Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Klaaswaal (Zuid-Holland)
206 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1789 ervaringen (vandaag)
Son (Noord-Brabant)
35 ervaringen (gisteren)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
97 ervaringen (5 dagen geleden)
Almelo (Overijssel)
1083 ervaringen (vandaag)
6,3

Douche Concurrent

Score uit 5 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-2309934 | Overschieseweg 147, 3125 AR Schiedam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Douche Concurrent
Douche Concurrent staat voor kwaliteit, trendy design, uitstekende service, deskundigheid en een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Met meer dan 8 jaar ervaring in de sanitair-, en wellness branche bent u bij ons verzekerd van goede, betrouwbare adviezen. Wij staan garant voor een professionele aanpak.
Ervaringen
Er zijn 5 ervaringen over Douche Concurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen service”
Door Harmen op woensdag 31 jan 2018 '18
Slechter dan dit kan niet! Service onder het nul punt. Kopen gaat prima de afhandeling is meer dan slecht.

Aanvulling ontvangen 1 februari 2018: Een douchecabine. Is geleverd zonder schroeven etc. Waardeloze klachten afdeling
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste heer Postema, Bedankt voor uw feedback. U heeft een bestelling op 27 december 2017 bij ons geplaatst voor een douchecabine. Deze heeft u een maand later, afgelopen zaterdag 27 januari 2018, pas geopend om te installeren. Na het openen van de doos bleek dat de schroeven misten en wilden u dezelfde dag ontvangen. Helaas leveren transportbedrijven niet op de weekenden en moeten losse onderdelen zoals schroeven extra besteld worden bij onze leveranciers.Zoals besproken heeft u reeds de schroeven van ons ontvangen, uiteraard geheel kosteloos. Wij zijn van mening u op deze manier klantvriendelijk tegemoet te komen.
Helaas dat u dit anders ervaart. Wij hopen dat u toch kunt genieten van uw nieuwe douchecabine.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
9,6
Tegelhuis Montfoort
Waddinxveen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 110 ervaringen
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 97 ervaringen
“Badkamer 3 jaar geleden”
Door Mesiye op dinsdag 30 jan 2018 '18
Ik heb een complete badkamer gekocht. Netjes afgeleverd op gewenste datum (binnen 1 Week) alles was netjes in orde.. kan lekker genieten nu. Dankjewel Douche Concurrent!

Aanvulling ontvangen 30 januari 2018: Ik ben vergeten te melden dat het 3 jaar geleden is en dat ik er nog steeds gebruik van maak en zo goed als 1e dag eruit zit.
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste heer / mevrouw, Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in Douche Concurrent. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dit is waar wij het voor doen 5 Sterren. Met vriendelijke groet, Douche Concurrent.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 93 ervaringen
9,5
Bakker Tegels & Badkamers
Vlaardingen (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 97 ervaringen
“Goede ervaring”
Door Leon de ruiter op donderdag 17 aug 2017 '17
Gisteren besteld en vandaag de inloopdouche ontvangen. Kreeg netjes een tijdvak per mail gestuurd gisteravond. De transporteur was zo vriendelijk om net 30minuten voor levering nog even te bellen. Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader voor iedereen die spullen voor de badkamer zoeken.
REACTIE VAN DOUCHE CONCURRENT
Beste heer / mevrouw, Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen in Douche Concurrent. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Dit is waar wij vrolijk van worden. Met vriendelijke groet, Douche Concurrent.
Reactie of foto toevoegen +5 bedankjes
“Niet tevreden”
Door Murat op maandag 26 okt 2015 '15
Design radiator met flink roestplekken en gebogen stangen! Ik zou iedereen afraden om bij dit bedrijf te kopen want het zijn in mijn ogen gewoon ordinaire opli..... met een dreigend taalgebruik! Dus u bent gewaarschuwd !
Reactie of foto toevoegen +17 bedankjes
“Fontijnset”
Door Ismail Bozkir op donderdag 8 mrt 2018 '18
Ik heb een fontijnset besteld bij douche concurrent op de site zag het er prachtig uit, echter geloof ik 9 van de 10 sites niet totdat het proces werkelijk gestart is. Nu heeft douche concurrent keurig gehandeld de transporteur belde en mailde mij over hoelaat hij er ongeveer zou zijn, dit is hoe het hoort , een stukje service!
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
Vestiging Douche Concurrent
aSchiedam , Overschieseweg 147, 3125 AR Schiedam, tel 010 - 230 99 34
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.