Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantikeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m2 keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB KeukenGroep wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, nettoprijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging van DB KeukenGroep werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: ‘keukens met ‘n 9+’.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukengroep (u opent de pagina op Qasa over DB KeukenGroep), een familiebedrijf die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van de zeven andere vestigingen van DB KeukenGroep:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.
Ervaringen
Er zijn 324 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren288 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster3 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Lang wachten”
Door Robin Smits op vrijdag 21 mei 2021 21
Je kent het wel, de verhalen dat er altijd iets mis gaat en er gedoe ontstaat op het moment dat je een nieuwe keuken koopt. Om deze reden goed onderzoek gedaan naar de diverse leveranciers en op basis van reviews uitgekomen bij Avanti keukens. Wat in eerste instantie een prettig 1e gesprek was, is de beslissing om voor Avant te kiezen uitgelopen op een ware nachtmerrie. Keuken in februari 2020 besteld en geplaatst in augustus. Wachttijd was voor ons geen probleem, we gingen voor kwaliteit en service. Na de koop ontstonden de problemen. Niet terugbellen als dit was beloofd, planken niet tijdig geleverd of een construct bedacht wat volgens hun monteurs niet goed te plaatsen was. En maar wachten en wachten en steeds zelf contact moeten zoeken. Na fout op fout 2 maanden geleden in de winkel geweest om te praten over een oplossing. Nu bijna 2 maanden later zouden de wandplanken eindelijk geplaatst worden en ja hoor, een kwartier voordat ze zouden komen worden we weer gebeld, er ontbreekt een plank dus ze komen niet. Alle begrip vanuit hun kant zogenaamd, maar ondertussen is eind mei 2021 de keuken van ruim 16.000 euro nog niet gereed. Maar ja, ze zijn welwillend zoals ze zelf zeggen en leveren service tot in lengte van dagen. Tja, zo kan je het niet afronden van de afspraken ook noemen. Het duurt inderdaad tot in lengte van dagen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van der Spek op vrijdag 18 sep 2020 20
4 jaar geleden al een keuken gekocht bij Avanti en erg tevreden geweest. Nu na onze verhuizing weer een keuken nodig en op zoek gegaan in de nieuwe omgeving. Maar na maanden en vele winkelbezoeken verder nog niet uitgekomen. Terug naar Avanti, meteen weer thuis gevoeld en aan het eind van de avond van de 2de afspraak de handtekening onder de koopovereenkomst gezet. Verkoper (op een aangename manier) erg betrokken en enthousiast aan het werk om de juiste keuken voor ons te vinden. Kwaliteit-/prijs in balans en betrouwbaarheid hoog. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door wim van Plateringen op maandag 27 jul 2020 20
Na 20 jaar waren wij toe aan een nieuwe keuken.Op advies van onze dochter bezochten wij Avanti Keukens in Kesteren om ons te laten adviseren over de mogelijkheden.Vanaf het begin van het proces hebben wij uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Afspraak is afspraak en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt met je meegedacht en problemen tijdens de installatie worden vakkundig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en bevelen Avanti aan bij iedere nieuwe koper van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Alinda op donderdag 19 dec 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti te Kesteren. Prima ontvangst en heel kundig advies, de adviseur heeft goed meegedacht. Het inmeten verliep prettig en de uiteindelijke plaatsing overtrof alle verwachtingen. Echt vakmensen! Vriendelijk, bekwaam en werken netjes. Prima kwaliteit voor een nette prijs! Superblij met het resultaat, een aanbeveling waard.
FOTO VAN ALINDA
Witte keuken met gele achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
FOTO VAN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Joshua van Eijndhoven op donderdag 25 okt 2018 18
Fantastische ervaring met Avantie van D.B. keukens. Alles was top, het gesprek, het meedenken, het ontwerp, de werk voorbereiding en plaatsing. Dit bedrijf is geweldig. Top kwaliteit. En zonder geneuzel en onderhandelen. In een keer goed. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hans en Carla op vrijdag 6 apr 2018 18
De keukenrenovatie is door Avanti Kesteren perfect uitgevoerd. Het gehele traject van advies t/m oplevering is vlekkeloos verlopen. De monteurs zijn vakmensen en zetten - waar nodig - een stapje extra. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Peters op vrijdag 30 mrt 2018 18
Keuken met apparatuur. Prima en goed geplaatst. Prettig contact en naleving van alle afspraken. Aanbevolen.

Eerdere ervaring van 11 december 2013: Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking; kleine onvolkomenheden werde vlot verholpen. Minstens zo belangrijk was echter de prettige kennismaking met het bedrijf, de aandacht voor onze wensen en - in een tweetal uitgebreide zittingen de opbouw van een strakke keuken. De prijs viel bepaald niet tegen; levering volgens afspraak. Bij de installatie wel wat kanttekeningen, maar uiteindelijk goed opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en zijn wij blij dat wij op aanraden van anderen bij Avantipark zijn terecht gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Adriaan en Mariët Roggeveen op woensdag 14 feb 2018 18
Avanti keukens heeft ons perfect geholpen! Verkoper Jaap Bremmer heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Daardoor een prachtige keuken getekend. Alles ging goed: planning én uitvoering. Arno van de Lagemaat en Erik hebben de keuken gemonteerd. Dit zijn vlot, accuraat en netjes werkende mannen, die zelfs een vensterbankje erbij maakten! Topklasse en een bijzonder goede ervaring. Ga niet naar een keukengigant maar naar Avanti. Je bent niks meer kwijt, maar hoe fijn is het als je van A tot Z goed en professioneel geholpen wordt. Jaap, Arnold, Arno en Erik; complimenten en erg bedankt voor alle kwaliteit (en ook voor de gezelligheid)!
FOTO VAN ADRIAAN EN MARIËT ROGGEVEEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed bezig”
Door D. Atema op maandag 15 jan 2018 18
Zeer tevreden van top tot teen. Vanaf showroom, waarbij de benadering vriendelijk en deskundig was tot en met het plaatsen van het keukenblad. Monteurs vriendelijk en goed bezig zijn om kwaliteit te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door A. Pater op woensdag 3 jan 2018 18
Fijn personeel, mooie keuken uitgezocht die van zeer goede kwaliteit is.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Avanti maakt het waar”
Door Fam. Verdaasdonk op woensdag 12 apr 2017 17
-De winkel ziet er keurig en verzorgd uit.
-Prima gesprek gevoerd met de behulpzame verkopers/ontwerpers, om tot een juiste keuze te komen, met zeer goede adviezen wat verstandig is om juist wel of niet te doen.
-De monteurs zijn vakmensen en werken gedegen en secuur , zeer vriendelijke en meedenkende vaklui.
- met alle afdelingen prettige samenwerking.
- wij moesten na de plaatsing nog een nieuwe vloer leggen, doordat er toch nog een onderdeel nabesteld en geplaatst moest worden, was het geen enkel probleem, dat de onderplinten ook bij dan geplaats gingen worden, zodat ze goed aansloten bij de nieuwe vloer.
- de keuken was wat duurder dan bij de gigantische keuken leveranciers, maar als je vooraf de reviewes leest, weet je waarom wij voor Avanti keukens gekozen hebben en ze hebben het waar gemaakt, vanaf begin tot eind top kwaliteit geleverd.
Avanti keukens is een dikke aanrader, want om van begin tot eind een prettig gevoel te hebben bij je nieuwe keuken is zeer aangenaam.
REACTIE VAN VERDAASDONK
Foto bij recensie
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Avanti”
Door A.F. van der Wiel op maandag 23 jan 2017 17
Wij hebben een compleet nieuwe keuken met inbouwapparatuur bij AVANTI gekocht. Wij zijn hierover zeer tevreden. Tijdens ons bezoek aan de zeer gevarieerd ingerichte showroom werden wij op een prettige manier ontvangen en het overleg over de aan te schaffen keuken is op een constructieve wijze verlopen. Er werd veel aandacht geschonken aan de wensen van ons en wij werden voorzien van een deskundig advies. Ons werd alle ruimte gegeven om onze ideeen met de adviseur te bespreken en waarbij niets werd opgedrongen. De klant wordt hier nog behandeld en benaderd zoals het hoort. De afspraken die gemaakt zijn werden voor 100% nagekomen. De aflevering is correct door vakkundig personeel uitgevoerd en heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden. Tijdens de plaatsing van de keuken was er een zeer goede communicatie tussen ons en de monteurs. Het personeel werkte zeer netjes en beperkte de overlast voor ons als bewoners tot een minimum. Zowel de service als de kwaliteit van dit bedrijf staan op een zeer hoog niveau en kunnen als uitstekend worden gekwalificeerd. Wij zijn erg blij met de aangekochte keuken en gebruiken deze met veel plezier. Wat de financiele zaken betreffen kan niet anders worden gezegd dat AVANTI de opgemaakte offerte en de daaruit voortvloeiende nota zeer transparant heeft opgesteld en voorzien heeft van duidelijke specificaties. Het bedrijf hanteert daarom terecht de slogan: "Afspraak is afspraak". Wij hebben zeer goede ervaringen met AVANTI en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en kwaliteit”
Door Ellen Spierings op zondag 15 jan 2017 17
Via internet toevallig op de site van Avanti Keukens gekomen. Zonder afspraak naar Kesteren gegaan, waar we met koffie werden ontvangen en de showroom konden bekijken. Mochten we vragen hebben dan moesten we het even laten weten. We hadden een kleine compacte keuken nodig waar het puzzelen was om de benodigde apparatuur te plaatsen. Verkoper Jasper Verhaar maakte tijd voor ons vrij en maakte een mooie tekening van de keuken met daarbij behorende offerte. Totaal geen opdringerig gedrag en alle tijd om vragen onzerzijds te beantwoorden. Na enige aanpassingen keuken gekocht en wij kregen een map mee met daarin tekening, offerte etc. Vanaf dit moment per mail of telefonisch constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Keuken werd op de juiste dag afgeleverd, monteur Rob heeft keuken keurig geplaatst (de waterpas werd standaard gehanteerd) en na installatie belde Jasper of alles naar wens was geweest. Ondanks dat het een kleine keuken was (ook qua aankoopbedrag) hebben wij een hele goede begeleiding gehad en zijn wij uitstekend geholpen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Avanti keukens, en het personeel doet er alles aan om dit waar te maken. Wij hadden voor aankoop veel goede recensies gelezen en kunnen deze alleen maar bevestigen. Heeft u een keuken nodig, dan hoeft u niet langer te aarzelen, u bent hier op het juiste adres!
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd tevreden”
Door A de Wit op dinsdag 22 nov 2016 16
Al 7 jaar gebruiken wij met veel plezier een keuken van Avanti (Kesteren) van zeer goede kwaliteit en super service. De slogan van Avanti "Afspraak is Afspraak" klopt, wat ons betreft, perfect. Installatie was snel, vakkundig en netjes.
FOTO VAN A DE WIT
Al 7 jaar keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door G. Jansen op woensdag 20 jul 2016 16
Ontzettend blij met de nieuwe keuken. Erg goed geholpen met hele eerlijke en kwalitatieve adviezen. Geen trucagage met prijs of kwaliteit wat in deze branche bijzonder is.
Afspraak is afspraak en dat maakt Avanti meer dan waar.
Reactie of foto toevoegen
“Als je hier niet slaagt, slaag je nergens”
Door M. Donkers op maandag 20 jun 2016 16
Avanti keukens maakt het waar. Voor het eerst in 30 jaar een nieuwbouw woning en daar komt heel veel bij kijken, zo ook een nieuwe keuken. Heel wat keukencentra bezocht vóórdat wij bij Avanti Keukens kwamen.Wat een kwaliteitskeuze bij Avanti Keukens.
Maar bovenal waren wij aangenaam verrast door de wijze waarop wij 'geholpen' werden bij onze keuze. Wij werden gehóórd , dit in tegenstelling tot vele andere keukencentra waar wij voorheen waren. Onder het genot van een kopje koffie werd onze droomkeuken in 3D op de computer aan ons getoond. Tot onze verbazing werden wij niet 'onder druk' gezet om direct te beslissen. Dit in tegenstelling met onze eerdere ervaringen elders. Een nieuwe keuken is zo belangrijk, daar moet je goed bij geholpen worden en goed overzien of het ook echt binnen het budget past. Bij Avanti Keukens is men in staat om met de klant mee te denken, als je dáár niet slaagt, slaag je nergens. Wij hebben Avanti Keukens als een tóp bedrijf ervaren. Eerlijkheid en kwaliteit.

Avanti keukens bleek haar afspraak na te komen . Avanti is begonnen met het plaatsen van de keuken op de dag die we afgesproken hadden en was ook kláár op de dag van afspraak. Avanti Keukens heeft onze droomkeuken perfect gebouwd met uiterste zorgvuldigheid en vakkennis. Chapeau voor de adviseur Jaap Bremmer. Chapeau voor de vakman die onze keuken gebouwd heeft. Wij begrepen dat Avanti Keukens binnenkort haar 25 jarig bestaan viert, van harte gefeliciteerd Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Prima in prijs en kwaliteit”
Door Johan op dinsdag 10 mei 2016 16
Geen opdringerige verkoopstrategie maar een inhoudelijk goed verhaal met transparante prijzen. Er is heel goed meegedacht om de meest optimale opstelling voor onze nieuwe woonkeuken te realiseren. Daar is uitgebreid de tijd voor genomen. Keus genoeg met als uiteindelijk resultaat een prachtige keuken die ook nog eens heel praktisch is. Plaatsing en service is prima in orde. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Kortom, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Toch bij Avanti”
Door Erik op maandag 21 mrt 2016 16
Na wat rondkijken zijn we toch bij avanti uit gekomen na aanraden van vrienden. We zijn prima geholpen bij onze keuze en alles is netjes geregeld van A tot Z , Alles volgens afspraak en snelle levering, een echte aanrader. Prima kwaliteit en prijsverhouding !!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door George van Valkenegoed op maandag 7 mrt 2016 16
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Avanti waar we onze keuken hebben gekocht. We hebben een goed advies op maat gekregen. De keuken is vakkundig geplaatst door vakmensen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf is absoluut een aanrader”
Door Theo van Eijndhoven op woensdag 4 nov 2015 15
We hebben een uitgebreide keuken gekocht bij Avanti met diverse apparaten. De ruimte bij ons is klein en er kwam heel wat bij kijken om alles wat we wilden daarin te krijgen. Door inzet van de verkoper en de orderverwerker is dat uiteindelijk prima in orde gekomen. Hierbij hebben we uitstekende adviezen gekregen. De gehele keuken is in 1 keer geleverd. De installatie werd door Avanti monteurs (Joost en hulp) uitgevoerd op een zeer vakkundige wijze. De bijzonder vriendelijke monteurs besteedden veel aandacht aan kwaliteit en waren altijd bereid om onze vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is prachtig en overtreft onze wensen.
FOTO VAN THEO VAN EIJNDHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Blauwe keuken”
Door Henk & Octavia op maandag 24 aug 2015 15
Op basis van de goede beoordelingen op Qasa zijn we bij Avanti terechtgekomen. En we zijn niet teleurgesteld! Goed en prettig geholpen door Alfred. Geen druk om even snel te tekenen (zoals elders vaak gebruikelijk), maar gewoon de tijd nemen, luisteren naar onze wensen en samen tot een goed resultaat komen. Ook over de montage niets dan lof. Er was ruim tijd voor ingepland en Herman en Bas hebben daarom een mooie keuken opgeleverd. Wij zeer daarom zeer tevreden. Voor ons is AVANTI een bedrijf waar kwaliteit en service duidelijk nog iets betekenen; een aanrader! Bijgaande foto laat een aantal nog niet afgewerkte zaken zien: achterwand, plafondverlichting, etc. Dat komt niet door Avanti, maar omdat die zaken nog geleverd zullen worden door andere leveranciers.
FOTO VAN HENK & OCTAVIA
Reactie of foto toevoegen
“Zelf montage”
Door Otto Uittenbogaard op donderdag 16 apr 2015 15
De nieuwe keuken staat er eindelijk, was toch meer werk als ik verwacht had. Uitvoerige beschrijving ,instructie e.d. gaf voor mij weinig problemen. Bij de levering ontbrak de eenhendelmengkraan maar Avanti heeft dit zelf geconstateerd en direct een nieuwe kraan geleverd (in overleg met mij een ander en nog mooier model -meerkosten voor rekening Avanti) wat een service. Het resultaat is een goedkope keuken (euro 2500,--) van een goede kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Service en kwaliteit”
Door Fam. Roth op zondag 22 feb 2015 15
Service en kwaliteit zit bij iedereen bij Avanti in de genen lijkt het. Het begint al bij de ontvangst door de receptioniste. Je kunt op je gemak de showroom bekijken zonder dat je steeds "lastig" gevallen wordt. Het eerste gesprek met de adviseur, Kees Visser, verliep uitermate plezierig. Overal werd over meegedacht en niets was hem te veel als we het net weer even anders wilden. Na afloop van dit eerste gesprek werd een vervolgafspraak gemaakt zodat we rustig over het ontwerp konden nadenken. Bij het tweede gesprek toch weer wat wijzigingen aangebracht en uiteindelijk tot een mooi ontwerp gekomen. Zelfs nadat de handtekening was gezet kwam Kees nog een keer in de lucht over een alternatief voor onze vaatwasser die net iets luxer was dan die we in eerste instantie besteld hadden.

Op een gegeven moment gaat de installatie van start. Wij hadden gekozen voor het installatiebedrijf Aveko uit Veenendaal voor de sloop, het leidingwerk en het stucen. Net als Avanti zit service en kwaliteit bij Arnold Engelenburg in het bloed. Na het installatiewerk begonnen de monteurs van Avanti met de installatie van de keuken. Alleen maar lof over Herman die bij ons het grootste deel van de installatie gedaan heeft en nieuwe plavuizen in keuken en bijkeuken heeft gelegd. Een vakman pur sang met liefde voor zijn werk.

Een paar dagen na de montage belde Kees nog even om te vragen of alles naar wens was en benadrukte nogmaals dat als er iets zou zijn dat we direct contact moesten opnemen met Avanti. Het resultaat van alle inspanningen heeft geleid tot een prachtige keuken waar we veel plezier aan gaan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“de hoogste klanttevredenheid”
Door Geert Kuster op zaterdag 14 feb 2015 15
Na meerdere teleurstellende ervaringen bij ongeïnteresseerde keukenzaken (brugman, keukenkampioen en dergelijke) zijn we via qasa op de hoogste klanttevredenheid afgegaan. Dit is een goede graadmeter geweest. Bij Avanti nemen ze de tijd voor je. Ze snappen dat iedereen op zoek is naar de droomkeuken, ieder op hun eigen manier. Toen we lacherig naar een showroomkeuken van 25.000 eu wezen, werd er (serieus) gereageerd dat we altijd konden kijken hoever we kwamen. Hierbij respecteerden ze ons budget en dachten actief mee op weg naar het mooiste eindresultaat. Na een aantal aanpassingen en wijzigingen, is onze keuken naar voorbeeld van deze dure showroomkeuken ook daadwerkelijk geplaatst. Dankzij de eigen montagedienst van Avanti weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Hier wordt de keuken dus niet door ZZP'ers als haastklus gezet, maar wordt er een realistische montagetijd genomen om kwaliteit te kunnen leveren. Bij de levering was één deurtje heel licht beschadigd aan de binnenzijde (niet zichtzijde). Hier werd zonder morren onmiddellijk een nieuw exemplaar voor besteld. Avanti heeft bij de "klantervaring" van oriëntatie naar plaatsing geen steek laten vallen. Communicatie is altijd helder en duidelijk. Afspraken worden nagekomen en de persoonlijke service is erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch vakmanschap!”
Door dv op zaterdag 3 jan 2015 15
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en zagen er eigenlijk een beetje tegenop om allerlei zaken af te gaan. Via de vergelijkingssite waarop alleen lovende woorden stonden over de service en kwaliteit kwamen we in Kesteren bij Avanti terecht. We kregen alle ruimte en tijd om de showroom door te lopen en op het moment dat we toe waren aan extra informatie was daar Alfred van Wijngaarden om ons met raad en daad bij te staan. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, heeft hij samen met ons een geweldig ontwerp gemaakt. Omdat een en ander toch wel wat tijd in beslag nam, kregen wij een heerlijke lunch aangeboden. Wij kregen het ontwerp plus de offerte mee om er thuis nog eens goed naar te kijken en zijn na een week teruggegaan om alles definitief vast te leggen. Ook die keer kregen wij weer een lunch aangeboden. Avanti heeft ook gezorgd voor het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van de leidingen en het stucwerk. Alles is uitstekend afgehandeld door vakmensen. Ook degene die bij ons de keuken heeft geplaatst was een ware vakman met liefde voor zijn vak. De keuken is nog mooier geworden dan we dachten en we zijn er iedere dag opnieuw weer blij mee. Iedereen die hem tot nu toe heeft gezien roept er over. Wij zullen Avanti dan ook aan iedereen aanbevelen! Aan de lovende woorden op deze site is niets gelogen. Dirk & Anneli Vos
FOTO VAN DV
Onze trots
Reactie of foto toevoegen
“perfect project naar nieuwe keuken”
Door j.j.b. van de pol op donderdag 25 dec 2014 14
nieuwe keuken in hart van het huis samen met Avanti ontworpen en laten uitvoeren door Avanti samen met Aveko.
De ontwerpfase vroeg wel 5 sessies: geen moeite was de verkoper te veel. Exact volgens plan is de uitvoering op perfecte wijze uitgevoerd door Avanti en het ondersteunende bedrijf Aveko. Alle uitvoerenden waar we contact mee hadden werkten en communiceerden prima. Men nam alle tijd om een voor ons perfect eindproduct te realiseren. Enkele correcties werden uiterst snel uitgevoerd. Het eindresultaat is subliem: wij genieten enorm van het uitgebalanceerde ontwerp. (tip: neem alle tijd voor het ontwerp) Avanti en Aveko voeren de droom vervolgens perfect uit. Prijs/kwaliteit is oké. Alle bezoekers zijn positief verrast.
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken, deskundig, klantvriendelijk”
Door Ignace en Mia Schretlen - van der Vorst op zondag 7 dec 2014 14
Na een teleurstellende ervaring met een ander bedrijf dat keukens verkoopt hebben we ons zo goed mogelijk georiënteerd alvorens wij contact opnamen met Avanti Keukens. Onze vraag was: wilt en kunt u onder uw regie de oude keuken (laten) slopen en deze geheel vervangen door een nieuwe keuken, inclusief verlaagd plafond met LED-spots, betegeling/schilderwerk van de muren en het raamkozijn en de vloertegels. Bij dit "project" hoorde ook het vervangen van een eetkamerkast. Onze keuken is klein, aan ons zijn topdesign en grote luxe niet besteed, maar we hechten wel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit.

De complete renovatie heeft slechts tien dagen in beslag genomen en we zijn vol lof over de medewerkers van Avanti die dit alles samen hebben gerealiseerd. Misschien doen we de betreffende mensen tekort door in deze beoordeling geen namen te noemen maar in dit kader wil ik ook nadrukkelijk de mensen bedanken die achter de schermen werken, van wie de namen niet kennen. Een uitzondering willen wij maken voor Johan Linge, officieel degene die de keuken heeft verkocht maar feitelijk de adviseur én "regisseur". Wij hebben de lat voor onszelf en Avanti heel hoog gelegd en ons uitgebreid georiënteerd op alle keukenapparatuur. We hebben een aantal showrooms in Midden-Nederland bezocht en dat was ook de moeite waard. In niets werden we beperkt. Alles wat wij wensten is door Avanti gerealiseerd. Hun beleid - transparant tot in details en alle afspraken nauwgezet nakomen - sprak ons zeer aan. Ook van de kant van Avanti zijn wellicht twee dagen gestoken in overleg en advies. Geen moeite was teveel!

Een keukenverbouwing is slopend en natuurlijk gaan er bij elke verbouwing ook dingen niet direct optimaal. Avanti zet zich echter enorm in om ook de "nazorg" optimaal te regelen en daar blijven we vertrouwen in houden. Daags nadat was gebleken dat één wateraansluiting niet optimaal was, stond er al een uiterst vriendelijke monteur klaar.
FOTO VAN IGNACE EN MIA SCHRETLEN - VAN DER VORST
De keuken na de renovatie
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat”
Door J.Verkuijl op maandag 17 nov 2014 14
Omdat we aan een nieuwe keuken toe gingen we opzoek. Wij zijn een echtpaar van 70+ en zijn bij verschillende keukenspecialisten wezen kijken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Avanti in Kesteren. De klantvriendelijkheid bij dit bedrijf sprak ons al direct aan. Wij hebben een bijzondere voorlichting ontvangen en de verkopers dachten ook mee met onze wensen. Totaal zijn we drie keer bij Avanti geweest om diverse wensen door te spreken. De offerte was ook bijzonder duidelijk. Tussen de bestelling en de levering hebben we regelmatig per email en telefonisch contact gehad. Dit ging over extra dingen waar Avanti ons op attent maakte i.v.m de bouwwerkzaamheden. Op de service bussen hebben ze het logo staan met ,,Afspraak is afspraak,, Dit is zeer gedurfd, maar WAARHEID. Alle afspraken zijn nagekomen. De levering was compleet en onbeschadigd. De montage was op de afgesproken tijd. De plaatsing was ook binnen de afgesproken termijn. We zijn bijzonder tevreden ook over de montage. Drie weken na het plaatsen ging de spoelbak kraan lekken. Een belletje naar Avanti, en binnen 1,5 uur hadden wij een nieuwe kraan. De prijs kwaliteit verhouding vinden wij heel goed. Ik heb mijn loopbaan in het bedrijfsleven doorgebracht.
Maar zo.n leverancier met perfectie heb ik nergens meegemaakt. Dit bedrijf zal ik ook bij een ieder van harte aanbevelen.
FOTO VAN J.VERKUIJL
Onze nieuwe aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Met bloedend hart.......”
Door Kees op vrijdag 25 jul 2014 14
Ja, daar zit je dan. Aan het eind van een lang keuzeproces: waar gaan we onze nieuwe keuken kopen?, Vele bezoeken aan keukenhandels hebben we achter de rug en tenslotte de afweging: Avanti Kesteren of de lokale keukenhandel in ons dorp, vlakbij Utrecht. De kwaliteit is eender, de prijzen ontlopen elkaar nauwelijks tot niet. De behandeling als klant bij Avanti door de heer Kees Visser, die ons gesprekkenlang deskundig bij de hand heeft genomen, kent geen andere beoordeling dan "Meer dan Goed". Dat uiteindelijk toch de keuze valt op de dorpsgenoot heeft dan meer met het lokale sentiment te maken, dan met enige andere reden. Met bloedend hart vertel ik hem onze beslissing. Het viel mij zwaar.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en snel”
Door Nielco op woensdag 16 jul 2014 14
Via deze website ben ik bij Avanti terechtgekomen. De werknemers van Avanti hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van een goede kwaliteit Kookplaat, kraan en afzuigkap. Ik had een beperkt budget. Maar door gelijk een netto prijs te geven en het vertrouwen te hebben in hun goeie service heb ik er voor gekozen om bij Avanti de producten aan te schaffen. Ze hebben het ook bewezen. De levering van de kraan, kookplaat en afzuigkap was snel en netjes. Ik ben zeer tevreden en ik raad Avanti zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door M&MBeek op dinsdag 1 jun 2021 21
Netjes volgens afspraak geregeld, geleverd en gemonteerd. Alles in overleg en niets was teveel.
FOTO VAN M&MBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Iris en Frank op vrijdag 14 mei 2021 21
Onze tweede keuken van Avanti, terug naar Kesteren omdat wij zeer tevreden waren na plaatsen van onze eerste keuken. Advies en offerte zijn uit de kunst. Klant is écht koning met hoofdletter K. Er is fantastisch meegedacht. Een hele dikke pluim naar verkoop adviseur Mathijs ! Plaatsing meer dan professioneel, enthousiaste nette jonge gasten met verstand van zaken. Anton en maatje Maurice verdienen alle lof en meer veren op de spreekwoordelijke plaats dan past !
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Marieke van Schaijk op vrijdag 16 apr 2021 21
Nette monteurs in de kost zeer vriendelijk goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met eindresultaat”
Door Jan Bijsterbosch op woensdag 31 mrt 2021 21
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst door Avanti. Wij zijn super blij met het eindresultaat. Het hele proces van uitzoeken, bestellen en installeren is zonder problemen en op een uiterst plezierige wijze verlopen. Al het personeel van verkoop tot montage is zeer vriendelijk en service gericht. Kortom een echte aanrader dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Mirjam Damen op donderdag 25 mrt 2021 21
We hebben bij Avanti uitstekend advies gekregen van Kees, en hebben zonder gedoe of onderhandelingsspelletjes een prachtige keuken uitgezocht. Die bij levering nog mooier bleek dan op de plaatjes. Ook de installatie werd heel kundig en vriendelijk gedaan door onder meer Jesse. Wij zijn heel tevreden en raden Avanti dan ook van heel harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cornelisse op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na verschillende reviews gelezen te hebben besloten naar avanti gegaan. Nette zaak en onze wensen besproken. Geen onderhandelingen en grote kortingen maar eerlijke transparante offerte. Installatie en montage verliep prima en wij zijn zeer tevreden over onze grote eilandkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Gerrit en Elly Smit op woensdag 17 mrt 2021 21
Wij zij heel goed ontvangen en geholpen door Henry in Kesteren bij Avanti Keukens. Er werd goed tijd voor genomen en meegedacht om een voor ons goede keuken uit te zoeken. Dat onder het genot van een drankje en een hapje. Zelfs een soepje werd ons aangeboden. Al snel was de keuze gemaakt en is er een afspraak gemaakt met de inmeter. Deze meneer had nog wat tips en nam alle tijd voor ons. Na 3 maanden is de keuken geplaatst. Alles was compleet. Jan en Marc, de monteurs, hebben voor een fantastisch resultaat gezorgd. Keurig gewerkt, netjes afgewerkt, al het afval werd meegenomen. Wij zijn bijzonder tevreden en sinds 5 dagen genieten wij volop van onze keuken. Hartelijk dank Avanti Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch ervaring”
Door Koelewijn op maandag 1 mrt 2021 21
Na wat nare typische ervaringen bij de concurrent toch besloten om wat verder te rijden naar Avanti. We konden snel terecht. Iedereen was enorm beleefd en vriendelijk. We waren oprecht verbaasd over het verschil met de concurrent qua verkoopstijl. Avanti is niet direct de goedkoopste, maar wij zijn zo enorm blij dat we de keuze voor hun gemaakt hebben. Alles is geweldig verlopen, van inmeten tot installeren tot service naderhand. De monteur gaf zelfs aan dat ze nog wel een keertje kunnen langsrijden voor een heel klein klusje als we het zelf niet aandurven. Dát is voor mij echt het verschil maken. Kortgezegd hebben wij een fantastische ervaring met Avanti uit Kesteren. Op een schaal van 1 tot 10 krijgen zij van ons een 15.
Reactie of foto toevoegen
“Erg klantvriendelijk”
Door PJ van grevengoed op donderdag 25 feb 2021 21
prima op maat gemaakte keuken geweldige service ,erg klantvriendelijk in Kesteren
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Florissen Dienstverlening op dinsdag 9 feb 2021 21
Voor onze bedrijfshal waren wij op zoek naar een mooie, functionele en betaalbare keuken. Bij Avanti Keukens werden wij enthousiast ontvangen en goed verzorgd.
Er werd goed geïnformeerd naar onze wensen en hiermee is een mooi ontwerp gemaakt. Vol vertrouwen hebben wij onze handtekening gezet. De monteurs hebben de keuken heel netjes en vakkundig gemonteerd. De keuken is nu meer dan een jaar in gebruik en wij zijn nog steeds super blij met het r esultaat! Wij bevelen Avanti Keukens zeker aan! Super bedrijf met vakmensen!
FOTO VAN FLORISSEN DIENSTVERLENING
Reactie of foto toevoegen
“Mooie & heerlijke keuken”
Door Kees Buth op woensdag 3 feb 2021 21
Onze keuken hadden we geïnstalleerd bij de verhuizing in 2001. Na al die jaren begon hij echter wat kleine mankementen te vertonen, zoals een carrouselkast die niet meer lekker liep. En we hadden destijds gekozen voor een gaskookplaat, terwijl nu inductie wel heel populair is. Dus zijn we gaan kijken naar een andere keuken. Alleen het blad (4cm vol graniet) wilden we graag houden. Was ook nog geen krasje op te zien! Keukens genoeg, en 'natuurlijk willen we de oude keuken verwijderen. Maar ja, dat blad is wel uw risico en de kans op breken is gewoon groot.' Dat verhaal kwamen we tegen bij diverse leveranciers (ook de traditioneel 'grote' merken). Dezelfde vraag voorgelegd bij Avanti Keukens in Kesteren. Reactie: 'geen probleem. En als het blad onverhoopt breekt, is dat ons risico, niet uw risico.' Maar toen moest de prijs nog komen. Zou daar dan extra garantie in zitten? Nee. De prijs kwam overeen met die van de andere bedrijven. Dus we gingen weg met een heel positief gevoel. In de auto waren we het er al over eens: het wordt een keuken van Avanti Keukens! Voor de installatie werd nacalculatie aangeboden omdat dit niet direct een standaard klus is. Logisch, dus de opdracht gegeven. Toen kwam de installatie. VEEL spullen in de bus die door het weer wat vertraagd was. De zeer aimabele medewerkers begonnen uiteraard met het slopen van de oude keuken. In overleg hadden we besloten een deel van het blad niet te hergebruiken, omdat je dan met maatwerk inductieplaten te maken krijgt (die de prijs opjagen). Dus deel van het blad is afgevoerd. Het bleek ook dat de waterafvoer minder netjes was aangelegd dan Anton (hoofdmonteur) zou hebben gedaan. Dus die heeft hij meteen maar wat verplaatst ('netjes gemaakt' in zijn termen). Aan het einde van de dag stond één poot van de U-opstelling. En hoe! Het spoelkastje was altijd een rommelhokje voor o.a. de afvalbak en wat bakjes met schoonmaakmiddelen. Nu was het een volwaardige kast met plank en zie je bijna geen leidingen meer! De volgende dag was vooral de opbouw van de overige twee zijden. Dat ging eigenlijk behoorlijk snel, maar vooral erg netjes, secuur en gedegen! De laatste dag waren er drie monteurs, en ze waren ook wat vroeger klaar. Toen we vroegen of Anton nog een instructie zou geven voor de nieuwe kookplaat was de reactie 'desnoods bak ik hamburgers'. Dus we hebben snel hamburgers gehaald en de lunch wat verlaat om Anton de tijd te geven om de kookplaat te installeren en hamburgers te bakken. Lekker! Aan het einde van de dag nam Anton nog even de uren door. Daarbij gaf hij zelf al aan dat ze door het weer wat later waren en door de hamburgers wel erg lang gelunched hadden. Het aantal bestede uren viel (mede daardoor) zelfs lager uit dan de schatting! Na een paar weken kijken we nog steeds verliefd rond in de keuken. Wat een mooie & heerlijke keuken, wat een fijne mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is inderdaad afspraak”
Door Ineke Spekle en John Gerritsen op vrijdag 22 jan 2021 21
Deskundig en gedegen advies bij aanschaf van de keuken. Tussentijdse vragen werden snel en goed beantwoord. In 2 dagen werd de keuken volgens afspraak geplaatst geheel geïnstalleerd. Kortom: Geen gezeur en afspraak is inderdaad afspraak. TOP.
FOTO VAN INEKE SPEKLE EN JOHN GERRITSEN
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Mozamour op zaterdag 16 jan 2021 21
Avanti keukens is top, wil je een keuken kopen ga dan direct naar avanti en vooral niet naar andere keuken bedrijven. De verkoper jaap en de monteurs Martine en arjan waar allemaal erg kundig en vriendelijk. Namen de tijd en vooral bij jaap werd je geen keuken opgedrongen, Martine nam de tijd voor de installatie en alles werd met zorg gedaan. Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Angela van Dreven op vrijdag 8 jan 2021 21
Goede service van verkoper, andere medewerkers en monteurs. Wij zijn erg tevreden en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door r.wenneker op zaterdag 2 jan 2021 21
De keuken is uitstekend opgeleverd, we hebben er zelf niets aan hoeven te regelen alles is ons uit handen genomen, ze komen hun slogan echt na: we doen wat we beloven, avanti keukens... prima keukens, dank je wel voor de mooie, en uitstekend afgewerkte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmensen”
Door R. van Manen op vrijdag 11 dec 2020 20
Wat een goede keuze om bij Avanti keukens onze keuken uit te zoeken. Wat een service van begin tot eind. Echt vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“In een woord geweldig”
Door Wh Berends op maandag 7 dec 2020 20
Fijn ontvangst, veel tijd voor je, en perfecte montage, in een woord geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Wat een leuke service”
Door E. DAVID op woensdag 2 dec 2020 20
Zelfs bijna na 8 jaar is de service nog steeds fantastisch bij Avanti. Monteurs van Avanti waren vlakbij ons in de straat bezig met het installeren van een keuken. Spontaan vroegen wij aan één van de monteurs of hij naar een los hangende handgreep van onze keuken kon kijken. Na werktijd kwam de monteur nog even bij ons langs en heeft het probleem met de los hangende handgreep opgelost. Geweldig en bedankt Henrie of Henry !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jochum&Ditta op zaterdag 28 nov 2020 20
Uitstekende service bij het uitzoeken en installeren/monteren van onze keuken. Een prachtige keuken met alle apparatuur etc naar onze wens voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden.”
Door Krijn en Clary van Trigt op donderdag 26 nov 2020 20
Wij zijn uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser denkt met je mee, neemt de tijd voor je niets is te gek super. Niet te vergeten de koffie en versnapering uitstekend verzorgd dames dank hiervoor. Jesse en Henri prima werk geleverd wij zijn dik tevreden van het plaatsen van onze keuken. Onze complimenten. Tenslotte wij zijn super blij met onze mooie keuken. En bevelen Avanti keukens zeker aan.
FOTO VAN KRIJN EN CLARY VAN TRIGT
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door Familie Van Raaij op zondag 22 nov 2020 20
Vanwege de recensies zijn wij bij Avanti keukens in Kesteren terecht gekomen. Na een eerste bezoek waarbij wij ongestoord alles op ons gemak in de showroom hebben kunnen bekijken hebben wij vervolgens een afspraak gemaakt. Wij zijn vriendelijk ontvangen en hebben in overleg en met deskundig advies van de verkoper een prima keuze gemaakt. De plaatsing van de keuken is gedaan door Ronald en Martin, twee "TOP-monteurs". Er werd keurig gewerkt en waar nodig werd tijdig overlegd en afgestemd. Wij waren en zijn zeer tevreden. Het enige aandachtspunt dat wij, zowel de verkoper als de medewerker die komt inmeten, willen meegeven is dat er in een vroegtijdig stadium aandacht moet worden geschonken aan de elektrische installatie en de groepenkast. Bij ons moesten die onder een redelijke tijdsdruk aangepast worden wat tot een behoorlijke extra kostenpost heeft geleid.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor goede prijs”
Door M School op maandag 12 okt 2020 20
Bij Avanti in Kesteren een keuken gekocht. We zijn daar geholpen door J. Bremmer. Aardige man, nam netjes de tijd de tijd en dacht met ons en ons budget mee. Voor een goede prijs de keuken gekocht. Na 2 maanden is de keuken geplaatst. Alles is naar wens, we zijn blij met de nieuwe keuken. Dag na plaatsing een klein scheurtje ontdekt in een plint, Avanti gebeld... De plint wordt zonder problemen vervangen. Een puntje van aandacht: Na akkoord offerte wilden we een kleine aanpassing, namelijk een spatplaat achter de kookplaat. Die is wel wat duur betaald, materiaal plus kosten plaatsing. Naar mijn idee hoort dit bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN M SCHOOL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door Bas en José peters op donderdag 8 okt 2020 20
Vanaf het eerste moment dat we zijn binnengelopen bij Avanti in Kesteren zijn we uitstekend ontvangen en beleid naar onze nieuwe keuken. Bezorging en installatie waren subliem. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN BAS EN JOSÉ PETERS
Keuken met eiland en apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Monica Groenveld op woensdag 7 okt 2020 20
Prettig bedrijf, van advies en aankoop, tot inmeten, bezorgen, plaatsen, service en probleem oplossen. Als wij weer een keuken zouden kopen, zouden wij weer voor Avanti kiezen. Fijne mensen, top ervaring
FOTO VAN MONICA GROENVELD
Greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Mirjam op woensdag 7 okt 2020 20
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een keuken uitgezocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij zijn vanaf het moment van de eerste kennismaking in de showroom tot aan de uiteindelijke montage van de keuken, uiterst tevreden over Avanti en het enthousiasme van alle medewerkers die wij in die tijd hebben ontmoet. Van de dames in de showroom die ons steeds met lekkere koffie, taart en lunchhapjes hebben voorzien tot aan de inmeter, de afdeling planning, de relaxte verkoop, en de monteurs. Iedereen is betrokken en denkt mee in het uiteindelijk mooiste resultaat. Niets was te gek, ook niet op de dagen van de montage. Toen wij toch twijfelden over een koelkast is deze op dezelfde dag nog voor ons gehaald in het magazijn (op ruim een uur rijden en in de spits!). En geplaatst. Klasse die je niet overal aantreft. De keuken was compleet bij montage, geen mankementen, geen verkeerde kastjes/deuren, geen vergeten elementen; alles klopte. Qua verkoop ook heel transparant. Geen onduidelijke bedragen, als klant weet je waar je aan toe bent omdat je meekijkt met de verkoper op het scherm. Zo weet je precies hoe het eindbedrag tot stand komt. Wij zijn nog elke dag blij met onze keuken, hebben onlangs nog een aanpassing gedaan voor een extra ombouwkast/aanbouw. Ook de 2e keer opnieuw een positieve ervaring. Wij raden Avanti ten zeerste aan, enthousiasme, klantvriendelijk, mooie keukens, en heel goede service!
FOTO VAN MIRJAM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden boven andere”
Door Ferry op zaterdag 26 sep 2020 20
Zeer deskundig personeel met ervaring. Denken goed mee en geven (proactief) advies voor, tijdens en na het uitzoeken na de keuken. Ik raad Avanti aan boven de vele andere keuken-aanbieders. Zij hebben tevens in Kesteren een prachtige, ruim opgezette showroom.
FOTO VAN FERRY
Hoekkeuken met fronten in blauwe kleur gespoten
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door fred Lensink op dinsdag 22 sep 2020 20
wij zijn uiterst tevreden over Avanti bij het bekijken van de keuken welke in de showroom stond werden wij netjes en informatief geholpen , de aanpassingen die wij wilden konden zonder probleem gedaan worden. De levering van onze showroomkeuken was super netjes alles keurig verpakt in karton en folie zonder beschadigingen en op de afgesproken tijd
FOTO VAN FRED LENSINK
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Fam. Prinsen op dinsdag 15 sep 2020 20
De keuken paste perfect en is exact geworden zoals we in gedachten hadden.Goede monteurs die wisten wat ze deden. Hebben geen spijt van onze aankoop bij Avanti keukens.
FOTO VAN FAM. PRINSEN
Keuken past perfect
Reactie of foto toevoegen
“Louter lof”
Door J. van de Loosdrecht op donderdag 3 sep 2020 20
Wij hebben uitstekende ervaringen met Avanti. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en wij hebben daarin ook echt de tijd genomen. Dus ook meerdere keren in de showroom terug geweest. Ook na aankoop goede en snelle communicatie via telefoon of mail, alles duidelijk en goed op papier en worden de afspraken steeds goed nagekomen. De montage is ook nog eens perfect gegaan door zeer vakkundige en nette monteurs. Dus alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgehandeld”
Door J. van Ginkel op vrijdag 28 aug 2020 20
Nemen alle tijd voor advies; denken mee en geen druk of dwang om snel te beslissen. Ook in checkproces daarna contact opgenomen om bestelzaken af te stemmen of te verbeteren. Levering volledig en plaatsing goed. De zaken die nog niet helemaal goed waren of anders bleken te zijn, zijn goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN JORIS MEIJER
+ Toon extra foto van Joris Meijer
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie H. Löffelman te Kerk-Avezaath op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij hebben bij Avanti Kesteren een nieuwe keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen. De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor onze monteurs Jan en Maurits. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door Fam R.de Kruijf op maandag 27 jul 2020 20
5 jaar geleden keuken aangeschaft. Toen zeer tevreden over het verkoop gesprek en de plaatsing en afwerking. 1 jaar geleden aanbouw gedaan en de keuken zoals wij dat genoemd hebben een upgrade gegeven. Keuken is gedemonteerd, delen hergebruikt en en een deel nieuw erbij kunnen aanschaffen. Ook nu weer alles tot grote tevredenheid.
FOTO VAN FAM R.DE KRUIJF
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door M Van Alphen op donderdag 18 jun 2020 20
Keuken gekocht bij Avanti Kesteren! In 2 dagen geplaatst zonder dat er ook maar 1 ding ontbrak. Wat een vakmanschap. Nog nooit m meegemaakt. Zeker aan te bevelen!!! Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Super tevreden! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anke Maarssen op zaterdag 13 jun 2020 20
Avanti heeft een nieuwe keuken geplaatst in mei. We zijn heel blij met de nieuwe keuken. De indeling is mooi en handig. De keuken lijkt veel ruimer. Apparaten en spoelbak zijn grafiet wat heel modern oogt. Het is een plezier erin te mogen koken.
Heel goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door M.H.A. van der Horst. op vrijdag 3 apr 2020 20
Ik kan er kort over zijn. Het hele proces vanaf de eerste voetstap over de drempel van de showroom tot het moment dat de monteurs de deur uit gingen. Helemaal super! Het is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Doet wat er is beloofd”
Door Frank Brugman op donderdag 19 mrt 2020 20
In verband met onze verhuizing moesten wij een nieuwe keuken kopen. Op basis van uitstekende reviews op internet terechtgekomen bij Avanti in Kesteren. Daar via verkoopadviseur Jaap Bremmer -die een prachtig ontwerp heeft gemaakt- een keuken gekocht. Alle vervolgafspraken tot en met de levering en installatie van de keuken zijn stipt nagekomen. Het personeel van Avanti van receptie, verkoop en service munten uit in klantvriendelijkheid. Zonder voorbehoud kunnen wij zeggen dat Avanti doet wat er is beloofd. Wat ons betreft in een woord: top !
FOTO VAN FRANK BRUGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door F Roodenburg op zondag 1 mrt 2020 20
Wat zijn we blij. Niet alleen vanwege onze nieuwe keuken , maar ook dat we deze gekocht hebben bij Avanti in Kesteren. Wat een geweldig bedrijf ! Van aankoop tot en met plaatsing en ook daarna is de service enorm goed. Iedereen denkt mee ,niets is te veel, Petje af voor alle , zeer vakkundige, nette, zeer zorgvuldige medewerkers!!
Reactie of foto toevoegen
“Thankxs”
Door Familie Gerrits-Steijn op maandag 24 feb 2020 20
We hebben eind vorig jaar een nieuwe keuken gekocht bij deze firma, mede op aanraden van een college. Geen moment spijt van gehad, ze nemen uitgebreid de tijd voor je wensen en vragen. Ook toen we uiteindelijk voor een heel andere keuken hadden gekozen werkten ze enthousiast aan mee. De levering was netjes op tijd en toen bleek dat er een zijpaneeltje niet goed was hebben ze die daarna gelijk vervangen. Nu we nog wat willen nabestellen hebben we gelijk contact gezocht met "onze" verkoper Jaap en het was snel geregeld. Thankxs.
Reactie of foto toevoegen
“Je staat op 1”
Door Gerard van Eeten op maandag 17 feb 2020 20
Wij zijn bij Avanti keukens heel fijn ontvangen en men heeft goed geluisterd naar onze wensen, het resultaat is een supermooie keuken waar wij heel blij mee zijn. In de aanloop naar realisatie zijn wij uitstekend begeleid door de mensen van werkvoorbereiding en service met gedetailleerde tekeningen en goede telefonische ondersteuning. Ook in de showroom na de koop was geen moeite te veel toen wij wat paneeltjes wilden 'lenen' om de kleur voor de schilder te bepalen. Kortom hier wordt je nog verwent als klant en sta je op 1, een aanrader!
FOTO VAN GÉRARD VAN EETEN
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Fam. M. C. van der Spek op donderdag 13 feb 2020 20
Keuken. Goed advies, goede begeleiding, goede installatie en heel klantvriendelijk
FOTO VAN FAM. M. C. VAN DER SPEK
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken waarbij alles klopt”
Door Marian Brilman op woensdag 12 feb 2020 20
Na eerst enkele andere keukenzaken bezocht te hebben, kwamen we bij Avanti in Kersteren uit door een tip van onze buren en de goede beoordelingen op Qasa. En daar bij Avanti bleven we om te gaan voor de nieuwe keuken. Wij hebben samen met Jaap Bremmer de mogelijkheden bekeken en een plan gemaakt. Er kwam een 3 D tekening, waaraan nog wel wat geschaafd werd. Jaap had goede adviezen, nam alle tijd, was enorm geduldig en gooide af en toe zijn humor er tegen aan. Wat een leuke gezellige tijd hebben we gehad daar in Kersteren bij de voorbereidingen. Omdat de keuken onderdeel van een verbouwing was, waren we ruim op tijd begonnen, maar de medewerkers Avanti waren altijd bereid mee te denken (planning) en niets was te veel. De uiteindelijke prijs vonden wij goed voor de prachtige keuken met veel mooie Neff-apparaten. Voor het aanrechtblad werden we zelfs uitgenodigd om in de fabriek te gaan kijken, wat ook een bijzondere ervaring was. Op deze manier is onze keuken echt een project geworden. Eerst inmeten door Berto, hele hartelijke man, die en passant ook nog even wat goede tips gaf. De keuken werd keurig op tijd geleverd, de communicatie via de mail en de telefoon verliep heel erg goed. Alles werd heel ordelijk in de kamer gezet, keurig op karton, zag er heel grappig uit. Volgende ochtend zijn de monteurs, Johan (Avanti) en Pieter (ZZPer) gestart. Er was helaas toch een foutje gemaakt door de aannemer, de stuc was te dik geworden, zodat het aanrechtblad te lang was. Maar die twee kanjers hebben het opgelost, wij weten niet hoe, er moest zelfs iets van de hoge kast af, maar er is niets te zien van deze aanpassing! Het was meerwerk, maar dat deden ze er even bij. Tijdens het werken werd al het gereedschap op doeken en karton gelegd om de vloer niet te beschadigen. De mannen werkten hard en nauwkeurig en hadden er duidelijk lol in. Vonden het belangrijk om goed werk af te leveren. Na anderhalve dag was het klaar. Een paar weken later zijn de randplinten op het aanrecht nog geplaatst door Berto. Leuk om hem weer terug te zien. Ook dit keurig gedaan. Zo fijn dat deze zaak werkt met eigen monteurs. En daar was hij dan onze nieuwe strakke witte moderne keuken, precies als op de 3D tekening.En nu de conclusie: top zaak, top werk, top mensen. Deze keukenzaak krijgt van ons een 10. Niets op aan te merken. Het was een goede tip van onze buren!
FOTO VAN MARIAN BRILMAN
U keuken
+ Toon extra foto van Marian Brilman
Reactie of foto toevoegen
“Beste service”
Door Michel op vrijdag 7 feb 2020 20
We hebben wij Avanti een jaar geleden een prachtige keuken gekocht. De voorlichting is goed en ontspannen. Geen gejaag, alle tijd, goede vragen en ideeën en echt gericht op de klant. Organisatorisch ging er wat mis maar dat is allemaal super opgelost. En dat is het belangrijkste. Al met al een heel fijn bedrijf waar je met een heel gerust hart een keuken kunt kopen. Misschien niet de allergoedkoopste maar wel de beste service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Richard Brouwer op vrijdag 31 jan 2020 20
Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Tijdens het aankoopproces ben ik uitstekend geadviseerd/geholpen door verkoper Jaap, hij nam alle tijd en niets was te veel. Ook bleef hij continu meedenken om mijn wensen gerealiseerd te krijgen met het beschikbare budget. Ook na het aankoopproces werd er continu meegedacht. Berto heeft het inmeten verzorgt, ook dit is naar volle tevredenheid gegaan. Hij denkt mee en vooruit voor de plaatsing van de keuken. De keuken is uiteindelijk geplaatst door de monteurs Erik en Arjan. In één woord vakmensen. Hoewel Arjan een leerling monteur is, levert hij een knap staaltje vakwerk. Ook voor Erik alle lof, goede communicatieve vaardigheden naar de klant en werkt zeer precies. Tijdens de levering ontbrak de bestekbak, de onderplint was niet in de goede kleur. Tijdens de oplevering is dit netjes opgenomen en zal dit opgelost worden. Tijdens het gebruik van de keuken kwam ik erachter dat de kraan niet erg stabiel op de spoelbak stond en de bediening van de kraan eigenlijk verkeerd gepositioneerd was voor het gebruik. Hierop contact opgenomen met Avanti en een afspraak gemaakt in Kesteren om dit te bespreken. Ze begrepen mijn bevindingen en een oplossing was snel gevonden, een nieuwe kraan uitzoeken. Vandaag zijn Berto en John geweest om de puntjes op De i te zetten. Wederom naar volle tevredenheid. Jaap, Berto, Arjan en John, super bedankt voor alles. Avanti keukens is een echte aanrader, afspraak is afspraak!
FOTO VAN RICHARD BROUWER
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Douze points”
Door Fam Hagemeijer Gorinchem op zaterdag 21 dec 2019 19
Keuken gekocht en van begin tot het eind 1 groot feest. Super geholpen en super geinstalleerd. Niets was teveel voor verkoper. Niets was teveel voor hun eigen monteurs. Ik zeg : douze points.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk bedankt”
Door Fam Berns op vrijdag 13 dec 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Bij het uitzoeken van de keuken zijn we zeer deskundig en goed geholpen door Ilse. Ze nam alle tijd, dacht goed mee en niks was haar te veel. We hebben het contact met haar als heel prettig ervaren. De afdeling planning hield ons via de mail goed op de hoogte, ook het telefonisch contact was erg prettig. Offerte is duidelijk navolgbaar, heel transparant. Marien en zijn collega's hebben vakwerk en gezelligheid geleverd bij het plaatsen van de keuken. De medewerkers van Avanti hebben wij als professioneel, met oog voor de mens en als erg flexibel ervaren. Aanpassingen, wijzigingen, kleine foutjes: niks was ze te veel om mee te werken aan onze droomkeuken. Medewerkers van Avanti te Kesteren: nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking. We genieten elke dag van onze mooie keuken en de theedoek hangt vol trots en zichtbaar in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanraden”
Door Marius van Rijswijk op zaterdag 30 nov 2019 19
Onze ervaring is goed. Ze zijn klantgericht. Vriendelijk en komen hun afspraken goed na. De plaatsing gebeurd nauwkeurig en alles wordt netjes achtergelaten. Wij zouden Avanti keukens zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Schellingerhout op vrijdag 15 nov 2019 19
Wij hebben bij Avanti een keuken aangeschaft. Wij hebben de samenwerking met Avanti personeel als zeer prettig ervaren. Verder is de keuken zeer netjes geplaatst door Dhr. Jan van Bruchem zzp'er werkt samen met Avanti. Bedankt allemaal voor deze goede en prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Familie Albers, Nijmegen op vrijdag 15 nov 2019 19
In een woord fantastisch. Goed geholpen, deskundige voorlichting, de inmeting zeer nauwkeurig. De plaatsing geheel volgens plan. En geweldig voorwerk van de fa van Engelenburg.
FOTO VAN ALBERS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door L. Tros op maandag 11 nov 2019 19
We hebben een mooie keuken gekocht voor ons vakantiehuis. Top geholpen in Kesteren; geen type "snelle verkopers". Alles rustig uitgezocht en samen gesteld. Ook de monteur was een echte vakman. Ondanks de niet volledig haakse muren wist hij het blad er recht in te krijgen. Zonder gemopper! Een aanrader!
FOTO VAN L. TROS
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Mieke op maandag 14 okt 2019 19
Nieuwe keuken. Erg goed geadviseerd. Nette personeelsleden. van advies tót en met plaatsing, alles liep perfect. AFSPRAAK IS AFSPRAAK is hun motto. Dat komen ze na.
FOTO VAN MIEKE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door L van Dusschoten op maandag 14 okt 2019 19
EEN KEUKEN. Bij een zeer goed bedrijf. Wij zijn uistekend geholpen. En zouden dit bedrijf zeker aanraden. Het personeel is top.
FOTO VAN L VAN DUSSCHOTEN
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Reinier Wagter op dinsdag 8 okt 2019 19
Wij hebben hier een prachtige keuken gekocht, goede ervaring. Zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Martin op maandag 30 sep 2019 19
We zijn meerdere keren uitstekend geholpen bij het uitzoeken. Hier werd uitgebreid te tijd genomen, zelfs na sluitingstijd. Lang nadat we de keuken voor ons nieuwbouwhuis hebben besteld hebben, zijn we opnieuw langsgegaan om alle keuzes na te lopen. Hier hebben we best wat aangepast, hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Ook nu werden we supergoed begeleid en werd de tijd genomen. Email en telefooncontact erg snel en prettig. Koelkastdeur sloot niet perfect, dit is zeer snel opgelost. We hadden kleine schade op een ladefront, dit is kosteloos vervangen. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dank voor alles”
Door Elias & Nina op donderdag 22 aug 2019 19
Afgelopen periode hebben we via Avanti Keukens een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over het meedenken tijdens de ontwerpfase, de communicatie van de vervolgtrajecten en aansluitend ook over de monteurs die de keuken hebben gemonteerd. Vragen werden ter plekken beantwoord en opgelost . Kees, een zeer betrokken verkoper, met de nodige humor denkt mee, durft een richting te bepalen en schakelt snel. Zeker niet te beroerd om alles uit de kast te halen om tevreden klanten de voordeur te laten verlaten. Dank voor alles.
FOTO VAN ELIAS & NINA
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.W.Scholze op woensdag 21 aug 2019 19
Wij hebben onze keuken laten renoveren door Avanti. Alles was goed voorbereid en denieuwe keuken, gebruikmakend van de oude onderkasten, werd in 1,5 dag uitgevoerd. Alle planken werden vervangen voor lades; alle deuren zijn vervangen en er werd een nieuwe grote oven van Neff geplaatst. Er werd ook een cooker gemonteerd. Alles ziet er geweldig uit en werkt allemaal zoals verwacht
FOTO VAN J.W.SCHOLZE
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Sprak aan”
Door R.M. Veenendaal op dinsdag 13 aug 2019 19
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren, na een zoektocht in de omgeving, bij verschillende keukenverkopers, onze keuken gekocht. Wij zijn bij dat bedrijf gekomen middels internet. Een familiebedrijf sprak ons aan. Het eerste contact met de mensen van deze onderneming was direct goed te noemen. Men liet ons vrij om rond te kijken en bij vragen werden wij deskundig geholpen. Wij hebben toen een keuken uitgezocht en contact gehad met de heer J. Bremmer. Na afspraken met ondernemers om de oude keuken eruit te halen en met de mensen van Vleugelvloeren konden wij een planning maken om de keuken te laten plaatsen. Alles was precies qua planning op elkaar afgestemd. Half juli 2019 werd de oude keuken verwijderd en werden de leidingen omgelegd. Begin augustus werd onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Alle mensen die hieraan hebben meegewerkt waren vakbekwaam en plezierig in de omgang. Wij hebben dit hele proces als heel erg goed ervaren. Wij zullen deze onderneming zeker bij andere mensen aanbevelen.
FOTO VAN R.M. VEENENDAAL
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en flexibel”
Door Marjan op donderdag 1 aug 2019 19
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken van Avanti. We zijn goed geholpen door Jaap Bremmer. De monteurs waren professioneel en nauwkeurig. We ervaren Avanti als een prettig en flexibel bedrijf die hun afspraken nakomt.
FOTO VAN MARJAN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN FAM.BALDANE
Beste Marjan, schitterende keuken zeg! Ik wil binnenkort ook richting Avanti keukens en lees gelukkig alleen maar goede recensies. Om nog meer beeld te krijgen; mag ik vragen wat uw keuken ongeveer heeft gekost en hoe lang was de levertijd? Alvast hartelijk dank voor uw reactie! Mvg, Baldane
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. van Hal op woensdag 31 jul 2019 19
Van eerste contact in de winkel tot oplevering verliep alles perfect en zorgvuldig. Het betrof in ons geval een keuken renovatie: nieuw composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, kraan, aanvullend keukenblok etc. Dit inpassen in de bestaande keuken was best complex, maar is optimaal verlopen. Geen vraag aan Jaap Bremmer bleef onbeantwoord en de montage is zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ik stuur eigenlijk nooit recensies, maar dit is zo perfect verlopen, dat ik voor een keer een uitzondering maak.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Dirk Visser
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.