Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2137 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1821 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Weten waar we aan toe zijn”
Door Joost Daniels op donderdag 1 jul 2021 21
Na een tip van een bekende toch maar eens met Ardi contact gezocht. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel. in tegenstelling tot de grote, van tv bekende, keukenbedrijven wisten we bij Ardi exact waar we aan toe waren. Geen prijzencircus waar gesmeten wordt met kortingen en uit de markt proberen te halen middels agressieve verkooptechnieken waar je nooit achter komt hoe het kan, maar gewoon oprechte duidelijkheid. Na het eerste gesprek werd al duidelijkheid dat het bij dit bedrijf om samenwerking draait. Samen met hen ben je bezig om jou keuken te ontwikkelen. uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De professionaliteit en gastvrijheid spat er vanaf! Na het geven van de opdracht verloopt de communicatie net zoals het voortraject duidelijk, transparant en op het juiste moment. wij wilden na de opdrachtverstrekking toch nog een wijziging doorvoeren en ook dit was geen enkel probleem. Via brieven wordt je op de hoogte gehouden van het proces en wat er van je verwacht wordt. Volledig volgens afspraak werd de keuken de dag voor plaatsing geleverd en werd de bestelling gecontroleerd. Zoals wij al verwacht hadden gaat dit nooit zonder dat er iets mis gaat en ook bij ons was er iets verkeerd geleverd. Geen probleem dit werd direct opgepakt en door de backoffice actie op ondernomen. De dag na levering stonden 2 gastvrije, gezellige monteurs op de stoep (ook op de afgesproken tijd) en zij hebben in 2 dgn de keuken gemonteerd. Er werd goed gecommuniceerd, je werd als de klant netjes behandeld, ze waren opgewekt, vrolijk maar ook echte vakmannen. na oplevering werden de restpunten genoteerd en deze worden nu binnenkort uitgevoerd. het nazorgproces is ook uitstekend. Meldingen worden snel en effectief opgepakt (ook door de externen van ardi). Wellicht een aandachtspunt ter verbetering is dat bij aanvang de verkoper zich voorstelt als ook de procesbegeleider van het hele traject. Hier hadden wij een andere verwachting van omdat wij de verkoper na de laatste wijziging en opdrachtverstrekking niet meer hebben gesproken. Andere collega's van hem wel maar wanneer iemand de begeleider is van het gehele proces/traject hadden we toch wel wat meer communicatie vanuit hem verwacht. Dit doet niet onder aan ons positieve gevoel over het proces van het kopen van onze keuken hier. Wij bevelen hun dan ook zeker aan aan eenieder die een keuken aan gaat schaffen je wordt hier uitstekend geholpen en begeleid in het traject.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dimos Simantiras op donderdag 11 mrt 2021 21
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Wij zijn bijzonder goed geholpen door de verkoper (Marco Wisse) in de showroom. Hij nam alle tijd om onze wensen en ideeën door te nemen en ons passend advies te geven. De keuken werd in de afgesproken week geleverd en zeer netjes geplaatst. Het plaatsen van de keuken is ook zeer goed verlopen op een stuk na aan de bar. Korte stuk geleverd maar gelijk actie genomen en het juiste opnieuw besteld. De mannen waren echt vakmannen. Een top team! Wij zijn erg blij met onze keuken. Onze complimenten voor Pelma Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen
“De keuken staat!”
Door Tessel&Eric op zaterdag 29 okt 2016 16
Afgelopen week Reinier met een hartelijke handdruk uitgezwaaid. Onze keuken staat! En hoe! Maar het begon allemaal met Dennis in Haarlem. In alle rust, daar werden een aantal weken voor uitgetrokken, kwam het keukenplan tot stand. Dennis schetste alle mogelijkheden zodat wij de juiste keuze konden maken. Bij een twijfel over de ingemeten maten kwam Colin direct voorrijden om de zaak opnieuw te bekijken. Zo goed dat er dan direct daadwerkelijke actie wordt ondernomen. Het plaatsen van de keuken werd echt door vakmensen als Reinier en Cor gedaan. In drie dagen tijd is onze keuken met alle zorgvuldigheid geplaatst. Wat een in-, door-, over- en vooruitzicht hebben deze mensen. Wij zijn super tevreden. Echt een bedrijf die zijn slogan echt waarmaakt: Afspraak is afspraak. Onze hulde aan Dennis, Colin, Reinier en Cor. Tessel&Eric.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Wensen goed vertaald”
Door M & E op donderdag 2 jun 2016 16
Omdat wij eerder zeer goede ervaringen hadden met Arma keukens uit Nunspeet, was het op voorhand duidelijk dat wij voor onze nieuwe woning opnieuw een keuken bij Arma wilden kopen. Een kort kijkje bij een ander bedrijf bevestigde dit. Wij meenden vrij goed te weten hoe wij onze keuken wilden hebben, maar wij hadden toch de hulp van Herman Groothedde nodig om onze, deels tegenstrijdige, wensen goed vertaald te krijgen. Herman maakte echter geen punt van het feit dat hij telkens een nieuwe tekening moest maken. Uiteindelijk waren wij eruit en hebben wij onze handtekening gezet voor een witte hoogglans, greeploze keuken met granieten blad. Toen wij enkele dagen na het plaatsen van de handtekening een kortingsactie van Arma zagen voor keukenapparatuur, bleken wij met die actie mee te kunnen liften. Op ons verzoek is de keuken geplaatst door Freek Westerbroek, omdat deze ook de keuken in onze vorige woning tot volle tevredenheid plaatste. Hij bleek zijn vak nog niet verleerd: ook nu weer een perfecte plaatsing.
Al met al opnieuw bijzonder blij met onze aankoop. Wij genieten er nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door Dhr. J. Nijkamp op maandag 28 nov 2022 22
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst. De communicatie en service verliep heel goed. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR. J. NIJKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Willy Jongeneel op zaterdag 26 nov 2022 22
In oktober is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn er heel erg blij mee. Vanaf het moment van oriënteren tot het plaatsen is alles prima verlopen. Er werd goed meegedacht bij alle keuzes die gemaakt moesten worden. Erg vriendelijk, behulpzaam personeel. Hele goede vakmensen. Kortom zeker een bedrijf om aan te raden!
FOTO VAN WILLY JONGENEEL
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan Berk op zaterdag 26 nov 2022 22
De adviseur van Keur Keukens heeft ons zeer goed geadviseerd. Wij wilden totaal ontzorgd worden. Dat is door Keur Keuken en Keuken Werk volledig gelukt. Top complimenten. We zijn erg blij met onze keuken. Ik zou iedereen die een nieuwe keuken wilt aanraden om dit via Keur Keuken te doen. (er zit wel een prijskaartje aan :))
FOTO VAN JAN BERK
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Luijten op woensdag 23 nov 2022 22
Gehele nieuwe keuken incl inbouw apparatuur gekocht. Zeer goede begeleiding tijdens diverse bezoeken aan de showroom. Geplaatst door vakmensen. Resterende punten worden goed opgepakt door klantenservice. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Installatie en nazorg is geweldig”
Door P.J. De Jonge op woensdag 23 nov 2022 22
We hebben een complete keuken gekocht. De installatie en nazorg service is geweldig. Niets dan lof voor Arma keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Kortus op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en praktische tips! De afspraken zijn keurig nagekomen en ook de montage, keurig gewerkt! We mogen dagelijks genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en goede nazorg”
Door Rob en Janne op zaterdag 19 nov 2022 22
Prima ondersteuning bij de keuze van de keuken en de apparatuur. Alles verliep volgens planning. Perfecte installatie, goede service en goede nazorg. Aan te bevelen voor wie een nieuwe keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Dieneke op zaterdag 19 nov 2022 22
Super blij met mijn nieuwe keuken, van Arma. Arma denkt in alles met je mee, geeft juiste adviezen en vindt overal een oplossing voor.
FOTO VAN DIENEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi bedrijf”
Door Leonard Kastelein op vrijdag 18 nov 2022 22
Goede begeleiding, advies en montage. Een mooi bedrijf met een mooie service.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Mirjam van Galen Last op donderdag 17 nov 2022 22
Vanaf het moment van tekenen van onze keuken tot het plaatsen zijn wij zeer deskundig en vakbekwaam geholpen. Klein bedrijf en ze doen echt zoals beloofd !
FOTO VAN MIRJAM VAN GALEN LAST
Reactie of foto toevoegen
“Superservice”
Door Fam. Noorloos op woensdag 16 nov 2022 22
Superservice zelfs na 14 jaar! Onze keuken is in 2008 naar volle tevredenheid door Arma geplaatst. Als er iets met de keuken was, dan werden de reparaties altijd kosteloos uitgevoerd. Laatst hadden wij een probleem met de verlichting, het opsporen van het defect en het plaatsen van een nieuwe travo werden kosteloos uitgevoerd zelfs bij een 14 jaar oude keuken: dat is pas service! Dus wij zijn een zeer tevreden klant, de aanschaf van een keuken bij Arma is absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden keurig nagekomen”
Door Tim Grob op maandag 14 nov 2022 22
Een zeer kundig bedrijf. Het begint al bij het ontvangst. Hoewel geen ruimte is om over de prijs te onderhandelen, zou dit geen belemmering moeten zijn om bij Artic een keuken aan te schaffen. Er wordt duidelijk aangegeven waarom de ruimte er niet is omdat het proces heel transparant is. De afspraken die zijn gemaakt, worden keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Kees en Ineke v. Oosterhout op zondag 13 nov 2022 22
Toen we in februari 2022 de showroom bezochten werden we goed ontvangen door Aaron Geense.We kregen veel uitleg en veel te zien Er was volop tijd en we zijn heel goed geholpen en alles is vlekkeloos verlopen. Wij zijn dik tevreden en raden anderen ook aan die een nieuwe keuken willen, ga maar eens bij Ardi kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Aernout Notenboom op zaterdag 12 nov 2022 22
Allereerst het informatieve gesprek, vervolgens de keuze en vooral de begeleiding daarbij, het meedenken en het verder uitwerken waar we beiden bij waren, het werd een keuken helemaal op maat gemaakt, was vrij lastig omdat het een huis was dat was gebouwd in 1996, maar vrijwel in de stijl van 1936, daar paste deze voor de buitenwereld standaard keuken met de stijl van 1936 perfect bij, daarna kwamen de facturen, werden duidelijk met ons doorgenomen, geen onverwachte verrassingen, daarna volgde een mooie duidelijke ontwerptekening en als volgende exact volgend de afspraak op datum het verwijderen van de oude keuken, geen krasje op en in de ruimte voor de nieuwe keuken, en dan tenslotte het plaatsen van de nieuwe keuken, prima afgewerkte en volgens mijn voorkeuren uitgevoerde installaties, eenzame klasse, volgens mij heb ik een mooier passende keuken dan een minister of vorst!
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed naar je wensen en denken echt mee”
Door Danny Hopmans op vrijdag 11 nov 2022 22
Nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar de wensen en zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk in te passen in het ontwerp, en denken echt mee. Mijn 1e keuken kwam van Ardi en niet hoeven nadenken waar ik heen ging voor de nieuwe.
FOTO VAN DANNY HOPMANS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door W.v.d.Linde op vrijdag 11 nov 2022 22
Mooie showroom, eerlijke prijzen en goede begeleiding. En goede nagekomen afspraken.
FOTO VAN W.V.D.LINDE
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door M. Bremer op vrijdag 11 nov 2022 22
We hebben 3 jaar geleden een keuken bij Ardi gekocht en zijn er daar nog steeds erg blij mee. Ook het aftersales team van Ardi verdient een lintje. Herstel van een mankement is keurig netjes verholpen. Vriendelijk team van mensen die meedenkt in oplossingen. Hulde!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door W.Brinkman op vrijdag 11 nov 2022 22
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Ze zijn al hun beloftes en afspraken nagekomen. De monteurs zijn ook zeer vakkundig en hebben voor elk probleem een oplossing. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Sportman op donderdag 10 nov 2022 22
ik heb bij Artic een volledige keuken besteld en laten installeren. Bij de aanschaf zijn wij niet over een nacht ijs gegaan maar de verkoper was geduldig en heel hulpvaardig. Ook met latere aanpassingen zijn we goed geholpen. Er is een ruime keuze en goede uitleg tot in detail voor alle keuken apparatuur, panelen, kasten kleuren die we wilden bestellen en dat was best veel. Bij de planning was het een beetje verwarrend dat er zowel planningen en voorstellen kwamen van de keuken standbouw en de bouwaannemer die de bestaande keuken afbreekt en de ruimte gereedmaakt voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Er komt echter een goede planning bij die prima werd aangehouden. Hulde aan alle vaklieden die zorgden voor sloop, verlaagde plafonds, el.aansluitingen en verlichting inbouw, de stukadoor en de schilder. Daarna kwam de keuken en de inbouw. Het bleek prima in elkaar te passen en zelfs nog iets ruimer dan we dachten, De keuken wordt overigens ter plekke op maat gemaakt. De opbouw van de keuken ging uitstekend en kleine afwijkingen werden in prima overleg uitgevoerd. De keuken staat prima en rijk. De meeste keuken apparatuur is ingebouwd maar helaas hebben de inductie kookplaat en de vaatwassen een langere levertijd maar de geplaatste vervangende plaat en vaatwasser werd netjes geplaatst tot de levering plaats vindt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN N. SPORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ad Kooiman op donderdag 10 nov 2022 22
We hebben bij Arma tegels uitgezocht en laten plaatsen in een bestaande keuken. Niets dan lof over het geleverde materiaal en de ronduit perfekte wijze van levering en montage. Er is in drie fasen gemonteerd: eerst tegels plaatsen, een paar dagen later inwassen/voegen en weer een paar dagen later afkitten. Dit geeft absoluut het beste resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Somar op donderdag 10 nov 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Vanaf het eerste contact en het samenstellen van de keuken, tot aan het plaatsen van de keuken, is alles goed verlopen.
FOTO VAN SOMAR
Reactie of foto toevoegen
“Geen vraag was te veel”
Door M. Cornelissen op woensdag 9 nov 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. De service met de verkoper, de receptionistes, de planner, bezorgers en plaatsers van de keuken. alles wat in 1 woord super. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles verlopen is. Niks was te veel en iedereen dacht met ons mee. Geen vraag was teveel.
FOTO VAN M. CORNELISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Vooral de service na de aankoop is erg goed”
Door Erwin Veerman op zondag 6 nov 2022 22
Wij hebben een keuken bij Arma besteld voor onze nieuwbouwwoning. Mijn ouders hadden al een badkamer en keuken bij Arma besteld en waren hier erg tevreden over dus vandaar dat wij hier terecht kwamen. Vooral de service na de aankoop en installatie is erg goed. Niets is teveel gevraagd en je wordt telkens door hetzelfde team geholpen. Ook tijdens het verkoopgesprek werden wij goed geholpen en werden alle mogelijke opties goed uitgelegd zonder dat er opdringerig werd gedaan. Kortom, wij kunnen Arma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een goede service”
Door P. Brouwer op maandag 31 okt 2022 22
Onze keuken is 4 jaar oud en echt helemaal top! Mooie materialen en goed geplaatst. Er was nu een passtuk scheef gaan zitten (toevallig kwam dit ter sprake bij een gesprek met een verkoper over wat anders). Een monteur kwam en heeft alles weer opnieuw gesteld en recht gezet! Wat een kwaliteit, wat een service! Supervriendelijk en....professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en netjes ingebouwd”
Door Henk Kappert op maandag 31 okt 2022 22
De keuken is zeer netjes ingebouwd. We hadden wel een kleine vertraging bij het leveren van de koelkast en vaatwasser maar hier konden we zelfs tijdelijk vervanging voor krijgen. Alles was heel netjes en professioneel!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam. Schelling op maandag 31 okt 2022 22
Zowel onze badkamer als keuken geplaatst door Arma. In de showroom al netjes geholpen dus dat gaf al vertrouwen. Het plaatsen verliep voorspoedig en aan het eind van de dag werd er netjes opgeruimd. Een speciale pluim voor alle monteurs, want zij denken mee met de klant. Dragen eigen alternatieven aan waardoor het resultaat nog mooier wordt! Eric, Jan, Eddie, Arnold, Danny en Fernando bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Marjo Streefkerk op zaterdag 29 okt 2022 22
We hebben een keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. We zijn uitstekend geholpen bij het maken van keuzes. Het installeren is gedaan door vakkundige monteurs. Het gehele traject kenmerkt zich door professionaliteit. Zeer klantvriendelijk!
FOTO VAN MARJO STREEFKERK
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt buitengewoon goed en eerlijk geregeld”
Door Fam. Steenwijk op vrijdag 28 okt 2022 22
Recent is onze keuken geplaatst. Al bij het uitdenken van onze 'droomkeuken' werd er met ons meegedacht, wij hadden immers niet alledaagse wensen. Het motto 'Doen zoals is beloofd' hebben alle medewerkers van Anovi, van verkoper tot monteur en iedereen er tussenin, in de praktijk gebracht! Als er 'problemen' ontstonden, werden ze op een acceptabele wijze opgelost. Van begin tot eind werd alles buitengewoon goed en eerlijk geregeld! Wij wisten precies waar we aan toe waren. Een service op topniveau! Wij zijn meer dan tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. STEENWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service”
Door Erik Luiting & Joyce de Bruin op donderdag 27 okt 2022 22
Wij zijn in april 2022, als eerste klant van Rick Koetsier, uitstekend geholpen! Er was alle tijd om onze wensen te bespreken en op zoek te gaan naar de juiste keuken. Onze keuken was ruim op tijd binnen en alles was compleet. Inmiddels is deze geplaatst en hij is prachtig, we zijn er ontzettend blij mee. Na de plaatsing van onze keuken 5 weken geleden hebben we de spatplinten besteld en deze lagen vandaag zelfs al in onze nieuwe woning. Top service! Een dikke 10 voor de geweldige hulp en service. Wij zouden zeker zo weer voor jullie kiezen! En Rick; als eerste klant van jou zijn we echt uitstekend geholpen. Je hebt ons goed begeleid en je was altijd bereikbaar voor vragen etc. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door M. Kroesbergen op donderdag 27 okt 2022 22
In het voorjaar van 2022 hebben we onze keuken bij DB Keukengroep uitgezocht. Sinds juni genieten we elke dag van onze keuken. We zijn er ontzettend blij mee. De kleur (olijfgroen) is fantastisch! Het is een hele mooie warme kleur in onze woonkamer/-keuken. Maar ook met de indeling zijn we heel blij. We hebben een heel fijn kookeiland, genoeg werkruimte, vaatwasser op hoogte, quooker... Ja, echt we zijn door Arma Keukens heel goed geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en uiteindelijk is alles op 3D uitgetekend zodat we een goed beeld hadden van wat we uitgezocht hadden. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar kregen daar een goede en uitgebreide handleiding bij. Uitstekende ervaring!
FOTO VAN M. KROESBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden en gelukkig met onze nieuwe keuken”
Door Timmerman op woensdag 26 okt 2022 22
Het is alweer een jaar geleden dat de keuken is geleverd. O.i. kun je dan goed beoordelen hoe de keuken bevalt. En we kunnen werkelijk zeggen: fantastisch. Elke detail en elk advies (van Cornelis) is spot on! Hoe fijn is dat je gevoel uiteindelijk ook werkelijkheid wordt. We hadden wat kleine hobbeltjes bij de levering van de apparatuur (wie niet in deze tijd), maar service krijgt pas inhoud wanneer je er gebruik van moet maken. Ook hier een dikke tien! Kortom, tevreden en zeer gelukkig met onze keus voor Keur!
FOTO VAN TIMMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken die volledig voldoet aan onze verwachtingen”
Door Jos en Marja Aertssen op woensdag 26 okt 2022 22
Keuken die we overeen kwamen in winkel voldoet volledig aan onze verwachtingen. mede dankzij het advies van de verkoopster. De enige reden dat het geen 5 steren zijn.
de levering van neff magnetron, waar jullie ook niets aankunnen doen. Prima en vriendelijke monteurs die ook nog kundig zijn en terplaatse aanpassingen hebben gedaan.
FOTO VAN JOS EN MARJA AERTSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roxanne Katers op woensdag 26 okt 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en wij werden van A tot Z op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Als ik deed bellen voor een vraag dan werd ik snel en goed geholpen. De keuken is volgens het boekje bezorgd en gemonteerd en ter plaatsen nog aangepast waar dat nodig was. Ik raad ze iedereen aan om hier te gaan kijken/kopen van een keuken.
FOTO VAN ROXANNE KATERS
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle service”
Door B. De Jong op woensdag 26 okt 2022 22
Wij zijn meer dan tevreden met de aankoop en plaatsing van onze nieuwe badkamer. Er werd netjes gewerkt, met ons overlegd en meegedacht. Goede en snelle service. Een zeer tevreden en blije klant.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Arie Valk op maandag 24 okt 2022 22
Wat was wijsheid, keuken laten renoveren of een nieuwe keuken laten installeren. We hebben daarom contact gezocht met Anovi Keukens, daarop is de heer Henry Boogaard naar ons adres gekomen om ons geheel vrijblijvend te adviseren. Renovatie zou aardig wat geld kosten en het bleef dan nog steeds een bejaarde keuken. Uitnodiging aangenomen om naar Berkel en Rodenrijs te komen om naar een eventuele nieuwe keuken te komen kijken. We moeten zeggen dat de informatie en uitleg van de heer Boogaard uiterst waardevol was. Er is uiteindelijk een nieuwe keuken samengesteld en bij elk onderdeel waar wij vragen over hadden of ons niet goed konden voorstellen hoe het eruit zag, konden we direct het gevraagde in de showroom bekijken. Tijdens het uitzoeken speelde tijd geen rol, alles werd zorgvuldig vastgelegd zodat we direct konden zien wat we uitgegeven hadden. Onderhandelen hoefde niet want we kregen direct een concurrerende beste prijs. Toen kwam het op het afleveren aan, afspraak gemaakt en uiteraard op de afgesproken datum werd de keuken geleverd, een "9+ service". Door omstandigheden waar we beide geen schuld aan hadden was het aanrechtblad niet wat het moest zijn. Daar werd geen punt van gemaakt want de leuze van Anovi Keukens is "doen zoals beloofd". En dat hebben ze dan ook meer dan waar gemaakt. Niet alleen vanuit de showroom maar ook de keuken installateurs waren vaklieden en uiterst beleefd, daar kan een bedrijf trots op zijn. We hopen nog lang van deze keuken te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Theo Knipping op maandag 24 okt 2022 22
We hebben ons goed georiënteerd en zijn door vele positieve reviews eens bij Adee keuken in Rijssen gaan kijken. We hadden hiervoor al diverse zaken bezocht. Aanbod paste precies. Goed advies en bijbehorend plan gemaakt met Dirk-Jan. Vorige week is de keuken door een eigen ploeg (Jan Willem en Mehjmet) geïnstalleerd. Leuke lui netjes gewerkt, alles opgeruimd en een mooi product achtergelaten. Wij zijn superblij. Tijdens de installatie twee dingetjes geconstateerd. Wordt meteen ingepland en opgelost. Geen enkel moment bezorgd geweest (door vele cowboy keukenzaken), voelt en is gewoon goed! Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Lammert en Hennie Smeitink op maandag 24 okt 2022 22
Vanaf onze eerst ervaring, het uitzoeken van de keuken met alle toebehoren tot aan het plaatsen alleen maar positief over Adee keukens. Bij het uitzoeken van de keuken alle geduld en tijd en bruikbaar advies, van de medewerkster. Ze was niet aan het aandringen meer van: denk er nog over na en maak een nieuwe afspraak.
Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Adee is ook goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nico Magré op vrijdag 21 okt 2022 22
Wat zijn wij tevreden met onze nieuwe keuken. Helemaal hoe wij het in gedachte hadden. De verkoper adviseerde ons goed en ook de monteur was was zeer goed (een vakman). Dus een zeer tevreden klant ik zou het zo iedereen aanraden een ARMA keuken te kopen.
FOTO VAN NICO MAGRÉ
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg op vrijdag 21 okt 2022 22
Was op zoek naar een keuken in de houtlook. Na verschillende keukencentra bezocht te hebben vond ik bij Arma 'mijn' keuken. Ik viel voor de prachtige bovenkastjes met getint glas en verlichting daarin. Uitstekend geholpen met het samenstellen van de keuken. Later bij het plaatsen geen enkele opmerking. Installateur zag zelf een kleine beschadiging, er wordt een nieuwe deur besteld. Verder volledig naar wens, de keuken is echt prachtig. Ben er heel erg blij mee.
FOTO VAN MEVR. M.TH. KRAAIJ-KAMSTEEG
Reactie of foto toevoegen
“Ardi bedankt”
Door Monique en Antoine op woensdag 19 okt 2022 22
Prachtige keuken gekocht, geweldige service en kwaliteit geleverd door 2 monteurs. Alles werd afgedekt bij de plaatsing en de apparatuur werd gecontroleerd en uitgelegd. Erg tevreden en zeker aan te raden! Ardi bedankt!
FOTO VAN MONIQUE EN ANTOINE
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Andre en Anita Mollink op woensdag 19 okt 2022 22
5 sterren voor Wilbert en 5 sterren voor Mark. Wilbert heeft onze wensen qua keuken goed begrepen. Hij heeft ons heel prettig geholpen. Mark heeft de keuken geplaatst. Erg netjes en secuur gewerkt. Tot volle tevredenheid van ons. Adee bedankt, we zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Niels en Karin Roesink op woensdag 19 okt 2022 22
Tijdens de aankoop van de badkamer werd er door de adviseur goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de verschillende opties. De installatie door Jaco en Dennis was netjes en goed uitgevoerd. Er werd meegedacht in wat we hadden besteld en over de uitvoerbaarheid, al met al zijn we erg tevreden en hebben we een prachtige badkamer
FOTO VAN NIELS EN KARIN ROESINK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Janneke op dinsdag 18 okt 2022 22
Prima, goed geholpen, de verkoopster nam alle tijd om de opties te bekijken en verschillende 3D tekeningen te maken. Goed kleuradvies muur en keuken, zodat het de uitstraling heeft gekregen die ik wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door M Schuurmans op maandag 17 okt 2022 22
Wij bestelden een complexe keuken met fenix fronten, alles op maat gemaakt. Het resultaat is prachtig, met oog voor detail gemonteerd. Door de wereldwijde schaarste aan materialen en chips heeft Ardi de apparatuur in etappes moeten installeren, maar voorzag ons in de tussentijd van leenapparatuur en hield ons op de hoogte van de stand van zaken. Speciaal compliment voor de monteurs. Wat een nette, vriendelijke vaklui waren dat! Ik beveel Ardi van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze en super adviezen”
Door William van de Weg op maandag 17 okt 2022 22
Keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Prachtige showroom, veel keuze en super adviezen. Kwamen tot nieuwe inzichten en uiteindelijk super resultaat. Helaas waren niet alle apparaten er op tijd, maar hier kregen we goede vervangers voor. Zeer zeer tevreden met onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door W Van der Lee op zaterdag 15 okt 2022 22
Snelle reactie bij vragen, goed meedenken, perfect afgeleverd, kwalitatief goede en mooi afgewerkte keuken. Zelf montage gedaan alles was compleet. Een onderkast was zijwand gespleten zodat deur niet goed sloot, dit wel tijdelijk kunnen oplossen, na telefonisch contact met anovi direct gereageerd. Met we bestellen voor u een nieuwe corpus. Dit ook via mail en info mijn keuken doorgegeven. Nogmaals een aanrader voor iemand die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Plette op woensdag 12 okt 2022 22
Heb een nieuwe keuken gekocht. Ben van verkoper tot technici zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes gewerkt”
Door Emiel op woensdag 12 okt 2022 22
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen. Goed geholpen bij het ontwerp, ook bij het inmeten en plaatsen werd er goed meegedacht door de monteurs en waren enkele aanpassingen nog door te voeren, erg fijn! Zeer netjes gewerkt en opgeleverd, dus ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een heel goede aanrader”
Door Rob Roelofs op maandag 10 okt 2022 22
De service staat werkelijk hoog in het vaandel en de monteurs zijn zeer bekwaam leveren goed werk af en werken netjes. De keuken is mooi volgens plan gebouwd en precies wat we ervan verwachten. Waren alleen een paar communicatie foutjes met wat betreft naleveren van producten. Maar dat is allemaal netjes in harmonie opgelost. Verder een heel goede aanrader voor je keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door fam Arendse op vrijdag 7 okt 2022 22
We moesten de keuken door onvoorziene omstandigheden annuleren. De handtekening was gezet, maar dankzij Eline Koers (en haar manager) mocht dit kosteloos! We hopen hier ooit nog eens terug te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Astrid Bosch op vrijdag 7 okt 2022 22
Levering 1 week eerder dan gepland, nette monteurs, douchecabine badkamermeubel en verhoogde toiletten keurig geïnstalleerd en kreeg nog nuttig advies betr. een badkamerkast, gang en badkamer keurig netjes afgedekt tegen beschadiging en naderhand bijna stofvrij opgeleverd. Ik was zeer verrast!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gert Grooters op donderdag 6 okt 2022 22
Vanaf stap 1 tot oplevering alles top verlopen. Goede communicatie en alles gedaan wat afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Dirk-Jan op woensdag 5 okt 2022 22
Mooie keuken geplaatst door ervaren monteurs! Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart op maandag 3 okt 2022 22
Verkoopproces ging raar: met name de apparatuur bleek enorm duur (zo'n €2000,- duurder voor 4 apparaten) en toen we aangaven hier verder naar te willen kijken veranderde de sfeer. Uiteindelijk de apparatuur naar tevredenheid elders besteld en de keuken door Artic Keukens laten plaatsen. Dit naar tevredenheid, de keuken staat prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er perfect uit”
Door Frans en Tonny Lak. op zaterdag 1 okt 2022 22
In de 2e helft van 2021 een L- keuken gekocht bij Artic keukens in |Utrecht. De ontvangst en showroom heel hartelijk en warm. De verkoper Levi Geense heeft ons uitstekend geholpen, en samen zijn we tot een keuken gekomen die aan al onze wensen die wij vooraf gesteld hadden. De levering en montage is gebeurd door kundige en vriendelijk monteurs. Zij hebben een keuken neer gezet die er perfect uitziet en oogt als een plaatje. Een grote pluim aan alle mensen van Artic keukens! De begeleiding van Levi van het gehele project is uitmuntend!
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat en Quooker”
Door Familie Timmer op vrijdag 30 sep 2022 22
Inductiekookplaat en Quooker geleverd en gemonteerd door Arma. Op een zaterdag in de mooie showroom van Arma geweest waar de tijd werd genomen en goed naar onze wensen werd geluisterd. Uiteindelijk zeer vakkundige montage en de monteur gaf vooraf heldere toelichting over het plan van aanpak. De monteur ging rustig te werk en wist precies wat hij moest doen. Na montage alles keurig opgeruimd en nog uitgelegd hoe de apparatuur werkt. Top! Arma is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Harry Konings op vrijdag 30 sep 2022 22
We hebben een complete keuken met koelkast, combi stoomoven en afzuiging gekocht. Perfecte kwaliteit en mooie kleurstelling.
FOTO VAN HARRY KONINGS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Annelie Huls op vrijdag 30 sep 2022 22
Zeer tevreden over het hele traject dat wij bij Arma zijn aangegaan. We werden van begin tot het einde goed op hoogte gehouden. Kortom, erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Service is prima”
Door Hans Lippens op dinsdag 27 sep 2022 22
We hebben een bijzondere keuken gekregen. De verkoopadviseurs zijn zeer creatief geweest om de ruimte goed te benutten. Het bedrijf is punctueel in alles. Komt de afspraken nauwgezet na en informeert en checkt alles tijdig. Vriendelijk en zeer beleefd. Ook de werkwijze van de monteurs is uitstekend. Vriendelijk, netjes en hulpvaardig en alles wordt opgeruimd en meegenomen. Het zijn niet de goedkoopste keukens, maar alles past, werkt correct en de service is prima! En dat is ons veel waard.
Reactie of foto toevoegen
“De verwachtingen meer dan waar gemaakt”
Door Johan V. Monique W. op zondag 25 sep 2022 22
Bij de start naar onze zoektocht voor een keuken voor ons nieuwe huis zijn wij gaan zoeken naar vergelijkingen van keuken leveranciers. Hierbij kwamen wij bij Qasa.nl uit en bij Adee keukens Rijssen welke in de top 5 staat bij Qasa.nl. Adee keukens heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt vanaf het eerste moment dat wij binnenstapten bij hen in de showroom. De keuken is nu opgeleverd en heel mooi geplaatst, goede service en vriendelijke medewerkers. Top gedaan :-)
Reactie of foto toevoegen
“Goedg geholpen en een mooie keuken”
Door G.J.STAM op zaterdag 24 sep 2022 22
Een komplete keuken gekocht. We kunnen zeggen een goed bedrijf en we zijn goed geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Clemens Cramer op zaterdag 24 sep 2022 22
Prima ervaring bij aankoop en installatie van onze Siematic keuken met Bosch, Bora en Quooker apparatuur. Verkoop: vriendelijk, deskundig, geen druk; Klantteam: zorgvuldige communicatie per email en telefonisch; Installatieteams: vriendelijk, op tijd, perfectionistisch, vakmensen! Service: uitmuntend. Problemen adequaat opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Hees op woensdag 21 sep 2022 22
Van begin tot het einde zeer tevreden. Goed advies tijdens verkoop met Levi, maar ook goede nazorg door Levi en zijn team. Als er iets is, dan denkt men bij Artic Keukens niet in problemen maar in oplossingen. Verder zeer kundige en nette monteurs welke in dienst zijn van Artic Keukens, dus geen extern bedrijf (dit zien wij echt als een belangrijk pluspunt i.v.m. slechte ervaring in het verleden waar de montage/installatie door een derde partij werd verricht). Een volgende keuken zou ik zeker weer bij Artic Keukens bestellen.
FOTO VAN FRANK VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk afgeleverd”
Door Familie M. Edink op zondag 18 sep 2022 22
De werkzaamheden aan badkamer en keuken zijn boven verwachting uitgevoerd door Arma en dat met name door medewerker Barend. Netjes, schoon, vakkundig getuigend van veel vakkennis en inzicht. Wij zijn echt meer dan tevreden en zullen indien nodig weer een beroep doen op Arma die binnen de afgesproken tijdsplanning, prachtig werk heeft afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door S. F. Portegies Zwart op zaterdag 17 sep 2022 22
12 jaar geleden een keuken gekocht bij Keur. Alles was netjes geinstalleerd en afgewerkt. maar nooit de moeite genomen om een recentie te schrijven. Wij zijn uiterst tevreden! Vorige week begaf de afzuigkap het. Keur gebeld, zij hadden mijn gegevens meteen bij de hand. Afzuigkap stuk, zei ik. de medewerker: U heeft model xxx.yyy. waarschijnlijk onderdeel D814, een 2mf condensator, een onderdeel van een tientje. wilt u het zelf vervangen of sturen we een monteur van 130Euro. Even later ontving ik een email met instructies en een link naar de webwinkel voor het onderdeel. Alles werkt weer als vanouds. De lering: Keur is niet de goedkoopste. na 12 jaar weet ik echter niet meer wat ik heb betaald, maar ik geniet nog dagelijks van mijn fijne keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Valkenburg Woudenberg op zaterdag 17 sep 2022 22
Badkamer perfect geïnstalleerd! Samenwerking ging erg goed, communicatie ook. Bijna alles in 1 keer goed. Vakmensen!
FOTO VAN VALKENBURG WOUDENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Arend en Denise op vrijdag 16 sep 2022 22
Verschillende keukenleveranciers bezocht maar bij Ardi Keukens hadden wij gelijk het juiste gevoel. Geen doordachte commerciële verkooppraatjes maar gewoon een eerlijke prijs zonder onderhandeling. Zeer correct in de communicatie en doen wat is beloofd. Een optimale klantbeleving met een prachtige keuken die keurig is gemonteerd door een eigen montageploeg. Wij zijn zeer tevreden klanten.
FOTO VAN AREND EN DENISE
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden met het nieuwe toilet”
Door H de Mik op woensdag 14 sep 2022 22
Wij hebben een toilet laten plaatsen door de firma Arma. Communicatie ging super, en er werd naar onze wensen geluisterd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marian Stoevelaar op maandag 12 sep 2022 22
We hebben een houtfineer keuken gekocht. De fronten zien er prachtig uit, het patroon loopt mooi door in de verschillende fronten. Bij plaatsing bleek één ladefront niet goed afgewerkt, omdat het patroon doorloopt worden twee ladenfronten vervangen, super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Rinus op maandag 12 sep 2022 22
Goede uitleg, en samenstellen van de keuken. Goede services, goede vaklui. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN RINUS
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met nieuwe badkamer”
Door Arjan van Leeuwen op zaterdag 10 sep 2022 22
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Het badkamermeubel de regendouche en verwarming zijn zeer vakkundig geïnstalleerd door zeer bekwame monteurs die ook nog uiterst vriendelijk waren en zeer netjes en secuur werkten. Ook het voortraject zoals het uitzoeken met de verkoper die ook zeer klantvriendelijk was en er ook de tijd voor nam verliep uitstekend. Dus het is een goede keuze geweest om onze badkamer bij Arma uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Van Beek op zaterdag 10 sep 2022 22
Complete keuken aangeschaft. Goed geïnformeerd door verkoper. Keukenmonteurs hebben goed werk afgeleverd.
FOTO VAN VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Een perfecte keuken”
Door Albert en Ellen op vrijdag 9 sep 2022 22
In ons vorige huis hadden we een Arma keuken. Hier waren we zo tevreden over dat de keuze makkelijk was om na de verhuizing te gaan kijken voor een keuken bij Ardi.
Tijdens het uitzoekproces zijn we goed geholpen door Anne. Ze dacht met ons mee en liet ons verschillende opties zien. Uiteindelijk zijn we zo tot een perfecte keuken gekomen én binnen ons budget. Dank Anne! Ook het plaatsen verliep netjes en secuur door Arie en Ronald. Binnen twee dagen waren we voorzien van een prachtige keuken. Aan het einde liepen we alles netjes langs en gingen ze pas weg zodra wij geheel tevreden waren. Dank Arie en Ronald.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van de nieuwe keuken”
Door Giesbergen op donderdag 8 sep 2022 22
Netje en een eerlijk bedrijf! Goed geluisterd en mee gedacht met onze wensen! En daar profiteren en genieten we nu elke dag van!!
FOTO VAN GIESBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jolien Bruggink op donderdag 8 sep 2022 22
Van het begin met het uitzoeken van de keuken goed begeleid en met het plaatsen ook. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor deze meer dan geweldige ervaring”
Door Fam. M.J.M. Veldman op woensdag 7 sep 2022 22
Via onze hypotheekadviseur kwamen we terecht bij Adee keukens in Rijssen. Vol goede moed kwamen we in de zeer vriendelijk ogende showroom die zeer uitgebreid was ingericht met talloze keukenvarianten. Na de eerste indrukken maakten we kennis met de heer Voortman, aanbevolen door onze hypotheekadviseur. We schoven aan tafel en onder het genot van een kop koffie (gevolgd door heerlijke lekkernijen uit "eigen keuken" van Adee) wist de heer Voortman ons van de talloze keukenmodellen te begeleiden naar de uiteindelijke keuze die natuurlijk bij onze woning paste. We ontvingen een geplastificeerde computerfoto van onze nieuwe keuken. Voldaan en tevreden keerden we huiswaarts. Naarmate de tijd verstreek diende er zich een probleem aan. Veelgehoorde opmerkingen links en rechts "door de oorlogsindustrie de oekraine"... Tja....ook in ons geval bleek dat door wat dan ook de bestelde vaatwasser niet leverbaar was. Maar Adee liet het er niet bij zitten en zorgde voor een passend alternatief. Geweldig! Na een tijdje bleek dat ook de bestelde inductieplaat niet leverbaar was. Adee liet ons weten dat ze ons ter overbrugging een leentoestel zouden aanbieden. Maar uitgerekend de week voor aanvang van de werkzaamheden kregen we het meer dan verbluffende bericht van Adee dat de helle keuken inclusief onze eigen inductieplaat in een keer geleverd en gemonteerd zou worden. Dit is verbluffend en simpelweg niet anders te noemen dan subliem. Echt werkelijk waar meer dan de beste service die er maar is! Een geweldig team begon de werkzaamheden met het verwijderen van de oude keuken met zorg en vooral netjes werken. Tja....stof is natuurlijk onvermijdbaar maar dat ter zijde. Leidingen werden gelegd, aanpassingen daar waar nodig en toen dat alles een feit was kwamen de eigen installateurs van Adee. Met uiterste zorg werd de keuken opgebouwd met goed overleg om o ze wensen volledig te realiseren. Er werd zelfs niet moeilijk gedaan om extra werk om het NOG mooier te maken. Na afloop begon voor ons het schoonmaken en inrichten van de keuken. Een adembenemend mooie keuken van Adee is het eindresultaat.
Kleine attentie van Adee: een handdoek en vaatdoek erbij. En......een telefoontje van de heer Voortman of alles naar wens is en naar wens is verlopen. Kortom, geen dozen schuiven maar prima en zeer vakkundig advies met daarbij after sales service. Dat is wat bij ons maar zeer zeker ook bij Adee hoog in het vaandel staat! Als wij 10 sterren zouden kunnen geven dan zouden we zeker 12 of meer geven! Een echte aanrader met een kleine maar...... De maar? Nou gewoon, wij hopen nooit meer een keuken te kopen bij Adee....want...als de mooie Adee keuken aan vervanging toe zal zijn, dan zullen wij misschien niet meer leven of anders in een verzorgingstehuis leven. Adee keukens, met in het bijzonder de heer Voortman, bedankt voor deze meer dan geweldige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Arienne Stevens op maandag 5 sep 2022 22
Ik heb bij Geerd Koppelman van Avanti een inbouw wijnklimaatkast gekocht voor onze bestaande keuken. Het was een verrassing voor mijn man en zowel verkoper Geerd als monteurs Berto en Erik zijn tot het uiterste gegaan om het een geheim te houden. Ze hebben echt super goede service verleend! Ik kon Geerd per app altijd goed bereiken en toen er toch een klein probleem was, pakte hij het snel op om het te verhelpen. Dus wat mij betreft verdient Avanti een 10!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door F Meisner op maandag 5 sep 2022 22
Plaatsen van gekochte keuken. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Kleine probleempjes werden direct opgelost. Keurige medewerkers en alles weer opgeruimd. Kan dit bedrijf zeker aan bevelen. Inmiddels een paar huizen verder heeft ook bij Avanti een keuken gekocht.
FOTO VAN F MEISNER
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Astrid en Léon op zaterdag 3 sep 2022 22
Vanaf het begin van het proces tot aan het plaatsen van de keuken is onze ervaring heel positief geweest. Kees V heeft onze ideeën goed in beeld kunnen brengen en het eindresultaat is precies zoals we gewenst hebben. Ook wat betreft de installatie alleen maar lof. Een aantal zaken die niet helemaal goed waren werden meteen opgepakt en zo snel mogelijk verholpen.
FOTO VAN ASTRID EN LÉON
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Heijdenrijk op woensdag 31 aug 2022 22
Goed geholpen door Robin tijdens de koop, goede informatie en fijne gesprekken. Kwaliteit goed, is er iets, wordt het netjes opgelost. Goede montage. Een aanrader!
FOTO VAN HEIJDENRIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Sandra en Ton op woensdag 31 aug 2022 22
Bij ons eerste bezoek gaf de verkoper ons een goed gevoel en dacht goed mee, niks opdringerig aan het eind kregen we al een concept offerte mee met tekening. Niks aanbetalen en de prijs is vast heerlijk en een goed beleid van deze organisatie.
Eigen monteurs en chauffeurs die zeer professioneel te werk gaan, en dan ook nog een prachtige keuken. Advies van ons ga zeker kijken en loop niet standaard naar de meubelboulevard. Ook hier hebben ze zeer betaalbare keukens.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een plaatje”
Door Tjerk Pelsma op maandag 29 aug 2022 22
De keuken is echt een plaatje! Wat een verademing alles in één keer goed;
- geleverd
- gemonteerd
- zonder oplever punten
FOTO VAN TJERK PELSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Pierre Schout op maandag 29 aug 2022 22
We hebben een prachtige keuken gekocht en is geleverd naar volle tevredenheid!
We wisten achteraf niet dat Ardi onder een grotere organisatie DB Keukengroep valt. Bleek dat er in Berkel en Rodenrijs ook een vestiging zat. Dat had dichterbij geweest. Voor de klant is het niet duidelijk dat alle lokale vestigingen onder db keukengroep vallen. We zijn wel 5 keer teruggeweest denk ik. Gaandeweg hebben we onze keuken samen ontworpen. Dat gaf een heel goed gevoel.
Reactie of foto toevoegen
“Niets anders dan lof”
Door André en Willeke op zondag 28 aug 2022 22
De keuken is op de afgesproken tijd geleverd. Alles compleet. De monteurs waren beide dagen keurig op tijd. Werken zeer netjes erg precies. Namen de tijd om de werking van ons nieuwe apparatuur uit te leggen. Niets anders dan lof voor dit bedrijf en zal zeker aanbevolen worden door ons.
FOTO VAN ANDRÉ EN WILLEKE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.