Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 300 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren225 ervaringen
4 sterren74 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Hele goede service”
Door C. van de Poll op dinsdag 20 nov 2018 '18
Olie om de geschuurd vloer mee te oliën . Nadat dit bij ons niet goed was gegaan, was er binnen een paar dagen iemand die de vloer opnieuw kwam schuren en oliën. Een warme douche verdiend. Een hele goede service. Prettig winkelen bij jullie en goed meedenken..
Reactie of foto toevoegen
“Olien vloer”
Door Gerard Brom en Jodi Woutersen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Afgelopen maandag 22 oktober is onze eiken parketvloer aan de Klompenmakerslaan 36 opnieuw in de olie gezet, ditmaal met een whitewash olie, de ROYL 2K PEBBLE C16+16. We zijn superblij met het uiteindelijke resultaat en willen jullie bedanken voor jullie hoge mate van service en het meedenken in de uiteindelijke oplossing. Zoals bekend sloeg de ROYL 2K PITCH B20 niet aan. De eerste keer werd de olie niet goed opgenomen en ook de 2e poging gaf helaas niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben we, in overleg bij jullie showroom, gekozen voor de lichtere kleur en gelukkig werden we hier wel blij van. Zowel voor jullie als voor ons was het vervelend. Jullie moesten tot 3 maal toe de vloer olien, terwijl wij 3x de woonkamer moesten leeghalen. Gelukkig was er begrip over en weer en zijn we er in goed overleg uitgekomen. Complimenten voor jullie begrip, inlevingsvermogen en het meedenken! Europaparket heeft aangetoond service hoog in het vaandel te hebben staan. Hartelijk dank daarvoor! Wij genieten inmiddels al een tijdje van ons nieuwe huis en onze prachtige woonkamervloer!
Reactie of foto toevoegen
“Vloer renovatie”
Door Fam Hoogeveen op vrijdag 2 nov 2018 '18
Onze vloer laten renoveren, boven verwachting, echt supermooi geworden! Zowel voor- als achteraf prima voorlichting en service. Fijne mensen en vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Alle afspraken netjes nagekomen”
Door Charlotte op vrijdag 26 okt 2018 '18
Mijn keus voor Europa parket is gebaseerd op de vele goede recensies. En die zijn helemaal terecht! Fijn geholpen met het uitzoeken van een PVC vloer. Goede service. Vooraf vochtmetingen om te checken of de vloer voldoende droog was. De vloer is super strak gelegd. Netjes afgekit. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Heel tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Corine op woensdag 24 okt 2018 '18
Heel goed! Mooie showroom, veel keuze en goede informatie & kennis aanwezig. Denken mee, snelle service & doen wat ze beloven!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door Carla Dijkgraaf op donderdag 18 okt 2018 '18
Parket vloer laten schuren en in de olie zetten. Nadat de vloer was behandeld zijn er strepen ontstaan doordat een zwaar meubelstuk verplaatst was door ons. Ik wilde het even aanzien, misschien zou het wegtrekken. Europa Parket nam na half jaar zelf weer contact op. Het aanbod was om de vloer opnieuw licht te schuren en de olie te zetten als Service behandeling. TOP !!!! Mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde houten vloer”
Door Kim op woensdag 10 okt 2018 '18
Afgelopen week is mijn houtenvloer gelegd. Vanaf het moment dat ze langskwamen tot en met het leggen zeer goede service. Altijd bereikbaar, meedenken en service na het leggen. Ook heel leuk om foto's te krijgen tijdens het leggen. Ik was op mijn werk namelijk. Heel mooi gelegd en netjes alles achtergelaten. Ook iets extra's gedaan dat ik vroeg. Deden ze zonder extra kosten te vragen. Super fijne service en prachtige vloer tegen een zeer scherpe prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Paul Brandsma op woensdag 29 aug 2018 '18
Onze houten vloer is perfect geschuurd en gelakt, weer als nieuw. Prima service, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jacqueline van der Poel op vrijdag 13 jul 2018 '18
We hebben een pvc vloer laten leggen en onze houten vloer laten schuren en in de olie laten zetten. Het zijn super medewerkers die weten wat ze doen! Een echte aanrader en de service is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door E. C. Teeuw op zaterdag 16 jun 2018 '18
Eiken dubbele visgraat parketvloer, dubbel gerookt en verouderd - prachtig gelegd en een plaatje om te zien. Zeer tevreden, ook met de extra service toen wij reclameerden over de plinten: meteen en prima hersteld! Europa Parket kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat vloer”
Door Sneijder op dinsdag 12 jun 2018 '18
Wij hebben een visgraat vloer gekocht dubbel gerookt met white wash. Binnen een korte tijd was de vloer gelegd en geolied het ziet er geweldig uit en onze 2de vloer die we bij dit bedrijf gekocht hebben. Zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid. Zeker aan te raden! Geweldige service
FOTO VAN SNEIJDER
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Jaap de Leeuw op vrijdag 25 mei 2018 '18
de houten vloer is perfect geadviseerd, goede service en heldere afspraken. soepel in afhandeling toen wij een inmeet afspraak vergeten waren. Nette afhandeling tijdens leggen, zorgvuldig handelend.
FOTO VAN JAAP DE LEEUW
Houten vloer
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten lamelparket”
Door Anna op vrijdag 13 apr 2018 '18
We hebben Eikenhouten lamelparket gekocht. Hele goede prijs en mooie kwaliteit. Beneden 3,5 jaar geleden laten leggen (whitewash) en blijft mooi. Nu boven in naturel kleur. Service was top, snel en keurig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. Sonneveld op zaterdag 7 apr 2018 '18
Wij hebben gekozen voor pvc en daar zijn we erg blij mee en is ook heel mooi gelegd .
De service is bij Europa parket super. Een paar dagen voor het leggen kwamen we ,door een staal op te halen, erachter dat de kleur niet goed was. De bestelling was al binnen en toch heeft Europa parket het voor elkaar gekregen om datgene te leggen wat wel paste en ook mooi staat. Een dikke pluim voor jullie en nogmaals hartelijk dank!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer aankoop”
Door Eric Franken op zaterdag 24 mrt 2018 '18
PVC vloer gekocht en gelegd. Goede service, vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en goed”
Door Eef op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Wij hebben een houten multifloor gekocht voor in de woonkamer en traprenovatie van dezelfde multifloor. Ook hebben we de 3D wandbekleding van teak gekocht. Alles is zeer professioneel geplaatst. Ook telefonisch contact is zeer positief! Snelle en goede service. Ook wordt er met je meegedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Chris op dinsdag 6 mrt 2018 '18
Parketvloer gekocht. Goed gelegd, op paar ruwe flink noestige planken na, die niet op de meest handige plek lagen. Fijn bedrijf mooie vloeren tegen een mooie prijs.
Ze doen echt hun best voor je, goede service en snelle reacties. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Dhr. Eggens op vrijdag 15 dec 2017 '17
Europa Parket levert uitstekende service, met een prachtig resultaat. De communicatie was plezierig.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Jacco op woensdag 29 nov 2017 '17
Alle afspraken zijn goed nagekomen, ook als het gaat om service raad ik dit bedrijf aan. Ze laten je niet zitten, ze gaan voor een perfect eindresultaat. Kortom deze tweede vloer en tweede goede ervaring rijker kan ik niet anders zeggen dan ga zo door! Mooie vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Robert op vrijdag 8 sep 2017 '17
Goede kwaliteit, kleine issue gehad maar keurig opgelost, uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Es op woensdag 16 aug 2017 '17
Super goed geholpen en een prachtige vloer en trap als resultaat. Kundige monteurs, die zelf erg kritisch meekijken en meedenken en top werk opleveren. Service daarnaast ook erg goed en snel!!
FOTO VAN ES
Nieuwe vloer via Europa Parket
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door H.Prins, Den Haag op maandag 31 jul 2017 '17
Na twee jaar geleden parket bij Europaparket te hebben gekocht en de goede ervaring met de service, ben ik bij hun teruggekomen. Heldere informatie nu bij het maken van een keuze voor een pvc vloer. Snelle administratieve afhandeling. Vòòr het leggen nog een afspraak om in te meten en evt. bijzonderheden ter plaatse te kunnen bespreken, bijv. moeilijke hoekjes, soort plint. Leggen van de vloer professioneel, schone oplevering. Top!
FOTO VAN H.PRINS, DEN HAAG
Pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Fijn gelopen”
Door Sander Reinink op maandag 26 jun 2017 '17
Vanaf de eerste kennismaking, het verkoopproces alsmede de daadwerkelijke plaatsing van de vloer verliepen zeer positief. De communicatie vanuit Europa parket is uitstekend en het bedrijf stelt hoge eisen aan een goede service verlenen. Een onwijs mooie vloer als gevolg van een fijn proces!
Reactie of foto toevoegen
“Excellent”
Door coen hendrikx op vrijdag 9 jun 2017 '17
Scherpe prijzen, excellente service. Nadat de deal gesloten was nog een aantal keren contact gehad en ook daarbij prima en uitvoerig te woord gestaan. Een eigen legservice in plaats van onderaannemers. Aftersales prima; ik heb een beschadiging gemaakt op de vloer en hierover contact opgenomen met EP, ze stuurden me direct de behandelolie op, en boden ook aan om langs te komen (leek zelfs service van het huis) om de schade te verhelpen als het mij met de olie zelf niet zou lukken. Ik heb dit bedrijf via qasa gevonden, en snap waarom ze zo goed scoren.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Arno Bastiaans op donderdag 1 jun 2017 '17
Goede service waarbij ze met je meedenken. Aangezien wij een speciale vloerverwarming hebben, was afstemming over de vloer en het aanbrengen hiervan belangrijk. Europa parket komt hierbij niet opdringerig over en denkt met je mee. Voordeel dat zedigen fabriek hebben. Degene due de vloeren hebben gelegd zijn vakmannen die snel en netjes werken. Vloer ligt er strak in!!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Alisa op donderdag 2 feb 2017 '17
Parket vloer gekocht bij Europa Parket voor de gehele begane grond vloer. Bijzonder tevreden over de service. Bij oplevering was nog niet alles in orde, maar binnen een paar dagen zijn ook de laatste punten bijzonder service gericht opgelost.
FOTO VAN ALISA
Parketvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Elsbeth op donderdag 17 nov 2016 '16
Goede service, goede kwaliteit, na afloop werd ik gebeld over het verloop en eventuele vragen, goede nazorg dus. En ze waren ook altijd bereikbaar. Al met al ben ik dus zeer tevreden! Zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door Noordhuis op woensdag 24 feb 2016 '16
We hebben Europa Parket een huiskamer en een appartement van PVC vloeren laten voorzien. Tijdens de intake van onze wensen werden we vakbekwaam voorgelicht over de mogelijkheden. In de showroom waren alle materialen aanwezig en we kregen een waaier mee voor het maken van de uiteindelijke combinatie i.c.m. de nog uit te kiezen keuken. Voor alle uitdagingen waren oplossingen voorhanden. Of het nou ging om lastige hoekjes, ronde muren of kabels die we in plinten weg wilden werken. En voor een pilaar was een rubberen plint te leveren, volledig in dezelfde stijl als de houten plinten.

Tijdens onze verdere oriëntatie werden vragen snel en accuraat per e-mail en telefonisch beantwoord. Uiteindelijk hebben we gekozen voor verlijmde PVC stroken voor de huiskamer en PVC op een houten (HDF) kern met isolatielaag eronder voor het appartement, zodat voldaan werd aan de eisen voor geluidsreductie van de VVE. Hiervoor regelde Europa Parket gelijk een officieel certificaat. De afspraken werden duidelijk op papier gezet en er werd gelijk een planning gemaakt voor de voorinspectie en het leggen. Deze planning werd keurig nagekomen, waarbij tijdens de voorinspectie de verkoopafspraken stuk voor stuk werden nagelopen en getoetst aan de omstandigheden ter plaatse. Daarbij werd weer goed meegedacht over de plaatsing van plinten met kabelgoten, het omgaan met kitrandjes en het uitkiezen van een deurmat met de juiste afmetingen t.o.v. de openslaande deur.

Tot zo ver helemaal goed. Maar dan het lijmen en leggen, zou dat ook goed gaan? Dat kunnen we alleen maar bevestigen. Alle voorbereidingen en afspraken werden vakkundig gerealiseerd, waarbij je aan de combinatie van nauwkeurigheid en snelheid ziet dat je met vakmensen te maken hebt. En toen enkele weken later een plakplintje een beetje losliet, werd er gelijk een garantieafspraak ingepland om dit te herstellen. Kortom, het gehele traject van oriëntatie vooraf tot service achteraf is heel goed bevallen. De PVC vloeren liggen er prachtig in en de 15 en 20 jaar garantie op de vloermaterialen geeft vertrouwen voor jarenlang plezier van het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Bernd Kohlleppel op dinsdag 12 jan 2016 '16
Wij hebben in ons verbouwde huis lamelparket laten leggen door Europa Parket. Tijdens ons bezoek aan de zaak zijn we goed geholpen met informatie. Vervolgens bleek door omstandigheden (vocht) dat de ruimte niet tijdig gereed was voor het leggen. Door uitstekende service en samenwerking met Europa Parket hebben we de legdatum op korte termijn nog kunnen verleggen. Veel bedrijven kunnen goed werk leveren, het gaat erom hoe wordt gereageerd op moeilijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Astrid van Riel op woensdag 18 nov 2015 '15
Mijn ervaring is goed met dit bedrijf. Ik heb een eiken houten vloer laten leggen. Goede service en vloer was in 1 dag gelegd! Er werd ook netjes gewerkt en alles keurig weer opgeruimd! Ik zou mensen dit bedrijf wel aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Maarten Smit op zaterdag 24 okt 2015 '15
Mijn ervaring met europarket zijn prima! Maar denk dat je over een jaar deze vraag ook moet stellen. Uiteindelijk gaat het om de vloer en of die er over een jaar ook nog goed bijligt. Service en werkwijzen en klantvriendelijkheid zijn meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Opknapbeurt”
Door Priscilla op vrijdag 25 sep 2015 '15
Begin september hebben wij onze vloer opnieuw laten schuren en oliën. Het huis wat we gekocht hadden was al voorzien van een eikenvloer, alleen de vloer was wel aan een opknapbeurt toe. Destijds heeft Europaparket de vloer in het huis gelegd vandaar dat wij contact hebben opgenomen met hen. Wat een service en duidelijke uitleg!
Ik zal Europaparket zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Judith Versteege op donderdag 24 sep 2015 '15
Prachtige vloer, een echte eye catcher. Krijg er veel complimenten over. Zeer prettige en deskundige service! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kan ik iedereen aanraden. Bij mij is zowel in woonkamer als op bovenverdieping mooie vloer gelegd. Ik zou zo weer met deze zaak in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“schuren houten vloer”
Door Fam. van der Schaaf op donderdag 6 aug 2015 '15
Wij hebben de houten vloer van onze nieuwe woning laten schuren door Europa Parket en zijn ontzettend blij met het resultaat. De vloer leeft weer en heeft weer karakter gekregen. We zijn erg goed geholpen. Professioneel bedrijf en goede service!
FOTO VAN FAM. VAN DER SCHAAF
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jur van Herwerden op zondag 10 mei 2015 '15
Verouderde massief eiken plaquetten, 60 x 300 mm, diagonaal geplaatst (verlijmd) op spaanplaat, geolied. Fantastisch resultaat, geeft een zeer ruimtelijk effect, veroudering maakt het geheel rustiek. Totaal 58 m2.
Zeer vakkundig en met preciese aangebracht. Prima service. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitstekend”
Door CD op zondag 12 apr 2015 '15
Mooie vloer gekocht. Goed geholpen; kennis van het product. Ook het leggen verliep snel en vakkundig. Ze stuurden foto's over hoe het proces vorderde terwijl ik aan het werk was. Was leuk om te zien. Service is uitstekend. Kon zelf s avonds met vragen over onderhoud ben hen terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door H. de Vries en Q. Wernars op woensdag 8 apr 2015 '15
Gert-Jan van Europa Parket heeft met zeer veel zorg onze eiken vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet en het resultaat is prachtig! Europa Parket levert zeer goede service en het contact met iedereen die wij zijn tegengekomen was buitengewoon vriendelijk en vakkundig.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Colin Smith op vrijdag 20 feb 2015 '15
Wij hebben de service van Europa Parket als zeer positief ervaren. Vanaf het begin tot het einde. We hebben uitstekend advies gekregen over de producten die ons aanspraken. Daarnaast een prachtige tour door de fabriek die erachter zit.
Ook de inmeting, levering en legging werd zeer professioneel gedaan. Daarnaast ook nog eens een hele vlotte service!
Wij zijn erg blij met onze prachtige houten vloer en krijgen veel complimenten hierover!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Arie & Gerda te Kulve op zondag 14 dec 2014 '14
Wij hebben een pvc vloer aangeschaft, fijn was dat er in de showroom ruim gelegde vloeren waren te bezichtigen. Dit gaf ons een goed beeld. We zijn gastvrij ontvangen en ook goed geïnformeerd. Ook betreft de ondervloer die voor ons ook heel belangrijk was omdat wij in een appartement wonen. Onze onder buren horen echt helemaal niets van ons. De offerte was heel duidelijk en ook de afspraken zijn perfect nagekomen. Ook de montage is keurig gedaan een hele aardige man die uit service nog voor ons de plinten heeft afgekit Top !! De vloer was een aantrekkelijke aanbieding en kortom wij zijn er helemaal blij mee en dik tevreden over europarket.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met mijn parket”
Door Jos Broersen op zaterdag 29 nov 2014 '14
Eiken rustiek twin planken parket. Fantastische rondleiding rond de parket fabriek gehad, goed deskundig en vriendelijk advies, geen druk achter keuze en beslissing, wel wat weinig korting (zat er al in volgens de verkoper...). Verder prima verder behandeld, wijzigingen en extra wensen zonder problemen veranderd in het contract. Egaliseren van de vloer was perfect, het leggen van de vloer ook. Ok kwam men op de afgesproken tijd. Suggesties werden gegeven door de parketlegger om het nog mooier te maken, kortom prima service, vakmanschap en plezierige mensen .
FOTO VAN JOS BROERSEN
Het resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Paulina Verhoef op zondag 2 nov 2014 '14
Wij hebben net als vijf jaar geleden een houten vloer Voor de woonkamer gekocht bij Europa Parket. Dat zegt al veel. Wij waren en zijn ook nu weer zeer tevreden. Goede service en uitstekende kennis van het vak, echt vakmensen. Snelle levering en ook het telefonisch contact verliep super. Op het laatste moment moest er nog een afdekvloer geleverd worden en ook dit ging snel en goed. Al met al zijn wij dus zeer tevreden. Vriendelijke groeten, Familie Verhoef. Bakkersweg 42. Voorthuizen
Reactie of foto toevoegen
“Europaparket: Goede kwaliteit, goede prijs, prima service!”
Door Haast op woensdag 30 jul 2014 '14
In februari/maart 2013 Afzelia parket aangeschaft, traditioneel gelegd met bies en band, dus ruim een week een medewerker van Europa Parket over huis. Prima samenwerking; veel oog voor de wensen van de klant. Ook de begeleiding en after-sales service waren dik in orde. Na bijna anderhalf jaar zijn we nog steeds zeer tevreden met onze vloer! Fam. Haast, Alphen aan den Rijn
Reactie of foto toevoegen
“blij!”
Door JAR van Diermen op maandag 23 jun 2014 '14
wij waren op zoek naar een goede leverancier van houten vloeren en via familie kwamen we bij Europaparket terecht. We werden in de winkel direct geholpen, kregen snel een offerte en als we belden naar de winkel werd er altijd opgenomen. We zijn dus wat betreft klantvriendelijkheid erg tevreden! ook de service was goed, ze waren netjes op tijd, en toen de vloer op een paar punten nog niet helemaal perfect was, kwam er direct iemand langs om dit te herstellen. De medewerkers waren aardig en professioneel. Al met al erg tevreden. OOk de prijs - kwaliteit verhouding vinden we uitstekend. De levering verliep ook goed. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“goed geholpen”
Door Caris op zaterdag 12 apr 2014 '14
De prijs is rendabel en de service ook. Europa parket mag trots zijn op de monteur die bij ons is geweest, dit zie je niet vaak. De kwaliteit is naar tevredenheid. Klantvriendelijk is goed, na twee maanden is de monteur nogmaals langs geweest om de laatste oneffenheden weg te werken. levering is goed verlopen. Heb wel een tip waar mensen op moeten letten GOED METEN. Kan het bedrijf bij iedereen aanraden als ze een mooie vloer willen.
Reactie of foto toevoegen
“Service en hoe klachten behandeld worden.”
Door Lia op maandag 3 mrt 2014 '14
Geweldige service!!!!! Ongeveer 1,5 jaar geleden een pvc vloer uitgezocht en laten leggen. Daar waren we erg blij mee. Maar naar een maand of 3 kregen we wat problemen. Europa Parket erbij gehaald en ze wilden dit op een goede manier oplossen. Nu is het zo goed opgelost, dat ze een totaal nieuwe vloer hebben gelegd. En dat terwijl Europa Parket er niets aan kon doen (fabriek geen goede materialen geleverd en daarna failliet). Dus hebben ze bij Europa Parket alle kosten op zich genomen en vergoed. Hartelijk bedankt voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige vloer”
Door Marianne van Kimmenade op zondag 2 mrt 2014 '14
In mijn woning heb ik door Europaparket in de woonkamer en de volledige eerste en tweede verdieping houten vloeren laten leggen. De service was erg goed, en is in zeer strakke planning tot stand gekomen, met afstemming met andere partijen in mijn huis. Daarbij complimenten aan Sander Stam die in grote drukte hier in huis de vloer heeft gelegd. De vloeren zijn prachtig met mooie afwerking. Inmiddels woon ik een maand in de woning en de vloer bevalt uitstekend, warm en lekker strak. Kortom een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service, betrouwbaar adres”
Door Geert Makkink en Hannie van Lent op woensdag 8 jan 2014 '14
Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, 23 jaar geleden onze vloer bij Europa Parket gekocht en nog steeds content met de vloer. De prijs/kwaliteit is goed. Wij zijn grotendeels tevreden over de klantvriendelijkheid behalve 1 telefonische ervaring, vanwege drukte aan de telefoon was er geen geduld om de vraag te beluisteren (er was een andere klant die belde!!!!) wel goed doorverbonden met een medewerker die mij uitstekend heeft geholpen. De levering is volgens afspraak verlopen. Wij kunnen Europa Parket zeker aanbevelen vanwege goede kwaliteit, service en goed vakmanschap. Een mooi product afleveren staat hoog in het vaandel dus ook een goede nazorg omtrent onderhoud etc.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service, goed product”
Door R. Siebeling op woensdag 1 jan 2014 '14
Nieuwe parketvloer zwevend gelegd en komt na 1 week omhoog op enkele diverse plaatsen. bedrijf was er snel bij om te kijken en was verwonderd want zou niet moeten gebeuren. afgesproken om even aan te zien maar nu weer week verder wordt het eerder erger dan minder. temp tussen 17 en 20 graden, rel luchtvochtigheid 55-60. zeer benieuwd naar de oplossing! hierover kan ik het bedrijf nog onvoldoende beoordelen.

Ervaring ontvangen van reviewer per 18 september 2014: Er is in eerste instantie een verkeerde vloer gelegd die ging bollen. Hieraan hebben zowel wij als Europa parket veel extra werk gehad. Dit is zonder veel discussie door Europa parket opgelost. Ze hebben een compleet nieuwe vloer geleverd en gelegd die goed is. Het product is nu goed, maar de service kan als uitstekend worden gekwalificeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder aangename ervaring.”
Door J. Houtman op donderdag 19 dec 2013 '13
Het kopen van een parketvloer bij Europa Parket in Barneveld bleek, in de ruimste zin van het woord, een bijzonder aangename ervaring. Niet alleen het kopen van de parketvloer maar ook het door Europa Parket uitvoering geven aan de opdracht, namelijk het plaatsen van de vloer en het nakomen van de afspraken daaromtrent, waren voor ons een kennismaking met het vakmanschap, de klantvriendelijkheid, de flexibiliteit en een prima service van Europa Parket. Waarbij het vermelden waard is dat de informele sfeer bijzonder door ons werd gewaardeerd. Zo ook een rondleiding door de fabriek. Kortom, wij zijn nu in het gelukkige bezit en trotse eigenaars van een schitterende parketvloer welke geheel overeenkomt met en voldoet aan onze wensen en om die reden en gezien onze zeer positieve ervaring met Europa Parket, bevelen wij deze ondernemer, zijn medewerkers en de producten ten zeerste bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“onderhoud parket”
Door Ineke Makkinga op zaterdag 14 dec 2013 '13
Het was nodig om mijn parketvloer op te knappen. Na een telefoontje kwam er snel iemand om te kijken en de offerte had ik zo in huis. Een oude beschadiging werd nog onder de garantievoorwaarden opgeknapt. Prijs van de offerte was zeker in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Kortom: de vloer ziet er weer uit als nieuw, ik ben zeer tevreden over kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zoals bovenstaande tevredenheid al aangeeft zal ik Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend!”
Door Daniëlle van Donkersgoed op zaterdag 7 dec 2013 '13
Al bij de eerste kennismaking met Europa Parket werden wij zeer hartelijk ontvangen en hebben we zelfs een rondleiding door de fabriek gekregen. geweldig dat ze zoveel tijd voor je uittrekken. Later ben ik meerdere malen de showroom ingelopen en ook mijn bestelling is meerdere malen aangepast, dit alles ging probleemloos! De communicatie was uitstekend! Iedere wijziging die ik doorvoerde werd bevestigd per brief, zo had ik altijd de laatste afspraken bij de hand. extra mogelijkheden zoals een potje van de vloerolie krijgen om een blank eiken deur in dezelfde kleur als de vloer te oliën, blijkt geen enkel probleem! AL mijn extra wensen werden !zonder extra kosten! probleemloos opgelost. Ook toen de dekvloer niet droog genoeg bleek te zijn was het maken van een nieuwe leveringsdatum geen probleem. Het installeren van de vloer ging zeer voorspoedig en professioneel. Met een dag konden we er al op lopen op sokken! De vloer zelf is ook echt schitterend! precies zoals ik had gehoopt. Al met al ben ik enorm te spreken over de fantastische service van dit bedrijf maar ook zeker over de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geen CENT teveel betaald, het is iedere cent dubbel en dwars waard! Ik zou iedereen aanraden binnen te lopen om dit zelf te kunnen ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“prima”
Door b.a. van asperen op vrijdag 29 nov 2013 '13
Uitstekend gedaan. Keurig gelegd door Europa Parket. We waren verhuisd en daarom hadden we laminaat nodig. Het bevalt ons uitstekend. Keurig gewerkt en alles top tot teen schoongemaakt. De legger was in zijn eentje en heeft de volledige vloer keurig gelegd. Die man mag een extraatje hebben. We zijn er zeer tevreden mee. Laat je dus niet verleiden door hoge kortingen van 60% bij andere zaken maar kies voor heel goede kwaliteit en hoge service.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouw”
Door Lee-Yee Cheung op maandag 25 nov 2013 '13
Ik heb hele goede ervaringen met Europa Parket en ik raad Europa Parket zeker aan. Klant, kwaliteit en services staan bij hun op nummer 1. Als er problemen zijn dan pakken zij dit heel snel op en komen ook met een goede oplossing. En de parketteurs leveren ook goed werk op! Zijn erg gedreven in hun werk en ook de kwaliteit staat hoog op hun lijstje!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe. Ervaring”
Door Leo Honkoop op zaterdag 23 nov 2013 '13
Wij genieten inmiddels een week van onze nieuwe houten vloer. We zijn zeer tevreden over de service en het vak werk wat Theo en Gert Jan hebben geleverd. Zelfs het probleem met de plinten werd goed opgelost,
Kortom wij zijn tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“mooie vloer, goede service”
Door Mark Montforts op vrijdag 8 nov 2013 '13
Van uitzoeken tot leggen levert dit bedrijf goede en vriendelijke service. In de weken vóór de levering werkten ze goed samen met de aannemer van mijn verbouwing, zodat de ondervloer ook op tijd en op de goede manier klaar was. De levering verliep goed en zonder verrassingen. De leggers werkten snel en waren super vriendelijk. De vloer voldoet precies aan onze verwachtingen, dus ook de verkopers weten waarover ze het hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Indrukwekkend”
Door A.van der Linden op vrijdag 18 okt 2013 '13
Wij zijn zeer tevreden over de service, het nakomen van de afspraken en het uiterlijk van de vloer. Degene die de vloer heeft gelegd heeft dat snel en goed gedaan. Ook was het prettig dat na de werkzaamheden alles keurig opgeruimd werd. Wij kunnen Europa Parket iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe PVC-vloer”
Door H. O. op dinsdag 15 okt 2013 '13
De kwaliteit is uitstekend, maar ik moet natuurlijk nog afwachten hoe het zich in de toekomst houdt. Wij vielen voor PVC op een dikke harde onderlaag met kliksysteem. Het laagje PVC daarop is echter maar dun in vergelijking tot de normale PVC producten. Afwachten dus hoe zich dat in de toekomst houdt. De prijs/kwaliteit verhouding is m.i. goed. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service. De levering was stipt en zoals afgesproken. Zakendoen met Europa-parket is ons goed bevallen en dus aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden, goede service”
Door Astrid Nijenhuis op maandag 30 sep 2013 '13
We zijn tevreden over de kwaliteit van onze twinplanken. De prijs was gunstig. Klantvriendelijkheid was zeer goed. De levering is heel vlot en snel gelopen, binnen twee weken gelegd. We hadden een gat in de vloer en kregen binnen een paar dagen vulmiddel en olie toegestuurd. We zijn zeer tevreden over deze snelle en nette service. We willen dit bedrijf zeker aanraden bij anderen omdat we zeer tevreden zijn over de algehele afhandeling en klantvriendelijkheid.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees op dinsdag 12 feb 2019 '19
Wij hebben onze oude parketvloer laten opknappen
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Adriaan vd Meij op vrijdag 25 jan 2019 '19
Na 20 jaar en werkzaamheden in huis was ons parket (maple mozaiek) aan onderhoud en reparatie toe. Dat is buitengewoon fraai en compleet door Europarket - de originele leverancier - uitgevoerd; het is weer als nieuw. De communicatie was helder en vlot. Vertraging onzerzijds was geen enkel probleem. Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Betty Groenescheij op vrijdag 18 jan 2019 '19
Wij hebben Europaparket in een keer al de vloeren in ons nieuwbouwhuis laten verzorgen (hout op de begane grond en vloerbedekking op de eerste en tweede verdieping. Zeer positieve ervaring, temeer daar we ten tijde van bestelling nog in Australia woonden. Steven Hartogsveld is zeer goed en geduldig in communicatie per email en per telefoon. Hij dacht met ons mee en hielp bij uitzoeken met ons budget en smaak in gedachte. Het voelde bijna alsof wij de enige klant waren. Gerard van de Kamp was daarnaast top wat betreft inplannen.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Ellen leemeijer op woensdag 2 jan 2019 '19
Europa parket is een fijne onderneming met goed personeel. De laminaatvloer is kundig gelegd met het juiste advies. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en klantvriendelijk”
Door Fam Oosterhoff op vrijdag 28 dec 2018 '18
Goed advies en begeleiding gehad bij aankoop. een kleine miscommunicatie mbt de datum van inmeten geweest, maar dat is allemaal vlot en praktisch opgelost.Het leggen is zeer vakkundig en betrokken gedaan - zowel de gehele begane grond als twee trappen. Alle moeilijke randjes en opstappen zijn heel netjes gelegd. Contact met het bedrijf was altijd professioneel en klantvriendelijk. We krijgen veel complimenten over de vloer en bevelen Europaparket zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Visgraat houten vloer”
Door Scheurleer op donderdag 27 dec 2018 '18
Een visgraat houten vloer laten leggen, prachtig resultaat! Wij waren toevallig in de buurt en wonen niet in de omgeving, we werden uitstekend geholpen en hebben daarom direct de aankoop gedaan. Alles tot volledige tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer in visgraat”
Door Alex van Dijk op donderdag 27 dec 2018 '18
Wij hebben een PVC vloer in visgraat voor de benedenverdieping en een eiken vloer voor de 1e verdieping aangeschaft en laten leggen bij en door Europa parket. Super tevreden. Het aankooptraject verliep soepel, vriendelijk en professioneel. Qua prijs was Europaparket het scherpst, had ik van te voren niet verwacht. De mannen die vloeren leggen zijn vriendelijk en hebben veel ervaring. Wij zijn echt heel blij met onze keuze voor Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst goed geholpen”
Door Samara Geijtenbeek op woensdag 19 dec 2018 '18
Wij hebben een huis gekocht waar al een mooie vloer van Europaparket in lag, maar niet helemaal onze smaak kleur. Daarnaast moest de vlier een stuk aangelegd worden omdat wij op de desbetreffende verdieping hebben verbouwd. Europaparket kwam van te voren kijken wat er mogelijk was en vervolgens werden we uiterst goed geholpen in de showroom om een mooie, passende kleur uit te zoeken. Net voor de geplande datum is er nog even een voorinspectie gedaan, dit was erg fijn omdat we zo zeker wisten waar we aan toe waren. En dan uiteindelijk een prachtig resultaat. Dezelfde vloer maar nu overal op de verdieping en een andere, prachtige kleur.
Zowel mailcontact als telefonisch contact verliep goed en allemaal even vriendelijk. Wij raden europaparket zeker aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“PVC visgraat”
Door Mathé van Alem op vrijdag 7 dec 2018 '18
PVC visgraat, super gelegd door Ronald, werkt snel en zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood vloer”
Door Cor van Leeuwen op zaterdag 1 dec 2018 '18
Prima geholpen in de winkel, bij het opmeten en door de leggers. Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische klus”
Door Annie Lenting op zaterdag 17 nov 2018 '18
Wij hebben recent eiken visgraatparket met wengé bies en strook bij Europa Parket gekocht. dat parket is gelegd in inze jaren '30 woning, waar grond en muren zelfs bij benadering niet recht te noemen zijn. We hadden, voorafgaand aan het leggen, nog een extra uitdaging, dat het parket vooraf gedeeltelijk rond een nog te plaatsen koopeiland zou worden gelegd; vanzelfsprekend mét bies en rand. De parketteurs van het bedrijf hebben een fantastische klus geklaard en wij zijn uiterst tevreden. Wij willen Europa Parket van harte aanbevelen, met name in verband met prima after sales.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hr. Reusken op woensdag 14 nov 2018 '18
Bij de keuze van onze pvc laminaatvloer zijn wij door Europarket geweldig geadviseerd er werd tijd voor ons genomen bij het maken van een goede keuze. Deze week is de vloer gelegd door uiterst vriendelijke en meedenkende parketteur. Wij zij heel tevreden over onze visgraat gelegde vloer. Europarket is een aanrader !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Egalisatie pvc vloer”
Door rmb op vrijdag 9 nov 2018 '18
pvc vloer inclusief egaliseren. Prima geholpen nam alle tijd voor een goede keuze, en goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door NT op vrijdag 9 nov 2018 '18
Goed bedrijf. Erik heeft ons geholpen en is een man met passie voor zijn vak. Hij krijg een absolute 10. Nazorg door bedrijf goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Onvoorstelbaar mooi”
Door fam. J.G.K. (Ali en Jan) Meijer op vrijdag 26 okt 2018 '18
In de zaak van Europa Parket B.V. in Barneveld zijn wij keurig geholpen, goed geïnformeerd/voorgelicht. Onvoorstelbaar wat een mooie zaak, wat een keuze/mogelijkheden, iedereen kan daar "aan zijn trekken komen". Wij hebben, met perfect advies, gekozen voor pvc-laminaat. Nu, éénmaal gelegd, wat een prachtig resultaat. De parketeur heeft het laminaat ook super keurig gelegd, wat een vakman, een erg secure man. Ali en Jan Meijer zijn tip top tevreden. Een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“PVC-vloer”
Door Marco op vrijdag 26 okt 2018 '18
PVC-vloer gekocht voor begane grond en laminaat voor de bovenverdieping. Keurig gelegd door Europaparket inclusief de plinten. Afspraken zijn goed nagekomen. Op de afgesproken tijd stonden de medewerkers van Europaparket voor de deur en het werk was conform planning optijd af. Zeer tevreden over de dienstverlening van Europaparket.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vriendelijk”
Door Hans Grotenhuis op woensdag 24 okt 2018 '18
Plak pvc . zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, de parkateur heeft zeer goed werk afgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Parket vloer”
Door Henry S op maandag 1 okt 2018 '18
Mooie parket vloer gekocht, die op gelijke hoogte moest komen met bestaande tegelvloer. Geen eenvoudige opgave maar prima uitgevoerd en prettige en snelle communicatie en afstemming over details.
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door W. Teekamp op zondag 23 sep 2018 '18
Top geholpen. Bedrijf is bijzonder klantvriendelijk en denkt mee. Vloer is prima geegaliseerd en uitstekend gelegd door Willem en collega. Vakwerk. Ook bijzonder netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Beukenvloer”
Door petra op zondag 16 sep 2018 '18
beukenvloer laten opschuren en lakken, heel goed gedaan en netjes achtergelaten. Ziet er weer uit als nieuw!! Fantastisch
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Troost op woensdag 12 sep 2018 '18
Parketvloer voor nieuwe woning aangeschaft. Betrouwbare partij, prima communicatie, planning en uitvoering van de werkzaamheden. Zeer tevreden dus over deze deal.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Annemarie H. op maandag 10 sep 2018 '18
Wij hebben 7 jaar geleden een visgraat parket gekocht bij Europaparket. Dit is ons bijzonder goed bevallen. Een stoere plank op vloerverwarming. Sommige bedrijven raden een houten vloer op verwarming af, maar bij Europaparket is het mogelijk. Wij vinden het een ideale combinatie; een mooie vloer en warme voeten.
Recentelijk zijn wij verhuisd en opnieuw naar Europaparket gegaan. Wederom werden we goed geholpen, zowel in de zaak als bij de voorbereiding; er wordt namelijk vlak voor de legdatum nog een controle gedaan op de ondervoer en de vierkante meters. De inschatting van de vierkante meters zorgt ervoor dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is de vloer vakkundig gelegd, binnen de afgesproken termijn. Helaas bleek er tijdens het leggen een probleem met de ondervloer te zijn. Dat heeft Europparket met de leverancier van de ondervloer zeer professioneel opgepakt. Wij zijn nu opnieuw erg blij met de mooie visgraat vloer, wederom op vloerverwarming. Ik kan Europparket absoluut aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Weemaes op zaterdag 8 sep 2018 '18
Houten vloer aangeschaft. Prettig gesprek. Deskundig advies. Bij plaatsing problemen met de ondervloer door externe partij, waarbij Europaparket heel goed met ons mee heeft gedacht. Plaatsing zonder problemen, prachtige vloer. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cordel op woensdag 5 sep 2018 '18
In ons nieuwe appartement overal een PVC vloer laten leggen door Europa parket. Heel fijn geholpen bij het uitzoeken. Prettig contact tussen bestellen en leggen. Vloer is perfect gelegd op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijd. Wij bevelen Europa parket zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Christiaan van Os op maandag 3 sep 2018 '18
Vanaf het eerste bezoek aan de winkel tot aan het eindresultaat heb ik
alleen maar lof. Wij zijn zeer content met onze schitterende vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Manon op dinsdag 28 aug 2018 '18
Bedrijf neemt de tijd om alles door te spreken. Komt afspraken na. Parket is heel mooi gelegd binnen de afgesproken tijd. Kortom, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Jos op maandag 27 aug 2018 '18
Vanwege het opheffen van een convectorput moest onze parketvloer (van Europa Parket) aangeheeld worden. De houtsoort: quatambu (ivoorhout) bleek volgens parketwinkels in onze omgeving nergens meer in onze maat te krijgen. Toen toch weer teruggevallen op Europa Parket. Een medewerker beloofde zijn uiterste best te doen om nog een hoeveelheid quatambu op te sporen, desnoods in het buitenland.
Binnen 14 dagen belde hij, dat hij de hand had weten te leggen op een paar m2. Daarnaast regelde hij ook een zeer bekwame parketlegger, die er weer een mooi geheel van wist te maken. Kortom, wij zijn uiterst tevreden met Europa Parket. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Lamelparket”
Door Liseth van Ieperen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Hebben gekocht een; een lamelparket vloer, licht eiken verlijmd op de vloer en plinten gelijmd en afgekit. Vriendelijk en serieus geholpen. Goede adviezen. Maar nog beter, echt heel erg netjes gelegd. Met nadruk op die plaatsen waar geen plint geplaatst kan worden strak erlangs gewerkt. Hierna nog geïnformeerd of alles goed is verlopen. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door J. van Dalen op vrijdag 20 jul 2018 '18
Op de begane grond PVC vloer laten leggen over tegelvloer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping laminaat. Tot in de puntjes verzorgd. Perfect afgewerkt. Echte vakmensen. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W Roelofsen op dinsdag 10 jul 2018 '18
We hebben een prachtige vloer gekregen en is keurig gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
“Olien en schuren houten vloer”
Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Frans Boersma op vrijdag 22 jun 2018 '18
We zijn terechtgekomen bij dit bedrijf omdat we een vergelijking wilden zien tussen pvc en parket vloeren en zij van beiden grote stalen hebben liggen. Nadat we besloten hadden toch voor het parket te gaan, zijn we uitstekend geholpen en werd meteen een scherpe offerte neergelegd. Afspraken gemaakt voor inmeten en leggen. Afspraken zijn keurig nagekomen en het parket is op de afgesproken datum geleverd, keurig gelegd en ter plaatse nog een keer nabehandeld. De restanten zijn allemaal meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door Floris Berghout op dinsdag 19 jun 2018 '18
Na veel rondzoeken uiteindelijk beland bij Europaparket. Supernetjes geholpen in de winkel, de installatie was super snel en we zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.