Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 1980 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1682 ervaringen
4 sterren228 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Aanrader”
Door Jan Rientjes op zaterdag 14 apr 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht. Je wordt er hartelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden, dat hoeft beslist niet de meest kostbare te zijn.Ook in geval van garantie en service hebben we hele goede ervaringen met Avanti Keukens. Deze zaak is zeker een aanrader.

Eerdere ervaring van 7 oktober 2013: Je wordt al heel hartelijk ontvangen in de showroom, zeer goed ingelicht omtrent de mogelijkheden(men denkt met de klant mee!). Ze nemen de tijd voor je en bij eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen,je wordt dan snel geholpen.Het inbouwen is ook prima verlopen, de monteur installeert alles perfect en met de nieuwste technieken! Echt helemaal top,ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Mondelinge garantie wordt niet schriftelijk”
Door Corinne op dinsdag 27 mrt 2018 '18
We hadden een keuken besteld omdat de verkoper had ons verzekerd dat er een 20 jaar garantie was op de keukenmeubels. Na steeds schriftelijk bevestiging van de beloofde garantieregeling te vragen moesten we ontdekken dat het een verkooppraatje was. We hebben ons keuken bestelling moeten annuleren.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Twan op zondag 4 mrt 2018 '18
Via Qasa kwamen we bij Keur Keukens terecht. Op een donderdag gebeld voor een eerste afspraak liefst de eerstvolgende zaterdag. De telefoniste puzzelde wat maar ze kon nog wel een adviseur regelen. Anders dan bij andere bedrijven waar we zijn geweest duurde de eerste afspraak hier 3 uur. Allereerst werd er een beeld geschapen wat we mochten verwachten, en werd een eerste schets gemaakt van de keuken. De tweede afspraak, 2 weken later, werden pas de daadwerkelijke materialen en apparaten gekozen. Het concept waarbij alles in eigen hand is en Keur eigenlijk voor alles rondom de keuken contactpersoon blijft (dus geen kastje-naar-de-deur) sprak ons heel erg aan. Dat, de garantie van 10 jaar op de keuken en dat een vergelijkbare keuken bij de concurrent duurder was maakte dat wij de keuze voor Keur definitief maakten. Het inmeten van de keuken was heel prettig, de meter/monteur was heel alert op zaken waar we met de ontwerper nog niet over na hadden gedacht waardoor we toch nog tijd hadden om een paar wijzigingen aan te brengen. Tijdens de installatie kwamen we erachter dat 1 lampje van de afzuigkap niet werkte. De monteurs hebben direct bepaald waar het probleem lag en, aangezien het om een fabrieksfout ging, werd er direct melding van gemaakt bij de leverancier. De volgende ochtend om 9.10 werd er al contact opgenomen door de leverancier om het op te lossen. Tijdens het hele proces, van eerste ontmoeting tot de keuken geïnstalleerd was, werden we begeleid door de ontwerper, die ook meteen contactpersoon is. Een hele prettige samenwerking, wij zouden het iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel geholpen”
Door Simon op maandag 22 jan 2018 '18
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we in 2016 bij Arma terecht gekomen. Hier zijn we zeer professioneel geholpen, zonder (aankoop)druk en hebben we onze nieuwe badkamer samen kunnen ontwerpen. Ook onderdelen die niet via Arma te leveren waren zijn zonder problemen opgenomen en geplaatst. De plaatsing van de badkamer ging professioneel en in goed overleg met de installateurs. En Arma verdient een hele grote pluim als het gaat om nazorg. Dit pakken ze vriendelijk en zeer goed op zonder problemen en discussies over factureren. Ook de garantie van de onderdelen wordt zonder problemen opgelost. Wij zijn zeer te spreken over Arma en raden een ieder aan om hier een badkamer te kopen, Top bedrijf.
FOTO VAN SIMON
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jochem Langeveld op zaterdag 16 dec 2017 '17
Vandaag is het plaatsen van onze nieuwe keuken afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en de realisatie ervan door ARDI keukens. Door de 10 jaar garantie op de montage was de keuken niet in 1 dag gezet maar kwamen er twee monteurs twee dagen de keuken plaatsen. Echt kwaliteit en vakwerk. Heerlijk kunnen sparren met de monteurs over bepaalde details om tot het perfecte eindresultaat te komen. Daarbij luisteren ze naar je wensen en geven ook adviezen. Kortom een fijne samenwerking. Er was ook genoeg ruimte om bijvoorbeeld zelf de schouw te maken voor de afzuigkap en Ardi verzorgde de sierlijsten en de montage daarvan. De keren dat we vanuit Den Hoorn naar Zeeland zijn gereden waren dus de moeite waard. Echt een aanrader maar ga altijd bij een ander kijken om zeker te weten dat je toch bij Ardi uitkomt.
FOTO VAN JOCHEM LANGEVELD
Keukenschouw
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door M. Rozendaal op maandag 20 nov 2017 '17
Vanaf het begin tot eind een hele goede ervaring! We zijn bij het ontwerp uitstekend begeleid en Dennis heeft goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen. Uiteindelijk is de keuken precies geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Je betaald, naar mijn idee, ietsje meer maar daar krijg je wel kwaliteit, zekerheid, service en garantie voor terug. En geen vervelende handjeklap, 1 prijs, geen gedoe. Bij Keur geldt het motto 'afspraak is afspraak' en daar is niks teveel mee gezegd. Levering op de minuut en ook de monteur was prima op tijd. Heerlijk om alleen de sleutel af te hoeven geven en na een paar dagen je complete keuken te hebben staan, zonder gedoe. Ook de paar opmerkingen die wij hadden worden geregeld, zonder mopperen. Keur Keukens raden wij absoluut aan, erg fijn, een keukenproces zonder nare verassingen.
FOTO VAN M. ROZENDAAL
Keuken precies zoals we in het hoofd hadden
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Martijn van Steenbergen op zaterdag 28 okt 2017 '17
Nadat we bij een paar andere keukenwinkels zijn wezen kijken, zijn we door Keur Keukens heel goed en plezierig geholpen. Een mooie keuken voor een heel redelijke prijs. Een paar zaken zijn niet optimaal gelopen: een foutje in de offerte, een verkeerde afstemming van kraan en plinten op het werkblad en een foute montage van een passtuk. Dat is echter door Keur Keukens allemaal prima opgelost. Met de apparatuur hadden we wat pech: binnen een half jaar zijn de kokend waterkraan, de magnetron en de vaatwasser stuk gegaan. Dit is met goede tussenkomst van Keur allemaal onder garantie gerepareerd. Samenvattend kunnen wij Keur Keukens zeker aanraden, niet alleen in het voortraject van het kopen, maar zeker ook voor de uiteindelijke montage en de service daarna.
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie geen probleem”
Door C. Laban op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Onze keuken is drie jaar geleden geplaatst en de kraan lekte. Het bleek dat de garantietermijn van de kraan na twee jaar is verlopen. Keur Keukens heeft ons met grote coulance van een nieuwe kaar voorzien met 100 maanden garantie!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Rozemarijn Stokkel op vrijdag 31 mrt 2017 '17
Wij zijn voor onze keuken naar Keur keukens gegaan, omdat we viavia hoorde dat de service goed zou zijn. Eenmaal in de winkel zijn we fantastisch geholpen, met ons budget in het achterhoofd is er een prachtige keuken uitgekomen. De levering was sneller dan verwacht, de heren die de keuken hebben geplaatst waren netjes en zeer goed. Alle garanties lopen via de winkel, dus daar hoef je niets extra voor te doen.
Achteraf wordt er nog gevraagd naar de tevredenheid, en kan je terecht met al je vragen. Wij zijn alleen bij Keur geweest en hadden niet de behoefte nog verder te gaan kijken. Gewoonweg fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken”
Door fam. E. van Zalk op woensdag 23 nov 2016 '16
dit is onze 2e keuken die wij hebben gekocht bij Arma Keukens, wij denken dat dit al genoeg zegt over Arma Keukens. ze doen wat ze zeggen. gewoonweg geweldig. service en garantie is helemaal top. familie, vrienden en collega,s hebben ook een keuken van Arma Keuken en zijn allemaal zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 '16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jos Vahl op dinsdag 23 aug 2016 '16
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Arma keukens en op dit moment past niets dan lof. We zijn uitermate tevreden met de service, zowel tijdens het uitzoeken van de keuken als bij de plaatsing van de keuken. De verkoper (A. van Asselt) had bijzonder goed oog voor detail en wist samen met ons een keuken uit te zoeken die perfect past in de stijl van het huis. We zijn blij dat bij deze zaak een vaste, scherpe prijs wordt gehanteerd. Bij andere keukenzaken waar we een offerte hadden opgevraagd, was binnen een paar minuten zo 2 à 3 duizend euro van een keuken van +/- 10.000 euro af te dingen. Dit past mij niet. Daarnaast zijn dingen als garantie op de keuken bij Arma een stuk beter geregeld. Wellicht komt dit door plaatsing van de keuken door eigen monteurs. Ook over de plaatsing zijn we erg tevreden. De monteurs hebben een vakwerk afgeleverd en de keuken zit er dan ook strak in! Kortom: niets dan lof en in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar! Dank!
FOTO VAN JOS VAHL
Hoekkeuken van Arma
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Floortje op vrijdag 1 jul 2016 '16
Van de verkoop tot aflevering en montage van de keuken een hele goede ervaring. Alles is netjes afgewerkt en er wordt goed met je meegedacht. Professioneel en vriendelijk. Een aanrader! En goed garantie
Reactie of foto toevoegen
“Gekocht op basis van beoordelingen en waargemaakt”
Door Familie Pool op dinsdag 14 jun 2016 '16
Na lang twijfelen gekozen om bij Arma de keuken te kopen. De goede beoordelingen qua service gaven hierbij de doorslag, aangezien wij zelf absoluut niet handig zijn en niet van verrassingen houden. De keuken is netjes geplaatst en de contacten met de monteurs waren zeer prettig. Twee kastdeurtjes bleken naderhand beschadigd. Contact opgenomen met Arma en zonder enig gedoe of wantrouwen zijn deze vervangen. Nu, na een half jaar, zijn de lampjes van de afzuigkap al op. Er zit echter geen garantie op de lampjes bij de fabrikant. Arma heeft daarom besloten de kosten voor eigen rekening te nemen en komt binnenkort de nieuwe lampjes plaatsen. Arma adverteert met zijn goede service en ik moet zeggen dat dit ook echt waar is. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen!
Reactie of foto toevoegen
“Mond op mond reclame”
Door Fam. De Graaf op woensdag 20 jan 2016 '16
Wij hebben in oktober 2015 een keuken gekocht bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Via mond-op-mond reclame zijn we er terecht gekomen. Een goede ontvangst, waarbij we rustig de showroom konden bekijken. Niks geen opdringerig gedoe. Dat is wel zo prettig. Nadien werd er rustig en ruim de tijd genomen om een passende offerte uit te brengen. We zijn toen eigenlijk gelijk tot koop over gegaan. De communicatie m.b.t. tekeningen, facturering, planning, garanties e.d. verliep zeer goed. De tweede week van 2016 is de keuken bezorgd. Precies op de afgesproken tijd. De chauffeur en bijrijder hebben de keuken keurig en met zorg gelost. Het plaatsen hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Met de montage-afdeling hebben we dan ook geen ervaring. Wel hebben we van horen zeggen, dat deze mensen ook goed werk leveren. Al met al zijn we zeer tevreden en bevelen Arma Keukens en Sanitair dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Monique Misdorp op vrijdag 7 aug 2015 '15
Ruim 2,5 jaar geleden een keuken gekocht, ook toen erg goed geholpen. In het afgelopen jaar heb ik 2x iets met de keuken gehad, naar mijn idee ruim buiten de garantie, tot mijn verbazing werd het euvel telkens kosteloos opgelost. Wat een super service, waar zie en hoor je dit tegenwoordig nog?
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Susan op maandag 20 jul 2015 '15
Onze keuken is 5,5,jaar geleden geplaatst. Ook na het verstrijken van de garantie met ruim een half jaar is de service uitstekend! Ik had niet verwacht dat buiten de garantie periode de klacht opgepakt zou worden en zeker naar alle tevredenheid (gratis) zou worden opgelost. Bedankt hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Ga vooral zo door”
Door Annelies V. op maandag 13 apr 2015 '15
Eind vorig jaar heeft Arma bij mij de badkamer en het toilet vervangen. Ik heb bewust voor Arma gekozen omdat zij 13 jaar geleden mijn keuken naar volle tevredenheid hebben geplaatst. Ook nu viel de goede service weer op, zowel van de verkopers als van de monteurs. Bij het plaatsen gaan de monteurs volledig op in hun werk en zorgen voor een perfecte afwerking. Ze werken erg netjes, denken met je mee en waar nodig wordt in overleg het een en ander aangepast. Arma mag dan niet de goedkoopste zijn, door Arma in te schakelen heb je echter wel de garantie dat de keuken en/of badkamer perfect geplaatst wordt met aandacht voor details, voorkomen van beschadigingen enz. Arma, ga vooral zo door.
FOTO VAN ANNELIES V.
Reactie of foto toevoegen
“klasse!”
Door S. DE VRIES op vrijdag 25 jul 2014 '14
4 jaar geleden bij Keur Keukens in Haarlem een complete keuken gekocht. Nu ging de vaatwasser stuk, dit was zo'n dure reparatie dat het niet de moeite loonde. Keur vond ook dat dit niet binnen deze termijn mocht gebeuren, ondanks dat de garantie 2 jaar was en de fabrikant inmiddels faillietm heeft dit bedrijf ons een hele nieuwe vaatwasser geleverd en hoefden wij alleen maar de montage en voorrijkosten te betalen, super oplossing, echt klasse! Heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“service echt top!”
Door R.Cornet op woensdag 23 jul 2014 '14
3 jaar geleden kochten wij onze keuken bij Keur, hetgeen allemaal heel prettig verlopen is vanaf het uitzoeken tot en met het installeren van de keuken. Onlangs kregen we een defect aan onze quooker, net buiten de garantie dus.
Wij besloten contact op te nemen met Keur, die dit erg netjes afgehandeld hebben, meer dan netjes eigenlijk.

Want hoewel de garantietermijn net verstreken was, vonden zij ook dat een duur apparaat niet zo snel al kapot mag zijn. Keur heeft alle kosten vergoed. Hiervoor verdienen zij een warme douche!
Reactie of foto toevoegen
“dik tevreden”
Door Ger op donderdag 26 jun 2014 '14
Het contact is goed, alle ruimte voor overleg, geen opdringerige zaak, aantrekkelijke prijs en vooral geen garantie tot aan de deur, super, wij zijn zeer tevreden
FOTO VAN GER
eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Van Voorthuizen op donderdag 1 mei 2014 '14
Wij zijn door Avanti keukens heel fijn geholpen. Er waren namelijk bij onze koelkast die wij 4 jaar geleden bij een ander bedrijf gekocht hadden 2 schanieren stuk. Wij naar Avanti keukens om daar nieuwe schanieren te kopen. De alerte medewerker belde naar ETNA de leverancier van de koelkast en vroeg of zij dit onder de 5 jaren garantie konden leveren. De medewerker van Avanti heeft kunnen regelen dat wij gratis 2 nieuwe schanieren thuis gestuurd krijgen. Dit noem ik pas echt klantgericht denken nogmaals hartelijk dank hier voor.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice zelfs 6 jaar na aankoop”
Door Tanja C op woensdag 15 jan 2014 '14
Wij hebben onze keuken 6 jaar geleden gekocht in 2008. Het aankoopproces vonden wij erg intensief en duurde lang, maar we zijn wel super geadviseerd. Verkoper dacht destijds mee over de kleinste details en we zijn tot op vandaag nog ontzettend blij met de keuken, die er als nieuw uit ziet.. In zes jaar paar keer wat gehad, altijd onmiddellijk opgelost. De monteur Stelt meteen ook even de keuken af als hij voor iets anders komt. Vandaag bijna zes jaar later springt een scharnier van een klepkast. Dit wordt door arma nog steeds binnen garantie opgelost. Een volgende keuken kopen wij zeker bij Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer goede service”
Door Frank Hulleman op dinsdag 22 okt 2013 '13
In november 2005 hebben wij bij À-D keukens in Rijssen een nieuwe keuken gekocht. Vanaf het begin hebben wij het personeel van À-D als zeer professioneel ervaren. Dit geld voor het advies , de begeleiding maar vooral voor de deskundige montage. We hebben erg veel positieve reacties van onze kennissen kring gekregen. Nu na 8 jaar begon het lakwerk van het deurtje van de vaatwasser los te raken. Geen probleem volgens À-D wordt vervangen onder garantie. Een fantastische service. Dit mag worden vermeld. Fam. Hulleman Deventer
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de nieuwe keuken!”
Door JW Bosman op dinsdag 1 okt 2013 '13
Arma Keukens Nunspeet heeft een prima keuken afgeleverd! We zijn erg tevreden over:
- de prijs/kwaliteitverhouding (uitstekende keukenonderdelen en inbouw apparatuur)
- de begeleiding tijdens de verkoop
- de inspraak tijdens het samenstellen van de keuken
- de uitwerking van de bouwtekeningen
- de flexibiliteit na het plaatsen van de order
- de compleetheid bij aflevering
- de vakkundige plaatsing en afwerking
- het meedenken van de monteurs
- de vriendelijkheid van de monteurs
- het snelle oplossen van enkele kleine puntjes
- de garantie op de keuken en de inbouwapparatuur
Ik raad iedereen aan om bij de aanschaf van een nieuwe keuken eerst eens binnen te stappen bij Arma Keukens, omdat daar de keuken belangrijker is dan de handtekening. Arma Keukens biedt deskundigheid in het hele (complexe) traject van een nieuwe keuken. Iemand uit mijn omgeving attendeerde me op Arma Keukens en uiteindelijk gaf de hoge klantwaardering op Qasa de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Kijk en vergelijk”
Door Lieke op woensdag 10 jul 2013 '13
Tijdens onze zoektocht naar een keuken kwamen we terecht bij Arma keukens. Een prachtige showroom met veel keuze. We werden vriendelijk te woord gestaan en deelden onze wensen met de medewerker. Hij zou op zaterdag een offerte toesturen. Uiteindelijk dinsdag er zelf achteraan gebeld en woensdag werd de beloofde offerte opgestuurd. Op de offerte stond alles keurig en duidelijk uitgeschreven (transparantie). Echter 2.000,00 boven ons genoemde budget van 10.000,00 voor een kleine keuken(excl monteren etc) maar wellicht waren onze wensen te groot. Dus zijn we gaan kijken wat we eventueel konden schrappen of goedkoper konden krijgen. Op internet kwamen we al gauw bij een andere site terecht waar je online apparatuur kan uitzoeken en laten bezorgen, incl garantie en plaatsing. Exact dezelfde typenummers en merken als bij Arma maar we waren 2500(!!) euro goedkoper uit. We snappen dat je een stukje advies krijgt in de winkel maar of dat 2500,00 moet kosten.... Uiteindelijk zijn we bij een andere keukenzaak binnen ons budget met allerlei extra's (cooker, koffiezetapparaat en extra dik werkblad) geslaagd. Ondanks de mooie keukens en klantvriendelijk personeel zou ik niet gauw terug gaan naar Arma. Ook zou ik het bedrijf niet snel aanraden bij anderen omdat ik het idee heb dat je toch teveel betaalt.
Reactie of foto toevoegen
“Lekkage na 5 jaar verholpen”
Door Monique op donderdag 30 mei 2013 '13
Na vijf jaar in een nieuwbouw huis te wonen, had ik plotseling een lekkage in de keuken. Jeetje, wat een gedoe om uit te vinden wie daar verantwoordelijk voor is en of er garantie op zit. Na een hoop heen en weer gebel, heeft Keur keukens gewoon gezegd "we gaan het voor je oplossen!" helemaal fantastisch, want door hun kwam het echt niet dat het lekte! Wat een goede service, ik ben zo blij dat dit soort mensen/bedrijven nog bestaan!!
Reactie of foto toevoegen
“Aftersale”
Door Ron op dinsdag 19 mrt 2013 '13
Na 3,5 jaar gebruik klein probleempje met vaatwasserdeur. Fabrikant wenste het niet onder garantie te verhelpen. Ardi heeft het gewoon direct (dus dezelfde dag binnen 2 uur na bezoek monteur) opgelost door de kosten voor haar rekening te nemen. Hetgeen beloofd is bij de verkoop blijkt ook daadwerkelijk in de praktijk; afspraak is afspraak. Juist in deze onzekere tijden is het prettig om te weten, dat wij 4 jaar geleden de juiste keuze hebben gemaakt met Ardi Keukens. Ardi; dat is zeker! Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk en goede service”
Door Mirjam op maandag 18 mrt 2013 '13
Goed bedrijf waar zonder poespas zeer degelijk de keuken wordt afgeleverd. In 2007 keuken gekocht en laten plaatsen, dit verliep al erg goed. Nu (2013) voor 2e keer glazen draaiplateau in magnetron geknapt. Deze nu binnen een dag kosteloos vervangen gekregen, ondanks dat dit natuurlijk al lang buiten de garantie viel. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“uitmuntende services”
Door Henny en Ammy Driessen op woensdag 20 feb 2013 '13
In 2007 hebben wij een nieuw huis laten bouwen, twee badkamers, twee toiletten, een bijkeuken, en een grote woonkeuken zijn door Arma geleverd en gemonteerd. Tot alle tevredenheid perfect afgewerkt en een leuke samenwerking. Na 6 jaar gebeurt er door eigen schuld een ongelukje waardoor er een lade wordt beschadigd. Geschrokken nemen wij contact op met Arma of de keuken nog leverbaar was, en voordat wij konden vragen van wat de kosten waren kregen wij te horen we bestellen het voor U en het is een gratis services. Dat is nou ouderwetse goede services, ARMA Perfect geregeld. Fam AJM Driessen Oostvoorne

Nagekomen op 18 april 2014: Wij hebben voor Arma een warme douche aanvraag ingediend bij de redactie van Tros Radar. De reden is dat Arma keukens en sanitair tot twee maal toe ons uitmuntende service heeft verleend ruim buiten de garantie periode. Ruim 7 jaar geleden heeft Arma in ons huis een keuken en badkamer geleverd en geplaatst toen waren wij al bijzonder tevreden. De eerste maal was er een keukenfront beschadigd door een ongelukje 5 jaar na plaatsing van de keuken en heeft Arma het keuken onderdeel geheel kosteloos vervangen. Nu 7 jaar na het installeren van de badkamer kregen wij problemen met een deurtje van het badkamer meubel, na een telefoontje kregen wij te horen van Arma. voor de zekerheid vervangen we alle 7 deurtjes en fronten van het meubel geheel kosteloos. Van deze uitmuntende super service daar worden de klanten vrolijk van en is de aanvraag voor de warme douche meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen
“Super garantie”
Door Miranda op maandag 28 jan 2013 '13
De geleiders van de keukenlade zijn stuk gegaan. Deze hebben ze netjes thuis afgeleverd. Gratis. Maar wij hebben deze keuken al ruim 10 jaar!! Als dat geen goede garantie is. Ook is er toen we de keuken 6 jaar hadden alle deuren van de keuken gratis vernieuwd. Dit was een fabrieksfout maar officiel was de garantie al verlopen. Als we weer aan een nieuwe keuken toe zijn ga ik hem zeker weer bij pelma keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door M FB op woensdag 16 jan 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken uitgezocht. Ondanks al veel positieve reacties over Adee keukens gehoord te hebben, wilden we ons niet blind staren op hen dus toch verschillende zaken bezocht. Echter nergens zo goed binnen gekomen als bij Adee! Super advies, rustige uitleg, ongedwongen sfeer en het resultaat; geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en kundig”
Door Ninon Molenaar op dinsdag 8 jan 2019 '19
Heb een keuken gekocht. Adee was (gelukkig) flexibel toen datum van oplevering alsmaar werd uitgesteld. De keuken is netjes geleverd en de dagen erna gemonteerd door zeer aardige en kundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost.
Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte.
Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail.

Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 '18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Valerie Koster op vrijdag 14 dec 2018 '18
Voor onze nieuwe keuken kwamen wij door mond-op-mond reclame terecht bij Avanti in Kesteren. De zeer uitgebreide showroom en het vriendelijke personeel heeft mede geleid tot de aanschaf van onze keuken gekocht. Allereerst werden door verkoper Jasper Verhaar bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over om onze ideeen te verwezenlijken en er werden voorstellen gedaan waar wij zelf nog niet eens aangedacht hadden. De monteurs die de keuken kwamen installeren hebben zich erg ingespannen om van onze keuken het mooie plaatje te maken dat wij voor ogen hadden. Zij hebben ons onder andere geholpen met de verlichting en het corrigeren van een fout van de stucadoor, op een wijze die ver boven hun normale verplichtingen uitgaat. Wij zouden iedereen aanraden in Kesteren langs te gaan en Avanti te kiezen voor de aanschaf en installatie van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 '18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 '18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C.Spitters op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 '18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 '18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 '18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 '18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Machteld op woensdag 14 nov 2018 '18
Door Avanti Keukens heb ik een keuken en plavuizen vloer laten plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden. De ontvangst bij Avanti was erg hartelijk en omdat ik geen auto heb werd ik keurig opgehaald bij het treinstation in Kesteren. Het uitzoeken van de keuken verliep prettig, ook voor een hapje en drankje werd gezorgd en er werden goede tips gegeven over de aanschaf van de keuken en de apparatuur. Neff apparatuur was favoriet, ik kende het niet maar het bevalt prima. De plaatsing verliep goed en het resultaat mag er zijn. Bij een volgende keuken zou ik gelijk weer naar Avanti Keukens gaan, kortom een betrouwbaar bedrijf en ze komen hun afspraken na, ik kan het bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Adee”
Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 '18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Marten valster op dinsdag 6 nov 2018 '18
Vorige week donderdag hebben jullie monteurs Gert-Jan en jan-Willen bij ons het keukenblad vervangen. Wij willen even zeggen dat we erg tevreden zijn over de hele gang van zaken. ADEE keukens heet ons verrast met een uitstekende service, keurig en deskundige monteurs en het perfect nakomen van afspraken. De slogan op jullie auto's "afspraak is afspraak" is meer dan waar. Nogmaals hartelijk dank voor de perfecte service!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Jacqueline Muilwijk op maandag 5 nov 2018 '18
Na 2 bezoeken in de showroom hebben we een mooie keuken gekocht. Inmiddels is deze naar volle tevredenheid geplaatst. De aannemer had de hoek niet haaks gemaakt en Ardi heeft hiervoor een keurige oplossing bedacht. De monteurs hebben vakwerk geleverd en aan het advies van verkoper Bart hebben we veel gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Volle tevredenheid”
Door Arentine Bout op maandag 5 nov 2018 '18
We hebben in ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Ardi. Dit was voor ons een vertrouwd bedrijf daar we al eerder een keuken hebben gekocht. De service was en is prima, we zijn erg correct en behulpzaam geholpen door Dhr. Mol. En de keuken is tot volle tevredenheid geplaatst. We genieten er elke dag van. Hartelijk dank.
FOTO VAN ARENTINE BOUT
Keuken naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Heel bijzondere service”
Door Cees de Wolf op maandag 5 nov 2018 '18
Vanochtend kapotte douchekraan waardoor we het water moesten afsluiten. Super vlotte en adequate afhandeling. Vanmiddag alweer water en vanavond lekker douchen. Monteur ging pas weg nadat alles tiptop voor elkaar was. Heel bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Teijgeman op donderdag 1 nov 2018 '18
Een massief houten keuken met toebehoren gekocht, via een prima verkoper (Dennis), professioneel geholpen, goed advies ontvangen over o.a. de indeling, apparatuur en materialen. Daarna is de keuken door vakmensen netjes en zorgvuldig geplaatst (o.a. René), ook de onlangs geplaatste smetplint van het blad werd netjes uitgevoerd en paste precies. Ook de vaste prijzen die zij hanteren vond ik heel prettig (in vergelijking met het standaard keukenbedrijf vanuit het bouwbedrijf van de nieuwe woning (voor dezelfde keuken) € 5000,= verschil) ... Kortom Keur Keukens is een aanrader.
FOTO VAN TEIJGEMAN
Massief houten keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.