Feedback
6,0

Floorbest

Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Floorbest
Floorbest passie voor vloeren is een jonge en dynamische onderneming op het gebied van vloeren. Van laminaat tot aan tapijt etc. Wij hebben een uitstekende dienstverlening door bij de klant aan huis een advies op maat uit te brengen.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Floorbest. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte service”
Door M. Verhey op dinsdag 9 sep 2014 '14
Ik heb 3 maanden geleden plinten besteld, het verkeerde product werd geleverd. Tot 2 keer toe! Nu zit ik nog steeds te wachten op de juiste levering. Ik heb de eigenaar ongeveer 12 keer aan de telefoon gehad, elke keer met een andere smoes. 8 keer zou hij me terug bellen, dit is nooit gebeurd. Ik voel me beetgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Vera op woensdag 20 mrt 2013 '13
Wij hebben ons lamelparket en laminaat bij floorbest gekocht. We zijn erg tevreden over de service die hun bieden door aan huis te komen met stalen. De adviseur nam echt de tijd voor ons en gaf ons een vertrouwd gevoel. Al met al wij zijn uitermate tevreden dus zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Floorbest
Website: www.floorbest.nl
aDen Bosch , mob 06 - 21 45 46 68
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor vloeren in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.