Feedback
9,6

Pelma Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.pelmakeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Pelma Keukens
Ga voor keukens met ‘n 9+ naar Pelma Keukens! Met ons gepassioneerde team streven wij elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier.

Keukens met een 9+
Met onze gevarieerde collectie keukens streeft het gepassioneerde team van Pelma Keukens naar keukens met ‘n 9+. Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. En keukens die ons veel werkplezier bezorgen. Hierdoor is Pelma Keukens geworden tot een begrip, die niet alleen in Zeeland, maar inmiddels in veel delen van ons land bekend is. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Elke woonstijl
Voor elke woonstijl biedt Pelma Keukens onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kun je hier volledig je persoonlijke keuken samenstellen. En enthousiaste verkoopprofessionals zijn je hierbij graag van dienst! Ook voor verschillende budgetten bieden we ruime keuze. Door ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit kwaliteitskeukens voor ieder budget en in iedere stijl en opstelling.

Afspraak = afspraak
Ons uitgangspunt was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak. Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden. Wij zijn ervan overtuigd, dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is! Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent, dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om alles perfect voor u te regelen. Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al bij uw eerste bezoek in de showroom. Ook ervaren? Kom eens langs!

De laagste, netto prijzen voor keukens dankzij volumevoordeel
Na haar oprichting in 2000 krijgt Pelma Keukens al snel een stevige voet aan de grond in regio Goes. Met het ‘netto-prijs principe’ valt deze nieuwe keukenzaak positief op. Waren klanten tot voor die tijd gewend aan het marchanderen over de prijs van keukens, het team van Pelma Keukens brengt hier verandering in. Voortaan wordt elke keuken aangeboden tegen een netto-prijs. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. Onze slogan 'dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Al ruim 25 jaar een begrip
Pelma Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Pelma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 284 ervaringen over Pelma Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren225 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster0 ervaringen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 '17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
REACTIE VAN FAM. B.
De verkoper van Pelma heeft na deze recensie direct contact met ons opgenomen en aangegeven dat het ook intern wordt opgenomen en dat er gekeken gaat worden naar hoe dit voortaan voorkomen kan worden. Dit vinden we netjes. Hiermee laat Pelma weer zien waarom we voor hen gekozen hebben!
Reactie of foto toevoegen
“Bij aflevering betalen”
Door Ria Guiljam op maandag 3 aug 2015 '15
Goede verkooppraatjes. Goede en prettige plaatsing. Helaas ontbrak 1 kastje en de stoomoven. Kastje werd de week later geplaatst. Ook jammer dat we de hele keuken voor aflevering moesten betalen, terwijl hij niet in 1 keer afgewerkt werd. Wij hebben de ervaring dat er beloftes gedaan worden die niet nagekomen kunnen worden. Wij genieten van onze nieuwe keuken maar gezien onze ervaringen zouden we niet nog eens bij Pelma een keuken kopen.

Naschrift ontvangen op 23 oktober 2015: Naar aanleiding van mijn bericht op 3 augustus werd er direct contact opgenomen door de directeur van Pelma. Als compensatie van de dingen die minder goed gegaan zijn, werd er aangeboden dat de kok Johan (huiskok van Pelma) een diner voor ons zou komen bereiden in onze eigen keuken. Dit was een prima avond, heerlijk gegeten! We vonden dit een erg leuk gebaar! Bedankt. Onze keuken is nu helemaal in orde en we genieten ervan.
Reactie of foto toevoegen
“We kwamen er niet uit”
Door Jacques Schenk op maandag 29 dec 2014 '14
Keukenadvies gekregen wat op zich prima was, de prijs was echter te hoog met name door veel te hoge marges op de keukenapparatuur. Verkoper gaf eerst aan dat klanten ook zelf elders apparatuur konden kopen, was niet het beleid maar als de klant dat speciaal wil kon het. Aan het einde van het gesprek kon er op dat gebied niets meer. Een goede verklaring kon men niet geven, de klant wil het niet werd geroepen, nou deze klant wel, men was bang voor verkeerde montage waarop ik voorgesteld heb dat de monteur de apparatuur dan zelf mag installeren op de manier die hij goed vindt, uiteraard als meerwerk en tegen uurtje factuurtje, toen was het nog niet goed en men bleef met invalide argumenten komen. Koop maar afgebroken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi maar jammer!!”
Door Harry op zondag 7 apr 2013 '13
Pelma Keukens, eerste ervaringen zeer positief. Prettige ontvangst in de showroom en goed geholpen door Jos, die zijn benen als junior verkoper onder zijn lijf wegloopt, zeer gedreven. Heel het proces tijdens de aankoop van de keuken is aan te bevelen.De door ons gemaakte keuze van de kastdeurtjes waren niet meer door de fabrikant te leveren maar Pelma heeft dit zeer correct opgepakt. Levering van de keuken was keurig op tijd. Eerste week van januari 2013. Monteurs zijn vakmensen, echter gaat er in de verdere organisatie toch het nodige fout. Nu begin april wachten we nog steeds op twee handgrepen met tussentijds de nodige aanpassingen, die overigens door de monteurs goed worden opgepakt, maar wellicht op het kantoor onvoldoende worden gecommuniceerd. Jammer dat ze zo het geheel naar beneden halen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Richard op woensdag 17 jul 2019 '19
De keuken is prima gemonteerd. Vakwerk! Fijn bedrijf, doen wat ze zeggen! Goeie communicatie, denken mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Sjaak en Elly van de Sande op woensdag 10 jul 2019 '19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken. Vanaf het begin is er goed met ons meegedacht en zijn adviezen gegeven, terwijl onze eigen wensen bovenaan bleven staan. Ook al kwamen we verschillende keren op een toch iets andere indeling, het was nooit een probleem, en we werden heel vriendelijk behandeld. We zijn nu dan ook super blij en tevreden met het eindresultaat, niet in de laatste plaats door de prima monteur die alles zo installeerde, als was het voor zichzelf. Onze complimenten voor Dirk-Jan.
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Marieke Dreijer op maandag 1 jul 2019 '19
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht via Pelma keukens. We zijn er zeer tevreden over en ook zeker over de service die ze bieden. De mannen die de keuken kwamen plaatsen waren heel netjes en vriendelijk. En toen ze helemaal klaar waren hebben ze ook nog netjes alles opgeruimd en gestofzuigd!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 '19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Peter Verhage
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door G. van Sorgen op woensdag 15 mei 2019 '19
We hebben een nieuwe keuken gekocht, deze is ook geplaatst. We zijn zeer goed te spreken over eigenlijk alles. We zijn erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Otte op donderdag 2 mei 2019 '19
Bij Pelma Keukens een prachtige keuken gekocht. Het bijzondere was dat het gebouwd moest worden in een molen, dus tegen een ronde muur. Ben er zeer tevreden over hoe ze dat deden. Sowieso nette mensen die goed communiceren en je vragen hoe je het vindt en gerust nog wat aanpassen als dat handiger blijkt. Ze maken de keuken echt helemaal af (wat niet standaard is, volgens mij). Je kan daarna direct koken. :) Ook advisering en verkoop was naar tevredenheid!
FOTO VAN OTTE
Keuken in molen
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door Alda de Winter, ook namens Ria van Sprang-Karreman op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij kochten voor een tante die van Amsterdam naar Goes verhuist een showroomkeuken. Sandra, die ons een aantal weken geleden ook hielp onze eigen keuken voor nog te bouwen appartement uit te zoeken, hielp ook Ria weer met dezelfde gedrevenheid. Een vette 10 krijgt ze van ons hoor. Zij is het gedroomde visitekaartje voor elke ondernemer. Pelma moet echt zuinig op haar zijn. Ook alle lof uiteraard voor Pelma. De kleine onvolkomenheden worden zonder twijfel snel en goed opgelost. Hulde ook aan de 2 monteurs die een hele lange dag maakten! Wij zullen zeker reclame maken voor Pelma!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door T. van Hoorn op donderdag 25 apr 2019 '19
Wij hebben een geheel nieuwe keuken incl. nieuwe inbouw apparatuur bij Pelma in Goes besteld en via de verkoopster mevr. Mieras hebben we precies gekregen wat we wilden omdat zij zo'n goed inlevensvermogen heeft en zeer deskundig is qua materialen. Ook de installateur die bij ons kwam dacht alleen hoe kan ik het nog mooier maken en heeft onze keuken echt met liefde gezet, heel precies en met een perfecte afwerking en communicatie naar ons toe; en zonder haast ! Elke dag weer een genot om tot in detail zo zaken geregeld te zien worden. Perfect; super.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Bram Tazelaar op woensdag 24 apr 2019 '19
Nieuwe keuken vlot en vakkundig geplaatst en keurig afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lubbers op woensdag 24 apr 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond het aanschaffen van een nieuwe keuken. Wij hebben een zeer kleine keuken waar wel alle wensen gerealiseerd konden worden met passen en meten en drie maal overleg met een van de medewerkers van Pelma keukens te Goes. Er zijn verschillende alternatieven besproken en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken voor apparatuur, boven en onderkanten, een apothekerskast en een koelvriescombinatiekast. Een mooie inductie kookplaat. De nog jonge koelvriescombinatie is herplaatst. We hebben een nieuwe vaatwasser geplaatst en een prachtig composiet weekblad. Na wikken en wegen hebben wij een greeploze keuken gekozen in de kleur helder matwit. Het composiet blad is gemêleerd zwart. De montage is in twee dagen afgerond met twee zeer precies werkende monteurs. Indien nodig is er overleg geplaagd met ons als klant. Kortom, we zijn zeer tevreden vanaf het begin tot het eind van het gehele proces en wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door Stefanie op woensdag 10 apr 2019 '19
Heel positief. We werden prettig geholpen door Marnix. Geen toeters of bellen, geen opdringerige verkooppraatjes, gewoon luisteren naar onze wensen en prijs is prijs. Daar houden wij van. En het eindresultaat is prachtig geworden. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door F.v.Zanten op zaterdag 23 mrt 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Pelma gekocht. En zijn heel vriendelijk en correct geholpen. Het bedrijf maakt waar wat ze met je afspreken, zowel qua uitvoering als levertijd. We zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Danny en Cassie op donderdag 21 mrt 2019 '19
Wij hebben hier onze super mooie keuken gekocht! Bij Pelma keukens zijn we heel goed geholpen en werd er naar onze wensen geluisterd. De keuken ziet er dan ook uit hoe ik het in mijn hoofd had! Ik raad dan ook zeker aan om daar eens een kijkje te nemen. Een mooie en overzichtelijke showroom!

Aanvulling ontvangen 25 maart 2019: De keuken staat er een weekje.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Irma en Henk Kuchar op zondag 17 feb 2019 '19
Na heel wat voorbereiding hebben we een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Pelma keukens in Goes. Dit is tot volle tevredenheid en precies volgens afspraken verlopen. De keuken is geheel volgens verwachting. Zeer netjes en zorgvuldig geïnstalleerd door een vakkundig monteur. Tijdens de verbouwing enkele malen contact gehad met Pelma over leidingwerk e.d. Ook dit werd fijn opgepakt en met overleg is alles tot een mooi eindresultaat gekomen. En daar gaat het tenslotte om:-)
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Rainer Jacobs op zaterdag 9 feb 2019 '19
We hebben onze keuken laten doen afgelopen zomer door Pelma (onderdeel DB keukens). Vanaf het begin een fantastische service. We zijn ontzettend blij met en tevreden over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling in vol vertrouwen”
Door H. de Smet op vrijdag 28 dec 2018 '18
Mooie strakke keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Zeer goed meegedacht met het inrichten en de uiteindelijke realisatie. Goed advies m.b.t. de aan te schaffen apparatuur. Voor de noodzakelijke aanpassingen (el. groepen, afvoer, ombouw,..) heeft Pelma advies gegeven om een voor hun bekende aannemer in te schakelen. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Na de installatie bleek dat er een heel klein foutje in een van de kastdeuren zat. Hier is direct door hun servicedienst op gereageerd en er is een zonder enige discussie een nieuwe deur besteld! Ik kan dit bedrijf dan ook met vol vertrouwen aanbevelen.
FOTO VAN H. DE SMET
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Rustig en netjes”
Door Dianne op vrijdag 7 dec 2018 '18
Bedankt Pelma! Het resultaat mag er zijn, een plaatje. Wat een fijne, correcte zaak, mensen die met je meedenken, geduld hebben en goed luisteren. Praktisch advies krijgen, zo belangrijk. Het plaatsen van de keuken door een zeer vakkundig en professionele monteur. Rustig en netjes. De avond ervoor even een belletje hoe laat ze er konden zijn. ( de kleine dingen) Dat geeft vertrouwen. Bedankt Adrie!! Ik zal iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Fam. Van Liere op woensdag 5 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. De intake was super. Het is precies de keuken geworden die we wilden. De plaatsing werdt keurig gedaan, en ondanks een beschadigd deurtje werdt dit prima en snel opgelost. Wij zijn super tevreden. Als iemand een keuken zoekt, ga naar pelma keukens. Super gedaan.
FOTO VAN FAM. VAN LIERE
Keuken keurig geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Marcel Claes op maandag 3 dec 2018 '18
Niets dan lof voor Pelma Keukens, vakkundig geholpen. Van verkoper tot monteur denkt met je mee en geeft je advies waar je wat aan hebt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken update”
Door j.Blommaert op vrijdag 30 nov 2018 '18
Keuken laten updaten , goed vakbekwame mensen denken mee !
FOTO VAN J.BLOMMAERT
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 '18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Cees en Corry van Bostelen. op vrijdag 2 nov 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. de intake bij Pelma Goes was uitstekend te noemen. Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen. De plaatsing kon volgens ons niet beter. Zeer vakkundig, geduldig en precies was de monteur. Wij zouden zeker Pelma aanraden wanneer iemand een keuken wenst.
FOTO VAN CEES EN CORRY VAN BOSTELEN.
Keuken met hoogglans fronten
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 '18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Dik op orde”
Door Chris op woensdag 24 okt 2018 '18
Maken waar wat zij zeggen! Uitzonderlijk hoe goed de communicatie is en verwachtingen worden gematcht. Ook aftersale dik op orde. Een kastje met beschadiging direct vervangen zonder gezeur!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte uitvoering”
Door P.M. de Putter op donderdag 20 sep 2018 '18
Heb nieuwe keuken gekocht in nieuwbouwhuis! Alle afspraken die gemaakt werden bij de aankoop werden perfect uitgevoerd. Er was een foutje met aanrechtblad, er moest een nieuw gedeelte besteld worden. Ook dat werd super vlug nageleverd
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jochem Vos op woensdag 4 jul 2018 '18
Mooie keuken en heel erg netjes door de monteur geplaatst ! ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
FOTO VAN JOCHEM VOS
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jansen op maandag 25 jun 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over het advies, de levering en de plaatsing van de nieuwe keuken. De uitleg en het meedenken bij het ontwerp was kundig en plezierig. De keuken en apparatuur zijn zeer netjes en precies geplaatst door prima monteurs.
FOTO VAN JANSEN
Keukenplaatsing heel precies gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Serge Laroes op vrijdag 22 jun 2018 '18
We hebben hier een prachtige keuken gevonden. Afspraak is afspraak is hun devies. Nou dat maken ze absoluut waar. Geen gepingel over de prijs maar gewoon een heldere offerte. Daarnaast zijn alle afspraken perfect nagekomen. De monteurs krijgen ook gewoon goed de tijd om de keuken netjes te plaatsen dus ook het afwerken. Echt super netjes!! Wij zijn dan ook, net als meerdere vrienden en familie, super tevreden!
FOTO VAN SERGE LAROES
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carl op woensdag 20 jun 2018 '18
Wij hebben keuken gekocht bij Pelma. We zijn zeer tevreden over t gehele traject Marco heeft ons daarbij geholpen. En ik moet zeggen dit is nog niet zo eenvoudig er moet veel gekozen en beslist worden. En zelfs dan hebben we nog aantal dingen veranderd. Dit was geen probleem zolang de keuken nog niet besteld was, konden we nog aantal dingen veranderen. Het plaatsen van de keuken en de omgang met de monteurs voelde goed. De keuken is zeer strak geplaatst zeer tevreden. Bovenkastje was heel kleine beschadiging maar wordt binnenkort al nieuwe voor opgehangen.Dit kan altijd natuurlijk maar t gaat erom hoe het opgelost wordt. Algemene ervaring is dat t zoiezo moeilijk is om een keuken op kleur en stijl te kiezen omdat de situatie thuis vaak anders is dan in de winkel zeker als t gaat om lichtinval dit kan sommige kleuren er echt anders doen uitzien kijk daarom goed en ga is met de kleur naar buiten. Of bekijk de kleur in de thuissituatie. Wij zijn overigens zeer tevreden met de kleur maar dat vonden wij best wel moeilijk. Pelma bedankt en ik ben ervan overtuigd dat de puntjes die er nog waren naar tevredenheid opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Hollestelle op dinsdag 19 jun 2018 '18
Wij hebben bij Pelma een nieuwe keuken gekocht en zijn er zeer tevreden over. Vanaf het eerste contact met de verkoper Marnix van Groningen tot en met de oplevering door de monteurs Han en Arend is er totaal niets verkeerd gegaan. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project, de definitieve inmeting was perfect. De correcte onderdelen werden gekocht door de bestellingsafdeling, het leidingschema was duidelijk en is door onze electricien uitgevoerd conform eis. Ik heb mijn meterkast moeten aanpassen maar daar had ik op gerekend. De installatie werd heel minitieus gedaan en kwetsbare delen zoals vloer en werkbladen werden altijd volledig bedekt met karton zodat niets beschadigd werd. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat + ondertapijt omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes zodat de afwerking automatisch mooi zou zijn en we hebben niet 1 opmerking met betrekking tot het hele project, dat is volgens mij uniek in de keukenwereld ..... Ook de mensen in de showroom en aan de balie waren altijd zeer vriendelijk, correct en beleefd. Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma helemaal waar. Voor geinteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door John en Marjolijn Janse op vrijdag 8 jun 2018 '18
Een prachtige keuken, netjes afgeleverd en mooi gemonteerd! Erg blij mee. Door de aannemer was per ongeluk onze nieuwe kraan kapot gemaakt, dezelfde dag kwam iemand van de service-afdeling even een vervanger monteren. Top!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 '18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 '18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Angelique Ohmstede-Volaart op vrijdag 11 mei 2018 '18
Wij hebben hier onze keuken gekocht en zijn blij met de deskundige adviezen. Ook tijdens het afleveren zijn we keurig geholpen. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes”
Door Frans Jung op zondag 8 apr 2018 '18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens overweging om nieuwe keuken te kopen, nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die met je mee denken
FOTO VAN FRANS JUNG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon op zaterdag 31 mrt 2018 '18
Ik heb 5 jaar geleden een keuken gekocht bij pelma keukens. Ben zeer tevreden. Ook de service na aanschaf van de keuken is prima. Scharnier koelkast was kapot. In de vestiging Goes heb ik vervolgens zonder problemen en kosten een nieuw scharnier gekregen. Prima geholpen daar door de dames. Bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Frans en Joke op woensdag 21 mrt 2018 '18
Van de receptie in de showroom, verkoper, aflevering en plaatsing van de keuken, allemaal even vriendelijk, niet opdringend, denken goed mee en leveren volgens afspraak, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door karin de Nooijer op dinsdag 20 mrt 2018 '18
We hebben een nieuw aanrechtblad/ kraan en wasbak gekocht. De keuken was voor nu nog goed, maar aanrechtblad was aan vervanging toe. Zijn erg netjes geholpen, als de keuken aan vervanging toe is gaan we beslist naar Pelma terug.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 '18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Patricia Smit op dinsdag 30 jan 2018 '18
Ze zijn ons erg goed van dienst geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elmar de Kok op vrijdag 26 jan 2018 '18
Dik tevreden, absolute aanrader! Netjes gewerkt en nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte benadering”
Door J. de Waal op woensdag 24 jan 2018 '18
Vriendelijke en vakkundige verkoopafdeling. Zeer klantvriendelijke benadering. Correcte levering en vakkundige installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R. Versluis op donderdag 11 jan 2018 '18
Prima kwaliteit & vriendelijke service, levering volgens afspraak.
FOTO VAN R. VERSLUIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Evelien Herweijer op dinsdag 9 jan 2018 '18
Ik ben voor 100% tevreden over mijn nieuwe keuken! Het hele proces (van aankoop tot plaatsing) is echt super goed verlopen. De kracht van Pelma: warme ontvangst, luisterend oor, wensen van de klant centraal, duidelijkheid, eerlijkheid, openheid, correctheid, enthousiasme en... een zeer zorgvuldige en vakkundige plaatsing, waarbij volop met de klant wordt meegedacht. Kortom: bij Pelma is duidelijk dat de klant centraal staat en dat ze hun afspraken nakomen. Dat voelt gewoon heel goed en vertrouwd. Aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Ruissen op vrijdag 22 dec 2017 '17
We zijn erg netjes geholpen in de showroom bij het uitkiezen van de keuken. Er werd erg goed meegedacht over de posities van de verschillende onderdelen. Later zijn de maten allemaal heel nauwkeurig opgenomen, alles paste precies. Al met al zijn we erg blij met het resultaat.
FOTO VAN RUISSEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door J. Stouten op woensdag 13 dec 2017 '17
Inmiddels staat onze mooie keuken er ruim 3 jaar. Afgelopen oktober is er na een vraag van ons iemand kosteloos langs geweest om klein onderhoud uit te voeren zoals deurtjes afhangen. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevolen”
Door Andre van de Vrie op dinsdag 12 dec 2017 '17
De verkoper voegde een paar handige tips toe aan het plan dat ik had. Er werd niet gestuurd naar duurdere opties waardoor ik dicht bij mijn budget uitkwam. De keuken werd een werkdag voor de montage met de nodige zorg afgeleverd. De montage is keurig uitgevoerd. Een klein onderdeel was iets beschadigd. De monteur meldde dit zelf en dit wordt nageleverd. Vriendelijke en ervaren medewerkers. Warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door S. Poppe op dinsdag 28 nov 2017 '17
Alles is keurig op tijd en netjes afgeleverd. De keuken is door Pelma gemonteerd. Vriendelijke monteurs, leveranciers. Het prullenbak systeem paste helaas niet, dus hier is een alternatief voor aangedragen, en was een kleine maand later beschikbaar. Kortom, super!
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf begin goed”
Door Lucia Roelse op vrijdag 24 nov 2017 '17
Vanaf het eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De ontvangst hier was uitstekend zo ook het advies. Ik was op zoek naar een goede betaalbare keuken Maar evengoed prima geholpen. Een keuken kunnen kopen die past bij mijn budget en wensen. Van koop tot plaatsen soepel verlopen. De plaatsing van de keuken met dank aan Adrie erg professioneel gezet. Tot in de puntjes in orde. Wat een vakman. Kan Pelma keukens iedereen aanraden. Zelf ben ik hier terecht gekomen door de goede verhalen die ik van anderen heb gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam bedrijf”
Door Faas op vrijdag 24 nov 2017 '17
Een super enthousiast en bekwaam bedrijf, waar vakmanschap, respect en vertrouwen hoog in het vaandel staat, en de klant wordt overal bij betrokken. Wij zullen Pelma keukens dan ook aan iedereen aanbevelen. Top bedrijf. Wij zijn trots en blij met onze mooie keuken van Pelma keukens uit Goes.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Marjan Hendriks op vrijdag 24 nov 2017 '17
Hele fijne zaak denken goed met je mee. De monteur heeft ook super werk geleverd. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede service”
Door Familie van de Linde op woensdag 15 nov 2017 '17
Van de aankoop tot het afmonteren een hele goede service. Complimenten voor de creativiteit en het vakwerk van Anton die bij ons de keuken heeft geplaatst. We zijn zeer tevreden en héél blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette afwerking”
Door J.verhoeven op woensdag 11 okt 2017 '17
Netjes en verzorgd is alles binnen gezet.Alle onderdelen waren goed ingepakt en zonder beschadigingen.Monteur is een prima vakman en alles ging in overleg.Jammer dat het weer niet geweldig was en daardoor wat afgezien vanwege het buiten zagen.Prima uitleg over het gebruik van de apparaten en alles is netjes afgewerkt.Een monteur die weet waar hij mee bezig is en staat voor kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Correct geholpen”
Door Nelly Faas vreeke op zaterdag 7 okt 2017 '17
Je word correct geholpen en ze luisteren goed naar je wensen en de monteur was ook heel sympathiek en heel goed een 10 voor jullie bedrijf ren het personeel de aflevering van de keuken waren goed en netjes en heel vriendelijk
Reactie of foto toevoegen
“Keizer klant”
Door Mary en Maarten van de Velde op woensdag 4 okt 2017 '17
We kozen voor Pelma omdat dit bedrijf als beste uit de bus komt in Zuidwest Nederland. Na vele prettige gesprekken met Niels Moens, die ons met raad en daad heeft bijgestaan en de kok, die ons verwende met overheerlijke hapjes en ons instrueerde over inductiekoken, zijn we overgegaan tot aankoop van onze keuken.In week 31 is hij geplaatst. De dag voor de plaatsing werden alle dozen, kasten enz. vrijwel geruisloos bij ons binnen gebracht, precies in de juiste volgorde van montage. Dag 1 werd door de monteurs Han en Cor heel hard gewerkt. Han kwam de volgende dag terug om de keuken verder af te werken. Deze man verdient een 10+. Wat een vakman! Voor hem is de klant geen koning, maar keizer! Als er al een probleem is, komt Han met geweldige ideeën en kan alles oplossen.Een deurtje ontbrak (werd nageleverd) en Han maakte ter plekke een deurtje, zodat we niet zonder hoefden te zitten. Groot vakman, hij staat voor zijn bedrijf en denkt met de klant mee. De mensen die bij ons hebben gewerkt verstaan hun vak en wij zijn heel blij met onze prachtige keuken. Pelma is een echte aanrader. Bedankt allemaal!
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door P T Lantsheer op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vandaag is mijn keuken geplaatst. Ik kan Pelma keuken aanbevelen voor anderen zowel de verkoper de planner en niet te vergeten de monteur alleen maar lof. Ga zo door .
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door G.J. Aler- van Nieuwenhuijzen op dinsdag 3 okt 2017 '17
Vanaf het eerste contact verliep alles plezierig!
Reactie of foto toevoegen
“Pefect”
Door F Martens op maandag 2 okt 2017 '17
Perfect team om de Keuken daar te kopen en te laten installeren
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Ilona Hendriks op vrijdag 15 sep 2017 '17
Goed meegedacht met het ontwerpen van onze keuken. Goede kwaliteit / prijsverhouding. Plaatsing keuken door professionals. Oog voor detail.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door George en Giovanna op donderdag 14 sep 2017 '17
Binnen het kader van een verbouwing moest ook de al 26 jaar oude keuken worden vervangen. Oriëntatie op qasa bracht ons bij Pelma in Goes, waarom ver zoeken als je relatief dicht bij huis ook een gewaardeerde leverancier hebt.!! Onze basis opzet hadden we al maar vanuit dat gegeven zijn we toch samen met verkoper Arjan tot een definitief resutaat gekomen. Met een goed geplande, perfecte plaatsing door Han en Johan heeft Pelma aan iedere door hen geuite uitspraak voldaan. Daarom chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Mia Grootjans op donderdag 17 aug 2017 '17
Ik heb een keuken gekocht bij Pelma keukens,ben erg tevreden over de keuken.
Daar ik zelf niet in de gelegenheid was de oude keuken te verwijderen heb ik daar via het bedrijf die ze aanbevolen hebben zaken mee gedaan ook dat is prima verlopen.
Ik ben dik tevreden en hoop nog vele lekkere gerechten te bereiden de komende tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Ismaël de Feijter op woensdag 5 jul 2017 '17
Goede servies en meedenkende vakbekwame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Voor elk wat wils”
Door W. Moerdijk op dinsdag 4 jul 2017 '17
De showroom van Pelma Keukens biedt voor elk wat wils. Door de verkoper werden we uitstekend geholpen. De kleine probleempjes die zich voordeden werden zeer snel en zeer naar onze tevredenheid opgelost. We konden zonder mankeren staaltjes ophalen om mee te nemen naar de verfwinkel. Deze lagen dan, na een telefoontje, zelfs al klaar bij de balie. De plaatsing van de keuken was ook zeer naar tevredenheid. Vriendelijke en betrouwbare monteurs die uitstekend werk leverden. De tekeningen die aangeleverd werden voor de aannemer waren foutloos en duidelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Richard Kievit op zaterdag 24 jun 2017 '17
Begin dit jaar een keuken bij Pelma Keukens gekocht. Goede service bij het zoeken naar een keuken die bij ons past. Prijs - kwaliteit is uitstekend. Gemaakte afspraken netjes en op tijd nagekomen en het plaatsen van de keuken is ook heel netjes gedaan. We raden iedereen Pelma Keukens aan en we komen hier zeker terug als we weer een keuken nodig hebben.
FOTO VAN RICHARD KIEVIT
Keuken heel netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak wordt waargemaakt”
Door L op zondag 18 jun 2017 '17
Onze ervaring met Pelma Keukens is uitstekend, zij maken de slogan "Afspraak is afspraak" helemaal waar! Deskundigheid, klantvriendelijkheid - maar zeker geen opdringerigheid- van het 1e gesprek tot en met het plaatsen van de keuken. De monteur werkte super netjes en liet alles spik en span achter. De showroom is prachtig, er staan veel keukens opgesteld in diverse stijlen, alleen al leuk om ideeën op te doen! Fijne bijkomstigheid: De cappucino is heerlijk en de WC's zijn schoon!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Joppe op vrijdag 16 jun 2017 '17
Perfect geholpen, alles netjes volgens afspraak en keuken is netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Alfred Hoogesteger op zondag 11 jun 2017 '17
Mijn ervaring is super, heb een nieuwe keuken gekocht bij pelma. Als wat ik er in wilde qua apparatuur, zit er keurig in en voor een mooie scherpe prijs. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan, de monteur had nog wat verbeter puntjes qua afwerking. Tot slot ik ben super tevreden...
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Marleen v d Vijver op zaterdag 10 jun 2017 '17
Een aantal weken terug is bij ons een keuken geplaats door Pelma keukens Goes Het resultaat mag er zijn ontzettend goed geholpen door Niels Het resultaat mag er zijn monteurs hebben vakwerk geleverd ,alles netjes op geruimd Genieten er elke dag opnieuw van. het bedrijf verdient een dikke 10
FOTO VAN MARLEEN V D VIJVER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door P. Goossen. op donderdag 1 jun 2017 '17
Wij hebben zeer goede ervaring met Pelma Keukens uit Goes. Bij het kiezen van de keuken goed meegedacht, over hoe en wat. Alles correct zoals afgesproken. Supernette afwerking en heel klantvriendelijk. Zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Lesley en Claudia Castenmiller op zaterdag 20 mei 2017 '17
We hebben een keuken gekocht en het is echt supermooi geworden, boven verwachting. We zijn heel goed geholpen en ook hele goede service. We zouden dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die van plan is een nieuwe keuken aan te schaffen. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door M.Poppe op donderdag 18 mei 2017 '17
Super goed geholpen en begeleid met uitzoeken van nieuwe keuken en waar nodig goed geadviseerd, ze namen alle tijd die nodig was voor ons, goede en deskundige monteur voor het plaatsen van de keuken,onderling contact was perfect , zeker aan te raden om daar een nieuwe keuken te gaan kopen. Wij zijn meer dan tevreden !!!
FOTO VAN M.POPPE
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig familiebedrijf”
Door Fam Remijn op woensdag 17 mei 2017 '17
Via mond op mond reclame terecht gekomen in de nieuwe showroom van PELMA Goes. Eerst eens rond gekeken, en wel wat leuke dingen naar ons zin gezien.
Na een leuk gesprek met de verkoper over wat de mogelijkheden een beetje zijn binnen het beschikbare budget, en dat kwam redelijk overeen met het gewenste. De opstelling was vrij snel duidelijk. Met een duidelijke tekening kregen we ook wat idee van de afmetingen. Met een goed gevoel huiswaarts, maar met een overvloed aan keuze uit kleuren waren we wel een beetje de weg kwijt. Vervolgens nog wel drie keer terug wezen kijken ivm twijfel over de kleur en houtsoort en werkblad. Steeds weer enthousiast geholpen: "die kleur heb je vorige keer ook uitgezocht" Dan moet het goed zijn. Eenmaal besteld, een leverdatum afgesproken, maar deze was wat al te vroeg, voor een toch nog al behoorlijke verbouwing. Tot twee maal toe uitgesteld, met alle begrip en zonder enig probleem. Samen met Pieter de keuken geplaatst. Ik:Dat fixen dat toch wel in twee dagen? Pieter: We gaan het goed en netjes doen, we zien wel hoe lang het duurt! We zijn werkelijk enorm blij met onze nieuwe keuken, maar ook overtuigd van de kracht van een geweldig enthousiast familiebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Volwerk op zaterdag 15 apr 2017 '17
Toen wij op zoek waren naar een nieuwe keuken, kwamen we, na al een tal van keukenzaken te hebben bezocht, uit bij Pelma Keukens in Goes. Het voelde eigenlijk direct als een warm bad. Vriendelijk geholpen en wat wij het voornaamste vonden, niet opdringerig! Overal werd je mee geholpen om dan zo uiteindelijk bij de juiste keuken uit te komen. Het plaatsen van de keuken hadden we voor ons uit geschoven, maar uiteindelijk is alles toch sneller geplaatst dan we dachten. Want als je hem dan eindelijk hebt, wil je hem toch ook wel zsm in je huis hebben staan.
Levering en plaatsing ging niet geheel zonder vlekkeloos, maar ook dat heeft Pelma naar alle tevredenheid opgelost. En ook als de keuken eenmaal geplaatst is, blijft de service TOP! Echt een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN FAM. VOLWERK
Nieuwe keuken via Pelma
Reactie of foto toevoegen
“Bovenmatig goed”
Door T van Sisseren op vrijdag 14 apr 2017 '17
Mijn ervaring is bovenmatig goed, zowel de begeleiding tijdens de verkoop als de plaatsing zelf. Zeer meedenkend, niet opdringerig en duidelijk voor ogen wat de klant wil.eerst was ik terechtgekomen bij een grote keuken verkoper en mijn gevoel was niet goed. Toen ik bij Pelma kwam via TMC voelde ik dat het helemaal goed zou komen. En dat gevoel is uitgekomen voor 100%.
FOTO VAN T VAN SISSEREN
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door I. Schoon op maandag 10 apr 2017 '17
We zijn ontzettend tevreden met de mooie keuken die we bij jullie besteld hebben. De plaatsing van de keuken was in 1 dag voltooid en alles klopte, wat een plaatje is het om te zien. In de showroom zijn we heel vriendelijk geholpen en er werd goed meegedacht door de verkopers. Ook de installateurs deden kundig hun werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Levien en Elly Klaassen op donderdag 23 mrt 2017 '17
heel tevreden over de keuken, alles ziet er piekfijn uit. In de showroom helemaal naar wens geadviseerd en geholpen. geplaatst op de tijd die afgesproken was door zeer kundige, aangename medewerkers. dit is echt vakmanschap. het is een droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Patrick en Sonny Rys-Lataire op dinsdag 14 mrt 2017 '17
Toen we op zoek waren naar een keuken, zijn we bij Keukens Pelma beland. Van Oostende Belgie naar Goes Nederland, en hebben daar onze droomkeuken kunnen realiseren. Een super team met hun super service stonden ons bij om onze droom waar te maken. Een pracht van een keuken hebben we nu staan en zijn daar zeer trots op. Daarom verdient Pelma Keukens een SUPER score. Fam Rys-Lataire Oostende Belgie.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense aanpak”
Door Fam. Scholter op zaterdag 11 mrt 2017 '17
Na bij verschillende keukenzaken te hebben bezocht, met verkopers die massaal in je nek springen met hun gladde praatjes, zijn we bij Pelma in Goes terecht gekomen. Hier zijn we rustig welkom geheten door de bedrijfsleider en rondgeleid. Deze rust en no-nonsense aanpak, werkte voor ons en we zijn later die week terug geweest. We zijn geholpen hier ook weer door een rustige, vriendelijke verkoper geholpen, die ons deskundig door het aankoopproces heeft geleid. Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken kochten en hij nam echt de tijd, als we volzaten door alle informatie. Uiteindelijk is de keuken geplaatst door een vakkundige monteur, die ook net zo fijn in de omgang was. Nu hebben we een nieuwe keuken, die helemaal naar onze wens is en waar we erg blij mee zijn. Pelma heeft goed werk geleverd en we kunnen niks negatiefs over zeggen. Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. SCHOLTER
Keuken naar onze wens
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fam Blaakman op donderdag 2 mrt 2017 '17
Keuken staat nu een jaar, ziet er prachtig uit. Door mijn eigen fout verkeerd falcon fornuis gekocht. Dit na plaatsen pas ontdekt. Heb het mogen omruilen voor hetgeen ik wel wilde ( een classic de luxe) alleen meerkosten van fornuis moeten betalen. Dat noem ik nog eens service!
FOTO VAN FAM BLAAKMAN
Keuken van Pelma met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door fam van Velzen op vrijdag 24 feb 2017 '17
Wij zijn erg blij met onze keukens die wij gekocht hebben bij Pelma. We zijn erg goed geholpen, en geadviseerd! En de keukens zijn vakkundig geplaats! Helemaal goed!
Ook de service achteraf is naar volle tevredenheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Familie Berrevoets op vrijdag 17 feb 2017 '17
Wij hebben in december 2016 een keuken bij Pelma Keukens gekocht. De verkoopadviseur denkt heel goed mee en neemt ruimschoots de tijd om alles tot in de puntjes te verzorgen. De monteurs zijn vriendelijk en beleefd, doen alles in goed overleg en hebben hun werk zeer netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden over Pelma Keukens en bevelen hen dus ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voldoet ruimschoots”
Door Vermeulen op woensdag 8 feb 2017 '17
Dit was onze eerste keuken die we kochten dus het was allemaal nieuw en spannend voor ons (afgaand op de vele spook verhalen die we hadden gehoord en gelezen).
Onze keuze ging uit naar Pelma Keukens in Goes mede door de vele goede recensies en ons eerste oriënterende gesprek. De keuken is inmiddels geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. De oplevering verliep vlotjes, ze werkten netjes en nauwkeurig. Wat ons ook opviel was dat ze na afloop alles netjes schoon achter lieten (zelfs de oven die we nog uit de oude keuken mee hadden genomen was weer blinkend schoon). Er was een klein probleempje maar dit werd prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Leo op zaterdag 28 jan 2017 '17
Enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De verkoper dacht mee en liet alle mogelijkheden zien. De communicatie was prima evenals de montage en de voorbereidende werkzaamheden door de samenwerkende aannemer. Kortom dik tevreden!
FOTO VAN LEO
Tevreden met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Nagelkerke op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prachtige keuken precies zoals we voor ogen hadden. Heel goed geholpen in de showroom, goede uitleg en goede service. Het plaatsen gebeurde tot op de millimeter nauwkeurig echt vakwerk. Ontzettend blij met het resultaat. Een aanwinst voor onze woning.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Mirjam van den Dries op zaterdag 24 dec 2016 '16
Prima service en we worden als klant serieus genomen. Er wordt goed rekening gehouden met onze wensen en er wordt goed meegedacht door zowel de verkoper als de monteur. De communicatie verloopt ook prima zijn er vragen of opmerkingen dan wordt hier wat mee gedaan. Kortom we hebben een keuken gekregen geheel naar onze smaak en wensen waar we nog lang plezier aan zullen gaan beleven
FOTO VAN MIRJAM VAN DEN DRIES
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door P.J.T de Fouw op zaterdag 24 dec 2016 '16
Bij de aankoop ben ik goed geholpen, de verkoper wist waar hij over sprak en liet verschillend kwaliteiten zien, en had snel door wat ik wilde en ging er goed in mee.
De weken er na word je goed op de hoogt gehouden. Het plaatsen van de keuken is door zeer nette en vakbekwame mensen gemonteerd, met een hoog niveau.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door K. Desmettre op vrijdag 23 dec 2016 '16
Waar ik met knikkende knieën voor de eerste maal een keuken ging kopen, werd ik vriendelijk onthaald en kreeg ik een heel professionele uitleg. Stap voor stap werd alles uitgelegd en werden verschillende voorstellen gedaan, waarbij het plots een droom werd om deze aankoop te doen. De verdere stappen werden door de desbetreffende personen vakkundig uitgelegd, waarbij de communicatie heel vlot en duidelijk verliep.
De levering gebeurde op het afgesproken tijdstip, waarna de monteur het werk kon aanvatten. Voor deze man ook alle lof: een vakkundig en geduldig man die precisiewerk heeft geleverd. Een dikke pluim voor Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door I. Kuijpers op donderdag 22 dec 2016 '16
Uitstekend geholpen! Prachtige keuken, helemaal naar wens voor een mooie prijs. Er werd uitstekend meegedacht om een zo goed mogelijk ontwerp te maken. Vlot gebruik van een 3D programma. Kon meekijken en mijn eigen inbreng kwijt.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak zeker hier”
Door Fam. Boer (Heinkenszand) op woensdag 7 dec 2016 '16
Afspraak is afspraak, dit geldt zeker voor Pelma keukens in Goes! De adviseur heeft ons bij de aankoop uitstekend geholpen en geadviseerd, de levering was op het afgesproken tijdstip en de zeer vakkundige plaatsing eveneens conform de afspraak. Wij zijn dan ook SUPER tevreden met onze keuken en raden iedereen aan om naar Pelma te gaan voor een keuken.
FOTO VAN FAM. BOER (HEINKENSZAND)
Super keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Martin van Ieperen op maandag 28 nov 2016 '16
Heldere afspraken tijdens het gehele traject van offerte tot service na plaatsing. Montage goed afgestemd en keuken komt overeen met de vooraf aangegeven wensen. Aanrader dus om bij Pelma Keukens in Goes je keuken te kopen, waar ze recent de showroom hebben verbouwd en uitgebreid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Hans Schinkel op donderdag 24 nov 2016 '16
Goed advies, meedenkende mensen, perfecte communicatie en (inderdaad) afspraak is afspraak. En als je al een verrassing tegenkomt, dan is het alleen maar een positieve. Een echte aanrader, die Pelma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Openheid en transparantie”
Door Jessica & Christof op zondag 13 nov 2016 '16
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Vanaf het eerste gesprek was er veel openheid en transparantie over de organisatie en de werkwijze binnen het bedrijf. Daarnaast dacht de verkoper goed met ons mee en gebaseerd op zijn ervaring kon hij ons goed adviseren. Ook in het traject na de aankoop van de keuken kon je altijd terecht voor eventuele vragen bij de verschillende afdelingen. Doordat wij nog volop aan het verbouwen waren in ons huis kwamen wij er achter dat ons kookeiland iets moest verschuiven. Na slecht​s​ 1 telefoontje hierover hebben wij direct een nieuwe tekening ontvangen met daarop de maten​. De interne communicatie binnen ​Pelma​ verloopt zeer goed! Er werd dus gelijk duidelijk in kaart gebracht wat voor gevolgen dat zou hebben voor misschien al eerder aangebrachte voorzieningen van de keuken. Het plaatsen van de keuken was ook goed verzorgd, de vakkundige monteurs gingen voorzichtig en zorgvuldig te werk met als eindresultaat een super mooie keuken die meer dan voldoet aan onze wensen. De lijfspreuk van Pelma is "Afspraak is afspraak" dit is zeer zeker waar! Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen! Ik zou dan ook iedereen een Pelma keuken aanraden!
FOTO VAN JESSICA & CHRISTOF
Keukeneiland met afzuigkap
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Leo en ineke Boonman op maandag 7 nov 2016 '16
Onze ervaring met pelma keukens is super.het personeel neemt alle tijd zowel voor het kiezen van een keuken en tijdens het plaatsen van de keuken. Niets is hun overbodig of teveel.alles wordt na het plaatsen van de keuken keurig opgeruimd! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ga hier langs”
Door Fam. Koster op dinsdag 11 okt 2016 '16
Zeer tevreden over het advies, montage en service. 'Afspraak is afspraak' wordt op elk onderdeel nagekomen. Fijne contacten en zeer professioneel. Er wordt meegedacht met de klant om uiteindelijk tot een bevredigende oplossing te komen. Ik zou iedereen aanbevelen hier langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor project”
Door Bart Meijer op dinsdag 11 okt 2016 '16
Ik heb een aannemersbedrijf en heb bij Pelma voor een project een keuken gekocht,Pelma heeft bij mij al op meerdere projecten keukens geplaatst en dit altijd tot volle tevredenheid, ik ben door de verkoper goed geadviseerd, ook de monteurs zijn zeer kwaliteit en klantgericht, ik kan dit bedrijf dus ook zeker een ieder aanraden
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Pelma Keukens
aGoes , Amundsenweg 47, 4462 GP Goes, tel 0113 - 21 97 70
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.