen. Zij betreurden onze teleurstelling en hebben het geld voor de dimmer teruggestort en de bestekbak alsnog gratis geleverd. Toch wel erg netjes opgelost en daarmee maken ze hun naam van betrouwbaar bedrijf alsnog meer dan waar! Arma bedankt, we durven jullie nu met een gerust hart aan anderen aan te bevelen :-)
Reactie of foto toevoegen
“Niet tot aankoop overgegaan bij Arma”
Door MB op donderdag 2 mei 2013 '13
Wij zijn bij Arma Keukens geweest ter oriëntatie en informatie (en mogelijk om over te gaan tot aankoop). We hebben eerder een keuken bij de Mandemakers Groep gekocht en wilde daar niet weer naar toe. We werden hartelijk verwelkomt en tevens kregen we goede, duidelijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de kwaliteit van hun keukens. Tevens werd ons verteld dat men bij Arma niet met 'kortingen' werkte, maar dat men direct een goede prijs gaf. So far so good. Aan het eind van het gesprek kwam de keuken te ver boven ons budget, waarop we de handgrepen en het plintwerk gratis zouden krijgen, aangezien ze dat wel op voorraad hadden liggen (korting 1). Daarnaast werd ons verteld dat we de inbouwapparatuur, met name Siemens, goedkoper op internet konden kopen dan bij Arma. Wel eerlijk, maar men wilde niet de verantwoordelijkheid dragen indien schade zou ontstaan bij het inbouwen van apparatuur; voor ons daardoor geen optie om de apparatuur elders te halen. Nadat we bij Kuchenland Ekelhoff zijn geweest, hebben we deze specificaties gedeeld met Arma. Aangezien de prijs bij Ekelhoff dusdanig lager lag, kon de prijs van de door ons opgestelde keuken opeens ook omlaag (korting 2). Daarnaast kregen we verhalen te horen over 1) slechte scharnieren, 2) lak over folie, waardoor een gelakte keuken dus niet echt gelakt zou zijn en 3) de kwaliteit van de keukens. Dit heeft ons wel geholpen bij de overdenken, maar bleek achteraf niet op waarheid gebaseerd te zijn (scharnieren van Blum, geen lak over folie en Schüller keukens, dus kwaliteit is goed). Men is dus niet volledig eerlijk tegen ons geweest en probeerde ons argwanend op te stellen tegenover de Duitse concurrent. Dit zou ik niet verwachten. Na definitief ‘nee’ te hebben gezegd tegen hun aanbod en tevens het nieuwe aanbod van Kuchenland Ekelhoff te hebben doorgegeven (opnieuw nóg scherper) bleek dat Arma op dit moment een actieweek had lopen, waardoor er bij hen ook weer wat met de prijs zou kunnen worden gedaan (korting 3). We hebben hier geen keuken gekocht, omdat wij het gevoel hadden dat men niet volledig eerlijk te werk gaat. Eerst kan er geen extra korting worden gegeven, terwijl er vervolgens op verschillende momenten extra kortingen worden gegeven, waarbij het gaat om bedragen boven de E1.000,-. Daarnaast bleek de informatievoorziening niet volledig op waarheid gebaseerd te zijn. We kunnen hier dus geen oordeel geven over de kwaliteit, de levering en de plaatsing, maar enkel over het voortraject. We zouden hier wel weer binnenlopen, maar we zouden onze blik wel breed houden en niet klakkeloos alles aannemen wat men je probeert wijs te maken.

Update 16 mei 2013. Vandaag zijn wij benaderd door Arma Keukens naar aanleiding van deze review. In dit gesprek heeft Arma haar excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Dit is niet de manier geweest waarop Arma haar bedrijfsvoering wil voeren. Volgens Arma is het voornamelijk te wijten aan de manier van communiceren en omdat men continu wil verbeteren, neemt men ook dit mee om haar dienstverlening te verbeteren. Een positieve afsluiting in een traject die door ons als 'neutraal' is beoordeeld.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is Koning bij Arma”
Door Kees op woensdag 6 mrt 2013 '13
Over de kwaliteit van de keuken kunnen we geen oordeel geven omdat dit bericht kort na plaatsing van de keuken is geplaatst. Uiteraard is bij de keuze van de keuken wel gekeken naar kwaliteit. We hebben gekozen voor Exellentic keuken waar we vanuit gaan dat deze kwalitatief goed is. De prijs kwaliteit verhouding lijkt in orde. We is het een feit dat bij onze keuken, de keuken op zich ongeveer 1/3 van de prijs uitmaakt. De rest is een (duur) werkblad, apparatuur en plaatsingskosten. Over klant vriendelijkheid kan ik kort zijn. Veel bedrijven / zaken kunnen een voorbeeld nemen aan de medewerkers van ARMA. Ontvangst, verkoop en monteurs, allemaal op en top vriendelijk. De de medewerkers van de levering waren uit het zelfde hout gesneden. Vaklui, allemaal. Klachten zijn er tot nu toe niet. Over kleine aanpassingen wordt niet moeilijk gedaan. Ik kan dit bedrijf aanraden. Geen gedoe met extra kosten. Geen vooruit betaling. Je weet waar je aan toe bent. Ook wordt meegedacht aan goedkopere oplossingen als de totaalprijs boven het budget uitgaat.
Het bedrag voor montage lijkt aan de hoge kant te zijn als je vergelijkt met andere keuken bedrijven. Maar een eigen montageploeg wat ook nog eens vakmensen zijn, is een groot voordeel. Alle afdeling zijn goed op elkaar afgestemd. Kort en goed; een tevreden bezitter van een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens en sanitair”
Door Jasper op vrijdag 1 mrt 2013 '13
Uitstekende kwaliteit, een keuken gekozen uit de excellentic line. Echt top kwaliteit en nette netto prijs. Geen onderhandelen, take it or leave it. Ontvangst als een koning. Goede service. Constant overleg bij eventuele wijzigingen. Echt perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch!”
Door Sjaak op dinsdag 5 feb 2013 '13
Kwaliteit is erg goed, hoogwaardig product! Prijs viel erg mee voor hetgeen wij wilden. Erg vriendelijk personeel, altijd bereid om je ergens mee van dienst te zijn. Alles werd in één keer op tijd geleverd. Ondanks dat we de keuken zelf geplaatst hebben is er voor een servicepuntje/klacht kosteloos een Arma monteur langsgekomen om dit op te lossen. Absoluut een aanrader als je zeker wilt weten dat je lang plezier hebt van je geld/keuken!
Reactie of foto toevoegen
“prima service”
Door ton op maandag 28 jan 2013 '13
Tien jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. NA diverse keukenleveranciers bezocht te hebben hadden we toch besloten om bij Arma te gaan praten. Je hoorde zoveel positieve verhalen dat een bezoek wel op zijn plaats was. Nadat we over het model en de uitvoering eens waren kwam het prijsplaatje op tafel. Wijs geworden bij de Grando keukens en Mandemakers wilden we onderhandelen over de prijs, maar dat was niet mogelijk. Wij geven geen korting maar wel service. Als er iets met de keuken is dan bel of email maar en wij komen het kosteloos repareren. Na tien jaar komt arma nog steeds een lampje verwisselen als het kapot is of als er een scheurtje in de paneel deur van de afwasmachine zit, wordt het kosteloos vervangen. Dus service is bij Arma geen loze kreet maar een wezenlijk onderdeel van het kontrakt zelfs na 10 jaar.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door annie op vrijdag 4 jan 2013 '13
Heel erg tevreden. De Prijs valt altijd tegen, maar ja nu hebben we echt wat we wilden. heel klantvriendelijk, alle tijd nemen zij voor je. Prima verlopen. klachten zijn goed opgelost. denk zelf goed na wat je wilt, neem er alle tijd voor. ik zou zeker dit bedrijf aanraden, er word met je meegedacht en je kunt het steeds veranderen zonder dat zij dit vervelend vinden. klant vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk”
Door Wilna op donderdag 3 jan 2013 '13
Kwaliteit: goed
Prijs: goed in de meeste gevallen
Klantvriendelijkheid: van bijna alle medewerkers goed, onze ervaringen met de verkoper niet goed.
Ging discussie met mij aan, dit vind ik verre van professioneel en nam ook bewoordingen in zijn mond die verre van deze tijd zijn!!!
Service: redelijk/goed
Levering: goed
Klachten: niet goed. Klacht aangegeven, niets op gehoord.
Tips: kijk de opdrachtbon heel goed na met hetgeen u besproken heeft en teken niet zomaar
Aanraden: geen mening
Reactie of foto toevoegen
“prijs / kwaliteitverhouding goed”
Door Peter op donderdag 3 jan 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is heel goed en daardoor is de prijs / kwaliteitverhouding ook goed. We zijn op een goede manier geholpen en de levering van de keuken was ook goed. Er waren wat verkeerde leveringen; daarover hebben we gebeld en het heeft erg lang geduurd, voordat nieuw geleverd werd. We hebben er zelf een aantal keren achteraan moeten bellen, wat natuurlijk wel erg jammer is. Uiteindelijk kwam het wel allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door J.Meuleman op woensdag 2 jan 2013 '13
Bij deze onze positieve ervaring met de aankoop onze keuken bij Arma Keukens. De aankoop van de keuken ging in een goede en ontspannen sfeer. De verkoper nam de tijd, luisterde goed naar onze vragen en kwam absoluut niet opdringerig over. De verkoper liet ook duidelijk de verschillen in kwalitet van de soorten keukens zien zodat een juiste prijs / kwaliteisverhouding duidelijk was. Op het gebied van de inbouwapparatuur idem dito. Uiteindelijk was het aan ons om de keuze te maken. Door stagnering in de verbouw heeft de keuken ongeveer een jaar in opslag gestaan bij Arma waar niet mooeilijk over gedaan werdt.Alles werdt correct op de juiste datum afgeleverd. Tijdens plaatsing van de keuken brak het granieten blad maar dit werd snel en vakkundig door de klantenservice opgelost. Ondanks dat het blad uit 3 delen bestond verving men het volledig blad om structuurverschillen te voorkomen. Al met al is de aankoop van een keuken bij Arma zeer aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“goed geregeld”
Door fam.Koffeman op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze ervaring met Arma keukens is goed. Prima service, alles op de geplande tijd. Vakbekwaam personeel. Ook heel beleefd. Wij zouden zo weer naar Arma keukens toegaan. Prijs/kwaliteit is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig bedrijf”
Door Wim op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is goed. Verhouding prijs / kwaliteit is goed. Tevreden over k en s. Levering is goed. 2 klachten zijn snel opgelost. Geen tips direct voorhanden. Ik recommendeer Arma zeker bij anderen. reden: Keurig bedrijf, goede voorlichting, nette keukenstellers.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dirma op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is passend bij de prijs. Klantvriendelijk. Zijn ze zeker, onze verkoper was super, maar ik wou later terug om tegeltjes te kopen, de jongen die ik toen trof moet nodig op cursus. Echt te beroerd om te helpen, en totaal niet commercieel. Klachten perfect gelost, ben echt superslim met keuken. Hebben nu al voor tweede keer keuken bij arma gekocht en zou dit een volgende keer zo weer doen. Als je een nieuwe keuken zoekt zal ik altijd naar arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Albert op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Hier een keuken gekocht. Verkoper (Gerwin) heeft ons goed geholpen, gaf goede adviezen en dacht goed mee, ook aan praktische dingen waar wij niet eens over hadden nagedacht. Keurig binnen het budget gebleven. Ook het verdere proces is zeer prettig verlopen, zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Monteurs werkten zeer netjes en dachten ook weer goed mee. Top bedrijf, kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jet den Hollander op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ik kan Arma aanraden aan iedereen die de badkamer of keuken wil vernieuwen. Naast de prettige ontvangst en het punctuele werk, waren opvallend de grote zorg die besteed werd aan het plannen, waarbij mijn wensen en Arma's ervaringen optimaal gematched werden. Tegelijk zagen adviseurs en monteurs snel waar de plannen voor de badkamer, wc en keuken in de praktijk nog iets aangepast konden worden, en het resultaat is nog mooier dan het ontwerp! De samenwerking was uitstekend en de klus was binnen de geplande tijd geklaard. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door B. Gilde op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Zoals we van ze gewend zijn is de service van Arma weer top geweest!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met installatie”
Door S brouwer op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht. Alleen waren de installateurs erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ze gaven erg af op het voorwerk noemden het broddelwerk. Dat terwijl wij het voorwerk bij een door Arma aangeraden bedrijf hadden laten doen. Ook had Arma aangegeven dat de keukens door eigen monteurs geplaatst zou worden. Maar dit waren gewoon mannen met een eigen bedrijfje... Door het gemopper van de mannen waren het voor ons erg stressvolle dagen. En dat hadden we juist willen voorkomen door voor een gerenommeerd keuken bedrijf te gaan. Kortom geen aanrader al leveren ze wel netjes werk.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 '19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Louise Ruijter op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht en zijn verbluft met het resultaat. We dachten een vrij neutrale basis inrichting te hebben gekozen, maar Arma heeft het super chic gemaakt! Communicatie tussen alle partijen is iets waar veel bedrijven van kunnen leren, alles gaat zo makkelijk en we werden overal bij betrokken en over ingelicht. Afwerking ook super netjes! Lijkt bijna nep deze review, maar ik garandeer u dat ik een echte klant ben en raad het bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer daneen aanrader”
Door Anko en Maria van Leeuwen op vrijdag 1 feb 2019 '19
We zijn begonnen bij Benhard, hij dacht met ons mee en was zeer prettig in de omgang. Alwin kwam uiteindelijk onze droomkeuken plaatsen: rustig, precies en wat uit alles bleek, een vakman! Ook zeer prettig in de omgang! Het resultaat super! Ons fornuis / de oven bleek niet wat we er van verwacht hadden, toen deze werd geplaatst, werd kosteloos omgeruild nog de volgende dag! Arma keukens, meer dan een aanrader! Geen vraag is teveel en vakwerk wordt er geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Michiel en Lisa op woensdag 16 jan 2019 '19
Via familie met goede ervaringen bij Arma naar Nunspeet gegaan, meteen warm welkom in de showroom. Op een prettige en fijne manier hebben we met Aart onze keuken ontworpen. Met goed advies, want een goedkopere optie in de showroom kan thuis lastiger (en dus uiteindelijk duurder) te monteren zijn, het is fijn dat Arma daar in de showroom al mee rekening houdt! Ook na tekenen van het contract nog genoeg mogelijkheden om zaken te wijzigen, waarbij de communicatie steeds prettig verliep. Telefonisch en per mail steeds op de hoogte gehouden van het verloop t/m het plaatsen. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en als er keuzes gemaakt moesten worden, deze steeds aan ons voorgelegd. Daarvoor had Hemmo van HvK Multidiensten (aangeraden door Arma) prima voorbereidend werk gedaan. After sales tot nu toe ook goede ervaringen. Het is dat we nu voor de komende 20 jaar geen keuken nodig hebben, maar anders zouden we zo weer naar Arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 '18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
REACTIE VAN FAM BOS
TOP
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost. Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
REACTIE VAN FAM. CAMBIER - EPE
Is het geen plaatje ?
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.