Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 300 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren225 ervaringen
4 sterren74 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Jan op woensdag 23 mei 2018 '18
We hebben bij Europa Parket een PVC vloer gekocht, voor beneden en midden verdieping . In de toonzaal zijn we zeer goed geholpen. De verkoper, Gerard, voelde onze behoeften feilloos aan en niet onbelangrijk, de aangeboden koffie was verrukkelijk. De prijs was vergelijkbaar met talloze andere aanbieders, dus de keus was snel gemaakt, we hebben Europa Parket de order gegeven. Sander, die alles in kwam meten in de woning, was klantvriendelijk en kwam met een aantal zeer behulpzame tips met betrekking tot onder andere de trap en de deurmat.
Willem, die de vloer kwam egaliseren en leggen, is een echte vakman. Zeer netjes en overal rekening mee houdend. Zelfs de lastigste hoekjes en hoogteverschillen heeft hij perfect gelegd. Een echte aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door C. van Oord op dinsdag 8 mei 2018 '18
Wij hebben een visgraatparketvloer gekocht en vinden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door Anna op vrijdag 13 apr 2018 '18
We hebben Eikenhouten lamelparket gekocht. Hele goede prijs en mooie kwaliteit. Beneden 3,5 jaar geleden laten leggen (whitewash) en blijft mooi. Nu boven in naturel kleur. Service was top, snel en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Chris op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Parketvloer gekocht. Goed gelegd, op paar ruwe flink noestige planken na, die niet op de meest handige plek lagen. Fijn bedrijf mooie vloeren tegen een mooie prijs.
Ze doen echt hun best voor je, goede service en snelle reacties. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wouter van Toor op woensdag 27 sep 2017 '17
Prachtige parketvloer van hoge kwaliteit en met bijzonder warme uitstraling! Elke keer bij het binnen komen in onze woning worden we blij! Ook de trap ziet er schitterend uit. En de plint is zeer netjes aangebracht en afgekit. Alles bij elkaar bijzonder goed geholpen! Zowel bij het maken van onze keuzes qua vloer, als het komen tot een mooie prijs. En erg fijn contact gehad toen de vloer en plint gelegd werden! Aanrader!
FOTO VAN WOUTER VAN TOOR
Trapbekleding
REACTIE VAN RUSLANA
Beautiful! Which color is this?
REACTIE VAN WOUTER
Please find the details from the order below: EIKEN RUSTIEK TWIN-PLANK 03 PLANED OAK NATUREL WIT / DOLOMIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Hetty & Wim de K op maandag 25 sep 2017 '17
Meteen een goede klik met Lars en Stefan, die een betrouwbare indruk gaven en bovendien kennis van zaken hadden. Ook flexibel, want na wat gepuzzel werden de wensen van de vereiste legdata ook netjes ingepast. Tevens gezellige en charmante receptionistes (het oog doet ook wat), die je goed verzorgen en attent reageren.
We waren er snel uit met Lars, alleen twijfelden we nog aan de kleur. Ook dat was geen probleem, want er werden prompt kleurmonsters meegegeven, zodat we thuis bij de meubelen de definitieve kleur konden bepalen. En dat alles volgens ons voor een eerlijke prijs. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in, dat de vloer perfect gelegd gaat worden en we er nog jaren plezier van zullen hebben. Alle betrokkenen tot zover dan ook ZEER BEDANKT en ga - ook de komende 50 jaar - zo door! De 'Salentein' gaan we snel soldaat maken.

Aanvulling ontvangen op 3 november 2017: Inmiddels is onze vloer gelegd en gelukkig viel ook de kleur niet tegen. Mbt de gerezen problemen van de oude ondervloer werd in overleg met Gerard goed meegedacht en snel een oplossing gevonden. Ook hier troffen wij 2 flexibele en plezierige medewerkers, John en Bart, die zeer vakkundig en snel te werk gingen. Men was tevens ook niet te beroerd om meteen een paar draden weg te werken. Binnen 7 uur had men de zo'n 60 m2 grote vloer gelegd, inclusief de plinten en alles ook nog eens netjes opgeruimd. Bedankt mannen, het resultaat mag er zijn! We hopen nog lang van jullie vakwerk te genieten, Hetty en Wim.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en parket”
Door Martin van den Hoorn op woensdag 26 jul 2017 '17
Zowel laminaat en parket aangeschaft bij Europa Parket. Zeer plezierig en ter zake kundig geholpen, zowel bij de aankoop als bij de plaatsing van laminaat en parket. Men neemt alle tijd voor goed advies. Oplevering in één keer goed. De prijs/kwaliteit verhouding is in onze ogen scherp geplaatst in de markt. Het resultaat (de vloer) is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door R. van Panhuis op woensdag 14 jun 2017 '17
Heel behulpzaam personeel, denken met je mee. Het bedrijf houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken en het pvc is vakkundig gelegd. En dat voor een mooie prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Familie Van Toutert op vrijdag 26 mei 2017 '17
Bij ons visgraatvloer gelegd, keurig gedaan, vriendelijke vakman. In ons vorige huis hadden we ook een vloer van hetzelfde bedrijf. We kwamen terug omdat het een betrouwbaar en vakkundig bedrijf is, met bovendien een schappelijke prijs. Over niet al te lange tijd willen we door hen de trap laten renoveren en boven nog een vloer laten leggen. We doen dit vanwege de positieve ervaringen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zo hoort het”
Door JBaan op woensdag 10 mei 2017 '17
Bij Europa Parket Barneveld naar volle tevredenheid een whitewash eiken 22cm duoplank parketvloer gekocht verlijmd op de cementdekvloer met vloerverwarming.
Kernpunten:
* Prima advies in de winkel
* Beste prijs voor zeer goede kwaliteit materiaal
* Super verzorgd gelegd en meegedacht waar nodig
* Netjes nagebeld of alles in orde is.
Zo hoort het te zijn.
FOTO VAN JBAAN
Whitewash eiken duoplank parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Martin Haverkort op zondag 12 feb 2017 '17
Zeer tevreden! Na lang zoeken zijn wij uiteindelijk in Barneveld terechtgekomen (wonen in Groningen) bij Europa Parket. In eerste instantie overtuigd door de goede prijs (fors goedkoper dan offertes die we al hadden van andere bedrijven) later bleek de kwaliteit ook perfect. We hebben gekozen voor een eiken visgraatvloer, deze is gelegd door Theo wat zeer vakkundig is gebeurd. Europa Parket is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mark op zondag 22 jan 2017 '17
Bij het uitzoeken van onze vloer werden we uitstekend geholpen. Er werd goed de tijd voor ons genomen. Daarnaast (niet onbelangrijk) was de prijs aantrekkelijk. De vloer werd vervolgens met grote deskundigheid gelegd. Hierbij werd (zonder bijbetaling) de plinten voor de hal alvast oo maat gezaagd (waar europapakket geen vloer voor ons heeft gelegd). Al met al zijn we erg tevreden en raden we iedereen europakket aan!
FOTO VAN MARK
Eikenhouten visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht advies en nazorg”
Door Jeroen Rauws op woensdag 30 nov 2016 '16
Wij hebben zo'n 70m2 begane grond vloer en 140m2 slaapkamer/zoldervloeren laten leggen door Europa Parket. Zowel de aandacht/advies tijdens het bezoek aan de showroom als de nazorg waren erg goed. Door dit advies zijn we binnen budget op een mooie parketvloer in ons hele huis geeindigd (inc bovenverdiepingen). Erg fijn dat EP dit alternatief voor laminaat kon bieden voor een concurrerende prijs. En we zijn er erg gelukkig mee. Ook het plaatsen van de vloeren ging soepel, snel en netjes en we zijn tevreden met het resultaat. Ook een aantal last minute verzoeken zijn toch mogelijk gemaakt door EP, wat ook erg fijn was. Enige puntje van aandacht is dat de plinten "kops" tegen elkaar aan gezet zijn, terwijl een koppeling onder een hoek een betere afwerking geeft bij schilderen. Maar dat is een detail.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam. Verheijden op donderdag 3 nov 2016 '16
Na het vergelijken van meerdere aanbieders van parketvloeren, kwam Europa Parket het beste uit de bus qua kwaliteit, aanbod en prijs. Ook het leggen van de parketvloer, incl. plaatsen van plinten, is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Extra wensen als verstek zagen en afkitten van de plinten was geen probleem en is zeer netjes gedaan. Wij kunnen met eerlijkheid zeggen dat wij enorm tevreden zijn over onze parketvloer van Europa Parket!
FOTO VAN FAM. VERHEIJDEN
Parketvloer in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beste gevoel erbij”
Door Mlab op maandag 10 okt 2016 '16
Zojuist is onze PVC vloer opgeleverd nadat voor het weekend de vloer geëgaliseerd is(plavuizen vloer). Bij verschillende zaken in zuid-Holland geweest voor de pvc vloer. Mede door de positieve reacties ook naar Europa parket gereden. Qua advies en prijs gaf Europaparket het beste gevoel. Vloer is erg netjes gelegd en ziet er top uit!
FOTO VAN MLAB
Top uitziende vloer
REACTIE VAN DAAN
Wij zijn ons ook aan het oriënteren op een gelijmde PVC vloer. Zou ik mogen vragen wat de all-in prijs ongeveer was, inclusief egaliseren, plaatsen en het materiaal?
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Wim K. op maandag 3 okt 2016 '16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Europa parket. Ze hebben op de begane grond eiken parket gelegd en op de 2 verdiepingen hoogwaardig laminaat. Bovendien 2 trappen met parket bekleed. Ziet er allemaal mooi uit. De informatie vooraf was compleet en helder. De prijs-kwaliteit goed. Wel een paar kleine probleempjes met de uiteindelijke inplanning (de oplevering schoof 2 dagen door), maar men deed uiterste best om dit goed op te vangen. kortom: we zijn tevreden en blij met het eind resultaat.
FOTO VAN WIM K.
Parket en laminaat gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Fam. O.O. Schmitz op dinsdag 19 jul 2016 '16
Keurige behandeling in de winkel in Barneveld. Snel schakelen voor de bouwvak bleek geen probleem. Na inmeting en vloeregalisatie (Pul Vloerbewerking Lunteren) aangekochte PVC-vloer (40 m^2) op 12 juli 2016 in een halve dag door Willem J.C. van Aalderen uit Huizen tiptop neergelegd. Goede prijs/prestatie. Oordeel: van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer lovend”
Door Geerts te Heveadorp op zondag 1 mei 2016 '16
Wij hebben in 1988 door Europa-Parket (EP) 72 meter eiken extra tapis laten aanleggen. In 2002 hebben wij de woonkamer/keuken uitgebouwd en heeft EP 20 meter extra nieuw parket gelegd en middels intanden aansluitend gemaakt, het geheel van 92 meter geschuurd en geolied. Nu in 2016 heeft EP opnieuw het geheel van 92 meter geschuurd en geolied, inclusief drevelen van de spijkertjes. Wij zijn zeer tevreden over het werk van EP, een degelijke betrouwbare firma die staat voor kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken. Voor iedere van de drie opdrachten zijn wij naar Barneveld gereisd om de opdracht door te spreken. EP komt vooraf op inspectie zodat geen misverstanden ontstaan, immers de ruimte moet wel (nagenoeg) leeg zijn en de toestand worden beoordeeld, ter plekke wordt dan de planning gedetailleerd besproken. Wij hebben prettig gewerkt met de parketteur, in ons geval Marco, geen haastwerk maar degelijk en secuur. Alles goed doorgesproken, advies over nazorg, behandeling, inwerkperiode etc. Kortom, wij hebben de indruk dat EP zowel kwalitatief goede materialen gebruikt als het ambachtswerk deskundig uitvoert. De prijs lijkt ons niet overdreven, maar wij hebben niet meerdere offertes gevraagd, enkel wat rondgekeken op internet. Wij geven de voorkeur aan een redelijke betaling voor kwaliteitswerk in plaats van het vel over de neus proberen te halen. Op termijn heb je daar naar onze mening meer plezier van en ben je per saldo goedkoper uit: ons parket ligt er nog als nieuw bij terwijl het toch al 28 jaar ligt. Fam. Geerts Heveadorp.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg mooi”
Door P.J. Hooy op vrijdag 1 apr 2016 '16
Heel erg mooi hout, hele goede prijs en zeer goed gelegd door Theo. Hij nam erg veel moeite om de vloer heel mooi te laten aansluiten bij de schuifpui en de roosters voor de convectorputten naadloos in de vloer te laten verzinken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door John Derksen op vrijdag 11 mrt 2016 '16
Goede heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen. Begeleiding naar het leggen toe is prima. En dan hadden we nog het geluk dat we een goede ervaren legger hadden. Wij gunnen iedereen Theo. Alles doordacht en stelt netjes vragen over hoe je het wilt hebben. Vaak zijn er meerdere wegen die tot het mooiste resultaat leiden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Klantenservice hoog in het vaandel”
Door jeroen van aken op dinsdag 24 nov 2015 '15
Na veel researchwerk ben ik terecht gekomen bij Europa parket voor een dubbelgerookte parketvloer mat geolied. Je merkt aan alles dat klantenservice hoog in het vaandel staat. Er heerst een relaxte sfeer en er wordt uitgebreid tijd voor je genomen om tot de beste keuze te komen. Met daarnaast een scherpe prijs voor de vloer, was voor mij de keuze gemaakt. Het leuke vond ik dat dezelfde verkoper ook de vloer kwam leggen. Sander is voor mij een echte vakman die zijn werk serieus neemt en meedenkt met de klant. Het gaat uiteindelijk om het resultaat en die mag er echt zijn. Ik ben een dik tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vakkundig”
Door M Versteeg op woensdag 30 sep 2015 '15
Na goede ervaring met een houten vloer. Weer zoekende naar een nieuwe vloer voor nieuwe woning toch weer gekozen voor een houten vloer.Zo toch weer een 2e keer een houten vloer gekocht bij Eurpoa Parket, je wordt er netjes en vakkundig geholpen ruime keus en prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Judith Versteege op donderdag 24 sep 2015 '15
Prachtige vloer, een echte eye catcher. Krijg er veel complimenten over. Zeer prettige en deskundige service! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanraden. Bij mij is zowel in woonkamer als op bovenverdieping mooie vloer gelegd. Ik zou zo weer met deze zaak in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gerald van Drie (Drieklomp Makelaars) op dinsdag 11 aug 2015 '15
Omdat ik in een monumentale Orangerie woon, was ik op zoek naar een klassieke en oude vloer die past in het object. Ik kwam bij Europa parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. In mijn geval een visgraat, verouderd en gerookt waardoor je de noesten en en gaten kan zien. Alsof de vloer er jaren in ligt. Precies zoals ik wilde. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader! Specialisten die zeer klantvriendelijk uw wensen realiseren.
FOTO VAN GERALD VAN DRIE (DRIEKLOMP MAKELAARS)
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Marianne Tiemens op donderdag 25 jun 2015 '15
Europaparket heeft onze trap gerenoveerd. Het heeft ons echt verrast. Zo mooi is het geworden. Echte eenheid met de vloer beneden. Sander is een echte vakman! Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed advies. Kunnen deze zaak met een gerust aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Monique te Ede op vrijdag 10 apr 2015 '15
Na uitstekende ervaringen met Europaparket (leggen vloer zolder en 1e verdieping) zijn we "als vanzelfsprekend" weer naar Europarket gegaan om de houtenvloer van de benedenverdieping te vervangen. Ruime keuze, staal wordt gemaakt om uiteindelijke kleur te bepalen, goed advies, afspraken worden nagekomen en vloer wordt zeer kundig en degelijk gelegd. Kortom wederom een uitstekende ervaring. Niet onbelangrijk: prijs - kwaliteit prima.
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk”
Door Frans Voskuilen op vrijdag 6 mrt 2015 '15
Europa-parket heeft na een schade onze vloer gerepareerd.We waren onder de indruk van de strakke planning en van de kennis en kunde van de medewerkers. We hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren en zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door John S op woensdag 4 mrt 2015 '15
Merbau tapis vloer laten leggen in woonkamer en keuken (45 m2). Het resultaat is erg mooi geworden. Echt vakwerk. Ook in het voortraject goed gecommuniceerd. Heldere voorlichting en duidelijke afspraken. En ook niet onbelangrijk, een scherpe prijs. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door H.M. op dinsdag 24 feb 2015 '15
Ik heb vloerverwarming en pvc laten aanleggen. De prijs hiervoor was zeer concurrerend, afspraken zijn goed nagekomen.
Vooral de pvc is fantastisch gelegd. Keurige en prettige vakmensen. Ik ben dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer, vakkundig gelegd”
Door M.S. op vrijdag 9 jan 2015 '15
De prijs/kwaliteit verhouding van de door ons gekochte vloer en de montage hebben we als seer goed ervaren. Vooral de monteur heeft ons in positieve zin verrast. Zeer vakkundige en vakbekwame klantgerichte monteur die sneller dan verwacht onze vloer heeft gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Vloermetamorfose”
Door Hugo Weenen op vrijdag 19 dec 2014 '14
Wij wilden de visgraat parketvloer in ons gekochte huis laten opknappen. Van Europaparket kregen we niet alleen nuttig advies over de te gebruiken afwerklaag, maar ook een scherpe prijs inclusief eventueel drevelwerk. Tijdens de inmeting kregen we nog eens alle mogelijkheden te zien en we besloten voor een blanke olielaag te gaan. Er was weinig tijd maar de werkzaamheden werden door twee man uitgevoerd en waren een dag eerder klaar dan beloofd. Het resultaat is prachtig, de vloer is enorm opgeknapt. Onlangs kregen we bovendien, nadat we vroegen welke onderhoudsmiddelen we dienen te gebruiken, een uitgebreid pakket thuisgestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“echt vakmanschap”
Door familie van den Brand op maandag 20 okt 2014 '14
Bij de eerste ontvangst in de showroom in Barneveld zagen wij direct dat we hier met professionals te maken hadden. Tot en met de oplevering van de vloer is dit continu gebleven. Afspraken worden stipt nagekomen en de adviezen zijn erg goed en niets is te veel. Ze hebben zelfs onze trap mee behandeld in de kleur en stijl van de door ons gekozen vloer. Europa parket heeft jarenlange ervaring in houten vloeren en dat hebben we gemerkt en dit alles ook nog voor een acceptabele prijs. We zullen zeker weer terug komen!!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloerbedekking”
Door van Holland op zaterdag 20 sep 2014 '14
PVC vloer voor de benedenverdieping gekocht. De aankoop was heel prettig met goede uitleg en na aankoop mochten we een fles wijn meenemen. De vloer werd een paar dagen eerder dan afgesproken gelegd. We werden verrast toen Europa Parket voor de deur stond. Dat leverde wel wat regelwerk voor ons op maar daardoor hadden we de vloer wel eerder liggen. Keurig gelegd door Gert. Hij was behulpzaam met het legen van de kamer en heeft in alle rust de vloer gelegd. Tot volle tevredenheid. Er was weinig materiaal over. Het was een prima aanbieding de de prijs waard is. We kunnen dit anderen aanraden om bij EuropaParket te kopen. Wij zijn er erg blij mee!
FOTO VAN VAN HOLLAND
Schoon werk in de kamer met de zaagmachine
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Wouter B op woensdag 23 jul 2014 '14
Wij waren op zoek naar een parketvloer voor het gehele appartement. Bij de verkoop grote keus en goed advies. Levering volgens afspraak en onbeschadigd. Berekening van de nodige plinten klopte helaas niet. Nalevering en montage volgens afspraak. Alles netjes opgeruimd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Geen klachten en duidelijke communicatie over alle activiteiten. Bedrijf is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Kitty Schueler op woensdag 2 jul 2014 '14
Sinds kort hebben wij een mooie country vloer in ons restaurant. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen snel geleverd en gelegd. Onze ervaring is alleen maar positief. Wij raden Europa Parket van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“blij!”
Door JAR van Diermen op maandag 23 jun 2014 '14
wij waren op zoek naar een goede leverancier van houten vloeren en via familie kwamen we bij Europaparket terecht. We werden in de winkel direct geholpen, kregen snel een offerte en als we belden naar de winkel werd er altijd opgenomen. We zijn dus wat betreft klantvriendelijkheid erg tevreden! ook de service was goed, ze waren netjes op tijd, en toen de vloer op een paar punten nog niet helemaal perfect was, kwam er direct iemand langs om dit te herstellen. De medewerkers waren aardig en professioneel. Al met al erg tevreden. OOk de prijs - kwaliteit verhouding vinden we uitstekend. De levering verliep ook goed. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk geleveerd”
Door arjan op zaterdag 21 jun 2014 '14
Europaparket heeft bij ons een prachtige PVC vloer gelegd, volgens afspraak en voor eens scherpe prijs. Toen bleek dat een klein deel van de vloer niet helemaal net bleef door technische zaken heeft Europaparket dit vakkundig en kosteloos hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer weer als nieuw”
Door E. van Putten op zaterdag 21 jun 2014 '14
Onze maple parketvloer was er in de loop van de jaren erg gehavend uit gaan zien. Omdat we een nieuwe keuken namen vonden we het tijd om daar ook iets aan te doen. Via Qasa bij Europa Parket uitgekomen. We hebben getwijfeld over opschuren en lakken of een geheel nieuwe vloer. Uiteindelijk hebben we vanwege het kostenplaatje voor het eerste besloten en we hebben daar Europaparket voor benaderd. Indertijd hebben zij niet de vloer bij ons geplaatst, maar dat was geen probleem. Er kon op vrij korte termijn een datum worden ingepland, ook al had Europa-parket een volle agenda. Toen we vertraging opliepen met de keuken was er bij Europaparket begrip voor het feit dat op de afgesproken datum de vloer nog niet onder handen genomen kon worden en konden we de afspraak een week verplaatsen. De vloer is zeer professioneel onder handen genomen en is letterlijk weer geheel als nieuw voor een zeer schappelijke prijs! Er moest een klein stukje parket worden "aangeheeld" en daarbij was een lelijk plankje gebruikt. Op ons verzoek is het plankje de volgende dag zonder problemen vervangen ook al stond de vloer toen al twee keer in de lak. Dus ook klachten worden goed afgehandeld. Respect!
Reactie of foto toevoegen
“Onze ervaring”
Door Maarseveen op vrijdag 23 mei 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over alles bij Europa Parket. Zowel de prijs als de kwaliteit, de klantvriendelijkheid als de levering. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden bij anderen. Wat wij naast de prijs kwaliteit verhouding als heel prettig hebben ervaren is de gewone gezellige manier van onderhandelen Alsof je met familie zit te praten.
Heerlijk gewoon, gewoon gezellig en goed.
Reactie of foto toevoegen
“goed geholpen”
Door Caris op zaterdag 12 apr 2014 '14
De prijs is rendabel en de service ook. Europa parket mag trots zijn op de monteur die bij ons is geweest, dit zie je niet vaak. De kwaliteit is naar tevredenheid. Klantvriendelijk is goed, na twee maanden is de monteur nogmaals langs geweest om de laatste oneffenheden weg te werken. levering is goed verlopen. Heb wel een tip waar mensen op moeten letten GOED METEN. Kan het bedrijf bij iedereen aanraden als ze een mooie vloer willen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jan en Riet Haandrikman op donderdag 27 mrt 2014 '14
Vanaf het begin geen drang gevoeld om toch maar vooral te bestellen. Ruim de gelegenheid genomen om ook ' elders' te kijken. Uiteindelijk voor Europaparket gekozen vanwege prijs/kwaliteit verhouding. Planning en afspraken verliepen vervolgens soepel. Leggen is uitermate netjes gedaan.
FOTO VAN JAN EN RIET HAANDRIKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prachige visgraat vloer”
Door Roos Tji op zondag 2 mrt 2014 '14
Op zoek naar een visgraat parketvloer ben ik bij Europa parket terecht gekomen. In vergelijking met enkele andere parketleveranciers sprongen zij er qua kwaliteit/prijsverhouding voor mij bovenuit. Dat begon al bij het bezoek aan de showroom, deze is heel mooi, geeft een goede indruk van de mogelijkheden en laat ook een indruk van vakmanschap achter. De prijs voor de vloer lag ook een stuk lager dan ik bij anderen had gehoord. De vloer werd gelegd door iemand die duidelijk van zijn vak houdt: zorgvuldig en erg netjes. Het resultaat mag er dan ook zijn. Prachtige klassieke merbau visgraatvloer, ik kijk er elke dag met heel veel plezier naar. Ik zou Europa Parket zeker aanraden aan anderen. Je krijgt echt waar voor je geld waar je je hele leven plezier van hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mandy van harskamp op woensdag 15 jan 2014 '14
Wij hebben vier jaar geleden elders een parketvloer gekocht, maar wij hebben nooit advies gekregen hoe we dit het beste konden behandelen, hierdoor was onze vloer helemaal uitgedroogd en een druppeltje nattigheid werd al een vlek. Nadat wij advies gevraagd hebben bij Europaparket en er gelijk een afspraak gemaakt werd om er een adviseur naar te laten kijken (vrijblijvend nog wel), hebben wij besloten het advies op te volgen en de vloer te behandelen. Er werd een afspraak gemaakt en alles is ook volgens afspraak gedaan, de prijs was in onze ogen reëel, maar we hebben geen vergelijk. Wat ik zelf echt prettig vond, is dat we een goed advies hebben gekregen. We hebben er ook gelijk onderhoudsspul bijbesteld, maar twee dagen na de vloerbehandeling netjes een brief bij de post met alle onderhoudtips nog even op een rijtje. We zijn heel klantvriendelijk geholpen, we moesten alleen erg lang wachten voor we aangesproken werden in de showroom en dat terwijl we de enige klanten waren, dat is een klein verbeterpuntje, maar voor de rest zeer tevreden en wij zullen het zeker andere mensen aanraden, hebben we zelfs al gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal prachtig”
Door P. Kranenburg op donderdag 9 jan 2014 '14
Bij bezoek aan de winkel/showroom rustig en uitgebreid geïnformeerd over keuze en montage van parket. Duidelijke leveringsvoorwaarden. Toen onze aannemer wat uitliep en de oplevering opschoof, is dit soepel opgevangen door Europa Parket en is de parketplaatsing wat opgeschoven. Het aanbrengen heeft enkele dagen geduurd. Door de parketteur is met buitengewoon veel toewijding gewerkt. Heel strak en keurige afwerking van hoeken en gaten. Al met al een zeer fraai resultaat. Kortom, wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van Europa Parket. Alles tegen een keurige prijs. Zonder meer aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service, betrouwbaar adres”
Door Geert Makkink en Hannie van Lent op woensdag 8 jan 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, 23 jaar geleden onze vloer bij Europa Parket gekocht en nog steeds content met de vloer. De prijs/kwaliteit is goed. Wij zijn grotendeels tevreden over de klantvriendelijkheid behalve 1 telefonische ervaring, vanwege drukte aan de telefoon was er geen geduld om de vraag te beluisteren (er was een andere klant die belde!!!!) wel goed doorverbonden met een medewerker die mij uitstekend heeft geholpen. De levering is volgens afspraak verlopen. Wij kunnen Europa Parket zeker aanbevelen vanwege goede kwaliteit, service en goed vakmanschap. Een mooi product afleveren staat hoog in het vaandel dus ook een goede nazorg omtrent onderhoud etc.
Reactie of foto toevoegen
“onderhoud parket”
Door Ineke Makkinga op zaterdag 14 dec 2013 '13
Het was nodig om mijn parketvloer op te knappen. Na een telefoontje kwam er snel iemand om te kijken en de offerte had ik zo in huis. Een oude beschadiging werd nog onder de garantievoorwaarden opgeknapt. Prijs van de offerte was zeker in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Kortom: de vloer ziet er weer uit als nieuw, ik ben zeer tevreden over kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zoals bovenstaande tevredenheid al aangeeft zal ik Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door Daniëlle van Donkersgoed op zaterdag 7 dec 2013 '13
Al bij de eerste kennismaking met Europa Parket werden wij zeer hartelijk ontvangen en hebben we zelfs een rondleiding door de fabriek gekregen. geweldig dat ze zoveel tijd voor je uittrekken. Later ben ik meerdere malen de showroom ingelopen en ook mijn bestelling is meerdere malen aangepast, dit alles ging probleemloos! De communicatie was uitstekend! Iedere wijziging die ik doorvoerde werd bevestigd per brief, zo had ik altijd de laatste afspraken bij de hand. extra mogelijkheden zoals een potje van de vloerolie krijgen om een blank eiken deur in dezelfde kleur als de vloer te oliën, blijkt geen enkel probleem! AL mijn extra wensen werden !zonder extra kosten! probleemloos opgelost. Ook toen de dekvloer niet droog genoeg bleek te zijn was het maken van een nieuwe leveringsdatum geen probleem. Het installeren van de vloer ging zeer voorspoedig en professioneel. Met een dag konden we er al op lopen op sokken! De vloer zelf is ook echt schitterend! precies zoals ik had gehoopt. Al met al ben ik enorm te spreken over de fantastische service van dit bedrijf maar ook zeker over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geen CENT teveel betaald, het is iedere cent dubbel en dwars waard! Ik zou iedereen aanraden binnen te lopen om dit zelf te kunnen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer leggen”
Door Nicky Klein op dinsdag 26 nov 2013 '13
Goede kwaliteit en goede prijs. Goede meedenkende mensen die je begrijpen en helpen. Prima levering.
Geen klachten. Dit bedrijf komt zoals het hoort zijn afspraken na. Zijn zeer correct.Nette mensen op de vloer. Ik zou u zeker dit bedrijf kunnen aanraden. Bij de keuze afgegaan op de adviseur. Die zeer goed luisterden en zijn afspraken direct nakwam. Zo hoort een client behandeld te worden. Pluim voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC-vloer”
Door H. O. op dinsdag 15 okt 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend, maar ik moet natuurlijk nog afwachten hoe het zich in de toekomst houdt. Wij vielen voor PVC op een dikke harde onderlaag met kliksysteem. Het laagje PVC daarop is echter maar dun in vergelijking tot de normale PVC producten. Afwachten dus hoe zich dat in de toekomst houdt. De prijs/kwaliteit verhouding is m.i. goed. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. De levering was stipt en zoals afgesproken. Zakendoen met Europa-parket is ons goed bevallen en dus aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden, goede service”
Door Astrid Nijenhuis op maandag 30 sep 2013 '13
We zijn tevreden over de kwaliteit van onze twinplanken. De prijs was gunstig. Klantvriendelijkheid was zeer goed. De levering is heel vlot en snel gelopen, binnen twee weken gelegd. We hadden een gat in de vloer en kregen binnen een paar dagen vulmiddel en olie toegestuurd. We zijn zeer tevreden over deze snelle en nette service. We willen dit bedrijf zeker aanraden bij anderen omdat we zeer tevreden zijn over de algehele afhandeling en klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 '19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 '19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 '19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 '18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst goed geholpen”
Door Samara Geijtenbeek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een huis gekocht waar al een mooie vloer van Europaparket in lag, maar niet helemaal onze smaak kleur. Daarnaast moest de vlier een stuk aangelegd worden omdat wij op de desbetreffende verdieping hebben verbouwd. Europaparket kwam van te voren kijken wat er mogelijk was en vervolgens werden we uiterst goed geholpen in de showroom om een mooie, passende kleur uit te zoeken. Net voor de geplande datum is er nog even een voorinspectie gedaan, dit was erg fijn omdat we zo zeker wisten waar we aan toe waren. En dan uiteindelijk een prachtig resultaat. Dezelfde vloer maar nu overal op de verdieping en een andere, prachtige kleur.
Zowel mailcontact als telefonisch contact verliep goed en allemaal even vriendelijk. Wij raden europaparket zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Mathé van Alem op vrijdag 7 dec 2018 '18
PVC visgraat, super gelegd door Ronald, werkt snel en zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door C. van de Poll op dinsdag 20 nov 2018 '18
Olie om de geschuurd vloer mee te oliën . Nadat dit bij ons niet goed was gegaan, was er binnen een paar dagen iemand die de vloer opnieuw kwam schuren en oliën. Een warme douche verdiend. Een hele goede service. Prettig winkelen bij jullie en goed meedenken..
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische klus”
Door Annie Lenting op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben recent eiken visgraatparket met wengé bies en strook bij Europa Parket gekocht. dat parket is gelegd in inze jaren '30 woning, waar grond en muren zelfs bij benadering niet recht te noemen zijn. We hadden, voorafgaand aan het leggen, nog een extra uitdaging, dat het parket vooraf gedeeltelijk rond een nog te plaatsen koopeiland zou worden gelegd; vanzelfsprekend mét bies en rand. De parketteurs van het bedrijf hebben een fantastische klus geklaard en wij zijn uiterst tevreden. Wij willen Europa Parket van harte aanbevelen, met name in verband met prima after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hr. Reusken op woensdag 14 nov 2018 '18
Bij de keuze van onze pvc laminaatvloer zijn wij door Europarket geweldig geadviseerd er werd tijd voor ons genomen bij het maken van een goede keuze. Deze week is de vloer gelegd door uiterst vriendelijke en meedenkende parketteur. Wij zij heel tevreden over onze visgraat gelegde vloer. Europarket is een aanrader !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie pvc vloer”
Door rmb op vrijdag 9 nov 2018 '18
pvc vloer inclusief egaliseren. Prima geholpen nam alle tijd voor een goede keuze, en goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Olien vloer”
Door Gerard Brom en Jodi Woutersen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Afgelopen maandag 22 oktober is onze eiken parketvloer aan de Klompenmakerslaan 36 opnieuw in de olie gezet, ditmaal met een whitewash olie, de ROYL 2K PEBBLE C16+16. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat en willen jullie bedanken voor jullie hoge mate van service en het meedenken in de uiteindelijke oplossing. Zoals bekend sloeg de ROYL 2K PITCH B20 niet aan. De eerste keer werd de olie niet goed opgenomen en ook de 2e poging gaf helaas niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben we, in overleg bij jullie showroom, gekozen voor de lichtere kleur en gelukkig werden we hier wel blij van. Zowel voor jullie als voor ons was het vervelend. Jullie moesten tot 3 maal toe de vloer olien, terwijl wij 3x de woonkamer moesten leeghalen. Gelukkig was er begrip over en weer en zijn we er in goed overleg uitgekomen. Complimenten voor jullie begrip, inlevingsvermogen en het meedenken! Europaparket heeft aangetoond service hoog in het vaandel te hebben staan. Hartelijk dank daarvoor! Wij genieten inmiddels al een tijdje van ons nieuwe huis en onze prachtige woonkamervloer!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Vloer renovatie”
Door Fam Hoogeveen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Onze vloer laten renoveren, boven verwachting, echt supermooi geworden! Zowel voor- als achteraf prima voorlichting en service. Fijne mensen en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar mooi”
Door fam. J.G.K. (Ali en Jan) Meijer op vrijdag 26 okt 2018 '18
In de zaak van Europa Parket B.V. in Barneveld zijn wij keurig geholpen, goed geïnformeerd/voorgelicht. Onvoorstelbaar wat een mooie zaak, wat een keuze/mogelijkheden, iedereen kan daar "aan zijn trekken komen". Wij hebben, met perfect advies, gekozen voor pvc-laminaat. Nu, éénmaal gelegd, wat een prachtig resultaat. De parketeur heeft het laminaat ook super keurig gelegd, wat een vakman, een erg secure man. Ali en Jan Meijer zijn tip top tevreden. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken netjes nagekomen”
Door Charlotte op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mijn keus voor Europa parket is gebaseerd op de vele goede recensies. En die zijn helemaal terecht! Fijn geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Goede service. Vooraf vochtmetingen om te checken of de vloer voldoende droog was. De vloer is super strak gelegd. Netjes afgekit. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Heel tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC-vloer”
Door Marco op vrijdag 26 okt 2018 '18
PVC-vloer gekocht voor begane grond en laminaat voor de bovenverdieping. Keurig gelegd door Europaparket inclusief de plinten. Afspraken zijn goed nagekomen. Op de afgesproken tijd stonden de medewerkers van Europaparket voor de deur en het werk was conform planning optijd af. Zeer tevreden over de dienstverlening van Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans Grotenhuis op woensdag 24 okt 2018 '18
Plak pvc . zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, de parkateur heeft zeer goed werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Corine op woensdag 24 okt 2018 '18
Heel goed! Mooie showroom, veel keuze en goede informatie & kennis aanwezig. Denken mee, snelle service & doen wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door W. Teekamp op zondag 23 sep 2018 '18
Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Beukenvloer”
Door petra op zondag 16 sep 2018 '18
beukenvloer laten opschuren en lakken, heel goed gedaan en netjes achtergelaten. Ziet er weer uit als nieuw!! Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Troost op woensdag 12 sep 2018 '18
Parketvloer voor nieuwe woning aangeschaft. Betrouwbare partij, prima communicatie, planning en uitvoering van de werkzaamheden. Zeer tevreden dus over deze deal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Christiaan van Os op maandag 3 sep 2018 '18
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot aan het eindresultaat heb ik
alleen maar lof. Wij zijn zeer content met onze schitterende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 '18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Liseth van Ieperen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Hebben gekocht een; een lamelparket vloer, licht eiken verlijmd op de vloer en plinten gelijmd en afgekit. Vriendelijk en serieus geholpen. Goede adviezen. Maar nog beter, echt heel erg netjes gelegd. Met nadruk op die plaatsen waar geen plint geplaatst kan worden strak erlangs gewerkt. Hierna nog geïnformeerd of alles goed is verlopen. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W Roelofsen op dinsdag 10 jul 2018 '18
We hebben een prachtige vloer gekregen en is keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
“Olien en schuren houten vloer”
Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.