Feedback
9,6

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2137 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1821 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Super blij met onze nieuwe keuken”
Door Dhr. J. Nijkamp op maandag 28 nov 2022 22
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst. De communicatie en service verliep heel goed. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR. J. NIJKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Willy Jongeneel op zaterdag 26 nov 2022 22
In oktober is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn er heel erg blij mee. Vanaf het moment van oriënteren tot het plaatsen is alles prima verlopen. Er werd goed meegedacht bij alle keuzes die gemaakt moesten worden. Erg vriendelijk, behulpzaam personeel. Hele goede vakmensen. Kortom zeker een bedrijf om aan te raden!
FOTO VAN WILLY JONGENEEL
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jan Berk op zaterdag 26 nov 2022 22
De adviseur van Keur Keukens heeft ons zeer goed geadviseerd. Wij wilden totaal ontzorgd worden. Dat is door Keur Keuken en Keuken Werk volledig gelukt. Top complimenten. We zijn erg blij met onze keuken. Ik zou iedereen die een nieuwe keuken wilt aanraden om dit via Keur Keuken te doen. (er zit wel een prijskaartje aan :))
FOTO VAN JAN BERK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Dieneke op zaterdag 19 nov 2022 22
Super blij met mijn nieuwe keuken, van Arma. Arma denkt in alles met je mee, geeft juiste adviezen en vindt overal een oplossing voor.
FOTO VAN DIENEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Mirjam van Galen Last op donderdag 17 nov 2022 22
Vanaf het moment van tekenen van onze keuken tot het plaatsen zijn wij zeer deskundig en vakbekwaam geholpen. Klein bedrijf en ze doen echt zoals beloofd !
FOTO VAN MIRJAM VAN GALEN LAST
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed naar je wensen en denken echt mee”
Door Danny Hopmans op vrijdag 11 nov 2022 22
Nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar de wensen en zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk in te passen in het ontwerp, en denken echt mee. Mijn 1e keuken kwam van Ardi en niet hoeven nadenken waar ik heen ging voor de nieuwe.
FOTO VAN DANNY HOPMANS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie nieuwe keuken”
Door W.v.d.Linde op vrijdag 11 nov 2022 22
Mooie showroom, eerlijke prijzen en goede begeleiding. En goede nagekomen afspraken.
FOTO VAN W.V.D.LINDE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N. Sportman op donderdag 10 nov 2022 22
ik heb bij Artic een volledige keuken besteld en laten installeren. Bij de aanschaf zijn wij niet over een nacht ijs gegaan maar de verkoper was geduldig en heel hulpvaardig. Ook met latere aanpassingen zijn we goed geholpen. Er is een ruime keuze en goede uitleg tot in detail voor alle keuken apparatuur, panelen, kasten kleuren die we wilden bestellen en dat was best veel. Bij de planning was het een beetje verwarrend dat er zowel planningen en voorstellen kwamen van de keuken standbouw en de bouwaannemer die de bestaande keuken afbreekt en de ruimte gereedmaakt voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Er komt echter een goede planning bij die prima werd aangehouden. Hulde aan alle vaklieden die zorgden voor sloop, verlaagde plafonds, el.aansluitingen en verlichting inbouw, de stukadoor en de schilder. Daarna kwam de keuken en de inbouw. Het bleek prima in elkaar te passen en zelfs nog iets ruimer dan we dachten, De keuken wordt overigens ter plekke op maat gemaakt. De opbouw van de keuken ging uitstekend en kleine afwijkingen werden in prima overleg uitgevoerd. De keuken staat prima en rijk. De meeste keuken apparatuur is ingebouwd maar helaas hebben de inductie kookplaat en de vaatwassen een langere levertijd maar de geplaatste vervangende plaat en vaatwasser werd netjes geplaatst tot de levering plaats vindt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN N. SPORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Somar op donderdag 10 nov 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Vanaf het eerste contact en het samenstellen van de keuken, tot aan het plaatsen van de keuken, is alles goed verlopen.
FOTO VAN SOMAR
Reactie of foto toevoegen
“Geen vraag was te veel”
Door M. Cornelissen op woensdag 9 nov 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. De service met de verkoper, de receptionistes, de planner, bezorgers en plaatsers van de keuken. alles wat in 1 woord super. Wij zijn zeer te spreken over hoe alles verlopen is. Niks was te veel en iedereen dacht met ons mee. Geen vraag was teveel.
FOTO VAN M. CORNELISSEN
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Marjo Streefkerk op zaterdag 29 okt 2022 22
We hebben een keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. We zijn uitstekend geholpen bij het maken van keuzes. Het installeren is gedaan door vakkundige monteurs. Het gehele traject kenmerkt zich door professionaliteit. Zeer klantvriendelijk!
FOTO VAN MARJO STREEFKERK
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt buitengewoon goed en eerlijk geregeld”
Door Fam. Steenwijk op vrijdag 28 okt 2022 22
Recent is onze keuken geplaatst. Al bij het uitdenken van onze 'droomkeuken' werd er met ons meegedacht, wij hadden immers niet alledaagse wensen. Het motto 'Doen zoals is beloofd' hebben alle medewerkers van Anovi, van verkoper tot monteur en iedereen er tussenin, in de praktijk gebracht! Als er 'problemen' ontstonden, werden ze op een acceptabele wijze opgelost. Van begin tot eind werd alles buitengewoon goed en eerlijk geregeld! Wij wisten precies waar we aan toe waren. Een service op topniveau! Wij zijn meer dan tevreden en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FAM. STEENWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door M. Kroesbergen op donderdag 27 okt 2022 22
In het voorjaar van 2022 hebben we onze keuken bij DB Keukengroep uitgezocht. Sinds juni genieten we elke dag van onze keuken. We zijn er ontzettend blij mee. De kleur (olijfgroen) is fantastisch! Het is een hele mooie warme kleur in onze woonkamer/-keuken. Maar ook met de indeling zijn we heel blij. We hebben een heel fijn kookeiland, genoeg werkruimte, vaatwasser op hoogte, quooker... Ja, echt we zijn door Arma Keukens heel goed geholpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en uiteindelijk is alles op 3D uitgetekend zodat we een goed beeld hadden van wat we uitgezocht hadden. We hebben de keuken zelf gemonteerd, maar kregen daar een goede en uitgebreide handleiding bij. Uitstekende ervaring!
FOTO VAN M. KROESBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden en gelukkig met onze nieuwe keuken”
Door Timmerman op woensdag 26 okt 2022 22
Het is alweer een jaar geleden dat de keuken is geleverd. O.i. kun je dan goed beoordelen hoe de keuken bevalt. En we kunnen werkelijk zeggen: fantastisch. Elke detail en elk advies (van Cornelis) is spot on! Hoe fijn is dat je gevoel uiteindelijk ook werkelijkheid wordt. We hadden wat kleine hobbeltjes bij de levering van de apparatuur (wie niet in deze tijd), maar service krijgt pas inhoud wanneer je er gebruik van moet maken. Ook hier een dikke tien! Kortom, tevreden en zeer gelukkig met onze keus voor Keur!
FOTO VAN TIMMERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken die volledig voldoet aan onze verwachtingen”
Door Jos en Marja Aertssen op woensdag 26 okt 2022 22
Keuken die we overeen kwamen in winkel voldoet volledig aan onze verwachtingen. mede dankzij het advies van de verkoopster. De enige reden dat het geen 5 steren zijn.
de levering van neff magnetron, waar jullie ook niets aankunnen doen. Prima en vriendelijke monteurs die ook nog kundig zijn en terplaatse aanpassingen hebben gedaan.
FOTO VAN JOS EN MARJA AERTSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Roxanne Katers op woensdag 26 okt 2022 22
Wij hebben onze keuken bij Arma gekocht en wij werden van A tot Z op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Als ik deed bellen voor een vraag dan werd ik snel en goed geholpen. De keuken is volgens het boekje bezorgd en gemonteerd en ter plaatsen nog aangepast waar dat nodig was. Ik raad ze iedereen aan om hier te gaan kijken/kopen van een keuken.
FOTO VAN ROXANNE KATERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nico Magré op vrijdag 21 okt 2022 22
Wat zijn wij tevreden met onze nieuwe keuken. Helemaal hoe wij het in gedachte hadden. De verkoper adviseerde ons goed en ook de monteur was was zeer goed (een vakman). Dus een zeer tevreden klant ik zou het zo iedereen aanraden een ARMA keuken te kopen.
FOTO VAN NICO MAGRÉ
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Mevr. M.Th. Kraaij-Kamsteeg op vrijdag 21 okt 2022 22
Was op zoek naar een keuken in de houtlook. Na verschillende keukencentra bezocht te hebben vond ik bij Arma 'mijn' keuken. Ik viel voor de prachtige bovenkastjes met getint glas en verlichting daarin. Uitstekend geholpen met het samenstellen van de keuken. Later bij het plaatsen geen enkele opmerking. Installateur zag zelf een kleine beschadiging, er wordt een nieuwe deur besteld. Verder volledig naar wens, de keuken is echt prachtig. Ben er heel erg blij mee.
FOTO VAN MEVR. M.TH. KRAAIJ-KAMSTEEG
Reactie of foto toevoegen
“Ardi bedankt”
Door Monique en Antoine op woensdag 19 okt 2022 22
Prachtige keuken gekocht, geweldige service en kwaliteit geleverd door 2 monteurs. Alles werd afgedekt bij de plaatsing en de apparatuur werd gecontroleerd en uitgelegd. Erg tevreden en zeker aan te raden! Ardi bedankt!
FOTO VAN MONIQUE EN ANTOINE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Niels en Karin Roesink op woensdag 19 okt 2022 22
Tijdens de aankoop van de badkamer werd er door de adviseur goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de verschillende opties. De installatie door Jaco en Dennis was netjes en goed uitgevoerd. Er werd meegedacht in wat we hadden besteld en over de uitvoerbaarheid, al met al zijn we erg tevreden en hebben we een prachtige badkamer
FOTO VAN NIELS EN KARIN ROESINK
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Harry Konings op vrijdag 30 sep 2022 22
We hebben een complete keuken met koelkast, combi stoomoven en afzuiging gekocht. Perfecte kwaliteit en mooie kleurstelling.
FOTO VAN HARRY KONINGS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Hees op woensdag 21 sep 2022 22
Van begin tot het einde zeer tevreden. Goed advies tijdens verkoop met Levi, maar ook goede nazorg door Levi en zijn team. Als er iets is, dan denkt men bij Artic Keukens niet in problemen maar in oplossingen. Verder zeer kundige en nette monteurs welke in dienst zijn van Artic Keukens, dus geen extern bedrijf (dit zien wij echt als een belangrijk pluspunt i.v.m. slechte ervaring in het verleden waar de montage/installatie door een derde partij werd verricht). Een volgende keuken zou ik zeker weer bij Artic Keukens bestellen.
FOTO VAN FRANK VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Valkenburg Woudenberg op zaterdag 17 sep 2022 22
Badkamer perfect geïnstalleerd! Samenwerking ging erg goed, communicatie ook. Bijna alles in 1 keer goed. Vakmensen!
FOTO VAN VALKENBURG WOUDENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Arend en Denise op vrijdag 16 sep 2022 22
Verschillende keukenleveranciers bezocht maar bij Ardi Keukens hadden wij gelijk het juiste gevoel. Geen doordachte commerciële verkooppraatjes maar gewoon een eerlijke prijs zonder onderhandeling. Zeer correct in de communicatie en doen wat is beloofd. Een optimale klantbeleving met een prachtige keuken die keurig is gemonteerd door een eigen montageploeg. Wij zijn zeer tevreden klanten.
FOTO VAN AREND EN DENISE
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Rinus op maandag 12 sep 2022 22
Goede uitleg, en samenstellen van de keuken. Goede services, goede vaklui. Zeker aan te bevelen.
FOTO VAN RINUS
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Van Beek op zaterdag 10 sep 2022 22
Complete keuken aangeschaft. Goed geïnformeerd door verkoper. Keukenmonteurs hebben goed werk afgeleverd.
FOTO VAN VAN BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van de nieuwe keuken”
Door Giesbergen op donderdag 8 sep 2022 22
Netje en een eerlijk bedrijf! Goed geluisterd en mee gedacht met onze wensen! En daar profiteren en genieten we nu elke dag van!!
FOTO VAN GIESBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door F Meisner op maandag 5 sep 2022 22
Plaatsen van gekochte keuken. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Kleine probleempjes werden direct opgelost. Keurige medewerkers en alles weer opgeruimd. Kan dit bedrijf zeker aan bevelen. Inmiddels een paar huizen verder heeft ook bij Avanti een keuken gekocht.
FOTO VAN F MEISNER
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Astrid en Léon op zaterdag 3 sep 2022 22
Vanaf het begin van het proces tot aan het plaatsen van de keuken is onze ervaring heel positief geweest. Kees V heeft onze ideeën goed in beeld kunnen brengen en het eindresultaat is precies zoals we gewenst hebben. Ook wat betreft de installatie alleen maar lof. Een aantal zaken die niet helemaal goed waren werden meteen opgepakt en zo snel mogelijk verholpen.
FOTO VAN ASTRID EN LÉON
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Heijdenrijk op woensdag 31 aug 2022 22
Goed geholpen door Robin tijdens de koop, goede informatie en fijne gesprekken. Kwaliteit goed, is er iets, wordt het netjes opgelost. Goede montage. Een aanrader!
FOTO VAN HEIJDENRIJK
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is een plaatje”
Door Tjerk Pelsma op maandag 29 aug 2022 22
De keuken is echt een plaatje! Wat een verademing alles in één keer goed;
- geleverd
- gemonteerd
- zonder oplever punten
FOTO VAN TJERK PELSMA
Reactie of foto toevoegen
“Niets anders dan lof”
Door André en Willeke op zondag 28 aug 2022 22
De keuken is op de afgesproken tijd geleverd. Alles compleet. De monteurs waren beide dagen keurig op tijd. Werken zeer netjes erg precies. Namen de tijd om de werking van ons nieuwe apparatuur uit te leggen. Niets anders dan lof voor dit bedrijf en zal zeker aanbevolen worden door ons.
FOTO VAN ANDRÉ EN WILLEKE
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Frank Badings op woensdag 3 aug 2022 22
Onze tweede keuken van Arma, en we zijn supergoed geholpen door Everhard de Bruin bij het uitzoeken van de keuken. Ook het monteren van de keuken is naar volle tevredenheid gedaan. Er is meegedacht, elke dag werd alles opgeruimd en alles klopte. Het voordeel van eigen monteurs. We zijn echt super tevreden en heel erg blij met onze mooie keuken. Top !!
FOTO VAN FRANK BADINGS
Reactie of foto toevoegen
“Diepe buiging voor service”
Door Jan Boers op dinsdag 2 aug 2022 22
Wij hebben in 2020 een keuken bij Ardi in Sint Annaland gekocht en zijn uitstekend door verkoper Bart in 't Veld geholpen. Er werd goed met onze specifieke wensen meegedacht en wij konden een goede afweging maken. Wij besloten een greeploze keuken aan te schaffen. Om dit volledig greeploos uit te voeren werden er 2 Hettich motoren onder en boven de koelvriescombinatie geplaatst. Tijdens de plaatsing van de keuken werd alles tot in detail perfect opgelost en wij waren zeer tevreden. Dat er wel eens iets mis kan gaan, of niet helemaal goed wordt ingeschat, bleek al snel. De koelvriescombinatie leende zich niet zo goed voor het gebruik van de Hettich motoren. Door de combinatie waren de motoren te ver bij de drukpunten van de koeler en de vriezer vandaan geplaatst waardoor deze niet goed werkten. Dit bleef problemen opleveren. Ardi keukens heeft uiteindelijk na van alles geprobeerd te hebben besloten om de koelvriescombinatie te verwijderen, er een nieuwe kast in te monteren en er een nieuwe losse koeler en vriezer in te plaatsen, waarbij de 2 Hettich motoren tussen beide apparaten geplaatst konden worden, ter hoogte van de drukpunten. Hierna waren alle problemen direct verholpen. Door Ardi werd alles zonder kosten opgelost. Dat noem ik nou service. In een woord super. Afgelopen winter bleek ons dat er erg veel kou de keuken inkwam door de afzuigkap. Om dit tegen te gaan wilde ik er een terugslagklep in plaatsen. Op internet werden suggesties gedaan om de terugslagklep in de uitgang bij de buitenmuur te plaatsen, anderen adviseerden dit direct achter de motor van de afzuigkap te doen. Toen ik telefonisch advies bij Dhr. Kruijsse, van de service-afdeling van Ardi keukens roeg kreeg ik het advies om de terugslagklep direct achter de motor van de afzuigkap te plaatsen. Omdat ik niet precies wist hoe ik dit moest doen, besloot Ardi keukens dit ook nog onder service voor ons uit te voeren. Ik maak een diepe buiging voor de service van Ardi keukens. Als ik meer dan 5 sterren zou kunnen geven dan had ik die zeker gegeven. De service is werkelijk boven verwachting en meer dan uitstekend.
FOTO VAN JAN BOERS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keukenwand met kookeiland”
Door B. De Jong op zondag 24 jul 2022 22
Een prachtige keukenwand met kookeiland geplaatst door echte vakmensen. In 1,5 dag stond onze keuken met vakmanschap geplaatst als een plaatje in onze woning
FOTO VAN B. DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat is super mooi”
Door Wiljan op woensdag 20 jul 2022 22
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht voor in ons appartement. Het resultaat is echt super mooi geworden, nog mooier dan verwacht. Zelfs in een kleine keuken kunnen ze een echt professionele keuken van hoge kwaliteit inbouwen! Geen standaard werk, maar echt handmatig vakwerk. Het is misschien even wachten tussen het moment van aankoop en de levering, maar als je voor kwaliteit gaat dan is het de moeite van het wachten echt meer dan waard! Het is net of ik ben verhuisd naar een luxere woning:)
FOTO VAN WILJAN
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig geworden”
Door Anouk van Zevenbergen op dinsdag 19 jul 2022 22
Keuken gekocht bij Ardi in 2021. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Tijdens de afspraak zijn wij goed geadviseerd, er werd echt de tijd voor ons genomen. Keuken werd netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Duidelijke afspraken, goed nagekomen. Keuken is prachtig geworden, en de kwaliteit is goed!
FOTO VAN ANOUK VAN ZEVENBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Cees en Cathrien Staal op zaterdag 16 jul 2022 22
Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk, adviserend, meedenkend, doen wat is beloofd! Je voelt je er altijd welkom en ze staan ook altijd voor je klaar. Al bij het eerste bezoek wordt je hartelijk ontvangen en uitstekend geadviseerd. Ook nadat de keuken is geïnstalleerd en betaald, blijft men vriendelijk en behulpzaam. Zo werden niet voorziene uitgaven voor een kraan voor de levering van de keuken in voor ons gunstige zin door Pelma opgelost nadat de keuken al was geïnstalleerd en betaald. We genieten volop van de prachtige keuken die door Pelma is geleverd en vakkundig geïnstalleerd en zijn dan ook blij dat we onze keuken bij Pelma hebben gekocht. We kunnen het iedereen aanraden om bij Pelma je keuken te kopen. Dan heb je zekerheid. De medewerkers van Pelma verdienen een dikke pluim! Het zijn "toppers"!
FOTO VAN CEES EN CATHRIEN STAAL
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Nicole van Mourik - Nijmegen op donderdag 14 jul 2022 22
Via een vriendin bij Avanti Keukens terecht gekomen, aangezien zij goede ervaringen met dit bedrijf heeft. Mooie showroom en nette service. Keuken aangeschaft en erg netjes geholpen. Zelfs na het bestelproces nog iets toegevoegd en ook dat was geen probleem. De montage is door eigen personeel gedaan en dat werd heel secuur en vakkundig gedaan. Petje af. Geen enkel restpunt of punt van ontevredenheid. Zeer tevreden klant hier :-)
FOTO VAN NICOLE VAN MOURIK - NIJMEGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prima ervaring”
Door G.J. Polman op zondag 10 jul 2022 22
1 dag voor plaatsing werd de keuken afgeleverd en keurig op de goede plek neergezet. De volgende dag kwamen de twee monteurs om de keuken te plaatsen. Ik heb met verbazing gekeken hoe efficient deze 2 werkten. Je zag de keuken groeien naar iets moois. Een prima ervaring en zeker aan te bevelen voor degenen die een nieuwe keuken willen laten plaatsen.
FOTO VAN G.J. POLMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en kastenwand”
Door Jowi Bernardo op donderdag 7 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken en kastenwand gekocht. Wij hebben alle medewerkers als prettig en deskundige ervaren! Ik raad ieder aan om zeker eens een keer te gaan kijken in de showroom en een gesprek aan te gaan!
FOTO VAN JOWI BERNARDO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R ten Berk de Boer op donderdag 7 jul 2022 22
Vanaf binnenkomst in de showroom tot en met monteren van de keuken zeer tevreden over de dienstverlening, communicatie en kundigheid van alle medewerkers.
Afspraak = Afspraak bij Arma keukens. Een mooi voorbeeld is dat de klantendienst netjes een dag voor levering belde om aan te geven dat het tijdstip van leveren een uur later zou worden.
FOTO VAN R TEN BERK DE BOER
Reactie of foto toevoegen
“Make-over van de keuken”
Door Jeanette en Bob van den Berg op woensdag 6 jul 2022 22
Wij hebben onze (tweede Arma-)keuken 13 jaar geleden laten plaatsen door Arma en daarnaast heeft destijds Avanti (zusterbedrijf uit Kesteren) onze badkamer en het toilet ingericht. Na 13 jaar was het tijd voor een make-over: we wilden af van het koken op gas, wilden een geïntegreerde afzuiger in de inductie-kookplaat en een nieuwe oven. Als toetje kochten we ook een Quooker. In twee dagen tijd hebben Freek (een monteur die destijds ook al onze eerste Arma-keuken in Harderwijk monteerde) en Frans (een kanjer van een leerling-monteur) al onze wensen uitgevoerd. Niet alles wat van te voren met de verkoper (Rik van den Broek) was uitgedacht, kon ter plekke ook volgens plan uitgevoerd worden. Freek als zeer ervaren en kundige monteur heeft alles op maat gemaakt en het eindresultaat overtreft onze verwachtingen.
De tweede werkdag hebben de mannen van 7.30 uur tot 20.10 uur doorgewerkt om alles af te krijgen (uiteindelijk is de rit Nunspeet-Groningen en retour geen tochtje dat je voor 1 of 2 uur op de volgende werkdag graag nog een keer doet om de klus alsnog af te maken). Frans heeft daarnaast in onze badkamer enkele verbeteringen aangebracht en ook nog wat aan slijtage onderhevige klusjes uitgevoerd. We zijn meer dan tevreden. De beide mannen zijn zeer plezierig in het contact, blijven rustig als er iets tegenzit en werken netjes en nauwgezet. Tot op detailniveau werden onze wensen uitgevoerd!
Inmiddels hebben we bijna 30 jaar ervaring met Arma en we kunnen zeggen dat een keuken verkopen een is, maar het plaatsen en jarenlang service verlenen (ook als je in Groningen woont) is twee. Hierin onderscheidt Arma zich wat ons betreft: geen woorden, maar daden (inderdaad, dit schrijft een Feyenoord-fan)!
FOTO VAN JEANETTE EN BOB VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor een mooie keuken”
Door Rien en Jeanet de Vos op maandag 4 jul 2022 22
We hebben in januari 2022 een keuken gekocht bij Ardi Keukens. We waren net voor de laatste lockdown in de showroom geweest en hadden een keuze gemaakt welke keuken (type, kleur) we wilden kopen. Hierbij hebben we op dat moment al heel wat info en tips ontvangen. De volgende afspraak was via een zoom-meeting. Dit was meer om de indeling en apparatuur te bespreken. Voor het werkblad zijn we tussendoor even naar de showroom gereden waar buiten een tent was opgezet met opstelling van o.a. de werkbladen. Het hele proces van oriënteren, keuzes maken en kopen is door de adviseur (Anne) van Ardi op een hele fijne wijze begeleid waarbij onze wensen, daar waar mogelijk, zoveel mogelijk werden ingepast. Met haar deskundig advies zijn we tot een, voor ons, prachtig eindresultaat gekomen. Tevens een pluim voor de montagedienst. Hilbert heeft uitstekend werk verricht. Niet alle apparatuur kon op tijd worden geleverd maar ook daar werden we door de medewerkers van Ardi keurig van op de hoogte gehouden. Al met al zijn wij heel blij met onze nieuwe keuken die we gekocht hebben bij dit bedrijf. We kunnen iedereen aanraden om voor een mooie keuken en een goed advies naar Ardi te gaan.
FOTO VAN RIEN EN JEANET DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes allemaal”
Door Karin Hazeleger op zaterdag 2 jul 2022 22
De voorbereiding aan de hand van het formulier van je in moet vullen, zodat de verkoper al enig inzicht heeft. Het contact opnemen door de verkoper vtv om al e.e.a. door te spreken. Als je dan op de afspraak hoef je niet vanaf 0 te beginnen. Het meedenken van de verkoper en de afhandeling daarna een uiteraard het plaatsen van de keuken door zeer goede monteurs. Daarna wordt je weer gebeld over hoe alles is verlopen. Heel netjes allemaal. Had niet beter gekund.
FOTO VAN KARIN HAZELEGER
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rosanne op maandag 27 jun 2022 22
We hebben afgelopen November een keuken gekocht bij Ardi-keukens. We zijn goed geholpen door Marjolein. Ze heeft veel verschillende mogelijkheden laten zien aan ons en ook gekeken wat past in ons budget. Bij het leveren en plaatsen van de keuken waren er verschillende oplever puntjes, maar die zijn fantastisch opgelost door Ardi-Keukens en de monteur.
FOTO VAN ROSANNE
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de mooie keuken”
Door Kevin Zandbergen op vrijdag 24 jun 2022 22
Keuken met wand en eiland gekocht. Prettig verkoopgesprek, niet opdringerig en direct een vaste prijs wat paste bij ons budget. Gelukkig geen vervelende onderhandelingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. Doordat ze samenwerkte met onze aannemer hebben zij direct geschakeld met hen en hoefde ik zelf niks te regelen. Montage is netjes gedaan en kreeg na montage uitleg van de monteurs. Doordat de vloer later kwam, moesten de plintjes iets aangepast worden, hier zijn ze snel en kosteloos voor langsgekomen. Daarna dubbel check gehad of alles naar wens was. Over de totale koop van de keuken zijn we zeer tevreden! Heel blij met de mooie keuken!
FOTO VAN KEVIN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door R. Heijens op dinsdag 21 jun 2022 22
De verkoper, dhr. Mallegrom was buitengewoon attent en vriendelijk, alles was mogelijk. De service van Ardi-keukens is buitengewoon. In 1990 de 1e keuken, in 1998 de 2e keuken en nu in 2022 de 3e keuken van Ardi. Levering en plaatsing gingen perfect. Ik zou iedereen die aan een nieuwe keuken toe is willen adviseren, ga eens bij een vestiging van Ardi-keukens langs.
FOTO VAN R. HEIJENS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J de Vos op maandag 20 jun 2022 22
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht en laten installeren. In de showroom zijn wij vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden verschillende merken en de kosten (verschillen). Wij zijn hier meerdere malen geweest, omdat wij eerst een hoekkeuken hadden en de vraag was of wij het aandurfden om nu 2 evenwijdige keukenbladen te laten plaatsen. Er waren wat personele problemen bij de aannemer en zodoende moest de planning aangepast worden. In overleg met Ardi was dit geen probleem en kon alles opgeschoven worden. Tijdens het plaatsen zijn er nog wat kleinigheden naar boven gekomen en Ardi heeft ons goed geïnformeerd naar de mogelijkheden. Wij hebben 2 losstaande werkbladen. 1 blad was niet helemaal netjes afgewerkt, waarop Ardi deze voor nu wel heeft geplaatst, zodat de keuken helemaal werkbaar/leefbaar is, maar zal dit blad zsm kosteloos vervangen.
FOTO VAN J DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Leenaars op vrijdag 17 jun 2022 22
Communicatie is erg goed. We werden goed geholpen in de showroom. Geduldig, zocht alles uit en was duidelijk qua prijs/kwaliteit. Hij zocht evt. alternatieven. Plaatsing is ook goed verlopen. Nadien wat kleine zaken die aangepast moesten worden (bijv. temperatuur van de boiler en een lade was niet goed afgesteld). Dit werd snel en kundig verholpen!
FOTO VAN LEENAARS
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Fam. Pelgrim op donderdag 9 jun 2022 22
Wij zijn ontzettend blij met de kundigheid van al het personeel, dat ons geholpen heeft bij Adee keukens te Rijssen. Hier zijn we geholpen door de verkoper Silas. Met hem hebben we onze keuken samengesteld. Fijn dat je met ideeën komt, waar wij zelf niet eens over nagedacht hadden en/of het bestaan niet van wisten. De monteurs waren ook geweldig. Ze namen alle tijd om de keuken te plaatsen, wat resulteerde in een net afgewerkte keuken. En natuurlijk waren er wel wat kleine dingen die niet helemaal goed liepen, maar dit werd dan ook probleemloos opgelost. Al met al een geweldige ervaring.
FOTO VAN FAM. PELGRIM
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui met oog voor detail”
Door L. Langevoort op woensdag 1 jun 2022 22
Keuken gekocht en laten plaatsen bij Arma Nunspeet. Bij het uitzoeken erg goed geholpen door de verkoper die goed rekening hield met onze voorkeur (moodboard). Ook wijzigingen tussendoor zijn goed en zorgvuldig verwerkt. Contact is altijd correct en vriendelijk. Het montageteam heeft de keuken uiteindelijk in 2 dagen geplaatst. Vaklui die oog hebben voor detail en ook met goede ideeën komen als er iets beslist moet worden tijdens de montage wat niet te voorzien was. Zeer correcte lui. Keuken is ook in een keer compleet geleverd trouwens, je hoort wel eens wat anders.
FOTO VAN L. LANGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door liesbeth blom op maandag 2 mei 2022 22
wij hebben een keuken gekocht, zijn heel goed geholpen en is keurig geleverd en gemonteerd...ondanks dat er 2x wat deurtjes beschadigd waren. Zijn deze weer netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Al met al zijn wij zeer tevreden.
FOTO VAN LIESBETH BLOM
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door S. Verweij op dinsdag 26 apr 2022 22
Vanaf het eerste bezoek tot het oplossen van enkele nagekomen werkzaamheden is alles prima verlopen. Ik gebruik de keuken met plezier en denk hierbij ook met een fijn gevoel terug op de hele periode van aankopen tot nu.
FOTO VAN S. VERWEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Edwin Mud op maandag 25 apr 2022 22
Erg blij met de aankoop van de keuken bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.
Deskundige en meedenkende verkopers en monteurs. Zeker aan te raden bij de aankoop van een keuken of badkamer.
FOTO VAN EDWIN MUD
Reactie of foto toevoegen
“100% aanbeveling”
Door Sander en Daphne Janssen op zondag 24 apr 2022 22
In december 2020 een keuken besteld onder begeleiding van Gerben en Cornelis. Beide mannen hebben geweldig en tot in detail meegedacht over de inrichting en afmeting van onze keuken. Na enkele maanden hebben we toch nog een wijziging willen doorvoeren en dat ging bijzonder vlot en zonder gedoe.

In oktober 2021 is de keuken geplaatst. Wat een plaatje is het geworden. Wel ontbraken de kookplaat en twee ovens ivm leveringsproblemen. Na telefonisch contact heeft Keur (in de persoon van Ton Stolker) hier een prima oplossing voor gevonden door een leenkookplaat en leenovens te regelen. In de tussentijd zijn wij uitstekend en zeer klantvriendelijk op de hoogte gehouden door Ton over de nog te leveren apparaten. Inmiddels (apr 2022) compleet en genieten wij met volle teugen van onze nieuwe keuken. Keur keukens doet er alles aan om de klant koning te laten zijn. Kan ik Keur aanbevelen? 100%
FOTO VAN SANDER EN DAPHNE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Egbert ter Heine op maandag 11 apr 2022 22
Zeer tevreden over het advies, de levering en plaatsing van de keuken. De communicatie met de verschillende medewerkers van Avanti Keukens was buitengewoon goed. Alleen maar complimenten dus.
FOTO VAN EGBERT TER HEINE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige houten keuken”
Door Steven Emmens op maandag 4 apr 2022 22
Fijne zaak die niet pusht bij de verkoop en mooie spullen levert. Staat nu een prachtige houten keuken in ons huis waar we elke dag van genieten. Monteurs zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken.
FOTO VAN STEVEN EMMENS
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar ons zin”
Door Van Vliet op maandag 28 mrt 2022 22
Nieuwe keuken voor plaatsing in een huis dat pas verbouwd is. Het proces is heel prettig verlopen. Keuken indeling een paar keer gewijzigd, wat gelukkig op tijd en geen probleem was. Het proces voor de materiaal en kleurkeuze ging wat moeizaam bij ons. We hadden wat meer inspiratie nodig dan beschikbaar was qua showroom opstellingen. Eindresultaat is geheel naar ons zin.
FOTO VAN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Monteur had veel ervaring”
Door Fam. Riemersma op vrijdag 18 mrt 2022 22
Cijfer wat wij willen uitdragen is echt een 9,5. Dit heeft alles te maken met de manier waarop Arma keukens onze aandachtspunten heeft erkend & daarbij alles heeft gedaan om het vakkundig op te lossen. Wij raden iedereen aan die een keuken wil kopen ook eens op visite te gaan in een van de showrooms. Arwout bedankt voor de inzet!
FOTO VAN FAM. RIEMERSMA
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is een lust voor het oog”
Door John en Ria Fenanlamber op maandag 7 feb 2022 22
In september 2021 heeft Bart Huigens een prachtige keuken voor ons ontworpen. Toen bleek dat iets toch niet mogelijk was, heeft hij 2 oplossingen bedacht met foto's! De communicatie met Avanti verloopt snel en duidelijk! Afspraken worden nagekomen! Nu genieten wij van onze mooie keuken, waar we nog heel lang plezier van hopen te hebben! Het is een lust voor het oog. Ook zijn wij uiterst tevreden over onze monteur! Hij heeft de keuken alleen in minder dan 2 dagen geplaatst en was er zorgvuldig en nam gelijk het afval mee en zorgde ervoor dat s' avonds zijn gereedschap zo opgeruimd was dat het niemand in de weg lag! Wij zullen Avanti zeker aanraden! Onze keuken is helemaal af, niets hoefde nabezorgd te worden!
FOTO VAN JOHN EN RIA FENANLAMBER
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de mooie keuken”
Door Pieter Veldman op zaterdag 5 feb 2022 22
We hebben vooraf veel rondgekeken, ook in Duitsland, om ideeën op te doen. Toen we bij Adee keukens in Rijssen kwamen hadden we voor ons zelf al een nauwkeurige tekening met hoe de keuken er uit moest zien (inclusief de kleuren). We werden door Silas Klein Nagelvoort heel goed geholpen. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en heeft dit goed vertaald in de keuken die we gekocht hebben. We zijn super tevreden met de mooie keuken en de kwaliteit is voor nu helemaal top!
FOTO VAN PIETER VELDMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Izabella jansen op maandag 31 jan 2022 22
Geweldig geholpen en zeer blij met het resultaat. Een dikke pluim voor ardi. Super bedankt. Voor deze mooie keuken. Voel me iedere dag op vakantie in mn nieuwe keuken
FOTO VAN IZABELLA JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal boven verwachting”
Door P. Tanis op dinsdag 25 jan 2022 22
We zijn supertevreden over de hele gang van zaken! Met name over de adviseur Marco Wisse. Zeer goed meegedacht op een ontspannen en meedenkende wijze! Ook de afwerking is top! Helemaal boven verwachting zelfs!
FOTO VAN P. TANIS
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind een top ervaring”
Door C Klink op donderdag 20 jan 2022 22
Onze ervaring met Arma Keukens was van begin tot eind top. Bij het samenstellen van onze keuken zijn wij uitgebreid geholpen en werd er meegedacht. Toen wij terugkwamen voor een vervolgafspraak bleek dat onze keuken door het verkoopteam besproken was om de indeling nog beter/mooier/efficiënter te maken. Bij het inmeten leken er problemen te ontstaan door het verlaagde plafond en de hoogte van de koelkast. Alle mogelijkheden zijn gelijk besproken en we zijn tot een goede oplossing gekomen. Ook over de inbouw van de keuken zijn wij zeer tevreden. De monteur heeft het huis pas verlaten toen alles op zijn plek stond en elk detail was afgewerkt. Vlak voor het plaatsen bleken de koelkast en de vaatwasser niet tijdig leverbaar. Voor de koelkast is een goed alternatief gevonden. Wij wachten op dit moment nog op de vaatwasser, maar hebben zolang een leenexemplaar. Kortom, de service was van begin tot eind fantastisch.
FOTO VAN C KLINK
Reactie of foto toevoegen
“Alles is top verlopen”
Door Sabrina Akse op maandag 17 jan 2022 22
Wij hebben onlangs een mooie keuken gekocht bij Arma waar we zeer over te spreken zijn. Wij hebben de zwarte houtnerf front met een donker blad marquina black satin. De opstelling en materialen staan prachtig bij elkaar. Ook zijn wij zeer goed geholpen bij zowel de aankoop aflevering en plaatsing van de keuken echt top verlopen allemaal. En als er wel wat dingen waren werden deze meteen netjes en snel opgelost.
FOTO VAN SABRINA AKSE
Reactie of foto toevoegen
“Ze willen iets goeds afleveren”
Door Pauline Meriën op vrijdag 7 jan 2022 22
Het bestellen van de keuken gaf al een onwijs goed gevoel, de adviseur nam heel ruim de tijd om alles precies naar onze wensen te krijgen en heeft daarbij ook heel goed aan ons budget gedacht. Tussen het bestellen en leveren zat een aantal maanden, tussendoor werden wij via de mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het plaatsen van de keuken gebeurde door echte professionals waarvan je merkt dat ze plezier hebben in hun werk en echt iets goeds af willen leveren! De keuken is prachtig geworden en we zijn er heel erg blij mee! Ardi is echt een aanrader!
FOTO VAN PAULINE MERIËN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken met super service”
Door Bianca Roest op donderdag 6 jan 2022 22
Wij zijn door Levi fantastisch geholpen in de winkel alle tijd veel keuze, vriendelijk en kundig. Luuk heeft onze keuken geplaatst wat een topper zeer, probleem oplossend en zeer precies. Kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een mooie keuken met super service.
FOTO VAN BIANCA ROEST
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige strakke landelijke zwarte keuken”
Door Christel Koops op dinsdag 4 jan 2022 22
Wij zijn erg tevreden over Avanti. De medewerkers zijn vriendelijk, denken goed met je mee en zijn erg betrouwbaar! Ze doen wat ze zeggen! Dat is natuurlijk bij een aankoop van een keuken heel belangrijk! Ook de communicatie is erg duidelijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat van het uitzoeken tot het plaatsen van onze keuken allemaal helemaal goed is gegaan. Nu kunnen wij genieten van een prachtige strakke landelijke zwarte keuken!
FOTO VAN CHRISTEL KOOPS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door violaine delplanque op donderdag 30 dec 2021 21
Van het begin (verkopers) tot aan het eind (monteurs) zijn wij super tevreden. Zij hebben het best kunnen uithalen van de ruimte die wij hadden voor onze keuken. Hij is erg mooi en ook praktisch. Dank jullie wel allemaal!
FOTO VAN VIOLAINE DELPLANQUE
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Fam. Jansen op donderdag 30 dec 2021 21
Wij hadden slechte ervaringen bij verschillende andere keukenzaken. Maar bij Avanti keukens was het vanaf de eerste stap over de drempel een super ervaring. Tot aan de laatste stap bij ons thuis. Ik raad het iedereen aan om hier een keuken te kopen. Het is een behoorlijk bedrag een nieuwe keuken maar bij Avanti maar het elke euro waard.
FOTO VAN FAM. JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goede inzet van medewerkers”
Door RC Zetzema op donderdag 23 dec 2021 21
Wij hebben vorig jaar december bij Arma keukens een keuken samengesteld door middel van de mogelijkheden die er destijds waren. We werden goed geholpen door Rik.
Ook bij het plaatsen van de keuken in Augustus dit jaar was de communicatie goed en helder. Achteraf heeft Arma nog wat onregelmatigheden in het keukenblad ed. goed en professioneel opgelost! Wij zijn ontzettend goed te spreken over de inzet van de medewerkers van het bedrijf! Mochten we ooit weer een keuken moeten aanschaffen dan zullen we dit zeker weer bij Arma doen!
FOTO VAN RC ZETZEMA
Reactie of foto toevoegen
“Wat een toppers allemaal”
Door Marlon Buiskool op zaterdag 11 dec 2021 21
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht ook eens even bij Arma langs gegaan voor een informatief gesprek. 2,5 uur later de deur uitgelopen met een getekende offerte. Rob voelde meteen goed aan wat mijn smaak was en heeft geweldig geadviseerd. Voor de voorbereidende werkzaamheden kreeg ik 3 aanbevelingen vanuit Arma en ik heb gekozen voor HVK Multidiensten. Ook Hemmo dacht goed mee en had direct contact met Arma over planning, tekeningen m.b.t. water- en lichtpunten e.d. Gister is de keuken opgeleverd zonder restpunten. Hele aardige en nette monteurs. De slogan 'Doen zoals beloofd' komen ze meer dan na. Wat een toppers allemaal!!!
FOTO VAN MARLON BUISKOOL
Reactie of foto toevoegen
“Alles was top”
Door Ron Jansen op vrijdag 10 dec 2021 21
Na verhuizing een 2de keuken bij Ardi gekocht. Van inventarisatie/aankoop tot en met installatie /oplevering, alles was top! Kwaliteit en zorg besteed tijdens de offerte fase, meedenkend in alternatieven en zeer deskundige oplevering. Alles op tijd geleverd, volgens planning.
FOTO VAN RON JANSEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur”
Door Fam. De Winter op maandag 6 dec 2021 21
Prettig showroombezoek gehad bij Ardi en goed geadviseerd. Plaatsing enkele maanden later ging vlekkeloos en we zijn erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur. Fijne vakmensen zowel in de showroom als bij de montage.
FOTO VAN FAM. DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Andrea op zondag 5 dec 2021 21
Joanne heeft onze wensen goed en snel begrepen, een aantal handige tools toegevoegd (vaatwasser op hoogte!) en dit uitgewerkt in een prachtig ontwerp. De keuken is helemaal naar onze wens. Bij de aankoop van een nieuwe keuken, of als mensen om een goede verkoper vragen, zullen wij zeker Joanne van KEUR Keukens aanraden!
FOTO VAN ANDREA
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect”
Door Ben & Dineke Wesdijk op zondag 28 nov 2021 21
Uitvoering, service, installatie, afspraken, inmeten perfect. Gedaan wat is beloofd.
Gekochte kwaliteit is kwaliteit
FOTO VAN BEN & DINEKE WESDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Fam. Boot op woensdag 24 nov 2021 21
Voor de 2e keer een keuken bij Pelma gekocht. Beide keren enorm goed geholpen door Arjen! Niet alleen het advies maar ook de levering en montage super gedaan. Weer heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. BOOT
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Gerald op dinsdag 23 nov 2021 21
Eerlijk en afspraken na gekomen en de service was ook goed.
FOTO VAN GERALD
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Jan Gabriel op zondag 14 nov 2021 21
We really had an incredible experience with Artic Keukens, we visited two other kitchen businesses beforehand, but we were not happy with the service and design until we stepped into Artic Keukens Utrecht. The entire process was very transparent (especially over the price, no negotiation tactics!) and professional from the first design through to delivery and installation. I'll certainly recommend Artic Keukens for a stylish and professional kitchen buying experience. A great thanks to Levi for assisting us through the entire process. Highly recommended!
FOTO VAN JAN GABRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Frans en Leny van den Houten op vrijdag 12 nov 2021 21
wij zijn uitstekend geholpen door Levi, die goed met ons nagedacht heeft over onze wensen en waarbij wij met elkaars hulp tot een hele mooie uitvoering van onze keuken zijn gekomen. Daarnaast willen wij Eddie en Luuk, de monteurs die de keuken geplaatst hebben ook een groot compliment geven. Zij namen de tijd om alles zorgvuldig te plaatsen en in te bouwen, waardoor onze keuken er strak en zeer verzorgd uit ziet, Helaas is er in het vervolg traject, na het plaatsen van de keuken, door een medewerker een fout gemaakt met een na-order waardoor er toch een smet op het geheel is gekomen. Dat neemt niet weg dat wij Levi, Eddie en Luuk in combinatie met de omissie een cijfer willen geven van een 9,5. " Het grootste en belangrijkste deel, vanaf het eerste gesprek tot en met de afronding van het plaatsen van de keuken is perfect verlopen.
FOTO VAN FRANS EN LENY VAN DEN HOUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Miranda Lokker op vrijdag 5 nov 2021 21
Zeer tevreden over de wijze waarop Ardi keukens onze nieuwe keuken heeft gerealiseerd. Grote betrokkenheid van alle medewerkers, van advies tot plaatsing. Bij de samenstelling van de keuken nemen ze alle tijd en denken met je mee. Geen gehaast of druk om de verkoop rond te maken. De installatie medewerkers zijn zorgvuldig, werken zeer netjes en nemen alle verpakkingsmaterialen mee. Maar het belangrijkste voor ons om te kiezen voor Ardi keukens was de klik met de Marjolein onze adviseur. Zelfs op de dag van plaatsing doet zij nog een app berichtje naar haar collega om hem succes te wensen bij de plaatsing. Top Ardi!
FOTO VAN JAN EN MIRANDA LOKKER
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect verlopen”
Door Boy en Marisa de Kock op zondag 31 okt 2021 21
Zijn warm ontvangen in st.annaland bij Ardi keukens werd goed meegedacht. Alles is ook perfect verlopen levering was op tijd en de keuken is in twee dagen perfect geïnstalleerd.
FOTO VAN BOY EN MARISA DE KOCK
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Alice Poot op vrijdag 29 okt 2021 21
Via een collega bij Ardi keukens terecht gekomen, en daar waren we het gauw eens. Wij wisten heel goed hoe we het wilde hebben en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Heel fijn geholpen, duidelijk, vriendelijk en alle tijd. Toen was het eindelijk zover...alles liep volgens planning en de keuken werd geplaatst. De monteur die onze keuken heeft geplaatst is echt een vakman met hart voor zijn werk. Heel precies en met alle rust en vakkundigheid is onze keuken geplaatst. Alle lof voor Ardi keukens.
FOTO VAN ALICE POOT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E Mulder uit Poortugaal op donderdag 21 okt 2021 21
Van begin tot einde perfect geholpen. Adviseur is 5 uur bezig geweest en heeft ons aanvankelijke plan met goede adviezen verbeterd. Nakomende vragen werden goed en tijd beantwoord. Planning was ook goed. Ik heb zelf helaas een keer moeten verzetten, maar ook dat was geen probleem. 2 goede en beleefde monteurs, Wim en Remco, hebben vakwerk geleverd. Binnen 1 dag was de keuken geplaatst omdat ze op mijn verzoek 650u al begonnen en tot 1700u doorgingen.
FOTO VAN E MULDER UIT POORTUGAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Koen van Oevelen op woensdag 20 okt 2021 21
Wij hebben onze gehele nieuwe keuken inclusief apparaat gekocht bij Ardi. Van het uitzoeken tot en met de plaatsing hebben wij het gehele traject zeer positief ervaren. Vriendelijk, meedenkend personeel. Alle afspraken worden volgens afspraak nagekomen.
Kortom wij zijn zeer tevreden en zouden Ardi keukens bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN KOEN VAN OEVELEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Femke op woensdag 20 okt 2021 21
Super geholpen bij Ardi keukens, van advies gesprek tot plaatsen van de keuken is alles heel fijn en soepel verlopen!
FOTO VAN FEMKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A Hoppenbrouwers op dinsdag 19 okt 2021 21
Zeer tevreden over aankoop en plaatsen nieuwe keuken.
FOTO VAN A HOPPENBROUWERS
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam personeel”
Door Dhr & Mw de Ronde op dinsdag 19 okt 2021 21
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf het moment van oriënteren tot het plaatsen is alles keurig verlopen. Goede informatie, er wordt meegedacht, veel keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom zeker een bedrijf om aan te raden!
FOTO VAN DHR & MW DE RONDE
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Peter op zondag 17 okt 2021 21
Ze bestaan nog: keukenzaken die doen wat ze beloofd hebben. Met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een keukenzaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Al snel kom je, op basis van recensies, uit bij de DB keukengroep. We hadden vooraf een aantal zaken uitgesloten zonder recensies te lezen. Ondanks de Coronatijd was het maken van een afspraak, binnen de regels natuurlijk, geen probleem. Heel vriendelijk ontvangen, zelfs toen last minute de bestemming (lees huis) veranderde was het allemaal geen enkel probleem. Goed begeleid in het maken van de juiste keuze, kleur, materiaal en apparatuur. En dan begint het wachten op de sleutel en de keuken. Door Adee prima op de hoogte gehouden van de voortgang, ruim op tijd gemeld dat sommige artikelen niet leverbaar waren bij de installatie.
De installatie is super verlopen! Vakmensen die de keuken plaatsen, alles opgeruimd achterlaten en ook hier weer meedenken. Na de 1e oplevering is Adee nog een keer teruggekomen voor de restpunten en ook dat is conform afspraak en perfect verlopen. Ben je op zoek naar een goede keukenzaak, die meedenkt, goed werk levert ga dan met een gerust hart naar Adee Keukens in Rijssen. Top service!!!!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het geleverde eindresultaat”
Door Norbart Smits op donderdag 14 okt 2021 21
Vorige week is bij ons dan eindelijk de nieuwe keuken geplaatst die wij in mei dit jaar besteld hadden. En... het lange wachten werd beloond. Alles werd vooraf keurig geleverd en de maandag en dinsdag hebben Anton en Matthew de keuken geplaatst. Vanaf het moment van intekenen door Marjolein tot en met het laatste handgreepje, geweldig! Even vooraf bellen of er hier en daar een leiding toch anders en er wordt meteen met je actief met meegedacht. Hierbij wil ik in het bijzonder Anton, onze keukenmonteur nogmaals enorm bedanken. Hij is een echte vakman die in alles met je meedenkt, de tijd neemt en perfecte oplossingen biedt. Wij zijn erg heel tevreden over Ardi Keukens en het het geleverde eindresultaat!
FOTO VAN NORBART SMITS
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Bertine Keuken op maandag 4 okt 2021 21
Voor de 2e keer (in vier jaar) een keuken bij Avanti gekocht. Een betrokken verkoper die verstand van zaken heeft en goed advies geeft. Verder erg blij met het eindresultaat! Verder fijn dat er met vaste prijzen wordt gewerkt. Dit schept een gevoel van vertrouwen!
FOTO VAN BERTINE KEUKEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte ervaring”
Door J Boensma op donderdag 30 sep 2021 21
Onze ervaring met Adee keukens, was perfect. Goede adviezen en en fijne uitleg. Duidelijke foto"s van wat het zou worden. Zeer tevreden met het resultaat en een hele fijne keuken. Precies onze smaak.
FOTO VAN J BOENSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goed eindresultaat”
Door Henk en Inger de Vries op donderdag 30 sep 2021 21
Door omstandigheden hebben we binnen één jaar twee keukens aangeschaft. Door de heel goede service en het mooie eindresultaat was het direct duidelijk dat we ook voor onze tweede keuken naar Arma zouden gaan. En wij zijn weer erg tevreden! De verkoper was zeer deskundig en geduldig! De levering was op de afgesproken datum. En de keukenmonteur netjes precies en eerlijk. We vinden ook nu weer het eindresultaat hartstikke goed!
FOTO VAN HENK EN INGER DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Veel kookplezier, praktisch, mooi”
Door Fam. Kok op zaterdag 25 sep 2021 21
Goed geslaagd met een nieuwe keuken bij Arma keukens in Nunspeet. Van tevoren wisten wij niet zo goed wat we wilden, behalve dat we veel opbergruimte nodig hadden. Adviseur Arwout heeft ons met veel geduld, veel tussentijdse wijzigingen en veel kennis een keuken ontworpen die helemaal voldoet aan onze wensen. Zonder opdringerig te zijn, heeft hij ons in de showroom, maar ook op afstand met videobellen tijdens de lock-downs, vele uren met ons het ontwerp bedacht.
Het materiaal van de kastjes (extra mat) en het blad (composiet) is van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden, echt super. Ook het montageteam verdient een dikke pluim; in 2 dagen tijd, zonder zaken af te raffelen, met oog voor detail, hebben zij de keuken op een professionele manier geassembleerd.
FOTO VAN FAM. KOK
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Dirk en Margriet op donderdag 23 sep 2021 21
Wij zijn toevallig bij Pelma Goes terechtgekomen. We zijn erg goed en met veel geduld geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Ook de montage is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd! Wat ons betreft een 10+.
FOTO VAN DIRK EN MARGRIET
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Patrick en Ilonka op vrijdag 17 sep 2021 21
Van begin tot eind perfect geholpen. In de winkel zijn ze erg deskundig, behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Communicatie ging soepel. We kregen snel reactie op onze vragen. Bij het leveren van de keuken werd er door de transport dienst per ongeluk een onderdeel op het verkeerde adres afgeleverd maar deze werd prima op tijd alsnog bij ons geleverd. Bij installatie van de keuken bleek dat een plint een afwijkende (hout) kleur had. Er werd meteen aangeboden deze te vervangen. Er kan natuurlijk altijd wat verkeerd gaan maar het gaat erom hoe ze dat oplossen. Bij deze zaak doen ze dat perfect!! Installateurs werken netjes, nauwkeurig en met respect voor de woning. Kortom een goede ervaring bij deze keuken zaak.
FOTO VAN PATRICK EN ILONKA
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.