Feedback
4,6

Beniers Badkamers

Score uit 8 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5032055 | Oude Bredaseweg 44a, 4872 AE Etten-Leur
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Beniers Badkamers
Door jarenlange ervaring met ontwerp, verkoopadvies en installatie heeft Beniers Badkamers afspraken met fabrikanten die graag aan u laten zien waar ze toe in staat zijn. Daardoor is alles wat u aantreft naar wens op maat aan te passen
Alternatieven voor Beniers Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 50 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 8 ervaringen over Beniers Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geduld wordt niet beloond”
Door Heleen op donderdag 24 jan 2019 '19
Ook ik dacht bij een kleinere zaak een goede service naar de klant aan te treffen. Helaas de verkoop gaat prima maar als het op leveren en afwerken aan komt, heb dan geduld. Geduld echter, dat niet beloond wordt. Ik denk dat er nog wel paar cursussen communicatie tegen aan mogen en nakomen van toezeggingen is weer een aparte afdeling. Alles wat niet goed gaat ligt nooit aan Beniers. Maar dat er van Beniers' kant actief wordt gehandeld naar de klant, nou niet echt. Je moet zelf contact opnemen anders hoor je gewoon niks.Het plezier dat een nieuwe badkamer zou moeten geven verdwijnt en er blijft irritatie over.jammer
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken niet nakomen”
Door Frank op maandag 6 feb 2017 '17
De ervaring die wij met Beniers Badkamers uit Etten-Leur hebben gehad waren bij aanvang zeer positief, de eigenaar van dit eenmanszaakje kwam sympathiek en loyaal over, later bleek dat communiceren niet zijn sterke kant was, en en wij uiteindelijk niet tevreden waren over de gang van zaken.Dit heeft hij opgepikt, en heeft een poging gedaan om ons alsnog tevreden te stellen, dit is ons verrast, en hebben dit als positief ervaren, omdat we ervan uit gingen dat we hele situatie als negatief zouden afronden.
Zijn sterke punt is: de persoonlijke benadering, en de zwakke kant is het communiceren, maar daar is hij zoals hij zelf heeft gezegd, flink aan het werken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeroen op donderdag 6 okt 2016 '16
Wij hebben de badkamer van ons appartement door Beniers laten maken. Ze hebben een praktisch ontwerp gemaakt, en dat was best lastig onder een schuin dak. Goede kwaliteit, alles goed geïnstalleerd en tegels netjes op de vloer en muren. Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met service”
Door Hans Oonincx op zondag 29 apr 2018 '18
In 2013 geheel nieuwe badkamer gekocht bij Beniers. omdat dit een klein bedrijf is en daardoor ook goede service had verwacht. Niets is minder waar, van begin af aan een drama. Materialen die er niet tijdig waren, Wastafel die 4 maanden op zich heeft laten wachten. Vorig jaar toiletbril stuk, nieuwe bestelt, heeft 8 maanden geduurd. radiator functioneert niet naar behoren, na een jaar nog niet opgelost. Spiegelverlichting defect vanaf september, na allerlei beloftes en toezeggingen na oktober 2017 niets meer vernomen. Uiteindelijk is dit via Van Sundert Badkamers en keukens in Etten-Leur binnen 14 dagen opgelost, zou kan het dus ook. Kortom mijn advies: koop geen badkamer bij Jos Beniers. Aardige man, maar veel woorden en heeeel weinig daden.
Reactie of foto toevoegen
“Leuk maar maakt het niet waar”
Door Carla op woensdag 19 jul 2017 '17
Leuke man en wil alles maar kan het niet waar maken; plaatst zelf niet dus je moet een aannemer zoeken en die krijgt vervolgens alle verantwoordelijkheid; alles duurt lang, je moet eindeloos vaak bellen, etc. etc. En zo goedkoop is hij nu ook weer niet. Wij gunden het hem als kleine ondernemer maar gaan een volgende keer echt naar iemand anders.
Reactie of foto toevoegen
“Veel frustratie”
Door Nico op maandag 10 dec 2018 '18
Beniers heeft mooie producten in zijn winkel. Goedkoop is hij echter niet.
Plannen en afspraken maken is onmogelijk. Dingen die hij beloofd komt hij niet na. Je kan bellen zo vaak je wilt, maakt geen verschil. Iedere keer een andere smoes of een leugenachtig verhaal. Als je de feiten gaat controleren blijkt het allemaal niet te kloppen...... Grote spijt dat we hem als kleine zelfstandige de opdracht hebben gegund aangezien het alleen maar ongemak en frustratie oplevert en nu na 2 maanden nog steeds geen opgeleverde badkamer .......
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer op maat”
Door Stan op donderdag 17 okt 2019 '19
Werd goed meegedacht, plaatsing verliep soepel. Erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer slecht”
Door Berry op dinsdag 30 apr 2019 '19
Niet met dit bedrijf in zee gaan! Score is zeer slecht. Ook wij hebben ervaren dat Beniers een leugenaar en een oplichter blijkt te zijn en delen dezelfde ervaringen als de voorgaande reviews. Alle materialen zijn wel aan hem betaald, maar werden niet allemaal of verkeerd ( B-keus) geleverd. De betaalde inloopdouchewand ad. € 1290,- opnieuw (via Sanidrome – die wel snel en goed levert) moeten bestellen, omdat deze nooit meer geleverd is. De reeds aan hem betaalde Physiotherm IR ad. € 3329,- werd niet aan de leverancier betaald. Een bedrag van € 430,- voor de niet geleverde ventilator werd niet gecrediteerd. Op brieven van de ingeschakelde rechtsbijstand is niet gereageerd door Beniers. Mensen pas op om met dit bedrijf in zee te gaan! Trap niet in zijn smoesjes en oplichterij. Blijkbaar vult hij het ene gat met het andere met geld van zijn klanten.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Beniers Badkamers
aEtten-Leur , Oude Bredaseweg 44a, 4872 AE Etten-Leur, tel 076 - 503 20 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.