Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 269 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren212 ervaringen
4 sterren51 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Vos op woensdag 4 jul 2018 '18
Mooie keuken en heel erg netjes door de monteur geplaatst ! ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN JOCHEM VOS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jansen op maandag 25 jun 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van de nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. De keuken en apparatuur zijn zeer netjes en precies geplaatst door prima monteurs.
FOTO VAN JANSEN
Keukenplaatsing heel precies gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Serge Laroes op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben hier een prachtige keuken gevonden. Afspraak is afspraak is hun devies. Nou dat maken ze absoluut waar. Geen gepingel over de prijs maar gewoon een heldere offerte. Daarnaast zijn alle afspraken perfect nagekomen. De monteurs krijgen ook gewoon goed de tijd om de keuken netjes te plaatsen dus ook het afwerken. Echt super netjes!! Wij zijn dan ook, net als meerdere vrienden en familie, super tevreden!
FOTO VAN SERGE LAROES
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Frans Jung op zondag 8 apr 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens overweging om nieuwe keuken te kopen, nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die met je mee denken
FOTO VAN FRANS JUNG
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. Versluis op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima kwaliteit & vriendelijke service, levering volgens afspraak.
FOTO VAN R. VERSLUIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marleen v d Vijver op zaterdag 10 jun 2017 '17
Een aantal weken terug is bij ons een keuken geplaats door Pelma keukens Goes Het resultaat mag er zijn ontzettend goed geholpen door Niels Het resultaat mag er zijn monteurs hebben vakwerk geleverd ,alles netjes op geruimd Genieten er elke dag opnieuw van. het bedrijf verdient een dikke 10
FOTO VAN MARLEEN V D VIJVER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Volwerk op zaterdag 15 apr 2017 '17
Toen wij op zoek waren naar een nieuwe keuken, kwamen we, na al een tal van keukenzaken te hebben bezocht, uit bij Pelma Keukens in Goes. Het voelde eigenlijk direct als een warm bad. Vriendelijk geholpen en wat wij het voornaamste vonden, niet opdringerig! Overal werd je mee geholpen om dan zo uiteindelijk bij de juiste keuken uit te komen. Het plaatsen van de keuken hadden we voor ons uit geschoven, maar uiteindelijk is alles toch sneller geplaatst dan we dachten. Want als je hem dan eindelijk hebt, wil je hem toch ook wel zsm in je huis hebben staan.
Levering en plaatsing ging niet geheel zonder vlekkeloos, maar ook dat heeft Pelma naar alle tevredenheid opgelost. En ook als de keuken eenmaal geplaatst is, blijft de service TOP! Echt een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN FAM. VOLWERK
Nieuwe keuken via Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Bovenmatig goed”
Door T van Sisseren op vrijdag 14 apr 2017 '17
Mijn ervaring is bovenmatig goed, zowel de begeleiding tijdens de verkoop als de plaatsing zelf. Zeer meedenkend, niet opdringerig en duidelijk voor ogen wat de klant wil.eerst was ik terechtgekomen bij een grote keuken verkoper en mijn gevoel was niet goed. Toen ik bij Pelma kwam via TMC voelde ik dat het helemaal goed zou komen. En dat gevoel is uitgekomen voor 100%.
FOTO VAN T VAN SISSEREN
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense aanpak”
Door Fam. Scholter op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Na bij verschillende keukenzaken te hebben bezocht, met verkopers die massaal in je nek springen met hun gladde praatjes, zijn we bij Pelma in Goes terecht gekomen. Hier zijn we rustig welkom geheten door de bedrijfsleider en rondgeleid. Deze rust en no-nonsense aanpak, werkte voor ons en we zijn later die week terug geweest. We zijn geholpen hier ook weer door een rustige, vriendelijke verkoper geholpen, die ons deskundig door het aankoopproces heeft geleid. Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en hij nam echt de tijd, als we volzaten door alle informatie. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur, die ook net zo fijn in de omgang was. Nu hebben we een nieuwe keuken, die helemaal naar onze wens is en waar we erg blij mee zijn. Pelma heeft goed werk geleverd en we kunnen niks negatiefs over zeggen. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. SCHOLTER
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fam Blaakman op donderdag 2 mrt 2017 '17
Keuken staat nu een jaar, ziet er prachtig uit. Door mijn eigen fout verkeerd falcon fornuis gekocht. Dit na plaatsen pas ontdekt. Heb het mogen omruilen voor hetgeen ik wel wilde ( een classic de luxe) alleen meerkosten van fornuis moeten betalen. Dat noem ik nog eens service!
FOTO VAN FAM BLAAKMAN
Keuken van Pelma met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
FOTO VAN LEO
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mirjam van den Dries op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prima service en we worden als klant serieus genomen. Er wordt goed rekening gehouden met onze wensen en er wordt goed meegedacht door zowel de verkoper als de monteur. De communicatie verloopt ook prima zijn er vragen of opmerkingen dan wordt hier wat mee gedaan. Kortom we hebben een keuken gekregen geheel naar onze smaak en wensen waar we nog lang plezier aan zullen gaan beleven
FOTO VAN MIRJAM VAN DEN DRIES
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak zeker hier”
Door Fam. Boer (Heinkenszand) op woensdag 7 dec 2016 '16
Afspraak is afspraak, dit geldt zeker voor Pelma keukens in Goes! De adviseur heeft ons bij de aankoop uitstekend geholpen en geadviseerd, de levering was op het afgesproken tijdstip en de zeer vakkundige plaatsing eveneens conform de afspraak. Wij zijn dan ook SUPER tevreden met onze keuken en raden iedereen aan om naar Pelma te gaan voor een keuken.
FOTO VAN FAM. BOER (HEINKENSZAND)
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Openheid en transparantie”
Door Jessica & Christof op zondag 13 nov 2016 '16
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Vanaf het eerste gesprek was er veel openheid en transparantie over de organisatie en de werkwijze binnen het bedrijf. Daarnaast dacht de verkoper goed met ons mee en gebaseerd op zijn ervaring kon hij ons goed adviseren. Ook in het traject na de aankoop van de keuken kon je altijd terecht voor eventuele vragen bij de verschillende afdelingen. Doordat wij nog volop aan het verbouwen waren in ons huis kwamen wij er achter dat ons kookeiland iets moest verschuiven. Na slecht​s​ 1 telefoontje hierover hebben wij direct een nieuwe tekening ontvangen met daarop de maten​. De interne communicatie binnen ​Pelma​ verloopt zeer goed! Er werd dus gelijk duidelijk in kaart gebracht wat voor gevolgen dat zou hebben voor misschien al eerder aangebrachte voorzieningen van de keuken. Het plaatsen van de keuken was ook goed verzorgd, de vakkundige monteurs gingen voorzichtig en zorgvuldig te werk met als eindresultaat een super mooie keuken die meer dan voldoet aan onze wensen. De lijfspreuk van Pelma is "Afspraak is afspraak" dit is zeer zeker waar! Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen! Ik zou dan ook iedereen een Pelma keuken aanraden!
FOTO VAN JESSICA & CHRISTOF
Keukeneiland met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Simon de Waard op dinsdag 27 sep 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukens is super! Vanaf het eerste moment zijn we goed geadviseerd waardoor we de keuken hebben gevonden die volledig aan onze wensen voldoet. De levering van de keuken verliep prima en de contacten hierover hebben we als zeer prettig ervaren. Pelma bedankt! We bevelen jullie zeker aan!
FOTO VAN SIMON DE WAARD
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 '16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door W.H. Ströpke op donderdag 15 sep 2016 '16
In ons chalet is een nieuwe keuken geplaatst met 5 Etna apparaten. De monteurs moesten wel inproviseren, daar je in een chalet geen leidingen kunt infrezen. De keuken is een plaatje geworden. De monteurs verdienen een pluim, wat een vakmannen. Ook op het voorbereidend traject ( zelfs 2x) was niets aan te merken. Geheel rustig en tijd om te overdenken kwamen we tot een besluit. Alleen maar lof.
FOTO VAN W.H. STRÖPKE
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Arne op vrijdag 26 aug 2016 '16
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Pelma waar we elke dag veel plezier van hebben. Dankzij een goed advies bij de verkoop door Marnix en goede nazorg van Pelma na de verkoop hebben wij een fijne ervaring met het bedrijf. Zeker een aanrader om je keuken bij Pelma te kopen.
FOTO VAN ARNE
Onze keuken van Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door A.C. de Hek op vrijdag 12 aug 2016 '16
In juni is bij ons door Pelma een keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Pelma. Goed advies in de winkel gehad. Fijne klantbenadering. Plaatsing werd gedaan door zeer ervaren monteurs. Deze werken erg netjes en denken ter plaatse mee in oplossingen en verbeteringen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze keuken.
FOTO VAN A.C. DE HEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Rein Brand op dinsdag 19 jul 2016 '16
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. In de winkel konden een goede keus maken tussen verschillende modellen van de apparatuur. Het plaatsen van de keuken gebeurde ook heel professioneel. We zijn blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN REIN BRAND
Foto van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Conny de Bruyn op dinsdag 28 jun 2016 '16
Beste Colin. We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken en zeker ook over de kwaliteit, jouw advies en het vakmanschap bij het plaatsen. Ik stuur je een foto van hoe het geworden is. De achterwand hebben we besteld bij Visualls, een prima bedrijf dat we ook aan kunnen bevelen.
FOTO VAN CEES EN CONNY DE BRUYN
Keuken met foto achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam Nagelkerke op donderdag 9 jun 2016 '16
De belangrijkste pijlers voor een fijn en succesvol proces en zeer geslaagd resultaat waren voor ons het goed luisteren naar onze wensen, het aanvoelen van Marnix wat bij ons past en alle rust en de tijd die ervoor genomen is! Het plaatje van hoe we het wilden qua sfeer zat aardig in ons hoofd, maar hoe dit te realiseren...dat vroeg de nodige tijd....maar dat was voor Marnix geen enkel probleem! Geen moeite was hem teveel en de snelheid van de reacties op mails, afspraken, belletjes etc was zeer snel. Stalen mochten we even meenemen om overige dingen voor onze woonkeuken op elkaar af te stemmen. Kortom een fijne ervaring en een mooi resultaat !!
FOTO VAN FAM NAGELKERKE
Mooi resultaat keuken van Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Tonny en Carolien Coppens op vrijdag 13 mei 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima!! Zeer netjes ontvangen in de toonzaal, uitstekend, zorgvuldig en klantvriendelijk behandeld door Frans. Een pluspunt wat wij zeer gewaardeerd hebben: toen we aangaven ons keukenblad en kookplaat te willen behouden, was daar volledig begrip! Hierdoor werd ons budget niet overschreden. Het inmeten is perfect gedaan, het keukenblad past precies. De montage is zeer vakkundig, op een zeer rustige en nette wijze gebeurd. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken!!TOP!!
FOTO VAN TONNY EN CAROLIEN COPPENS
Witte landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door verhelst op donderdag 12 mei 2016 '16
Mij ervaring was goed de keuken was netjes geplaats geen bij zonder heden. Er komt wel meer bij kijken dan een keuken plaatsen dat viel wel wat tegen maar goed het is allemaal goed gekomen. De monteurs hebben de keuken goed geplaats.
FOTO VAN VERHELST
Keuken met keukenwand4
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Arnold en Agnes van den Berge op zondag 3 apr 2016 '16
We zijn vanaf het allereerste kontakt tot aan de oplevering van de nieuwe keuken uitstekend, zorgvuldig en klantvriendelijk behandeld. Pluspunt is dat er werd meegedacht en goed geluisterd naar onze wensen. In Niels Moens hadden we een uitstekend verkoper en in Johan van Binsbergen een uitstekend monteur. Ook de aandachtspuntjes die na de oplevering nog gedaan moesten worden zijn vlot en keurig afgewerkt. We zijn uitermate tevreden met onze prachtige keuken en genieten er elke dag van.
FOTO VAN ARNOLD EN AGNES VAN DEN BERGE
Onze prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel persoonlijk”
Door Fam. Hoveling, de Meern op woensdag 23 mrt 2016 '16
Tijdens de zomervakantie 2015 bij toeval bij Pelma Goes terecht gekomen. Ontzettend persoonlijke ontvangst. Keuken aangeschaft, in februari 2016 geleverd in Utrecht. Alles compleet en bij vragen werden we keurig geholpen. Een dikke 10 voor Pelma.
FOTO VAN FAM. HOVELING, DE MEERN
U-keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Kees en Nel Ringelberg op zaterdag 12 mrt 2016 '16
In de winkel in Goes kregen we zeer deskundig advies van Marnix en het budget dat wij wilden besteden aan de keuken werd niet overschreden. Ook toen we later nog wat wilden veranderen was dat geen enkel probleem. De aflevering was op tijd en de montage werd keurig verzorgd. Al met al zijn wij erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN KEES EN NEL RINGELBERG
Landelijke hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Peter Oreel op donderdag 4 feb 2016 '16
IK ben op een hele goede en fijne manier geholpen,ook de voorlichting bij het kopen van mijn nieuwe keuken was perfect. Ook het plaatsen en opleveren is heel goed en fijn verlopen, kortom ik ben heel tevreden. Team Pelma Keukens dankjewel.
FOTO VAN PETER OREEL
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Fam. Stevense op dinsdag 12 jan 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima. Netjes ontvangen in de toonzaal, goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren voor ons. De wijzigingen, door ons aangebracht in de apparatuur is keurig doorgegeven, geen foute afleveringen en een bedreven en rustige monteur heeft de keuken geplaatst. Ook kleine onvolkomenheden werden keurig opgelost. Wij zijn heel erg tevreden over Pelma keukens. De Neff apparaten, ind.kookplaat, oven, wasemkap, koelkast en vaatwasser zijn van goede kwaliteit. Iedereen hartelijk dank!
FOTO VAN FAM. STEVENSE
Frontfoto van het aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Norbert op zondag 27 sep 2015 '15
De Pelma ervaring was geweldig. Niets dan lof over deze zaak. De showroom/verkoop is een mooie beleving. Lekkere bakluchtjes van de kok komen je tegemoet. van het vervolgtraject wordt je prima op de hoogte gehouden Ook het plaatsen van de keuken is door monteur Han super gedaan. Alsof het zijn eigen keuken was. Niets dan lof voor Pelma en een dikke 10 voor de service. Het motto Afspraak = Afrpraak wordt 100% waargemaakt. We zijn er super blij mee.
FOTO VAN NORBERT
Reactie of foto toevoegen
“Voor de service een 10”
Door Linda de Meij op woensdag 9 sep 2015 '15
Na veel wikken en wegen uiteindelijk bij pelma keukens terecht gekomen. De duidelijkheid, het meedenken van Marnix en ook de manager heeft uiteindelijk een mooie keuken opgeleverd. Enige smetje was het verkeerde aanrechtblad, maar dat werd na 1 dag prima opgelost en opnieuw besteld. Service een 10!
FOTO VAN LINDA DE MEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Johnny en Ineke Harpe op donderdag 14 mei 2015 '15
Heel nette keuken, precies zoals we hem wilden hebben ook wat kleur en soort werkblad betreft, zeer goede/nette afwerking, vlotte service, personeel plezierig in de omgang en heldere afspraken. We vinden Pelma zeker een aanrader, zeker voor mensen die een keuken in een landelijke stijl willen hebben.
FOTO VAN JOHNNY EN INEKE HARPE
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door W.A Wieten op zaterdag 9 mei 2015 '15
De eerste indruk is vaak de beste. De ontvangst was hartelijk in de mooie overzichtelijke vestiging in Goes. Na een kopje koffie met traktatie werd al snel een afspraak gemaakt. Onder deskundige leiding heb ik gekozen voor een showmodel keuken. Ondanks de tijdslimiet was plaatsing geen probleem. Keuken is keurig op tijd geleverd en onlangs geplaatst door een meer dan uitstekende monteur. Ook de nazorg is prima in orde. Niets dan lof en ik kan daarom Pelma Keukens van harte aanbevelen.
FOTO VAN W.A WIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Monique en Ben op donderdag 16 apr 2015 '15
Wanneer je een bestaande woning betrekt, duurt het even voordat de woning “eigen” wordt. In ons geval ging dat wel vlot, maar de keuken en aangrenzende eetkamer bleven vreemd en onpraktisch voelen. Met een kleine verbouwing van de eetkamer en een nieuwe keuken van Pelma zijn we zielsgelukkig en nu voelt het helemaal “van ons”. De begeleiding door Pelma bij de keuze van materialen en inrichting was prima, de montage en alle logistiek eromheen vlekkeloos. Deskundig en servicegericht: niets op aan te merken!!
FOTO VAN MONIQUE EN BEN
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor het resultaat”
Door Mart Nuijen op woensdag 1 apr 2015 '15
Voor mij is het heel belangrijk dat er tijdens de voorbereiding goed geluisterd wordt en dat er wordt meegedacht. Bij Pelma, hebben mijn vrouw en ik beide feiten ervaren. Tijdens het plaatsen van de keuken bleek al snel dat de monteur, dhr Marijs uit Arnemuiden, efficiënt en vakkundig te werk gaat. Dat was best een hele geruststelling als jezelf twee linkerhanden hebt.
Bedankt voor het resultaat, Mart Nuijen, ook namens mijn keukenprinses.
FOTO VAN MART NUIJEN
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend bedrijf”
Door Cees op vrijdag 12 dec 2014 '14
klantvriendelijk, offerte was duidelijk. Alle afspraken waren nagekomen en levering op afgesproken tijd. Kundige monteurs. Zeer tevreden over het geheel. Zou zeker dit bedrijf aanbevelen bij iedereen.
FOTO VAN CEES
dit is het geworden
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door R.J. Simpelaar op zaterdag 18 okt 2014 '14
In juli 2014 heeft Pelma bij ons een nieuwe keuken geplaatst. In het voortraject zijn wij bij meerdere leveranciers geweest, maar sprak Pelma ons het meest aan. Vooral de prima advisering van Niels Moens. Bij het inmeten van de keuken is er iets misgegaan waardoor de bestelling niet geheel goed was. Dit is uiteindelijk naar alle tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Pelma en raden dit bedrijf dan ook aan bij personen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN R.J. SIMPELAAR
Keukenaanzicht vanuit de woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig en kwalitatief super!”
Door Sabine de Ridder op dinsdag 7 okt 2014 '14
We hebben een kookeiland gekocht bij Pelma. Heel goed geholpen in de showroom. Meegedacht over opstelling en ook aan de kosten gedacht. Ook bij ziekte van onze vaste verkoper werd er voor uitstekende vervanging gezorgd door een collega van hem waardoor de afspraak toch door kon gaan. Bij het afleveren en monteren van de keuken werd de vloer eerst netjes afgedekt met resten van dozen. Er werd zorgvuldig omgegaan met onze spullen en de mannen hebben heel hard gewerkt. Toen de montage klaar was attendeerden de monteurs ons zelf op een plakrand van een kastdeurtje die niet helemaal goed was. Van Zeeland naar het Westland, een heel eind voor Pelma, heel fijn dat we de keuken bij hen hebben gekocht. Zijn erg tevreden en super blij met onze aanschaf. Een aanrader!
FOTO VAN SABINE DE RIDDER
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door van den Bosch op zaterdag 20 sep 2014 '14
Wij hebben een complete keuken met apparatuur gekocht. Alle mogelijkheden werden aangedragen bij de koop, en er was heel veel keuze. De levering was goed en helemaal compleet. De montage is gedaan door een super monteur HENK. Hij weet overal een oplossing voor. Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Pelma. De prijs was mooi. Het is zeker aan te raden om hier uw keuken te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Keuvelaar op zondag 24 aug 2014 '14
wij zijn door de verkoper erg goed en duidelijk geholpen nadat wij een showroom model hadden gezien...en mede gedeeld aan ons welke mogelijkheden er nog meer met deze keuken waren. De aflevering was keurig op tijd net zoals het plaatsen door de monteurs van de keuken...zonder veel extra rommel. De prijs /kwaliteit zijn prima en zouden zeer zeker Pelma aanraden voor een bezoek aan de showroom. Erg bedankt voor de mooie keuken.
FOTO VAN KEUVELAAR
Keuken net geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.J. Overbeeke op donderdag 7 aug 2014 '14
We zijn erg goed en professioneel geholpen door verkoper Jos. We hebben een snelle en duidelijke offerte gehad en konden snel terecht voor afspraken. We werden goed en eerlijk voorgelicht over de verschillende mogelijkheden die er waren met de voor en nadelen. Ook over het leveren en plaatsen van de keuken zijn we tevreden. Het is allemaal binnen de gezette tijden gebeurd. Kortom een zeer deskundig bedrijf, we hebben hier met groot plezier en naar volle tevredenheid onze keuken gekocht! Absoluut een aanrader!
FOTO VAN G.J. OVERBEEKE
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Een familie uit Nieuw en st. Joosland op dinsdag 17 jun 2014 '14
Wij zijn geslaagd voor onze keuken bij Pelma Keukens in Goes. De verkoper was zeer klantvriendelijk en had goed technisch inzicht (wist op alle vragen goed antwoord te geven). Ook de duidelijkheid van de prijs vonden we fijn. Het leidingplan kwam keurig, op tijd en was duidelijk. Bij aflevering van de keuken, werd alles vakkundig naar binnen gebracht. De keuken is geplaatst een vakman, die wist waar hij mee bezig was. Nette, correcte monteur. Een misverstand tijdens de verkoop is nog tijdens de montage van de keuken zeer netjes opgelost. Super!
FOTO VAN EEN FAMILIE UIT NIEUW EN ST. JOOSLAND
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“een tevreden klant”
Door pieter korsmit op zondag 15 jun 2014 '14
Via de projectontwikkelaar zijn we in contact gekomen met Pelma keukens, na eerst bij een concurrerend keukenbedrijf geweest te zijn, waar we niet helemaal tevreden waren, zijn we bij pelma gaan kijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door een mevrouw op de receptie en nadat we hebben rond gekeken kwamen we in gesprek met Niels. Hij heeft ons zeer goed geinformeerd en hier hebben we dan ook een vrijblijvend gesprek gevoerd over onze eventuele nieuwe keuken. Na het uitwerken van tekeningen etc. hebben we met Niels een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte voor ons gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid en werkwijze zoals Pelma keukens hun klanten benaderd en begeleidt.
FOTO VAN PIETER KORSMIT
een mooie nieuwe keuken geplaats in ons nieuwe huis
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken naar wens”
Door EvD op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma heeft voor de tweede maal in ruim een jaar een keuken geleverd en geplaatst in een van onze vakantiewoningen. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij goed. Van aanschaf tot plaatsing heb ik alleen maar positieve ervaringen! Er is prima meegedacht in de oplossingen die uiteindelijk gevonden zijn.Tot in detail wordt getracht kwaliteit te leveren die past bij jouw wensen. Alles liep volgens afspraak. Voor een volgende keer ga ik zéker weer bij Pelma langs.
FOTO VAN EVD
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit en service”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ze komen direct met een aantrekkelijke prijs en niet zoals de meeste keukenboeren waar je de helft nog af moet praten. Zeer klantvriendelijk ontvangen. Continue inzicht in de prijsopbouw van de keuzes die je maakt en zeer gemakkelijk weer aan te passen, om toch tot een ideale keuken te komen tegen de juiste prijs. Bij vragen/problemen wordt je binnen een dag te woord gestaan en verder geholpen. De service is uitmuntend, waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Alles netjes op tijd geleverd en ook weer gemonteerd. Problemen (beschadigingen kastjes) zijn snel en adequaat opgelost. Pelma is aan te bevelen, omdat ze altijd inzicht geven in de prijs opbouw, geen verborgen kosten hebben, zeer goed advies geven in bepaalde keuzes (qua keukenapparatuur) en een uitmuntende service hebben. Dit alles bij elkaar ook nog tegen een goede prijs.
FOTO VAN NIELS
Keuken met Pelgrim apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden klant”
Door Hendrik Dierkens op zondag 27 apr 2014 '14
Wij zijn zeer aangenaam verrast in de positieve zin door onze ervaring met Pelma keukens uit Goes. De keuken is prijs kwaliteit echt boven onze verwachtingen, ook klant vriendelijke mensen zowel verkoop als de plaatsing, onze 2 kleine opmerkingen zijn ook onmiddellijk correct opgelost zodat wij nu echt wel zeer tevreden klant zijn. Ik ben 200% tevreden klant.
FOTO VAN HENDRIK DIERKENS
keuken vakantiewoning
Reactie of foto toevoegen
“Keuken kopen zonder vrees!”
Door ArdeBr op woensdag 2 apr 2014 '14
Door alle negatieve verhalen waren we altijd een beetje bang om een nieuwe keuken aan te schaffen. Na ruim 20 jaar hebben we uiteindelijk toch maar de stap gezet en zijn op pad gegaan voor een nieuw modern exemplaar. Na eerst wat showrooms bezocht te hebben van 'de bekende keukenleveranciers’ kwamen we door de positieve reacties op met name deze site (Qasa) terecht bij Pelma Keukens in Goes. Al snel zagen we een keuken die aan onze verwachtingen voldeed. Na een eerste gesprek kwamen we er snel achter dat het kopen van een keuken heel wat meer voeten in de aarde heeft dan we aanvankelijk hadden gedacht. Met de hulp van verkoper Jos Overbeeke lukte het uiteindelijk om de perfecte keuken samen te stellen.

Het hele keuze- en bestelproces hebben we als prettig ervaren. Er was geen druk, zoals je dat dikwijls hoort bij andere keukenbedrijven, om direct tot koop over te gaan. We hebben zelfs een bedenktijd afgesproken omdat we ook eerst inzicht wilden hebben in de bouwkundige kosten.

Na de bestelling werd een datum afgesproken voor levering en installatie. Fijn is ook, dat Pelma alles voor je regelt m.b.t. het noodzakelijke voorwerk. In ons geval werden deze werkzaamheden uitgevoerd door ZAG (Zeeuwse Afbouw Groep). Ook dit werd perfect uitgevoerd zonder enige problemen. De oude keuken werd afgebroken en afgevoerd, de leidingen werden verlegd en gelegd en het geheel werd vakkundig gestukadoord.

Keurig op tijd en met alle zorg werd de keuken geheel compleet in vele onderdelen geleverd.

Enkele dagen daarna kwam Arthur met zijn collega om de keuken te installeren. Het was een plezier om te zien hoe rustig en vakkundig deze mensen zoiets aanpakken. Tot in de kleinste details werd alles afgewerkt. Bij de oplevering bleken er 2 kleine beschadigingen te zijn die we eigenlijk zelf nog niet gezien hadden. Geen probleem, direct werd een nieuwe deur en legplank besteld die enkele weken later geïnstalleerd werden.

Van de bestelling tot de levering, de installatie en de nazorg, Pelma Keukens doet wat is afgesproken. Op deze manier is het geen enkel probleem om een keuken te kopen en was onze vrees totaal overbodig!
FOTO VAN ARDEBR
Keuken net opgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik op orde”
Door Chris op woensdag 24 okt 2018 '18
Maken waar wat zij zeggen! Uitzonderlijk hoe goed de communicatie is en verwachtingen worden gematcht. Ook aftersale dik op orde. Een kastje met beschadiging direct vervangen zonder gezeur!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carl op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben keuken gekocht bij Pelma. We zijn zeer tevreden over t gehele traject Marco heeft ons daarbij geholpen. En ik moet zeggen dit is nog niet zo eenvoudig er moet veel gekozen en beslist worden. En zelfs dan hebben we nog aantal dingen veranderd. Dit was geen probleem zolang de keuken nog niet besteld was, konden we nog aantal dingen veranderen. Het plaatsen van de keuken en de omgang met de monteurs voelde goed. De keuken is zeer strak geplaatst zeer tevreden. Bovenkastje was heel kleine beschadiging maar wordt binnenkort al nieuwe voor opgehangen.Dit kan altijd natuurlijk maar t gaat erom hoe het opgelost wordt. Algemene ervaring is dat t zoiezo moeilijk is om een keuken op kleur en stijl te kiezen omdat de situatie thuis vaak anders is dan in de winkel zeker als t gaat om lichtinval dit kan sommige kleuren er echt anders doen uitzien kijk daarom goed en ga is met de kleur naar buiten. Of bekijk de kleur in de thuissituatie. Wij zijn overigens zeer tevreden met de kleur maar dat vonden wij best wel moeilijk. Pelma bedankt en ik ben ervan overtuigd dat de puntjes die er nog waren naar tevredenheid opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 '18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F.Fierloos op maandag 28 mei 2018 '18
Wij hebben 12 jaar geleden een keuken gekocht bij Pelma in Goes. Het plaatsen en afwerken is heel goed verlopen , alle afspraken zijn prima nagekomen. Na 8 jaar moest er een hoekkast bijgesteld worden. Ze hebben toen de hele keuken nagelopen en alles bijgesteld wat nodig was HELEMAAL GRATIS, wat een service.Wij zijn 100% tevreden over dit bedrijf. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique Ohmstede-Volaart op vrijdag 11 mei 2018 '18
Wij hebben hier onze keuken gekocht en zijn blij met de deskundige adviezen. Ook tijdens het afleveren zijn we keurig geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Ik heb 5 jaar geleden een keuken gekocht bij pelma keukens. Ben zeer tevreden. Ook de service na aanschaf van de keuken is prima. Scharnier koelkast was kapot. In de vestiging Goes heb ik vervolgens zonder problemen en kosten een nieuw scharnier gekregen. Prima geholpen daar door de dames. Bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door karin de Nooijer op dinsdag 20 mrt 2018 '18
We hebben een nieuw aanrechtblad/ kraan en wasbak gekocht. De keuken was voor nu nog goed, maar aanrechtblad was aan vervanging toe. Zijn erg netjes geholpen, als de keuken aan vervanging toe is gaan we beslist naar Pelma terug.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
REACTIE VAN PAUL EN LEONIE KRUSEMEIJER
Gewoon GOED met hoofdletters
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging kraan”
Door Fam. van Damme op maandag 19 feb 2018 '18
Wij moesten onze kraan vervangen. De nieuwe kraan die wij bij Pelma uitzochten, bleek echter niet meer leverbaar te zijn. Daarom mochten we de betreffende kraan uit de showroom overnemen voor een leuke prijs. Donderdagmiddag uitgezocht, vrijdagmorgen beslist dat het de showroomkraan werd en vrijdagmiddag geplaatst door een monteur van Pelma! Supersnel en goed!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Patricia Smit op dinsdag 30 jan 2018 '18
Ze zijn ons erg goed van dienst geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elmar de Kok op vrijdag 26 jan 2018 '18
Dik tevreden, absolute aanrader! Netjes gewerkt en nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Evelien Herweijer op dinsdag 9 jan 2018 '18
Ik ben voor 100% tevreden over mijn nieuwe keuken! Het hele proces (van aankoop tot plaatsing) is echt super goed verlopen. De kracht van Pelma: warme ontvangst, luisterend oor, wensen van de klant centraal, duidelijkheid, eerlijkheid, openheid, correctheid, enthousiasme en... een zeer zorgvuldige en vakkundige plaatsing, waarbij volop met de klant wordt meegedacht. Kortom: bij Pelma is duidelijk dat de klant centraal staat en dat ze hun afspraken nakomen. Dat voelt gewoon heel goed en vertrouwd. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J. Stouten op woensdag 13 dec 2017 '17
Inmiddels staat onze mooie keuken er ruim 3 jaar. Afgelopen oktober is er na een vraag van ons iemand kosteloos langs geweest om klein onderhoud uit te voeren zoals deurtjes afhangen. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Andre van de Vrie op dinsdag 12 dec 2017 '17
De verkoper voegde een paar handige tips toe aan het plan dat ik had. Er werd niet gestuurd naar duurdere opties waardoor ik dicht bij mijn budget uitkwam. De keuken werd een werkdag voor de montage met de nodige zorg afgeleverd. De montage is keurig uitgevoerd. Een klein onderdeel was iets beschadigd. De monteur meldde dit zelf en dit wordt nageleverd. Vriendelijke en ervaren medewerkers. Warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf begin goed”
Door Lucia Roelse op vrijdag 24 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De ontvangst hier was uitstekend zo ook het advies. Ik was op zoek naar een goede betaalbare keuken Maar evengoed prima geholpen. Een keuken kunnen kopen die past bij mijn budget en wensen. Van koop tot plaatsen soepel verlopen. De plaatsing van de keuken met dank aan Adrie erg professioneel gezet. Tot in de puntjes in orde. Wat een vakman. Kan Pelma keukens iedereen aanraden. Zelf ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen die ik van anderen heb gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Correct geholpen”
Door Nelly Faas vreeke op zaterdag 7 okt 2017 '17
Je word correct geholpen en ze luisteren goed naar je wensen en de monteur was ook heel sympathiek en heel goed een 10 voor jullie bedrijf ren het personeel de aflevering van de keuken waren goed en netjes en heel vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door P T Lantsheer op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vandaag is mijn keuken geplaatst. Ik kan Pelma keuken aanbevelen voor anderen zowel de verkoper de planner en niet te vergeten de monteur alleen maar lof. Ga zo door .
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.