Feedback
5,8

Bossma Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 026-4720383 | Ressenerbroek 18, 6666 MR Heteren
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bossma Keukens
Bossma Keukens. Nog niet zo gek veel duurder.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Bossma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte ervaring”
Door Mevr. Van de brugge op maandag 5 dec 2016 '16
Zeer slechte service. Zodra de keuken is verkocht word je als nummertje en zeer onbeschoft behandeld. Gisteren vroegen vrienden welke keukenzaak zou je aanbevelen; ik heb hier een keuken gekocht en bij [elders], dan adviseer ik zeer zeker [elders].
REACTIE VAN BOSSMA KEUKENS
Beste mevrouw van de Brugge,

Bossma Keukens heeft service en toegankelijkheid qua communicatie hoog in het vaandel staan. We kunnen bij uw reactie derhalve niets voorstellen. Klanten behandelen wij juist op een persoonlijke manier, zoals bij de meeste kleinere keukenbedrijven kennen wij onze klanten ook persoonlijk. Hier moet dus sprake zijn van een vergissing uw naam komt NIET in bij ons voor
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 341 ervaringen
9,6
Roukens en van Gaalen Keukens
Dodewaard (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 46 ervaringen
“Ontevreden”
Door jvdv op donderdag 5 feb 2015 '15
In 2011 heb ik een showroomkeuken gekocht bij Bossma Keukens te Heteren voor ruim € 8000,00 inclusief apparatuur. In eerste instantie goed advies en montage. Na een half jaar bleek dat van de afwasmachine het zeepblokje steeds niet goed uitspoelde en er vuil achter bleef in de rand achter de klep. De monteur heeft de bovenkorf vastgezet omdat deze het zeepklepje hinderde en om het vuil goed weg te krijgen moest ik maar alleen het volle wasprogramma gebruiken. Eco daarvan was de spoelkracht niet voldoende. Niet handig en al helemaal slecht voor et milieu voor een 1 persoonshuishouden met kleine afwasjes. Na 2 1/2 jaar bleken de boven en onderkorf vd afwasmachine doorgeroest. Ik kreeg nieuwe korven aangeboden maar was bang dat hetzelfde euvel zich zou voordoen over 3 jaar, al ook mijn garantie voorbij zou zijn. Omdat ik al uitermate ontevreden was over de afwasmachine heb ik gevraag of ik mijn apparaat kon inruilen voor een kwalitatief beter exemplaar. UIteraard kon dat, maar alleen met bijbetaling van ruim € 500,00, waarvan € 125,00 voorrijdkosten en montage. Ik vind dit niet klantvriendelijk maar kreeg verder geen contact of een beter voorstel. Na 31/2 jaar blijk ook dat mijn keukenkasten moeten worden nagesteld. Deurtjes wijken en de ruimtes tussen laden en magnetron gaat steeds meer verschillen en afwijken. Na contact met Bossma biedt men mij aan om de kasten van de keuken na te stellen. Kosten € 150,00 voor 4 kasten. IK heb navraag gedaan bij andere keukenleveranciers en zij geven aan dat het gebruikelijk is dat wanneer moet worden nagesteld dat aangeboden wordt door de keukenleverancier na een periode van ca 1 jaar als alles ingeruimd is er er mee wordt gewerkt. Dit wordt gratis gedaan. Komt het vaker voor dat is een uurtarief van ca. € 20,00 per uur gebruikelijk. Overleg hierover met Bossma leidt tot niets.
Reactie of foto toevoegen
9,4
Voortman Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 306 ervaringen
9,4
De Keukenmakery
Barneveld (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 25 ervaringen
“Bossma Keukens Heteren”
Door Maria op maandag 17 jun 2013 '13
Door ons rijden op de A50 zagen we Bossma keukens en omdat we op zoek waren naar een nieuwe keuken ook daar even gaan kijken. Zeer vriendelijke ontvangst en alle tijd om rustig rond te kijken zonder op je hielen gezeten te worden door opdringere verkoper[s]. Een paar dagen later de website bekeken. Na eerste bezoek n paar weken later terug gekomen en nog eens goed gekeken naar de keuken die we op het oog hadden. Maar nadat we al vele keukenzaken hadden gezien van binnen en daar niet vonden wat we zochten, onze keuken hier gekocht. Alles wat er bij kwam kijken, inmeten, hier en daar wat aanpassen en later t leveren en plaatsen is bijzonder goed verlopen. We zijn nu een jaar verder en nog iedere dag zeer blij met onze keuken en kan Bossma bij iedereen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Bossma Keukens
aHeteren , Ressenerbroek 18, 6666 MR Heteren, tel 026 - 472 03 83
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.