Feedback
7,5

Hennequin schuifdeurkasten en keukenfronten

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 079-3169132 | Van Leeuwenhoeklaan 6a, 2713 RB Zoetermeer
Kastenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Hennequin schuifdeurkasten en keukenfronten
Wij zijn Victor Hennequin en Esmeralda Hoekman. Sinds 1996 verkopen wij schuifdeuren, kasten, interieurs, draaideuren, boekenkasten, nachtkastjes, tv meubels, bureaus, bed-achterkanten, inloopkasten, enz. op maat. Wij hebben een showroom van 180 m2.
Alle Kastenwinkels Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
1. 1. Burg en Burg
8,4
Zoetermeer (Zuid-Holland)
8,4 uit 6 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Hennequin schuifdeurkasten en keukenfronten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vakkundig geholpen”
Door Rutten op donderdag 23 feb 2017 '17
Hebben in 2006 een schuifdeurkast laten maken voor de slaapkamer en zijn in 2010 nogmaals geweest om glazenschuifdeuren te laten maken voor de hal .
Beide keren zijn we goed en vakkundig geholpen en bevalt het nog steeds goed.Hebben zojuist het adres aan vrienden doorgegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden”
Door J. van der Noll op maandag 27 jun 2016 '16
Dit bedrijf is echt een aanrader. Het bedrijf bestaat al lang dat kan je zien op de website. Ze zijn klantvriendelijk. Ze nemen ruim schoot de tijd om iets uit te leggen. Laten alle voor en nadelen van iets zien. Advies is eerlijk. Offerte is niet handgeschreven, je kan op de offerte zien wat er voor iets gerekend wordt. Alles overzichtelijk. Kast laten plaatsen door dit bedrijf en ben super tevreden. Mooi systeem, werken netjes en ruimen op. Kort samengevat. Dit bedrijf is een blijvertje.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Hennequin schuifdeurkasten en keukenfronten
aZoetermeer , Van Leeuwenhoeklaan 6a, 2713 RB Zoetermeer, tel 079 - 316 91 32
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor inbouwkasten in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.