Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Het is onze passie om u compleet te ontzorgen”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat,onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen onze organisatie zet zich hier met hart en ziel voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze service-afdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken en stijlen zoals landelijk, tijdloos, design, greeploos, hoogglans, wit, hout, hoekkeukens, rechte keukens, keukens met kookeiland en andere unieke opstellingen. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Wij heten u graag welkom in één van onze zes royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)


Ervaringen
Er zijn 1980 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1682 ervaringen
4 sterren228 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster6 ervaringen
“Aanraden”
Door Fam Mijnders op zaterdag 7 jul 2018 '18
Bij de oriëntatie in de showroom bij ARMA konden we rustig rondkijken. Niet direct een verkoper op je dak, of iemand die je subtiel volgt om iets aan je mouw te spelden. Gemoedelijke sfeer en werden vriendelijk te woord gestaan. Het was erg druk in de showroom, het leek wel of keukens gratis waren, zo druk was het. We werden door Erwin vakkundig, plezierig en vlot geholpen. Hij gaf links en rechts ook tips wat handig zou kunnen zijn om wel of niet te doen. Tijdens ons bezoek werden we in de showroom heerlijk in de watten gelegd met een hapje en een drankje. De verkoper had alle tijd voor onze wensen. Een verkoper die goed kon luisteren en al onze wensen meenam. In één afspraak hebben we alles duidelijk gekregen. Fijn is dat er gewoon met een nettoprijs wordt gewerkt. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dat is elders wel anders. Ook kregen we rustig de tijd om over het voorstel na te denken. In het gesprek is ook het gehele proces uitgelegd. Dat was prettig om te weten waar je aan toe bent. Gedurende het proces zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering. Toen we de leverdatum aan wilde passen was dat geen enkel probleem voor ARMA en werd dit naar wens aangepast. Gehele proces bij verkoop uitgelegd door verkoper. Duidelijke structuur en afspraken die exact zijn nagekomen. Heerlijk een bedrijf die meer doet dan ze beloven. De bezorging van de keuken was top. Mensen die voorzichtig te werk gaan, professioneel handelen en zich bescheiden opstellen. Tot onze grote verbazing was alles geleverd en miste er niets. Voor de zekerheid hadden ze van diverse onderdelen iets extra van bij gedaan voor het geval dat. Montage was dikke prima. Fijne monteurs die zakenkundig waren en het heel netjes hebben afgeleverd. Alles gewoon in één keer klaar. Er ontbrak niets en er hoefde niemand terug te komen om iets op te lossen. Uitzonderlijk! Ik kan ARMA bij iedereen aanraden. Complimenten hoe alles gegaan is.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F.Fierloos op maandag 28 mei 2018 '18
Wij hebben 12 jaar geleden een keuken gekocht bij Pelma in Goes. Het plaatsen en afwerken is heel goed verlopen , alle afspraken zijn prima nagekomen. Na 8 jaar moest er een hoekkast bijgesteld worden. Ze hebben toen de hele keuken nagelopen en alles bijgesteld wat nodig was HELEMAAL GRATIS, wat een service.Wij zijn 100% tevreden over dit bedrijf. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen met fantastische service”
Door Irma op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Op wat kleine dingetjes na is alles goed verlopen. De zaken die er waren werden wel goed en snel opgelost.

Aanvulling ontvangen 6 augustus 2018: In onze nieuwe keuken van begin 2018 hebben wij onder andere een Oven/Magnetron van ATAG gekozen. Achteraf bleek deze oven niet gebruiksvriendelijk. De Atag/Magna oven bleek geen soft-close te hebben en de ovendeur kan niet uit elkaar gehaald worden en gereinigd tussen de glasplaten, terwijl er wel grote gaten zitten waar vuil/vet tussen kan komen. Dit is dus ook gebeurd, er loopt een streep vet tussen de glasplaten. Eerst bij ATAG gemeld, maar die gaven niet thuis of konden het tegen hoge kosten komen schoonmaken. Contact op genomen met ARMA. Arma vond het vervelend dat wij eigenlijk niet tevreden waren over de oven. Arma bood geheel gratis een nieuwe oven/magnetron aan van een ander merk. Deze is ook kosteloos bij ons geïnstalleerd. Dit noem ik nog eens fantastische service. Wij zijn zeer blij met de oplossing geboden door ARMA.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Robert de Kok op maandag 8 jan 2018 '18
Zeer goede ervaring met Ardi keukens. Goede service,vriendelijke & kundige mensen die keuken geinstalleerd hebben. Ook after service was perfect. Plinten (kleur) waren niet geheel volgens afspraak en Ardi heeft keurig & gratis nieuwe plinten geleverd & geplaatst. Ook prijstechnisch zeer concurrerend met de andere zaken. Komen gelijk met de vraagprijs en gaan niet stunten zoals andere dat wel doen.Vond ik zelf een goede manier van zaken doen. Samenvattend : super en zeker aan te bevelen !!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Petra Luijer op donderdag 30 nov 2017 '17
Zeer prettige verkoper, die ons heel goed geadviseerd heeft. De plaatsing van de keuken verliep zonder problemen. Zeer professionele medwerkers, die in alle rust werken. Eén deurtje was anders dan wij verwacht hadden, maar dit is zonder problemen door Arma alsnog gratis vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad”
Door H snepvangers op dinsdag 21 feb 2017 '17
IK had vier stelpootjes van onder een keukenkastje nodig. Ik heb deze gratis mee gekregen. Dit vind ik een zeer goede service. Dit was bij ARDI keukens in St Annaland (zeeland). Ook hebben we een aantal jaren geleden nieuwe kast deurtjes en inbouw apparatuur gekocht. Ook toen was de service zeer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden bij schade”
Door Mast op donderdag 8 dec 2016 '16
Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer laten verbouwen dit werd door zeer vriendelijke en zeer bekwame monteurs gedaan hiervoor nog onze hartelijke dank Barend en Jan. Het was geen simpel gebeuren maar alles is perfect gedaan. Helaas sloeg afgelopen juni de bliksem in en deed de vloerverwarming het niet meer. Na telefonisch contact kwamen ze met een nieuw regelpaneel ( GRATIS ) doch dat bleek niet te helpen . Daarna is het helemaal doorgemeten en bleek dat de vloermatten zelf stuk waren. De verzekering betaalde gelukkig en nu hebben ze de complete vloer er uit gehakt nieuwe matten geplaatst en opnieuw de vloer betegeld . Dit alles naar volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door h e van de bunt op zaterdag 5 nov 2016 '16
wij hadden een nieuwe keuken in 2012 gekocht bij Arma in Nunspeet, er ging na 4 jaar een scharnier stuk en die hebben ze via de post op, gestuurd nog een extra voor in geval dat, en nog gratis ook! Dat is nog eens goede service! Ze doen echt wat ze beloven afspraak is afspraak is hun woord daar houden ze zich ook aan! Prima!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door M. van der Voorn op vrijdag 28 okt 2016 '16
Een jaar na plaatsing van de keuken werden de bovenkastjes en de afzuigkap er gratis afgehaald en weer gemonteerd als service, omdat het stucwerk erachter opnieuw moest worden aangebracht. Aan dat laatste had de firma Keur natuurlijk part noch deel. Hulde!

Eerdere ervaring van 2 oktober 2015: Goede service en communicatie voorafgaand aan de plaatsing van de keuken. Vragen worden soepel beantwoord. Rustige en beschaafde vakmensen doen de installatie. Enkele onverwachte dingen bij de installatie worden soepel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Service na aankoop bij Avanti Keukens”
Door Eric op zaterdag 3 sep 2016 '16
3 jaar na aankoop brak ik de hals van mijn keukenkraan. Na een telefoontje naar Avanti, kreeg ik te horen dat ik de hals gratis zou krijgen, als service. Wij zijn hier uiteraard heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Pas tevreden wanneer de klant 100% tevreden is”
Door Kees en Tineke de Roover op dinsdag 12 jul 2016 '16
Waar vindt u nog een bedrijf dat pas tevreden is wanneer de klant 100% tevreden is? Zo'n bedrijf is Arma in Nunspeet. Geen loze woorden, maar werkelijkheid! Ze maken hun slogan "afspraak is afspraak" meer dan waar. De manier waarop er werd meegedacht bij het ontwerpen van de nieuwe keuken en het rekening houden met onze wensen, was aller plezierigst. Niets was voor Hermen Groothedde te veel. Door het invullen van de onderdelen in de computer wist je qua prijs meteen waar je aan toe was. Het voorwerk werd gedaan door Hemmo van Kelckhoven van HVK Multidiensten in Nunspeet. Hij kent Arma en Arma kent hem. Hij werkt in de geest van Arma en gaat voor dezelfde kwaliteit en service. Ook over hem alle lof en zeker een aanrader! De levering en installatie van de keuken werd door keurig werkend personeel gedaan. Enkele foutjes bij de voorbereiding werden keurig opgelost. Hierdoor ontstane extra kosten nam Arma voor hun rekening. Bij de nacontrole door Arma geconstateerde minieme beschadigingen werden gratis vervangen. Er waren lichte beschadigingen bij die wij zouden geaccepteerd hebben, maar waar Arma niet mee akkoord ging. Over 100% tevredenheid gesproken! Al met al zijn wij zeer tevreden over Arma en wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door J. Salden op donderdag 5 mei 2016 '16
Wie zich op de aankoop van een nieuwe keuken gaat oriënteren duizelt het al snel. Ook wij bezochten meerdere keukenzaken - veelal van bekende landelijke ketens - en kregen nergens een goed gevoel. We belandden voor een adviesgesprek bij Superkeukens. Dat leek aanvankelijk een goede keuze. We hoefden niet direct te beslissen, verkoper was niet opdringerig. Maar bij het tweede gesprek begon meneer en zijn baas terug te onderhandelen. Apparatuur was opeens vervangen door een goedkoper merk, bovenkastje vervangen door een kleinere variant. Einde oefening dus. Toen lazen we de - ongelooflijk - lovende recensies over Arma. Op naar Nunspeet dus. Inmiddels is onze keuken een week geplaatst - door een eigen monteur overigens - en ook wij kunnen niet anders dan lof uitspreken. Het adviesgesprek verliep ontzettend prettig. Verkoper nam de tijd, dacht mee en deed zijn best om binnen ons budget te blijven. Prettig is dat Arma met netto prijzen werkt, geen onderhandelen dus. Jammer was dat ons een kraan voor een actieprijs van €99 werd aangeboden, maar de kraan bleek online op allerlei plekken voor hetzelfde bedrag te koop te zijn. Werd super opgelost: we kregen de desbetreffende kraan (showroommodel) gratis. Ook na het gesprek keurige communicatie, bij de planning over de levering is goed rekening gehouden met onze wensen. Over de keuken zelf zijn we tot op heden zeer tevreden. Ik zou Arma absoluut in mijn directe omgeving aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 '16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afsprak”
Door Herbert en Ellen Smorenburg- Klop op maandag 11 jan 2016 '16
Ik kan iedereen Keurkeukens aanraden! Afspraak is afspraak en daar houden ze zich aan. Het serviceniveau is zo hoog dat het bijzonder is, zeker in de keukenwereld. We hebben ons huis verbouwd en hadden steeds kleine vragen of wijzigingen. Geen probleem voor Dennis, die met veel geduld, passie en zorg al onze vragen beantwoordde. Problemen zijn vooral uitdagingen en hij denkt altijd in oplossingen. Niet gelijk een duurdere keuken aanraden, maar eerst kijken wat er wel mogelijk is. Hij deed niet alleen wat hij zou moeten doen, maar altijd een paar stappen extra. En als hij het niet wist of met een andere klant bezig was, kon hij altijd een collega vragen. Een goed team wat elkaar helpt om de klant de beste ervaring te geven. De kosten? We zijn binnen ons budget gebleven, mede dankzij Dennis die constant keek wat we belangrijk vonden. De montagekosten vallen mee als je ziet wat je er voor krijgt. Professionele monteurs die alle transportschade tot in de kleinste details zien, rapporteren en gratis vervangen. Alle deuren, laden en apparatuur zijn perfect gemonteerd en in overleg met ons als ze een vraag hadden. Met de belofte dat we nog jaren gebruik kunnen maken van hun service, die bevestigd is in voorgaande reviews. Het resultaat is een prachtige keuken zonder concessies, waar we graag koken en zitten. Dennis en het hele team van Keurkeukens, super bedankt en veel succes!
FOTO VAN HERBERT EN ELLEN SMORENBURG- KLOP
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jef Willemsen op donderdag 7 jan 2016 '16
Ik was op zoek naar een schroef van een franke wasbak t.b.v. korf plug ,de mail werd binnen 4 uur beantwoord met foto's .De schroef wezen ophalen in Kesteren en deze gratis meegekregen De service van dit bedrijf en het personeel scoort wat mij betreft uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 '15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en goed bedrijf”
Door Van Duijn op zondag 1 nov 2015 '15
Bij de entree van Avantie keukens, wordt je enorm gastvrij begroet. Ook het bespreken van je wensen,en hun advies in deze is Super. Ervaren vakmensen, wij hebben diverse keukens hier gekocht, in 2008 een kleine u keuken, waar ik in Eind Oktober 2 koelkastdeur scharnieren moest vervangen, die gelukkig in voorraad waren ,en gratis ter beschikking gesteld, in 2011 een keuken gekocht welke ruim 30.000 euro bedroeg, welke ook door 2 voortreffelijke monteurs is geplaatst in Bloemendaal, kortom een eerlijk en goed bedrijf, met een zeer ruime keuze aan keukens en apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Hassankhan op vrijdag 28 aug 2015 '15
Ik heb in 11-2012 een keuken aangeschaft bij ARMA keukens. Behalve dat de prijs erg schappelijk was, zijn wij met respect behandeld door de verkoopmedewerker. Nadat er een offerte was opgesteld, inclusief 3d-tekening, kregen wij alle tijd om hier thuis nog eens rustig over na te denken, zonder enige vorm van dwang of verbintenis. Vervolgens is alles volgens planning bezorgd en gemonteerd, geheel volgens de afspraak. Begin dit jaar ging er een kliksysteem van één van onze lades stuk. Wij hebben gratis een nieuwe opgestuurd gekregen als onderdeel van de Service en er werd ons zelfs aangeboden om deze kosteloos te laten vervangen door een servicemonteur. Afgelopen week is ARMA keukens langsgeweest om een probleempje met onze vaatwasser op te lossen. Ook heeft de servicemonteur de tijd genomen om andere kleine zaken na te kijken en eventueel bij te stellen. Dit viel ook weer onder de service en was geheel kosteloos (afstand +/- 130km), zelfs geen voorrijkosten. Ik ben dusdanig onder de indruk van ARMA keukens dat ik eenieder van harte zou aanraden om er een kijkje te nemen. Aan de service zal het zeker niet liggen.
Dikke pluim wat ons betreft!!
Reactie of foto toevoegen
“Zoveel service”
Door H Moerland op maandag 17 aug 2015 '15
Wij hadden door een ongelukje schade aan het voorfront van de pedaalemmer, erg jammer want ik ben erg zuinig op de keuken. Gevraagd of Ardi keukens een frontje konden leveren, wat denkt u geleverd en gemonteerd GRATIS door Ardi keukens. Hierbij voor Ardi keukens een heel DIKKE pluim. Heb in 44 jaar huwelijk nog nooit een bedrijf over de vloer gehad met zoveel service.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Susan op maandag 20 jul 2015 '15
Onze keuken is 5,5,jaar geleden geplaatst. Ook na het verstrijken van de garantie met ruim een half jaar is de service uitstekend! Ik had niet verwacht dat buiten de garantie periode de klacht opgepakt zou worden en zeker naar alle tevredenheid (gratis) zou worden opgelost. Bedankt hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Klop op woensdag 24 jun 2015 '15
Ondanks dat we niet weten waar onze keuken gekocht is, omdat hij al in het huis stond toen we er kwamen wonen, heeft Avanti ons goed geholpen een vervangende handgreep te zoeken, voor degene die gebroken was. En omdat deze niet meer leverbaar was bij de leverancier, kregen we gratis het showmodel!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Mw. J.de Jong op zondag 7 jun 2015 '15
De leverancier van onze 12 jaar oude keuken Is failliet. twee jaar geleden had onze keuken waterschade opgelopen en moesten kastjes worden vernieuwd. Bij diverse keukenzaken kregen we nul op rekest. Geen interesse om ons te helpen. Uiteindelijk kwamen we bij Keur terecht. Zij hebben voor ons achterhaald bij welke fabrikant de keuken vandaan kwam en hebben de kastjes besteld en geplaatst waarbij tevens alle deurtjes van de keuken, waar nodig,werden bijgesteld. Begin dit jaar progleem met de folie van het frontje van de afwasautomaat. De folie zat los en het frontje moest dus worden vervangen. Weer contact opgenomen met Keur. Deze hebben een nieuw frontje besteld en afgelopen vrijdag werd die geplaatst door een monteur van Arma uit Nunspeet waarmee Keur samenwerkt. Opnieuw werd gekeken naar de keuken en geleiders bijgesteld die wat los zaten. Een plekje op een deurtje bijgewerkt. Tot mijn grote verbazing was dit alles gratis!, Mijn complimenten en dank voor de service.
Reactie of foto toevoegen
“Na 10 jaar alles als service gratis nageleverd”
Door Hans-Peter Resler op maandag 11 mei 2015 '15
Ruim 10 jaar geleden een keukenblok gekocht bij Ardi, inclusief
elektrische apparatuur en granieten blad. Uitermate tevreden over kwaliteit en service / hulp bij eigen montage. Onlangs wilde ik zowel de plinten als de aansluitstukken vernieuwen. Bleek allemaal uit voorraad leverbaar. Alle onderdelen voor montage van de plinten werden gratis als after-sales / service geleverd. Vind ik een top prestatie. Kan een ieder deze leverancier aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Visser op vrijdag 14 nov 2014 '14
Na plaatsing van de keuken 5 jaar geleden deed zich een probleem voor in ons gas fornuis na telefonisch contact werd er een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen de monteur had niet het goede onderdeel bij hem maar heeft dit op een goede manier afgehandeld en kwam na ontvangst van het onderdeel weer snel terug om het als nog te verhelpen ook heeft hij gelijk het probleem opgelost van onze afwas bak (afvoer) geheel gratis en op een goede manier. nette en beleefde monteurs staan ook voor kleine probleempjes gelijk voor je klaar.
Reactie of foto toevoegen
“sluiting keuken laden”
Door wim hopstaken op vrijdag 31 okt 2014 '14
Ik heb +-15jaar geleden een keuken gekocht bij ardiekeukens in sint annaland door een ongelukje (is daar een kindje op de open laden gevallen en daar door deze afgebroken )ik met het voor frontje naar hen toe en kreeg tot mijn verbazing twee nieuwen ophang puntjes gratis dus, dat is pas service ,mijn dank voor deze aan de verkoper die mij heeft geholpen (bij radar zou dit een warme douche zijn).
Reactie of foto toevoegen
“een warme douche”
Door P. van Huis op vrijdag 24 okt 2014 '14
Twee jaar geleden een keuken gekocht bij Keur/Arma keukens in Haarlem. Vanaf het eerste gesprek voelden we dat we bij de goede zaak waren. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd met ons meegedacht. Het plaatsen van de keuken ging heel erg netjes. Na twee jaar moest de deur van de carrousel worden bijgesteld. Na een telefoontje kwam er binnen drie dagen iemand langs om de deur wat bij te stellen. Onze kraan had een kleine beschadiging opgelopen aan de uittrekbare slang. Daar kwam een nieuwe slang voor. Grohe wilde de slang gratis komen vervangen maar dan moesten we wel de voorrijkosten betalen. De service dienst van Arma besloot toen dat ze een eigen monteur zouden langs-sturen zonder voorrijkosten. De monteur die daarvoor langs kwam zag dat de onderplint was gebroken. Dit was onze eigen schuld, dus vroegen we wat de kosten waren voor een nieuwe plint. Vandaag kregen we een berichtje dat ook deze reparatie onder de service van Arma valt, dat de plint reeds besteld was en alles weer zonder kosten geplaatst zou worden. Nou daar word je toch helemaal blij van zeker? Arma heeft wat ons betreft een warme douche verdient. We bevelen Keur/Arma keukens dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aardig”
Door Evelien op donderdag 15 mei 2014 '14
Twee-en-een-half jaar geleden hebben we bij Ardi een nieuw keukenblok gekocht. In plaats van een fornuis met oven en aparte magnetron hebben we sindsdien een combi-oven. Door een onoplettendheidje van onze dochter is op een gegeven moment een plastic antispat-deksel voor in de magnetron in de oven blijven liggen terwijl die werd voorverwarmd. Met als gevolg een heel apart kunstwerk; een metalen rooster met plastic slierten. Niet meer te gebruiken, maar gelukkig verder geen schade. Toen ik door nare persoonlijke omstandigheden pas deze week de moed kon vinden om wat puntjes op de i te zetten en weer naar Ardi toeging, was dit één van mijn vragen. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd volop meegekeken naar oplossingen. O.a. door het rooster nogmaals in een hete oven te plaatsen waardoor misschien al het plastic er dan af zou smelten. Toen dit niet helemaal tot het gewenste resultaat leidde kwam een andere verkoper en bood me als service een nieuw rooster aan. Gratis. Hartstikke aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Van Voorthuizen op donderdag 1 mei 2014 '14
Wij zijn door Avanti keukens heel fijn geholpen. Er waren namelijk bij onze koelkast die wij 4 jaar geleden bij een ander bedrijf gekocht hadden 2 schanieren stuk. Wij naar Avanti keukens om daar nieuwe schanieren te kopen. De alerte medewerker belde naar ETNA de leverancier van de koelkast en vroeg of zij dit onder de 5 jaren garantie konden leveren. De medewerker van Avanti heeft kunnen regelen dat wij gratis 2 nieuwe schanieren thuis gestuurd krijgen. Dit noem ik pas echt klantgericht denken nogmaals hartelijk dank hier voor.
Reactie of foto toevoegen
“Super!”
Door Lonneke op zaterdag 12 apr 2014 '14
Ben n.a.v. de goede reviews op onder andere Qasa bij Avanti gaan kijken en was meteen verrast door de enorme klantvriendelijkheid. Ben 3 maal geweest en alle 3 de keren is alle tijd voor me genomen en ook heel goed meegedacht en dit heb ik als zeer positief ervaren. Alle afspraken worden bij Avanti stipt nagekomen, van het inmeten en het leveren tot het plaatsen. De levering was keurig en de monteurs Herman en Joost hebben de keuken perfect en vakkundig geplaatst. Het is echt super mooi geworden, heb al veel complimenten gehad en de kwaliteit is top. Ben 6 weken na plaatsing nog gebeld door Avanti, hoe de keuken bevalt, heb tips gekregen en heb nog een extra ovenrooster gratis toegezonden gekregen. Allemaal heel attent. Dus als je op zoek bent naar een super (mooie) keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding en super service zoek dan niet verder, maar ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“dat is pas service!”
Door Ben Gielens op vrijdag 28 feb 2014 '14
Bijna 6 jaar geleden een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Keuken is perfect en zonder problemen geplaatst, nu bijna 6 jaar later hing er een kastdeurtje van de carrousel kast wat scheef en sloot niet af zoals het hoorde, een mail naar Avanti en hij werd 3 dagen later keurig en gratis opnieuw afgesteld. Geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Herman 71 jaar op donderdag 5 dec 2013 '13
Vader en dochter hebben beiden een keuken van Arma uit Nunspeet. De klantvriendelijke en professionele hulp destijds heeft ons doen besluiten een Arma keuken te kopen. Nooit spijt van gehad. Deskundig geplaatst en met een uitstekende service. Bij mijn dochter waren door het ondeskundig verwijderen van de plinten,om de bestrijding van de zogenaamde zilvervisjes goed te kunnen uitvoeren, enkele bevestigingsclips afgebroken.
Telefoontje naar Arma, uitgelegd, geen probleem. Twee dagen later had ik de benodigde clips, gratis. Kijk dat is nou service. Arma bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Dat noem ik service”
Door Hoogland/ Louw op donderdag 14 nov 2013 '13
Na 13 is ons gescheiden afvalemmersysteem kapot. Zojuist een nieuw systeem besteld en zelf na 13 komen de monteurs hem bij ons installeren. Gratis. Dat noem ik nog eens service!
Reactie of foto toevoegen
“Echt professioneel”
Door ella & rien op vrijdag 4 okt 2013 '13
Wij zouden ieder die dit leest willen aanraden om voor een nieuwe keuken eerst maar eens bij Ardi Keukens te Sint-Annaland (onderdeel van DB Keukens) te kijken. Graag delen we onze ervaringen met u:
Verkoop: heel plezierig, met kennis van zaken, heel flexibel (niets was te veel), verre van opdringerig, leuke ambiance (broodje, drankje, een mooie koffie)
Montage: echt professioneel; een monteur die alle kneepjes van het vak beheerst, en uiterst snel en stipt werkt - alle lof!
Logistiek: de hele orderverwerking (o.i. een bijzonder ingewikkeld proces) klopte als een bus
After sales: na aflevering op ons verzoek inmiddels 2 kleine dingen aangepast: direct, en gratis
Onze conclusie: hoewel de slogan van DB Keukens ("uitsluitend tevreden klanten") ons eerst wat pretentieus leek, kunnen we op dat moment zeggen (en dat mede op basis van de ervaringen in onze familie- en kennissenkring): het is gewoon waar... Door onze mond-op-mondreclame is inmiddels een vriendin ook overgegaan tot het bestellen van een keuken bij Ardi!

Eerdere review van deze gebruiker op 11 juni 2013 met vijf sterren over Ardi Keukens: 2e Pinksterdag even binnengelopen ter oriëntatie. Vorige week vrijdag een afspraak gemaakt. Prettige ontvangst met koffie, thee en warme appeltaart in een vrolijk versierde showroom (vanwege toekenning Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche). Kundige verkoper die echt goed met ons meedacht en veel tips gegeven heeft. Er werd alle tijd voor ons genomen en we konden alles op ons gemak uitzoeken, wat door de actieweken extra aantrekkelijk was (m.n. de apparatuur). Via een 3-D tekening een eerste indruk gekregen en we zien uit naar september als de keuken geplaatst wordt. We hebben er alle vertrouwen in!
Reactie of foto toevoegen
“Jammer + Netjes opgelost”
Door Gea op maandag 27 mei 2013 '13
Blij met onze nieuwe keuken, die netjes en vlot geplaatst is. Uitstekende monteur, bedrijf komt betrouwbaar over. Prijs/kwaliteit is goed. Maar toch jammer dat onze inbouwspotjes niet aan of uit konden zonder dat we een dimmer van maar liefst €50,- bijkochten. Een gewone aan/uit-schakelaar was niet mogelijk..... Dit kregen we te horen van de monteur, dus weinig keus. Toch wel een tegenvaller, maar wat wij nog triester vonden was dat we een bestekbak moesten bijkopen. Deze zat niet standaard bij de keuken, terwijl ik van twee collega's heb gehoord dat deze er bij hun keuken wel (zonder te vragen!) bij geleverd was.... Ook was ik graag wat beter geadviseerd over de apparatuur. Misschien heb ik zelf te weinig nagedacht over de praktijksituatie, maar je verwacht van ervaren verkopers daar op gewezen te worden. Ik ben niet blij met de klepdeur van de combimagnetron en ook de koelkast had praktischer gekund... Conclusie, een degelijk bedrijf, maar toch ook hier zelf tien keer nadenken over prijs en praktijk. Toch jammer.
--

Op 19 juni 2013 ontving Qasa de volgende review van Gea: Naar aanleiding van een eerder stukje van mij onder de titel "Jammer", waarin ik aangaf wel erg blij met onze keuken te zijn, maar het jammer te vinden dat wij min of meer verplicht werden een dimmer ad € 50,- bij te kopen en de bestekbak niet bijgeleverd was. Naar aanleiding van dit bericht heeft Arma Keukens contact met ons opgenomen. Zij betreurden onze teleurstelling en hebben het geld voor de dimmer teruggestort en de bestekbak alsnog gratis geleverd. Toch wel erg netjes opgelost en daarmee maken ze hun naam van betrouwbaar bedrijf alsnog meer dan waar! Arma bedankt, we durven jullie nu met een gerust hart aan anderen aan te bevelen :-)
Reactie of foto toevoegen
“Niet tot aankoop overgegaan bij Arma”
Door MB op donderdag 2 mei 2013 '13
Wij zijn bij Arma Keukens geweest ter oriëntatie en informatie (en mogelijk om over te gaan tot aankoop). We hebben eerder een keuken bij de Mandemakers Groep gekocht en wilde daar niet weer naar toe. We werden hartelijk verwelkomt en tevens kregen we goede, duidelijke en uitgebreide informatie over de mogelijkheden en de kwaliteit van hun keukens. Tevens werd ons verteld dat men bij Arma niet met 'kortingen' werkte, maar dat men direct een goede prijs gaf. So far so good. Aan het eind van het gesprek kwam de keuken te ver boven ons budget, waarop we de handgrepen en het plintwerk gratis zouden krijgen, aangezien ze dat wel op voorraad hadden liggen (korting 1). Daarnaast werd ons verteld dat we de inbouwapparatuur, met name Siemens, goedkoper op internet konden kopen dan bij Arma. Wel eerlijk, maar men wilde niet de verantwoordelijkheid dragen indien schade zou ontstaan bij het inbouwen van apparatuur; voor ons daardoor geen optie om de apparatuur elders te halen. Nadat we bij Kuchenland Ekelhoff zijn geweest, hebben we deze specificaties gedeeld met Arma. Aangezien de prijs bij Ekelhoff dusdanig lager lag, kon de prijs van de door ons opgestelde keuken opeens ook omlaag (korting 2). Daarnaast kregen we verhalen te horen over 1) slechte scharnieren, 2) lak over folie, waardoor een gelakte keuken dus niet echt gelakt zou zijn en 3) de kwaliteit van de keukens. Dit heeft ons wel geholpen bij de overdenken, maar bleek achteraf niet op waarheid gebaseerd te zijn (scharnieren van Blum, geen lak over folie en Schüller keukens, dus kwaliteit is goed). Men is dus niet volledig eerlijk tegen ons geweest en probeerde ons argwanend op te stellen tegenover de Duitse concurrent. Dit zou ik niet verwachten. Na definitief ‘nee’ te hebben gezegd tegen hun aanbod en tevens het nieuwe aanbod van Kuchenland Ekelhoff te hebben doorgegeven (opnieuw nóg scherper) bleek dat Arma op dit moment een actieweek had lopen, waardoor er bij hen ook weer wat met de prijs zou kunnen worden gedaan (korting 3). We hebben hier geen keuken gekocht, omdat wij het gevoel hadden dat men niet volledig eerlijk te werk gaat. Eerst kan er geen extra korting worden gegeven, terwijl er vervolgens op verschillende momenten extra kortingen worden gegeven, waarbij het gaat om bedragen boven de E1.000,-. Daarnaast bleek de informatievoorziening niet volledig op waarheid gebaseerd te zijn. We kunnen hier dus geen oordeel geven over de kwaliteit, de levering en de plaatsing, maar enkel over het voortraject. We zouden hier wel weer binnenlopen, maar we zouden onze blik wel breed houden en niet klakkeloos alles aannemen wat men je probeert wijs te maken.

Update 16 mei 2013. Vandaag zijn wij benaderd door Arma Keukens naar aanleiding van deze review. In dit gesprek heeft Arma haar excuses aangeboden voor deze gang van zaken. Dit is niet de manier geweest waarop Arma haar bedrijfsvoering wil voeren. Volgens Arma is het voornamelijk te wijten aan de manier van communiceren en omdat men continu wil verbeteren, neemt men ook dit mee om haar dienstverlening te verbeteren. Een positieve afsluiting in een traject die door ons als 'neutraal' is beoordeeld.
Reactie of foto toevoegen
“uitmuntende services”
Door Henny en Ammy Driessen op woensdag 20 feb 2013 '13
In 2007 hebben wij een nieuw huis laten bouwen, twee badkamers, twee toiletten, een bijkeuken, en een grote woonkeuken zijn door Arma geleverd en gemonteerd. Tot alle tevredenheid perfect afgewerkt en een leuke samenwerking. Na 6 jaar gebeurt er door eigen schuld een ongelukje waardoor er een lade wordt beschadigd. Geschrokken nemen wij contact op met Arma of de keuken nog leverbaar was, en voordat wij konden vragen van wat de kosten waren kregen wij te horen we bestellen het voor U en het is een gratis services. Dat is nou ouderwetse goede services, ARMA Perfect geregeld. Fam AJM Driessen Oostvoorne

Nagekomen op 18 april 2014: Wij hebben voor Arma een warme douche aanvraag ingediend bij de redactie van Tros Radar. De reden is dat Arma keukens en sanitair tot twee maal toe ons uitmuntende service heeft verleend ruim buiten de garantie periode. Ruim 7 jaar geleden heeft Arma in ons huis een keuken en badkamer geleverd en geplaatst toen waren wij al bijzonder tevreden. De eerste maal was er een keukenfront beschadigd door een ongelukje 5 jaar na plaatsing van de keuken en heeft Arma het keuken onderdeel geheel kosteloos vervangen. Nu 7 jaar na het installeren van de badkamer kregen wij problemen met een deurtje van het badkamer meubel, na een telefoontje kregen wij te horen van Arma. voor de zekerheid vervangen we alle 7 deurtjes en fronten van het meubel geheel kosteloos. Van deze uitmuntende super service daar worden de klanten vrolijk van en is de aanvraag voor de warme douche meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door Bea op maandag 18 feb 2013 '13
Ik was geïnteresseerd in een Galley keukenkraan. Per mail en telefoon heb ik contact gehad. Zo heb ik gecheckt of deze kraan geen achterzwaai had, omdat de kraan met de achterkant bijna tegen de achterwand zou komen te staan. Mij werd bevestigd dat de kraan die ik wilde geen achterzwaai heeft. Ook wilde ik 'm snel geleverd hebben aangezien ik twee dagen over een eigen monteur beschikte en deze de kraan dan gelijk kon installeren (aangezien wij de juiste middelen en mogelijkheden niet hadden deze zelf te vervangen). Ik betaalde de kraan, maar kreeg deze later geleverd dan afgesproken was. Bovendien was het een kraan MET achterzwaai... Na contact over en weer hierover werd me aangeboden dat het nieuwe type van deze kraan (zonder achterzwaai) me alsnog zou worden toegestuurd en dat een Arma monteur de 'verkeerde' kraan op zou komen halen als hij in de buurt was. Maar ik had geen beschikking meer over de eigen monteur. Toen heb ik gevraagd of de monteur van Arma, die de kraan zou komen ophalen, ook gelijk de nieuwe kraan zou kunnen installeren. Daar is mee ingestemd en daardoor hebben we nu een kraan zonder achterzwaai die gratis is geïnstalleerd door Arma. De problemen zijn dus prima hersteld en er is een uitstekende service geboden. Arma vind ik dus zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice !!!”
Door Bennie op maandag 4 feb 2013 '13
10 jaar geleden bij Ardi keukens een keuken gekocht voor ons eerste huisje...na een week de gaspitten in de vaatwasser gedaan wat achteraf helemaal niet mocht, geen probleem bij Ardi: na één belletje de en 2 dagen gratis een splinternieuwe set. Vervolgens na 7 jaar (!) een paar frontjes waar het plastic van losliet, geen probleem bij Ardi: na één belletje en 4 dagen ALLE frontjes van onze keuken vernieuwd. kosten? Noppes! Geen wonder dat we nu voor onze nieuwbouwwoning na toch bij wat andere keukenzaken te hebben gekeken weer bij Ardi terecht zijn gekomen. En nog steeds is de service top! Onze 3 kinderen werden prima vermaakt terwijl wij eerlijke en duidelijke adviezen kregen over onze aan te kopen keuken. Omdat wij nogal wat wensen hadden duurde het gesprek wat langer dan gepland, geen probleem bij Ardi want zowel als onze 3 kinderen werden keurig van een goede maaltijd voorzien. Ondertussen is onze prachtige keuken keurig gemonteerd door 2 vriendelijke en correcte monteurs van Ardi. Het enige minpuntje: Op advies van de keukenverkoper hebben wij een handige nis in onze keuken laten bouwen. Toen de keuken helemaal klaar was hadden wij spijt dat we daar geen verlichting in aan hadden laten brengen. Geen probleem bij Ardi: na één belletje en 3 dagen, keurig netjes 2 spotjes in de nis gemonteerd ! kosten? Noppes! Dat noem ik pas service ! Wat mij betreft een dikke 10 voor Ardi !
Reactie of foto toevoegen
“Super garantie”
Door Miranda op maandag 28 jan 2013 '13
De geleiders van de keukenlade zijn stuk gegaan. Deze hebben ze netjes thuis afgeleverd. Gratis. Maar wij hebben deze keuken al ruim 10 jaar!! Als dat geen goede garantie is. Ook is er toen we de keuken 6 jaar hadden alle deuren van de keuken gratis vernieuwd. Dit was een fabrieksfout maar officiel was de garantie al verlopen. Als we weer aan een nieuwe keuken toe zijn ga ik hem zeker weer bij pelma keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door conny hermans op donderdag 13 dec 2012 '12
Wij gingen naar avanti op advies van onze buren. Bij avantie hebben ze veel tijd besteed aan het uitzoeken van onze keuken(dit was overigens nog allemaal geheel vrijblijvend). We hadden een prijs op gegeven waar we iets bovenuit kwamen,maar avantie heeft de prijs toen verlaagd door iets gratis te geven. Ook de rand van de magnetron hebben ze gratis zwart gespoten,omdat ik te veel chroom niet bij onze keuken vond passen. Bij de voorbereiding mochten we de diamantboor lenen.De plaatsing is keurig netjes gedaan! Personeel allemaal erg vriendelijk. Maar... er ging ook wel wat "verkeerd". Blad van iemand anders geleverd(leek op onze naam),fornuis was niet op tijd geleverd BIJ avantie en de afvoer van de afwasmachine stond te laag op tekening,omdat we de afwasmachine hoger wilden.Eindresultaat onze keuken stond in de afgesproken 2dagen en de afvoer is direct na onze klacht door hun verholpen. Alleen maar lof dus!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Co op maandag 3 dec 2012 '12
Kwaliteit = 9
Prijs-Kwaliteit=8
Klantvriendelijkheid en service=9
Geen blabla-verkopers en medewerkers. Niet afdingen op gratis apparatuur of grote kortingen. De prijs is de prijs. Je hoeft jezelf niet achteraf af te vragen had er meer in gezeten.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Installateurs van zowel keuken als badkamer zijn ervaren en werken keurig. Alles wordt nadien keurig opgeruimd. Een bedrijf wat wij zeker aanbevelen. Zoekt u een keuken of badkamer? Ga dan ook eens kijken bij Pelma! U zult er geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Functionele keuken voor een redelijke prijs”
Door Wilma Haase op vrijdag 30 nov 2012 '12
De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Bij het uitzoeken van de keuken wordt alle tijd genomen en als later toch nog iets anders moet worden, kan dat meestal ook nog wel. De levering en montage waren uitmuntend. De keukenplaatser kreeg alle tijd om zijn werk nauwkeurig uit te kunnen voeren. Alles gebeurde in goed overleg, bijvoorbeeld het plaatsen van nog wat meer spotjes en het afwerken van de bovenkant en de onderrand. Hiervoor heeft hij extra werk moeten verrichten zodat het goed en netjes was. We hebben klachten gehad over de oven, daar kon Adee niets aan doen, en toch hebben ze uiteindelijk gratis een duurdere uitvoering geleverd, zodat dat probleem ook opgelost was. Een tip voor andere mensen: let op het blad, dat dit van een goede kwaliteit is (duurdere) zodat de wasbak erin kan worden geplaatst en niet met opstaande rand erin komt. Dit kan nl. niet bij het goedkopere blad. (Is ons achteraf gezegd).
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door M FB op woensdag 16 jan 2019 '19
Afgelopen jaar een keuken uitgezocht. Ondanks al veel positieve reacties over Adee keukens gehoord te hebben, wilden we ons niet blind staren op hen dus toch verschillende zaken bezocht. Echter nergens zo goed binnen gekomen als bij Adee! Super advies, rustige uitleg, ongedwongen sfeer en het resultaat; geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie Groot uit Castricum op woensdag 16 jan 2019 '19
Wij hebben een grote keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht met veel boven en onder kastjes en veel maatwerk. Onze ervaring van koop tot levering tot installatie is perfect. Met de koop werd door Jochem Spier goed meegedacht en goed gecommuniceerd. De levering was goed; netjes gewerkt en neergezet. En de installatie was gewoon briljant; wat een vakwerk. Er was per ongeluk een tegeltje verkeerd getegeld (het was een patroon) en dat is ook weer super opgelost. Ik zal Keur Keukens aan een ieder aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan Bisschop op donderdag 10 jan 2019 '19
We hebben prima advies en begeleiding gehad bij de keus van een keuken . Plaatsing en afhandeling/service was uitstekend
FOTO VAN JOHAN BISSCHOP
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door W Ooms op donderdag 10 jan 2019 '19
Dit bedrijf is erg goed Arma uit Nunspeet zou het iedereen aan raden.het is wel wat duurder maar dat weegt niet op tegen de service vanaf dat ze de keuken kwamen brengen totdat hij helemaal klaar was in een woord fantastisch. En Reinier en Frits onze hartelijke dank. Voor u die dit leest wilt u een nieuwe keuken aanschaffen ga dan naar Arma. Wees wijs u krijgt waar voor u geld eerlijk en oprechte Mensen. Leveren hoogwaardige spullen.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en kundig”
Door Ninon Molenaar op dinsdag 8 jan 2019 '19
Heb een keuken gekocht. Adee was (gelukkig) flexibel toen datum van oplevering alsmaar werd uitgesteld. De keuken is netjes geleverd en de dagen erna gemonteerd door zeer aardige en kundige monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Niek op donderdag 3 jan 2019 '19
Ik ben heel blij met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht bij Arma. De Excellentic keuken straalt kwaliteit uit. De verkoopadviseur (Everhard) is heel vakkundig, heeft een mooi ontwerp gemaakt en goed geadviseerd. Ik ben daar bijzonder tevreden over. Vooral omdat ik meerdere keren nog wat wilde wijzigen aan de keuken. Ook de monteurs hebben veel oog voor detail. Het hele proces van ontwerp tot en met plaatsing is uitstekend verlopen. Ik ben Arma en haar medewerkers daar zeer dankbaar voor!
FOTO VAN NIEK
Excellentic keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Super traject”
Door Familie Bos op maandag 24 dec 2018 '18
Wij hebben bij Arma de keuken gekocht voor ons nieuwe appartement. Het hele traject was super echt een vertrouwd bedrijf. Niks op aan te merken. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.S. Tierie op zondag 23 dec 2018 '18
Wij kochten een keuken voor plaatsing in onze voormalige woonkamer. De verwachting die we hadden op grond van de waardering in qasa werd meer dan waar gemaakt. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot het gereedkomen van onze nieuwe keuken zijn we steeds tevreden geweest over de optimale service. Zelf onze aannemer de de plaatsing voorbereidde was verbaasd over de professionele manier waarop de keuken werd geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Fam. Cambier - Epe op donderdag 20 dec 2018 '18
Bij Arma onze nieuwe keuken gekocht. Prettig geholpen door de verkoper. Dacht goed met ons mee om binnen ons budget te blijven. Levering en plaatsing door eigen Arma-personeel vakkundig en netjes verlopen. Tijdens het bestelproces tussentijds goed geinformeerd over de stand van zaken. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Twee kleine problemen na plaatsing werden snel en vakkundig opgelost.
Dus eigenlijk niets dan lof voor deze keukenspeciaalzaak !
Reactie of foto toevoegen
“Geen 9+ maar een 10”
Door Ton Geboers op donderdag 20 dec 2018 '18
Mijn vrouw en ik hebben twee jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Tijdens de aankoop zijn we uitstekend geholpen door Frans. Op elk detail werd gelet. Aangezien de bouw van ons huis sterk uitliep, moesten we steeds de datum van installatie van de keukens uitstellen. Voor Ardi totaal geen probleem. Steeds zeer prettig contact. Tegen de opleveringsdatum werden de maten van de keuken in het huis gecontroleerd. Toen bleek dat de maten van de bouwtekening niet klopten. Ardi kwam meteen met een goed voorstel om de keuken aan te passen. Ook toen onze deurtjes niet leverbaar waren, had Ardi een oplossing, wel duurder, maar tegen de prijs in de offerte.
Ardi heeft ons volledig ontzorgd op verschillende manieren:
1. Onze keuken had een koof nodig voor de afvoer van de afzuigkap. Monteur Anton heeft deze met zeer groot vakmanschap voor ons gemaakt.
2. In ons ontwerp van de keuken was een rekje (regaal) gepland aan het einde van het schiereiland. Ook hier kwam de vakmanschap van Anton sterk naar voren.
3.Ardi kon tevens 1 dag nadat de keuken geplaatst was zorgen voor een tegelaar voor de achterwand. Wederom klasse.

Steeds werd tijdens het zetten van de keuken alles opgeruimd en het afval meegenomen. Ardi doet zijn reclamemotto eer aan. (afspraak is afspraak). Steeds als er contact was geweest was dit zeer prettig en kwam er steeds een bevestigingsmail. Een paar dagen voor het bezoek steeds een herinneringsmail.

Ardi keukens is zeer aan te raden. Ouderwets vakmanschap. Volledig houden aan de afspraken. Ardi geen 9+ maar een 10 waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 '18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 '18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Valerie Koster op vrijdag 14 dec 2018 '18
Voor onze nieuwe keuken kwamen wij door mond-op-mond reclame terecht bij Avanti in Kesteren. De zeer uitgebreide showroom en het vriendelijke personeel heeft mede geleid tot de aanschaf van onze keuken gekocht. Allereerst werden door verkoper Jasper Verhaar bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over om onze ideeen te verwezenlijken en er werden voorstellen gedaan waar wij zelf nog niet eens aangedacht hadden. De monteurs die de keuken kwamen installeren hebben zich erg ingespannen om van onze keuken het mooie plaatje te maken dat wij voor ogen hadden. Zij hebben ons onder andere geholpen met de verlichting en het corrigeren van een fout van de stucadoor, op een wijze die ver boven hun normale verplichtingen uitgaat. Wij zouden iedereen aanraden in Kesteren langs te gaan en Avanti te kiezen voor de aanschaf en installatie van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jelle Schepers op donderdag 13 dec 2018 '18
Bij Ardi een keuken gekocht die eind oktober 2018 is geplaatst. Prettig begeleid door de verkoopster die prima met ons meedacht. Vragen die later kwamen werden vlot en adequaat beantwoord. Goede begeleiding bij voortraject (o.a. suggestie installatiebedrijf/stukadoor). Volgens afgesproken plan probleemloos geleverd en uitgevoerd! Op deze Zeeuwen kun je bouwen!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 '18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Huib van de Weerd op maandag 10 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij ARMA keukens te Nunspeet voor onze nieuwbouwwoning. Wij zijn geholpen door de verkoopadviseur Bernhard van Moorselaar. Vanaf het moment van eerste kennismaking tot aan aflevering hadden wij een goed gevoel over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Ook het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door 2 professionele vakkundige mensen. Vriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid zijn de woorden die ik kan gebruiken voor ARMA keukens. Mocht ik in de toekomst weer een keuken willen kopen, dan zal ik dat beslist weer doen bij ARMA keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon klantvriendelijk”
Door C.Spitters op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Onze ervaring met Ardi is: buitengewoon klantvriendelijk en vooral meedenkend, betreffende onze wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn heel goed geholpen en zullen Ardi zeker aanbevelen. Daarnaast ook de complimenten aan de mensen die de civiele werkzaamheden hebben gedaan en aan de mensen die de keuken geplaatst hebben. Alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 '18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 '18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Saskia Oosterbaan op vrijdag 7 dec 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Hierbij zijn we heel geduldig en professioneel geholpen door Ton Stolker. Hoewel jong, dacht hij heel goed mee met onze wensen, was duidelijk en creatief. We wilden graag 2 grote vuilnisbakken in de keuken, en hij stelde voor ze symmetrisch aan beide zijden van de brede laden te platen. Als hij dingen niet zeker wist, overlegde hij voor de zekerheid met een ervaren collega. Ook de keuze voor de hoge kasten, met ingebouwde oven en magnetron is super. Hij liet ons net zolang testen en nadenken totdat het goed was. Ook de plaatsing van de keuken verliep zonder haast, heel nauwkeurig door toppers. Wat heel fijn is, is dat je maar een contactpersoon hebt, en dus niet voor dingen met de plaatsing weer anderen moet bellen. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken, je wil goed advies en geen gedoe rondom de plaatsing, ga naar Keur keukens in Haarlem (en vraag naar Ton Stolker)
FOTO VAN SASKIA OOSTERBAAN
Keuken met spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 '18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 '18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Christianen op woensdag 5 dec 2018 '18
Vanaf het eerste gesprek tot het plaatsen van onze keuken zijn we uitstekend geholpen! Daarom zou ik dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Hans en Eugenie op dinsdag 4 dec 2018 '18
Naar aanleiding van de zeer goede reviews én een vestiging in Zeeland waar wij naartoe gaan verhuizen een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wij hebben een prettige sfeer ervaren en een showroom waar het goed kiezen was. Wij zijn goed geholpen door Coen van Manen. Ook de eigen keukenmonteur van Arma, Reinier, heeft met groot vakmanschap de kastjes en aanrechtblad geplaatst. Ook al het verpakkingsmateriaal is weer netjes meegenomen. Wij zijn dik tevreden en kunnen iedereen Arma aanraden!
FOTO VAN HANS EN EUGENIE
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 '18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door R op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken super en volgens afspraak nette afhandeling en zeer correcte en vakbekwaam personeel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel plezier”
Door fam. Kruizenga op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet, na op Qasa gekeken te hebben voor ervaringen met leveranciers rondom Amersfoort.
Op de bonnefooi naar Arma gereden om eens te kijken. Beste is om een afspraak te maken, Arma besteed tijd aan de klant. Zonder afspraak was geen probleem en we werden hartelijk ontvangen en kregen een eerste indruk van het bedrijf de achtergrond en waar ze voor staan. Afspraak gemaakt waarin alle tijd (2,5-3u) wij samen naar onze wensen hebben gekeken. Arma's kwaliteits (dubbel)check haalde gedurende het proces nog een paar foutjes in de offerte naar boven die goed opgepakt zijn. Ook het aandragen van een aannemer, Van Ark Keukenmontage, is ons zeer goed bevallen. Zij hebben ons geholpen met alle voorbereidingen en zij hebben de keuken heel vakkundig geplaatst. Bij levering van de keuken was de combi oven niet op tijd, zonder problemen een hoger model aangeboden ("we leveren de hele keuken, zoals afgesproken"). Restpuntjes waren een kleine (speldgrootte) beschadiging op 1 van de deuren en een greep lijst die te kort was. Deze zijn later goed opgelost door 1 van de Arma monteurs.

We hebben veel plezier van de keuken en zijn super tevreden met het hele proces
Arma: tijd voor de klant, niet opdringen, samen kijken naar oplossingen, transparantie, goede prijs, kwaliteit, communicatie, afspraak is afspraak en gaan voor het beste.
van Ark: professioneel, kwaliteit, scherp, zeer netjes, communicatie, eigen ideeen, gaan voor het beste.
Dank Arma, dank Peter en Arjan van Ark voor jullie professionaliteit en het plezier dat we hadden met de aankoop en plaatsing van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Marjo van der Schrier op maandag 26 nov 2018 '18
Nieuwe keuken. Heel goed geholpen. Een top monteur gehad. Ik zal dit zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sangers op woensdag 21 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd mee gedacht met ons, om een mooie keuken te ontwerpen. Alles vrijblijvend! Bij de 2e afspraak alles laten vastleggen. De keuken is in 2 dagen geplaatst. Alles was compleet en alles door de monteur prima geïnstalleerd en aangesloten. Wij zijn erg tevreden met ARMA keukens Nunspeet! Wij zullen hun bij een ieder aan bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 '18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Superzaak”
Door Ed de Haan op vrijdag 16 nov 2018 '18
Nieuwe prachtige kwaliteit keuken gekocht bij deze keuken specialist in 1 woord ' GEWELDIG'. Alles klopt hier. De ontvangst, de enorme kennis, zeer vriendelijk en direkt de eerlijke prijs. Afdingen kan niet en hoeft ook niet.. ! De eigen opgeleide eigen mensen die de keukens plaatsen, zeer deskundig en het loodgieter werk enorm goed en professioneel. Komen goed afspraken na en katen je nergens mee zitten. Een dikke 10 voor Ardi Mensen im adviseer u om hier uw kwaliteits keuken te kopen. U krijgt geen spijt. Wat een klasse vergeleken met al die andere bedriegers..!
FOTO VAN ED DE HAAN
Dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Floor op vrijdag 16 nov 2018 '18
Superfijn geholpen! Zowel in de showroom, als de monteurs en after sales! Heel fijn dat iedereen die langskomt of aan de telefoon hebt met ons mee wilt denken en helpt zoveel als ze kunnen. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Machteld op woensdag 14 nov 2018 '18
Door Avanti Keukens heb ik een keuken en plavuizen vloer laten plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden. De ontvangst bij Avanti was erg hartelijk en omdat ik geen auto heb werd ik keurig opgehaald bij het treinstation in Kesteren. Het uitzoeken van de keuken verliep prettig, ook voor een hapje en drankje werd gezorgd en er werden goede tips gegeven over de aanschaf van de keuken en de apparatuur. Neff apparatuur was favoriet, ik kende het niet maar het bevalt prima. De plaatsing verliep goed en het resultaat mag er zijn. Bij een volgende keuken zou ik gelijk weer naar Avanti Keukens gaan, kortom een betrouwbaar bedrijf en ze komen hun afspraken na, ik kan het bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Adee”
Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 '18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door S. de Boer op donderdag 8 nov 2018 '18
Vorig jaar oktober kochten wij de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Keur. Wij werden heel vriendelijk en kundig geholpen. Samen met Ton en Cornelis hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Niets was teveel en er werd echt de tijd genomen om de keuken naar wens samen te stellen. Elke keer dat de oplevering ons huis uitgesteld werd, was dit geen probleem en werd er een nieuwe datum voor leveren en plaatsen afgesproken. Afgelopen week is de keuken geplaatst, ook dit verliep heel soepel. De monteurs waren erg kundig en vriendelijk. De keuken is netjes geplaatst en helemaal naar wens. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, hij is nog mooier dan we van te voren hadden gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 '18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut top”
Door Tjarda op woensdag 7 nov 2018 '18
Naar aanleiding van alle juichende reviews op deze site besloten we, na 3 andere keukenzaken te hebben bezocht, toch ook nog maar eens bij Keur Keukens in Haarlem te gaan kijken. Dit was de absolute bomb! Verreweg het meest doordachte ontwerp, ze waren altijd heel goed bereikbaar, dachten mee, altijd snelle reacties, geduldig, flexibel (heb enkele maanden na onze bestelling nog een tamelijk grote verandering aangebracht, dat was geen enkel probleem!) etc. Sander de Vreugd, dank je wel hiervoor! Monteur Reinier vervolgens heeft de keuken supermooi geplaatst, heel goed advies gegeven, geen inkijken naar en verpakkingsmateriaal nam hij ook weer mee (geloof me, dat is erg fijn!). Keur had niet de aller voordeligste offerte, maar: alle waarde naar zijn geld, en dit hebben ze volledig waargemaakt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.