Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met een 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Zo kunt u al een keuken zonder extra’s kopen uit onze DBasic-linecollectie, bieden de Excellentic keukens meer luxe, vindt u in Old Wood prachtige doorleefde keukens in natuurlijke materialen, en wordt alles op maat gemaakt met de lijn Residentic.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
De oprichting van Pelma Keukens in 2000 is een logisch vervolg op het succes van Ardi Keukens en Sanitair. Deze pionier werd in korte tijd zo succesvol, dat gezocht werd naar een mogelijkheid om ook op Zuid-Beveland een no-nonsense keukenzaak te starten. Zo dronken in 2000 de eerste klanten vol verwachting hun openings-bakje koffie en snoven ze de sfeer op van de gloednieuwe showroom met fonkelnieuwe keukens. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden! Pelma Keukens krijgt al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een organisatie die al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en excellente medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste netto prijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Service verlenen vanuit de genen
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ontzorgen is onze kracht

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze vijf andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 269 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren212 ervaringen
4 sterren51 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen
“Super tevreden”
Door Serge Laroes op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben hier een prachtige keuken gevonden. Afspraak is afspraak is hun devies. Nou dat maken ze absoluut waar. Geen gepingel over de prijs maar gewoon een heldere offerte. Daarnaast zijn alle afspraken perfect nagekomen. De monteurs krijgen ook gewoon goed de tijd om de keuken netjes te plaatsen dus ook het afwerken. Echt super netjes!! Wij zijn dan ook, net als meerdere vrienden en familie, super tevreden!
FOTO VAN SERGE LAROES
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging kraan”
Door Fam. van Damme op maandag 19 feb 2018 '18
Wij moesten onze kraan vervangen. De nieuwe kraan die wij bij Pelma uitzochten, bleek echter niet meer leverbaar te zijn. Daarom mochten we de betreffende kraan uit de showroom overnemen voor een leuke prijs. Donderdagmiddag uitgezocht, vrijdagmorgen beslist dat het de showroomkraan werd en vrijdagmiddag geplaatst door een monteur van Pelma! Supersnel en goed!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elmar de Kok op vrijdag 26 jan 2018 '18
Dik tevreden, absolute aanrader! Netjes gewerkt en nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor recreatiewoning”
Door Harry van der Salm op donderdag 5 okt 2017 '17
Voor een recreatiewoning op de Banjaard te Kamperland een nieuwe keuken laten ontwerpen en laten plaatsen. Bij het ontwerp een goed advies gekregen met een vaste prijs. Het plaatsen heeft gisteren en vandaag plaatsgevonden door een echte vakman Adrie Joossen met goede beleving bij een knap stuk vakwerk. Dit verdiend zeker een 9+.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Alfred Hoogesteger op zondag 11 jun 2017 '17
Mijn ervaring is super, heb een nieuwe keuken gekocht bij pelma. Als wat ik er in wilde qua apparatuur, zit er keurig in en voor een mooie scherpe prijs. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan, de monteur had nog wat verbeter puntjes qua afwerking. Tot slot ik ben super tevreden...
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door I. Kuijpers op donderdag 22 dec 2016 '16
Uitstekend geholpen! Prachtige keuken, helemaal naar wens voor een mooie prijs. Er werd uitstekend meegedacht om een zo goed mogelijk ontwerp te maken. Vlot gebruik van een 3D programma. Kon meekijken en mijn eigen inbreng kwijt.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 '16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Fam J. de Korte op vrijdag 8 jan 2016 '16
Wij hebben hier voor de 2e keer een keuken gekocht, en dat is wederom enorm goed bevallen. Je wordt fijn geholpen, en er wordt ook echt meegedacht. We kregen ook alle tijd voor het uitzoeken, en werden zelfs nog bediend met verse aspergesoep. Ook de levering etc. is allemaal goed verlopen. En je krijgt een eerlijke prijs.TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de koop”
Door A.A.Janse op woensdag 13 mei 2015 '15
WE hebben bij Pelma keukens een nieuwe keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Ook de afwerking door de desbetreffende monteur was geheel naar onze wensen. We kunnen Pelma keukens dan ook bij iedereen aanbevelen.Ook de verhouding prijs -product was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Een tien met een griffel!”
Door Angèlique de Kort-de Bakker op vrijdag 16 jan 2015 '15
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht, verkoper Marnix legde ons alles prima uit, door direct de prijs te berekenen wisten we direct wat de nieuwe keuken ons zou kosten. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. De monteurs, Henk en Leen waren twee top monteurs, ze waren heel precies in hun werk en maakten er voor ons een hele mooie keuken van, precies het plaatje wat we in gedachten hadden. Wij raden dan ook bij iedereen dit bedrijf aan, we kunnen niets bedenken waardoor dit bedrijf bij ons minder dan een tien zou krijgen, zelfs een tien met een griffel. Dank je wel, Pelma Keukens Goes!!!
Reactie of foto toevoegen
“We kwamen er niet uit”
Door Jacques Schenk op maandag 29 dec 2014 '14
Keukenadvies gekregen wat op zich prima was, de prijs was echter te hoog met name door veel te hoge marges op de keukenapparatuur. Verkoper gaf eerst aan dat klanten ook zelf elders apparatuur konden kopen, was niet het beleid maar als de klant dat speciaal wil kon het. Aan het einde van het gesprek kon er op dat gebied niets meer. Een goede verklaring kon men niet geven, de klant wil het niet werd geroepen, nou deze klant wel, men was bang voor verkeerde montage waarop ik voorgesteld heb dat de monteur de apparatuur dan zelf mag installeren op de manier die hij goed vindt, uiteraard als meerwerk en tegen uurtje factuurtje, toen was het nog niet goed en men bleef met invalide argumenten komen. Koop maar afgebroken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig!”
Door Marion Traas op donderdag 20 nov 2014 '14
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. De verkopers waren erg vriendelijk en niet opdringerig. Wij hebben goede voorlichting gehad over de keuken die wij uitgekozen hadden. De offerte was duidelijk en er kwamen geen onverwachte, vage kosten bij. Alle afspraken die gemaakt zijn, zijn nagekomen. De levering was optijd en compleet en onbeschadigd. Wij zijn heel tevreden over de montage, ze namen hier ruim de tijd voor om alles netjes te monteren. Er was een klein stukje uit het aanrechtblad, dit is heel netjes opgelost. De prijs kwaliteit is, tot hoever wij daar nu over kunnen oordelen (hij staat nu 1,5 week), heel goed. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden. Het personeel, zowel in de winkel als de montage, zijn heel erg beleefd en netjes. Gaan met respect om met de spullen die er staan.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder blij.”
Door Tonny van Mulken op zaterdag 8 nov 2014 '14
Ik heb een hoek keuken gekocht met een aparte extra hoge kast . Verkoper Collin zeer vriendelijk duidelijk en rustig.
Offerte duidelijk afspraak is afspraak levering op tijd. Montage afgesproken tijd en geweldig. Moet nog wat extra werk gedaan worden in opdracht van mij hoop dat dit niet te lang duurt voor dit gerealiseerd is. Prijs kwaliteit goed.Zal dit bedrijf zeker aanraden. Als alles klaar is zal ik nog wat foto's bijvoegen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door van den Bosch op zaterdag 20 sep 2014 '14
Wij hebben een complete keuken met apparatuur gekocht. Alle mogelijkheden werden aangedragen bij de koop, en er was heel veel keuze. De levering was goed en helemaal compleet. De montage is gedaan door een super monteur HENK. Hij weet overal een oplossing voor. Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Pelma. De prijs was mooi. Het is zeker aan te raden om hier uw keuken te kopen.
FOTO VAN VAN DEN BOSCH
Bijna klaar
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Bennie van 't Leven op woensdag 27 aug 2014 '14
Wij hebben een keuken gekocht bij Pelma keukens en wij zijn daar zeer tevreden over. We zijn bij Pelma terecht gekomen via een kennis. Toen we langs gingen bij Pelma werden we goed geholpen en waren er eigenlijk binnen een paar uur uit (dankzij de werknemer, die ons goed advies gaf en goed naar onze wensen luisterde). Qua prijs zaten we iets boven budget, maar zijn er toch voor gegaan. En we zijn er tot op de dag van vandaag nog zeer blij mee dat we het gedaan hebben. Ook de montage is goed verlopen en volgens planning. Dus als u op zoek ben naar een keuken .... zou ik u aanraden om naar Pelma te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Keuvelaar op zondag 24 aug 2014 '14
wij zijn door de verkoper erg goed en duidelijk geholpen nadat wij een showroom model hadden gezien...en mede gedeeld aan ons welke mogelijkheden er nog meer met deze keuken waren. De aflevering was keurig op tijd net zoals het plaatsen door de monteurs van de keuken...zonder veel extra rommel. De prijs /kwaliteit zijn prima en zouden zeer zeker Pelma aanraden voor een bezoek aan de showroom. Erg bedankt voor de mooie keuken.
FOTO VAN KEUVELAAR
Keuken net geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Christien v.H. op zaterdag 16 aug 2014 '14
Nieuwe keuken gekocht bij Pelma Goes. Erg klantvriendelijk, niks teveel goed voorgelicht. We hadden er een goed gevoel bij.Afspraken nagekomen en de levering op afgesproken dag alzo ook de plaatsing. In de koelkast bleef water staan, dit gemeld. Na contact met de servicedienst van Pelma wisten we al gelijk, dat dit kwam, doordat de koelkast niet precies goed stond. Inmiddels is dit probleem opgelost door Pelma, als ook de achterwand geplaatst. Het duurde even, maar dit was eerlijk verteld, vanwege de vakantie tijd, maar alles is naar onze tevredenheid. De prijs is reëel , een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Top!”
Door Een familie uit Nieuw en st. Joosland op dinsdag 17 jun 2014 '14
Wij zijn geslaagd voor onze keuken bij Pelma Keukens in Goes. De verkoper was zeer klantvriendelijk en had goed technisch inzicht (wist op alle vragen goed antwoord te geven). Ook de duidelijkheid van de prijs vonden we fijn. Het leidingplan kwam keurig, op tijd en was duidelijk. Bij aflevering van de keuken, werd alles vakkundig naar binnen gebracht. De keuken is geplaatst een vakman, die wist waar hij mee bezig was. Nette, correcte monteur. Een misverstand tijdens de verkoop is nog tijdens de montage van de keuken zeer netjes opgelost. Super!
FOTO VAN EEN FAMILIE UIT NIEUW EN ST. JOOSLAND
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken naar wens”
Door EvD op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma heeft voor de tweede maal in ruim een jaar een keuken geleverd en geplaatst in een van onze vakantiewoningen. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij goed. Van aanschaf tot plaatsing heb ik alleen maar positieve ervaringen! Er is prima meegedacht in de oplossingen die uiteindelijk gevonden zijn.Tot in detail wordt getracht kwaliteit te leveren die past bij jouw wensen. Alles liep volgens afspraak. Voor een volgende keer ga ik zéker weer bij Pelma langs.
FOTO VAN EVD
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs/kwaliteit en service”
Door Niels op woensdag 14 mei 2014 '14
Pelma kan in principe alle merken leveren, maar de voorkeur gaat uit naar Pelgrim. Qua prijs is dit vaak de allerbeste keus. Kwalitatieve goede apparatuur tegen een goede prijs en lange garantieperiode. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ze komen direct met een aantrekkelijke prijs en niet zoals de meeste keukenboeren waar je de helft nog af moet praten. Zeer klantvriendelijk ontvangen. Continue inzicht in de prijsopbouw van de keuzes die je maakt en zeer gemakkelijk weer aan te passen, om toch tot een ideale keuken te komen tegen de juiste prijs. Bij vragen/problemen wordt je binnen een dag te woord gestaan en verder geholpen. De service is uitmuntend, waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren. Alles netjes op tijd geleverd en ook weer gemonteerd. Problemen (beschadigingen kastjes) zijn snel en adequaat opgelost. Pelma is aan te bevelen, omdat ze altijd inzicht geven in de prijs opbouw, geen verborgen kosten hebben, zeer goed advies geven in bepaalde keuzes (qua keukenapparatuur) en een uitmuntende service hebben. Dit alles bij elkaar ook nog tegen een goede prijs.
FOTO VAN NIELS
Keuken met Pelgrim apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken aanschaffen kan ook leuk zijn!”
Door Bert van Halderen/ Marjam te Roller op dinsdag 6 mei 2014 '14
We hadden ons voorgenomen om bij tenminste twee keukenbedrijven langs te gaan. De eerste leverde de bekende 'alleen-vandaag-stuntkorting', die bij thuiskomst per mail al weer met veertien dagen verlengd was. We hadden er geen goed gevoel bij en gingen op basis van de reacties van anderen op internet langs bij Pelma in Goes.Dat klikte meteen. De verkoper bleek een rustige en deskundige man, die ons allerlei al dan niet goedkopere en praktischer alternatieven liet zien. Na twee keer langs geweest te zijn hebben we het koopcontract getekend. En de prijs? Die was voor vrijwel hetzelfde ontwerp bij beide bedrijven hetzelfde.... Na de bestelling kwam de afdeling planning in beeld en die ademde dezelfde rustige 'afspraak is afspraak' sfeer. De plaatsing, een operatie waar we toch wel tegen op zagen (er was in de breedte precies 5 mm ruimte over) verliep vakkundig en probleemloos. De monteurs werkten zeer secuur en namen alle rommel weer mee. Er bleken twee dingen mis gegaan te zijn: de spoelbak zat niet bij de levering. Dat werd de tweede montagedag opgelost doordat de monteurs een duurder type bij zich hadden en die hebben geplaatst. Het tweede punt ging ook heel soepel: na de ondertekening van het contract hadden we nog een onderdeel bij besteld. Drie weken na de oplevering van de keuken kwam er alsnog een monteur om het onderdeel te plaatsen. Kortom: wij behoren tot de zeer tevreden klanten en raden iedere keukenzoeker aan om in ieder geval ook bij Pelma langs te gaan voordat de beslissing valt.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden klant”
Door Hendrik Dierkens op zondag 27 apr 2014 '14
Wij zijn zeer aangenaam verrast in de positieve zin door onze ervaring met Pelma keukens uit Goes. De keuken is prijs kwaliteit echt boven onze verwachtingen, ook klant vriendelijke mensen zowel verkoop als de plaatsing, onze 2 kleine opmerkingen zijn ook onmiddellijk correct opgelost zodat wij nu echt wel zeer tevreden klant zijn. Ik ben 200% tevreden klant.
FOTO VAN HENDRIK DIERKENS
keuken vakantiewoning
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geplaatst”
Door J Boone op vrijdag 10 jan 2014 '14
Prijs kwaliteit is goed. Klant vriendelijkheid en service zijn top. Levering is goed verlopen,alles was compleet. Klachten hebben we niet. Duidelijk aangeven wat je wel en wat je niet wil. Ja.Ze denken geweldig met je mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en communicatie.”
Door Franklin Fremouw op maandag 16 dec 2013 '13
We zijn zeer tevreden over Pelma keukens. Dat begon al in de showroom, waar we goede voorlichting kregen en ons alle tijd werd geboden om een goede keuze te maken. Nadat we een keuze hadden gemaakt kregen we een mooie klapper met daarin alle gegevens van onze nieuwe keuken. Bovendien kregen we via mail goede instructies over de zelf uit te voeren voorbereidingen. De prijs/kwaliteitverhouding was zonder meer ook zeer aantrekkelijk en voor ons zeker ook een argument om met Pelma keukens in zee te gaan. Er werden goede afspraken gemaakt over levering en plaatsing en die werden keurig nagekomen. Voor de plaatsing kregen we vakmensen over de vloer die de zaak heel netjes geplaatst hebben. Echte klachten hadden we niet, maar de kleine zaken die om een oplossing vroegen werden keurig opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden over Pelma keukens en zouden dit bedrijf zeker willen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door A. Nieuwenhuijse op vrijdag 29 nov 2013 '13
Omdat veel van onze fam. bij Pelma hun keuken hebben gekocht zijn wij daar ook naar toe gegaan. En inderdaad, hun goede ervaringen klopten helemaal. We werden vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. De prijs kwaliteitsverhouding is goed. Ook de levering ging volgens plan. De montage liep ook soepel. Kortom we zijn zeer tevreden!!
Reactie of foto toevoegen
“goede ervaring”
Door Marianne Otte op donderdag 3 okt 2013 '13
Kwaliteit = Prima
Prijs = goede prijs
Klantvriendelijkheid = Super
Service = nog nooit ergens betere service gehad!!
Klachten = altijd prima gerepareerd en opgelost!
Tips = geen tips
Aanraden = Als je een nieuwe keuken wilt aanschaffen eerst naar Pelma keukens gaan! Prima service en enorm klantvriendelijk!!! Super gewoon
Reactie of foto toevoegen
“Prima en tevreden!”
Door Pieter op donderdag 29 aug 2013 '13
Tevreden over het geheel. Bijna een dag bezig geweest om alles uit te kiezen en offerte op te laten maken. Maar dan hadden we ook ongeveer alles naar onze zin op een rijtje en de prijs was navenant volgens verwachting. Derhalve geen offertes meer bij een ander op laten maken. Kortingen worden direkt verrekend, dus daar hoef je niet teveel om te bedelen. Al het personeel was vriendelijk en kwam vakkundig over. Ook de aflevering en montage was tot volle tevredenheid. Ik kan Pelma aanbevelen bij kennissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service”
Door Arjan op maandag 8 jul 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is uitermate goed alles werkt naar behoren geen beschadigingen erop. De prijs kwaliteit verhouding is ook netjes voor een mooie prijs heb je hele goede apparaten. De klantvriendelijkheid is zeer goed je wordt snel en goed geholpen en geïnformeerd. Zelf heb ik geen klachten gehad bij het bestellen en leveren/plaatsen van mijn keuken. Alles is volgens planning verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“zeer tevreden”
Door Wilma op dinsdag 11 jun 2013 '13
We zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid. We hebben geen standaardkeuken, maar werden goed geadviseerd over de mogelijkheden die er waren. Erg prettig dat er niets opgedrongen werd! Prijs/kwaliteit is gewoon goed. Ook de levering en montage liep erg voorspoedig. We kunnen het zeker aanraden om eens bij Pelma te gaan kijken...
Reactie of foto toevoegen
“wederom een topkeuken en service”
Door Monica op zondag 26 mei 2013 '13
*top kwaliteit
*zeer goede prijs kwaliteitsverhouding
*service is top dat maak je nog zelden mee op deze manier, dus klantvriendelijkheid spreekt voor zich
*goede levering
*Zijn in behandeling maar worden altijd zeer snel opgelost,staan ze om bekend.
*Wilt u een goede keuken voor een mooie prijs ga dan zeker eens een kijkje nemen bij Pelma keukens in Goes.
*Dit is onze 2e keuken bij Pelma Keukens en qua prijs,kwaliteit en service staan hun voor ons op nummer 1.Wij zouden zeker aanraden om hier een keuken te kopen en dat is inmiddels bij ons in de familie al gebleken.
Reactie of foto toevoegen
“goed gevoel”
Door Derk-Jan op dinsdag 22 jan 2013 '13
afgelopen jaar hebben wij bij Dhr. Jan van den Ende (Pelma) een keuken gekocht. Wij waren blij verrast door de rustige benadering en de deskundigheid waarmee de verkoper ons benaderde. Er werd goed meegedacht in het hele traject! Over de prijs / kwaliteit zijn wij tevreden. Na plaatsing is er nog een keer een monteur langsgeweest om een opleverpunt te verhelpen. Deze afspraak was ruim van gevoren bij ons aangekondigd! Ik zou deze keukenzaak bij iedereen aanraden. Kortom: Pelma en Dhr. van den Ende wij zijn erg tevreden over het kopen, leveren en plaatsen van onze keuken. Familie Vorstelman, 's-Gravenpolder.
Reactie of foto toevoegen
“Prima Keuken”
Door Marcel op maandag 14 jan 2013 '13
de kwaliteit van de keuken is uitstekend, evengoed hebben we de keuken nog niet zo lang dus op lang termijn weten we het nog niet. de prijs van de keuken is super, leuke prijs afspraak gekregen. als we kijken bij de concurent wat veel duurder was naar hetgeen we wilden. klantvriendelijk en de service is super super, kan niet anders zeggen. klachten hebben we nog niet gehad. een tip wat wij willen meegeven is, let zelf erop dat het apperatuur op een goede hoogte zit in de keuken, want dat is bij ons een drama...trapje nodig voor de oven! wij zouden zelf onze keuken weer bij Pelma Keukens kopen, omdat de prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid geweldig is ook het meedenken naar de wensen! nogmaals aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“schitterende keuken”
Door lianne op maandag 10 dec 2012 '12
In maart 2012 is onze keuken geleverd. We zijn geholpen bij het maken van een keuze door izak wisse wat we enorm hebben gewaardeerd omdat hij ook met ons meedenkt tijdens de verkoop en veel tips aan ons geeft voor de verbouwing, in tijd van twee dagen onze keuken geplaatst echt geweldig en heel gezellig met de vakmannen, want dat zijn ze het resultaat mag er zijn. We raden ook iedereen aan om niet verder te gaan dan Pelma keukens in Goes. Uitstekende kwaliteit,goede levering en heel klantvriendelijk en een mooie prijs, wat wilt u nog meer!!!!!!!!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk tevreden”
Door Arie op maandag 10 dec 2012 '12
Redelijk tevreden, enkele kleine puntjes zouden beter kunnen
Prijs aan de hoge kant
Klantvriendelijk optimaal
Levering niet helemaal inorde, kraan ontbrak, lastig
Goed gereageerd
Geen tips
Ja, we zijn goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Co op maandag 3 dec 2012 '12
Kwaliteit = 9
Prijs-Kwaliteit=8
Klantvriendelijkheid en service=9
Geen blabla-verkopers en medewerkers. Niet afdingen op gratis apparatuur of grote kortingen. De prijs is de prijs. Je hoeft jezelf niet achteraf af te vragen had er meer in gezeten.
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.Installateurs van zowel keuken als badkamer zijn ervaren en werken keurig. Alles wordt nadien keurig opgeruimd. Een bedrijf wat wij zeker aanbevelen. Zoekt u een keuken of badkamer? Ga dan ook eens kijken bij Pelma! U zult er geen spijt van krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“heel erg SUPER mooi!”
Door Anja, 1230379 op dinsdag 4 sep 2012 '12
Door de ontspannen sfeer en leuke omgang van de verkoper zijn wij gevallen voor Pelma keuken! De keuken die we wilden hebben we dan ook gevonden. Prijs, levering, montage en de monteurs geweldig! Kwaliteit is nog te kort om over te oordelen. Apparaten erg makkelijk in gebruik, super!! 1 min puntje, de oven en koffie machine zit te hoog, niet over nagedacht. Oja de koffie machine.....echt aanrader, heeeerlijk!
Reactie of foto toevoegen
“geweldige mooie keuken”
Door martijn op maandag 4 jun 2012 '12
kwaliteit vind ik erg goed
prijs/kwaliteit ook goed
klantvriendelijkheid geef ik een voldoende
sevice goed
de levering is zeer goed bevallen
alles is netjes geregeld
is gewoon een goed bedrijf en waar voor je geld

als ik straks weer een nieuwe keuken nodig heb waarschijnlijk over 3 jaar kom ik weerr terug naar nl toe kom ik zeker weer terug naar pelma keukens goes om er nog 1 te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 '18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik op orde”
Door Chris op woensdag 24 okt 2018 '18
Maken waar wat zij zeggen! Uitzonderlijk hoe goed de communicatie is en verwachtingen worden gematcht. Ook aftersale dik op orde. Een kastje met beschadiging direct vervangen zonder gezeur!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Eerst teleurstellend en uiteindelijk tevreden”
Door Jeremiasse op maandag 13 aug 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een keuken gekocht, de verkoop ging goed. Er werd goed meegedacht en de plaatsing werd netjes gedaan. Echter, de plinten (kookeiland) en de bestekbak wordt nageleverd (kan gebeuren en duurt lang) de kookplaat met afzuiging werkte niet (is na veel aandringen vervangen) en de kleine mankementen worden niet direct opgelost. Na meermalen telefonisch contact nog steeds niet terug geweest om alles af te maken. Dit vinden wij teleurstellend, te meer omdat het credo is: Afspraak is afspraak.

Aanvulling ontvangen op 5 oktober 2018: Het heeft even geduurd en nu tevreden met de goede service van Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Vos op woensdag 4 jul 2018 '18
Mooie keuken en heel erg netjes door de monteur geplaatst ! ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN JOCHEM VOS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jansen op maandag 25 jun 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van de nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. De keuken en apparatuur zijn zeer netjes en precies geplaatst door prima monteurs.
FOTO VAN JANSEN
Keukenplaatsing heel precies gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carl op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben keuken gekocht bij Pelma. We zijn zeer tevreden over t gehele traject Marco heeft ons daarbij geholpen. En ik moet zeggen dit is nog niet zo eenvoudig er moet veel gekozen en beslist worden. En zelfs dan hebben we nog aantal dingen veranderd. Dit was geen probleem zolang de keuken nog niet besteld was, konden we nog aantal dingen veranderen. Het plaatsen van de keuken en de omgang met de monteurs voelde goed. De keuken is zeer strak geplaatst zeer tevreden. Bovenkastje was heel kleine beschadiging maar wordt binnenkort al nieuwe voor opgehangen.Dit kan altijd natuurlijk maar t gaat erom hoe het opgelost wordt. Algemene ervaring is dat t zoiezo moeilijk is om een keuken op kleur en stijl te kiezen omdat de situatie thuis vaak anders is dan in de winkel zeker als t gaat om lichtinval dit kan sommige kleuren er echt anders doen uitzien kijk daarom goed en ga is met de kleur naar buiten. Of bekijk de kleur in de thuissituatie. Wij zijn overigens zeer tevreden met de kleur maar dat vonden wij best wel moeilijk. Pelma bedankt en ik ben ervan overtuigd dat de puntjes die er nog waren naar tevredenheid opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 '18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F.Fierloos op maandag 28 mei 2018 '18
Wij hebben 12 jaar geleden een keuken gekocht bij Pelma in Goes. Het plaatsen en afwerken is heel goed verlopen , alle afspraken zijn prima nagekomen. Na 8 jaar moest er een hoekkast bijgesteld worden. Ze hebben toen de hele keuken nagelopen en alles bijgesteld wat nodig was HELEMAAL GRATIS, wat een service.Wij zijn 100% tevreden over dit bedrijf. Dit bedrijf is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique Ohmstede-Volaart op vrijdag 11 mei 2018 '18
Wij hebben hier onze keuken gekocht en zijn blij met de deskundige adviezen. Ook tijdens het afleveren zijn we keurig geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door PJA de Munck op maandag 23 apr 2018 '18
Pelma keukens denkt met de klant mee en biedt uitstekende service en vakmanschap. Monteur die verstand van zaken heeft en zeer goed werk aflevert ! Jammer dat een kast voor koel-vriescombinatie niet de juiste was. Maar dit werd ook direct opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Juist geholpen”
Door johan witte op zaterdag 14 apr 2018 '18
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed en op een leuke manier geholpen en zijn tot de juiste keuze gekomen waar we nu nu de keuken staat super tevreden over zijn. Ook de paar kleine puntjes die er waren zijn correct en efficient afgehandeld. We kunnen niet anders zeggen dan dat we heel tevreden zijn en zeker iedereen die een keuken zoekt zeker bij Pelma in goes binnen te lopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Frans Jung op zondag 8 apr 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens overweging om nieuwe keuken te kopen, nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die met je mee denken
FOTO VAN FRANS JUNG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Ik heb 5 jaar geleden een keuken gekocht bij pelma keukens. Ben zeer tevreden. Ook de service na aanschaf van de keuken is prima. Scharnier koelkast was kapot. In de vestiging Goes heb ik vervolgens zonder problemen en kosten een nieuw scharnier gekregen. Prima geholpen daar door de dames. Bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door karin de Nooijer op dinsdag 20 mrt 2018 '18
We hebben een nieuw aanrechtblad/ kraan en wasbak gekocht. De keuken was voor nu nog goed, maar aanrechtblad was aan vervanging toe. Zijn erg netjes geholpen, als de keuken aan vervanging toe is gaan we beslist naar Pelma terug.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 '18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
REACTIE VAN PAUL EN LEONIE KRUSEMEIJER
Gewoon GOED met hoofdletters
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Patricia Smit op dinsdag 30 jan 2018 '18
Ze zijn ons erg goed van dienst geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. Versluis op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima kwaliteit & vriendelijke service, levering volgens afspraak.
FOTO VAN R. VERSLUIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Evelien Herweijer op dinsdag 9 jan 2018 '18
Ik ben voor 100% tevreden over mijn nieuwe keuken! Het hele proces (van aankoop tot plaatsing) is echt super goed verlopen. De kracht van Pelma: warme ontvangst, luisterend oor, wensen van de klant centraal, duidelijkheid, eerlijkheid, openheid, correctheid, enthousiasme en... een zeer zorgvuldige en vakkundige plaatsing, waarbij volop met de klant wordt meegedacht. Kortom: bij Pelma is duidelijk dat de klant centraal staat en dat ze hun afspraken nakomen. Dat voelt gewoon heel goed en vertrouwd. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J. Stouten op woensdag 13 dec 2017 '17
Inmiddels staat onze mooie keuken er ruim 3 jaar. Afgelopen oktober is er na een vraag van ons iemand kosteloos langs geweest om klein onderhoud uit te voeren zoals deurtjes afhangen. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Andre van de Vrie op dinsdag 12 dec 2017 '17
De verkoper voegde een paar handige tips toe aan het plan dat ik had. Er werd niet gestuurd naar duurdere opties waardoor ik dicht bij mijn budget uitkwam. De keuken werd een werkdag voor de montage met de nodige zorg afgeleverd. De montage is keurig uitgevoerd. Een klein onderdeel was iets beschadigd. De monteur meldde dit zelf en dit wordt nageleverd. Vriendelijke en ervaren medewerkers. Warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 '17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf begin goed”
Door Lucia Roelse op vrijdag 24 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De ontvangst hier was uitstekend zo ook het advies. Ik was op zoek naar een goede betaalbare keuken Maar evengoed prima geholpen. Een keuken kunnen kopen die past bij mijn budget en wensen. Van koop tot plaatsen soepel verlopen. De plaatsing van de keuken met dank aan Adrie erg professioneel gezet. Tot in de puntjes in orde. Wat een vakman. Kan Pelma keukens iedereen aanraden. Zelf ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen die ik van anderen heb gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Correct geholpen”
Door Nelly Faas vreeke op zaterdag 7 okt 2017 '17
Je word correct geholpen en ze luisteren goed naar je wensen en de monteur was ook heel sympathiek en heel goed een 10 voor jullie bedrijf ren het personeel de aflevering van de keuken waren goed en netjes en heel vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gidia Bal en Jan Vansteenkiste op vrijdag 6 okt 2017 '17
Wij hebben onze tweede keuken bij Pelma gekocht en ook ditmaal weer tot volle tevredenheid.
FOTO VAN GIDIA BAL EN JAN VANSTEENKISTE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door P T Lantsheer op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vandaag is mijn keuken geplaatst. Ik kan Pelma keuken aanbevelen voor anderen zowel de verkoper de planner en niet te vergeten de monteur alleen maar lof. Ga zo door .
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Mia Grootjans op donderdag 17 aug 2017 '17
Ik heb een keuken gekocht bij Pelma keukens,ben erg tevreden over de keuken.
Daar ik zelf niet in de gelegenheid was de oude keuken te verwijderen heb ik daar via het bedrijf die ze aanbevolen hebben zaken mee gedaan ook dat is prima verlopen.
Ik ben dik tevreden en hoop nog vele lekkere gerechten te bereiden de komende tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Ismaël de Feijter op woensdag 5 jul 2017 '17
Goede servies en meedenkende vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Voor elk wat wils”
Door W. Moerdijk op dinsdag 4 jul 2017 '17
De showroom van Pelma Keukens biedt voor elk wat wils. Door de verkoper werden we uitstekend geholpen. De kleine probleempjes die zich voordeden werden zeer snel en zeer naar onze tevredenheid opgelost. We konden zonder mankeren staaltjes ophalen om mee te nemen naar de verfwinkel. Deze lagen dan, na een telefoontje, zelfs al klaar bij de balie. De plaatsing van de keuken was ook zeer naar tevredenheid. Vriendelijke en betrouwbare monteurs die uitstekend werk leverden. De tekeningen die aangeleverd werden voor de aannemer waren foutloos en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door v.d.Plasse op vrijdag 23 jun 2017 '17
Ook voor keukenrenovatie moet je bij Pelma keukens zijn. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Pretigge samenwerking met de mensen van Pelma Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door L op zondag 18 jun 2017 '17
Onze ervaring met Pelma Keukens is uitstekend, zij maken de slogan "Afspraak is afspraak" helemaal waar! Deskundigheid, klantvriendelijkheid - maar zeker geen opdringerigheid- van het 1e gesprek tot en met het plaatsen van de keuken. De monteur werkte super netjes en liet alles spik en span achter. De showroom is prachtig, er staan veel keukens opgesteld in diverse stijlen, alleen al leuk om ideeën op te doen! Fijne bijkomstigheid: De cappucino is heerlijk en de WC's zijn schoon!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Joppe op vrijdag 16 jun 2017 '17
Perfect geholpen, alles netjes volgens afspraak en keuken is netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marleen v d Vijver op zaterdag 10 jun 2017 '17
Een aantal weken terug is bij ons een keuken geplaats door Pelma keukens Goes Het resultaat mag er zijn ontzettend goed geholpen door Niels Het resultaat mag er zijn monteurs hebben vakwerk geleverd ,alles netjes op geruimd Genieten er elke dag opnieuw van. het bedrijf verdient een dikke 10
FOTO VAN MARLEEN V D VIJVER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 '17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
REACTIE VAN FAM. B.
De verkoper van Pelma heeft na deze recensie direct contact met ons opgenomen en aangegeven dat het ook intern wordt opgenomen en dat er gekeken gaat worden naar hoe dit voortaan voorkomen kan worden. Dit vinden we netjes. Hiermee laat Pelma weer zien waarom we voor hen gekozen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door P. Goossen. op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Pelma Keukens uit Goes. Bij het kiezen van de keuken goed meegedacht, over hoe en wat. Alles correct zoals afgesproken. Supernette afwerking en heel klantvriendelijk. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Lesley en Claudia Castenmiller op zaterdag 20 mei 2017 '17
We hebben een keuken gekocht en het is echt supermooi geworden, boven verwachting. We zijn heel goed geholpen en ook hele goede service. We zouden dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.