Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2110 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1791 ervaringen
4 sterren239 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“ARMA Keukens een topbedrijf”
Door C.v.D. op dinsdag 16 apr 2019 '19
Enige jaren geleden kochten wij een keuken bij ARMA Keukens. Het plaatsen werd niet zoals bij veel andere keukenleveranciers door klusbedrijfjes, maar door eigen vakmensen gedaan. En dat verschil kun je echt zien. Ook met service en garantie onderscheiden zij zich. Niet alleen door 10 jaar garantie te geven op de keuken maar ook om voor je klaar te staan bij bemiddeling als er een probleem is met het apparatuur zo hebben wij ondervonden. Of je gaat voor een budget keuken of een keuken uit het hoger segment, iedere klant is daar koning en krijgt de volle aandacht en service. Hier is afspraak, afspraak. Voor ons is dit een topbedrijf en maken zij van elke klant een blije klant. CvD
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan Rientjes op zaterdag 14 apr 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht. Je wordt er hartelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden, dat hoeft beslist niet de meest kostbare te zijn.Ook in geval van garantie en service hebben we hele goede ervaringen met Avanti Keukens. Deze zaak is zeker een aanrader.

Eerdere ervaring van 7 oktober 2013: Je wordt al heel hartelijk ontvangen in de showroom, zeer goed ingelicht omtrent de mogelijkheden(men denkt met de klant mee!). Ze nemen de tijd voor je en bij eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen,je wordt dan snel geholpen.Het inbouwen is ook prima verlopen, de monteur installeert alles perfect en met de nieuwste technieken! Echt helemaal top,ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Mondelinge garantie wordt niet schriftelijk”
Door Corinne op dinsdag 27 mrt 2018 '18
We hadden een keuken besteld omdat de verkoper had ons verzekerd dat er een 20 jaar garantie was op de keukenmeubels. Na steeds schriftelijk bevestiging van de beloofde garantieregeling te vragen moesten we ontdekken dat het een verkooppraatje was. We hebben ons keuken bestelling moeten annuleren.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Twan op zondag 4 mrt 2018 '18
Via Qasa kwamen we bij Keur Keukens terecht. Op een donderdag gebeld voor een eerste afspraak liefst de eerstvolgende zaterdag. De telefoniste puzzelde wat maar ze kon nog wel een adviseur regelen. Anders dan bij andere bedrijven waar we zijn geweest duurde de eerste afspraak hier 3 uur. Allereerst werd er een beeld geschapen wat we mochten verwachten, en werd een eerste schets gemaakt van de keuken. De tweede afspraak, 2 weken later, werden pas de daadwerkelijke materialen en apparaten gekozen. Het concept waarbij alles in eigen hand is en Keur eigenlijk voor alles rondom de keuken contactpersoon blijft (dus geen kastje-naar-de-deur) sprak ons heel erg aan. Dat, de garantie van 10 jaar op de keuken en dat een vergelijkbare keuken bij de concurrent duurder was maakte dat wij de keuze voor Keur definitief maakten. Het inmeten van de keuken was heel prettig, de meter/monteur was heel alert op zaken waar we met de ontwerper nog niet over na hadden gedacht waardoor we toch nog tijd hadden om een paar wijzigingen aan te brengen. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat 1 lampje van de afzuigkap niet werkte. De monteurs hebben direct bepaald waar het probleem lag en, aangezien het om een fabrieksfout ging, werd er direct melding van gemaakt bij de leverancier. De volgende ochtend om 9.10 werd er al contact opgenomen door de leverancier om het op te lossen. Tijdens het hele proces, van eerste ontmoeting tot de keuken geïnstalleerd was, werden we begeleid door de ontwerper, die ook meteen contactpersoon is. Een hele prettige samenwerking, wij zouden het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel geholpen”
Door Simon op maandag 22 jan 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we in 2016 bij Arma terecht gekomen. Hier zijn we zeer professioneel geholpen, zonder (aankoop)druk en hebben we onze nieuwe badkamer samen kunnen ontwerpen. Ook onderdelen die niet via Arma te leveren waren zijn zonder problemen opgenomen en geplaatst. De plaatsing van de badkamer ging professioneel en in goed overleg met de installateurs. En Arma verdient een hele grote pluim als het gaat om nazorg. Dit pakken ze vriendelijk en zeer goed op zonder problemen en discussies over factureren. Ook de garantie van de onderdelen wordt zonder problemen opgelost. Wij zijn zeer te spreken over Arma en raden een ieder aan om hier een badkamer te kopen, Top bedrijf.
FOTO VAN SIMON
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 '17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie geen probleem”
Door C. Laban op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Onze keuken is drie jaar geleden geplaatst en de kraan lekte. Het bleek dat de garantietermijn van de kraan na twee jaar is verlopen. Keur Keukens heeft ons met grote coulance van een nieuwe kaar voorzien met 100 maanden garantie!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door fam. E. van Zalk op woensdag 23 nov 2016 '16
dit is onze 2e keuken die wij hebben gekocht bij Arma Keukens, wij denken dat dit al genoeg zegt over Arma Keukens. ze doen wat ze zeggen. gewoonweg geweldig. service en garantie is helemaal top. familie, vrienden en collega,s hebben ook een keuken van Arma Keuken en zijn allemaal zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 '16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
FOTO VAN JOS VAHL
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Floortje op vrijdag 1 jul 2016 '16
Van de verkoop tot aflevering en montage van de keuken een hele goede ervaring. Alles is netjes afgewerkt en er wordt goed met je meegedacht. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader! En goed garantie
Reactie of foto toevoegen
“Gekocht op basis van beoordelingen en waargemaakt”
Door Familie Pool op dinsdag 14 jun 2016 '16
Na lang twijfelen gekozen om bij Arma de keuken te kopen. De goede beoordelingen qua service gaven hierbij de doorslag, aangezien wij zelf absoluut niet handig zijn en niet van verrassingen houden. De keuken is netjes geplaatst en de contacten met de monteurs waren zeer prettig. Twee kastdeurtjes bleken naderhand beschadigd. Contact opgenomen met Arma en zonder enig gedoe of wantrouwen zijn deze vervangen. Nu, na een half jaar, zijn de lampjes van de afzuigkap al op. Er zit echter geen garantie op de lampjes bij de fabrikant. Arma heeft daarom besloten de kosten voor eigen rekening te nemen en komt binnenkort de nieuwe lampjes plaatsen. Arma adverteert met zijn goede service en ik moet zeggen dat dit ook echt waar is. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen!
Reactie of foto toevoegen
“Mond op mond reclame”
Door Fam. De Graaf op woensdag 20 jan 2016 '16
Wij hebben in oktober 2015 een keuken gekocht bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Via mond-op-mond reclame zijn we er terecht gekomen. Een goede ontvangst, waarbij we rustig de showroom konden bekijken. Niks geen opdringerig gedoe. Dat is wel zo prettig. Nadien werd er rustig en ruim de tijd genomen om een passende offerte uit te brengen. We zijn toen eigenlijk gelijk tot koop over gegaan. De communicatie m.b.t. tekeningen, facturering, planning, garanties e.d. verliep zeer goed. De tweede week van 2016 is de keuken bezorgd. Precies op de afgesproken tijd. De chauffeur en bijrijder hebben de keuken keurig en met zorg gelost. Het plaatsen hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Met de montage-afdeling hebben we dan ook geen ervaring. Wel hebben we van horen zeggen, dat deze mensen ook goed werk leveren. Al met al zijn we zeer tevreden en bevelen Arma Keukens en Sanitair dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Monique Misdorp op vrijdag 7 aug 2015 '15
Ruim 2,5 jaar geleden een keuken gekocht, ook toen erg goed geholpen. In het afgelopen jaar heb ik 2x iets met de keuken gehad, naar mijn idee ruim buiten de garantie, tot mijn verbazing werd het euvel telkens kosteloos opgelost. Wat een super service, waar zie en hoor je dit tegenwoordig nog?
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Susan op maandag 20 jul 2015 '15
Onze keuken is 5,5,jaar geleden geplaatst. Ook na het verstrijken van de garantie met ruim een half jaar is de service uitstekend! Ik had niet verwacht dat buiten de garantie periode de klacht opgepakt zou worden en zeker naar alle tevredenheid (gratis) zou worden opgelost. Bedankt hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Ga vooral zo door”
Door Annelies V. op maandag 13 apr 2015 '15
Eind vorig jaar heeft Arma bij mij de badkamer en het toilet vervangen. Ik heb bewust voor Arma gekozen omdat zij 13 jaar geleden mijn keuken naar volle tevredenheid hebben geplaatst. Ook nu viel de goede service weer op, zowel van de verkopers als van de monteurs. Bij het plaatsen gaan de monteurs volledig op in hun werk en zorgen voor een perfecte afwerking. Ze werken erg netjes, denken met je mee en waar nodig wordt in overleg het een en ander aangepast. Arma mag dan niet de goedkoopste zijn, door Arma in te schakelen heb je echter wel de garantie dat de keuken en/of badkamer perfect geplaatst wordt met aandacht voor details, voorkomen van beschadigingen enz. Arma, ga vooral zo door.
FOTO VAN ANNELIES V.
Reactie of foto toevoegen
“klasse!”
Door S. DE VRIES op vrijdag 25 jul 2014 '14
4 jaar geleden bij Keur Keukens in Haarlem een complete keuken gekocht. Nu ging de vaatwasser stuk, dit was zo'n dure reparatie dat het niet de moeite loonde. Keur vond ook dat dit niet binnen deze termijn mocht gebeuren, ondanks dat de garantie 2 jaar was en de fabrikant inmiddels faillietm heeft dit bedrijf ons een hele nieuwe vaatwasser geleverd en hoefden wij alleen maar de montage en voorrijkosten te betalen, super oplossing, echt klasse! Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“service echt top!”
Door R.Cornet op woensdag 23 jul 2014 '14
3 jaar geleden kochten wij onze keuken bij Keur, hetgeen allemaal heel prettig verlopen is vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken. Onlangs kregen we een defect aan onze quooker, net buiten de garantie dus.
Wij besloten contact op te nemen met Keur, die dit erg netjes afgehandeld hebben, meer dan netjes eigenlijk.

Want hoewel de garantietermijn net verstreken was, vonden zij ook dat een duur apparaat niet zo snel al kapot mag zijn. Keur heeft alle kosten vergoed. Hiervoor verdienen zij een warme douche!
Reactie of foto toevoegen
“dik tevreden”
Door Ger op donderdag 26 jun 2014 '14
Het contact is goed, alle ruimte voor overleg, geen opdringerige zaak, aantrekkelijke prijs en vooral geen garantie tot aan de deur, super, wij zijn zeer tevreden
FOTO VAN GER
eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Van Voorthuizen op donderdag 1 mei 2014 '14
Wij zijn door Avanti keukens heel fijn geholpen. Er waren namelijk bij onze koelkast die wij 4 jaar geleden bij een ander bedrijf gekocht hadden 2 schanieren stuk. Wij naar Avanti keukens om daar nieuwe schanieren te kopen. De alerte medewerker belde naar ETNA de leverancier van de koelkast en vroeg of zij dit onder de 5 jaren garantie konden leveren. De medewerker van Avanti heeft kunnen regelen dat wij gratis 2 nieuwe schanieren thuis gestuurd krijgen. Dit noem ik pas echt klantgericht denken nogmaals hartelijk dank hier voor.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice zelfs 6 jaar na aankoop”
Door Tanja C op woensdag 15 jan 2014 '14
Wij hebben onze keuken 6 jaar geleden gekocht in 2008. Het aankoopproces vonden wij erg intensief en duurde lang, maar we zijn wel super geadviseerd. Verkoper dacht destijds mee over de kleinste details en we zijn tot op vandaag nog ontzettend blij met de keuken, die er als nieuw uit ziet.. In zes jaar paar keer wat gehad, altijd onmiddellijk opgelost. De monteur Stelt meteen ook even de keuken af als hij voor iets anders komt. Vandaag bijna zes jaar later springt een scharnier van een klepkast. Dit wordt door arma nog steeds binnen garantie opgelost. Een volgende keuken kopen wij zeker bij Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede service”
Door Frank Hulleman op dinsdag 22 okt 2013 '13
In november 2005 hebben wij bij À-D keukens in Rijssen een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het begin hebben wij het personeel van À-D als zeer professioneel ervaren. Dit geld voor het advies , de begeleiding maar vooral voor de deskundige montage. We hebben erg veel positieve reacties van onze kennissen kring gekregen. Nu na 8 jaar begon het lakwerk van het deurtje van de vaatwasser los te raken. Geen probleem volgens À-D wordt vervangen onder garantie. Een fantastische service. Dit mag worden vermeld. Fam. Hulleman Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de nieuwe keuken!”
Door JW Bosman op dinsdag 1 okt 2013 '13
Arma Keukens Nunspeet heeft een prima keuken afgeleverd! We zijn erg tevreden over:
- de prijs/kwaliteitverhouding (uitstekende keukenonderdelen en inbouw apparatuur)
- de begeleiding tijdens de verkoop
- de inspraak tijdens het samenstellen van de keuken
- de uitwerking van de bouwtekeningen
- de flexibiliteit na het plaatsen van de order
- de compleetheid bij aflevering
- de vakkundige plaatsing en afwerking
- het meedenken van de monteurs
- de vriendelijkheid van de monteurs
- het snelle oplossen van enkele kleine puntjes
- de garantie op de keuken en de inbouwapparatuur
Ik raad iedereen aan om bij de aanschaf van een nieuwe keuken eerst eens binnen te stappen bij Arma Keukens, omdat daar de keuken belangrijker is dan de handtekening. Arma Keukens biedt deskundigheid in het hele (complexe) traject van een nieuwe keuken. Iemand uit mijn omgeving attendeerde me op Arma Keukens en uiteindelijk gaf de hoge klantwaardering op Qasa de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Kijk en vergelijk”
Door Lieke op woensdag 10 jul 2013 '13
Tijdens onze zoektocht naar een keuken kwamen we terecht bij Arma keukens. Een prachtige showroom met veel keuze. We werden vriendelijk te woord gestaan en deelden onze wensen met de medewerker. Hij zou op zaterdag een offerte toesturen. Uiteindelijk dinsdag er zelf achteraan gebeld en woensdag werd de beloofde offerte opgestuurd. Op de offerte stond alles keurig en duidelijk uitgeschreven (transparantie). Echter 2.000,00 boven ons genoemde budget van 10.000,00 voor een kleine keuken(excl monteren etc) maar wellicht waren onze wensen te groot. Dus zijn we gaan kijken wat we eventueel konden schrappen of goedkoper konden krijgen. Op internet kwamen we al gauw bij een andere site terecht waar je online apparatuur kan uitzoeken en laten bezorgen, incl garantie en plaatsing. Exact dezelfde typenummers en merken als bij Arma maar we waren 2500(!!) euro goedkoper uit. We snappen dat je een stukje advies krijgt in de winkel maar of dat 2500,00 moet kosten.... Uiteindelijk zijn we bij een andere keukenzaak binnen ons budget met allerlei extra's (cooker, koffiezetapparaat en extra dik werkblad) geslaagd. Ondanks de mooie keukens en klantvriendelijk personeel zou ik niet gauw terug gaan naar Arma. Ook zou ik het bedrijf niet snel aanraden bij anderen omdat ik het idee heb dat je toch teveel betaalt.
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage na 5 jaar verholpen”
Door Monique op donderdag 30 mei 2013 '13
Na vijf jaar in een nieuwbouw huis te wonen, had ik plotseling een lekkage in de keuken. Jeetje, wat een gedoe om uit te vinden wie daar verantwoordelijk voor is en of er garantie op zit. Na een hoop heen en weer gebel, heeft Keur keukens gewoon gezegd "we gaan het voor je oplossen!" helemaal fantastisch, want door hun kwam het echt niet dat het lekte! Wat een goede service, ik ben zo blij dat dit soort mensen/bedrijven nog bestaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Aftersale”
Door Ron op dinsdag 19 mrt 2013 '13
Na 3,5 jaar gebruik klein probleempje met vaatwasserdeur. Fabrikant wenste het niet onder garantie te verhelpen. Ardi heeft het gewoon direct (dus dezelfde dag binnen 2 uur na bezoek monteur) opgelost door de kosten voor haar rekening te nemen. Hetgeen beloofd is bij de verkoop blijkt ook daadwerkelijk in de praktijk; afspraak is afspraak. Juist in deze onzekere tijden is het prettig om te weten, dat wij 4 jaar geleden de juiste keuze hebben gemaakt met Ardi Keukens. Ardi; dat is zeker! Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en goede service”
Door Mirjam op maandag 18 mrt 2013 '13
Goed bedrijf waar zonder poespas zeer degelijk de keuken wordt afgeleverd. In 2007 keuken gekocht en laten plaatsen, dit verliep al erg goed. Nu (2013) voor 2e keer glazen draaiplateau in magnetron geknapt. Deze nu binnen een dag kosteloos vervangen gekregen, ondanks dat dit natuurlijk al lang buiten de garantie viel. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“uitmuntende services”
Door Henny en Ammy Driessen op woensdag 20 feb 2013 '13
In 2007 hebben wij een nieuw huis laten bouwen, twee badkamers, twee toiletten, een bijkeuken, en een grote woonkeuken zijn door Arma geleverd en gemonteerd. Tot alle tevredenheid perfect afgewerkt en een leuke samenwerking. Na 6 jaar gebeurt er door eigen schuld een ongelukje waardoor er een lade wordt beschadigd. Geschrokken nemen wij contact op met Arma of de keuken nog leverbaar was, en voordat wij konden vragen van wat de kosten waren kregen wij te horen we bestellen het voor U en het is een gratis services. Dat is nou ouderwetse goede services, ARMA Perfect geregeld. Fam AJM Driessen Oostvoorne

Nagekomen op 18 april 2014: Wij hebben voor Arma een warme douche aanvraag ingediend bij de redactie van Tros Radar. De reden is dat Arma keukens en sanitair tot twee maal toe ons uitmuntende service heeft verleend ruim buiten de garantie periode. Ruim 7 jaar geleden heeft Arma in ons huis een keuken en badkamer geleverd en geplaatst toen waren wij al bijzonder tevreden. De eerste maal was er een keukenfront beschadigd door een ongelukje 5 jaar na plaatsing van de keuken en heeft Arma het keuken onderdeel geheel kosteloos vervangen. Nu 7 jaar na het installeren van de badkamer kregen wij problemen met een deurtje van het badkamer meubel, na een telefoontje kregen wij te horen van Arma. voor de zekerheid vervangen we alle 7 deurtjes en fronten van het meubel geheel kosteloos. Van deze uitmuntende super service daar worden de klanten vrolijk van en is de aanvraag voor de warme douche meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen
“Super garantie”
Door Miranda op maandag 28 jan 2013 '13
De geleiders van de keukenlade zijn stuk gegaan. Deze hebben ze netjes thuis afgeleverd. Gratis. Maar wij hebben deze keuken al ruim 10 jaar!! Als dat geen goede garantie is. Ook is er toen we de keuken 6 jaar hadden alle deuren van de keuken gratis vernieuwd. Dit was een fabrieksfout maar officiel was de garantie al verlopen. Als we weer aan een nieuwe keuken toe zijn ga ik hem zeker weer bij pelma keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Knoef-Zinger op maandag 24 jun 2019 '19
Van ontvangst tot aan "de handtekening", meer dan een goed en vertrouwd gevoel overgehouden bij de aankoop van onze keuken bij Adee. Goed geadviseerd, er werd nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en mee gedacht in mogelijkheden, niet in ónmogelijkheden. Er werd niets opgedrongen of naar een bepaald merk toe gepraat. In alle rust werden talloze opties besproken en getoond. Mede dankzij uitstekend advies en begeleiding is uiteindelijk onze prachtige keuken helemaal naar onze wens ontworpen. Kortom; zeker aanrader...!
Reactie of foto toevoegen
“Alles is prima”
Door Yolanda Baas op woensdag 19 jun 2019 '19
Nieuwe keuken. Omdat wij een moeilijke hoek in onze keuken hebben, beveelde de bedrijfsleider Jordie aan als adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen om de keuken, praktisch en mooi, in te delen en ook binnen ons budget te blijven. Ook de afstemming met de keuken installateur was goed geregeld. Alles is prima volgens planning verlopen en een paar kleine onvoorziene problemen zijn in overleg goed opgelost.
FOTO VAN YOLANDA BAAS
Keuken met groene fronten
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 '19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door j.stolk op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben een goede ervaring met Ardi een goed advies en ondersteuning. de verkoper was altijd aanspreekbaar en bereid te helpen daar waar nodig was. ook voor andere vragen was de administratie bereikbaar. Het gehele proces verliep heel goed. Er is bij ons op vakkundige wijze een mooie keuken geplaatst. We zijn uiterst tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda Linssen op zondag 16 jun 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma en zijn super tevreden over de wijze van verkoopadvisering, het gehele proces rondom de planning en de levering en dan last but not least het plaatsen en monteren van de keuken. Professionele en uiterst vriendelijke meedenkende vakmensen, die ook nog eens transparant zijn. Echt een aanrader. Via een keukenplaatje van Google vanuit Limburg in Nunspeet terecht gekomen, eerst alleen nieuwsgierig, maar al snel overtuigd dat we op de juiste plek waren voor de aankoop van onze droomkeuken.
FOTO VAN MIRANDA LINSSEN
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie van de Kar op vrijdag 14 jun 2019 '19
Keuken gekocht bij Ardi in St Annaland en geplaatst 12-06-2019 door vakmensen, fantastisch goed geplaatst en prima afgewerkt door Meindert, Bedankt hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 '19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Keur geeft het koken weer kleur”
Door Ed en Evelien van Merkenstein op donderdag 13 jun 2019 '19
Eind december 2018 zonder afspraak bij firma KEUR te Haarlem (onderdeel van DB-keukens) binnengelopen waar we vriendelijk werden ontvangen door Cornelis. Hij heeft ons rondgeleid waarna wij onze wensen voor een nieuwe keuken kenbaar hebben gemaakt, vervolgens heeft hij een en ander op papier gezet zodat wij globaal een financieel overzicht kregen. Volgens afspraak met Jordie de Gast hebben wij begin januari 2019 nogmaals een bezoek gebracht aan de firma KEUR voor een verdere uitwerking op de computer van onze wensen, ook nu werden wij gastvrij en vriendelijk ontvangen met koffie en vers gebakken koek, Tijdens dit bezoek heeft Jordie ons in een ongedwongen sfeer alle mogelijke opties laten zien zonder zich te laten beïnvloeden door de tijd (donderdagkoopavond na sluitingstijd doorgaan). Een lange zit met een prachtig eindresultaat en een hele mooie print van de nieuwe keuken naar onze wensen. Na enkele maanden is het moment aangebroken van bezorging van de keuken waarbij de mensen met zorg alles afleveren. De volgende 2 dagen is het ARMA keukens en sanitair uit Nunspeet (eveneens onderdeel van DB-keukens) in de personen van Freek en Geert die de keuken met uiterste zorg en precisie zijn gaan plaatsen, geen gehaast of stress. Na 2 dagen staat er een splinter nieuwe keuken zoals wij dat in gedachte hadden waar wij uiterst tevreden over zijn. Van begin tot eind is alles perfect gegaan, met dank aan Cornelis, Jordie, Freek en Geert. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een bezoek aan om de showroom van KEUR keukens in Haarlem te bezichtigen.
FOTO VAN ED EN EVELIEN VAN MERKENSTEIN
Perfect gemonteerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Karin Muller op woensdag 12 jun 2019 '19
Een nieuwe keuken! En ook wij zijn bijzonder tevreden! Wij raden Arma keukens zeer zeker aan! Tevens het bedrijf HVK, die de oude keuken verwijderd heeft en alle voorgaande aanpassingen gedaan heeft!
FOTO VAN KARIN MULLER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Marianne op dinsdag 11 jun 2019 '19
Wij kochten een keuken bij Arma te Nunspeet. Showroom veel keuze, 'n prettig ontvangst met heerlijke hapjes van de kok. Duidelijke en transparante werkwijze met korte lijntjes en kundig personeel. Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Van receptioniste tot verkoper, van keukenmonteurs tot de monteur die de laatste puntjes op de i zet......stuk voor stuk vriendelijk, beleefd en zeer vakkundig! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe keuken. En ook blij dat we voor Arma hebben gekozen. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Dekker op woensdag 5 jun 2019 '19
12 jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Pelma keukens. Alles naar tevredenheid. Nu we verhuist zijn, een keuken door de nevenvestiging Ardi laten plaatsen. Henry en Bart hebben veel tijd geïnvesteerd in de opstelling van de keuken. Hierdoor geen moment meer getwijfeld of de keukenopstelling ons zou bevallen. Het blijkt nu ook de perfecte indeling te zijn. Chapeau! Verder ook tevreden over het verdere traject zoals het inplannen van bezorging en plaatsing. Ook de plaatsing door Coran en Niek heel netjes en met fijn overleg!
FOTO VAN DEKKER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke tien. Alles klopt. Bedankt voor alles.”
Door Henk en Gea Weijers op woensdag 5 jun 2019 '19
Nog nooit op zo'n leuke manier een nieuwe keuken gekocht. We werden hartelijk ontvangen door Jordy de Gast. Er werd ons meteen iets te drinken met wat lekkers aangeboden. Hij nam er rustig de tijd voor, dacht prima met ons mee, en was zeker niet opdringerig. Een van de eerste vragen was: wat wilt u niet meer in uw nieuwe keuken? Dat zette ons meteen aan het nadenken, zodat we dingen meteen uit konden sluiten. Voor onze kleine keuken had hij samen met Cornelis vrijblijvend een mooi ontwerp gemaakt. Zelf waren we niet op het idee gekomen. Wat wij erg fijn vonden was dat het netto bedragen waren. Je wist meteen waar je aan toe was. De monteurs Johan en Joost hebben fantastisch samengewerkt. We zijn dan ook erg tevreden over dit team. Ze deden zelfs nog wat extra's. Dikke pluim. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We raden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker een kijkje te gaan nemen bij Keur keukens in Haarlem.
Reactie of foto toevoegen
“Lof voor allen”
Door M. Van der Helm - Havenaar op zondag 2 jun 2019 '19
Keuken in landhuis stijl. De aankoop was al fantastisch. We werden in de keuken van onze keuze, hierin geweldig begeleid. Chris had zeker plezier in deze stijl keuken. Henry Boogaard is samen met collega op wezen meten. Ook iets wat bijzonder is. Bedankt Henry voor je advies en steun. De keuken werd geplaatst door Anton en Wim , welke in opleiding is. Wim is een geweldige leerling, en Anton is een vakman en leermeester bij uitstek. Alle lof voor jullie allen!
FOTO VAN M. VAN DER HELM - HAVENAAR
Landhuisstijl
Reactie of foto toevoegen
“Dromen overtroffen”
Door Fam De Kruijf op zaterdag 1 jun 2019 '19
In 2015 reeds een keuken tot volle tevredenheid gekocht bij Avanti. Begin van dit jaar een aanbouw gerealiseerd waardoor de keuken niet meer voldeed. Door verkoper Jaap Bremmer werd een prachtige wijziging/aanvulling geschetst. Het eindresultaat overtrof onze dromen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 '19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Robin op woensdag 29 mei 2019 '19
Al in november 2018 met Gert-Jan een eerste idee voor een nieuwe keuken uitgewerkt. Op een eerlijke en rustige manier heeft hij vele mogelijkheden met ons onderzocht. Meerdere keren zijn we bij hem terug geweest en altijd was er ruim de tijd genomen. De communicatie van de backoffice, de zorgvuldige installateur en nette oplevering was super. Wij zijn kritisch en kunnen niet anders dan een dikke 10 toekennen. Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 '19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ariea de Vreugd op maandag 27 mei 2019 '19
Ik heb een keuken gekocht bij Keur keukens. Ik ben heel erg tevreden over hoe ik geholpen ben door verkoper Ton Stolker. Hij gaf goed advies en nam echt de tijd om alles te laten zien en uit te leggen. Ook degenen die de keuken kwamen plaatsen werkten netjes en waren vriendelijk. Ik zal Keur keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalplaatje”
Door Pascal Huijnen op donderdag 23 mei 2019 '19
Zeer vriendelijke en meedenkende verkoper Ton, luistert goed en vraagt naar wat de klant zoekt en draagt ook zelf ideeen aan welke binnen deze wensen vallen. Ook de installatie is van kwaliteit, niets op aan te merken. Totaal plaatje perfect, meedenkend, vriendelijk en zonder enige druk uit te oefenen op de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Arianne Tonino op woensdag 22 mei 2019 '19
Een hele fijne ervaring vanaf moment van binnenkomst. Betrokken, deskundig en eerlijk. De eerste dag binnen gekomen zonder afspraak. Aangezien er op dat moment geen verkoper beschikbaar was zijn wij geholpen door Linda, die toen nog in opleiding was. Linda heeft ons erg goed op weg geholpen. Wij vinden het erg bijzonder dat iemand die nog in opleiding is, de kans krijgt om direct klantcontact te hebben. En wat heb je dit goed en zeer serieus gedaan Linda. Onze hartelijke dank!! Ook Henry willen wij hartelijk danken, voor zijn deskundige en goede adviezen. Verder wil ik heel graag vermelden dat alle werknemers van Ardi keukens in St. Annaland zeer betrokken zijn en echt het beste voor de klant willen Complimenten! Waar vindt je nog die betrokkenheid en geweldige service. Het lijkt wat overdreven, maar ik vertel echt iedereen die een nieuwe keuken wil, ga naar Ardi in St. Annaland. Lieve mensen, hartelijk dank en alle goeds.
FOTO VAN ARIANNE TONINO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huig van der Meij op vrijdag 17 mei 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht in Haarlem en zijn daar vanaf het begin uitstekend geholpen. Ook de aannemer welke aanbevolen is heeft prima werk geleverd. Wij zullen en hebben al meerdere kennissen Keur aanbevolen.
FOTO VAN HUIG VAN DER MEIJ
Prima werk voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H. Eikelboom op donderdag 16 mei 2019 '19
Wij hebben een hoekkeuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. Onze eerste indruk vanaf de showroom met verse groentesoep en een broodje tot de oplevering van de keuken was in 1 woord: TOP. De keuken werd keurig op tijd geleverd, zeer netjes geplaatst en alles werd zeer keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Nicoline van den Noord op donderdag 16 mei 2019 '19
In 2012 hebben wij een keuken gekocht bij Keur. Toen al viel ons dit bedrijf op vanwege zijn uitmuntende serviceverlening omdat hen niets te veel was in het monteren van de keuken en terugkomen als er iets niet goed bleek. Nu in 2019 (ver over de garantiedatum) hadden wij te maken met een gootsteen, die uit zijn voegen viel. Natuurlijk mag dit niet gebeuren, maar bij vele andere keukenbedrijven hadden wij 0 op request gehad. Niet bij Keur! We belden en binnen 1 uur kwam er een monteur die dit voor ons maakte en waarvoor wij geen kosten hoefden te betalen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, omdat zij geven/leveren waar zij voor staan. Eigenlijk zoals het hoort, maar wat je in deze tijd bijna niet meer kan verwachten. Ik zou willen zeggen: koop je keuken bij dit bedrijf, je krijgt waar voor je geld en mocht je duurder uit zijn (wat ik niet geloof) dan bij een ander, dan haal je het erna uit met de kosten die je bespaart, omdat de service fabuleus is!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 '19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Authentieke keuken”
Door Breunis Valkenburg en Arja Verhaar op donderdag 16 mei 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een mooie, strakke en authentieke keuken gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij bijzonder goed geholpen, met name door inzichtelijk te maken hoe de keuken in de (ook voor ons) onbekende ruimte uit zou komen. Nu de keuken er ook echt staat, blijkt zijn advies het juiste te zijn en is onze keuken echt helemaal van ons! De kleuren, de werkruimte, de materialen, de apparatuur: alles is zoals ons was beloofd. We zijn elke dag dankbare gebruikers van het vakmanschap van Avanti. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door G. van Sorgen op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe keuken gekocht, deze is ook geplaatst. We zijn zeer goed te spreken over eigenlijk alles. We zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jan Ties en Nynke Sikkema op dinsdag 14 mei 2019 '19
Een keuken uitgezocht, met hulp van verkopers. Zorgvuldige voorbereiding met deskundige verkopers. Plaatsing door hetzelfde bedrijf gedaan. Alles zeer correct verlopen, prettige samenwerking. Ook het plaatsen verliep goed, met oog voor detail bijv. bij het tegelwerk. Keurig!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Oerlemans op zondag 12 mei 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Ardi. Met het uitzoeken en samenstellen van de keuken zijn we goed geholpen en werd er ruim de tijd voor ons vrijgemaakt. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen werkte vakundig en erg netjes. De communicatie met Ardie die via de email en telefoon verloopt is erg goed. Vragen enz worden heel snel beantwoord. Al met al zijn wij erg tevreden over Ardikeukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 '19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete fronten vervangen”
Door O.B. Dijkstra Nieuwe Niedorp op vrijdag 10 mei 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service van de firma Arma en de firma Keur in Haarlem. Na het loslaten van de folie werden alle panelen van de keuken vervangen, zelfs na 6 jaren. De keuken is nu weer een blikvanger. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniëlle op donderdag 9 mei 2019 '19
Een prachtige keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet.Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De prijs staat vast, onderhandelen is niet mogelijk. Dit wisten we al voor we erheen gingen. Zeer tevreden met het resultaat, een stevige prachtige solide keuken helemaal naar onze wensen en ons budget samengesteld! De service is prima, alles is te overleggen. Hopelijk gaan we er heel erg lang plezier van hebben!!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door M. Treur op dinsdag 7 mei 2019 '19
Bij Arma hebben wij een keuken gekocht. De advisering was prima. Er werd goed de tijd genomen. Wij lieten niet alleen een nieuwe keuken plaatsen, maar ook de gehele ruimte werd verbouwd. Arma adviseerde één van hun voorkeursaannemers. Wij kozen voor Van Ark uit Hierden. Van Ark heeft (samen met hun onderaannemers) top werk geleverd! Er werd niet alleen uitstekend werk geleverd, ook de communicatie met ons verliep prima. Wij kunnen zowel Van Ark als Arma van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. TREUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Otte op donderdag 2 mei 2019 '19
Bij Pelma Keukens een prachtige keuken gekocht. Het bijzondere was dat het gebouwd moest worden in een molen, dus tegen een ronde muur. Ben er zeer tevreden over hoe ze dat deden. Sowieso nette mensen die goed communiceren en je vragen hoe je het vindt en gerust nog wat aanpassen als dat handiger blijkt. Ze maken de keuken echt helemaal af (wat niet standaard is, volgens mij). Je kan daarna direct koken. :) Ook advisering en verkoop was naar tevredenheid!
FOTO VAN OTTE
Keuken in molen
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Mevr. E. Zijdewind_Verbeek op donderdag 2 mei 2019 '19
Mijn ervaring al bij binnenkomst bij Keur keukens is meer dan uitstekend verlopen. De keuken is goed geplaatst de materialen zijn mooi en de mensen die de keuken geplaatst hebben waren zeer voorkomend en prettig. Een echte aanrader. Ik heb trouwens het adres ook gekregen van iemand die ook zeer tevreden was, dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Suzanne op woensdag 1 mei 2019 '19
We zijn zeer tevreden over het hele proces van uitdenken, realiseren, aanschaffen en installeren van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Wilma op woensdag 1 mei 2019 '19
Vanwege de beperkt beschikbare ruimte vond ik het kopen van een keuken een hele uitdaging. Arma heeft veel tijd gestoken om binnen mijn budget te blijven en toch rekening te houden met al mijn wensen. Vriendelijke monteurs. Door misverstand hingen de bovenkastjes te hoog voor mij, maar dat is zonder problemen en zonder kosten verholpen. Top.
FOTO VAN WILMA
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Hoek op dinsdag 30 apr 2019 '19
Nieuwe keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Uitstekend geholpen van begin tot einde: goed advies, goede kwaliteit keuken, direct een eerlijke prijs en perfect geplaatst. Echt een aanrader en ze maken hun slogan meer dan waar: afspraak is echt afspraak!
FOTO VAN FAMILIE HOEK
Hoogglans keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kant en klaar”
Door Jan en Christien van der Kaaij op maandag 29 apr 2019 '19
Een complete keuken met apparatuur. Geweldig goede adviezen van dhr. Cornelis van Dalfsen. Goede kennis van zaken. Goed invoelend vermogen. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en dit gecombineerd met een prima klantenservice. Afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Familie Terlouw op zaterdag 27 apr 2019 '19
een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. De service was goed, vriendelijke ontvangst en deskundig personeel. De monteur dacht goed mee. Dat voelde goed.
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Alda de Winter, ook namens Ria van Sprang-Karreman op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij kochten voor een tante die van Amsterdam naar Goes verhuist een showroomkeuken. Sandra, die ons een aantal weken geleden ook hielp onze eigen keuken voor nog te bouwen appartement uit te zoeken, hielp ook Ria weer met dezelfde gedrevenheid. Een vette 10 krijgt ze van ons hoor. Zij is het gedroomde visitekaartje voor elke ondernemer. Pelma moet echt zuinig op haar zijn. Ook alle lof uiteraard voor Pelma. De kleine onvolkomenheden worden zonder twijfel snel en goed opgelost. Hulde ook aan de 2 monteurs die een hele lange dag maakten! Wij zullen zeker reclame maken voor Pelma!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door T. van Hoorn op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken incl. nieuwe inbouw apparatuur bij Pelma in Goes besteld en via de verkoopster mevr. Mieras hebben we precies gekregen wat we wilden omdat zij zo'n goed inlevensvermogen heeft en zeer deskundig is qua materialen. Ook de installateur die bij ons kwam dacht alleen hoe kan ik het nog mooier maken en heeft onze keuken echt met liefde gezet, heel precies en met een perfecte afwerking en communicatie naar ons toe; en zonder haast ! Elke dag weer een genot om tot in detail zo zaken geregeld te zien worden. Perfect; super.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Bram Tazelaar op woensdag 24 apr 2019 '19
Nieuwe keuken vlot en vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lubbers op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond het aanschaffen van een nieuwe keuken. Wij hebben een zeer kleine keuken waar wel alle wensen gerealiseerd konden worden met passen en meten en drie maal overleg met een van de medewerkers van Pelma keukens te Goes. Er zijn verschillende alternatieven besproken en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken voor apparatuur, boven en onderkanten, een apothekerskast en een koelvriescombinatiekast. Een mooie inductie kookplaat. De nog jonge koelvriescombinatie is herplaatst. We hebben een nieuwe vaatwasser geplaatst en een prachtig composiet weekblad. Na wikken en wegen hebben wij een greeploze keuken gekozen in de kleur helder matwit. Het composiet blad is gemêleerd zwart. De montage is in twee dagen afgerond met twee zeer precies werkende monteurs. Indien nodig is er overleg geplaagd met ons als klant. Kortom, we zijn zeer tevreden vanaf het begin tot het eind van het gehele proces en wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Colette Hoving op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na veel te hebben rondgevraagd en een aantal bezoeken aan andere keukendealers in de buurt(Deventer) waren we uiteindelijk toch een stukje verder gereden omdat ons ter ore kwam dat we bij Adee goed terecht konden..en dat bleek! Een prettig onthaal zonder de druk die je vaak kunt voelen wanneer je gaat 'shoppen' voor grote aankopen. Directe transparantie en geen opsmuk en dure praatjes. Er werd een duidelijk verhaal neergezet met veel enthousiasme waarbij heel goed werd gekeken en gevraagd wat onze wensen waren. Dit was ook steeds het uitgangspunt waar ook nooit van werd afgeweken. Heel duidelijk van begin tot eind is dit telkens voorop gesteld. Op momenten van twijfel werd er open gesproken en het vertrouwen ook nooit beschaamd! Het gehele team van Adee is buitengewoon goed op elkaar ingespeeld wat ervoor zorgt dat de uitvoering van hetgeen we samen heel zorgvuldig hebben uitgedacht perfect tot stand is gekomen. Bij een flink project als dit zijn er altijd dingen waar je tegenaan loopt, zo ook bij ons. Echter is er steeds in ons voordeel gehandeld en hebben we dan ook geen enkel moment het gevoel gehad benadeeld te zijn. Het is heel veel geld wat je uitgeeft en daar gaan ze allemaal zeer bewust en zorgvuldig mee om, waardoor er een ijzersterk vertrouwen is opgebouwd. Géén commercieel gewin of lege praatjes maar een eerlijk, kwalitatief hoogstaand product met eerlijke afspraken en fijne mensen die ervoor zorgen dat je uitkijkt naar wat er komt in alle vertrouwen en hier ten volle van kan genieten als het uiteindelijk is uitgevoerd! Chapeau team Adee en Dank Dank Dank voor deze mooie reis met die geweldige eindbestemming!!!
FOTO VAN COLETTE HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door fam.Arbman op vrijdag 19 apr 2019 '19
Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Remco de Groot op donderdag 18 apr 2019 '19
Keuken is verleden week opgeleverd. super blij mee. Monteurs werkte zeer netjes en nauwkeurig. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam Bos op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken en badkamer, die door Arma Nunspeet is geplaatst. Tijdens de montage toch wat dingen veranderd op aanraden van de monteurs. Alle lof hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 '19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door jeannette waage-viskil op zaterdag 13 apr 2019 '19
Na op een uiterst vriendelijke en professionele manier te zijn geholpen door Dennis bij de aanschaf van een quooker combi+, werd deze geplaatst door Hugo.Dit ging niet zonder slag of stoot i.v.m. de laagte van het keukenkastje, maar Hugo deed er alles aan om het toch voor elkaar te krijgen.Helaas bleek er na 2 dagen wat water op de kastbodem te liggen en belde ik via Keur met Arma, en werd zelfs na 17 uur te woord gestaan door Colin (?) die onmiddellijk regelde dat er de volgende morgen een monteur langs zou komen. Dat werd Werner, die ALLES in die kleine kast uiteindelijk moest loskoppelen om er achter te komen waar de lekkage zat, en die verhielp. Werner had eigenlijk nog een afspraak en dreigde in tijdnood te komen, maar na telefonisch kontakt met de zaak werd hij in de gelegenheid gesteld om de klus bij mij af te maken. Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt dat zo zorgvuldig met zijn klanten omgaat en zulke fijne medewerkers heeft.De directie mag hier trots op zijn! Zelf merk ik dat ik eerder bij mijn vrienden vertel over de fantastische hulp na de lekkage dan dat ik intens blij ben en geniet van de quooker! Ik blijf voor altijd klant van Keur/Arma indien ik iets in de richting nodig heb. Chapeau, mensen!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 '19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Stefanie op woensdag 10 apr 2019 '19
Heel positief. We werden prettig geholpen door Marnix. Geen toeters of bellen, geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon luisteren naar onze wensen en prijs is prijs. Daar houden wij van. En het eindresultaat is prachtig geworden. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marieke Jansen op maandag 8 apr 2019 '19
Bij het zoeken naar een goede keukenzaak heb ik er drie uitgekozen. Als derde kwam ik bij Keur keukens en werd ik geholpen door Dennis. Wat opviel: recht doorzee, geen praatjes, geen dwangmiddelen om NU te moeten beslissen (wel bij een andere keukenleverancier) en de prijs is de prijs; helder en duidelijk. Dennis kwam naar mijn appartement om zelf te komen kijken en dit pas na al een tekening te hebben gemaakt met elkaar (m.a.w. het was misschien niet nodig maar voor de zorgvuldigheid vond ik dit wel heel fijn). Gaf goede tips en een moeilijk in te meten stuk, werd pas achteraf, na het plaatsen van de keuken, ingemeten en er werd een mal van gemaakt; en daarmee kwam later, maar wel helemaal goed, de rest van het keukenblad. Meerdere malen tijdens de verbouwing heb ik contact opgenomen met Dennis voor vragen en uitstel levering keuken en al die tijd was het contact vriendelijk, belangstellend en mee denkend. En nu is het klaar en ben ik zeer tevreden en steeds weer blij verrast over zoveel kwaliteit waar ik enorm van geniet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lensen op zaterdag 6 apr 2019 '19
We hebben eind December 2018 een keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper gaf ons de de uitleg over de duurdere en goedkopere producten. Alles werd tot in detail besproken. In week 16 zou de keuken geleverd worden, maar op verzoek van ons of het eerder kon werd de keuken twee weken eerder gebracht en geplaatst. De communicatie was goed, de bezorging van de keuken was op de afgesproken tijd en de bezorgers waren erg vriendelijk. Voor het plaatsen van de keuken was de communicatie ook goed, de dag voor de plaatsing werd ik gebeld om te bevestigen of de datum en tijd nog door kon gaan. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Het enige minpuntje is dat ze met goedkeuring van ons een paar plintjes mochten verwijderen omdat het plaatsen dan makkelijker was. De plintjes die terug geplaatst konden worden, zijn door de monteurs niet meer terug geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door C Epskamp op donderdag 4 apr 2019 '19
Een keuken inclusief plaatsing. Prima begeleiding en uitstekende installatie en service. Tijdens transport was de koelkastdeur beschadigd geraakt. Gelijk door de monteur opgemerkt en er wordt nog een nieuwe geleverd en geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Veger op dinsdag 2 apr 2019 '19
Voor de 2de keer een keuken gekocht bij Keur Keuken. Beide keren zeer goed bevallen met een geweldig resultaat en een uitmuntende service. Ook een groot compliment voor Dennis, die ook deze keer weer heeft meegedacht en een geweldig ontwerp heeft weten neer te zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Inge en Ronald Roosendaal te Spaarndam. op maandag 1 apr 2019 '19
Wij hebben bij Keur keukens in Haarlem onze droomkeuken gekocht en zijn door Peter en Cornelis erg goed geholpen en is de keuken mooier dan de super mooie 3D tekeningen. Ze nemen alle tijd en aanpassing zover mogelijk is totaal geen probleem dus voorbond is het een Tien Plus! Peter en Cornelis jullie zijn toppers en een diepe kniebuiging voor Keurkeukens en al het personeel die allemaal vriendelijk en hulpvaardig zijn. Super professioneel bedrijf en het plaatsen daar nemen ze paar dagen tijd voor niks geen haast of afraffelen!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Rene Aarnoudse op zaterdag 30 mrt 2019 '19
Monteur Jacco de Rijk heeft perfect onze nieuwe vaatwasser geïnstalleerd. Controleerde gelijk het hang en sluitwerk van de koelkast/vriezer en de keukenkastjes. Service met een + dus
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.