Feedback
5,7

IDFIX BCL American Kitchens

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4470413 | Zwanenburgerdijk 452A, 1161 NV Zwanenburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van IDFIX BCL American Kitchens
Dé klassieke Amerikaanse keukenspecialist
Alternatieven voor IDFIX BCL American Kitchens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 327 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 49 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 778 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 51 ervaringen
• Keukenfavoriet
   
(De Goorn Noord-Holland) score 9,2 uit 35 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,4 uit 208 ervaringen
• Poggenpohl Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 9,3 uit 32 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 7,0 uit 8 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over IDFIX BCL American Kitchens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Engelse review”
Door John op vrijdag 21 aug 2015 '15
We begonnen de discussies over onze nieuwe keuken voor ons nieuwe huis voorafgaand aan dat ons huis werd gebouwd begin 2014. We hebben eigenlijk ons huis gebouwd rondom de gedachte van het hebben van een mooie Amerikaanse keuken als het centrum van onze nieuwe huis, een nieuw gebouwde maar traditioneel uitziende jaren 50 bungalow. We hadden een aantal telefoontjes om algemene vragen te maken en Bart (de eigenaar) stuurde ons de informatie die we nodig hadden om aan de slag met ons idee. We bezochten enige tijd later Bart en zijn vrouw in zijn showroom in de buurt van Amsterdam. Hij was zo vriendelijk om mijn vrouw, mijzelf en onze kleine jongen van de luchthaven op te halen, waar zou je nog meer om kunnen vragen. We waren in staat om onze eerste ideeën over hoe de keuken eruit moet zien om te zetten in actie in één dag. Eerste indruk van de showroom was dat ziet er een beetje chaotisch uitziet, maar laat je niet afschrikken door dit, Bart en zijn vrouw werken hard en leveren goed werk. Zoals altijd bij het bouwen van een nieuw huis, alles ging erg traag aan het begin en toen kwam het moment waarop alles gebeurde en onze keuken eindelijk kon worden besteld. Welnu - we konden Bart alleen maar zeer kort vooraf (6 weken) laten we dat we in ons nieuwe huis gingen. In deze tijd moest de keuken worden gebouwd, oven en gas kookplaat, etc. moesten worden besteld en de keuken moest worden geleverd en geïnstalleerd in Noord-Duitsland, waar we nu leven. Daarnaast hadden we nog wat verzoeken en veranderingen die vereist werden door ons. We waren een beetje bang dat dit een beetje te korte termijn zou kunnen zijn en we waren bang dat we zouden verhuizen naar ons nieuwe huis, zonder onze nieuwe keuken, dat we zo graag hadden gewild, maar nee hoor - Bart was gewoon geweldig. Hij was in staat om onze keuken te leveren en te installeren zonder problemen binnen de tijd die we gevraagd hadden. Eindresultaat - De keuken is gewoon geweldig - Alles wat we wilden en een echte blikvanger.

Naschrift Qasa: ervaring is vertaald uit het Engels
FOTO VAN JOHN
Reactie of foto toevoegen
“Geen aanrader”
Door anita op zondag 10 feb 2019 '19
Chaotische eenmanszaak, communiceert slecht, onredelijk, klantonvriendelijk, geen aanrader.
REACTIE VAN BARTHOLT LUIKINGA
Jammer dat u niet tevreden bent. Toch wensen wij u veel plezier met uw American Kitchen.
Reactie of foto toevoegen
“Incomplete slecht afgewerkte onderdelen”
Door Groot op donderdag 3 okt 2013 '13
Ik zou dit bedrijf niet aanraden m.n. gezien de slechte service en afwerking, een zeer chaotische leverancier. Overal zat in de verpakking nog straalzand wat de nodige oppervlakte beschadigingen ( krassen) heeft veroorzaakt. Gaten in de zicht zijkant van kasten, gaten in deuren waar geen handgreep hoort, onjuiste scharnieren, geen metalen afwerkhoeken keukenblad, geen bodemplaat sink. Na afgesproken reparaties geen poedercoating maar spuitwerk waardoor geen eenheid meer in de keuken. Opnieuw bleken de uitgevoerde werkzaamheden niet netjes en daarna werd ons te verstaan gegeven dat wij niet hadden moeten kiezen voor poedercoating echter dit heeft ons inziens niets te maken met slordige levering van deuren en ook een lade met een gat...op het keukenwerkblad hebben wij ook zeer lang moeten wachten: besteld voorjaar 2012 en nu najaar 2013 nog niet klaar.
REACTIE VAN BARTHOLT LUIKINGA
Helaas is deze keuken niet zo gegaan als u mag verwachten. Na aanleiding hiervan hebben wij het een en ander aangepast. Poedercoaten doen wij niet meer en elk onderdeel wordt voor het de deur uitgaat nog een keer extra gecontroleerd.
Reactie of foto toevoegen
“American kitchen”
Door maarten op dinsdag 25 apr 2017 '17
We zijn erg tevreden met onze American kitchen. Er zijn veel originele delen gebruikt, maar de bar en koelkastombouw zijn geheel nieuw. Je ziet het verschil niet en na een jaar gebruik bevalt het nog steeds goed! Enige minpunt was dat de plaatsing langer duurde dan gepland, pluspunt is dan wel weer dat dit netjes opgelost werd en we ook in de 'tussenfase' een bruikbare keuken hadden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 1
Vestiging IDFIX BCL American Kitchens
aZwanenburg , Zwanenburgerdijk 452A, 1161 NV Zwanenburg, tel 020 - 447 04 13
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.