Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met ‘n 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met ‘n 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Door ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit kwaliteitskeukens voor ieder budget en in iedere stijl en opstelling.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
Na haar oprichting in 2000 krijgt Pelma Keukens al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. Onze slogan 'dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 284 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren225 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 '19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Peter Verhage
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. Versluis op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima kwaliteit & vriendelijke service, levering volgens afspraak.
FOTO VAN R. VERSLUIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door P.J.T de Fouw op zaterdag 24 dec 2016 '16
Bij de aankoop ben ik goed geholpen, de verkoper wist waar hij over sprak en liet verschillend kwaliteiten zien, en had snel door wat ik wilde en ging er goed in mee.
De weken er na word je goed op de hoogt gehouden. Het plaatsen van de keuken is door zeer nette en vakbekwame mensen gemonteerd, met een hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor project”
Door Bart Meijer op dinsdag 11 okt 2016 '16
Ik heb een aannemersbedrijf en heb bij Pelma voor een project een keuken gekocht,Pelma heeft bij mij al op meerdere projecten keukens geplaatst en dit altijd tot volle tevredenheid, ik ben door de verkoper goed geadviseerd, ook de monteurs zijn zeer kwaliteit en klantgericht, ik kan dit bedrijf dus ook zeker een ieder aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Krijger op zaterdag 3 sep 2016 '16
Wij hebben onze keuken door PELMA keukens in Goes laten plaatsen,en wij zijn echt super tevreden. Goede service en een goede kwaliteit van de keuken. De Monteur was ook keurig netjes op tijd aanwezig,en het was zeker geen onaardig persoon. Kortom vanaf ons gesprek in de showroom tot aan het plaatsen SUPER tevreden. Dus PELMA keukens ga zo door!!!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Cees en Conny de Bruyn op dinsdag 28 jun 2016 '16
Beste Colin. We zijn super tevreden over onze nieuwe keuken en zeker ook over de kwaliteit, jouw advies en het vakmanschap bij het plaatsen. Ik stuur je een foto van hoe het geworden is. De achterwand hebben we besteld bij Visualls, een prima bedrijf dat we ook aan kunnen bevelen.
FOTO VAN CEES EN CONNY DE BRUYN
Keuken met foto achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Fam. Stevense op dinsdag 12 jan 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima. Netjes ontvangen in de toonzaal, goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren voor ons. De wijzigingen, door ons aangebracht in de apparatuur is keurig doorgegeven, geen foute afleveringen en een bedreven en rustige monteur heeft de keuken geplaatst. Ook kleine onvolkomenheden werden keurig opgelost. Wij zijn heel erg tevreden over Pelma keukens. De Neff apparaten, ind.kookplaat, oven, wasemkap, koelkast en vaatwasser zijn van goede kwaliteit. Iedereen hartelijk dank!
FOTO VAN FAM. STEVENSE
Frontfoto van het aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor de hele goede service”
Door Hans en Erica Erkelens op woensdag 18 feb 2015 '15
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor de geboden service en het nakomen van de door u gestelde verwachtingen over uw service en dienstverlening. Ik was bij de aankoop wat sceptisch of alles wel volgens afspraak zou verlopen. Dit gevoel was mede gebaseerd op de slechte ervaringen van mijzelf en van kennissen en familieleden bij de aankoop van een nieuwe keuken. Uw verkoper en uw medewerkers hebben mijn slechte voorgevoel gelogenstraft. Wij hebben werkelijk niets aan te merken en geven alleen maar complimenten. Bijzondere aandacht wil ik vragen voor uw monteur/installateur die bij ons de keuken heeft geplaatst. Deze medewerker is een parel voor uw bedrijf. Een werknemer om zuinig op te zijn en te koesteren. Hij is tot laat in de avond zeer geconcentreerd en zorgvuldig aan het werk geweest. Wij moesten aandringen of hij iets wilde drinken of eten. Wij zijn ongelooflijk blij dat wij bij uw bedrijf de keuken hebben gekocht en dat uw verkoper ons overtuigd heeft van de goede kwaliteit en service.

Ik zal zeker bij mijn kennissen en collega’s uw berdrijf proactief adviseren. Nogmaals bedankt voor de hele goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Marion Traas op donderdag 20 nov 2014 '14
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. De verkopers waren erg vriendelijk en niet opdringerig. Wij hebben goede voorlichting gehad over de keuken die wij uitgekozen hadden. De offerte was duidelijk en er kwamen geen onverwachte, vage kosten bij. Alle afspraken die gemaakt zijn, zijn nagekomen. De levering was optijd en compleet en onbeschadigd. Wij zijn heel tevreden over de montage, ze namen hier ruim de tijd voor om alles netjes te monteren. Er was een klein stukje uit het aanrechtblad, dit is heel netjes opgelost. De prijs kwaliteit is, tot hoever wij daar nu over kunnen oordelen (hij staat nu 1,5 week), heel goed. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden. Het personeel, zowel in de winkel als de montage, zijn heel erg beleefd en netjes. Gaan met respect om met de spullen die er staan.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder blij.”
Door Tonny van Mulken op zaterdag 8 nov 2014 '14
Ik heb een hoek keuken gekocht met een aparte extra hoge kast . Verkoper Collin zeer vriendelijk duidelijk en rustig.
Offerte duidelijk afspraak is afspraak levering op tijd. Montage afgesproken tijd en geweldig. Moet nog wat extra werk gedaan worden in opdracht van mij hoop dat dit niet te lang duurt voor dit gerealiseerd is. Prijs kwaliteit goed.Zal dit bedrijf zeker aanraden. Als alles klaar is zal ik nog wat foto's bijvoegen.
Reactie of foto toevoegen
“goede service en prima afspraken”
Door louws op zaterdag 13 sep 2014 '14
Een goede service met medewerkers die overal een oplossing voor hebben, betaalbare keukens van goede kwaliteit. monteur wist overal een oplossing voor en zeer strakke afwerking. op een keukendeurtje zat volgens de monteur een kleine beschadiging (had t zelf waarschijnlijk nooit gezien) en werdt gelijk een nieuw deurtje besteld! prima service en erg veel mogelijkheden om uit te keizen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Keuvelaar op zondag 24 aug 2014 '14
wij zijn door de verkoper erg goed en duidelijk geholpen nadat wij een showroom model hadden gezien...en mede gedeeld aan ons welke mogelijkheden er nog meer met deze keuken waren. De aflevering was keurig op tijd net zoals het plaatsen door de monteurs van de keuken...zonder veel extra rommel. De prijs /kwaliteit zijn prima en zouden zeer zeker Pelma aanraden voor een bezoek aan de showroom. Erg bedankt voor de mooie keuken.
FOTO VAN KEUVELAAR
Keuken net geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken naar wens”
Door EvD op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma heeft voor de tweede maal in ruim een jaar een keuken geleverd en geplaatst in een van onze vakantiewoningen. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij goed. Van aanschaf tot plaatsing heb ik alleen maar positieve ervaringen! Er is prima meegedacht in de oplossingen die uiteindelijk gevonden zijn.Tot in detail wordt getracht kwaliteit te leveren die past bij jouw wensen. Alles liep volgens afspraak. Voor een volgende keer ga ik zéker weer bij Pelma langs.
FOTO VAN EVD
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden klant”
Door Hendrik Dierkens op zondag 27 apr 2014 '14
Wij zijn zeer aangenaam verrast in de positieve zin door onze ervaring met Pelma keukens uit Goes. De keuken is prijs kwaliteit echt boven onze verwachtingen, ook klant vriendelijke mensen zowel verkoop als de plaatsing, onze 2 kleine opmerkingen zijn ook onmiddellijk correct opgelost zodat wij nu echt wel zeer tevreden klant zijn. Ik ben 200% tevreden klant.
FOTO VAN HENDRIK DIERKENS
keuken vakantiewoning
Reactie of foto toevoegen
“5 sterrenreactie”
Door Versprille op vrijdag 14 mrt 2014 '14
Goede kwaliteit tegen goede prijsverhouding. Klantvriendelijk en service staan erg hoog! Levering en klachtoplossing is correct gelopen. Pelma, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geplaatst”
Door J Boone op vrijdag 10 jan 2014 '14
Prijs kwaliteit is goed. Klant vriendelijkheid en service zijn top. Levering is goed verlopen,alles was compleet. Klachten hebben we niet. Duidelijk aangeven wat je wel en wat je niet wil. Ja.Ze denken geweldig met je mee.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Marion Goedhart op donderdag 5 dec 2013 '13
De ontvangst in de showroom was uitnodigend en vriendelijk. De hulp bij het samenstellen en uitzoeken prima. De tip om naar de bladenfabriek te gaan was een uitkomst. De levering keurig op tijd. Alle lof voor de monteurs, die alles keurig hebben geplaatst en opgeruimd. Extra dingetjes die moesten gebeuren werden zonder problemen gedaan. Er werd prima meegedacht. De kwaliteit van de keuken laat niets te wensen over. Wij zijn er nog steeds erg trots op en heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“goede ervaring”
Door Marianne Otte op donderdag 3 okt 2013 '13
Kwaliteit = Prima
Prijs = goede prijs
Klantvriendelijkheid = Super
Service = nog nooit ergens betere service gehad!!
Klachten = altijd prima gerepareerd en opgelost!
Tips = geen tips
Aanraden = Als je een nieuwe keuken wilt aanschaffen eerst naar Pelma keukens gaan! Prima service en enorm klantvriendelijk!!! Super gewoon
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit=pelma”
Door Jeroen van Zon op vrijdag 27 sep 2013 '13
Onlangs hebben we in augustus onze nieuwe keuken in onze nieuwe woning door Pelma laten plaatsen. Het begint al in de showroom, waar men zeer klantgericht is en meedenkt naar de wensen van de klant. Vervolgens worden de gemaakte afspraken keurig nagekomen. De plaatsing van de keuken gebeurd ook zeer vakkundig, waar ze ook weer klantgericht en oplossingsgericht te werk gaan. alles wordt met zeer hoge kwaliteit afgewerkt. Echt onze complimenten en we raden iedereen aan om voor een keuken van Pelma te kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Arjan op maandag 8 jul 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is uitermate goed alles werkt naar behoren geen beschadigingen erop. De prijs kwaliteit verhouding is ook netjes voor een mooie prijs heb je hele goede apparaten. De klantvriendelijkheid is zeer goed je wordt snel en goed geholpen en geïnformeerd. Zelf heb ik geen klachten gehad bij het bestellen en leveren/plaatsen van mijn keuken. Alles is volgens planning verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Wilma op dinsdag 11 jun 2013 '13
We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid. We hebben geen standaardkeuken, maar werden goed geadviseerd over de mogelijkheden die er waren. Erg prettig dat er niets opgedrongen werd! Prijs/kwaliteit is gewoon goed. Ook de levering en montage liep erg voorspoedig. We kunnen het zeker aanraden om eens bij Pelma te gaan kijken...
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Andries op maandag 3 jun 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijsverhouding is goed. De klantvriendelijkheid en de service is uitstekend. De levering is prima verlopen. Wij hebben totaal geen klachten. Wij raden dit bedrijf zeker aan omdat alles prima is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“wederom een topkeuken en service”
Door Monica op zondag 26 mei 2013 '13
*top kwaliteit
*zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
*service is top dat maak je nog zelden mee op deze manier, dus klantvriendelijkheid spreekt voor zich
*goede levering
*Zijn in behandeling maar worden altijd zeer snel opgelost,staan ze om bekend.
*Wilt u een goede keuken voor een mooie prijs ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Pelma keukens in Goes.
*Dit is onze 2e keuken bij Pelma Keukens en qua prijs,kwaliteit en service staan hun voor ons op nummer 1.Wij zouden zeker aanraden om hier een keuken te kopen en dat is inmiddels bij ons in de familie al gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“goed gevoel”
Door Derk-Jan op dinsdag 22 jan 2013 '13
afgelopen jaar hebben wij bij Dhr. Jan van den Ende (Pelma) een keuken gekocht. Wij waren blij verrast door de rustige benadering en de deskundigheid waarmee de verkoper ons benaderde. Er werd goed meegedacht in het hele traject! Over de prijs / kwaliteit zijn wij tevreden. Na plaatsing is er nog een keer een monteur langsgeweest om een opleverpunt te verhelpen. Deze afspraak was ruim van gevoren bij ons aangekondigd! Ik zou deze keukenzaak bij iedereen aanraden. Kortom: Pelma en Dhr. van den Ende wij zijn erg tevreden over het kopen, leveren en plaatsen van onze keuken. Familie Vorstelman, 's-Gravenpolder.
Reactie of foto toevoegen
“Prima Keuken”
Door Marcel op maandag 14 jan 2013 '13
de kwaliteit van de keuken is uitstekend, evengoed hebben we de keuken nog niet zo lang dus op lang termijn weten we het nog niet. de prijs van de keuken is super, leuke prijs afspraak gekregen. als we kijken bij de concurent wat veel duurder was naar hetgeen we wilden. klantvriendelijk en de service is super super, kan niet anders zeggen. klachten hebben we nog niet gehad. een tip wat wij willen meegeven is, let zelf erop dat het apperatuur op een goede hoogte zit in de keuken, want dat is bij ons een drama...trapje nodig voor de oven! wij zouden zelf onze keuken weer bij Pelma Keukens kopen, omdat de prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid geweldig is ook het meedenken naar de wensen! nogmaals aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed!”
Door Hans op donderdag 13 dec 2012 '12
De Dienst en het Product voldoet aan de eisen en afspraken: in een keer goed! De Kwaliteit normalisatie van PELMA is het absolute hoogtepunt van de bedrijfsvoering! Wij hebben in no-time onze droomkeuken uitgezocht. Maatwerk, Betrokkenheid, Helder en Oplossingsgericht. Bedankt Jan van den Ende!
Reactie of foto toevoegen
“schitterende keuken”
Door lianne op maandag 10 dec 2012 '12
In maart 2012 is onze keuken geleverd. We zijn geholpen bij het maken van een keuze door izak wisse wat we enorm hebben gewaardeerd omdat hij ook met ons meedenkt tijdens de verkoop en veel tips aan ons geeft voor de verbouwing, in tijd van twee dagen onze keuken geplaatst echt geweldig en heel gezellig met de vakmannen, want dat zijn ze het resultaat mag er zijn. We raden ook iedereen aan om niet verder te gaan dan Pelma keukens in Goes. Uitstekende kwaliteit,goede levering en heel klantvriendelijk en een mooie prijs, wat wilt u nog meer!!!!!!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Co op maandag 3 dec 2012 '12
Kwaliteit = 9
Prijs-Kwaliteit=8
Klantvriendelijkheid en service=9
Geen blabla-verkopers en medewerkers. Niet afdingen op gratis apparatuur of grote kortingen. De prijs is de prijs. Je hoeft jezelf niet achteraf af te vragen had er meer in gezeten.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Installateurs van zowel keuken als badkamer zijn ervaren en werken keurig. Alles wordt nadien keurig opgeruimd. Een bedrijf wat wij zeker aanbevelen. Zoekt u een keuken of badkamer? Ga dan ook eens kijken bij Pelma! U zult er geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“zeer positief”
Door Stan op maandag 3 dec 2012 '12
wij zijn heel erg tevreden over onze nieuwe keuken bij de aanschaf gingen wij niet over een nacht ijs we zijn bij diverse keukenzaken geweest en bij Pelma klikte het eigenlijk meteen je kon daar vergeleken met andere zaken toch een zekere vorm van betrouwbaarheid en deskundigheid waarnemen. en achteraf hebben wij zeker geen spijt: kwaliteit\prijsverhouding 100%, zeer klantvriendelijk en een goede service, ik kan daarom iedereen Pelma keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“heel erg SUPER mooi!”
Door Anja, 1230379 op dinsdag 4 sep 2012 '12
Door de ontspannen sfeer en leuke omgang van de verkoper zijn wij gevallen voor Pelma keuken! De keuken die we wilden hebben we dan ook gevonden. Prijs, levering, montage en de monteurs geweldig! Kwaliteit is nog te kort om over te oordelen. Apparaten erg makkelijk in gebruik, super!! 1 min puntje, de oven en koffie machine zit te hoog, niet over nagedacht. Oja de koffie machine.....echt aanrader, heeeerlijk!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Richard op woensdag 17 jul 2019 '19
De keuken is prima gemonteerd. Vakwerk! Fijn bedrijf, doen wat ze zeggen! Goeie communicatie, denken mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Sjaak en Elly van de Sande op woensdag 10 jul 2019 '19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht en zijn adviezen gegeven, terwijl onze eigen wensen bovenaan bleven staan. Ook al kwamen we verschillende keren op een toch iets andere indeling, het was nooit een probleem, en we werden heel vriendelijk behandeld. We zijn nu dan ook super blij en tevreden met het eindresultaat, niet in de laatste plaats door de prima monteur die alles zo installeerde, als was het voor zichzelf. Onze complimenten voor Dirk-Jan.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Marieke Dreijer op maandag 1 jul 2019 '19
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht via Pelma keukens. We zijn er zeer tevreden over en ook zeker over de service die ze bieden. De mannen die de keuken kwamen plaatsen waren heel netjes en vriendelijk. En toen ze helemaal klaar waren hebben ze ook nog netjes alles opgeruimd en gestofzuigd!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door G. van Sorgen op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe keuken gekocht, deze is ook geplaatst. We zijn zeer goed te spreken over eigenlijk alles. We zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Otte op donderdag 2 mei 2019 '19
Bij Pelma Keukens een prachtige keuken gekocht. Het bijzondere was dat het gebouwd moest worden in een molen, dus tegen een ronde muur. Ben er zeer tevreden over hoe ze dat deden. Sowieso nette mensen die goed communiceren en je vragen hoe je het vindt en gerust nog wat aanpassen als dat handiger blijkt. Ze maken de keuken echt helemaal af (wat niet standaard is, volgens mij). Je kan daarna direct koken. :) Ook advisering en verkoop was naar tevredenheid!
FOTO VAN OTTE
Keuken in molen
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Alda de Winter, ook namens Ria van Sprang-Karreman op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij kochten voor een tante die van Amsterdam naar Goes verhuist een showroomkeuken. Sandra, die ons een aantal weken geleden ook hielp onze eigen keuken voor nog te bouwen appartement uit te zoeken, hielp ook Ria weer met dezelfde gedrevenheid. Een vette 10 krijgt ze van ons hoor. Zij is het gedroomde visitekaartje voor elke ondernemer. Pelma moet echt zuinig op haar zijn. Ook alle lof uiteraard voor Pelma. De kleine onvolkomenheden worden zonder twijfel snel en goed opgelost. Hulde ook aan de 2 monteurs die een hele lange dag maakten! Wij zullen zeker reclame maken voor Pelma!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door T. van Hoorn op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken incl. nieuwe inbouw apparatuur bij Pelma in Goes besteld en via de verkoopster mevr. Mieras hebben we precies gekregen wat we wilden omdat zij zo'n goed inlevensvermogen heeft en zeer deskundig is qua materialen. Ook de installateur die bij ons kwam dacht alleen hoe kan ik het nog mooier maken en heeft onze keuken echt met liefde gezet, heel precies en met een perfecte afwerking en communicatie naar ons toe; en zonder haast ! Elke dag weer een genot om tot in detail zo zaken geregeld te zien worden. Perfect; super.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Bram Tazelaar op woensdag 24 apr 2019 '19
Nieuwe keuken vlot en vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lubbers op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond het aanschaffen van een nieuwe keuken. Wij hebben een zeer kleine keuken waar wel alle wensen gerealiseerd konden worden met passen en meten en drie maal overleg met een van de medewerkers van Pelma keukens te Goes. Er zijn verschillende alternatieven besproken en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken voor apparatuur, boven en onderkanten, een apothekerskast en een koelvriescombinatiekast. Een mooie inductie kookplaat. De nog jonge koelvriescombinatie is herplaatst. We hebben een nieuwe vaatwasser geplaatst en een prachtig composiet weekblad. Na wikken en wegen hebben wij een greeploze keuken gekozen in de kleur helder matwit. Het composiet blad is gemêleerd zwart. De montage is in twee dagen afgerond met twee zeer precies werkende monteurs. Indien nodig is er overleg geplaagd met ons als klant. Kortom, we zijn zeer tevreden vanaf het begin tot het eind van het gehele proces en wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Stefanie op woensdag 10 apr 2019 '19
Heel positief. We werden prettig geholpen door Marnix. Geen toeters of bellen, geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon luisteren naar onze wensen en prijs is prijs. Daar houden wij van. En het eindresultaat is prachtig geworden. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lensen op zaterdag 6 apr 2019 '19
We hebben eind December 2018 een keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper gaf ons de de uitleg over de duurdere en goedkopere producten. Alles werd tot in detail besproken. In week 16 zou de keuken geleverd worden, maar op verzoek van ons of het eerder kon werd de keuken twee weken eerder gebracht en geplaatst. De communicatie was goed, de bezorging van de keuken was op de afgesproken tijd en de bezorgers waren erg vriendelijk. Voor het plaatsen van de keuken was de communicatie ook goed, de dag voor de plaatsing werd ik gebeld om te bevestigen of de datum en tijd nog door kon gaan. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Het enige minpuntje is dat ze met goedkeuring van ons een paar plintjes mochten verwijderen omdat het plaatsen dan makkelijker was. De plintjes die terug geplaatst konden worden, zijn door de monteurs niet meer terug geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door F.v.Zanten op zaterdag 23 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. En zijn heel vriendelijk en correct geholpen. Het bedrijf maakt waar wat ze met je afspreken, zowel qua uitvoering als levertijd. We zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Danny en Cassie op donderdag 21 mrt 2019 '19
Wij hebben hier onze super mooie keuken gekocht! Bij Pelma keukens zijn we heel goed geholpen en werd er naar onze wensen geluisterd. De keuken ziet er dan ook uit hoe ik het in mijn hoofd had! Ik raad dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen. Een mooie en overzichtelijke showroom!

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: De keuken staat er een weekje.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michiel Akkermans op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Ik heb een keuken via Pelma aangeschaft de communicatie verliep goed . Er werd goed mee nagedacht hoe en wat. De keuken was scherp geprijsd en precies wat ik verwachtte.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Irma en Henk Kuchar op zondag 17 feb 2019 '19
Na heel wat voorbereiding hebben we een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Pelma keukens in Goes. Dit is tot volle tevredenheid en precies volgens afspraken verlopen. De keuken is geheel volgens verwachting. Zeer netjes en zorgvuldig geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Tijdens de verbouwing enkele malen contact gehad met Pelma over leidingwerk e.d. Ook dit werd fijn opgepakt en met overleg is alles tot een mooi eindresultaat gekomen. En daar gaat het tenslotte om:-)
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Rainer Jacobs op zaterdag 9 feb 2019 '19
We hebben onze keuken laten doen afgelopen zomer door Pelma (onderdeel DB keukens). Vanaf het begin een fantastische service. We zijn ontzettend blij met en tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel servicemeldingen”
Door P. Poortvliet op maandag 17 dec 2018 '18
Vorige week (10 december 2018) is onze keuken eindelijk gereed gekomen. De keuken is geplaatst op 28 mei 2018, maar er bleken diverse onderdelen beschadigd. Eén kast is zelfs driemaal geleverd omdat deze telkens beschadigd werd geleverd en de laatste keer bovendien verkeerd werd gesteld. Overigens is wel een pluspunt dat de monteurs de meeste beschadigingen zelf hebben geconstateerd en ook op eigen initiatief al vervanging gingen regelen. Hiernaast heeft Pelma desgevraagd kostenloos een plint voor het formuis geleverd. Uiteindelijk zijn we 20 servicemeldingen verder, waarvan er overigens twee geen betrekking hadden op beschadigingen / defecten. De begeleiding in de winkel en het maken van het ontwerp was prima. Nu de keuken eindelijk klaar is, is er ook niets meer op aan te merken. Wel jammer dat dit ruim zes maanden heeft geduurd. Het personeel is vriendelijk, meedenkend en behulpzaam, ze vonden het allen (we hebben tien monteurs gezien) erg vervelend dat dit zo is gelopen. Een verbeterpunt is wel dat vanuit de organisatie zelf wel een bericht had kunnen komen, zowel naar ons als ook naar het personeel dat werd ingepland. Geen van de monteurs was ervan op de hoogte dat dit al zo lang liep. Conclusie: tevreden met het eindresultaat, maar zeker niet met de weg hier naar toe.
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik op orde”
Door Chris op woensdag 24 okt 2018 '18
Maken waar wat zij zeggen! Uitzonderlijk hoe goed de communicatie is en verwachtingen worden gematcht. Ook aftersale dik op orde. Een kastje met beschadiging direct vervangen zonder gezeur!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Vos op woensdag 4 jul 2018 '18
Mooie keuken en heel erg netjes door de monteur geplaatst ! ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN JOCHEM VOS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jansen op maandag 25 jun 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van de nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. De keuken en apparatuur zijn zeer netjes en precies geplaatst door prima monteurs.
FOTO VAN JANSEN
Keukenplaatsing heel precies gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Serge Laroes op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben hier een prachtige keuken gevonden. Afspraak is afspraak is hun devies. Nou dat maken ze absoluut waar. Geen gepingel over de prijs maar gewoon een heldere offerte. Daarnaast zijn alle afspraken perfect nagekomen. De monteurs krijgen ook gewoon goed de tijd om de keuken netjes te plaatsen dus ook het afwerken. Echt super netjes!! Wij zijn dan ook, net als meerdere vrienden en familie, super tevreden!
FOTO VAN SERGE LAROES
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carl op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben keuken gekocht bij Pelma. We zijn zeer tevreden over t gehele traject Marco heeft ons daarbij geholpen. En ik moet zeggen dit is nog niet zo eenvoudig er moet veel gekozen en beslist worden. En zelfs dan hebben we nog aantal dingen veranderd. Dit was geen probleem zolang de keuken nog niet besteld was, konden we nog aantal dingen veranderen. Het plaatsen van de keuken en de omgang met de monteurs voelde goed. De keuken is zeer strak geplaatst zeer tevreden. Bovenkastje was heel kleine beschadiging maar wordt binnenkort al nieuwe voor opgehangen.Dit kan altijd natuurlijk maar t gaat erom hoe het opgelost wordt. Algemene ervaring is dat t zoiezo moeilijk is om een keuken op kleur en stijl te kiezen omdat de situatie thuis vaak anders is dan in de winkel zeker als t gaat om lichtinval dit kan sommige kleuren er echt anders doen uitzien kijk daarom goed en ga is met de kleur naar buiten. Of bekijk de kleur in de thuissituatie. Wij zijn overigens zeer tevreden met de kleur maar dat vonden wij best wel moeilijk. Pelma bedankt en ik ben ervan overtuigd dat de puntjes die er nog waren naar tevredenheid opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 '18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F.Fierloos op maandag 28 mei 2018 '18
Wij hebben 12 jaar geleden een keuken gekocht bij Pelma in Goes. Het plaatsen en afwerken is heel goed verlopen , alle afspraken zijn prima nagekomen. Na 8 jaar moest er een hoekkast bijgesteld worden. Ze hebben toen de hele keuken nagelopen en alles bijgesteld wat nodig was HELEMAAL GRATIS, wat een service.Wij zijn 100% tevreden over dit bedrijf. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique Ohmstede-Volaart op vrijdag 11 mei 2018 '18
Wij hebben hier onze keuken gekocht en zijn blij met de deskundige adviezen. Ook tijdens het afleveren zijn we keurig geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Frans Jung op zondag 8 apr 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens overweging om nieuwe keuken te kopen, nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die met je mee denken
FOTO VAN FRANS JUNG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Ik heb 5 jaar geleden een keuken gekocht bij pelma keukens. Ben zeer tevreden. Ook de service na aanschaf van de keuken is prima. Scharnier koelkast was kapot. In de vestiging Goes heb ik vervolgens zonder problemen en kosten een nieuw scharnier gekregen. Prima geholpen daar door de dames. Bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door karin de Nooijer op dinsdag 20 mrt 2018 '18
We hebben een nieuw aanrechtblad/ kraan en wasbak gekocht. De keuken was voor nu nog goed, maar aanrechtblad was aan vervanging toe. Zijn erg netjes geholpen, als de keuken aan vervanging toe is gaan we beslist naar Pelma terug.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
REACTIE VAN PAUL EN LEONIE KRUSEMEIJER
Gewoon GOED met hoofdletters
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging kraan”
Door Fam. van Damme op maandag 19 feb 2018 '18
Wij moesten onze kraan vervangen. De nieuwe kraan die wij bij Pelma uitzochten, bleek echter niet meer leverbaar te zijn. Daarom mochten we de betreffende kraan uit de showroom overnemen voor een leuke prijs. Donderdagmiddag uitgezocht, vrijdagmorgen beslist dat het de showroomkraan werd en vrijdagmiddag geplaatst door een monteur van Pelma! Supersnel en goed!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Patricia Smit op dinsdag 30 jan 2018 '18
Ze zijn ons erg goed van dienst geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elmar de Kok op vrijdag 26 jan 2018 '18
Dik tevreden, absolute aanrader! Netjes gewerkt en nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Evelien Herweijer op dinsdag 9 jan 2018 '18
Ik ben voor 100% tevreden over mijn nieuwe keuken! Het hele proces (van aankoop tot plaatsing) is echt super goed verlopen. De kracht van Pelma: warme ontvangst, luisterend oor, wensen van de klant centraal, duidelijkheid, eerlijkheid, openheid, correctheid, enthousiasme en... een zeer zorgvuldige en vakkundige plaatsing, waarbij volop met de klant wordt meegedacht. Kortom: bij Pelma is duidelijk dat de klant centraal staat en dat ze hun afspraken nakomen. Dat voelt gewoon heel goed en vertrouwd. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J. Stouten op woensdag 13 dec 2017 '17
Inmiddels staat onze mooie keuken er ruim 3 jaar. Afgelopen oktober is er na een vraag van ons iemand kosteloos langs geweest om klein onderhoud uit te voeren zoals deurtjes afhangen. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Andre van de Vrie op dinsdag 12 dec 2017 '17
De verkoper voegde een paar handige tips toe aan het plan dat ik had. Er werd niet gestuurd naar duurdere opties waardoor ik dicht bij mijn budget uitkwam. De keuken werd een werkdag voor de montage met de nodige zorg afgeleverd. De montage is keurig uitgevoerd. Een klein onderdeel was iets beschadigd. De monteur meldde dit zelf en dit wordt nageleverd. Vriendelijke en ervaren medewerkers. Warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf begin goed”
Door Lucia Roelse op vrijdag 24 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De ontvangst hier was uitstekend zo ook het advies. Ik was op zoek naar een goede betaalbare keuken Maar evengoed prima geholpen. Een keuken kunnen kopen die past bij mijn budget en wensen. Van koop tot plaatsen soepel verlopen. De plaatsing van de keuken met dank aan Adrie erg professioneel gezet. Tot in de puntjes in orde. Wat een vakman. Kan Pelma keukens iedereen aanraden. Zelf ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen die ik van anderen heb gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Correct geholpen”
Door Nelly Faas vreeke op zaterdag 7 okt 2017 '17
Je word correct geholpen en ze luisteren goed naar je wensen en de monteur was ook heel sympathiek en heel goed een 10 voor jullie bedrijf ren het personeel de aflevering van de keuken waren goed en netjes en heel vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door P T Lantsheer op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vandaag is mijn keuken geplaatst. Ik kan Pelma keuken aanbevelen voor anderen zowel de verkoper de planner en niet te vergeten de monteur alleen maar lof. Ga zo door .
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.