Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 321 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren242 ervaringen
4 sterren77 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Klantenservice hoog in het vaandel”
Door jeroen van aken op dinsdag 24 nov 2015 '15
Na veel researchwerk ben ik terecht gekomen bij Europa parket voor een dubbelgerookte parketvloer mat geolied. Je merkt aan alles dat klantenservice hoog in het vaandel staat. Er heerst een relaxte sfeer en er wordt uitgebreid tijd voor je genomen om tot de beste keuze te komen. Met daarnaast een scherpe prijs voor de vloer, was voor mij de keuze gemaakt. Het leuke vond ik dat dezelfde verkoper ook de vloer kwam leggen. Sander is voor mij een echte vakman die zijn werk serieus neemt en meedenkt met de klant. Het gaat uiteindelijk om het resultaat en die mag er echt zijn. Ik ben een dik tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jurgen Machiels op dinsdag 16 apr 2019 '19
In de winkel uitstekende service door goede begeleiding bij het uitzoeken van de vloer. Alle tijd en rust gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk de raftwood vloer gekozen. Prachtig! Er is meegedacht of de huidige vloer eruit gebroken moest worden of dat de vloer er direct overheen gelegd kon worden. Direct geschakeld met een derde partij voor een offerte (uiteindelijk niet nodig maar wel super voor het meedenken) Strakke planning. Jongen die de vloer is komen leggen zeer professioneel en fijn om over de vloer te hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vera op vrijdag 12 apr 2019 '19
Traprenovatie en de hal hebben ze aangepakt. Wij zijn erg tevreden, het contact is erg fijn en goed verlopen en alles is super netjes achtergelaten.
FOTO VAN VERA
Trap
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door J.Elands op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij zijn correct geholpen bij dit bedrijf, en vooral de parketteurs verstonden hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door L.van Ingen op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer laten leggen. Heel goed gelegd(door Christiaan) en netjes afgewerkt we zijn er superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door A de Visser op vrijdag 12 apr 2019 '19
Houten vloeren. Goede voorlichting. Goede service en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Groenewoud op vrijdag 22 mrt 2019 '19
De opdracht was: parket schuren en oliën. Opdracht zou op dinsdag uitgevoerd worden. Werknemer belde om 07.30 al aan. Heeft keurig zijn werk gedaan en was om 14.30 klaar. Ik heb echt geen aanmerkingen op het uitvoeren van de opdracht. De enige opmerking zou zijn: prima werk door Europa parket, ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed netwerk”
Door Doest op donderdag 21 mrt 2019 '19
Pvc vloer inclusief egaliseren volledig verzorgd en perfect uitgevoerd. Goede adviezen, goede bereikbaarheid. Goed netwerk van vakmensen waardoor we nu een gave vloer hebben liggen!
FOTO VAN DOEST
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Karel van Dam op dinsdag 19 mrt 2019 '19
We hebben gekocht een laminaat vloer voor in de slaapkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Henk van den Berg op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Schuren en lakken van de vloer. Op wat kleine onvolkomenheden prima uitgevoerd. Goede ervaringen met Europa Parket. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN HENK VAN DEN BERG
Vanmorgen heeft parketteur problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marc op maandag 18 mrt 2019 '19
Ben naar Europaparket gegaan voor een laminaatvloer. In de showroom was ruim voldoende keuze en werd daar prima geholpen. De mensen die bij mij thuis kwamen inmeten en leggen waren ook zeer netjes en hebben mooi werk geleverd. Ik ben er erg gelukkig mee en raad dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Miriam op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Een houten parket vloer kun je overal kopen. Maar service niet. Hierin is Europa Parket echt uniek. Wij hadden een vloer uitgekozen en toen deze gelegd was bleek dat dit niet de kleur was die wij hadden uitgekozen. Europa Parket heeft dit heel netjes en in korte tijd opgelost. Wij zijn erg tevreden. Dank je wel Paul, Stefan en Gerard.
Reactie of foto toevoegen
“Zie je maar zelden”
Door Mike op maandag 11 mrt 2019 '19
Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
FOTO VAN MIKE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zhouhua op zondag 10 mrt 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door europaparket en het eindresultaat is super! Wij zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met vloer”
Door Maaike op zondag 10 mrt 2019 '19
Laat je niet verleiden door de vloeren die je ziet in de showroom. Zijn slechts de mooiste planken. Vloer die geleverd wordt is anders; bevat veel meer knoest, is veel gevlamder en had doffe plekken. Je hebt voor de kwaliteit die je krijgt veel goedkopere opties!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al lof”
Door Sigrid op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ons parket is al in 1994 gelegd door Europa Parket. ( massief Kambala 2,8 cm) In die tussentijd 2 x uitgebouwd ( 2002 en 2013 ) waarbij er 2x parket moest worden bijgelegd. Europa parket heeft dit beide keren gerealiseerd en er telkens voor gezorgd dat de vloer er weer prachtig uitzag. Aangezien Kambala een nogal donkere uitstraling heeft wanneer behandeld met olie, wilde wij na onze 3e en laatste uitbouw wel eens een lichtere vloer. Na overleg is deze bijgelegd en 3x gelakt ( in plaats v oliën ). Risico was wel een witte doorslag na t lakken, werd mij op t hart gedrukt ( aangezien het hier om een tropische houtsoort gaat ) Nu de vloer behandeld is, kunnen we niet anders zeggen dat we een en al lof zijn. De donkere ouderwetse vloer is omgetoverd tot een licht moderne. Goed advies van Sander, Paul heeft een knap staaltje kunstwerk verricht. Kortom vaklui volgens ons met jarenlange ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Yvonne van Bentem op woensdag 27 feb 2019 '19
Wij hebben klik pvc. Het is rechtstreeks op marmer gelegd. Echt prachtig zonder te egaliseren en in een dag. We hadden wat problemen met een stereo kabel die mijn man onder de vloer wilde hebben. Dit had wat voeten in de aarde omdat wij de kabel aangeschaft hadden en het niet mogelijk bleek. De kabel moest retour en een nieuwe gekocht die 300 euro duurder is. Europa parket is ons tegemoet gekomen en heeft de 300 euro betaald. Dit is super. Waar kom je dit nog tegen. Een dikke pluim voor Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Open en helder, vriendelijk en plezierig”
Door Martijn op vrijdag 22 feb 2019 '19
Het ging om het infrezen van vloerverwarming, egaliseren en leggen van de pvc-vloer en plinten. Ik wilde één partij die alles coördineerde en één factuur. Europa Parket is zeer helder in wat ze wel en niet doen en werken samen met professionele flexibele partners. Partners zijn netjes, professioneel en met de juiste mentaliteit. Voorafgaand aan de klus werd thuis alles nog eens opgemeten en doorgesproken. In mijn geval moest twee keer herpland worden. Dat ging ook snel en zonder problemen. Communicatie is open en helder, vriendelijk en plezierig. En in vergelijking met andere partijen die ik benaderd heb - goedkoop. Voorlopig heb ik geen vloer meer nodig, maar ik stuur wel vrienden en kennissen er heen om eens te informeren.
FOTO VAN MARTIJN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige parketvloer”
Door J.Hofman op zondag 17 feb 2019 '19
een parketvloer is prachtig gelegd. We zijn zeer tevreden en goed behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Boer op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben alle vloeren in onze nieuwbouwwoning laten bekleden door Europa parket. We zijn fantastisch geholpen. Doordat de oplevering van onze woning een oaar maal is uitgesteld was het voor Europa parket telkens weer een puzzel om de planning van het leggen om te zetten. Met veel meedenken door verkoper Steven is het toch steeds weer gelukt. Complimenten! Beneden is de pvc vloer keurig gelegd, incl de plinten. De bovenverdieping is voorzien van laminaatvloer en ligt er ook mooi strak in. En als laatste zijn de trappen voorzien van vloerbedekking waarvan we zien dat dit zeer vakkundig is gelegd door Ronald. Kortom, zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Echt perfect”
Door Hylke Appelhof op vrijdag 15 feb 2019 '19
Laminaat en parket ziet er super mooi uit! Klantcontact en alle uitleg is echt perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Zonder meer aanrader”
Door Henry Valk op vrijdag 15 feb 2019 '19
We waren op zoek naar een PVC-vloer. Perfecte voorlichting, eerlijk en transparant. Ook zeker niet opdringerig. Een paar weken later werd de vloer geëgaliseerd. Ook keurig werk! En het leggen van de vloer ging volgens planning. Nette jongeman, leverde goed werk. Zonder meer een aanrader!
FOTO VAN HENRY VALK
PVC-vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 '19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 '19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 '19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 '18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst goed geholpen”
Door Samara Geijtenbeek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een huis gekocht waar al een mooie vloer van Europaparket in lag, maar niet helemaal onze smaak kleur. Daarnaast moest de vlier een stuk aangelegd worden omdat wij op de desbetreffende verdieping hebben verbouwd. Europaparket kwam van te voren kijken wat er mogelijk was en vervolgens werden we uiterst goed geholpen in de showroom om een mooie, passende kleur uit te zoeken. Net voor de geplande datum is er nog even een voorinspectie gedaan, dit was erg fijn omdat we zo zeker wisten waar we aan toe waren. En dan uiteindelijk een prachtig resultaat. Dezelfde vloer maar nu overal op de verdieping en een andere, prachtige kleur.
Zowel mailcontact als telefonisch contact verliep goed en allemaal even vriendelijk. Wij raden europaparket zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Mathé van Alem op vrijdag 7 dec 2018 '18
PVC visgraat, super gelegd door Ronald, werkt snel en zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door C. van de Poll op dinsdag 20 nov 2018 '18
Olie om de geschuurd vloer mee te oliën . Nadat dit bij ons niet goed was gegaan, was er binnen een paar dagen iemand die de vloer opnieuw kwam schuren en oliën. Een warme douche verdiend. Een hele goede service. Prettig winkelen bij jullie en goed meedenken..
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische klus”
Door Annie Lenting op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben recent eiken visgraatparket met wengé bies en strook bij Europa Parket gekocht. dat parket is gelegd in inze jaren '30 woning, waar grond en muren zelfs bij benadering niet recht te noemen zijn. We hadden, voorafgaand aan het leggen, nog een extra uitdaging, dat het parket vooraf gedeeltelijk rond een nog te plaatsen koopeiland zou worden gelegd; vanzelfsprekend mét bies en rand. De parketteurs van het bedrijf hebben een fantastische klus geklaard en wij zijn uiterst tevreden. Wij willen Europa Parket van harte aanbevelen, met name in verband met prima after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hr. Reusken op woensdag 14 nov 2018 '18
Bij de keuze van onze pvc laminaatvloer zijn wij door Europarket geweldig geadviseerd er werd tijd voor ons genomen bij het maken van een goede keuze. Deze week is de vloer gelegd door uiterst vriendelijke en meedenkende parketteur. Wij zij heel tevreden over onze visgraat gelegde vloer. Europarket is een aanrader !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie pvc vloer”
Door rmb op vrijdag 9 nov 2018 '18
pvc vloer inclusief egaliseren. Prima geholpen nam alle tijd voor een goede keuze, en goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Olien vloer”
Door Gerard Brom en Jodi Woutersen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Afgelopen maandag 22 oktober is onze eiken parketvloer aan de Klompenmakerslaan 36 opnieuw in de olie gezet, ditmaal met een whitewash olie, de ROYL 2K PEBBLE C16+16. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat en willen jullie bedanken voor jullie hoge mate van service en het meedenken in de uiteindelijke oplossing. Zoals bekend sloeg de ROYL 2K PITCH B20 niet aan. De eerste keer werd de olie niet goed opgenomen en ook de 2e poging gaf helaas niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben we, in overleg bij jullie showroom, gekozen voor de lichtere kleur en gelukkig werden we hier wel blij van. Zowel voor jullie als voor ons was het vervelend. Jullie moesten tot 3 maal toe de vloer olien, terwijl wij 3x de woonkamer moesten leeghalen. Gelukkig was er begrip over en weer en zijn we er in goed overleg uitgekomen. Complimenten voor jullie begrip, inlevingsvermogen en het meedenken! Europaparket heeft aangetoond service hoog in het vaandel te hebben staan. Hartelijk dank daarvoor! Wij genieten inmiddels al een tijdje van ons nieuwe huis en onze prachtige woonkamervloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Vloer renovatie”
Door Fam Hoogeveen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Onze vloer laten renoveren, boven verwachting, echt supermooi geworden! Zowel voor- als achteraf prima voorlichting en service. Fijne mensen en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar mooi”
Door fam. J.G.K. (Ali en Jan) Meijer op vrijdag 26 okt 2018 '18
In de zaak van Europa Parket B.V. in Barneveld zijn wij keurig geholpen, goed geïnformeerd/voorgelicht. Onvoorstelbaar wat een mooie zaak, wat een keuze/mogelijkheden, iedereen kan daar "aan zijn trekken komen". Wij hebben, met perfect advies, gekozen voor pvc-laminaat. Nu, éénmaal gelegd, wat een prachtig resultaat. De parketeur heeft het laminaat ook super keurig gelegd, wat een vakman, een erg secure man. Ali en Jan Meijer zijn tip top tevreden. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken netjes nagekomen”
Door Charlotte op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mijn keus voor Europa parket is gebaseerd op de vele goede recensies. En die zijn helemaal terecht! Fijn geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Goede service. Vooraf vochtmetingen om te checken of de vloer voldoende droog was. De vloer is super strak gelegd. Netjes afgekit. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Heel tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC-vloer”
Door Marco op vrijdag 26 okt 2018 '18
PVC-vloer gekocht voor begane grond en laminaat voor de bovenverdieping. Keurig gelegd door Europaparket inclusief de plinten. Afspraken zijn goed nagekomen. Op de afgesproken tijd stonden de medewerkers van Europaparket voor de deur en het werk was conform planning optijd af. Zeer tevreden over de dienstverlening van Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans Grotenhuis op woensdag 24 okt 2018 '18
Plak pvc . zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, de parkateur heeft zeer goed werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Corine op woensdag 24 okt 2018 '18
Heel goed! Mooie showroom, veel keuze en goede informatie & kennis aanwezig. Denken mee, snelle service & doen wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door W. Teekamp op zondag 23 sep 2018 '18
Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Beukenvloer”
Door petra op zondag 16 sep 2018 '18
beukenvloer laten opschuren en lakken, heel goed gedaan en netjes achtergelaten. Ziet er weer uit als nieuw!! Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Troost op woensdag 12 sep 2018 '18
Parketvloer voor nieuwe woning aangeschaft. Betrouwbare partij, prima communicatie, planning en uitvoering van de werkzaamheden. Zeer tevreden dus over deze deal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Christiaan van Os op maandag 3 sep 2018 '18
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot aan het eindresultaat heb ik
alleen maar lof. Wij zijn zeer content met onze schitterende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 '18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Liseth van Ieperen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Hebben gekocht een; een lamelparket vloer, licht eiken verlijmd op de vloer en plinten gelijmd en afgekit. Vriendelijk en serieus geholpen. Goede adviezen. Maar nog beter, echt heel erg netjes gelegd. Met nadruk op die plaatsen waar geen plint geplaatst kan worden strak erlangs gewerkt. Hierna nog geïnformeerd of alles goed is verlopen. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W Roelofsen op dinsdag 10 jul 2018 '18
We hebben een prachtige vloer gekregen en is keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
“Olien en schuren houten vloer”
Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Frans Boersma op vrijdag 22 jun 2018 '18
We zijn terechtgekomen bij dit bedrijf omdat we een vergelijking wilden zien tussen pvc en parket vloeren en zij van beiden grote stalen hebben liggen. Nadat we besloten hadden toch voor het parket te gaan, zijn we uitstekend geholpen en werd meteen een scherpe offerte neergelegd. Afspraken gemaakt voor inmeten en leggen. Afspraken zijn keurig nagekomen en het parket is op de afgesproken datum geleverd, keurig gelegd en ter plaatse nog een keer nabehandeld. De restanten zijn allemaal meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Floris Berghout op dinsdag 19 jun 2018 '18
Na veel rondzoeken uiteindelijk beland bij Europaparket. Supernetjes geholpen in de winkel, de installatie was super snel en we zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Eric Bouter op dinsdag 19 jun 2018 '18
Europa Parket heeft na uitbrengen van een scherpe offerte voor een kwaliteits lamelparket voor op een betonnen vloer met vloerverwarming fantastisch werk geleverd. Mark had de leiding tijdens het leggen van ruim 300 m2 vloer, een echte vakman die topwerk heeft afgeleverd. Ik kan iedereen Europa Parket aanraden, en vraag naar Mark als legger!
FOTO VAN ERIC BOUTER
Lamelparket
REACTIE VAN RON VERHEIJ
Beste Eric, die foto van de vloer die je geplaatst hebt: deze vloer ziet er perfect uit. Kun je mij laten weten hoe dit type vloer heet? met vriendelijke groet, Ron Verheij
REACTIE VAN ERIC BOUTER
Eiken rustiek 23 cm brede planken, geolied en na leggen nog een keer geolied, succes met kiezen
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door E. C. Teeuw op zaterdag 16 jun 2018 '18
Eiken dubbele visgraat parketvloer, dubbel gerookt en verouderd - prachtig gelegd en een plaatje om te zien. Zeer tevreden, ook met de extra service toen wij reclameerden over de plinten: meteen en prima hersteld! Europa Parket kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat vloer”
Door Sneijder op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een visgraat vloer gekocht dubbel gerookt met white wash. Binnen een korte tijd was de vloer gelegd en geolied het ziet er geweldig uit en onze 2de vloer die we bij dit bedrijf gekocht hebben. Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid. Zeker aan te raden! Geweldige service
FOTO VAN SNEIJDER
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Henry Boerrigter op vrijdag 8 jun 2018 '18
Laminaat. Vooral communicatie was uitstekend en de snelheid van handelen mbt offerte en rekening. Super klantgericht, een verademing.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door P. Kalff op zondag 3 jun 2018 '18
Parketvloer gekocht. Resultaat is uitstekend. Offerte was snel, goed en duidelijk. Planning probleemloos gehandhaafd. Hulp voor aanvullende diensten, zoals meubelopslag, schilder-/behangwerk, was efficiënt en snel. De parketteur was wat stug in de omgang, maar wel een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door M. Bons op zondag 27 mei 2018 '18
Wij hebben in onze woonkamer Eiken rustiek twinplank laten leggen. Onze ervaring is uitstekend. Prettig en deskundig advies en vervolgens keurig gelegd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Jaap de Leeuw op vrijdag 25 mei 2018 '18
de houten vloer is perfect geadviseerd, goede service en heldere afspraken. soepel in afhandeling toen wij een inmeet afspraak vergeten waren. Nette afhandeling tijdens leggen, zorgvuldig handelend.
FOTO VAN JAAP DE LEEUW
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door T. Nelissen op vrijdag 25 mei 2018 '18
Parketvloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Vakkundig gedaan en zeer plezierige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Jan op woensdag 23 mei 2018 '18
We hebben bij Europa Parket een PVC vloer gekocht, voor beneden en midden verdieping . In de toonzaal zijn we zeer goed geholpen. De verkoper, Gerard, voelde onze behoeften feilloos aan en niet onbelangrijk, de aangeboden koffie was verrukkelijk. De prijs was vergelijkbaar met talloze andere aanbieders, dus de keus was snel gemaakt, we hebben Europa Parket de order gegeven. Sander, die alles in kwam meten in de woning, was klantvriendelijk en kwam met een aantal zeer behulpzame tips met betrekking tot onder andere de trap en de deurmat.
Willem, die de vloer kwam egaliseren en leggen, is een echte vakman. Zeer netjes en overal rekening mee houdend. Zelfs de lastigste hoekjes en hoogteverschillen heeft hij perfect gelegd. Een echte aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Guido Vink op vrijdag 18 mei 2018 '18
We hebben een wit geoliede eiken vloer gekocht bij Europa Parket in Barneveld. We zijn goed geadviseerd, de voorbereiding was gedegen en het resultaat is erg mooi geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter & Ellen Kraaijeveld op dinsdag 15 mei 2018 '18
TOP ERVARING!! onze nieuwe parketvloer is perfect gelegd. Van advies bij verkoop tot planning, oplevering en overdracht alleen maar compliment voor het hele team van Europa Parket. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN PETER & ELLEN KRAAIJEVELD
Gelegde parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door C. van Oord op dinsdag 8 mei 2018 '18
Wij hebben een visgraatparketvloer gekocht en vinden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Ton Verweij op vrijdag 4 mei 2018 '18
Wij hebben gekozen voor een pvc vloer en gingen, uitsluitend om ons te oriënteren, naar Europa Parket. Dit op basis van de reviews op internet. Ons voornemen om niets aan te schaffen verdween als sneeuw voor de zon, door het aanbod in de showroom en de uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker. Bij het bekijken van de situatie bij ons thuis, om vast te stellen hoeveel m2 er geleverd moest worden, werden door de medewerker nog enkele zeer bruikbare suggesties gedaan mbt de te bekleden trap. Het leggen van de vloer werd gedaan door Willem, een uitermate deskundige vloerenlegger maar ook nog eens een leuke en gezellige vent. Het resultaat is een prachtige vloer waar we ontzettend tevreden mee zijn. Zoals gezegd zijn we blij met de vloer, maar de trap is de blikvanger geworden, in één woord "geweldig".
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk van begeleiding”
Door Jeroen Hoeben op vrijdag 27 apr 2018 '18
Lamelparket gekocht voor de 1e etage en zolder. Vanaf het eerste contact met het bedrijf het goede gevoel en los van het genot van een inmiddels prachtig gelegde vloer, met name onder de indruk van hoe Europarket de order ook administratief en logistiek begeleidt. Elke wijziging of aanvulling, hoe klein ook, leverde elke keer weer een nieuwe bevestiging op. Het tevredenheidstelefoontje na een week is ook lovenswaardig en was in ons geval dan ook mede de aanleiding tot het o.a. nabestellen van traprenovatie in dezelfde houtsoort als de vloer...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van der Waals op vrijdag 27 apr 2018 '18
Schuren en lakken van een parketvloer. Zorgvuldig en goed gedaan. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door Anna op vrijdag 13 apr 2018 '18
We hebben Eikenhouten lamelparket gekocht. Hele goede prijs en mooie kwaliteit. Beneden 3,5 jaar geleden laten leggen (whitewash) en blijft mooi. Nu boven in naturel kleur. Service was top, snel en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.Visser op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Europa Parket en zijn goed geholpen. De vloer is supergoed gelegd door het hele huis door 1 man! Erg mooi en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Maurits op dinsdag 10 apr 2018 '18
Dit is in korte tijd (i.v.m. verhuizing) onze tweede keer dat wij een vloer hebben uitgezocht bij Europaparket. Opnieuw zeer vriendelijk en accuraat geholpen. Het resultaat eveneens volledig naar onze wens! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. Sonneveld op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben gekozen voor pvc en daar zijn we erg blij mee en is ook heel mooi gelegd .
De service is bij Europa parket super. Een paar dagen voor het leggen kwamen we ,door een staal op te halen, erachter dat de kleur niet goed was. De bestelling was al binnen en toch heeft Europa parket het voor elkaar gekregen om datgene te leggen wat wel paste en ook mooi staat. Een dikke pluim voor jullie en nogmaals hartelijk dank!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood Ohio”
Door W. Kraak op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben de Raftwood Ohio bij Europa Parket gekocht en door hun laten plaatsen. Goede ervaring mee. Zijn duidelijk in afspraken en stemmen deze goed af. De parketlegger was vriendelijk, correct en heeft de vloer naar onze wens geplaatst. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en houten vloer”
Door Meijer op dinsdag 3 apr 2018 '18
Wij hebben recent een laminaat en houten vloer inclusief trapbekleding gekocht en laten plaatsen. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de weg ernaar toe. Ze bestaan nog! Echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Michiel Krauss op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Parket is keurig gelegd, vriendelijke legger, behulpzaam, relaxed. Flexibel toen bleek dat ie de deadline niet kon halen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd”
Door andre op zondag 25 mrt 2018 '18
We hebben een houten vloer gekocht. Helaas was de vloer in eerste instantie niet gerookt doordat de bon niet goed was overgeschreven. Dit is echter binnen anderhalve week hersteld; vervolgens is de juiste vloer erg netjes gelegd. We hadden nog wat kleine dingen na de oplevering en die zijn ook erg zorgvuldig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Eric Franken op zaterdag 24 mrt 2018 '18
PVC vloer gekocht en gelegd. Goede service, vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Eef op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Wij hebben een houten multifloor gekocht voor in de woonkamer en traprenovatie van dezelfde multifloor. Ook hebben we de 3D wandbekleding van teak gekocht. Alles is zeer professioneel geplaatst. Ook telefonisch contact is zeer positief! Snelle en goede service. Ook wordt er met je meegedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Chris op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Parketvloer gekocht. Goed gelegd, op paar ruwe flink noestige planken na, die niet op de meest handige plek lagen. Fijn bedrijf mooie vloeren tegen een mooie prijs.
Ze doen echt hun best voor je, goede service en snelle reacties. Top!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.