Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 341 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren258 ervaringen
4 sterren81 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Jan op woensdag 23 mei 2018 '18
We hebben bij Europa Parket een PVC vloer gekocht, voor beneden en midden verdieping . In de toonzaal zijn we zeer goed geholpen. De verkoper, Gerard, voelde onze behoeften feilloos aan en niet onbelangrijk, de aangeboden koffie was verrukkelijk. De prijs was vergelijkbaar met talloze andere aanbieders, dus de keus was snel gemaakt, we hebben Europa Parket de order gegeven. Sander, die alles in kwam meten in de woning, was klantvriendelijk en kwam met een aantal zeer behulpzame tips met betrekking tot onder andere de trap en de deurmat.
Willem, die de vloer kwam egaliseren en leggen, is een echte vakman. Zeer netjes en overal rekening mee houdend. Zelfs de lastigste hoekjes en hoogteverschillen heeft hij perfect gelegd. Een echte aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Beste aanbieder”
Door Edo op maandag 21 mei 2018 '18
Na een uitgebreide vergelijking van prijs en kwaliteit van een aantal aanbieders steekt Europaparket met kop en schouders boven de concurrentie uit. Prachtige vloer, professioneel gelegd en uitstekende after sales maakt Europaparket wat mij betreft de beste aanbieder......in Europa!
FOTO VAN EDO
Prachtige vloer
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door C. van Oord op dinsdag 8 mei 2018 '18
Wij hebben een visgraatparketvloer gekocht en vinden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door Anna op vrijdag 13 apr 2018 '18
We hebben Eikenhouten lamelparket gekocht. Hele goede prijs en mooie kwaliteit. Beneden 3,5 jaar geleden laten leggen (whitewash) en blijft mooi. Nu boven in naturel kleur. Service was top, snel en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Chris op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Parketvloer gekocht. Goed gelegd, op paar ruwe flink noestige planken na, die niet op de meest handige plek lagen. Fijn bedrijf mooie vloeren tegen een mooie prijs.
Ze doen echt hun best voor je, goede service en snelle reacties. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wouter van Toor op woensdag 27 sep 2017 '17
Prachtige parketvloer van hoge kwaliteit en met bijzonder warme uitstraling! Elke keer bij het binnen komen in onze woning worden we blij! Ook de trap ziet er schitterend uit. En de plint is zeer netjes aangebracht en afgekit. Alles bij elkaar bijzonder goed geholpen! Zowel bij het maken van onze keuzes qua vloer, als het komen tot een mooie prijs. En erg fijn contact gehad toen de vloer en plint gelegd werden! Aanrader!
FOTO VAN WOUTER VAN TOOR
Trapbekleding
REACTIE VAN RUSLANA
Beautiful! Which color is this?
REACTIE VAN WOUTER
Please find the details from the order below: EIKEN RUSTIEK TWIN-PLANK 03 PLANED OAK NATUREL WIT / DOLOMIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Hetty & Wim de K op maandag 25 sep 2017 '17
Meteen een goede klik met Lars en Stefan, die een betrouwbare indruk gaven en bovendien kennis van zaken hadden. Ook flexibel, want na wat gepuzzel werden de wensen van de vereiste legdata ook netjes ingepast. Tevens gezellige en charmante receptionistes (het oog doet ook wat), die je goed verzorgen en attent reageren.
We waren er snel uit met Lars, alleen twijfelden we nog aan de kleur. Ook dat was geen probleem, want er werden prompt kleurmonsters meegegeven, zodat we thuis bij de meubelen de definitieve kleur konden bepalen. En dat alles volgens ons voor een eerlijke prijs. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in, dat de vloer perfect gelegd gaat worden en we er nog jaren plezier van zullen hebben. Alle betrokkenen tot zover dan ook ZEER BEDANKT en ga - ook de komende 50 jaar - zo door! De 'Salentein' gaan we snel soldaat maken.

Aanvulling ontvangen op 3 november 2017: Inmiddels is onze vloer gelegd en gelukkig viel ook de kleur niet tegen. Mbt de gerezen problemen van de oude ondervloer werd in overleg met Gerard goed meegedacht en snel een oplossing gevonden. Ook hier troffen wij 2 flexibele en plezierige medewerkers, John en Bart, die zeer vakkundig en snel te werk gingen. Men was tevens ook niet te beroerd om meteen een paar draden weg te werken. Binnen 7 uur had men de zo'n 60 m2 grote vloer gelegd, inclusief de plinten en alles ook nog eens netjes opgeruimd. Bedankt mannen, het resultaat mag er zijn! We hopen nog lang van jullie vakwerk te genieten, Hetty en Wim.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaat en parket”
Door Martin van den Hoorn op woensdag 26 jul 2017 '17
Zowel laminaat en parket aangeschaft bij Europa Parket. Zeer plezierig en ter zake kundig geholpen, zowel bij de aankoop als bij de plaatsing van laminaat en parket. Men neemt alle tijd voor goed advies. Oplevering in één keer goed. De prijs/kwaliteit verhouding is in onze ogen scherp geplaatst in de markt. Het resultaat (de vloer) is prachtig.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door R. van Panhuis op woensdag 14 jun 2017 '17
Heel behulpzaam personeel, denken met je mee. Het bedrijf houdt je goed op de hoogte van de stand van zaken en het pvc is vakkundig gelegd. En dat voor een mooie prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Familie Van Toutert op vrijdag 26 mei 2017 '17
Bij ons visgraatvloer gelegd, keurig gedaan, vriendelijke vakman. In ons vorige huis hadden we ook een vloer van hetzelfde bedrijf. We kwamen terug omdat het een betrouwbaar en vakkundig bedrijf is, met bovendien een schappelijke prijs. Over niet al te lange tijd willen we door hen de trap laten renoveren en boven nog een vloer laten leggen. We doen dit vanwege de positieve ervaringen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zo hoort het”
Door JBaan op woensdag 10 mei 2017 '17
Bij Europa Parket Barneveld naar volle tevredenheid een whitewash eiken 22cm duoplank parketvloer gekocht verlijmd op de cementdekvloer met vloerverwarming.
Kernpunten:
* Prima advies in de winkel
* Beste prijs voor zeer goede kwaliteit materiaal
* Super verzorgd gelegd en meegedacht waar nodig
* Netjes nagebeld of alles in orde is.
Zo hoort het te zijn.
FOTO VAN JBAAN
Whitewash eiken duoplank parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Martin Haverkort op zondag 12 feb 2017 '17
Zeer tevreden! Na lang zoeken zijn wij uiteindelijk in Barneveld terechtgekomen (wonen in Groningen) bij Europa Parket. In eerste instantie overtuigd door de goede prijs (fors goedkoper dan offertes die we al hadden van andere bedrijven) later bleek de kwaliteit ook perfect. We hebben gekozen voor een eiken visgraatvloer, deze is gelegd door Theo wat zeer vakkundig is gebeurd. Europa Parket is een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mark op zondag 22 jan 2017 '17
Bij het uitzoeken van onze vloer werden we uitstekend geholpen. Er werd goed de tijd voor ons genomen. Daarnaast (niet onbelangrijk) was de prijs aantrekkelijk. De vloer werd vervolgens met grote deskundigheid gelegd. Hierbij werd (zonder bijbetaling) de plinten voor de hal alvast oo maat gezaagd (waar europapakket geen vloer voor ons heeft gelegd). Al met al zijn we erg tevreden en raden we iedereen europakket aan!
FOTO VAN MARK
Eikenhouten visgraat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Aandacht advies en nazorg”
Door Jeroen Rauws op woensdag 30 nov 2016 '16
Wij hebben zo'n 70m2 begane grond vloer en 140m2 slaapkamer/zoldervloeren laten leggen door Europa Parket. Zowel de aandacht/advies tijdens het bezoek aan de showroom als de nazorg waren erg goed. Door dit advies zijn we binnen budget op een mooie parketvloer in ons hele huis geeindigd (inc bovenverdiepingen). Erg fijn dat EP dit alternatief voor laminaat kon bieden voor een concurrerende prijs. En we zijn er erg gelukkig mee. Ook het plaatsen van de vloeren ging soepel, snel en netjes en we zijn tevreden met het resultaat. Ook een aantal last minute verzoeken zijn toch mogelijk gemaakt door EP, wat ook erg fijn was. Enige puntje van aandacht is dat de plinten "kops" tegen elkaar aan gezet zijn, terwijl een koppeling onder een hoek een betere afwerking geeft bij schilderen. Maar dat is een detail.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Fam. Verheijden op donderdag 3 nov 2016 '16
Na het vergelijken van meerdere aanbieders van parketvloeren, kwam Europa Parket het beste uit de bus qua kwaliteit, aanbod en prijs. Ook het leggen van de parketvloer, incl. plaatsen van plinten, is volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Extra wensen als verstek zagen en afkitten van de plinten was geen probleem en is zeer netjes gedaan. Wij kunnen met eerlijkheid zeggen dat wij enorm tevreden zijn over onze parketvloer van Europa Parket!
FOTO VAN FAM. VERHEIJDEN
Parketvloer in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beste gevoel erbij”
Door Mlab op maandag 10 okt 2016 '16
Zojuist is onze PVC vloer opgeleverd nadat voor het weekend de vloer geëgaliseerd is(plavuizen vloer). Bij verschillende zaken in zuid-Holland geweest voor de pvc vloer. Mede door de positieve reacties ook naar Europa parket gereden. Qua advies en prijs gaf Europaparket het beste gevoel. Vloer is erg netjes gelegd en ziet er top uit!
FOTO VAN MLAB
Top uitziende vloer
REACTIE VAN DAAN
Wij zijn ons ook aan het oriënteren op een gelijmde PVC vloer. Zou ik mogen vragen wat de all-in prijs ongeveer was, inclusief egaliseren, plaatsen en het materiaal?
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden en blij”
Door Wim K. op maandag 3 okt 2016 '16
Wij hebben een uitstekende ervaring met Europa parket. Ze hebben op de begane grond eiken parket gelegd en op de 2 verdiepingen hoogwaardig laminaat. Bovendien 2 trappen met parket bekleed. Ziet er allemaal mooi uit. De informatie vooraf was compleet en helder. De prijs-kwaliteit goed. Wel een paar kleine probleempjes met de uiteindelijke inplanning (de oplevering schoof 2 dagen door), maar men deed uiterste best om dit goed op te vangen. kortom: we zijn tevreden en blij met het eind resultaat.
FOTO VAN WIM K.
Parket en laminaat gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Fam. O.O. Schmitz op dinsdag 19 jul 2016 '16
Keurige behandeling in de winkel in Barneveld. Snel schakelen voor de bouwvak bleek geen probleem. Na inmeting en vloeregalisatie (Pul Vloerbewerking Lunteren) aangekochte PVC-vloer (40 m^2) op 12 juli 2016 in een halve dag door Willem J.C. van Aalderen uit Huizen tiptop neergelegd. Goede prijs/prestatie. Oordeel: van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer lovend”
Door Geerts te Heveadorp op zondag 1 mei 2016 '16
Wij hebben in 1988 door Europa-Parket (EP) 72 meter eiken extra tapis laten aanleggen. In 2002 hebben wij de woonkamer/keuken uitgebouwd en heeft EP 20 meter extra nieuw parket gelegd en middels intanden aansluitend gemaakt, het geheel van 92 meter geschuurd en geolied. Nu in 2016 heeft EP opnieuw het geheel van 92 meter geschuurd en geolied, inclusief drevelen van de spijkertjes. Wij zijn zeer tevreden over het werk van EP, een degelijke betrouwbare firma die staat voor kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken. Voor iedere van de drie opdrachten zijn wij naar Barneveld gereisd om de opdracht door te spreken. EP komt vooraf op inspectie zodat geen misverstanden ontstaan, immers de ruimte moet wel (nagenoeg) leeg zijn en de toestand worden beoordeeld, ter plekke wordt dan de planning gedetailleerd besproken. Wij hebben prettig gewerkt met de parketteur, in ons geval Marco, geen haastwerk maar degelijk en secuur. Alles goed doorgesproken, advies over nazorg, behandeling, inwerkperiode etc. Kortom, wij hebben de indruk dat EP zowel kwalitatief goede materialen gebruikt als het ambachtswerk deskundig uitvoert. De prijs lijkt ons niet overdreven, maar wij hebben niet meerdere offertes gevraagd, enkel wat rondgekeken op internet. Wij geven de voorkeur aan een redelijke betaling voor kwaliteitswerk in plaats van het vel over de neus proberen te halen. Op termijn heb je daar naar onze mening meer plezier van en ben je per saldo goedkoper uit: ons parket ligt er nog als nieuw bij terwijl het toch al 28 jaar ligt. Fam. Geerts Heveadorp.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg mooi”
Door P.J. Hooy op vrijdag 1 apr 2016 '16
Heel erg mooi hout, hele goede prijs en zeer goed gelegd door Theo. Hij nam erg veel moeite om de vloer heel mooi te laten aansluiten bij de schuifpui en de roosters voor de convectorputten naadloos in de vloer te laten verzinken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding”
Door John Derksen op vrijdag 11 mrt 2016 '16
Goede heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen. Begeleiding naar het leggen toe is prima. En dan hadden we nog het geluk dat we een goede ervaren legger hadden. Wij gunnen iedereen Theo. Alles doordacht en stelt netjes vragen over hoe je het wilt hebben. Vaak zijn er meerdere wegen die tot het mooiste resultaat leiden. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Klantenservice hoog in het vaandel”
Door jeroen van aken op dinsdag 24 nov 2015 '15
Na veel researchwerk ben ik terecht gekomen bij Europa parket voor een dubbelgerookte parketvloer mat geolied. Je merkt aan alles dat klantenservice hoog in het vaandel staat. Er heerst een relaxte sfeer en er wordt uitgebreid tijd voor je genomen om tot de beste keuze te komen. Met daarnaast een scherpe prijs voor de vloer, was voor mij de keuze gemaakt. Het leuke vond ik dat dezelfde verkoper ook de vloer kwam leggen. Sander is voor mij een echte vakman die zijn werk serieus neemt en meedenkt met de klant. Het gaat uiteindelijk om het resultaat en die mag er echt zijn. Ik ben een dik tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vakkundig”
Door M Versteeg op woensdag 30 sep 2015 '15
Na goede ervaring met een houten vloer. Weer zoekende naar een nieuwe vloer voor nieuwe woning toch weer gekozen voor een houten vloer.Zo toch weer een 2e keer een houten vloer gekocht bij Eurpoa Parket, je wordt er netjes en vakkundig geholpen ruime keus en prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Judith Versteege op donderdag 24 sep 2015 '15
Prachtige vloer, een echte eye catcher. Krijg er veel complimenten over. Zeer prettige en deskundige service! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanraden. Bij mij is zowel in woonkamer als op bovenverdieping mooie vloer gelegd. Ik zou zo weer met deze zaak in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Gerald van Drie (Drieklomp Makelaars) op dinsdag 11 aug 2015 '15
Omdat ik in een monumentale Orangerie woon, was ik op zoek naar een klassieke en oude vloer die past in het object. Ik kwam bij Europa parket terecht en werd zeer gastvrij en klantvriendelijk ontvangen. Een uitgebreide keuze van vloeren die op zeer veel manieren en kleuren afgewerkt worden. In mijn geval een visgraat, verouderd en gerookt waardoor je de noesten en en gaten kan zien. Alsof de vloer er jaren in ligt. Precies zoals ik wilde. En dat voor een zeer gunstige prijs-/kwaliteit verhouding. Een aanrader! Specialisten die zeer klantvriendelijk uw wensen realiseren.
FOTO VAN GERALD VAN DRIE (DRIEKLOMP MAKELAARS)
Reactie of foto toevoegen
“Traprenovatie”
Door Marianne Tiemens op donderdag 25 jun 2015 '15
Europaparket heeft onze trap gerenoveerd. Het heeft ons echt verrast. Zo mooi is het geworden. Echte eenheid met de vloer beneden. Sander is een echte vakman! Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed advies. Kunnen deze zaak met een gerust aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Monique te Ede op vrijdag 10 apr 2015 '15
Na uitstekende ervaringen met Europaparket (leggen vloer zolder en 1e verdieping) zijn we "als vanzelfsprekend" weer naar Europarket gegaan om de houtenvloer van de benedenverdieping te vervangen. Ruime keuze, staal wordt gemaakt om uiteindelijke kleur te bepalen, goed advies, afspraken worden nagekomen en vloer wordt zeer kundig en degelijk gelegd. Kortom wederom een uitstekende ervaring. Niet onbelangrijk: prijs - kwaliteit prima.
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk”
Door Frans Voskuilen op vrijdag 6 mrt 2015 '15
Europa-parket heeft na een schade onze vloer gerepareerd.We waren onder de indruk van de strakke planning en van de kennis en kunde van de medewerkers. We hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren en zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi”
Door John S op woensdag 4 mrt 2015 '15
Merbau tapis vloer laten leggen in woonkamer en keuken (45 m2). Het resultaat is erg mooi geworden. Echt vakwerk. Ook in het voortraject goed gecommuniceerd. Heldere voorlichting en duidelijke afspraken. En ook niet onbelangrijk, een scherpe prijs. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door H.M. op dinsdag 24 feb 2015 '15
Ik heb vloerverwarming en pvc laten aanleggen. De prijs hiervoor was zeer concurrerend, afspraken zijn goed nagekomen.
Vooral de pvc is fantastisch gelegd. Keurige en prettige vakmensen. Ik ben dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie vloer, vakkundig gelegd”
Door M.S. op vrijdag 9 jan 2015 '15
De prijs/kwaliteit verhouding van de door ons gekochte vloer en de montage hebben we als seer goed ervaren. Vooral de monteur heeft ons in positieve zin verrast. Zeer vakkundige en vakbekwame klantgerichte monteur die sneller dan verwacht onze vloer heeft gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Vloermetamorfose”
Door Hugo Weenen op vrijdag 19 dec 2014 '14
Wij wilden de visgraat parketvloer in ons gekochte huis laten opknappen. Van Europaparket kregen we niet alleen nuttig advies over de te gebruiken afwerklaag, maar ook een scherpe prijs inclusief eventueel drevelwerk. Tijdens de inmeting kregen we nog eens alle mogelijkheden te zien en we besloten voor een blanke olielaag te gaan. Er was weinig tijd maar de werkzaamheden werden door twee man uitgevoerd en waren een dag eerder klaar dan beloofd. Het resultaat is prachtig, de vloer is enorm opgeknapt. Onlangs kregen we bovendien, nadat we vroegen welke onderhoudsmiddelen we dienen te gebruiken, een uitgebreid pakket thuisgestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“echt vakmanschap”
Door familie van den Brand op maandag 20 okt 2014 '14
Bij de eerste ontvangst in de showroom in Barneveld zagen wij direct dat we hier met professionals te maken hadden. Tot en met de oplevering van de vloer is dit continu gebleven. Afspraken worden stipt nagekomen en de adviezen zijn erg goed en niets is te veel. Ze hebben zelfs onze trap mee behandeld in de kleur en stijl van de door ons gekozen vloer. Europa parket heeft jarenlange ervaring in houten vloeren en dat hebben we gemerkt en dit alles ook nog voor een acceptabele prijs. We zullen zeker weer terug komen!!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie vloerbedekking”
Door van Holland op zaterdag 20 sep 2014 '14
PVC vloer voor de benedenverdieping gekocht. De aankoop was heel prettig met goede uitleg en na aankoop mochten we een fles wijn meenemen. De vloer werd een paar dagen eerder dan afgesproken gelegd. We werden verrast toen Europa Parket voor de deur stond. Dat leverde wel wat regelwerk voor ons op maar daardoor hadden we de vloer wel eerder liggen. Keurig gelegd door Gert. Hij was behulpzaam met het legen van de kamer en heeft in alle rust de vloer gelegd. Tot volle tevredenheid. Er was weinig materiaal over. Het was een prima aanbieding de de prijs waard is. We kunnen dit anderen aanraden om bij EuropaParket te kopen. Wij zijn er erg blij mee!
FOTO VAN VAN HOLLAND
Schoon werk in de kamer met de zaagmachine
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Wouter B op woensdag 23 jul 2014 '14
Wij waren op zoek naar een parketvloer voor het gehele appartement. Bij de verkoop grote keus en goed advies. Levering volgens afspraak en onbeschadigd. Berekening van de nodige plinten klopte helaas niet. Nalevering en montage volgens afspraak. Alles netjes opgeruimd. Prima prijs kwaliteit verhouding. Geen klachten en duidelijke communicatie over alle activiteiten. Bedrijf is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Kitty Schueler op woensdag 2 jul 2014 '14
Sinds kort hebben wij een mooie country vloer in ons restaurant. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen snel geleverd en gelegd. Onze ervaring is alleen maar positief. Wij raden Europa Parket van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“blij!”
Door JAR van Diermen op maandag 23 jun 2014 '14
wij waren op zoek naar een goede leverancier van houten vloeren en via familie kwamen we bij Europaparket terecht. We werden in de winkel direct geholpen, kregen snel een offerte en als we belden naar de winkel werd er altijd opgenomen. We zijn dus wat betreft klantvriendelijkheid erg tevreden! ook de service was goed, ze waren netjes op tijd, en toen de vloer op een paar punten nog niet helemaal perfect was, kwam er direct iemand langs om dit te herstellen. De medewerkers waren aardig en professioneel. Al met al erg tevreden. OOk de prijs - kwaliteit verhouding vinden we uitstekend. De levering verliep ook goed. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk geleveerd”
Door arjan op zaterdag 21 jun 2014 '14
Europaparket heeft bij ons een prachtige PVC vloer gelegd, volgens afspraak en voor eens scherpe prijs. Toen bleek dat een klein deel van de vloer niet helemaal net bleef door technische zaken heeft Europaparket dit vakkundig en kosteloos hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer weer als nieuw”
Door E. van Putten op zaterdag 21 jun 2014 '14
Onze maple parketvloer was er in de loop van de jaren erg gehavend uit gaan zien. Omdat we een nieuwe keuken namen vonden we het tijd om daar ook iets aan te doen. Via Qasa bij Europa Parket uitgekomen. We hebben getwijfeld over opschuren en lakken of een geheel nieuwe vloer. Uiteindelijk hebben we vanwege het kostenplaatje voor het eerste besloten en we hebben daar Europaparket voor benaderd. Indertijd hebben zij niet de vloer bij ons geplaatst, maar dat was geen probleem. Er kon op vrij korte termijn een datum worden ingepland, ook al had Europa-parket een volle agenda. Toen we vertraging opliepen met de keuken was er bij Europaparket begrip voor het feit dat op de afgesproken datum de vloer nog niet onder handen genomen kon worden en konden we de afspraak een week verplaatsen. De vloer is zeer professioneel onder handen genomen en is letterlijk weer geheel als nieuw voor een zeer schappelijke prijs! Er moest een klein stukje parket worden "aangeheeld" en daarbij was een lelijk plankje gebruikt. Op ons verzoek is het plankje de volgende dag zonder problemen vervangen ook al stond de vloer toen al twee keer in de lak. Dus ook klachten worden goed afgehandeld. Respect!
Reactie of foto toevoegen
“Onze ervaring”
Door Maarseveen op vrijdag 23 mei 2014 '14
Wij zijn zeer tevreden over alles bij Europa Parket. Zowel de prijs als de kwaliteit, de klantvriendelijkheid als de levering. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden bij anderen. Wat wij naast de prijs kwaliteit verhouding als heel prettig hebben ervaren is de gewone gezellige manier van onderhandelen Alsof je met familie zit te praten.
Heerlijk gewoon, gewoon gezellig en goed.
Reactie of foto toevoegen
“goed geholpen”
Door Caris op zaterdag 12 apr 2014 '14
De prijs is rendabel en de service ook. Europa parket mag trots zijn op de monteur die bij ons is geweest, dit zie je niet vaak. De kwaliteit is naar tevredenheid. Klantvriendelijk is goed, na twee maanden is de monteur nogmaals langs geweest om de laatste oneffenheden weg te werken. levering is goed verlopen. Heb wel een tip waar mensen op moeten letten GOED METEN. Kan het bedrijf bij iedereen aanraden als ze een mooie vloer willen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jan en Riet Haandrikman op donderdag 27 mrt 2014 '14
Vanaf het begin geen drang gevoeld om toch maar vooral te bestellen. Ruim de gelegenheid genomen om ook ' elders' te kijken. Uiteindelijk voor Europaparket gekozen vanwege prijs/kwaliteit verhouding. Planning en afspraken verliepen vervolgens soepel. Leggen is uitermate netjes gedaan.
FOTO VAN JAN EN RIET HAANDRIKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prachige visgraat vloer”
Door Roos Tji op zondag 2 mrt 2014 '14
Op zoek naar een visgraat parketvloer ben ik bij Europa parket terecht gekomen. In vergelijking met enkele andere parketleveranciers sprongen zij er qua kwaliteit/prijsverhouding voor mij bovenuit. Dat begon al bij het bezoek aan de showroom, deze is heel mooi, geeft een goede indruk van de mogelijkheden en laat ook een indruk van vakmanschap achter. De prijs voor de vloer lag ook een stuk lager dan ik bij anderen had gehoord. De vloer werd gelegd door iemand die duidelijk van zijn vak houdt: zorgvuldig en erg netjes. Het resultaat mag er dan ook zijn. Prachtige klassieke merbau visgraatvloer, ik kijk er elke dag met heel veel plezier naar. Ik zou Europa Parket zeker aanraden aan anderen. Je krijgt echt waar voor je geld waar je je hele leven plezier van hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mandy van harskamp op woensdag 15 jan 2014 '14
Wij hebben vier jaar geleden elders een parketvloer gekocht, maar wij hebben nooit advies gekregen hoe we dit het beste konden behandelen, hierdoor was onze vloer helemaal uitgedroogd en een druppeltje nattigheid werd al een vlek. Nadat wij advies gevraagd hebben bij Europaparket en er gelijk een afspraak gemaakt werd om er een adviseur naar te laten kijken (vrijblijvend nog wel), hebben wij besloten het advies op te volgen en de vloer te behandelen. Er werd een afspraak gemaakt en alles is ook volgens afspraak gedaan, de prijs was in onze ogen reëel, maar we hebben geen vergelijk. Wat ik zelf echt prettig vond, is dat we een goed advies hebben gekregen. We hebben er ook gelijk onderhoudsspul bijbesteld, maar twee dagen na de vloerbehandeling netjes een brief bij de post met alle onderhoudtips nog even op een rijtje. We zijn heel klantvriendelijk geholpen, we moesten alleen erg lang wachten voor we aangesproken werden in de showroom en dat terwijl we de enige klanten waren, dat is een klein verbeterpuntje, maar voor de rest zeer tevreden en wij zullen het zeker andere mensen aanraden, hebben we zelfs al gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal prachtig”
Door P. Kranenburg op donderdag 9 jan 2014 '14
Bij bezoek aan de winkel/showroom rustig en uitgebreid geïnformeerd over keuze en montage van parket. Duidelijke leveringsvoorwaarden. Toen onze aannemer wat uitliep en de oplevering opschoof, is dit soepel opgevangen door Europa Parket en is de parketplaatsing wat opgeschoven. Het aanbrengen heeft enkele dagen geduurd. Door de parketteur is met buitengewoon veel toewijding gewerkt. Heel strak en keurige afwerking van hoeken en gaten. Al met al een zeer fraai resultaat. Kortom, wij zijn heel tevreden met het geleverde werk van Europa Parket. Alles tegen een keurige prijs. Zonder meer aanbevelenswaardig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service, betrouwbaar adres”
Door Geert Makkink en Hannie van Lent op woensdag 8 jan 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, 23 jaar geleden onze vloer bij Europa Parket gekocht en nog steeds content met de vloer. De prijs/kwaliteit is goed. Wij zijn grotendeels tevreden over de klantvriendelijkheid behalve 1 telefonische ervaring, vanwege drukte aan de telefoon was er geen geduld om de vraag te beluisteren (er was een andere klant die belde!!!!) wel goed doorverbonden met een medewerker die mij uitstekend heeft geholpen. De levering is volgens afspraak verlopen. Wij kunnen Europa Parket zeker aanbevelen vanwege goede kwaliteit, service en goed vakmanschap. Een mooi product afleveren staat hoog in het vaandel dus ook een goede nazorg omtrent onderhoud etc.
Reactie of foto toevoegen
“onderhoud parket”
Door Ineke Makkinga op zaterdag 14 dec 2013 '13
Het was nodig om mijn parketvloer op te knappen. Na een telefoontje kwam er snel iemand om te kijken en de offerte had ik zo in huis. Een oude beschadiging werd nog onder de garantievoorwaarden opgeknapt. Prijs van de offerte was zeker in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Kortom: de vloer ziet er weer uit als nieuw, ik ben zeer tevreden over kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zoals bovenstaande tevredenheid al aangeeft zal ik Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door Daniëlle van Donkersgoed op zaterdag 7 dec 2013 '13
Al bij de eerste kennismaking met Europa Parket werden wij zeer hartelijk ontvangen en hebben we zelfs een rondleiding door de fabriek gekregen. geweldig dat ze zoveel tijd voor je uittrekken. Later ben ik meerdere malen de showroom ingelopen en ook mijn bestelling is meerdere malen aangepast, dit alles ging probleemloos! De communicatie was uitstekend! Iedere wijziging die ik doorvoerde werd bevestigd per brief, zo had ik altijd de laatste afspraken bij de hand. extra mogelijkheden zoals een potje van de vloerolie krijgen om een blank eiken deur in dezelfde kleur als de vloer te oliën, blijkt geen enkel probleem! AL mijn extra wensen werden !zonder extra kosten! probleemloos opgelost. Ook toen de dekvloer niet droog genoeg bleek te zijn was het maken van een nieuwe leveringsdatum geen probleem. Het installeren van de vloer ging zeer voorspoedig en professioneel. Met een dag konden we er al op lopen op sokken! De vloer zelf is ook echt schitterend! precies zoals ik had gehoopt. Al met al ben ik enorm te spreken over de fantastische service van dit bedrijf maar ook zeker over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geen CENT teveel betaald, het is iedere cent dubbel en dwars waard! Ik zou iedereen aanraden binnen te lopen om dit zelf te kunnen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer leggen”
Door Nicky Klein op dinsdag 26 nov 2013 '13
Goede kwaliteit en goede prijs. Goede meedenkende mensen die je begrijpen en helpen. Prima levering.
Geen klachten. Dit bedrijf komt zoals het hoort zijn afspraken na. Zijn zeer correct.Nette mensen op de vloer. Ik zou u zeker dit bedrijf kunnen aanraden. Bij de keuze afgegaan op de adviseur. Die zeer goed luisterden en zijn afspraken direct nakwam. Zo hoort een client behandeld te worden. Pluim voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC-vloer”
Door H. O. op dinsdag 15 okt 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend, maar ik moet natuurlijk nog afwachten hoe het zich in de toekomst houdt. Wij vielen voor PVC op een dikke harde onderlaag met kliksysteem. Het laagje PVC daarop is echter maar dun in vergelijking tot de normale PVC producten. Afwachten dus hoe zich dat in de toekomst houdt. De prijs/kwaliteit verhouding is m.i. goed. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. De levering was stipt en zoals afgesproken. Zakendoen met Europa-parket is ons goed bevallen en dus aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden, goede service”
Door Astrid Nijenhuis op maandag 30 sep 2013 '13
We zijn tevreden over de kwaliteit van onze twinplanken. De prijs was gunstig. Klantvriendelijkheid was zeer goed. De levering is heel vlot en snel gelopen, binnen twee weken gelegd. We hadden een gat in de vloer en kregen binnen een paar dagen vulmiddel en olie toegestuurd. We zijn zeer tevreden over deze snelle en nette service. We willen dit bedrijf zeker aanraden bij anderen omdat we zeer tevreden zijn over de algehele afhandeling en klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M.L. van der Plas op dinsdag 16 jul 2019 '19
Houten planken vloer en trapbekledingen. Goede service. Ja ik raad dit bedrijf aan. 1 nazorg puntje wordt onder garantie uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Twan van Beusekom op vrijdag 5 jul 2019 '19
Vanaf het moment dat we de showroom in liepen tot het moment dat de vloer gelegd werd zijn we erg prettig geholpen. Er werd tijdig gecommuniceerd en het resultaat is prachtig!
FOTO VAN TWAN VAN BEUSEKOM
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Adri van Leuveren op zondag 30 jun 2019 '19
wij hebben onze laminaat vloer laten leggen door Jelmer en Gert-Jan, van Europaparket wat een vakmensen zijn dat en niet te vergeten, zeer vriendelijk en gezellig ,en verder ook de ontvangst in de showroom, was geweldig gelijk koffie en verder heel goed geholpen door Christa. Dus allemaal bedankt voor de goede samenwerking.
FOTO VAN ADRI VAN LEUVEREN
Laminaat in de hal
Reactie of foto toevoegen
“PVC laminaat”
Door J.E. Wolff op vrijdag 28 jun 2019 '19
Wij kochten pvc laminaat. Zeer ruim aanbod, uitstekende uitleg gekregen. Tijdens een kopje koffie onze keuze gemaakt. De afhandeling verder liet niets te wensen over. Dit bedrijf beveel ik zeer zeker aan.
REACTIE VAN J.E. WOLFF
We zijn voor de volle 100% tevreden en er bijzonder gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Jongman op donderdag 27 jun 2019 '19
Voor de 2e maal een parketvloer gekocht bij europaparket. Goede service, vakkundig gelegd. Heel tevreden
FOTO VAN JONGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door fam. Veerman op vrijdag 14 jun 2019 '19
Vloer geschuurd en gelakt.Het is heel mooi geworden.t
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mark op donderdag 13 jun 2019 '19
Ik heb in mijn nieuwe woning een bestaande (door Europaparket) gelegde lamellenparketvloer laten renoveren. De vloer is in 2010 door de vorige eigenaar van het huis laten leggen en nog niet eerder geschuurd. Europaparket kwam haar afspraken goed na en communiceert helder. De parketteur is een opgewekte nette man, met verstand van zijn vak. De vloer is geschuurd en in Royl 2 componenten olie gezet. Het resultaat was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door S.L. op woensdag 12 jun 2019 '19
Wij zijn erg blij met zowel de visgraat als de houten parketvloer die geplaatst zijn door Europaparket. Ze waren altijd goed bereikbaar, hielden ons goed op de hoogte en hebben prachtige vloeren afgeleverd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitsproduct”
Door Philippe op maandag 3 jun 2019 '19
Op aanraden van een collega mijn parket via Europa Parket visgraat parket laten aanleggen. Zeer te spreken over de kwaliteit en de service. Gedegen advies vanaf eerste gesprek in de showroom tot en met de uiteindelijke oplevering. Onze vloerverwarming was onvoldoende uitgelijnd waarbij Europa meteen met een oplossing kwam voor het extra laten egaliseren van de vloer door een bedrijf. Die stonden een dag later al op de stoep. Mensen kwamen altijd op tijd en waren zeer vriendelijke hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een kwaliteitsproduct dat er prachtig bij ligt.
FOTO VAN PHILIPPE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anique op woensdag 29 mei 2019 '19
Wij hebben een parketvloer besteld bij en laten leggen door Europaparket. De service was super, van het advies in de winkel tot het leggen van de vloer. Er is echt vakwerk geleverd en de vloer is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Klik pvc”
Door J. van Spengen op woensdag 22 mei 2019 '19
Wij hebben klik PVC gekocht, en we zijn tevreden over het gehele proces. Deskundig advies vooraf, prettig telefooncontact, goede inspectie vooraf met adviezen, uitstekende samenwerking met het bedrijf Pul voor egaliseren, en deskundige leggers.
FOTO VAN J. VAN SPENGEN
Algemene foto
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging parket”
Door J. Kesnar op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vervanging van parket i.v.m. schade. Vriendelijk en correct geholpen, goed voorgelicht en goed meegedacht, en veel geduld toen vanwege problemen met de verzekering de operatie steeds weer op de langere termijn werd geschoven. Uiteindelijk is het parket snel en vaardig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door C.Visscher op woensdag 15 mei 2019 '19
Prima werk verricht, Correcte afhandeling van de gemaakte afspraken. PVC vloer gekocht, en die is door Richard klasse gelegd. Ook de plinten zijn super strak geplaatst. We zullen Europa Parket zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Zwaag op vrijdag 10 mei 2019 '19
Visgraat vloer, gerookt en geolied. Vanwege pech met aannemer nu dan eindelijk onze mooie vloer! Super gelegd en wat een goede service! Heel erg tevreden, ala je een nieuwe vloer zoekt ga naar Europa Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Maurits op donderdag 9 mei 2019 '19
Houten vloer en laminaat gekocht. Keurig gelegd en prima advies gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door van Breda op woensdag 1 mei 2019 '19
Parket is geschuurd en behandeld met olie. Er is zonder beschadigingen heel netjes gewerkt, met een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door G. van Beek op donderdag 25 apr 2019 '19
Onze vloer 10 jaar geleden gekocht bij EuropaParket en nu opnieuw laten schuren en in de olie zetten. Heel blij met het resultaat. Perfect gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Top prestatie”
Door S.D. van Dolder op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij waren laat met het verzoek om onze parketvloer op te schuren en in de olie te zetten. Door een goede interne communicatie en afstemming door Hans Franken konden wij toch binnen 3 weken worden geholpen. De medewerker van Europaparket geeft ons parket, prachtig opgeschuurd, naden en kieren weggewerkt en hem mooi in de olie gezet. Hij lijkt wel geheel nieuw. TOP prestatie.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door breman op woensdag 24 apr 2019 '19
vloer hersteld na brandschade . netjes en correct werk geleverd, zowel door binnen als buitendienst
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wilma en Dick Jonkers op vrijdag 19 apr 2019 '19
Wij hebben een Pvc vloer in visgraat motief laten plaatsen door het hele appartement . Over de vloer zijn we zeer tevreden , de organisatie was niet vlekkeloos. 3 dagen voor dat er zou worden geegaliseerd , wij hadden de vloer al leeg gehaald , bleek de door ons uitgezochte pvc vloer niet leverbaar ! Gelukkig waren we in de buurt van Barneveld en hebben direct een andere vloer uitgezocht . Welke goed geplaatst is
FOTO VAN WILMA EN DICK JONKERS
De nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jurgen Machiels op dinsdag 16 apr 2019 '19
In de winkel uitstekende service door goede begeleiding bij het uitzoeken van de vloer. Alle tijd en rust gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk de raftwood vloer gekozen. Prachtig! Er is meegedacht of de huidige vloer eruit gebroken moest worden of dat de vloer er direct overheen gelegd kon worden. Direct geschakeld met een derde partij voor een offerte (uiteindelijk niet nodig maar wel super voor het meedenken) Strakke planning. Jongen die de vloer is komen leggen zeer professioneel en fijn om over de vloer te hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vera op vrijdag 12 apr 2019 '19
Traprenovatie en de hal hebben ze aangepakt. Wij zijn erg tevreden, het contact is erg fijn en goed verlopen en alles is super netjes achtergelaten.
FOTO VAN VERA
Trap
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door J.Elands op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij zijn correct geholpen bij dit bedrijf, en vooral de parketteurs verstonden hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door L.van Ingen op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer laten leggen. Heel goed gelegd(door Christiaan) en netjes afgewerkt we zijn er superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door A de Visser op vrijdag 12 apr 2019 '19
Houten vloeren. Goede voorlichting. Goede service en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Groenewoud op vrijdag 22 mrt 2019 '19
De opdracht was: parket schuren en oliën. Opdracht zou op dinsdag uitgevoerd worden. Werknemer belde om 07.30 al aan. Heeft keurig zijn werk gedaan en was om 14.30 klaar. Ik heb echt geen aanmerkingen op het uitvoeren van de opdracht. De enige opmerking zou zijn: prima werk door Europa parket, ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed netwerk”
Door Doest op donderdag 21 mrt 2019 '19
Pvc vloer inclusief egaliseren volledig verzorgd en perfect uitgevoerd. Goede adviezen, goede bereikbaarheid. Goed netwerk van vakmensen waardoor we nu een gave vloer hebben liggen!
FOTO VAN DOEST
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Karel van Dam op dinsdag 19 mrt 2019 '19
We hebben gekocht een laminaat vloer voor in de slaapkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door Henk van den Berg op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Schuren en lakken van de vloer. Op wat kleine onvolkomenheden prima uitgevoerd. Goede ervaringen met Europa Parket. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.
REACTIE VAN HENK VAN DEN BERG
Vanmorgen heeft parketteur problemen opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marc op maandag 18 mrt 2019 '19
Ben naar Europaparket gegaan voor een laminaatvloer. In de showroom was ruim voldoende keuze en werd daar prima geholpen. De mensen die bij mij thuis kwamen inmeten en leggen waren ook zeer netjes en hebben mooi werk geleverd. Ik ben er erg gelukkig mee en raad dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Miriam op zaterdag 16 mrt 2019 '19
Een houten parket vloer kun je overal kopen. Maar service niet. Hierin is Europa Parket echt uniek. Wij hadden een vloer uitgekozen en toen deze gelegd was bleek dat dit niet de kleur was die wij hadden uitgekozen. Europa Parket heeft dit heel netjes en in korte tijd opgelost. Wij zijn erg tevreden. Dank je wel Paul, Stefan en Gerard.
Reactie of foto toevoegen
“Zie je maar zelden”
Door Mike op maandag 11 mrt 2019 '19
Herenhuis van boven tot onder voorzien van visgraat parket. Het ligt zeer fraai en is dan ook vakkundig gelegd. Er is bij mij wel een fout gemaakt of eerder gezegd een inschattingsfout. Dit is zonder tegenwoord perfect opgelost. Dat zie je tegenwoordig nog maar zelden.
FOTO VAN MIKE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Zhouhua op zondag 10 mrt 2019 '19
Wij hebben een pvc vloer laten leggen door europaparket en het eindresultaat is super! Wij zijn er super blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met vloer”
Door Maaike op zondag 10 mrt 2019 '19
Laat je niet verleiden door de vloeren die je ziet in de showroom. Zijn slechts de mooiste planken. Vloer die geleverd wordt is anders; bevat veel meer knoest, is veel gevlamder en had doffe plekken. Je hebt voor de kwaliteit die je krijgt veel goedkopere opties!
Reactie of foto toevoegen
“Een en al lof”
Door Sigrid op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ons parket is al in 1994 gelegd door Europa Parket. ( massief Kambala 2,8 cm) In die tussentijd 2 x uitgebouwd ( 2002 en 2013 ) waarbij er 2x parket moest worden bijgelegd. Europa parket heeft dit beide keren gerealiseerd en er telkens voor gezorgd dat de vloer er weer prachtig uitzag. Aangezien Kambala een nogal donkere uitstraling heeft wanneer behandeld met olie, wilde wij na onze 3e en laatste uitbouw wel eens een lichtere vloer. Na overleg is deze bijgelegd en 3x gelakt ( in plaats v oliën ). Risico was wel een witte doorslag na t lakken, werd mij op t hart gedrukt ( aangezien het hier om een tropische houtsoort gaat ) Nu de vloer behandeld is, kunnen we niet anders zeggen dat we een en al lof zijn. De donkere ouderwetse vloer is omgetoverd tot een licht moderne. Goed advies van Sander, Paul heeft een knap staaltje kunstwerk verricht. Kortom vaklui volgens ons met jarenlange ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Yvonne van Bentem op woensdag 27 feb 2019 '19
Wij hebben klik pvc. Het is rechtstreeks op marmer gelegd. Echt prachtig zonder te egaliseren en in een dag. We hadden wat problemen met een stereo kabel die mijn man onder de vloer wilde hebben. Dit had wat voeten in de aarde omdat wij de kabel aangeschaft hadden en het niet mogelijk bleek. De kabel moest retour en een nieuwe gekocht die 300 euro duurder is. Europa parket is ons tegemoet gekomen en heeft de 300 euro betaald. Dit is super. Waar kom je dit nog tegen. Een dikke pluim voor Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Open en helder, vriendelijk en plezierig”
Door Martijn op vrijdag 22 feb 2019 '19
Het ging om het infrezen van vloerverwarming, egaliseren en leggen van de pvc-vloer en plinten. Ik wilde één partij die alles coördineerde en één factuur. Europa Parket is zeer helder in wat ze wel en niet doen en werken samen met professionele flexibele partners. Partners zijn netjes, professioneel en met de juiste mentaliteit. Voorafgaand aan de klus werd thuis alles nog eens opgemeten en doorgesproken. In mijn geval moest twee keer herpland worden. Dat ging ook snel en zonder problemen. Communicatie is open en helder, vriendelijk en plezierig. En in vergelijking met andere partijen die ik benaderd heb - goedkoop. Voorlopig heb ik geen vloer meer nodig, maar ik stuur wel vrienden en kennissen er heen om eens te informeren.
FOTO VAN MARTIJN
PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige parketvloer”
Door J.Hofman op zondag 17 feb 2019 '19
een parketvloer is prachtig gelegd. We zijn zeer tevreden en goed behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam de Boer op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben alle vloeren in onze nieuwbouwwoning laten bekleden door Europa parket. We zijn fantastisch geholpen. Doordat de oplevering van onze woning een oaar maal is uitgesteld was het voor Europa parket telkens weer een puzzel om de planning van het leggen om te zetten. Met veel meedenken door verkoper Steven is het toch steeds weer gelukt. Complimenten! Beneden is de pvc vloer keurig gelegd, incl de plinten. De bovenverdieping is voorzien van laminaatvloer en ligt er ook mooi strak in. En als laatste zijn de trappen voorzien van vloerbedekking waarvan we zien dat dit zeer vakkundig is gelegd door Ronald. Kortom, zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Echt perfect”
Door Hylke Appelhof op vrijdag 15 feb 2019 '19
Laminaat en parket ziet er super mooi uit! Klantcontact en alle uitleg is echt perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Zonder meer aanrader”
Door Henry Valk op vrijdag 15 feb 2019 '19
We waren op zoek naar een PVC-vloer. Perfecte voorlichting, eerlijk en transparant. Ook zeker niet opdringerig. Een paar weken later werd de vloer geëgaliseerd. Ook keurig werk! En het leggen van de vloer ging volgens planning. Nette jongeman, leverde goed werk. Zonder meer een aanrader!
FOTO VAN HENRY VALK
PVC-vloer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 '19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 '19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 '19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.