Feedback
Alle Vloerenwinkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Barneveld (Gelderland)
222 ervaringen (1 week geleden)
Nunspeet (Gelderland)
178 ervaringen (2 weken geleden)
Vriezenveen (Overijssel)
161 ervaringen (3 maanden geleden)
Zoetermeer (Zuid-Holland)
5 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
7,5
LAB21
Kruisland (Noord-Brabant)
2 ervaringen (meer dan 3 maanden geleden)
5,0

D.T.Z. Vloeren

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 075-6415982 | Eendrachtstraat 12, 1531 DV Wormer
Vloerenwinkels beoordeeld
LAB21 7,5


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van D.T.Z. Vloeren
Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en decoratieve gietvloer voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij D.T.Z. Vloeren aan het juiste adres.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over D.T.Z. Vloeren. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Radiostilte”
Door Bas Durieux op maandag 30 mei 2016 '16
Na de verkoop word de communicatie enorm slecht. Telefonisch onbereikbaar, onduidelijk in afspraken en als er éénmaal betaald is, is er helemaal radiostilte. Alleen met een kopie aan een advocaat kwam men nog even langs, maar de opvolging van beschadigingen, kwetsbaarheid van de vloer en vlekken die er niet meer uitgaan is er niet. We horen niets meer. Zeker geen aanrader
REACTIE VAN A. S Z
Hey ik ben benieuwd hoe het is afgelopen wij willen ons vloer hier aanschaffen
REACTIE VAN BAS
Ik zou het niet doen, tot op heden niets meer gehoord. Ben er ondertussen ook wel achter dat het nooit beter word, dus word voor ons een ander bedrijf het opnieuw laten doen
REACTIE VAN A S Z
Aah oke erg naar voor jullie zeg. Kan ook niet meer reacties vinden dan joune of op fb daar geeft iedereen een hoog cijfer. Maar waarom ga je er niet gewoon heen dan?
REACTIE VAN BAS
Wij zijn er klaar mee. Maar het zal vast ook wel eens goed gaan. Succes
REACTIE VAN MAURICE ABELS
Hallo Bas, jammer dat je indruk van ons bedrijf zo slecht is. Er is in de periode mei veel gebeurd, doordat ik plotseling erg ziek ben geworden is het bedrijf getroffen door onderbezetting. Dit is niet representatief is voor ons bedrijf. Met 450 particulieren projecten per jaar scoren wij juist erg hoog als dit de enigste slechte referentie op internet is. Maar helaas 100% is niet haalbaar.
REACTIE VAN BAS
Beste Maurice, Bij onderbezetting zou communicatie juist belangrijk moeten zijn. Maar ik vind het vervelend om te lezen dat het door ziekte is voorgevallen, heel veel sterkte en beterschap gewenst. Overigens is deze "klacht" nog steeds op te lossen.
Reactie of foto toevoegen +57 bedankjes
“Niet tevreden met vloer”
Door Ilse op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Ik heb dezelfde ervaring. Er wordt beloofd erop terug te komen maar er gebeurt niets. Ik heb ook vlekken en rare sinasappelhuid in de vloer. Hij is niet meer schoon te krijgen maar complete radiostilte. Zelfs het beloofde opsturen van schoonmaakmiddel is nog steeds niet gebeurt. Ook wij zijn er klaar mee. En ziekte is vervelend maar ontslaat je als bedrijf niet van je verplichtingen.
REACTIE VAN ILSE
De afloop is goed. Een prima gesprek gehad met de eigenaar. Ziekte is nooit leuk. Er wordt nu aan gewerkt om bij ziekte ook voortgang te houden zijn gekomen!
Inmiddels zijn er goede afspraken gemaakt en aanstaande maandag zal de vloer opnieuw gelegd worden. Het sorry bloemetje staat gezellig in huis. Toch nog eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen +31 bedankjes
7,5
LAB21
5 vestigingen (heel Nederland)
“Redelijk” score uit 2 ervaringen
9,3
Knulst Vloeren
Nunspeet (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 178 ervaringen
“Slechte ervaring”
Door Kooistra op dinsdag 18 apr 2017 '17
Ook wij hebben hele slechte ervaringen met de gietvloerstunter! Communicatie is slecht, vloer is slecht gelegd en de kwaliteit van de vloer is helemaal ernstig! Als je hem hiermee confronteert wordt er gelijk met een advocaat gedreigd. Dus we zitten nu met een kauwgomvloer van 4000 euro! Dus koop vooral geen vloer bij deze beste man is zonde van je geld!
Reactie of foto toevoegen +36 bedankjes
Vestiging D.T.Z. Vloeren
aWormer, Eendrachtstraat 12, 1531 DV Wormer, tel 075 - 641 59 82
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Holland