Feedback
9,5

Europa Parket

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.europaparket.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Europa Parket
Europa Parket BV is een totaalbedrijf in houten vloeren, parket, pvc-vloeren, laminaat, traprenovatie en onderhoud waarbij service en kwaliteit voorop staat. In Barneveld hebben wij een van de grootste showrooms van midden Nederland waar onze ervaren adviseurs u graag over de talloze mogelijkheden adviseert. Het complete traject - vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de oplevering van de vloer – voeren wij met een gedreven en ervaren team van medewerkers voor u uit. Zo blijven de communicatielijnen kort en de werkzaamheden overzichtelijk. Niet voor niets bestaat Europa Parket inmiddels 50 jaar.

Europa Parket legt, schuurt en onderhoudt vloeren door heel Nederland. Dankzij onze eigen fabrieken - één in Duitsland en één in Barneveld, gelegen achter de showroom - beschikken wij over een zeer ruime voorraad houten vloeren (ook voor de doe-het-zelver). U bent van harte uitgenodigd in onze showroom voor een eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. U vindt ons aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.
Ervaringen
Er zijn 341 ervaringen over Europa Parket. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren258 ervaringen
4 sterren81 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster1 ervaring
“Goed”
Door M.L. van der Plas op dinsdag 16 jul 2019 '19
Houten planken vloer en trapbekledingen. Goede service. Ja ik raad dit bedrijf aan. 1 nazorg puntje wordt onder garantie uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Maurits op donderdag 9 mei 2019 '19
Houten vloer en laminaat gekocht. Keurig gelegd en prima advies gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door G. van Beek op donderdag 25 apr 2019 '19
Onze vloer 10 jaar geleden gekocht bij EuropaParket en nu opnieuw laten schuren en in de olie zetten. Heel blij met het resultaat. Perfect gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“PVC vloer”
Door Wilma en Dick Jonkers op vrijdag 19 apr 2019 '19
Wij hebben een Pvc vloer in visgraat motief laten plaatsen door het hele appartement . Over de vloer zijn we zeer tevreden , de organisatie was niet vlekkeloos. 3 dagen voor dat er zou worden geegaliseerd , wij hadden de vloer al leeg gehaald , bleek de door ons uitgezochte pvc vloer niet leverbaar ! Gelukkig waren we in de buurt van Barneveld en hebben direct een andere vloer uitgezocht . Welke goed geplaatst is
FOTO VAN WILMA EN DICK JONKERS
De nieuwe vloer
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door J.Elands op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij zijn correct geholpen bij dit bedrijf, en vooral de parketteurs verstonden hun vak.
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door Karel van Dam op dinsdag 19 mrt 2019 '19
We hebben gekocht een laminaat vloer voor in de slaapkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige parketvloer”
Door J.Hofman op zondag 17 feb 2019 '19
een parketvloer is prachtig gelegd. We zijn zeer tevreden en goed behandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Weer als nieuw”
Door R.J. Stronkhorst op donderdag 27 dec 2018 '18
Parketvloer geschuurd. Deskundig en prima werk geleverd. Ziet er weer uit als nieuw. Bovendien zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Pvc vloer”
Door de Boer op vrijdag 14 dec 2018 '18
Twee kamers een pvc vloer laten leggen. Alles verliep vlekkenloos. Vanaf de adviezen in de winkel tot het egaliseren en het leggen van de vloeren, alles volgens afspraak. Ja, ik zou het bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie houten vloer”
Door W. van Maris op vrijdag 9 nov 2018 '18
De renovatie van mijn houten vloer is uitstekend uitgevoerd door Europa Parket. Ik ben tevreden en zal dit bedrijf aanraden aan vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door Bert Bakker op zaterdag 3 nov 2018 '18
Wij hebben laminaat gekocht voor ons hele huis met meer dan 110 m2. Van begin tot einde goed behandeld, zowel advies als leggen van de vloer. Vloer ziet er nu prima uit, ook met goed afgewerkte plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima kwaliteit”
Door Fam Poolman op vrijdag 2 nov 2018 '18
Vorige week een parketvloer bij ons geplaatst inclusief aanbrengen van plinten. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de medewerkers van Europa Parket dit hebben gedaan en de medewerking om enkele zware meubels met ons te verplaatsen . Zal het bedrijf zeker aanbevelen. Voor ons is dit al de derde vloer die wij bij hun hebben gekocht. Prima kwaliteit dus .
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door H Worp Beeftink op vrijdag 2 nov 2018 '18
Goede interactie. Prima uitleg en creatief meegedacht zodat uiteindelijk toch de vloer kon komen die ik graag wilde. Resultaat prachtig.
REACTIE VAN H WORP BEEFTINK
Zie fotodienst foto
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door R.Kommer op maandag 17 sep 2018 '18
Onze parketvloer is geschuurd en opnieuw gekleurd. We zijn goed geholpen in de showroom om de kleur uit te zoeken. Het werk is prima uitgevoerd en we zijn heel blij met onze "nieuwe" vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Herbert van Sluys op vrijdag 31 aug 2018 '18
Keurig en goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Eiken rustiek twin plank”
Door C. Praagman op zaterdag 7 jul 2018 '18
Nadat men niet kon garanderen dat een stuk uitbreiding na een verbouwing, goed zou komen, kregen wij uitgebreid advies. Wij kozen voor totaal nieuw, eiken rustiek twin plank dikte 16 mm. Het geheel ziet er erg mooi uit, afgewerkt met plinten en in de olie.
Wij zijn er erg in mee.
Reactie of foto toevoegen
“Olien en schuren houten vloer”
Door Joke Snitselaar op vrijdag 29 jun 2018 '18
Wij hebben onze houten vloer die al 14 jaar ligt laten schuren en opnieuw laten oliën. We zijn zeer te spreken over het resultaat, er lijkt een nieuwe vloer te liggen. We zijn zeer goed voorgelicht en ook de werkzaamheden bij ons thuis zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Frans Boersma op vrijdag 22 jun 2018 '18
We zijn terechtgekomen bij dit bedrijf omdat we een vergelijking wilden zien tussen pvc en parket vloeren en zij van beiden grote stalen hebben liggen. Nadat we besloten hadden toch voor het parket te gaan, zijn we uitstekend geholpen en werd meteen een scherpe offerte neergelegd. Afspraken gemaakt voor inmeten en leggen. Afspraken zijn keurig nagekomen en het parket is op de afgesproken datum geleverd, keurig gelegd en ter plaatse nog een keer nabehandeld. De restanten zijn allemaal meegenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door P. Kalff op zondag 3 jun 2018 '18
Parketvloer gekocht. Resultaat is uitstekend. Offerte was snel, goed en duidelijk. Planning probleemloos gehandhaafd. Hulp voor aanvullende diensten, zoals meubelopslag, schilder-/behangwerk, was efficiënt en snel. De parketteur was wat stug in de omgang, maar wel een vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren parketvloer”
Door T. Nelissen op vrijdag 25 mei 2018 '18
Parketvloer is geschuurd en opnieuw gelakt. Vakkundig gedaan en zeer plezierige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door C. van Oord op dinsdag 8 mei 2018 '18
Wij hebben een visgraatparketvloer gekocht en vinden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Ook het leggen van de vloer verliep naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van der Waals op vrijdag 27 apr 2018 '18
Schuren en lakken van een parketvloer. Zorgvuldig en goed gedaan. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A.Visser op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een houten vloer gekocht bij Europa Parket en zijn goed geholpen. De vloer is supergoed gelegd door het hele huis door 1 man! Erg mooi en zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Raftwood Ohio”
Door W. Kraak op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij hebben de Raftwood Ohio bij Europa Parket gekocht en door hun laten plaatsen. Goede ervaring mee. Zijn duidelijk in afspraken en stemmen deze goed af. De parketlegger was vriendelijk, correct en heeft de vloer naar onze wens geplaatst. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Michiel Krauss op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Parket is keurig gelegd, vriendelijke legger, behulpzaam, relaxed. Flexibel toen bleek dat ie de deadline niet kon halen.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Nikki Kluyskens op zondag 31 dec 2017 '17
Deskundig en aardige mensen. Het is een mooie vloer geworden. Lang leve de houten vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Punten review”
Door Maarten op dinsdag 26 dec 2017 '17
-Klantgericht
-Prettige communicatie
-Vloer keurig netjes gelegd
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Guus van Pieterson op zaterdag 23 dec 2017 '17
Wij werden op een zeer klantvriendelijke en professionele wijze in de showroom in Barneveld te woord gestaan. Wij zijn reuze blij met de parketvloer. Hij is super strak gelegd, met name rond de kozijnen en de buizen van de CV. Dit is vakmanschap ten top. Een kleine beschadiging werd op zeer professionele wijze en direct hersteld. Kortom Europa Parket verdient van ons een pluim. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door julie strop hosman op vrijdag 22 dec 2017 '17
Buitengewoon vriendelijk, medewerkers zeer bekwaam en attent. administratief zeer snel en correct
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk”
Door Anton van Blokland op vrijdag 1 dec 2017 '17
Niets op aan te merken! mooi werk geleverd. Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie vloer”
Door Jeroen Sluis op zondag 26 nov 2017 '17
De vloer is erg mooi, maar de monteur maakte zich er nogal makkelijk vanaf. We hadden voor zijn gemak de deur verwijderd, maar hij wilde niet helpen bij het terugzetten ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geschuurd”
Door I Lagendijk op dinsdag 24 okt 2017 '17
Vloer is ontzettend goed geschuurd ,we hadden al een goede ervaring met Europa parket,Ze hebben het perfect gedaan en ik kan het dan ook ieder aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier ervan”
Door Joost Tromer op zondag 15 okt 2017 '17
We zijn prettig geholpen door europa parket , het parket is kundig gelegd en snel. We hebben er veel plezier van!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J.Hulshof op vrijdag 13 okt 2017 '17
Uitstekend geholpen in de winkel en de uitvoering is ook prachtig geworden. Nog mooier dan verwacht. Eén verbeterpunt is de onderlinge communicatie. We hebben een paar tegenstrijdige adviezen gekregen in de tussenperiode. Goed om aandacht te schenken. Overall gezien > meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Eikenhouten vloer en laminaat”
Door A.M.T. Namba-Horstink op dinsdag 26 sep 2017 '17
Eikenhouten vloer in twee kamers en laminaat in vier kamers. Goed advies in de winkel bij het uitzoeken. Duidelijk en eerlijk in planning in uitvoering. Zeer goede communicatie, mondeling en per mail waarbij gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd, daardoor geen misverstanden. En afspraken worden nagekomen. Goede "nazorg", spleten werden opgevuld en aansluiting van hout en laminaat naar pvc vloer werd goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geschuurde vloer”
Door Paul op dinsdag 18 jul 2017 '17
Onze parketvloer is geschuurd en ge-olied. De parketteur was op de afgesproken tijd aanwezig, was aardig en werkte keurig. De vloer ziet bijna overal er weer prachtig uit! Enkel de plaats waar m'n burostoel de vloer had beschadigd is nog enigszinds afwijkend van kleur. We zijn al met al zeer tevreden met het resultaat en zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer ligt er netjes in”
Door Veenendaal op maandag 19 jun 2017 '17
In de showroom werd je erg netjes en rustig geholpen met een kopje koffie. De vloer ligt er erg netjes in. Wel jammer van jullie te strakke planning, het duurde daarom iets langer. Er werd goed meegedacht in bepaalde situaties. En we zijn ook erg blij met jullie cadeau de stofzuiger. Nog gefeliciteerd!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Arno Bastiaans op donderdag 1 jun 2017 '17
Goede service waarbij ze met je meedenken. Aangezien wij een speciale vloerverwarming hebben, was afstemming over de vloer en het aanbrengen hiervan belangrijk. Europa parket komt hierbij niet opdringerig over en denkt met je mee. Voordeel dat zedigen fabriek hebben. Degene due de vloeren hebben gelegd zijn vakmannen die snel en netjes werken. Vloer ligt er strak in!!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Familie Van Toutert op vrijdag 26 mei 2017 '17
Bij ons visgraatvloer gelegd, keurig gedaan, vriendelijke vakman. In ons vorige huis hadden we ook een vloer van hetzelfde bedrijf. We kwamen terug omdat het een betrouwbaar en vakkundig bedrijf is, met bovendien een schappelijke prijs. Over niet al te lange tijd willen we door hen de trap laten renoveren en boven nog een vloer laten leggen. We doen dit vanwege de positieve ervaringen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Johan Boersma op woensdag 17 mei 2017 '17
Prettige en deskundige personeel. Voelde ons in De vestiging in Barneveld direct thuis en voelde vertrouwd aan. Dit kwam ook wel door het lezen van reeds eerder gelezen reviews. Ook bij de controle thuis door een medewerker van EuropaParket werd goed en deskundig meegedacht.
FOTO VAN JOHAN BOERSMA
Eindresultaat vloer
Reactie of foto toevoegen
“Klant staat centraal”
Door Familie J.A.J. Wien op woensdag 28 dec 2016 '16
Klantvraag staat centraal bij maken aanbieding/offerte, uitvoering nauwgezet met ordening op de werkplek, vakman. Hoogwaardig kwaliteitsproduct! EP kunnen wij op basis van onze ervaringen aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Els Jansen op vrijdag 23 dec 2016 '16
Ja. wij zijn op een prettige manier geholpen. Er is veel keuze in het assortiment. De pvc vloer door het hele appartement is keurig gelegd. De leggers van de vloer waren enthousiast en werkten netjes. De restafval werd netjes opgeruimd en meegenomen. Het bedrijf deel ik zeker mat anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Hilhorst op vrijdag 2 dec 2016 '16
Goed advies gekregen door de verkoper inclusief een kijkje in de fabriek. Bij de inspectie van de vloer kwam nog aan het licht dat de ondervloer niet helemaal vlak was. Dit probleem werd snel opgelost. Het leggen van de vloer is heel snel en deskundig gedaan. Het resultaat is fantastisch geworden en zullen hier heel veel woonplezier aan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Complete vloer”
Door Jaap Wagenvoort op donderdag 27 okt 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwbouwwoning een complete vloer bij Europa Parket aangeschaft. Het betrof een houten (begane grond) en laminaat vloer (1e verdieping en zolder). Dit inclusief alles: plinten, afdekplaten, doorloopmatten, ondervloer en het leggen. Over de vloeren zelf niets dan lof. Prima kwaliteit, met name de kwaliteit van de laminaatvloer was hoger dan verwacht. We hebben een vervelende ervaring met de legger gehad. Die kwam nonchalant over. Bij het leggen ontstond vervolgens direct schade aan wanden en deurposten. Dit hebben wij direct gemeld aan Europa Parket. Zij hebben het serieus opgepakt, waardoor de nogal vervelende ervaring uiteindelijk positief is afgehandeld. Minpuntje achteraf: de houten vloer laat de warmte van de vloerverwarming niet echt super goed door. De tegels in het toilet zijn bijvoorbeeld voelbaar warm en veel warmer dan de houten vloer in de woonkamer en gang. Ik weet niet of we hierdoor harder moeten stoken, maar dit kan een argument zijn om toch voor een stenen vloer te kiezen. We hadden gehoopt dat een gelijmde houtenvloer toch meer warmte zou door- en afgeven, ook omdat de verkoper dit had aangegeven op verzoek van ons. Dit is echter een persoonlijke afweging. Al met al een goede ervaring. Wij kunnen Europa Parket aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“TwinPlankVloer”
Door Leon op zaterdag 15 okt 2016 '16
TwinPlankVloer in appartement. Goede en duidelijke voorlichting in eerste gesprek bij Europaparket betreffend een houten vloer voor mijn appartement. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de TwinPlank Multiplankvloer/eiken is er vakkundig ingelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meedenken”
Door D. van Donselaar op dinsdag 11 okt 2016 '16
Wij hebben de vloeren van onze gehele woning laten bekleden met laminaat en hoge MDF plinten, een inloop mat bij de voordeur en twee trappen laten bekleden met hout. Het is erg mooi geworden, de keuze voor hout op de trap bijzonder goed uitgevallen en een mooie combi geworden. Het is bijna niet van elkaar te onderscheiden qua kleur. Een klein mankement werd na de oplevering keurig op korte termijn hersteld. Enige minpunt is dat vooraf niet is gecommuniceerd dat de stootborden nog geschilderd moesten worden. Ook jammer wanneer je zoveel geld neerlegt voor trapbekleding en je dit zelf nog moet doen. De monteur heeft deze de eerste dag eraf gelaten, 's avonds hebben wij ze geschilderd, en de volgende dag heeft de monteur ze geplaatst. Goed meegedacht van hem.
FOTO VAN D. VAN DONSELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Erwin Overeem op woensdag 7 sep 2016 '16
Ik heb een aantal weken geleden een PVC vloer gekocht bij Europa Parket. De vloer wilde ik op korte termijn gelegd hebben, ondanks de vakantieperiode (bouwvak) werd de vloer 3 weken na bestelling gelegd. Bij het inmeten en het leggen waren vriendelijke, professionals aanwezig welke goed vakwerk afleverde. Ik zou Europa Parket zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Weer zeer tevreden”
Door Familie J. Kuijt op maandag 29 aug 2016 '16
Wij hadden al eerder met jullie te maken in 1985, en toen hebben jullie voor ons een prachtige vloer gelegd, en nu heel netjes er een stuk bij aan gelegd, en op een keurig nette manier afgewerkt. Kortom wij zijn weer zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Wederom tevreden”
Door Fam. J. Munneke op donderdag 25 aug 2016 '16
Dit is onze tweede vloer van Europaparket en wederom zijn we tevreden, de parketeur verstond zijn vak en probeerde aan alle wensen tegemoet te komen ook toen bleek dat de mat niet helemaal de maat had, zoals die op de bon stond, kwam hij met een prima oplossing. Al met al ligt er een prachtige vloer in ons huis waar we lang plezier van hopen te hebben
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Fam. O.O. Schmitz op dinsdag 19 jul 2016 '16
Keurige behandeling in de winkel in Barneveld. Snel schakelen voor de bouwvak bleek geen probleem. Na inmeting en vloeregalisatie (Pul Vloerbewerking Lunteren) aangekochte PVC-vloer (40 m^2) op 12 juli 2016 in een halve dag door Willem J.C. van Aalderen uit Huizen tiptop neergelegd. Goede prijs/prestatie. Oordeel: van harte aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Houten vloer”
Door Piet Bremer en Désirée Rooswinkel op dinsdag 19 jul 2016 '16
"Eindelijk een houten vloer!" Na een paar jaar oriënteren en zoeken naar een houten vloer, hebben we onze keuze gemaakt bij Europa Parket. Want het viel niet mee iets te vinden naar wens, buiten Eiken om. Via familie die daar vanwege verhuizing hun tweede vloer hadden gekocht, kwamen we op het adres van Europa Parket. Bij binnenkomst meteen al prettig en meedenkend personeel. En er was behalve Eiken ook White Maple! Een heel andere houtsoort. Toch heeft het nog een jaar geduurd voor we weloverwogen de knoop hebben kunnen doorhakken. Intussen kregen we op ons verzoek proefplankjes met verschillende (lak) behandelingen toegestuurd. En werden vragen via de mail snel en doelgericht beantwoord. Goed en vakbekwaam. Toen zijn we voor de tweede keer (vanuit Zwolle) naar Barneveld gereden en hebben met Gerard van de Kamp om de tafel gezeten. In twee uur tijd werden al onze logistieke "zorgen" weggenomen. De houten vloer in twee keer leggen bijvoorbeeld, was geen enkel probleem. En onze keuze: Maple twinplank 18 cm fabrieksmatig UV mat gelakt onbehandelde look. Rutwin, de parketteur die de vloer kwam leggen, dacht goed mee. Zoals hoe en op welk moment de piano het beste, zonder krassen, op z'n nieuwe plek te krijgen. Het eindresultaat is prachtig. Eindelijk een houten vloer! Gevonden bij Europa Parket.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Familie van 't Veld op vrijdag 15 jul 2016 '16
We hebben een mooie Parketvloer en een met parket belegde trap van Europa Parket liggen. We hebben goed advies gekregen voor het onderhoud van de vloer en daarnaast zijn ze keurig terug gekomen om voor ons de laatste puntjes op de i te zetten, zodat het echt af is.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geheel”
Door Lieske op zondag 29 mei 2016 '16
Na een verbouwing moest er ook een uitbreiding van onze parketvloer gebeuren. Hoewel dezelfde houtsoort niet meer te krijgen was, is het toch een mooi geheel geworden, boven verwachting. De afspraken zijn prima nagekomen. Helaas was het project wel erg begrotelijk, maar het was ook wel echt vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Net gewerkt”
Door H.R. van Veen op donderdag 19 mei 2016 '16
Klantvriendelijk. Het was geen punt om de offerte wat langer aan te houden toen ik daar om vroeg. Ik moest namelijk wachten op toestemming van mijn verzekering om de waterschade te mogen herstellen en dat duurde langer dan verwacht. Fijn dat EuropaParket daar soepel mee omging! De jongen die bij ons thuis kwam was beleefd en werkte vlot door. Het ziet er weer netjes uit.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk”
Door Jacob op woensdag 10 feb 2016 '16
Een parket vloer geschuurd en in de olie gezet incl het aanbrengen van nieuwe plinten. Keurig werk geleverd, ook toen de situatie net even anders was dan vooraf vastgelegd. Keurig binnen de tijd klaar en geen rotzooi achtergelaten. Betrouwbaar en aanbevelingswaardig
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met parketteur”
Door Cees Kiene op donderdag 21 jan 2016 '16
We zijn tevreden over het werk van uw parketteur, Gert Vink. Hij heeft met veel bezieling en vakmanschap onze oude Maplevloer een nieuw leven gegeven, inclusief aanhelen. Opvallend is ook dat Gert zich aan de afspraken houdt. Ik beveel deze parketteur van harte aan. Ik heb Gert de foto's gemaild van de vloer.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Niek Govers op dinsdag 5 jan 2016 '16
We hebben Europa parket ervaren als een vakkundig en betrouwbare leverancier. Het geleverde product is prima in orde, het advies proces was ter zake kundig en de klantbenadering was uitermate correct.
Vragen en problemen zijn keurig afgehandeld en het resultaat mag er zijn.
We zijn een tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Herman en Tatiana Japin op zondag 6 dec 2015 '15
Wij hebben lamellenparket gekocht omdat we vloerverwarming hebben. Kundige mensen, nemen de tijd voor je. Flexibel ook, we moesten de montage op korte termijn verschuiven, werd goed geregeld. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Astrid van Riel op woensdag 18 nov 2015 '15
Mijn ervaring is goed met dit bedrijf. Ik heb een eiken houten vloer laten leggen. Goede service en vloer was in 1 dag gelegd! Er werd ook netjes gewerkt en alles keurig weer opgeruimd! Ik zou mensen dit bedrijf wel aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Rustieke parketvloer”
Door Anneke Muller op vrijdag 13 nov 2015 '15
We hebben een rustieke parketvloer gekocht. De monsterborden in de winkel zijn toch anders dan het parket wat in je huis wordt gelegd. Dat zeggen ze er wel bij in de winkel maar toch moest ik wel wennen aan het resultaat. Het parket is heel erg netjes gelegd. Een hoogteverschil is mooi opgelost ,zodat een drempel niet nodig bleek . Na verloop van tijd begin ik het parket steeds mooier te vinden. Na de verhuizing hadden we flinke schade ,een hele diepe kras. Dit is prachtig gerenoveerd, het kostte wel wat maar het resultaat mag er zijn. We hadden eerder een gelakte parketvloer en nu een vloer in de olie. Dat is wel een groot verschil wb onderhoud. Het is een prachtige vloer maar vraagt zeker meer onderhoud dan een gelakte vloer. Het contact met Europaparket verliep zeer prettig zowel telefonisch als via de mail.Heldere voorlichting, geen opgedirkte verkooppraatjes , afspraken worden nagekomen. Kortom wij bevelen Europaparket ten zeerste aan.
REACTIE VAN EUROPA PARKET
Hartelijk dank voor uw bericht mevr. Muller. N.a.v. uw reactie en een eerdere reactie hebben wij besloten de showroomborden nog eens goed te beoordelen en waar nodig aan te passen. We hopen daarmee een nog betere beleving te geven in de showroom van hetgeen daadwerkelijk geleverd wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Bakker op zaterdag 7 nov 2015 '15
Sander van europa parket heeft bij ons de trap gerenoveerd en dat is perfect gedaan .wij zijn er heel erg blij mee .wij kunnen dit bedrijf vanharte aanbevelen we kregen bij een bezoek aan de winkel
zelfs een rondleiding in de fabriek
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door A. van Staalduinen op vrijdag 30 okt 2015 '15
Vanaf de eerste ontvangst in het bedrijf tot en met het leggen van de parketvloer is onze ervaring met Europa Parket bijzonder positief. De adviezen waren uitstekend en vertrouwenwekkend, bevestigingen van afspraken kwamen omgaand binnen, inspectie van de vloer door Steven was zinvol en nuttig waarbij tegelijk meegedacht werd met de klant en dat werd door ons zeer gewaardeerd. Erik was de vakbekwame parketteur.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Maarten Smit op zaterdag 24 okt 2015 '15
Mijn ervaring met europarket zijn prima! Maar denk dat je over een jaar deze vraag ook moet stellen. Uiteindelijk gaat het om de vloer en of die er over een jaar ook nog goed bijligt. Service en werkwijzen en klantvriendelijkheid zijn meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Rustieke vloer”
Door Schinkel op donderdag 8 okt 2015 '15
De houten vloer is zeer vakkundig en netjes gelegd. Het resultaat als type vloer viel ons wat tegen, we hadden voor rustiek gekozen, maar er zat toch veel mix tussen. Oppervlakte was erg ruim gemeten bij voorinspectie ,maar overschot werd niet terug genomen
FOTO VAN SCHINKEL
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Henny Jansen op dinsdag 1 sep 2015 '15
Wij zijn erg tevreden met onze laminaatvloer. Vriendelijk en vakkundig geholpen,ook het advies wat betreft egaliseren van de ondergrond,We zullen Europaparket zeker aanbevelen!We hopen nog lang plezier te hebben van deze vloer!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Anja Teunissen op zaterdag 25 jul 2015 '15
Mooi eiken houten vloer met zorg gelegd, vooral overgang naar tegels. Er is aandacht aangegeven en niet makkelijk overgedacht. Al veel complimenten over gehad. Bedankt voor de handige dweil! Ik zal jullie zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Schuren houten vloer”
Door Hannie van Dinther-Leenders op dinsdag 21 jul 2015 '15
Op 9 juli j.l. is onze houten vloer geschuurd en in de olie gezet.
De man die dit gedaan heeft dacht mee over onze kleurkeuze en noemde argumenten, waardoor we toch voor een andere kleur kozen.Onze dank hiervoor! Wij vinden de vloer nu heel mooi!Echter zijn we bij de aankoop niet geinformeerd over de vervelende lucht die nu pas zo'n beetje het huis uitgaat, dit ondanks heel veel luchten. Na hierover gebeld te hebben met uw bedrijf werd als reden het warme vochtige weer opgegeven. We hadden dit graag eerder geweten, dus dit is een communicatie-punt.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe vloer”
Door Johanna op dinsdag 14 jul 2015 '15
Bij ons is door GertJan de vloer bewerkt: geschuurd en opnieuw geolied. Binnen 1 dag had hij van een oude voer een mooie, nieuwe vloer gemaakt waar we erg blij mee zijn! Deze bewerking van de vloer ging op een schone manier: ons net nieuwe behang had er niet onder te lijden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door J. van Domselaar op maandag 18 mei 2015 '15
Ruim een jaar geleden is ons net gekochte appartement voorzien van prachtig parket. Alleen in de slaapkamers hadden wij geen parket laten leggen ondanks het advies van Euro Parket. Daar hebben wij spijt van gekregen en nu is het alsnog gelegd. Het totaal is nu compleet en de adviezen van Euro Parket zijn bijzonder goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Filius op woensdag 22 apr 2015 '15
Zeer prettig geholpen in de winkel, goede uitleg en advies. Het leggen is goed gedaan en vlot. Ik zou het bedrijf zeker aanraden. Iemand had iets laten vallen op de nieuwe vloer en ik kreeg deskundig advies hoe het probleem op te lossen. De enige wat ik van te voren niet wist is dat de vloer door mijzelf na enige weken in de olie gezet moest worden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige afhandeling”
Door Klaas Hogenbirk op maandag 15 sep 2014 '14
Wij hebben 36 m2 parket gekocht en hebben een duidelijke uitleg gehad + een rondleiding van het fabricage proces. Ook de vloerlegger Gert-Jan heeft de vloer keurig en netjes gelegd. Afhandeling achteraf was eveneens probleemloos.
Reactie of foto toevoegen
“blij!”
Door JAR van Diermen op maandag 23 jun 2014 '14
wij waren op zoek naar een goede leverancier van houten vloeren en via familie kwamen we bij Europaparket terecht. We werden in de winkel direct geholpen, kregen snel een offerte en als we belden naar de winkel werd er altijd opgenomen. We zijn dus wat betreft klantvriendelijkheid erg tevreden! ook de service was goed, ze waren netjes op tijd, en toen de vloer op een paar punten nog niet helemaal perfect was, kwam er direct iemand langs om dit te herstellen. De medewerkers waren aardig en professioneel. Al met al erg tevreden. OOk de prijs - kwaliteit verhouding vinden we uitstekend. De levering verliep ook goed. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer van 100 m”
Door TD op dinsdag 17 jun 2014 '14
De vloer is vakkundig en snel gelegd. De medewerker was bereid tijdens het leggen wensen van ons voorrang te geven. De rommel werd netjes opgeruimd en meegenomen. Ook werd advies gegeven hoe de vloer behandelt moet worden.
Prettige medewerker. (Gert Jan)
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe inspiratie”
Door Martin van Herwaarden op maandag 16 jun 2014 '14
10 jaar geleden legde Europa Parket onze mooie houten vloer van robijn. De parketeur heeft de vloer met vakmanschap en liefde voor zijn vak gelegd hetgeen altijd garant staat voor top kwaliteit.
Onlangs heb ik Europa Parket gevraagd de vloer te schuren en in de olie te zetten. Ook nu dezelfde inzent en beleving met wederom een verbluffend mooie resultaat. Onze huiskamer is weer echt nieuw en dat inspireert !!
FOTO VAN MARTIN VAN HERWAARDEN
Reactie of foto toevoegen
“goed geholpen”
Door Caris op zaterdag 12 apr 2014 '14
De prijs is rendabel en de service ook. Europa parket mag trots zijn op de monteur die bij ons is geweest, dit zie je niet vaak. De kwaliteit is naar tevredenheid. Klantvriendelijk is goed, na twee maanden is de monteur nogmaals langs geweest om de laatste oneffenheden weg te werken. levering is goed verlopen. Heb wel een tip waar mensen op moeten letten GOED METEN. Kan het bedrijf bij iedereen aanraden als ze een mooie vloer willen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Jan en Riet Haandrikman op donderdag 27 mrt 2014 '14
Vanaf het begin geen drang gevoeld om toch maar vooral te bestellen. Ruim de gelegenheid genomen om ook ' elders' te kijken. Uiteindelijk voor Europaparket gekozen vanwege prijs/kwaliteit verhouding. Planning en afspraken verliepen vervolgens soepel. Leggen is uitermate netjes gedaan.
FOTO VAN JAN EN RIET HAANDRIKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service, goed product”
Door R. Siebeling op woensdag 1 jan 2014 '14
Nieuwe parketvloer zwevend gelegd en komt na 1 week omhoog op enkele diverse plaatsen. bedrijf was er snel bij om te kijken en was verwonderd want zou niet moeten gebeuren. afgesproken om even aan te zien maar nu weer week verder wordt het eerder erger dan minder. temp tussen 17 en 20 graden, rel luchtvochtigheid 55-60. zeer benieuwd naar de oplossing! hierover kan ik het bedrijf nog onvoldoende beoordelen.

Ervaring ontvangen van reviewer per 18 september 2014: Er is in eerste instantie een verkeerde vloer gelegd die ging bollen. Hieraan hebben zowel wij als Europa parket veel extra werk gehad. Dit is zonder veel discussie door Europa parket opgelost. Ze hebben een compleet nieuwe vloer geleverd en gelegd die goed is. Het product is nu goed, maar de service kan als uitstekend worden gekwalificeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe. Ervaring”
Door Leo Honkoop op zaterdag 23 nov 2013 '13
Wij genieten inmiddels een week van onze nieuwe houten vloer. We zijn zeer tevreden over de service en het vak werk wat Theo en Gert Jan hebben geleverd. Zelfs het probleem met de plinten werd goed opgelost,
Kortom wij zijn tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw parket”
Door Visser op donderdag 14 nov 2013 '13
Prachtige vloer gelegd! Deskundige mensen. Levering geheel volgens afspraak.
Paar kleine punten van kritiek werden serieus opgepakt en waar mogelijk hersteld.
Absolute aanrader. Plm. 25 jaar geleden hebben we ook bij Barneveld parket een vloer gekocht, mede door die ervaring weer bij hen gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“mooie vloer, fantastische service”
Door C. V. op woensdag 13 nov 2013 '13
Na eerdere goede ervaring te hebben gehad bij Europa parket weer nieuwe laminaat vloer uitgezocht bij Europa Parket. Bij ons bezoek aan het showroom Europa Parket volop informaties gekregen over laminaat vloer. Snel een keuze kunnen maken. De communicatie tussen ons verliep heel uitstekend. De leggers werkten goed door, namen weinig rust! Alleen is het jammer dat het bij het nader inzien in een van de hoeken niet goed afgewerkt is. Zal contact opnemen met Europa Parket. Maar we zijn erg blij met de nieuwe laminaat vloer en wil iedereen beslist aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“reactie en tip”
Door Ronald Willemsen op zondag 13 okt 2013 '13
Inmiddels kunnen wij noemen dat we vaste klant zijn van Europa Parket. Voor 4 woningen kwamen wij in 17 jaar uit bij een visgraat (band/bies) parket vloer van Europa parket. Ondanks de goede ervaringen van voorgaande keren en dat wij precies wisten wat wij wilden gingen we de prijsvergelijkingen aan. Dus... Toch heb ik een tip voor het bedrijf. Ik betaalde contant bij aflevering en 6 dagen kreeg ik de nota. Ik schrok, want ik had immers betaald! In piepkleine lettertjes stond onder op de nota "betaald". Dan denk ik of zet het restbedrag op "0,00" of zet er vetgedrukt voldaan/betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Twan van Beusekom op vrijdag 5 jul 2019 '19
Vanaf het moment dat we de showroom in liepen tot het moment dat de vloer gelegd werd zijn we erg prettig geholpen. Er werd tijdig gecommuniceerd en het resultaat is prachtig!
FOTO VAN TWAN VAN BEUSEKOM
Gelegde vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Adri van Leuveren op zondag 30 jun 2019 '19
wij hebben onze laminaat vloer laten leggen door Jelmer en Gert-Jan, van Europaparket wat een vakmensen zijn dat en niet te vergeten, zeer vriendelijk en gezellig ,en verder ook de ontvangst in de showroom, was geweldig gelijk koffie en verder heel goed geholpen door Christa. Dus allemaal bedankt voor de goede samenwerking.
FOTO VAN ADRI VAN LEUVEREN
Laminaat in de hal
Reactie of foto toevoegen
“PVC laminaat”
Door J.E. Wolff op vrijdag 28 jun 2019 '19
Wij kochten pvc laminaat. Zeer ruim aanbod, uitstekende uitleg gekregen. Tijdens een kopje koffie onze keuze gemaakt. De afhandeling verder liet niets te wensen over. Dit bedrijf beveel ik zeer zeker aan.
REACTIE VAN J.E. WOLFF
We zijn voor de volle 100% tevreden en er bijzonder gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen
“Parketvloer”
Door Jongman op donderdag 27 jun 2019 '19
Voor de 2e maal een parketvloer gekocht bij europaparket. Goede service, vakkundig gelegd. Heel tevreden
FOTO VAN JONGMAN
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door fam. Veerman op vrijdag 14 jun 2019 '19
Vloer geschuurd en gelakt.Het is heel mooi geworden.t
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Mark op donderdag 13 jun 2019 '19
Ik heb in mijn nieuwe woning een bestaande (door Europaparket) gelegde lamellenparketvloer laten renoveren. De vloer is in 2010 door de vorige eigenaar van het huis laten leggen en nog niet eerder geschuurd. Europaparket kwam haar afspraken goed na en communiceert helder. De parketteur is een opgewekte nette man, met verstand van zijn vak. De vloer is geschuurd en in Royl 2 componenten olie gezet. Het resultaat was uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door S.L. op woensdag 12 jun 2019 '19
Wij zijn erg blij met zowel de visgraat als de houten parketvloer die geplaatst zijn door Europaparket. Ze waren altijd goed bereikbaar, hielden ons goed op de hoogte en hebben prachtige vloeren afgeleverd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitsproduct”
Door Philippe op maandag 3 jun 2019 '19
Op aanraden van een collega mijn parket via Europa Parket visgraat parket laten aanleggen. Zeer te spreken over de kwaliteit en de service. Gedegen advies vanaf eerste gesprek in de showroom tot en met de uiteindelijke oplevering. Onze vloerverwarming was onvoldoende uitgelijnd waarbij Europa meteen met een oplossing kwam voor het extra laten egaliseren van de vloer door een bedrijf. Die stonden een dag later al op de stoep. Mensen kwamen altijd op tijd en waren zeer vriendelijke hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een kwaliteitsproduct dat er prachtig bij ligt.
FOTO VAN PHILIPPE
Visgraat parket
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anique op woensdag 29 mei 2019 '19
Wij hebben een parketvloer besteld bij en laten leggen door Europaparket. De service was super, van het advies in de winkel tot het leggen van de vloer. Er is echt vakwerk geleverd en de vloer is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Klik pvc”
Door J. van Spengen op woensdag 22 mei 2019 '19
Wij hebben klik PVC gekocht, en we zijn tevreden over het gehele proces. Deskundig advies vooraf, prettig telefooncontact, goede inspectie vooraf met adviezen, uitstekende samenwerking met het bedrijf Pul voor egaliseren, en deskundige leggers.
FOTO VAN J. VAN SPENGEN
Algemene foto
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging parket”
Door J. Kesnar op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vervanging van parket i.v.m. schade. Vriendelijk en correct geholpen, goed voorgelicht en goed meegedacht, en veel geduld toen vanwege problemen met de verzekering de operatie steeds weer op de langere termijn werd geschoven. Uiteindelijk is het parket snel en vaardig gelegd.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door C.Visscher op woensdag 15 mei 2019 '19
Prima werk verricht, Correcte afhandeling van de gemaakte afspraken. PVC vloer gekocht, en die is door Richard klasse gelegd. Ook de plinten zijn super strak geplaatst. We zullen Europa Parket zeker bij andere aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Zwaag op vrijdag 10 mei 2019 '19
Visgraat vloer, gerookt en geolied. Vanwege pech met aannemer nu dan eindelijk onze mooie vloer! Super gelegd en wat een goede service! Heel erg tevreden, ala je een nieuwe vloer zoekt ga naar Europa Parket!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door van Breda op woensdag 1 mei 2019 '19
Parket is geschuurd en behandeld met olie. Er is zonder beschadigingen heel netjes gewerkt, met een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Top prestatie”
Door S.D. van Dolder op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij waren laat met het verzoek om onze parketvloer op te schuren en in de olie te zetten. Door een goede interne communicatie en afstemming door Hans Franken konden wij toch binnen 3 weken worden geholpen. De medewerker van Europaparket geeft ons parket, prachtig opgeschuurd, naden en kieren weggewerkt en hem mooi in de olie gezet. Hij lijkt wel geheel nieuw. TOP prestatie.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en correct”
Door breman op woensdag 24 apr 2019 '19
vloer hersteld na brandschade . netjes en correct werk geleverd, zowel door binnen als buitendienst
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jurgen Machiels op dinsdag 16 apr 2019 '19
In de winkel uitstekende service door goede begeleiding bij het uitzoeken van de vloer. Alle tijd en rust gekregen om een goede keuze te maken. Uiteindelijk de raftwood vloer gekozen. Prachtig! Er is meegedacht of de huidige vloer eruit gebroken moest worden of dat de vloer er direct overheen gelegd kon worden. Direct geschakeld met een derde partij voor een offerte (uiteindelijk niet nodig maar wel super voor het meedenken) Strakke planning. Jongen die de vloer is komen leggen zeer professioneel en fijn om over de vloer te hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Vera op vrijdag 12 apr 2019 '19
Traprenovatie en de hal hebben ze aangepakt. Wij zijn erg tevreden, het contact is erg fijn en goed verlopen en alles is super netjes achtergelaten.
FOTO VAN VERA
Trap
Reactie of foto toevoegen
“Laminaatvloer”
Door L.van Ingen op vrijdag 12 apr 2019 '19
Wij hebben een laminaatvloer laten leggen. Heel goed gelegd(door Christiaan) en netjes afgewerkt we zijn er superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Europa Parket
aBarneveld , Harselaarseweg 49-51, 3771 MA Barneveld, tel 0342 - 49 19 19
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.