Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Keukens met ‘n 9+”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB Keukens zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB Keukens ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB Keukens is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB Keukens bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zeven vestigingen:
• Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
• Avanti Keukens (Kesteren)
• Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
• Keur Keukens (Haarlem)
• Adee Keukens (Rijssen)
• Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2110 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1791 ervaringen
4 sterren239 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster7 ervaringen
“Alles is prima”
Door Yolanda Baas op woensdag 19 jun 2019 '19
Nieuwe keuken. Omdat wij een moeilijke hoek in onze keuken hebben, beveelde de bedrijfsleider Jordie aan als adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen om de keuken, praktisch en mooi, in te delen en ook binnen ons budget te blijven. Ook de afstemming met de keuken installateur was goed geregeld. Alles is prima volgens planning verlopen en een paar kleine onvoorziene problemen zijn in overleg goed opgelost.
FOTO VAN YOLANDA BAAS
Keuken met groene fronten
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda Linssen op zondag 16 jun 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma en zijn super tevreden over de wijze van verkoopadvisering, het gehele proces rondom de planning en de levering en dan last but not least het plaatsen en monteren van de keuken. Professionele en uiterst vriendelijke meedenkende vakmensen, die ook nog eens transparant zijn. Echt een aanrader. Via een keukenplaatje van Google vanuit Limburg in Nunspeet terecht gekomen, eerst alleen nieuwsgierig, maar al snel overtuigd dat we op de juiste plek waren voor de aankoop van onze droomkeuken.
FOTO VAN MIRANDA LINSSEN
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 '19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Van Gulik op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Prettige ontvangst met daarbij al direct de verwennerij van heerlijke hapjes uit de keuken. Voldoende tijd om mee te denken over de beste keukenoplossing. Ook na wijzigingen in de verbouwplannen, de keukentekeningen nog zonder problemen kunnen aanpassen. Keurig geleverd volgens planning. En klein probleempje met de plinten is zonder problemen keurig opgelost. Uitermate tevreden met onze mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN VAN GULIK
Mooie nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 '19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 '19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Myriam Steenman op dinsdag 8 jan 2019 '19
Wonend in Hilversum vroeg menigeen zich af waarom ik een keuken kocht in Nunspeet terwijl er veel keukenbedrijven in het Gooi zitten. Ik had goede verhalen gehoord over DB keukens, maar een eerste bezoek aan één van de andere DB vestigingen liep op een teleurstelling uit. Dat lag eerder aan mij dan aan de betreffende vestiging. Ik besloot een tweede poging te wagen,bedacht een aantal vragen ( o.a. over het concept van DB keukens) en kwam in Nunspeet terecht waar de heer Benhard van Moorselaar mij uitgebreid voorlichtte over alle mogelijkheden. Niet opdringerig en met de bereidheid mij werkelijk alles in de showroom te laten zien. In de daarop volgende afspraken werd met hem open en eerlijk gecommuniceerd over voor- en nadelen van bepaalde beslissingen, werd meegedacht over uitdagingen zoals verlichting ( ruimte haast 6 meter hoog en geen bovenkastjes), werden de extra's die ik wilde nauwkeurig nagemeten(o.a. extra lade in apothekerskast), werd een transparante kostenberekening gemaakt. Er werd teruggebeld, e-mails werden direct beantwoord. Kortom, de slogan "afspraak is afspraak" werd in alle opzichten nagekomen. Toen een half jaar later de keuken geplaatst zou worden en er op het allerlaatste moment een logistieke uitdaging ontstond heeft het keukenmontagebedrijf van Ark (hulde! een 10 met een griffel) een topprestatie geleverd en er samen met de afdeling planning voor gezorgd dat alles op z'n pootjes terecht kwam. Met een prachtige keuken als resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 '19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 '18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 '18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 '18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A Linnenbank op vrijdag 23 nov 2018 '18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Coen van Manen van Arma keukens en zijn daarover bijzonder tevreden. Ook tijdens de levertijd zijn we netjes op de hoogte gehouden van alle levertijden en planning. Verder is ook de prijs kwaliteitverhouding is heel goed. En is alles vakkundig, netjes gemonteerd en geplaatst. Ik zou Arma een ieder zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam. Mohr op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren een keuken gekocht. We zijn in de winkel zeer goed geholpen en begeleid door dhr. Jasper Verhaar. Ook wat erna gebeurd vanuit planning (aansluitschema, off. leverdata) zeer vakkundig. Dan is de dag van de levering van de keuken, netjes afgeleverd door eigen personeel (zeer correct afgeleverd en met zorg). Dan volgen de dagen van de echte installatie van de keuken. Ook dan wordt dit gedaan door personeel van Avanti. Joost was zeer kundig/correct en precies. Zeer netjes wordt de keuken geplaatst en afgeleverd. Niet anders als lof voor Avanti. En nu gaan wij genieten wat Avanti ons geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Raden Ardi aan”
Door Maurice en Eline op woensdag 29 aug 2018 '18
Wij hebben bij Ardi een keuken gekocht waar we super tevreden mee zijn. Bij binnenkomst in Sint-Annaland werden we vriendelijk ontvangen. Het uitzoeken en ontwerpen van de keuken ging in alle rust. We hebben niet het gevoel gehad om snel een beslissing te moeten nemen. Na de opdracht was direct duidelijk wanneer de keuken geplaatst zou worden. Die planning werd stipt gevolgd. Het plaatsen van de keuken liep op rolletjes. Een paar restpunten werden door de monteurs zelf gesignaleerd en door Ardi ook weer stipt volgens afspraak naar volledige tevredenheid verholpen. Wij raden Ardi van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Aan alles wordt gedacht”
Door Vieleers-Spreij op maandag 6 aug 2018 '18
17 juli hebben wij monteur Freek over de vloer gehad en zijn service en werk verdient een dikke 10 ! We waren super blij met deze vriendelijke man. Alle problemen opgelost. Freek nam echt de tijd. We hebben bij de monteur zelf nog iets gemeld en dit nam hij ook zonder problemen in behandeling. Zijn opmerking: "het zou zonde zijn als we hier later weer een afspraak voor moeten maken", maar was hier al met al toch een uurtje mee bezig.

Eerdere ervaring van 19 september 2016: Mooie luxe complete keuken gekocht, heel goed geholpen door Paul Gunter. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste apparatuur en mogelijkheden. Aan alles wordt 'mee'gedacht. Planner/specialist komt maten controleren en geeft nauwkeurig op wat nodig is voor de inbouw werkzaamheden. Keuken volgens planning geleverd. Zeer professioneel team van monteurs/werknemers hebben de keuken geleverd en geplaatst. Dit had ik nog nooit meegemaakt dat na hun vertrek de werkzaamheden ook gelijk helemaal klaar zijn en alles klopt ! Super !
FOTO VAN VIELEERS-SPREIJ
Luxe complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend goed geholpen”
Door Dennis op donderdag 12 jul 2018 '18
Voor ons nieuwbouw appartement hebben wij in 2016 onze nieuwe keuken samengesteld bij Keur Keukens. In 2018 is het nieuwbouw project opgeleverd en hebben wij een prachtige keuken gekregen. Aangezien het leiding schema van te voren al bij de aannemer geleverd moest worden. Zijn wij in 2016 op zoek gegaan naar de beste keuken! Als snel kwamen wij uit op Keur Keukens en hebben wij een afspraak weten te maken. Om met de deur in huis te vallen zijn wij ontzettend goed geholpen! Dennis van Keur Keukens heeft ons advies gegeven en in de showroom en daar heeft hij laten zien wat er mogelijk is. Met de plattegrond van ons appartement heeft Dennis op de computer een prachtige keuken samengesteld. Om het wachten tot 2018 makkelijker te maken heeft Dennis een 3D tekening van onze nieuwe keuken uitgeprint. Op het moment dat wij wisten wanneer het nieuwbouw project werd opgeleverd hebben wij dit gecommuniceerd naar Dennis en zodoende is de oplevering van de keuken in de planning gekomen. Alle onderdelen worden samengesteld en de week dat er opgeleverd wordt krijg je van te voren nog netjes een email bevestiging. De keuken word nestjes in losse onderdelen geleverd en de dag daarna is er begonnen met het monteren van de keuken. In twee dagen tijd is onze nieuwe keuken gemonteerd en bij oplevering is er netjes uitgelegd hoe alles werkt. Vanaf het moment van samenstellen, plannen, opleveren en monteren van de nieuwe keuken wordt dit professioneel door Keur Keukens op gepakt. Wij zijn ontzettend tevreden over Keur Keuken. Mijn naamgenoot Dennis heeft liefde voor zijn vak en weet exact wat hij doet.
FOTO VAN DENNIS
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 '18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Miriam Fritschy op vrijdag 6 jul 2018 '18
We hebben een grote, complete keuken gekocht. We zijn zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen alle keuzes te maken. Er was altijd voldoende tijd en aandacht voor ons. Toen onze planning door een lekkage veranderde reageerde het bedrijf flexibel met hun planning. De monteur die de keuken kwam plaatsen was zeer professioneel en deskundig. Ook de nazorg tot nu toe is zeer goed, we zijn heel erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 '18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 '18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Feestje”
Door Olga Horstman op zondag 27 mei 2018 '18
Een mooie keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Kreeg uitstekend advies waarvoor ze alle tijd nemen. De planning en communicatie verliep ook goed. Ze leveren op de minuut nauwkeurig. De keukenbouwers die het installeerden waren kundig en vriendelijk. Een feestje!
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 '18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door corry op donderdag 26 apr 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Op de juiste wijze advies gekregen en na de handtekening verliep de communicatie uiterst plezierig, op tijd besteld en planning ging ook soepel, waardoor de keukenmeubelen en apparatuur netjes thuis werden bezorgd.

Als u een keuken zoekt, maak dan zeker een afspraak bij Avanti in Kesteren, de moeite waard. ze zeggen niet alleen afspraak = afspraak, maar ze maken het ook waar.
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld”
Door Fam Paardenkooper op zondag 4 mrt 2018 '18
We hebben de helft van onze keuken grondig laten renoveren en zijn daarvoor bij Keur Keukens Haarlem geweest. We kwamen daar terecht vanwege de goede recensies op deze site. Je hoort zo veel gekke dingen over "keuken boeren". Cornelis van Dalfsen heeft ons grondig uitgehoord over de wensen en ons van vakkundig advies voorzien. De levering liep geheel volgens de planning en de monteurs (Peter en Henk; top gedaan mannen!) hebben de keuken tot in de puntjes verzorgd geplaatst. Er mankeerde op twee plekken wat aan (kleine dingen hou je toch) maar die hebben ze zelf geconstateerd en opgegeven ter vervanging. We zijn heel gelukkig met onze nieuwe keuken en gaan hier de komende jaren enorm van genieten! Keur Keukens is een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wil.
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Adriaan en Mariët Roggeveen op woensdag 14 feb 2018 '18
Avanti keukens heeft ons perfect geholpen! Verkoper Jaap Bremmer heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Daardoor een prachtige keuken getekend. Alles ging goed: planning én uitvoering. Arno van de Lagemaat en Erik hebben de keuken gemonteerd. Dit zijn vlot, accuraat en netjes werkende mannen, die zelfs een vensterbankje erbij maakten! Topklasse en een bijzonder goede ervaring. Ga niet naar een keukengigant maar naar Avanti. Je bent niks meer kwijt, maar hoe fijn is het als je van A tot Z goed en professioneel geholpen wordt. Jaap, Arnold, Arno en Erik; complimenten en erg bedankt voor alle kwaliteit (en ook voor de gezelligheid)!
FOTO VAN ADRIAAN EN MARIËT ROGGEVEEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Rosalie op woensdag 7 feb 2018 '18
Wij hebben Avanti gevonden via Qasa. Allereerst supergoed geholpen door Kees in de showroom, hij nam alle tijd voor ons, zeer vriendelijk en hij kwam met goede ideeën. Vervolgens qua planning heel transparant en flexibel. Joost en Marinus hebben de keuken geplaatst in twee dagen tijd, en dit is echt vakwerk! Enorm blij met de gemaakte keuzes. Avanti bedankt voor deze prachtige keuken!
FOTO VAN ROSALIE
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Van der Kamp op zondag 7 jan 2018 '18
Onze ervaring met het gehele traject is zonder meer goed. Er was een kleine kink in de kabel m.b.t. de planning, dat is goed gekomen. Wij hebben onze keuken in juni 2017 besteld bij Keur in Haarlem. Dit na vergelijking en gesprekken met enkele leveranciers. Wij werden goed geholpen en geadviseerd en kregen een goede indruk van hoe de keuken zou worden. Omdat de keuken in een nieuwbouwhuis geplaatst zou worden is de indeling op basis van tekening gegaan. Wij kregen op verzoek snel een volledig aansluitschema toegestuurd zodat de aannemer en installateur alle benodigde aansluitingen op de juiste plek konden aanbrengen zodat hier later geen extra werk mee gemoeid zou zijn. Dit bleek later perfect uit te pakken. De plaatsing werd ingepland voor week 48-49, de vermoedelijke oplevertermijn van de nieuwe woning. Dit werd steeds gecommuniceerd naar Keur, desondanks werd ca. 2 weken voor levering besloten dat de plaatsing naar week 50 ging. Dat was niet acceptabel voor ons vanwege alle andere afspraken die inmiddels waren gemaakt. Wij bleven vasthouden aan week 49 en dat is ook gelukt. De plaatsing zelf is goed en vakkundig gedaan, de installateur heeft alles netjes achtergelaten, dus geen rommel laten liggen dat we zelf nog moesten opruimen. Van twee kleine beschadigingen is meteen werk gemaakt en die worden opgelost, daar is het nog wachten op, we vertrouwen erop dat dit in orde komt.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken hier gekocht”
Door Fam de Kooning op zaterdag 6 jan 2018 '18
Niet alleen onze keuken hebben we bij Ardi gekocht maar ook onze badkamer en toilet komen hier vandaan. Ook hier is weer volledig aan de verwachtingen voldaan, Pieter v Dijke met wat hulp van nog een Pieter hebben geweldig vakmanschap laten zien en hebben ons continu betrokken bij de kleinste details. Hierdoor zijn er tijdens het plaatsen een paar kleine aanpassingen gedaan die het geheel nog meer tot zijn recht laten komen. Ardi bedankt voor de geleverde prestatie, een team waar je trots op mag zijn.

Eerdere reactie van 6 januari 2018: Keuken bij Ardi keukens in Sint-Annaland gekocht en van het begin tot en met de oplevering van onze keuken niets dan complimenten voor de geweldige groep mensen, elk onderdeel van het gehele proces heeft uitstekend werk geleverd. Het begint al bij de binnenkomst waar je direct warm ontvangen wordt, het meedenken van de verkoper(Bart) maar zeker ook alle tijd en rust nemen om tot de uiteindelijke keuken te komen die wij voor ogen hadden. Daarna was ook de planning en logistiek perfect geregeld en toen eindelijk de monteurs (Anton en Arjan) kwamen waren we toch wel benieuwd of het 3D ontwerp de werkelijkheid zou kunnen benaderen. Ook de 2 monteurs waren bijzonder betrokken en dachten ook met ons mee met de kleinste details, hier gaat duidelijk kwaliteit boven kwantiteit wat in het eind resultaat ook terug te zien is. En jawel wat er op de 3D tekening stond is het ook uiteindelijk geworden. Ardi bedankt voor de geweldige service, dit is de 2e keuken die we bij jullie kochten en in het vervolg zal dit zeker ook het geval zijn.

Eerdere ervaring van 9 december 2013: Afgelopen woensdag met Ardi keukens gebeld en verteld dat het keukendeurtje onder de spoelbak niet meer zachtjes dichtging, waarschijnlijk scharniertje defect. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en wat scherts onze verbazing, de volgende dag werden 2 nieuwe scharniertjes afgeleverd. Wat een geweldige goede service bij Ardi keukens en ook zijn de medewerkers allemaal super vriendelijk en behulpzaam, iets wat je tegenwoordig niet zo vaak meer tegenkomt. Kortom complimenten aan deze geweldig keukenzaak in ST-Annaland.
Reactie of foto toevoegen
“Onderscheidend advies en service niveau”
Door Albert Allmers op maandag 18 dec 2017 '17
Wat een beleving! Vanaf het eerste moment dat wij de showroom in Haarlem bezochten tot en met de oplevering van onze nieuwe keuken, alles was perfect georganiseerd. Het was voor ons de allereerste keer dat wij een keuken kochten. Onbekend met wat er allemaal op ons af zou komen werden wij perfect geadviseerd. Geen verkoopverhalen maar oprecht aanbieden waar onze behoefte naar uit ging. Afgelopen week was het dan eindelijk zover en begonnen de mannen van Keur aan de plaatsing van de keuken. Wat een vaklui. Tot in het kleinste detail werd de keuken op een werkelijk waar perfecte wijze geplaatst. Afspraak is afspraak is tevens het credo wat de mannen hoog in het vaandel hadden staan. Ondanks de enorme sneeuwval en slechte weersomstandigheden hebben zij de planning gehaald. Niets was teveel! Voor een ieder die echt een onderscheidend advies en service niveau zoekt adviseren wij in gesprek te gaan met deze zeer service gerichte en vakkundige organisatie. Van samenstelling - bestelling - tot en met de oplevering, alles is door ons ervaren als perfect!
FOTO VAN ALBERT ALLMERS
Keuken via Keur
Reactie of foto toevoegen
“Servicegerichtheid optima forma waargemaakt”
Door RJ Hofhuis op maandag 13 nov 2017 '17
Alle stappen vanaf de gemaakte afspraak, het zelf mogen uitzoeken en het vervolgens intekenen, offreren conform budget, het inmeten tot en met het opleveren en het kwalitatief monteren van de keuken volgens de afgesproken planning heeft Avanti zijn servicegerichtheid optima forma waargemaakt. Zo wil je als klant bediend worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 '17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Van Zwet-Dijkstra op vrijdag 3 nov 2017 '17
Prima geholpen bij het samenstellen van de keuken, de inrichting en de apparatuur. Voor plaatsing verschillende contact momenten om de planning in de gaten te houden. Op verzoeken/vragen tussentijds adequaat gewaardeerd. De installatie van de keuken meer dan voortreffelijk. Alles met zorg uitgevoerd en afgewerkt. Monteur uiterst bekwaam en alles netjes achtergelaten.
FOTO VAN VAN ZWET-DIJKSTRA
Voortreffelijk gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Familie Teunissen op zondag 22 okt 2017 '17
We hadden al een goede ervaring bij Adee, dus onze zoektocht naar een nieuwe keuken is ook begonnen bij Adee. Na een rondje langs meerdere keukenleveranciers toch weer terug bij Adee om de keuken te bestellen. Prettig gesprek, geen druk en goed advies. Heldere afspraken en deze zijn ook allemaal volgens planning verlopen. Een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten. Bij een volgende keuken kunnen we het rondje langs de andere leveranciers wel overslaan...
Reactie of foto toevoegen
“Erg professioneel”
Door Jan Lubben op zaterdag 2 sep 2017 '17
Na twee vreemde ervaringen bij andere keukenleveranciers (onduidelijke offerte of totaal geen specificatie) via qasa bij Arma keukens terecht gekomen. Gesprek ging over onze wensen en mogelijkheden. De offerte was duidelijk en in detail. Het inmeten en de planning was erg professioneel. Hetzelfde geld voor de plaatsing; geen gerommel maar strak werk ook al koste dat in onze keuken extra tijd en energie. We hebben door de professionele plaatsing en de kwaliteit van de keuken een zeer goed gevoel. De aannemer die onze keukenruimte verbouwd heeft was erg positief over de werktekeningen van Arma en het uiteindelijke resultaat na de plaatsing. De wasemkap kan na plaatsing van de tegels 1 cm zakken voor een strak resultaat. Dit wordt door Arma gewoon gedaan als service.
Reactie of foto toevoegen
“Je merkt uiteindelijk het verschil”
Door Familie De Graaff op maandag 10 jul 2017 '17
Vanuit deze lovende verhalen en een dikke 9.8 op casa ook naar Keur Keukens geweest. Helaas heb ik het net iets anders ervaren.

Positief:
- de winkel; je wordt goed geholpen en naar je geluisterd. Deze winkel geeft je inderdaad een ander gevoel dan de bekende "concurrenten".
- voorbereiding; ook erg over te spreken. Er wordt apart nog een keer ingemeten door Keur zelf en deze vriendelijke man geeft je gelijk tips over wat er allemaal nog moet gebeuren en voorbereid moet worden voordat de keuken geplaatst wordt. Top!
- planning; Je wordt goed op de hoogte gehouden van de planning en de installatietekeningen zijn erg duidelijk.

Minder positief:
- factuur; stond een fout in de factuur waardoor ik € 400,- meer moest betalen . Goed dat ik het zelf nog nagerekend had wat in de koopovereenkomst stond. Kan gebeuren toch !?
- uitvoering en montage; matige uitvoering en montage, hier had ik zelf wel meer van verwacht! Wat beschadigingen op de muur, een passtuk verkeerd gemonteerd. Waardoor deze niet meer bruikbaar was. Het composieten blad was onbeschermd geleverd, dus ook beschadigd! Schacht Afzuigkap was tekort en tenslotte paste de prullenbak niet. Dit vonden wij wel erg veel. Erg matig!

Slecht:
- garantie en afhandeling van beschadigingen. Ik wordt niet goed op de hoogte gehouden wanneer de gebreken worden verholpen en ik wordt doorverwezen naar de leverancier. Nu moet alles van mijn kant afkomen?

Conclusie: De verkoop was goed geregeld en de voorbereiding ook. Helaas zit ik nu met een keuken die nog niet helemaal af is. Ze gaan eerst proberen of ze de beschadigingen op het blad kunnen repareren (6 weken wachten). Lukt dit niet dan moet er een nieuw blad besteld worden ( levertijd ?). Ondertussen is het blad niet afgekit, dus de keuken is helaas nog niet goed bruikbaar.

Toevoeging ontvangen 12 november 2017: Na 6 weken zijn er twee delen van het composieten werkblad vervangen = Goede service. Ook zijn de andere klachten naar tevredenheid verholpen. Al met al zijn we nu dik tevreden met de Keuken. Hier merk je toch het verschil met de gewone "Concurrenten" en Keur keukens.
FOTO VAN FAMILIE DE GRAAFF
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden klant”
Door J.Rijkhoff op dinsdag 27 jun 2017 '17
Ook wij hebben bij Keur Haarlem een keuken aangeschaft. Vanaf het eerste orienterend gesprek tot en met de oplevering in een woord fantastisch geregeld. Planning,levering,betalingsschema,inmeten,voorbereiding en eindmontage allemaal keurig en volgens afspraak verlopen. Ook even en pluim voor Fred Bune welke voor de bouwbegeleiding zorgde en goede vakmensen op ons afstuurde als Stanley (loodgieters en elektra werk) en de stucadoors van fa J. Ording. Van Arma kregen wij Werner toebedeeld voor de eindmontage en ook hij leverde keurig werk af. Alles bij elkaar een bedankje van een heel tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jos op woensdag 14 jun 2017 '17
Om maar met de deur in huis (de keuken) te vallen: zeer tevreden met Keur Keukens.
Dat geldt voor het hele traject van aanschaf tot plaatsing tot service. Wij zijn geen snelle besluiters. We hebben geen druk ervaren van Keurkeukens om toch vooral maar snel te besluiten. Alle geduld werd opgebracht door onze contactpersoon Cornelis. Een deskundig en betrokken verkoper. Nam zelfs de moeite om bij ons thuis de situatie in ogenschouw te nemen o.a. vanwege enkele bouwkundige aanpassingen. Die bouwkundig aanpassingen hebben we laten uitvoeren door Fred Buné van Keuken Werk. Een bedrijf met meer dan grondige kennis en kwaliteiten hoe je zo een klus moet uitvoeren. Perfecte en strakke planning, creatief, aangenaam contact en afspraken nakomen. Top ! De keuken zelf hebben wij laten voorzien van Neff apparatuur, zwart composiet werkblad, fraaie witte greeploze kasten. Het is een plaatje geworden. Achteraf nog een paar kleine servicewerkzaamheden en een nalevering op ons eigen verzoek. Ook hier konden wij op Keur Keukens rekenen. Deskundige medewerkers en gefocust op een tevreden klant. Wij zijn dus meer dan tevreden!
FOTO VAN JOS
Keuken met Neff apparatuur en zwart composiet blad
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rob & Sabine op woensdag 31 mei 2017 '17
De adviesgesprekken met Maarten zijn prettig verlopen. We hebben goed kunnen overleggen en als meningen en ideeën uiteenliepen dan kwamen we altijd tot een goed onderbouwd besluit. De keuken is volgens planning vakkundig gemonteerd. Een klein tegenvallertje met de tijdige levering van de Neff Full-steam is uiteindelijk goed opgelost. We hadden in de eerste weken na inbedrijfstelling nog wat restpuntjes ontdekt en we hadden nog enkele wensen. Die zijn allemaal goed afgehandeld. De medewerkers van Adee zijn echt betrokken en alle afspraken zijn nagekomen. Wij kunnen Adee aan iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen”
Door A. van der Deure op vrijdag 24 mrt 2017 '17
Al bij het uitzoeken van keuken en badkamer kregen we fijne hulp van een Arma-verkoper: dat wekt vertrouwen! De sloop- en installatie-mensen werkten hard (zonder luide muziek!) wel met veel lawaai.. De planning klopte prima en het is nu echt genieten. Overleg over details ging gemakkelijk met goede adviezen, als leek overzie je niet alle mogelijkheden. Ik ben echt heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Petra op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Heel goed geadviseerd bij het uitzoeken van de keuken. Goede oplossingen zijn aangereikt. Het voorbereidende werk is uitstekend gedaan. De planning klopte precies. Het plaatsen van de keuken: heel secuur en met zorg uitgevoerd. Vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 '17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Hans en Rineke van der Lande op dinsdag 20 dec 2016 '16
Dennis van Keurkeukens is een gedreven vakkundige adviseur die de klant goed aanvoelt en op een geduldige en professionele ons heeft begeleid in het maken van keuzes voor onze droomkeuken. De communicatie, planning, het inmeten en de service vanuit het distributiecentrum was uitstekend. De levering en plaatsing ging geheel zoals afgesproken en uiterst zorgvuldig nadat eerst de oude keuken op vakkundige wijze was gedemonteerd. Niet slordig gesloopt zoals je zou verwachten maar keurig netjes gestructureerd en georganiseerd. Echt hulde voor de vakmensen van Keurkeukens in Haarlem! Zij weten echt nog wat service is en begrijpen dat het kopen en plaatsen van een keuken geen sinecure is en best ingrijpend. Je betaalt misschien wat meer maar het bespaart je zeker een heel hoop ellende. Wat je wel krijgt is echt een super keuken naar je zin en een bedrijf dat achter je staat met werknemers die er oprecht plezier in hebben dat ze weer een klant tevreden hebben kunnen maken met hun vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Peter op dinsdag 6 dec 2016 '16
Vanaf het eerste moment echt super goed geholpen door de mensen bij Arma Keukens.
Nemen alle tijd voor je, zijn meedenkend. Komen alle afspraken m.b.t. planning netjes na. Tot nu toe erg tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Secuur en vakkundig”
Door Familie Linders op zaterdag 5 nov 2016 '16
Bij de verkoop werd er serieus mee gekeken of onze wensen ook in de praktijk mee genomen konden worden. Ook werd er advies gegeven hoe het een en ander eventueel slimmer opgelost kon worden. De plaatsing werd, volgens de opgemaakt planning, secuur en vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN FAMILIE LINDERS
Keuken met rode fronten
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door C .Kruijsen op zondag 2 okt 2016 '16
Wij zijn goed geholpen bij het maken voor een plan voor de nieuwe keuken. Afspraken worden nagekomen t.a.v. inmeten planning, plaatsen. Prettig personeel wat kwam inmeten voor de keuken en later het personeel wat de keuken kwam installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door A. Bode op vrijdag 2 sep 2016 '16
We hebben een zeer positieve ervaring met Keur Keukens en de keuken zelf. De voorbereidende gesprekken waren intensief, maar daardoor verliep de hele plaatsing van de keuken erg goed. Voor het voorwerk waren er duidelijke tekeningen door de planning aan ons gestuurd, waardoor er geen verassingen waren tijdens het plaatsen van de keuken. De keuken is nu 3 maanden geleden geplaatst en is naar onze smaak fantastisch en ik verbaas me erover hoe recht alle kastdeuren hangen, echt kaarsrecht (is mij nog nooit gelukt met kasten in elkaar zetten zeg maar). Alle apparatuur is goed aangesloten en werkt 100%. De kastdeur van de vaatwasser kreeg 2 kleine haarscheurtjes naast de greep. Nadat ik dit melde aan de planning werd gelijk een bevestiging gestuurd met de vraag wat ik wilde; een nieuwe kastdeur of de kastdeur omdraaien. Wij kozen voor een nieuwe kastdeur en ik kreeg weer direct antwoord met bevestiging en leverweek. Echt super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door J.W. Koops op maandag 1 aug 2016 '16
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht bij Avanti. De verkoper (Anton) heeft ons zeer goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Hierbij werd voortdurend de max. prijs die wij besproken hadden gerespecteerd. Daar waar gelet moest worden op de prijs wist Anton vaak met creatieve oplossingen of mooie alternatieven te komen. Na het eerste gesprek (van 3 uur, incl lunch) gingen wij met een mooie 3-D tekening naar huis. Een vervolgafspraak was gepland, maar ons werd netjes en uitdrukkelijk gemeld dat wij nergens aan vast zaten en dat we alles nog eens rustig konden overdenken. Bij de vervolgafspraak zijn de laatste details besproken en hebben wij de keuken (100% naar onze wens!) besteld. Het vervolgtraject is allemaal heel stipt verlopen. Je kon tot een aantal weken voor de levering zelfs nog gewenste aanpassingen doorgeven. Enkele dagen voor de levering en montage werden wij door Avanti gebeld met de vraag of onze eigen voorbereidingen (verbouwing) naar wens waren verlopen. De levering van de keuken verliep volgens planning, het personeel werkte erg voorzichtig bij het binnenhalen van de keuken. De montage was een hele klus, maar is door de monteur (Arno) allemaal zeer netjes verzorgd. Na montage kregen wij nog een uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. De keuken werd naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.
FOTO VAN J.W. KOOPS
Greeploze hoekkeuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Ter Horst uit Apeldoorn op zondag 19 jun 2016 '16
Tijdens het eerste bezoek aan ARMA keukens in Nunspeet klikte het al. We hadden er een heel goed gevoel bij. We werden heel prettig geholpen. Alles wat we hebben afgesproken klopte. Zowel planning als ook de geleverde kwaliteit. De montage van de keuken werd ook bijzonder zorgvuldig uitgevoerd. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. TER HORST UIT APELDOORN
Foto van onze Arma Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Twijfel niet”
Door TenAdenH op vrijdag 27 mei 2016 '16
Wij hebben onlangs bij Avanti Keukens in Kesteren een nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Graag zouden wij onze positieve ervaring met andere potentiële keukenkopers willen delen. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Twijfel niet, stap in de auto en rij naar Kesteren. Via diverse kanalen hadden wij positieve verhalen over Avanti (en andere vestigingen van DB-keukens) gehoord. Wij waren ons al een tijdje aan het oriënteren maar nog niet bij een keukenzaak geweest. Na een telefoontje richting Kesteren konden we die zelfde avond al terecht, voor een gesprek met Alfred. We werden hartelijk ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen voor een kennismaking. Alfred stelde goede vragen om een beeld te krijgen wat we precies wilden (ook al wisten we dat zelf nog niet exact). Aan het einde van de avond was de indeling van de keuken al helder. We vonden het erg prettig dat Alfred ons soms 'dwong' om ergens wat langer over na te denken, omdat hij merkte dat we er nog niet uit waren. De 2e afspraak verliep ook top. Overal werd uitgebreid de tijd voor genomen, goede adviezen gegeven en aan het einde van de avond kwam de vraag: Mogen we? Die werd met JA! beantwoord. We hadden niet de behoefte om verder te kijken, Avanti voelde gewoon goed.

Ook het proces vanaf handtekening tot plaatsing liep erg gesmeerd. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Van facturatie tot stuctekening, van planning tot 'toch nog dat extra LEDje', het ging super. Ook de monteur (Gert) had duidelijk verstand van zaken. De keuken is supernetjes gemonteerd en we zijn er heel erg blij mee.

Ging er dan werkelijk niets mis? Natuurlijk. Bij de koelkast zat geen eierrekje en voor de hoekkast waren de verkeerde matjes meegeleverd. In beide gevallen lag dat bij de fabrikant, en ook dat wordt netjes door Avanti opgelost.
FOTO VAN TENADENH
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door J.C.M. Kleijn op donderdag 12 mei 2016 '16
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte keuken. Na verschillende leveranciers te hebben bezocht zijn wij bij Keur Keukens te Haarlem uitgekomen. Wat opviel was de vriendelijke, deskundige houding van de verkoper (Cornelis). Door het transparante verkoopproces en prijsstelling zijn wij perfect meegenomen in de zoektocht naar de geschikte keuken. Een verademing vergeleken met overige aanbieders. Het doorvoeren van verschillende aanpassingen aan het initiele ontwerp was geen probleem. De plaatsing is tevens positief verlopen. Ondanks de drukte was Keur flexibel in de planning zodat wij zo snel mogelijk onze woning hebben kunnen betrekken. Gert heeft gezorgd voor een vakkundige plaatsing. In het traject van onze nieuwbouwwoning hebben wij te maken gehad met verschillende aannemers en leveranciers. Keur Keukens was daarin een verademing: end-to-end service en super werk afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door J. Salden op donderdag 5 mei 2016 '16
Wie zich op de aankoop van een nieuwe keuken gaat oriënteren duizelt het al snel. Ook wij bezochten meerdere keukenzaken - veelal van bekende landelijke ketens - en kregen nergens een goed gevoel. We belandden voor een adviesgesprek bij Superkeukens. Dat leek aanvankelijk een goede keuze. We hoefden niet direct te beslissen, verkoper was niet opdringerig. Maar bij het tweede gesprek begon meneer en zijn baas terug te onderhandelen. Apparatuur was opeens vervangen door een goedkoper merk, bovenkastje vervangen door een kleinere variant. Einde oefening dus. Toen lazen we de - ongelooflijk - lovende recensies over Arma. Op naar Nunspeet dus. Inmiddels is onze keuken een week geplaatst - door een eigen monteur overigens - en ook wij kunnen niet anders dan lof uitspreken. Het adviesgesprek verliep ontzettend prettig. Verkoper nam de tijd, dacht mee en deed zijn best om binnen ons budget te blijven. Prettig is dat Arma met netto prijzen werkt, geen onderhandelen dus. Jammer was dat ons een kraan voor een actieprijs van €99 werd aangeboden, maar de kraan bleek online op allerlei plekken voor hetzelfde bedrag te koop te zijn. Werd super opgelost: we kregen de desbetreffende kraan (showroommodel) gratis. Ook na het gesprek keurige communicatie, bij de planning over de levering is goed rekening gehouden met onze wensen. Over de keuken zelf zijn we tot op heden zeer tevreden. Ik zou Arma absoluut in mijn directe omgeving aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door J. Immink op maandag 11 apr 2016 '16
Goede service en meedenkende mensen. Verkoper die wensen van klanten weet te vertalen in mooie en functionele badkamer. Goede prijs kwaliteit verhouding. Nette en vakbekwame monteurs. Met planning werd goed overlegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Wouter Tweehuijsen op dinsdag 9 feb 2016 '16
We hebben een duidelijk en overzichtelijk beeld gekregen van de keuken toen we deze besproken in de winkel en hebben. De prijs was ook netjes binnen budget, dus hebben de order met vertrouwen geplaatst.
De planning wat betreft levering en plaatsing verliep soepel en flexibel en ook de plaatsing zelf was netjes binnen het gestelde schema en alles ziet er tip top uit1
Reactie of foto toevoegen
“Complete service”
Door David op dinsdag 9 feb 2016 '16
Mooie kwalitatieve keuken voor een schappelijke prijs en zeer netjes in elkaar gezet. Avanti verzorgd een complete service vanaf het uitzoeken tot aan het installeren. Aan mijn wensen rondom te planning kon worden tegemoet gekomen en Avanti is dicht betrokken bij de tevredenheid van haar klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Mond op mond reclame”
Door Fam. De Graaf op woensdag 20 jan 2016 '16
Wij hebben in oktober 2015 een keuken gekocht bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet. Via mond-op-mond reclame zijn we er terecht gekomen. Een goede ontvangst, waarbij we rustig de showroom konden bekijken. Niks geen opdringerig gedoe. Dat is wel zo prettig. Nadien werd er rustig en ruim de tijd genomen om een passende offerte uit te brengen. We zijn toen eigenlijk gelijk tot koop over gegaan. De communicatie m.b.t. tekeningen, facturering, planning, garanties e.d. verliep zeer goed. De tweede week van 2016 is de keuken bezorgd. Precies op de afgesproken tijd. De chauffeur en bijrijder hebben de keuken keurig en met zorg gelost. Het plaatsen hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Met de montage-afdeling hebben we dan ook geen ervaring. Wel hebben we van horen zeggen, dat deze mensen ook goed werk leveren. Al met al zijn we zeer tevreden en bevelen Arma Keukens en Sanitair dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Irritatie”
Door Van Lingen op maandag 4 jan 2016 '16
Na een tijdje blijkt de irritatie toch nog aanwezig, zeker omdat wij met anderen over onze ervaring spraken. Dus nu, na een jaar, toch een score en die is uiteindelijk "matig". Wij hebben een Siemens keuken gekocht. Het design leek OK, echter er zijn ons een paar zaken niet vermeld. Zo moest de aannemer de keuken passend maken, toch weer serieus geld bij een verbouwing. De houten panelen konden vervolgens niet in de kleur van de keuken geschilderd worden omdat de kleurcodering niet bestond! De service was lousy. Wij werden een paar keer "on hold" gezet mbt de planning, nadat de keuken eerst geplaatst zou worden toen de sloper nog in het pand was. De rekeningen werden wel al verstuurd. Dit gaf nog wat meer irritatie onzerzijds. Het bedrijf dat de keuken uiteindelijk plaatste deed dit naar eer en geweten. Jammer dat er een paneel niet bijgeleverd werd waardoor zij terug moesten komen. Herhaaldelijk hebben wij contact gehad met de mensen van Keur maar geen enkel excuus of sorry of geste vanuit Keur Keukens. Enfin, de keuken stond en eigenlijk wilden wij geen contact meer maar wilden toch nog een afval bakje a raison van ongeveer 50 euro bestellen. Dat kon! Wat zou het mooi geweest zijn als dit afvalbakje aan ons " geschonken" zou zijn ivm al het gedoe over zaken die niet goed waren gegaan. Maar nee: de rekening werd verstuurd. En door ons betaald. In het gebruik blijkt pas wat werkt en handig is en wat niet. Nu is de stoomoven boven de oven geplaatst. Super onhandig met schoonmaken. Voor zowel langere als kleine mensen. Gemaild met de vraag om een oplossing. Na nogmaals vragen om een antwoord krgen wij een oplossing die weer een paar honderd euro gaat kosten, eigenlijk werd ons een nieuwe kast geadviseerd, maar een opmerking van: goh wat vervelend, niet juist ingeschat van ons of hadden wij anders moeten adviseren, kon er niet af. De mail voor kennisgeving aangenomen en niet erg veel tijd gehad om hier iets mee te doen. Keur keukens ook niet. Zij zijn er niet op teruggekomen .......
En last but not least een andere irritatie. Wij hebben een Miele afwasautomaat geleverd gekregen (gekocht op advies) zonder signaal dat het programma klaar is. Geen rood lampje op de vloer of tijdsaanduiding van hoe lang het programma nog loopt. Al met al irritant, we weten niet hoe lang de vaat nog draait. Teruggaan naar Keur? Is van een koude kermis thuis komen. De irritatie willen wij niet meer, maar wel anderen laten weten wat er ook kan gebeuren. Het lijkt mooi en je gelooft er bijna in maar de praktijk wijst anders uit.
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 '15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Familie Bargeman op vrijdag 30 okt 2015 '15
Ons positieve gevoel over het bedrijf Avanti is ontstaan bij ons eerste bezoek in de showroom. Het meedenken van verkoper Alfred en het prettige contact met hem in het verkoopproces en de gastvrijheid was een warm welkom. Vervolgens maakt men bij dit bedrijf ook waar wat er wordt beloofd in de showroom gedurende het hele traject van verkoop t/m plaatsing. Goede planning en communicatie! We zijn vol lof over de vakmensen die bij ons hebben gewerkt en willen monteur Henk hier met name noemen! Het resultaat is super en we kunnen Avanti zeker aanraden!
FOTO VAN FAMILIE BARGEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Simone Klopman op vrijdag 16 okt 2015 '15
Op 24 en 25 september jl. hebben André (2 dagen) & Maarten (1 dag) bij mij een mooi nieuwe Arma keuken geplaatst. Wat is het eindresultaat prachtig geworden. Ik wil de mannen bedanken voor hun uitstekende werk en ook de binnendienst voor alle aandacht, tijd en zorg! Alles is precies volgens planning verlopen en op een zeer prettige manier. Complimenten hiervoor!!
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door Bertho & Jozina van Mourik op vrijdag 11 sep 2015 '15
Na veel keukenzaken bezocht te hebben (en nog niet gevonden wat we wilden) uiteindelijk bij Avanti binnengelopen. Hadden we dit maar eerder gedaan... Een heel prettige ontvangst en uitgebreide info over Avanti zelf bij een kopje koffie. Daarna aan de slag met de verkoper. We gingen alleen ter info naar binnen, maar kwamen uren later met een keuken weer naar buiten. Prima geholpen, je krijgt alle tijd (en een warme hap als je op tijd bent...) en wordt zeker geen keuzes opgelegd. Wij hebben er voor gekozen ook de hele planning van de verbouwing door Avanti te laten doen: perfect. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken, verleggen van de leidingen, stucadoren, leggen van de tegelvloer en het plaatsen en afmonteren van de keuken: alles prima geregeld. Ook alle monteurs die over de vloer komen zijn prettig in de omgang, weten wat ze doen en denken met je mee. Wij zijn 100% tevreden over Avanti en heel blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN BERTHO & JOZINA VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Erg onder de indruk”
Door Hassankhan op vrijdag 28 aug 2015 '15
Ik heb in 11-2012 een keuken aangeschaft bij ARMA keukens. Behalve dat de prijs erg schappelijk was, zijn wij met respect behandeld door de verkoopmedewerker. Nadat er een offerte was opgesteld, inclusief 3d-tekening, kregen wij alle tijd om hier thuis nog eens rustig over na te denken, zonder enige vorm van dwang of verbintenis. Vervolgens is alles volgens planning bezorgd en gemonteerd, geheel volgens de afspraak. Begin dit jaar ging er een kliksysteem van één van onze lades stuk. Wij hebben gratis een nieuwe opgestuurd gekregen als onderdeel van de Service en er werd ons zelfs aangeboden om deze kosteloos te laten vervangen door een servicemonteur. Afgelopen week is ARMA keukens langsgeweest om een probleempje met onze vaatwasser op te lossen. Ook heeft de servicemonteur de tijd genomen om andere kleine zaken na te kijken en eventueel bij te stellen. Dit viel ook weer onder de service en was geheel kosteloos (afstand +/- 130km), zelfs geen voorrijkosten. Ik ben dusdanig onder de indruk van ARMA keukens dat ik eenieder van harte zou aanraden om er een kijkje te nemen. Aan de service zal het zeker niet liggen.
Dikke pluim wat ons betreft!!
Reactie of foto toevoegen
“In 1 woord geweldig”
Door fam de Brie op dinsdag 18 aug 2015 '15
Service geweldig ✔️ advies geweldig ✔️ persoonlijk contact geweldig ✔️ bezorging geweldig ✔️ planning geweldig ✔️ plaatsing geweldig ✔️ en het eindresultaat is helemaal geweldig!!✔️
FOTO VAN FAM DE BRIE
Reactie of foto toevoegen
“Super gelopen”
Door Joke Thijssen op woensdag 17 jun 2015 '15
Voor de aankoopgesprekken werd ruim de tijd genomen, zowel het 1e als het 2e gesprek, waarbij de laatste onderdelen werden uitgekozen.
Ook de planning voor het plaatsen van de keuken werd goed in de hand gehouden. De medewerker had snel contact gelegd met de bouwmaatschappij om te weten te komen wanneer er gemeten kon worden. Plaatsing v.d. keuken is super verlopen, met tijdens het werk regelmatig overleg als er meerdere mogelijkheden waren. Ik ben heel tevreden.
FOTO VAN JOKE THIJSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling dubbel en dwars verdiend”
Door Bert en Mila Kluin op zaterdag 13 jun 2015 '15
Wij lieten onze badkamer vernieuwen door Arma. De eerste adviesgesprekken met Gert-Jan waren heel zorgvuldig. We kregen een duidelijk offerte. Er werd een juiste planning afgesproken. Daarn kwamen twee zeer harde werkers (Wim en Arjan) bij ons die in 2,5 week de klus klaarden. Kortom: een super aanbeveling meer dan verdiend.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen waargemaakt”
Door Hans Rochat op vrijdag 24 apr 2015 '15
In 2010 had Arma onze badkamer al gerenoveerd. Dat was prima bevallen. Vandaar dat we voor onze nieuwe keuken, toilet en de tegelvloer in de woonkamer opnieuw bij Arma hebben aangeklopt. De verwachtingen zijn wederom waargemaakt. De planning & communicatie waren prima in orde. En er is keurig werk geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Marco-Jill op donderdag 16 apr 2015 '15
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Pelma. We zijn zeer tevreden over het totale traject van oriëntatie, aankoop, planning, levering tot montage. De begeleiding van Pelma hierbij hebben wij als zeer positief ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens planning”
Door Fam. van Pelt op dinsdag 14 apr 2015 '15
Wij zijn nav advertentie bij Ardi Keukens gaan kijken. Heel prettig geadviseerd, niet opdringerig. De sfeer bij Ardi Keukens voelt direct vertrouwd aan. Offerte was zo netjes opgemaakt dat we nieuwe keuken gekocht hebben. Keuken is exact volgens planning naar volle tevredenheid geleverd. Een paar puntjes worden nog opgelost. Zou direct weer voor Ardi Keukens kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische keuken”
Door mettie de braal op vrijdag 3 apr 2015 '15
Wij zijn vanaf het moment dat we bij Pelma binnen stapten om ons te oriënteren op een nieuwe keuken, klantvriendelijk en professioneel benaderd. Tussentijds werd er contact opgenomen. Planning kon aangepast worden op onze mogelijkheden.
Montage prima gedaan. Problemen werden gehanteerd als uitdagingen. Pelma is een bedrijf om bij anderen aan te bevelen. Nu genieten we van een fantastische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Arma betrouwbaar”
Door Gerard van Weeghel op vrijdag 6 mrt 2015 '15
In oktober 2014 heeft Arma een nieuwe keuken geplaatst bij ons. Wij waren al bij enkele andere bedrijven geweest. Daar hadden wij een offerte laten maken. In eerste instantie – zonder kennis van de offerte van het andere bedrijf – zat Arma boven de prijs. Maar toen hebben wij Arma "uitgedaagd" om een vergelijkbare offerte te maken en daarbij was de afspraak dat er meteen een reële prijs zou worden genoemd en niet dat wij elkaar niet probeerden met de prijs de loef af te steken (open communicatie). Het resultaat was dat Arma met een vergelijkbare prijs (iets duurder) kwam. Voor mijn vrouw en mij was dit de aanleiding om door te gaan met Arma. Ook vanwege de deskundigheid van de verkoper, het goede luisteren, het goede meedenken van hem, zijn geduld en het komen met alternatieven. Last but not least de goede reviews over dit bedrijf speelden hierbij ook een grote rol. Hierbij viel het ons op dat wanneer er problemen waren dit tot tevredenheid werd opgelost. Kortom: zeer positief.

Ook na het kopen van de keuken viel ons op dat:
1.de uitstekende correspondentie tussen Arma en ons waarbij afspraken werden nagekomen;
2.de duidelijke leidingschema;
3.de aandacht dat alles in de offerte nog eens werd nagelopen of het daadwerkelijk klopte om vergissingen te voorkomen;
4.het geduld van Arma als ons weer iets niet duidelijk was;
5.de uitstekende planning wanneer de keuken geleverd en gemonteerd zou worden;
6.de netheid van de mensen die de spullen kwamen brengen (zonder iets hoeven te zeggen, werd er voorgesteld om papier op ons laminaat te leggen ter voorkoming van beschadigingen);
7.de keurige montage en het ons betrekken bij hoe wij het willen hebben (bv. kitten of niet)
8.de gemotiveerde en deskundige mensen van Arma, niemand uitgezonderd‼

Kortom: wij zijn zeer tevreden met Arma en kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen. Van ons krijgt Arma een cijfer tussen de 9,5 en 10. Vandaar dat wij dan ook met plezier een review plaatsen. dit gemotiveerde bedrijf heeft dat dik verdiend!!

Gerard en Kora
Wezep, maart 2015
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader! (de enige van onze hele verbouwing)”
Door Familie Van der Eem op maandag 5 jan 2015 '15
Een grootscheepse verbouwing van ons nieuwe jaren 30-huis, daar hoorde uiteraard ook een nieuwe keuken bij. Mijn vader raadde Keur Keukens uit Haarlem aan, dus maar eens op internet wat recencies gaan zoeken. Op deze site zagen we zeer lovende kritieken. Wellicht iets te lovend, dachten we bij het zien van het hoge cijfer. Maar Keur Keukens heeft alle verwachtingen ruimschoots waargemaakt. Van alle bedrijven die we tijdens de verbouwing over de vloer hebben gekregen - van de loodgieter tot de vloerenboer - kunnen we maar één bedrijf zonder aarzelen aanraden. En dat is Keur Keukens. Zowel keuken als service: niets op af te dingen! Samen met Wim Dijkhuizen (een verademing in vergelijking met sommige ietwat opdringerige verkopers die we in andere keukenzaken tegenkwamen) hebben we de - voor ons - ideale keuken ontworpen. De volgende vraag is: wordt de keuken echt zo mooi als we in gedachten hebben? En ook niet onbelangrijk: past inderdaad alles en wordt de keuken netjes geplaatst? Als je op een verjaardag vertelt dat je op keukenjacht bent, hoor je al snel verhalen over te kleine of te grote aanrechtbladen, of een keukendeurtje dat pas na twee maanden en veel telefoontjes werd nageleverd. Bij Keur Keukens verliep alles vlot en volgens planning. De medewerker die de keuken plaatste (Freek) was zeer vakkundig en vriendelijk. Uiteindelijk bleek door een misverstand dat de indeling van twee deurtjes niet was zoals wij hadden verwacht (het was overigens wel conform tekening geleverd, maar dat hadden wij dus over het hoofd gezien). Dhr. Dijkhuizen zorgde dat het binnen korte tijd - kosteloos - werd opgelost; twee nieuwe deuren werden besteld en geplaatst. Onze open keuken is nu het hart van ons huis, met als gezellige eyecatcher een kookboekenrek in het barretje. In de keuken (afgemaakt met prachtige groene tegeltjes die het echt ‘onze’ keuken maken) is het heerlijk koken, borrelen en kletsen. Praktisch én mooi om te zien, met dank aan Keur Keukens. Zoals gezegd: aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DER EEM
Een van de fijnste plekken van ons huis!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service, mooie keuken”
Door José Baaij op dinsdag 16 dec 2014 '14
Prima voorlichting gehad van een ervaren verkoper. Goede afspraken gemaakt. Ook goede financiële afspraken kunnen maken. Als er wijzigingen kwamen in de planning, werd er in overleg iets anders geregeld, de contactlijnen waren duidelijk en kort. Wij zijn heel tevreden over alle werkzaamheden: vanaf de sloop, het opnieuw opbouwen en het plaatsen van de nieuwe keuken. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima bij Ardi. De communicatie is goed, zeker als men zelf de vinger aan de pols houdt. Op alle vragen wordt snel geantwoord, zowel in de mail als in sms. Kortom: mijn man en ik raden Ardi aan als leverancier en installateur van keukens!
FOTO VAN JOSÉ BAAIJ
Onze super ovens!
Reactie of foto toevoegen
“Fa. Geluk”
Door J.Geluk op maandag 15 dec 2014 '14
Keuken gekocht bij Pelma. Ons eerste keukenbedrijf was bij Pelma via mond op mond reclame. In de showroom vriendelijk ontvangen en kregen goede voorlichting door deskundig personeel. Duidelijke offerte. Alle afspraken nagekomen. Planning goed geregeld via e-mail en alles op de afgesproken tijd. Keuken op tijd geleverd en vakkundig geplaatst door de monteur. We zijn zeer tevreden en kunnen Pelma van harte bij u aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden over de aankoop van onze keuken bij Ardi!”
Door Kees van Vossen op dinsdag 28 okt 2014 '14
Wij hebben onze keuken bij Ardi gekocht, en zijn hele fijne en klantvriendelijke manier geholpen door een medewerker van Ardi. Ze hebben nergens op aangedrongen en de keuze aan ons gelaten. De planning klopt ook perfect (qua levering en montage). Ook de monteur heeft super zijn best gedaan en dat is aan het resultaat te zien.
FOTO VAN KEES VAN VOSSEN
Reactie of foto toevoegen
“topklasse”
Door Rinus van der Does op vrijdag 10 okt 2014 '14
Bij aankoop in de showroom vriendelijk, deskundig en in alle rust geholpen. Goede voorlichting Hierdoor een goede keuze kunnen maken. Duidelijke afspraken en alle gemaakte afspraken kwam men tijdig na. Ook qua planning goed geregeld. Tussendoor werd er nog geïnformeerd of de afgesproken planning nog intact was. Een goede en duidelijke werktekening ontvangen om de het voorwerk te doen. Op de afgesproken dag werd de keuken geleverd en geplaatst. Zeer vakkundig en zeer netjes gewerkt. In principe stonden er twee werkdagen gepland, maar de monteur had aan een(1) dag genoeg. Tot nog toe geen klachten. Een prachtige keuken voor het geld. Ik raad een ieder aan bij Pelma probleemloos een keuken te kopen. Over 6 a8 weken komt de service monteur voor een nadere controle.
Reactie of foto toevoegen
“keukenprinses”
Door Klaas en Helma Frik op dinsdag 2 sep 2014 '14
Bij het bepalen van de keuze van welke keuken/indeling, hebben we heel goed advies gekregen. De voorlichting was heel duidelijk, alle mogelijkheden werden op een rij gezet, met een 3D tekening werd het totaalplaatje ook zichtbaar, wat heel prettig was. Offerte was heel overzichtelijk en precies volgens afspraak, dus geen verrassingen! Wat wij ook heel prettig vonden was dat er echt de tijd voor je genomen wordt, je mag rustig alles afwegen/bekijken er wordt meegedacht maar niets opgedrongen, dat voelt heel goed! De planning verliep precies volgens schema, de levering was compleet, goed verpakt zonder beschadigingen. De montage ging heel snel, ondanks dat een (externe) stukadoor zijn werk niet zo goed gedaan had!Op alle mogelijke manieren werd gewerkt om het toch voor elkaar te krijgen, wat ook echt SUPER gelukt is.
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken, maar ook de vloer (op de hele begane grond)dit heeft echt ons woongenot enorm verhoogd! Elke dag, tijdens het koken, voel ik mij een echte keukenprinses!! Echt genieten! De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij prima, waar voor je geld, ARMA is echt een aanrader!
FOTO VAN KLAAS EN HELMA FRIK
het kookgedeelte
Reactie of foto toevoegen
“keuken kopen, plaatsen en afwerken”
Door Kees Suijkerbuijk op dinsdag 2 sep 2014 '14
Wij hebben een hoekkeuken gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen en er is een 3D tekening gemaakt hoe het eruit zou komen te zien. We wilde heel graag een deurtje voor de wasmachine zodat dat ook weggewerkt zou zijn. Door verschillende methodes te bedenken door beide partijen is er door ardi aangegeven dat het werkblad wat dieper zou moeten zijn.
We hebben door heel goed email contact verschillende aanpassingen gedaan. Er wordt heel goed mee gedacht. De levering en montage was op de afgesproken tijd. Er waren hele goeie deskundige monteurs. Niet alles was oke, maar dat is zonder problemen opnieuw besteld. De prijs kwaliteit verhouding is prima,en zeker een aanrader voor een ander. Prima contact zowel met verkoper als afdeling planning.
Reactie of foto toevoegen
“topservice”
Door Joke en Peter Wortman op maandag 1 sep 2014 '14
Na veel keukenbedrijven te hebben bezocht rond Utrecht hadden we iedere keer het gevoel dat het alleen maar om verkoop draaide. Toch maar eens op Quasa gekeken naar keukenbedrijven met een goede recentie. En dat hebben we geweten. Vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen met Gerhard Blijenberg, tot het moment dat de monteur de laatste controle van de keuken uitvoerde. Alle beloftes, planningen en afspraken zijn tot in de puntjes verzorgd. Wij willen Gerhard speciaal bedanken voor zijn hulp,aandacht,geduld en het geweldige inzicht om samen met ons een keuken te ontwerpen die geheel naar onze zin is. Van ons krijgt het hele bedrijf een dikke tien.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Bennie van 't Leven op woensdag 27 aug 2014 '14
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens en wij zijn daar zeer tevreden over. We zijn bij Pelma terecht gekomen via een kennis. Toen we langs gingen bij Pelma werden we goed geholpen en waren er eigenlijk binnen een paar uur uit (dankzij de werknemer, die ons goed advies gaf en goed naar onze wensen luisterde). Qua prijs zaten we iets boven budget, maar zijn er toch voor gegaan. En we zijn er tot op de dag van vandaag nog zeer blij mee dat we het gedaan hebben. Ook de montage is goed verlopen en volgens planning. Dus als u op zoek ben naar een keuken .... zou ik u aanraden om naar Pelma te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken aanschaffen kan ook leuk zijn!”
Door Bert van Halderen/ Marjam te Roller op dinsdag 6 mei 2014 '14
We hadden ons voorgenomen om bij tenminste twee keukenbedrijven langs te gaan. De eerste leverde de bekende 'alleen-vandaag-stuntkorting', die bij thuiskomst per mail al weer met veertien dagen verlengd was. We hadden er geen goed gevoel bij en gingen op basis van de reacties van anderen op internet langs bij Pelma in Goes.Dat klikte meteen. De verkoper bleek een rustige en deskundige man, die ons allerlei al dan niet goedkopere en praktischer alternatieven liet zien. Na twee keer langs geweest te zijn hebben we het koopcontract getekend. En de prijs? Die was voor vrijwel hetzelfde ontwerp bij beide bedrijven hetzelfde.... Na de bestelling kwam de afdeling planning in beeld en die ademde dezelfde rustige 'afspraak is afspraak' sfeer. De plaatsing, een operatie waar we toch wel tegen op zagen (er was in de breedte precies 5 mm ruimte over) verliep vakkundig en probleemloos. De monteurs werkten zeer secuur en namen alle rommel weer mee. Er bleken twee dingen mis gegaan te zijn: de spoelbak zat niet bij de levering. Dat werd de tweede montagedag opgelost doordat de monteurs een duurder type bij zich hadden en die hebben geplaatst. Het tweede punt ging ook heel soepel: na de ondertekening van het contract hadden we nog een onderdeel bij besteld. Drie weken na de oplevering van de keuken kwam er alsnog een monteur om het onderdeel te plaatsen. Kortom: wij behoren tot de zeer tevreden klanten en raden iedere keukenzoeker aan om in ieder geval ook bij Pelma langs te gaan voordat de beslissing valt.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door W. Admiraal op zaterdag 3 mei 2014 '14
In de keurige showroom zijn we prima ontvangen. Na even rond gekeken te hebben werden we aangesprokenen door een medewerker. Hij heeft ons uitvoerig geïnformeerd en verschillende opties voor ons uitgewerkt. Uiteindelijk zijn we binnen het gestelde budget tot volle tevredenheid geslaagd. De verdere uitwerking van de planning voor de plaatsing van de keuken verliep eveneens prima. De montage van de keuken vond geheel plaats volgens de planning. De monteurs waren vriendelijk, vakkundig, behulpzaam en hebben uitstekend werk geleverd. Ook de service na montage was perfect. Kortom, niets dan lof.
FOTO VAN W. ADMIRAAL
Gedeelte van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Adee keukens Rijssen, nog nooit zo goed geholpen!!”
Door Vj Vorst op maandag 3 feb 2014 '14
Ben erg tevreden over de kwaliteit van Adee keukens in Rijssen. De prijs verhouding tot kwaliteit is erg goed, je krijgt niet alleen de keuken incl inbouwen, maar ook de rand gebeuren bv. Kolf afzuiger. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service. Wordt goed naar je geluisterd en neemt goed de tijd. De levering is perfect gelopen, nog eerder dan de planning was, top!! Wij zouden Adee keukens aan andere mensen zeker aanraden. We waren erg teleurgesteld in andere keukenboeren en kwamen door een reclame blad, Adee keukens tegen.
Reactie of foto toevoegen
“De klant is hier nog koning”
Door Robat op dinsdag 21 jan 2014 '14
Geheel volgens afspraak geleverd en gemonteerd (100% binnen planning). Geen allround monteur die plaatst, maar vakmensen die elkaar afwisselen. Deze mensen zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Kwaliteit van de (duitse) keuken is uitstekend. Ik raad dit bedrijf van harte aan en zou ze zo weer inschakelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keur Korps”
Door Hans van Rosmalen op zondag 29 dec 2013 '13
Duizelig geworden van de kortingpercentages van de keukenkampioenen, toch maar even op Qasa gekeken naar de reviews. Eruit sprongen de Duitse keukens en DB keukens. Uiteindelijk gekozen voor Keur Keukens uit de DB groep en wel voor het keukentype Excellentic. Van een half open keuken moest een open keuken worden gerealiseerd. Dit betekende het nodige breekwerk en veel stof happen. De keuken werd samen met Wim van Dijkhuizen getekend en een planning gemaakt. Alle afspraken werden keurig nagekomen en alle metingen waren foutloos. Alles paste exact. Het enige oponthoud werd veroorzaakt door de droogtijd van het stucwerk. Wij zijn zeer tevreden, zowel over de keuken als over de uitgevoerde werkzaamheden. Niet voor niets staat er Keur Korps boven de ervaring. De monteurs zijn stuk voor stuk vakmensen die netjes werken en weten waar ze mee bezig zijn. Petje af en bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Karin op woensdag 30 okt 2013 '13
Via Qasa.nl en het daar hoog gescoorde cijfer, bij Avanti keukens terechtgekomen. Het gesprek daar is erg prettig verlopen, er werd goed meegedacht en geen "gerommel" met prijzen. De planning klopte ook helemaal en het plaatsen is door vakkundige monteurs gedaan. Er waren na plaatsing van onze keuken toch nog wat aandachtspunten maar deze zijn allen naar onze volle tevredenheid afgewerkt! Wij genieten nog iedere dag van onze schitterende keuken en zijn buitengewoon tevreden over de manier waarop er met onze klachten is omgegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door J. Rademaker op donderdag 24 okt 2013 '13
Vanaf het allereerste begin zijn wij uitstekend geholpen door Arma Keukens en Sanitair aan de Galvaniweg in Nunspeet! De kwaliteit/ prijs verhouding is heel goed te noemen. Prima advisering! Hebben alle tijd voor hun klant en denken met ze mee! Alles is keurig volgens de planning verlopen. De monteurs deden hun werk perfect! We zijn dan ook zeer tevreden zowel over de aankoop, plaatsing, geleverde kwaliteit, prijs en het nakomen van afspraken! Wij komen graag als tevreden klant bij dit schitterend bedrijf terug! We kregen zelfs 10 jaar garantie op onze apparatuur. Waar vind je dat in deze tijd? Advies: Keuken kopen? Dan moet je hier echt beslist eerst eens gaan kijken. Wij geven ARMA van harte het uitzonderlijk hoge cijfer van een 10, want die is verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door N.C. op donderdag 18 jul 2013 '13
Wat onderhandeld over de data van plaatsen, ze zijn flexibel in de planning! Aardige monteurs en nu een prima en gave keuken.
Reactie of foto toevoegen
“perfect”
Door Peter op maandag 15 jul 2013 '13
Avanti in Kesteren adverteert met "afspraak is afspraak" en zij maken dit volledig waar. Al bij het eerste orienterend gesprek valt de deskundigheid, klantvriendelijkheid en service direct op. Onze contact persoon,Gerhard Bleijenberg is zeer ervaren en ter zake kundig. Er werd goed en met veel geduld geluisterd naar de wensen en we kregen uitstekende adviezen. Er werd werkelijk met ons meegedacht en we zijn tot verrassende en creatieve oplossingen gekomen. Avanti is met een open en eerlijke prijs gekomen en hoewel dit beslist niet de laagste prijs was hebben we toch voor Avanti gekozen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Het sturen van de tekeningen, de opmetingen en de levering was precies volgens planning, precies volgens afspraak. Het plaatsen is heel zorgvuldig gedaan. De monteur heeft zeer netjes en heel secuur gewerkt met een prachtig resultaat. Is er dan niets fout gegaan? Natuurlijk wel; bij de toeleverancier van Avanti waren een paar kleine dingen mis gegaan. Hierdoor waren er o.a. een paar missende onderdelen. De monteur heeft dit provisorisch (maar vrijwel onzichtbaar) opgelost en Avanti heeft later volledig de levering compleet gemaakt, precies volgens afspraak. De keuken staat er nu inmiddels zo´n 3 maanden en er is niets wat we anders zouden willen hebben. Als u aan een nieuwe keuken toe bent, kunnen wij Avanti van harte aanbevelen. Perfectie van begin tot eind tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. En werkelijk: afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“strakke planning nieuwe keuken”
Door peter op zaterdag 13 jul 2013 '13
Door de strakke planning en de goede persoonlijke service van Pelma hebben wij het maar 4 dagen zonder keuken moeten doen.Er is bijna niets misgegaan en het ene kleine foutje werd direct opgelost.al met al een prachtige keuken die het budget dubbel en dwars waard is.Ik kan Pelma keukens van harte aanraden ,ze doen echt wat ze beloven en voldoen aan alle verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Arjan op maandag 8 jul 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is uitermate goed alles werkt naar behoren geen beschadigingen erop. De prijs kwaliteit verhouding is ook netjes voor een mooie prijs heb je hele goede apparaten. De klantvriendelijkheid is zeer goed je wordt snel en goed geholpen en geïnformeerd. Zelf heb ik geen klachten gehad bij het bestellen en leveren/plaatsen van mijn keuken. Alles is volgens planning verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Arma - een bedrijf dat doet wat het de klant belooft!”
Door Fam. van de Streek op maandag 24 jun 2013 '13
Via mond-tot-mond-reclame kwamen wij bij Arma Keukens terecht. Na een vriendelijke ontvangst en uitgebreid meedenken hebben we een nieuwe keuken besteld en een planning gemaakt voor de plaatsing van de keuken. Alles verliep zoals afgesproken. De keuken werkt geplaatst door vakkundige monteurs die alles zorgvuldig hebben geïnstalleerd. Wij hebben prima ervaringen met Arma - een adres om te onthouden! De verhouding tussen prijs-kwaliteit is in balans.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Knoef-Zinger op maandag 24 jun 2019 '19
Van ontvangst tot aan "de handtekening", meer dan een goed en vertrouwd gevoel overgehouden bij de aankoop van onze keuken bij Adee. Goed geadviseerd, er werd nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en mee gedacht in mogelijkheden, niet in ónmogelijkheden. Er werd niets opgedrongen of naar een bepaald merk toe gepraat. In alle rust werden talloze opties besproken en getoond. Mede dankzij uitstekend advies en begeleiding is uiteindelijk onze prachtige keuken helemaal naar onze wens ontworpen. Kortom; zeker aanrader...!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 '19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.