Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2166 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1862 ervaringen
4 sterren193 ervaringen
3 sterren15 ervaringen
2 sterren12 ervaringen
1 ster10 ervaringen
“Zeer tevreden”
Door E Mulder uit Poortugaal op donderdag 21 okt 2021 21
Van begin tot einde perfect geholpen. Adviseur is 5 uur bezig geweest en heeft ons aanvankelijke plan met goede adviezen verbeterd. Nakomende vragen werden goed en tijd beantwoord. Planning was ook goed. Ik heb zelf helaas een keer moeten verzetten, maar ook dat was geen probleem.
2 goede en beleefde monteurs, Wim en Remco, hebben vakwerk geleverd.
Binnen 1 dag was de keuken geplaatst omdat ze op mijn verzoek 650u al begonnen en tot 1700u doorgingen.
FOTO VAN E MULDER UIT POORTUGAAL
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door A. Elgershuizen op donderdag 21 okt 2021 21
Goede ervaringen zowel in de showroom als bij de montage en oplevering. Laagdrempelig contact, snel antwoord op vragen. Keuken van prachtkwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Komen afspraken na”
Door Fam van der Zande op woensdag 20 okt 2021 21
We hebben een keuken gekocht bij Ardi keukens en vanaf het ontwerp tot aan plaatsing zijn wij goed geholpen! Het ontwerp vonden wij heel leuk, origineel en praktisch. Toen de keuken geplaatst was, was het zoals verwacht en gehoopt : veel ruimte in de kastjes en ruimte in de woonkamer! We kunnen Ardi bij iedereen aanbevelen. Komen afspraken na, vriendelijke service, goede kwaliteit materialen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende keus”
Door Ruud en Ans op woensdag 20 okt 2021 21
Na een oriëntatie in de keuken branche zijn we terecht gekomen bij Adee. Een uitstekende keus.Het personeel is zeer vriendelijk en dat zorgt al meteen voor een goede basis. Zij doen hun werk zeer grondig, in goed overleg met de klant. Alles verloopt zoals je het zou willen. Ze denken goed met je mee en komen met bruikbare voorstellen. Hierdoor hebben we uiteindelijk een keer of vier enkele aanpassingen tussentijds kunnen doen waardoor het eindresultaat heel mooi is geworden.
Het vakmanschap van de door Adee zelf opgeleide jonge mensen is aan alles te zien. De wijze van werken (erg netjes), de nauwkeurigheid (ik zelf ben nogal een pietlut), en ook oplettend ivm beschadigingen. Nadat wij zelf al enkele lichte beschadigingen hadden geconstateerd op een aantal deurpanelen hebben de monteurs dat vastgelegd (foto's). Deze waren dus al beschadigd. Aangezien deze er bij de tweede keer ook weer in zaten waren we benieuwd hoe Adee dit zou gaan oplossen. Het bleek in het fabricageproces fout gegaan te zijn. We mochten nu kiezen uit een deurpaneel van een betere en dus ook duurdere klasse, en dat voor hetzelfde geld.
Alle deurpanelen dus. Hier waren we natuurlijk wel blij mee. Ook de Siemens oven, die niet meer voorradig bleek, werd vervangen door de opvolger!
Wat een service. Nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A Hoppenbrouwers op dinsdag 19 okt 2021 21
Zeer tevreden over aankoop en plaatsen nieuwe keuken.
FOTO VAN A HOPPENBROUWERS
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en deskundig advies”
Door Gerard van den Hondel op dinsdag 19 okt 2021 21
Prettig en deskundig advies bij ontwerp van onze keuken en de keuze van materialen, kleuren, apparatuur enz. Levering geheel volgens afspraak en zorgvuldige plaatsing door echte vakmannen. Heel lange garantie op zowel apparatuur als plaatsing en dat kan ook gezien oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij Adee.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam personeel”
Door Dhr & Mw de Ronde op dinsdag 19 okt 2021 21
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf het moment van oriënteren tot het plaatsen is alles keurig verlopen. Goede informatie, er wordt meegedacht, veel keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom zeker een bedrijf om aan te raden!
FOTO VAN DHR & MW DE RONDE
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Peter op zondag 17 okt 2021 21
Ze bestaan nog: keukenzaken die doen wat ze beloofd hebben. Met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een keukenzaak die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft. Al snel kom je, op basis van recensies, uit bij de DB keukengroep. We hadden vooraf een aantal zaken uitgesloten zonder recensies te lezen. Ondanks de Coronatijd was het maken van een afspraak, binnen de regels natuurlijk, geen probleem. Heel vriendelijk ontvangen, zelfs toen last minute de bestemming (lees huis) veranderde was het allemaal geen enkel probleem. Goed begeleid in het maken van de juiste keuze, kleur, materiaal en apparatuur. En dan begint het wachten op de sleutel en de keuken. Door Adee prima op de hoogte gehouden van de voortgang, ruim op tijd gemeld dat sommige artikelen niet leverbaar waren bij de installatie.
De installatie is super verlopen! Vakmensen die de keuken plaatsen, alles opgeruimd achterlaten en ook hier weer meedenken. Na de 1e oplevering is Adee nog een keer teruggekomen voor de restpunten en ook dat is conform afspraak en perfect verlopen. Ben je op zoek naar een goede keukenzaak, die meedenkt, goed werk levert ga dan met een gerust hart naar Adee Keukens in Rijssen. Top service!!!!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het geleverde eindresultaat”
Door Norbart Smits op donderdag 14 okt 2021 21
Vorige week is bij ons dan eindelijk de nieuwe keuken geplaatst die wij in mei dit jaar besteld hadden. En... het lange wachten werd beloond. Alles werd vooraf keurig geleverd en de maandag en dinsdag hebben Anton en Matthew de keuken geplaatst. Vanaf het moment van intekenen door Marjolein tot en met het laatste handgreepje, geweldig! Even vooraf bellen of er hier en daar een leiding toch anders en er wordt meteen met je actief met meegedacht. Hierbij wil ik in het bijzonder Anton, onze keukenmonteur nogmaals enorm bedanken. Hij is een echte vakman die in alles met je meedenkt, de tijd neemt en perfecte oplossingen biedt. Wij zijn erg heel tevreden over Ardi Keukens en het het geleverde eindresultaat!
FOTO VAN NORBART SMITS
Reactie of foto toevoegen
“Keuken staat”
Door Fam Vos op maandag 11 okt 2021 21
Prachtige keuken met kookeiland, heel ruimtelijk, we zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Wim en Ada van den Bogerd op vrijdag 8 okt 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Anovi gekocht, en zijn daar heel goed geïnformeerd over wat er allemaal mogelijk was. Duidelijk en transparant. Alles verliep volgens afspraak helemaal super!!!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ingrid op vrijdag 8 okt 2021 21
Uitstekend advies, meedenken, persoonlijke ontvangst, monteren ging prima, ook wat kleinigheden achteraf naar tevredenheid opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ed Klappe op donderdag 7 okt 2021 21
Verschillende keukenzaken bezocht om een indruk te krijgen. Toen we binnen stapten bij Adee hadden we het idee heel snel weer buiten te staan. Maar dat veranderde heel snel toen bleek dat er al erg gedetailleerd voorwerk gedaan was. Heldere uitleg, veel voorbeelden in de zaak aanwezig, vriendelijk personeel en vooral erg helder in de prijs! Adee denkt mee, zelfs als de medewerker met een blindedarmontsteking thuis zit! Na akkoord word je keurig per mail van alles op de hoogte gehouden, heb je onverhoopt nog een vraag, dan heb je heel snel een reactie terug. Er werd ons ontelbaar keer duidelijk gemaakt dat de service van Adee erg belangrijk was en dat ze echt doen wat ze beloven. Dat zegt helaas elke keukenzaak, maar na het plaatsen van de keuken moet ik met plezier toegeven dat Adee inderdaad een stuk verder gaat met service dan andere zaken. Keurig nette installatie, vakkundige monteurs, vriendelijke mensen en gewoon vakwerk afgeleverd. Adee en met name Jenneke, super bedankt voor de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Bertine Keuken op maandag 4 okt 2021 21
Voor de 2e keer (in vier jaar) een keuken bij Avanti gekocht. Een betrokken verkoper die verstand van zaken heeft en goed advies geeft. Verder erg blij met het eindresultaat! Verder fijn dat er met vaste prijzen wordt gewerkt. Dit schept een gevoel van vertrouwen!
FOTO VAN BERTINE KEUKEN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Petra op maandag 4 okt 2021 21
Betrouwbaar. Levering op dag nauwkeurig ingepland, ervaren, meedenkende monteur. Zorgeloos traject. Resultaat: een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte ervaring”
Door J Boensma op donderdag 30 sep 2021 21
Onze ervaring met Adee keukens, was perfect. Goede adviezen en en fijne uitleg. Duidelijke foto"s van wat het zou worden. Zeer tevreden met het resultaat en een hele fijne keuken. Precies onze smaak.
FOTO VAN J BOENSMA
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goed eindresultaat”
Door Henk en Inger de Vries op donderdag 30 sep 2021 21
Door omstandigheden hebben we binnen één jaar twee keukens aangeschaft. Door de heel goede service en het mooie eindresultaat was het direct duidelijk dat we ook voor onze tweede keuken naar Arma zouden gaan. En wij zijn weer erg tevreden! De verkoper was zeer deskundig en geduldig! De levering was op de afgesproken datum. En de keukenmonteur netjes precies en eerlijk. We vinden ook nu weer het eindresultaat hartstikke goed!
FOTO VAN HENK EN INGER DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Daniel Vervloed op donderdag 30 sep 2021 21
Dit is m'n tweede keuken bij ardi binnen 1,5 jaar tijd vanwege een nieuwe woning zijn wij weer bij ardi terechtgekomen na de eerste x beviel dit prima leuke ontvangst in de winkel en vriendelijke verkopers die goed meedenken met de klant en de monteurs die bij ons geweest zijn verstaan hun vak en zijn vriendelijk dus ik zeg ARDI een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Sharon op woensdag 29 sep 2021 21
Super blij met onze nieuwe keuken van Pelma keukens! Goede begeleiding en service vanaf het begin tot het einde. Ze nemen echt ook de tijd voor je en geven duidelijke informatie. Wij hebben gekozen voor een strakke greeploze moderne keuze in wit hoogglans. Wij geven Pelma een dikke 10! en zullen Pelma keukens zeker ook aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door yvette mathijssen op zondag 26 sep 2021 21
Voor de derde keer een keuken laten plaatsen door Ardi keukens, dit keer ging het om een 'bijkeuken'. Wederom zeer tevreden. De verkoper in de winkel denkt mee wat betreft de mogelijkheden en weet hierin goed te adviseren. Prijs/kwaliteit verhouding tevens goed, je weet direct waar je aan toe bent tijdens het gesprek met de verkoper. De monteur heeft de keuken netjes geplaatst, 1 deurtje draaide verkeerd maar dit is keurig en snel opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens en bevelen deze dan ook zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Veel kookplezier, praktisch, mooi”
Door Fam. Kok op zaterdag 25 sep 2021 21
Goed geslaagd met een nieuwe keuken bij Arma keukens in Nunspeet. Van tevoren wisten wij niet zo goed wat we wilden, behalve dat we veel opbergruimte nodig hadden. Adviseur Arwout heeft ons met veel geduld, veel tussentijdse wijzigingen en veel kennis een keuken ontworpen die helemaal voldoet aan onze wensen. Zonder opdringerig te zijn, heeft hij ons in de showroom, maar ook op afstand met videobellen tijdens de lock-downs, vele uren met ons het ontwerp bedacht.
Het materiaal van de kastjes (extra mat) en het blad (composiet) is van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te houden, echt super. Ook het montageteam verdient een dikke pluim; in 2 dagen tijd, zonder zaken af te raffelen, met oog voor detail, hebben zij de keuken op een professionele manier geassembleerd.
FOTO VAN FAM. KOK
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Dirk en Margriet op donderdag 23 sep 2021 21
Wij zijn toevallig bij Pelma Goes terechtgekomen. We zijn erg goed en met veel geduld geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Ook de montage is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd! Wat ons betreft een 10+.
FOTO VAN DIRK EN MARGRIET
Reactie of foto toevoegen
“Fijne, beleefde en behulpzame mensen”
Door A. Kruijdenberg op woensdag 22 sep 2021 21
Ze denken goed mee en hebben veel kennis in huis. Ze luisteren goed naar de wensen en geven meerdere opties en keuzemogelijkheden. Natuurlijk kan er iets misgaan maar dat lossen ze netjes op. Er werken daar fijne mensen, beleefd, vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige traject is soepel verlopen”
Door Marlies op maandag 20 sep 2021 21
Het volledige traject van aankoop tot en met montage is soepel verlopen. Het advies in de showroom was goed en er werd voldoende tijd genomen om mijn wensen in kaart te brengen. De keuken werd netjes op tijd bezorgd en ook de monteurs kwamen de afspraken heel goed na. (zowel levering als aankomst monteur was op de minuut nauwkeurig. Waar vind je zo'n leverancier...)
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn uitermate blij”
Door Familie Walgers op zondag 19 sep 2021 21
Wij hebben onze keuken uitgekozen bij Artic keukens en werden daar uitstekend geholpen door Levi Geense. Hij begreep onze wensen en had zelf nog goede ideeën om de keuken nog meer uitstraling te geven. Bij plaatsing van de keuken bleek dat er wat keukenapparatuur miste. Hier kon Artic niets aan doen maar zij hebben ons wel goed geholpen door tijdelijk alternatieven te plaatsen waardoor wij toch meteen volledig gebruik konden maken van onze keuken. Ondertussen is de keuken compleet met de juiste apparatuur. Wij zijn uitermate blij met onze keuken en verwachten er nog jaren plezier van te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Patrick en Ilonka op vrijdag 17 sep 2021 21
Van begin tot eind perfect geholpen. In de winkel zijn ze erg deskundig, behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Communicatie ging soepel. We kregen snel reactie op onze vragen. Bij het leveren van de keuken werd er door de transport dienst per ongeluk een onderdeel op het verkeerde adres afgeleverd maar deze werd prima op tijd alsnog bij ons geleverd. Bij installatie van de keuken bleek dat een plint een afwijkende (hout) kleur had. Er werd meteen aangeboden deze te vervangen. Er kan natuurlijk altijd wat verkeerd gaan maar het gaat erom hoe ze dat oplossen. Bij deze zaak doen ze dat perfect!! Installateurs werken netjes, nauwkeurig en met respect voor de woning. Kortom een goede ervaring bij deze keuken zaak.
FOTO VAN PATRICK EN ILONKA
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect”
Door G.Borkent op vrijdag 10 sep 2021 21
Alles was perfect van inmeten aflevering plaatsen. Keurig netjes. Kon niet beter perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door Daan Bekhuis op donderdag 9 sep 2021 21
We zijn zorgvuldig geholpen en ook met het nodige geduld en persoonlijke aandacht. Daarnaast is de keuken op een zeer professionele en rustige manier geplaatst, aangezien ons huis schots en scheef is, was dit best nog een uitdaging voor de zeer vriendelijke monteurs. Ook prima kwaliteit keuken. We hopen er nog lang plezier van te hebben.
FOTO VAN DAAN BEKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nick Akerboom op donderdag 9 sep 2021 21
Zeer tevreden met onze keuken! Goed geholpen in de showroom.Uiteindelijk een heel ander ontwerp van de keuken dan wij in eerste instantie bedacht hadden. En uiteindelijk ook mooi resultaat na het plaatsen. Keuken is keurig geplaatst en kleine onvolkomenheden zijn netjes opgelost. Kortom zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Tina Hak op maandag 6 sep 2021 21
Prima van begin tot einde van de levering
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door W.J. Bos op zondag 5 sep 2021 21
Adee keukens maken hun slogan "we doen wat we beloven" helemaal waar. De voorlichting is super en de prijzen zijn heel transparant. De sfeer van de voorlichting is vertrouwelijk. Nadat de keuken besteld was, bleek dat de bestelde inductiekookplaat niet op onze stroomvoorziening paste. Omruilen was geen probleem. De keuken is vakkundig geplaatst. De gebreken die er waren, zijn snel opgelost (de monteur zag o.a. een klein deukje in een deurtje). Voor een mooie keuken zonder gezeur raden wij Adee keukens aan.
FOTO VAN W.J. BOS
Reactie of foto toevoegen
“Een nostalgische massief eiken keuken”
Door Fam. Post - de Vreugd op zaterdag 4 sep 2021 21
We hebben een nostalgische massief eiken keuken gekocht bij AD keukens Rijssen. Helemaal gemaakt naar persoonlijke wens met stollen, eigen "oud" witte kleur gespoten door fabrikant met 2 componenten lak. We zijn heel blij met deze prachtige en degelijke keuken!!!!! AD keukens dacht tot in de kleinste details mee.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze mooie keuken”
Door Fam. Dunsbergen op vrijdag 3 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en zullen zeker een keuken van Adee aanbevelen. Zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit.
FOTO VAN FAM. DUNSBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door IJsbrand van Rijn op donderdag 2 sep 2021 21
Wij hebben nu de 3e keuken hier gekocht. Ze denken goed mee met indeling vd keuken. Ook latere wijzigingen goed ontvangen en doorgevoerd. Goede communicatie. Nette aflevering vd keuken. Heb de keuken zelf geplaatst. Zit ook duidelijk bouwplan met uitleg bij! En duidelijke prijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed op orde bij Adee”
Door J. Jacobs op donderdag 2 sep 2021 21
Keuken inmiddels 1 jaar in gebruik. Wij zijn er heel tevreden over. Advies, levering, installatie en nazorg allemaal goed op orde bij Adee Keukens.
FOTO VAN J. JACOBS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Johan Legebeke op donderdag 2 sep 2021 21
Via de goede recensies op internet zijn we bij ADEE keukens belandt. Er is na een afspraak voldoende tijd voor ons genomen om alle mogelijkheden te bekijken. Ook waren er veel voorbeelden van kleurstelling en materialen aanwezig of te zien in de showroom. Snelle reactie bij mailcontact tussen de afspraken door met de verkoper. De plaatsing is in 2 dagen prima uitgevoerd door deskundig en vriendelijke medewerkers. Wij zullen ADEE keukens zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam Bruins op woensdag 1 sep 2021 21
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, en kunnen Adee aanbevelen bij anderen, goede kwaliteit en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi functionele keukem”
Door Edwin Nieland op woensdag 1 sep 2021 21
In een kleinere ruimte heb ik alles binnen handbereik, functioneel en ook in de stijl die bij mij past. Ik voel me thuis binnen de keuken.
FOTO VAN EDWIN NIELAND
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ben en Rian Smienk op woensdag 1 sep 2021 21
Adee keukens is een bedrijf dat meedenkt en afspraken nakomt. Complimenten voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. Vakwerk!!
FOTO VAN BEN EN RIAN SMIENK
Reactie of foto toevoegen
“Geduldige begeleiding”
Door Familie Sturris op maandag 30 aug 2021 21
Voor de tweede keer een keuken bij Ardi Keukens gekocht. Het ontwerp/de opstelling vonden we best een gepuzzel, de verkoper heeft ons daar goed en geduldig in begeleid. We kregen voldoende tijd om goed over alle keuzes na te denken. Het plaatsen van de keuken ging voortreffelijk, alle lof voor de monteurs, werken snel en netjes. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Dylan op donderdag 26 aug 2021 21
Onze ervaring is erg goed met Pelma. Goed geholpen in de showroom, mooi aanbod aan keukenapparatuur en een eerlijke scherpe prijs. Het zetten van de keuken is vakkundig gedaan. Vaklui met plezier in hun werk! Ik beveel Pelma graag aan voor anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Anna Koster op donderdag 26 aug 2021 21
Alles kan en alles mag binnen je budget. Als je twijfelt over iets, dan kun je ze bellen en ze staan je altijd netjes te woord. Top ervaring!! Kan het iedereen aanbevelen!
FOTO VAN ANNA KOSTER
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Ruud Bakker op dinsdag 24 aug 2021 21
Bij Artic Keukens in Utrecht een aantal keer op gesprek geweest; er wordt goed naar de wensen geluisterd, en ook goed aangegeven wat wel/niet kan. Duidelijkheid over de prijs ook! Voorbereiding, inmeting, leidingschema, etc: alles prima verzorgd.
Klantenservice telefonisch en via de mail: ook zeer goed. Montage vakkundig, compleet, vriendelijk; kortom helemaal prima! Er klopt bij elke keuken montage wel eens iets niet, maar we zijn zeer goed op de hoogte gehouden van de manier waarop de foutjes worden opgelost. Service in de weken ná de montage prima; zowel telefonisch als uiteindelijk ter plekke.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig gedaan”
Door Marieke Van der Kooi op dinsdag 24 aug 2021 21
Sinds januari 2021 staat onze keuken er. Prachtig geïnstalleerd na goed overleg met onze favoriete verkoopster, Joanna.
FOTO VAN MARIEKE VAN DER KOOI
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met nieuwe keuken”
Door M.Heeremans op woensdag 11 aug 2021 21
wij hebben vanaf de eerste kennismaking met Adee Keukens, het advies, aankoop, levering en montage alleen maar zeer positieve ervaringen opgedaan. Afspraak is afspraak, duidelijke communicatie, vakkundig advies en vakkundige plaatsing van de keuken, meedenkend personeel dat kwaliteit levert en echt de puntjes op de 'i ' zet! We zijn zeer tevreden over Adee Keukens en erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Theo de Jong op maandag 2 aug 2021 21
Afgelopen maandag en dinsdag hebben de monteurs van Avanti bij ons de keuken geplaatst. Het resultaat is erg mooi en we zijn erg tevreden over de kwaliteit van de keuken en de werkwijze van deze monteurs. Ze werken zeer zorgvuldig en netjes. Complimenten. We zijn ook erg tevreden over de wijze waarop wij zijn geadviseerd en hoe het hele proces is verlopen. We gaan er vanuit dat de oven, die op nalevering staat op de zelfde wijze zal worden afgehandeld. De monteurs hebben een tijdelijke oven geplaatst. We hebben het gevoel een goede keuze gemaakt te hebben om de keuken bij Avanti aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf gemonteerd”
Door Hoek op woensdag 28 jul 2021 21
Wij zijn keurig geholpen door een vakkundige verkoper, wat voor ons erg belangrijk was, wat ze beloven maken ze waar. Zeker een aanrader om eens te kijken als je een nieuwe keuken wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door René Spek op woensdag 28 jul 2021 21
Keuken compleet met alle mogelijke inbouwapparatuur, na een goed jaar wat stelwerk en kleine reparaties, die naar volledige tevredenheid zijn verholpen. Niets is hun teveel, monteurs die in de gaten houden wat er ontbreekt en aanvullen als ze in de buurt zijn.
FOTO VAN RENÉ SPEK
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Familie Moree op maandag 26 jul 2021 21
De aankoop was gewoon een groot feest voor ons. We werden door de verkoopster uitstekend geholpen, ze dacht helemaal mee, leefde zich als het ware in onze situatie in. En ze drong zeker niets op. Zodoende was de aankoop voor ons een fijne ervaring.
De aflevering was op de afgesproken datum en tijd, en correct en compleet. We hebben de keuken zelf geplaatst, voor vragen mochten wij direct bellen. De paar vragen/klachten werden 1-op-1 heel correct opgelost. Ardi keukens van harte aanbevolen, een super bedrijf !!
FOTO VAN FAMILIE MOREE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door E.M. Achten op maandag 26 jul 2021 21
Een uitstekend bedrijf; deskundige medewerkers, helder in de communicatie, vriendelijk en komen afspraken na. In de praktijk blijkt verkoop en montage als eenheid opererend binnen het bedrijf de sleutel voor een kwalitatieve advisering en uitvoering van het project.
Reactie of foto toevoegen
“Ze denken goed met je mee”
Door Anne op maandag 26 jul 2021 21
Arma is kwalitatief hoogstaand, denken goed mee, erg servicegericht en betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbare partij”
Door M. Abrahams op maandag 26 jul 2021 21
Zeer goede en betrouwbare partij, afspraak = afspraak, geen verrassingen, duidelijke communicatie, je krijgt hier zeker geen spijt van!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Jorine op woensdag 21 jul 2021 21
Voor de tweede keer een keuken bij Avanti gekocht en ook dit keer weer heel tevreden. Er wordt goed meegedacht en gekeken naar wat mogelijk is en welke opties er zijn. Ook qua communicatie zijn ze snel en beantwoorden ze de vragen goed. Mocht ik ooit weer een keuken nodig hebben, dan zal ik zeker weer naar Avanti gaan.
FOTO VAN JORINE
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door W.H. van Oort op maandag 19 jul 2021 21
Zeer deskundig advies, zeer vakkundige plaatsing. Na een aantal problemen met de vorige keuken zijn die naar onze volle tevredenheid opgelost en hebben we nu een "droomkeuken", met dank aan Ardi keukens. Dit is de 3e keuken die we bij Ardi gekocht hebben, dus dat zegt genoeg!
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Anta Heuten op maandag 19 jul 2021 21
In februari thuis aan de keukentafel de keuken uitgezocht, daarna een kort bezoek aan de showroom de laatste wijzigingen doorgevoerd. En op 15 juli is de keuken geplaatst. Niets dan lof! Van het eerste mailcontact met de verkoper, tot het plaatsen door de monteurs, echt alles zo goed geregeld, ze denken met alles mee, heel erg kundige vakmensen!! Als ik morgen weer een keuken moest uitzoeken, ging ik gelijk weer naar Adee, ik beveel ze dan ook van harte aan. Er is niet 1 ding fout gegaan, ze doen wat ze beloven. Ik ben super blij en tevreden.
FOTO VAN ANTA HEUTEN
Reactie of foto toevoegen
“Het is een feestje om te koken en bakken”
Door M. Visscher op maandag 19 jul 2021 21
Een nieuwe keuken... meten, kiezen, kiezen, kiezen, kiezen,... Arma personeel adviseren, luisteren goed en denken mee in mogelijkheden! De voorkeursmonteur (Oompie) mocht de keuken plaatsen. Ik ben super blij met de keuken en het is een feestje om te koken en bakken met het Falcon fornuis!
FOTO VAN M. VISSCHER
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door fam Werger op zondag 18 jul 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi Keukens. Vanaf de ontvangst in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en nog daarna zijn wij meer dan tevreden over de servicegerichte houding en de professionaliteit van de medewerkers en het bedrijf. Wij bevelen Ardi keukens dan ook bij iedereen aan.
FOTO VAN FAM WERGER
Reactie of foto toevoegen
“Aardig en vriendelijk team”
Door C. Dekker op donderdag 15 jul 2021 21
Vanaf het begin tot het eind super!! Goed en deskundig geholpen. Erg bereidwillig en meedenken. Aardig en vriendelijk team! Met als resultaat een super mooie keuken waar wij heel erg blij mee zijn.
FOTO VAN C. DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Manager Casa Mia op woensdag 14 jul 2021 21
Voor een nieuw te starten woonvorm voor mensen met autisme, waren we op zoek naar een praktische keuken van goede kwaliteit. De financiën waren via een crowdfundingsactie verzameld. De verkoper van Avanti heeft met zijn collega's, vol enthousiasme, alles er aan gedaan om binnen dit budget te blijven. Zo is de keus gevallen op een showroomkeuken, met nieuwe apparaten die in het magazijn stonden, maar elders niet pasten of over waren, waardoor er korting af kon in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vervolgens werkten ook de planning en monteurs mee om nog voor de start de keuken te plaatsen en dat was echt op korte termijn voor hen!! Twee dagen voor de start van de woonvorm was de klus geklaard. Onze complimenten! Jullie hebben hard gewerkt voor ons. Enorm bedankt namens directie, personeel & bewoners van Welcura, locatie Casa Mia Barneveld (www.welcura.nl) en namen het stichtingsbestuur Esveld
FOTO VAN MANAGER CASA MIA
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Sander en Esther op dinsdag 13 jul 2021 21
Dit is onze 2e keuken bij Pelma. We zijn heel tevreden over het advies, de montage en het eindresultaat.
FOTO VAN SANDER EN ESTHER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gelopen”
Door Johan op maandag 5 jul 2021 21
Nieuwe keuken gekocht incl. Installatie. Ondanks Corona tijd kregen we tijdens de verkoop de gewenste tijd, Uitleg en informatie. Zowel met de verkopers als later met de installatiemonteurs een goede klik. Alles perfect gelopen vlgs planning en afspraak.
Het belangrijkste vinden wij dat als er wat misgaat het zsm opgelost word, echter er is echt helemaal niks Misgegaan!!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Alfred en Ellen de Baare op zondag 4 jul 2021 21
In maart onze keuken met Cornelis van Dalfsen aan onze eethoek ontworpen. Direct bij binnenkomst voelde het al goed. Cornelis is rustig denkt goed mee en geeft goede adviezen. Wat wij erg fijn vonden, is dat wij bij Keur keukens geen druk voelde. Op 29 juni is onze keuken geplaatst door monteur Jeroen. Wat een super fijne man. Rustig, denkt ook goed mee en werkt echt perfect. Jeroen is hier 3 dagen geweest en onze keuken is nog mooier dan het ontwerp op de foto. Wij zijn nog vol ongeloof want er is niks mis gegaan! Wij raden Keur keukens zeker aan!
FOTO VAN ALFRED EN ELLEN DE BAARE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader voor iedereen”
Door Joanne Bijl op zaterdag 3 jul 2021 21
Tijdens de aankoop van onze keuken zijn we erg goed geholpen bij Ardi. De verkoper was deskundig, meedenkend en flexibel! De montage verliep vlekkeloos. Er werd overlegd waar nodig en het was nog gezellig ook met de monteurs. Ardi is een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanwinst”
Door Anneke op zaterdag 3 jul 2021 21
Doordat het Corona tijd was tijdens onze aankoop van de keuken zijn we toch uiterst vriendelijk ontvangen en hadden gelijk tijdens de wandeling door de showroom onze droom keuken zien staan.Na een digitale uitleg, zeer deskundig, hebben we onze keuze kunnen maken voor onze keuken. Alles zeer uitgebreid uitgelegd, en keuzes kunnen maken. De levering keurig op tijd en we zijn er zo blij mee, nog mooier als gedacht, echt een aanwinst voor ons nieuwe huis.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Jamie Toole op vrijdag 2 jul 2021 21
We worked with Levi at Artic Keukens and our experience has been nothing but positive. They have fixed things immediately and are extremely responsive! Overall we highly recommend!
FOTO VAN JAMIE TOOLE
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Edwin Werring op vrijdag 2 jul 2021 21
Op 2 juli 2021 de keuken geleverd. Ik kan niets anders zeggen dan dat het nakomen van de afspraken en het naar boven brengen (1e verdieping) van de onderdelen zeer netjes en professioneel is uitgevoerd. Voor het transport van de keukenonderdelen werd zelfs een verhuislift gebruikt waarbij zelfs alles op het dakterras werd afgedekt. Een groot compliment voor het leveren van de keukenonderdelen. Als het monteren net zo gebeurd scoort Artic keukens een dikke 10!!
Reactie of foto toevoegen
“Weten waar we aan toe zijn”
Door Joost Daniels op donderdag 1 jul 2021 21
Na een tip van een bekende toch maar eens met Ardi contact gezocht. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel. in tegenstelling tot de grote, van tv bekende, keukenbedrijven wisten we bij Ardi exact waar we aan toe waren. Geen prijzencircus waar gesmeten wordt met kortingen en uit de markt proberen te halen middels agressieve verkooptechnieken waar je nooit achter komt hoe het kan, maar gewoon oprechte duidelijkheid. Na het eerste gesprek werd al duidelijkheid dat het bij dit bedrijf om samenwerking draait. Samen met hen ben je bezig om jou keuken te ontwikkelen. uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De professionaliteit en gastvrijheid spat er vanaf! Na het geven van de opdracht verloopt de communicatie net zoals het voortraject duidelijk, transparant en op het juiste moment. wij wilden na de opdrachtverstrekking toch nog een wijziging doorvoeren en ook dit was geen enkel probleem. Via brieven wordt je op de hoogte gehouden van het proces en wat er van je verwacht wordt. Volledig volgens afspraak werd de keuken de dag voor plaatsing geleverd en werd de bestelling gecontroleerd. Zoals wij al verwacht hadden gaat dit nooit zonder dat er iets mis gaat en ook bij ons was er iets verkeerd geleverd. Geen probleem dit werd direct opgepakt en door de backoffice actie op ondernomen. De dag na levering stonden 2 gastvrije, gezellige monteurs op de stoep (ook op de afgesproken tijd) en zij hebben in 2 dgn de keuken gemonteerd. Er werd goed gecommuniceerd, je werd als de klant netjes behandeld, ze waren opgewekt, vrolijk maar ook echte vakmannen. na oplevering werden de restpunten genoteerd en deze worden nu binnenkort uitgevoerd. het nazorgproces is ook uitstekend. Meldingen worden snel en effectief opgepakt (ook door de externen van ardi). Wellicht een aandachtspunt ter verbetering is dat bij aanvang de verkoper zich voorstelt als ook de procesbegeleider van het hele traject. Hier hadden wij een andere verwachting van omdat wij de verkoper na de laatste wijziging en opdrachtverstrekking niet meer hebben gesproken. Andere collega's van hem wel maar wanneer iemand de begeleider is van het gehele proces/traject hadden we toch wel wat meer communicatie vanuit hem verwacht. Dit doet niet onder aan ons positieve gevoel over het proces van het kopen van onze keuken hier. Wij bevelen hun dan ook zeker aan aan eenieder die een keuken aan gaat schaffen je wordt hier uitstekend geholpen en begeleid in het traject.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door M. Vd. Aarsen op donderdag 1 jul 2021 21
Keuken besteld en zelf geplaatst. Zeer tevreden over de kwaliteit, levering en deskundigheid van personeel. Zeer prettige ervaring.
FOTO VAN M. VD. AARSEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door H.wiegerinck op zondag 27 jun 2021 21
Uitgebreid assortiment goede voorlichting komen afspraken na afterservice ok complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door George Urlus op zaterdag 26 jun 2021 21
Goed geadviseerd in de mogelijkheden en ontwerpen van de keuken. Kwalitatief zeer goed materiaal en apparatuur. Vriendelijke monteur en een goede nazorg. Kost wat maar heb je ook wat!
FOTO VAN GEORGE URLUS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hendri Pieper op woensdag 23 jun 2021 21
Vanaf het moment van samen stellen t/m plaatsen en opleveren van de keuken zeer goed en deskundig geholpen. Communicatie is zeer goed. Ondanks dat de vaatwasser later wordt geleverd en gemonteerd is hier op tijd over gecommuniceerd en zijn er geen loze beloftes gedaan. Monteurs waren zeer deskundig en beleeft. Zeer te vrede over het verloop en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Patricia M E Alblas-Zebregs op zaterdag 19 jun 2021 21
Mooie keuken met goede apparatuur van Neff. Perfect geplaatst alweer een paar jaar geleden. Klein probleempje op zaterdag met de afzuigkap en na een telefoontje stond er binnen 20 minuten een medewerker op de stoep, niet van de technische dienst, maar toch wist hij de storing te verhelpen. Niets dan lof voor deze weekend service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect begeleid”
Door Tom Aartman op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Keur Keukens was het gevoel direct correct en wat je hoopt te krijgen bij een nieuwe keuken. Ondanks de corona werden we digitaal en thuis perfect begeleid in het proces. Leuke en doordachte ideeën hebben voor ons tot een droomkeuken geleid. Ook tijdens het ontwerp- en bestelproces verliep alles naar wens. Ons werkblad real-life in de fabriek zien geeft een extra dimensie. Montage conform planning en keurig nette vaklieden met passie voor hun werk om onze droomkeuken te monteren.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe keuken”
Door Jorn op vrijdag 18 jun 2021 21
Bij Pelma een nieuwe keuken gekocht. Wegens Corona is het erg druk maar krijg je zeker de service waar ze zo bekend om staan. Wij zijn enorm blij en zijn goed geholpen door Arjen in Goes! De keuken is reeds geleverd en geplaatst door deskundige monteurs. Wij zijn enorm blij er mee!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Izak op vrijdag 18 jun 2021 21
Zowel keuken (Voor 2e keer) als badkamer bij Arma gekocht. Dan weet je dat het goed komt. Ze werken heel netjes en leveren kwaliteit. Monteur bij ons was perfectionist.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Familie Kunst op donderdag 17 jun 2021 21
Bij het bezoek aan de showroom zijn we goed ontvangen en kregen we een verkoper die wist waar hij het over had. Aan de hand van wat schetsen die we gemaakt hadden en duidelijke adviezen over materialen e.d. zijn we tot een mooie keuken gekomen die helemaal voldoet aan de wensen die we hadden. Ook het plaatsen is heel zorgvuldig gebeurd, de monteur werkte heel precies en vakkundig. Er waren nog een paar opleverpunten die keurig door de monteur gerapporteerd zijn en verholpen worden. Kortom we zijn super blij met onze nieuwe keuken en genieten daar nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke aanrader”
Door Lisa Marie Kooijman op woensdag 16 jun 2021 21
Wat een fijn bedrijf! Van het uitzoeken in de showroom tot het plaatsen van de keuken. Wij zijn ontzettend tevreden en prijzen Ardi aan bij iedereen. Bij het uitzoeken van onze keuken werd er fijn meegedacht en aan onze wensen voldaan. De verschillende opties werden besproken maar werden ook laten zien in de showroom waardoor wij meteen een idee hadden wat het resultaat in onze keuken zou zijn. Hierbij was een nee vanuit ons ook echt nee voor de verkoper, dat is prettig.

Tijdens het wachten op de sleutel van onze nieuwbouwwoning mochten wij nog eens terugkomen in de winkel om te zien wat we uitgezocht hadden. Ook de verkoper maakt dan even tijd om ons te zien en wist stalen voor ons te regelen. In communicatie zijn wij vanuit Ardi netjes op de hoogte gehouden over onze keuken. Het zetten van de keuken werd professioneel gedaan met veel aandacht voor detail. Alles hing netjes recht en er werd zuinig omgegaan met onze spullen en apparatuur! Ook het werken van de monteur zelf ging heel netjes en georganiseerd, dozen en verpakkingsmateriaal wordt opgeruimd en meegenomen.

Kortom: een dikke aanrader! Voor je geld veel keuken een een goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LISA MARIE KOOIJMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elise op woensdag 16 jun 2021 21
Erg fijn geholpen, zeer klantvriendelijk en goed contact.

Aanvulling ontvangen 28 juni 2021: Wij zijn zeer tevreden met de plaatsing en de keuken zelf.
FOTO VAN ELISE
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door Fam. Kuipers op maandag 14 jun 2021 21
Erg tevreden, geen verkoper met pusherig gedrag maar juist erg meedenkend. Inmiddels hebben wij een maand de keuken staan (die trouwens conform afspraken zeer netjes is gezet) en genieten er echt elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door familie Nijsink op maandag 14 jun 2021 21
wij wilden de keuken uitbreiden met een kastenwand inclusief een oven, de adviseur is bij ons langs geweest voor advies en inmeten. Alles is naar tevredenheid geplaatst, we zijn blij met de extra opbergruimte, ziet er prachtig uit
Reactie of foto toevoegen
“DB KeukenGroep”
Door Rianne Tax en Guus Wismans op donderdag 10 jun 2021 21
Bij het uitzoeken van een keuken was Robin onze "gastheer". Hij dacht mee, adviseerde, was coöperatief en gaf alle tijd en ruimte voor vragen en gedachten. De offerte, complete map en overige informatie was compleet. We werden uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook in de tijd tussen kopen en plaatsen werden we altijd vriendelijk, snel en deskundig geholpen als we vragen hadden. Dus ook de service-afdeling en de planning is van dezelfde kwaliteit. En als klap op de vuurpijl werd de keuken vakkundig geplaatst door Wim en Remco. Ook tijdens het plaatsen werden adviezen gegeven. Kortom......de volgende keuken kopen we weer bij hen maar wellicht in de nabije toekomst door mensen die deze ervaring lezen.
FOTO VAN RIANNE TAX EN GUUS WISMANS
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door F. Ait Zaid op donderdag 10 jun 2021 21
Keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht bij Cornelis van Keur Keuken in Haarlem. Gewoonweg geweldig. Hij dacht goed mee, nam alle tijd, geen vraag teveel. De levering kon op het gewenste moment. De communicatie omtrent de oplevering super. De monteur deskundig en vriendelijk. Al met al gewoonweg top!, ik raad iedereen Cornelis van Keur Keuken Haarlem dan ook aan. Dit na hele slechte ervaring van Brugman Keuken. Cornelis en collega's; dank!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk op maandag 7 jun 2021 21
Op ons verlanglijstje stond een nieuwe keuken. In 2020 zijn wij ons gaan oriënteren bij Ardi Keukens in St. Annaland. Het ontvangst was erg vriendelijk en vrijblijvend. "Kijk gerust rond en als u vragen heeft horen wij dat graag! In onze demo keuken kunt u een kop koffie/thee en een broodje/soepje nuttigen" werd ons verteld....en dat terwijl we nog niets gekocht hadden. Nou dat bleef hangen en was een goed visitekaartje! Zo volgde er een tweede bezoek aan Ardi keukens. We wisten wel ongeveer wat we wilden....zo viel ons oog voor de tweede maal op een RESIDENTIC MASSIEF EIKEN (super white) KEUKEN, maar zou dat wel haalbaar zijn binnen ons budget? We hadden nl. best wel een verlanglijstje met wensen: een zwart natuurstenen groot werkblad en industriële stoeren handgrepen, veel bergruimte in de vorm van meerdere laden en binnen laden, want we wilden geen bovenkastjes meer, een inbouw koel/vrieskast en een grote combi/magnetron oven, een afzuigkap..... Tijdens deze grote aankoop en puzzel werden wij geholpen door de zeer vriendelijke medewerker, Buck. Aangezien er zoveel mogelijkheden waren betreft deze keuken werd het er niet makkelijker op voor ons. Met alle geduld werden de verschillende mogelijkheden/afmetingen uitgelegd en uitgetekend. Op alle fronten werd er met ons meegedacht, bv. over een bepaalde hoek in de keuken waar we zelf niet uitkwamen, maar ook het wakend oog om binnen ons budget te blijven.

Het werkblad werd uiteindelijk een kunststof blad (HuisSelectie, Toplaminaat Raw Black DE 2617), waar we heel blij mee zijn. Betreft de industriële handgrepen van Ardi Keukens vonden wij mooi, maar te smal voor de onze brede laden. Zo hebben wij de industriële handgrepen van 40cm ,60cm, 100cm breedte custum made laten maken door een kennis. Dit was geen enkel probleem bij Ardi, er werd zelfs aangeboden om de hangrepen op de laden te monteren. De inbouw apparatuur is van de HuisSelectie, het merk Pelgrim (de koel/vriescombinatie, de combi oven/magnetron (72 ltr), inductiekookplaat (77cm breed) en de afzuigkap). De vaatwasser was nog vrij nieuw en ook dat was geen enkel probleem om door de monteur weer te herplaatsen. De afzuigkap wilden wij graag in een schouw met blank eiken balken verwerken, dus deze werd op een later tijdstip door Aannemer Kievit uit Dirksland in de schouw geplaatst. Een aandachtspunt is zeker ook Anton, de monteur, die met veel zorg, geduld, precisie en plezier de keuken heeft weten te plaatsen, niets was hem te veel. Dankjewel Anton, maar ook Buck en medewerkers van Ardi Keukens dankjewel!!!!

Het geheel is een prachtige keuken geworden, met een natuurlijke en stoere uitstraling, precies wat we wilden. We zijn er heel erg "happy" mee. Met vriendelijke groeten, Ab en Marjolein Gebuis - Klapwijk uit Stellendam
FOTO VAN AB EN MARJOLEIN GEBUIS - KLAPWIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Jan en Loura op zaterdag 5 jun 2021 21
In 2015 een huis gekocht met een Pelma keuken uit 2004. Keuken is door ons gespoten in andere kleur. Toen er een uitzetter van een kastdeurtje kapot ging de stoute schoenen aangetrokken en Pelma gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan en het werd gratis gemaakt! Wat een service. Nu alle apparatuur laten vernieuwen, natuurlijk door Pelma, en wederom goed geholpen, prima service, duidelijke communicatie en netjes afgewerkt. Onze keuken is aan zijn volgende leven begonnen, ziet er uit als nieuw en we zijn er heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Van ons krijgen jullie een dikke 10”
Door Robin en Claudia Heurter op donderdag 3 jun 2021 21
Op 20 december hadden we i.p.v. een gebruikelijk showroom bezoek een online gesprek i.v.m. de strenge coronamaatregelen. Tijdens dit online gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. De verkoper heeft deze perfect uitgewerkt. Eén week later volgde het 2e online gesprek. In principe hebben we toen onze keuken "online" gekocht, onder één voorwaarde dat alles pas echt definitief zou zijn als wij het bezoek aan de showroom hadden gebracht en alles daadwerkelijk hadden gezien. Een bezoek aan de showroom was helaas in februari nog steeds niet mogelijk. De verkoper heeft toen besloten om met de frontjes en samples van aanrechtbladen naar ons te komen. Geweldig! Uiteindelijk hebben we in maart een bezoek kunnen brengen aan de showroom en ook daar bleek alles exact zo te zijn, van wat wij ervan hadden verwacht. In mei is de keuken geplaatst. Ook dit is weer uiterst vakkundig gedaan. Wat een vakmensen, van verkoop, levering tot plaatsing. In een woord TOP!!! "Keukens met een 9+" Van ons krijgen jullie een dikke 10.
FOTO VAN ROBIN EN CLAUDIA HEURTER
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door M&MBeek op dinsdag 1 jun 2021 21
Netjes volgens afspraak geregeld, geleverd en gemonteerd. Alles in overleg en niets was teveel.
FOTO VAN M&MBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J van Zweden op donderdag 27 mei 2021 21
Wij hebben voor een 3e keer een keuken bij Ardi gekocht omdat we zeer tevreden zijn over het plaatsen en de service. Prettig direct contact, afspraken worden nagekomen.
Tijdens plaatsing voortdurend overleg met monteur en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
FOTO VAN J VAN ZWEDEN
Reactie of foto toevoegen
“Elke cent waard”
Door Robert Smid op maandag 24 mei 2021 21
Wij hebben onze keuken bij Arma Keukens en Sanitair gekocht. Eerst vonden we de showroom wat overdonderend. Zoveel luxe! Daar toch een afspraak kunnen maken. Ondanks de online manier een mooi ontwerp gekregen en dezelfde middag nog de offerte. We hebben de "goedkope" variant gekocht, maar het is nu hij er staat een echt luxe gevoel. Zelfs de monteurs vinden het een mooie en degelijke keuken!! Straks nog de goede greepjes en de afzuigkap wordt nog gerepareerd/vervangen en dan werkt alles super! Je krijgt gewoon een goed gevoel als je een keuken hebt gekocht en dat is elke cent waard. Ze hebben echter zoveel werk dat je wel een paar maanden geduld moet hebben, maar de planning is verder fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van Iwaarden op maandag 24 mei 2021 21
Oktober 2020 hadden wij een afspraak in Sint-Annaland bij Ardi Keukens. We werden vriendelijk ontvangen in de showroom en kregen een zeer uitgebreid advies over onze droomkeuken. Daarnaast kregen we een uitleg door de enthousiaste huiskok over de inductiekookplaat die we graag wilden. No nonsense, afspraak is afspraak en dat blijkt. Want toen onze keuken geleverd werd bleek dat de kopse kanten van de kastjes wit waren, terwijl dit zwart zou moeten zijn. Na een telefoontje werd dit direct opgepakt en is dit snel hersteld. Wij zouden iedereen Ardi Keukens aanraden!
FOTO VAN FAMILIE VAN IWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Henk van de Vuurst op zaterdag 15 mei 2021 21
Betrouwbare, vriendelijke en deskundige mensen die doen wat ze zeggen.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: We hebben een complete keuken gekocht en door Arma laten plaatsen. Ze hebben keurig werk geleverd. We moesten een aantal weken wachten op de stoomoven i.v.m. levering maar dat is inmiddels ook afgehandeld. We zijn dik tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Iris en Frank op vrijdag 14 mei 2021 21
Onze tweede keuken van Avanti, terug naar Kesteren omdat wij zeer tevreden waren na plaatsen van onze eerste keuken. Advies en offerte zijn uit de kunst. Klant is écht koning met hoofdletter K. Er is fantastisch meegedacht. Een hele dikke pluim naar verkoop adviseur Mathijs ! Plaatsing meer dan professioneel, enthousiaste nette jonge gasten met verstand van zaken. Anton en maatje Maurice verdienen alle lof en meer veren op de spreekwoordelijke plaats dan past !
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Willem van der Meij op woensdag 12 mei 2021 21
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht bij Arma, zowel ontvangst en uitleg was prima . Wij zij ontzettend blij met de badkamer , en raden iedereen Arma aan . Ook de mannen die het kwamen plaatsen, werkten netjes en de communicatie was ok prima . Na een aantal weken was er een klein mankement, die na een telefoontje zo was hersteld. Wat op hun bus staat klopt inderdaad (afspraak is afspraak)

Eerdere ervaring van 19 december 2020: Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen, Arma aanraden. Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .Wij zullen iedereen die van plan is een keuken te kopen, Arma aanraden. Je hoort om je heen dat mensen bij andere leveranciers soms maanden moeten wachten op onderdelen. Bij Arma alles in 1 keer geleverd. Goede monteurs met veel kennis van zaken en beide waren hele harde werkers .
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jeanne en Frans Esser op maandag 3 mei 2021 21
Wij zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Gerhard. Hij wist onze wensen meteen om te zetten in een digitale tekening zodat we meteen zichtbaar hadden hoe de keuken er uit kwam te zien en hij kwam zelf ook met ideeën. Wat een geduld heeft hij ook met ons gehad want we zijn echt meerdere malen terug geweest. Afleveren en plaatsen verliep allemaal netjes volgens afspraak. Er waren wel wat puntjes die niet goed waren maar die zijn uiteindelijk allemaal netjes en deskundig opgelost, de laatste keer door een zeer bekwame en vriendelijke medewerker van Pelma zelf. Zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN JEANNE EN FRANS ESSER
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door J. van Doorn op zaterdag 1 mei 2021 21
Zeer goede afhandeling van een fout in de bestelling. Perfect! Pelma keukens is een aanrader.

Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: Complete keuken gekocht. is geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Frans en Pauli Borgo op vrijdag 30 apr 2021 21
Wij zijn met toeval in contact gekomen met pelma keukens en is prima uitgepakt. Wij zijn super geholpen door Marie Louise en dacht erg mee. Ook voor,tijdens en na de plaatsing was er veel aandacht vanuit Pelma. Er zijn nog een paar dingen die moeten gebeuren maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Trouwens ook de monteur waren we erg content over en dacht met ons mee. Al met al ga gerust naar Pelma en je zult ervaren dat we echt niet overdrijven. Pelma bedankt!
FOTO VAN FRANS EN PAULI BORGO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Jeannette Krejenzang op vrijdag 30 apr 2021 21
Erg fijne en behulpzame verkoper bij het uitzoeken van de keuken. Zeer vakbekwame en aardige installateurs bij het plaatsen van de keuken. Ik ben zeer positief over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jan en Miranda de Bonte op dinsdag 27 apr 2021 21
We zijn erg gastvrij ontvangen bij Ardikeukens in Sint-Annaland. We werden geholpen door een hele vriendelijke verkoopster, die goed met ons mee dacht en deskundig advies gaf. Uiteindelijk hebben wij een voor ons betaalbare keuken gekocht met als blikvanger een Italiaans fornuis. Ook de montage was helemaal naar wens. Tot nu toe zijn we dik tevreden met onze aankoop.
FOTO VAN JAN EN MIRANDA DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.