Feedback
7,0

Potman Keukenspecialist

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0522-255551 | Steenwijkerstraatweg 23, 7942HL Meppel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Potman Keukenspecialist
Alles onder één dak
Alle Winkels Beoordeeld
Plaats
Ervaringen
1. 1. Voortman Keukens
9,4
Steenwijk (Overijssel)
9,4 uit 313 ervaringen
2. 2. Adee Keukens
9,6
Rijssen (Overijssel)
9,6 uit 275 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
8,7 uit 32 ervaringen
4. 4. Tieleman Keukens
9,6
Middelharnis (Zuid-Holland)
9,6 uit 205 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Potman Keukenspecialist. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen retouren”
Door Jozua op dinsdag 14 nov 2017 '17
Zeer slecht bedrijf komen de levertijden niet na en het retour beleid is zeer slecht.
Wij hebben een kraan besteld bij deze winkel Grohe veris, komt na meerdere keren bellen en meerdere beloftes en excuses pas na 2.5 maand binnen. Kraan kost ruim 400€ was voor onze waskom te laag dus wilde het retourneren. We mailen en krijgen te horen wij nemen de kraan niet terug is speciaal besteld. Wat? Meneer Jeroen van badkamer outlet kent de wet niet, als je speciaal iets op maat laat maken ja dan kun je vaak niet retourneren maar dit is een bestaand product die op de website te koop staat dus niks speciaals. We hebben gebeld en meneer zegt span maar een rechtszaak aan, wow klant vriendelijk bedrijf. Wij hebben het Juridisch loket gebeld en wij staan volledig in ons recht om te kunnen retourneren en het geld binnen 5 werkdagen terug te krijgen op onze rekening wij gaan hier zaak van maken en meneer Jeroen zal raar staan kijken want hij verwacht dat we het hier bij laten zitten. Dit bedrijf is niet te vertrouwen ik raad het af om hier wat te bestellen het is op eigen risico.
Reactie of foto toevoegen
“Bestekbak”
Door Peter van der Heijden op zaterdag 16 sep 2017 '17
Ik woon in Eindhoven en heb sinds kort een Bribus keuken, en was op zoek naar een passende bestekbak. Contact opgenomen met de fabriek, ze adviseerde mij om een dealer in de regio te benaderen. Ik heb toen diversen dealers waaronder Pontmeijer gemaild, maar kreeg van niemand antwoord! Ik kom toevallig de site tegen van Potman jr. in Meppel en probeer het maar daar. Ik krijg dezelfde dag nog antwoord en kan de bestekbak bij hun bestellen.Na een poosje krijg ik bericht dat de bestekbak binnen Is, en dat ze hem naar mij opsturen. De volgende dag al binnen. Super service en ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkasten met apparatuur”
Door Corrie en Erwin op zaterdag 2 dec 2017 '17
Jeroen komt zijn afspraken allemaal na, en de monteur werkt keurig en snel. Wat ons betreft wel een aanrader! De mensen zijn ook zeer vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door G.schep op zondag 7 apr 2019 '19
Complete keuken gekocht bij Potman. We zijn heel tevreden met de persoonlijke service,dit komt niet veel meer voor! Mooie keuken voor een eerlijke prijs. Veel service en goede adviezen,wat wil een mens nog meer!
FOTO VAN G.SCHEP
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Piet Van stee op donderdag 13 dec 2018 '18
Wij hebben een keuken uitgezocht bij firma potman, wij hebben heel goed advies gekregen van de firma en vooral de snelle levering was een pre van ons en dat heeft de firma helemaal waar gemaakt ook het installeren was perfect nogmaals bedankt voor de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan uitstekend geholpen”
Door Patricia op zaterdag 6 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over Potman keukens, goede adviezen, de juiste begeleiding, niet opdringerig, een hele goede service en dat alles tegen een scherpe prijs. Jeroen Potman heeft ons meer dan uitstekend geholpen! De keuken is op het afgesproken tijdstip geleverd, echt alles maar dan ook echt alles was tiptop in orde, geen oneffenheden, geen zaken die niet klopten, geen dingen die gemist of niet geleverd zijn en belangrijk geen beschadigingen. Wij hebben, bij vorige woning en verbouwingen, niet eerder meegemaakt dat een geleverde keuken bij plaatsing en daarna zo compleet was en wij zo tevreden zijn! Wij kunnen ons niet vinden in de negatieve reviews. Afspraken worden meer dan nagekomen. Bijvoorbeeld; meer dan een jaar na plaatsing van de keuken hebben wij onlangs advies gevraagd hoe het granieten aanrechtblad het best gereinigd kan worden. Wij hebben wederom goed advies gekregen en als service heeft Jeroen ons geheel kosteloos twee flesjes speciale reinigingslotions toegestuurd. Wij zijn nog steeds heel erg blij met onze keuken en kunnen Potman keukens uit Meppel van harte aanbevelen!
FOTO VAN PATRICIA
Keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over communicatie”
Door F. Koning op maandag 23 okt 2017 '17
De beloofde badkamerkast kwam 9 weken na afgesproken datum. Een beloofde gratis inzetbakje voor de spoelbak blijkt een loze belofte. Opbellen om te vragen waar de spullen blijven, wordt knorrig op gereageerd. Jouw bellen om te vertellen, na onze klacht, wat de stand van zaken is, is een onbekend fenomeen voor de heer Wim. Kortom: zeer slechte communicatie met klant. Bij het laatste telefoontje van ons om navraag te doen, wordt het gesprek al direct afgebroken, zonder de klant de kans te geven. Zeer onbeschoft.
Reactie of foto toevoegen
“Grote vergissing”
Door L Molenkamp op vrijdag 17 feb 2017 '17
In oktober 2015 een keuken gekocht en geleverd en "geplaatst" in februari 2016 bij deze zaak, dit is de grootste vergissing geweest bij een aankoop tot nu toe. Van de geplaatste keuken deugde helemaal niets, de keuken is verkeerd opgemeten, er is niets afgesteld, grepen waren verkeerd geboord, kasten scheef geplaatst, klepkasten verkeerd geplaatst, koelkast/magnetron kast uit het lood etc etc. Van service heeft Potman jr nog nooit gehoord. We hebben een jaar lang via onze rechtsbijstand verzekering moeten knokken om nog enigszins de keuken hersteld en goed geplaatst te krijgen, door een ander bedrijf uiteraard. Kortom dit bedrijf is een grote deceptie voor ons gebleken terwijl wij het de middenstand in Meppel wel gunden. Het had een feestje moeten zijn maar het was één grote teleurstelling.
Reactie of foto toevoegen
“Super service bij handgrepen”
Door Andre Prijs op vrijdag 2 feb 2018 '18
Nadat ik 3 keer met Bribus keukens had gebeld over handgrepen voor mijn keuken van 20 jaar oud die ik zelf geschilderd heb kon ik niets bestellen, maar na kijken op internet kwam ik bij Potman keukens terecht er blijkt voor 110 hartmaat maar 1 soort leverbaar dat wist dhr.potman direct te vertellen hij stuurde gelijk een foto en na 2 dagen had ik de 18 grepen binnen SUPER! nogmaals bedankt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Complete keuken
1 / 4
Vestiging Potman Keukenspecialist
Website: www.potmanjr.nl
aMeppel , Steenwijkerstraatweg 23, 7942HL Meppel, tel 0522 - 25 55 51
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.