Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kanzijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. Van keukens met een kookeiland, hoekkeukens, parallelle keukens tot landelijke, nostalgische, klassieke, moderne, design en tijdloze keukens en alles wat ertussen zit.

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen. Niet voor niets dragen wij al jaren op rij het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche, een kwaliteitslabel dat consumenten zelf aan ons toegekend hebben.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 538 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren463 ervaringen
4 sterren54 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 '19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 '18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
FOTO VAN H VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 '18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 '18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Kees op donderdag 1 feb 2018 '18
Goede zaak met veel keus. Werden goed ontvangen. Deal werd er wel min of min door heen geduwd ivm een actieweek, dit leverde wel een klein minpuntje op. Prijzen zijn stevig. Uitvoering was erg goed zowel de afwikkeling van de order, de inmeting en de plaatsing. Helaas oven na paar dagen al stuk, even afwachten hoe dit afloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keukenbouwers”
Door R. Kooiker op donderdag 25 jan 2018 '18
Mijn ervaring is goed, vriendelijke en nette keukenbouwers. Minpunt was toen na 1 dag de vaatwasser, niet via Arma gekocht, uit de rails lag Arma geen gegevens over dit apparaat wilde/kon verstrekken want deze waren wel opgenomen tbv de plaatsing maar werden "niet bewaard". Deze aktie kwam niet professioneel over.
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 '17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Rob en Henny Moerman op maandag 5 jun 2017 '17
De omstandigheden waaronder de monteurs onze keuken moesten plaatsen waren verre van optimaal. De verhuizers waren bezig en het was heel erg warm. Maar onverstoorbaar en professioneel werkten ze door en hebben een prachtige keuken geplaatst. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door gijs wassink op donderdag 25 mei 2017 '17
Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Landman G. op woensdag 9 nov 2016 '16
Plaatsing keuken en badkamer uitstekend werkend personeel. Keurig opruimen, afval meenemen , duidelijk overleg, tijd goed benutten. Resultaat prima !!! Advies keuken goed ! Advies badkamer matig je moet goed meedenken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Renoveren keuken”
Door E. Bijkersma op vrijdag 21 okt 2016 '16
Diverse keuken apparatuur laten vervangen en keukenrenovatie laten uitvoeren. Met de keukenrenovatie ging het niet helemaal goed (afwijkende maten en kleuren), maar verder prima opgelost door Arma zonder extra kosten. Monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door A. van Manen-van Emous op woensdag 28 sep 2016 '16
Er werd uitgebreid de tijd genomen om een keuken te kiezen en alles er bij te zoeken. Ook het plaatsen is op een prettige manier gebeurd. Een gebruiksaanwijzing die ik nog miste, werd via de fabrikant opgestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Grootkarzijn op zondag 31 jul 2016 '16
Super blij met onze nieuwe keuken. zeer prettig dat er goed mee gedacht wordt over de opstelling van de keuken. Het eiland staat erg goed. Vind deze opstelling veel handiger dan de oude. Dank je wel Gert Jan van Velthuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M. Vastenburg op zaterdag 7 mei 2016 '16
We zijn goed en deskundig geadviseerd, zij namen alle tijd voor ons! De monteurs zijn zeer loyaal, vakkundig en nemen ook alle tijd om een hun product (keuken) zo vakkundig en goed mogelijk te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M van der Hoef op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons professioneel en vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is veel aandacht besteed aan het afschermen van de rest van het huis zodat er geen beschadigingen ontstaan. De badkamer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Staat klaar om service te verlenen”
Door H.A. van der Spek op woensdag 23 dec 2015 '15
Wij hebben goede ervaring met de service die door Arma wordt verleend. Prima! Het blijkt dat Arma niet alleen goede kwaliteit verkoopt, maar ook na de verkoop klaar staat om service te verlenen. Op deze wijze zal Arma klanten behouden en ook wellicht nieuwe klanten verkrijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Martin Mulderij op zaterdag 21 nov 2015 '15
Wij hebben onze keuken met plezier gekocht bij arma nunspeet. Monteur heeft de keuken keurig geplaatst en een kleine beschadiging werd goed opgelost. "Liever vervangen dan weten dat er een plekje zit waar je steeds naar kijkt omdat je weet dat het er zit" zei de monteur. Kortom, goede en keurige vakmensen.
FOTO VAN MARTIN MULDERIJ
Reactie of foto toevoegen
“Enige strubbelingen”
Door Ton op donderdag 16 apr 2015 '15
In de communicatie waren op enig moment strubbelingen. Uiteindelijk zijn ze opgelost. Men wil erg graag na het afgeven van de offerte een accoordverklaring. De realisatie van de badkamer was zeer vakbekwaam en stemde tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie ervaring”
Door Piet Kool op donderdag 23 okt 2014 '14
Vanwege waterlekkage moest een deel van de keuken worden vervangen. We hebben een L vorm keuken. Via Arma heb ik een deel van het aanrechtblad en 2 keukenkastjes gekocht. De spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De maten van de kastjes waren goed, de maat en de kleur van het te vervangen aanrechtblad deel was ook goed. De prijs van het blad en de kastjes vond ik wel wat hoog.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken!”
Door Jeroen en Anniek van Vilsteren op zondag 24 aug 2014 '14
Wij zijn via vrienden terecht gekomen bij Arma Keukens. Daar hebben we contact gehad met verschillende verkopers. De 1 met meer ervaring dan de andere, maar allemaal prettig in de omgang. Fijn bij Arma Keukens is, dat je gelijk een 3d-foto meekrijgt van jouw keuken, en dat er met netto-prijzen wordt gerekend. Montage door een ZZP-er was prima!
FOTO VAN JEROEN EN ANNIEK VAN VILSTEREN
Keuken Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken badkamer en wc geplaatst”
Door stalknecht op donderdag 7 aug 2014 '14
De keuken, badkamer en wc bij arma keukens en sanitair gekocht. Nu helemaal tevreden! Er waren wat tegenslagen zoals een douchedeur kappot en tegels te kort maar die werden prima opgelost. Vriendelijk personeel, voor elk probleem is een oplossing! Dus al met al zijn we helemaal tevreden met onze nieuwe keuken badkamer en wc:) Prijzen zijn ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde verbouwing”
Door LB en AS op dinsdag 28 jan 2014 '14
In november 2013 hebben we onze badkamer en toilet door Arma laten verbouwen. Het offertetraject verliep plezierig. De verkoper nam ruim de tijd om onze wensen te inventariseren en kwam met goede suggesties. Dat maakte wel dat we qua prijs wat hoger uitkwamen dan oorspronkelijk onze bedoeling was, maar we kregen de tijd om onze keuze goed te overwegen. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Tussen het ondertekenen van de offerte en de verbouwing lagen 4 maanden. Dat is lang, maar is ons ook van te voren verteld. De totale verbouwing duurde drie weken. Arma werkt naar eigen zeggen uitsluitend met medewerkers die bij hen in dienst zijn. Het was prettig dat Arma steeds dezelfde medewerkers inzette en dat ze in principe op vaste tijden werkten. Allereerst schept een band, maar je gaat ook op hun vaardigheden vertrouwen. Vol lof zijn we over de manier waarop ze de kleine problemen die je bij een verbouwing altijd tegenkomt, na overleg met ons, ogenschijnlijk moeiteloos oplosten. De technische installatie van het sanitair verliep goed. In ons project sprongen twee vaardigheden er met name uit: het tegelzetten en vooral de realisatie van de verlaagde douchevloer, waarbij er een kwartcirkel in grote natuurstenen tegels uitgezaagd moest worden. In een woord: vakmanschap. Datzelfde geldt voor het gladde stucwerk in de badkamer en het schuurwerkplafond in toilet en hal.

Ook de nazorg van Arma bleek goed. Na een week bleek de vervangen toiletdeur te klemmen en de toiletpot te lekken. Dit is snel en vakkundig verholpen. We zijn tevreden over onze keus voor Arma en zullen dit bedrijf graag bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Peter en Inge op vrijdag 20 dec 2013 '13
In juli 2013 heeft de firma Arma bij ons een prachtige keuken geplaatst. We zijn zeer goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We hebben ruim de tijd genomen en gekregen om tot een zo goed mogelijk keukenplan te komen. Er is goed met ons meegedacht. De levering en de montage verliepen voorspoedig. Alles was aanwezig en na twee dagen hard werken, was het voor elkaar. Geweldig! Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Aalt en Riek op donderdag 17 okt 2013 '13
Eindelijk was het dan zo ver dat onze nieuwe keuken wordt geplaatst. De keuken die we samen met Gert Jan hebben uitgezocht.We werden altijd leuk ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Gert Jan luisterde naar onze wensen en bedacht soms een leuke creatieve oplossing. Wij wilden een landelijke keuken met een stenen blad. We zijn regelmatig terug geweest om toch nog iets te veranderen aan onze keuken. Er was altijd weer tijd voor ons met steeds weer die heerlijke koffie. Wij hebben de samen werking met Gert Jan als heel bijzonder ervaren. Ook met de mensen die de keuken hebben geplaatst was de samenwerking prima. In twee dagen was de keuken geplaatst. Alles werd keurig achter gelaten en voor ons waren het gezellige dagen. Kortom, wij zijn heel tevreden over Arma Keukens en genieten er nu iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rik en Marja op dinsdag 15 okt 2013 '13
Door mond op mond reclame zijn wij bij ARMA terecht gekomen. Veel mensen met goede ervaringen en goede berichten over de service. Op basis daarvan zijn wij bij ARMA langsgegaan om eens verder te kijken. Keuken samen met de verkoper samengesteld, deze had alle tijd om over alles goed na te denken en te overleggen wat wij graag zouden willen. Hierdoor is het niet alleen een mooie keuken maar ook praktische keuken geworden. De service van ARMA is goed, spotjes welk ingebouwd moesten worden konden we eerder ophalen en ook het afleveren werd erg netjes gedaan. Vooraf een goede tekening gehad met de nodige info, aanvullende vragen werden direct en netjes beantwoord. ARMA zal niet de goedkoopste zijn, maar er wordt wel aan gedacht om binnen het budget te blijven, daarbij mag kwaliteit en service ook wat kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede koop!”
Door Hetty op woensdag 31 jul 2013 '13
Ons huis heeft geen ruimte voor een grote keuken. Maar met de hulp van Arma is het toch gelukt om een zeer fijne en complete keuken te realiseren! De verkoper hielp ons goed om de juiste keuzes te maken: kijken naar de ruimte in ons huis, naar ons budget en ook naar wat wij belangrijk vinden aan een keuken. Zo konden wij een prachtige keuken samenstellen die helemaal aan onze wensen voldoet. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is goed, de klantvriendelijkheid en service bij Arma ook. Bij de levering van de keuken werden helaas te korte schroefjes gebruikt voor de handgrepen. Daardoor gingen die na enige tijd los. Toen wij dat aangaven, is dit probleempje geheel naar tevredenheid opgelost met nieuwe, langere schroeven. Wat betreft de prijs: wij vroegen na het samenstellen van onze keuken aan de verkoper: 'vindt u deze keuken goedkoop?' Zijn antwoord was: 'Goedkoop = een goede koop! En dat is dit zeker!' En daar zijn wij het nu na vijf jaar nog steeds helemaal mee eens! We zouden Arma Keukens dan ook zeker aan een ander aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“mijn wens vervuld”
Door Frieda op zondag 21 jul 2013 '13
Wij wonen in een huis met een keuken van 40 jaar. Die was nodig aan vervanging toe. Van een collega goede berichten over Arma.Wij hebben zelf een plan gemaakt en zijn daarmee naar Arma gegaan. Zij hebben goed meegedacht om voor ons een keuken op maat te maken. De vaatwasser op hoogte die ik graag wilde, is gerealiseerd. Wel jammer dat het vak eronder niet volledig benut is. Over de levering en de montage zijn we heel tevreden. Ik zou Arma zeker aanbevelen aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“prima gedaan”
Door Richard op donderdag 11 jul 2013 '13
Wij hebben in een oud huis de badkamer laten slopen en een nieuwe laten plaatsen. Van advies tot nazorg zijn we tevreden over de geleverde kwaliteit. Gedurende het traject was er wat discussie over de afspraken maar juist dan kan je de leverancier beoordelen op zijn betrouwbaarheid. In ons geval prima opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“vervangen lampjes”
Door Joke op vrijdag 21 jun 2013 '13
Zomaar een goed aanbod gehad om onze óude 'lampjes in de keuken te vervangen voor led lampjes... Dus nooit meer lampjes vervangen! uitstekende Service van Arma en attent van de verkoper!
Reactie of foto toevoegen
“Jammer + Netjes opgelost”
Door Gea op maandag 27 mei 2013 '13
Blij met onze nieuwe keuken, die netjes en vlot geplaatst is. Uitstekende monteur, bedrijf komt betrouwbaar over. Prijs/kwaliteit is goed. Maar toch jammer dat onze inbouwspotjes niet aan of uit konden zonder dat we een dimmer van maar liefst €50,- bijkochten. Een gewone aan/uit-schakelaar was niet mogelijk..... Dit kregen we te horen van de monteur, dus weinig keus. Toch wel een tegenvaller, maar wat wij nog triester vonden was dat we een bestekbak moesten bijkopen. Deze zat niet standaard bij de keuken, terwijl ik van twee collega's heb gehoord dat deze er bij hun keuken wel (zonder te vragen!) bij geleverd was.... Ook was ik graag wat beter geadviseerd over de apparatuur. Misschien heb ik zelf te weinig nagedacht over de praktijksituatie, maar je verwacht van ervaren verkopers daar op gewezen te worden. Ik ben niet blij met de klepdeur van de combimagnetron en ook de koelkast had praktischer gekund... Conclusie, een degelijk bedrijf, maar toch ook hier zelf tien keer nadenken over prijs en praktijk. Toch jammer.
--

Op 19 juni 2013 ontving Qasa de volgende review van Gea: Naar aanleiding van een eerder stukje van mij onder de titel "Jammer", waarin ik aangaf wel erg blij met onze keuken te zijn, maar het jammer te vinden dat wij min of meer verplicht werden een dimmer ad € 50,- bij te kopen en de bestekbak niet bijgeleverd was. Naar aanleiding van dit bericht heeft Arma Keukens contact met ons opgenomen. Zij betreurden onze teleurstelling en hebben het geld voor de dimmer teruggestort en de bestekbak alsnog gratis geleverd. Toch wel erg netjes opgelost en daarmee maken ze hun naam van betrouwbaar bedrijf alsnog meer dan waar! Arma bedankt, we durven jullie nu met een gerust hart aan anderen aan te bevelen :-)
Reactie of foto toevoegen
“aangenaam”
Door Margriet op vrijdag 24 mei 2013 '13
Wij hebben met Arma-keukens een goede ervaring opgedaan. tijdens de aankoop werd er naar ons geluisterd en meegedacht, en werden alternatieven aangedragen, maar de keus lag bij ons. Zo zit er een standaard grote lade onder onze spoelebak die op maat werd gemaakt door e monteurs waardoor r meer opbergruimte is behouden, dan wanneer wij voor een standaard lade hadden gekozen die speciaal voor onder de spoelbak ontworpen is. De installatie van de keuken is uitstekend uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaringen”
Door Kees op vrijdag 3 mei 2013 '13
We zijn zeer tevreden over de bestelling en de levering en afwerking van onze nieuwe keuken. De afspraken komen ze na en komt er eens een kink in de kabel, wordt er direct en vakkundig overleg gepleegd en aanpassingen gedaan. Ja een echte aanrader, Arma keukens in Nunspeet!
Reactie of foto toevoegen
“Ook na de koop goed geholpen!”
Door M. Houtman op zondag 21 apr 2013 '13
Op advies van kennissen bij Arma gaan informeren naar aanpassingen in een bestaande keuken. Na een prettig eerste gesprek en zeer uitgebreide vervolgafspraken, zowel bij ons thuis als bij Arma in Nunspeet gekozen voor een volledig nieuwe keuken. Diverse noodgedwongen aanpassingen in het keuken ontwerp werden moeiteloos opgevangen en toen tijdens plaatsing bleek dat wij een deel van de tekening niet goed hadden begrepen werd ook daar kosteloos een goede en voor ons zeer bevredigende oplossing voor geboden. Onze nieuwe keuken is prachtig en we genieten er iedere dag van; vooral door de toegewijde en vakkundige montage en zeer zorgvuldige afwerking. Wachten nu nog op de laatste verandering maar zijn er zeker van dat ook die naar volle tevredenheid zal worden uitgevoerd. Op onze tip om meer duidelijkheid te geven over de technische aspecten van de apparatuur werd zeer positief gereageerd. Arma denkt mee met de klant en houdt (soms zelfs iets te veel) rekening met de financiële mogelijkheden. Heel fijn was dat bestaande apparatuur die nog goed werkte zonder probleem werden overgezet in de nieuwe keuken. Hoe dan ook een aanrader voor iedereen die zoekt naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenkoop ervaring”
Door ruud groot op maandag 8 apr 2013 '13
Wij zochten voor ons nieuwe appartement een nieuwe keuken.Op de tv waren van diverse bedrijven mooie aanbiedingen.Toen we echter op internet gingen kijken wat de ervaringen van hun klanten waren,schrokken wij van de negatieve reacties van veel nieuwe klanten van deze fima's.Dus gingen wij verder zoeken en vonden een bedrijf in duitsland en Arma keukens,waar wij goede recensies vonden. Vandaar dat wij voor deze firma hebben besloten en na installatie van de keuken hebben wij hier geen spijt van.Goede duidelijke afspraken met vriendelijk personeel en goede uitvoering
Reactie of foto toevoegen
“Heel correct”
Door slot op maandag 18 mrt 2013 '13
Bij Arma keuken gekocht. Met uitzoeken hebben ze alle tijd en zijn heel correct. Het brengen en plaatsen ging volgens afspraak en het is keurig geplaatst.Monteur gaf nog tips en toen de vloertegels te weinig bleken te zijn kwamen ze dezelfde dag nog nabrengen. We bevelen jullie aan en en zouden het zo weer doen. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed!”
Door Aron op zondag 17 mrt 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken. Tijdens de koop ervan zijn we echt als klant behandeld en de verkoper dacht op een positieve manier mee. De levering en instalatie zijn ook goed en vlot verlopen. Kortom: Top!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor een oud huis”
Door Paul op zaterdag 9 mrt 2013 '13
Ik ben zéér tevreden met het geleverde product. Het overleg en het tot stand komen van definitieve afspraken was hier en daar moeizaam. Een paar voorbeelden. Het uitgekozen fornuis kom plotseling niet geleverd worden, en na enige moeite toch wel. Gelukkig. We hadden kastjes met ruitjes en spijltjes afgesproken, en die bleken plots niet te kunnen, waardoor we op een andere keuken over moesten stappen.
Voor het afstemmen van de kleuren in de keuken wilden we de afgesproken kleur later nog zien. Die was inmiddels uit de collectie waardoor afstemming niet meer mogelijk was. Daardoor zijn we plotseling overgestapt op heel ander materiaal. Is goed gekomen.
Dit afstemmen ging wat moeizaam omdat we, om nog gebruik te kunnen maken van een aanbieding die afliep, binnen één dag moesten beslissen, waardoor ook de verkoper het een en ander over het hoofd heeft gezien. De professionaliteit zit hem mijns inziens altijd in het correct rechttrekken van missers. En dat heeft ARMA-keukens goed gedaan. Het produkt mag er zijn, en daar zullen we de komende 30 jaar plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Dick op zondag 10 feb 2013 '13
Vanaf het eerste contact heeft onze wens over, hoe de keuken moet worden ingericht, centraal gestaan en heeft Arma keukens ons bijgestaan met onderbouwde adviezen.Na ondertekening zijn we door Arma continu op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en levering. Tijdens de installatie is steeds met ons overlegd over ontstane problemen (gevolg van (persoonlijke) fouten en communicatiestoringen)en oplossingen. De, tijdens de installatie, aan het licht gekomen tekortkomingen zijn genoteerd en met ons doorgenomen wanneer en hoe deze zullen worden opgelost. Gezien onze ervaringen met Arka keukens totr nog toe zal ik ze van harte aanbevelen bij eventuele kennissen die ook een nieuwe keuken en/of badkamer willen laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk”
Door Wilna op donderdag 3 jan 2013 '13
Kwaliteit: goed
Prijs: goed in de meeste gevallen
Klantvriendelijkheid: van bijna alle medewerkers goed, onze ervaringen met de verkoper niet goed.
Ging discussie met mij aan, dit vind ik verre van professioneel en nam ook bewoordingen in zijn mond die verre van deze tijd zijn!!!
Service: redelijk/goed
Levering: goed
Klachten: niet goed. Klacht aangegeven, niets op gehoord.
Tips: kijk de opdrachtbon heel goed na met hetgeen u besproken heeft en teken niet zomaar
Aanraden: geen mening
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door M.A.Droppert op donderdag 3 jan 2013 '13
Goed geadviseerd. Afspraken zijn nagekomen. Klein verschil over vaatwasser, Is opgelost maar niet helemaal zoals ik wilde, Er was geen andere mogelijkheid. Keuken is heel netjes gemonteerd. Vriendelijk en net personeel. Heb de keuken nog niet in gebruik, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Zou een ander deze zaak ook zeker adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“prijs / kwaliteitverhouding goed”
Door Peter op donderdag 3 jan 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is heel goed en daardoor is de prijs / kwaliteitverhouding ook goed. We zijn op een goede manier geholpen en de levering van de keuken was ook goed. Er waren wat verkeerde leveringen; daarover hebben we gebeld en het heeft erg lang geduurd, voordat nieuw geleverd werd. We hebben er zelf een aantal keren achteraan moeten bellen, wat natuurlijk wel erg jammer is. Uiteindelijk kwam het wel allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“uitbreiding keuken”
Door Peter Hartog op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze door ARMA in 2002 geplaatste keuken is in 2012 uitgebreid. Ondanks dat de keuken niet meer geleverd kon worden heeft ARMA dermate maatwerk geleverd dat wij daar zeer tevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“goed geregeld”
Door fam.Koffeman op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze ervaring met Arma keukens is goed. Prima service, alles op de geplande tijd. Vakbekwaam personeel. Ook heel beleefd. Wij zouden zo weer naar Arma keukens toegaan. Prijs/kwaliteit is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig bedrijf”
Door Wim op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is goed. Verhouding prijs / kwaliteit is goed. Tevreden over k en s. Levering is goed. 2 klachten zijn snel opgelost. Geen tips direct voorhanden. Ik recommendeer Arma zeker bij anderen. reden: Keurig bedrijf, goede voorlichting, nette keukenstellers.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dirma op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is passend bij de prijs. Klantvriendelijk. Zijn ze zeker, onze verkoper was super, maar ik wou later terug om tegeltjes te kopen, de jongen die ik toen trof moet nodig op cursus. Echt te beroerd om te helpen, en totaal niet commercieel. Klachten perfect gelost, ben echt superslim met keuken. Hebben nu al voor tweede keer keuken bij arma gekocht en zou dit een volgende keer zo weer doen. Als je een nieuwe keuken zoekt zal ik altijd naar arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Albert op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Hier een keuken gekocht. Verkoper (Gerwin) heeft ons goed geholpen, gaf goede adviezen en dacht goed mee, ook aan praktische dingen waar wij niet eens over hadden nagedacht. Keurig binnen het budget gebleven. Ook het verdere proces is zeer prettig verlopen, zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Monteurs werkten zeer netjes en dachten ook weer goed mee. Top bedrijf, kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jet den Hollander op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ik kan Arma aanraden aan iedereen die de badkamer of keuken wil vernieuwen. Naast de prettige ontvangst en het punctuele werk, waren opvallend de grote zorg die besteed werd aan het plannen, waarbij mijn wensen en Arma's ervaringen optimaal gematched werden. Tegelijk zagen adviseurs en monteurs snel waar de plannen voor de badkamer, wc en keuken in de praktijk nog iets aangepast konden worden, en het resultaat is nog mooier dan het ontwerp! De samenwerking was uitstekend en de klus was binnen de geplande tijd geklaard. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door B. Gilde op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Zoals we van ze gewend zijn is de service van Arma weer top geweest!
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Louise Ruijter op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht en zijn verbluft met het resultaat. We dachten een vrij neutrale basis inrichting te hebben gekozen, maar Arma heeft het super chic gemaakt! Communicatie tussen alle partijen is iets waar veel bedrijven van kunnen leren, alles gaat zo makkelijk en we werden overal bij betrokken en over ingelicht. Afwerking ook super netjes! Lijkt bijna nep deze review, maar ik garandeer u dat ik een echte klant ben en raad het bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer daneen aanrader”
Door Anko en Maria van Leeuwen op vrijdag 1 feb 2019 '19
We zijn begonnen bij Benhard, hij dacht met ons mee en was zeer prettig in de omgang. Alwin kwam uiteindelijk onze droomkeuken plaatsen: rustig, precies en wat uit alles bleek, een vakman! Ook zeer prettig in de omgang! Het resultaat super! Ons fornuis / de oven bleek niet wat we er van verwacht hadden, toen deze werd geplaatst, werd kosteloos omgeruild nog de volgende dag! Arma keukens, meer dan een aanrader! Geen vraag is teveel en vakwerk wordt er geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Michiel en Lisa op woensdag 16 jan 2019 '19
Via familie met goede ervaringen bij Arma naar Nunspeet gegaan, meteen warm welkom in de showroom. Op een prettige en fijne manier hebben we met Aart onze keuken ontworpen. Met goed advies, want een goedkopere optie in de showroom kan thuis lastiger (en dus uiteindelijk duurder) te monteren zijn, het is fijn dat Arma daar in de showroom al mee rekening houdt! Ook na tekenen van het contract nog genoeg mogelijkheden om zaken te wijzigen, waarbij de communicatie steeds prettig verliep. Telefonisch en per mail steeds op de hoogte gehouden van het verloop t/m het plaatsen. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en als er keuzes gemaakt moesten worden, deze steeds aan ons voorgelegd. Daarvoor had Hemmo van HvK Multidiensten (aangeraden door Arma) prima voorbereidend werk gedaan. After sales tot nu toe ook goede ervaringen. Het is dat we nu voor de komende 20 jaar geen keuken nodig hebben, maar anders zouden we zo weer naar Arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
REACTIE VAN FAM BOS
TOP
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost. Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
REACTIE VAN FAM. CAMBIER - EPE
Is het geen plaatje ?
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
FOTO VAN HUIB VAN DE WEERD
REACTIE VAN HUIB VAN DE WEERD
erg blij
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 '18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
+ Toon extra foto van Van den Hoorn uit Elspeet
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 '18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bijzondere service”
Door Cees de Wolf op maandag 5 nov 2018 '18
Vanochtend kapotte douchekraan waardoor we het water moesten afsluiten. Super vlotte en adequate afhandeling. Vanmiddag alweer water en vanavond lekker douchen. Monteur ging pas weg nadat alles tiptop voor elkaar was. Heel bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 '18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Lizz op zaterdag 27 okt 2018 '18
Keuken gekocht bij Arma te Nunspeet. Hele track van verkoop tot slopen oude keuken en plaatsen nieuwe keuken probleemloos verlopen. Vakkundige medewerkers en top service !
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door H. Tadema op zondag 14 okt 2018 '18
Enkele jaren geleden keuken gekocht. Ook nu nog geweldige service bij klein mankement. Zeer goede communicatie. Kortom de volgende keer weer Arma.
Aanrader dus.

Eerdere ervaring van 1 april 2014: In december 2013 is onze keuken geleverd en geplaatst door Arma. Het was allemaal prima voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen en op de communicatie is niets aan te merken. Monteurs hebben keurig werk afgeleverd en lieten het netjes weer achter. Vaklieden. We hopen nog lang plezier te kunnen hebben van onze keuken. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door fam. Roestenburg op zaterdag 13 okt 2018 '18
Bij Arma (Nunspeet) zijn we bij de aanschaf van een nieuwe keuken zeer vakkundig èn naar tevredenheid geholpen. Waar andere keukenfirma's iets prachtigs ontwierpen, kwam het kostenplaatje boven onze begroting uit. Verkoper Coen van Manen ging met 'ons bedrag' samen met ons aan de slag en kwam prima uit! Hij had ons helder voorgehouden: Vier factoren bepalen de prijs, namelijk meubels, werkblad, apparatuur en arbeid. Met onze begroting moesten we hierbinnen dus keuzes maken. Kortom: We zijn eerlijk en betrouwbaar geholpen! De keuken - hoogglans met zwart blad en een element in houtkleur - is inmiddels keurig geplaatst door vakmensen, die alles netjes opgeruimd achterlieten. Wat zijn we blij met onze keuken! We kozen o.a. voor Arma omdat we horen dat de after sales service zo goed is. Daar hebben we vertrouwen in, als we ons de manier herinneren waarop deze keuken samen met ons is ontworpen.
FOTO VAN FAM. ROESTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door HJK op woensdag 10 okt 2018 '18
We hebben bij Arma een keuken gekocht. Geweldig geholpen door een super vriendelijke verkoper. Ondertussen kregen we de lekkerste hapjes van de kok die in de showroom aanwezig was. Er werd met ons meegedacht zonder opdringend te worden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN HJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 '18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 '18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Familie Top, Elburg op dinsdag 2 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en laten plaatsen door Arma. Na vele keukens bezichtigd te hebben zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Arma keukens in Nunspeet alwaar we zeer vakkundig zijn geholpen door Gert Jan van Veldhuizen. Hij was in staat om onze ideeën en wensen te vertalen in een mooi ontwerp. De keuken is in 3 dagen geplaatst en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat mede ook te danken aan de kundigheid van beide monteurs. Elk detail werd keurig afgewerkt met de hoogste nauwkeurigheid. Kortom wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en hopen er nog lang plezier van te mogen hebben.
FOTO VAN FAMILIE TOP, ELBURG
+ Toon extra foto van Familie Top, Elburg
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Evertje Hop op donderdag 27 sep 2018 '18
Naar aanleiding van ervaringen van kennissen en reviews op internet zijn wij in Augustus 2017 naar Arma gegaan om een keuken uit te zoeken! We zijn super geholpen door Niels! Van begin tot het einde! In 2 afspraken goed geslaagd! Alle wensen die wij hadden kwamen allemaal terug in onze keuken! De afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen, ook met plaatsen! 2 goede monteurs kwamen die wisten wat ze deden! We maakten ons nog even zorgen over de hoogte van de hangkastjes, maar dit is in overleg met de monteurs perfect gegaan en geplaatst! Inmiddels staat de keuken al een half jaar! Één keer hebben we gebeld want de plint liet los. De volgende dag was Arma er al, en is dit direct verholpen! Wij zijn super blij met onze keuken, en bevelen Arma bij iedereen aan! Een dikke 10 voor dit super mooie bedrijf!
FOTO VAN EVERTJE HOP
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Allemaal prima”
Door Dhr en mw van den Hoorn op donderdag 20 sep 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geholpen ook hoe het traject van kopen en plaatsen was allemaal prima en op een fijne manier geregeld en we konden als we vragen hadden altijd bellen voor informatie,en de gemaakte afspraken werden ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Arma Keukens en Sanitair”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Sprakeloos zo goed”
Door Henk en Janny Wassink op zaterdag 1 sep 2018 '18
Nieuwe badkamer: buitengewoon tevreden en eigenlijk sprakeloos, zo goed! .Wij waren al langer toe aan een vernieuwing van de badkamer; bad eruit, ruime douche erin. Daarom ga je je goed oriënteren wie dat moet doen. We zijn daarbij, mede door Qasa, uitgekomen bij Arma, Nunspeet. Naar nu blijkt, betere keuze hadden we niet kunnen maken. In Nunspeet blijkt Arma in de persoon van Gert Jan niet alleen een geweldige gastheer te zijn, hij is ook uitermate begripvol voor wat wij nodig hebben. Meer nog, op zijn zeer deskundig advies hebben we, wat we dachten dat het moest zijn, bij kunnen stellen tot wat het echt moest wezen. We zijn zeer blij dat we zijn ingegaan op zijn adviezen. Dan komt Lubbertus inmeten en doorziet ter plekke meteen waar wij nog verbetering kunnen boeken. En nu zijn we zeer tevreden dat we naar hem als vakman geluisterd hebben!

We zijn er nog niet. Sander en Roel gaan aan het werk. Hun meer dan deskundige inbreng maakt dat de geplande badkamer meer dan we zelf dachten, kon worden toegesneden op onze behoeften. Zij putten uit een zeer ruime ervaring, daar konden we ons voordeel mee doen! Bijvoorbeeld: we gingen ervan uit dat de douchevloer een kleine verhoging zou kennen ten opzichte van de resterende badkamervloer. Ze hebben net zolang gepuzzeld totdat het met het vereiste afschot, een gelijke vloer werd. Hulde! Hun manier van werken kenmerkt zich door de volgende zaken: Punctueel, half acht is half acht, punt. Zeer netjes en schoon werkend, geen onnodige rommel en meteen schoonmaken. Bewust werkend met de minste overlast. Zeer rustig, gelijkmatig en vakkundig handelend. Ze weten terdege wat ze moeten doen en waar welke verbetering nodig is. Zo wordt, waar nodig zeer flexibel, toegewerkt naar een verbluffend resultaat! In ons appartementencomplex hebben we, nu het klaar is, van velen opmerkingen gehoord als: "Wat werkten ze netjes en schoon!" , "Nergens in lift en gangen afval aangetroffen" en "Hoe vind je ze!" Op deze vragen wisten wij van te voren deels het antwoord. Nu weten anderen het ook.

Kortom, Arma heeft boven verwachting een zeer functionele en stijlvolle badkamer gerealiseerd waar we lang naar hebben uitgekeken. Wij staan er zo nu en dan een beetje sprakeloos naar te kijken en kunnen eigenlijk niets anders zeggen dan: "Arma, Gert Jan, Lubbertus, Sander en Roel, en jullie hier niet genoemde collega's: Dank!!!
FOTO VAN HENK EN JANNY WASSINK
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door M.P. Jacobs op woensdag 29 aug 2018 '18
We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft. Uiteindelijk bij Arma uitgekomen. Zeer tevreden over alle processen. Zowel de voorbereiding als de uitvoering liet niets te wensen over. In alle stadia, dus zowel bij de voorbereiding, als bij de uitvoering, bleken aanpassingen gewenst tov de eerdere afspraken. Daar is nooit enig probleem van gemaakt, in tegendeel. Er werd altijd meegedacht, ook suggesties gedaan die we deels hebben overgenomen. Zeer content met het resultaat en met de medewerkers met wie we te maken hebben gehad !
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Gerald en Anja Hilbers op woensdag 1 aug 2018 '18
Er is recent voor de tweede keer een keuken geplaatst door het team van Arma. Van de eerste keer binnenlopen tot plaatsen voelde heel goed. Er wordt veel tijd in gestoken om tot een mooi ontwerp te komen. Voor levering is er een aantal keer contact geweest om eea te checken. Het plaatsen ging snel en accuraat en erna wordt er gebeld door de verkoper of alles naar wens was. In ons geval kwam de verkoper zelf langs om het resultaat te bekijken en alle apparaten werden nogmaals doorgenomen.
FOTO VAN GERALD EN ANJA HILBERS
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Rita en Jack Koster op dinsdag 10 jul 2018 '18
Wij hebben een complete badkamer en een tweede toilet besteld bij Arma.
Alles is bij het afbreken van de oude badkamer en 2de toilet en het weer opbouwen naar volle tevredenheid verlopen. De twee toppers Henk Dominé (monteur) en Albert van Ark (tegelzetter) hebben geweldig hun best gedaan om er een bijzonder mooi plaatje van te maken. Een tien voor beiden heren. Vanzelfsprekend zouden wij Arma bij iedereen willen aanbevelen. Wij willen tevens de verkoper Gert-Jan van Veldhuizen hartelijk bedanken voor de uren die hij voor ons heeft vrijgemaakt en de goede adviezen die hij ons heeft gegeven.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.