Feedback
4,6

Keukenstudio Amsterdam

Score uit 7 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 020-4190100 | Piet Heinkade 217-219, 1019 HM Amsterdam
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Amsterdam
Baanbrekend design, innoverend gebruik van technologie en materiaal en een service die ongekend is in de keukenbranche
Alternatieven voor Keukenstudio Amsterdam
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keur Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,7 uit 334 ervaringen
• Smits Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,4 uit 56 ervaringen
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,1 uit 810 ervaringen
• Keukenfavoriet
   
(De Goorn Noord-Holland) score 9,1 uit 36 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,4 uit 212 ervaringen
• Nolte Keukens Rotterdam
   
(Rotterdam Zuid-Holland) score 8,6 uit 14 ervaringen
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,1 uit 84 ervaringen
• Eigenhuis Keukens
   
(Hoofddorp Noord-Holland) score 5,9 uit 113 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 7 ervaringen over Keukenstudio Amsterdam. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Krijgen spullen niet”
Door Blanche op vrijdag 25 okt 2019 '19
Met de noorderzon vertrokken. Een halve keuken geïnstalleerd gekregen en naar de rest kunnen we fluiten. Great! Wij wachten nog op marmeren keukenblad en qoocker etc. Wij zijn nu stappen aan het ondernemen. De spullen krijg je lig niet meer op korte termijn.
Reactie of foto toevoegen
“Great design, disastrous execution and service”
Door Paalman op woensdag 23 mei 2018 '18
Almost four years ago, October 2015! we embarked on an adventure that should have resulted in a new dream kitchen from Snaidero. Today we are well over three years into the project. The initial installation took far longer than agreed, months instead of weeks and the result was questionable but we could at least use it. Since then, it has been a tremendous struggle to get all the issues resolved. The dishwasher didn't work properly (too long screws used, installed under an angle etc. etc.....). Eventually we had to engage an independent service provider to have it fixed. Ovens/microwave not aligned, doors not properly fixed (came down) or not aligned, extractor hood didn't work properly so we had to find someone (ourselves) to fix the air-circulation through the outside wall, and the list goes on and on and on.... Multiple appointments made but sometimes the service people simply didn't show up, only addressed some of the issues but not all, requiring us to make a new appointment etc. etc. Today, we are still not done.... close to 4 years into it. Super frustrating and disappointing. Based on my experience, I would strongly recommend considering an alternative.
Reactie of foto toevoegen
“Aan het lijtje”
Door Hanneke op donderdag 21 dec 2017 '17
Een mooi ontwerp en mooie spullen zowel in de badkamer als keuken! Maar wat een slechte service. We zijn 1 juli verhuisd en zitten nu half december nog steeds te wachten op afhandeling van de keuken en badkamer. We worden steeds aan het lijntje gehouden. Slechte communicatie. Mocht je wel met ze in zee willen laatste bedrag niet helemaal betalen. Misschien dat dat meer druk geeft. Als klant voel ik me totaal niet serieus genomen. Ik wilde een klein keukentje op de bovenste verdieping plaatsen, niet dus door hen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen keuken”
Door Ellen op dinsdag 12 nov 2019 '19
Eerst maanden wachten, vele malen bellen, uiteindelijk werd begin oktober de leverdatum vastgesteld voor 18 oktober; alles wat er kwam maar geen keuken. Eigenaren zijn van de aardbodem verdwenen en daarmee ook een flink geldbedrag van mij. Nooit mee in zee gaan: vuile oplichters!
Reactie of foto toevoegen
“Totaal niet tevreden”
Door Sanne op donderdag 24 okt 2019 '19
Rampzalig. Komen afspraken niet na, beloven van alles maar niets komt uit. Prachtige keuken maar zeer slecht gemonteerd door mensen die het overduidelijk niet kunnen. Voortdurend zetten ze overduidelijk leugens en smoezen in om hun eigen fouten te verdoezelen. Zo zouden onderdelen kapot gegaan zijn tijdens transport, kwijtgeraakt zijn of zelfs gejat door onze aannemer. De smoezen stapelen zich op. De schuld wordt iedere keer op een ander afgeschoven terwijl Arnold R en de zijnen hun zaakjes gewoon niet voor elkaar hebben. We wachten nu al maanden op de laatste onderdelen en tot de keuken eindelijk wordt afgemaakt, inmiddels wordt de telefoon niet meer opgenomen. Nooit mee in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp maar slechte service”
Door A. Jansen op zondag 7 aug 2016 '16
De Keukenstudio heeft al weer 2 jaar geleden een keuken voor ons ontworpen. Het ontwerp was mooi, alleen is de service erg slecht. De keuken is destijds veel later geleverd dan beloofd, en nu, na 2 jaar, hebben wij problemen met een la in onze keuken. Deze is verkeerd gemonteerd en is daarom helemaal krom getrokken. Al meerdere mailtjes hierover gestuurd, maar we krijgen alleen standaard mailtjes terug en geen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Te vermijden”
Door Chi op vrijdag 11 okt 2019 '19
Avoid if you don't want to have to call them weekly follow up calls and calls again to have your kitchen completed. Such a shame for a nice designed kitchen brand.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenstudio Amsterdam
aAmsterdam , Piet Heinkade 217-219, 1019 HM Amsterdam, tel 020 - 419 01 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.