Feedback
6,0

De Zuiderster

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-4518844 | Hoofdweg 18, 2908 LC Capelle aan den IJssel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De Zuiderster
De ZuiderSter is een begrip in Rotterdam en omstreken. Onze grote woonwarenhuizen in Barendrecht en Capelle aan den IJssel trekken jaarlijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar nieuwe meubels, keukens, vloeren, gordijnen en woonaccessoires voor hun woning.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over De Zuiderster. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Uitstel”
Door Tabitha op zaterdag 1 jul 2017 '17
UITSTEL UITSTEL EN NOG EENS UITSTEL. Wij hebben 17 december 2016 een grote bank, hocker en twee losse stoelen besteld. Alles zou in week 9 (2017) geleverd worden. Uiteraard week 9 niets vernomen van de Zuiderster. Wij hebben gebeld en gemaild. Alles zou week 14 geleverd worden. Dat werd week 15. Oh nee toch week 17. Ach we maken er week 18 van. Tuurlijk dat halen we niet. Eindelijk in week 20 kwam het dan. Nu moet je natuurlijk niet verwachten dat we alles tegelijk kregen. Dit waren alleen het bankstel en de hockers. Tja want de stoelen waren er niet. Maar die zouden er wel een week later zijn. Ach u begrijpt het al, 6 weken later is het dan zo feest. Op het moment dat ik dit schrijf, zouden de stoelen worden geleverd. In de ochtend vanaf 08:00 uur. Het is nu 11:50 en heb nog niets gezien of gehoord. De zuiderster blijkt het allemaal normaal te vinden. Zijn totaal niet coulant. Zeiden alleen omdat u de bank heeft afgenomen en de hockers, bent u overal akkoord mee gegaan. WTF hadden we anders gemoeten. Zuiderster na jullie doorstart, voordeel vd twijfel gegeven. Maar jullie service en alles wat daarbij hoort is belabberd. Voor ons is het in de toekomst een vette NEE. Jammer dat het geen 0 sterren kon zijn.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging De Zuiderster
aCapelle aan den IJssel , Hoofdweg 18, 2908 LC Capelle aan den IJssel, tel 010 - 451 88 44
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.