Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 300 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren225 ervaringen
4 sterren74 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Keurige afhandeling”
Door Klaas Hogenbirk op maandag 15 sep 2014 '14
Wij hebben 36 m2 parket gekocht en hebben een duidelijke uitleg gehad + een rondleiding van het fabricage proces. Ook de vloerlegger Gert-Jan heeft de vloer keurig en netjes gelegd. Afhandeling achteraf was eveneens probleemloos.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Johan Boersma op woensdag 17 mei 2017 '17
Prettige en deskundige personeel. Voelde ons in De vestiging in Barneveld direct thuis en voelde vertrouwd aan. Dit kwam ook wel door het lezen van reeds eerder gelezen reviews. Ook bij de controle thuis door een medewerker van EuropaParket werd goed en deskundig meegedacht.
FOTO VAN JOHAN BOERSMA
Eindresultaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Arno Bastiaans op donderdag 1 jun 2017 '17
Goede service waarbij ze met je meedenken. Aangezien wij een speciale vloerverwarming hebben, was afstemming over de vloer en het aanbrengen hiervan belangrijk. Europa parket komt hierbij niet opdringerig over en denkt met je mee. Voordeel dat zedigen fabriek hebben. Degene due de vloeren hebben gelegd zijn vakmannen die snel en netjes werken. Vloer ligt er strak in!!
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer en laminaat”
Door A.M.T. Namba-Horstink op dinsdag 26 sep 2017 '17
Eikenhouten vloer in twee kamers en laminaat in vier kamers. Goed advies in de winkel bij het uitzoeken. Duidelijk en eerlijk in planning in uitvoering. Zeer goede communicatie, mondeling en per mail waarbij gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd, daardoor geen misverstanden. En afspraken worden nagekomen. Goede "nazorg", spleten werden opgevuld en aansluiting van hout en laminaat naar pvc vloer werd goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.Visser op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Europa Parket en zijn goed geholpen. De vloer is supergoed gelegd door het hele huis door 1 man! Erg mooi en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie vloer”
Door Jeroen Sluis op zondag 26 nov 2017 '17
De vloer is erg mooi, maar de monteur maakte zich er nogal makkelijk vanaf. We hadden voor zijn gemak de deur verwijderd, maar hij wilde niet helpen bij het terugzetten ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk”
Door Jacob op woensdag 10 feb 2016 '16
Een parket vloer geschuurd en in de olie gezet incl het aanbrengen van nieuwe plinten. Keurig werk geleverd, ook toen de situatie net even anders was dan vooraf vastgelegd. Keurig binnen de tijd klaar en geen rotzooi achtergelaten. Betrouwbaar en aanbevelingswaardig
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Piet Bremer en Désirée Rooswinkel op dinsdag 19 jul 2016 '16
"Eindelijk een houten vloer!" Na een paar jaar oriënteren en zoeken naar een houten vloer, hebben we onze keuze gemaakt bij Europa Parket. Want het viel niet mee iets te vinden naar wens, buiten Eiken om. Via familie die daar vanwege verhuizing hun tweede vloer hadden gekocht, kwamen we op het adres van Europa Parket. Bij binnenkomst meteen al prettig en meedenkend personeel. En er was behalve Eiken ook White Maple! Een heel andere houtsoort. Toch heeft het nog een jaar geduurd voor we weloverwogen de knoop hebben kunnen doorhakken. Intussen kregen we op ons verzoek proefplankjes met verschillende (lak) behandelingen toegestuurd. En werden vragen via de mail snel en doelgericht beantwoord. Goed en vakbekwaam. Toen zijn we voor de tweede keer (vanuit Zwolle) naar Barneveld gereden en hebben met Gerard van de Kamp om de tafel gezeten. In twee uur tijd werden al onze logistieke "zorgen" weggenomen. De houten vloer in twee keer leggen bijvoorbeeld, was geen enkel probleem. En onze keuze: Maple twinplank 18 cm fabrieksmatig UV mat gelakt onbehandelde look. Rutwin, de parketteur die de vloer kwam leggen, dacht goed mee. Zoals hoe en op welk moment de piano het beste, zonder krassen, op z'n nieuwe plek te krijgen. Het eindresultaat is prachtig. Eindelijk een houten vloer! Gevonden bij Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Fam. O.O. Schmitz op dinsdag 19 jul 2016 '16
Keurige behandeling in de winkel in Barneveld. Snel schakelen voor de bouwvak bleek geen probleem. Na inmeting en vloeregalisatie (Pul Vloerbewerking Lunteren) aangekochte PVC-vloer (40 m^2) op 12 juli 2016 in een halve dag door Willem J.C. van Aalderen uit Huizen tiptop neergelegd. Goede prijs/prestatie. Oordeel: van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Rustieke vloer”
Door Schinkel op donderdag 8 okt 2015 '15
De houten vloer is zeer vakkundig en netjes gelegd. Het resultaat als type vloer viel ons wat tegen, we hadden voor rustiek gekozen, maar er zat toch veel mix tussen. Oppervlakte was erg ruim gemeten bij voorinspectie ,maar overschot werd niet terug genomen
FOTO VAN SCHINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Olien en schuren houten vloer”
Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ligt er netjes in”
Door Veenendaal op maandag 19 jun 2017 '17
In de showroom werd je erg netjes en rustig geholpen met een kopje koffie. De vloer ligt er erg netjes in. Wel jammer van jullie te strakke planning, het duurde daarom iets langer. Er werd goed meegedacht in bepaalde situaties. En we zijn ook erg blij met jullie cadeau de stofzuiger. Nog gefeliciteerd!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geschuurd”
Door I Lagendijk op dinsdag 24 okt 2017 '17
Vloer is ontzettend goed geschuurd ,we hadden al een goede ervaring met Europa parket,Ze hebben het perfect gedaan en ik kan het dan ook ieder aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Astrid van Riel op woensdag 18 nov 2015 '15
Mijn ervaring is goed met dit bedrijf. Ik heb een eiken houten vloer laten leggen. Goede service en vloer was in 1 dag gelegd! Er werd ook netjes gewerkt en alles keurig weer opgeruimd! Ik zou mensen dit bedrijf wel aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Net gewerkt”
Door H.R. van Veen op donderdag 19 mei 2016 '16
Klantvriendelijk. Het was geen punt om de offerte wat langer aan te houden toen ik daar om vroeg. Ik moest namelijk wachten op toestemming van mijn verzekering om de waterschade te mogen herstellen en dat duurde langer dan verwacht. Fijn dat EuropaParket daar soepel mee omging! De jongen die bij ons thuis kwam was beleefd en werkte vlot door. Het ziet er weer netjes uit.
Reactie of foto toevoegen
“goed geholpen”
Door Caris op zaterdag 12 apr 2014 '14
De prijs is rendabel en de service ook. Europa parket mag trots zijn op de monteur die bij ons is geweest, dit zie je niet vaak. De kwaliteit is naar tevredenheid. Klantvriendelijk is goed, na twee maanden is de monteur nogmaals langs geweest om de laatste oneffenheden weg te werken. levering is goed verlopen. Heb wel een tip waar mensen op moeten letten GOED METEN. Kan het bedrijf bij iedereen aanraden als ze een mooie vloer willen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J.Hulshof op vrijdag 13 okt 2017 '17
Uitstekend geholpen in de winkel en de uitvoering is ook prachtig geworden. Nog mooier dan verwacht. Eén verbeterpunt is de onderlinge communicatie. We hebben een paar tegenstrijdige adviezen gekregen in de tussenperiode. Goed om aandacht te schenken. Overall gezien > meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door julie strop hosman op vrijdag 22 dec 2017 '17
Buitengewoon vriendelijk, medewerkers zeer bekwaam en attent. administratief zeer snel en correct
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meedenken”
Door D. van Donselaar op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben de vloeren van onze gehele woning laten bekleden met laminaat en hoge MDF plinten, een inloop mat bij de voordeur en twee trappen laten bekleden met hout. Het is erg mooi geworden, de keuze voor hout op de trap bijzonder goed uitgevallen en een mooie combi geworden. Het is bijna niet van elkaar te onderscheiden qua kleur. Een klein mankement werd na de oplevering keurig op korte termijn hersteld. Enige minpunt is dat vooraf niet is gecommuniceerd dat de stootborden nog geschilderd moesten worden. Ook jammer wanneer je zoveel geld neerlegt voor trapbekleding en je dit zelf nog moet doen. De monteur heeft deze de eerste dag eraf gelaten, 's avonds hebben wij ze geschilderd, en de volgende dag heeft de monteur ze geplaatst. Goed meegedacht van hem.
FOTO VAN D. VAN DONSELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Frans Boersma op vrijdag 22 jun 2018 '18
We zijn terechtgekomen bij dit bedrijf omdat we een vergelijking wilden zien tussen pvc en parket vloeren en zij van beiden grote stalen hebben liggen. Nadat we besloten hadden toch voor het parket te gaan, zijn we uitstekend geholpen en werd meteen een scherpe offerte neergelegd. Afspraken gemaakt voor inmeten en leggen. Afspraken zijn keurig nagekomen en het parket is op de afgesproken datum geleverd, keurig gelegd en ter plaatse nog een keer nabehandeld. De restanten zijn allemaal meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe vloer”
Door Johanna op dinsdag 14 jul 2015 '15
Bij ons is door GertJan de vloer bewerkt: geschuurd en opnieuw geolied. Binnen 1 dag had hij van een oude voer een mooie, nieuwe vloer gemaakt waar we erg blij mee zijn! Deze bewerking van de vloer ging op een schone manier: ons net nieuwe behang had er niet onder te lijden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Maarten Smit op zaterdag 24 okt 2015 '15
Mijn ervaring met europarket zijn prima! Maar denk dat je over een jaar deze vraag ook moet stellen. Uiteindelijk gaat het om de vloer en of die er over een jaar ook nog goed bijligt. Service en werkwijzen en klantvriendelijkheid zijn meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inspiratie”
Door Martin van Herwaarden op maandag 16 jun 2014 '14
10 jaar geleden legde Europa Parket onze mooie houten vloer van robijn. De parketeur heeft de vloer met vakmanschap en liefde voor zijn vak gelegd hetgeen altijd garant staat voor top kwaliteit.
Onlangs heb ik Europa Parket gevraagd de vloer te schuren en in de olie te zetten. Ook nu dezelfde inzent en beleving met wederom een verbluffend mooie resultaat. Onze huiskamer is weer echt nieuw en dat inspireert !!
FOTO VAN MARTIN VAN HERWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood Ohio”
Door W. Kraak op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben de Raftwood Ohio bij Europa Parket gekocht en door hun laten plaatsen. Goede ervaring mee. Zijn duidelijk in afspraken en stemmen deze goed af. De parketlegger was vriendelijk, correct en heeft de vloer naar onze wens geplaatst. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Bakker op zaterdag 7 nov 2015 '15
Sander van europa parket heeft bij ons de trap gerenoveerd en dat is perfect gedaan .wij zijn er heel erg blij mee .wij kunnen dit bedrijf vanharte aanbevelen we kregen bij een bezoek aan de winkel
zelfs een rondleiding in de fabriek
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Guus van Pieterson op zaterdag 23 dec 2017 '17
Wij werden op een zeer klantvriendelijke en professionele wijze in de showroom in Barneveld te woord gestaan. Wij zijn reuze blij met de parketvloer. Hij is super strak gelegd, met name rond de kozijnen en de buizen van de CV. Dit is vakmanschap ten top. Een kleine beschadiging werd op zeer professionele wijze en direct hersteld. Kortom Europa Parket verdient van ons een pluim. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Wederom tevreden”
Door Fam. J. Munneke op donderdag 25 aug 2016 '16
Dit is onze tweede vloer van Europaparket en wederom zijn we tevreden, de parketeur verstond zijn vak en probeerde aan alle wensen tegemoet te komen ook toen bleek dat de mat niet helemaal de maat had, zoals die op de bon stond, kwam hij met een prima oplossing. Al met al ligt er een prachtige vloer in ons huis waar we lang plezier van hopen te hebben
Reactie of foto toevoegen
“reactie en tip”
Door Ronald Willemsen op zondag 13 okt 2013 '13
Inmiddels kunnen wij noemen dat we vaste klant zijn van Europa Parket. Voor 4 woningen kwamen wij in 17 jaar uit bij een visgraat (band/bies) parket vloer van Europa parket. Ondanks de goede ervaringen van voorgaande keren en dat wij precies wisten wat wij wilden gingen we de prijsvergelijkingen aan. Dus... Toch heb ik een tip voor het bedrijf. Ik betaalde contant bij aflevering en 6 dagen kreeg ik de nota. Ik schrok, want ik had immers betaald! In piepkleine lettertjes stond onder op de nota "betaald". Dan denk ik of zet het restbedrag op "0,00" of zet er vetgedrukt voldaan/betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Geschuurde vloer”
Door Paul op dinsdag 18 jul 2017 '17
Onze parketvloer is geschuurd en ge-olied. De parketteur was op de afgesproken tijd aanwezig, was aardig en werkte keurig. De vloer ziet bijna overal er weer prachtig uit! Enkel de plaats waar m'n burostoel de vloer had beschadigd is nog enigszinds afwijkend van kleur. We zijn al met al zeer tevreden met het resultaat en zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier ervan”
Door Joost Tromer op zondag 15 okt 2017 '17
We zijn prettig geholpen door europa parket , het parket is kundig gelegd en snel. We hebben er veel plezier van!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer van 100 m”
Door TD op dinsdag 17 jun 2014 '14
De vloer is vakkundig en snel gelegd. De medewerker was bereid tijdens het leggen wensen van ons voorrang te geven. De rommel werd netjes opgeruimd en meegenomen. Ook werd advies gegeven hoe de vloer behandelt moet worden.
Prettige medewerker. (Gert Jan)
Reactie of foto toevoegen
“Complete vloer”
Door Jaap Wagenvoort op donderdag 27 okt 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een complete vloer bij Europa Parket aangeschaft. Het betrof een houten (begane grond) en laminaat vloer (1e verdieping en zolder). Dit inclusief alles: plinten, afdekplaten, doorloopmatten, ondervloer en het leggen. Over de vloeren zelf niets dan lof. Prima kwaliteit, met name de kwaliteit van de laminaatvloer was hoger dan verwacht. We hebben een vervelende ervaring met de legger gehad. Die kwam nonchalant over. Bij het leggen ontstond vervolgens direct schade aan wanden en deurposten. Dit hebben wij direct gemeld aan Europa Parket. Zij hebben het serieus opgepakt, waardoor de nogal vervelende ervaring uiteindelijk positief is afgehandeld. Minpuntje achteraf: de houten vloer laat de warmte van de vloerverwarming niet echt super goed door. De tegels in het toilet zijn bijvoorbeeld voelbaar warm en veel warmer dan de houten vloer in de woonkamer en gang. Ik weet niet of we hierdoor harder moeten stoken, maar dit kan een argument zijn om toch voor een stenen vloer te kiezen. We hadden gehoopt dat een gelijmde houtenvloer toch meer warmte zou door- en afgeven, ook omdat de verkoper dit had aangegeven op verzoek van ons. Dit is echter een persoonlijke afweging. Al met al een goede ervaring. Wij kunnen Europa Parket aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door P. Kalff op zondag 3 jun 2018 '18
Parketvloer gekocht. Resultaat is uitstekend. Offerte was snel, goed en duidelijk. Planning probleemloos gehandhaafd. Hulp voor aanvullende diensten, zoals meubelopslag, schilder-/behangwerk, was efficiënt en snel. De parketteur was wat stug in de omgang, maar wel een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Erwin Overeem op woensdag 7 sep 2016 '16
Ik heb een aantal weken geleden een PVC vloer gekocht bij Europa Parket. De vloer wilde ik op korte termijn gelegd hebben, ondanks de vakantieperiode (bouwvak) werd de vloer 3 weken na bestelling gelegd. Bij het inmeten en het leggen waren vriendelijke, professionals aanwezig welke goed vakwerk afleverde. Ik zou Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk”
Door Anton van Blokland op vrijdag 1 dec 2017 '17
Niets op aan te merken! mooi werk geleverd. Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Punten review”
Door Maarten op dinsdag 26 dec 2017 '17
-Klantgericht
-Prettige communicatie
-Vloer keurig netjes gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door T. Nelissen op vrijdag 25 mei 2018 '18
Parketvloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Vakkundig gedaan en zeer plezierige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Herman en Tatiana Japin op zondag 6 dec 2015 '15
Wij hebben lamellenparket gekocht omdat we vloerverwarming hebben. Kundige mensen, nemen de tijd voor je. Flexibel ook, we moesten de montage op korte termijn verschuiven, werd goed geregeld. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Niek Govers op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben Europa parket ervaren als een vakkundig en betrouwbare leverancier. Het geleverde product is prima in orde, het advies proces was ter zake kundig en de klantbenadering was uitermate correct.
Vragen en problemen zijn keurig afgehandeld en het resultaat mag er zijn.
We zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“mooie vloer, fantastische service”
Door C. V. op woensdag 13 nov 2013 '13
Na eerdere goede ervaring te hebben gehad bij Europa parket weer nieuwe laminaat vloer uitgezocht bij Europa Parket. Bij ons bezoek aan het showroom Europa Parket volop informaties gekregen over laminaat vloer. Snel een keuze kunnen maken. De communicatie tussen ons verliep heel uitstekend. De leggers werkten goed door, namen weinig rust! Alleen is het jammer dat het bij het nader inzien in een van de hoeken niet goed afgewerkt is. Zal contact opnemen met Europa Parket. Maar we zijn erg blij met de nieuwe laminaat vloer en wil iedereen beslist aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw parket”
Door Visser op donderdag 14 nov 2013 '13
Prachtige vloer gelegd! Deskundige mensen. Levering geheel volgens afspraak.
Paar kleine punten van kritiek werden serieus opgepakt en waar mogelijk hersteld.
Absolute aanrader. Plm. 25 jaar geleden hebben we ook bij Barneveld parket een vloer gekocht, mede door die ervaring weer bij hen gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service, goed product”
Door R. Siebeling op woensdag 1 jan 2014 '14
Nieuwe parketvloer zwevend gelegd en komt na 1 week omhoog op enkele diverse plaatsen. bedrijf was er snel bij om te kijken en was verwonderd want zou niet moeten gebeuren. afgesproken om even aan te zien maar nu weer week verder wordt het eerder erger dan minder. temp tussen 17 en 20 graden, rel luchtvochtigheid 55-60. zeer benieuwd naar de oplossing! hierover kan ik het bedrijf nog onvoldoende beoordelen.

Ervaring ontvangen van reviewer per 18 september 2014: Er is in eerste instantie een verkeerde vloer gelegd die ging bollen. Hieraan hebben zowel wij als Europa parket veel extra werk gehad. Dit is zonder veel discussie door Europa parket opgelost. Ze hebben een compleet nieuwe vloer geleverd en gelegd die goed is. Het product is nu goed, maar de service kan als uitstekend worden gekwalificeerd.
Reactie of foto toevoegen
“TwinPlankVloer”
Door Leon op zaterdag 15 okt 2016 '16
TwinPlankVloer in appartement. Goede en duidelijke voorlichting in eerste gesprek bij Europaparket betreffend een houten vloer voor mijn appartement. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de TwinPlank Multiplankvloer/eiken is er vakkundig ingelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met parketteur”
Door Cees Kiene op donderdag 21 jan 2016 '16
We zijn tevreden over het werk van uw parketteur, Gert Vink. Hij heeft met veel bezieling en vakmanschap onze oude Maplevloer een nieuw leven gegeven, inclusief aanhelen. Opvallend is ook dat Gert zich aan de afspraken houdt. Ik beveel deze parketteur van harte aan. Ik heb Gert de foto's gemaild van de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Filius op woensdag 22 apr 2015 '15
Zeer prettig geholpen in de winkel, goede uitleg en advies. Het leggen is goed gedaan en vlot. Ik zou het bedrijf zeker aanraden. Iemand had iets laten vallen op de nieuwe vloer en ik kreeg deskundig advies hoe het probleem op te lossen. De enige wat ik van te voren niet wist is dat de vloer door mijzelf na enige weken in de olie gezet moest worden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Els Jansen op vrijdag 23 dec 2016 '16
Ja. wij zijn op een prettige manier geholpen. Er is veel keuze in het assortiment. De pvc vloer door het hele appartement is keurig gelegd. De leggers van de vloer waren enthousiast en werkten netjes. De restafval werd netjes opgeruimd en meegenomen. Het bedrijf deel ik zeker mat anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Familie Van Toutert op vrijdag 26 mei 2017 '17
Bij ons visgraatvloer gelegd, keurig gedaan, vriendelijke vakman. In ons vorige huis hadden we ook een vloer van hetzelfde bedrijf. We kwamen terug omdat het een betrouwbaar en vakkundig bedrijf is, met bovendien een schappelijke prijs. Over niet al te lange tijd willen we door hen de trap laten renoveren en boven nog een vloer laten leggen. We doen dit vanwege de positieve ervaringen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jan en Riet Haandrikman op donderdag 27 mrt 2014 '14
Vanaf het begin geen drang gevoeld om toch maar vooral te bestellen. Ruim de gelegenheid genomen om ook ' elders' te kijken. Uiteindelijk voor Europaparket gekozen vanwege prijs/kwaliteit verhouding. Planning en afspraken verliepen vervolgens soepel. Leggen is uitermate netjes gedaan.
FOTO VAN JAN EN RIET HAANDRIKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Schuren houten vloer”
Door Hannie van Dinther-Leenders op dinsdag 21 jul 2015 '15
Op 9 juli j.l. is onze houten vloer geschuurd en in de olie gezet.
De man die dit gedaan heeft dacht mee over onze kleurkeuze en noemde argumenten, waardoor we toch voor een andere kleur kozen.Onze dank hiervoor! Wij vinden de vloer nu heel mooi!Echter zijn we bij de aankoop niet geinformeerd over de vervelende lucht die nu pas zo'n beetje het huis uitgaat, dit ondanks heel veel luchten. Na hierover gebeld te hebben met uw bedrijf werd als reden het warme vochtige weer opgegeven. We hadden dit graag eerder geweten, dus dit is een communicatie-punt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henny Jansen op dinsdag 1 sep 2015 '15
Wij zijn erg tevreden met onze laminaatvloer. Vriendelijk en vakkundig geholpen,ook het advies wat betreft egaliseren van de ondergrond,We zullen Europaparket zeker aanbevelen!We hopen nog lang plezier te hebben van deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“blij!”
Door JAR van Diermen op maandag 23 jun 2014 '14
wij waren op zoek naar een goede leverancier van houten vloeren en via familie kwamen we bij Europaparket terecht. We werden in de winkel direct geholpen, kregen snel een offerte en als we belden naar de winkel werd er altijd opgenomen. We zijn dus wat betreft klantvriendelijkheid erg tevreden! ook de service was goed, ze waren netjes op tijd, en toen de vloer op een paar punten nog niet helemaal perfect was, kwam er direct iemand langs om dit te herstellen. De medewerkers waren aardig en professioneel. Al met al erg tevreden. OOk de prijs - kwaliteit verhouding vinden we uitstekend. De levering verliep ook goed. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe. Ervaring”
Door Leo Honkoop op zaterdag 23 nov 2013 '13
Wij genieten inmiddels een week van onze nieuwe houten vloer. We zijn zeer tevreden over de service en het vak werk wat Theo en Gert Jan hebben geleverd. Zelfs het probleem met de plinten werd goed opgelost,
Kortom wij zijn tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van der Waals op vrijdag 27 apr 2018 '18
Schuren en lakken van een parketvloer. Zorgvuldig en goed gedaan. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door C. van Oord op dinsdag 8 mei 2018 '18
Wij hebben een visgraatparketvloer gekocht en vinden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Weer zeer tevreden”
Door Familie J. Kuijt op maandag 29 aug 2016 '16
Wij hadden al eerder met jullie te maken in 1985, en toen hebben jullie voor ons een prachtige vloer gelegd, en nu heel netjes er een stuk bij aan gelegd, en op een keurig nette manier afgewerkt. Kortom wij zijn weer zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Nikki Kluyskens op zondag 31 dec 2017 '17
Deskundig en aardige mensen. Het is een mooie vloer geworden. Lang leve de houten vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door A. van Staalduinen op vrijdag 30 okt 2015 '15
Vanaf de eerste ontvangst in het bedrijf tot en met het leggen van de parketvloer is onze ervaring met Europa Parket bijzonder positief. De adviezen waren uitstekend en vertrouwenwekkend, bevestigingen van afspraken kwamen omgaand binnen, inspectie van de vloer door Steven was zinvol en nuttig waarbij tegelijk meegedacht werd met de klant en dat werd door ons zeer gewaardeerd. Erik was de vakbekwame parketteur.
Reactie of foto toevoegen
“Klant staat centraal”
Door Familie J.A.J. Wien op woensdag 28 dec 2016 '16
Klantvraag staat centraal bij maken aanbieding/offerte, uitvoering nauwgezet met ordening op de werkplek, vakman. Hoogwaardig kwaliteitsproduct! EP kunnen wij op basis van onze ervaringen aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geheel”
Door Lieske op zondag 29 mei 2016 '16
Na een verbouwing moest er ook een uitbreiding van onze parketvloer gebeuren. Hoewel dezelfde houtsoort niet meer te krijgen was, is het toch een mooi geheel geworden, boven verwachting. De afspraken zijn prima nagekomen. Helaas was het project wel erg begrotelijk, maar het was ook wel echt vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Familie van 't Veld op vrijdag 15 jul 2016 '16
We hebben een mooie Parketvloer en een met parket belegde trap van Europa Parket liggen. We hebben goed advies gekregen voor het onderhoud van de vloer en daarnaast zijn ze keurig terug gekomen om voor ons de laatste puntjes op de i te zetten, zodat het echt af is.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
“Rustieke parketvloer”
Door Anneke Muller op vrijdag 13 nov 2015 '15
We hebben een rustieke parketvloer gekocht. De monsterborden in de winkel zijn toch anders dan het parket wat in je huis wordt gelegd. Dat zeggen ze er wel bij in de winkel maar toch moest ik wel wennen aan het resultaat. Het parket is heel erg netjes gelegd. Een hoogteverschil is mooi opgelost ,zodat een drempel niet nodig bleek . Na verloop van tijd begin ik het parket steeds mooier te vinden. Na de verhuizing hadden we flinke schade ,een hele diepe kras. Dit is prachtig gerenoveerd, het kostte wel wat maar het resultaat mag er zijn. We hadden eerder een gelakte parketvloer en nu een vloer in de olie. Dat is wel een groot verschil wb onderhoud. Het is een prachtige vloer maar vraagt zeker meer onderhoud dan een gelakte vloer. Het contact met Europaparket verliep zeer prettig zowel telefonisch als via de mail.Heldere voorlichting, geen opgedirkte verkooppraatjes , afspraken worden nagekomen. Kortom wij bevelen Europaparket ten zeerste aan.
REACTIE VAN EUROPA PARKET
Hartelijk dank voor uw bericht mevr. Muller. N.a.v. uw reactie en een eerdere reactie hebben wij besloten de showroomborden nog eens goed te beoordelen en waar nodig aan te passen. We hopen daarmee een nog betere beleving te geven in de showroom van hetgeen daadwerkelijk geleverd wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door J. van Domselaar op maandag 18 mei 2015 '15
Ruim een jaar geleden is ons net gekochte appartement voorzien van prachtig parket. Alleen in de slaapkamers hadden wij geen parket laten leggen ondanks het advies van Euro Parket. Daar hebben wij spijt van gekregen en nu is het alsnog gelegd. Het totaal is nu compleet en de adviezen van Euro Parket zijn bijzonder goed.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Anja Teunissen op zaterdag 25 jul 2015 '15
Mooi eiken houten vloer met zorg gelegd, vooral overgang naar tegels. Er is aandacht aangegeven en niet makkelijk overgedacht. Al veel complimenten over gehad. Bedankt voor de handige dweil! Ik zal jullie zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Hilhorst op vrijdag 2 dec 2016 '16
Goed advies gekregen door de verkoper inclusief een kijkje in de fabriek. Bij de inspectie van de vloer kwam nog aan het licht dat de ondervloer niet helemaal vlak was. Dit probleem werd snel opgelost. Het leggen van de vloer is heel snel en deskundig gedaan. Het resultaat is fantastisch geworden en zullen hier heel veel woonplezier aan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Michiel Krauss op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Parket is keurig gelegd, vriendelijke legger, behulpzaam, relaxed. Flexibel toen bleek dat ie de deadline niet kon halen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Floris Berghout op dinsdag 19 jun 2018 '18
Na veel rondzoeken uiteindelijk beland bij Europaparket. Supernetjes geholpen in de winkel, de installatie was super snel en we zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kundige parketlegger”
Door Paul van Hooft op vrijdag 21 okt 2016 '16
Geholpen door een bijzonder kundige parketteur (Bart). Van tevoren alles uitgelegd over wat er gaat gebeuren. Gewerkt zonder stofproblemen te veroorzaken. Was ook bereid een paar kleinere reparaties aan het eiken parket uit te voeren, die niet waren gepland. Kortom een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Judith Versteege op donderdag 24 sep 2015 '15
Prachtige vloer, een echte eye catcher. Krijg er veel complimenten over. Zeer prettige en deskundige service! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanraden. Bij mij is zowel in woonkamer als op bovenverdieping mooie vloer gelegd. Ik zou zo weer met deze zaak in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door José Meijerink op zondag 26 jul 2015 '15
Prima geholpen door Christa Halbersma. Ook al is de vloer donkerder uitgevallen dan wij gedacht hadden zijn we tevreden. En degene die hem gelegd heeft helaas weet ik zijn naam niet meer.Zo wat een super geweldige vakman. Zo jong als hij is heeft prachtig werk geleverd super vakmanschap.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door E.p.van.Lienden op dinsdag 5 apr 2016 '16
Door vakkundig personeel zijn wij uitstekend tevreden op de manier dat de laminaat vloer is aan gelegd en afgewerkt in onze woning. Ook het overleg voor af hebben wij goede voorlichting gekregen. Bedankt hier voor.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Monique te Ede op vrijdag 10 apr 2015 '15
Na uitstekende ervaringen met Europaparket (leggen vloer zolder en 1e verdieping) zijn we "als vanzelfsprekend" weer naar Europarket gegaan om de houtenvloer van de benedenverdieping te vervangen. Ruime keuze, staal wordt gemaakt om uiteindelijke kleur te bepalen, goed advies, afspraken worden nagekomen en vloer wordt zeer kundig en degelijk gelegd. Kortom wederom een uitstekende ervaring. Niet onbelangrijk: prijs - kwaliteit prima.
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door Daniëlle van Donkersgoed op zaterdag 7 dec 2013 '13
Al bij de eerste kennismaking met Europa Parket werden wij zeer hartelijk ontvangen en hebben we zelfs een rondleiding door de fabriek gekregen. geweldig dat ze zoveel tijd voor je uittrekken. Later ben ik meerdere malen de showroom ingelopen en ook mijn bestelling is meerdere malen aangepast, dit alles ging probleemloos! De communicatie was uitstekend! Iedere wijziging die ik doorvoerde werd bevestigd per brief, zo had ik altijd de laatste afspraken bij de hand. extra mogelijkheden zoals een potje van de vloerolie krijgen om een blank eiken deur in dezelfde kleur als de vloer te oliën, blijkt geen enkel probleem! AL mijn extra wensen werden !zonder extra kosten! probleemloos opgelost. Ook toen de dekvloer niet droog genoeg bleek te zijn was het maken van een nieuwe leveringsdatum geen probleem. Het installeren van de vloer ging zeer voorspoedig en professioneel. Met een dag konden we er al op lopen op sokken! De vloer zelf is ook echt schitterend! precies zoals ik had gehoopt. Al met al ben ik enorm te spreken over de fantastische service van dit bedrijf maar ook zeker over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geen CENT teveel betaald, het is iedere cent dubbel en dwars waard! Ik zou iedereen aanraden binnen te lopen om dit zelf te kunnen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Sietze van der Ploeg op woensdag 13 jan 2016 '16
Uitstekend geholpen bij de aankoop van de PVC vloer. Er werd echt meegedacht wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. Na de aankoop is alles netjes volgens afspraak verlopen en het eindresultaat mag er zeker zijn! Al met al zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van Breet op woensdag 13 jan 2016 '16
In november 2015 heeft Europa Parket naar volle tevredenheid een houten vloer gelegd in mijn nieuwbouwwoning. Binnen een halve dag was de klus geklaard. De vloer is, gelet op het eindresultaat, door zeer vakkundige medewerkers gelegd. Europa Parket is absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Cornelis de Kruijf op woensdag 11 okt 2017 '17
Na mooie samples in de gewenste kleur de keuze voor Europa parket gemaakt. Na vertraging bij de aannemer is er flexibel meegedacht in de planning. Resultaat mooi vakwerk met strakke details!
Reactie of foto toevoegen
“Bedreven in hun vak”
Door Fam. Cordia op woensdag 6 apr 2016 '16
De vloeren zijn netjes gelegd. Bijzonder strak rond deurposten en dergelijke. Bijzonder was ook de prettige communicatie. We hadden echt idee dat mocht er iets zijn, ze dat graag zouden oplossen. De kleur van de vloer leek niet te passen bij de keuken. Nadat dat is aangegeven, werd meteen een passende oplossing gevonden. De vloerleggers waren duidelijk bedreven in hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door H.M. op dinsdag 24 feb 2015 '15
Ik heb vloerverwarming en pvc laten aanleggen. De prijs hiervoor was zeer concurrerend, afspraken zijn goed nagekomen.
Vooral de pvc is fantastisch gelegd. Keurige en prettige vakmensen. Ik ben dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Wim Lensink op woensdag 20 apr 2016 '16
Raftwood vloer gekocht 2x uitstekend geholpen door de klantvriendelijke Christa .Gelegd op de afgesproken dag door een absolute vakman Theo. Allen hartelijk dank ,wij zijn blij met deze mooie vloer. Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen
FOTO VAN WIM LENSINK
Raftwood vloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wouter van Toor op woensdag 27 sep 2017 '17
Prachtige parketvloer van hoge kwaliteit en met bijzonder warme uitstraling! Elke keer bij het binnen komen in onze woning worden we blij! Ook de trap ziet er schitterend uit. En de plint is zeer netjes aangebracht en afgekit. Alles bij elkaar bijzonder goed geholpen! Zowel bij het maken van onze keuzes qua vloer, als het komen tot een mooie prijs. En erg fijn contact gehad toen de vloer en plint gelegd werden! Aanrader!
FOTO VAN WOUTER VAN TOOR
Trapbekleding
REACTIE VAN RUSLANA
Beautiful! Which color is this?
REACTIE VAN WOUTER
Please find the details from the order below: EIKEN RUSTIEK TWIN-PLANK 03 PLANED OAK NATUREL WIT / DOLOMIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische visgraat eiken vloer”
Door Suzanne op maandag 20 okt 2014 '14
Perfecte levering en erg mooi en strak gelegd. Dit zijn echte vakmensen en dat is wat je wil met een vloer wat je huis echt afmaakt. Ik heb met Home Vanity veel samengewerkt met andere parketeurs en Europaparket steekt er met vlag en wimpel bovenuit!
FOTO VAN SUZANNE
Enkel gerookt eiken visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Vakmansen”
Door Mark Julsing op maandag 27 jul 2015 '15
Europa Parket is een bedrijf met een zeer breed assortiment. De adviseurs zijn allen zeer goed geïnformeerd en luisteren goed wat je wilt. Onze 1e Afzelia houtenvloer die is gelijmd ligt na 18 jaar nog immer strak. Uiteraard met gebruikers sporen, maar geen spoor dat de vloer wijkt of los komt. Super! Recent onze kersenparket laten schuren en naturel geolied. Ook deze klus prima gedaan. Tevens twee kamers laten leggen met een zeer mooie walnoten twin plank 16mm vast gelijmd en walnoten geolied. Kortom, vakmensen, die luisteren naar de klant en werkelijk schitterend werk leveren!
Reactie of foto toevoegen
“PVC en laminaat vloer”
Door Debby F op zondag 30 jul 2017 '17
PVC -en laminaat vloer voor het gehele huis aangeschaft bij Europaparket. Prettig geholpen in de winkel en daarom besloten beide vloeren inclusief plinten te laten leggen door dit bedrijf. Na 2 maanden was een PVC strook door onbekende reden beschadigd beneden. Zonder enige ophef netjes verholpen door Europaparket! Bedankt en we zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“echt vakmanschap”
Door familie van den Brand op maandag 20 okt 2014 '14
Bij de eerste ontvangst in de showroom in Barneveld zagen wij direct dat we hier met professionals te maken hadden. Tot en met de oplevering van de vloer is dit continu gebleven. Afspraken worden stipt nagekomen en de adviezen zijn erg goed en niets is te veel. Ze hebben zelfs onze trap mee behandeld in de kleur en stijl van de door ons gekozen vloer. Europa parket heeft jarenlange ervaring in houten vloeren en dat hebben we gemerkt en dit alles ook nog voor een acceptabele prijs. We zullen zeker weer terug komen!!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Marianne van Kimmenade op zondag 2 mrt 2014 '14
In mijn woning heb ik door Europaparket in de woonkamer en de volledige eerste en tweede verdieping houten vloeren laten leggen. De service was erg goed, en is in zeer strakke planning tot stand gekomen, met afstemming met andere partijen in mijn huis. Daarbij complimenten aan Sander Stam die in grote drukte hier in huis de vloer heeft gelegd. De vloeren zijn prachtig met mooie afwerking. Inmiddels woon ik een maand in de woning en de vloer bevalt uitstekend, warm en lekker strak. Kortom een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitstekend”
Door CD op zondag 12 apr 2015 '15
Mooie vloer gekocht. Goed geholpen; kennis van het product. Ook het leggen verliep snel en vakkundig. Ze stuurden foto's over hoe het proces vorderde terwijl ik aan het werk was. Was leuk om te zien. Service is uitstekend. Kon zelf s avonds met vragen over onderhoud ben hen terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Prachige visgraat vloer”
Door Roos Tji op zondag 2 mrt 2014 '14
Op zoek naar een visgraat parketvloer ben ik bij Europa parket terecht gekomen. In vergelijking met enkele andere parketleveranciers sprongen zij er qua kwaliteit/prijsverhouding voor mij bovenuit. Dat begon al bij het bezoek aan de showroom, deze is heel mooi, geeft een goede indruk van de mogelijkheden en laat ook een indruk van vakmanschap achter. De prijs voor de vloer lag ook een stuk lager dan ik bij anderen had gehoord. De vloer werd gelegd door iemand die duidelijk van zijn vak houdt: zorgvuldig en erg netjes. Het resultaat mag er dan ook zijn. Prachtige klassieke merbau visgraatvloer, ik kijk er elke dag met heel veel plezier naar. Ik zou Europa Parket zeker aanraden aan anderen. Je krijgt echt waar voor je geld waar je je hele leven plezier van hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Service en hoe klachten behandeld worden.”
Door Lia op maandag 3 mrt 2014 '14
Geweldige service!!!!! Ongeveer 1,5 jaar geleden een pvc vloer uitgezocht en laten leggen. Daar waren we erg blij mee. Maar naar een maand of 3 kregen we wat problemen. Europa Parket erbij gehaald en ze wilden dit op een goede manier oplossen. Nu is het zo goed opgelost, dat ze een totaal nieuwe vloer hebben gelegd. En dat terwijl Europa Parket er niets aan kon doen (fabriek geen goede materialen geleverd en daarna failliet). Dus hebben ze bij Europa Parket alle kosten op zich genomen en vergoed. Hartelijk bedankt voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door F.Meijer op vrijdag 20 mrt 2015 '15
Parket is mooi in dubbel visgraat gelegd door een aardige en vakkundige parketlegger. Na enkele dagen bleek er nog een stukje los te liggen. Dit werd dit binnen 3 dagen verholpen. Wij zijn heel tevreden met deze vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door Noordhuis op woensdag 24 feb 2016 '16
We hebben Europa Parket een huiskamer en een appartement van PVC vloeren laten voorzien. Tijdens de intake van onze wensen werden we vakbekwaam voorgelicht over de mogelijkheden. In de showroom waren alle materialen aanwezig en we kregen een waaier mee voor het maken van de uiteindelijke combinatie i.c.m. de nog uit te kiezen keuken. Voor alle uitdagingen waren oplossingen voorhanden. Of het nou ging om lastige hoekjes, ronde muren of kabels die we in plinten weg wilden werken. En voor een pilaar was een rubberen plint te leveren, volledig in dezelfde stijl als de houten plinten.

Tijdens onze verdere oriëntatie werden vragen snel en accuraat per e-mail en telefonisch beantwoord. Uiteindelijk hebben we gekozen voor verlijmde PVC stroken voor de huiskamer en PVC op een houten (HDF) kern met isolatielaag eronder voor het appartement, zodat voldaan werd aan de eisen voor geluidsreductie van de VVE. Hiervoor regelde Europa Parket gelijk een officieel certificaat. De afspraken werden duidelijk op papier gezet en er werd gelijk een planning gemaakt voor de voorinspectie en het leggen. Deze planning werd keurig nagekomen, waarbij tijdens de voorinspectie de verkoopafspraken stuk voor stuk werden nagelopen en getoetst aan de omstandigheden ter plaatse. Daarbij werd weer goed meegedacht over de plaatsing van plinten met kabelgoten, het omgaan met kitrandjes en het uitkiezen van een deurmat met de juiste afmetingen t.o.v. de openslaande deur.

Tot zo ver helemaal goed. Maar dan het lijmen en leggen, zou dat ook goed gaan? Dat kunnen we alleen maar bevestigen. Alle voorbereidingen en afspraken werden vakkundig gerealiseerd, waarbij je aan de combinatie van nauwkeurigheid en snelheid ziet dat je met vakmensen te maken hebt. En toen enkele weken later een plakplintje een beetje losliet, werd er gelijk een garantieafspraak ingepland om dit te herstellen. Kortom, het gehele traject van oriëntatie vooraf tot service achteraf is heel goed bevallen. De PVC vloeren liggen er prachtig in en de 15 en 20 jaar garantie op de vloermaterialen geeft vertrouwen voor jarenlang plezier van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.