Feedback
9,8

Keukenstudio Maassluis

Maassluis
Website: www.keukenstudiomaassluis.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.keukenstudiomaassluis.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Maassluis
Persoonlijk & eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken.

Slaap er gerust nog een paar nachtjes over! Wij vinden het belangrijk dat u weloverwogen een keuze kunt maken voor uw keuken. Daarom bent u bij ons van harte welkom om rustig te kijken en vragen te stellen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Waar wij u meer dan blij mee willen maken is gewoon een mooie keuken die speciaal is afgestemd op uw wensen. Persoonlijk en eerlijk advies, dat kan vandaag de dag nog en mag u van ons verwachten!


Ervaringen
Er zijn 94 ervaringen over Keukenstudio Maassluis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren85 ervaringen
4 sterren6 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 91 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Echt vakwerk”
Door fam. Mittertreiner op zaterdag 28 sep 2019 '19
Keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We hadden al een duidelijk idee van hoe hij eruit moest komen te zien en tijdens ons gesprek met John Patrick werd het ontwerp alleen nog maar mooier en met praktische details, als dubbele lades compleet, ingebouwde stopcontacten en een Quooker flex compleet gemaakt. Ondanks dat de oplevering van ons huis meerdere malen werd uitgesteld, kon de keuken na ontvangst van de sleutel toch snel geplaatst worden. Roland heeft de volledige keuken geplaatst en aangesloten. Echt vakwerk! Ook de nazorg om de puntjes op de i te zetten verliep soepel en snel. Nu lekker genieten.
FOTO VAN FAM. MITTERTREINER
Keukenblok
+ Toon extra foto van fam. Mittertreiner
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Theo van der Weijst / Peter naber op woensdag 11 sep 2019 '19
We kwamen bij Keukenstudio Maassluis voor een keuken in ons nieuwe appartement in centrum Rotterdam. Uitstekend begeleid en geïnspireerd door Coen van Gilst. Toen hij van ons hoorde dat we ook een werkhoek in dezelfde ruimte wilden, heeft hij dit gecombineerd met de keuken en tot een prachtig geheel gemaakt. Na oplevering van de woning is de keuken zeer vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Al met al zeer tevreden.
FOTO VAN THEO VAN DER WEIJST / PETER NABER
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door Arjen Nieuwenhuis op woensdag 11 sep 2019 '19
Meteen bij binnenkomst voelde het goed bij Keukenstudio Maassluis. De duidelijke communicatie en het meedenken om onze kleine keuken zo efficiënt mogelijk te benutten sprak ons zeer aan. De overzichtelijke showroom met duidelijke voorbeelden en stalen van de gekozen materialen maakten het bezoek aan dit bedrijf compleet. Zowel met Koen (onze adviseur) en de monteurs die het plaatsten verzorgde waren zeer prettig in de omgang en zeer professioneel.
FOTO VAN ARJEN NIEUWENHUIS
Efficiente keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Dick Kremer op donderdag 15 aug 2019 '19
Wij hebben Keukenstudio Maassluis in ons huis uit 1910 een keuken laten zetten in Scandinavische stijl. Het proces van verkoop, installatie en nazorg was geheel naar onze wens. De transparante werkwijze (direct duidelijkheid over de prijs) en het meedenken in mogelijkheden in het proces van aankoop was heel prettig. Niet opdringering, en rekening houdend met ons budget. We werden vakkundig geadviseerd door de heer André Sas. Afspraken over levering en installatie werden nagekomen en het resultaat is dan ook helemaal top. Van harte aanbevolen!
FOTO VAN DICK KREMER
Keuken in Scandinavische stijl
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waargemaakt”
Door Peter Vermeer op donderdag 15 aug 2019 '19
Wij hebben in mei een nieuwe keuken (in Rotterdam) laten plaatsen door Keukenstudio Maassluis. Hij was ons aangeraden door kennis (met een echt andere smaak) en ze hebben die verwachting meer dan waargemaakt. Keukenstudio heeft in een aantal heldere stappen onze keukenwensen op een rij gezet en vervolgens in een paar gesprekken dit vertaald in een ontwerp, apparatuur en een bestelling. Steeds met open vizier en helderheid over de kosten en planning. Voor technische voorbereiding konden we kiezen voor onze eigen of hun aannemer. Ook hier werd ruim op tijd een werkbeschrijving opgemaakt en een prijs afgegeven. Het is niet een budget-keukenboer maar als je tijd hebt en je dit realiseert heb je aan keukenstudio een goede. De parketvloer die moest worden aangemeld kon door hij vaste (in huis) partners worden verzorgd. Geheel volgens planning.
FOTO VAN PETER VERMEER
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
+ Toon extra foto van Peter Vermeer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop woonkeuken”
Door leo Uildersma op zaterdag 10 aug 2019 '19
woonkeuken gekocht. Naast een fraai ontwerp en perfecte afhandeling en installatie was vooral ook het koopproces ontzettend aangenaam. Prettige gesprekken, alle tijd om de voor en nadelen van materialen en ontwerpkeuzes meet elkaar te bespreken.
FOTO VAN LEO UILDERSMA
Woonkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Caroline op woensdag 31 jul 2019 '19
Ik ben erg blij geworden van Keukenstudio Maassluis. In de showroom staan veel mooie en diverse keukens. Er wordt meegedacht en geadviseerd in plaats van gepusht, het budget wordt bewaakt, de keuken wordt ingemeten ook al woon je 100 km verder op, de montage gaat snel en professioneel. Ik ben nog iedere dag blij met mijn extra diepe aanrecht. Ik zou keukenstudio Maassluis bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marco en Esther Duson op woensdag 26 jun 2019 '19
We gingen voor een nieuwe keuken naar keukenstudio Maassluis. Gingen er totaal blanco in. Hebben onze wensen doorgeven. Hiermee zijn zij professioneel en creatief mee aan de slag gegaan. Zijn met een ontwerp gekomen waar wij zelf nooit aan hadden gedacht. Waardoor onze droom keuken werkelijkheid is geworden. De keuken is door personeel van keukenstudio Maassluis vakkundig geplaatst. Ik raad Keukenstudio Maassluis aan. Ga eens langs in de schitterende showroom, daar zitten ze klaar voor U met een echte lekkere bak koffie.
FOTO VAN MARCO EN ESTHER DUSON
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Marco en Esther Duson
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Verburg op dinsdag 25 jun 2019 '19
We hebben een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis en zijn zeer tevreden. Ze hebben een prachtige keuken geleverd; geheel naar onze wens en goede kwaliteit. De monteurs werkten heel netjes en hebben zelfs een extra plinttrapje voor ons gefabriceerd. Heel blij mee!
FOTO VAN ANNEMARIE VERBURG
Keuken geheel naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Bas Blankespoor op dinsdag 25 jun 2019 '19
Na het maken van een afspraak zijn wij goed geholpen door Ferry. Wij waren nog op zoek naar hoe wij de keuken wilden indelen en Ferry heeft met alle plezier twee verschillende opties uitgewerkt, waarvan één originele die wij nog niet bij een andere zaak waren tegengekomen! Dit is met name de reden geweest voor ons om te kiezen voor Keukenstudio Maassluis. De professionaliteit die zij uitstralen en de manier waarop wij zijn geholpen. De keuken is geplaatst door de eigen monteurs. Dit is allemaal zoals gepland verlopen. Na enkele maanden na de plaatsing bleek dat de kastklep van de vaatwasser was losgeschoten. Na het melden hiervan is binnen 5 werkdagen een monteur langsgekomen om dit (blijvend) te herstellen. Dus ook over de nazorg zijn wij zeer tevreden.
FOTO VAN BAS BLANKESPOOR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. Ruijters op maandag 17 jun 2019 '19
Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis onze keuken gekocht. Eerst een heel fijn advies van Koen gehad en na het zien van zijn tekening was de keuze niet moeilijk. Regelmatig contact gehad over de aansluiting en altijd snel antwoord en advies. Het plaatsen en afmonteren van de keuken gebeurt door professionele en netjes werkende monteurs. Wij zijn super tevreden en blij met onze keuken en Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN FAM. RUIJTERS
Keuken helemaal prima
+ Toon extra foto van Fam. Ruijters
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door tuitel op zaterdag 15 jun 2019 '19
Na een goed advies gesprek hebben we een keuken aangeschaft er werd duidelijk naar ons geluisterd en onze wensen waren zichtbaar in het ontwerp meegenomen . top service
FOTO VAN TUITEL
Mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door T.Bakker op woensdag 12 jun 2019 '19
In de regio staat dit bedrijf als zeer goed bekend. Merk keukens van de bovenste plank, goede verkoop adviseurs, goede installateurs. Voor ons nieuw bouw appartement een prachtige keuken gekozen, er is goed geluisterd naar onze wensen, na 2 gesprekken gefinetuned en dat is hem geworden. Perfekt geplaatst en afgewerkt. Kortom zeer tevreden en aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Marianne van Waas op maandag 3 jun 2019 '19
Prettige samenwerking. Netjes geplaatst.
FOTO VAN MARIANNE VAN WAAS
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Fam.Westplate op woensdag 29 mei 2019 '19
Zelfs na 10 jaar, uitstekende service. Aren Melissant hartelijk dank voor je snelle en perfecte onderdeel vervanging.
FOTO VAN FAM.WESTPLATE
L keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Peter & Marjanne Benard op maandag 27 mei 2019 '19
Zeer prettig geholpen. In alle rust een verkoopgesprek gehad. Gelijk een goede prijs. En geen enkele druk vanuit de verkoper. Alle vrijheid om bijvoorbeeld eigen apparatuur over te zetten of elders te kopen. En verkoper Olaf maakt een goed ontwerp inclusief lichtplan. Wat we nagenoeg 1 op 1 hebben gerealiseerd. Ook complimenten voor het eigen team wat de keuken komt plaatsen. Rustig, netjes en volgens afspraak. Belangrijk en prettig is dat er goed wordt gecommuniceerd en dat afspraken worden nagekomen. Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring. De attenties bij het tekenen van de overeenkomst en bij de oplevering maken het af. Wat een verschil met de aankoop van onze keuken van 19 jaar geleden!
FOTO VAN PETER & MARJANNE BENARD
Complimenten voor de keuken
REACTIE VAN PETER BENARD
In bijgaande foto zijn het ontwerp van verkoper Olaf Blom en de echte keuken (direct na de oplevering) in 1 foto geplaatst. Zoek de verschillen....
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Fam. Van der Veen op donderdag 23 mei 2019 '19
Wij hebben onze keuken laten renoveren door Keukenstudio Maassluis. Aangezien onze bestaande keuken nog goed functioneerde maar naar de smaak van de vorige bewoners was, zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing waarbij een deel van de keuken behouden kon blijven terwijl de rest vervangen werd. Na enkele gesprekken en een huisbezoek waarbij we verschillende mogelijkheden bekekenen hebben zijn we tot een oplossing gekomen waarbij het aanrechtblad en een deel van de apparatuur behouden bleef, terwijl de keukenkasten, wanden en afzuigkap compleet vernieuwd werden. Het plaatsen van de keuken werd uitgevoerd door zeer handige vakmensen waarbij met name het plaatsen van de nieuwe kasten onder het bestaande aanrecht voor de nodige uitdagingen zorgde. Helaas was een van de zijpanelen op de verkeerde maat geleverd maar dit is op een later tijdstip zonder gedoe hersteld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde service van Keukenstudio Maassluis.
FOTO VAN FAM. VAN DER VEEN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door C. Reissenweber op donderdag 23 mei 2019 '19
wij hebben onze keuken gekocht bij keukenstudio maassluis en zijn over alle aspecten van dit bedrijf, van verkoop tot installatie, zeer positief! In de showroom werden wij goed geholpen en werden de verschillen in merken en opties goed getoond waarna er een zeer mooi ontwerp is gemaakt. Toon wij de keuken hadden gekocht was de planning snel duidelijk, wat prettig was is dat er geen enkele keer in de planning is geschoven (afspraak=afspraaK). Tussentijdse vragen over hetgeen wij zelf deden, leidingen en elek, werden snel en kundig beantwoord. Een andere voordeel bij keukenstudio is, ze zelf een eigen montage team die staan voor het product en de kwaliteit (overigens bijzonder nette correcte gasten om in huis te hebben). Het eindresultaat is nog mooier dan we hadden durven dromen, keukenstudio is een aanrader voor een nieuwe keuken.
FOTO VAN C. REISSENWEBER
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van C. Reissenweber
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Jan en Els Timmerman op zaterdag 4 mei 2019 '19
Helemaal uit het verre oosten van het land zijn wij toch naar het westen gekomen om bij Keukenstudio Maassluis onze keuken aan te schaffen. Wij hadden op de site de beoordelingen gezien en zijn bij Coen van Gilst terecht gekomen. Via de mail hadden we Coen onze wensen en budget bekendgemaakt waarna hij ons een basale schets en een kostenindicatie heeft gestuurd zodat wij op 1 zaterdagmiddag de punten op de i konden zetten in Maassluis. Werkelijk TOP geregeld. Coen heeft goed geluisterd naar onze wensen en is ook binnen ons budget gebleven. Dit gaf ons een vertrouwd gevoel. De keuken is inmiddels door de vakbekwame monteurs geplaatst. Werkelijk alle lof voor jullie allemaal.
FOTO VAN JAN EN ELS TIMMERMAN
U keuken
+ Toon extra foto van Fam. Van der Veen
Reactie of foto toevoegen
“Professionals”
Door Marjon op woensdag 1 mei 2019 '19
Onze keuken is op en top opgeleverd! We zijn ontzettend blij met het resultaat. De bar is top, de lamp is mooi, de kast is prachtig! Best spannend of de kleuren en onze ideeën uiteindelijk ook matchen en uitkomen. En gelukkig is dat ook gebleken. Zelfs mooier dan we dachten.

De monteurs hebben fantastisch werk geleverd, zowel bij de planning als bij de plaatsing. Dank daarvoor, allen professionals! Vanaf het moment van opmeten, maken van de ombouw en uiteindelijk tot aan de afwerking van het laatste detail. Er werd prettig meegedacht om oplossingen te bedenken zoals de verlichting boven de koel/vrieskast, we zijn voorzien van slimme tips voor o.a. gebruik vaatwasser tot aan mooie afwerking van de plinten.

Daarbij niet onbelangrijk alle restmaterialen werden netjes opgeruimd en de ruimte werd schoon achtergelaten. Ook werd er schoon en netjes gewerkt, rekening houdend met de versgeverfde en gestuukte muren. Hier worden wij erg blij van! En daarom zullen we jullie aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele keukenleverancier.

Overigens waren de verhuizers die de keukenonderdelen bezorgden uiterst voorzichtig met het uitladen en afleveren. Ook hier worden we als klant erg blij van dat zorgvuldig omgegaan wordt met kostbaar materiaal.

Zonder al het voorwerk met Enno Grinn was dit resultaat er natuurlijk nooit geweest, dus dank voor het advies, tips en meedenken wat mede geleid heeft tot het mooie resultaat waar we jarenlang van mogen genieten!
FOTO VAN MARJON
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Fam. van Rutte, Schiedam op vrijdag 26 apr 2019 '19
Onze keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Vriendelijke ontvangst, uitgebreide offerte in een ontspannen sfeer. Bij vergelijken bleek het een concurrerende offerte en daarom gekozen voor dit bedrijf met korte communicatielijnen en eigen monteurs. Plaatsing perfect verlopen, meedenkende, goed gehumeurde monteurs. Afspraak is afspraak. Van harte aanbevolen!!
FOTO VAN FAM. VAN RUTTE, SCHIEDAM
Perfect geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoge mate van tevredenheid”
Door fam. Wielaard op dinsdag 23 apr 2019 '19
Voor onze nieuwe woning hebben wij een complete keuken gekocht. Bijzonder is dat we tijdens de voorbereiding uitgebreid en meerdere keren onze ideeën en suggesties hebben kunnen doorspreken; daar werd alle tijd voor genomen. Tijdens het gehele proces zijn we op prima wijze begeleid en werden allerlei goede en bruikbare ideeën met ons doorgesproken. Het eind resultaat mag er zijn ! Extra waardering voor de professionele wijze waarop de keuken is geleverd en is geplaatst. Goed vakwerk en een uitstekende service die zeker mee werken aan een mooi eindresultaat en onderbouwing geeft aan een hoge mate van tevredenheid.
FOTO VAN FAM. WIELAARD
Eindresultaat mag er zijn
REACTIE VAN ALEX
Best familie Wielaard, dat is een mooie keuken! Wij zijn zelf op zoek naar een soortgelijke opstelling. Mag ik vragen wat u hiervoor heeft betaald? bij voorbaat dank en met vriendelijke groet, Alex
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Robert en Mariska van Dijk op dinsdag 23 apr 2019 '19
Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis onze nieuwe keuken gekocht, en zijn er heel blij mee. We zijn goed geholpen met het ontwerp, er werd goed advies gegeven over hoe we de keuken het beste konden plaatsen, en er werd ook goed de tijd voor genomen om alles goed door te nemen. Het plaatsen van de keuken ging ook vlot en zonder problemen. Na het plaatsen werd ook alles goed met ons doorgenomen. We zijn dus heel tevreden, een aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam Splinter, Berkel en Rodenrijs op dinsdag 16 apr 2019 '19
Op basis van eerdere ervaringen zijn we bij Keukenstudio Maassluis terecht gekomen. Zeer veel keuze in materialen en we zijn erg goed geholpen met een ontwerp en productkeuze. De installatie en service zijn top! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Cees op maandag 25 mrt 2019 '19
Onlangs hebben wij een complete nieuwe keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Mede door deze website met de hoge klanttevredenheid kwamen we uit in Maassluis. Bij andere keukenwinkels zijn we ook op onderzoek geweest en waren de ervaringen wisselend van goed tot zeer opdringerig. Voor ons gaf de relaxte aanpak in Maassluis waar goed naar ons werd geluisterd en werd meegedacht de doorslag om hier onze keuken kopen. Eigenlijk zijn we gedurende het hele verkoopproces goed begeleid en is alles volgens planning verlopen. Tijdens het plaatsen van de keuken ontstond er een onvoorzien probleem dat vakkundig door de vakmannen werd opgelost zelfs nog voordat ik er mee werd geconfronteerd. Het eindresultaat is perfect en geheel in lijn met onze verwachtingen. Een verademing om de nieuwe keuken te kunnen gebruiken. Al met al zeer tevreden met het hele proces. Leuk was ook nog dat we een Kamado BBQ erbij cadeau kregen en dat na de oplevering nog een medeweker van Keukenstudio het eindresultaat is komen bekijken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Cliff Westdijk op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben een complete keuken aangeschaft en zijn meer dan tevreden over de kwaliteit en de service. Overal wordt over meegedacht, er wordt geluisterd naar onze wensen en alle afspraken worden nagekomen.
FOTO VAN CLIFF WESTDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken Next125”
Door Chris op zondag 10 mrt 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij een Next125 bij keukenstudio Maassluis gekocht. Het proces van ideevorming tot het definitieve ontwerp is door de heer Mosselman uitstekend begeleid. De montage is door eigen personeel van keukenstudio Maassluis voortreffelijk uitgevoerd. Het resultaat is in één woord MAGNIFIEK.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door André op maandag 4 mrt 2019 '19
Beste Coen, zojuist heeft de servicemonteur de 3 panelen vernieuwd. Wij hebben voor akkoord getekend en de Keukenstudio heeft het voor coulance geregeld. Wij spreken onze dank uit voor de ruimhartigheid van de Keukenstudio en de inbreng die jij hebt gehad. Dat het zo geregeld is voor de goede naam van de Keukenstudio belangrijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Henriette en Anton Wesselius op zondag 3 mrt 2019 '19
Prima service en we hebben nu een mooie keuken. Het aankoopproces verliep heel vlot m.m.v. Een zeer deskundige medewerkster, die goed meedacht en kennis van zaken had. De installatie en afwerking verliep heel soepel. Het waren stuk voor stuk vaklui.
Ook de inspectie achteraf getuigt van een zeer goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Tessa Netten op woensdag 27 feb 2019 '19
Viavia zijn wij terecht gekomen bij Keukenstudio Maassluis. We zijn goed geholpen door Coen van Gilst. Met handige tips van Coen hebben wij een mooie, praktische keuken uitgezocht. Hebben de keuken nu een maand in gebruik en we zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de keuken”
Door Fam. Goedendorp op donderdag 21 feb 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht. Wij hebben onze wensen doorgegeven en aan de hand hiervan is er een mooi ontwerp gemaakt wat op een paar kleine details gelijk naar onze wens was. Alles met korte lijntjes zodat de plaatsing voorspoedig verliep.
doordat wij in een oud huis wonen en alles scheef is hebben we na plaatsing nog wat materialen bij besteld. ook dit was goed op kleur en snel geleverd. Ze hebben voor het gehele proces de tijd genomen om een goed product af te leveren. wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Groep aankleden Dorpskerk op dinsdag 19 feb 2019 '19
De bijzalen van onze wijkgemeente in 's Gravenzande moesten gemoderniseerd worden en daar hoorde ook een keuken bij waarin we kunnen koken en waarbij genoeg plaats is om koffie te schenken en uit te leveren en waar men met meerdere mensen kan werken. Ook moest er genoeg ruimte zijn om servies en ander keukengerei op te ruimen.We hadden zelf heel wat wensen waarbij we goed geadviseerd zijn door Coen van Gilst. Je kon merken dat hij veel ervaring heeft en ons op een prettige manier te woord stond. De keuken met uitgifteluik voldoen geheel aan onze wensen en is keurig geplaatst. We hebben al veel complimenten ontvangen over de prachtige keuken en gebruiken hem met veel plezier. Een aanrader om bij Keukenstudio Maassluis een keuken te kopen.
FOTO VAN GROEP AANKLEDEN DORPSKERK
Reactie of foto toevoegen
“Klopte tot in kleinste details”
Door Jacques en Marja Voogt op zaterdag 16 feb 2019 '19
Na een tip van onze makelaar naar Keukenstudio Maassluis werden wij op plezierige manier benaderd voor een afspraak in de keukenstudio. De manier waarop wij zijn geadviseerd en begeleid bij het kiezen van de verschillende materialen en mogelijke opstellingen gaf ons direct een vertrouwd gevoel. Wij zijn heel blij met het idee van Dhr. Mosselman om in onze nieuwe woning de bestaande situatie te beoordelen en daar de meest geschikte opstelling en inrichting bij te adviseren. Het verwijderen van een tussenmuur en daardoor een open keuken te creëren heeft ons een keuken opgeleverd die prachtig aansluit bij de inrichting van onze woonkamer. Het hele proces van het kiezen van de keuken, het aanpassen van de bestaande ruimte door de aannemer op aanwijzing van Keukenstudio Maassluis , tot aan het installeren van de keuken zelf is uitstekend verlopen. Het in gebruik nemen van de keuken ging zonder problemen. Alles klopte tot in de kleinste details! Een ...., ook niet onbelangrijk: alles binnen het afgesproken budget!
FOTO VAN ENNO
Reactie of foto toevoegen
“Erg gelukkig met de keuken”
Door Robert en Monique van Dijk op zondag 10 feb 2019 '19
Adviseur Olaf Blom heeft goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze Keller keuken. Het eindresultaat is niet alleen erg mooi geworden, maar bovenal erg praktisch in het gebruik. De installatie ging vlot en zonder problemen. We zijn erg gelukkig met onze keuken!
FOTO VAN ROBERT EN MONIQUE VAN DIJK
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Robert en Monique van Dijk
+ Toon extra foto van Robert en Monique van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Ger Voorhout op zondag 3 feb 2019 '19
Gekocht een inbouwkeuken-apparaat als vervanging voor een defect apparaat in de door de keukenstudio,toen, zelf geplaatste keuken. Goede prijs, zeer goede service en medewerker(s).
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer goed”
Door Familie Koekoek op zondag 20 jan 2019 '19
Wij hebben voor onze nieuwbouw woning een keuken gekocht. Advies vooraf geweldig en ging verder dan de keuken alleen. Montage door 2 eigen monteurs keurig netjes en op tijd. Alles was in 1 keer goed, geen opleverpunt te vinden. En dat is vaak anders weten wij uit ervaring.
FOTO VAN FAMILIE KOEKOEK
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos proces”
Door Henk Sint op woensdag 2 jan 2019 '19
Het merk Next125 wordt in meerdere zaken verkocht maar je vindt niet altijd de smaak en flair voor keuken design als bij Keukenstudio Maassluis. Dit is wat zo bijzonder is aan deze keuken studio. Onze keuken is ontworpen door Raymond Mosselman - tijdloos, stijlvol met oog voor subtiele details. Het hele proces van de eerst afspraak tot aan de afspraak na opleveren is vlekkeloos verlopen. Wij raden iedereen aan om bij Keukenstudio Maassluis hun keuken te kopen - vraag naar Raymond Mosselman!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door Paul en Carla Brand op maandag 31 dec 2018 '18
Begin april 2018 brachten wij ons eerste bezoek aan Keukenstudio Maassluis. Wij zijn uitgebreid te woord gestaan ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt. Aangezien we geen plan op voorhand hadden zijn we stapsgewijs tot het ontwerp van de keuken gekomen, welke begin juni op papier is gezet. We hebben deze aanpak wel op prijs gesteld. Er werd geen druk op ons gezet om snel tot een besluit te komen. Dat was heel prettig. Begin oktober is onze oude keuken netjes gedemonteerd voor hergebruik bij een van onze kinderen. De plaatsing van de nieuwe keuken verliep uitstekend. Vakkundige medewerkers leverden goed werk af. De afhandeling van de vervanging van een verkeerd geleverde kast verliep heel plezierig. Resumerend zijn wij zeer tevreden over het hele proces van het kopen en plaatsen van een keuken door Keukenstudio Maassluis . We genieten elke dag van het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Caspar Tijssen op zondag 30 dec 2018 '18
We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van onze nieuwe keuken. Na kort rondkijken in de studio hebben we redelijk snel plaatsgenomen aan het bureau van onze adviseur Coen van Gilst, om een eerste inventarisatie van onze wensen te maken. Coen dacht daarbij heel goed met ons mee, zowel met onze wensen voor de keuken als hoe dit zou combineren met de overige inrichting van ons nieuwe huis. Na deze eerste afspraak kwamen we terug voor een tweede om het design te bekijken. Erg tevreden over het design dachten we na over hoe we het nog meer naar onze smaak konden maken. Waar we dachten te kiezen voor een keuken met mat witte frontjes, zijn we uiteindelijk uitgekomen op een veel origineler design met carbonkleurige matte frontjes. Door een combinatie van onze smaak en de expertise van Coen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen en kunnen we nu genieten van onze nieuwe keuken, waarmee we zelfs onder ons budget zijn gebleven. Ook de plaatsing is zeer professioneel en snel gedaan. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Modern”
Door Arjan Verhagen op vrijdag 14 dec 2018 '18
Moderne keuken met neutrale uitstraling. Top geregeld.

Aanvullnig ontvangen 18 december 2018: De keuken is geleverd. Alles prima.
FOTO VAN ARJAN VERHAGEN
Keuken met neutrale uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling keukenleverancier”
Door Monique van bokhoven op zondag 9 dec 2018 '18
Keukenstudio Maasluis heeft een keuken voor mij ontworpen op basis van een gesprek en vragenlijst. Ze bleven onder mijn budget(!) terwijl al mijn wensen in de keuken terug te vinden waren. Ze zijn eerlijk over hun prijzen. De service is erg goed. En na een paar dagen komt de verkoper langs om te kijken of alles naar wens gegaan is, de keuken goed functioneert etc. Deze keukenleverancier kan ik aanbevelen.
FOTO VAN MONIQUE VAN BOKHOVEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Superkeuken”
Door Fam.Nussbaum op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een superkeuken gekocht. De eerste keer zeer goed ontvangen en rondgelpeid waarbij wij direct al onder de indruk waren van het ruime aanbod. Vrijblijvend een afspraak gemaakt en onze wensen kenbaar gemaakt. Daarna (de derde keer dus) een duidelijke omschrijving van de keuken gekregen waarbij wij zeer onder de indruk waren omdat de verkoper zo goed naar onze wensen had geluisterd dat er eigenlijk nauwelijks (vrijwel niets) hoefde te worden veranderd. Zeer nette mensen hebben de keuken geïnstalleerd en alles keurig opgeruimd, afgewerkt en zelfs schoon gemaakt.Kleine schoonheidsfoutjes zijn zeer snel en vakkundig verholpen. Zeker een aanrader om een keuken te kopen.
FOTO VAN FAM.NUSSBAUM
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Wereldklasse”
Door Perry Moree op zaterdag 1 dec 2018 '18
Wat een wereldklasse bedrijf zijn jullie toch. Hulde aan Jeroen, die op zijn vrije zaterdag onze hamster kwam redden, die terechtgekomen was in onze afzuigkap (ik bespaar jullie de details). Ontzettend blij dat we onze prachtige keuken bij jullie hebben gekocht!
Reactie of foto toevoegen
“5 sterren waard”
Door Cor van der Linden op donderdag 29 nov 2018 '18
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Keukenstudio Maassluis. Coen van Gilst heeft meerdere malen uitgebreid voor ons de tijd genomen, en wijzigingen waren geen probleem. Coen luisterde goed naar onze wensen en heeft een eigentijds ontwerp gemaakt, en ons uitgedaagd om eens niet voor wit te kiezen. Daarnaast is er goed meegedacht om de keuken in ons budget te laten passen. De keuken is keurig op tijd afgeleverd en gemonteerd door vakkundig en net eigen personeel. Keukenstudio Maassluis is echt die 5 sterren meer dan waard!
FOTO VAN COR VAN DER LINDEN
Lange keuken
+ Toon extra foto van Cor van der Linden
+ Toon extra foto van Cor van der Linden
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Fam. Kusters op donderdag 29 nov 2018 '18
Via via kwamen we bij Keukenstudio Maassluis terecht. Onze wensen werden door de keukenstudio uiterst vakkundig vertaald in een mooi ontwerp. Wij hadden besloten om de totale keuken door het bedrijf te laten uitvoeren. Op 1 oktober 2018 startten geheel volgens planning de voorbereidende werkzaamheden aan de nieuwe keuken. Het totaalwerk is door een uitstekend team van vakmensen perfect verlopen. Ook de service achteraf is prima. Wij kunnen Keukenstudio Maassluis dan ook van harte aanbevelen! (kortom een top bedrijf.)
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Johan en Angela van der Lugt op woensdag 28 nov 2018 '18
Wij zijn heel erg blij met de keuken die we bij de keukenstudio hebben gekocht. We zijn geholpen door Raymond Mosselman, die heel goed met ons heeft meegedacht en er zo voor heeft gezorgd dat wij de voor ons perfecte keuken hebben gekregen. We zijn enorm tevreden!
FOTO VAN JOHAN EN ANGELA VAN DER LUGT
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig”
Door Petra van der Ende op dinsdag 27 nov 2018 '18
wij zijn erg goed geholpen. ze leveren echt kwaliteit en komen hun afspraken na. de keuken plaatsen ging ook voorspoedig
Reactie of foto toevoegen
“Uitdagend groot project”
Door Y. Visser op zaterdag 3 nov 2018 '18
Samen met de zeer ervaren verkoper Coen van Gilst is de woon- en bijkeuken ontworpen. Het was een uitdagend groot project. De woonkeuken - in een nieuwbouwwoning - moest onderdeel van het interieur worden. En dat is geweldig gelukt. We zijn diverse keren bij Coen op afspraak geweest. Het kon in overleg meestal op korte termijn. En het was altijd erg gezellig en zeer efficiënt. Het zeer ervaren montage team heeft fantastisch vakwerk afgeleverd. De keuken moest geheel "ingekaderd" worden. In zijn vrije tijd is Coen de prachtige keuken en de praktische bijkeuken komen bekijken. Met elkaar zijn wij supertrots op het geweldige eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door J.Kolder op zaterdag 20 okt 2018 '18
Ik heb voor een reeds bestaande keuken, die overigens ook, geheel tot volle tevredenheid is geplaatst door dit bedrijf, een nieuwe spoelbak en een nieuwe inductiekookplaat gekocht. De klantgerichtheid, kennis van zaken en vakmanschap van bedrijfsmedewerkers zijn uitmuntend. Topbedrijf
REACTIE VAN J.KOLDER
Zeer goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Danny & Jeanine op woensdag 17 okt 2018 '18
Samen met verkoper Coen van Gilst hebben wij onze droomkeuken ontworpen. Coen heeft bijzonder veel ervaring en expertise zowel op het gebied van keukenontwerp als op het gebied van interieur advies. Hij durft je uit te dagen om buiten de kaders te denken. We zijn meerdere malen bij Coen op afspraak geweest en vaak tot ver na sluitingstijd. Niets is teveel en je voelt je op je gemak. Het zeer ervaren montage team heeft met recht vakwerk afgeleverd. Vanaf het moment dat we in Maassluis zijn ontvangen tot aan het plaatsen van de keuken is het een prettige ervaring geweest. Zoals het hoort is Coen nog even gezellig het eindresultaat wezen beoordelen uiteraard onder het genot van een glas wijn uit de wijnklimaatkast.
Reactie of foto toevoegen
“Goeie service”
Door adrienne van der knaap op vrijdag 12 okt 2018 '18
goeie service, mooie keukens! na 2 jaar staan ze nog steeds voor je klaar
Reactie of foto toevoegen
“Echt 5 sterren”
Door W.R.M. Willems op donderdag 11 okt 2018 '18
Wij hebben een nieuw keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. We zijn van het begin tot het eind geholpen door Coen van Gilst, een deskundige en meedenkende medewerker. hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooi ontwerp gemaakt van de verbouwing van de keuken, alsmede de woonkamer. De werkzaamheden zijn goed en op tijd uitgevoerd. Kortom wij zijn heel tevreden over Keukenstudio Maassluis. Zij verdienen wat ons betreft echt 5 sterren
Reactie of foto toevoegen
“Meteen een klik”
Door Hermine Koning op dinsdag 25 sep 2018 '18
Via via kwamen we bij Keukenstudio Maassluis terecht. We hadden meteen een klik met het bedrijf. Toch nog maar even bij andere keukenbedrijven gaan kijken, maar de eerste indruk bleek de beste. Coen van Gilst heeft voor ons een mooie keuken ontworpen, geweldig zoals dat gaat op de pc. Ons huis moest nog gebouwd worden en met zo'n 3 D Print krijg je toch meer inzicht. Alle afspraken rondom installatie en montage zijn goed nagekomen. Ook de follow up bij kleine mankementen was goed. Een piepklein dingetje: graag bij oplevering wat informatie over het onderhoud van het keukenblad. Dat is later goed gekomen, maar als tip: doe dat bij oplevering. Verder niets dan lof voor alle prettige medewerkers!
FOTO VAN COEN VAN GILST
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Eelco Schuller op zaterdag 22 sep 2018 '18
Schitterende Schuller Next125 gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Heel goed advies gehad van Coen. Plaatsing gebeurt door vakmensen, die vakwerk hebben afgeleverd. Nu een jaar in gebruik, paar keer moeten bellen om lades te laten repareren en ook dat wordt perfect gedaan. Vrienden doorgestuurd naar deze keukenwinkel, ook die zijn perfect geholpen tot nu toe.
FOTO VAN EELCO SCHULLER
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Monique Kessels op donderdag 20 sep 2018 '18
Het is alweer 2 jaar geleden dat ik samen met mijn partner een nieuwe keuken ging uitzoeken bij Keukenstudio. Tijdens ons gesprek met Raymond hebben we op ons gemak de producten kunnen bekijken en zo onze keuken samen gesteld. De toonzaal staat vol met inspirerende keukens en mooie apparatuur. Hierdoor kan je nog beter een keus maken. Wij willen Keukenstudio nogmaals bedanken voor de service. Wij genieten nog elke dag van het mooie functionele ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door D. Schippers op donderdag 20 sep 2018 '18
Over een paar weken wordt mijn keuken geleverd, wat kijk ik hier naar uit! Van het moment dat ik bij Keukenstudio binnen stapte voelde ik mij 'thuis'. De sfeer die in de winkel hangt is er ook tijdens het verkoop gesprek. Het personeel neemt de tijd voor je en heeft met mijn wensen de perfecte keuken samengesteld. Ik kan Keukenstudio Maassluis bij iedereen aanbevelen!

Aanvulling ontvangen 24 oktober 2018: De montage heeft gister plaats gevonden. En het is prachtig geworden! Daarom wil ik Keukenstudio 5 sterren geven voor alle service en klantvriendelijkheid die ze in het bedrijf hebben.
FOTO VAN ENNO
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Conny Avezaat op vrijdag 14 sep 2018 '18
Wij hebben hier inmiddels al 2 keukens gekocht. Altijd top serves. Ik adviseer iedereen om hier je keuken te kopen.
FOTO VAN CONNY AVEZAAT
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Lena op woensdag 12 sep 2018 '18
Enige tijd geleden naar volle tevredenheid een geweldige keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis. Bij aankoop al erg tevreden over de service, kwaliteit en het budget en nu kunnen we ook de volle tevredenheid uitspreken over de service op langere termijn! Dank jullie wel.
FOTO VAN LENA
Bedankte voor deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Daniël Wassink op zaterdag 1 sep 2018 '18
Samen met Coen opzoek gegaan naar onze droomkeuken, en deze hebben we gevonden! Professioneel en kijkt ook verder naar het interieur. Bedankt voor de service!

Aanvulling ontvangen 3 september 2018: Ja gekocht, is geleverd en al geplaatst.
Alles is goed gegaan met de levering.
FOTO VAN DANIËL WASSINK
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Daniël Wassink
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Agnita Boonstra op zondag 26 aug 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis. Wij zijn daar bij de aanschaf goed geadviseerd over de mogelijkheden. Bij levering kwamen twee goede vakmensen en alles paste perfect en de keuken was zoals we het verwacht hadden. Kortom, we zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn gelukkig met de keuken”
Door Joanna Driessen op dinsdag 21 aug 2018 '18
Wij hebben onze keuken (de Jan) bij Keukenstudio Maassluis gekocht. Er werd door Olaf Blom, de verkoper, meegedacht en meegeholpen om alles zo goed mogelijk naar onze zin te krijgen, zowel wat betreft de keuken als wat betreft de financiële kant van de zaak. We hebben nu een keuken met een kastenwand met koffiecorner en een kookeiland met genoeg bergruimte en ook genoeg ruimte om er aan te zitten. Als er gekookt wordt staat de kok niet alleen in de keuken. De keuken staat er nu iets meer dan een maand in en we zijn er erg gelukkig mee. Het is zeker een aanrader om je keuken bij de Keukenstudio Maassluis te kopen.
REACTIE VAN JOANNA DRIESSEN
Hier een foto!!
Reactie of foto toevoegen
“Hoge kwaliteit”
Door David Bal en Rosalie aversloot op vrijdag 20 jul 2018 '18
Recent hebben wij met veel plezier een keuken gekocht. De kwaliteit van de keuken is ontzettend goed. Men geeft hier vakkundig advies en de keuken wordt door eigen personeel geplaatst. Bij Keukenstudio Maassluis werken vakmensen met verstand van zaken. We zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN DAVID BAL
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Lara op maandag 16 jul 2018 '18
Onlangs mijn nieuwe keuken bij Keukenstudio Maassluis gekocht. Op basis van mijn wensen en budget heeft Lucia een voor mij perfecte keuken samengesteld, waar ik echt enorm blij mee ben. Haar adviezen hebben mij ook geholpen bij het kiezen van kleuren, kastindelingen etc. Nogmaals bedankt! De plaatsing werd door echte vaklui van Keukenstudio Maassluis waargenomen. Zij zorgden ervoor dat in mijn niet haakse woning de keuken perfect past. Al met al heb ik een zeer goede ervaring en vind ik Keukenstudio Maassluis zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Lars en Marjolijn op vrijdag 13 jul 2018 '18
Dankzij de expertise en fijne adviezen van Raymond Mosselman zijn wij bij Keukenstudio Maassluis ontzettend goed geslaagd voor de keuken in onze nieuwbouwwoning. Een heel mooie keuken met goede apparatuur met een slimme indeling en bovendien voor een scherp tarief.
FOTO VAN LARS EN MARJOLIJN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rick Rosendaal op woensdag 11 jul 2018 '18
Wij hebben bij Keukenstudio Maassluis een Keller keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij zeer gastvrij ontvangen en voelden ons direct welkom. Raymond Mosselman heeft ons zéér deskundig geholpen met het samenstellen van onze droomkeuken. Hij had oog voor de kleinste details waar wij als enthousiaste kopers nog niet eens aan hadden gedacht. Hij nam ruim de tijd om onze wensen door te spreken. Onze keuken is inmiddels geplaatst en is echt de 'eyecatcher' van onze woning geworden. De montage door Aren Melissant is ook uitstekend en vakkundig verlopen. Ook hier weer een deskundige blik en oog voor detail. Wij kunnen Keukenstudio Maassluis dan ook van harte aanbevelen!
FOTO VAN RICK ROSENDAAL
Keller keuken
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken bedrijf”
Door G. Hebels en M. Durenkamp op dinsdag 10 jul 2018 '18
In maart 2018 is onze nieuwe keuken (Next-125) geïnstalleerd. Via Interieurstudio de Spits in Rotterdam (Ewoud van der Weyden) hadden we de naam Coen van Gilst van Keukenstudio Maassluis doorgekregen. Na afspraak kwam Coen bij ons thuis om te inventariseren wat onze wensen en mogelijkheden waren. Zo wilden we graag meer daglicht in de keuken, een lichte keuken, juiste aanrechthoogte en afvalbak en koelkast op hoogte. Daarna werden er verschillende gesprekken gepland. Hierbij werd voldoende tijd genomen om mogelijkheden van indeling en materiaalkeuzes te vergelijken. We hebben hierbij nooit het gevoel gehad dat er druk op ons werd uitgeoefend. In de tussenliggende tijd hebben we ook vele toonzalen en fabrieken bezocht om zo goed mogelijk keuzes te kunnen maken. Begin maart begonnen de monteurs Martin en Gino op kundige wijze met het demonteren van de oude keuken, het verwijderen van een muurtje en verdere voorbereidende werkzaamheden. Een week later kwam de nieuwe keuken, die professioneel door Jeroen, Gino, Ed en Martin werd geïnstalleerd. Jeroen heeft zelfs zijn creativiteit kunnen gebruiken door in overleg in de ruimte boven de afzuigkap 2 kastjes met legplanken te maken.
We hebben het als heel prettig ervaren dat alle werkzaamheden in één hand werden uitgevoerd. De groep monteurs is deels in dienst van Keukenstudio Maassluis, deels als zzp-er al jaren werkzaam bij het bedrijf. We hebben altijd het vertrouwen gehad dat het allemaal wel goed zou komen. Zeer prettig was dat we voor de nazorg één aanspreekpunt hadden. Voor een vraag of probleem hoefde je alleen maar contact te hebben met Robert van Oorschot, dan werd alles perfect opgelost. Zeer klantvriendelijk! We willen iedereen van Keukenstudio Maasluis bedanken voor hun betrokkenheid, bruikbare tips, inzet en deskundigheid.
FOTO VAN G. HEBELS EN M. DURENKAMP
Next 125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam van der Windt op zondag 8 jul 2018 '18
Maatkeuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Zeer goed geholpen door Coen van Gilst, goed inzicht in de in te delen ruimte waar keuken is komen te staan, goede montage en aftercare/ service. Erg tevreden over het totaalpakket.
FOTO VAN FAM VAN DER WINDT
Maatkeuken
+ Toon extra foto van Coen van Gilst
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Dick en Corien Vlasblom op zaterdag 30 jun 2018 '18
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben waarbij we zonder een goed gevoel waren vertrokken, werden we door onze architecte gewezen op Keukenstudio Maassluis. Na een eerste gesprek Met Coen van Gilst waren we al meteen overtuigd dat we bij hen zouden slagen. Bij een 2e gesprek presenteerde Coen ons een prachtige keuken volledig naar onze wensen. Ook de prijs viel mee en was zeker niet hoger dat bij de keukenbedrijven die zogenaamd gigantische kortingen geven De installatie werd uitgevoerd door 2 zeer ervaren installateurs. Kortom: Keukenstudio Maassluis kunnen we iedereen aanbevelen.
FOTO VAN COEN VAN GILST
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Yoran en Stephanie de Liefde op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Begin dit jaar een keukenstudio Maassluis, op advies van mijn ouders die al eerder een keuken gekocht hadden en ok voor hun nieuwe huis een keuken hebben besteld. Na een gemaakte afspraak werden we ontvangen door Coen, adviseur. Hij had al snel een idee en een tekening op grond van onze wensen. Eigelijk lag daar het ruwe ontwerp van onze keuken. Nadat Coen ons op een aantal praktische punten had gewezen. Hebben wij de punten die hij opperde doorgevoerd. Ook met het uitzoeken van de apparatuur gaf Coen ons tips en handreikingen die we ter harte hebben genomen. Nadat de keuken was ingemeten, en er door ziekte wat vertraging was opgetreden. Werd de keuken volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd door zeer vakkundige monteurs. Na nog wat afwerking in eigen beheer is het resultaat boven verwachting en ben ik erg blij met mij moderne en praktische keuken . Al met al uitstekend werk geleverd door de Keukenstudio en Coen in het bijzonder. Bijgaand een foto van mijn mooie keuken
FOTO VAN YORAN EN STEPHANIE DE LIEFDE
Uitstekend
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Monique Nooy op dinsdag 12 jun 2018 '18
Top advies van Coen van Gilst. Uitgekomen op een prachtige keuken van Hollands Maatwerk. Ook de after service was geweldig...paar kleine dingetjes waren zeer snel opgelost. Absolute top service all round en wij genieten van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Hélène Havinga op vrijdag 8 jun 2018 '18
Tien jaar geleden hadden we al bij Keukenstudio Maassluis een keuken gekocht waar we heel tevreden over waren. Omdat we in een nieuwbouwhuis zijn gaan wonen hadden we weer een nieuwe keuken nodig en zijn we naar het voor ons vertrouwde adres gegaan. Dit omdat we kundig advies op prijs stellen en voor goede kwaliteit willen gaan. Ook de service die verleent wordt bij Keukenstudio Maassluis is prima. Kortom, wij zijn erg blij met onze mooie nieuwe keuken!

Aanvulling ontvangen 13 juni 2018: Onze keuken is in november 2017 geplaatst. Dit is prima verlopen. Ingebouwd door kundige mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden ermee”
Door Stefan de Kok op donderdag 31 mei 2018 '18
Wij hebben Bij Keukenstudio Maassluis een prachtige keukenopstelling gekocht met een groot wit kookeiland en een verzonken wandopstelling. Na een uitgebreid adviesgesprek is de order geplaatst en volgens afspraak gemonteerd door zeer kundige monteurs. Wij zijn er zeer tevreden mee een aanrader.
FOTO VAN STEFAN DE KOK
Keuken met inbouwwand
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Marianne op dinsdag 1 mei 2018 '18
Ik heb een mooie Schuller keuken gekocht. Ik ben vriendelijk te woord gestaan, heb goede adviezen gekregen en er werd ook goed meegedacht. De keuken is keurig netjes geplaatst door eigen vakkundig personeel. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken en over Keukenstudio Maassluis ben ik zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Koen op maandag 9 apr 2018 '18
Wat een prettige keukenzaak, voorzien van alle nieuwe noviteiten en een adviseur die weet waar hij het over heeft. Er werd alle tijd genomen om tot een goed en passend keukenvoorstel te komen, zowel qua wensen als budget. Een groot pluspunt vonden wij dat bij het plaatsen van de keuken, eigen monteurs van Keukenstudio Maassluis kwamen. Wij raden Keukenstudio Maassluis zeker aan!
FOTO VAN KOEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door André en Jannet Vroegindeweij op woensdag 4 apr 2018 '18
Wij zijn heel tevreden en blij met onze keuken van Keukenstudio Maassluis. Met dank aan adviseur Coen van Gilst!
FOTO VAN ANDRÉ EN JANNET VROEGINDEWEIJ
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door René Wolf op vrijdag 23 mrt 2018 '18
Afgelopen week is onze mooie keuken door keukenstudio geplaatst. Echt ze hebben dat super gedaan. De monteurs waren erg netjes, behulpzaam en vooral erg bekwaam. Ook de aankoop van onze keuken was zeer prettig. Geen opdringerige verkoper maar gewoon alles rustig uitgelegd en over de prijs waren we zeker tevreden. Voor een mooie keuken en vooral voor een goede plaatsing ga dan zeker naar Keukenstudio Maassluis.

Eerdere ervaring 29 november 2017: Na 2 jaar hadden we eindelijk besloten om toch maar eens naar een nieuwe keuken te gaan kijken. Maar, ja als klant zie je door de bomen het bos niet meer met al die merkkeuzes en alle "super" kortingen die keukencentrums bieden. Wat is een goed merk en toch past binnen onze budget. We kwamen uit op het merk Schüller, dus de 1e stap was gezet en nu opzoek naar een keukenstudio die onze keukenwensen binnen ons budget zou kunnen verwezenlijken. Over keukenstudio Maassluis las ik goede recensies over de service en ze verkochten het merk Schüller. Voor ons was niet alleen de prijs belangrijk maar zeker ook de service er omheen. Vooraf had ik al 3x gebeld naar Keukenstudio Maassluis met allerlei vragen en het viel me al snel op dat ze ontzettend klantvriendelijk waren en ik alles kon vragen. Afspraak gemaakt met Jan van Dijk en hij legde me rustig uit hoe zij werken, nam alle tijd en dat sprak mij wel aan. Jan dacht mee en gaf me extra mogelijkheden aan en drong geheel niet aan tot "koop nu". Had aangegeven dat ik ook nog naar de concurrent zou gaan om een beeld te vormen qua klantenservice en prijsvorming. Mede door de slechte klantvriendelijkheid van het andere keukencentrum stond onze keuze vast.
Onze tweede afspraak met Jan van Dijk was wederom zeer prettig en ook nu weer gaf Jan ons tips die zeer bruikbaar waren. Onder het genot van frikadellen hebben we in alle rust ( gelukkig geen druk) alles kunnen vragen over onze nieuwe keuken. Alles liep heel gemoedelijk en uiteindelijk hebben we onze "droom" keuken gevonden en gekocht. Wat wij zeer fijn vonden is dat Jan na het benoemen van de prijs zelf aangaf met welke korting hij de keuken zou kunnen aanbieden. Jan bedankt voor je inzet , inzicht, adviezen en geduld want dat heeft mede bepaald dat we bij jullie onze "droom" keuken hebben gekocht. Overigens de hele winkel geeft een warme uitstraling, je voelt je eigenlijk meteen "thuis" en ook de klantvriendelijkheid hoe je benaderd wordt als je binnenkomt zouden vele keukenwinkels een voorbeeld aan mogen nemen. Al met al ik zal iedereen aanraden om zeker te gaan kijken in keukenstudio Maassluis om zelf te ervaren dat je als klant nog koning bent tegen en ook nog tegen een eerlijke prijs. We verheugen ons nu al op om straks in onze nieuwe de heerlijkste gerechten klaar te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Marsman op zondag 11 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis, omdat wij voor een goed product zijn gegaan en dat is in alle opzichten waar gemaakt! De goede begeleiding van Raymond Mosselman heeft daar zeker ook toe bijgedragen. Maarten en Ineke Marsman 11-03-2018.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen waard”
Door j. vermeulen op zaterdag 17 feb 2018 '18
Na een zoektocht op internet terecht gekomen in Maassluis. Coen van Gilst was onze adviseur. iemand die meedenkt met zijn klant. Vrij snel tot zaken gekomen met tegemoet koming aan onze wensen (merk apparatuur). Ondanks de moeilijkheid graad die onze keuken met zich meebracht, gekregen wat we wilde. De monteurs prima vaklui die netjes werken. Kortom Keukenstudio Maassluis is het vertrouwen waard.
FOTO VAN J. VERMEULEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na aankoop”
Door Ria op vrijdag 2 feb 2018 '18
wij hebben 4 jaar geleden een mooie keuken bij de keukenstudio gekocht waar we zeer blij mee zijn. Nu was de verlichting in de afzuigkap kapot, de Atag kwam, zij konden het niet maken, en ik moest wel 150 euro betalen voor voorrij kosten en de monteur. Toen heb ik de keukenstudio gebeld en kwamen Aren en Martin. Zij hebben het probleem kosteloos opgelost!! En wat een aardige mannen! Super jongens!! Alsnog bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Saskia op vrijdag 5 jan 2018 '18
We zijn heel prettig geholpen. Katalin nam alle tijd voor ons en kwam met goede en praktische ideeen. De keuken is netjes en vakkundig geplaatst. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Joke en Johan op zondag 31 dec 2017 '17
Wij hebben in 2017 ons eerst breed georiënteerd. Toen we bij Coen kwamen was het snel duidelijk. Deze man begreep onze wensen. Na veel denken en meten hebben wij een hele mooie efficiënte Keller keuken uitgezocht. De installatie en afwerking was zoals het hoort te zijn. Perfect. Een fijne samenwerking en een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Wim en Manja op zaterdag 30 dec 2017 '17
Alweer geruime tijd genieten we van onze nieuwe keuken, gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Onze eerste afspraak was met Coen van Gilst en het was een prettige eerste kennismaking. Omdat we een paar specifieke wensen hadden moest er nogal gepuzzeld worden hoe we dat konden verwezenlijken. Maar met Coen z'n kennis en inzet is er uiteindelijk een erg mooie keuken uitgekomen. Het hele proces heeft, vanwege onszelf, een flinke tijd inbeslag genomen, maar Coen heeft nooit gepushed of aan gedrongen om ' snel een beslissing ' te nemen. Ook tijdens alle tussentijdse besprekingen werd er rustig de tijd genomen om alle opties te bekijken en vergelijken. Heel fijn! Uiteindelijk staat er een pracht keuken, die door een paar vakkundige monteurs (Jeroen en Martin) is geplaatst. Ook een paar kleine aanpassingen werden snel en vakkundig uitgevoerd. Alles bij elkaar een hele fijne ervaring en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Koen en Danielle op woensdag 20 dec 2017 '17
Na verschillende keukenspeciaalzaken bezocht te hebben, zijn we uiteindelijk in aanraking gekomen met Keukenstudio Maassluis. Na ons eerste gesprek met adviseur Coen was het gevoel meteen goed. Dit gevoel ontbrak weldegelijk bij de, met alle respect, grotere keukenspeciaalzaken. Kennis van zaken, het meedenken in het proces en het geduld, gaven ons het gevoel dat er ook echt geluisterd werd naar onze wensen. Het uiteindelijke resultaat van onze Keller keuken is nog mooier dan we hadden gedacht, mede door vakwerk van de installateurs Jeroen en Aren. Hun snelle maar uiterst nette manier van werken hebben ons ook positief verrast. Al met al alleen maar positieve berichten. Ik zou de showroom zeker aanraden en indien nodig zouden wij vanzelfsprekend terugkomen.
FOTO VAN KOEN EN DANIELLE
Keller keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service met oven”
Door Fam. A.B van der Kleij uit Krimpen aan den IJssel op vrijdag 8 dec 2017 '17
November 2001 hebben wij naar volle tevredenheid een prachtige Siematic keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Een aantal weken geleden ging onze oven stuk. Voor advies voor nieuw apparatuur hebben we contact opgenomen met de keukenstudio. Na overleg en een bezoek aan onze keuken hebben wij nieuw keukenapparatuur gekocht. Een week geleden is is dit geïnstalleerd. De monteurs hebben de hele keuken nagelopen en een aantal dingen vervangen en gerepareerd. Na nu 16 jaar is onze keuken nog steeds als nieuw! Grote complimenten voor de service van Keukenstudio Maassluis
FOTO VAN FAM. A.B VAN DER KLEIJ UIT KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Reactie of foto toevoegen
“Keller keuken”
Door Corrie en Gerard Sleeuwenhoek op donderdag 7 dec 2017 '17
Na een riool vervanging was ook de keuken aan vervanging toe. Na wat rond gekeken te hebben bij div keuken zaken kwamen we niet tot zaken.zodoende kwamen wij in Maassluis terecht. We werden ontvangen door Reymond Mosselman waarbij wij onze wensen kenbaar maakten. We hadden een budget en daar wilden we niet overheen.
Zodoende kwamen we uit op een mooie Keller keuken. De verdere afhandeling en het inmeten verliep heel soepel. Ook na plaatsing hebben wij nog contact gehad met Raymond Mosselman wat wij als zeer prettig hebben ervaren
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken paar jaar oud, nu nieuwe aankoop”
Door H & E op maandag 27 nov 2017 '17
Na een aantal keuken zaken bezocht te hebben terecht gekomen bij "Keukenstudio Maassluis". Nu voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Dit omdat nog wij nog altijd tevreden zijn met onze huidige keuken en de kwaliteit en prijs verhouding.
Net zoals de eerste keer wederom uitstekend geholpen door Coen van Gilst bij het ontwerpen en uitdenken van onze toekomstige keuken. Wat ons weer opviel was het geduld en het "out of the box" meedenken om zo tot een prachtig resultaat te komen qua ontwerp. Meerdere keren een afspraak gehad om ons ontwerp bij te stellen en te fine-tunen. Dit allemaal zonder druk tot aankoop van een keuken in tegenstelling tot andere keukenzaken. Uiteindelijk keurig binnen ons budget kunnen blijven. De keuken moet nog geplaatst gaan worden in ons toekomstige nieuwbouwhuis in "Wilgenrijk" maar we zijn er van overtuigd dat dit wederom keurig zal gebeuren. Keukenstudio Maassluis werkt namelijk met eigen monteurs zodat je er van overtuigd kan zijn dat de kwaliteit van plaatsen en de voorzichtigheid waarmee dit gebeurt gewaarborgd is. Dit in tegenstelling tot andere keukenzaken waar men externe monteurs gebruikt met als gevolg dat je van te voren niet weet wie er komen gaat en wat zijn vakbekwaamheid is met betrekking tot het plaatsen van de keuken. Wij raden iedereen keukenstudio Maassluis aan, geen druk, houden zich aan hun woord, gewoon een prima zaak om een prachtige keuken te kopen voor een keurige eerlijke prijs!

Aanvulling ontvangen 27 november 2017: Wij spreken over een plaatsing van de eerste keuken en de aankoop van de tweede keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Bijl op donderdag 23 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Keukenstudio Maassluis. Coen heeft ons prima geholpen met het ontwerp van onze Smart design keuken en elke verandering die wij wilden werd door hem op een prettige manier uitgevoerd en hij kwam soms met nog betere oplossingen. Het plaatsen door de monteurs was echt vakwerk, helemaal top!
FOTO VAN JAN BIJL
Plaatsing goed
Reactie of foto toevoegen
“Genieten elke dag”
Door Suzan Nout en Pim Kerklaan op donderdag 28 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken in onze jaren-dertig woning helemaal opnieuw laten inrichten door Keukenstudio Maassluis. Het samen maken van een ontwerp, een nieuwe indeling van de ruimte en optimaal gebruik maken van de mogelijkheden vonden wij heel belangrijk. De vakmensen hebben uitstekend hun werk gedaan. Wij genieten elke dag van onze prachtige nieuwe keuken.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het eindresultaat ziet er heel mooi uit. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Wil en Louis Vermeulen op donderdag 13 jul 2017 '17
Onze ervaring met "Keukenstudio Maassluis" is uitmuntend. Zelfs bij een Keukenrenovatie als in ons geval. De adviezen, mee denken, afspraken nakomen dat was om blij van te worden ook bij levering en plaatsing van de bestelde onderdelen en apparaten. Alsmede het werk van de deskundige monteurs perfect volgens afspraak. Wij danken adviseur Raymond Mosselman, voor zijn adviezen, raadgevingen en perfect nagekomen afspraken. Inmiddels hebben wij "Keukenstudio Maassluis" al bij menigeen aanbevolen.
FOTO VAN WIL EN LOUIS VERMEULEN
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door Susan en Richard Bruinen op zaterdag 13 feb 2016 '16
Het is een heel professioneel bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Ze hebben zeer ervaren medewerkers welke ons super geholpen hebben. Ze hebben alle voor en nadelen van apparatuur uitgelegd en het eindresultaat is iets waar we nog dagelijks blij mee zijn. Olaf Blom heel erg bedankt voor jouw inzet en expertise.
Reactie of foto toevoegen
“Ben erg tevreden”
Door M .Maas op maandag 9 feb 2015 '15
ik heb in 2014 een keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis . Heb mijn wensen verteld en deze zijn door hen omgezet in een fantastische keuken .Alles vanaf tekening tot uiteindelijk levering en plaatsen probleemloos verlopen .Ben erg tevreden en zou iedereen deze keukenzaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Coen Naves op maandag 17 nov 2014 '14
Bij Keukenstudio Maassluis staat de klant centraal! Kwaliteit, service en het nakomen van afspraken staan hier hoog in het vaandel. Voor ons een betaalbare oplossing geweest! Na het ontwerp is alles volgens plan verlopen. De monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Alle verwachtingen zijn waar gemaakt.”
Door I.W. op woensdag 26 dec 2012 '12
Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio gekocht, waarbij een aantal items voor ons om daar te kopen doorslaggevend waren. Bij Keukenstudio wordt je zeer persoonlijk benaderd, en men geeft je alle tijd om alles te overdenken, wat heel prettig overkomt. Onze eigen ideeën werden ook door hen van alle kanten bekeken, komt met adviezen, waarna je soms andere, betere keuzes maakt, men denkt dus met de klant mee. Niets maar dan niets had anders gemoeten. Men houdt alles in eigen hand, dat wil zeggen, verleggen leidingen, elektriciteitsgroepen veranderen, het stucwerk, het plaatsen van de keuken, afwerking etc. De planning is geweldig verlopen, alles sloot netjes op elkaar aan, en alle afspraken zijn dan ook echt allemaal nagekomen. De prijs van de keuken was goed, en het geld meer dan waard!!!!! Al met al een aanrader om bij Keukenstudio te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijke aanbieder”
Door Xander op dinsdag 13 nov 2012 '12
In de showroom al goed ontvangen. Er is een ruime keus op ongeveer 3 kwaliteitsniveau`s. De uitleg van de medewerker was erg goed en nuttig. Ik was bij de "goedkope" keukenboeren geweest en was dat spelletje van duur aanbieden en dan overal kortingen vandaan halen en managers bellen meer dan zat. Hier is alles tenminste open en eerlijk. Alle afspraken zijn nagekomen en de prachtige keuken (goedkoper dan bij de "goedkope" aanbieders) is netjes op tijd geplaatst en inmiddels geniet ik er al bijna een jaar van. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Keukenstudio Maassluis
aMaassluis , Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.