Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Den Bosch (Noord-Brabant)
59 ervaringen (2 weken geleden)
Haarlem (Noord-Holland)
241 ervaringen (1 week geleden)
6 vestigingen
1748 ervaringen (gisteren)
Middelharnis (Zuid-Holland)
178 ervaringen (6 dagen geleden)
Sint Annaland (Zeeland)
275 ervaringen (1 week geleden)
Poortvliet (Zeeland)
112 ervaringen (1 week geleden)
Goes (Zeeland)
242 ervaringen (gisteren)
Numansdorp (Zuid-Holland)
59 ervaringen (gisteren)
9,3

Keukenstudio Maassluis

Score uit 19 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-5920200 | Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis
Gebruikersfoto: Witte keuken
1 / 5
5 foto's
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenstudio Maassluis
Bekijk de mooiste keukens in onze grote showroom in Maassluis. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe keuken, maar ook voor het opknappen van een bestaande keuken.
Ervaringen
Er zijn 19 ervaringen over Keukenstudio Maassluis. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 18 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, planning, prijs, service
“Goede begeleiding”
Door Marsman op zondag 11 mrt 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis, omdat wij voor een goed product zijn gegaan en dat is in alle opzichten waar gemaakt! De goede begeleiding van Raymond Mosselman heeft daar zeker ook toe bijgedragen. Maarten en Ineke Marsman 11-03-2018.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Vertrouwen waard”
Door j. vermeulen op zaterdag 17 feb 2018 '18
Na een zoektocht op internet terecht gekomen in Maassluis. Coen van Gilst was onze adviseur. iemand die meedenkt met zijn klant. Vrij snel tot zaken gekomen met tegemoet koming aan onze wensen (merk apparatuur). Ondanks de moeilijkheid graad die onze keuken met zich meebracht, gekregen wat we wilde. De monteurs prima vaklui die netjes werken. Kortom Keukenstudio Maassluis is het vertrouwen waard.
FOTO VAN J. VERMEULEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
9,7
DB Keukens
6 vestigingen
“Fantastisch” score uit 1748 ervaringen
8,9
Bemmel en Kroon
3 vestigingen (Zuid-Holland)
“Prima” score uit 567 ervaringen
“Goede service na aankoop”
Door Ria op vrijdag 2 feb 2018 '18
wij hebben 4 jaar geleden een mooie keuken bij de keukenstudio gekocht waar we zeer blij mee zijn. Nu was de verlichting in de afzuigkap kapot, de Atag kwam, zij konden het niet maken, en ik moest wel 150 euro betalen voor voorrij kosten en de monteur. Toen heb ik de keukenstudio gebeld en kwamen Aren en Martin. Zij hebben het probleem kosteloos opgelost!! En wat een aardige mannen! Super jongens!! Alsnog bedankt!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Zijn er blij mee”
Door Saskia op vrijdag 5 jan 2018 '18
We zijn heel prettig geholpen. Katalin nam alle tijd voor ons en kwam met goede en praktische ideeen. De keuken is netjes en vakkundig geplaatst. We zijn er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Fijne samenwerking”
Door Joke en Johan op zondag 31 dec 2017 '17
Wij hebben in 2017 ons eerst breed georiënteerd. Toen we bij Coen kwamen was het snel duidelijk. Deze man begreep onze wensen. Na veel denken en meten hebben wij een hele mooie efficiënte Keller keuken uitgezocht. De installatie en afwerking was zoals het hoort te zijn. Perfect. Een fijne samenwerking en een mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Prachtige keuken”
Door Wim en Manja op zaterdag 30 dec 2017 '17
Alweer geruime tijd genieten we van onze nieuwe keuken, gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Onze eerste afspraak was met Coen van Gilst en het was een prettige eerste kennismaking. Omdat we een paar specifieke wensen hadden moest er nogal gepuzzeld worden hoe we dat konden verwezenlijken. Maar met Coen z'n kennis en inzet is er uiteindelijk een erg mooie keuken uitgekomen. Het hele proces heeft, vanwege onszelf, een flinke tijd inbeslag genomen, maar Coen heeft nooit gepushed of aan gedrongen om ' snel een beslissing ' te nemen. Ook tijdens alle tussentijdse besprekingen werd er rustig de tijd genomen om alle opties te bekijken en vergelijken. Heel fijn! Uiteindelijk staat er een pracht keuken, die door een paar vakkundige monteurs (Jeroen en Martin) is geplaatst. Ook een paar kleine aanpassingen werden snel en vakkundig uitgevoerd. Alles bij elkaar een hele fijne ervaring en zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Positief”
Door Koen en Danielle op woensdag 20 dec 2017 '17
Na verschillende keukenspeciaalzaken bezocht te hebben, zijn we uiteindelijk in aanraking gekomen met Keukenstudio Maassluis. Na ons eerste gesprek met adviseur Coen was het gevoel meteen goed. Dit gevoel ontbrak weldegelijk bij de, met alle respect, grotere keukenspeciaalzaken. Kennis van zaken, het meedenken in het proces en het geduld, gaven ons het gevoel dat er ook echt geluisterd werd naar onze wensen. Het uiteindelijke resultaat van onze Keller keuken is nog mooier dan we hadden gedacht, mede door vakwerk van de installateurs Jeroen en Aren. Hun snelle maar uiterst nette manier van werken hebben ons ook positief verrast. Al met al alleen maar positieve berichten. Ik zou de showroom zeker aanraden en indien nodig zouden wij vanzelfsprekend terugkomen.
FOTO VAN KOEN EN DANIELLE
Keller keuken
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Goede service met oven”
Door Fam. A.B van der Kleij uit Krimpen aan den IJssel op vrijdag 8 dec 2017 '17
November 2001 hebben wij naar volle tevredenheid een prachtige Siematic keuken gekocht bij Keukenstudio Maassluis. Een aantal weken geleden ging onze oven stuk. Voor advies voor nieuw apparatuur hebben we contact opgenomen met de keukenstudio. Na overleg en een bezoek aan onze keuken hebben wij nieuw keukenapparatuur gekocht. Een week geleden is is dit geïnstalleerd. De monteurs hebben de hele keuken nagelopen en een aantal dingen vervangen en gerepareerd. Na nu 16 jaar is onze keuken nog steeds als nieuw! Grote complimenten voor de service van Keukenstudio Maassluis
FOTO VAN FAM. A.B VAN DER KLEIJ UIT KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
7,2
Keukenvision
3 vestigingen (Zuid-Holland, Utrecht)
“Redelijk” score uit 19 ervaringen
9,6
Pelma Keukens
Goes (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 242 ervaringen
“Keller keuken”
Door Corrie en Gerard Sleeuwenhoek op donderdag 7 dec 2017 '17
Na een riool vervanging was ook de keuken aan vervanging toe. Na wat rond gekeken te hebben bij div keuken zaken kwamen we niet tot zaken.zodoende kwamen wij in Maassluis terecht. We werden ontvangen door Reymond Mosselman waarbij wij onze wensen kenbaar maakten. We hadden een budget en daar wilden we niet overheen.
Zodoende kwamen we uit op een mooie Keller keuken. De verdere afhandeling en het inmeten verliep heel soepel. Ook na plaatsing hebben wij nog contact gehad met Raymond Mosselman wat wij als zeer prettig hebben ervaren
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Eerste keuken paar jaar oud, nu nieuwe aankoop”
Door H & E op maandag 27 nov 2017 '17
Na een aantal keuken zaken bezocht te hebben terecht gekomen bij "Keukenstudio Maassluis". Nu voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Dit omdat nog wij nog altijd tevreden zijn met onze huidige keuken en de kwaliteit en prijs verhouding.
Net zoals de eerste keer wederom uitstekend geholpen door Coen van Gilst bij het ontwerpen en uitdenken van onze toekomstige keuken. Wat ons weer opviel was het geduld en het "out of the box" meedenken om zo tot een prachtig resultaat te komen qua ontwerp. Meerdere keren een afspraak gehad om ons ontwerp bij te stellen en te fine-tunen. Dit allemaal zonder druk tot aankoop van een keuken in tegenstelling tot andere keukenzaken. Uiteindelijk keurig binnen ons budget kunnen blijven. De keuken moet nog geplaatst gaan worden in ons toekomstige nieuwbouwhuis in "Wilgenrijk" maar we zijn er van overtuigd dat dit wederom keurig zal gebeuren. Keukenstudio Maassluis werkt namelijk met eigen monteurs zodat je er van overtuigd kan zijn dat de kwaliteit van plaatsen en de voorzichtigheid waarmee dit gebeurt gewaarborgd is. Dit in tegenstelling tot andere keukenzaken waar men externe monteurs gebruikt met als gevolg dat je van te voren niet weet wie er komen gaat en wat zijn vakbekwaamheid is met betrekking tot het plaatsen van de keuken. Wij raden iedereen keukenstudio Maassluis aan, geen druk, houden zich aan hun woord, gewoon een prima zaak om een prachtige keuken te kopen voor een keurige eerlijke prijs!

Aanvulling ontvangen 27 november 2017: Wij spreken over een plaatsing van de eerste keuken en de aankoop van de tweede keuken.
Reactie of foto toevoegen +4 bedankjes
“Zeer tevreden”
Door Jan Bijl op donderdag 23 nov 2017 '17
Wij zijn zeer tevreden over Keukenstudio Maassluis. Coen heeft ons prima geholpen met het ontwerp van onze Smart design keuken en elke verandering die wij wilden werd door hem op een prettige manier uitgevoerd en hij kwam soms met nog betere oplossingen. Het plaatsen door de monteurs was echt vakwerk, helemaal top!
FOTO VAN JAN BIJL
Plaatsing goed
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
“Genieten elke dag”
Door Suzan Nout en Pim Kerklaan op donderdag 28 sep 2017 '17
Wij hebben de keuken in onze jaren-dertig woning helemaal opnieuw laten inrichten door Keukenstudio Maassluis. Het samen maken van een ontwerp, een nieuwe indeling van de ruimte en optimaal gebruik maken van de mogelijkheden vonden wij heel belangrijk. De vakmensen hebben uitstekend hun werk gedaan. Wij genieten elke dag van onze prachtige nieuwe keuken.
REACTIE VAN COEN VAN GILST
Het eindresultaat ziet er heel mooi uit. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen +8 bedankjes
“Uitmuntend”
Door Wil en Louis Vermeulen op donderdag 13 jul 2017 '17
Onze ervaring met "Keukenstudio Maassluis" is uitmuntend. Zelfs bij een Keukenrenovatie als in ons geval. De adviezen, mee denken, afspraken nakomen dat was om blij van te worden ook bij levering en plaatsing van de bestelde onderdelen en apparaten. Alsmede het werk van de deskundige monteurs perfect volgens afspraak. Wij danken adviseur Raymond Mosselman, voor zijn adviezen, raadgevingen en perfect nagekomen afspraken. Inmiddels hebben wij "Keukenstudio Maassluis" al bij menigeen aanbevolen.
FOTO VAN WIL EN LOUIS VERMEULEN
Gerenoveerde keuken
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Netjes geholpen”
Door Susan en Richard Bruinen op zaterdag 13 feb 2016 '16
Het is een heel professioneel bedrijf waarbij de klant echt centraal staat. Ze hebben zeer ervaren medewerkers welke ons super geholpen hebben. Ze hebben alle voor en nadelen van apparatuur uitgelegd en het eindresultaat is iets waar we nog dagelijks blij mee zijn. Olaf Blom heel erg bedankt voor jouw inzet en expertise.
Reactie of foto toevoegen +16 bedankjes
“Ben erg tevreden”
Door M .Maas op maandag 9 feb 2015 '15
ik heb in 2014 een keuken gekocht bij keukenstudio Maassluis . Heb mijn wensen verteld en deze zijn door hen omgezet in een fantastische keuken .Alles vanaf tekening tot uiteindelijk levering en plaatsen probleemloos verlopen .Ben erg tevreden en zou iedereen deze keukenzaak aanraden.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
“Keukenrenovatie”
Door Coen Naves op maandag 17 nov 2014 '14
Bij Keukenstudio Maassluis staat de klant centraal! Kwaliteit, service en het nakomen van afspraken staan hier hoog in het vaandel. Voor ons een betaalbare oplossing geweest! Na het ontwerp is alles volgens plan verlopen. De monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen +14 bedankjes
9,7
Keur Keukens
Haarlem (Noord-Holland)
“Fantastisch” score uit 241 ervaringen
9,6
Keukenwereld XXL
Poortvliet (Zeeland)
“Fantastisch” score uit 112 ervaringen
“Alle verwachtingen zijn waar gemaakt.”
Door I.W. op woensdag 26 dec 2012 '12
Wij hebben onze keuken bij Keukenstudio gekocht, waarbij een aantal items voor ons om daar te kopen doorslaggevend waren. Bij Keukenstudio wordt je zeer persoonlijk benaderd, en men geeft je alle tijd om alles te overdenken, wat heel prettig overkomt. Onze eigen ideeën werden ook door hen van alle kanten bekeken, komt met adviezen, waarna je soms andere, betere keuzes maakt, men denkt dus met de klant mee. Niets maar dan niets had anders gemoeten. Men houdt alles in eigen hand, dat wil zeggen, verleggen leidingen, elektriciteitsgroepen veranderen, het stucwerk, het plaatsen van de keuken, afwerking etc. De planning is geweldig verlopen, alles sloot netjes op elkaar aan, en alle afspraken zijn dan ook echt allemaal nagekomen. De prijs van de keuken was goed, en het geld meer dan waard!!!!! Al met al een aanrader om bij Keukenstudio te kopen.
Reactie of foto toevoegen +10 bedankjes
“Eerlijke aanbieder”
Door Xander op dinsdag 13 nov 2012 '12
In de showroom al goed ontvangen. Er is een ruime keus op ongeveer 3 kwaliteitsniveau`s. De uitleg van de medewerker was erg goed en nuttig. Ik was bij de "goedkope" keukenboeren geweest en was dat spelletje van duur aanbieden en dan overal kortingen vandaan halen en managers bellen meer dan zat. Hier is alles tenminste open en eerlijk. Alle afspraken zijn nagekomen en de prachtige keuken (goedkoper dan bij de "goedkope" aanbieders) is netjes op tijd geplaatst en inmiddels geniet ik er al bijna een jaar van. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen +18 bedankjes
“goeie service”
Door René van den Berg op maandag 15 okt 2012 '12
In de zomer werd door Keukenstudio Maassluis onze keuken geplaatst. Natuurlijk was niet alles gelijk in orde maar er werd wel op korte termijn een oplossing gezocht. Al met al waren wij met het hele pakket, het uitzoeken, de begeleiding, een technisch medewerker, een stukadoor heel tevreden.
Een volgende keer zal ik daar weer een keuken uitzoeken.
Reactie of foto toevoegen +13 bedankjes
Vestiging Keukenstudio Maassluis
aMaassluis, Mozartlaan 334, 3144 NH Maassluis, tel 010 - 592 02 00
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.