Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Nordhorn (Duitsland)
411 ervaringen (1 week geleden)
Woudenberg (Utrecht)
30 ervaringen (1 maand geleden)
Den Bosch (Noord-Brabant)
58 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1727 ervaringen (3 dagen geleden)
Middelharnis (Zuid-Holland)
176 ervaringen (3 weken geleden)
Genemuiden (Overijssel)
29 ervaringen (3 dagen geleden)
Numansdorp (Zuid-Holland)
58 ervaringen (1 week geleden)
Rotterdam (Zuid-Holland)
21 ervaringen (2 weken geleden)
7,6

Brink Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
3 vestigingen (Gelderland, Zuid-Holland & Utrecht)
Gebruikersfoto: Moderne greeploze hoekkeuken
1 / 1
1 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Brink Keukens
Brink Keukens is ruim 25 jaar geleden gestart met de verkoop en montage van keukens. Wij leveren kwaliteit keukens voor een betaalbare prijs van nostalgisch tot klassiek en van modern tot design. Ook voor werkbladen, witgoed, inbouw- en vrijstaande apparatuur kunt u bij ons terecht.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Brink Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Achteraf niet tevreden”
Door G Feddema op zondag 30 apr 2017 '17
de keuken geplaatst begin 2015 alles is met plaatsen goed verlopen , wel kwamen we er snel achter dat de rails van de grote laden te slap zijn ze buigen door als hij open gaat daarmee gaan de schroefjes ook los zitten die zijn ook zeer klein . 2015 gebeld over de klacht . er werd mijn verteld dat het niet is op te lossen. wel zouden ze een monteur sturen . niet gebeurt dus. ze vergelijken de keuken met Ikea . ik kan je vertellen dat het loopwerk van een Ikea la veel sterker is ., voor dat je daar een keuken koopt let goed op het loop werk van de grote la . ik heb de lade opnieuw vast geboord daar mee is niet verholpen dat de rail doorbuigt als hij open gaat , ook dat is na een paar jaar stuk en dan .
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
“Uitstekende service”
Door Gerard op donderdag 3 apr 2014 '14
Drie weken geleden twee inbouw RVS zeeppompjes gekocht. Na twee weken had een pompje roestvorming aan de binnenkant die roestvlekken op de wastafel gaf. Na telefonisch contact een mailadres gekregen voor het indienen van een klacht. Klacht beschreven en foto's mee gestuurd. Na een paar dagen nog geen reactie maar wel een aanvraag voor een review. Die was uiteraard niet positief. En toen ging het snel. Blijkbaar zat er intern iets fout bij hun email afhandeling. Dat is inmiddels rechtgezet. Op basis van de toegezonden foto's kreeg ik zonder verdere kosten nieuwe zeeppompjes toegezonden. Kennelijk ging het hier om een productiefoutje. Al met al dik tevreden over de service. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het erkennen van de fouten en het actief zoeken naar een oplossing verdient van mij een dikke pluim. Top service, zeker het aanbevelen waard!
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,8
Poggenpohl Den Bosch
Den Bosch (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 58 ervaringen
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1727 ervaringen
“Perfecte installatie”
Door Fam. Thunnissen op donderdag 19 okt 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Goed advies, zeer goede service ook achteraf. Prachtige keuken perfect geinstaleerd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niet goed gegaan”
Door O.E. op vrijdag 21 aug 2015 '15
De keuken en apparatuur worden zeer netjes afgeleverd, de monteur, zzp-er, door keukencentrum aangeleverd, heeft de boel verknald. Keukenapparatuur is goedkoop, maar gedateerd. Uiteindelijk is bijna alles gerepareerd, maar excuses is niet gebeurd. Monteur had water verkeerd aangesloten, 2 lekkages. In 6 uurtjes heeft de monteur 625 ontvangen, en heeft werkblad door zijn boor beschadigd, is niet meer goedgekomen. Patrick uit Huissen was de ZZP-er. Ook de oven kreeg hij niet in de kast, daardoor beschadigingen aan de zijkant. Deurtje had monteur met zijn boor beschadigd. Afdekplaat voor oven weggegooid i.p.v. Kitten. Keukencentrum beschouwt het allemaal als normaal, je gespaarde geld en droom wordt in een paar uurtjes te niet gedaan. Keuken plaatsen door hun is geen feestje. Mijn advies: ga naar een ander keukenleveancier met achteraf betalen. Na 2 maanden kon ik de keuken gebruiken. Rondom schandalig. keukencentrum Tiel heeft nooit gebeld om te vragen of reparaties naar wens was, Van de verkoopster heb ik nooit iets gehoord. Sla deze leverancier over, hun zzp beleid is ver onder de maat. Oh ja, ze veranderen ook getekende offerte apparatuur in ander merk, echt het zijn cowboys, let dus op en lees de kleine lettertjes, montagekit, schroeven en pluggen worden apart in rekening gebracht, bizar!
Reactie of foto toevoegen +27 bedankjes
“Review”
Door Niek Tosseram op dinsdag 15 mrt 2016 '16
We hebben diverse keuken zaken bezocht en werden direct geholpen en aangesproken door John, we hebben een super leuk gesprek gehad, hele zaak door lopen en vergeleken en onze wensen stonden centraal. Aan een half woord had hij genoeg. We hebben de apparatuur uitgezocht keuken samengesteld en direct een super scherpe prijs gekregen. Naar een dag denken nog een paar kleine aanpassingen gedaan, juiste apparatuur erin en Voilá. Nogmaals super bedankt voor de prettige behandeling en de scherpe prijs.
FOTO VAN NIEK TOSSERAM
Moderne greeploze hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
“Geweldige service en prijs”
Door P. Krieke op maandag 27 mei 2013 '13 | vestiging Sliedrecht
Zelden zo goed geholpen en geadviseerd. Na vele bezoeken aan diverse keukenzaken hebben wij onze keuken inclusief alle apparatuur bij Keukencentrum Sliedrecht besteld. De keuken is netjes geplaatst en functioneert zoals een keuken hoort te functioneren. Na afloop nog keurig gebeld of we tevreden waren. Goede prijs en goede service. Met vriendelijke groet, Familie Krieke
Reactie of foto toevoegen +38 bedankjes
“Wordt meegedacht”
Door BWNR 25 De witte boog op woensdag 7 sep 2011 '11 | vestiging Tiel
Zijn geslaagd voor een keuken. Kan in ieder geval Keukencentrum Tiel aanbevelen. Hier wordt wel meegedacht over de inrichting,en de prijs is prima!
Reactie of foto toevoegen +15 bedankjes
Vestigingen Brink Keukens
aSliedrecht (1 ervaring), Lelystraat 93A, 3364 AH Sliedrecht, tel 0184 - 74 70 01
bTiel (1 ervaring), Wattstraat 2, 4004 JS Tiel, tel 0344 - 61 64 58
cVeenendaal (1 ervaring), Groeneveldselaan 47A, 3903 AX Veenendaal, tel 0318 - 45 60 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.