Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
233 ervaringen
Elst GLD (Gelderland)
26 ervaringen
Kesteren (Gelderland)
311 ervaringen
Doetinchem (Gelderland)
1203 ervaringen
8,5
I-Kook
Huissen (Gelderland)
258 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
244 ervaringen
Nunspeet (Gelderland)
488 ervaringen
Son (Noord-Brabant)
36 ervaringen
8,1

Hans te Wildt Keukens

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: +49282892101 | Eltener Markt 16, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hans te Wildt Keukens
Welkom bij Hans te Wildt Keukens en wonen in Emmerich-Elten (vlak over de grens bij Arnhem)
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Hans te Wildt Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aan te bevelen”
Door Louis & Sylvia op zaterdag 24 mei 2014 '14
Wij hebben nu ruim een jaar een keuken van Hans te Wildt. Wij hadden zelf een aantal ideeën hoe wij de keuken in wilden richten. Bij te Wildt adviseerden zij een aantal zaken anders te doen. Wij zijn hiermee akkoord gegaan en hebben nu na 1 jaar gebruikservaring alleen maar lof voor de vakkennis bij te Wildt. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is uitstekend en de keuken is prima gemonteerd. Wat ons betreft een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
9,2
Voortman Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 233 ervaringen
9,2
Budget Select Keukens
Elst GLD (Gelderland)
“Uitstekend” score uit 26 ervaringen
“Hans te Wildt Keukens”
Door H.verheijen op zondag 3 mei 2015 '15
tijdens ons eerste gesprek bij Jorn van te wildt keukens hadden wij onze ideeën mee gebracht ,helaas bleven er weinig van over toen Jorn zijn visie hier op los liet . Na diverse keukens bekeken te hebben,ook in Nederland waar iedere verkoper onze idieen prachtig vond (verkoop praat ), in praktijk na een model gemaakt te hebben bleek het inderdaad niet te staan . en had Jorn toch gelijk! kwestie van goed mee denken en vakmanschap en niet alleen een verkoop praatje uiteindelijk na een goede deal besteld ! en niet zoals in NL een belachelijke prijs en dan in 5 min 10.000 euro zakken en volgens afspraak keurig en optijd geleverd .
met de gedacht in het achterhoofd dat er altijd wat mis gaat bij een keuken ,bleek het toch anders te kunnen .goede monteurs en aardige gasten. we zijn er heel blij mee ,en kunnen de wildt keukens absoluut aanraden .je krijgt het echt niet voor weinig maar wel voor een eerlijke Prijs .
Reactie of foto toevoegen
9,8
Avanti Keukens
Kesteren (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 311 ervaringen
8,3
Grando Keukens & Bad
Doetinchem (Gelderland)
“Goed” score uit 1203 ervaringen
“Familiebedrijf”
Door Caroliene Wissenburg op zondag 6 nov 2016 '16
Een heel fijn eerlijk betrouwbaar familiebedrijf waar we met veel geduld onze keuken hebben uitgezocht. Veel goede ideeen van Jörn te Wildt, waardoor we helemaal tevreden zijn met onze keuken. Ze spreken allemaal Nederlands en ik ze leverden de keuken binnen 3 weken, ontzettend snel en netjes gemonteerd. Een aanrader om je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
8,5
I-Kook
Huissen (Gelderland)
“Prima” score uit 258 ervaringen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 244 ervaringen
“Jan en Jacqueline”
Door jan op woensdag 22 mei 2013 '13
Via een reeds tevreden klant geattendeerd op Hans te Wildt. Een verademing eindelijk een normaal deskundig keukenbedrijf zonder verborgen agenda's of "jachtige verkopers". Zeer deskundig en plezierig advies van Jörn te Wildt. Prima afwerking en plaatsing. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Beslist een aanrader om relaxt tot een aanschaf van een nieuwe keuken te komen.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Arma Keukens en Sanitair
Nunspeet (Gelderland)
“Fantastisch” score uit 488 ervaringen
9,6
Svea Keuken & Bad Eindhoven
Son (Noord-Brabant)
“Fantastisch” score uit 36 ervaringen
“Bestelling komt niet door”
Door Johan Geurds op zondag 13 dec 2015 '15
Ander huis gekocht met Siematic keuken erin van Hans de Wildt erin, waarmee door de vorige eigenaar niet zachtzinnig is omgegaan. Hans gebeld, meerdere malen en uiteindelijk is hij komen kijken en zou hij spullen bestellen en het komen repareren, Daarna nog wel 10x gebeld en gemaild naar Hans. Iedere keer was het is nog niet besteld, maar doe ik meteen. Helaas ruim 6 maanden later nog geen reactie. Helaas moet ik constateren dat de belofte van Hans niets waard is.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 275 ervaringen
9,7
Keuken at Home
Numansdorp (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 66 ervaringen
“Tip”
Door arjan en janine op zaterdag 10 sep 2011 '11
Tip: Ga naar duitsland, in Elten, bij hans te wildt keukens, meedenkende mensen en normale prijzen, allemaal topapparatuur (Siemens en Miele apparatuur en Siematic keukens) en een superservice! Echt een verademing! Geen snelle keukenverkopertjes die willen dat je een handtekening zet, geen ingehuurde keukenmonteurs, ze zetten hem gewoon zelf, wij hadden deze tip van een kennis die daar zijn keuken gekocht heeft en die was zeer goed te spreken over deze mensen, ze denken met je mee en je hoeft ze maar te bellen en ze staan voor je klaar.
Reactie of foto toevoegen
7,0
Keukenvision
Bunnik (Utrecht)
“Redelijk” score uit 22 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 166 ervaringen
“Ga naar Hans te Wildt”
Door Annette op zaterdag 10 nov 2012 '12
Wat een verademing om uiteindelijk in Elten te belanden en daar gewoon "als klant behandelt" te worden. Met veel liefde en geduld werden wij te woord en bijgestaan bij het kopen van een keuken. Geen spook prijzen maar gewoon een optel som wat alles werkelijk moet gaan kosten. De kwaliteit is geweldig. Klantvriendelijkheid en service waar velen in Nederland van dromen. Na plaatsing ook nog eens binnen 12 uur een herlevering. TIP: ga gewoon naar Hans te Wildt in Elten. Een geweldig familie bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hans te Wildt Keukens
aElten , Eltener Markt 16, 46446 Emmerich-Elten, Duitsland, tel +49 28 28 92 101
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Duitsland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.