Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2166 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1862 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren12 ervaringen
1 ster10 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door E Mulder uit Poortugaal op donderdag 21 okt 2021 21
Van begin tot einde perfect geholpen. Adviseur is 5 uur bezig geweest en heeft ons aanvankelijke plan met goede adviezen verbeterd. Nakomende vragen werden goed en tijd beantwoord. Planning was ook goed. Ik heb zelf helaas een keer moeten verzetten, maar ook dat was geen probleem.
2 goede en beleefde monteurs, Wim en Remco, hebben vakwerk geleverd.
Binnen 1 dag was de keuken geplaatst omdat ze op mijn verzoek 650u al begonnen en tot 1700u doorgingen.
FOTO VAN E MULDER UIT POORTUGAAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A Hoppenbrouwers op dinsdag 19 okt 2021 21
Zeer tevreden over aankoop en plaatsen nieuwe keuken.
FOTO VAN A HOPPENBROUWERS
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam personeel”
Door Dhr & Mw de Ronde op dinsdag 19 okt 2021 21
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf het moment van oriënteren tot het plaatsen is alles keurig verlopen. Goede informatie, er wordt meegedacht, veel keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom zeker een bedrijf om aan te raden!
FOTO VAN DHR & MW DE RONDE
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Peter op zondag 17 okt 2021 21
Ze bestaan nog: keukenzaken die doen wat ze beloofd hebben. Met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een keukenzaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Al snel kom je, op basis van recensies, uit bij de DB keukengroep. We hadden vooraf een aantal zaken uitgesloten zonder recensies te lezen. Ondanks de Coronatijd was het maken van een afspraak, binnen de regels natuurlijk, geen probleem. Heel vriendelijk ontvangen, zelfs toen last minute de bestemming (lees huis) veranderde was het allemaal geen enkel probleem. Goed begeleid in het maken van de juiste keuze, kleur, materiaal en apparatuur. En dan begint het wachten op de sleutel en de keuken. Door Adee prima op de hoogte gehouden van de voortgang, ruim op tijd gemeld dat sommige artikelen niet leverbaar waren bij de installatie.
De installatie is super verlopen! Vakmensen die de keuken plaatsen, alles opgeruimd achterlaten en ook hier weer meedenken. Na de 1e oplevering is Adee nog een keer teruggekomen voor de restpunten en ook dat is conform afspraak en perfect verlopen. Ben je op zoek naar een goede keukenzaak, die meedenkt, goed werk levert ga dan met een gerust hart naar Adee Keukens in Rijssen. Top service!!!!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het geleverde eindresultaat”
Door Norbart Smits op donderdag 14 okt 2021 21
Vorige week is bij ons dan eindelijk de nieuwe keuken geplaatst die wij in mei dit jaar besteld hadden. En... het lange wachten werd beloond. Alles werd vooraf keurig geleverd en de maandag en dinsdag hebben Anton en Matthew de keuken geplaatst. Vanaf het moment van intekenen door Marjolein tot en met het laatste handgreepje, geweldig! Even vooraf bellen of er hier en daar een leiding toch anders en er wordt meteen met je actief met meegedacht. Hierbij wil ik in het bijzonder Anton, onze keukenmonteur nogmaals enorm bedanken. Hij is een echte vakman die in alles met je meedenkt, de tijd neemt en perfecte oplossingen biedt. Wij zijn erg heel tevreden over Ardi Keukens en het het geleverde eindresultaat!
FOTO VAN NORBART SMITS
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Bertine Keuken op maandag 4 okt 2021 21
Voor de 2e keer (in vier jaar) een keuken bij Avanti gekocht. Een betrokken verkoper die verstand van zaken heeft en goed advies geeft. Verder erg blij met het eindresultaat! Verder fijn dat er met vaste prijzen wordt gewerkt. Dit schept een gevoel van vertrouwen!
FOTO VAN BERTINE KEUKEN
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte ervaring”
Door J Boensma op donderdag 30 sep 2021 21
Onze ervaring met Adee keukens, was perfect. Goede adviezen en en fijne uitleg. Duidelijke foto"s van wat het zou worden. Zeer tevreden met het resultaat en een hele fijne keuken. Precies onze smaak.
FOTO VAN J BOENSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goed eindresultaat”
Door Henk en Inger de Vries op donderdag 30 sep 2021 21
Door omstandigheden hebben we binnen één jaar twee keukens aangeschaft. Door de heel goede service en het mooie eindresultaat was het direct duidelijk dat we ook voor onze tweede keuken naar Arma zouden gaan. En wij zijn weer erg tevreden! De verkoper was zeer deskundig en geduldig! De levering was op de afgesproken datum. En de keukenmonteur netjes precies en eerlijk. We vinden ook nu weer het eindresultaat hartstikke goed!
FOTO VAN HENK EN INGER DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Veel kookplezier, praktisch, mooi”
Door Fam. Kok op zaterdag 25 sep 2021 21
Goed geslaagd met een nieuwe keuken bij Arma keukens in Nunspeet. Van tevoren wisten wij niet zo goed wat we wilden, behalve dat we veel opbergruimte nodig hadden. Adviseur Arwout heeft ons met veel geduld, veel tussentijdse wijzigingen en veel kennis een keuken ontworpen die helemaal voldoet aan onze wensen. Zonder opdringerig te zijn, heeft hij ons in de showroom, maar ook op afstand met videobellen tijdens de lock-downs, vele uren met ons het ontwerp bedacht.
Het materiaal van de kastjes (extra mat) en het blad (composiet) is van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden, echt super. Ook het montageteam verdient een dikke pluim; in 2 dagen tijd, zonder zaken af te raffelen, met oog voor detail, hebben zij de keuken op een professionele manier geassembleerd.
FOTO VAN FAM. KOK
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Dirk en Margriet op donderdag 23 sep 2021 21
Wij zijn toevallig bij Pelma Goes terechtgekomen. We zijn erg goed en met veel geduld geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Ook de montage is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd! Wat ons betreft een 10+.
FOTO VAN DIRK EN MARGRIET
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Patrick en Ilonka op vrijdag 17 sep 2021 21
Van begin tot eind perfect geholpen. In de winkel zijn ze erg deskundig, behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Communicatie ging soepel. We kregen snel reactie op onze vragen. Bij het leveren van de keuken werd er door de transport dienst per ongeluk een onderdeel op het verkeerde adres afgeleverd maar deze werd prima op tijd alsnog bij ons geleverd. Bij installatie van de keuken bleek dat een plint een afwijkende (hout) kleur had. Er werd meteen aangeboden deze te vervangen. Er kan natuurlijk altijd wat verkeerd gaan maar het gaat erom hoe ze dat oplossen. Bij deze zaak doen ze dat perfect!! Installateurs werken netjes, nauwkeurig en met respect voor de woning. Kortom een goede ervaring bij deze keuken zaak.
FOTO VAN PATRICK EN ILONKA
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Daan Bekhuis op donderdag 9 sep 2021 21
We zijn zorgvuldig geholpen en ook met het nodige geduld en persoonlijke aandacht. Daarnaast is de keuken op een zeer professionele en rustige manier geplaatst, aangezien ons huis schots en scheef is, was dit best nog een uitdaging voor de zeer vriendelijke monteurs. Ook prima kwaliteit keuken. We hopen er nog lang plezier van te hebben.
FOTO VAN DAAN BEKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door W.J. Bos op zondag 5 sep 2021 21
Adee keukens maken hun slogan "we doen wat we beloven" helemaal waar. De voorlichting is super en de prijzen zijn heel transparant. De sfeer van de voorlichting is vertrouwelijk. Nadat de keuken besteld was, bleek dat de bestelde inductiekookplaat niet op onze stroomvoorziening paste. Omruilen was geen probleem. De keuken is vakkundig geplaatst. De gebreken die er waren, zijn snel opgelost (de monteur zag o.a. een klein deukje in een deurtje). Voor een mooie keuken zonder gezeur raden wij Adee keukens aan.
FOTO VAN W.J. BOS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze mooie keuken”
Door Fam. Dunsbergen op vrijdag 3 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en zullen zeker een keuken van Adee aanbevelen. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit.
FOTO VAN FAM. DUNSBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed op orde bij Adee”
Door J. Jacobs op donderdag 2 sep 2021 21
Keuken inmiddels 1 jaar in gebruik. Wij zijn er heel tevreden over. Advies, levering, installatie en nazorg allemaal goed op orde bij Adee Keukens.
FOTO VAN J. JACOBS
Reactie of foto toevoegen
“Mooi functionele keukem”
Door Edwin Nieland op woensdag 1 sep 2021 21
In een kleinere ruimte heb ik alles binnen handbereik, functioneel en ook in de stijl die bij mij past. Ik voel me thuis binnen de keuken.
FOTO VAN EDWIN NIELAND
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ben en Rian Smienk op woensdag 1 sep 2021 21
Adee keukens is een bedrijf dat meedenkt en afspraken nakomt. Complimenten voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. Vakwerk!!
FOTO VAN BEN EN RIAN SMIENK
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Anna Koster op donderdag 26 aug 2021 21
Alles kan en alles mag binnen je budget. Als je twijfelt over iets, dan kun je ze bellen en ze staan je altijd netjes te woord. Top ervaring!! Kan het iedereen aanbevelen!
FOTO VAN ANNA KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gedaan”
Door Marieke Van der Kooi op dinsdag 24 aug 2021 21
Sinds januari 2021 staat onze keuken er. Prachtig geïnstalleerd na goed overleg met onze favoriete verkoopster, Joanna.
FOTO VAN MARIEKE VAN DER KOOI
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door René Spek op woensdag 28 jul 2021 21
Keuken compleet met alle mogelijke inbouwapparatuur, na een goed jaar wat stelwerk en kleine reparaties, die naar volledige tevredenheid zijn verholpen. Niets is hun teveel, monteurs die in de gaten houden wat er ontbreekt en aanvullen als ze in de buurt zijn.
FOTO VAN RENÉ SPEK
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Familie Moree op maandag 26 jul 2021 21
De aankoop was gewoon een groot feest voor ons. We werden door de verkoopster uitstekend geholpen, ze dacht helemaal mee, leefde zich als het ware in onze situatie in. En ze drong zeker niets op. Zodoende was de aankoop voor ons een fijne ervaring.
De aflevering was op de afgesproken datum en tijd, en correct en compleet. We hebben de keuken zelf geplaatst, voor vragen mochten wij direct bellen. De paar vragen/klachten werden 1-op-1 heel correct opgelost. Ardi keukens van harte aanbevolen, een super bedrijf !!
FOTO VAN FAMILIE MOREE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jorine op woensdag 21 jul 2021 21
Voor de tweede keer een keuken bij Avanti gekocht en ook dit keer weer heel tevreden. Er wordt goed meegedacht en gekeken naar wat mogelijk is en welke opties er zijn. Ook qua communicatie zijn ze snel en beantwoorden ze de vragen goed. Mocht ik ooit weer een keuken nodig hebben, dan zal ik zeker weer naar Avanti gaan.
FOTO VAN JORINE
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Anta Heuten op maandag 19 jul 2021 21
In februari thuis aan de keukentafel de keuken uitgezocht, daarna een kort bezoek aan de showroom de laatste wijzigingen doorgevoerd. En op 15 juli is de keuken geplaatst. Niets dan lof! Van het eerste mailcontact met de verkoper, tot het plaatsen door de monteurs, echt alles zo goed geregeld, ze denken met alles mee, heel erg kundige vakmensen!! Als ik morgen weer een keuken moest uitzoeken, ging ik gelijk weer naar Adee, ik beveel ze dan ook van harte aan. Er is niet 1 ding fout gegaan, ze doen wat ze beloven. Ik ben super blij en tevreden.
FOTO VAN ANTA HEUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Het is een feestje om te koken en bakken”
Door M. Visscher op maandag 19 jul 2021 21
Een nieuwe keuken... meten, kiezen, kiezen, kiezen, kiezen,... Arma personeel adviseren, luisteren goed en denken mee in mogelijkheden! De voorkeursmonteur (Oompie) mocht de keuken plaatsen. Ik ben super blij met de keuken en het is een feestje om te koken en bakken met het Falcon fornuis!
FOTO VAN M. VISSCHER
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door fam Werger op zondag 18 jul 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi Keukens. Vanaf de ontvangst in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en nog daarna zijn wij meer dan tevreden over de servicegerichte houding en de professionaliteit van de medewerkers en het bedrijf. Wij bevelen Ardi keukens dan ook bij iedereen aan.
FOTO VAN FAM WERGER
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en vriendelijk team”
Door C. Dekker op donderdag 15 jul 2021 21
Vanaf het begin tot het eind super!! Goed en deskundig geholpen. Erg bereidwillig en meedenken. Aardig en vriendelijk team! Met als resultaat een super mooie keuken waar wij heel erg blij mee zijn.
FOTO VAN C. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Manager Casa Mia op woensdag 14 jul 2021 21
Voor een nieuw te starten woonvorm voor mensen met autisme, waren we op zoek naar een praktische keuken van goede kwaliteit. De financiën waren via een crowdfundingsactie verzameld. De verkoper van Avanti heeft met zijn collega's, vol enthousiasme, alles er aan gedaan om binnen dit budget te blijven. Zo is de keus gevallen op een showroomkeuken, met nieuwe apparaten die in het magazijn stonden, maar elders niet pasten of over waren, waardoor er korting af kon in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vervolgens werkten ook de planning en monteurs mee om nog voor de start de keuken te plaatsen en dat was echt op korte termijn voor hen!! Twee dagen voor de start van de woonvorm was de klus geklaard. Onze complimenten! Jullie hebben hard gewerkt voor ons. Enorm bedankt namens directie, personeel & bewoners van Welcura, locatie Casa Mia Barneveld (www.welcura.nl) en namen het stichtingsbestuur Esveld
FOTO VAN MANAGER CASA MIA
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Sander en Esther op dinsdag 13 jul 2021 21
Dit is onze 2e keuken bij Pelma. We zijn heel tevreden over het advies, de montage en het eindresultaat.
FOTO VAN SANDER EN ESTHER
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Alfred en Ellen de Baare op zondag 4 jul 2021 21
In maart onze keuken met Cornelis van Dalfsen aan onze eethoek ontworpen. Direct bij binnenkomst voelde het al goed. Cornelis is rustig denkt goed mee en geeft goede adviezen. Wat wij erg fijn vonden, is dat wij bij Keur keukens geen druk voelde. Op 29 juni is onze keuken geplaatst door monteur Jeroen. Wat een super fijne man. Rustig, denkt ook goed mee en werkt echt perfect. Jeroen is hier 3 dagen geweest en onze keuken is nog mooier dan het ontwerp op de foto. Wij zijn nog vol ongeloof want er is niks mis gegaan! Wij raden Keur keukens zeker aan!
FOTO VAN ALFRED EN ELLEN DE BAARE
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jamie Toole op vrijdag 2 jul 2021 21
We worked with Levi at Artic Keukens and our experience has been nothing but positive. They have fixed things immediately and are extremely responsive! Overall we highly recommend!
FOTO VAN JAMIE TOOLE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door M. Vd. Aarsen op donderdag 1 jul 2021 21
Keuken besteld en zelf geplaatst. Zeer tevreden over de kwaliteit, levering en deskundigheid van personeel. Zeer prettige ervaring.
FOTO VAN M. VD. AARSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door George Urlus op zaterdag 26 jun 2021 21
Goed geadviseerd in de mogelijkheden en ontwerpen van de keuken. Kwalitatief zeer goed materiaal en apparatuur. Vriendelijke monteur en een goede nazorg. Kost wat maar heb je ook wat!
FOTO VAN GEORGE URLUS
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Lisa Marie Kooijman op woensdag 16 jun 2021 21
Wat een fijn bedrijf! Van het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken. Wij zijn ontzettend tevreden en prijzen Ardi aan bij iedereen. Bij het uitzoeken van onze keuken werd er fijn meegedacht en aan onze wensen voldaan. De verschillende opties werden besproken maar werden ook laten zien in de showroom waardoor wij meteen een idee hadden wat het resultaat in onze keuken zou zijn. Hierbij was een nee vanuit ons ook echt nee voor de verkoper, dat is prettig.

Tijdens het wachten op de sleutel van onze nieuwbouwwoning mochten wij nog eens terugkomen in de winkel om te zien wat we uitgezocht hadden. Ook de verkoper maakt dan even tijd om ons te zien en wist stalen voor ons te regelen. In communicatie zijn wij vanuit Ardi netjes op de hoogte gehouden over onze keuken. Het zetten van de keuken werd professioneel gedaan met veel aandacht voor detail. Alles hing netjes recht en er werd zuinig omgegaan met onze spullen en apparatuur! Ook het werken van de monteur zelf ging heel netjes en georganiseerd, dozen en verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd en meegenomen.

Kortom: een dikke aanrader! Voor je geld veel keuken een een goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LISA MARIE KOOIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elise op woensdag 16 jun 2021 21
Erg fijn geholpen, zeer klantvriendelijk en goed contact.

Aanvulling ontvangen 28 juni 2021: Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing en de keuken zelf.
FOTO VAN ELISE
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk op maandag 7 jun 2021 21
Op ons verlanglijstje stond een nieuwe keuken. In 2020 zijn wij ons gaan oriënteren bij Ardi Keukens in St. Annaland. Het ontvangst was erg vriendelijk en vrijblijvend. "Kijk gerust rond en als u vragen heeft horen wij dat graag! In onze demo keuken kunt u een kop koffie/thee en een broodje/soepje nuttigen" werd ons verteld....en dat terwijl we nog niets gekocht hadden. Nou dat bleef hangen en was een goed visitekaartje! Zo volgde er een tweede bezoek aan Ardi keukens. We wisten wel ongeveer wat we wilden....zo viel ons oog voor de tweede maal op een RESIDENTIC MASSIEF EIKEN (super white) KEUKEN, maar zou dat wel haalbaar zijn binnen ons budget? We hadden nl. best wel een verlanglijstje met wensen: een zwart natuurstenen groot werkblad en industriële stoeren handgrepen, veel bergruimte in de vorm van meerdere laden en binnen laden, want we wilden geen bovenkastjes meer, een inbouw koel/vrieskast en een grote combi/magnetron oven, een afzuigkap..... Tijdens deze grote aankoop en puzzel werden wij geholpen door de zeer vriendelijke medewerker, Buck. Aangezien er zoveel mogelijkheden waren betreft deze keuken werd het er niet makkelijker op voor ons. Met alle geduld werden de verschillende mogelijkheden/afmetingen uitgelegd en uitgetekend. Op alle fronten werd er met ons meegedacht, bv. over een bepaalde hoek in de keuken waar we zelf niet uitkwamen, maar ook het wakend oog om binnen ons budget te blijven.

Het werkblad werd uiteindelijk een kunststof blad (HuisSelectie, Toplaminaat Raw Black DE 2617), waar we heel blij mee zijn. Betreft de industriële handgrepen van Ardi Keukens vonden wij mooi, maar te smal voor de onze brede laden. Zo hebben wij de industriële handgrepen van 40cm ,60cm, 100cm breedte custum made laten maken door een kennis. Dit was geen enkel probleem bij Ardi, er werd zelfs aangeboden om de hangrepen op de laden te monteren. De inbouw apparatuur is van de HuisSelectie, het merk Pelgrim (de koel/vriescombinatie, de combi oven/magnetron (72 ltr), inductiekookplaat (77cm breed) en de afzuigkap). De vaatwasser was nog vrij nieuw en ook dat was geen enkel probleem om door de monteur weer te herplaatsen. De afzuigkap wilden wij graag in een schouw met blank eiken balken verwerken, dus deze werd op een later tijdstip door Aannemer Kievit uit Dirksland in de schouw geplaatst. Een aandachtspunt is zeker ook Anton, de monteur, die met veel zorg, geduld, precisie en plezier de keuken heeft weten te plaatsen, niets was hem te veel. Dankjewel Anton, maar ook Buck en medewerkers van Ardi Keukens dankjewel!!!!

Het geheel is een prachtige keuken geworden, met een natuurlijke en stoere uitstraling, precies wat we wilden. We zijn er heel erg "happy" mee. Met vriendelijke groeten, Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk uit Stellendam
FOTO VAN AB EN MARJOLEIN GEBUIS - KLAPWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Van ons krijgen jullie een dikke 10”
Door Robin en Claudia Heurter op donderdag 3 jun 2021 21
Op 20 december hadden we i.p.v. een gebruikelijk showroom bezoek een online gesprek i.v.m. de strenge coronamaatregelen. Tijdens dit online gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De verkoper heeft deze perfect uitgewerkt. Eén week later volgde het 2e online gesprek. In principe hebben we toen onze keuken "online" gekocht, onder één voorwaarde dat alles pas echt definitief zou zijn als wij het bezoek aan de showroom hadden gebracht en alles daadwerkelijk hadden gezien. Een bezoek aan de showroom was helaas in februari nog steeds niet mogelijk. De verkoper heeft toen besloten om met de frontjes en samples van aanrechtbladen naar ons te komen. Geweldig! Uiteindelijk hebben we in maart een bezoek kunnen brengen aan de showroom en ook daar bleek alles exact zo te zijn, van wat wij ervan hadden verwacht. In mei is de keuken geplaatst. Ook dit is weer uiterst vakkundig gedaan. Wat een vakmensen, van verkoop, levering tot plaatsing. In een woord TOP!!! "Keukens met een 9+" Van ons krijgen jullie een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN EN CLAUDIA HEURTER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door M&MBeek op dinsdag 1 jun 2021 21
Netjes volgens afspraak geregeld, geleverd en gemonteerd. Alles in overleg en niets was teveel.
FOTO VAN M&MBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van Zweden op donderdag 27 mei 2021 21
Wij hebben voor een 3e keer een keuken bij Ardi gekocht omdat we zeer tevreden zijn over het plaatsen en de service. Prettig direct contact, afspraken worden nagekomen.
Tijdens plaatsing voortdurend overleg met monteur en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
FOTO VAN J VAN ZWEDEN
Reactie of foto toevoegen
“Landelijk klassieke keuken”
Door Dhr./mevr. van der Plas-van Luijk op maandag 24 mei 2021 21
Wij zochten een landelijk klassieke keuken. Gevonden bij ARDI KEUKENS. Op al onze wensen klonk een: "Ja". Vanaf moment één kregen wij een zeer betrouwbare indruk. Deze betrouwbaarheid hebben de verkoper en monteurs waar gemaakt... Nu genieten wij elke dag van onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN DHR./MEVR. VAN DER PLAS-VAN LUIJK
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Iwaarden op maandag 24 mei 2021 21
Oktober 2020 hadden wij een afspraak in Sint-Annaland bij Ardi Keukens. We werden vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen een zeer uitgebreid advies over onze droomkeuken. Daarnaast kregen we een uitleg door de enthousiaste huiskok over de inductiekookplaat die we graag wilden. No nonsense, afspraak is afspraak en dat blijkt. Want toen onze keuken geleverd werd bleek dat de kopse kanten van de kastjes wit waren, terwijl dit zwart zou moeten zijn. Na een telefoontje werd dit direct opgepakt en is dit snel hersteld. Wij zouden iedereen Ardi Keukens aanraden!
FOTO VAN FAMILIE VAN IWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door fam. Van Gelder op woensdag 5 mei 2021 21
Al bij de verkoop werden we prettig geholpen en goed voorgelicht door Martijn. Hij nam uitgebreid de tijd om ons netjes te helpen en alle vragen te beantwoorden. De materialen waren van goede kwaliteit en werden op de juiste dag bezorgd. Ik had een 10 gegeven voor de keuken als alle materialen de juiste waren. Het was namelijk zo dat de smetplint te kort was en de plankdragers te klein. De nalevering hiervan liet een kleine drie maanden op zich wachten. Al met al is het een prachtige keuken geworden. Ik zou Ardi keukens dan ook zeker aanbevelen!
FOTO VAN FAM. VAN GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanne en Frans Esser op maandag 3 mei 2021 21
Wij zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Gerhard. Hij wist onze wensen meteen om te zetten in een digitale tekening zodat we meteen zichtbaar hadden hoe de keuken er uit kwam te zien en hij kwam zelf ook met ideeën. Wat een geduld heeft hij ook met ons gehad want we zijn echt meerdere malen terug geweest. Afleveren en plaatsen verliep allemaal netjes volgens afspraak. Er waren wel wat puntjes die niet goed waren maar die zijn uiteindelijk allemaal netjes en deskundig opgelost, de laatste keer door een zeer bekwame en vriendelijke medewerker van Pelma zelf. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN JEANNE EN FRANS ESSER
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Frans en Pauli Borgo op vrijdag 30 apr 2021 21
Wij zijn met toeval in contact gekomen met pelma keukens en is prima uitgepakt. Wij zijn super geholpen door Marie Louise en dacht erg mee. Ook voor,tijdens en na de plaatsing was er veel aandacht vanuit Pelma. Er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Trouwens ook de monteur waren we erg content over en dacht met ons mee. Al met al ga gerust naar Pelma en je zult ervaren dat we echt niet overdrijven. Pelma bedankt!
FOTO VAN FRANS EN PAULI BORGO
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken met kookeiland”
Door Ine op zaterdag 24 apr 2021 21
We hebben onze keuken totaal verbouwd. We zijn door Adee met engelengeduld behandeld en hebben net zo lang gepuzzeld en gewijzigd tot het goed was.
Supersympatieke verkoper die zeker niet opdringerig was. De monteurs waren ook heel netjes, punctueel en erg professioneel. We hebben nu een prachtige keuken met een kookeiland van 4.50 m.
FOTO VAN INE
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Karin Steenbakkers op donderdag 22 apr 2021 21
Wat zijn we gastvrij ontvangen in de Ardi zaak in Sint Annaland ondanks het Corona virus. Onze afspraak was om 6 uur s'avonds en mee eten was geen probleem :) we zijn echt zo in de watten gelegd door het personeel, ook de uitleg en informatie omtrent onze nieuwe keuken was ontzettend fijn, niks was teveel gevraagd. Onze nieuwe keuken is sinds kort vakkundig geplaatst en we zijn er zo blij mee! Alles ziet er piekfijn uit en we hebben een hele fijne en mooie keuken. Ardi bedankt voor de mooie keuken, het fijne contact, en natuurlijk ook bedankt voor de fijne samenwerking! Jullie krijgen van ons een dikke 10.
FOTO VAN KARIN STEENBAKKERS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Hans en Marijke van Dijke op zaterdag 10 apr 2021 21
We hebben een keuken gekocht en zijn er erg blij mee. Onze neef heeft de keuken erin gezet. We werden heel goed geholpen door Gerhard. Hij nam ruim de tijd voor ons. We kregen zelfs hapjes en drankjes. We hebben alles in één middag uitgezocht. Best spannend hoe alles zou staan....maar het is prachtig geworden. Gerhard gaf goede adviezen, een top verkoper!
FOTO VAN HANS EN MARIJKE VAN DIJKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan & Jan de Jonge-de Reu Middelburg op zaterdag 10 apr 2021 21
Vandaag hebben de mannen van Pelma keukens onze keuken, een door hun geplaatste keuken in 2006, een update gegeven naar 2021. Door de bestaande kastjes in te korten werd de keuken weer geschikt voor grotere, nieuwe apparatuur. Echt vakwerk, we zijn zeer tevreden met het resultaat. Onze complimenten!
FOTO VAN JAN & JAN DE JONGE-DE REU MIDDELBURG
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Ed van Harskamp op vrijdag 2 apr 2021 21
Super ervaring bij Arma. In Augustus 2020 hebben wij na zeer deskundig advies bij Arma in Nunspeet een keuken gekocht. De adviseur nam echt de tijd, was zeker niet opdringerig en vertelde in duidelijke taal waar het totaal bedrag uit opgebouwd was. Na het (definitief) kopen van de keuken krijg je een informatiemap mee, met daarin een aantal 3D foto's van je net gedane aankoop. Ondanks dat we de keuken in Augustus 2020 hadden gekocht, wilde we hem pas in Februari 2021 geplaatst hebben. Was geen enkel probleem. En nadat ik eind Augustus de planning had doorgegeven voor wat betreft het leveren en plaatsen van de keuken, werd deze planning tot op de week nauwkeurig gevolgd. Chapeau voor dat, want je hoort nog wel eens anders van diverse keukenzaken ....

De mannen die de keuken kwamen leveren waren duidelijk ervaren in het leveren van een complete keuken. De drempel werd netjes afgedekt. In de ruimte waar de keuken moest komen werd de vloer netjes afgedekt op de plaatsen waar apparaten werden gelost. En alles werd wel 2X gechecked. Het plaatsen van de keuken is in 1 woord fantastisch te noemen. Wat een vakmensen hebben ze bij Arma in dienst. Ik kan werkelijk geen enkel punt vinden waarvan ik kan zeggen dat het niet naar mijn zin is. Enig minpunt (als je dan toch iets moet noemen...) is dat er een achterplaat van de bar misbesteld is. Deze moet nageleverd worden. Maar ook daarmee, moet ik zeggen dat de communicatie top verloopt. We zijn er al 2X over gebeld, en worden perfect op de hoogte gehouden.

Ik weet dat ik met deze keuken zo'n 20 jaar zal doen minimaal, maar als ik er ooit weer 1 nodig heb, weet ik naar wie ik zal gaan. Arma Keukens...!!!
FOTO VAN ED VAN HARSKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Hilda Drooger op vrijdag 2 apr 2021 21
Na goed geholpen te zijn door de verkoper van Ardi hebben we besloten onze keuken bij hen te kopen. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn op tijd nagekomen en naar alle tevredenheid verlopen. Het plaatsen is door een vakman gedaan, super! Door corona kwam er een klein probleempje, maar ook dit was snel verhopen en door een andere vakman opgelost. Kortom alle lof aan Ardi!
FOTO VAN HILDA DROOGER
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Arna Taale op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment van uitzoeken van onze keuken tot en met het plaatsen ervan was de service geweldig! Doen zoals beloofd maakt Ardi echt waar!
FOTO VAN ARNA TAALE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Familie Dam op donderdag 18 mrt 2021 21
Super vriendelijk en vakkundig geholpen. Zowel in de showroom als tijdens de werkzaamheden bij ons thuis. We zijn heel erg blij met het prachtige eindresultaat.
FOTO VAN FAMILIE DAM
Reactie of foto toevoegen
“Mooie eiken keuken”
Door Natasja op woensdag 17 mrt 2021 21
Mooie eiken keuken met composiet blad gekocht, voorzien van stollen. Erg tevreden over ontwerp, ze denken goed mee, zowel creatief als praktisch, goede prijs, nette service en alles goed geplaatst.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jan Krijger op dinsdag 9 mrt 2021 21
Netjes en binnen afgesproken termijn geleverd. Klein foutje met plint is super snel opgelost. Prachtige keuken, Leuke verkoper (Tim bedankt).
FOTO VAN JAN KRIJGER
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd voor de klant”
Door Fam Jumelet op woensdag 3 mrt 2021 21
Er werd met ons meegedacht. Professioneel. Namen de tijd voor de klant. Ook bij wijzigingen altijd snel reactie. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Duidelijk over de prijs. Geen kleine lettertjes. Je weet weet waar je aan toe bent. Tevens houden ze woord. Afspraak is zeker afspraak. Personeel staat echt voor je klaar. Ook toen de keuken geplaatst was hadden wij nog vragen over het juiste gebruik van de inductieplaat. Ook hier werden wij direct mee geholpen. Bij twijfel. Doen!
FOTO VAN FAM JUMELET
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk afgeleverd”
Door Familie Esveldt op maandag 1 mrt 2021 21
5 jaar geleden door ARMA onze keuken laten doen, dus met deze ervaring ook gekozen om Arma onze badkamer te laten leveren. De sloop van de oude badkamer en opbouw laten uitvoeren door A. Schoonhoven uit Kampen. Dit was bij de keuken een succes duo en nu weer fantastisch werk afgeleverd, ook het geadviseerde spanplafond door Arma is super mooi en strak. Het is genot om te douchen in deze badkamer. Arma en Anton Schoonhoven top weer.
FOTO VAN FAMILIE ESVELDT
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Ton Mimpen op zaterdag 27 feb 2021 21
De informatie die wij tijdens het aankoopgesprek hebben gekregen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken zodat we binnen ons budget zijn gebleven.
De afspraken over het plaatsen van de keuken en de betalingen zijn netjes nagekomen. De monteur heeft in overleg met ons nog een aantal mooie aanpassingen aangebracht waar we zeer tevreden over zijn. Jammer is dat er door de fabrikant één verkeerd frontje is geleverd. Maar dat is Pelma keukens niet aan te rekenen.
FOTO VAN TON MIMPEN
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes verzorgd”
Door Nancy Hagers op zondag 21 feb 2021 21
Hele fijne ervaring van showroom tot het eindresultaat. Klantgericht, meedenkend, alles tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit keuken en ook heel kundig gemonteerd.
FOTO VAN NANCY HAGERS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantgericht”
Door Familie van Oers uit Roosendaal op donderdag 18 feb 2021 21
Van informatief gesprek tot oplevering zijn we meer dan tevreden over de deskundigheid, professionaliteit, service en bovenal klantgerichtheid van Ardi voor de aanschaf van onze keuken.
FOTO VAN FAMILIE VAN OERS UIT ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding bij het keuzeproces”
Door K. Dekker op dinsdag 16 feb 2021 21
We zijn heel goed begeleid in het keuzeproces. De medewerkers hebben alle tijd genomen om ervoor te zorgen dat we de juiste keuze konden maken. Alle mogelijkheden zijn daarin meegenomen en het was steeds mogelijk om onze wensen aan te passen. Uiteindelijk hebben we samen met hen een hele mooie keuken samengesteld, waarbij er optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte. Er is heel actief met ons meegedacht. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet; ze stonden steeds klaar om onze vragen geduldig te beantwoorden. Ook de communicatie vanuit hen is naar tevredenheid verlopen. En de plaatsing is gedaan door vakmensen, die flexibel en creatief hebben gewerkt. We zijn uitermate tevreden over het proces en resultaat en zijn superblij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN K. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Familie Buijs op maandag 15 feb 2021 21
Wij hebben vorig jaar onze badkamer bij Arma keukens besteld. Zijn toen heel fijn geholpen door GertJan. Hij dacht met ons mee en keek goed naar onze wensen. Ook kwam hij met een aanpassing in onze badkamer die wij zelf niet hadden bedacht maar waarvan we ook niet wisten dat het kon. We keken echt uit naar de laatste week van januari waar ze zouden beginnen met onze badkamer. Het heeft bijna 3 weken geduurd maar dat was het wachten meer dan waard. 2 fijne en hardwerkende monteurs Henk en Michiel(zzp) die echt heel netjes werkten. Ze overlegde met ons waar nodig. Zoals hoe groot we de nis in ons muurtje wilde hebben, aan welke kant de handdouche in het bad moest hangen, waar de toiletborstel moest komen. Ook adviseerde ze ons een andere voeg op de vloer dan wat er was voorgeschreven. Het was heel fijn dat ze dit met ons hebben besproken. En het eindresultaat mag er zijn! Het ziet er werkelijk prachtig uit. Heel erg bedankt voor onze prachtige badkamer, als we ooit de keuken nog gaan doen weten we bij wie we moeten zijn.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffende trap is toch mogelijk”
Door Rob Bakker op zaterdag 13 feb 2021 21
Dit is inmiddels de tweede keuken die wij bij Arma in Nunspeet hebben gekocht en hebben laten installeren. Ons vorige huis in Almere hebben wij in april 2017 een nieuwe keuken laten installeren. Omdat wij dit huis in Augustus 2020 heel goed hebben verkocht mede door de schitterende keuken die hier was geplaatst kochten wij een heel mooie 2 onder 1 kap woning in Noord-Holland. Helaas was hier een keuken die totaal niet onze smaak was geïnstalleerd. Daarom gingen wij op afspraak medio september opnieuw naar Arma in Nunspeet om een nieuwe keuken te bestellen. Daar werden wij geadviseerd door Rob Vlijm die een keuken samenstelde mede op de keuken die in Almere destijds was geplaatst. Afgelopen maandag werd de keuken geleverd door Arma en voorlopig in de garage opgeslagen. Donderdag j.l was de grote dag dat keukenmonteur Jos samen met Geert begonnen met installeren. Vrijdag j.l kwam Jos alleen om de laatste finishing-touch te leggen echter het werd toch laat. Jos heeft in samenspraak met ons op sommige details heel erg z,n best gedaan met als eindresultaat een schitterende keuken vooral in de sublieme afwerking. Het gaat te ver om alle details te benoemen maar in het algemeen niets was hem teveel b.v de kast waar de afzuiger ingebouwd werd is zodanig door hem afgewerkt dat hierdoor veel nuttige ruimte overbleef voor kruidenpotjes etc e.a op wens van mijn vrouw. In het aanrechtkastje maakte Jos een extra bergplank door de afvoeren en syfons zo dicht als mogelijk was tegen de achterwand te monteren en e.a aan te passen. Inmiddels werd het steeds later en later toen Jos om 19.15 pas vertrok en ons heel erg tevreden achterliet. Deze keukenmonteur samen met Geert is een kroonjuweel van Arma ? Geduldig , luisterend naar klantwensen , vriendelijk , correct en heel heel erg precies in zijn afwerking. Voordat de monteurs begonnen werd onze nieuwe eiken vloer volledig afgedekt en na afloop van de installatie werd alles opgeruimd , verpakking en aangeveegd opgeleverd aan ons. Dit is onze tweede ervaring met Arma en iedere keer overtreffen zij zich in service, klantvriendelijkheid, kwaliteit. Arma wij zijn zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

Eerdere ervaring 15 september 2017: In april 2017 keuken uitgezocht en zeer goede advies , tips en ideen gekregen om onze keuken te veranderen in een beperkte ruimte. Nadat wij ruimschoots de tijd kregen om erover na te denken en te verwerken gingen wij 14 dagen later met onze aanvullingen en wensen terug om een definitief ontwerp te krijgen en een prijsopgave omdat wij v.w.b apparatuur het allerbeste wilde. Nou gelukkig is Arma Neff-dealer en kon ons daarin heel goed adviseren . Wij besloten gezien het goede gevoel deze " droomkeuken " te kopen en de installatie te plannen. Welnu vandaag 15 september is de keuken aan ons opgeleverd en werkelijk door 2 topmonteurs ( Freek en Jos ) in elkaar gezet volgens de tekening. Deze twee monteurs werken nauwkeurig en schoon , ruimen alles op en poetsen zelfs de keuken spic en span alvorens ze de overdracht doen. Ik heb zelden zulke topmonteurs gezien , werkelijk ongelooflijk. Als voorbeeld : het 6 cm dikke composiet werkblad tot op 1 mm nauwkeurig in een uitsparing plaatsen met oog voor het kleinste detail . Arma is voor ons een topbedrijf gebleken waar wij graag de reis vanuit Almere voor over hadden. Kortom : aanrader!
FOTO VAN ROB BAKKER
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Jessica van Gastel op donderdag 4 feb 2021 21
Wij hebben, op aanraden van onze (schoon)ouders en (schoon)zus voor een keuken naar Pelma Keukens in Goes gegaan. Voor ons niet echt in de buurt, wij koken uit Breda, maar na wat onprettige bezoeken aan andere keukenleveranciers wilden wij het wel een kans geven. En het was helemaal naar verwachting. We werden echt super onthaald, door de gastvrouw met allerlei lekkernijen en door Sandra die ons geholpen heeft met het ontwerp van de keuken. Eindelijk een zaak waar men eerlijk was en niet met prijzen gegooid en onderhandeld werd. Ondanks dat de vaatwasser niet op tijd binnen was, werd daar heel netjes over gecommuniceerd, net als over de rest. Niet alles kan 100% gaan, maar het is dan belangrijk hoe je dit naar klanten communiceert. We zijn gebeld, gemaild en hebben zelfs een kaartje na afloop gekregen. We zijn supertevreden!
FOTO VAN JESSICA VAN GASTEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooie keuken”
Door Martine Vorsteveld op maandag 1 feb 2021 21
Zeer mooie keuken geleverd gekregen. De hulp van William was super. Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen. De levering en montage ging super. Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen. Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken! Artic keukens is zeker een aanrader.
FOTO VAN MARTINE VORSTEVELD
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door John op woensdag 27 jan 2021 21
In de zomer van 2020 een keuken uitgezocht bij Keur Keukens. We zijn op een fijne manier geholpen door Joanne. Er werd ruim de tijd genomen voor alle wensen en ideeën. We hebben zelf het voorbereidende werk laten doen, zoals omleggen van leidingen, timmer- en stucwerk. Advies konden we eenvoudig opvragen bij de technische service van DB-keukens. De keuken is in week 1 van 2021 geplaatst. Helaas was de oven nog niet op voorraad. Er zaten 3 kleine productiefouten in de paneelranden van laden en 1 deurtje. Dit is geconstateerd door de installateur. In week 4 is dit verholpen en is tegelijk de oven geleverd. De keuken is nu helemaal bedrijfsklaar. Onze neef Bart heeft nog een fraaie eiken wandplank met verlichting gemaakt en geplaatst en een planchet. het is nu af! We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc ruimte”
Door Jan A. van der Wulp op zondag 24 jan 2021 21
Er wordt kwaliteit geleverd. Bij installatie regelmatig overleg en niet te beroerd voor aanpassingen waar nodig.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Wilma Koppelaar op zondag 24 jan 2021 21
Al bij het eerste contact in de showroom een goed gevoel. We zijn goed geadviseerd. Het plaatsen verliep soepel en er werd netjes gewerkt. Op een kleine schade na, die zonder morren opgelost werd, genieten wij nu van onze prachtige keuken.
FOTO VAN WILMA KOPPELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is inderdaad afspraak”
Door Ineke Spekle en John Gerritsen op vrijdag 22 jan 2021 21
Deskundig en gedegen advies bij aanschaf van de keuken. Tussentijdse vragen werden snel en goed beantwoord. In 2 dagen werd de keuken volgens afspraak geplaatst geheel geïnstalleerd. Kortom: Geen gezeur en afspraak is inderdaad afspraak. TOP.
FOTO VAN INEKE SPEKLE EN JOHN GERRITSEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn geholpen”
Door Astrid Luijten op dinsdag 19 jan 2021 21
Heel fijn geholpen door een beleefde en bevlogen verkoper! Levi heeft ons geduldig door het hele proces geholpen, van het eerste gesprek tot eventuele vragen die wij nog hadden. Hij dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen. Met als resultaat dat wij nu onze droomkeuken hebben! Wij vonden het ook erg leuk dat hij zijn eigen input ook gaf, waardoor wij nu een heel leuk barretje hebben in onze keuken.

Aanvulling ontvangen 19 januari 2021: Ook het vakmanschap van de monteurs, de stukadoor, de schilder, de elektriciën, de loodgieter, hebben ons versteld doen staan! Niets was teveel en er werd met hart voor onze keuken gewerkt. Wij kunnen het team niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan. Van het begin tot het einde zijn alle zorgen ons uit handen genomen. Wij zullen Artic Keukens van harte aanbevelen aan een ieder die ons er naar zal vragen.
FOTO VAN ASTRID LUIJTEN
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Minke Scheltema op vrijdag 15 jan 2021 21
Ik heb een keuken aangeschaft en ben ontzettend tevreden over het gehele traject, dat begint bij een warme gastvrije ontvangst in de showroom met een advies dat past bij mijn persoonlijke wensen en budget en pas ophoudt bij nazorg die pas stopt als ze zeker weten dat de keuken volledig naar wens is. Echt een prettig ervaring.
FOTO VAN MINKE SCHELTEMA
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten voor Ardi”
Door Conny van de Sanden op zaterdag 9 jan 2021 21
Echt super blij met mijn keuken en de service van Ardi. Ondanks covid-19 hebben zij alles op alles gezet om mijn keuken zo spoedig mogelijk te leveren en was hen geen vraag te veel. Complimenten voor Ardi!
FOTO VAN CONNY VAN DE SANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed team”
Door Poppe op maandag 4 jan 2021 21
Op aanraden van onze zoon die 2 jaar geleden een keuken van pelma liet zetten hebben wij ook onze keuken bij pelma gekocht. Zeer vriendelijk geholpen zowel in de zaak als ook bij het plaatsen! De keuken werd in de afgesproken week geleverd, zeer netjes geplaatst. Op de laatste dag kwamen er nog extra collega's om alles af te maken. Een goed team! Wij zijn er super blij mee!
FOTO VAN POPPE
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Van Dijke op maandag 28 dec 2020 20
Vanaf het moment dat we daar op afspraak een keuken kwamen uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken zeer tevreden. Bij de afspraak zelf wordt je goed geholpen met het uitzoeken en vragen worden ook duidelijk beantwoord. Ze nemen alle tijd voor je. Je wordt ook verwend door de gastvrouwen die daar rondlopen met koffie/thee, koekjes en zelfs een lunch. Ook de afspraken over het inmeten en inplannen van het zetten van de keuken waren goed geregeld. De monteurs waren kundig en zeer behulpzaam. 21 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi en nu direct daar terug naar toe gegaan. Gewoon vanwege de fantastische service.
FOTO VAN FAM. VAN DIJKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wow factor”
Door Frank En Mieke op zondag 27 dec 2020 20
De klantvriendelijkheid en professionaliteit van de verkoper verdienen een 10. Mooie showroom. Alle afspraken en verwachtingen zijn volledig waar gemaakt. En last but not least, het geduld en de vakbekwaamheid van de installateur ook uitstekend. Kortom de wow factor uit de showroom is verplaatst naar ons huis. Dank aan het volledige team aan Arma
FOTO VAN FRANK EN MIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Gelijk geplaatst”
Door Demi op zondag 27 dec 2020 20
Wij zijn super tevreden of Arma Keukens. Het 3D ontwerp wat er is gemaakt. Klopt helemaal overheen met de keuken die nog geplaatst is. Ook vinden de service van Arma Keukens top! Ivm een nieuwbouwwoning, was het voor ons lastig om een datum/ week vast te zetten om de keuken te plaatsten. Toen we te horen kregen dat wij de sleutels van het huis eerder kregen. Was Arma flexibel. En is onze keuken gelijk de eerste week geplaatst toen we de sleutels kregen!
FOTO VAN DEMI
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Bart-Jan Bosch op zondag 20 dec 2020 20
We zijn zeer goed geholpen in de showroom waar uitgebreid de tijd voor werd genomen. Bij binnenkomst wisten we direct dat we daar onze keuken zouden kopen. Prachtig! Af en toe best puzzelen wat nu de beste indeling is, maar dan is het ideaal om van de ruime ervaring van Artic en William in het bijzonder gebruik te maken. Het resultaat is perfect en we zijn ontzettend blij met onze keuken. Daarnaast is elke afspraak nagekomen. Van het slopen van de oude keuken, tot het plaatsen van de nieuwe, allemaal zeer professioneel en vriendelijke mannen. Later nog een extra binnen lade besteld op maat en dat was ook geen probleem. Zeer van harte aanbevolen!
FOTO VAN BART-JAN BOSCH
Keuken met inductie met downdraft
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische u-keuken”
Door Leo Schrama op zondag 20 dec 2020 20
Vanaf de bestelling deze zomer tot en met de plaatsing van de keuken afgelopen week (twee dagen) alles tiptop geregeld. Bijzonder correct en vriendelijk vanaf het aankoopadvies afgestemd op onze wensen tot en met de plaatsing van de keuken. Professionele monteurs met hart voor de klant en de zaak. Fantastische u-keuken. We zijn er blij mee. Keur Keukens doet wat het je toezegd.
FOTO VAN LEO SCHRAMA
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Familie Schrijver op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn vriendelijk en professioneel geholpen tijdens het kopen van een mooie landelijke witte keuken bij Pelma in Goes. De verkoper was duidelijk en dacht goed met ons mee tijdens het ontwerpen. Het was ook heel mooi om een 3D tekening te krijgen. Zo heb je al een beeld van je keuken. Het plaatsen van de keuken werd nauwkeurig, rustig en secuur gedaan. Het past allemaal perfect! We zijn heel erg blij met onze prachtige keuken. Er wordt op de website van Pelma aangegeven: 9+! Maar dat verdienen de medewerkers van Pelma echt! Jullie verdienen een groot compliment! Voor iedereen die nog twijfelt bij welke keuzenzaak je een keuken wil kopen; dat is niet moeilijk meer: Ga naar Pelma!
FOTO VAN FAMILIE SCHRIJVER
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk”
Door Peter Vervat op zondag 13 dec 2020 20
Bij het eerste bezoek showroom al gelijk een goede indruk en vriendelijk personeel, dus een afspraak gemaakt om keuken uit te zoeken te kijken wat er mogelijk was en dit om te zetten in een 3 d tekening met bijbehorende offerte. Onze ideeën en wensen kenbaar gemaakt en hiermee de showroom door om alle mogelijkheden en keuze door te nemen en natuurlijk de adviezen van de verkoper met voor en nadelen die je dan eventueel tegen komt. en zoals op foto`s te zien is komt de werkelijke keuken overeen met de 3D tekening die was gemaakt. Artic keukens geeft aan maatwerk te leveren en allen met eigen monteurs te werken. Dit hebben ze bewezen met de monteurs die de keuken hebben geplaatst deze werkte uiterst precies en netjes. Was klein puntje mis gegaan met bestelling van lades in 1 van de kastjes hiervan miste de frontjes en was geleverd als plankenkast, maar dit was binnen een paar weken opgelost. Met andere worden wat ze zeggen maken ze waar.
FOTO VAN PETER VERVAT
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Verdoes op zaterdag 5 dec 2020 20
Hartelijk ontvangst in de showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, super afspraken mee te maken, heel erg nette plaatsing, keurig nette service. Zijn heel heel erg blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. VERDOES
Reactie of foto toevoegen
“Prettig in overleg”
Door Fam. J.H. Oversluizen op vrijdag 4 dec 2020 20
Mooie keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Prettig offerte traject; deskundige begeleiding en super uitvoering. Fijne medewerkers welke mooi werk leveren. Overlegmomenten tijdens plaatsing waren prettig.
FOTO VAN FAM. J.H. OVERSLUIZEN
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden.”
Door Krijn en Clary van Trigt op donderdag 26 nov 2020 20
Wij zijn uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser denkt met je mee, neemt de tijd voor je niets is te gek super. Niet te vergeten de koffie en versnapering uitstekend verzorgd dames dank hiervoor. Jesse en Henri prima werk geleverd wij zijn dik tevreden van het plaatsen van onze keuken. Onze complimenten. Tenslotte wij zijn super blij met onze mooie keuken. En bevelen Avanti keukens zeker aan.
FOTO VAN KRIJN EN CLARY VAN TRIGT
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. Hoogesteger op dinsdag 24 nov 2020 20
Onze keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en gemonteerd. De vaatwasser werd door leveringsproblemen later geleverd, Pelma gaf ons de keus of we een tijdelijke vaatwasser wilden of niet. Een klein mankement bij installatie werd netjes hersteld. Prima service!
FOTO VAN A. HOOGESTEGER
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn echt verdiend”
Door Chantal Chevallerau op maandag 23 nov 2020 20
Ik had al offertes laten opmaken bij Keukenkampioen, Superkeukens en Bruynzeel. Die van Bruynzeel had ik in eerste instantie ook voor akkoord getekend maar dat werd dusdanig slecht opgevolgd dat ik na klachtgesprek er nog onderuit kon. Na deze slechte ervaring met Bruynzeel keukens ben ik toch maar eens gaan googlen naar reviews en kwam via deze site uit bij Keur Keukens (of andere vestiging van de DB keukengroep). De klantbeoordelingen waren dermate positief en hoog dat ik in eerste instantie dacht dat de reviews wel gemanipuleerd of gekocht moesten zijn. Ik besloot het zelf te gaan onderzoeken en te ervaren. Zodoende kwam ik bij Jochem Spier terecht van Keur Keukens. De no-nonsens aanpak en heldere communicatie sprak mij meteen al erg aan. En uiteraard de mooie showroom en voor zover ik kan beoordelen de kwaliteitskeukens die in Duitsland worden gefabriceerd. Nog voordat ik de afspraak had ingepland, waarschuwde Jochem mij dat de doorlooptijd voor keukenmontage langer dan normaal was enerzijds wegens Corona, maar anderzijds ook wegens het toenemende succes van het bedrijf. Het bedrijf dat van origine was opgericht door 2 keukenmonteurs is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 28 monteurs die door het hele land werken. Tijdens het gesprek met Jochem dat iets meer dan 2 uur duurde, viel mij de zorgvuldigheid op waarmee je wordt geholpen: echt aan alles wordt gedacht. Eerlijk is eerlijk, de offerte van Keur was iets duurder dan die van Superkeukens en Bruynzeel. Maar het idee dat ik dan met een partij in zee zou gaan die echt doet wat ze belooft, was mij dat waard. Drie weken geleden is de keuken dan eindelijk geleverd en gemonteerd. Het resultaat is meer dan prachtig! En alles verliep echt op rolletjes. Tijdens de maanden dat ik moest wachten, werd ik steeds op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch over het proces en de planning. Zelfs Jochem belde mij nog voorafgaand aan de montage of er nog vragen zijn. Na de montage belde hij weer om te checken of alles goed was gegaan. De korte lijnen, de heldere communicatie en de goede begeleiding gedurende het hele proces heb ik als zeer prettig ervaren. Inmiddels heb ik de keuken 3 weken in gebruik en ik kan niets aanmerken. Het is een mat zwarte keuken waarvan vette vingers gemakkelijk te verwijderen zijn (van collega's weet ik dat het ook anders kan) en die standaard van binnen ook zwart is (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen forse meerprijs). Het blad is extra dun zonder dat deze op plekken extra verstevigd hoeft te worden (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen meerprijs). Speciale dank ook nog aan de monteur Arjan: hij gaat vlot en zeer vakkundig te werk, is prettig in de omgang en neemt geen genoegen met halve oplossingen! Kortom, dit bedrijf heeft de vele goede reviews echt verdiend en maakt haar beloftes waar. Iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik voortaan naar dit bedrijf doorsturen.
FOTO VAN CHANTAL CHEVALLERAU
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door de Lange op woensdag 18 nov 2020 20
Mooie keuken gekocht, goed geïnformeerd, er wordt naar onze wensen geluisterd, keuken is van goede kwaliteit. Contact verloopt prettig
FOTO VAN DE LANGE
Reactie of foto toevoegen
“Alles soepel verlopen”
Door Henk Doornbos op zaterdag 14 nov 2020 20
Vanaf het eerste gesprek tot de daadwerkelijke montage is alles soepel verlopen. Henry heeft ons op een prettige en transparante manier begeleid in het kiezen van de keuken. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Anovi gebruikt eigen mensen voor de montage wat prettig werkt. Meindert en Marc: dank voor de probleemloze montage!
FOTO VAN HENK DOORNBOS
Probleemloos gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Riny Hack op donderdag 12 nov 2020 20
Vanaf het eerste moment tot het laatste moment meer dan tevreden met onze keuze voor Ardi. Wij hebben onze keuken kunnen uitzoeken met hulp van de kundige verkoopster van Ardi zonder het gevoe te hebben gehad dat zij bepaalde hoe de keuken er uit moest zien. Groot verschil met andere keuken bedrijven. Ook tot het moment van plaatsing hebben we nog van kleine dingen kunnen wijzigen zonder problemen. De kleine mankementen die er waren zijn vakkundig en zonder noemenswaardige problemen opgelost.
FOTO VAN RINY HACK
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Groot compliment”
Door Willem de Beurs op zondag 8 nov 2020 20
Complete keuken gekocht. Ging met installeren met hobbels,maar achteraf top. Dinerbon voor overlast ontvangen. Na ontevredenheid over vaatwasser is vanuit Keur zelf voorgesteld deze om te ruilen naar ander type. Na omruilen volledig tevreden en groot compliment. Soms als er gewerkt wordt gaan zaken wel eens niet helemaal goed, maar dan gaat het om de uiteindelijk afhandeling en deze verdient een groot compliment. Kortom top bedrijf, betrouwbaar en servicegericht
FOTO VAN WILLEM DE BEURS
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Marcel Kistemaker op zaterdag 7 nov 2020 20
Zeer goed geholpen, vanaf eerste bezoek, inmeten, controleren en montage. Resultaat is een keuken die helemaal naar wens is en zeer netjes is gemonteerd!
FOTO VAN MARCEL KISTEMAKER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.