Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 524 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren453 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Lizz op zaterdag 27 okt 2018 '18
Keuken gekocht bij Arma te Nunspeet. Hele track van verkoop tot slopen oude keuken en plaatsen nieuwe keuken probleemloos verlopen. Vakkundige medewerkers en top service !
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
FOTO VAN H VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door H. Tadema op zondag 14 okt 2018 '18
Enkele jaren geleden keuken gekocht. Ook nu nog geweldige service bij klein mankement. Zeer goede communicatie. Kortom de volgende keer weer Arma.
Aanrader dus.

Eerdere ervaring van 1 april 2014: In december 2013 is onze keuken geleverd en geplaatst door Arma. Het was allemaal prima voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Monteurs hebben keurig werk afgeleverd en lieten het netjes weer achter. Vaklieden. We hopen nog lang plezier te kunnen hebben van onze keuken. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 '18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
FOTO VAN FAM. ROESTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 '18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Carla de Roode op zaterdag 26 mei 2018 '18
'Afspraak is afspraak.' Die wapenspreuk is DB op het lijf geschreven. Wij hebben in iets meer dan een jaar een heel huis opgeknapt terwijl we erin woonden, en als we zouden willen, konden we nu een boek schrijven over de aannemerij bij economisch hoogtij. Van glaszetters tot stoffeerders, van installateurs tot schilders. Niet het verhuizen was zo vermoeiend, niet het verbouwen, maar het bellen en afspraken maken. Overal achteraan zitten. Je verbazen over totaal geëxplodeerde offertes. Want voor jou tien anderen. Een paar keer liet een bedrijf ons echt zitten, maar met DB hoef je voor dit soort praktijken nooit bang te zijn. Deze bedrijven bouwen zonder stress en ergernis nieuwe badkamers en keukens waar je je lippen bij aflikt.

In februari 2017 gingen we bij Arma in Nunspeet een badkamer ontwerpen, die in juni werd gebouwd. We wilden de badkamer op zolder laten maken in een afgetimmerde extra slaapkamer onder een dakkapel. Een vreemde ruimte met gekke hoekjes. Een uitdaging. En dat gold ook voor het wegwerken van de standleiding op het riool, twee verdiepingen lager. Dat is werkelijk prachtig gedaan, deels door een inbouwkast op 1-hoog, verder met koofjes. Allemaal vooraf ingemeten, want er wordt eerst een goed plan gemaakt, en daarvoor komt iemand langs. De centrale man bij de uitvoering was Sander Kater, een veelzijdige vakman en een prettig, gemoedelijk mens in huis. Sander had vaak een helper bij zich, ik herinner me Gerben en Juda. Intussen was de oude badkamer nog gewoon in gebruik. Daar hebben we later ons washok van gemaakt.

Door het werk van Sander (en Juda) weet ik wat strak tegelen is, en zie ik de verschillen bij vrienden in huis. Recht tegels plakken is één ding, maar de symmetrische opbouw van het tegelwerk was voor mij een nieuwe, en in zo'n gekke ruimte moet je wel even goed nadenken voordat je begint. Sander is daarin een meester, en het maakt je ruimte echt af. Hij dacht van tevoren wel even: wat gaat dat worden met al die rode tegels, maar achteraf was iedereen vol lof. We hebben nu al bijna een jaar ongelooflijk veel plezier van onze badkamer, die bovendien zeer gemakkelijk schoon te maken is.

In het najaar gingen we plannen maken voor de keuken. Die hebben we bij Keur Keukens in Haarlem gekocht. We werden geholpen door een bekwame, servicegerichte ontwerper, Dennis Tesselaar. Hij nam veel tijd voor ons. Geen moeite was hem te veel, we konden hem goed bereiken voor aanvullende vragen en ook naderhand, toen het aanmelden van de apparatuur bij de fabrikant niet lukte, schoot hij te hulp. Dennis luisterde goed naar onze wens om extra afstelruimte in de kleine keuken te creëren en bedacht iets met boven- en onderkastjes tegenover het aanrechtblok. het leidde tot een meubel dat we wel een echte blikvanger mogen noemen, zeker met de kekke dimbare lichtlijst en een plaatje van hetzelfde graniet als op het aanrecht. Henk heeft dat zeer strak geïnstalleerd.

Ook met de keuken waren we drie weken bezig, van sloop tot afbouw, en dat kwam doordat we van de gelegenheid gebruik wilden maken om meteen de vloer tot aan de voordeur maar opnieuw te laten stofferen. Daardoor hadden we met drie bedrijven te maken, want het voorbereidend werk doet Keur Keukens niet zelf, maar de klant wordt voorzien met gegevens van betrouwbare aannemers. Wij hadden een uitstekende ervaring met Fred Buné. Alles volgens schema uitgevoerd en van hoge kwaliteit.

Ging er dan niets mis? Jawel, een paar kleine dingen moesten nageleverd worden en er was folie op een kastje blijven zitten. Het belangrijkste was dat er een leiding moest worden afgedekt die per abuis niet was ingefreesd. Maar zulke zaken behoren tot de service, en die verliep zoals te verwachten even vlot als de rest van het proces. (De badkamer was trouwens in één keer goed, en dat is pas echt een prestatie.)

We zijn dus zeer blije klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Leo Venhorst op dinsdag 20 mrt 2018 '18
Badkamer renovatie waarbij een fantastische stortdouche en een prachtige inloop douche is geplaatst. Deze combinatie van oud en nieuwe is erg goed uitgepakt. De service is uitstekend en de werkzaamheden zijn in goed overleg verlopen. Aan te bevelen aan iedereen die een badkamer renovatie wil.
Reactie of foto toevoegen
“Arma keukens en sanitair dé keukenzaak”
Door Fam. Waaijenberg op zaterdag 17 mrt 2018 '18
In 2007 hebben mijn ouders een keuken bij Arma gekocht. Het sprong er nogal uit: goed advies, meedenken (maar niet aandringen), (klant)vriendelijke medewerkers, gezellige sfeer. Ook niet te vergeten, je wordt niet geholpen als nummer, maar als mens. Men neemt echt de tijd voor je. En ja, na 11 jaar nog steeds veel plezier van de keuken ... De service is ook uitstekend! Toen de keuken eenmaal stond, bleek er op een gegeven moment een lampje stuk. Een telefoontje naar Arma en het wordt snel en kosteloos geregeld. Super toch? Dat is nog eens service! Voor ons dus reden genoeg om gelijk naar Arma te gaan toen we een nieuwe keuken wilden. We zijn daar heel prettig geholpen en genieten nu van een prachtige keuken. Naast dat we fijn geholpen zijn door 'onze' adviseur, willen we ook de monteurs niet vergeten. Wat maken ze het allemaal netjes! En alle verpakkingsmateriaal van de keuken nemen ze mee. Keurig hoor! We hebben 5 monteurs over de vloer gehad, i.v.m. ziekte, maar ze waren allemaal prettig in omgang, complimenten ook daarvoor! We prijzen Arma keukens en sanitair echt aan!
FOTO VAN FAM. WAAIJENBERG
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van Fam. Waaijenberg
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen met fantastische service”
Door Irma op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Op wat kleine dingetjes na is alles goed verlopen. De zaken die er waren werden wel goed en snel opgelost.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: In onze nieuwe keuken van begin 2018 hebben wij onder andere een Oven/Magnetron van ATAG gekozen. Achteraf bleek deze oven niet gebruiksvriendelijk. De Atag/Magna oven bleek geen soft-close te hebben en de ovendeur kan niet uit elkaar gehaald worden en gereinigd tussen de glasplaten, terwijl er wel grote gaten zitten waar vuil/vet tussen kan komen. Dit is dus ook gebeurd, er loopt een streep vet tussen de glasplaten. Eerst bij ATAG gemeld, maar die gaven niet thuis of konden het tegen hoge kosten komen schoonmaken. Contact op genomen met ARMA. Arma vond het vervelend dat wij eigenlijk niet tevreden waren over de oven. Arma bood geheel gratis een nieuwe oven/magnetron aan van een ander merk. Deze is ook kosteloos bij ons geïnstalleerd. Dit noem ik nog eens fantastische service. Wij zijn zeer blij met de oplossing geboden door ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Johan op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Ik raad iedereen Arma Keukens aan! Wij hebben een keuken gekocht en we zijn goed geadviseerd tijdens het kopen van de keuken en de service is er echt geweldig! Ze hebben zelf een aantal beschadigingen gemeld en direct nieuwe onderdelen besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Heldere benadering”
Door Nicole van der Sligte op vrijdag 2 feb 2018 '18
Heldere communicatie, duidelijke offerte en transparant bedrijf. Prettige verkoop door Arwout, mooie keuken, goede prijs / kwaliteitsverhouding en zeer goede service van René. Dit bedrijf aangeraden aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele positieve ervaring”
Door Robbert Jan te Raa op vrijdag 22 dec 2017 '17
Hele positieve ervaring, de bouw van ons huis was meerdere keren vertraagd, maar Arma was heel flexibel, zowel met levering van de keuken als tijdens installatie. Service is top, vanaf aankoop tot en met oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door M. Landman op donderdag 21 dec 2017 '17
Wij zijn keurig geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Er is rekening gehouden met onze wensen en ons budget. Toen we hier wat over heen gingen werd er gekeken hoe onze wensen konden worden behouden binnen het gestelde bedrag. Top! Ook service en montage waren prima, alles op tijd en keurig afgeleverd. Hier werken mensen met kennis en plezier in hun werk. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door JL Wiertz op zaterdag 16 dec 2017 '17
Tijdens de verbouwing van de wc (wat naar volle tevredenheid is uitgevoerd) bleek een lekkage aanwezig van de doucheruimte erboven. Arma heeft ons enorm geholpen door direct de lekkage te verhelpen. Een uitstekende service dat wij zeer op prijs hebben gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige service bij bestaande keuken”
Door A magre op dinsdag 5 dec 2017 '17
We hadden al goede ervaringen met snelle enen goede service maar vanmorgen helemaal super 10.40 gebeld over snel lekkende kraan 10.50 had ik monteur op de stoep met een tijdelijke vervangende kraan arma jullie worden super bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.H.jansen op zaterdag 2 dec 2017 '17
Geweldige service door vakbekwame monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind perfect”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Na een goed gevoel bij DB Keur Keukens zijn we bij DB Arma terecht gekomen voor de badkamer. Vanaf begin tot eind een perfecte ervaring! Samen hebben we veel tijd gestoken in het ontwerp, uitkiezen tegels en sanitair, met prima advies van Gert-Jan.
De leveringen waren allemaal exact volgens afspraak, en de monteurs hebben 2 weken lang gebuffeld om op tijd alles af te krijgen. Het resultaat vinden wij prachtig, en ook tijdens de installatie konden wij goed met de monteurs overleggen. De na een week een kleine verzakking van de douchedeur is na het melden binnen 1 uur (!!!) hersteld!! Prima service dus. Wij raden Arma absoluut aan.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Prachtig resultaat
+ Toon extra foto van M. Rozendaal
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed en netjes”
Door Leusink op maandag 6 nov 2017 '17
Zijn bij Arma geweest en zeer goed netjes geholpen de kwaliteit service en zijn zeer goed. Wastafel blad door vervoer gebroken volgende ochtend was er al een nieuwe prima en nette services
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Suzanne op donderdag 26 okt 2017 '17
Wat een fijne ervaring hebben wij met onze aangeschafte Arma keuken! Van begin tot eind een fijne ervaring met dit bedrijf. Je wordt niet gepushed, er wordt met je meegedacht, de service en installatie zijn top! Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, zou ik zeker bij Arma keukens gaan kijken!
FOTO VAN SUZANNE
De Arma keuken
REACTIE VAN C.G
Hele mooie keuken. Zou ik mogen vragen wat de keuken ongeveer gekost heeft en daarnaast ben ook heel benieuwd naar de breedte van de keuken. Alvast bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Groot assortiment keukens”
Door Dhr/Mvr Brandhorst op maandag 4 sep 2017 '17
Arma keukens heeft een groot assortiment keukens en een mooie showroom. We zijn heel goed geholpen, de verkoper had alle tijd en heeft ons heel goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een mooie landelijke keuken gekocht die uitstekend is geplaatst. De monteurs werken uiterst secuur en netjes. Alle verpakkings materiaal wordt weer meegenomen. De service na plaatsing is super goed. Arma keukens is een echte aanrader.
FOTO VAN DHR/MVR BRANDHORST
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door J. Huisman, Elburg op dinsdag 25 jul 2017 '17
Enkele jaren geleden hadden wij een slechte ervaring met de toenmalige keukenverkoper van Arma, die niets meer van zich had laten horen. Voor de nieuwe badkamer toch weer bij Arma gaan kijken. Hendrik Koffeman is een ervaren, rustige verkoper, waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Uiteindelijk hebben we 3 afspraken met hem gehad, onze badkamer en onze wensen waren niet helemaal doorsnee...Bovendien blijkt een badkamer uitkiezen complexer (zo ervaren wij tenminste) dan een keuken. De montage (5 mnd later) heeft 3 weken in beslag genomen, maar is gedaan door zeer ervaren en aardige monteurs. Barend, Henk, Wim en anderen: enorm bedankt voor het mooie werk! Alles wordt zeer grondig afgeplakt en tegen stof beschermd, voordat ze beginnen met slopen. Alle oude leidingen werden verwijderd uit vloer en muren, de aanleg was niet zo goed gebeurd bij de bouw van de woning. Er wordt geen risico op problemen achteraf genomen, heel fijn. Overleg tijdens de aanleg is essentieel, er wijzigt nog weleens wat in de praktijk. Maar niets was teveel bij de monteurs en ze denken overal over mee. Ook de samenwerking met de (extern ivm betoncire) stukadoor verliep goed. Uiteraard gebeurde er wel eens wat, maar de service om probleempjes achteraf op te lossen is prima. En als er eens een lampje oid stuk gaat dan kun je gewoon bellen en lossen ze het op. Daar betaal je vast iets meer voor, maar met een badkamer wil je toch gewoon goede service, en die wordt ook geleverd. Elke volgende keuken of badkamer; het moet wel heel gek lopen wil die niet bij Arma vandaan komen.
FOTO VAN J. HUISMAN, ELBURG
Enorm bedankt voor de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wij hebben een keuken bij Arma gekocht”
Door Marjolein van Rooijen op donderdag 6 jul 2017 '17
Van bezoek in showroom, naar voorbereiding, en uitvoering is alles super verlopen. Er is alle tijd genomen voor onze vele vragen, en detailwensen. Gelijk een reële prijs, was voor ons ook een enorme pre. Niet dat irritante onderhandelen waarbij men met een veel te hoge prijs begint. Tijdens de voorbereiding altijd supersnel reactie op onze vragen, en na wat aanpassingen werden de tekeningen ook gelijk aangepast en doorgemaild. Tijdens uitvoering werd er keurig netjes gewerkt (en al het afval meteen afgevoerd!), en regelmatig overleg gepleegd, om alles goed af te stemmen. En geen discussie over een vlekje op een deurtje: er wordt meteen een nieuw paneel besteld. Na een paar weken wordt je gebeld, of alles naar wens is, en of er nog vragen zijn. Werkelijk op elk vlak een super service!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN ROOIJEN
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en goed”
Door Familie Snoek op vrijdag 30 jun 2017 '17
Afgelopen jaar een keuken gekocht Arma keukens, super eerlijk en goed bedrijf met goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Arma is betrouwbaar”
Door Frank en Ineke op donderdag 29 jun 2017 '17
Eind april hebben wij onze keuken laten plaatsen. Vanaf de gesprekken met de verkoper tot en met de installatie hebben wij beslist een zeer goed en tevreden gevoel bij Arma. Mooie, inspirerende showroom en vriendelijke mensen. Door Coen zijn wij uitstekend en uitgebreid ingelicht, hij nam geduldig alle tijd in detail onze wensen te verwezenlijken met inachtname van ons budget. Hij heeft deskundig bruikbare ideeën en adviezen geopperd zonder enige dwang. Enkel malen heeft hij de 3D-tekening aangepast welke een getrouw beeld gaf van de werkelijkheid. De communicatie met hem is zowel telefonisch als per mail correct en prima verlopen. Altijd vriendelijk, beleefd, eerlijk en transparant. Snelle reactie op vragen. Een dikke pluim heeft hij verdiend met als cijfer een 10!

Door Magiel is de keuken perfect ingemeten. Een belangrijk onderdeel temeer omdat in onze situatie de nieuwe vensterbank en smetranden naadloos moesten aansluiten op elkaar. Dit geldt tevens voor de achterwand boven de mooie NEFF kookplaat.

Over de montage zijn wij uitermate tevreden. Door Werner is onze keuken vakkundig geïnstalleerd. Geen "haastklus". Hij is beleefd, vriendelijk en rustig, kortom erg prettig in omgang. Het plaatsen van het composiet werkblad, vensterbank en smetranden was een secuur werk hetgeen hij zeer precies heeft gedaan. Het kitwerk ziet er strak uit. Werner heeft ruim de tijd genomen voor de oplevering en heeft perfect werk geleverd. Uiteraard ook voor hem een dikke pluim met als cijfer een 10!

Onze aannemer was positief verrast over het feit dat de montage zo goed was verlopen. Dit schijnt niet vaak te gebeuren. Tevens was de installateur zeer te spreken over het overzichtelijke aansluitschema. De naam ARMA zullen zij vast niet snel vergeten.......

De service na oplevering is uitstekend. Arma, in ons geval Gert, geeft je de ruimte mee te denken en geeft je echt het gevoel dat de klant koning is. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel! Een paar zaken zijn nog in behandeling, wij maken ons geen zorg over de afwikkeling hiervan.

ARMA is een betrouwbaar en zeer aan te bevelen bedrijf. Een aanrader voor een ieder die van plan is een keuken aan te schaffen. Stap binnen bij ARMA en je keuze is bepaald! Coen, Magiel, Werner, Gert en Anja en natuurlijk al jullie collega's met wie wij contact hebben gehad: bedankt jullie zijn een professioneel team. Wij genieten van onze mooie keuken, een heerlijk gevoel!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en transparant”
Door Jantine Kooij op vrijdag 23 jun 2017 '17
Na slechte ervaringen tijdens verkoopproces voor onze nieuwe badkamer bij een ander bedrijf het internet afgestruind en vanwege hoge waarderingen op arma uitgekomen. We konden meteen op vrijdagavond terecht en hebben geen moment spijt gehad van de ruim 2 uur die we moesten rijden. Erg prettige adviseur. Duidelijkheid, transparantie en meedenken kenmerken de aanpak. Afspraken worden nagekomen en de service is uitstekend (voorbeeld: drempel waar we zelf per ongeluk tijdens drogen van cement op zijn gaan staan is binnen een week kosteloos vervangen). Monteurs zijn vriendelijk en netjes en niet te vergeten de badkamer is prachtig! Erg blij dat we door reviews op arma terecht kwamen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige en betrouwbare zaak / medewerkers”
Door Jan en Annette Scholtens op vrijdag 23 jun 2017 '17
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht. Na ook keukenzaken in Duitsland te hebben bezocht, uiteindelijk toch gekozen voor Arma Keukens. Wel wat duurder uit dan in Duitsland (al is het ook niet echt 1 op 1 te vergelijken), maar bij Arma Keukens hadden wij het gevoel dat zij waarmaken wat zij zeggen, namelijk dat zij enkel tevreden klanten willen en service hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben dit ook echt ervaren. Door een miscommunicatie is er in eerste instantie iets geplaatst bij ons (ombouw) waar wij niet helemaal tevreden over waren. Wij hebben dit aangegeven bij Arma Keukens en men heeft zonder moeilijk te doen een nieuwe ombouw geplaatst. Was toch een dag werk extra voor Arma. Met dit resultaat zijn wij erg blij!

De verkoopadviseur Benhard van Moorselaar kan ik ook zeker aanbevelen. Een geduldig en kundig adviseur, wij zijn erg prettig door hem geholpen. Ook over de monteurs zijn wij erg tevreden. Prettige, beleefde mensen die vakkundig werk hebben geleverd. En het uiteindelijke resultaat, de keuken, is erg mooi geworden. Kortom: wij raden Arma Keukens in Nunspeet zéker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Harry van de Plas op maandag 12 jun 2017 '17
Badkamer perfect geïnstalleerd door ARMA. Van verkoop tot oplevering prima geholpen door vakbekwame verkoper en monteurs. En inderdaad "afspraak is afspraak". Ook de service na oplevering is uitstekend. Komen zeker hier weer terug.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door L. Hakvoort op donderdag 1 jun 2017 '17
Ik heb een aantal jaren terug een budget keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet. Een paar dagen terug brak mijn deurknop van de koelkast spontaan af. Ik kon bij de bouwmarkten deze knop niet vinden, na gemaild te hebben met Arma kreeg ik zeer snel reactie en hebben ze mij kosteloos een nieuwe opgestuurd. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door gijs wassink op donderdag 25 mei 2017 '17
Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed gevoel”
Door Ingeborg van der Linden/ Hoef en Haag op zaterdag 13 mei 2017 '17
Wij hebben eind maart onze keuken laten plaatsen. Vanaf het begin tot het eind hebben wij een zeer goed gevoel bij Arma gehad. Ook de hulp en advies van Gert Jan was super. Meedenkend en ze nemen echt de tijd om je droomkeuken te ontwerpen. Ook de service en vriendelijkheid van de monteurs zijn een verademing. Allemaal vanuit oplossingen denkend en er wordt alles gedaan om je keuken tot in de kleinste details strak en netjes neer te zetten. Ook de laatste puntjes die gedaan moeten worden worden opgepakt en serieus genomen. Fijn. Jullie maken het leuk om een keuken uit te zoeken en de verhalen die rondgaan gelden zeker niet voor Arma. Top en bedankt. En gert jan voor je top service en de tijd die je voor ons hebt genomen.
FOTO VAN INGEBORG VAN DER LINDEN/ HOEF EN HAAG
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Correct”
Door fam. wouters op maandag 8 mei 2017 '17
Wij hebben een nieuwe keuken door Arma laten plaatsen. We hadden er vertrouwen in , dat dit bij hen goed zou gebeuren en dat was ook zo. Correcte plaatsing en service ! We kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Jaap & Janneke Spruyt op donderdag 13 apr 2017 '17
We zijn in de showroom prima geholpen door Gert-Jan voor onze badkamer en toilet, hij kwam met goede adviezen en leuke ideeën, ook hielp hij mee de prijs binnen de perken te houden.Jan en Herman zijn zeer vakbekwame monteurs, die ook nog eens heel prettig in de omgang zijn. We hadden zelf een sierrandje uit Jeruzalem meegenomen, dat is er keurig ingezet, helaas hadden we er te weinig maar zodra die ook aangevuld zijn, komt Arma die nog plaatsen, wat een service!
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijk”
Door H.R. Bergman op zaterdag 8 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht (en laten monteren) bij Arma keukens in Nunspeet. Zeer goed geholpen en geïnformeerd door Coen van Maanen. De voorbereidingen laten doen door Peter en Arjan van Ark uit Hierden welke was aangeraden door Arma keukens, dat echt een gouden tip was. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Ben en Magiel zijn 2 dagen druk geweest met monteren en het ziet er super uit. Wij zijn er erg trots op. Tussen de bedrijven door heeft Arma keukens steeds geinformeerd of alles goed ging en meteen de service en kennis kunnen ervaren toen er 2 frontjes beschadigd bleken te zijn. Werden meteen nieuwe besteld! Wij raden anderen aan om Arme Keukens te bezoeken als je ook aan een nieuwe keuken toe bent. En nu gaan genieten van onze nieuwe keuken, heerlijk!
FOTO VAN H.R. BERGMAN
Keuken ziet er super uit
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloos herstel”
Door G.H. van de Ham op donderdag 6 apr 2017 '17
5 à 6 jaar geleden een douche gekocht bij Arma en deze ook door dit bedrijf laten aanleggen. Nu waren onlangs de kitranden verschimmeld/aangetast. Dit is door Arma geheel kosteloos herstelt, dat is nog een service!!
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Erno Roos op donderdag 6 apr 2017 '17
mooi bedrijf,goede en hoge service. mooie showroom met hartelijke mensen en verstand van zaken.de mensen die de keuken komen plaatsen en de badkamer komen plaatsen zijn hele goede vakmensen en mee denken met de klant. echt een aanrader dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Van verkoop tot montage perfect”
Door Philip op dinsdag 4 apr 2017 '17
Van verkoop tot montage perfect. Samen met de verkoper de keuken en badkamer naar wens gemaakt. Heel gaaf om de 3D tekening realiteit te zien worden. Het plaatsen van de keuken was echt vakwerk. De badkamer was al klaar toen het huis werd opgeleverd. Je merkt dat de service hoog staat bij Arma.
FOTO VAN PHILIP
Keuken met hoge service
Reactie of foto toevoegen
“Alle geduld en tijd”
Door Fam. P. van der Steen op donderdag 30 mrt 2017 '17
Een geweldige service ze blijven alles doen tot je helemaal tevreden bent. Of het om inbouwen van een oven gaat of helpen het juiste apparaat te kiezen, ze hebben alle geduld en tijd en dat komt in deze tijd niet vaak meer voor. Het is overal snel snel snel maar niet bij Arma een aanrader gewoon.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Karin en Rutger Lokhorst op zaterdag 25 mrt 2017 '17
Via deze weg willen wij onze complimenten overbrengen voor alle activiteiten aangaande onze nieuwe keuken (advisering, levering, plaatsing en service). Met name willen wij hierbij de complimenten geven aan de wijze waarop de keuken is geïnstalleerd (vakwerk!!!). Hij heeft inmiddels de kleine correcties ook uitgevoerd en ons als een zeer tevreden klant achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Echte nette service”
Door Stephanie op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Wij zijn op basis van de hoge recensie (die we online gevonden hadden) naar Arma gereden om puur te kijken wat je kunt verwachten voor een 9,7. Dan moet er iets goed gaan bij Arma dachten wij. Zo gedaan en ondanks dat we geen afspraak van te voren hadden gemaakt werden wij naar behoren geholpen met het uitzoeken van onze droom keuken! Er werd vooral goed geluisterd en daarnaast lieten ze ons ook zien wat er allemaal mogelijk is. Het fijne hiervan vinden wij dat wij in de 'lead' waren en zelf al onze keuzes hebben gemaakt. Gezien wij een nieuwbouw huis hebben gekocht en qua opleverdatum wat gewijzigd werd op het laatste moment, willen we ARMA ook echt bedanken voor haar flexibiliteit! Naast dat Harold (verkoper) top is, zijn ook de mannen die de keuken hebben geïnstalleerd super! Echt nette service. Kortom, wij zijn erg blij met onze keuken en het totaalplaatje vanuit ARMA!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 '17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“TOp bedrijf”
Door Fam. Speijer op donderdag 2 feb 2017 '17
Arma Keukens, een TOP bedrijf! We kwamen oriënteert binnen, maar na een paar dagen hadden we onze droom keuken dankzij de professionele hulp van Everhard, de verkoopmedewerker binnen. Het traject tussen de 'tekentafel' en het daadwerkelijk plaatsen ging erg voorspoedig. Zo waren er nog een aantal vragen van onze kant, die snel werden beantwoord en ook de duidelijke communicatie naar ons toe was erg prettig. De vrijdag voordat de keuken werd geplaatst, werd de keuken zoals afgesproken geleverd. Keurig eerst stucloper plaatsen en daar alle dozen op plaatsen! Tijdens de drie dagen van het plaatsen van de keuken door Dirk-Jan liep alles gesmeerd. Mooi om te zien dat de 3D tekening die al weken aan prikbord hing, nu in het echt zichtbaar begint te worden. Dirk-Jan overlegde veel met ons, wat we als prettig hebben ervaren.

We zijn super blij met het eindresultaat!! tijdens het monteren van de keuken kwamen er aantal beschadigingen na voren, die keurig door Arma worden verhopen. Ook de wens van direct warm water uit de Quooker, wat niet helemaal goed door was gekomen wordt opgelost door Arma. Dat zijn de echte bedrijven, die je geloven op je woord!

Wij raden iedereen aan om een keuken te kopen bij Arma! (het is dan weliswaar wat duurder dan bij de concurrenten, maar 100% gegarandeerde service en dat is onbetaalbaar!)
FOTO VAN BART SPEIJER
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
+ Toon extra foto van Bart Speijer
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwing”
Door Iemkje doesburg op vrijdag 20 jan 2017 '17
Toilet en douche vernieuwd. Prettig , kundig geholpen.Zakelijk en vriendelijk in prima verhouding. Ook service na plaatsing uitstekend. We werden snel terug gebeld na een telefonische vraag. Ook vrijwel per ommegaande werd via de mail een afspraak gemaakt. We zouden Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Elsa Rijssenbeek op zondag 8 jan 2017 '17
Arma biedt geweldige service, zij doen echt wat zij beloven! Wij hadden Rene Herweijer als adviseur bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het begin dacht hij actief mee, had een scherp oog voor onze wensen en toonde een zeer flexibele inzet, ook toen wij nog nieuwe wensen hadden. Dezelfde inzet zagen wij bij de mannen die de keuken plaatsten! Al met al een zeer positieve ervaring! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vernieuwen”
Door familie van Moorselaar op vrijdag 23 dec 2016 '16
Nadat we een lekkage in de keuken hebben gehad en de vloer een flink aantal weken moest drogen, zijn we verder gaan nadenken over onze keuken. Al langer speelden we met de gedachten: opknappen of vernieuwen. Uiteindelijk werd het vernieuwen. Nu we toch bezig waren...dan maar gelijk goed. En we hebben er geen spijt van. We hebben een prachtige keuken. Alles werkt weer goed en het geheel ziet er heel mooi uit. Benhard bedankt voor je hulp en adviezen bij het uitzoeken van de keuken. Ook de monteurs, Klaas en Seine, voor het plaatsen van de keuken maar ook voor de waardevolle adviezen voor de afwerking. Samen nadenken om een mooi eindproduct te krijgen. En natuurlijk ook de monteurs die nog langs zijn geweest voor de laatste afwerkingen bedanken we voor de service. Alles werd na elk bezoek netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel lof”
Door Han & Lia op vrijdag 9 dec 2016 '16
Wij hebben alleen maar heel veel lof voor de (medewerkers van) deze zaak, waarbij wij een grote keuken gekocht hebben, compleet met kookeiland. Verkoper Gert Jan van Veldhuizen heeft ons vele uren op meerdere dagen uitstekend geadviseerd om tot het beste keukenontwerp te komen. Daarnaast heeft met name monteur Henk de keuken met zijn collega's tot in de puntjes geplaatst. Ze hadden bij het inmeten eerst berekend dat het grote stenen eilandblad wel in de lift zou kunnen, maar bij plaatsing bleek dat toch te riskant. Vervolgens kwam er een hoogwerker aan te pas om het blad door een verhuisraam naar binnen te krijgen, de extra kosten namen ze zonder meer voor hun eigen rekening 'foutje van ons en niet van tevoren aan u berekend'. Ook de 'nazorg' werd vanuit een uitstekende service geregeld.
Wij hebben een schitterende keuken met volledige apparatuur en zijn in het gebruik nog nergens tegen aangelopen. Dus alleen maar lof voor deze zaak en zijn medewerkers, zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en goed”
Door Peter op donderdag 1 dec 2016 '16
Samengevat: Keurige service: Nette levering, goed overleg, goed geholpen in Nunspeet, fijne monteurs! Bij de aanschaf van de keuken werden we geholpen door een startende verkoper. Hij deed het erg leuk, heeft ons veel laten zien, en we kregen een goed en reeel beeld van hoe de keuken zou worden.
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door fam. E. van Zalk op woensdag 23 nov 2016 '16
dit is onze 2e keuken die wij hebben gekocht bij Arma Keukens, wij denken dat dit al genoeg zegt over Arma Keukens. ze doen wat ze zeggen. gewoonweg geweldig. service en garantie is helemaal top. familie, vrienden en collega,s hebben ook een keuken van Arma Keuken en zijn allemaal zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Schrama op vrijdag 18 nov 2016 '16
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de badkamer gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat een top service! Vanaf het begin werden wij uitstekend geholpen door Hendrik. Hij heeft meegedacht en het ontwerp voor de badkamer samen met ons gemaakt. Een aantal dingen vonden wij erg belangrijk en dankzij Hendrik is dat allemaal gelukt. Ook de installatie ging uitstekend. Uiteindelijk is men exact tien werkdagen bezig geweest om alles te plaatsen. Het resultaat is geweldig. Wat mij opviel is dat er tijdens het hele traject erg goed werd meegedacht en werd overlegd. Niets werd vanzelf besloten. Dat komt het resultaat zeker ten goede. Wij hebben gekozen voor een platte douchebak en deze is perfect geïnstalleerd. Daarnaast sluiten de tegels op de vloeren en verschillende wanden super op elkaar aan, waardoor de voegen exact gelijk lopen. Precies zoals we vooraf hadden bedacht. Echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren renovatie”
Door E. Reitsma op donderdag 10 nov 2016 '16
Vanwege de vele uitstekende recensies op Qasa bij Arma in Nunspeet terechtgekomen voor de renovatie van mijn bestaande badkamer en toilet. In twee plezierig verlopen gesprekken met verkoopadviseur Gert Jan is alles keurig uitgewerkt. Hierbij werd goed meegedacht met de (on)mogelijkheden totdat alles in detail naar mijn wens was vastgelegd. Ook over de montage door Gerben en Teus niets dan lof. Netjes, vakkundig en met aandacht voor het kleinste detail. Arma is geen prijsstunter maar wie kwaliteit zoekt, gekoppeld aan een voor hedendaagse begrippen ongekende service, en dat voor een eerlijke prijs, is bij Arma aan het juiste adres. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door h e van de bunt op zaterdag 5 nov 2016 '16
wij hadden een nieuwe keuken in 2012 gekocht bij Arma in Nunspeet, er ging na 4 jaar een scharnier stuk en die hebben ze via de post op, gestuurd nog een extra voor in geval dat, en nog gratis ook! Dat is nog eens goede service! Ze doen echt wat ze beloven afspraak is afspraak is hun woord daar houden ze zich ook aan! Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door P de Weerd op woensdag 2 nov 2016 '16
Enkele jaren geleden kozen wij bewust voor Arma om keuken en badkamer te plaatsen. Nu weten we zeker dat die keuze de juiste was, omdat de service perfect is. Een mankement wordt zelfs na 3 jaar nog kosteloos verholpen. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Elline de Jong op dinsdag 25 okt 2016 '16
Wat een verademing om bij Arma binnen te stappen na alle bekende keukenzaken van binnen te hebben gezien. Eindelijk geen schimmige prijsonderhandelingen, verkoopgrage mannen/vrouwen en vieze koffie. Prettige sfeer, rust om te kijken, heldere en eerlijke prijzen, integere verkopers en goed eten&drinken. Want ja, je brengt er echt wel een paar uurtjes door. Er wordt meegedacht, naar oplossingen buiten de standaarden gezocht en je mag alle tijd nemen om na te denken over je keuzes. En na aankoop van je keuken kun je nog lang nagenieten van de service van Arma: zelfs ruim een jaar na installatie komen ze enkele beschadigde frontjes kosteloos vervangen en kun je terecht voor al je vragen/aanpassingen. Wij waren eerst ook sceptisch na het lezen van al die prachtige recensies maar we hebben het zelf mogen ervaren: wij raden iedereen Arma Keukens voor 100% aan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare leverancier”
Door Paul en Wendy Joustra op zondag 23 okt 2016 '16
Van aankoop tot plaatsing van onze nieuwe keuken uitstekende service. Voor het zoeken naar een nieuwe keuken twijfelden we of er überhaupt een betrouwbare keukenleverancier bestaat, en Arma bewijst dat dit wel degelijk het geval is!
Reactie of foto toevoegen
“Service met glaswand douche”
Door Hop op dinsdag 18 okt 2016 '16
Wij hadden een kapotte glaswand van de douche ondanks dat deze al bijna 3 jaar oud was, en deze niet meer in het assortiment zat heeft Arma er alles aan gedaan om toch nog een nieuwe glaswand te krijgen. En ze hebben de glaswand er ook nog kosteloos ingezet. Dat is nou eens service!!
Reactie of foto toevoegen
“Kundig, deskundig en vriendelijk”
Door Edith de Zeeuw op woensdag 28 sep 2016 '16
Iedere persoon van Arma Keukens heb ik ervaren als kundig, deskundig en zeer vriendelijk. Ze beloven het niet alleen, ze doen het ook!! Super betrouwbaar, alles bespreekbaar. Een net bedrijf met uitmuntende producten en service.
FOTO VAN EDITH DE ZEEUW
Keuken van Arma
Reactie of foto toevoegen
“Al jaren buitengewoon goede ervaringen”
Door Fam. J. Leijssenaar, Harderwijk op woensdag 21 sep 2016 '16
Wij hebben al vele jaren buitengewoon goede ervaringen met Arma Keukens en Sanitair. Onze laatste ervaring is van half september 2016. Ook nu zijn wij meer dan tevreden. De hulp die we kregen bij het samenstellen, de afspraken die vervolgens gemaakt werden, de installatie geheel volgens afspraak, alles krijgt van ons weer een z.g. "warme douche". Hierbij nog komt de geweldig goede service die wij één en andermaal mochten ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Firma verdient een 10”
Door R.Draaisma Almere op vrijdag 16 sep 2016 '16
Levering en montage volgens afspraak keurige monteurs, alles in overleg. Oplevering keurig netjes. Ook zijn wedik tevreden over de na controle. En bij een technisch probleem wordt niet moeilijk gedaan om dit op te lossen. Zowel voor het plaatsen en afwerken van zowel keuken als badkamer, en de service verdiend de firma een 10
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
FOTO VAN JOS VAHL
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Han op woensdag 17 aug 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht waar wij enorm tevreden over zijn. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Ook de service is perfect. Wij hadden als voorbeeld, ondanks ander advies, een keuze gemaakt voor een keukenkraan. Achteraf een verkeerde keuze, maar ook toen dachten ze mee voor een juiste oplossing. Dergelijke service krijg je waarschijnlijk niet bij een stunter.
FOTO VAN HAN
Foto voor mijn ervaring
Reactie of foto toevoegen
“Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is”
Door Kees en Tineke de Roover op dinsdag 12 jul 2016 '16
Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "afspraak is afspraak" meer dan waar. De manier waarop er werd meegedacht bij het ontwerpen van de nieuwe keuken en het rekening houden met onze wensen, was aller plezierigst. Niets was voor Hermen Groothedde te veel. Door het invullen van de onderdelen in de computer wist je qua prijs meteen waar je aan toe was. Het voorwerk werd gedaan door Hemmo van Kelckhoven van HVK Multidiensten in Nunspeet. Hij kent Arma en Arma kent hem. Hij werkt in de geest van Arma en gaat voor dezelfde kwaliteit en service. Ook over hem alle lof en zeker een aanrader! De levering en installatie van de keuken werd door keurig werkend personeel gedaan. Enkele foutjes bij de voorbereiding werden keurig opgelost. Hierdoor ontstane extra kosten nam Arma voor hun rekening. Bij de nacontrole door Arma geconstateerde minieme beschadigingen werden gratis vervangen. Er waren lichte beschadigingen bij die wij zouden geaccepteerd hebben, maar waar Arma niet mee akkoord ging. Over 100% tevredenheid gesproken! Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma en wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Gekocht op basis van beoordelingen en waargemaakt”
Door Familie Pool op dinsdag 14 jun 2016 '16
Na lang twijfelen gekozen om bij Arma de keuken te kopen. De goede beoordelingen qua service gaven hierbij de doorslag, aangezien wij zelf absoluut niet handig zijn en niet van verrassingen houden. De keuken is netjes geplaatst en de contacten met de monteurs waren zeer prettig. Twee kastdeurtjes bleken naderhand beschadigd. Contact opgenomen met Arma en zonder enig gedoe of wantrouwen zijn deze vervangen. Nu, na een half jaar, zijn de lampjes van de afzuigkap al op. Er zit echter geen garantie op de lampjes bij de fabrikant. Arma heeft daarom besloten de kosten voor eigen rekening te nemen en komt binnenkort de nieuwe lampjes plaatsen. Arma adverteert met zijn goede service en ik moet zeggen dat dit ook echt waar is. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen!
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht voor de klant”
Door C W Vriezema op woensdag 25 mei 2016 '16
wij zijn zeer tevreden over de behandeling en de aandacht die er voor de klant is ook al kom je er voor de eerste keer, klantvriendelijk en meteen koffie, ook de aandacht van de verkoper Gert Jan van Veldhuizen is zeer goed geweest volle aandacht wat we willen maar ook meedenken of sommige dingen beter kunnen of anders ook de verdere afhandelingen waren ook volgens afspraak. Prima zaak en zeker aan te bevelen.Ook kun je zeer goede zaken doe met de vakman Henk van Veldhuizen. Het is allemaal al geleverd en gemonteerd. De levering is op de afgesproken datum geleverd en zo als afgesproken ook een groot deel naar de eerste verdieping gebracht. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Service hoog in het vaandel”
Door Chris van der Meulen op dinsdag 24 mei 2016 '16
Van de wens in een nieuwe badkamer/keuken tot het moment van oplevering is een behoorlijk proces. Wensen, mogelijkheden, kosten, keuzes, installeren. Er is veel afstemming nodig. Het is dan prettig als er steeds direct contact is met één en dezelfde contactpersoon. Bij Arma keukens staat die service hoog in het vaandel, keer op keer. Wij hebben contact gehad met Albert van Asselt en dat is ons zeer goed bevallen. Maar ook de telefoniste/receptioniste én de monteurs zijn zeer klantvriendelijk, nemen ruim de tijd en de monteurs leveren kwaliteit. Zij hebben zelf de lat al heel hoog liggen. Een basis om tot een goed resultaat te komen wat Arma goed begrijpt. Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Arma met een schitterend resultaat. Vanaf het begin werkt Arma anders dan andere keuken/badkamer aanbieders. Het gaat eerst om de wens en hoe het er uit gaat zien, vervolgens de functionaliteiten en keuzes in merk. Je bent onderdeel van het proces en er wordt goed meegedacht. Een mooie nieuwe keuken en/of badkamer kost altijd (veel) geld. Je wil dan ook dat het resultaat goed is, dat telt. Maar ook de weg ernaar toe is belangrijk. Op beide punten scoort Arma super en ben ik blij dat wij een positieve referentie kunnen schrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Blik op de lange termijn”
Door Fam. R. Smit op vrijdag 6 mei 2016 '16
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma en laten plaatsen. Prima service, vriendelijk en erg klantgericht. Ze denken goed mee met evt. problemen en lossen het prima op zonder extra kosten of gezeur. Bij ons werd het tegelwerk niet heel mooi i.c.m. doorlopend kozijn, dit werd opgelost ondanks extra werk (lag aan het kozijn, niet aan het tegelen). Prima bedrijf en wij zijn er erg tevreden over en zouden iedereen Arma aanraden. Ook de verkoper levert prima werk, denkt mee en onderhoud voor en na oplevering contact met de klant. Zeer klantvriendelijk en dat geeft een gevoel dat ze omzien naar hun klanten (geen snel omzet halen en tot nooit meer ziens).
FOTO VAN FAM. R. SMIT
Landelijke keuken wit
Reactie of foto toevoegen
“Schot in de roos”
Door Fam. Kanis op dinsdag 3 mei 2016 '16
Op zoek naar een keuken? Dan is Arma keukens in Nunspeet een echte aanrader. De enthousiaste verkoper luisterde naar onze wens en kwam vervolgens met een verrassende keukenopstelling, een schot in de roos! De monteurs die de keuken plaatsten, werkten zorgvuldig en netjes. Afspraken worden duidelijk vastgelegd én nagekomen. Ook de nazorg en service verloopt erg prettig. Kortom, wij zijn tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door H.D.Brinkman. op donderdag 28 apr 2016 '16
Recent waren er wat probleempjes met een scharnier en een handvat van een keukenkastje. Hoewel de keuken al meerdere jaren geleden is geplaatst, kwam, na een telefoontje, de monteur van Arma langs en zorgde er voor dat alles weer prima functioneert. Dat is wat je noemt service.
Indertijd is het proces van kiezen, kopen en plaatsen zeer naar onze zin verlopen. Correcte, behulpzame en meedenkende verkoper, die tot heden oons aanspreekpunt is en dat schept een band.Kortom: Arma warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Wilma kroon op woensdag 13 apr 2016 '16
We hebben voor de 2e keer een keuken van arma. Goede service en meedenkend personeel in de winkel. Geweldige en kundige monteur thuis.. we zijn wederom erg tevreden en genieten elke dag van onze nieuwe keuken.. gr familie kroon
FOTO VAN WILMA KROON
Keuken in U vorm
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door J. Immink op maandag 11 apr 2016 '16
Goede service en meedenkende mensen. Verkoper die wensen van klanten weet te vertalen in mooie en functionele badkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding. Nette en vakbekwame monteurs. Met planning werd goed overlegd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bedrijf”
Door Henk Kleijer op vrijdag 8 apr 2016 '16
Vanaf het begin in november tot en met de plaatsing van een nieuw bad en keuken een prima service. Werknemers zijn erg betrokken bij het bedrijf en de klant. Hermen, Albert en Freek, maar ook overigen verdienen hier een compliment. Keuken is vakbekwaam en met zorg geïnstalleerd. Overlast en vervuiling werd zoveel mogelijk voorkomen. Monteurs zijn zeer prettig in de omgang. Kortom, wij zijn erg tevreden!

Aanvulling ontvangen 22 november 2017: Een zeer goede firma. Alleen al de ontvangst als je binnenstapt. In april 2016 heeft zij bij ons de badkamer gerenoveerd en een nieuwe keuken gemonteerd. Alles met vakmanschap, niets is verkeerd. Nu in november begon de keukenkraan te lekken. Werd zonder meer door Arma vervangen. Nu wordt er onder mijn regie een keuken in het appartement van mijn dochter in Amsterdam geplaatst. Dat gaat wat langzamer, maar alles in dat huis is schots en scheef. Ook daar gaat Arma zeer zorgvuldig te werk. Kortom...zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Eibert Bosch op dinsdag 29 mrt 2016 '16
Een zeer positieve indruk gelijk al bij het kopen, netjes behandeld door de verkoper. Bij het weghalen van de oude keuken en de montage va de nieuwe keuken alleen maar top gasten die er goed verstand van hebben. En de service is echt goed, gaat de laatste monteur weg dan is de keuken ook compleet afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”
Door Familie J. Schraa te Zwartsluis op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Er was een knop van onze Atag kookplaat defect geraakt. We belden met en bezochten diverse keukenzaken maar nergens waren de knoppen (meer) op voorraad. We belden daarom met de fabriek, maar het bleek dat de knoppen uit de collectie waren. Wat te doen? We hoorden van een kennis over Arma keukens in Nunspeet. Niet naast de deur. (Wij wonen in Zwartsluis). Dus bélden we. Kregen de heer Jurrian Fahner aan de lijn. Hij had de knoppen evenmin op voorraad maar vertelde zijn uiterste best voor ons te zullen doen bij collega's en bij zijn overige contacten. Na een korte tijd berichtte hij ons de knoppen te hebben gevónden! En hij wilde ze opsturen. Wát een service en wát een plezierig contact! 'Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd' zegt het spreekwoord. Voor ons is het duidelijk: Als aan zulke details al zo keurig aandacht wordt besteed, dan is een nieuwe keuken kopen zéker bij Arma Keukens in goede handen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Meindert visser op zaterdag 19 mrt 2016 '16
We zijn zeer goed geholpen door het personeel van arma keukens we hebben een prachtige keuken gekocht het plaatsen ging heel goed we hadden een klein probleem met ons koelkastdeur die was verkeerd geplaatst had Zelf ook de fout gemaakt en we kregen een nieuw koelkast deur volledig vergoed dus we bedanken arma keukens met de service en de goede montage hartstikke bedankt
FOTO VAN MEINDERT VISSER
Houtkleurige hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dirk en Marloes op vrijdag 12 feb 2016 '16
Bij ARMA een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden. Afspraken zijn vooraf al helder. Tijdens het ontwerpen (en plaatsen) werd er creatief meegedacht over mogelijkheden, zodat elke mm benut wordt. Een uitstekende service. Aflevering keurig en het plaatsen met uiterste precisie. ARMA staat ergens voor en dat waarderen we zeer. We gaan zeker bij hen kijken als we aan de badkamer toe zijn.
FOTO VAN DIRK EN MARLOES
Keuken met precisie gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Tip voor blenders van de oven”
Door Erik Bootsma op dinsdag 9 feb 2016 '16
In 2012 is onze keuken door Arma geplaatst. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar eerlijk is eerlijk, alle afwijkingen zijn volledig door Arma opgelost. Bij het gebruik van de keuken bleek dat de 2 ovens, geplaatst boven koelkast en diepvries toch net te hoog zaten om de hete gerechten er veilig uit te pakken. Dit terwijl er onder de koelkast en diepvries ruim 11cm "loze" ruimte zat. Mijn hobby gedachten besloten al snel dat de hele handel moest zakken waarbij ik ook de blenders boven de ovens wilde laten vervallen. Tijdens een Arma service bezoek besprak ik mijn plannen met Gert Schoonhoven. Gert rade mij aan de werkzaamheden door Arma te laten uitvoeren, daarnaast wilde hij deze klus graag doen. Uiteindelijk heeft Gert deze klus uitgevoerd, waarbij hij volledig heeft meegdacht/gewerkt met de wensen van de klant. Eindresultaat, alle apparatuur 11cm gezakt, geen blenders en geen loze ruimtes meer. Chapeau Gert! Bedankt voor het meedenken voor deze niet standaard oplossing.

Note: Keukens met blenders zouden allemaal een stuk mooier worden wanneer deze werkwijze breder wordt toegepast. Dit bij de monteurs, maar ook zeker bij de keuken fabrikanten die toch wat meer van de vaste deur maten zouden moeten afwijken. Er zal wat mij betreft meer gekeken moeten worden naar de standaard afmetingen van verschillende apparatuur en daar deurmaten op afstemmen. Mijn slogan in deze: Een keuken zonder blenders, maak het mogelijk, het is een streling voor het oog.
FOTO VAN ERIK BOOTSMA
Apparaten aangepast in hoogte
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloze service”
Door Fam Cornelissen Harderwijk op maandag 25 jan 2016 '16
Keukenblad en app. gekocht en keurig gemonteerd. Na ruim 2 jaar een klacht over het blad : oplossing van Arma = kostenloos nieuw blad met spoelbak geplaatst. Een stukje service waarvan je dacht dat zoiets niet meer bestond . Klasse! Keuken nodig ? Zou hier beslist gaan kijken .
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door E. van den Broek op maandag 25 jan 2016 '16
Wij hebben onze keuken in 2012 bij Ara gekocht. Allemaal naar volle tevredenheid. Voornaamste reden om het daar te doen was dat de service van hun goed bekend staat. Nu ging bij ons na 3 jaar de vaatwasser al kapot. Zodanig dat er grote kosten gemaakt moesten worden. Ik vond dit zo snel eigenlijk niet kunnen en nam contact op met Arma. Gevolg was dat zij kosteloos een nieuwe vaatwasser geregeld hebben en die vervolgens ook ingebouwd. Nou dat noem ik nou Goede Service! Hartelijke groeten, Fam E. van den Broek
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst correct”
Door PD te Apeldoorn op vrijdag 1 jan 2016 '16
Badkamer laten plaatsen in een bestaande woning terwijl wij in onze woning bleven. Duidelijke afspraken vooraf. Uiterst correcte behandeling. Vakkundige installatie. Er werd moeite gedaan om de overlast voor ons zoveel mogelijk te beperken. Zeer goede service (zonder kosten) achteraf toen er nog iets aangepast moest worden. Mochten we in de toekomst ook een keuken willen plaatsen dan heeft Arma onze voorkeur.
Reactie of foto toevoegen
“Staat klaar om service te verlenen”
Door H.A. van der Spek op woensdag 23 dec 2015 '15
Wij hebben goede ervaring met de service die door Arma wordt verleend. Prima! Het blijkt dat Arma niet alleen goede kwaliteit verkoopt, maar ook na de verkoop klaar staat om service te verlenen. Op deze wijze zal Arma klanten behouden en ook wellicht nieuwe klanten verkrijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer betrouwbaar”
Door G van-den Brink op vrijdag 27 nov 2015 '15
Wij hebben de keuken bij Arma gekocht, via andere hadden we gehoord over de goede service daar. Die mond tot mond reclame was heel positief, dus hadden wij besloten daar eerst is te gaan kijken. Wij zijn zeer tevreden van het begin dat wij een gesprek hadden, tot het plaatsen van de keuken en de goede service . Het eindresultaat mag er zijn. Als wij weer een andere keuken zouden kopen, gaan we gelijk naar Arma keukens. Zeer betrouwbaar
FOTO VAN G VAN-DEN BRINK
Reactie of foto toevoegen
“Complete aankoop”
Door ada.germeraad@gmail.com op woensdag 18 nov 2015 '15
Wij hebben tegels, toilet, badmeubel, design radiator etc. gekocht. Heel goed geholpen en ze denken ook goed met je mee. En, niet onbelangrijk, koffie erg lekker. Mijn advies, ga naar Arma keukens en sanitair, je zult er absoluut geen spijt van hebben en de service is ook toppie.
FOTO VAN ADA.GERMERAAD@GMAIL.COM
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door JW v Tamelen op maandag 26 okt 2015 '15
Wij hebben bij Arma eerst een nieuwe keuken gekocht deze is geplaatst in september 2014 , dat beviel zo goed dat wij ook een nieuwe badkamer bij hun gekocht hebben , geplaatst in mei 2015. Wat opvalt is dat je bij hun koopt zonder stress je wordt niet onder druk gezet om snel een beslissing te nemen , en de service is top . Tijdens de montage denken de monteurs met je mee en alles wordt in goed overleg geplaatst. En de probleempjes die later bovenkomen worden naar volle tevredenheid opgelost. Dus wij zijn blij dat we bij Arma terecht zijn gekomen via deze site en raden iedereen het bedrijf aan.
FOTO VAN JW V TAMELEN
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt gehad”
Door Ruud en Sophie Smeenk op zondag 27 sep 2015 '15
Wij hebben voor de tweede keer een keuken bij Arma gekocht. De eerste voor het vakantiehuis dat wij beheren, daarna voor ons eigen huis. Beide keren is alles zó geweldig verlopen, met zulke prima service en uitstekende installatie, dat we echt iedereen kunnen aanraden met Arma in zee te gaan. Je zult er echt geen spijt van hebben.

Eerdere ervaring van 29 mei 2015: Een fantastische ervaring. Vanaf de aanschafgesprekken, het advies, tot de levering en de plaatsing. Geen enkel gedoe, geen gezeur, geen verkeerd geleverde/missende onderdelen, verkeerde maten of wat dan ook. Arma Nunspeet krijgt van ons een dikke tien. Top-ervaring!
FOTO VAN RUUD EN SOPHIE SMEENK
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Els Wegerifq op vrijdag 25 sep 2015 '15
Perfecte service. Alle medewerkers denken heel goed mee met het ontwerpen van de keukens. Met aandacht en veel zorg ontwerpen ze sámen met de klanten gewerkt naar het gewenste resultaat. De wensen van de klant worden erg hoog opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Hassankhan op vrijdag 28 aug 2015 '15
Ik heb in 11-2012 een keuken aangeschaft bij ARMA keukens. Behalve dat de prijs erg schappelijk was, zijn wij met respect behandeld door de verkoopmedewerker. Nadat er een offerte was opgesteld, inclusief 3d-tekening, kregen wij alle tijd om hier thuis nog eens rustig over na te denken, zonder enige vorm van dwang of verbintenis. Vervolgens is alles volgens planning bezorgd en gemonteerd, geheel volgens de afspraak. Begin dit jaar ging er een kliksysteem van één van onze lades stuk. Wij hebben gratis een nieuwe opgestuurd gekregen als onderdeel van de Service en er werd ons zelfs aangeboden om deze kosteloos te laten vervangen door een servicemonteur. Afgelopen week is ARMA keukens langsgeweest om een probleempje met onze vaatwasser op te lossen. Ook heeft de servicemonteur de tijd genomen om andere kleine zaken na te kijken en eventueel bij te stellen. Dit viel ook weer onder de service en was geheel kosteloos (afstand +/- 130km), zelfs geen voorrijkosten. Ik ben dusdanig onder de indruk van ARMA keukens dat ik eenieder van harte zou aanraden om er een kijkje te nemen. Aan de service zal het zeker niet liggen.
Dikke pluim wat ons betreft!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Susan op maandag 20 jul 2015 '15
Onze keuken is 5,5,jaar geleden geplaatst. Ook na het verstrijken van de garantie met ruim een half jaar is de service uitstekend! Ik had niet verwacht dat buiten de garantie periode de klacht opgepakt zou worden en zeker naar alle tevredenheid (gratis) zou worden opgelost. Bedankt hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joke Kersbergen op vrijdag 17 jul 2015 '15
Goed advies, prettige service, afspraken worden op tijd nagekomen. De keuken is geplaatst door een kundige monteur die meedenkt om handige oplossingen te vinden. Erg tevreden over het resultaat. Kortom van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden met het geleverde werk”
Door S.Kinket & H.S.Tromp-Schoenman op vrijdag 10 jul 2015 '15
Meer als een jaar geleden waren wij op zoek naar vervanging van onze oude keuken. Na bij diverse keukenbedrijven naar binnen gelopen te zijn, waren we nog steeds niet tevreden met de kwaliteit van de bekeken showroomkeukens. We hadden zelf al een idee wat het worden moest, maar toen we bij Arma in Nunspeet op de keukenafdeling kwamen, hadden we al snel een keus gemaakt. Samen met de vriendelijke medewerking van de adviseur werd binnen afzienbare tijd een complete keuken samengesteld. We hadden nog wel wat extra wensen, zoals het maken van een schouw om de afzuigkap en het plaatsen van een lambrisering langs de muur in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad, maar dan in een dunnere variant. Vorige week is de keuken geplaatst en wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk. Petje af voor de monteurs die het werk onder tropische weersomstandigheden hebben uitgevoerd. Het heeft ze menig zweetdruppeltje gekost. Zelfs de medewerker van Arma, die ons zo goed heeft geadviseerd en op onze wensen heeft ingespeeld, is nog langs geweest als service voor de aflevering. Gert Jan, bedankt!
FOTO VAN S.KINKET & H.S.TROMP-SCHOENMAN
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Piet en Janny Kop op woensdag 8 jul 2015 '15
Na een dag bij Arma doorgebracht te hebben bij het uitzoeken van onze mooie keuken alwaar we prima geholpen zijn en aldaar een prachtig ontwerp naar onze wensen voor een prachtige keuken is ook de plaatsing en afwerking geheel naar onze zin uitgevoerd. Ook de service na de plaatsing is keurig afgehandeld. Kortom alle lof voor Arma Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Bart-Jan op zondag 14 jun 2015 '15
Via Qasa kwamen wij bij Arma in Nunspeet terecht. Hendrik heeft ons geholpen bij zowel onze keuken als badkamer en het eindresultaat is super. De klantvriendelijkheid, het meedenken en de goede service maken dat wij heel tevreden over Arma. Een bedrijf dat kwaliteit en service door de hele linie (van verkoop tot uitvoering) hoog in het vaandel heeft staan en zich daarin wat mij betreft onderscheid. Kortom: absolute aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit”
Door Tom en Jolanda van Dijk op vrijdag 12 jun 2015 '15
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken hebben wij na het lezen van de goede reviews op deze site ook een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Arma heeft ruime showroom met keukens in diverse prijsklassen. Ook de meeste apparatuur en accessoires zijn in de showroom te bekijken. Dit vonden wij een pluspunt t.o.v. andere keukenzaken. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Zonder iemand tekort te willen doen willen wij toch één naam vermelden namelijk die van onze verkoopadviseur Harold Nijeboer. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en nam alle tijd voor ons. Die tijd hadden wij nodig omdat wij bij de aanschaf van de keuken niet over één nacht ijs zijn gegaan. Wij zijn vier keer terug geweest bij Arma om nieuwe ideeën te bespreken en aan te passen in de tekening. Dit was geen enkel probleem. Bij tussentijdse vragen was Arma telefonisch en via de mail goed te bereiken. De keuken is vorige week bezorgd en keurig gemonteerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. De keuken is precies wat wij ons ervan hadden voorgesteld. Arma is niet de goedkoopste maar je krijgt er service en kwaliteit. Wij kunnen Arma bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN TOM EN JOLANDA VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Elles op woensdag 3 jun 2015 '15
Alweer een aantal jaren geleden heb ik een keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet. Daar hebben ze me heel duidelijk geadviseerd en kwamen zelfs bij mij thuis kijken voor de juiste maten. wat ik ook fijn vond is dat je niet hoeft te onderhandelen over de prijs. he plaatsen ging ook netjes en zonder problemen. Nu naar een paar jaar was er een klein onderdeeltje mis in de keuken en deze heeft Arma mij netjes en kosteloos toegestuurd. bedankt voor deze service. Kortom mijn ervaring met Arma is dat er alleen maar nette en professionele mensen werken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door B.Ton op zaterdag 30 mei 2015 '15
Begin dit jaar ben ik bij Arma geweest omdat de klossen van onze schouw voor de tweede keer nadat de keuken geplaatst was (nu 10 jaar geleden) beschadigd/aangetast waren door de hitte en de stoom van het koken. Omdat dit niet mag voorkomen hebben ze een medewerker gestuurd om te komen kijken. Vorige week werden we verrast door een monteur die de klossen van onze schouw kwam vervangen. De klossen zijn keurig vervangen en onze keuken ziet er zo weer zoals het hoort netjes uit. Super bedankt voor de goede service! En ook wil ik mijn complimenten geven aan de monteurs die bij het eerste en tweede bezoek zijn geweest. Super klantvriendelijke, vakbekwame mensen! Ik hoop er nog lang niet aan toe te zijn, maar mochten we ooit een nieuwe keuken willen kopen komen we zeker weer bij Arma langs.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 '15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Ga vooral zo door”
Door Annelies V. op maandag 13 apr 2015 '15
Eind vorig jaar heeft Arma bij mij de badkamer en het toilet vervangen. Ik heb bewust voor Arma gekozen omdat zij 13 jaar geleden mijn keuken naar volle tevredenheid hebben geplaatst. Ook nu viel de goede service weer op, zowel van de verkopers als van de monteurs. Bij het plaatsen gaan de monteurs volledig op in hun werk en zorgen voor een perfecte afwerking. Ze werken erg netjes, denken met je mee en waar nodig wordt in overleg het een en ander aangepast. Arma mag dan niet de goedkoopste zijn, door Arma in te schakelen heb je echter wel de garantie dat de keuken en/of badkamer perfect geplaatst wordt met aandacht voor details, voorkomen van beschadigingen enz. Arma, ga vooral zo door.
FOTO VAN ANNELIES V.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanbevelen”
Door HH op dinsdag 3 mrt 2015 '15
Met volle tevredenheid hebben we een keuken gekocht bij ARMA. Er wordt alle tijd genomen om de wensen door te nemen en voor het uitzoeken van alle onderdelen. Tussendoor werd er zelfs een kop soep geserveerd. Het vakkundig personeel heeft de keuken keurig geplaatst waarbij de afwerking op een hoog niveau staat, echt waar voor je geld. Ook de service na oplevering is zeer goed en afspraak is afspraak. Wij zijn erg tevreden over ARMA en kunnen het bij iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door J Logtenberg op zondag 1 mrt 2015 '15
In september hebben we een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. We zijn prettig geholpen en van goede adviezen voorzien. In december 2014 is onze keuken geplaatst door het montage team van Arma. Het ziet er allemaal prima uit. In maart komen ze nog een keer service verlenen. Dit houd in dat alles nog nagelopen wordt. Ook komen ze dan enkel deurtjes vervangen waarvan de handgrepen op de verkeerde plek zitten. Al met al zijn we zeer tevreden met de Arma keuken.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door T.v.d. Wösten op vrijdag 30 jan 2015 '15
Veel keukenspecialisten bezocht en bij Arma uitgekomen. Prima en uitgebreide voorlichting. Goede hulp bij de vele mogelijkheden. Uiteindelijk voor een heel andere opstelling gekozen door prima ideeën van de verkoper. Twee maal uren zitten praten, vergelijken, aanpassen. Perfecte service en montage. Er was niets te veel voor de monteurs en alles keurig opgeruimd. Een aanrader! Arma is niet de goedkoopste, maar de kwaliteit en service vergoeden alles.
FOTO VAN T.V.D. WÖSTEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.