Feedback
4,7

Koedam Tegels

Score uit 6 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 030-6662525 | Zandweg 186 A, 3454 HD De Meern
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Koedam Tegels
Koedam Tegels is al vanaf 1973 een begrip in midden Nederland met een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels
Ervaringen
Er zijn 6 ervaringen over Koedam Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Slechte service en afhandeling klacht”
Door FS op vrijdag 28 feb 2014 '14
Bij dit bedrijf tegels uitgezocht voor de keuken. Verkoper heeft aantal m2 berekend obv tekening. Bij plaatsing bleek dat er 25% meer was berekend dan nodig, 4m2 ipv 3. Gereclameerd maar men reageerde niet terug. Na 2 wkn nogmaals gebeld, verkoper gaf aan dat hij het zich niet meer kon herinneren en de tegels niet kon terugnemen (mag ik niet van mijn baas). Dus nu ruim 1m2 tegels over van 110 euro per m2. Overweeg nog om klacht bij branchevereniging neer te leggen. Uiterst slecht, ook de motivatie "de verkoper heeft het altijd gedaan, mevrouw" .
Reactie of foto toevoegen
“Niet klantgericht”
Door Patrick Wychgel op vrijdag 22 sep 2017 '17
Tegels besteld die binnen een week geleverd zouden worden. Koedam blijkt niet te kunnen leveren. Voorgesteld om de tegels dan zelf af te halen bij de grossier, deze wilde wel meewerken. Koedam helaas niet, ronduit star.. Jammer, slechte service en niet klantgericht. Was vroeger beter.. Of was de bestelling niet groot genoeg?!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door Lourens op dinsdag 1 okt 2019 '19
Niets kopen daar. Zeer slechte ervaring mee. Nemen geen verantwoordelijkheid voor de installatie en de aanbevolen installateur en tegelzetter. Voeren geen controle uit. Slechte service bij levering en geen nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Werkt niet goed”
Door MJE op vrijdag 8 mrt 2019 '19
In november tegels en sanitair uitgezocht bij Koedam. Die week zou er contact opgenomen worden door een tegelzetter. Na mailen, bellen en appen en nogmaals mailen, bellen en appen kwam er geen contact tot stand met de tegelzetter. We werden gewoon genegeerd. Meerdere malen contact gezocht met Koedam en die verontschuldigde zich dan en beloofde dat er die week zeker contact opgenomen zou worden. We zitten nu in maart vorige week weer contact gehad met Koedam en die melde dat ze het erg druk hadden en dat we gewoon geduld moesten hebben maar dinsdag zou er zeker contact opgenomen worden. Maar jullie raden het al dit is weer niet gebeurd. Wat moet je zeggen Koedam wil blijkbaar niks verkopen!!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde tegels”
Door Chanel Bronsgeest op woensdag 28 sep 2016 '16
Dramatische service! Dit is werkelijk waar de slechtste winkel waar ik ooit ben geweest. Wij hebben hier onze tegels besteld maar achteraf bleek bij montage dat we de verkeerde vloertegel hebben gekregen. De tegelzetter had hem toen al erin gezet. Qua papier werk hebben we alles gecontroleerd en dit klopte ook. Echter bleek de hele verkeerde tegels in de doos te zitten. Wij terug naar Koedam, hun reactie: gemonteerd is geaccepteerd en we werden de winkel uitgebonjourd. We hadden echter nog extra tegels nodig. Deze zouden besteld worden en gelijk geleverd worden vier dagen later. Dit werd niet gedaan en er werd nooit gecommuniceerd. Constant moesten wij zelf contact zoeken en er achteraan gaan. Na tientallen telefoontjes weer een nieuwe afspraak gemaakt met de eigenaar. Hij kwam de tegel brengen en vervolgens zouden we babbelen over een oplossing. Dit gebeurde weer niet en werd weer uitgesteld. Op de dag dat hij zou komen zou hij ons even bellen zodat wij erheen konden rijden aangezien we nog niet in het huis wonen. Eenmaal de bewuste dag werden we niet gebeld maar stond de tegel voor onze deur en is hij dus weggereden. Ik zeg top communicatie! Bestel hier nooit je tegels want het is één groot drama.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Francien Schols op vrijdag 10 nov 2017 '17
Erg luxe badkamer besteld en netjes geleverd. Bij de montage door onze eigen aannemer liep hij tegen wat problemen aan wat betreft het inbouwen van de kranen. Een medewerker van Koedam is langs gekomen en heeft perfecte uitleg gegeven en alles zit er naar tevredenheid in. Nette en klantvriendelijke medewerkers en prima service!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Koedam Tegels
Website: koedam.nl
aDe Meern , Zandweg 186 A, 3454 HD De Meern, tel 030 - 666 25 25
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.