Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 321 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren242 ervaringen
4 sterren77 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Niet tevreden met vloer”
Door Maaike op zondag 10 mrt 2019 '19
Laat je niet verleiden door de vloeren die je ziet in de showroom. Zijn slechts de mooiste planken. Vloer die geleverd wordt is anders; bevat veel meer knoest, is veel gevlamder en had doffe plekken. Je hebt voor de kwaliteit die je krijgt veel goedkopere opties!
Reactie of foto toevoegen
“Noesten in vloer”
Door J D Jacobs op vrijdag 8 mei 2015 '15
Mijn ervaring is zeer slecht . Vloer die wij in het bedrijf gezien hebben lijk er helemaal niet op. Zitten wel heel veel noesten in die naar vier weken loskomen en er uit gaan. Komt er een reparateur die negen noest gaten dicht kit, die kit zit de volgende ochtend aan de voeten van mijn vrouw. Gebeld maar er wordt beloofd dat er teruggebeld word maar dit doen ze nooit.
REACTIE VAN EUROPA PARKET
M.b.t. comm. Jacobs kunnen wij meedelen dat afgelopen weekend aktie is ondernomen en dat gisteren de leverancier is wezen beoordelen. Er is tot een juiste oplossing gekomen met dhr. Jacobs welke wij binnenkort gaan uitvoeren.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Floris Berghout op dinsdag 19 jun 2018 '18
Na veel rondzoeken uiteindelijk beland bij Europaparket. Supernetjes geholpen in de winkel, de installatie was super snel en we zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kundige parketlegger”
Door Paul van Hooft op vrijdag 21 okt 2016 '16
Geholpen door een bijzonder kundige parketteur (Bart). Van tevoren alles uitgelegd over wat er gaat gebeuren. Gewerkt zonder stofproblemen te veroorzaken. Was ook bereid een paar kleinere reparaties aan het eiken parket uit te voeren, die niet waren gepland. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zhouhua op zondag 10 mrt 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door europaparket en het eindresultaat is super! Wij zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Zie je maar zelden”
Door Mike op maandag 11 mrt 2019 '19
Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
FOTO VAN MIKE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Judith Versteege op donderdag 24 sep 2015 '15
Prachtige vloer, een echte eye catcher. Krijg er veel complimenten over. Zeer prettige en deskundige service! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanraden. Bij mij is zowel in woonkamer als op bovenverdieping mooie vloer gelegd. Ik zou zo weer met deze zaak in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door José Meijerink op zondag 26 jul 2015 '15
Prima geholpen door Christa Halbersma. Ook al is de vloer donkerder uitgevallen dan wij gedacht hadden zijn we tevreden. En degene die hem gelegd heeft helaas weet ik zijn naam niet meer.Zo wat een super geweldige vakman. Zo jong als hij is heeft prachtig werk geleverd super vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door E.p.van.Lienden op dinsdag 5 apr 2016 '16
Door vakkundig personeel zijn wij uitstekend tevreden op de manier dat de laminaat vloer is aan gelegd en afgewerkt in onze woning. Ook het overleg voor af hebben wij goede voorlichting gekregen. Bedankt hier voor.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Monique te Ede op vrijdag 10 apr 2015 '15
Na uitstekende ervaringen met Europaparket (leggen vloer zolder en 1e verdieping) zijn we "als vanzelfsprekend" weer naar Europarket gegaan om de houtenvloer van de benedenverdieping te vervangen. Ruime keuze, staal wordt gemaakt om uiteindelijke kleur te bepalen, goed advies, afspraken worden nagekomen en vloer wordt zeer kundig en degelijk gelegd. Kortom wederom een uitstekende ervaring. Niet onbelangrijk: prijs - kwaliteit prima.
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door Daniëlle van Donkersgoed op zaterdag 7 dec 2013 '13
Al bij de eerste kennismaking met Europa Parket werden wij zeer hartelijk ontvangen en hebben we zelfs een rondleiding door de fabriek gekregen. geweldig dat ze zoveel tijd voor je uittrekken. Later ben ik meerdere malen de showroom ingelopen en ook mijn bestelling is meerdere malen aangepast, dit alles ging probleemloos! De communicatie was uitstekend! Iedere wijziging die ik doorvoerde werd bevestigd per brief, zo had ik altijd de laatste afspraken bij de hand. extra mogelijkheden zoals een potje van de vloerolie krijgen om een blank eiken deur in dezelfde kleur als de vloer te oliën, blijkt geen enkel probleem! AL mijn extra wensen werden !zonder extra kosten! probleemloos opgelost. Ook toen de dekvloer niet droog genoeg bleek te zijn was het maken van een nieuwe leveringsdatum geen probleem. Het installeren van de vloer ging zeer voorspoedig en professioneel. Met een dag konden we er al op lopen op sokken! De vloer zelf is ook echt schitterend! precies zoals ik had gehoopt. Al met al ben ik enorm te spreken over de fantastische service van dit bedrijf maar ook zeker over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geen CENT teveel betaald, het is iedere cent dubbel en dwars waard! Ik zou iedereen aanraden binnen te lopen om dit zelf te kunnen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Sietze van der Ploeg op woensdag 13 jan 2016 '16
Uitstekend geholpen bij de aankoop van de PVC vloer. Er werd echt meegedacht wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. Na de aankoop is alles netjes volgens afspraak verlopen en het eindresultaat mag er zeker zijn! Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van Breet op woensdag 13 jan 2016 '16
In november 2015 heeft Europa Parket naar volle tevredenheid een houten vloer gelegd in mijn nieuwbouwwoning. Binnen een halve dag was de klus geklaard. De vloer is, gelet op het eindresultaat, door zeer vakkundige medewerkers gelegd. Europa Parket is absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Cornelis de Kruijf op woensdag 11 okt 2017 '17
Na mooie samples in de gewenste kleur de keuze voor Europa parket gemaakt. Na vertraging bij de aannemer is er flexibel meegedacht in de planning. Resultaat mooi vakwerk met strakke details!
Reactie of foto toevoegen
“Bedreven in hun vak”
Door Fam. Cordia op woensdag 6 apr 2016 '16
De vloeren zijn netjes gelegd. Bijzonder strak rond deurposten en dergelijke. Bijzonder was ook de prettige communicatie. We hadden echt idee dat mocht er iets zijn, ze dat graag zouden oplossen. De kleur van de vloer leek niet te passen bij de keuken. Nadat dat is aangegeven, werd meteen een passende oplossing gevonden. De vloerleggers waren duidelijk bedreven in hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door H.M. op dinsdag 24 feb 2015 '15
Ik heb vloerverwarming en pvc laten aanleggen. De prijs hiervoor was zeer concurrerend, afspraken zijn goed nagekomen.
Vooral de pvc is fantastisch gelegd. Keurige en prettige vakmensen. Ik ben dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Wim Lensink op woensdag 20 apr 2016 '16
Raftwood vloer gekocht 2x uitstekend geholpen door de klantvriendelijke Christa .Gelegd op de afgesproken dag door een absolute vakman Theo. Allen hartelijk dank ,wij zijn blij met deze mooie vloer. Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen
FOTO VAN WIM LENSINK
Raftwood vloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wouter van Toor op woensdag 27 sep 2017 '17
Prachtige parketvloer van hoge kwaliteit en met bijzonder warme uitstraling! Elke keer bij het binnen komen in onze woning worden we blij! Ook de trap ziet er schitterend uit. En de plint is zeer netjes aangebracht en afgekit. Alles bij elkaar bijzonder goed geholpen! Zowel bij het maken van onze keuzes qua vloer, als het komen tot een mooie prijs. En erg fijn contact gehad toen de vloer en plint gelegd werden! Aanrader!
FOTO VAN WOUTER VAN TOOR
Trapbekleding
REACTIE VAN RUSLANA
Beautiful! Which color is this?
REACTIE VAN WOUTER
Please find the details from the order below: EIKEN RUSTIEK TWIN-PLANK 03 PLANED OAK NATUREL WIT / DOLOMIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische visgraat eiken vloer”
Door Suzanne op maandag 20 okt 2014 '14
Perfecte levering en erg mooi en strak gelegd. Dit zijn echte vakmensen en dat is wat je wil met een vloer wat je huis echt afmaakt. Ik heb met Home Vanity veel samengewerkt met andere parketeurs en Europaparket steekt er met vlag en wimpel bovenuit!
FOTO VAN SUZANNE
Enkel gerookt eiken visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Vakmansen”
Door Mark Julsing op maandag 27 jul 2015 '15
Europa Parket is een bedrijf met een zeer breed assortiment. De adviseurs zijn allen zeer goed geïnformeerd en luisteren goed wat je wilt. Onze 1e Afzelia houtenvloer die is gelijmd ligt na 18 jaar nog immer strak. Uiteraard met gebruikers sporen, maar geen spoor dat de vloer wijkt of los komt. Super! Recent onze kersenparket laten schuren en naturel geolied. Ook deze klus prima gedaan. Tevens twee kamers laten leggen met een zeer mooie walnoten twin plank 16mm vast gelijmd en walnoten geolied. Kortom, vakmensen, die luisteren naar de klant en werkelijk schitterend werk leveren!
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat vloer”
Door Debby F op zondag 30 jul 2017 '17
PVC -en laminaat vloer voor het gehele huis aangeschaft bij Europaparket. Prettig geholpen in de winkel en daarom besloten beide vloeren inclusief plinten te laten leggen door dit bedrijf. Na 2 maanden was een PVC strook door onbekende reden beschadigd beneden. Zonder enige ophef netjes verholpen door Europaparket! Bedankt en we zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“echt vakmanschap”
Door familie van den Brand op maandag 20 okt 2014 '14
Bij de eerste ontvangst in de showroom in Barneveld zagen wij direct dat we hier met professionals te maken hadden. Tot en met de oplevering van de vloer is dit continu gebleven. Afspraken worden stipt nagekomen en de adviezen zijn erg goed en niets is te veel. Ze hebben zelfs onze trap mee behandeld in de kleur en stijl van de door ons gekozen vloer. Europa parket heeft jarenlange ervaring in houten vloeren en dat hebben we gemerkt en dit alles ook nog voor een acceptabele prijs. We zullen zeker weer terug komen!!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Marianne van Kimmenade op zondag 2 mrt 2014 '14
In mijn woning heb ik door Europaparket in de woonkamer en de volledige eerste en tweede verdieping houten vloeren laten leggen. De service was erg goed, en is in zeer strakke planning tot stand gekomen, met afstemming met andere partijen in mijn huis. Daarbij complimenten aan Sander Stam die in grote drukte hier in huis de vloer heeft gelegd. De vloeren zijn prachtig met mooie afwerking. Inmiddels woon ik een maand in de woning en de vloer bevalt uitstekend, warm en lekker strak. Kortom een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitstekend”
Door CD op zondag 12 apr 2015 '15
Mooie vloer gekocht. Goed geholpen; kennis van het product. Ook het leggen verliep snel en vakkundig. Ze stuurden foto's over hoe het proces vorderde terwijl ik aan het werk was. Was leuk om te zien. Service is uitstekend. Kon zelf s avonds met vragen over onderhoud ben hen terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Prachige visgraat vloer”
Door Roos Tji op zondag 2 mrt 2014 '14
Op zoek naar een visgraat parketvloer ben ik bij Europa parket terecht gekomen. In vergelijking met enkele andere parketleveranciers sprongen zij er qua kwaliteit/prijsverhouding voor mij bovenuit. Dat begon al bij het bezoek aan de showroom, deze is heel mooi, geeft een goede indruk van de mogelijkheden en laat ook een indruk van vakmanschap achter. De prijs voor de vloer lag ook een stuk lager dan ik bij anderen had gehoord. De vloer werd gelegd door iemand die duidelijk van zijn vak houdt: zorgvuldig en erg netjes. Het resultaat mag er dan ook zijn. Prachtige klassieke merbau visgraatvloer, ik kijk er elke dag met heel veel plezier naar. Ik zou Europa Parket zeker aanraden aan anderen. Je krijgt echt waar voor je geld waar je je hele leven plezier van hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Service en hoe klachten behandeld worden.”
Door Lia op maandag 3 mrt 2014 '14
Geweldige service!!!!! Ongeveer 1,5 jaar geleden een pvc vloer uitgezocht en laten leggen. Daar waren we erg blij mee. Maar naar een maand of 3 kregen we wat problemen. Europa Parket erbij gehaald en ze wilden dit op een goede manier oplossen. Nu is het zo goed opgelost, dat ze een totaal nieuwe vloer hebben gelegd. En dat terwijl Europa Parket er niets aan kon doen (fabriek geen goede materialen geleverd en daarna failliet). Dus hebben ze bij Europa Parket alle kosten op zich genomen en vergoed. Hartelijk bedankt voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door F.Meijer op vrijdag 20 mrt 2015 '15
Parket is mooi in dubbel visgraat gelegd door een aardige en vakkundige parketlegger. Na enkele dagen bleek er nog een stukje los te liggen. Dit werd dit binnen 3 dagen verholpen. Wij zijn heel tevreden met deze vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door Noordhuis op woensdag 24 feb 2016 '16
We hebben Europa Parket een huiskamer en een appartement van PVC vloeren laten voorzien. Tijdens de intake van onze wensen werden we vakbekwaam voorgelicht over de mogelijkheden. In de showroom waren alle materialen aanwezig en we kregen een waaier mee voor het maken van de uiteindelijke combinatie i.c.m. de nog uit te kiezen keuken. Voor alle uitdagingen waren oplossingen voorhanden. Of het nou ging om lastige hoekjes, ronde muren of kabels die we in plinten weg wilden werken. En voor een pilaar was een rubberen plint te leveren, volledig in dezelfde stijl als de houten plinten.

Tijdens onze verdere oriëntatie werden vragen snel en accuraat per e-mail en telefonisch beantwoord. Uiteindelijk hebben we gekozen voor verlijmde PVC stroken voor de huiskamer en PVC op een houten (HDF) kern met isolatielaag eronder voor het appartement, zodat voldaan werd aan de eisen voor geluidsreductie van de VVE. Hiervoor regelde Europa Parket gelijk een officieel certificaat. De afspraken werden duidelijk op papier gezet en er werd gelijk een planning gemaakt voor de voorinspectie en het leggen. Deze planning werd keurig nagekomen, waarbij tijdens de voorinspectie de verkoopafspraken stuk voor stuk werden nagelopen en getoetst aan de omstandigheden ter plaatse. Daarbij werd weer goed meegedacht over de plaatsing van plinten met kabelgoten, het omgaan met kitrandjes en het uitkiezen van een deurmat met de juiste afmetingen t.o.v. de openslaande deur.

Tot zo ver helemaal goed. Maar dan het lijmen en leggen, zou dat ook goed gaan? Dat kunnen we alleen maar bevestigen. Alle voorbereidingen en afspraken werden vakkundig gerealiseerd, waarbij je aan de combinatie van nauwkeurigheid en snelheid ziet dat je met vakmensen te maken hebt. En toen enkele weken later een plakplintje een beetje losliet, werd er gelijk een garantieafspraak ingepland om dit te herstellen. Kortom, het gehele traject van oriëntatie vooraf tot service achteraf is heel goed bevallen. De PVC vloeren liggen er prachtig in en de 15 en 20 jaar garantie op de vloermaterialen geeft vertrouwen voor jarenlang plezier van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Jan de Vries & Annemarie de Jonge op donderdag 2 jun 2016 '16
Ons 30 jaar oude lamelparket lag er slecht bij. Vaal, dof, vlekkerig en met lelijke krassen. Europa Parket heeft het geschuurd en gelakt en het ziet er nu werkelijk als nieuw uit. Het resultaat was boven verwachting en wij zijn dan ook buitengewoon tevreden over het vakmanschap en de aandacht voor detail van Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H.Prins, Den Haag op maandag 31 jul 2017 '17
Na twee jaar geleden parket bij Europaparket te hebben gekocht en de goede ervaring met de service, ben ik bij hun teruggekomen. Heldere informatie nu bij het maken van een keuze voor een pvc vloer. Snelle administratieve afhandeling. Vòòr het leggen nog een afspraak om in te meten en evt. bijzonderheden ter plaatse te kunnen bespreken, bijv. moeilijke hoekjes, soort plint. Leggen van de vloer professioneel, schone oplevering. Top!
FOTO VAN H.PRINS, DEN HAAG
Pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Opknapbeurt”
Door Priscilla op vrijdag 25 sep 2015 '15
Begin september hebben wij onze vloer opnieuw laten schuren en oliën. Het huis wat we gekocht hadden was al voorzien van een eikenvloer, alleen de vloer was wel aan een opknapbeurt toe. Destijds heeft Europaparket de vloer in het huis gelegd vandaar dat wij contact hebben opgenomen met hen. Wat een service en duidelijke uitleg!
Ik zal Europaparket zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Beste gevoel erbij”
Door Mlab op maandag 10 okt 2016 '16
Zojuist is onze PVC vloer opgeleverd nadat voor het weekend de vloer geëgaliseerd is(plavuizen vloer). Bij verschillende zaken in zuid-Holland geweest voor de pvc vloer. Mede door de positieve reacties ook naar Europa parket gereden. Qua advies en prijs gaf Europaparket het beste gevoel. Vloer is erg netjes gelegd en ziet er top uit!
FOTO VAN MLAB
Top uitziende vloer
REACTIE VAN DAAN
Wij zijn ons ook aan het oriënteren op een gelijmde PVC vloer. Zou ik mogen vragen wat de all-in prijs ongeveer was, inclusief egaliseren, plaatsen en het materiaal?
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren”
Door Peter van 't Hol op dinsdag 17 nov 2015 '15
21 jaar geleden heeft Europa parket onze eikenvloer gelegd. 2 maanden geleden heeft onze vaatwasser gelekt waardoor sommige planken barstten en omhoog kwamen. Europa parket gebeld en zij kwamen de schade opmeten en hebben snel een offerte gemaakt voor de verzekering. Na akkoord is de vloer opnieuw geschuurd en een olie gezet. Voordeel: we konden zelf de kleur bepalen waardoor het wel een nieuwe vloer lijkt! Super begeleid en keurig opgelost. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Johann op zondag 7 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Ook het tempo waarmee de vloerenlegger werkte. De vloer werd erg vlot gelegd. Erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Marianne Tiemens op donderdag 25 jun 2015 '15
Europaparket heeft onze trap gerenoveerd. Het heeft ons echt verrast. Zo mooi is het geworden. Echte eenheid met de vloer beneden. Sander is een echte vakman! Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed advies. Kunnen deze zaak met een gerust aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door M. Versteeg op dinsdag 24 okt 2017 '17
Goed geholpen in de winkel. Inmeten en leggen ging professioneel.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Eef op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Wij hebben een houten multifloor gekocht voor in de woonkamer en traprenovatie van dezelfde multifloor. Ook hebben we de 3D wandbekleding van teak gekocht. Alles is zeer professioneel geplaatst. Ook telefonisch contact is zeer positief! Snelle en goede service. Ook wordt er met je meegedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig”
Door Bolhuis op vrijdag 12 feb 2016 '16
We hebben bij Europa parket een partij eikenhouten twinplanken gekocht voor onze woonkamer en gang . In de showroom werden we vriendelijk en vakkundig geadviseerd. We konden snel een afspraak maken om de vloer te leggen. Twee weken van tevoren kwam de vakman langs om een inspectie te doen en de laatste zaken op te meten (oppervlakte, plinten etc). Het leggen zelf werd in 1,5 dag gedaan. Daarbij ging de vakman zeer nauwkeurig en voortvarend te werk. Het resultaat mag er dan ook zijn: een prachtige eikenhouten vloer die superstrak gelegd is en de vertrekken naadloos met elkaar verbindt. Echt een meerwaarde voor onze woning. We zouden Europaparket daarom aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Es op woensdag 16 aug 2017 '17
Super goed geholpen en een prachtige vloer en trap als resultaat. Kundige monteurs, die zelf erg kritisch meekijken en meedenken en top werk opleveren. Service daarnaast ook erg goed en snel!!
FOTO VAN ES
Nieuwe vloer via Europa Parket
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jurgen Machiels op dinsdag 16 apr 2019 '19
In de winkel uitstekende service door goede begeleiding bij het uitzoeken van de vloer. Alle tijd en rust gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk de raftwood vloer gekozen. Prachtig! Er is meegedacht of de huidige vloer eruit gebroken moest worden of dat de vloer er direct overheen gelegd kon worden. Direct geschakeld met een derde partij voor een offerte (uiteindelijk niet nodig maar wel super voor het meedenken) Strakke planning. Jongen die de vloer is komen leggen zeer professioneel en fijn om over de vloer te hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Eric Franken op zaterdag 24 mrt 2018 '18
PVC vloer gekocht en gelegd. Goede service, vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Jan op woensdag 23 mei 2018 '18
We hebben bij Europa Parket een PVC vloer gekocht, voor beneden en midden verdieping . In de toonzaal zijn we zeer goed geholpen. De verkoper, Gerard, voelde onze behoeften feilloos aan en niet onbelangrijk, de aangeboden koffie was verrukkelijk. De prijs was vergelijkbaar met talloze andere aanbieders, dus de keus was snel gemaakt, we hebben Europa Parket de order gegeven. Sander, die alles in kwam meten in de woning, was klantvriendelijk en kwam met een aantal zeer behulpzame tips met betrekking tot onder andere de trap en de deurmat.
Willem, die de vloer kwam egaliseren en leggen, is een echte vakman. Zeer netjes en overal rekening mee houdend. Zelfs de lastigste hoekjes en hoogteverschillen heeft hij perfect gelegd. Een echte aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Henk van den Berg op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Schuren en lakken van de vloer. Op wat kleine onvolkomenheden prima uitgevoerd. Goede ervaringen met Europa Parket. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN HENK VAN DEN BERG
Vanmorgen heeft parketteur problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloerbedekking”
Door van Holland op zaterdag 20 sep 2014 '14
PVC vloer voor de benedenverdieping gekocht. De aankoop was heel prettig met goede uitleg en na aankoop mochten we een fles wijn meenemen. De vloer werd een paar dagen eerder dan afgesproken gelegd. We werden verrast toen Europa Parket voor de deur stond. Dat leverde wel wat regelwerk voor ons op maar daardoor hadden we de vloer wel eerder liggen. Keurig gelegd door Gert. Hij was behulpzaam met het legen van de kamer en heeft in alle rust de vloer gelegd. Tot volle tevredenheid. Er was weinig materiaal over. Het was een prima aanbieding de de prijs waard is. We kunnen dit anderen aanraden om bij EuropaParket te kopen. Wij zijn er erg blij mee!
FOTO VAN VAN HOLLAND
Schoon werk in de kamer met de zaagmachine
Reactie of foto toevoegen
“Open en helder, vriendelijk en plezierig”
Door Martijn op vrijdag 22 feb 2019 '19
Het ging om het infrezen van vloerverwarming, egaliseren en leggen van de pvc-vloer en plinten. Ik wilde één partij die alles coördineerde en één factuur. Europa Parket is zeer helder in wat ze wel en niet doen en werken samen met professionele flexibele partners. Partners zijn netjes, professioneel en met de juiste mentaliteit. Voorafgaand aan de klus werd thuis alles nog eens opgemeten en doorgesproken. In mijn geval moest twee keer herpland worden. Dat ging ook snel en zonder problemen. Communicatie is open en helder, vriendelijk en plezierig. En in vergelijking met andere partijen die ik benaderd heb - goedkoop. Voorlopig heb ik geen vloer meer nodig, maar ik stuur wel vrienden en kennissen er heen om eens te informeren.
FOTO VAN MARTIJN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“onderhoud parket”
Door Ineke Makkinga op zaterdag 14 dec 2013 '13
Het was nodig om mijn parketvloer op te knappen. Na een telefoontje kwam er snel iemand om te kijken en de offerte had ik zo in huis. Een oude beschadiging werd nog onder de garantievoorwaarden opgeknapt. Prijs van de offerte was zeker in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Kortom: de vloer ziet er weer uit als nieuw, ik ben zeer tevreden over kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zoals bovenstaande tevredenheid al aangeeft zal ik Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M.V. op zaterdag 7 mei 2016 '16
Goed advies, goed werk! Prettige mensen. parket is keurig hersteld. als nieuw. en allemaal binnen korte termijnen gerealiseerd. alleen dat je met minimaal 200 karakters moet reageren..... dat is dan weer jammer ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter & Ellen Kraaijeveld op dinsdag 15 mei 2018 '18
TOP ERVARING!! onze nieuwe parketvloer is perfect gelegd. Van advies bij verkoop tot planning, oplevering en overdracht alleen maar compliment voor het hele team van Europa Parket. Wat ons betreft een aanrader!
FOTO VAN PETER & ELLEN KRAAIJEVELD
Gelegde parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Chris op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Parketvloer gekocht. Goed gelegd, op paar ruwe flink noestige planken na, die niet op de meest handige plek lagen. Fijn bedrijf mooie vloeren tegen een mooie prijs.
Ze doen echt hun best voor je, goede service en snelle reacties. Top!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tom Uitterhoeve op maandag 16 dec 2013 '13
Een aanrader voor een prachtige vloer. Mooie showroom in Barneveld. Goede communicatie aangaande levertijden, opmetingen en plaatsing. Prachtige vloeren. En een echte aanrader: wij mochten een kijkje nemen in de fabriek waar de vloeren worden gemaakt, een echte toevoeging.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer, vakkundig gelegd”
Door M.S. op vrijdag 9 jan 2015 '15
De prijs/kwaliteit verhouding van de door ons gekochte vloer en de montage hebben we als seer goed ervaren. Vooral de monteur heeft ons in positieve zin verrast. Zeer vakkundige en vakbekwame klantgerichte monteur die sneller dan verwacht onze vloer heeft gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de vloer”
Door Christien ter Horst op zondag 8 mei 2016 '16
Prima geholpen en goede afspraken. Vloer is prima gelegd.Vriendelijk personeel.We hebben zelfs in de fabriek gekeken. Wij zijn erg blij met de vloer, dus een aanrader om naar Europa Parket te gaan. Je kunt ze altijd bellen, met je vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en houten vloer”
Door Meijer op dinsdag 3 apr 2018 '18
Wij hebben recent een laminaat en houten vloer inclusief trapbekleding gekocht en laten plaatsen. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en de weg ernaar toe. Ze bestaan nog! Echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 '18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W Roelofsen op dinsdag 10 jul 2018 '18
We hebben een prachtige vloer gekregen en is keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Europa Parket”
Door Eric Laan op maandag 6 jun 2016 '16
Mijn ervaring met Europaparket is super. Bij de eerste keuzes goed geholpen en geadviseerd. Het leggen en leveren (laminaat bovenetage hebben wij zelf gelegd) van de vloer is heel netjes afgewerkt. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige houten vloer.”
Door T. Berendsen op zaterdag 13 dec 2014 '14
Ook dit keer hebben wij de houten vloer gekocht bij Europa-parket. (het is onze derde vloer). Zoals iedere keer zijn wij nu ook weer super tevreden. Prettige verkopers en echte vaklieden die de vloer leggen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gelegd”
Door andre op zondag 25 mrt 2018 '18
We hebben een houten vloer gekocht. Helaas was de vloer in eerste instantie niet gerookt doordat de bon niet goed was overgeschreven. Dit is echter binnen anderhalve week hersteld; vervolgens is de juiste vloer erg netjes gelegd. We hadden nog wat kleine dingen na de oplevering en die zijn ook erg zorgvuldig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat vloer”
Door Sneijder op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een visgraat vloer gekocht dubbel gerookt met white wash. Binnen een korte tijd was de vloer gelegd en geolied het ziet er geweldig uit en onze 2de vloer die we bij dit bedrijf gekocht hebben. Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid. Zeker aan te raden! Geweldige service
FOTO VAN SNEIJDER
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door f ter beek op zondag 15 jun 2014 '14
Onze ervaring met Europaparket is buitengewoon plezierig geweest, een goede ontvangst en rondleiding. we hebben een licht eiken parket gekozen en iedereen valt wat een natuurlijke uitstraling dit parket heeft. na 3 weken opnieuw geolied met een bionatuurlijk produkt. de vloer ziet er nog beter uit dieper van kleur en de eiken patronen komen nog meer tot hun recht. we zijn dus zeer tevreden met onze keus voor dit parket en voor EUROPA PARKET!!
FOTO VAN F TER BEEK
nieuwe vloer, nieuwe kachel
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Arie & Gerda te Kulve op zondag 14 dec 2014 '14
Wij hebben een pvc vloer aangeschaft, fijn was dat er in de showroom ruim gelegde vloeren waren te bezichtigen. Dit gaf ons een goed beeld. We zijn gastvrij ontvangen en ook goed geïnformeerd. Ook betreft de ondervloer die voor ons ook heel belangrijk was omdat wij in een appartement wonen. Onze onder buren horen echt helemaal niets van ons. De offerte was heel duidelijk en ook de afspraken zijn perfect nagekomen. Ook de montage is keurig gedaan een hele aardige man die uit service nog voor ons de plinten heeft afgekit Top !! De vloer was een aantrekkelijke aanbieding en kortom wij zijn er helemaal blij mee en dik tevreden over europarket.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door lilian en menno smits op vrijdag 8 jul 2016 '16
we willen als eerste de laminaatlegger theo bedanken en onze complimenten voor zijn werkwijze snel vakkundig en keurig met het leggen echt heel fijne ervaring zo schoon als hij werkt erg vriendelijk is hij met omgang van klanten en onze complimenten voor de hele gang van zaken bij europaparket super vriendelijk geholpen, dus heel hartelijk bedankt
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Marco Boersma en Loes Waterreus op vrijdag 29 jan 2016 '16
Europaparket heeft in onze woning de PVC-vloer gelegd. Tijdens de koop en het voorgesprek in de woning zijn we uitstekend voorgelicht over de mogelijkheden. Het resultaat is een strakke vloer die geheel drempelloos in woonkamer, bijkeuken en studeerkamer is gelegd. Het hoogteverschil tussen de kamers is vakkundig verholpen. Ondanks de door onszelf veroorzaakte rommelige werkomstandigheden heeft Europaparket keurig werk afgeleverd.
FOTO VAN MARCO BOERSMA EN LOES WATERREUS
Onze nieuwe PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Siep op dinsdag 4 jul 2017 '17
Wij hebben onze laminaatvloer aangeschaft bij Europa parket. We zijn daar zeer goed geholpen door de heer van der Kamp. De offerte was netjes en overzichtelijk en tijdens het inmeten werd er goed meegedacht. De montage door de monteurs van Europa parket verliep soepel en nauwkeurig. Ik kan deze firma zeker aanraden. Anders dan de naam doet vermoeden leveren ze meer dan alleen Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Jacco op woensdag 29 nov 2017 '17
Alle afspraken zijn goed nagekomen, ook als het gaat om service raad ik dit bedrijf aan. Ze laten je niet zitten, ze gaan voor een perfect eindresultaat. Kortom deze tweede vloer en tweede goede ervaring rijker kan ik niet anders zeggen dan ga zo door! Mooie vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prima vloer!”
Door Gerald en Marijke van Ramshorst op donderdag 13 mrt 2014 '14
Omdat we heel vaak langs het bedrijf van Europa Parket komen besloten we daar te beginnen op onze zoektocht naar een parketvloer. Vervolgens hadden we een goed gevoel en zijn niet verder wezen kijken. Geen spijt van onze keuze want hij ligt er netjes in. Strak/ vlak zoals dat hoort. We genieten ervan!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder aangename ervaring.”
Door J. Houtman op donderdag 19 dec 2013 '13
Het kopen van een parketvloer bij Europa Parket in Barneveld bleek, in de ruimste zin van het woord, een bijzonder aangename ervaring. Niet alleen het kopen van de parketvloer maar ook het door Europa Parket uitvoering geven aan de opdracht, namelijk het plaatsen van de vloer en het nakomen van de afspraken daaromtrent, waren voor ons een kennismaking met het vakmanschap, de klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en een prima service van Europa Parket. Waarbij het vermelden waard is dat de informele sfeer bijzonder door ons werd gewaardeerd. Zo ook een rondleiding door de fabriek. Kortom, wij zijn nu in het gelukkige bezit en trotse eigenaars van een schitterende parketvloer welke geheel overeenkomt met en voldoet aan onze wensen en om die reden en gezien onze zeer positieve ervaring met Europa Parket, bevelen wij deze ondernemer, zijn medewerkers en de producten ten zeerste bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Hele fijne mensen”
Door A Roseboom op dinsdag 25 okt 2016 '16
Het is allemaal prima gegaan. Mooi op tijd en de vloeren zijn erg mooi geworden. Prettige mensen die het gelegd hebben Het is een genoegen om er naar te kijken. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en familie
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische klus”
Door Annie Lenting op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben recent eiken visgraatparket met wengé bies en strook bij Europa Parket gekocht. dat parket is gelegd in inze jaren '30 woning, waar grond en muren zelfs bij benadering niet recht te noemen zijn. We hadden, voorafgaand aan het leggen, nog een extra uitdaging, dat het parket vooraf gedeeltelijk rond een nog te plaatsen koopeiland zou worden gelegd; vanzelfsprekend mét bies en rand. De parketteurs van het bedrijf hebben een fantastische klus geklaard en wij zijn uiterst tevreden. Wij willen Europa Parket van harte aanbevelen, met name in verband met prima after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer”
Door Fam Tieleman op dinsdag 29 sep 2015 '15
Wij hebben bij Europa parket een nieuwe vloer besteld voor onze woonkamer (duo plank) en zijn zeer tevreden met het resultaat. Gedurende het proces zijn we zeer uitgebreid en geduldig geadviseerd en was geen vraag te veel. De leggers bleken uitermate ervaren en klaarde de klus zonder gedoe. TOP resultaat! Europa parket bestaat al sinds 1967 dus men weet wel waar men het over heeft. Bedankt Steven !
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam. Willemsen op maandag 19 sep 2016 '16
Naar volle tevredenheid de vloer door Europarket laten schuren en opnieuw in de olie laten zetten. Alles werd ook weer zeer netjes achtergelaten. Ook voor en na de opdracht aan de telefoon zeer netjes geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door Anna op vrijdag 13 apr 2018 '18
We hebben Eikenhouten lamelparket gekocht. Hele goede prijs en mooie kwaliteit. Beneden 3,5 jaar geleden laten leggen (whitewash) en blijft mooi. Nu boven in naturel kleur. Service was top, snel en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door John S op woensdag 4 mrt 2015 '15
Merbau tapis vloer laten leggen in woonkamer en keuken (45 m2). Het resultaat is erg mooi geworden. Echt vakwerk. Ook in het voortraject goed gecommuniceerd. Heldere voorlichting en duidelijke afspraken. En ook niet onbelangrijk, een scherpe prijs. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Ruud Jacobs op dinsdag 29 sep 2015 '15
Onze eerste ervaring met Europa Parket dateert al weer van zo'n 15 jaar geleden. Toen besloten wij in onze nieuwe woning parket te nemen. Na al die jaren van intensief gebruik was het echter wel aan een opknapbeurt toe. We hebben daarom onlangs weer contact gezocht met Europa Parket. Op hun voorstel is het parket geschuurd en in de olie gezet. Het ziet er weer als nieuw uit. Tot slot : De werkzaamheden waren binnen een dag geklaard en tot onze verbazing was er nergens in huis veel stof - waar we in eerste instantie wel bang voor waren - te vinden. Daarom chapeau voor het geleverde werk!
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Hans van Os op dinsdag 6 jun 2017 '17
onze ervaringen waren ook echt super. vanaf de rondleiding in de fabriek met ons kleinkind tot aan het eind product, het egaliseren en door euro parket laten verlijmen van de vloer. zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Super en vakkundig geholpen”
Door Hennie Serrai-Bunschoten op dinsdag 29 sep 2015 '15
Wij zijn door de firma Europa Parket super en vakkundig geholpen. Wat ons betreft verdiend de firma, de warme douche. Het personeel is goed gemotiveerd en professioneel aangelegd. Prima job verricht. Aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door ilse van eijk op zaterdag 14 okt 2017 '17
In april heeft u in onze gehele woning de vloer gelegd. Ik wil u laten weten dat we zo ontzettend tevreden zijn geweest over europaparket! De kwaliteit van de vloeren en hoe deze zijn gelegd: super! Ik ben heeeeel blij dat we alles bij u hebben afgenomen. Ook de heren die hier over de vloer waren, waren erg prettig en aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en goed”
Door Jasper op dinsdag 17 jun 2014 '14
Wij hebben Europa Parket in onze nieuwe woning een vloer laten leggen en twee trappen laten bekleden met eiken parket. Waarvan één dichte trap en één open trap.

Op de dag dat ze begonnen met de werkzaamheden is parketteur Sander begonnen met het leggen van de traptreden. Je kon meteen zien dat het een zeer ervaren parketteur is. De door hem gezaagde traptrede pasten perfect over de bestaande traptreden zodat het niet eens nodig was de randen met kit af te werken. Zijn oog voor detail en precisie maakte dat alles er super gelikt uit zag.

Na ca 2 uur kwam er nog een parketteur die begon met het leggen van de vloer. Toen ik na een tijdje kwam kijken bleek echter dat het hout van de vloer en de trap niet de zelfde kleur waren. Bij de aankoop hadden wij echter wel afgesproken dat de trappen en de vloer in dezelfde kleur zou gebeuren. Naar toen bleek waren de traptreden met een ander soort olie behandeld aangezien deze olie beter slijtvast was, echter vonden mijn vrouw en ik de kleur afwijking niet mooi en acceptabel.

Nadat wij dit besproken hebben, heeft Europa Parket gekeken hoe ze dit probleem op konden lossen. Zij hebben geprobeerd de trap die al gelegd was overnieuw te oliën dit mocht echter niet baten. Na te hebben overlegd met Europa Parket is besloten de hele trap overnieuw te doen omdat het resultaat anders gewoon niet perfect zou worden.

Uiteindelijk heeft Sander de trappen en de vloer echt perfect afgerond. Alles ligt er super strak in, op de plaatsen waar geen plint geplaatst kon worden is de vloer tot op de mm strak gelegd.

Kortom als ik kijk naar wat wij betaald hebben en welke kwaliteit/vakmanschap je hiervoor krijgt kan ik alleen maar zeggen dat dit gewoon prima is. Wij hebben bij een drietal leveranciers een offerte opgevraagd waarbij Europa Parket er het goedkoopst uit kwam, dit is niet terug te zien in de kwaliteit. Dat de trap overnieuw gedaan moest worden was heel vervelend, het zorgt voor wat vertraging in je planning en daarnaast is het ook vervelend om iemand zijn werk overnieuw te laten doen. Echter de manier waarop met deze klacht is omgegaan is gewoon perfect, zonder problemen is er voor gekozen de hele trap uit te breken en overnieuw te doen. Dit heeft Europa Parket natuurlijk extra materiaal en manuren gekost. Dat hierover niet moeilijk werd gedaan vind ik erg goed en maakt dat ik gewoon erg tevreden ben over het werk wat door Europa Parket is geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vakkundig”
Door M Versteeg op woensdag 30 sep 2015 '15
Na goede ervaring met een houten vloer. Weer zoekende naar een nieuwe vloer voor nieuwe woning toch weer gekozen voor een houten vloer.Zo toch weer een 2e keer een houten vloer gekocht bij Eurpoa Parket, je wordt er netjes en vakkundig geholpen ruime keus en prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie pvc vloer”
Door rmb op vrijdag 9 nov 2018 '18
pvc vloer inclusief egaliseren. Prima geholpen nam alle tijd voor een goede keuze, en goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door John Derksen op vrijdag 11 mrt 2016 '16
Goede heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen. Begeleiding naar het leggen toe is prima. En dan hadden we nog het geluk dat we een goede ervaren legger hadden. Wij gunnen iedereen Theo. Alles doordacht en stelt netjes vragen over hoe je het wilt hebben. Vaak zijn er meerdere wegen die tot het mooiste resultaat leiden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Ligt keurig”
Door Molenaar op donderdag 30 nov 2017 '17
Werden in de winkel zeer vriendelijk geholpen, men dacht mee, maar liet ons rustig een keuze maken. Het leggen van de vloer verliep uitstekend en snel, zo snel dat de trap al op de 2e dag bekleed kon worden. Alles ligt keurig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Martin Haverkort op zondag 12 feb 2017 '17
Zeer tevreden! Na lang zoeken zijn wij uiteindelijk in Barneveld terechtgekomen (wonen in Groningen) bij Europa Parket. In eerste instantie overtuigd door de goede prijs (fors goedkoper dan offertes die we al hadden van andere bedrijven) later bleek de kwaliteit ook perfect. We hebben gekozen voor een eiken visgraatvloer, deze is gelegd door Theo wat zeer vakkundig is gebeurd. Europa Parket is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door R. Lentfert op maandag 20 nov 2017 '17
Hartelijke ontvangst door Christa. Een goed en deskundig advies gekregen. Nette montage door deskundige parketteur.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Leggen van de vloer”
Door Rob H op zaterdag 23 aug 2014 '14
Na de aankoop met deskundig advies, opmeten van de oppervlakte en plinten, is de vloer onlangs zeer deskundig gelegd. Ondanks dat er een extra profile moest komen, omdat er een klein hoogte verschil met de keuken was, is de vloer toch binnen 1 dag gelegd. Er is niets op aan te merken, en we zijn dan ook zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles perfect verlopen”
Door Roland Baumgarten op woensdag 19 jul 2017 '17
Van orientatie in de winkel, bestelling, levering en plaatsing van het parket (112 m2 multiplank door het hele appartement) is alles perfect verlopen. Vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden zijn we over het resultaat. De vloer ligt er strak bij. Ik zou dit bedrijf graag aanraden aan ieder die op zoek is naar een mooie parketvloer.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.