Feedback
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
93 ervaringen (1 week geleden)
Waddinxveen (Zuid-Holland)
110 ervaringen (4 dagen geleden)
Vlaardingen (Zuid-Holland)
97 ervaringen (5 dagen geleden)
7,2

Latoda

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0348-785892 | Graafdijk 48, 3411 JX Lopik
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Latoda
In ons aanbod kunt u zowel klassieke als moderne kasten vinden, verrijkt met vernieuwende en unieke ideeën die een uniforme en smaakvolle ruimte creëren. Wij ontwerpen aan de hand van uw visie met functionaliteit en technologie in gedachten. Prijsopgaven en ontwerpen kunnen wij ter plekke bij u realiseren en tegelijk kunnen wij een materiaal voorstel doen. Wij vervaardigen meubelen voor zowel particulieren als bedrijven. In ons aanbod vindt u tevens meubelaccessoires.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Latoda. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“inbouwkast”
Door René BN 93 op dinsdag 2 okt 2012 '12
Latoda heeft bij ons een inbouwkast geplaats en wij zijn hier echt super tevreden over, de kast is vakundig ingemeten en werd later in een dag geplaatst. de kast is netjes afgewerkt en voor zien van een mooi inbouw systeem welke voledig naar onze wens is gemaakt met diverssen leg planken en ook hang ruimten voor onze jassen.Tevens hebben wij via Lotada tegels besteld voor onze keuken deze tegels van Dunin zijn echt de blik vanger van onze keuken zie link http://www.dunin.eu/violet_wave.html al met al zijn wij echt supper tevreden over het geleverd de werk en de service van dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen +6 bedankjes
8,2
Burg en Burg
Zoetermeer (Zuid-Holland)
“Goed” score uit 5 ervaringen
9,8
Slingerland Tegels
Hardinxveld-Giessendam (Zuid-Holland)
“Fantastisch” score uit 93 ervaringen
“Goede service”
Door Martin Richard op zaterdag 19 sep 2015 '15
Heb een relatief kleine order geplaatst voor een meubelpaneel. Zelf opgehaald, bij thuiskomst bleek dat er 2 kleine beschadigingen op het paneel zaten. Dit gemeld, kreeg zonder problemen nieuw paneel, werd zelfs thuisbezorgd. Zeer goede service dus!
Reactie of foto toevoegen +2 bedankjes
Vestiging Latoda
Website: www.latoda.nl
aLopik , Graafdijk 48, 3411 JX Lopik, tel 0348 - 78 58 92, mob 06 - 40 38 19 65
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.