Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 300 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren225 ervaringen
4 sterren74 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Eric Bouter op dinsdag 19 jun 2018 '18
Europa Parket heeft na uitbrengen van een scherpe offerte voor een kwaliteits lamelparket voor op een betonnen vloer met vloerverwarming fantastisch werk geleverd. Mark had de leiding tijdens het leggen van ruim 300 m2 vloer, een echte vakman die topwerk heeft afgeleverd. Ik kan iedereen Europa Parket aanraden, en vraag naar Mark als legger!
FOTO VAN ERIC BOUTER
Lamelparket
REACTIE VAN RON VERHEIJ
Beste Eric, die foto van de vloer die je geplaatst hebt: deze vloer ziet er perfect uit. Kun je mij laten weten hoe dit type vloer heet? met vriendelijke groet, Ron Verheij
REACTIE VAN ERIC BOUTER
Eiken rustiek 23 cm brede planken, geolied en na leggen nog een keer geolied, succes met kiezen
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat vloer”
Door Sneijder op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een visgraat vloer gekocht dubbel gerookt met white wash. Binnen een korte tijd was de vloer gelegd en geolied het ziet er geweldig uit en onze 2de vloer die we bij dit bedrijf gekocht hebben. Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid. Zeker aan te raden! Geweldige service
FOTO VAN SNEIJDER
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door C. van Oord op dinsdag 8 mei 2018 '18
Wij hebben een visgraatparketvloer gekocht en vinden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door Anna op vrijdag 13 apr 2018 '18
We hebben Eikenhouten lamelparket gekocht. Hele goede prijs en mooie kwaliteit. Beneden 3,5 jaar geleden laten leggen (whitewash) en blijft mooi. Nu boven in naturel kleur. Service was top, snel en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door ilse van eijk op zaterdag 14 okt 2017 '17
In april heeft u in onze gehele woning de vloer gelegd. Ik wil u laten weten dat we zo ontzettend tevreden zijn geweest over europaparket! De kwaliteit van de vloeren en hoe deze zijn gelegd: super! Ik ben heeeeel blij dat we alles bij u hebben afgenomen. Ook de heren die hier over de vloer waren, waren erg prettig en aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wouter van Toor op woensdag 27 sep 2017 '17
Prachtige parketvloer van hoge kwaliteit en met bijzonder warme uitstraling! Elke keer bij het binnen komen in onze woning worden we blij! Ook de trap ziet er schitterend uit. En de plint is zeer netjes aangebracht en afgekit. Alles bij elkaar bijzonder goed geholpen! Zowel bij het maken van onze keuzes qua vloer, als het komen tot een mooie prijs. En erg fijn contact gehad toen de vloer en plint gelegd werden! Aanrader!
FOTO VAN WOUTER VAN TOOR
Trapbekleding
REACTIE VAN RUSLANA
Beautiful! Which color is this?
REACTIE VAN WOUTER
Please find the details from the order below: EIKEN RUSTIEK TWIN-PLANK 03 PLANED OAK NATUREL WIT / DOLOMIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Robert op vrijdag 8 sep 2017 '17
Goede kwaliteit, kleine issue gehad maar keurig opgelost, uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en parket”
Door Martin van den Hoorn op woensdag 26 jul 2017 '17
Zowel laminaat en parket aangeschaft bij Europa Parket. Zeer plezierig en ter zake kundig geholpen, zowel bij de aankoop als bij de plaatsing van laminaat en parket. Men neemt alle tijd voor goed advies. Oplevering in één keer goed. De prijs/kwaliteit verhouding is in onze ogen scherp geplaatst in de markt. Het resultaat (de vloer) is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Zo hoort het”
Door JBaan op woensdag 10 mei 2017 '17
Bij Europa Parket Barneveld naar volle tevredenheid een whitewash eiken 22cm duoplank parketvloer gekocht verlijmd op de cementdekvloer met vloerverwarming.
Kernpunten:
* Prima advies in de winkel
* Beste prijs voor zeer goede kwaliteit materiaal
* Super verzorgd gelegd en meegedacht waar nodig
* Netjes nagebeld of alles in orde is.
Zo hoort het te zijn.
FOTO VAN JBAAN
Whitewash eiken duoplank parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Jan Ligtenberg op woensdag 12 apr 2017 '17
Onze eiken vloer laten schuren,grey washen en nieuwe plinten laten plaatsen,zeer tevreden en prima en netjes werk afgeleverd. Complimenten voor het vakmanschap van vloerenspecialist Gertjan ! Ik beveel Europ Parket zeker aan want de kwaliteit kun je terug zien in de geleverde werkzaamheden.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Martin Haverkort op zondag 12 feb 2017 '17
Zeer tevreden! Na lang zoeken zijn wij uiteindelijk in Barneveld terechtgekomen (wonen in Groningen) bij Europa Parket. In eerste instantie overtuigd door de goede prijs (fors goedkoper dan offertes die we al hadden van andere bedrijven) later bleek de kwaliteit ook perfect. We hebben gekozen voor een eiken visgraatvloer, deze is gelegd door Theo wat zeer vakkundig is gebeurd. Europa Parket is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Elsbeth op donderdag 17 nov 2016 '16
Goede service, goede kwaliteit, na afloop werd ik gebeld over het verloop en eventuele vragen, goede nazorg dus. En ze waren ook altijd bereikbaar. Al met al ben ik dus zeer tevreden! Zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam. Verheijden op donderdag 3 nov 2016 '16
Na het vergelijken van meerdere aanbieders van parketvloeren, kwam Europa Parket het beste uit de bus qua kwaliteit, aanbod en prijs. Ook het leggen van de parketvloer, incl. plaatsen van plinten, is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Extra wensen als verstek zagen en afkitten van de plinten was geen probleem en is zeer netjes gedaan. Wij kunnen met eerlijkheid zeggen dat wij enorm tevreden zijn over onze parketvloer van Europa Parket!
FOTO VAN FAM. VERHEIJDEN
Parketvloer in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete vloer”
Door Jaap Wagenvoort op donderdag 27 okt 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een complete vloer bij Europa Parket aangeschaft. Het betrof een houten (begane grond) en laminaat vloer (1e verdieping en zolder). Dit inclusief alles: plinten, afdekplaten, doorloopmatten, ondervloer en het leggen. Over de vloeren zelf niets dan lof. Prima kwaliteit, met name de kwaliteit van de laminaatvloer was hoger dan verwacht. We hebben een vervelende ervaring met de legger gehad. Die kwam nonchalant over. Bij het leggen ontstond vervolgens direct schade aan wanden en deurposten. Dit hebben wij direct gemeld aan Europa Parket. Zij hebben het serieus opgepakt, waardoor de nogal vervelende ervaring uiteindelijk positief is afgehandeld. Minpuntje achteraf: de houten vloer laat de warmte van de vloerverwarming niet echt super goed door. De tegels in het toilet zijn bijvoorbeeld voelbaar warm en veel warmer dan de houten vloer in de woonkamer en gang. Ik weet niet of we hierdoor harder moeten stoken, maar dit kan een argument zijn om toch voor een stenen vloer te kiezen. We hadden gehoopt dat een gelijmde houtenvloer toch meer warmte zou door- en afgeven, ook omdat de verkoper dit had aangegeven op verzoek van ons. Dit is echter een persoonlijke afweging. Al met al een goede ervaring. Wij kunnen Europa Parket aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Wim K. op maandag 3 okt 2016 '16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Europa parket. Ze hebben op de begane grond eiken parket gelegd en op de 2 verdiepingen hoogwaardig laminaat. Bovendien 2 trappen met parket bekleed. Ziet er allemaal mooi uit. De informatie vooraf was compleet en helder. De prijs-kwaliteit goed. Wel een paar kleine probleempjes met de uiteindelijke inplanning (de oplevering schoof 2 dagen door), maar men deed uiterste best om dit goed op te vangen. kortom: we zijn tevreden en blij met het eind resultaat.
FOTO VAN WIM K.
Parket en laminaat gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Twin plank vloer”
Door Kwantus op dinsdag 12 jul 2016 '16
Uitstekend geholpen. Mooie zaak in Barneveld en duidelijke voorlichting. Afspraken zijn keurig nagekomen en de Twin Plank (Multiplank) is er prachtig ingelegd. Vloer komt uit eigen fabriek wat ik een pré vindt, geeft mij vertrouwen over kwaliteit en garantie.
FOTO VAN KWANTUS
Lange planken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer lovend”
Door Geerts te Heveadorp op zondag 1 mei 2016 '16
Wij hebben in 1988 door Europa-Parket (EP) 72 meter eiken extra tapis laten aanleggen. In 2002 hebben wij de woonkamer/keuken uitgebouwd en heeft EP 20 meter extra nieuw parket gelegd en middels intanden aansluitend gemaakt, het geheel van 92 meter geschuurd en geolied. Nu in 2016 heeft EP opnieuw het geheel van 92 meter geschuurd en geolied, inclusief drevelen van de spijkertjes. Wij zijn zeer tevreden over het werk van EP, een degelijke betrouwbare firma die staat voor kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken. Voor iedere van de drie opdrachten zijn wij naar Barneveld gereisd om de opdracht door te spreken. EP komt vooraf op inspectie zodat geen misverstanden ontstaan, immers de ruimte moet wel (nagenoeg) leeg zijn en de toestand worden beoordeeld, ter plekke wordt dan de planning gedetailleerd besproken. Wij hebben prettig gewerkt met de parketteur, in ons geval Marco, geen haastwerk maar degelijk en secuur. Alles goed doorgesproken, advies over nazorg, behandeling, inwerkperiode etc. Kortom, wij hebben de indruk dat EP zowel kwalitatief goede materialen gebruikt als het ambachtswerk deskundig uitvoert. De prijs lijkt ons niet overdreven, maar wij hebben niet meerdere offertes gevraagd, enkel wat rondgekeken op internet. Wij geven de voorkeur aan een redelijke betaling voor kwaliteitswerk in plaats van het vel over de neus proberen te halen. Op termijn heb je daar naar onze mening meer plezier van en ben je per saldo goedkoper uit: ons parket ligt er nog als nieuw bij terwijl het toch al 28 jaar ligt. Fam. Geerts Heveadorp.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door John Derksen op vrijdag 11 mrt 2016 '16
Goede heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen. Begeleiding naar het leggen toe is prima. En dan hadden we nog het geluk dat we een goede ervaren legger hadden. Wij gunnen iedereen Theo. Alles doordacht en stelt netjes vragen over hoe je het wilt hebben. Vaak zijn er meerdere wegen die tot het mooiste resultaat leiden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Judith Versteege op donderdag 24 sep 2015 '15
Prachtige vloer, een echte eye catcher. Krijg er veel complimenten over. Zeer prettige en deskundige service! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanraden. Bij mij is zowel in woonkamer als op bovenverdieping mooie vloer gelegd. Ik zou zo weer met deze zaak in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gerald van Drie (Drieklomp Makelaars) op dinsdag 11 aug 2015 '15
Omdat ik in een monumentale Orangerie woon, was ik op zoek naar een klassieke en oude vloer die past in het object. Ik kwam bij Europa parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. In mijn geval een visgraat, verouderd en gerookt waardoor je de noesten en en gaten kan zien. Alsof de vloer er jaren in ligt. Precies zoals ik wilde. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader! Specialisten die zeer klantvriendelijk uw wensen realiseren.
FOTO VAN GERALD VAN DRIE (DRIEKLOMP MAKELAARS)
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Marianne Tiemens op donderdag 25 jun 2015 '15
Europaparket heeft onze trap gerenoveerd. Het heeft ons echt verrast. Zo mooi is het geworden. Echte eenheid met de vloer beneden. Sander is een echte vakman! Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed advies. Kunnen deze zaak met een gerust aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Monique te Ede op vrijdag 10 apr 2015 '15
Na uitstekende ervaringen met Europaparket (leggen vloer zolder en 1e verdieping) zijn we "als vanzelfsprekend" weer naar Europarket gegaan om de houtenvloer van de benedenverdieping te vervangen. Ruime keuze, staal wordt gemaakt om uiteindelijke kleur te bepalen, goed advies, afspraken worden nagekomen en vloer wordt zeer kundig en degelijk gelegd. Kortom wederom een uitstekende ervaring. Niet onbelangrijk: prijs - kwaliteit prima.
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk”
Door Frans Voskuilen op vrijdag 6 mrt 2015 '15
Europa-parket heeft na een schade onze vloer gerepareerd.We waren onder de indruk van de strakke planning en van de kennis en kunde van de medewerkers. We hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren en zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer, vakkundig gelegd”
Door M.S. op vrijdag 9 jan 2015 '15
De prijs/kwaliteit verhouding van de door ons gekochte vloer en de montage hebben we als seer goed ervaren. Vooral de monteur heeft ons in positieve zin verrast. Zeer vakkundige en vakbekwame klantgerichte monteur die sneller dan verwacht onze vloer heeft gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klanten”
Door Fam. Heinen op maandag 29 dec 2014 '14
Enkele maanden geleden liepen wij de toonzaal binnen bij Europa Parket en werden daar vriendelijk ontvangen. We wilden een nieuwe parketvloer in een planken uitstraling. Er werd ons goed uitgelegd wat allemaal mogelijk was in diverse sorteringen en behandelingen. Om dit alles nog eens zichtbaar te maken kregen we een rondleiding in de fabriek en bewerkingshallen. Wat prachtig om dit te zien en wat een voorraad. Ook leuk om te weten hoe alles van een dikke ruwe natte plank tot parketvloer. Het was wel duidelijk, dit bedrijf biedt kwaliteit, hier willen we kopen. Aan de buitenkant kun je niet zien hoe groot dit bedrijf is, maar het blijft persoonlijk. We kozen uiteindelijk voor een Eiken Twinplank vloer, enkel gerookt, wit. De parketteur heeft onlangs deze vloer gelegd. Zeer nette jongen, die steeds weer in overleg trad hoe wij het wilden hebben. Ze denken echt goed mee bij dit bedrijf en willen kwaliteit opleveren. Nou dat is zeer zeker gelukt. Het is een prachtige vloer geworden. We denken er zelf over na om ook onze trappen te laten bekleden met dezelfde houtuitstraling. Team Europa Parket ontzettend bedankt voor alles. We genieten ontzettend van onze mooie vloer en zullen jullie zeker aanraden in onze familie en kennissenkring. Met vriendelijke groet, Fam. Heinen te Bunschoten-Spakenburg.
FOTO VAN FAM. HEINEN
Reactie of foto toevoegen
“kwaliteit tot in de details”
Door Pronk op dinsdag 23 dec 2014 '14
De vloer is prachtig. Het vakmanschap waarmee de vloer is gelegd spat ervan af. Kwaliteit tot in de details, ook bij een ronding in de muur. Europa Parket werd mij destijds aangeraden. Dat stokje geef ik graag weer door aan anderen. T. Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Wouter B op woensdag 23 jul 2014 '14
Wij waren op zoek naar een parketvloer voor het gehele appartement. Bij de verkoop grote keus en goed advies. Levering volgens afspraak en onbeschadigd. Berekening van de nodige plinten klopte helaas niet. Nalevering en montage volgens afspraak. Alles netjes opgeruimd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Geen klachten en duidelijke communicatie over alle activiteiten. Bedrijf is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Kitty Schueler op woensdag 2 jul 2014 '14
Sinds kort hebben wij een mooie country vloer in ons restaurant. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen snel geleverd en gelegd. Onze ervaring is alleen maar positief. Wij raden Europa Parket van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“blij!”
Door JAR van Diermen op maandag 23 jun 2014 '14
wij waren op zoek naar een goede leverancier van houten vloeren en via familie kwamen we bij Europaparket terecht. We werden in de winkel direct geholpen, kregen snel een offerte en als we belden naar de winkel werd er altijd opgenomen. We zijn dus wat betreft klantvriendelijkheid erg tevreden! ook de service was goed, ze waren netjes op tijd, en toen de vloer op een paar punten nog niet helemaal perfect was, kwam er direct iemand langs om dit te herstellen. De medewerkers waren aardig en professioneel. Al met al erg tevreden. OOk de prijs - kwaliteit verhouding vinden we uitstekend. De levering verliep ook goed. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar en goed”
Door Jasper op dinsdag 17 jun 2014 '14
Wij hebben Europa Parket in onze nieuwe woning een vloer laten leggen en twee trappen laten bekleden met eiken parket. Waarvan één dichte trap en één open trap.

Op de dag dat ze begonnen met de werkzaamheden is parketteur Sander begonnen met het leggen van de traptreden. Je kon meteen zien dat het een zeer ervaren parketteur is. De door hem gezaagde traptrede pasten perfect over de bestaande traptreden zodat het niet eens nodig was de randen met kit af te werken. Zijn oog voor detail en precisie maakte dat alles er super gelikt uit zag.

Na ca 2 uur kwam er nog een parketteur die begon met het leggen van de vloer. Toen ik na een tijdje kwam kijken bleek echter dat het hout van de vloer en de trap niet de zelfde kleur waren. Bij de aankoop hadden wij echter wel afgesproken dat de trappen en de vloer in dezelfde kleur zou gebeuren. Naar toen bleek waren de traptreden met een ander soort olie behandeld aangezien deze olie beter slijtvast was, echter vonden mijn vrouw en ik de kleur afwijking niet mooi en acceptabel.

Nadat wij dit besproken hebben, heeft Europa Parket gekeken hoe ze dit probleem op konden lossen. Zij hebben geprobeerd de trap die al gelegd was overnieuw te oliën dit mocht echter niet baten. Na te hebben overlegd met Europa Parket is besloten de hele trap overnieuw te doen omdat het resultaat anders gewoon niet perfect zou worden.

Uiteindelijk heeft Sander de trappen en de vloer echt perfect afgerond. Alles ligt er super strak in, op de plaatsen waar geen plint geplaatst kon worden is de vloer tot op de mm strak gelegd.

Kortom als ik kijk naar wat wij betaald hebben en welke kwaliteit/vakmanschap je hiervoor krijgt kan ik alleen maar zeggen dat dit gewoon prima is. Wij hebben bij een drietal leveranciers een offerte opgevraagd waarbij Europa Parket er het goedkoopst uit kwam, dit is niet terug te zien in de kwaliteit. Dat de trap overnieuw gedaan moest worden was heel vervelend, het zorgt voor wat vertraging in je planning en daarnaast is het ook vervelend om iemand zijn werk overnieuw te laten doen. Echter de manier waarop met deze klacht is omgegaan is gewoon perfect, zonder problemen is er voor gekozen de hele trap uit te breken en overnieuw te doen. Dit heeft Europa Parket natuurlijk extra materiaal en manuren gekost. Dat hierover niet moeilijk werd gedaan vind ik erg goed en maakt dat ik gewoon erg tevreden ben over het werk wat door Europa Parket is geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inspiratie”
Door Martin van Herwaarden op maandag 16 jun 2014 '14
10 jaar geleden legde Europa Parket onze mooie houten vloer van robijn. De parketeur heeft de vloer met vakmanschap en liefde voor zijn vak gelegd hetgeen altijd garant staat voor top kwaliteit.
Onlangs heb ik Europa Parket gevraagd de vloer te schuren en in de olie te zetten. Ook nu dezelfde inzent en beleving met wederom een verbluffend mooie resultaat. Onze huiskamer is weer echt nieuw en dat inspireert !!
FOTO VAN MARTIN VAN HERWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Onze ervaring”
Door Maarseveen op vrijdag 23 mei 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over alles bij Europa Parket. Zowel de prijs als de kwaliteit, de klantvriendelijkheid als de levering. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden bij anderen. Wat wij naast de prijs kwaliteit verhouding als heel prettig hebben ervaren is de gewone gezellige manier van onderhandelen Alsof je met familie zit te praten.
Heerlijk gewoon, gewoon gezellig en goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door A van Holthe op zaterdag 3 mei 2014 '14
Europa Parket heeft een prachtig programma houten vloeren van hoge kwaliteit. Zeer deskundige medewerkers met lange ervaring zorgen voor een fantastische vloer. Naast een bezoek aan de showroom is een bezoek aan de fabricage van de vloeren zeer de moeite waard en helpt bij de keuze van de juiste vloer. Regelmatige opvolging van Europa Parket over de montage en duidelijke nazorg maken het positieve beeld compleet.
Reactie of foto toevoegen
“goed geholpen”
Door Caris op zaterdag 12 apr 2014 '14
De prijs is rendabel en de service ook. Europa parket mag trots zijn op de monteur die bij ons is geweest, dit zie je niet vaak. De kwaliteit is naar tevredenheid. Klantvriendelijk is goed, na twee maanden is de monteur nogmaals langs geweest om de laatste oneffenheden weg te werken. levering is goed verlopen. Heb wel een tip waar mensen op moeten letten GOED METEN. Kan het bedrijf bij iedereen aanraden als ze een mooie vloer willen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jan en Riet Haandrikman op donderdag 27 mrt 2014 '14
Vanaf het begin geen drang gevoeld om toch maar vooral te bestellen. Ruim de gelegenheid genomen om ook ' elders' te kijken. Uiteindelijk voor Europaparket gekozen vanwege prijs/kwaliteit verhouding. Planning en afspraken verliepen vervolgens soepel. Leggen is uitermate netjes gedaan.
FOTO VAN JAN EN RIET HAANDRIKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prachige visgraat vloer”
Door Roos Tji op zondag 2 mrt 2014 '14
Op zoek naar een visgraat parketvloer ben ik bij Europa parket terecht gekomen. In vergelijking met enkele andere parketleveranciers sprongen zij er qua kwaliteit/prijsverhouding voor mij bovenuit. Dat begon al bij het bezoek aan de showroom, deze is heel mooi, geeft een goede indruk van de mogelijkheden en laat ook een indruk van vakmanschap achter. De prijs voor de vloer lag ook een stuk lager dan ik bij anderen had gehoord. De vloer werd gelegd door iemand die duidelijk van zijn vak houdt: zorgvuldig en erg netjes. Het resultaat mag er dan ook zijn. Prachtige klassieke merbau visgraatvloer, ik kijk er elke dag met heel veel plezier naar. Ik zou Europa Parket zeker aanraden aan anderen. Je krijgt echt waar voor je geld waar je je hele leven plezier van hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service, betrouwbaar adres”
Door Geert Makkink en Hannie van Lent op woensdag 8 jan 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, 23 jaar geleden onze vloer bij Europa Parket gekocht en nog steeds content met de vloer. De prijs/kwaliteit is goed. Wij zijn grotendeels tevreden over de klantvriendelijkheid behalve 1 telefonische ervaring, vanwege drukte aan de telefoon was er geen geduld om de vraag te beluisteren (er was een andere klant die belde!!!!) wel goed doorverbonden met een medewerker die mij uitstekend heeft geholpen. De levering is volgens afspraak verlopen. Wij kunnen Europa Parket zeker aanbevelen vanwege goede kwaliteit, service en goed vakmanschap. Een mooi product afleveren staat hoog in het vaandel dus ook een goede nazorg omtrent onderhoud etc.
Reactie of foto toevoegen
“onderhoud parket”
Door Ineke Makkinga op zaterdag 14 dec 2013 '13
Het was nodig om mijn parketvloer op te knappen. Na een telefoontje kwam er snel iemand om te kijken en de offerte had ik zo in huis. Een oude beschadiging werd nog onder de garantievoorwaarden opgeknapt. Prijs van de offerte was zeker in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Kortom: de vloer ziet er weer uit als nieuw, ik ben zeer tevreden over kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zoals bovenstaande tevredenheid al aangeeft zal ik Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door Daniëlle van Donkersgoed op zaterdag 7 dec 2013 '13
Al bij de eerste kennismaking met Europa Parket werden wij zeer hartelijk ontvangen en hebben we zelfs een rondleiding door de fabriek gekregen. geweldig dat ze zoveel tijd voor je uittrekken. Later ben ik meerdere malen de showroom ingelopen en ook mijn bestelling is meerdere malen aangepast, dit alles ging probleemloos! De communicatie was uitstekend! Iedere wijziging die ik doorvoerde werd bevestigd per brief, zo had ik altijd de laatste afspraken bij de hand. extra mogelijkheden zoals een potje van de vloerolie krijgen om een blank eiken deur in dezelfde kleur als de vloer te oliën, blijkt geen enkel probleem! AL mijn extra wensen werden !zonder extra kosten! probleemloos opgelost. Ook toen de dekvloer niet droog genoeg bleek te zijn was het maken van een nieuwe leveringsdatum geen probleem. Het installeren van de vloer ging zeer voorspoedig en professioneel. Met een dag konden we er al op lopen op sokken! De vloer zelf is ook echt schitterend! precies zoals ik had gehoopt. Al met al ben ik enorm te spreken over de fantastische service van dit bedrijf maar ook zeker over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geen CENT teveel betaald, het is iedere cent dubbel en dwars waard! Ik zou iedereen aanraden binnen te lopen om dit zelf te kunnen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door b.a. van asperen op vrijdag 29 nov 2013 '13
Uitstekend gedaan. Keurig gelegd door Europa Parket. We waren verhuisd en daarom hadden we laminaat nodig. Het bevalt ons uitstekend. Keurig gewerkt en alles top tot teen schoongemaakt. De legger was in zijn eentje en heeft de volledige vloer keurig gelegd. Die man mag een extraatje hebben. We zijn er zeer tevreden mee. Laat je dus niet verleiden door hoge kortingen van 60% bij andere zaken maar kies voor heel goede kwaliteit en hoge service.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer leggen”
Door Nicky Klein op dinsdag 26 nov 2013 '13
Goede kwaliteit en goede prijs. Goede meedenkende mensen die je begrijpen en helpen. Prima levering.
Geen klachten. Dit bedrijf komt zoals het hoort zijn afspraken na. Zijn zeer correct.Nette mensen op de vloer. Ik zou u zeker dit bedrijf kunnen aanraden. Bij de keuze afgegaan op de adviseur. Die zeer goed luisterden en zijn afspraken direct nakwam. Zo hoort een client behandeld te worden. Pluim voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouw”
Door Lee-Yee Cheung op maandag 25 nov 2013 '13
Ik heb hele goede ervaringen met Europa Parket en ik raad Europa Parket zeker aan. Klant, kwaliteit en services staan bij hun op nummer 1. Als er problemen zijn dan pakken zij dit heel snel op en komen ook met een goede oplossing. En de parketteurs leveren ook goed werk op! Zijn erg gedreven in hun werk en ook de kwaliteit staat hoog op hun lijstje!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC-vloer”
Door H. O. op dinsdag 15 okt 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend, maar ik moet natuurlijk nog afwachten hoe het zich in de toekomst houdt. Wij vielen voor PVC op een dikke harde onderlaag met kliksysteem. Het laagje PVC daarop is echter maar dun in vergelijking tot de normale PVC producten. Afwachten dus hoe zich dat in de toekomst houdt. De prijs/kwaliteit verhouding is m.i. goed. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. De levering was stipt en zoals afgesproken. Zakendoen met Europa-parket is ons goed bevallen en dus aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden, goede service”
Door Astrid Nijenhuis op maandag 30 sep 2013 '13
We zijn tevreden over de kwaliteit van onze twinplanken. De prijs was gunstig. Klantvriendelijkheid was zeer goed. De levering is heel vlot en snel gelopen, binnen twee weken gelegd. We hadden een gat in de vloer en kregen binnen een paar dagen vulmiddel en olie toegestuurd. We zijn zeer tevreden over deze snelle en nette service. We willen dit bedrijf zeker aanraden bij anderen omdat we zeer tevreden zijn over de algehele afhandeling en klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 '19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 '19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 '19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 '18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst goed geholpen”
Door Samara Geijtenbeek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een huis gekocht waar al een mooie vloer van Europaparket in lag, maar niet helemaal onze smaak kleur. Daarnaast moest de vlier een stuk aangelegd worden omdat wij op de desbetreffende verdieping hebben verbouwd. Europaparket kwam van te voren kijken wat er mogelijk was en vervolgens werden we uiterst goed geholpen in de showroom om een mooie, passende kleur uit te zoeken. Net voor de geplande datum is er nog even een voorinspectie gedaan, dit was erg fijn omdat we zo zeker wisten waar we aan toe waren. En dan uiteindelijk een prachtig resultaat. Dezelfde vloer maar nu overal op de verdieping en een andere, prachtige kleur.
Zowel mailcontact als telefonisch contact verliep goed en allemaal even vriendelijk. Wij raden europaparket zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Mathé van Alem op vrijdag 7 dec 2018 '18
PVC visgraat, super gelegd door Ronald, werkt snel en zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door C. van de Poll op dinsdag 20 nov 2018 '18
Olie om de geschuurd vloer mee te oliën . Nadat dit bij ons niet goed was gegaan, was er binnen een paar dagen iemand die de vloer opnieuw kwam schuren en oliën. Een warme douche verdiend. Een hele goede service. Prettig winkelen bij jullie en goed meedenken..
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische klus”
Door Annie Lenting op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben recent eiken visgraatparket met wengé bies en strook bij Europa Parket gekocht. dat parket is gelegd in inze jaren '30 woning, waar grond en muren zelfs bij benadering niet recht te noemen zijn. We hadden, voorafgaand aan het leggen, nog een extra uitdaging, dat het parket vooraf gedeeltelijk rond een nog te plaatsen koopeiland zou worden gelegd; vanzelfsprekend mét bies en rand. De parketteurs van het bedrijf hebben een fantastische klus geklaard en wij zijn uiterst tevreden. Wij willen Europa Parket van harte aanbevelen, met name in verband met prima after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hr. Reusken op woensdag 14 nov 2018 '18
Bij de keuze van onze pvc laminaatvloer zijn wij door Europarket geweldig geadviseerd er werd tijd voor ons genomen bij het maken van een goede keuze. Deze week is de vloer gelegd door uiterst vriendelijke en meedenkende parketteur. Wij zij heel tevreden over onze visgraat gelegde vloer. Europarket is een aanrader !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie pvc vloer”
Door rmb op vrijdag 9 nov 2018 '18
pvc vloer inclusief egaliseren. Prima geholpen nam alle tijd voor een goede keuze, en goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Olien vloer”
Door Gerard Brom en Jodi Woutersen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Afgelopen maandag 22 oktober is onze eiken parketvloer aan de Klompenmakerslaan 36 opnieuw in de olie gezet, ditmaal met een whitewash olie, de ROYL 2K PEBBLE C16+16. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat en willen jullie bedanken voor jullie hoge mate van service en het meedenken in de uiteindelijke oplossing. Zoals bekend sloeg de ROYL 2K PITCH B20 niet aan. De eerste keer werd de olie niet goed opgenomen en ook de 2e poging gaf helaas niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben we, in overleg bij jullie showroom, gekozen voor de lichtere kleur en gelukkig werden we hier wel blij van. Zowel voor jullie als voor ons was het vervelend. Jullie moesten tot 3 maal toe de vloer olien, terwijl wij 3x de woonkamer moesten leeghalen. Gelukkig was er begrip over en weer en zijn we er in goed overleg uitgekomen. Complimenten voor jullie begrip, inlevingsvermogen en het meedenken! Europaparket heeft aangetoond service hoog in het vaandel te hebben staan. Hartelijk dank daarvoor! Wij genieten inmiddels al een tijdje van ons nieuwe huis en onze prachtige woonkamervloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Vloer renovatie”
Door Fam Hoogeveen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Onze vloer laten renoveren, boven verwachting, echt supermooi geworden! Zowel voor- als achteraf prima voorlichting en service. Fijne mensen en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar mooi”
Door fam. J.G.K. (Ali en Jan) Meijer op vrijdag 26 okt 2018 '18
In de zaak van Europa Parket B.V. in Barneveld zijn wij keurig geholpen, goed geïnformeerd/voorgelicht. Onvoorstelbaar wat een mooie zaak, wat een keuze/mogelijkheden, iedereen kan daar "aan zijn trekken komen". Wij hebben, met perfect advies, gekozen voor pvc-laminaat. Nu, éénmaal gelegd, wat een prachtig resultaat. De parketeur heeft het laminaat ook super keurig gelegd, wat een vakman, een erg secure man. Ali en Jan Meijer zijn tip top tevreden. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken netjes nagekomen”
Door Charlotte op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mijn keus voor Europa parket is gebaseerd op de vele goede recensies. En die zijn helemaal terecht! Fijn geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Goede service. Vooraf vochtmetingen om te checken of de vloer voldoende droog was. De vloer is super strak gelegd. Netjes afgekit. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Heel tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC-vloer”
Door Marco op vrijdag 26 okt 2018 '18
PVC-vloer gekocht voor begane grond en laminaat voor de bovenverdieping. Keurig gelegd door Europaparket inclusief de plinten. Afspraken zijn goed nagekomen. Op de afgesproken tijd stonden de medewerkers van Europaparket voor de deur en het werk was conform planning optijd af. Zeer tevreden over de dienstverlening van Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans Grotenhuis op woensdag 24 okt 2018 '18
Plak pvc . zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, de parkateur heeft zeer goed werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Corine op woensdag 24 okt 2018 '18
Heel goed! Mooie showroom, veel keuze en goede informatie & kennis aanwezig. Denken mee, snelle service & doen wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door W. Teekamp op zondag 23 sep 2018 '18
Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Beukenvloer”
Door petra op zondag 16 sep 2018 '18
beukenvloer laten opschuren en lakken, heel goed gedaan en netjes achtergelaten. Ziet er weer uit als nieuw!! Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Troost op woensdag 12 sep 2018 '18
Parketvloer voor nieuwe woning aangeschaft. Betrouwbare partij, prima communicatie, planning en uitvoering van de werkzaamheden. Zeer tevreden dus over deze deal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Christiaan van Os op maandag 3 sep 2018 '18
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot aan het eindresultaat heb ik
alleen maar lof. Wij zijn zeer content met onze schitterende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 '18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Liseth van Ieperen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Hebben gekocht een; een lamelparket vloer, licht eiken verlijmd op de vloer en plinten gelijmd en afgekit. Vriendelijk en serieus geholpen. Goede adviezen. Maar nog beter, echt heel erg netjes gelegd. Met nadruk op die plaatsen waar geen plint geplaatst kan worden strak erlangs gewerkt. Hierna nog geïnformeerd of alles goed is verlopen. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W Roelofsen op dinsdag 10 jul 2018 '18
We hebben een prachtige vloer gekregen en is keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
“Olien en schuren houten vloer”
Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Frans Boersma op vrijdag 22 jun 2018 '18
We zijn terechtgekomen bij dit bedrijf omdat we een vergelijking wilden zien tussen pvc en parket vloeren en zij van beiden grote stalen hebben liggen. Nadat we besloten hadden toch voor het parket te gaan, zijn we uitstekend geholpen en werd meteen een scherpe offerte neergelegd. Afspraken gemaakt voor inmeten en leggen. Afspraken zijn keurig nagekomen en het parket is op de afgesproken datum geleverd, keurig gelegd en ter plaatse nog een keer nabehandeld. De restanten zijn allemaal meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Floris Berghout op dinsdag 19 jun 2018 '18
Na veel rondzoeken uiteindelijk beland bij Europaparket. Supernetjes geholpen in de winkel, de installatie was super snel en we zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door E. C. Teeuw op zaterdag 16 jun 2018 '18
Eiken dubbele visgraat parketvloer, dubbel gerookt en verouderd - prachtig gelegd en een plaatje om te zien. Zeer tevreden, ook met de extra service toen wij reclameerden over de plinten: meteen en prima hersteld! Europa Parket kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat aankoop”
Door Henry Boerrigter op vrijdag 8 jun 2018 '18
Laminaat. Vooral communicatie was uitstekend en de snelheid van handelen mbt offerte en rekening. Super klantgericht, een verademing.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door P. Kalff op zondag 3 jun 2018 '18
Parketvloer gekocht. Resultaat is uitstekend. Offerte was snel, goed en duidelijk. Planning probleemloos gehandhaafd. Hulp voor aanvullende diensten, zoals meubelopslag, schilder-/behangwerk, was efficiënt en snel. De parketteur was wat stug in de omgang, maar wel een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door M. Bons op zondag 27 mei 2018 '18
Wij hebben in onze woonkamer Eiken rustiek twinplank laten leggen. Onze ervaring is uitstekend. Prettig en deskundig advies en vervolgens keurig gelegd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.