Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 269 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren212 ervaringen
4 sterren51 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 '17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
REACTIE VAN FAM. B.
De verkoper van Pelma heeft na deze recensie direct contact met ons opgenomen en aangegeven dat het ook intern wordt opgenomen en dat er gekeken gaat worden naar hoe dit voortaan voorkomen kan worden. Dit vinden we netjes. Hiermee laat Pelma weer zien waarom we voor hen gekozen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Bij aflevering betalen”
Door Ria Guiljam op maandag 3 aug 2015 '15
Goede verkooppraatjes. Goede en prettige plaatsing. Helaas ontbrak 1 kastje en de stoomoven. Kastje werd de week later geplaatst. Ook jammer dat we de hele keuken voor aflevering moesten betalen, terwijl hij niet in 1 keer afgewerkt werd. Wij hebben de ervaring dat er beloftes gedaan worden die niet nagekomen kunnen worden. Wij genieten van onze nieuwe keuken maar gezien onze ervaringen zouden we niet nog eens bij Pelma een keuken kopen.

Naschrift ontvangen op 23 oktober 2015: Naar aanleiding van mijn bericht op 3 augustus werd er direct contact opgenomen door de directeur van Pelma. Als compensatie van de dingen die minder goed gegaan zijn, werd er aangeboden dat de kok Johan (huiskok van Pelma) een diner voor ons zou komen bereiden in onze eigen keuken. Dit was een prima avond, heerlijk gegeten! We vonden dit een erg leuk gebaar! Bedankt. Onze keuken is nu helemaal in orde en we genieten ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi maar jammer!!”
Door Harry op zondag 7 apr 2013 '13
Pelma Keukens, eerste ervaringen zeer positief. Prettige ontvangst in de showroom en goed geholpen door Jos, die zijn benen als junior verkoper onder zijn lijf wegloopt, zeer gedreven. Heel het proces tijdens de aankoop van de keuken is aan te bevelen.De door ons gemaakte keuze van de kastdeurtjes waren niet meer door de fabrikant te leveren maar Pelma heeft dit zeer correct opgepakt. Levering van de keuken was keurig op tijd. Eerste week van januari 2013. Monteurs zijn vakmensen, echter gaat er in de verdere organisatie toch het nodige fout. Nu begin april wachten we nog steeds op twee handgrepen met tussentijds de nodige aanpassingen, die overigens door de monteurs goed worden opgepakt, maar wellicht op het kantoor onvoldoende worden gecommuniceerd. Jammer dat ze zo het geheel naar beneden halen.
Reactie of foto toevoegen
“We kwamen er niet uit”
Door Jacques Schenk op maandag 29 dec 2014 '14
Keukenadvies gekregen wat op zich prima was, de prijs was echter te hoog met name door veel te hoge marges op de keukenapparatuur. Verkoper gaf eerst aan dat klanten ook zelf elders apparatuur konden kopen, was niet het beleid maar als de klant dat speciaal wil kon het. Aan het einde van het gesprek kon er op dat gebied niets meer. Een goede verklaring kon men niet geven, de klant wil het niet werd geroepen, nou deze klant wel, men was bang voor verkeerde montage waarop ik voorgesteld heb dat de monteur de apparatuur dan zelf mag installeren op de manier die hij goed vindt, uiteraard als meerwerk en tegen uurtje factuurtje, toen was het nog niet goed en men bleef met invalide argumenten komen. Koop maar afgebroken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Marion Goedhart op donderdag 5 dec 2013 '13
De ontvangst in de showroom was uitnodigend en vriendelijk. De hulp bij het samenstellen en uitzoeken prima. De tip om naar de bladenfabriek te gaan was een uitkomst. De levering keurig op tijd. Alle lof voor de monteurs, die alles keurig hebben geplaatst en opgeruimd. Extra dingetjes die moesten gebeuren werden zonder problemen gedaan. Er werd prima meegedacht. De kwaliteit van de keuken laat niets te wensen over. Wij zijn er nog steeds erg trots op en heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Met zorg”
Door J.W. Meijer-Smeekes op donderdag 9 apr 2015 '15
In okterber 2014 hebben wij onze keuken bij Pelma keukens in Goes gekocht. Nadat we bij meerdere keukenzaken zijn wezen kijken kregen wij van vrienden van ons als tip om eens bij Pelma keukens te kijken. Zij zouden keukens hebben die bij onze stijl zou passen. Wij zijn zonder afspraak naar Goes gegaan om ons eens te oriënteren op de diverse keukens die zei hadden. We werden vriendelijk aangesproken met de vraag wat wij zochten. Al snel wisten zij wat onze wensen waren en hebben zij voor ons een keuken getekend. Ze voelde haar fijn aan wat wij mooi vonden en ook kwamen ze met goede ideeën om onze droom keuken te maken. Wij bestelde onze keuken en onze verkoper begeleiden ons erna ook nog verder in het traject. Toen wij de keuken hadden besteld en bleek dat hij voor ons iets te vroeg was om al te leveren en te monteren hebben zij keurig een vervangende datum geregeld.Ook bleek dat er de verkeerde kroonlijsten waren besteld. Ook dit loste zij naar tevreden op! Geen eindeloze discussies. Toen onze keuken geplaatst werd hebben de monteurs met alle zorg onze keuken gezet. Alles werd netjes aangesloten en ook de afwerking was zeer goed! Je hoort vaak horror verhalen over keuken bedrijven. Deze zal je Pelma keukens in Goes niet aantreffen aangezien zij alles met zorg behandelen. Wij kunnen dit u echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig familiebedrijf”
Door Fam Remijn op woensdag 17 mei 2017 '17
Via mond op mond reclame terecht gekomen in de nieuwe showroom van PELMA Goes. Eerst eens rond gekeken, en wel wat leuke dingen naar ons zin gezien.
Na een leuk gesprek met de verkoper over wat de mogelijkheden een beetje zijn binnen het beschikbare budget, en dat kwam redelijk overeen met het gewenste. De opstelling was vrij snel duidelijk. Met een duidelijke tekening kregen we ook wat idee van de afmetingen. Met een goed gevoel huiswaarts, maar met een overvloed aan keuze uit kleuren waren we wel een beetje de weg kwijt. Vervolgens nog wel drie keer terug wezen kijken ivm twijfel over de kleur en houtsoort en werkblad. Steeds weer enthousiast geholpen: "die kleur heb je vorige keer ook uitgezocht" Dan moet het goed zijn. Eenmaal besteld, een leverdatum afgesproken, maar deze was wat al te vroeg, voor een toch nog al behoorlijke verbouwing. Tot twee maal toe uitgesteld, met alle begrip en zonder enig probleem. Samen met Pieter de keuken geplaatst. Ik:Dat fixen dat toch wel in twee dagen? Pieter: We gaan het goed en netjes doen, we zien wel hoe lang het duurt! We zijn werkelijk enorm blij met onze nieuwe keuken, maar ook overtuigd van de kracht van een geweldig enthousiast familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door R.J. Simpelaar op zaterdag 18 okt 2014 '14
In juli 2014 heeft Pelma bij ons een nieuwe keuken geplaatst. In het voortraject zijn wij bij meerdere leveranciers geweest, maar sprak Pelma ons het meest aan. Vooral de prima advisering van Niels Moens. Bij het inmeten van de keuken is er iets misgegaan waardoor de bestelling niet geheel goed was. Dit is uiteindelijk naar alle tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Pelma en raden dit bedrijf dan ook aan bij personen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN R.J. SIMPELAAR
Keukenaanzicht vanuit de woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Joppe op vrijdag 16 jun 2017 '17
Perfect geholpen, alles netjes volgens afspraak en keuken is netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“super tevreden klant”
Door Ron en Rita van Hartingsveldt op maandag 5 jan 2015 '15
fantastische service van alle medewerkers (verkoop/logistiek/montage/directie). de afdeling montage is samen met de verkoopafdeling het gezicht van Pelma. Zeer vakbewaam personeel en uiterst klantgericht, een team om trots op te zijn. compliment.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door P. Goossen. op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Pelma Keukens uit Goes. Bij het kiezen van de keuken goed meegedacht, over hoe en wat. Alles correct zoals afgesproken. Supernette afwerking en heel klantvriendelijk. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Ik heb 5 jaar geleden een keuken gekocht bij pelma keukens. Ben zeer tevreden. Ook de service na aanschaf van de keuken is prima. Scharnier koelkast was kapot. In de vestiging Goes heb ik vervolgens zonder problemen en kosten een nieuw scharnier gekregen. Prima geholpen daar door de dames. Bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 '15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“goede ervaring”
Door Marianne Otte op donderdag 3 okt 2013 '13
Kwaliteit = Prima
Prijs = goede prijs
Klantvriendelijkheid = Super
Service = nog nooit ergens betere service gehad!!
Klachten = altijd prima gerepareerd en opgelost!
Tips = geen tips
Aanraden = Als je een nieuwe keuken wilt aanschaffen eerst naar Pelma keukens gaan! Prima service en enorm klantvriendelijk!!! Super gewoon
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit en service”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ze komen direct met een aantrekkelijke prijs en niet zoals de meeste keukenboeren waar je de helft nog af moet praten. Zeer klantvriendelijk ontvangen. Continue inzicht in de prijsopbouw van de keuzes die je maakt en zeer gemakkelijk weer aan te passen, om toch tot een ideale keuken te komen tegen de juiste prijs. Bij vragen/problemen wordt je binnen een dag te woord gestaan en verder geholpen. De service is uitmuntend, waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Alles netjes op tijd geleverd en ook weer gemonteerd. Problemen (beschadigingen kastjes) zijn snel en adequaat opgelost. Pelma is aan te bevelen, omdat ze altijd inzicht geven in de prijs opbouw, geen verborgen kosten hebben, zeer goed advies geven in bepaalde keuzes (qua keukenapparatuur) en een uitmuntende service hebben. Dit alles bij elkaar ook nog tegen een goede prijs.
FOTO VAN NIELS
Keuken met Pelgrim apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.J. Overbeeke op donderdag 7 aug 2014 '14
We zijn erg goed en professioneel geholpen door verkoper Jos. We hebben een snelle en duidelijke offerte gehad en konden snel terecht voor afspraken. We werden goed en eerlijk voorgelicht over de verschillende mogelijkheden die er waren met de voor en nadelen. Ook over het leveren en plaatsen van de keuken zijn we tevreden. Het is allemaal binnen de gezette tijden gebeurd. Kortom een zeer deskundig bedrijf, we hebben hier met groot plezier en naar volle tevredenheid onze keuken gekocht! Absoluut een aanrader!
FOTO VAN G.J. OVERBEEKE
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Rein Brand op dinsdag 19 jul 2016 '16
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. In de winkel konden een goede keus maken tussen verschillende modellen van de apparatuur. Het plaatsen van de keuken gebeurde ook heel professioneel. We zijn blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN REIN BRAND
Foto van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door L op zondag 18 jun 2017 '17
Onze ervaring met Pelma Keukens is uitstekend, zij maken de slogan "Afspraak is afspraak" helemaal waar! Deskundigheid, klantvriendelijkheid - maar zeker geen opdringerigheid- van het 1e gesprek tot en met het plaatsen van de keuken. De monteur werkte super netjes en liet alles spik en span achter. De showroom is prachtig, er staan veel keukens opgesteld in diverse stijlen, alleen al leuk om ideeën op te doen! Fijne bijkomstigheid: De cappucino is heerlijk en de WC's zijn schoon!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carl op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben keuken gekocht bij Pelma. We zijn zeer tevreden over t gehele traject Marco heeft ons daarbij geholpen. En ik moet zeggen dit is nog niet zo eenvoudig er moet veel gekozen en beslist worden. En zelfs dan hebben we nog aantal dingen veranderd. Dit was geen probleem zolang de keuken nog niet besteld was, konden we nog aantal dingen veranderen. Het plaatsen van de keuken en de omgang met de monteurs voelde goed. De keuken is zeer strak geplaatst zeer tevreden. Bovenkastje was heel kleine beschadiging maar wordt binnenkort al nieuwe voor opgehangen.Dit kan altijd natuurlijk maar t gaat erom hoe het opgelost wordt. Algemene ervaring is dat t zoiezo moeilijk is om een keuken op kleur en stijl te kiezen omdat de situatie thuis vaak anders is dan in de winkel zeker als t gaat om lichtinval dit kan sommige kleuren er echt anders doen uitzien kijk daarom goed en ga is met de kleur naar buiten. Of bekijk de kleur in de thuissituatie. Wij zijn overigens zeer tevreden met de kleur maar dat vonden wij best wel moeilijk. Pelma bedankt en ik ben ervan overtuigd dat de puntjes die er nog waren naar tevredenheid opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Anja en Huib Vermeulen op dinsdag 10 dec 2013 '13
Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken. In de showroom zijn we heel goed geadviseerd. De levering en plaatsing zijn ook keurig verlopen. Ook de nazorg was prima. Een hele dikke pluim voor Pelma Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Simon de Waard op dinsdag 27 sep 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukens is super! Vanaf het eerste moment zijn we goed geadviseerd waardoor we de keuken hebben gevonden die volledig aan onze wensen voldoet. De levering van de keuken verliep prima en de contacten hierover hebben we als zeer prettig ervaren. Pelma bedankt! We bevelen jullie zeker aan!
FOTO VAN SIMON DE WAARD
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
FOTO VAN LEO
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Pelma keukens, Goes”
Door HR op maandag 9 jun 2014 '14
We zijn zeer tevreden klanten van Pelma in Goes. Colin Butijn heeft ons prima uitleg gegeven van te voren en mee gedacht met de mogelijkheden in onze keuken. Het plaatsen ging ook goed, en gebeurde door vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Enkele kleinigheden worden nog afgewerkt binnenkort. We hebben er alle vertrouwen in dat dat naar wens zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Levien en Elly Klaassen op donderdag 23 mrt 2017 '17
heel tevreden over de keuken, alles ziet er piekfijn uit. In de showroom helemaal naar wens geadviseerd en geholpen. geplaatst op de tijd die afgesproken was door zeer kundige, aangename medewerkers. dit is echt vakmanschap. het is een droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wilden betrouwbare zaak”
Door J.b van Liere op maandag 13 apr 2015 '15
Wij wilden een keuken kopen in een betrouwbare zaak,zonder overbodige reclames e.d. Pelma heeft aan deze wens uitstekend voldaan,ook toen wij na de eerste overeenkomst nog wijzigingen wilden doorvoeren. Van af het eerste contact met verkoper Marnix tot en met het plaatsen van de keuken is alles volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze Old Wood keuken”
Door een familie uit Driewegen Zeeland op dinsdag 10 jun 2014 '14
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We hebben goed advies gekregen, zowel over het ontwerp als over de apparatuur. Er werd ruim de tijd voor vrijgemaakt. De keuken is volgens afspraak geleverd en deskundig door de monteurs geplaatst. We staan iedere dag met veel plezier in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Leo en ineke Boonman op maandag 7 nov 2016 '16
Onze ervaring met pelma keukens is super.het personeel neemt alle tijd zowel voor het kiezen van een keuken en tijdens het plaatsen van de keuken. Niets is hun overbodig of teveel.alles wordt na het plaatsen van de keuken keurig opgeruimd! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in polderhuisje”
Door Dirk op zaterdag 30 mrt 2013 '13
Begin december bezocht ik, samen met mijn 'hond' Belle, de showroom. Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst. Gedurende een eerste gesprek werd ruim te tijd genomen om mijn prille plannen wat vorm te geven. Eind december werd dit met mijn vrouw nog eens overgedaan (Katrien vond zelfs dat er toch wel veel tijd hiervoor genomen werd). Nadien werden via telefoons en e-mails de laatste details besproken. Er werd terdege rekening gehouden met mijn wens en het beschikbare budget, wat ik ten zeerste waardeer. Het verlaagde btw tarief voor montage werd later automatisch toegepast. Na de voorziene termijn werd de plaatsing gepland zoals aangegeven. Het aanpassen van de leidingen werd keurig uitgevoerd, de aflevering gebeurde op het voorziene tijdstip en de montage verliep vlekkeloos. Nu ja, vlekkeloos.... Bij het uitpakken van de meubels, bleek dat een kast was beschadigd. Gezien deze kast speciaal gefabriceerd moest worden zou het een aantal weken duren om de keuken af te werken... Echter, door het doeltreffend ingrijpen van de monteur, (contact met het bedrijf en het fabriceren van de kast ter plaatste) werd een aanvaardbare oplossing voorgesteld en toegepast. In de periode tussen de order en de montage sprak ik met buren en kennissen over Pelma keukens. Vreemd, ... niemand kende dit bedrijf,...had ik dan wel de juiste keuze gemaakt? In ieder geval alleen maar lof over de ganse lijn, van het begin tot het einde. De keuken is erg mooi en past bij ons polderhuisje. Ik kan iedereen Pelma aanbevelen, hiervoor kiezen is kiezen voor zekerheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. "Afspraak is Afspraak" zijn zeker geen loze woorden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken.”
Door jf molendijk op maandag 17 nov 2014 '14
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen, goed advies. Alles was op tijd geleverd en op tijd geplaatst. Er waren geen beschadigingen dus ook geen klachten. We zouden weer naar Pelma gaan als we het opnieuw moesten doen en hebben pelma bij diverse anderen aanbevolen! We zijn heel blij met deze keuken en voldoet zelfs boven onze verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Top tevreden”
Door Esther koningswoud op dinsdag 3 feb 2015 '15
Januari 2013 heb ik hier mijn keuken gekocht. Ik was al bij verschillende keukenzaken wezen kijken en toen ik bij Pelma binnenstapte stond daar direct mijn droomkeuken! Toen met de verkoper om tafel gezeten en deze heeft een voorlopigheid tekening gemaakt met twee opties. Na hier een week over nagedacht te hebben teruggewenst om alles te bevestigen en te kopen. De levering en montage verliep allemaal volgens afspraak en vlotjes. Nu twee jaar later nog steeds helemaal top tevreden met mijn keuken! Het is de trots van mijn huis! Voorlopig heb ik het nog niet nodig, maar voor een volgende keuken zou ik zo weer bij Pelma kopen!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe ervaring”
Door José Blankenburgh op donderdag 6 mrt 2014 '14
Mooie keuken, klopt met het visuele plaatje in de winkel, juiste en plezierige advisering,alle tijd en ruimte ook voor aanbrengen van evt. wijzigingen. Goede service, prima logistiek, fijne samenwerking, vragen per mail direct beantwoord, vakkundige plaatsing, medewerkers correct en vriendelijk, prima bedrijf, een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Mia Grootjans op donderdag 17 aug 2017 '17
Ik heb een keuken gekocht bij Pelma keukens,ben erg tevreden over de keuken.
Daar ik zelf niet in de gelegenheid was de oude keuken te verwijderen heb ik daar via het bedrijf die ze aanbevolen hebben zaken mee gedaan ook dat is prima verlopen.
Ik ben dik tevreden en hoop nog vele lekkere gerechten te bereiden de komende tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Heel persoonlijk”
Door Fam. Hoveling, de Meern op woensdag 23 mrt 2016 '16
Tijdens de zomervakantie 2015 bij toeval bij Pelma Goes terecht gekomen. Ontzettend persoonlijke ontvangst. Keuken aangeschaft, in februari 2016 geleverd in Utrecht. Alles compleet en bij vragen werden we keurig geholpen. Een dikke 10 voor Pelma.
FOTO VAN FAM. HOVELING, DE MEERN
U-keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ilse & Kees Karelse op vrijdag 12 aug 2016 '16
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot de plaatsing van de keuken uitstekend geholpen. Geen hijgende verkoper in je nek bij oriëntatie. Daarna alle tijd voor ontwerp en uitzoeken apparatuur. Installateurs werken netjes, leveren prima werk en alles wordt opgeruimd en schoon achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door van den Bosch op zaterdag 20 sep 2014 '14
Wij hebben een complete keuken met apparatuur gekocht. Alle mogelijkheden werden aangedragen bij de koop, en er was heel veel keuze. De levering was goed en helemaal compleet. De montage is gedaan door een super monteur HENK. Hij weet overal een oplossing voor. Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Pelma. De prijs was mooi. Het is zeker aan te raden om hier uw keuken te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Norbert op zondag 27 sep 2015 '15
De Pelma ervaring was geweldig. Niets dan lof over deze zaak. De showroom/verkoop is een mooie beleving. Lekkere bakluchtjes van de kok komen je tegemoet. van het vervolgtraject wordt je prima op de hoogte gehouden Ook het plaatsen van de keuken is door monteur Han super gedaan. Alsof het zijn eigen keuken was. Niets dan lof voor Pelma en een dikke 10 voor de service. Het motto Afspraak = Afrpraak wordt 100% waargemaakt. We zijn er super blij mee.
FOTO VAN NORBERT
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door A.C. de Hek op vrijdag 12 aug 2016 '16
In juni is bij ons door Pelma een keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Pelma. Goed advies in de winkel gehad. Fijne klantbenadering. Plaatsing werd gedaan door zeer ervaren monteurs. Deze werken erg netjes en denken ter plaatse mee in oplossingen en verbeteringen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze keuken.
FOTO VAN A.C. DE HEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet ruimschoots”
Door Vermeulen op woensdag 8 feb 2017 '17
Dit was onze eerste keuken die we kochten dus het was allemaal nieuw en spannend voor ons (afgaand op de vele spook verhalen die we hadden gehoord en gelezen).
Onze keuze ging uit naar Pelma Keukens in Goes mede door de vele goede recensies en ons eerste oriënterende gesprek. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De oplevering verliep vlotjes, ze werkten netjes en nauwkeurig. Wat ons ook opviel was dat ze na afloop alles netjes schoon achter lieten (zelfs de oven die we nog uit de oude keuken mee hadden genomen was weer blinkend schoon). Er was een klein probleempje maar dit werd prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Fam. J. Marijs op woensdag 20 jul 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukes is werkelijk meer dan geweldig. De verkoper heeft eindeloos geduld met ons gehad als we telkens weer nieuwe ideeën naar voren brachten. Hij ging daar altijd weer mee aan de slag. Zeer kundig en netjes bracht hij al onze eisen en wensen over op beeld. De bezorging van de keuken was correct. En de keukens monteurs... Daar hebben we enkel maar bijzonder waardering voor. Zij hebben onze keuken tot een plaatje gemaakt! Ze waren zeer precies in de uitvoering! De leus van Pelma " Afspraak is afspraak" is geen loze leus maar een realiteit. Pelma vriendelijk bedankt voor onze geweldige mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Raoul en Mariska op maandag 2 sep 2013 '13
Het ontwerp kwam tot stand in een ongedwongen sfeer. Bij het inmeten en het uiteindelijk plaatsen van de keuken hebben we ervaren dat het personeel van Pelma handelt in overleg met klant en oog heeft voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje”
Door Fam. van Weele uit Goes op zondag 27 sep 2015 '15
Mooie keuken gekocht bij Pelma in Goes, goede en flexibele advisering, er kunnen veel eigen indeeen worden ingebracht. Zorgvuldige wijze van afleveren door de vervoerder. Daarna een installatie die eveneens zeer zorgvuldig is gedaan. Alles in 2 dagen geinstalleerd zonder restpuntjes. Fijne mensen die erg zorgvuldig werken. We zijn inmiddels drie weken verder en koken met veel plezier in onze nieuwe keuken. Het is een plaatje!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en communicatie.”
Door Franklin Fremouw op maandag 16 dec 2013 '13
We zijn zeer tevreden over Pelma keukens. Dat begon al in de showroom, waar we goede voorlichting kregen en ons alle tijd werd geboden om een goede keuze te maken. Nadat we een keuze hadden gemaakt kregen we een mooie klapper met daarin alle gegevens van onze nieuwe keuken. Bovendien kregen we via mail goede instructies over de zelf uit te voeren voorbereidingen. De prijs/kwaliteitverhouding was zonder meer ook zeer aantrekkelijk en voor ons zeker ook een argument om met Pelma keukens in zee te gaan. Er werden goede afspraken gemaakt over levering en plaatsing en die werden keurig nagekomen. Voor de plaatsing kregen we vakmensen over de vloer die de zaak heel netjes geplaatst hebben. Echte klachten hadden we niet, maar de kleine zaken die om een oplossing vroegen werden keurig opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden over Pelma keukens en zouden dit bedrijf zeker willen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Fam. de Jonge Maassluis op vrijdag 26 jun 2015 '15
Van begin tot eind zeer correct en vriendelijk geholpen. De kennis van de verkoper is groot en de hapjes van kok Johan erg lekker. De keuken is door een echte vakman geplaatst en de keuken nog mooier dan gedacht. Pelma keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“wederom een topkeuken en service”
Door Monica op zondag 26 mei 2013 '13
*top kwaliteit
*zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
*service is top dat maak je nog zelden mee op deze manier, dus klantvriendelijkheid spreekt voor zich
*goede levering
*Zijn in behandeling maar worden altijd zeer snel opgelost,staan ze om bekend.
*Wilt u een goede keuken voor een mooie prijs ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Pelma keukens in Goes.
*Dit is onze 2e keuken bij Pelma Keukens en qua prijs,kwaliteit en service staan hun voor ons op nummer 1.Wij zouden zeker aanraden om hier een keuken te kopen en dat is inmiddels bij ons in de familie al gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Lesley en Claudia Castenmiller op zaterdag 20 mei 2017 '17
We hebben een keuken gekocht en het is echt supermooi geworden, boven verwachting. We zijn heel goed geholpen en ook hele goede service. We zouden dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door H. Vermeulen op donderdag 5 feb 2015 '15
Zeer goede service, Professioneel, klantvriendelijk. Dat is onze ervaring met Pelma keukens in Goes. Ze namen alle tijd voor je om de keuken naar onze wens te realiseren. Vanaf de oriëntatie tot en met de realisatie goede begeleiding, men denkt echt mee. We twijfelde er niet aan dat de keuken mooi zou worden maar nu de keuken er staat is deze nog mooier, echt geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Marco-Jill op donderdag 16 apr 2015 '15
Onlangs is onze nieuwe keuken geplaatst door Pelma. We zijn zeer tevreden over het totale traject van oriëntatie, aankoop, planning, levering tot montage. De begeleiding van Pelma hierbij hebben wij als zeer positief ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Arjan op maandag 8 jul 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is uitermate goed alles werkt naar behoren geen beschadigingen erop. De prijs kwaliteit verhouding is ook netjes voor een mooie prijs heb je hele goede apparaten. De klantvriendelijkheid is zeer goed je wordt snel en goed geholpen en geïnformeerd. Zelf heb ik geen klachten gehad bij het bestellen en leveren/plaatsen van mijn keuken. Alles is volgens planning verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend bedrijf”
Door Cees op vrijdag 12 dec 2014 '14
klantvriendelijk, offerte was duidelijk. Alle afspraken waren nagekomen en levering op afgesproken tijd. Kundige monteurs. Zeer tevreden over het geheel. Zou zeker dit bedrijf aanbevelen bij iedereen.
FOTO VAN CEES
dit is het geworden
Reactie of foto toevoegen
“prachtige keuken”
Door Mart en Truida 1230552 op woensdag 23 jan 2013 '13
We zijn prettig geholpen, er werd ruim voldoende aandacht en tijd aan onze vragen besteedt. Ook over de vraag naar de kleur lichtblauw was de verkoper meteen opvallend enthousiast. Klachten zijn snel en goed opgelost. Het is een heel mooie keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door Monique en Ben op donderdag 16 apr 2015 '15
Wanneer je een bestaande woning betrekt, duurt het even voordat de woning “eigen” wordt. In ons geval ging dat wel vlot, maar de keuken en aangrenzende eetkamer bleven vreemd en onpraktisch voelen. Met een kleine verbouwing van de eetkamer en een nieuwe keuken van Pelma zijn we zielsgelukkig en nu voelt het helemaal “van ons”. De begeleiding door Pelma bij de keuze van materialen en inrichting was prima, de montage en alle logistiek eromheen vlekkeloos. Deskundig en servicegericht: niets op aan te merken!!
FOTO VAN MONIQUE EN BEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door familie van den Bosse op donderdag 10 mrt 2016 '16
We hebben een mooie keuken staan, zijn fijn geholpen bij het uitzoeken ervan en hij werd keurig vlg afspraak geleverd. Ook de service is fijn, snelle reactie bij vragen en ook tijdens het zetten, wat we zelf gedaan hebben, werd er meegedacht als we daarom vroegen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Leo & Ina op woensdag 29 mei 2013 '13
Wij zijn ontzettend tevreden over Pelma Keukens. Zowel de receptie, voorlichting en montage waren zeer correct en voor iedereen aan te bevelen. Kernwoorden die wat ons betreft horen bij Pelma: deskundigheid, duidelijke afspraken, vriendelijk, klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Co op maandag 3 dec 2012 '12
Kwaliteit = 9
Prijs-Kwaliteit=8
Klantvriendelijkheid en service=9
Geen blabla-verkopers en medewerkers. Niet afdingen op gratis apparatuur of grote kortingen. De prijs is de prijs. Je hoeft jezelf niet achteraf af te vragen had er meer in gezeten.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Installateurs van zowel keuken als badkamer zijn ervaren en werken keurig. Alles wordt nadien keurig opgeruimd. Een bedrijf wat wij zeker aanbevelen. Zoekt u een keuken of badkamer? Ga dan ook eens kijken bij Pelma! U zult er geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor project”
Door Bart Meijer op dinsdag 11 okt 2016 '16
Ik heb een aannemersbedrijf en heb bij Pelma voor een project een keuken gekocht,Pelma heeft bij mij al op meerdere projecten keukens geplaatst en dit altijd tot volle tevredenheid, ik ben door de verkoper goed geadviseerd, ook de monteurs zijn zeer kwaliteit en klantgericht, ik kan dit bedrijf dus ook zeker een ieder aanraden
Reactie of foto toevoegen
“zeer positief”
Door Stan op maandag 3 dec 2012 '12
wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe keuken bij de aanschaf gingen wij niet over een nacht ijs we zijn bij diverse keukenzaken geweest en bij Pelma klikte het eigenlijk meteen je kon daar vergeleken met andere zaken toch een zekere vorm van betrouwbaarheid en deskundigheid waarnemen. en achteraf hebben wij zeker geen spijt: kwaliteit\prijsverhouding 100%, zeer klantvriendelijk en een goede service, ik kan daarom iedereen Pelma keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Scoort hoog met service”
Door Familie Stronkhorst op zaterdag 24 okt 2015 '15
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We zijn uitstekend geholpen. Zowel de keuken adviseur als de monteur die de keuken kwam inmeten dachten goed met ons mee en kwamen met tips waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Hierdoor is de keuken helemaal naar onze zin geworden. Maar waar Pelma zeker hoog mee scoort is de service. Wanneer er iets niet in orde is wordt dit snel en correct afgehandeld. Kortom: wij zouden Pelma zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“strakke planning nieuwe keuken”
Door peter op zaterdag 13 jul 2013 '13
Door de strakke planning en de goede persoonlijke service van Pelma hebben wij het maar 4 dagen zonder keuken moeten doen.Er is bijna niets misgegaan en het ene kleine foutje werd direct opgelost.al met al een prachtige keuken die het budget dubbel en dwars waard is.Ik kan Pelma keukens van harte aanraden ,ze doen echt wat ze beloven en voldoen aan alle verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak zeker hier”
Door Fam. Boer (Heinkenszand) op woensdag 7 dec 2016 '16
Afspraak is afspraak, dit geldt zeker voor Pelma keukens in Goes! De adviseur heeft ons bij de aankoop uitstekend geholpen en geadviseerd, de levering was op het afgesproken tijdstip en de zeer vakkundige plaatsing eveneens conform de afspraak. Wij zijn dan ook SUPER tevreden met onze keuken en raden iedereen aan om naar Pelma te gaan voor een keuken.
FOTO VAN FAM. BOER (HEINKENSZAND)
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Andries op maandag 3 jun 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijsverhouding is goed. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering is prima verlopen. Wij hebben totaal geen klachten. Wij raden dit bedrijf zeker aan omdat alles prima is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“5 sterrenreactie”
Door Versprille op vrijdag 14 mrt 2014 '14
Goede kwaliteit tegen goede prijsverhouding. Klantvriendelijk en service staan erg hoog! Levering en klachtoplossing is correct gelopen. Pelma, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cees Roubos op vrijdag 22 jul 2016 '16
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Wij zijn vanaf de verkoop tot en met de plaatsing erg tevreden. Er wordt stap voor stap goed gecommuniceerd en afspraak is innderdaad afspraak. Een 9+ zoals die op de bus van de monteur staat is welverdiend! Een aanrader om hier uw keuken te kopen!!
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Beeke op maandag 27 okt 2014 '14
Super tevreden over onze nieuwe keuken. Precies wat we in gedachten hadden. Werden erg vriendelijk ontvangen en geholpen en goede ideeën aangedragen. Alles volgens plan verlopen, levering op tijd en alles compleet. Kundige monteur die goed wist wat hij deed en de tijd nam om de keuken keurig af te leveren. Geen 9 tot 5 mentaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Voor elk wat wils”
Door W. Moerdijk op dinsdag 4 jul 2017 '17
De showroom van Pelma Keukens biedt voor elk wat wils. Door de verkoper werden we uitstekend geholpen. De kleine probleempjes die zich voordeden werden zeer snel en zeer naar onze tevredenheid opgelost. We konden zonder mankeren staaltjes ophalen om mee te nemen naar de verfwinkel. Deze lagen dan, na een telefoontje, zelfs al klaar bij de balie. De plaatsing van de keuken was ook zeer naar tevredenheid. Vriendelijke en betrouwbare monteurs die uitstekend werk leverden. De tekeningen die aangeleverd werden voor de aannemer waren foutloos en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fa. Geluk”
Door J.Geluk op maandag 15 dec 2014 '14
Keuken gekocht bij Pelma. Ons eerste keukenbedrijf was bij Pelma via mond op mond reclame. In de showroom vriendelijk ontvangen en kregen goede voorlichting door deskundig personeel. Duidelijke offerte. Alle afspraken nagekomen. Planning goed geregeld via e-mail en alles op de afgesproken tijd. Keuken op tijd geleverd en vakkundig geplaatst door de monteur. We zijn zeer tevreden en kunnen Pelma van harte bij u aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Ga hier langs”
Door Fam. Koster op dinsdag 11 okt 2016 '16
Zeer tevreden over het advies, montage en service. 'Afspraak is afspraak' wordt op elk onderdeel nagekomen. Fijne contacten en zeer professioneel. Er wordt meegedacht met de klant om uiteindelijk tot een bevredigende oplossing te komen. Ik zou iedereen aanbevelen hier langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super garantie”
Door Miranda op maandag 28 jan 2013 '13
De geleiders van de keukenlade zijn stuk gegaan. Deze hebben ze netjes thuis afgeleverd. Gratis. Maar wij hebben deze keuken al ruim 10 jaar!! Als dat geen goede garantie is. Ook is er toen we de keuken 6 jaar hadden alle deuren van de keuken gratis vernieuwd. Dit was een fabrieksfout maar officiel was de garantie al verlopen. Als we weer aan een nieuwe keuken toe zijn ga ik hem zeker weer bij pelma keukens kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jac en Gaby Mathijssen op woensdag 15 jul 2015 '15
Wij zijn heel erg tevreden , zowel over de keuken als over alle personen met wie we hebben samengewerkt. De showroom in Goes ziet er mooi verzorgd uit en je wordt er goed ontvangen.
Wij hebben met Colin en Niels duidelijk en prettig overleg gehad. Goede adviezen gekregen. Als wij veranderingen wilden doorvoeren, speelden ze daar flexibel en heel klantvriendelijk op in. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd door Aart-Jan. Hij verdient een pluim voor zijn vakmanschap! Kortom: Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Colin, Niels, Izaak, Jojanneke, Aart-Jan, Jan-Jaap en Henk: bedankt!!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Marion Traas op donderdag 20 nov 2014 '14
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. De verkopers waren erg vriendelijk en niet opdringerig. Wij hebben goede voorlichting gehad over de keuken die wij uitgekozen hadden. De offerte was duidelijk en er kwamen geen onverwachte, vage kosten bij. Alle afspraken die gemaakt zijn, zijn nagekomen. De levering was optijd en compleet en onbeschadigd. Wij zijn heel tevreden over de montage, ze namen hier ruim de tijd voor om alles netjes te monteren. Er was een klein stukje uit het aanrechtblad, dit is heel netjes opgelost. De prijs kwaliteit is, tot hoever wij daar nu over kunnen oordelen (hij staat nu 1,5 week), heel goed. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden. Het personeel, zowel in de winkel als de montage, zijn heel erg beleefd en netjes. Gaan met respect om met de spullen die er staan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Bart en Janny op donderdag 5 sep 2013 '13
Wat fijn dat we na zo'n 7 jaar nog in het systeem staan en dat a.d.h.v. dat systeem te zien was welke ringetjes er nodig waren om de lekkage aan onze keukenkraan op te lossen. Na gisteren 1 belletje gedaan te hebben van nog geen 2 minuten, kregen we vandaag al de ringetjes over de post. Zojuist hebben we ze meteen bevestigd en... eindelijk...geen lekkage meer! En, als we het goed begrijpen, nog eens kosteloos ook! Dat is nog eens service!
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Evelien Herweijer op dinsdag 9 jan 2018 '18
Ik ben voor 100% tevreden over mijn nieuwe keuken! Het hele proces (van aankoop tot plaatsing) is echt super goed verlopen. De kracht van Pelma: warme ontvangst, luisterend oor, wensen van de klant centraal, duidelijkheid, eerlijkheid, openheid, correctheid, enthousiasme en... een zeer zorgvuldige en vakkundige plaatsing, waarbij volop met de klant wordt meegedacht. Kortom: bij Pelma is duidelijk dat de klant centraal staat en dat ze hun afspraken nakomen. Dat voelt gewoon heel goed en vertrouwd. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mart Westveer op zaterdag 28 mrt 2015 '15
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Pelma Keukens. We zijn heel erg tevreden over de verkoop, de levering en het opbouwen van de keuken. De afwerking is ook heel netjes. Verkoper Niels Moens is een uitstekende verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Ismaël de Feijter op woensdag 5 jul 2017 '17
Goede servies en meedenkende vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Serge Laroes op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben hier een prachtige keuken gevonden. Afspraak is afspraak is hun devies. Nou dat maken ze absoluut waar. Geen gepingel over de prijs maar gewoon een heldere offerte. Daarnaast zijn alle afspraken perfect nagekomen. De monteurs krijgen ook gewoon goed de tijd om de keuken netjes te plaatsen dus ook het afwerken. Echt super netjes!! Wij zijn dan ook, net als meerdere vrienden en familie, super tevreden!
FOTO VAN SERGE LAROES
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Pro actief”
Door Dimitry Schillemans op dinsdag 16 feb 2016 '16
Pelma Keukens werkt snel en netjes. Het contact is pro-actief. Ze nemen ruim de tijd om een keuken naar keuze uit te zoeken. Tip: kom wel op zaterdag, dan wordt je tijdens het uitzoeken van je keuken flink verwend door de kok van Pelma. Kortom: de juiste hulp en een nette werkwijze, wat wil je nog meer.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense aanpak”
Door Fam. Scholter op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Na bij verschillende keukenzaken te hebben bezocht, met verkopers die massaal in je nek springen met hun gladde praatjes, zijn we bij Pelma in Goes terecht gekomen. Hier zijn we rustig welkom geheten door de bedrijfsleider en rondgeleid. Deze rust en no-nonsense aanpak, werkte voor ons en we zijn later die week terug geweest. We zijn geholpen hier ook weer door een rustige, vriendelijke verkoper geholpen, die ons deskundig door het aankoopproces heeft geleid. Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en hij nam echt de tijd, als we volzaten door alle informatie. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur, die ook net zo fijn in de omgang was. Nu hebben we een nieuwe keuken, die helemaal naar onze wens is en waar we erg blij mee zijn. Pelma heeft goed werk geleverd en we kunnen niks negatiefs over zeggen. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. SCHOLTER
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Een familie uit Nieuw en st. Joosland op dinsdag 17 jun 2014 '14
Wij zijn geslaagd voor onze keuken bij Pelma Keukens in Goes. De verkoper was zeer klantvriendelijk en had goed technisch inzicht (wist op alle vragen goed antwoord te geven). Ook de duidelijkheid van de prijs vonden we fijn. Het leidingplan kwam keurig, op tijd en was duidelijk. Bij aflevering van de keuken, werd alles vakkundig naar binnen gebracht. De keuken is geplaatst een vakman, die wist waar hij mee bezig was. Nette, correcte monteur. Een misverstand tijdens de verkoop is nog tijdens de montage van de keuken zeer netjes opgelost. Super!
FOTO VAN EEN FAMILIE UIT NIEUW EN ST. JOOSLAND
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“een zaak van vertouwen”
Door A.W. op vrijdag 26 sep 2014 '14
wij hebben naar volle tevredenheid onze droomkeuken bij deze schitterende keukenstudio gekocht! Na een zeer goede voorlichting in de showroom over alle mogelijkheden, voor en nadelen, rekening houdend met budget, kortom een zaak waar men pas tevreden is als de klant ook echt tevreden is! wijzigingen in de order achteraf werden keurig aangepast. aflevering heeft keurig in overleg plaatsgevonden. chauffeur heeft alles keurig in overleg neergezet. daarna werd onze droomkeuken door een eigen zeer gedreven vakman van pelma geplaatst. deze was keurig op de afgesproken tijd aanwezig "afspraak is afspraak" deed alles netjes in overleg en werkte zeer opgeruimd. zelfs al het afval werd meegenomen! wij raden pelma zeker aan anderen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hans Schinkel op donderdag 24 nov 2016 '16
Goed advies, meedenkende mensen, perfecte communicatie en (inderdaad) afspraak is afspraak. En als je al een verrassing tegenkomt, dan is het alleen maar een positieve. Een echte aanrader, die Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Keuvelaar op zondag 24 aug 2014 '14
wij zijn door de verkoper erg goed en duidelijk geholpen nadat wij een showroom model hadden gezien...en mede gedeeld aan ons welke mogelijkheden er nog meer met deze keuken waren. De aflevering was keurig op tijd net zoals het plaatsen door de monteurs van de keuken...zonder veel extra rommel. De prijs /kwaliteit zijn prima en zouden zeer zeker Pelma aanraden voor een bezoek aan de showroom. Erg bedankt voor de mooie keuken.
FOTO VAN KEUVELAAR
Keuken net geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door W.A Wieten op zaterdag 9 mei 2015 '15
De eerste indruk is vaak de beste. De ontvangst was hartelijk in de mooie overzichtelijke vestiging in Goes. Na een kopje koffie met traktatie werd al snel een afspraak gemaakt. Onder deskundige leiding heb ik gekozen voor een showmodel keuken. Ondanks de tijdslimiet was plaatsing geen probleem. Keuken is keurig op tijd geleverd en onlangs geplaatst door een meer dan uitstekende monteur. Ook de nazorg is prima in orde. Niets dan lof en ik kan daarom Pelma Keukens van harte aanbevelen.
FOTO VAN W.A WIETEN
Reactie of foto toevoegen
“Een tien met een griffel!”
Door Angèlique de Kort-de Bakker op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht, verkoper Marnix legde ons alles prima uit, door direct de prijs te berekenen wisten we direct wat de nieuwe keuken ons zou kosten. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. De monteurs, Henk en Leen waren twee top monteurs, ze waren heel precies in hun werk en maakten er voor ons een hele mooie keuken van, precies het plaatje wat we in gedachten hadden. Wij raden dan ook bij iedereen dit bedrijf aan, we kunnen niets bedenken waardoor dit bedrijf bij ons minder dan een tien zou krijgen, zelfs een tien met een griffel. Dank je wel, Pelma Keukens Goes!!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.