Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2110 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1791 ervaringen
4 sterren239 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Win win”
Door Anneke Wisse op dinsdag 17 apr 2018 '18
De vierde keukenzaak die wij bezochten was Arma. Inmiddels helemaal 'dol' van alle aanbiedingen en tekeningen die al voor ons gemaakt hadden kwamen we daar binnen. Een verkoper die wist waar hij over praatte, Peter, nam alle tijd voor ons en besprak onze wensen en was gelijk transparant in de prijzen en mogelijkheden. Niets werd ons opgedrongen, alles in overleg. Bij het leveren van de keuken gaven de 'keukenzetters' aan dat er bij het vervoer een kras op het aanrechtblad was gekomen. Hier zou een nieuwe voor geleverd worden, dit kon al erg snel (ze hielden rekening met onze wens dat wij binnen 2 weken wilden verhuizen). Het oude aanrechtblad mochten we houden om in onze bijkeuken een mooi hoekje van te maken, winwin-situatie dus! De keuken is netjes gezet, wij zijn erg tevreden. 'Afspraak is afspraak' zegt Arma, en daar houden ze zich ook aan!
FOTO VAN ANNEKE WISSE
Netjes gezette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossing gehad”
Door Familie Aret op woensdag 16 sep 2015 '15
We zijn 8 jaar klant van Ardi keukens. Onze combi-oven heeft het begeven. Dit is best wel snel, maar na contact gehad te hebben met Ardi-keukens, hebben we een hele mooie aanbieding gekregen. Wij zijn erg tevreden hoe e.e.a. nu opgelost is en raden dit bedrijf zeker aan. Ze nemen de vragen serieus, en komen er ook op terug. Bedankt voor uw coulance hierin.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal waargemaakt”
Door fam. Kooy op vrijdag 19 jun 2015 '15
Avanti keukens heeft wat ons betreft helemaal waar gemaakt, waarom zij zulke goede beoordelingen van klanten krijgen. Bij de koop wordt alle tijd genomen en goed advies gegeven. Wij hebben met 3 bezoeken een flink aantal uren beslag gelegd op de tijd van onze verkoper Jaap Bremmer, maar niets was te veel. Er wordt direct gekeken naar aanbiedingen en er is direct een eerlijke nettoprijs bekend. Geen moeizame onderhandelingen nodig dus. En dan de afspraken voor de plaatsing, die worden gewoon voor 100% nagekomen. De plaatsing van de keuken liep werkelijk op rolletjes. Het inmeten door Gijs gebeurde zeer secuur en er werd meegedacht over de voorbereidingen. Keukenbouwer Herman is zeer vakkundig en ook hij dacht mee over kleine aanpassingen en gaf daarbij goede adviezen. Alles klopte en alles paste, ongekend goed! Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen Avanti Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig vriendelijk en betrokken”
Door A.J. op donderdag 11 jun 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Het valt op dat je op een deskundige, vriendelijke en betrokken manier wordt geholpen. De medewerkers van Arma zijn zich ervan bewust dat een keuken kopen niet iets is dat je ieder jaar doet en nemen echt de tijd zodat je achteraf een goed gevoel hebt over je aankoop. Prijstechnisch zit het goed in elkaar en zijn er interessante aanbiedingen zodat ook over de financiële kant een goed gevoel ontstaat. Ik zal bij een volgende gelegenheid zeker weer Arma bezoeken en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Frank & Margie op vrijdag 17 apr 2015 '15
Na slechte ervaringen tijdens bezoeken aan showrooms van ander keukenleveranciers met opdringerige verkopers met van die teksten als je nu tekent dan heb je een super korting NOT dus. Hebben we uiteindelijk na goede recensies op de site van Qasa,toch nog maar eens de moed bij elkaar geraapt en naar Keur Keukens in Haarlem afgereisd. Wat een verademing is dit zeg, geen opdringerige verkopers, maar zij in ons geval Cornelis, die serieus de tijd voor je nemen en je direkt een scherpe aanbieding, tekeningen en 3D foto's na je eerste bezoek mee geven om er thuis nog eens rustig over na te denken. Op eigen initiatief een tweede afspraak ingepland waar de details en goede adviezen van Cornelis verder werden uitgewerkt en we een mooie eerlijke offerte mee kregen. We hoefden er toen niet lang meer over na te denken en hebben onze Droomkeuken besteld en ook door Keur laten plaatsen, ook dit is Top uitgevoerd echt oog voor detail en alles netjes afgewerkt door Karel wat een topper is dat zeg, ik hoor hem de eerste dag nadat hij z''n bakkie koffie op had nog zeggen ''ZO IK HEB ER WEER ZIN IN" toen wist ik al dat het goed zat en dat klopt want de keuken is heel mooi geworden.
KEUR KEUKENS BEDANKT. Frank & Margie
FOTO VAN FRANK & MARGIE
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met mijn keuken”
Door M. Noorthoek op maandag 15 dec 2014 '14
Van de zomer een mooie keuken uitgezocht bij ardi. Hierbij zijn we goed geholpen. Ze denken super met je mee en hadden een leuke aanbieding. 2weken terug is de keuken geplaatst. Netjes en vakkundig. Beschadigde fronten worden direct doorgegeven zodat er een vervangende voor besteld word. Helemaal tevreden.
FOTO VAN M. NOORTHOEK
bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Annet vdH op dinsdag 11 nov 2014 '14
Dankzij de goede reviews bij dit keukenbedrijf terechtgekomen en geen moment spijt van gehad! Je wordt niet (zoals bij andere keukenbedrijven) “besprongen” door verkopers met aanbiedingen alléén vandaag enz. enz., maar kunt rustig rondlopen. Bij het samenstellen van de keuken wordt goed meegedacht. Na de koop is er nog alle ruimte voor aanvullingen. Ook installeren ging probleemloos. 3 Kleine aanpassingen werden vlot en correct afgehandeld. Kortom, we hebben nu een mooie, prettige en niet te dure keuken. Dit keukenbedrijf is een aanrader!
FOTO VAN ANNET VDH
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door van den Bosch op zaterdag 20 sep 2014 '14
Wij hebben een complete keuken met apparatuur gekocht. Alle mogelijkheden werden aangedragen bij de koop, en er was heel veel keuze. De levering was goed en helemaal compleet. De montage is gedaan door een super monteur HENK. Hij weet overal een oplossing voor. Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Pelma. De prijs was mooi. Het is zeker aan te raden om hier uw keuken te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 '14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel bedrijf!”
Door Anne B op woensdag 9 jul 2014 '14
Na het bezoeken van drie andere keukenzaken kwamen we via Qasa bij Arma terecht. Wat een verademing! Geen gezeur over blokkorting, prachtige aanbieding of 'u moet snel beslissen'. Gewoon: de prijs die wij geven is eerlijk en daar gaat niets af, punt! We werden deskundig geholpen bij het uitzoeken vd keuken. Ook na het eerste bezoek nog wat heen en weer gemaild over apparatuur, uiteindelijk zeer tevreden over samenstelling. Late mailtjes lieten wel lang op antwoord wachten.
Het plaatsen vd keuken gebeurde door twee keurige vakmannen. Op mijn vraag of ze ook een radio aan wilden, was het antwoord 'nee liever niet mevrouw, we willen ons graag goed concentreren!' Afhandeling van probleempjes en de laatste puntjes op de i liepen perfect.
FOTO VAN ANNE B
Reactie of foto toevoegen
“Warme douche”
Door Stolte op donderdag 8 mei 2014 '14
Nadat na 6 jaar de glasplaat van onze kookplaat onverwachts barstte en totaal in gruzelementen lag, hebben we contact opgenomen met Pelma Keukens, die 6 jaar geleden onze nieuwe keuken installeerden waaronder de kookplaat. Op onze vraag of er misschien een demomodel of iets anders in de aanbieding voor handen was, bleek dat we exact dezelfde kookplaat voor een weggeefprijs konden krijgen. ronduit geweldig. Uit ervaring wisten we al dat de service van Pelma goed is, maar dit is echt een geweldige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Overwegend positief”
Door Fam. van Wetten op vrijdag 10 jan 2014 '14
Wij zijn tevreden over de kwaliteit van de geleverde keuken, ook in verhouding tot de prijs. Wat ons aansprak is dat er niet over de prijs onderhandeld hoeft te worden, prijs is prijs. We konden profiteren van een aantal aanbiedingen van verschillende apparatuur, waaronder de Quooker. Wel valt het ons tegen dat de afzuigkap luidruchtiger is dan we verwacht hadden. In de showroom zijn we goed geholpen, er werd fijn met ons meegedacht in bedenken van mogelijke oplossingen. Fijn was ook dat onze kinderen bezig gehouden werden in de speelhoek. De levering is grotendeels goed verlopen, alleen de bestekbak voor in de lade werd niet meegeleverd. Wij hebben de keuken zelf laten zetten door kennissen dus kunnen geen uitspraken doen over de montage door Ardi. Ons onbezorgde gevoel werd helaas wel getemperd toen bleek dat de beschikbare keukenruimte toch niet volledig werd benut doordat er een te kleine hoekkast was geleverd. Ook was een verkeerd reservoir van de Quooker geleverd. Dit zorgde jammer genoeg voor een discussie over de juistheid van de tekening en het al dan niet goed voorgelicht zijn over de verschillende mogelijkheden van een Quooker. Wij zouden Ardi keukens op zich wel aanbevelen aan anderen maar wel met de kanttekening dat je jezelf ook goed moet verdiepen in de mogelijkheden enz. zodat je zelf ook de nodige kennis hebt opgedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keus”
Door Pierre Slootmans op maandag 30 sep 2013 '13
Na enkele slechte ervaringen bij andere winkels reden we medio mei 2013 naar Ardi Keukens in St. Annaland. Daar werden we met open armen ontvangen, kregen koffie met een appelflap, kregen ruimschoots de tijd om de showroom rond te lopen en toen wij er om vroegen kwam een verkoper ons te woord staan. Wij hadden inmiddels een keuken gezien die ons aanstond. Samen met de verkoper zijn we toen gaan kijken, tekenen, materialen en apparatuur uitzoeken. Tijdens de lunch (die kregen we ook van Ardi aangeboden) heeft de verkoper alles op een rijtje gezet en daarvan een mooie aanbieding gemaakt. Na enige discussies hebben we de aanbieding ondertekend, een lever- en installatiedatum afgesproken en konden we tevreden terug naar huis. De afgesproken leverdatum is nagekomen en ook de installatie begon op de afgesproken dag. Na 2 dagen installeren door kundige, vriendelijke en zeer servicegerichte installateurs konden we gaan genieten van onze prachtige nieuwe keuken. Dit is nu 1,5 week geleden en, behalve een nabestelling van een deurtje, hebben we tot op heden geen enkel mankement kunnen ontdekken. Resumerend: als wij nog eens een keuken gaan kopen rijden we meteen naar Ardi en wij kunnen eenieder aanbevelen hetzelfde te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenkoop ervaring”
Door ruud groot op maandag 8 apr 2013 '13
Wij zochten voor ons nieuwe appartement een nieuwe keuken.Op de tv waren van diverse bedrijven mooie aanbiedingen.Toen we echter op internet gingen kijken wat de ervaringen van hun klanten waren,schrokken wij van de negatieve reacties van veel nieuwe klanten van deze fima's.Dus gingen wij verder zoeken en vonden een bedrijf in duitsland en Arma keukens,waar wij goede recensies vonden. Vandaar dat wij voor deze firma hebben besloten en na installatie van de keuken hebben wij hier geen spijt van.Goede duidelijke afspraken met vriendelijk personeel en goede uitvoering
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor een oud huis”
Door Paul op zaterdag 9 mrt 2013 '13
Ik ben zéér tevreden met het geleverde product. Het overleg en het tot stand komen van definitieve afspraken was hier en daar moeizaam. Een paar voorbeelden. Het uitgekozen fornuis kom plotseling niet geleverd worden, en na enige moeite toch wel. Gelukkig. We hadden kastjes met ruitjes en spijltjes afgesproken, en die bleken plots niet te kunnen, waardoor we op een andere keuken over moesten stappen.
Voor het afstemmen van de kleuren in de keuken wilden we de afgesproken kleur later nog zien. Die was inmiddels uit de collectie waardoor afstemming niet meer mogelijk was. Daardoor zijn we plotseling overgestapt op heel ander materiaal. Is goed gekomen.
Dit afstemmen ging wat moeizaam omdat we, om nog gebruik te kunnen maken van een aanbieding die afliep, binnen één dag moesten beslissen, waardoor ook de verkoper het een en ander over het hoofd heeft gezien. De professionaliteit zit hem mijns inziens altijd in het correct rechttrekken van missers. En dat heeft ARMA-keukens goed gedaan. Het produkt mag er zijn, en daar zullen we de komende 30 jaar plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“nog iedere dag blij met de keuken”
Door andré op maandag 10 dec 2012 '12
Goed geholpen. geen druk van zogenaamde aanbiedingen. Levering en plaatsing perfect.
Klacht over een niet goed lopende la goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Knoef-Zinger op maandag 24 jun 2019 '19
Van ontvangst tot aan "de handtekening", meer dan een goed en vertrouwd gevoel overgehouden bij de aankoop van onze keuken bij Adee. Goed geadviseerd, er werd nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en mee gedacht in mogelijkheden, niet in ónmogelijkheden. Er werd niets opgedrongen of naar een bepaald merk toe gepraat. In alle rust werden talloze opties besproken en getoond. Mede dankzij uitstekend advies en begeleiding is uiteindelijk onze prachtige keuken helemaal naar onze wens ontworpen. Kortom; zeker aanrader...!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima”
Door Yolanda Baas op woensdag 19 jun 2019 '19
Nieuwe keuken. Omdat wij een moeilijke hoek in onze keuken hebben, beveelde de bedrijfsleider Jordie aan als adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen om de keuken, praktisch en mooi, in te delen en ook binnen ons budget te blijven. Ook de afstemming met de keuken installateur was goed geregeld. Alles is prima volgens planning verlopen en een paar kleine onvoorziene problemen zijn in overleg goed opgelost.
FOTO VAN YOLANDA BAAS
Keuken met groene fronten
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 '19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door j.stolk op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben een goede ervaring met Ardi een goed advies en ondersteuning. de verkoper was altijd aanspreekbaar en bereid te helpen daar waar nodig was. ook voor andere vragen was de administratie bereikbaar. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij ons op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. We zijn uiterst tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda Linssen op zondag 16 jun 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma en zijn super tevreden over de wijze van verkoopadvisering, het gehele proces rondom de planning en de levering en dan last but not least het plaatsen en monteren van de keuken. Professionele en uiterst vriendelijke meedenkende vakmensen, die ook nog eens transparant zijn. Echt een aanrader. Via een keukenplaatje van Google vanuit Limburg in Nunspeet terecht gekomen, eerst alleen nieuwsgierig, maar al snel overtuigd dat we op de juiste plek waren voor de aankoop van onze droomkeuken.
FOTO VAN MIRANDA LINSSEN
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie van de Kar op vrijdag 14 jun 2019 '19
Keuken gekocht bij Ardi in St Annaland en geplaatst 12-06-2019 door vakmensen, fantastisch goed geplaatst en prima afgewerkt door Meindert, Bedankt hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 '19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Keur geeft het koken weer kleur”
Door Ed en Evelien van Merkenstein op donderdag 13 jun 2019 '19
Eind december 2018 zonder afspraak bij firma KEUR te Haarlem (onderdeel van DB-keukens) binnengelopen waar we vriendelijk werden ontvangen door Cornelis. Hij heeft ons rondgeleid waarna wij onze wensen voor een nieuwe keuken kenbaar hebben gemaakt, vervolgens heeft hij een en ander op papier gezet zodat wij globaal een financieel overzicht kregen. Volgens afspraak met Jordie de Gast hebben wij begin januari 2019 nogmaals een bezoek gebracht aan de firma KEUR voor een verdere uitwerking op de computer van onze wensen, ook nu werden wij gastvrij en vriendelijk ontvangen met koffie en vers gebakken koek, Tijdens dit bezoek heeft Jordie ons in een ongedwongen sfeer alle mogelijke opties laten zien zonder zich te laten beïnvloeden door de tijd (donderdagkoopavond na sluitingstijd doorgaan). Een lange zit met een prachtig eindresultaat en een hele mooie print van de nieuwe keuken naar onze wensen. Na enkele maanden is het moment aangebroken van bezorging van de keuken waarbij de mensen met zorg alles afleveren. De volgende 2 dagen is het ARMA keukens en sanitair uit Nunspeet (eveneens onderdeel van DB-keukens) in de personen van Freek en Geert die de keuken met uiterste zorg en precisie zijn gaan plaatsen, geen gehaast of stress. Na 2 dagen staat er een splinter nieuwe keuken zoals wij dat in gedachte hadden waar wij uiterst tevreden over zijn. Van begin tot eind is alles perfect gegaan, met dank aan Cornelis, Jordie, Freek en Geert. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een bezoek aan om de showroom van KEUR keukens in Haarlem te bezichtigen.
FOTO VAN ED EN EVELIEN VAN MERKENSTEIN
Perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Karin Muller op woensdag 12 jun 2019 '19
Een nieuwe keuken! En ook wij zijn bijzonder tevreden! Wij raden Arma keukens zeer zeker aan! Tevens het bedrijf HVK, die de oude keuken verwijderd heeft en alle voorgaande aanpassingen gedaan heeft!
FOTO VAN KARIN MULLER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Marianne op dinsdag 11 jun 2019 '19
Wij kochten een keuken bij Arma te Nunspeet. Showroom veel keuze, 'n prettig ontvangst met heerlijke hapjes van de kok. Duidelijke en transparante werkwijze met korte lijntjes en kundig personeel. Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Van receptioniste tot verkoper, van keukenmonteurs tot de monteur die de laatste puntjes op de i zet......stuk voor stuk vriendelijk, beleefd en zeer vakkundig! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe keuken. En ook blij dat we voor Arma hebben gekozen. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dekker op woensdag 5 jun 2019 '19
12 jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Pelma keukens. Alles naar tevredenheid. Nu we verhuist zijn, een keuken door de nevenvestiging Ardi laten plaatsen. Henry en Bart hebben veel tijd geïnvesteerd in de opstelling van de keuken. Hierdoor geen moment meer getwijfeld of de keukenopstelling ons zou bevallen. Het blijkt nu ook de perfecte indeling te zijn. Chapeau! Verder ook tevreden over het verdere traject zoals het inplannen van bezorging en plaatsing. Ook de plaatsing door Coran en Niek heel netjes en met fijn overleg!
FOTO VAN DEKKER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien. Alles klopt. Bedankt voor alles.”
Door Henk en Gea Weijers op woensdag 5 jun 2019 '19
Nog nooit op zo'n leuke manier een nieuwe keuken gekocht. We werden hartelijk ontvangen door Jordy de Gast. Er werd ons meteen iets te drinken met wat lekkers aangeboden. Hij nam er rustig de tijd voor, dacht prima met ons mee, en was zeker niet opdringerig. Een van de eerste vragen was: wat wilt u niet meer in uw nieuwe keuken? Dat zette ons meteen aan het nadenken, zodat we dingen meteen uit konden sluiten. Voor onze kleine keuken had hij samen met Cornelis vrijblijvend een mooi ontwerp gemaakt. Zelf waren we niet op het idee gekomen. Wat wij erg fijn vonden was dat het netto bedragen waren. Je wist meteen waar je aan toe was. De monteurs Johan en Joost hebben fantastisch samengewerkt. We zijn dan ook erg tevreden over dit team. Ze deden zelfs nog wat extra's. Dikke pluim. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een kijkje te gaan nemen bij Keur keukens in Haarlem.
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor allen”
Door M. Van der Helm - Havenaar op zondag 2 jun 2019 '19
Keuken in landhuis stijl. De aankoop was al fantastisch. We werden in de keuken van onze keuze, hierin geweldig begeleid. Chris had zeker plezier in deze stijl keuken. Henry Boogaard is samen met collega op wezen meten. Ook iets wat bijzonder is. Bedankt Henry voor je advies en steun. De keuken werd geplaatst door Anton en Wim , welke in opleiding is. Wim is een geweldige leerling, en Anton is een vakman en leermeester bij uitstek. Alle lof voor jullie allen!
FOTO VAN M. VAN DER HELM - HAVENAAR
Landhuisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Dromen overtroffen”
Door Fam De Kruijf op zaterdag 1 jun 2019 '19
In 2015 reeds een keuken tot volle tevredenheid gekocht bij Avanti. Begin van dit jaar een aanbouw gerealiseerd waardoor de keuken niet meer voldeed. Door verkoper Jaap Bremmer werd een prachtige wijziging/aanvulling geschetst. Het eindresultaat overtrof onze dromen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 '19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Robin op woensdag 29 mei 2019 '19
Al in november 2018 met Gert-Jan een eerste idee voor een nieuwe keuken uitgewerkt. Op een eerlijke en rustige manier heeft hij vele mogelijkheden met ons onderzocht. Meerdere keren zijn we bij hem terug geweest en altijd was er ruim de tijd genomen. De communicatie van de backoffice, de zorgvuldige installateur en nette oplevering was super. Wij zijn kritisch en kunnen niet anders dan een dikke 10 toekennen. Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 '19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ariea de Vreugd op maandag 27 mei 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht bij Keur keukens. Ik ben heel erg tevreden over hoe ik geholpen ben door verkoper Ton Stolker. Hij gaf goed advies en nam echt de tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Ook degenen die de keuken kwamen plaatsen werkten netjes en waren vriendelijk. Ik zal Keur keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Pascal Huijnen op donderdag 23 mei 2019 '19
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper Ton, luistert goed en vraagt naar wat de klant zoekt en draagt ook zelf ideeen aan welke binnen deze wensen vallen. Ook de installatie is van kwaliteit, niets op aan te merken. Totaal plaatje perfect, meedenkend, vriendelijk en zonder enige druk uit te oefenen op de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 '19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huig van der Meij op vrijdag 17 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht in Haarlem en zijn daar vanaf het begin uitstekend geholpen. Ook de aannemer welke aanbevolen is heeft prima werk geleverd. Wij zullen en hebben al meerdere kennissen Keur aanbevolen.
FOTO VAN HUIG VAN DER MEIJ
Prima werk voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H. Eikelboom op donderdag 16 mei 2019 '19
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Onze eerste indruk vanaf de showroom met verse groentesoep en een broodje tot de oplevering van de keuken was in 1 woord: TOP. De keuken werd keurig op tijd geleverd, zeer netjes geplaatst en alles werd zeer keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Nicoline van den Noord op donderdag 16 mei 2019 '19
In 2012 hebben wij een keuken gekocht bij Keur. Toen al viel ons dit bedrijf op vanwege zijn uitmuntende serviceverlening omdat hen niets te veel was in het monteren van de keuken en terugkomen als er iets niet goed bleek. Nu in 2019 (ver over de garantiedatum) hadden wij te maken met een gootsteen, die uit zijn voegen viel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren, maar bij vele andere keukenbedrijven hadden wij 0 op request gehad. Niet bij Keur! We belden en binnen 1 uur kwam er een monteur die dit voor ons maakte en waarvoor wij geen kosten hoefden te betalen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, omdat zij geven/leveren waar zij voor staan. Eigenlijk zoals het hoort, maar wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten. Ik zou willen zeggen: koop je keuken bij dit bedrijf, je krijgt waar voor je geld en mocht je duurder uit zijn (wat ik niet geloof) dan bij een ander, dan haal je het erna uit met de kosten die je bespaart, omdat de service fabuleus is!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 '19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Authentieke keuken”
Door Breunis Valkenburg en Arja Verhaar op donderdag 16 mei 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een mooie, strakke en authentieke keuken gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij bijzonder goed geholpen, met name door inzichtelijk te maken hoe de keuken in de (ook voor ons) onbekende ruimte uit zou komen. Nu de keuken er ook echt staat, blijkt zijn advies het juiste te zijn en is onze keuken echt helemaal van ons! De kleuren, de werkruimte, de materialen, de apparatuur: alles is zoals ons was beloofd. We zijn elke dag dankbare gebruikers van het vakmanschap van Avanti. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door G. van Sorgen op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe keuken gekocht, deze is ook geplaatst. We zijn zeer goed te spreken over eigenlijk alles. We zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jan Ties en Nynke Sikkema op dinsdag 14 mei 2019 '19
Een keuken uitgezocht, met hulp van verkopers. Zorgvuldige voorbereiding met deskundige verkopers. Plaatsing door hetzelfde bedrijf gedaan. Alles zeer correct verlopen, prettige samenwerking. Ook het plaatsen verliep goed, met oog voor detail bijv. bij het tegelwerk. Keurig!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Oerlemans op zondag 12 mei 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Met het uitzoeken en samenstellen van de keuken zijn we goed geholpen en werd er ruim de tijd voor ons vrijgemaakt. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen werkte vakundig en erg netjes. De communicatie met Ardie die via de email en telefoon verloopt is erg goed. Vragen enz worden heel snel beantwoord. Al met al zijn wij erg tevreden over Ardikeukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete fronten vervangen”
Door O.B. Dijkstra Nieuwe Niedorp op vrijdag 10 mei 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service van de firma Arma en de firma Keur in Haarlem. Na het loslaten van de folie werden alle panelen van de keuken vervangen, zelfs na 6 jaren. De keuken is nu weer een blikvanger. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniëlle op donderdag 9 mei 2019 '19
Een prachtige keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet.Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De prijs staat vast, onderhandelen is niet mogelijk. Dit wisten we al voor we erheen gingen. Zeer tevreden met het resultaat, een stevige prachtige solide keuken helemaal naar onze wensen en ons budget samengesteld! De service is prima, alles is te overleggen. Hopelijk gaan we er heel erg lang plezier van hebben!!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door M. Treur op dinsdag 7 mei 2019 '19
Bij Arma hebben wij een keuken gekocht. De advisering was prima. Er werd goed de tijd genomen. Wij lieten niet alleen een nieuwe keuken plaatsen, maar ook de gehele ruimte werd verbouwd. Arma adviseerde één van hun voorkeursaannemers. Wij kozen voor Van Ark uit Hierden. Van Ark heeft (samen met hun onderaannemers) top werk geleverd! Er werd niet alleen uitstekend werk geleverd, ook de communicatie met ons verliep prima. Wij kunnen zowel Van Ark als Arma van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. TREUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Otte op donderdag 2 mei 2019 '19
Bij Pelma Keukens een prachtige keuken gekocht. Het bijzondere was dat het gebouwd moest worden in een molen, dus tegen een ronde muur. Ben er zeer tevreden over hoe ze dat deden. Sowieso nette mensen die goed communiceren en je vragen hoe je het vindt en gerust nog wat aanpassen als dat handiger blijkt. Ze maken de keuken echt helemaal af (wat niet standaard is, volgens mij). Je kan daarna direct koken. :) Ook advisering en verkoop was naar tevredenheid!
FOTO VAN OTTE
Keuken in molen
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Mevr. E. Zijdewind_Verbeek op donderdag 2 mei 2019 '19
Mijn ervaring al bij binnenkomst bij Keur keukens is meer dan uitstekend verlopen. De keuken is goed geplaatst de materialen zijn mooi en de mensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer voorkomend en prettig. Een echte aanrader. Ik heb trouwens het adres ook gekregen van iemand die ook zeer tevreden was, dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op woensdag 1 mei 2019 '19
We zijn zeer tevreden over het hele proces van uitdenken, realiseren, aanschaffen en installeren van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Wilma op woensdag 1 mei 2019 '19
Vanwege de beperkt beschikbare ruimte vond ik het kopen van een keuken een hele uitdaging. Arma heeft veel tijd gestoken om binnen mijn budget te blijven en toch rekening te houden met al mijn wensen. Vriendelijke monteurs. Door misverstand hingen de bovenkastjes te hoog voor mij, maar dat is zonder problemen en zonder kosten verholpen. Top.
FOTO VAN WILMA
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 '19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Familie Terlouw op zaterdag 27 apr 2019 '19
een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. De service was goed, vriendelijke ontvangst en deskundig personeel. De monteur dacht goed mee. Dat voelde goed.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Alda de Winter, ook namens Ria van Sprang-Karreman op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij kochten voor een tante die van Amsterdam naar Goes verhuist een showroomkeuken. Sandra, die ons een aantal weken geleden ook hielp onze eigen keuken voor nog te bouwen appartement uit te zoeken, hielp ook Ria weer met dezelfde gedrevenheid. Een vette 10 krijgt ze van ons hoor. Zij is het gedroomde visitekaartje voor elke ondernemer. Pelma moet echt zuinig op haar zijn. Ook alle lof uiteraard voor Pelma. De kleine onvolkomenheden worden zonder twijfel snel en goed opgelost. Hulde ook aan de 2 monteurs die een hele lange dag maakten! Wij zullen zeker reclame maken voor Pelma!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door T. van Hoorn op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken incl. nieuwe inbouw apparatuur bij Pelma in Goes besteld en via de verkoopster mevr. Mieras hebben we precies gekregen wat we wilden omdat zij zo'n goed inlevensvermogen heeft en zeer deskundig is qua materialen. Ook de installateur die bij ons kwam dacht alleen hoe kan ik het nog mooier maken en heeft onze keuken echt met liefde gezet, heel precies en met een perfecte afwerking en communicatie naar ons toe; en zonder haast ! Elke dag weer een genot om tot in detail zo zaken geregeld te zien worden. Perfect; super.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Bram Tazelaar op woensdag 24 apr 2019 '19
Nieuwe keuken vlot en vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lubbers op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond het aanschaffen van een nieuwe keuken. Wij hebben een zeer kleine keuken waar wel alle wensen gerealiseerd konden worden met passen en meten en drie maal overleg met een van de medewerkers van Pelma keukens te Goes. Er zijn verschillende alternatieven besproken en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken voor apparatuur, boven en onderkanten, een apothekerskast en een koelvriescombinatiekast. Een mooie inductie kookplaat. De nog jonge koelvriescombinatie is herplaatst. We hebben een nieuwe vaatwasser geplaatst en een prachtig composiet weekblad. Na wikken en wegen hebben wij een greeploze keuken gekozen in de kleur helder matwit. Het composiet blad is gemêleerd zwart. De montage is in twee dagen afgerond met twee zeer precies werkende monteurs. Indien nodig is er overleg geplaagd met ons als klant. Kortom, we zijn zeer tevreden vanaf het begin tot het eind van het gehele proces en wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Colette Hoving op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na veel te hebben rondgevraagd en een aantal bezoeken aan andere keukendealers in de buurt(Deventer) waren we uiteindelijk toch een stukje verder gereden omdat ons ter ore kwam dat we bij Adee goed terecht konden..en dat bleek! Een prettig onthaal zonder de druk die je vaak kunt voelen wanneer je gaat 'shoppen' voor grote aankopen. Directe transparantie en geen opsmuk en dure praatjes. Er werd een duidelijk verhaal neergezet met veel enthousiasme waarbij heel goed werd gekeken en gevraagd wat onze wensen waren. Dit was ook steeds het uitgangspunt waar ook nooit van werd afgeweken. Heel duidelijk van begin tot eind is dit telkens voorop gesteld. Op momenten van twijfel werd er open gesproken en het vertrouwen ook nooit beschaamd! Het gehele team van Adee is buitengewoon goed op elkaar ingespeeld wat ervoor zorgt dat de uitvoering van hetgeen we samen heel zorgvuldig hebben uitgedacht perfect tot stand is gekomen. Bij een flink project als dit zijn er altijd dingen waar je tegenaan loopt, zo ook bij ons. Echter is er steeds in ons voordeel gehandeld en hebben we dan ook geen enkel moment het gevoel gehad benadeeld te zijn. Het is heel veel geld wat je uitgeeft en daar gaan ze allemaal zeer bewust en zorgvuldig mee om, waardoor er een ijzersterk vertrouwen is opgebouwd. Géén commercieel gewin of lege praatjes maar een eerlijk, kwalitatief hoogstaand product met eerlijke afspraken en fijne mensen die ervoor zorgen dat je uitkijkt naar wat er komt in alle vertrouwen en hier ten volle van kan genieten als het uiteindelijk is uitgevoerd! Chapeau team Adee en Dank Dank Dank voor deze mooie reis met die geweldige eindbestemming!!!
FOTO VAN COLETTE HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door fam.Arbman op vrijdag 19 apr 2019 '19
Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Remco de Groot op donderdag 18 apr 2019 '19
Keuken is verleden week opgeleverd. super blij mee. Monteurs werkte zeer netjes en nauwkeurig. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam Bos op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken en badkamer, die door Arma Nunspeet is geplaatst. Tijdens de montage toch wat dingen veranderd op aanraden van de monteurs. Alle lof hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“ARMA Keukens een topbedrijf”
Door C.v.D. op dinsdag 16 apr 2019 '19
Enige jaren geleden kochten wij een keuken bij ARMA Keukens. Het plaatsen werd niet zoals bij veel andere keukenleveranciers door klusbedrijfjes, maar door eigen vakmensen gedaan. En dat verschil kun je echt zien. Ook met service en garantie onderscheiden zij zich. Niet alleen door 10 jaar garantie te geven op de keuken maar ook om voor je klaar te staan bij bemiddeling als er een probleem is met het apparatuur zo hebben wij ondervonden. Of je gaat voor een budget keuken of een keuken uit het hoger segment, iedere klant is daar koning en krijgt de volle aandacht en service. Hier is afspraak, afspraak. Voor ons is dit een topbedrijf en maken zij van elke klant een blije klant. CvD
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 '19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door jeannette waage-viskil op zaterdag 13 apr 2019 '19
Na op een uiterst vriendelijke en professionele manier te zijn geholpen door Dennis bij de aanschaf van een quooker combi+, werd deze geplaatst door Hugo.Dit ging niet zonder slag of stoot i.v.m. de laagte van het keukenkastje, maar Hugo deed er alles aan om het toch voor elkaar te krijgen.Helaas bleek er na 2 dagen wat water op de kastbodem te liggen en belde ik via Keur met Arma, en werd zelfs na 17 uur te woord gestaan door Colin (?) die onmiddellijk regelde dat er de volgende morgen een monteur langs zou komen. Dat werd Werner, die ALLES in die kleine kast uiteindelijk moest loskoppelen om er achter te komen waar de lekkage zat, en die verhielp. Werner had eigenlijk nog een afspraak en dreigde in tijdnood te komen, maar na telefonisch kontakt met de zaak werd hij in de gelegenheid gesteld om de klus bij mij af te maken. Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt dat zo zorgvuldig met zijn klanten omgaat en zulke fijne medewerkers heeft.De directie mag hier trots op zijn! Zelf merk ik dat ik eerder bij mijn vrienden vertel over de fantastische hulp na de lekkage dan dat ik intens blij ben en geniet van de quooker! Ik blijf voor altijd klant van Keur/Arma indien ik iets in de richting nodig heb. Chapeau, mensen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 '19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Stefanie op woensdag 10 apr 2019 '19
Heel positief. We werden prettig geholpen door Marnix. Geen toeters of bellen, geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon luisteren naar onze wensen en prijs is prijs. Daar houden wij van. En het eindresultaat is prachtig geworden. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 '19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lensen op zaterdag 6 apr 2019 '19
We hebben eind December 2018 een keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper gaf ons de de uitleg over de duurdere en goedkopere producten. Alles werd tot in detail besproken. In week 16 zou de keuken geleverd worden, maar op verzoek van ons of het eerder kon werd de keuken twee weken eerder gebracht en geplaatst. De communicatie was goed, de bezorging van de keuken was op de afgesproken tijd en de bezorgers waren erg vriendelijk. Voor het plaatsen van de keuken was de communicatie ook goed, de dag voor de plaatsing werd ik gebeld om te bevestigen of de datum en tijd nog door kon gaan. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Het enige minpuntje is dat ze met goedkeuring van ons een paar plintjes mochten verwijderen omdat het plaatsen dan makkelijker was. De plintjes die terug geplaatst konden worden, zijn door de monteurs niet meer terug geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door C Epskamp op donderdag 4 apr 2019 '19
Een keuken inclusief plaatsing. Prima begeleiding en uitstekende installatie en service. Tijdens transport was de koelkastdeur beschadigd geraakt. Gelijk door de monteur opgemerkt en er wordt nog een nieuwe geleverd en geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Inge en Ronald Roosendaal te Spaarndam. op maandag 1 apr 2019 '19
Wij hebben bij Keur keukens in Haarlem onze droomkeuken gekocht en zijn door Peter en Cornelis erg goed geholpen en is de keuken mooier dan de super mooie 3D tekeningen. Ze nemen alle tijd en aanpassing zover mogelijk is totaal geen probleem dus voorbond is het een Tien Plus! Peter en Cornelis jullie zijn toppers en een diepe kniebuiging voor Keurkeukens en al het personeel die allemaal vriendelijk en hulpvaardig zijn. Super professioneel bedrijf en het plaatsen daar nemen ze paar dagen tijd voor niks geen haast of afraffelen!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Rene Aarnoudse op zaterdag 30 mrt 2019 '19
Monteur Jacco de Rijk heeft perfect onze nieuwe vaatwasser geïnstalleerd. Controleerde gelijk het hang en sluitwerk van de koelkast/vriezer en de keukenkastjes. Service met een + dus
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Wim Sijstermans op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Goede dienstverlening en uitstekende installatie en montage. Men denkt mee en vraagt eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“In orde”
Door Ellen op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Ik heb een prachtige keuken gekocht. Werd perfect op tijd geleverd en geplaatst. Alles piekfijn in orde!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door G.Smit op woensdag 27 mrt 2019 '19
Een keuken. Uitstekende ervaring. Plaatsing van de keuken is uitstekend uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 '19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Marcel Vermeulen op woensdag 27 mrt 2019 '19
Bij Keur Keukens een keuken uitgezocht en laten plaatsen. Heel tevreden over gehele proces vanaf keuken uitzoeken tot keuken plaatsing. Heel klantvriendelijk en goed met ons meegedacht. Verkoopproces was ook ongedwongen en met goed gevoel voor servicegerichtheid. Zouden zeker anderen aanraden bij Keur een keuken uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door E.J. Smits op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Wij hebben een showroomkeuken gekocht, die ze geplaatst hebben met enige aanpassingen zonder meerprijs, er zat een gewone mengkraan in die keuken maar eigenlijk hadden we liever een eenhendel keukenkraan, die ze gratis omgeruild hebben
Perfecte aflevering , niets dan lof , zijn heel blij met de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J van de Pol op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Keuken bij Avanti gekocht! Zeer goed geholpen, ook de plaatsing van de keuken is geheel goed verlopen! Er ontbrak niets. Wij zijn echt heel tevreden en genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN J VAN DE POL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gekomen”
Door S van Elzakker op maandag 25 mrt 2019 '19
We zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en service daar omheen. Ondanks wat tegenslagen in de ruimte heeft Ardi goed mee gedacht en is alles goed gekomen. Wil je een droom van een keuken, ga dan naar Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door F.v.Zanten op zaterdag 23 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. En zijn heel vriendelijk en correct geholpen. Het bedrijf maakt waar wat ze met je afspreken, zowel qua uitvoering als levertijd. We zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Leimeng op vrijdag 22 mrt 2019 '19
Monteren na 3 maanden nog niet af. Bij eerst montage, was de werkblad kapot gegaan, volgens hun door de transportatie. Zonder eerder overleg, kwam een werkblad met twee geplakt stukken! Qua esthetische aspect en kwaliteit is het absoluut niet acceptabel. Service waarschuwen ons dat het dan volledig op eigen risico is als we nog een nieuwe werkblad zou willen bestellen! Bovendien is de monteur al vier keer (drie maanden) geweest voor een lekkage onder de wastafel. We hebben de keuken nog niet gebruikt. Tot nu nog geen goed opties/oplossing aangeboden. Ik ben heel erg teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Danny en Cassie op donderdag 21 mrt 2019 '19
Wij hebben hier onze super mooie keuken gekocht! Bij Pelma keukens zijn we heel goed geholpen en werd er naar onze wensen geluisterd. De keuken ziet er dan ook uit hoe ik het in mijn hoofd had! Ik raad dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen. Een mooie en overzichtelijke showroom!

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: De keuken staat er een weekje.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michiel Akkermans op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik heb een keuken via Pelma aangeschaft de communicatie verliep goed . Er werd goed mee nagedacht hoe en wat. De keuken was scherp geprijsd en precies wat ik verwachtte.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf is Arma”
Door Jac.Bouw op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik was maar een kleine klant want ik had een strip stuk in de douche deur (versleten) ik kon nergens slagen. mijn bezoek aan Arma was geweldig heel goede ontvangst door de heer de Mol e.e.a.besproken met een kop koffie (klasse) en de douche strip gevonden men ging die voor mij bestellen(en dan praat je over een aanschaf prijs van€15.= )en dan zal Arma contact opnemen als de strip binnen is en zo is het dan ook gebeurd contact met de Mol en de planner en een afspraak. Barend de monteur bracht ons een bezoek en heeft tot onze grote tevredenheid de strips geplaatst. Wij zijn zo tevreden dat men bij Arma voor zo,n klein bedrag zoveel aandacht geeft aan hun cliént.Alle hulde voor dit bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door A. Nieuwenhuyse op maandag 18 mrt 2019 '19
Eind vorig jaar hebben vakkundige monteurs van Ardi bij ons een nieuwe keuken gemonteerd. Vakwerk en we zijn erg tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste moment in de showroom werd er goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk staat er een hele mooie keuken met veel ruimte en gebruiksgemak! Service staat op een hoge plaats hebben we gemerkt, snelle en deskundige reactie. Wij zijn blij met een keuken van Ardi!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door L. Beljon op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Keuken gekocht bij Keur te Haarlem, prima geholpen en goede adviezen gekregen. Aflevering en plaatsing op de afgesproken datum. Materialen dag eerder aangeleverd en hiermee werd op zorgvuldige wijze mee omgegaan. Plaatsing dag later door vakkundig personeel en alles werd netjes opgeruimd. Tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door G.M. Kroese op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben bij ADEE Keukens onze keuken besteld. Vanaf de binnenkomst in de showroom al een goed gevoel. Op een prettige manier samen met de verkoper een keuken samengesteld. Alles verliep prima, zonder opdringen en op een eerlijke manier. Vanaf aankoop tot aan plaatsing door vakkundige eigen monteurs een prima proces.
FOTO VAN G.M. KROESE
Keuken met rustieke achterwand
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.