Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 269 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren212 ervaringen
4 sterren51 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Prima ervaring”
Door Fam. Stevense op dinsdag 12 jan 2016 '16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima. Netjes ontvangen in de toonzaal, goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren voor ons. De wijzigingen, door ons aangebracht in de apparatuur is keurig doorgegeven, geen foute afleveringen en een bedreven en rustige monteur heeft de keuken geplaatst. Ook kleine onvolkomenheden werden keurig opgelost. Wij zijn heel erg tevreden over Pelma keukens. De Neff apparaten, ind.kookplaat, oven, wasemkap, koelkast en vaatwasser zijn van goede kwaliteit. Iedereen hartelijk dank!
FOTO VAN FAM. STEVENSE
Frontfoto van het aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door PW op maandag 6 feb 2017 '17
Keuken gekocht bij Pelma in Goes. Goed geholpen in showroom. Plaatsing keuken en werkzaamheden die door geadviseerd installatiebedrijf zijn gedaan, allemaal naar tevredenheid. Bij plaatsing keuken werd meegedacht bij kleine aandachtspunten, dit was prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden winkel”
Door Joost en Jolanda op donderdag 24 sep 2015 '15
Hier nemen ze echt de tijd voor je om samen tot het ideale ontwerp te komen. Het resultaat is een prachtige keuken die mooi past in de beschikbare ruimte. Natuurlijk zijn er altijd een paar restpuntjes die na de installatie afgewerkt moeten worden. Hiervoor wordt keurig een afspraak gemaakt op een moment dat het iedereen schikt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken naar wens”
Door EvD op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma heeft voor de tweede maal in ruim een jaar een keuken geleverd en geplaatst in een van onze vakantiewoningen. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij goed. Van aanschaf tot plaatsing heb ik alleen maar positieve ervaringen! Er is prima meegedacht in de oplossingen die uiteindelijk gevonden zijn.Tot in detail wordt getracht kwaliteit te leveren die past bij jouw wensen. Alles liep volgens afspraak. Voor een volgende keer ga ik zéker weer bij Pelma langs.
FOTO VAN EVD
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij”
Door Fam. A.J. de Hullu op donderdag 24 sep 2015 '15
Gastvrij ontvangen in de winkel. Goed geholpen door Niels Moens. Hij maakte een ontwerp waar we erg blij mee waren en goed bij ons paste. Het meten van de keuken door Henk is zeer accuraat gedaan en de keuken zeer vakkundig geïnstalleerd door Han de Vos. Puur vakmanschap.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van.
Heel veel dank allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met aankoop en plaatsing”
Door fam. Steenbakker op donderdag 11 feb 2016 '16
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop, en plaatsen van de keuken
Over eventuele verdere afhandeling van klachten hebben we gelukkig nog geen ervaringen mee. Kunnen we dus niets over zeggen. Degene die in kwam meten deed ons nog een paar suggesties waar mee terug naar de zaak geweest zijn en ook hebben veranderd. Waar we heel tevreden over waren
Reactie of foto toevoegen
“Prima en tevreden!”
Door Pieter op donderdag 29 aug 2013 '13
Tevreden over het geheel. Bijna een dag bezig geweest om alles uit te kiezen en offerte op te laten maken. Maar dan hadden we ook ongeveer alles naar onze zin op een rijtje en de prijs was navenant volgens verwachting. Derhalve geen offertes meer bij een ander op laten maken. Kortingen worden direkt verrekend, dus daar hoef je niet teveel om te bedelen. Al het personeel was vriendelijk en kwam vakkundig over. Ook de aflevering en montage was tot volle tevredenheid. Ik kan Pelma aanbevelen bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 '16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorlichting”
Door boonman op zondag 3 mei 2015 '15
de keuken werd precies volgens afspraak geleverd, vakkundig en netjes geinstalleerd, het is kwaliteitsspul en we zijn er content mee!
ook bij aankoop werden we netjes en niet opdringerig geholpen en goed voorgelicht..
Reactie of foto toevoegen
“Voor de service een 10”
Door Linda de Meij op woensdag 9 sep 2015 '15
Na veel wikken en wegen uiteindelijk bij pelma keukens terecht gekomen. De duidelijkheid, het meedenken van Marnix en ook de manager heeft uiteindelijk een mooie keuken opgeleverd. Enige smetje was het verkeerde aanrechtblad, maar dat werd na 1 dag prima opgelost en opnieuw besteld. Service een 10!
FOTO VAN LINDA DE MEIJ
Reactie of foto toevoegen
“De slogan afspraak is afspraak werd waar gemaakt”
Door Sjaak en Hannie Nieuwenhuize op maandag 14 dec 2015 '15
Wij hebben een keuken gekocht met aan twee zijden geplaatste kastjes tot bovenaan toe; ingebouwde koel/diepvries, inductiekookplaat, oven en wasemkast. Hierin kunne wij kruiden in plaatsen heel handig. De keuken is niet groot maar wij hebben de ruimte goed benut. De schuiflades zijn erg gemakkelijk wij hebben ze vol met zware pannen. Tegenover de gootsteen en aanrecht hebben wij nog een extra aanrechtblad laten plaatsen. Maar voor wij dit allemaal hebben laten doen zijn wij eerst heel correct en vakkundig geholpen en hebben ons laten adviseren door dhr. Boeder. EEN DIKKE 10! Wij hebben een reuze ochtend gehad lekker gesmikkeld zelfs taart en allerlei lekkere hapjes. De inmeting was goed alleen waren er wat strubbelingen met een klein vensterblad na een correcte meting van een monteur werd dit verholpen. Bij de plaatsing was al een deukje in het front van een deurtje, dit werd op korte termijn verholpen. Met de wasemkap hebben we problemen gehad vanwege de afvoer. De communicatie hierover was niet helemaal correct. De afvoerplaatsing welke in korte termijn moest gebeuren daarvoor hebben wij zelf een bedrijf benaderd. Zij konden dit heel snel monteren. Dit heeft ons behoorlijk veel spanningen gegeven, wij konden niet opschieten en de trouwdatum stond voor de deur. De wasemkap die hier geplaatst moest worden was weer naar een ander bedrijf teruggestuurd. Daar ging heel wat weken overheen en koken werd zo een probleem. later kregen wij de juiste wasemkap. Wij hadden een akelig gevoel als wij Pelma weer moesten benaderen. Het was zodoende een langdurige geschiedenis, maar nu genieten wij des te meer van onze pelma keuken. Toch raden wij dit keukenbedrijf aan want: De slogan AFSPRAAK IS AFSPRAAK werd zodoende toch nog waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima Keuken”
Door Marcel op maandag 14 jan 2013 '13
de kwaliteit van de keuken is uitstekend, evengoed hebben we de keuken nog niet zo lang dus op lang termijn weten we het nog niet. de prijs van de keuken is super, leuke prijs afspraak gekregen. als we kijken bij de concurent wat veel duurder was naar hetgeen we wilden. klantvriendelijk en de service is super super, kan niet anders zeggen. klachten hebben we nog niet gehad. een tip wat wij willen meegeven is, let zelf erop dat het apperatuur op een goede hoogte zit in de keuken, want dat is bij ons een drama...trapje nodig voor de oven! wij zouden zelf onze keuken weer bij Pelma Keukens kopen, omdat de prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid geweldig is ook het meedenken naar de wensen! nogmaals aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Krijger op zaterdag 3 sep 2016 '16
Wij hebben onze keuken door PELMA keukens in Goes laten plaatsen,en wij zijn echt super tevreden. Goede service en een goede kwaliteit van de keuken. De Monteur was ook keurig netjes op tijd aanwezig,en het was zeker geen onaardig persoon. Kortom vanaf ons gesprek in de showroom tot aan het plaatsen SUPER tevreden. Dus PELMA keukens ga zo door!!!
Reactie of foto toevoegen
“goed gevoel”
Door Derk-Jan op dinsdag 22 jan 2013 '13
afgelopen jaar hebben wij bij Dhr. Jan van den Ende (Pelma) een keuken gekocht. Wij waren blij verrast door de rustige benadering en de deskundigheid waarmee de verkoper ons benaderde. Er werd goed meegedacht in het hele traject! Over de prijs / kwaliteit zijn wij tevreden. Na plaatsing is er nog een keer een monteur langsgeweest om een opleverpunt te verhelpen. Deze afspraak was ruim van gevoren bij ons aangekondigd! Ik zou deze keukenzaak bij iedereen aanraden. Kortom: Pelma en Dhr. van den Ende wij zijn erg tevreden over het kopen, leveren en plaatsen van onze keuken. Familie Vorstelman, 's-Gravenpolder.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze prachtige keuken”
Door Yerseke op maandag 6 jun 2016 '16
We zijn erg tevreden over de manier waarop wij geholpen werden bij het uitzoeken van onze keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in optie's. Ook werd er heerlijk voor ons gekookt. Het plaatsen van de keuken was erg snel gebeurd. Er werd met man en macht aan gewerkt en stond er binnen een dag in. We zijn erg blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima!!!”
Door Linda Geneugelijk op dinsdag 11 mrt 2014 '14
Elke dag genieten we van de nieuwe keuken! Service is prima! Zelfs toen bleek dat de afzuigkap na een week stuk was, monteur kwam direct langs en loste het op!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Christien v.H. op zaterdag 16 aug 2014 '14
Nieuwe keuken gekocht bij Pelma Goes. Erg klantvriendelijk, niks teveel goed voorgelicht. We hadden er een goed gevoel bij.Afspraken nagekomen en de levering op afgesproken dag alzo ook de plaatsing. In de koelkast bleef water staan, dit gemeld. Na contact met de servicedienst van Pelma wisten we al gelijk, dat dit kwam, doordat de koelkast niet precies goed stond. Inmiddels is dit probleem opgelost door Pelma, als ook de achterwand geplaatst. Het duurde even, maar dit was eerlijk verteld, vanwege de vakantie tijd, maar alles is naar onze tevredenheid. De prijs is reëel , een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“een tevreden klant”
Door pieter korsmit op zondag 15 jun 2014 '14
Via de projectontwikkelaar zijn we in contact gekomen met Pelma keukens, na eerst bij een concurrerend keukenbedrijf geweest te zijn, waar we niet helemaal tevreden waren, zijn we bij pelma gaan kijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door een mevrouw op de receptie en nadat we hebben rond gekeken kwamen we in gesprek met Niels. Hij heeft ons zeer goed geinformeerd en hier hebben we dan ook een vrijblijvend gesprek gevoerd over onze eventuele nieuwe keuken. Na het uitwerken van tekeningen etc. hebben we met Niels een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte voor ons gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid en werkwijze zoals Pelma keukens hun klanten benaderd en begeleidt.
FOTO VAN PIETER KORSMIT
een mooie nieuwe keuken geplaats in ons nieuwe huis
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Marian op maandag 3 dec 2012 '12
Na prettige gesprekken met een verkoper van Pelma Keukens hebben wij een keuken besteld. De verkoper dacht met alles mee. (Dit in tegenstelling tot eerder door ons bezochte keukenzaken)De keuken kon op een door ons gewenste datum geleverd worden. De mannen die de keuken geplaatst hebben zijn echte vakmannen. Deze hebben fantastisch werk geleverd. De kookplaat is niet in de juiste kleur geleverd, maar binnenkort komt de bestelde plaat. We kunnen geen negatieve dingen vertellen, alles is prima geregeld. De mensen van Pelma Keukens maken waar wat ze beloven. Een echte aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door N.C. op donderdag 18 jul 2013 '13
Wat onderhandeld over de data van plaatsen, ze zijn flexibel in de planning! Aardige monteurs en nu een prima en gave keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Alexander van Keulen op zondag 13 okt 2013 '13
De scharnieren van onze aangeschafte keuken sluiten niet meer goed. Ik dacht ik bel Pelma voor een servicebeurt. De monteur die langs kwam bleek destijds ook de keuken te hebben geplaatst. Hij meldde ons dat de scharnieren niet meer werden gebruikt en dat alle scharnieren vervangen moesten worden. Pelma heeft dit allemaal geregeld.Chapeau voor deze service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“nog iedere dag blij met de keuken”
Door andré op maandag 10 dec 2012 '12
Goed geholpen. geen druk van zogenaamde aanbiedingen. Levering en plaatsing perfect.
Klacht over een niet goed lopende la goed verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk tevreden”
Door Arie op maandag 10 dec 2012 '12
Redelijk tevreden, enkele kleine puntjes zouden beter kunnen
Prijs aan de hoge kant
Klantvriendelijk optimaal
Levering niet helemaal inorde, kraan ontbrak, lastig
Goed gereageerd
Geen tips
Ja, we zijn goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Danny Bout op zaterdag 1 nov 2014 '14
Alles prima geregeld, correct afgeleverd en geplaatst met goede timing etc. Leuke vakbekwame verkopers. Kortom Vakwerk. Groeten en tot volgende keer keer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door PAJ op dinsdag 11 dec 2012 '12
Levering ging prima.
Helaas werd 2 keer verkeerde greepjes meegenomen.
Is ook goedgekomen,
duurde even voordat afzuigkap-ombouw geplaatst werd.
Nu hebben we steeds met vaatwasser het blokje blijft "plakken",
en daatdoor vaat niet schoon.
Is dacht ook v.pelgrim.
Verder alles prima,
zou bedrijf wel aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Annemarie Quinten op zondag 19 jul 2015 '15
Bedrijf maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen,maar goede installatie en goede service! Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en er is hun niets teveel gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door PL de Jonge op dinsdag 20 jan 2015 '15
We zijn vriendelijk ontvangen en er is tijd voor ons genomen om een mooie en geschikte keuken voor ons te vinden.
offerte was duidelijk. Alle afspraken zijn nagekomen. ook de aflevering was op de afgesproken tijd. (al was er soms nog veel heen en weer gebel, over sommige dingen) Maar beter 1 telefoontje teveel dan 2 te weinig. de medewerker die de keuken heeft geplaatst was een vriendelijke en behulpzame man.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Sjaak Wisse op vrijdag 25 apr 2014 '14
Wij hebben zaken gedaan met Pelma uit Goes. Prima ervaring. Ruime, schone showroom. Goede logistiek. Afspraken werden nagekomen en de keuken is netjes geplaatst, kortom: tevreden. We zien terug op een geslaagd project.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Jelier op vrijdag 22 jun 2012 '12
Rond de kerstdagen stapten wij voor het eerst bij Pelma Keukens binnen. Op zoek naar een mooie keuken voor ons nieuwbouw huis. Wij werden daar zo leuk geholpen, alle tijd werd er voor ons genomen. En daar ontstond onze droomkeuken! Kwaliteit en prijsverhouding ligt naar ons inziens op gelijke hoogte. Het is altijd even spannend als de keuken geleverd word, hoe zal het echt zijn. In 1 woord super! Zeker dat wij reclame voor jullie maken, omdat jullie advies eerlijk en goed is!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door W. Soeteman op zondag 27 nov 2016 '16
Wij vinden het een mooie keuken en deze is aan ons verkocht door vriendelijk en bekwaam personeel. Perfecte monteurs met inzicht. We zijn zeer tevreden. Een goede ervaring met plaatsen van de keuken. En zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“(H)eerlijk zaken doen”
Door Kees Lameijn op zaterdag 19 okt 2013 '13
Via Pelma keukens is recent bij ons een keuken geplaatst. Wij hebben heel prettige ervaringen tijdens de gesprekken over de keuken. Meedenken en adviseren binnen de richting die wij wilden was heel normaal. Er werd geen enkele druk op ons gelegd, zoals je dat op andere plaatsen helaas wel eens tegen komt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. De keuken is op tijd geleverd en geinstalleerd. Hij ziet er geweldig uit. Wij zijn er heel blij mee en hebben veel positieve reacties gekregen. Ik hoop dat het nog lang duurt, maar ik zou voor een volgende keuken eerst weer bij Pelma binnen stappen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door v.d.Plasse op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ook voor keukenrenovatie moet je bij Pelma keukens zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Pretigge samenwerking met de mensen van Pelma Goes.
Reactie of foto toevoegen
“uiteindelijk toch gelukt”
Door Jos Wondergem op zaterdag 8 feb 2014 '14
"Rommelig" Op 29-05-2013 is de keuken geïnstalleerd. Toen bleek al dat er onderdelen ontbraken en een niskast niet volgens afspraak was gemaakt. Op 10-07-2013 de serviceploeg over de vloer gehad. Diverse onderdelen ontbraken nog steeds. De niskast weer verkeerd geleverd! Vandaag 13-09-2013 weer de serviceploeg aan de deur gehad. Geen niskast bij zich! Heb ze dus de deur gewezen. Al met al geen goede ervaring met Pelma. Nu maar gevraagd aan de serviceafdeling om ter plaatse poolshoogte te nemen. Nu maar afwachten hoe lang dit weer gaat duren. Op vrijdag 20 december heeft de servicemonteur de laatste hand gelegd aan onze keuken. Het heeft al met al 29 weken geduurd voordat de keuken af was. Als pleister op de wonde heeft dhr. Wisse voorgesteld om een kook-demo thuis te laten verzorgen. Dit voorstel hebben wij aangenomen en binnenkort gaan wij dus de fijne kneepjes van onze apparatuur leren kennen. Het uiteindelijke resultaat is dat wij de keuken hebben die wij voor ogen hadden bij de aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Martin op vrijdag 28 mrt 2014 '14
Nieuwe keuken gekocht bij pelma te goes, zeer goed en deskundig geholpen. Na goede afspraken te hebben gemaakt over wie wat doet is de keuken zeer naar wens geplaatst en gemonteerd. Deskundige mensen die weten waar ze het over hebben en ook doen wat er afgesproken is.
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door C.Goedhart op maandag 28 nov 2016 '16
In de prachtige showroom werden we vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen. Ook het plaatsen verliep zonder tegenslag; en het resultaat mag er zijn:
een mooie landelijke keuken waar we elke dag van genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de koop”
Door A.A.Janse op woensdag 13 mei 2015 '15
WE hebben bij Pelma keukens een nieuwe keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Ook de afwerking door de desbetreffende monteur was geheel naar onze wensen. We kunnen Pelma keukens dan ook bij iedereen aanbevelen.Ook de verhouding prijs -product was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Johnny en Ineke Harpe op donderdag 14 mei 2015 '15
Heel nette keuken, precies zoals we hem wilden hebben ook wat kleur en soort werkblad betreft, zeer goede/nette afwerking, vlotte service, personeel plezierig in de omgang en heldere afspraken. We vinden Pelma zeker een aanrader, zeker voor mensen die een keuken in een landelijke stijl willen hebben.
FOTO VAN JOHNNY EN INEKE HARPE
Reactie of foto toevoegen
“heel erg SUPER mooi!”
Door Anja, 1230379 op dinsdag 4 sep 2012 '12
Door de ontspannen sfeer en leuke omgang van de verkoper zijn wij gevallen voor Pelma keuken! De keuken die we wilden hebben we dan ook gevonden. Prijs, levering, montage en de monteurs geweldig! Kwaliteit is nog te kort om over te oordelen. Apparaten erg makkelijk in gebruik, super!! 1 min puntje, de oven en koffie machine zit te hoog, niet over nagedacht. Oja de koffie machine.....echt aanrader, heeeerlijk!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geplaatst”
Door verhelst op donderdag 12 mei 2016 '16
Mij ervaring was goed de keuken was netjes geplaats geen bij zonder heden. Er komt wel meer bij kijken dan een keuken plaatsen dat viel wel wat tegen maar goed het is allemaal goed gekomen. De monteurs hebben de keuken goed geplaats.
FOTO VAN VERHELST
Keuken met keukenwand4
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door E.K. op donderdag 30 jun 2016 '16
In de showroom zijn wij goed geholpen met het ontwerpen van de keuken en het uitzoeken van de materialen en apparatuur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we kregen ( praktische ) tips om dingen juist wel of niet toe te voegen aan het ontwerp. Er zijn volop voorbeelden in de showroom te zien waardoor je een goede keuze kunt maken. De plaatsing van de keuken is ook vlot verlopen. De monteur werkte nauwkeurig, opgeruimd en stemde zijn werkzaamheden goed af met ons. 2 onderdelen waren niet leverbaar maar hiervoor zijn goede alternatieven geboden. De afstemming hierover is ook goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
REACTIE VAN PAUL EN LEONIE KRUSEMEIJER
Gewoon GOED met hoofdletters
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken van Pelma”
Door Fam.Moro op donderdag 30 jun 2016 '16
Vakkundig geplaatst en alles opgeruimd achter gelaten. Telefonisch goed te bereiken. Ook in de winkel netjes geholpen. Zeker aan te raden!Dit was onze tweede keuken van Pelma, beide keren prima. Wij zouden voor een nieuwe keuken weer voor Pelma kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden!”
Door M. Bij de Vaate op woensdag 2 jul 2014 '14
Goede adviezen gekregen in de showroom. Proffesionele begeleiding van idee naar keuken. Het zetten was een feest dankzij de bekwame monteur. Kortom: aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door De Wild op dinsdag 7 jul 2015 '15
Wij hebben in Maart2015 een keuken aangeschaft bij Pelma keukens, vriendelijk personeel en goed geholpen met het tekenen van de keuken, ook de montage is netjes en vakkundig uitgevoerd. De service is goed, als je beld voor het een of ander wordt je keurig geholpen en de afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Marion Goedhart op donderdag 5 dec 2013 '13
De ontvangst in de showroom was uitnodigend en vriendelijk. De hulp bij het samenstellen en uitzoeken prima. De tip om naar de bladenfabriek te gaan was een uitkomst. De levering keurig op tijd. Alle lof voor de monteurs, die alles keurig hebben geplaatst en opgeruimd. Extra dingetjes die moesten gebeuren werden zonder problemen gedaan. Er werd prima meegedacht. De kwaliteit van de keuken laat niets te wensen over. Wij zijn er nog steeds erg trots op en heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Met zorg”
Door J.W. Meijer-Smeekes op donderdag 9 apr 2015 '15
In okterber 2014 hebben wij onze keuken bij Pelma keukens in Goes gekocht. Nadat we bij meerdere keukenzaken zijn wezen kijken kregen wij van vrienden van ons als tip om eens bij Pelma keukens te kijken. Zij zouden keukens hebben die bij onze stijl zou passen. Wij zijn zonder afspraak naar Goes gegaan om ons eens te oriënteren op de diverse keukens die zei hadden. We werden vriendelijk aangesproken met de vraag wat wij zochten. Al snel wisten zij wat onze wensen waren en hebben zij voor ons een keuken getekend. Ze voelde haar fijn aan wat wij mooi vonden en ook kwamen ze met goede ideeën om onze droom keuken te maken. Wij bestelde onze keuken en onze verkoper begeleiden ons erna ook nog verder in het traject. Toen wij de keuken hadden besteld en bleek dat hij voor ons iets te vroeg was om al te leveren en te monteren hebben zij keurig een vervangende datum geregeld.Ook bleek dat er de verkeerde kroonlijsten waren besteld. Ook dit loste zij naar tevreden op! Geen eindeloze discussies. Toen onze keuken geplaatst werd hebben de monteurs met alle zorg onze keuken gezet. Alles werd netjes aangesloten en ook de afwerking was zeer goed! Je hoort vaak horror verhalen over keuken bedrijven. Deze zal je Pelma keukens in Goes niet aantreffen aangezien zij alles met zorg behandelen. Wij kunnen dit u echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig familiebedrijf”
Door Fam Remijn op woensdag 17 mei 2017 '17
Via mond op mond reclame terecht gekomen in de nieuwe showroom van PELMA Goes. Eerst eens rond gekeken, en wel wat leuke dingen naar ons zin gezien.
Na een leuk gesprek met de verkoper over wat de mogelijkheden een beetje zijn binnen het beschikbare budget, en dat kwam redelijk overeen met het gewenste. De opstelling was vrij snel duidelijk. Met een duidelijke tekening kregen we ook wat idee van de afmetingen. Met een goed gevoel huiswaarts, maar met een overvloed aan keuze uit kleuren waren we wel een beetje de weg kwijt. Vervolgens nog wel drie keer terug wezen kijken ivm twijfel over de kleur en houtsoort en werkblad. Steeds weer enthousiast geholpen: "die kleur heb je vorige keer ook uitgezocht" Dan moet het goed zijn. Eenmaal besteld, een leverdatum afgesproken, maar deze was wat al te vroeg, voor een toch nog al behoorlijke verbouwing. Tot twee maal toe uitgesteld, met alle begrip en zonder enig probleem. Samen met Pieter de keuken geplaatst. Ik:Dat fixen dat toch wel in twee dagen? Pieter: We gaan het goed en netjes doen, we zien wel hoe lang het duurt! We zijn werkelijk enorm blij met onze nieuwe keuken, maar ook overtuigd van de kracht van een geweldig enthousiast familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door R.J. Simpelaar op zaterdag 18 okt 2014 '14
In juli 2014 heeft Pelma bij ons een nieuwe keuken geplaatst. In het voortraject zijn wij bij meerdere leveranciers geweest, maar sprak Pelma ons het meest aan. Vooral de prima advisering van Niels Moens. Bij het inmeten van de keuken is er iets misgegaan waardoor de bestelling niet geheel goed was. Dit is uiteindelijk naar alle tevredenheid opgelost. Wij zijn zeer tevreden over Pelma en raden dit bedrijf dan ook aan bij personen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN R.J. SIMPELAAR
Keukenaanzicht vanuit de woonkamer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Joppe op vrijdag 16 jun 2017 '17
Perfect geholpen, alles netjes volgens afspraak en keuken is netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“super tevreden klant”
Door Ron en Rita van Hartingsveldt op maandag 5 jan 2015 '15
fantastische service van alle medewerkers (verkoop/logistiek/montage/directie). de afdeling montage is samen met de verkoopafdeling het gezicht van Pelma. Zeer vakbewaam personeel en uiterst klantgericht, een team om trots op te zijn. compliment.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door P. Goossen. op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Pelma Keukens uit Goes. Bij het kiezen van de keuken goed meegedacht, over hoe en wat. Alles correct zoals afgesproken. Supernette afwerking en heel klantvriendelijk. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Ik heb 5 jaar geleden een keuken gekocht bij pelma keukens. Ben zeer tevreden. Ook de service na aanschaf van de keuken is prima. Scharnier koelkast was kapot. In de vestiging Goes heb ik vervolgens zonder problemen en kosten een nieuw scharnier gekregen. Prima geholpen daar door de dames. Bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 '15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“goede ervaring”
Door Marianne Otte op donderdag 3 okt 2013 '13
Kwaliteit = Prima
Prijs = goede prijs
Klantvriendelijkheid = Super
Service = nog nooit ergens betere service gehad!!
Klachten = altijd prima gerepareerd en opgelost!
Tips = geen tips
Aanraden = Als je een nieuwe keuken wilt aanschaffen eerst naar Pelma keukens gaan! Prima service en enorm klantvriendelijk!!! Super gewoon
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit en service”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ze komen direct met een aantrekkelijke prijs en niet zoals de meeste keukenboeren waar je de helft nog af moet praten. Zeer klantvriendelijk ontvangen. Continue inzicht in de prijsopbouw van de keuzes die je maakt en zeer gemakkelijk weer aan te passen, om toch tot een ideale keuken te komen tegen de juiste prijs. Bij vragen/problemen wordt je binnen een dag te woord gestaan en verder geholpen. De service is uitmuntend, waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Alles netjes op tijd geleverd en ook weer gemonteerd. Problemen (beschadigingen kastjes) zijn snel en adequaat opgelost. Pelma is aan te bevelen, omdat ze altijd inzicht geven in de prijs opbouw, geen verborgen kosten hebben, zeer goed advies geven in bepaalde keuzes (qua keukenapparatuur) en een uitmuntende service hebben. Dit alles bij elkaar ook nog tegen een goede prijs.
FOTO VAN NIELS
Keuken met Pelgrim apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.J. Overbeeke op donderdag 7 aug 2014 '14
We zijn erg goed en professioneel geholpen door verkoper Jos. We hebben een snelle en duidelijke offerte gehad en konden snel terecht voor afspraken. We werden goed en eerlijk voorgelicht over de verschillende mogelijkheden die er waren met de voor en nadelen. Ook over het leveren en plaatsen van de keuken zijn we tevreden. Het is allemaal binnen de gezette tijden gebeurd. Kortom een zeer deskundig bedrijf, we hebben hier met groot plezier en naar volle tevredenheid onze keuken gekocht! Absoluut een aanrader!
FOTO VAN G.J. OVERBEEKE
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig resultaat”
Door Rein Brand op dinsdag 19 jul 2016 '16
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen. In de winkel konden een goede keus maken tussen verschillende modellen van de apparatuur. Het plaatsen van de keuken gebeurde ook heel professioneel. We zijn blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN REIN BRAND
Foto van onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door L op zondag 18 jun 2017 '17
Onze ervaring met Pelma Keukens is uitstekend, zij maken de slogan "Afspraak is afspraak" helemaal waar! Deskundigheid, klantvriendelijkheid - maar zeker geen opdringerigheid- van het 1e gesprek tot en met het plaatsen van de keuken. De monteur werkte super netjes en liet alles spik en span achter. De showroom is prachtig, er staan veel keukens opgesteld in diverse stijlen, alleen al leuk om ideeën op te doen! Fijne bijkomstigheid: De cappucino is heerlijk en de WC's zijn schoon!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carl op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben keuken gekocht bij Pelma. We zijn zeer tevreden over t gehele traject Marco heeft ons daarbij geholpen. En ik moet zeggen dit is nog niet zo eenvoudig er moet veel gekozen en beslist worden. En zelfs dan hebben we nog aantal dingen veranderd. Dit was geen probleem zolang de keuken nog niet besteld was, konden we nog aantal dingen veranderen. Het plaatsen van de keuken en de omgang met de monteurs voelde goed. De keuken is zeer strak geplaatst zeer tevreden. Bovenkastje was heel kleine beschadiging maar wordt binnenkort al nieuwe voor opgehangen.Dit kan altijd natuurlijk maar t gaat erom hoe het opgelost wordt. Algemene ervaring is dat t zoiezo moeilijk is om een keuken op kleur en stijl te kiezen omdat de situatie thuis vaak anders is dan in de winkel zeker als t gaat om lichtinval dit kan sommige kleuren er echt anders doen uitzien kijk daarom goed en ga is met de kleur naar buiten. Of bekijk de kleur in de thuissituatie. Wij zijn overigens zeer tevreden met de kleur maar dat vonden wij best wel moeilijk. Pelma bedankt en ik ben ervan overtuigd dat de puntjes die er nog waren naar tevredenheid opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Anja en Huib Vermeulen op dinsdag 10 dec 2013 '13
Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken. In de showroom zijn we heel goed geadviseerd. De levering en plaatsing zijn ook keurig verlopen. Ook de nazorg was prima. Een hele dikke pluim voor Pelma Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Desi en Alain Reynvoet op donderdag 21 mei 2015 '15
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens Goes. Onze keuken is helemaal geworden zoals gehoopt. Alles volgens afspraak geleverd, gedaan en waar nodig voor oplossingen gezocht door monteur Henk. Het fornuis is een echte eyecatcher geworden.
FOTO VAN DESI EN ALAIN REYNVOET
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Simon de Waard op dinsdag 27 sep 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukens is super! Vanaf het eerste moment zijn we goed geadviseerd waardoor we de keuken hebben gevonden die volledig aan onze wensen voldoet. De levering van de keuken verliep prima en de contacten hierover hebben we als zeer prettig ervaren. Pelma bedankt! We bevelen jullie zeker aan!
FOTO VAN SIMON DE WAARD
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
FOTO VAN LEO
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Pelma keukens, Goes”
Door HR op maandag 9 jun 2014 '14
We zijn zeer tevreden klanten van Pelma in Goes. Colin Butijn heeft ons prima uitleg gegeven van te voren en mee gedacht met de mogelijkheden in onze keuken. Het plaatsen ging ook goed, en gebeurde door vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Enkele kleinigheden worden nog afgewerkt binnenkort. We hebben er alle vertrouwen in dat dat naar wens zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Levien en Elly Klaassen op donderdag 23 mrt 2017 '17
heel tevreden over de keuken, alles ziet er piekfijn uit. In de showroom helemaal naar wens geadviseerd en geholpen. geplaatst op de tijd die afgesproken was door zeer kundige, aangename medewerkers. dit is echt vakmanschap. het is een droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wilden betrouwbare zaak”
Door J.b van Liere op maandag 13 apr 2015 '15
Wij wilden een keuken kopen in een betrouwbare zaak,zonder overbodige reclames e.d. Pelma heeft aan deze wens uitstekend voldaan,ook toen wij na de eerste overeenkomst nog wijzigingen wilden doorvoeren. Van af het eerste contact met verkoper Marnix tot en met het plaatsen van de keuken is alles volgens afspraak verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze Old Wood keuken”
Door een familie uit Driewegen Zeeland op dinsdag 10 jun 2014 '14
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. We hebben goed advies gekregen, zowel over het ontwerp als over de apparatuur. Er werd ruim de tijd voor vrijgemaakt. De keuken is volgens afspraak geleverd en deskundig door de monteurs geplaatst. We staan iedere dag met veel plezier in de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Leo en ineke Boonman op maandag 7 nov 2016 '16
Onze ervaring met pelma keukens is super.het personeel neemt alle tijd zowel voor het kiezen van een keuken en tijdens het plaatsen van de keuken. Niets is hun overbodig of teveel.alles wordt na het plaatsen van de keuken keurig opgeruimd! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in polderhuisje”
Door Dirk op zaterdag 30 mrt 2013 '13
Begin december bezocht ik, samen met mijn 'hond' Belle, de showroom. Ik was aangenaam verrast door de vriendelijke ontvangst. Gedurende een eerste gesprek werd ruim te tijd genomen om mijn prille plannen wat vorm te geven. Eind december werd dit met mijn vrouw nog eens overgedaan (Katrien vond zelfs dat er toch wel veel tijd hiervoor genomen werd). Nadien werden via telefoons en e-mails de laatste details besproken. Er werd terdege rekening gehouden met mijn wens en het beschikbare budget, wat ik ten zeerste waardeer. Het verlaagde btw tarief voor montage werd later automatisch toegepast. Na de voorziene termijn werd de plaatsing gepland zoals aangegeven. Het aanpassen van de leidingen werd keurig uitgevoerd, de aflevering gebeurde op het voorziene tijdstip en de montage verliep vlekkeloos. Nu ja, vlekkeloos.... Bij het uitpakken van de meubels, bleek dat een kast was beschadigd. Gezien deze kast speciaal gefabriceerd moest worden zou het een aantal weken duren om de keuken af te werken... Echter, door het doeltreffend ingrijpen van de monteur, (contact met het bedrijf en het fabriceren van de kast ter plaatste) werd een aanvaardbare oplossing voorgesteld en toegepast. In de periode tussen de order en de montage sprak ik met buren en kennissen over Pelma keukens. Vreemd, ... niemand kende dit bedrijf,...had ik dan wel de juiste keuze gemaakt? In ieder geval alleen maar lof over de ganse lijn, van het begin tot het einde. De keuken is erg mooi en past bij ons polderhuisje. Ik kan iedereen Pelma aanbevelen, hiervoor kiezen is kiezen voor zekerheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. "Afspraak is Afspraak" zijn zeker geen loze woorden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken.”
Door jf molendijk op maandag 17 nov 2014 '14
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen, goed advies. Alles was op tijd geleverd en op tijd geplaatst. Er waren geen beschadigingen dus ook geen klachten. We zouden weer naar Pelma gaan als we het opnieuw moesten doen en hebben pelma bij diverse anderen aanbevolen! We zijn heel blij met deze keuken en voldoet zelfs boven onze verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Top tevreden”
Door Esther koningswoud op dinsdag 3 feb 2015 '15
Januari 2013 heb ik hier mijn keuken gekocht. Ik was al bij verschillende keukenzaken wezen kijken en toen ik bij Pelma binnenstapte stond daar direct mijn droomkeuken! Toen met de verkoper om tafel gezeten en deze heeft een voorlopigheid tekening gemaakt met twee opties. Na hier een week over nagedacht te hebben teruggewenst om alles te bevestigen en te kopen. De levering en montage verliep allemaal volgens afspraak en vlotjes. Nu twee jaar later nog steeds helemaal top tevreden met mijn keuken! Het is de trots van mijn huis! Voorlopig heb ik het nog niet nodig, maar voor een volgende keuken zou ik zo weer bij Pelma kopen!
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe ervaring”
Door José Blankenburgh op donderdag 6 mrt 2014 '14
Mooie keuken, klopt met het visuele plaatje in de winkel, juiste en plezierige advisering,alle tijd en ruimte ook voor aanbrengen van evt. wijzigingen. Goede service, prima logistiek, fijne samenwerking, vragen per mail direct beantwoord, vakkundige plaatsing, medewerkers correct en vriendelijk, prima bedrijf, een aanrader voor iedereen die een keuken zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Mia Grootjans op donderdag 17 aug 2017 '17
Ik heb een keuken gekocht bij Pelma keukens,ben erg tevreden over de keuken.
Daar ik zelf niet in de gelegenheid was de oude keuken te verwijderen heb ik daar via het bedrijf die ze aanbevolen hebben zaken mee gedaan ook dat is prima verlopen.
Ik ben dik tevreden en hoop nog vele lekkere gerechten te bereiden de komende tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Heel persoonlijk”
Door Fam. Hoveling, de Meern op woensdag 23 mrt 2016 '16
Tijdens de zomervakantie 2015 bij toeval bij Pelma Goes terecht gekomen. Ontzettend persoonlijke ontvangst. Keuken aangeschaft, in februari 2016 geleverd in Utrecht. Alles compleet en bij vragen werden we keurig geholpen. Een dikke 10 voor Pelma.
FOTO VAN FAM. HOVELING, DE MEERN
U-keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ilse & Kees Karelse op vrijdag 12 aug 2016 '16
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot de plaatsing van de keuken uitstekend geholpen. Geen hijgende verkoper in je nek bij oriëntatie. Daarna alle tijd voor ontwerp en uitzoeken apparatuur. Installateurs werken netjes, leveren prima werk en alles wordt opgeruimd en schoon achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door van den Bosch op zaterdag 20 sep 2014 '14
Wij hebben een complete keuken met apparatuur gekocht. Alle mogelijkheden werden aangedragen bij de koop, en er was heel veel keuze. De levering was goed en helemaal compleet. De montage is gedaan door een super monteur HENK. Hij weet overal een oplossing voor. Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Pelma. De prijs was mooi. Het is zeker aan te raden om hier uw keuken te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Norbert op zondag 27 sep 2015 '15
De Pelma ervaring was geweldig. Niets dan lof over deze zaak. De showroom/verkoop is een mooie beleving. Lekkere bakluchtjes van de kok komen je tegemoet. van het vervolgtraject wordt je prima op de hoogte gehouden Ook het plaatsen van de keuken is door monteur Han super gedaan. Alsof het zijn eigen keuken was. Niets dan lof voor Pelma en een dikke 10 voor de service. Het motto Afspraak = Afrpraak wordt 100% waargemaakt. We zijn er super blij mee.
FOTO VAN NORBERT
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gegaan”
Door A.C. de Hek op vrijdag 12 aug 2016 '16
In juni is bij ons door Pelma een keuken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Pelma. Goed advies in de winkel gehad. Fijne klantbenadering. Plaatsing werd gedaan door zeer ervaren monteurs. Deze werken erg netjes en denken ter plaatse mee in oplossingen en verbeteringen. We hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze keuken.
FOTO VAN A.C. DE HEK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet ruimschoots”
Door Vermeulen op woensdag 8 feb 2017 '17
Dit was onze eerste keuken die we kochten dus het was allemaal nieuw en spannend voor ons (afgaand op de vele spook verhalen die we hadden gehoord en gelezen).
Onze keuze ging uit naar Pelma Keukens in Goes mede door de vele goede recensies en ons eerste oriënterende gesprek. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De oplevering verliep vlotjes, ze werkten netjes en nauwkeurig. Wat ons ook opviel was dat ze na afloop alles netjes schoon achter lieten (zelfs de oven die we nog uit de oude keuken mee hadden genomen was weer blinkend schoon). Er was een klein probleempje maar dit werd prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Fam. J. Marijs op woensdag 20 jul 2016 '16
Onze ervaring met Pelma Keukes is werkelijk meer dan geweldig. De verkoper heeft eindeloos geduld met ons gehad als we telkens weer nieuwe ideeën naar voren brachten. Hij ging daar altijd weer mee aan de slag. Zeer kundig en netjes bracht hij al onze eisen en wensen over op beeld. De bezorging van de keuken was correct. En de keukens monteurs... Daar hebben we enkel maar bijzonder waardering voor. Zij hebben onze keuken tot een plaatje gemaakt! Ze waren zeer precies in de uitvoering! De leus van Pelma " Afspraak is afspraak" is geen loze leus maar een realiteit. Pelma vriendelijk bedankt voor onze geweldige mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Raoul en Mariska op maandag 2 sep 2013 '13
Het ontwerp kwam tot stand in een ongedwongen sfeer. Bij het inmeten en het uiteindelijk plaatsen van de keuken hebben we ervaren dat het personeel van Pelma handelt in overleg met klant en oog heeft voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje”
Door Fam. van Weele uit Goes op zondag 27 sep 2015 '15
Mooie keuken gekocht bij Pelma in Goes, goede en flexibele advisering, er kunnen veel eigen indeeen worden ingebracht. Zorgvuldige wijze van afleveren door de vervoerder. Daarna een installatie die eveneens zeer zorgvuldig is gedaan. Alles in 2 dagen geinstalleerd zonder restpuntjes. Fijne mensen die erg zorgvuldig werken. We zijn inmiddels drie weken verder en koken met veel plezier in onze nieuwe keuken. Het is een plaatje!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en communicatie.”
Door Franklin Fremouw op maandag 16 dec 2013 '13
We zijn zeer tevreden over Pelma keukens. Dat begon al in de showroom, waar we goede voorlichting kregen en ons alle tijd werd geboden om een goede keuze te maken. Nadat we een keuze hadden gemaakt kregen we een mooie klapper met daarin alle gegevens van onze nieuwe keuken. Bovendien kregen we via mail goede instructies over de zelf uit te voeren voorbereidingen. De prijs/kwaliteitverhouding was zonder meer ook zeer aantrekkelijk en voor ons zeker ook een argument om met Pelma keukens in zee te gaan. Er werden goede afspraken gemaakt over levering en plaatsing en die werden keurig nagekomen. Voor de plaatsing kregen we vakmensen over de vloer die de zaak heel netjes geplaatst hebben. Echte klachten hadden we niet, maar de kleine zaken die om een oplossing vroegen werden keurig opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden over Pelma keukens en zouden dit bedrijf zeker willen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer correct”
Door Fam. de Jonge Maassluis op vrijdag 26 jun 2015 '15
Van begin tot eind zeer correct en vriendelijk geholpen. De kennis van de verkoper is groot en de hapjes van kok Johan erg lekker. De keuken is door een echte vakman geplaatst en de keuken nog mooier dan gedacht. Pelma keukens is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.