Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 321 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren242 ervaringen
4 sterren77 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Erg tevreden”
Door Vera op vrijdag 12 apr 2019 '19
Traprenovatie en de hal hebben ze aangepakt. Wij zijn erg tevreden, het contact is erg fijn en goed verlopen en alles is super netjes achtergelaten.
FOTO VAN VERA
Trap
Reactie of foto toevoegen
“Goed netwerk”
Door Doest op donderdag 21 mrt 2019 '19
Pvc vloer inclusief egaliseren volledig verzorgd en perfect uitgevoerd. Goede adviezen, goede bereikbaarheid. Goed netwerk van vakmensen waardoor we nu een gave vloer hebben liggen!
FOTO VAN DOEST
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zie je maar zelden”
Door Mike op maandag 11 mrt 2019 '19
Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
FOTO VAN MIKE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Open en helder, vriendelijk en plezierig”
Door Martijn op vrijdag 22 feb 2019 '19
Het ging om het infrezen van vloerverwarming, egaliseren en leggen van de pvc-vloer en plinten. Ik wilde één partij die alles coördineerde en één factuur. Europa Parket is zeer helder in wat ze wel en niet doen en werken samen met professionele flexibele partners. Partners zijn netjes, professioneel en met de juiste mentaliteit. Voorafgaand aan de klus werd thuis alles nog eens opgemeten en doorgesproken. In mijn geval moest twee keer herpland worden. Dat ging ook snel en zonder problemen. Communicatie is open en helder, vriendelijk en plezierig. En in vergelijking met andere partijen die ik benaderd heb - goedkoop. Voorlopig heb ik geen vloer meer nodig, maar ik stuur wel vrienden en kennissen er heen om eens te informeren.
FOTO VAN MARTIJN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zonder meer aanrader”
Door Henry Valk op vrijdag 15 feb 2019 '19
We waren op zoek naar een PVC-vloer. Perfecte voorlichting, eerlijk en transparant. Ook zeker niet opdringerig. Een paar weken later werd de vloer geëgaliseerd. Ook keurig werk! En het leggen van de vloer ging volgens planning. Nette jongeman, leverde goed werk. Zonder meer een aanrader!
FOTO VAN HENRY VALK
PVC-vloer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Eric Bouter op dinsdag 19 jun 2018 '18
Europa Parket heeft na uitbrengen van een scherpe offerte voor een kwaliteits lamelparket voor op een betonnen vloer met vloerverwarming fantastisch werk geleverd. Mark had de leiding tijdens het leggen van ruim 300 m2 vloer, een echte vakman die topwerk heeft afgeleverd. Ik kan iedereen Europa Parket aanraden, en vraag naar Mark als legger!
FOTO VAN ERIC BOUTER
Lamelparket
REACTIE VAN RON VERHEIJ
Beste Eric, die foto van de vloer die je geplaatst hebt: deze vloer ziet er perfect uit. Kun je mij laten weten hoe dit type vloer heet? met vriendelijke groet, Ron Verheij
REACTIE VAN ERIC BOUTER
Eiken rustiek 23 cm brede planken, geolied en na leggen nog een keer geolied, succes met kiezen
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Jaap de Leeuw op vrijdag 25 mei 2018 '18
de houten vloer is perfect geadviseerd, goede service en heldere afspraken. soepel in afhandeling toen wij een inmeet afspraak vergeten waren. Nette afhandeling tijdens leggen, zorgvuldig handelend.
FOTO VAN JAAP DE LEEUW
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter & Ellen Kraaijeveld op dinsdag 15 mei 2018 '18
TOP ERVARING!! onze nieuwe parketvloer is perfect gelegd. Van advies bij verkoop tot planning, oplevering en overdracht alleen maar compliment voor het hele team van Europa Parket. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN PETER & ELLEN KRAAIJEVELD
Gelegde parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wouter van Toor op woensdag 27 sep 2017 '17
Prachtige parketvloer van hoge kwaliteit en met bijzonder warme uitstraling! Elke keer bij het binnen komen in onze woning worden we blij! Ook de trap ziet er schitterend uit. En de plint is zeer netjes aangebracht en afgekit. Alles bij elkaar bijzonder goed geholpen! Zowel bij het maken van onze keuzes qua vloer, als het komen tot een mooie prijs. En erg fijn contact gehad toen de vloer en plint gelegd werden! Aanrader!
FOTO VAN WOUTER VAN TOOR
Trapbekleding
REACTIE VAN RUSLANA
Beautiful! Which color is this?
REACTIE VAN WOUTER
Please find the details from the order below: EIKEN RUSTIEK TWIN-PLANK 03 PLANED OAK NATUREL WIT / DOLOMIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Es op woensdag 16 aug 2017 '17
Super goed geholpen en een prachtige vloer en trap als resultaat. Kundige monteurs, die zelf erg kritisch meekijken en meedenken en top werk opleveren. Service daarnaast ook erg goed en snel!!
FOTO VAN ES
Nieuwe vloer via Europa Parket
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H.Prins, Den Haag op maandag 31 jul 2017 '17
Na twee jaar geleden parket bij Europaparket te hebben gekocht en de goede ervaring met de service, ben ik bij hun teruggekomen. Heldere informatie nu bij het maken van een keuze voor een pvc vloer. Snelle administratieve afhandeling. Vòòr het leggen nog een afspraak om in te meten en evt. bijzonderheden ter plaatse te kunnen bespreken, bijv. moeilijke hoekjes, soort plint. Leggen van de vloer professioneel, schone oplevering. Top!
FOTO VAN H.PRINS, DEN HAAG
Pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Johan Boersma op woensdag 17 mei 2017 '17
Prettige en deskundige personeel. Voelde ons in De vestiging in Barneveld direct thuis en voelde vertrouwd aan. Dit kwam ook wel door het lezen van reeds eerder gelezen reviews. Ook bij de controle thuis door een medewerker van EuropaParket werd goed en deskundig meegedacht.
FOTO VAN JOHAN BOERSMA
Eindresultaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Zo hoort het”
Door JBaan op woensdag 10 mei 2017 '17
Bij Europa Parket Barneveld naar volle tevredenheid een whitewash eiken 22cm duoplank parketvloer gekocht verlijmd op de cementdekvloer met vloerverwarming.
Kernpunten:
* Prima advies in de winkel
* Beste prijs voor zeer goede kwaliteit materiaal
* Super verzorgd gelegd en meegedacht waar nodig
* Netjes nagebeld of alles in orde is.
Zo hoort het te zijn.
FOTO VAN JBAAN
Whitewash eiken duoplank parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door S van der Laan op vrijdag 14 apr 2017 '17
Prachtige dubbelgerookte eiken vloer en gerenoveerde trap gelegd. Wauw! Herken het huis niet meer terug! Keurig werk geleverd: supersecuur gezaagd en gelegd. En dat in een huis waar werkelijk niets recht is. Top!
FOTO VAN S VAN DER LAAN
Foto van de trap
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Alisa op donderdag 2 feb 2017 '17
Parket vloer gekocht bij Europa Parket voor de gehele begane grond vloer. Bijzonder tevreden over de service. Bij oplevering was nog niet alles in orde, maar binnen een paar dagen zijn ook de laatste punten bijzonder service gericht opgelost.
FOTO VAN ALISA
Parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mark op zondag 22 jan 2017 '17
Bij het uitzoeken van onze vloer werden we uitstekend geholpen. Er werd goed de tijd voor ons genomen. Daarnaast (niet onbelangrijk) was de prijs aantrekkelijk. De vloer werd vervolgens met grote deskundigheid gelegd. Hierbij werd (zonder bijbetaling) de plinten voor de hal alvast oo maat gezaagd (waar europapakket geen vloer voor ons heeft gelegd). Al met al zijn we erg tevreden en raden we iedereen europakket aan!
FOTO VAN MARK
Eikenhouten visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam. Verheijden op donderdag 3 nov 2016 '16
Na het vergelijken van meerdere aanbieders van parketvloeren, kwam Europa Parket het beste uit de bus qua kwaliteit, aanbod en prijs. Ook het leggen van de parketvloer, incl. plaatsen van plinten, is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Extra wensen als verstek zagen en afkitten van de plinten was geen probleem en is zeer netjes gedaan. Wij kunnen met eerlijkheid zeggen dat wij enorm tevreden zijn over onze parketvloer van Europa Parket!
FOTO VAN FAM. VERHEIJDEN
Parketvloer in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed meedenken”
Door D. van Donselaar op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben de vloeren van onze gehele woning laten bekleden met laminaat en hoge MDF plinten, een inloop mat bij de voordeur en twee trappen laten bekleden met hout. Het is erg mooi geworden, de keuze voor hout op de trap bijzonder goed uitgevallen en een mooie combi geworden. Het is bijna niet van elkaar te onderscheiden qua kleur. Een klein mankement werd na de oplevering keurig op korte termijn hersteld. Enige minpunt is dat vooraf niet is gecommuniceerd dat de stootborden nog geschilderd moesten worden. Ook jammer wanneer je zoveel geld neerlegt voor trapbekleding en je dit zelf nog moet doen. De monteur heeft deze de eerste dag eraf gelaten, 's avonds hebben wij ze geschilderd, en de volgende dag heeft de monteur ze geplaatst. Goed meegedacht van hem.
FOTO VAN D. VAN DONSELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Beste gevoel erbij”
Door Mlab op maandag 10 okt 2016 '16
Zojuist is onze PVC vloer opgeleverd nadat voor het weekend de vloer geëgaliseerd is(plavuizen vloer). Bij verschillende zaken in zuid-Holland geweest voor de pvc vloer. Mede door de positieve reacties ook naar Europa parket gereden. Qua advies en prijs gaf Europaparket het beste gevoel. Vloer is erg netjes gelegd en ziet er top uit!
FOTO VAN MLAB
Top uitziende vloer
REACTIE VAN DAAN
Wij zijn ons ook aan het oriënteren op een gelijmde PVC vloer. Zou ik mogen vragen wat de all-in prijs ongeveer was, inclusief egaliseren, plaatsen en het materiaal?
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Wim K. op maandag 3 okt 2016 '16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Europa parket. Ze hebben op de begane grond eiken parket gelegd en op de 2 verdiepingen hoogwaardig laminaat. Bovendien 2 trappen met parket bekleed. Ziet er allemaal mooi uit. De informatie vooraf was compleet en helder. De prijs-kwaliteit goed. Wel een paar kleine probleempjes met de uiteindelijke inplanning (de oplevering schoof 2 dagen door), maar men deed uiterste best om dit goed op te vangen. kortom: we zijn tevreden en blij met het eind resultaat.
FOTO VAN WIM K.
Parket en laminaat gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Twin plank vloer”
Door Kwantus op dinsdag 12 jul 2016 '16
Uitstekend geholpen. Mooie zaak in Barneveld en duidelijke voorlichting. Afspraken zijn keurig nagekomen en de Twin Plank (Multiplank) is er prachtig ingelegd. Vloer komt uit eigen fabriek wat ik een pré vindt, geeft mij vertrouwen over kwaliteit en garantie.
FOTO VAN KWANTUS
Lange planken
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Fam Folkertsma Weesp op woensdag 29 jun 2016 '16
In de showroom al zeer vriendelijk geholpen door Christa, meteen na het uitzoeken de vloer besteld en een inspectiedatum en legdatum afgesproken. We kregen nog een rondleiding in de fabriek zodat je een beetje het idee had hoe jouw kleur gemaakt werd. Precies op datum en tijd kwam Sander inmeten en vloer inspecteren. Alles doorgesproken en 3 weken later is de vloer door Theo gelegd. Deze vakman is zeer rustig aanwezig en werkt uiterst nauwkeurig. Het resultaat is precies zoals wij het graag wilden hebben. Alle dank aan firma Europarket/qasa.
FOTO VAN FAM FOLKERTSMA WEESP
Nieuwe vloer
REACTIE VAN SIMONE
Hallo, welk vloertype en kleur is dit precies? En wat zijn de kosten per m2? Groeten
REACTIE VAN TREES FOLKERTSMA
Dit is eiken rustiek, enkel gerookt. De prijs per m2 hangt van verschillende factoren af, wil je t zwevend of gelijmd, wil je er plinten bij en zoja welke. De all in prijs zal zo rond de 100€ pm2, dan zit je ruim!!! Bij Europaparket kunnen ze een vrijblijvende offerte maken en ze komen ook nameten. Handige tip.....neem een bouwtekening mee!
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Wim Lensink op woensdag 20 apr 2016 '16
Raftwood vloer gekocht 2x uitstekend geholpen door de klantvriendelijke Christa .Gelegd op de afgesproken dag door een absolute vakman Theo. Allen hartelijk dank ,wij zijn blij met deze mooie vloer. Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen
FOTO VAN WIM LENSINK
Raftwood vloer
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Marco Boersma en Loes Waterreus op vrijdag 29 jan 2016 '16
Europaparket heeft in onze woning de PVC-vloer gelegd. Tijdens de koop en het voorgesprek in de woning zijn we uitstekend voorgelicht over de mogelijkheden. Het resultaat is een strakke vloer die geheel drempelloos in woonkamer, bijkeuken en studeerkamer is gelegd. Het hoogteverschil tussen de kamers is vakkundig verholpen. Ondanks de door onszelf veroorzaakte rommelige werkomstandigheden heeft Europaparket keurig werk afgeleverd.
FOTO VAN MARCO BOERSMA EN LOES WATERREUS
Onze nieuwe PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Maple vloer”
Door ceel roseboom op donderdag 24 dec 2015 '15
Mijn maple vloer is vorige week door gertjan geschuurd en gelakt. We hadden het 3 jaar geleden laten doen door een zogenaamde vakmak.die had prutswerk afgeleverd. Nu ziet onze vloer er weer fantastiesch uit.helemaal blij en gelukkig. Gertjan we noemen je de vloerenfluisteraar met liefde voor zijn vak.
FOTO VAN CEEL ROSEBOOM
Reactie of foto toevoegen
“Rustieke vloer”
Door Schinkel op donderdag 8 okt 2015 '15
De houten vloer is zeer vakkundig en netjes gelegd. Het resultaat als type vloer viel ons wat tegen, we hadden voor rustiek gekozen, maar er zat toch veel mix tussen. Oppervlakte was erg ruim gemeten bij voorinspectie ,maar overschot werd niet terug genomen
FOTO VAN SCHINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gerald van Drie (Drieklomp Makelaars) op dinsdag 11 aug 2015 '15
Omdat ik in een monumentale Orangerie woon, was ik op zoek naar een klassieke en oude vloer die past in het object. Ik kwam bij Europa parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. In mijn geval een visgraat, verouderd en gerookt waardoor je de noesten en en gaten kan zien. Alsof de vloer er jaren in ligt. Precies zoals ik wilde. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader! Specialisten die zeer klantvriendelijk uw wensen realiseren.
FOTO VAN GERALD VAN DRIE (DRIEKLOMP MAKELAARS)
Reactie of foto toevoegen
“schuren houten vloer”
Door Fam. van der Schaaf op donderdag 6 aug 2015 '15
Wij hebben de houten vloer van onze nieuwe woning laten schuren door Europa Parket en zijn ontzettend blij met het resultaat. De vloer leeft weer en heeft weer karakter gekregen. We zijn erg goed geholpen. Professioneel bedrijf en goede service!
FOTO VAN FAM. VAN DER SCHAAF
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klanten”
Door Fam. Heinen op maandag 29 dec 2014 '14
Enkele maanden geleden liepen wij de toonzaal binnen bij Europa Parket en werden daar vriendelijk ontvangen. We wilden een nieuwe parketvloer in een planken uitstraling. Er werd ons goed uitgelegd wat allemaal mogelijk was in diverse sorteringen en behandelingen. Om dit alles nog eens zichtbaar te maken kregen we een rondleiding in de fabriek en bewerkingshallen. Wat prachtig om dit te zien en wat een voorraad. Ook leuk om te weten hoe alles van een dikke ruwe natte plank tot parketvloer. Het was wel duidelijk, dit bedrijf biedt kwaliteit, hier willen we kopen. Aan de buitenkant kun je niet zien hoe groot dit bedrijf is, maar het blijft persoonlijk. We kozen uiteindelijk voor een Eiken Twinplank vloer, enkel gerookt, wit. De parketteur heeft onlangs deze vloer gelegd. Zeer nette jongen, die steeds weer in overleg trad hoe wij het wilden hebben. Ze denken echt goed mee bij dit bedrijf en willen kwaliteit opleveren. Nou dat is zeer zeker gelukt. Het is een prachtige vloer geworden. We denken er zelf over na om ook onze trappen te laten bekleden met dezelfde houtuitstraling. Team Europa Parket ontzettend bedankt voor alles. We genieten ontzettend van onze mooie vloer en zullen jullie zeker aanraden in onze familie en kennissenkring. Met vriendelijke groet, Fam. Heinen te Bunschoten-Spakenburg.
FOTO VAN FAM. HEINEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met mijn parket”
Door Jos Broersen op zaterdag 29 nov 2014 '14
Eiken rustiek twin planken parket. Fantastische rondleiding rond de parket fabriek gehad, goed deskundig en vriendelijk advies, geen druk achter keuze en beslissing, wel wat weinig korting (zat er al in volgens de verkoper...). Verder prima verder behandeld, wijzigingen en extra wensen zonder problemen veranderd in het contract. Egaliseren van de vloer was perfect, het leggen van de vloer ook. Ok kwam men op de afgesproken tijd. Suggesties werden gegeven door de parketlegger om het nog mooier te maken, kortom prima service, vakmanschap en plezierige mensen .
FOTO VAN JOS BROERSEN
Het resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische visgraat eiken vloer”
Door Suzanne op maandag 20 okt 2014 '14
Perfecte levering en erg mooi en strak gelegd. Dit zijn echte vakmensen en dat is wat je wil met een vloer wat je huis echt afmaakt. Ik heb met Home Vanity veel samengewerkt met andere parketeurs en Europaparket steekt er met vlag en wimpel bovenuit!
FOTO VAN SUZANNE
Enkel gerookt eiken visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Een vloer 100% naar mijn zin”
Door Rien Bouw op zondag 12 okt 2014 '14
Europa Parket is het perfecte adres voor een mooie vloer. Ik ben er uitstekend geholpen. De parketteur was een echte vakman en heeft de vloer mooi gelegd. De vloer is echt prachtig geworden. Het is een Twin-Plank vloer met white-wash behandeling. De trap is bekleed met dezelfde Twin Plank, en sluit zo prachtig aan op de vloer in de kamer.
FOTO VAN RIEN BOUW
Twin-Plank white wash
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ria Buitendijk op zaterdag 27 sep 2014 '14
We hebben pas een huis gekocht waar de schitterende parketvloer ( gekocht door de vorige bewoners bij Europaparket) in lag....maar hier en daar wat verschoten plekken en krasjes...dus wij zijn van Barendrecht naar Barneveld gereden met de vraag om het te laten schuren en in een andere tint in de olie laten zetten,en dat kon, en zijn daar zeer tevreden over, het schuren ging vrijwel stofvrij,en de kleur walnut oak is heel mooi geworden! Wij vinden Europaparket een aanrader ! Goede voorlichting van de verkoper in de winkel, en ook nog een flesje wijn! Dan maar wat kilometers verder rijden voor een goed resultaat!Europaparket is een aanrader !
FOTO VAN RIA BUITENDIJK
Netjes en stofvrij
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloerbedekking”
Door van Holland op zaterdag 20 sep 2014 '14
PVC vloer voor de benedenverdieping gekocht. De aankoop was heel prettig met goede uitleg en na aankoop mochten we een fles wijn meenemen. De vloer werd een paar dagen eerder dan afgesproken gelegd. We werden verrast toen Europa Parket voor de deur stond. Dat leverde wel wat regelwerk voor ons op maar daardoor hadden we de vloer wel eerder liggen. Keurig gelegd door Gert. Hij was behulpzaam met het legen van de kamer en heeft in alle rust de vloer gelegd. Tot volle tevredenheid. Er was weinig materiaal over. Het was een prima aanbieding de de prijs waard is. We kunnen dit anderen aanraden om bij EuropaParket te kopen. Wij zijn er erg blij mee!
FOTO VAN VAN HOLLAND
Schoon werk in de kamer met de zaagmachine
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inspiratie”
Door Martin van Herwaarden op maandag 16 jun 2014 '14
10 jaar geleden legde Europa Parket onze mooie houten vloer van robijn. De parketeur heeft de vloer met vakmanschap en liefde voor zijn vak gelegd hetgeen altijd garant staat voor top kwaliteit.
Onlangs heb ik Europa Parket gevraagd de vloer te schuren en in de olie te zetten. Ook nu dezelfde inzent en beleving met wederom een verbluffend mooie resultaat. Onze huiskamer is weer echt nieuw en dat inspireert !!
FOTO VAN MARTIN VAN HERWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door f ter beek op zondag 15 jun 2014 '14
Onze ervaring met Europaparket is buitengewoon plezierig geweest, een goede ontvangst en rondleiding. we hebben een licht eiken parket gekozen en iedereen valt wat een natuurlijke uitstraling dit parket heeft. na 3 weken opnieuw geolied met een bionatuurlijk produkt. de vloer ziet er nog beter uit dieper van kleur en de eiken patronen komen nog meer tot hun recht. we zijn dus zeer tevreden met onze keus voor dit parket en voor EUROPA PARKET!!
FOTO VAN F TER BEEK
nieuwe vloer, nieuwe kachel
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jan en Riet Haandrikman op donderdag 27 mrt 2014 '14
Vanaf het begin geen drang gevoeld om toch maar vooral te bestellen. Ruim de gelegenheid genomen om ook ' elders' te kijken. Uiteindelijk voor Europaparket gekozen vanwege prijs/kwaliteit verhouding. Planning en afspraken verliepen vervolgens soepel. Leggen is uitermate netjes gedaan.
FOTO VAN JAN EN RIET HAANDRIKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jurgen Machiels op dinsdag 16 apr 2019 '19
In de winkel uitstekende service door goede begeleiding bij het uitzoeken van de vloer. Alle tijd en rust gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk de raftwood vloer gekozen. Prachtig! Er is meegedacht of de huidige vloer eruit gebroken moest worden of dat de vloer er direct overheen gelegd kon worden. Direct geschakeld met een derde partij voor een offerte (uiteindelijk niet nodig maar wel super voor het meedenken) Strakke planning. Jongen die de vloer is komen leggen zeer professioneel en fijn om over de vloer te hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door J.Elands op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij zijn correct geholpen bij dit bedrijf, en vooral de parketteurs verstonden hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door L.van Ingen op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer laten leggen. Heel goed gelegd(door Christiaan) en netjes afgewerkt we zijn er superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door A de Visser op vrijdag 12 apr 2019 '19
Houten vloeren. Goede voorlichting. Goede service en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Groenewoud op vrijdag 22 mrt 2019 '19
De opdracht was: parket schuren en oliën. Opdracht zou op dinsdag uitgevoerd worden. Werknemer belde om 07.30 al aan. Heeft keurig zijn werk gedaan en was om 14.30 klaar. Ik heb echt geen aanmerkingen op het uitvoeren van de opdracht. De enige opmerking zou zijn: prima werk door Europa parket, ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Karel van Dam op dinsdag 19 mrt 2019 '19
We hebben gekocht een laminaat vloer voor in de slaapkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Henk van den Berg op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Schuren en lakken van de vloer. Op wat kleine onvolkomenheden prima uitgevoerd. Goede ervaringen met Europa Parket. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN HENK VAN DEN BERG
Vanmorgen heeft parketteur problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marc op maandag 18 mrt 2019 '19
Ben naar Europaparket gegaan voor een laminaatvloer. In de showroom was ruim voldoende keuze en werd daar prima geholpen. De mensen die bij mij thuis kwamen inmeten en leggen waren ook zeer netjes en hebben mooi werk geleverd. Ik ben er erg gelukkig mee en raad dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Miriam op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Een houten parket vloer kun je overal kopen. Maar service niet. Hierin is Europa Parket echt uniek. Wij hadden een vloer uitgekozen en toen deze gelegd was bleek dat dit niet de kleur was die wij hadden uitgekozen. Europa Parket heeft dit heel netjes en in korte tijd opgelost. Wij zijn erg tevreden. Dank je wel Paul, Stefan en Gerard.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zhouhua op zondag 10 mrt 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door europaparket en het eindresultaat is super! Wij zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met vloer”
Door Maaike op zondag 10 mrt 2019 '19
Laat je niet verleiden door de vloeren die je ziet in de showroom. Zijn slechts de mooiste planken. Vloer die geleverd wordt is anders; bevat veel meer knoest, is veel gevlamder en had doffe plekken. Je hebt voor de kwaliteit die je krijgt veel goedkopere opties!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al lof”
Door Sigrid op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ons parket is al in 1994 gelegd door Europa Parket. ( massief Kambala 2,8 cm) In die tussentijd 2 x uitgebouwd ( 2002 en 2013 ) waarbij er 2x parket moest worden bijgelegd. Europa parket heeft dit beide keren gerealiseerd en er telkens voor gezorgd dat de vloer er weer prachtig uitzag. Aangezien Kambala een nogal donkere uitstraling heeft wanneer behandeld met olie, wilde wij na onze 3e en laatste uitbouw wel eens een lichtere vloer. Na overleg is deze bijgelegd en 3x gelakt ( in plaats v oliën ). Risico was wel een witte doorslag na t lakken, werd mij op t hart gedrukt ( aangezien het hier om een tropische houtsoort gaat ) Nu de vloer behandeld is, kunnen we niet anders zeggen dat we een en al lof zijn. De donkere ouderwetse vloer is omgetoverd tot een licht moderne. Goed advies van Sander, Paul heeft een knap staaltje kunstwerk verricht. Kortom vaklui volgens ons met jarenlange ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Yvonne van Bentem op woensdag 27 feb 2019 '19
Wij hebben klik pvc. Het is rechtstreeks op marmer gelegd. Echt prachtig zonder te egaliseren en in een dag. We hadden wat problemen met een stereo kabel die mijn man onder de vloer wilde hebben. Dit had wat voeten in de aarde omdat wij de kabel aangeschaft hadden en het niet mogelijk bleek. De kabel moest retour en een nieuwe gekocht die 300 euro duurder is. Europa parket is ons tegemoet gekomen en heeft de 300 euro betaald. Dit is super. Waar kom je dit nog tegen. Een dikke pluim voor Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige parketvloer”
Door J.Hofman op zondag 17 feb 2019 '19
een parketvloer is prachtig gelegd. We zijn zeer tevreden en goed behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Boer op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben alle vloeren in onze nieuwbouwwoning laten bekleden door Europa parket. We zijn fantastisch geholpen. Doordat de oplevering van onze woning een oaar maal is uitgesteld was het voor Europa parket telkens weer een puzzel om de planning van het leggen om te zetten. Met veel meedenken door verkoper Steven is het toch steeds weer gelukt. Complimenten! Beneden is de pvc vloer keurig gelegd, incl de plinten. De bovenverdieping is voorzien van laminaatvloer en ligt er ook mooi strak in. En als laatste zijn de trappen voorzien van vloerbedekking waarvan we zien dat dit zeer vakkundig is gelegd door Ronald. Kortom, zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Echt perfect”
Door Hylke Appelhof op vrijdag 15 feb 2019 '19
Laminaat en parket ziet er super mooi uit! Klantcontact en alle uitleg is echt perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 '19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 '19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 '19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 '18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst goed geholpen”
Door Samara Geijtenbeek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een huis gekocht waar al een mooie vloer van Europaparket in lag, maar niet helemaal onze smaak kleur. Daarnaast moest de vlier een stuk aangelegd worden omdat wij op de desbetreffende verdieping hebben verbouwd. Europaparket kwam van te voren kijken wat er mogelijk was en vervolgens werden we uiterst goed geholpen in de showroom om een mooie, passende kleur uit te zoeken. Net voor de geplande datum is er nog even een voorinspectie gedaan, dit was erg fijn omdat we zo zeker wisten waar we aan toe waren. En dan uiteindelijk een prachtig resultaat. Dezelfde vloer maar nu overal op de verdieping en een andere, prachtige kleur.
Zowel mailcontact als telefonisch contact verliep goed en allemaal even vriendelijk. Wij raden europaparket zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Mathé van Alem op vrijdag 7 dec 2018 '18
PVC visgraat, super gelegd door Ronald, werkt snel en zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door C. van de Poll op dinsdag 20 nov 2018 '18
Olie om de geschuurd vloer mee te oliën . Nadat dit bij ons niet goed was gegaan, was er binnen een paar dagen iemand die de vloer opnieuw kwam schuren en oliën. Een warme douche verdiend. Een hele goede service. Prettig winkelen bij jullie en goed meedenken..
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische klus”
Door Annie Lenting op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben recent eiken visgraatparket met wengé bies en strook bij Europa Parket gekocht. dat parket is gelegd in inze jaren '30 woning, waar grond en muren zelfs bij benadering niet recht te noemen zijn. We hadden, voorafgaand aan het leggen, nog een extra uitdaging, dat het parket vooraf gedeeltelijk rond een nog te plaatsen koopeiland zou worden gelegd; vanzelfsprekend mét bies en rand. De parketteurs van het bedrijf hebben een fantastische klus geklaard en wij zijn uiterst tevreden. Wij willen Europa Parket van harte aanbevelen, met name in verband met prima after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hr. Reusken op woensdag 14 nov 2018 '18
Bij de keuze van onze pvc laminaatvloer zijn wij door Europarket geweldig geadviseerd er werd tijd voor ons genomen bij het maken van een goede keuze. Deze week is de vloer gelegd door uiterst vriendelijke en meedenkende parketteur. Wij zij heel tevreden over onze visgraat gelegde vloer. Europarket is een aanrader !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie pvc vloer”
Door rmb op vrijdag 9 nov 2018 '18
pvc vloer inclusief egaliseren. Prima geholpen nam alle tijd voor een goede keuze, en goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Olien vloer”
Door Gerard Brom en Jodi Woutersen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Afgelopen maandag 22 oktober is onze eiken parketvloer aan de Klompenmakerslaan 36 opnieuw in de olie gezet, ditmaal met een whitewash olie, de ROYL 2K PEBBLE C16+16. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat en willen jullie bedanken voor jullie hoge mate van service en het meedenken in de uiteindelijke oplossing. Zoals bekend sloeg de ROYL 2K PITCH B20 niet aan. De eerste keer werd de olie niet goed opgenomen en ook de 2e poging gaf helaas niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben we, in overleg bij jullie showroom, gekozen voor de lichtere kleur en gelukkig werden we hier wel blij van. Zowel voor jullie als voor ons was het vervelend. Jullie moesten tot 3 maal toe de vloer olien, terwijl wij 3x de woonkamer moesten leeghalen. Gelukkig was er begrip over en weer en zijn we er in goed overleg uitgekomen. Complimenten voor jullie begrip, inlevingsvermogen en het meedenken! Europaparket heeft aangetoond service hoog in het vaandel te hebben staan. Hartelijk dank daarvoor! Wij genieten inmiddels al een tijdje van ons nieuwe huis en onze prachtige woonkamervloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Vloer renovatie”
Door Fam Hoogeveen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Onze vloer laten renoveren, boven verwachting, echt supermooi geworden! Zowel voor- als achteraf prima voorlichting en service. Fijne mensen en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar mooi”
Door fam. J.G.K. (Ali en Jan) Meijer op vrijdag 26 okt 2018 '18
In de zaak van Europa Parket B.V. in Barneveld zijn wij keurig geholpen, goed geïnformeerd/voorgelicht. Onvoorstelbaar wat een mooie zaak, wat een keuze/mogelijkheden, iedereen kan daar "aan zijn trekken komen". Wij hebben, met perfect advies, gekozen voor pvc-laminaat. Nu, éénmaal gelegd, wat een prachtig resultaat. De parketeur heeft het laminaat ook super keurig gelegd, wat een vakman, een erg secure man. Ali en Jan Meijer zijn tip top tevreden. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken netjes nagekomen”
Door Charlotte op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mijn keus voor Europa parket is gebaseerd op de vele goede recensies. En die zijn helemaal terecht! Fijn geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Goede service. Vooraf vochtmetingen om te checken of de vloer voldoende droog was. De vloer is super strak gelegd. Netjes afgekit. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Heel tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC-vloer”
Door Marco op vrijdag 26 okt 2018 '18
PVC-vloer gekocht voor begane grond en laminaat voor de bovenverdieping. Keurig gelegd door Europaparket inclusief de plinten. Afspraken zijn goed nagekomen. Op de afgesproken tijd stonden de medewerkers van Europaparket voor de deur en het werk was conform planning optijd af. Zeer tevreden over de dienstverlening van Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans Grotenhuis op woensdag 24 okt 2018 '18
Plak pvc . zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, de parkateur heeft zeer goed werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Corine op woensdag 24 okt 2018 '18
Heel goed! Mooie showroom, veel keuze en goede informatie & kennis aanwezig. Denken mee, snelle service & doen wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door W. Teekamp op zondag 23 sep 2018 '18
Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Beukenvloer”
Door petra op zondag 16 sep 2018 '18
beukenvloer laten opschuren en lakken, heel goed gedaan en netjes achtergelaten. Ziet er weer uit als nieuw!! Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Troost op woensdag 12 sep 2018 '18
Parketvloer voor nieuwe woning aangeschaft. Betrouwbare partij, prima communicatie, planning en uitvoering van de werkzaamheden. Zeer tevreden dus over deze deal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Christiaan van Os op maandag 3 sep 2018 '18
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot aan het eindresultaat heb ik
alleen maar lof. Wij zijn zeer content met onze schitterende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 '18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Liseth van Ieperen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Hebben gekocht een; een lamelparket vloer, licht eiken verlijmd op de vloer en plinten gelijmd en afgekit. Vriendelijk en serieus geholpen. Goede adviezen. Maar nog beter, echt heel erg netjes gelegd. Met nadruk op die plaatsen waar geen plint geplaatst kan worden strak erlangs gewerkt. Hierna nog geïnformeerd of alles goed is verlopen. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.