Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2110 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1791 ervaringen
4 sterren239 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Alles is prima”
Door Yolanda Baas op woensdag 19 jun 2019 '19
Nieuwe keuken. Omdat wij een moeilijke hoek in onze keuken hebben, beveelde de bedrijfsleider Jordie aan als adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen om de keuken, praktisch en mooi, in te delen en ook binnen ons budget te blijven. Ook de afstemming met de keuken installateur was goed geregeld. Alles is prima volgens planning verlopen en een paar kleine onvoorziene problemen zijn in overleg goed opgelost.
FOTO VAN YOLANDA BAAS
Keuken met groene fronten
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 '19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda Linssen op zondag 16 jun 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma en zijn super tevreden over de wijze van verkoopadvisering, het gehele proces rondom de planning en de levering en dan last but not least het plaatsen en monteren van de keuken. Professionele en uiterst vriendelijke meedenkende vakmensen, die ook nog eens transparant zijn. Echt een aanrader. Via een keukenplaatje van Google vanuit Limburg in Nunspeet terecht gekomen, eerst alleen nieuwsgierig, maar al snel overtuigd dat we op de juiste plek waren voor de aankoop van onze droomkeuken.
FOTO VAN MIRANDA LINSSEN
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keur geeft het koken weer kleur”
Door Ed en Evelien van Merkenstein op donderdag 13 jun 2019 '19
Eind december 2018 zonder afspraak bij firma KEUR te Haarlem (onderdeel van DB-keukens) binnengelopen waar we vriendelijk werden ontvangen door Cornelis. Hij heeft ons rondgeleid waarna wij onze wensen voor een nieuwe keuken kenbaar hebben gemaakt, vervolgens heeft hij een en ander op papier gezet zodat wij globaal een financieel overzicht kregen. Volgens afspraak met Jordie de Gast hebben wij begin januari 2019 nogmaals een bezoek gebracht aan de firma KEUR voor een verdere uitwerking op de computer van onze wensen, ook nu werden wij gastvrij en vriendelijk ontvangen met koffie en vers gebakken koek, Tijdens dit bezoek heeft Jordie ons in een ongedwongen sfeer alle mogelijke opties laten zien zonder zich te laten beïnvloeden door de tijd (donderdagkoopavond na sluitingstijd doorgaan). Een lange zit met een prachtig eindresultaat en een hele mooie print van de nieuwe keuken naar onze wensen. Na enkele maanden is het moment aangebroken van bezorging van de keuken waarbij de mensen met zorg alles afleveren. De volgende 2 dagen is het ARMA keukens en sanitair uit Nunspeet (eveneens onderdeel van DB-keukens) in de personen van Freek en Geert die de keuken met uiterste zorg en precisie zijn gaan plaatsen, geen gehaast of stress. Na 2 dagen staat er een splinter nieuwe keuken zoals wij dat in gedachte hadden waar wij uiterst tevreden over zijn. Van begin tot eind is alles perfect gegaan, met dank aan Cornelis, Jordie, Freek en Geert. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een bezoek aan om de showroom van KEUR keukens in Haarlem te bezichtigen.
FOTO VAN ED EN EVELIEN VAN MERKENSTEIN
Perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Karin Muller op woensdag 12 jun 2019 '19
Een nieuwe keuken! En ook wij zijn bijzonder tevreden! Wij raden Arma keukens zeer zeker aan! Tevens het bedrijf HVK, die de oude keuken verwijderd heeft en alle voorgaande aanpassingen gedaan heeft!
FOTO VAN KARIN MULLER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dekker op woensdag 5 jun 2019 '19
12 jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Pelma keukens. Alles naar tevredenheid. Nu we verhuist zijn, een keuken door de nevenvestiging Ardi laten plaatsen. Henry en Bart hebben veel tijd geïnvesteerd in de opstelling van de keuken. Hierdoor geen moment meer getwijfeld of de keukenopstelling ons zou bevallen. Het blijkt nu ook de perfecte indeling te zijn. Chapeau! Verder ook tevreden over het verdere traject zoals het inplannen van bezorging en plaatsing. Ook de plaatsing door Coran en Niek heel netjes en met fijn overleg!
FOTO VAN DEKKER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor allen”
Door M. Van der Helm - Havenaar op zondag 2 jun 2019 '19
Keuken in landhuis stijl. De aankoop was al fantastisch. We werden in de keuken van onze keuze, hierin geweldig begeleid. Chris had zeker plezier in deze stijl keuken. Henry Boogaard is samen met collega op wezen meten. Ook iets wat bijzonder is. Bedankt Henry voor je advies en steun. De keuken werd geplaatst door Anton en Wim , welke in opleiding is. Wim is een geweldige leerling, en Anton is een vakman en leermeester bij uitstek. Alle lof voor jullie allen!
FOTO VAN M. VAN DER HELM - HAVENAAR
Landhuisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 '19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 '19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 '19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huig van der Meij op vrijdag 17 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht in Haarlem en zijn daar vanaf het begin uitstekend geholpen. Ook de aannemer welke aanbevolen is heeft prima werk geleverd. Wij zullen en hebben al meerdere kennissen Keur aanbevolen.
FOTO VAN HUIG VAN DER MEIJ
Prima werk voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door M. Treur op dinsdag 7 mei 2019 '19
Bij Arma hebben wij een keuken gekocht. De advisering was prima. Er werd goed de tijd genomen. Wij lieten niet alleen een nieuwe keuken plaatsen, maar ook de gehele ruimte werd verbouwd. Arma adviseerde één van hun voorkeursaannemers. Wij kozen voor Van Ark uit Hierden. Van Ark heeft (samen met hun onderaannemers) top werk geleverd! Er werd niet alleen uitstekend werk geleverd, ook de communicatie met ons verliep prima. Wij kunnen zowel Van Ark als Arma van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. TREUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Otte op donderdag 2 mei 2019 '19
Bij Pelma Keukens een prachtige keuken gekocht. Het bijzondere was dat het gebouwd moest worden in een molen, dus tegen een ronde muur. Ben er zeer tevreden over hoe ze dat deden. Sowieso nette mensen die goed communiceren en je vragen hoe je het vindt en gerust nog wat aanpassen als dat handiger blijkt. Ze maken de keuken echt helemaal af (wat niet standaard is, volgens mij). Je kan daarna direct koken. :) Ook advisering en verkoop was naar tevredenheid!
FOTO VAN OTTE
Keuken in molen
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Wilma op woensdag 1 mei 2019 '19
Vanwege de beperkt beschikbare ruimte vond ik het kopen van een keuken een hele uitdaging. Arma heeft veel tijd gestoken om binnen mijn budget te blijven en toch rekening te houden met al mijn wensen. Vriendelijke monteurs. Door misverstand hingen de bovenkastjes te hoog voor mij, maar dat is zonder problemen en zonder kosten verholpen. Top.
FOTO VAN WILMA
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Colette Hoving op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na veel te hebben rondgevraagd en een aantal bezoeken aan andere keukendealers in de buurt(Deventer) waren we uiteindelijk toch een stukje verder gereden omdat ons ter ore kwam dat we bij Adee goed terecht konden..en dat bleek! Een prettig onthaal zonder de druk die je vaak kunt voelen wanneer je gaat 'shoppen' voor grote aankopen. Directe transparantie en geen opsmuk en dure praatjes. Er werd een duidelijk verhaal neergezet met veel enthousiasme waarbij heel goed werd gekeken en gevraagd wat onze wensen waren. Dit was ook steeds het uitgangspunt waar ook nooit van werd afgeweken. Heel duidelijk van begin tot eind is dit telkens voorop gesteld. Op momenten van twijfel werd er open gesproken en het vertrouwen ook nooit beschaamd! Het gehele team van Adee is buitengewoon goed op elkaar ingespeeld wat ervoor zorgt dat de uitvoering van hetgeen we samen heel zorgvuldig hebben uitgedacht perfect tot stand is gekomen. Bij een flink project als dit zijn er altijd dingen waar je tegenaan loopt, zo ook bij ons. Echter is er steeds in ons voordeel gehandeld en hebben we dan ook geen enkel moment het gevoel gehad benadeeld te zijn. Het is heel veel geld wat je uitgeeft en daar gaan ze allemaal zeer bewust en zorgvuldig mee om, waardoor er een ijzersterk vertrouwen is opgebouwd. Géén commercieel gewin of lege praatjes maar een eerlijk, kwalitatief hoogstaand product met eerlijke afspraken en fijne mensen die ervoor zorgen dat je uitkijkt naar wat er komt in alle vertrouwen en hier ten volle van kan genieten als het uiteindelijk is uitgevoerd! Chapeau team Adee en Dank Dank Dank voor deze mooie reis met die geweldige eindbestemming!!!
FOTO VAN COLETTE HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 '19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J van de Pol op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Keuken bij Avanti gekocht! Zeer goed geholpen, ook de plaatsing van de keuken is geheel goed verlopen! Er ontbrak niets. Wij zijn echt heel tevreden en genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN J VAN DE POL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ruben Spoor op maandag 18 mrt 2019 '19
Een keuken, alles was naar wens van A tot Z. Dennis Tesselar heeft ons geholpen met het kiezen van ons keuken de service was super goed! En Derik Jan heeft de keuken bij ons geïnstalleerd en het ging boven ons verwachting!! Wij zijn met alles zeer tevreden!
FOTO VAN RUBEN SPOOR
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door G.M. Kroese op vrijdag 15 mrt 2019 '19
Wij hebben bij ADEE Keukens onze keuken besteld. Vanaf de binnenkomst in de showroom al een goed gevoel. Op een prettige manier samen met de verkoper een keuken samengesteld. Alles verliep prima, zonder opdringen en op een eerlijke manier. Vanaf aankoop tot aan plaatsing door vakkundige eigen monteurs een prima proces.
FOTO VAN G.M. KROESE
Keuken met rustieke achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Steekt goed in elkaar”
Door Corelly op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en zijn erg tevreden over de gang van zaken zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de installatie door de monteurs.
Tijdens het aankoopproces voelden wij ons niet onder druk gezet om snel te beslissen. Er was voldoende gelegenheid om per email of per telefoon vragen te stellen, voorafgaand aan onze beslissing. Over de keukeninstallateurs waren wij erg tevreden. Ze werkten rustig en netjes, zonder haast. Zij kregen voldoende tijd om de keuken tot in de puntjes te installeren. Helaas is de verkeerde plint geleverd, maar wij vertrouwen erop dat dit op korte termijn helemaal in orde komt. Het is duidelijk dat de organisatie van Ardi goed in elkaar steekt. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, per email wordt ruim op tijd aangegeven wanneer de levering van de keuken is en wanneer de plaatsing. Wij hebben vooralsnog geen spijt dat wij onze keuken bij Ardi gekocht hebben.
FOTO VAN CORELLY
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ferdi van Vliet op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wat een super keuken hebben wij ! We zijn erg tevreden over Avanti Keukens. Tijdens de aankoop heel goed geholpen door Jaap. Ook na de aankoop een aantal aanpassingen gedaan en dit was totaal geen probleem. Ook de keuken laten plaatsen door Avanti zelf, monteurs zijn vakmensen. Nemen de tijd voor het plaatsen en gaan zorgvuldig met de keuken om. Kortom een dikke 10 ! Avanti keukens bedankt !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Grote keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Matthias Nobel op donderdag 28 feb 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Avanti keukens een prachtige keuken gekocht. Van het begin tot het eind zijn we heel goed geholpen. In de showroom hangt een gezellige sfeer en het personeel is erg gastvrij. Verkoper Alfred heeft ons fijn geholpen met onze wensen op papier te zetten en we kwamen als snel met een mooi resultaat. Totdat de keuken geleverd werd zijn we door Avanti goed op de hoogte gehouden met de vorderingen en kleine aanpassingen. Onze keuken moest op een schip geplaatst worden en omdat het allemaal niet waterpas en/of haaks is werd het nogal een uitdaging voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen. Tijdens het plaatsen van de keuken hadden de monteurs een hele goede samenwerking met de elektricien en de loodgieter zodat alles tot in de puntjes kon worden afgewerkt. Na 2 lange dagen hard werken stond er een prachtig mooie keuken bij ons op het schip. In een wat kleinere ruimte, toch zo'n mooi resultaat. Vol lof en wij zijn helemaal tevreden.
FOTO VAN MATTHIAS NOBEL
Keuken op schip
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Henri van Klaveren/ Els Roelofs op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat van 90 cm. Bij meerdere zaken gekeken zonder resultaat. Tot we bij Avanti kwamen. Zowel de verkoop, levering en service zijn van een belachelijk hoog niveau. Zowel Alfred, Gerhard en Berto zijn gedreven, spontaan en bijzonder klantvriendelijk. We zijn uitermate tevreden over Avanti. Bedankt!
FOTO VAN HENRI VAN KLAVEREN/ ELS ROELOFS
Gemonteerde inductie kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Leuk geholpen”
Door Mariëlle op donderdag 14 feb 2019 '19
Complete keuken, leuk geholpen, super nette monteurs die snel en vakkundig te werk gingen, blij met het resultaat! Ik raad al mijn vrienden aan om hier heen te gaan als ze opzoek gaan naar een nieuwe keuken! Prijs kwaliteit goed.
FOTO VAN MARIËLLE
Blij met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 '19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan goeds”
Door van den Assem op zondag 3 feb 2019 '19
Eind augustus 2018 een keuken uitgezocht bij Avanti in Kesteren. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en ook niet in een winkel geweest. Er werd veel meegedacht, maar ook ruimte gelaten om zelf beslissingen te nemen. Uiteindelijk heeft Jasper een realistische tekening gemaakt, zodat je feitelijk meteen zag hoe de keuken er in jouw huis uit zou komen te zien. We hebben de keuken op 10 januari 2019 laten plaatsen. Zeer vakkundig door Anton en (een andere, jongere ;-) Jasper) en een dag later ook nog door Bas uitgevoerd! We zijn nu bijna een maand verder en zeer tevreden over het resultaat. Van ontvangst in Kesteren vorig jaar tot uitvoering in januari dit jaar niets dan goeds te melden.
FOTO VAN VAN DEN ASSEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Adee met stip op één”
Door familie Kolthof op donderdag 24 jan 2019 '19
Na diverse keukenbedrijven te hebben bezocht, zelfs in Duitsland, kwamen we uit in Rijssen, bij Adee keukens. Natuurlijk hadden we van tevoren keukenbedrijven gegoogeld en deze had wel goede recensies. En dat hebben ze zeker waargemaakt. Vanaf het allereerste moment dat we hier binnenkwamen voelden we ons thuis. De ontvangst en het samen met Maarten 'bouwen' aan de keuken, een volgende bezoek om de puntjes op de i te zetten, het nog eens laten bezinken, telefonisch overleg, de aflevering en montage, tot en met de nazorg! We kijken met een heel goed gevoel terug op het hele proces: de contacten, de apparatuur, de prijzen, de 'Afspraak = Afspraak', de routing in de keuken en de gekozen opstelling! Werkelijk álles klopt gewoon! We zijn nog elke dag blij met onze prachtige, complete keuken. Voor ons staat Adee met stip op één!
FOTO VAN FAMILIE KOLTHOF
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Yvonne Kinneging op woensdag 23 jan 2019 '19
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Keur keukens in Haarlem . Het advies en de begeleiding bij het maken van de juiste keus hebben er voor gezorgd dat wij echt heel blij zijn met onze nieuwe keuken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik hoe geweldig wij geholpen zijn door Jordie de Gast.
FOTO VAN YVONNE KINNEGING
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Tom en Wil Kuipers op dinsdag 22 jan 2019 '19
Enige tijd geleden hebben we een keuken aangeschaft bij de firma Keur in Haarlem. De verkoper Jochem Spier heeft ons meer dan goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het plaatsen van de keuken ging soepel. Vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ook de after sales is uitstekend te noemen. Alle afspraken werden correct nagekomen. Kortom: een aanrader.
FOTO VAN TOM EN WIL KUIPERS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door G. van Ballegoijen op zaterdag 19 jan 2019 '19
We hebben een ontzettend mooi landelijk keuken gekocht in U vorm. Er wordt ruim aandacht besteed tijdens uit samenstellen van de keuken, ook wordt er goed meegedacht met het budget. Supervriendelijk medewerkers. Ook levering is als verwacht. We zijn ontzettend tevreden over alle afwikkelingen en hebben nu een prachtige keuken die we graag wilde hebben. precies zoals in onze voorstelling en naar onze wensen.
FOTO VAN G. VAN BALLEGOIJEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Adee”
Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 '18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door B. Lange op woensdag 31 okt 2018 '18
Wij hadden nieuwe kastdeurtjes nodig voor onze keuken en zijn naar Ardi Gegaan. Wij werden vriendelijk ontvangen en goed geholpen. De verkoopster nam de tijd voor ons en dacht ook met ons mee. Om even de goede beslissing te nemen mochten we even lekker gaan zitten met een heerlijke cappuccino. Van de week zijn de kastdeurtjes gemonteerd door 2 professionele monteurs die er iets heel moois van hebben gemaakt. Het is prachtig geworden. Wij raden iedereen Ardi aan . Ook de showroom is zeker een bezoekje waard.
FOTO VAN B. LANGE
Keuken met nieuwe deurtjes
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door D Dijkstra op maandag 29 okt 2018 '18
Keuken gekocht. Bijzonder goed geholpen. Goede voorlichting, duidelijke offerte en prijsafspraak. Vervolgens goede afspraken omtrent betaling en plaatsing. Plaatsing door monteurs van Adee, welke zeer kundig en precies de keuken geplaatst hebben, inclusief aansluitingen van water en elektra! Kortom wij zijn SUPER tevreden met onze nieuwe keuken van Adee.
FOTO VAN D DIJKSTRA
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Larissa krebbers op donderdag 25 okt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Met het uitzoeken van onze keuken had de verkooper veel goede adviezen en alle tijd voor ons. Hij liet ons alles goed zien wat allemaal mogelijk was. Hierdoor hebben wij onze droomkeuken gerealiseerd. De keuken is zeer vakkundig geplaatst door het zeer vriendelijke monteurs! De boile van de kokendwaterkraan was kapot met de keuken erin zetten, dit was een fabrieksfout. En er ontbraken nog 2 handvaten. Dit heeft Adee keukens zeer goed opgelost. Enkele weken na het plaatsen van de keuken hebben ze nog contact met ons opgenomen of wij nog steeds tevreden waren met onze keuken. En dat zijn wij zeker!!
FOTO VAN LARISSA KREBBERS
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Een heel net en eerlijk bedrijf”
Door Fam Huitema. Apeldoorn op vrijdag 12 okt 2018 '18
Na het bezoeken van vele keuken bedrijven kwamen we bij Adee keukens uit. Waar de andere bedrijven ons dwongen om direct te beslissen kregen we bij Adee alle ruimte om in rust te oriënteren. Dirk-Jan heeft ons op professionele wijze daarin geholpen. Adee is een heel net en eerlijk bedrijf. Dit geldt niet alleen voor de verkopers maar ook voor de monteurs. Zonder te hoeven onderhandelen krijg je een keuken voor een goede prijs. Levering en montage verliep vlekkeloos. We zijn erg blij met de keuken. We kunnen Adee zéér aanbevelen.
FOTO VAN FAM HUITEMA. APELDOORN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dineke op donderdag 11 okt 2018 '18
De tijd vliegt, inmiddels doet onze Avanti keuken alweer bijna 5 maanden dienst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, maar ook met het proces daar naartoe. Een groot compliment voor Kees Visser die een goede balans wist te vinden tussen het luisteren naar onze wensen en het meedenken vanuit zijn grote expertise. Omdat we van ver kwamen wilden we graag binnen 1 dag de koop sluiten, maar achteraf hadden we van sommige keuzes spijt. Ook toen was er alle ruimte om nog wijzigingen door te voeren en toen we er met het keukenblad niet uitkwamen werd zelfs een bezoek aan de fabrikant mogelijk gemaakt. Communicatie is vlot en helder, doordat de prijzen vast staan is het mogelijk om heel gericht te kijken welke keuzes tot welke kosten leiden, zodat je daarin zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een ander groot compliment voor het team van installateurs, ontzettend prettig in de omgang, meedenkend en professioneel. We raden Avanti inmiddels aan al onze vrienden en bekenden aan, vooral omdat we het gevoel hebben gekregen dat het bij Avanti niet primair om de verkoopcijfers gaat maar de klanttevredenheid op 1 staat.
FOTO VAN DINEKE
Erg tevreden met het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door HJK op woensdag 10 okt 2018 '18
We hebben bij Arma een keuken gekocht. Geweldig geholpen door een super vriendelijke verkoper. Ondertussen kregen we de lekkerste hapjes van de kok die in de showroom aanwezig was. Er werd met ons meegedacht zonder opdringend te worden. Zeker een aanrader!
FOTO VAN HJK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Geertje Visker op woensdag 10 okt 2018 '18
Wij zijn enorm blij met onze keuken. De manier waarop alles is gegaan is geweldig! De ontvangst en begeleiding was zeer aangenaam en met name Pieter Vlot heeft ons enorm geholpen met de keuze, wat resulteerde in een keuken die nu geheel naar onze wens is, ik zou niet kunnen zeggen wat er nog ontbreekt, het is geweldig zo. De aanvoer van de keuken is keurig gegaan, een vriendelijke chauffeur, die zijn vak verstaat. De monteurs waren geweldig, de vloer werd netjes afgedekt en er werd enorm secuur en precies gewerkt. Het was een hele prestatie om in ons oude huis waar alles schots en scheef is de keuken te plaatsen, maar ze hebben het geweldig gedaan! Zeer beleefd en gezellig waren deze monteurs, Ik heb van ze genoten! Ik had graag een foto van de keuken geplaatst, maar krijg het helaas niet voor elkaar. Kortom, van ons krijgen ze een dikke 10!
FOTO VAN GEERTJE VISKER
Geweldige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam. Andressen op donderdag 4 okt 2018 '18
10 september 2018 is onze keuken geplaatst en wij zijn er superblij mee. Lang gewacht om voor een nieuwe keuken te kijken na een nare ervaring met onze oude keuken bij een grote keukenconcurrent. Gezocht op Qasa en ontzettend blij dat we bij Ardi Keukens terecht zijn gekomen. We zijn gastvrij ontvangen door Pieter Vlot die ons alle tijd heeft gegeven om rustig onze keuken samen te stellen zonder enige druk of handtekening te plaatsen. Dat gebeurde pas toen we alles definitief hadden samengesteld en met de vraag kwam: "Mogen wij de keuken voor u installeren?". Ook het verwennen met heerlijke koffie, bolus en lunch komt heel prettig over. Het meedenken, tips geven en niet het allerduurste te willen verkopen dat is echt een meerwaarde. Je maakt uiteindelijk zelf de keuze. Het hele proces kun je bijgestaan worden met alle vragen. Ook de installateurs, Martijn en Arthur hebben heel hard en goed doorgewerkt, meegedacht en tips gegeven én uitgevoerd. De keuken is prachtig geïnstalleerd, alles netjes opgeruimd en op ons hart gedrukt mocht er iets zijn, niet zelf proberen maar hen bellen. Dat is de service. Ook de tip om Pieter van Eck, de tegelzetter, in te schakelen was een succes. Wederom dacht hij ook mee en kwam met tips over plafond, stekkerpilaar, tegelplint etc. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat én dat we bij Ardi terecht zijn gekomen. Hoe de eigenaar op het idee is gekomen voor zichzelf te beginnen is zoals het helaas vaak is. Wij hebben dit ook zo ondervonden. Geweldig dat dit bedrijf zich hieraan blijft houden, meedenken met de klant en de klant als klant zien en niet als melkkoe. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden hier naar toe te gaan!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Prachtig geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 '18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Evertje Hop op donderdag 27 sep 2018 '18
Naar aanleiding van ervaringen van kennissen en reviews op internet zijn wij in Augustus 2017 naar Arma gegaan om een keuken uit te zoeken! We zijn super geholpen door Niels! Van begin tot het einde! In 2 afspraken goed geslaagd! Alle wensen die wij hadden kwamen allemaal terug in onze keuken! De afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen, ook met plaatsen! 2 goede monteurs kwamen die wisten wat ze deden! We maakten ons nog even zorgen over de hoogte van de hangkastjes, maar dit is in overleg met de monteurs perfect gegaan en geplaatst! Inmiddels staat de keuken al een half jaar! Één keer hebben we gebeld want de plint liet los. De volgende dag was Arma er al, en is dit direct verholpen! Wij zijn super blij met onze keuken, en bevelen Arma bij iedereen aan! Een dikke 10 voor dit super mooie bedrijf!
FOTO VAN EVERTJE HOP
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“DB Keukens”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon doen”
Door Natasja van Dongen op vrijdag 7 sep 2018 '18
Wij zijn sinds een aantal weken in het trotse bezit van een prachtige keuken inclusief inductie kookplaat en combi oven/stoomoven gekocht bij Keur keukens.
En ik kan niet anders zeggen dat wij bijzonder goed geholpen zijn. Er werd echt de tijd genomen en goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Iedereen was even vriendelijk en niet opdringerig. Zelfs al kom je even langs met nog een vraag, de koffie met wat lekkers staat klaar. Top! Het voelde echt als thuis komen dit warme ontvangst. Weet niet of we namen mogen noemen maar wij willen Dennis nogmaals bedanken voor zijn hulp en goede zorgen. En ook de jongens die onze keuken geplaatst hebben verdienen een dikke pluim. Serieuze en aardige jongens. Ondanks dat ze helemaal uit Nunspeet kwamen stonden ze keurig en zelfs voor de afgesproken tijd voor de deur. Werken super netjes en zijn heel goed op elkaar ingespeeld. Laten alles heel netjes achter.Wij weten hun namen niet meer maar ook deze jongens nogmaals bedankt voor het netjes afleveren van onze keuken. Wij raden iedereen Keur keukens aan. Gewoon doen!
FOTO VAN NATASJA VAN DONGEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Sprakeloos zo goed”
Door Henk en Janny Wassink op zaterdag 1 sep 2018 '18
Nieuwe badkamer: buitengewoon tevreden en eigenlijk sprakeloos, zo goed! .Wij waren al langer toe aan een vernieuwing van de badkamer; bad eruit, ruime douche erin. Daarom ga je je goed oriënteren wie dat moet doen. We zijn daarbij, mede door Qasa, uitgekomen bij Arma, Nunspeet. Naar nu blijkt, betere keuze hadden we niet kunnen maken. In Nunspeet blijkt Arma in de persoon van Gert Jan niet alleen een geweldige gastheer te zijn, hij is ook uitermate begripvol voor wat wij nodig hebben. Meer nog, op zijn zeer deskundig advies hebben we, wat we dachten dat het moest zijn, bij kunnen stellen tot wat het echt moest wezen. We zijn zeer blij dat we zijn ingegaan op zijn adviezen. Dan komt Lubbertus inmeten en doorziet ter plekke meteen waar wij nog verbetering kunnen boeken. En nu zijn we zeer tevreden dat we naar hem als vakman geluisterd hebben!

We zijn er nog niet. Sander en Roel gaan aan het werk. Hun meer dan deskundige inbreng maakt dat de geplande badkamer meer dan we zelf dachten, kon worden toegesneden op onze behoeften. Zij putten uit een zeer ruime ervaring, daar konden we ons voordeel mee doen! Bijvoorbeeld: we gingen ervan uit dat de douchevloer een kleine verhoging zou kennen ten opzichte van de resterende badkamervloer. Ze hebben net zolang gepuzzeld totdat het met het vereiste afschot, een gelijke vloer werd. Hulde! Hun manier van werken kenmerkt zich door de volgende zaken: Punctueel, half acht is half acht, punt. Zeer netjes en schoon werkend, geen onnodige rommel en meteen schoonmaken. Bewust werkend met de minste overlast. Zeer rustig, gelijkmatig en vakkundig handelend. Ze weten terdege wat ze moeten doen en waar welke verbetering nodig is. Zo wordt, waar nodig zeer flexibel, toegewerkt naar een verbluffend resultaat! In ons appartementencomplex hebben we, nu het klaar is, van velen opmerkingen gehoord als: "Wat werkten ze netjes en schoon!" , "Nergens in lift en gangen afval aangetroffen" en "Hoe vind je ze!" Op deze vragen wisten wij van te voren deels het antwoord. Nu weten anderen het ook.

Kortom, Arma heeft boven verwachting een zeer functionele en stijlvolle badkamer gerealiseerd waar we lang naar hebben uitgekeken. Wij staan er zo nu en dan een beetje sprakeloos naar te kijken en kunnen eigenlijk niets anders zeggen dan: "Arma, Gert Jan, Lubbertus, Sander en Roel, en jullie hier niet genoemde collega's: Dank!!!
FOTO VAN HENK EN JANNY WASSINK
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 '18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Gerald en Anja Hilbers op woensdag 1 aug 2018 '18
Er is recent voor de tweede keer een keuken geplaatst door het team van Arma. Van de eerste keer binnenlopen tot plaatsen voelde heel goed. Er wordt veel tijd in gestoken om tot een mooi ontwerp te komen. Voor levering is er een aantal keer contact geweest om eea te checken. Het plaatsen ging snel en accuraat en erna wordt er gebeld door de verkoper of alles naar wens was. In ons geval kwam de verkoper zelf langs om het resultaat te bekijken en alle apparaten werden nogmaals doorgenomen.
FOTO VAN GERALD EN ANJA HILBERS
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanbevelen”
Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 '18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door De Lange op donderdag 12 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens. Deze is netjes geplaatst en we zijn er goed tevreden over. Bij het plaatsen bleek bij de koelkastdeur de houtnerf verkeerd te zijn. Deze werd opnieuw besteld en werd ook erg snel weer geplaatst in onze keuken. Al met al dus een aanrader en een goede service!
FOTO VAN DE LANGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Dennis op donderdag 12 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouw appartement hebben wij in 2016 onze nieuwe keuken samengesteld bij Keur Keukens. In 2018 is het nieuwbouw project opgeleverd en hebben wij een prachtige keuken gekregen. Aangezien het leiding schema van te voren al bij de aannemer geleverd moest worden. Zijn wij in 2016 op zoek gegaan naar de beste keuken! Als snel kwamen wij uit op Keur Keukens en hebben wij een afspraak weten te maken. Om met de deur in huis te vallen zijn wij ontzettend goed geholpen! Dennis van Keur Keukens heeft ons advies gegeven en in de showroom en daar heeft hij laten zien wat er mogelijk is. Met de plattegrond van ons appartement heeft Dennis op de computer een prachtige keuken samengesteld. Om het wachten tot 2018 makkelijker te maken heeft Dennis een 3D tekening van onze nieuwe keuken uitgeprint. Op het moment dat wij wisten wanneer het nieuwbouw project werd opgeleverd hebben wij dit gecommuniceerd naar Dennis en zodoende is de oplevering van de keuken in de planning gekomen. Alle onderdelen worden samengesteld en de week dat er opgeleverd wordt krijg je van te voren nog netjes een email bevestiging. De keuken word nestjes in losse onderdelen geleverd en de dag daarna is er begonnen met het monteren van de keuken. In twee dagen tijd is onze nieuwe keuken gemonteerd en bij oplevering is er netjes uitgelegd hoe alles werkt. Vanaf het moment van samenstellen, plannen, opleveren en monteren van de nieuwe keuken wordt dit professioneel door Keur Keukens op gepakt. Wij zijn ontzettend tevreden over Keur Keuken. Mijn naamgenoot Dennis heeft liefde voor zijn vak en weet exact wat hij doet.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Irma Vlasblom op woensdag 11 jul 2018 '18
Zeer prettig geholpen in de showroom door Wilco. Uitstekend mee gedacht. De impressie was al mooi, de realiteit nog mooier. De monteurs werken zeer precies en netjes. Arnold en Sjaak denken mee in oplossingen voor de kleine praktische details. Enorm blij met het resultaat. Klein aandachtspuntje: de bouwtekening voor de aannemer ging uit van standaard werkblad ipv extra diep.
FOTO VAN IRMA VLASBLOM
Keuken met houten blad
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 '18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Vos op woensdag 4 jul 2018 '18
Mooie keuken en heel erg netjes door de monteur geplaatst ! ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN JOCHEM VOS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door Gusta Vlieger op dinsdag 3 jul 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht en daar 6 jaar later nog steeds enorm veel plezier van. Ondanks een fabricagefout, die jaren na aankoop zich manifesteerde, werd ons alle medewerking gegeven op de zo eigen wijze van het bedrijf. Tot in detail en perfectie met een ongekende klantvriendelijkheid. Een top bedrijf!
FOTO VAN GUSTA VLIEGER
Keukenaanblik
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hanneke op donderdag 28 jun 2018 '18
Ik heb een keuken gekocht bij Keur in Haarlem: mooie showroom, goede adviezen, er wordt de tijd voor je genomen. Vragen per email en/of telefoon: snelle reactie. Plaatsen keuken ging voortvarend; alle afspraken werden nagekomen! Kortom: aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN HANNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Vervloet op donderdag 28 jun 2018 '18
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met het plaatsen van de keuken een DIKKE 10!! De keuken van ARDI is perfect en mooier dan we hadden verwacht, hij is geplaatst door zeer gekwalificeerd personeel en deze denken ook mee en vragen hoe je iets wil hebben wat we als zeer prettig hebben ervaren.
FOTO VAN FAMILIE VERVLOET
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jansen op maandag 25 jun 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van de nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. De keuken en apparatuur zijn zeer netjes en precies geplaatst door prima monteurs.
FOTO VAN JANSEN
Keukenplaatsing heel precies gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Serge Laroes op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben hier een prachtige keuken gevonden. Afspraak is afspraak is hun devies. Nou dat maken ze absoluut waar. Geen gepingel over de prijs maar gewoon een heldere offerte. Daarnaast zijn alle afspraken perfect nagekomen. De monteurs krijgen ook gewoon goed de tijd om de keuken netjes te plaatsen dus ook het afwerken. Echt super netjes!! Wij zijn dan ook, net als meerdere vrienden en familie, super tevreden!
FOTO VAN SERGE LAROES
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 '18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door A te Pas op woensdag 20 jun 2018 '18
Ik heb een nieuwe keuken gekocht waar ik heel tevreden over ben! Dit mede door de goede adviezen, het actief meedenken en prettige oplossen van onverwachte zaken!
FOTO VAN A TE PAS
Goed geadviseerd over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Beleving”
Door Jenieke Altena op vrijdag 8 jun 2018 '18
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Arma keukens uit Nunspeet. Wat is het ontzettend mooi geworden. Tijdens de verkoop veel dingen gezien. Eerst hadden we een lichtgrijze deur uitgezocht daar kregen we achter af toch twijfels over.. We hebben de verkoper gebeld en de kleur laten wijzigen, niets was teveel of een probleem. Begin april hebben we de sleutel van onze woning ontvangen en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de keuken. Op advies van ARMA hebben we Hemmo van Kelckhoven alle leidingen en stopcontacten laten verleggen. Ook het eerlijk advies om de stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast hebben we zeer gewaardeerd. Na een half jaar lang wachten was dan eindelijk het moment daar dat de keuken geleverd en geplaatst kon worden. De keuken zou half 8 's morgens geleverd worden. Dit was netjes afgestemd met de planner zodat we niet speciaal vrij zouden moeten nemen of iemand zouden moeten regelen die in het huis kon. Alles netjes geleverd. De mannen van de logistiek waren zeer voorzichtig met alle nieuwe spullen, dat geeft wel een goed gevoel. De dag na de levering kwamen Ben en Reinier. Weer netjes op tijd volgens afspraak. Half 8 stonden ze voor de deur. Goed uitgelegd wat ze zouden gaan doen, alles was ons zeer duidelijk. Tijdens de montage waren we aanwezig. Voor ons erg leuk om te zien wat er gebeuren ging. Alles waar de monteur vragen over hadden konden we direct beantwoorden. Alles gaat in overleg. Top geregeld! De keuken was in een keer goed. Geen gedoe met naleveringen of kapotte spullen. We hebben ook wel eens andere dingen gehoord. Wij raden ARMA keukens zeer aan. Wat een beleving! Van begin tot eind top geregeld. Wij komen zeker terug als we de badkamer ook nog moeten vervangen.
FOTO VAN JENIEKE ALTENA
Keuken helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Familie van gils op donderdag 31 mei 2018 '18
Onze keuken voldoet aan alle verwachtingen, en wij zijn bijzonder goed en professioneel geholpen door Pieter Vlot de keukenverkoper
FOTO VAN FAMILIE VAN GILS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen druk”
Door Gert en Tineke Stegeman op zaterdag 26 mei 2018 '18
Vorig jaar hebben wij nieuwe keukenapparatuur gekocht. Na een bezoek aan drie keukenbedrijven, die een vaatwasser niet konden plaatsen in een kastje, dat iets te breed(!) was, kwamen wij bij Arma. Daar was dit geen enkel probleem. "Dan zetten wij er een klein frame tussen", was hun reactie. Veel bedrijven plaatsen liever een nieuwe keuken, maar bij Arma is geen enkele druk om je te beïnvloeden.

Dit jaar hebben wij door Arma onze douchecabine laten vervangen door een inloopdouche. De drempel werd verlaagd van 27 naar 4 cm, een antislip tegelvloer werd ingebouwd, en een inklapbaar douchestoeltje werd aangebracht. Dit alles precies zoals wij gehoopt hadden dat het zou worden.
FOTO VAN GERT EN TINEKE STEGEMAN
Inloopdouche
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Piet en Kitty Hoogerheide op dinsdag 22 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi en deze is in april jl. geplaatst. Van het begin tot het einde zijn wij supertevreden over Ardi. Wij zijn diverse keren in de showroom geweest en werden steeds vriendelijk ontvangen door de receptionistes. Onze verkoper Christiaan heeft ons al die keren geduldig te woord gestaan, geïnformeerd naar onze wensen, de mogelijkheden in kaart gebracht en goede adviezen gegeven. Zelfs nadat wij de keuken gekocht hadden en terugkwamen op ons besluit, heeft Christiaan wederom alle tijd genomen om onze nieuwe keuze te bepalen. Onze keuken heeft een verticale houtnerf in de koelkast- en vaatwasserdeur, de overige deuren/lades hebben een horizontale houtnerf. Deze mogelijkheid was niet aanwezig bij Bruynzeel Keukens. Ook is voldaan aan onze wens om geen pasblender toe te passen tussen koelkast en oven, en omkadering van koelkast en vaatwasser, zodat er geen passtukken nodig waren. De telefonische contacten die wij tot aan de levering van de keuken hebben gehad met o.a. boekhouding en serviceafdeling waren ook steeds aangenaam. De bezorgers van de keuken overlegden op een prettige en rustige manier waar de spullen neergezet konden worden. En tot slot alle lof voor de monteur die de keuken heeft geplaatst. Ook dit verliep op een fijne, professionele en rustige wijze, steeds in goed overleg.
Kortom: wij raden iedereen aan een keuken te kopen bij Ardi, die bij ons is overgekomen als een prettige en betrouwbare keukenzaak! Wij zijn supertrots op en blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN PIET EN KITTY HOOGERHEIDE
Keuken met houtnerf
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Juiste keuze”
Door Fam. Loupatty op donderdag 17 mei 2018 '18
Onze keuze voor Keur Keukens uit Haarlem was een juiste keuze. Vanaf de eerste kennismaking met Cornelis van Dalfsen tot eindaflevering door monteur Henk een aantal maanden later. Cornelis heeft ons goed geholpen met bruikbare tips en voorstellen waar wij zelf niet aan gedacht hadden bij ons ontwerp. Het resultaat is een prachtige keuken waar wij nu elke dag met veel plezier gebruik van maken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Breng eens een bezoekje aan Keur Keukens in Haarlem. Succes verzekerd!
FOTO VAN FAM. LOUPATTY
Prachtige keuken als resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Paul en Joke Oussoren op zondag 13 mei 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarbij we goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook werd er meegedacht, bijvoorbeeld toen tijdens het inmeten de suggestie werd geopperd om ook de vensterbank met keramiek 'door te trekken' zodat het mooi aansluit aan het aanrecht met spatrand. De plaatsing was door de vele hoeken in het aanrechtblad en dus ook in de spatrand en de vensterbank nogal complex, maar ook dat is prachtig afgewerkt. Alle lof ook voor de monteurs. Wij hebben voor inductie met ingebouwde afzuiger gekozen van Neff. Ook hebben we een combi-oven met stoom van Neff gekozen. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en moeten zeggen dat het ons uitstekend bevalt. Ook de afzuiger in de inductieplaat werkt erg goed! Kortom een prima ervaring met Avanti keukens. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN PAUL EN JOKE OUSSOREN
Keuken met kookplaat met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk merkbaar vakmanschap”
Door Rik de Lange op vrijdag 11 mei 2018 '18
Zeer tevreden! We waren al een paar maanden bezig met keukenwinkels bezoeken. Via internet bij Arma terecht gekomen. Er wordt ruimschoots de tijd genomen om te achterhalen wat precies je wensen zijn. Eerlijk verhaal over de verschillen in kwaliteit. Realistisch over dat prijs/kwaliteit verhouding. Keuze gemaakt en levering/plaatsing afgestemd. Over plaatsing en afwerkingen door de mensen van Arma niets dan lof. Werken volgens afspraak, maar denken wel mee. Werken netjes, efficiënt en met duidelijk merkbaar vakmanschap. We zijn volledig tevreden. Wij hebben nu een keuken die meer dan volledig aansluit op de ideeen die wij hadden toen we de winkel inliepen.
FOTO VAN RIK DE LANGE
Niets dan lof over de keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare specialist”
Door Lia en Roland Demmendaal (Haarlem) op dinsdag 1 mei 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De begeleiding naar de werkelijke aankoop was uitstekend. Elke vraag die nadien nog kwam of wijziging die we nog wilden, was geen probleem. De plaatsing is prima verlopen, alles was zoals afgesproken. En, de beide installateurs hebben schoonheidsfoutjes mijnerzijds kosteloos opgelost. We raden Keur Keukens inmiddels aan bij iedereen die we spreken en die op zoek is naar een betrouwbare keukenspecialist. Een bijzondere vermelding verdient adviseur Jochem Spier, hij heeft ons met veel geduld en humorvolle vriendelijkheid door deze, voor ons grootse aankoop heen geleid.
FOTO VAN LIA EN ROLAND DEMMENDAAL (HAARLEM)
Geplaatste keuekn
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Mulder op woensdag 25 apr 2018 '18
Wij hebben via Arma een keuken aangeschaft. Alles is perfect verlopen. In de zaak zijn wij al fantastisch geholpen. De communicatie daarna was perfect. Ze hielden ons perfect op de hoogte. Daardoor kreeg je echt het gevoel dat alles wel goed ging komen. Dat was ook zeker het geval. Een prachtig resultaat. Eigenlijk is alles goed gegaan. Een dikke tien voor Arma.
FOTO VAN MULDER
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.