Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Haarlem (Noord-Holland)
283 ervaringen
Cruquius (Noord-Holland)
654 ervaringen
8,6
I-Kook
Zaandam (Noord-Holland)
272 ervaringen
Ter Aar (Zuid-Holland)
178 ervaringen
Lelystad (Flevoland)
17 ervaringen
Amsterdam (Noord-Holland)
8 ervaringen
Rotterdam (Zuid-Holland)
12 ervaringen
Numansdorp (Zuid-Holland)
69 ervaringen
6,8

IDFIX BCL American Kitchens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4470413 | Zwanenburgerdijk 452A, 1161 NV Zwanenburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van IDFIX BCL American Kitchens
Dé klassieke Amerikaanse keukenspecialist
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over IDFIX BCL American Kitchens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“American kitchen”
Door maarten op dinsdag 25 apr 2017 '17
We zijn erg tevreden met onze American kitchen. Er zijn veel originele delen gebruikt, maar de bar en koelkastombouw zijn geheel nieuw. Je ziet het verschil niet en na een jaar gebruik bevalt het nog steeds goed! Enige minpunt was dat de plaatsing langer duurde dan gepland, pluspunt is dan wel weer dat dit netjes opgelost werd en we ook in de 'tussenfase' een bruikbare keuken hadden.
Reactie of foto toevoegen
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 283 ervaringen
9,0
Bemmel en Kroon
Cruquius (Noord-Holland)
“Uitstekend” score uit 654 ervaringen
“Incomplete slecht afgewerkte onderdelen”
Door Groot op donderdag 3 okt 2013 '13
Ik zou dit bedrijf niet aanraden m.n. gezien de slechte service en afwerking, een zeer chaotische leverancier. Overal zat in de verpakking nog straalzand wat de nodige oppervlakte beschadigingen ( krassen) heeft veroorzaakt. Gaten in de zicht zijkant van kasten, gaten in deuren waar geen handgreep hoort, onjuiste scharnieren, geen metalen afwerkhoeken keukenblad, geen bodemplaat sink. Na afgesproken reparaties geen poedercoating maar spuitwerk waardoor geen eenheid meer in de keuken. Opnieuw bleken de uitgevoerde werkzaamheden niet netjes en daarna werd ons te verstaan gegeven dat wij niet hadden moeten kiezen voor poedercoating echter dit heeft ons inziens niets te maken met slordige levering van deuren en ook een lade met een gat...op het keukenwerkblad hebben wij ook zeer lang moeten wachten: besteld voorjaar 2012 en nu najaar 2013 nog niet klaar.
Reactie of foto toevoegen
8,6
I-Kook
Zaandam (Noord-Holland)
“Prima” score uit 272 ervaringen
8,8
Keukenwarenhuis
Ter Aar (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 178 ervaringen
“Engelse review”
Door John op vrijdag 21 aug 2015 '15
We begonnen de discussies over onze nieuwe keuken voor ons nieuwe huis voorafgaand aan dat ons huis werd gebouwd begin 2014. We hebben eigenlijk ons huis gebouwd rondom de gedachte van het hebben van een mooie Amerikaanse keuken als het centrum van onze nieuwe huis, een nieuw gebouwde maar traditioneel uitziende jaren 50 bungalow. We hadden een aantal telefoontjes om algemene vragen te maken en Bart (de eigenaar) stuurde ons de informatie die we nodig hadden om aan de slag met ons idee. We bezochten enige tijd later Bart en zijn vrouw in zijn showroom in de buurt van Amsterdam. Hij was zo vriendelijk om mijn vrouw, mijzelf en onze kleine jongen van de luchthaven op te halen, waar zou je nog meer om kunnen vragen. We waren in staat om onze eerste ideeën over hoe de keuken eruit moet zien om te zetten in actie in één dag. Eerste indruk van de showroom was dat ziet er een beetje chaotisch uitziet, maar laat je niet afschrikken door dit, Bart en zijn vrouw werken hard en leveren goed werk. Zoals altijd bij het bouwen van een nieuw huis, alles ging erg traag aan het begin en toen kwam het moment waarop alles gebeurde en onze keuken eindelijk kon worden besteld. Welnu - we konden Bart alleen maar zeer kort vooraf (6 weken) laten we dat we in ons nieuwe huis gingen. In deze tijd moest de keuken worden gebouwd, oven en gas kookplaat, etc. moesten worden besteld en de keuken moest worden geleverd en geïnstalleerd in Noord-Duitsland, waar we nu leven. Daarnaast hadden we nog wat verzoeken en veranderingen die vereist werden door ons. We waren een beetje bang dat dit een beetje te korte termijn zou kunnen zijn en we waren bang dat we zouden verhuizen naar ons nieuwe huis, zonder onze nieuwe keuken, dat we zo graag hadden gewild, maar nee hoor - Bart was gewoon geweldig. Hij was in staat om onze keuken te leveren en te installeren zonder problemen binnen de tijd die we gevraagd hadden. Eindresultaat - De keuken is gewoon geweldig - Alles wat we wilden en een echte blikvanger.

Naschrift Qasa: ervaring is vertaald uit het Engels
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging IDFIX BCL American Kitchens
aZwanenburg , Zwanenburgerdijk 452A, 1161 NV Zwanenburg, tel 020 - 447 04 13
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.